KULTURNÍ PŘEHLED ADVENTNÍCH A SILVESTROVSKÝCH AKCÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KULTURNÍ PŘEHLED ADVENTNÍCH A SILVESTROVSKÝCH AKCÍ"

Transkript

1 KULTURNÍ PŘEHLED ADVENTNÍCH A SILVESTROVSKÝCH AKCÍ 26. listopadu Vánoční strom pro Jedličkův ústav v Liberci, smyslem celého projektu je udělat radost klientům Jedličkova ústavu během Vánočních svátků, kteří nemají to štěstí být v tomto kouzelném čase se svými rodinami a zároveň představit jejich originální práci i výrobky. Výstava bude prodejní. Každé odpoledne budou v NC Nisa Liberec přítomny hostesky, u kterých si můžete vybrat, které konkrétní přání budete chtít klientům Jedličkova ústavu splnit. Následně zakoupený dárek donesete zpět hosteskám. Zdobení vánočního stromečku, přijďte si vyrobit vlastní vánoční ozdobu a pověsit ji na náš vánoční stromek. Adventní atmosféru navodí vánoční a lidové písně v podání žáků a absolventů jabloneckých hudebních škol. Vstup zdarma. Muzeum skla a bižuterie Jablonec nad Nisou 27. listopadu Slavnostní rozsvícení vánočního stromu se zpíváním vánočních koled na náměstí v Mnichově Hradišti. Začátek programu v 16 hodin. Rozsvícení vánočního stromu na Mírovém náměstí v Jablonci nad Nisou. Jen v tento den bude pod vánočním stromem umístěna schránka na dopisy pro Ježíška. Začátek programu v 17 hodin. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu na náměstí v Hodkovicích nad Mohelkou. Od 16:30 hodin vás čeká vystoupení dětského pěveckého sboru ZŠ T. G. Masaryka Vánoční diamant, vánoční pohádka pro děti. Od 15 hodin v městském kině v Hodkovicích nad Mohelkou. Hvězda stromu, od 13 hodin na Horním náměstí v Hrádku nad Nisou. Rozsvícení vánočního stromu. Rozsvícení vánočního stromu a vánoční trhy, od 13 hodin v prostorách vestibulu radnice ve Frýdlantu. 1. adventní koncert na schodech před libereckou radnicí. V 16:15 hodin vystoupí dětský pěvecký sbor Lesněnky. Dále vystoupí sbor Ještěd a sopranistka Iveta Hejduková. Zapálení I. adventní svíce a slavnostní rozsvícení vánočního stromu na náměstí Dr. E. Beneše v Liberci. Program začne v 17 hodin. Na závěr vystoupí sdružení V.O.R.E.L. na balkonu radnice se svým programem Orloj. Vánoce s Betlémy, v 15 hodin v kostele sv. Anny v Jablonci nad Nisou vystoupí DPS Vrabčata. 1. adventní tržnice nápadů, předvánoční pohoda s mnoha aktivitami pro malé i velké, rozsvícení stromu na zahradě. Vstupné 10 Kč, začátek programu ve 14 hodin. Centrum aktivního času Konopná Liberec. Adventní trhy v NC Plaza Liberec, bohatý program každou adventní neděli rukodílničky, kouzelníci, soutěže a dárky. Slavnostní rozsvícení první svíčky na adventním věnci, v prostorách foyer u kavárny Královská zahrada. Od 18:15 hodin vystoupí dětský folklórní soubor Jizerka a sportovně taneční centrum LaP Pink Dance Mladá Boleslav.

2 29. listopadu 30. listopadu 1. prosince 2. prosince Mikulášská večerní prohlídka ZOO Liberec, první večerní adventní prohlídka Zoologické zahrady Liberec. Od 17 do 19 hodin. 3. prosince Adventní trhy na státním zámku Sychrov. Tradiční akce v prostorách čestného dvora. Začátek akce od 9 hodin. Heřmanické vánoční sklářské trhy, tradiční akce ve sklářském ateliéru, prodej skla, návštěva galerie, degustace moravských vín, hudební doprovod. Od 10 do 17 hodin. Vánoce na statku, akce pro veřejnost v Ekocentru v Oldřichově v Hájích. Tvořivé dílničky využívající techniky, které co nejméně zatíží naše životní prostředí. Od 9:30 do 15 hodin. Kouzelný Mikuláš v NC Géčko, program pro celou rodinu. Mikuláš, Magic Alex, tančící pejsek a Alena Smolíková, Klauniáda, Balónková show, Taneční skupina MONA, ukázka činnosti asistenčních psů Elvahelp, slavnostní zahájení akce STROM SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ. 4. prosince Adventní trhy na státním zámku Sychrov. Tradiční akce v prostorách čestného dvora. Začátek akce od 9 hodin. Vánoční koncert v kostele sv. Prokopa v Hodkovicích nad Mohelkou. Od 18 hodin vystoupí dětský pěvecký soubor Carmina. Vánoční diamant, vánoční pohádka pro děti. Od 16 hodin v městském kině v Hodkovicích nad Mohelkou. Adventní koncert, Mnichovo Hradiště, kostel sv. Jakuba od 18 hodin. Účinkuje komorní soubor Regnis. II. adventní koncert v obřadní síni liberecké radnice. Vystoupí dětský pěvecký sbor Severáček. Zapálení II. adventní svíce. Celý program začne v 18 hodin.

3 Vánoce na statku, akce pro veřejnost v Ekocentru v Oldřichově v Hájích. Tvořivé dílničky využívající techniky, které co nejméně zatíží naše životní prostředí. Od 9:30 do 15 hodin. Vánoční mše Musica Florea, Jan Dismas Zelenka Missa Navitatis Domini D dur, Městské divadlo v Jablonci nad Nisou od 19 hodin. Mikulášské pohlazení, Eurocentrum Jablonec nad Nisou od 14:30 hodin. Hry, kouzelník, zábava a samozřejmě Mikuláš s čertem a andělem. 2. Mikulášská neděle, zábavné Mikulášské odpoledne pro rodiny s dětmi v Paláci Syner. Vstupné 50 Kč dětí, 20 Kč dospělí. Pořádá Rodinné centrum Žirafa. Předprodej vstupenek: rolnicka@jblbc.cz Adventní trhy v NC Plaza Liberec, bohatý program každou adventní neděli rukodílničky, kouzelníci, soutěže a dárky. 5. prosince Mikulášský koncert v Jiřetíně pod Bukovou, účinkuje sbor Regnis. Slavnostní příjezd Mikuláše do města Liberce. Soutěž o nejlepší masku čerta, Mikuláše a anděla. Vystoupí flétnový soubor Apricot ze ZUŠ Jabloňová a Pekloband. Od 16 hodin. 6. prosince Křesťanské Vánoce, přednáška Emila Vobejdy. Pobočka Krajské vědecké knihovny Liberec - Vesec od 17 hodin. 7. prosince 8. prosince Vánoční prodejní výstava v Radničním sklípku v Liberci. Prodej vlastních výrobků SOŠ Jablonecká ul., občanských sdružení a chráněných dílen působících na Liberecku. Od 10 do 17 hodin. Koncert k poctě sv. Mikuláše, novoroční koncert v kostele sv. Antonína v Liberci. Předprodej vstupenek zajišťuje Evstupenka. Vánoční trhy, liberecké výstaviště. Od 9 do 18 hodin. České vánoce s polským hostem, od 17 hodin v kině Junior v Jablonci nad Nisou proběhne přednáška etnografky PhDr. V. Jakouběové, folklorní soubor Jizera a polský pěvecký soubor z Jelení Hory. Vánoční trhy v Domě kultury v Liberci. 9. prosince Vánoční trhy na náměstí Českého ráje, Turnov. Tradiční vánoční trhy, bohatá nabídka vánočního zboží, občerstvení a kulturní program.

4 Adventní prohlídka ZOO Liberec, druhá večerní adventní prohlídka zoologické zahrady. Čekají vás nejrůznější zastavení s našimi přírodninami (kosti, kůže, lebky, brka), projdete se zvířecí kuchyní, chybět nebude ani sloní šou (17:30 hodin) a cvičení a krmení lachtanů (18:15 hodin). Od 17 do 19 hodin. Vánoční trhy, liberecké výstaviště. Od 9 do 18 hodin. Vánoční trhy v Domě kultury v Liberci. 10. prosince Vánoční trhy na náměstí Českého ráje, Turnov. Tradiční vánoční trhy, bohatá nabídka vánočního zboží, občerstvení a kulturní program. Vánoční trhy na náměstí v Hodkovicích nad Mohelkou. Tržiště bude otevřeno od 9 do 12 hodin. Vánoční diamant, vánoční pohádka pro děti. Od 14 hodin v městském kině v Hodkovicích nad Mohelkou. Heřmanické vánoční sklářské trhy, tradiční akce ve sklářském ateliéru, prodej skla, návštěva galerie, degustace moravských vín, hudební doprovod. Od 10 do 17 hodin. Vánoční trhy, liberecké výstaviště. Od 9 do 18 hodin. Vánoce v Lidových sadech, prodejní trhy, zábava pro celou rodinu, pohádková představení. Od 13 do 18 hodin. Vánoce s Nisankou, pásmo vánočních zvyků, tanců a písní, vystupují Malá Nisanka, Nisanka a formani, Městské divadlo Jablonec nad Nisou. Vánoční trhy v Domě kultury v Liberci. Vánoce na Grabštejně, prohlídky vánočního hradu, vánoční dílny pro děti, kejklířská a divadelní společnost Wagabundus Collective a kapely Řemdih, Subulcus a Katastrofální předpověď počasí. Začátek programu v 11 hodin. 11. prosince Vánoční trhy na náměstí Českého ráje, Turnov. Tradiční vánoční trhy, bohatá nabídka vánočního zboží, občerstvení a kulturní program. Vánoční koncert v kostele sv. Prokopa v Hodkovicích nad Mohelkou. Od 18 hodin vystoupí pěvecký soubor z Osečné Cansoneta. III. adventní koncert v obřadní síni liberecké radnice. S tradičním vánočním programem vystoupí folk-rocková skupina Jarret. Zapálení III. adventní svíce. Od 18 hodin. Vánoční trhy, liberecké výstaviště. Od 9 do 18 hodin. Vánoční koncert v Evangelickém kostele v Novém Městě p. S., v 15 hodin. Smíšený pěvecký sbor Zničehonic, skupina divadelních ochotníků z Nového Města a děti ZŠ. Adventní koncert DPS Vrabčáci, Městské divadlo v Jablonci nad Nisou od 19 hodin. Vstupné 70 Kč. Vánoční swingový čaj, Eurocentrum Jablonec nad Nisou. 3. adventní neděle v OC Forum, zábavné odpoledne pro děti včetně kreativní dílničky. Vstupné: zdarma. Adventní trhy v NC Plaza Liberec, bohatý program každou adventní neděli rukodílničky, kouzelníci, soutěže a dárky.

5 Vánoční trhy v Domě kultury v Liberci. Adventní koncert pěveckého sboru Kvintus, v neděli v 18 hodin se v kapli Vzkříšení uskuteční adventní koncert pěveckého sboru Kvintus. Vstupné je dobrovolné. Mikulášský maškarní karneval pro děti i dospělé, se uskuteční v KC Vratislavice od 14 hodin. 12. prosince Vánoční trhy v Domě kultury v Liberci. 13. prosince Vánoce v Belvederu, tvůrčí předvánoční ateliér. Odpoledne pro veřejnost. Galerie Belveder, Jablonec nad Nisou. Vánoční koncert ZŠ Vratislavice nad Nisou, žáci a učitelé se představí nejen svým rodinám, známým a přátelům vánočními písněmi i předvánoční náladou. Jste srdečně zváni! Vratislavice :30 hodin. 14. prosince Vánoce v Belvederu, tvůrčí předvánoční ateliér. Odpoledne pro veřejnost. Galerie Belveder, Jablonec nad Nisou. Vánoce v areně, Tipsport arena. Předvánoční akce pro děti z MŠ a prvního stupně ZŠ, promítání pohádek, soutěže atd. 15. prosince Vánoce v Belvederu, tvůrčí předvánoční ateliér. Odpoledne pro veřejnost. Galerie Belveder, Jablonec nad Nisou. Vánoční dílna, Ekocentrum Jablonec nad Nisou. Tvořivá dílna s vánoční tematikou pro veřejnost. Eurocentrum JBC. Oživlý Betlém s charitou pro zvířátka, od 15 do 17 hodin. Pochod svatých městem ze Mšena. Končí na Mírovém náměstí. Charitní sbírka pro hlodavce z chovatelské stanice Vikýř a pro pejsky a kočičky z lučanského útulku Dášenka. Vánoční trhy v Jablonci nad Nisou, stylové trhy s adventním doprovodným programem. Od 10 do 18 hodin na Horním náměstí v Jablonci nad Nisou.

6 16. prosince Adventní večerní prohlídka ZOO Liberec, od 17 do 19 hodin. Vánoce očima dětí, tradiční výstava vánočních výtvarných prací dětí libereckých mateřských škol v zasedací místnosti č. 11 budovy liberecké radnice. Výstava bude slavnostně zahájena v 11 hodin. Otevřeno každý den od 10 do 17 hodin. Koncert v Novém magistrátu v Liberci, Zpívá Vám Carola koncert pěveckého sboru ze ZŠ a ZUŠ Jabloňová. Od 17 hodin. Vánoce v Belvederu, tvůrčí předvánoční ateliér. Odpoledne pro veřejnost. Galerie Belveder, Jablonec nad Nisou. Vánoční trhy v Jablonci nad Nisou, stylové trhy s adventním doprovodným programem. Od 10 do 18 hodin. Vánoční dílna, Ekocentrum Jablonec nad Nisou. Tvořivá dílna s vánoční tematikou pro veřejnost. Eurocentrum JBC. 17. prosince Vánoce očima dětí, tradiční výstava vánočních výtvarných prací dětí libereckých mateřských škol v zasedací místnosti č. 11 budovy liberecké radnice. Od 10 do 17 hodin. Heřmanické vánoční sklářské trhy, tradiční akce ve sklářském ateliéru, prodej skla, návštěva galerie, degustace moravských vín, hudební doprovod. Od 10 do 17 hodin. Vánoční trhy v Jablonci nad Nisou, stylové trhy s adventním doprovodným programem. Od 10 do 15 hodin. Vánoční dílna, Ekocentrum Jablonec nad Nisou. Tvořivá dílna s vánoční tematikou pro veřejnost. Eurocentrum JBC. 18. prosince Vánoční koncert v kostele sv. Prokopa v Hodkovicích nad Mohelkou. Od 18 hodin vystoupí hudební skupina SoLideo. Vánoce očima dětí, tradiční výstava vánočních výtvarných prací dětí libereckých mateřských škol v zasedací místnosti č. 11 budovy liberecké radnice. Od 10 do 17 hodin. Oživlý betlém, na schodech před libereckou radnicí vystoupí sdružení V.O.R.E.L. s vánočním pořadem Příchod Panny Marie do Betléma. Od 11 do 11:45 hodin. IV. adventní koncert, v obřadní síni liberecké radnice vystoupí liberecký komorní sbor Akcent se sólisty a moderním repertoárem. Zapálení IV. adventní svíce. Adventní koncert: GENERACE GOSPEL CHOIR, Liberecký gospelový soubor Generace Gospel Choir se speciálním hostem. Vstupné: 100 Kč.

7 Heřmanické vánoční sklářské trhy, tradiční akce ve sklářském ateliéru, prodej skla, návštěva galerie, degustace moravských vín, hudební doprovod. Od 10 do 17 hodin. Překvapení z adventního kalendáře, program plný tance, scének, zábavy a navíc prodejní jarmark s vánoční dílnou. Vstupné: 30 Kč, děti do 15 let zdarma. Od 16 hodin v Expo sále Centra Babylon. Adventní trhy v NC Plaza Liberec, bohatý program každou adventní neděli rukodílničky, kouzelníci, soutěže a dárky. 19. prosince Studentské Vánoce na TUL, prostor menzy na Husově ulici se promění ve vánoční trhy. K dispozici bude 20 prodejních stánků, na kterých představí své ruční práce naši studenti. Studenti z ciziny představí, jak se slaví Vánoce v jejich zemích a v závěru trhy vyvrcholí vánočním koncertem studentů TUL. Akce trvá od 10 do 18 hodin. Vánoce očima dětí, tradiční výstava vánočních výtvarných prací dětí libereckých mateřských škol v zasedací místnosti č. 11 budovy liberecké radnice. Od 9 do 17 hodin. Vánoční cukroví, výroba nepečeného cukroví se zaměřením na kokos a čokoládu. Nové recepty a nápady jak zpestřit vánoční tabuli. Nutná přihláška: icm@ddmvikyr.cz 20. prosince 21. prosince Vánoční koncert, Lenka Matějáková, Věra Matějáková, Petr Matěják, Petr Matěják jun. (housle), Jaromír Klepáč (klavír), Městské divadlo v Jablonci nad Nisou. Od 19 hodin. 22. prosince Adventní večerní prohlídka ZOO Liberec, od 17 do 19 hodin.

8 23. prosince Tradiční vánoční trhy na náměstí Dr. E. Beneše v Liberci. Od 9 do 12 hodin. 24. prosince Vánoce s Betlémy, kostel sv. Anny v Jablonci nad Nisou. Výstava je otevřena od 10 do 13 Vánoční bruslení, Tipsport arena Liberec. Od 13 do 15 hodin veřejné bruslení zdarma. Ježíšek tu nechal pro vás dárek, hudbu na přání a pohodu. Klub Na Rampě v Jablonci nad Nisou 23 hodin. 25. prosince 26. prosince Vánoční koncert na státním zámku Sychrov. Od 16 hodin se zde můžete zaposlouchat do tónů vážné hudby. Pojďte s námi do Betléma, průvod od centrálního parkoviště v Bedřichově ke kostelu sv. Antonína, od 17 hodin. 27. prosince Svatoštěpánský výstup na Bramberk, tradiční akce. Vychází se z Lučan nad Nisou. Smíšený pěvecký sbor Janáček, vánoční koncert v kostele sv. Antonína v Bedřichově. Od 19 hodin, vstupné 100 Kč. Na programu je Česká mše vánoční J. J. Ryby. Vánoce s Iuventus, Gaude!, Eurocentrum Jablonec nad Nisou, od 18 hodin. 28. prosince

9 29. prosince 30. prosince 31. prosince Silvestr nejen pro děti, od 15 do 20 hodin v Mateřském centru Jablíčko v Jablonci nad Nisou. S Desítkou do Nového roku! Vstupte s námi a libereckým Big O Bandem společně do roku 2012! V ceně vstupenky je zahrnuta silvestrovská večeře, drobné občerstvení na stolech, novoroční přípitek a lampion štěstí, který společně po půlnoci vypustíme. Vstupné: 390 Kč. Silvestr v Babylonu, zábava až do rána, neomezená konzumace jídla, pití a zábavy, dětský koutek s programem do 23 hodin, využití všech společenských prostor včetně Lunaparku. Rozvoz hostů nočními autobusy v Liberci a Jablonci nad Nisou bezplatně. Předprodej vstupenek již zahájen. Silvestr ALL INCLUSIVE 2011 na Ještědu, jsou pro vás připraveny bohaté rautové tabule, alko i nealko nápoje i míchané koktejly a to bez omezení. V ceně vstupenky je i cesta lanovkou. Předprodej vstupenek již zahájen. Hollywood movie night, originální a stylová oslava příchodu nového roku Těšit se můžete na jedinečnou párty, taneční vystoupení s filmovou tématikou např. James Bond a Bond Girls nebo Pomáda, známé filmové hrdiny, dvě živé kapely, Dj s karaoke a možná přijde i kouzelník. Vstupenky jsou k zakoupení na recepci hotelu Grand Hotel Zlatý Lev. Silvestr v hotelu Petra, kapela Booger, výborné jídlo a příjemné prostředí jsou zárukou báječně stráveného posledního večera roku Vstupenky v prodeji na hotelové recepci v ceně silvestrovské menu včetně přípitku, večeře a půlnočního guláše. Zpracovalo Městské informační centrum nám. Dr E. Beneše 1, , mic@infolbc.cz Pozn.: Uvedené kulturní akce byly vybrány z nám dostupných zdrojů. Změna programu vyhrazena.

ADVENTNÍ AKCE V LIBERCI 2015

ADVENTNÍ AKCE V LIBERCI 2015 ADVENTNÍ AKCE V LIBERCI 2015 23. 11. 2015-31. 1. 2016 Prodejní výstava českých vánočních ozdob, Městské informační centrum Liberec, www.visitliberec.eu V městském informačním centru můžete zakoupit tradiční

Více

1 ) VÁNOČNÍ TRHY 2 ) FOTOGRAFIE JIŘÍHO HAVLA

1 ) VÁNOČNÍ TRHY 2 ) FOTOGRAFIE JIŘÍHO HAVLA 1 ) VÁNOČNÍ TRHY Místo konání: Rokytnice nad Jizerou, Dolní náměstí Více informací: Město Rokytnice n/j, tel. 481 522 001, info@mesto-rokytnice.cz Přijďte nakoupit dárečky pro své blízké, vánoční ozdoby,

Více

Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg

Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg Lesná Jirkov Chomutov Nová Ves v Horách Hora Svaté Kateřiny Litvínov - Meziboří Seiffen Olbernhau Neuhausen - Deutschkatharinenberg 1 25. 11. 2015 Olbernhau Muzeum Olbernhau Vernisáž vánoční výstavy Archa

Více

Akce v Sušici a okolí leden 2015

Akce v Sušici a okolí leden 2015 hrad Kašperk 3.1. 4.1. 8.1. 8.1. 9.1. 9.1. 10.1. Akce v Sušici a okolí leden 2015, kostel sv. Václava, od 9:00 hodin Vánoce 2014 ve farnosti Slavnost Matky Boží, Panny Marie mše sv. s rodinami Hrad Kašperk,

Více

Jablonec nad Nisou, Kostel sv. Anny, Kostel Nejsvětějšího Srdce Ježíšova, Kostel Povýšení sv. Kříže, Kostel Dr. Farského,

Jablonec nad Nisou, Kostel sv. Anny, Kostel Nejsvětějšího Srdce Ježíšova, Kostel Povýšení sv. Kříže, Kostel Dr. Farského, DEN ČAS NÁZEV MÍSTO KONÁNÍ CHARAKTERISTIKA POŘADATEL 1. 7. 16 Street Dance Eurocentrum Jablonec nad, Malý sál Lektorský pořad s Peterem Dolinajecem. Eurocentrum 1.7.-31.8. 14 Rytířské turnaje Zámek Dětenice

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

Týden 23. 11. - 29. 11. 2013

Týden 23. 11. - 29. 11. 2013 správný cíl Vaší cesty Týden 23. 11. - 29. 11. 2013 Galerie moderního umění v Hradci Králové se rozsahem a kvalitou svých uměleckých sbírek řadí mezi nejvýznamnější galerie v České republice. Proto si

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

Divadlo F. X. Šaldy Liberec, nám. Dr. E. Beneše 22, Liberec, 460 01, http://www.saldovo-divadlo.cz, http://www.evstupenka.cz

Divadlo F. X. Šaldy Liberec, nám. Dr. E. Beneše 22, Liberec, 460 01, http://www.saldovo-divadlo.cz, http://www.evstupenka.cz Liberec Centrum Babylon, Nitranská 1, Liberec, 460 12, http://www.centrumbabylon.cz World Dance Championship Babylon 2013 Mistrovství světa v 800 tanečních disciplínách - Latina, Caribbean, Standart, Belly

Více

Akce školní rok 2008/2009

Akce školní rok 2008/2009 Akce školní rok 2008/2009 SRPEN 18.08. po Nástup správních zaměstnanců se smlouvou na dobu neurčitou 21.08. čt VÝJEZD HO, pietní akt k 40. výročí okupace ČSR 25.08. so Nástup učitelů se smlouvou na dobu

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 9. 2012 Bod pořadu jednání: Zpráva o využití a vyúčtování dotací z kulturního fondu za rok 2011 Zpracovala: odbor,

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 5. 12. 2013 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk

Více

Plán výchovy 2014/2015

Plán výchovy 2014/2015 Plán výchovy 2014/2015 Září - Seznámení s novým školním rokem - Seznámení s chodem školy, okolím, příprava dětí do školy - Výběr zájmových kroužků keramický sportovní rybářský dopravní pantomima - Víkendové

Více

Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí

Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz VÁNOČNÍ KONCERT Název akce : Místo konání : kostel Nanebevzetí

Více

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015. Mateřské školy

Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen prosinec 2015. Mateřské školy Příloha č. 1 RM 27/8 Přehled plánovaných akcí pro rodiče dětí, žáků a ostatní veřejnost období: říjen 2015 Mateřské školy Mateřská škola Přerov, Dvořákova 23 Vánoční dílničky s rodiči 2. 3. týden v prosinci

Více

Týden otevřených dveří v Mateřském klubu při DDM-SVČ Junior Chotěboř datum začátku akce: 28.02.2011 datum ukončení akce: 04.03.2011 stručný popis akce: ukázka kroužků, vstup zdarma PO 9:15-9:30 hod. Hudební

Více

Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí

Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí 2016 ÚNOR 1. 29. 2 Krása zvířat výstava Michaely Burdové, Romantická krajina ve fotografii výstava Jiřího Valíčka a Jany Černoškové, 16. 2. Zahájení jarních kurzů

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor školství a sociálních věcí

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015. Odbor školství a sociálních věcí MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 12. 11. 2015 Bod programu: 18 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor školství a sociálních věcí Mgr. Vojtěch Bušina,

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J BŘEZEN 2007 ČÍSLO 3 Zpravodaj je vydáván ve spolupráci s obcemi s rozšířenou působností města Železný Brod a Tanvald www.mestojablonec.cz

Více

Agentura CRONY Vás zve na

Agentura CRONY Vás zve na Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz... PLES STRAŠIDEL Název akce : Místo konání : restaurace

Více

20. a 21. května státní zámek Frýdlant: Zpřístupnění hradní věže. PŘELOŽENO NA 20. A 21.6.www.zamek frydlant.cz

20. a 21. května státní zámek Frýdlant: Zpřístupnění hradní věže. PŘELOŽENO NA 20. A 21.6.www.zamek frydlant.cz Pozvání na hrady a zámky v květnu zámek Náchod snižuje na státní zámek vstupné, správa hradu a zámku Frýdlant se omlouvá za změnu již zveřejněných termínů speciálních prohlídek knihovny a věže Sychrov,

Více

Akce v Sušici a okolí prosinec 2013

Akce v Sušici a okolí prosinec 2013 1.12. 1.12. 1.12. Volšovy 4.12. 4.12. 5.12. chata Rovina, Zimní stadion, od 13:00 hodin Veřejné bruslení bruslení pro veřejnost v době od 13:00 do 14:30 hodin., Zimní stadion, od 15:00 hodin, Náměstí Svobody,

Více

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 UŽIJTE SI KAŽDÝ DEN ROKU 2016! LEDEN 14. 1. Husův sbor O SKAUTINGU A JIZERSKÝCH HORÁCH vyprávění Jiřího Veselého doprovázené promítáním 16. 1. Restaurace a minipivovar Veselka

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 24. 9. 2009 Bod pořadu jednání: Zpráva o využití a vyúčtování dotací z kulturního fondu za rok 2008 Zpracovala: odbor,

Více

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK

MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK ZVEME VÁS Každé úterý v měsíci od 9.00 do 11.00 hodin MATEŘSKÉ CENTRUM BÍTEŠÁČEK Každý čtvrtek od 9.00 do 10.00 hodin CVIČENÍ S KAŠPÁRKEM Každou středu od 9.00 do 10.00 hodin MASÁŽE PRO MIMINKA Každou

Více

Plán práce na školní rok 2006/2007

Plán práce na školní rok 2006/2007 Plán práce na školní rok 2006/2007 SRPEN 17.08. čt Soustředění studentů DAMU Praha do 24.8.2005 26.08. so Soustředění a koncerty Kinderphilharmonie München do 2. 9. 2006 v prostorách ZUŠ 24.08. čt PRONÁJEM

Více

Občanské sdružení Knihovna třetího tisíciletí

Občanské sdružení Knihovna třetího tisíciletí Občanské sdružení Knihovna třetího tisíciletí Výroční zpráva za rok 2009 Husova 2382 440 01 Louny IČO: 63152118 Číslo účtu:275425680227/0100 Kdo jsme, jaké je naše poslání. 1. prioritou sdružení je všestranný

Více

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! datum začátku akce: 31.07.2015 datum ukončení akce: 18.09.2015 čas začátku akce: 19.00 místo konání : Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 2. 5. 2013 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších:, Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Petr ČERNÝ, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ,

Více

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J PROSINEC 2007 ČÍSLO 10 Zpravodaj je vydáván ve spolupráci s obcemi s rozšířenou působností města Železný Brod a Tanvald www.mestojablonec.cz

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 30. 4. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk

Více

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz LEDEN 23. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz 28. TOULKY ČESKOU MINULOSTÍ 17.30 h Městská knihovna Beseda s tvůrci legendárního pořadu

Více

Výše požadované dotace. Celkové náklady akce. v Kč v Kč v Kč. září - říjen 2007 31 500 22 500 15 000 září - říjen 2007 honoráře, autorská práva filmu

Výše požadované dotace. Celkové náklady akce. v Kč v Kč v Kč. září - říjen 2007 31 500 22 500 15 000 září - říjen 2007 honoráře, autorská práva filmu Žádosti o poskytnutí dotace z kulturního fondu - 3. kolo roku na akce zahájené v období od 1. října do 31. března (příjem žádostí do 31. srpna do 14:00 hodin) Č. Žadatel Název akce Termín akce 1 2 3 4

Více

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury Akce 2016 datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury změna vyhrazena 29.1. POLOLETÍ V MUZEU Muzeum

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p.

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM NEDVĚDICE U RYBNÍKA Pořadatel Městys Nedvědice 5.7. ČTVRTEK 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. 20:00-01:00

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Sbor dobrovolných

Více

jablonecký kalendář OTEVŘENY HOUSLOVÝ KONCERT ZÁBAVNÉ ÚKOLY AŽ NA KYNAST NA DOPRAVNÍM HŘIŠTI IVO KAHÁNEK

jablonecký kalendář OTEVŘENY HOUSLOVÝ KONCERT ZÁBAVNÉ ÚKOLY AŽ NA KYNAST NA DOPRAVNÍM HŘIŠTI IVO KAHÁNEK jablonecký kalendář 2014 8 1 JUNIOR NORTH CUP Sportovní areál Mšeno, Mozartova ul., 9 hodin fotbalový turnaj starších a mladších žáků, www.fkjablonec.cz 21.15 Očista: Anarchie 2 JUNIOR NORTH CUP Sportovní

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012

Slavnosti Pernštejnského panství 2012 Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. 7. 2012 Mapa Nedvědice - orientační plánek parkovišť a stanoviště vrtulníku 1 parkoviště u hřbitova Kovářová Štěpánov nad Svratkou 2 parkoviště u kostela 3

Více

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu

Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Svitavy, 28. listopadu 2018 Rozsvícení vánočního stromu a čas adventu Blíží se konec roku a s ním vánoční období, během kterého trávíme čas s rodinou a užíváme si pohodové atmosféry. Jsme rádi, že naše

Více

PROHLÍDKY VRCHLABSKÝCH PAMÁTEK S PRŮVODCEM

PROHLÍDKY VRCHLABSKÝCH PAMÁTEK S PRŮVODCEM PROHLÍDKY VRCHLABSKÝCH PAMÁTEK S PRŮVODCEM Navštivte nejzajímavější a běžně uzavřené památky města Vrchlabí. Vystupte na věž kostela sv. Vavřince, prohlédněte si interiér klášterního kostela, zámku a Morzinské

Více

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení Mateřský klub Chotěboř datum začátku akce: 01.11.2011 datum ukončení akce: 30.11.2011 Mateřský klub v učebně č. 4 ve druhém patře. Informace o cenách na jednotlivé kroužky na tel. č. 569 626 638, možnost

Více

KVĚTEN 2013. MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO Mlýnská 152, tel.: 549 410 082, sekretariat@kulturatisnov.cz, www.mekstisnov.cz

KVĚTEN 2013. MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO Mlýnská 152, tel.: 549 410 082, sekretariat@kulturatisnov.cz, www.mekstisnov.cz KVĚTEN 2013 MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO Mlýnská 152, tel.: 549 410 082, sekretariat@kulturatisnov.cz, www.mekstisnov.cz Recorder4mation - Všechny barvy zobcové flétny "Od Byrda k Mautemu" 9. května v 18:30,

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2013

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2013 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2013 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Kino: Ne 01.12.2013 15.00 hod. SNÍŽEK BÍLÝ

Více

KALENDÁŘ AKCÍ 2016 v JANSKÝCH LÁZNÍCH

KALENDÁŘ AKCÍ 2016 v JANSKÝCH LÁZNÍCH KALENDÁŘ AKCÍ 2016 v JANSKÝCH LÁZNÍCH Velikonoční dělánky 19. 3. 2016 Janské Lázně, Obchodní akademie Olgy Havlové Veselá a voňavá akce plná jarního a velikonočního tvoření je určena dětem všech věkových

Více

Informační magazín Domova Na Zámku Lysá nad Labem Speciál - prosinec 2014

Informační magazín Domova Na Zámku Lysá nad Labem Speciál - prosinec 2014 Zámecké noviny Informační magazín Domova Na Zámku Lysá nad Labem Speciál - prosinec 2014 Vánoce klepou na zámecké dveře a blíží se konec roku 2014. Vánoční svátky přinášejí radost a otevírají srdce Ať

Více

JABLONEC NAD NISOU & J I Z E R S K É H O R Y

JABLONEC NAD NISOU & J I Z E R S K É H O R Y JABLONEC NAD NISOU & J I Z E R S K É H O R Y VÍTEJTE V JABLONCI NAD NISOU Malebné město Jablonec nad Nisou se nachází na severu Čech v nadmořské výšce okolo 500 m n. m. Rozkládá se uprostřed zeleně v kotlině

Více

PROGRAM. zahájení 3. litomyšlské lázeňské sezóny

PROGRAM. zahájení 3. litomyšlské lázeňské sezóny PROGRAM zahájení 3. litomyšlské lázeňské sezóny LITOMYŠL 23. 27. DUBNA 2014 STŘEDA 23. DUBNA 19.00 / literární kavárna Na sklípku Knižní čtvrtek ve středu na téma Litomyšl lázně slova ČTVRTEK 24. DUBNA

Více

jablonecký kalendář 1 ZNOVUZROZENÉ 4 EDGAR CARDOSO 2 KŘESADLO 2015 5 SETKÁNÍ U BETLÉMA 3 VÁNOČNÍ VERNISÁŽ ZUŠ JIHOZÁPAD USA ANETA LANGEROVÁ

jablonecký kalendář 1 ZNOVUZROZENÉ 4 EDGAR CARDOSO 2 KŘESADLO 2015 5 SETKÁNÍ U BETLÉMA 3 VÁNOČNÍ VERNISÁŽ ZUŠ JIHOZÁPAD USA ANETA LANGEROVÁ jablonecký kalendář 2 2015 1 ZNOVUZROZENÉ MECHANICKÉ BETLÉMY Dům Jany a Josefa V. Scheybalových 17 hodin přednáška Mgr. Bohunky Krámské o restaurátorovi a řezbáři Kamilu Andresovi, www.jablonec.com DOHAZOVAČKA

Více

Návrh Správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání - II. kolo 2011 1. příloha

Návrh Správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání - II. kolo 2011 1. příloha Návrh Správní rady Fondu pro podporu a rozvoj vzdělávání - II. kolo 2011 1. příloha Tematické zařazení projektu : 1) soutěže a projekty 2) mimořádné vzdělávací akce na území Statutárního města a akce nadregionálního

Více

ZNOJEMSKÝ ADVENT 2008. Masarykovo náměstí

ZNOJEMSKÝ ADVENT 2008. Masarykovo náměstí ZNOJEMSKÝ ADVENT 2008 Masarykovo náměstí 30.11. Zahájení Adventu 2008 16.30 Slavnostní fanfáry Znojemských žesťů 16.35 Proslov starosty města Ing. Petra Nezvedy Posvěcení adventního věnce děkanem Jindřichem

Více

Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny

Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny Tisková zpráva Městské slavnosti Zrcadlo umění 14.6. 2010 20.6. 2010 Pořadatelé: Kulturní centrum Pardubice, ZUŠ Pardubice Polabiny V Pardubicích 8.6.2010 Festival Zrcadlo umění slaví letos 10 let své

Více

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZONY 2016

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZONY 2016 HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZONY 2016 Sokolský vrch moderuje Kateřina Janstová PÁLENÍ ČARODĚJNIC 30.4. 2016 sobota 17:00 21:00 Skákací hrad pro děti (vstupné zdarma) 17:00 21:00 Malování na dětské

Více

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství

ZPRAVODAJ 11/2015. Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství ZPRAVODAJ 11/2015 Příprava na zimní údržbu obecních komunikací, chodníků a veřejných prostranství Žádáme občany, aby vytvořili podmínky pro bezproblémové odklízení sněhu při zimní údržbě obecních komunikací,

Více

Botanická zahrada Liberec, Purkyňova 1 / 630, Liberec, 460 01, http://www.botaniliberec.cz

Botanická zahrada Liberec, Purkyňova 1 / 630, Liberec, 460 01, http://www.botaniliberec.cz Liberec Bike park Ještěd, Liberec, http://www.2426i.com, http://www.skijested.cz 11. ročník mistrovství České republiky ve sportovním dřevorubectví Skokanský areál na Ještědu přivítá letos v červnu mistrovství

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC

STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC 14. schůze rady města dne: 28.08.2018 Bod pořadu jednání: Obecně závazná vyhláška o nočním klidu Stručný obsah: Dne 28. listopadu 2016 schválilo Zastupitelstvo města Liberec obecně

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2013 Občanské sdružení Nevšová

Více

VÁNOCE VE MĚSTĚ 2008

VÁNOCE VE MĚSTĚ 2008 29.11. 10.00 Malé divadlo Červená Karkulka loutkohra Jihočeského divadla 29.11. 16.30 Náměstí Přemysla Otakara II. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu pořádá statutární město České Budějovice 30.11.

Více

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J

MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J MěÚ Jablonec nad Nisou, oddělení školství, kultury a sportu Z P R A V O D A J ÚNOR 2007 ČÍSLO 2 Zpravodaj je vydáván ve spolupráci s obcemi s rozšířenou působností města Železný Brod a Tanvald www.mestojablonec.cz

Více

ekodny exkurze workshopy tvořivá dopoledne příměstské tábory www.strevlik.cz www.facebook.com/strevlik

ekodny exkurze workshopy tvořivá dopoledne příměstské tábory www.strevlik.cz www.facebook.com/strevlik 2015 ekodny exkurze workshopy tvořivá dopoledne příměstské tábory KALENDÁŘ AKCÍ 2015 LEDEN - DUBEN TVOŘiVÉ DOPOLEDNE - MASOPUST - VýROBA MASEK 16. 1. 2015 (pátek 9.30-11.30) WORKSHOP - MALOVÁNÍ NA SKLO

Více

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV

INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ KLUBU POHÁDKA ROUSÍNOV Leden únor 2008 Pravidelné schůzky se konají na adrese: Skálova 35 (nad Salonem Kleopatra) v tyto dny: Pondělí: 15:30 17:30 herna pro děti Středa: 9:30 11:30

Více

Středa 4.11.2015 / Jak zvládnout setkání s hroznýšem či chřestýšem aneb uprchlí / od 17:30

Středa 4.11.2015 / Jak zvládnout setkání s hroznýšem či chřestýšem aneb uprchlí / od 17:30 TOULCŮV DVŮR AKCE LISTOPAD 2015 Středa 4.11.2015 / Jak zvládnout setkání s hroznýšem či chřestýšem aneb uprchlí / od 17:30 V našem hlavním městě se stále častěji setkáváme s různými plazími uprchlíky z

Více

ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2016

ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2016 ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2016 Mariánské Lázně 13. 15. května 2016 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív

RAKOVNICKO. kalendář akcí. www.rakovnicko.info. Kde nebudete vědět kam dřív. Rakovnicko. Kde nebudete vědět kam dřív PRAHA RAKOVNICKO Kde nebudete vědět kam dřív kalendář akcí HISTORICKÉ SLAVNOSTI, SYMPOZIA, DIVADELNÍ A HUDEBNÍ FESTIVALY, CYKLISTICKÉ AKCE, JARMARKY ŘEMESEL ATD. 2009 Řezbářské sympozium v Přílepích Rakovnicko

Více

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015

KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 KALENDÁŘ AKCÍ ČERVEN 2015 MĚSTSKÉ DIVADLO Mikulášská 21 www.mikskrnov.cz 12. 6. 17:00 ZÁVĚREČNÁ TANEČNÍ SHOW tanečních souborů SVČ Méďa 18. 6. 19:00 MANON LESCAUT divadelní hra o nekonečné lásce maltézského

Více

» Duben a tradice z pera Líby Novotné

» Duben a tradice z pera Líby Novotné » Úvodník Vážení čtenáři a návštěvníci Jizerských hor, rozhodli jsme se pro další možnost, jak se k Vám s pravidelností přiblížit a průběžně Vás seznamovat s děním v Jizerských horách. Je tu pro Vás zcela

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 6. 2. 2013 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ,

Více

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI

INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI INFORMAČNÍ BULLETIN PRO ŠKOLY A ŠKOLSKÁ ZAŘÍZENÍ V LIBERECKÉM KRAJI Zveřejňujeme informační bulletin pro školy a školská zařízení v Libereckém kraji k 1. dubnu 2011. K dispozici ve formátu *.rtf a *.pdf

Více

Zpravodaj turistického ruchu. Jaro 2016. Úvod. Co se událo. aneb zima plná veletrhů

Zpravodaj turistického ruchu. Jaro 2016. Úvod. Co se událo. aneb zima plná veletrhů Zpravodaj turistického ruchu Jaro 2016 Úvod S příchodem jara přicházíme i my s novinkami z našeho regionu. Dovolte nám pozvat Vás nejen na akce spojené s nadcházejícím svátky jara. Ve zpravodaji Vás chceme

Více

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ

PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ PŘEHLED KULTURNÍCH, SPOLEČENSKÝCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ V LITOVLI A OKOLÍ KVĚTEN 2016 1. 31. 5. VÝSTAVA - HANÁCKÉ BENÁTKY A KRONIKY MK LITOVEL Vzpomínka na uplynulé ročníky Hanáckých Benátek. Turistické informační

Více

FOTODOKUMENTACE ČINNOSTI VÝSTAVNÍ ČINNOST

FOTODOKUMENTACE ČINNOSTI VÝSTAVNÍ ČINNOST FOTODOKUMENTACE ČINNOSTI VÝSTAVNÍ ČINNOST Výstava SKLENĚNÉ VÁNOČNÍ OZDOBY. Minulost, současnost, vize Hlavní budova muzea, 18. listopadu 2010-15. května 2011 Výstava Otcové města Jablonce VII. Výstava

Více

DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE

DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE DRAMATURGICKÝ PLÁN 2016 PRACOVNÍ VERZE Zrní Eva Urbanová Jelen Michal Hrůza Mňága a Žďorp Věra Špinarová Rytmus Martin a Krisina Kasíkovi Žalman a Spol. Pavel Dobeš Poutníci Ewa Farna Josef Laufer LEDEN

Více

slovanský dům Sál Maturitní ples

slovanský dům Sál Maturitní ples slovanský dům Slovanský dům je ideálním prostorem pro pořádání plesů a slavnostních společenských akcí již po dlouhá desetiletí. Kapacita sálů v plesovém uspořádání dosahuje až 1 000 osob, přičemž více

Více

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Domov pro seniory Barvířská 495 5. 1. Kvizové dopoledne, 9:30 hodin, malý sál

Více

Plán akcí na P R O S I N E C 2012

Plán akcí na P R O S I N E C 2012 Plán akcí na P R O S I N E C 2012 VELKÉ OPATOVICE: 1.12. Vánoční prodej u mapy na výstavě si můžete prohlédnout a zakoupit vazby s vánoční tématikou od pí Pavlíkové z Vanovic a p. Chlupa z Borotína, pí

Více

www.mekuc.cz MEKUC 1/16

www.mekuc.cz MEKUC 1/16 Mělnické kulturní MEKUC 1/16 Úterý 5. 1. 17.00 19.00 hodin hudební sál MKD MALOVÁNÍ MANDAL Symbolické duchovní zahájení roku 2016 pro dospělé i děti školního věku. Workshop s Bc. Janou Heidenreichovou.

Více

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ Vážení čtenáři, Zdravá města, obce a regiony se promyšleně snaží utvářet svou lokalitu jako kvalitní a příjemné místo pro život. Také Třeboň je součástí Národní sítě Zdravých

Více

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015 LIST č. 5 / 2015 Ročník 10 Vážení spoluobčané, podzim, který byl letos opravdu příjemně teplý a krásně barevný, nás pomalu a jistě opouští. Doufáme, že jste stihli zazimovat své zahrádky a připravili se

Více

KRONIKA ZŠ HORNÍ KOSTELEC 2012/2013

KRONIKA ZŠ HORNÍ KOSTELEC 2012/2013 KRONIKA ZŠ HORNÍ KOSTELEC 2012/2013 3.9. zahájení školního roku 2012/2013 6.9. Třídní schůzka společná část prezentace psycholožky I. Vašátkové, představení psycholožky Z. Romáškové, ukázka práce na interaktivní

Více

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí

Mladá vína 7. 11. 2009 v kavárně a Anglickém klubu penzionu Jaroňkova pekárna na Štramberském náměstí Více informací k akcím podává Infocentrum Relax v podhůří Beskyd Náměstí 40, Štramberk Tel./fax 556 801 935 infocentrum@relaxvpodhuri.cz nebo sl. Simona Grznárová, produkční (tel. 602 206 936) Relax v

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2008/2009

ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2008/2009 ZPRÁVA O ČINNOSTI ŠKOLY ZA ŠKOLNÍ ROK 2008/2009 Zpracovala a předkládá: Mgr. Michaela Hanyšová, ředitelka školy Místo a datum zpracovaní: Jablonec nad Nisou dne 6. října 2009 Obsah: 1. Charakteristika

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Odbor výstavby - stavební úřad Husova č.p. 490, 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou

MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Odbor výstavby - stavební úřad Husova č.p. 490, 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou MĚSTSKÝ ÚŘAD RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Odbor výstavby - stavební úřad Husova č.p. 490, 468 02 Rychnov u Jablonce nad Nisou Vyřizuje: Ing. Lucie Müllerová Telefon: 488 880 924, 603 415 235 mobil E-mail:

Více

J í z d a k r á l ů v e V l č n o v ě 27. - 29. 5. 2016

J í z d a k r á l ů v e V l č n o v ě 27. - 29. 5. 2016 J í z d a k r á l ů v e V l č n o v ě 27. - 29. 5. 2016 Král: Šimon Pešl Pobočníci: Filip Balajka, Tomáš Šobáň Ročník 1998: Zástupce ročníku: Adam Hradílek Chlapců: 14 (ze 16) Děvčat: 14 (16) PÁTEK 27.

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 5. 2. 2015 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Alžběta ZAHRÁDKOVÁ, Petr ČERNÝ,

Více

Zpravodaj ALCEDO Listopad 2015

Zpravodaj ALCEDO Listopad 2015 Zpravodaj ALCEDO Listopad 2015 Úvodní slovo Milí čtenáři, velmi nás těší váš zájem o aktivity, které nabízíme. K 31. říjnu 2015 jsme evidovali 1 199 přihlášených účastníků do pravidelné zájmové činnosti

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Pochlovický zvonek Zpravodaj Domova pro seniory v Kynšperku nad Ohří

Pochlovický zvonek Zpravodaj Domova pro seniory v Kynšperku nad Ohří DPS Kynšperk nad Ohří, zařízení Sociálních služeb Kynšperk, příspěvková organizace Karlovarského kraje Pochlovický zvonek Zpravodaj Domova pro seniory v Kynšperku nad Ohří ZIMA 2011/12 Naaššee kkl lieennttyy

Více

Těšíme se na Vás a přejeme Vám hodně nezapomenutelných zážitků z krajiny s tím nejkrásnějším jménem. Sdružení Český ráj. Použité piktogramy:

Těšíme se na Vás a přejeme Vám hodně nezapomenutelných zážitků z krajiny s tím nejkrásnějším jménem. Sdružení Český ráj. Použité piktogramy: Milí návštěvníci a obyvatelé Českého ráje, do rukou se Vám dostává Kulturní kalendář na rok 2009, který pro Vás každoročně připravujeme. Najdete v něm nejvýznamnější akce tohoto regionu z oblasti kultury,

Více

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5

Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Přehled akcí na Novoměstsku, Bystřicku a Žďársku v Z Á Ř Í 2 0 1 5 Datum Hodina Název akce Místo konání známka 1.9. 20:00 Kino: Schmitke Komedie. Vstupné na místě 50 Kč. 3.9. 16:00 Žít v krajině Sdružení

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ZÁŘÍ 2006

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ZÁŘÍ 2006 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ZÁŘÍ 2006 Obec IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Kino: Ne 3.9.2006 v 18.00 hod. SPOJENEC kino

Více

http://www.slavnosti.slansko.cz/ http://www.cz-museums.cz/web/festival_muzejnich_noci/titulni

http://www.slavnosti.slansko.cz/ http://www.cz-museums.cz/web/festival_muzejnich_noci/titulni Zpravodaj č. 5/ 2013 Vážení přátelé slánského muzea, máj bude pro návštěvníky muzea jedním z nejbohatších měsíců. Zahájíme hned tři výstavy, připojíme se k městským slavnostem a pozveme Vás také do Třebíze.

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

ČASOVÝ PRŮVODCE DOPROVODNÝMI AKCEMI BRNĚNSKÁ MUZEJNÍ NOC 2008

ČASOVÝ PRŮVODCE DOPROVODNÝMI AKCEMI BRNĚNSKÁ MUZEJNÍ NOC 2008 ČASOVÝ PRŮVODCE DOPROVODNÝMI AKCEMI BRNĚNSKÁ MUZEJNÍ NOC 2008 Moravská galerie v Brně 18.00 00.30 h (poslední vstup ve 24.00 h) Muzeum města Brna 18.00 00.30 h (kasematy, expozice a Východní křídlo končí

Více

Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321,

Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321, Nabídka výletů pro základní školy VLAKEM z Mostu CA FUTURA, Ostrava, e-mail: vylety.futura@seznam.cz, tel. 608 201 321, www.ca-futura.webnode.cz PROGRAM 1 - Praha Techn. muzeum a Staroměstská radnice cena

Více

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok:

Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Heřmanov 2011 Milí čtenáři, obyvatelé naší malé, milé vesnice. Již popáté Vám přinášíme krátkou rekapitulaci všeho, co nám přinesl uplynulý rok: Leden V lednu proběhla každoroční Tříkrálová sbírka, při

Více

Základní škola a Mateřská škola Mírov okres Šumperk, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Mírov okres Šumperk, příspěvková organizace Základní škola a Mateřská škola Mírov okres Šumperk, příspěvková organizace VZDĚLÁVACÍ KONCEPCE ZŠ V souladu se vzdělávací koncepcí je vyučováno v 5. ročníku podle učebních osnov Základní škola, které

Více

KATALOG NABÍDKY CENTRA BABYLON EXKLUZIVNÍ NABÍDKA PRO ODBORY KOVO MB

KATALOG NABÍDKY CENTRA BABYLON EXKLUZIVNÍ NABÍDKA PRO ODBORY KOVO MB KATALOG NABÍDKY CENTRA BABYLON EXKLUZIVNÍ NABÍDKA PRO ODBORY KOVO MB CENTRUM BABYLON LIBEREC - JEDINEČNÝ OSTROV ZÁBAVY Luxusní ubytování i originální zábava na jednom místě. Hotel - Wellness - Zábava Gastronomie

Více

Návštěvnost turistických cílů v ČR 2010

Návštěvnost turistických cílů v ČR 2010 Absolutní pořadí - TOP 20 1 Zoologická zahrada Praha zoologická zahrada 1 185,3 Praha 2 Pražský hrad hrad 1 120,1 Praha 3 AquaPalace Praha, Čestlice zábava 805,5 Středočeský 4 Židovské muzeum v Praze muzeum,

Více