Průvodce Setkáním mistrů+soutěž o vstupenky+rozhovor

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Průvodce Setkáním mistrů+soutěž o vstupenky+rozhovor"

Transkript

1 Průvodce Setkáním mistrů+soutěž o vstupenky+ohovor Autor: Jaromír "kilometr" Antoš, :16 Devátý ročník Setkání mistrů, po sedmé píšu průvodce a po páté jdu na rohovor s Janem Mochanem. Včera jsem dumal, jaké otáky položit, abych nebyl a pako. Na žádné nové jsem nepřišel. Takže to dáme jako vždycky: kdo pojede, čím pojede a kdo na poslední chvíli nepojede. Z tiskových práv víte, že mistr republiky Pavel Valoušek se dostaví v plné polní s tovární podporou Škoda v ádech. To je návrat do Sosnové, jak se patří. Vloni tu svůj vů překulil už v pátek a večer toho byl tue smutný. No, kdo by taky řval nadšením. Ale jak je vidět, všechno lé je k něčemu dobré a Valoušek se vrací jako Mistr. Vítej, Valdo a vítej, továrno. Těšíme se na vás. Z tiskových práv také tušíte, že sedminásobný mistr světa Seb Loeb do Sosnové nepřijede. Důvod je řejmý; Vašek Pech letos jede svým autem, a přece byste nechtěli, aby itroen musel novu vysvětlovat, že ho něco porailo. Loni Trněného Fabka, letos třeba myš s velkým restriktorem. Sakryš, já už ase kecám, takže raději k věci V pátek 29. října a v sobotu 30 října se sejdou piloti rallye, rallycrossu a autokrosu v Sosnové. Pátek je určen především pro členy ávodních týmů, partnery, sponory a další spolupracovníky. Jedci jim poskytnou adekvátní odměnu v podobě strachu, adrenalinu, žaludeční nevolnosti, odkrvení moku, otřesů páteře a možnosti spoluúčasti při koupi náhradních dílů. Zájemců o sveení je ale i tak dost.

2 Sobota je o ávodění. Letos opět s voy kategorie W. Termín na konci října namená delší den, tedy více časového prostoru pro ávodníky a snad teplejší počasí. Zároveň však přináší úskalí v podobě ještě běžících soutěžních kalendářů, což je bohužel příčinou neúčasti některých skvělých pilotů. Několikrát jsme uvedli ákladní pravidla pro přežití na autodromu v Sosnové (jídlo, pití, cigára). V tom pořadateli není co vytknout, protože áemí se stále lepšuje. Hlavně neapomeňte na teplé oblečení, něco pod adek, deštník či pláštěnku, pokrývku hlavy a teplé boty. ena vstupenek na sobotu: tribuna : 350 Kč tribuna D: 250 Kč tribuna F - stání: 100 Kč tribuna G: 250 Kč ena vstupenky na pátek: 150 Kč Parkovné: 50 Kč. Vstup do depa: darma s jakoukoli platnou vstupenkou Všechny vstupenky le akoupit v předprodeji na Ticketstream.

3 Parkování bude ajištěno na louce u autodromu. Ti, kteří přijedou dřív, se mohou upíchnout darma přímo v Sosnové, poor však na stání na místech, kde není povoleno. ohodně neparkujte na chodnících, po tom se jde nejvíc. Ze Sosnové le projít podchodem na autodrom, při evropském rallycrossu se be problémů parkovalo na místech vynačených na obráku. Zcela se vyvarujte parkování či postávání na hlavní silnici I/9, tam be milosti inkasovala Policie Č. Poor také na omeenou rychlost u autodromu, radar je prevít a byl tam.

4 Tankování: nejbližší a nejlevnější tankování je u pumpy PAPOIL na hlavní silnici nedaleko autodromu, mají i 98 oktanový benín. Ubytování: chcete-li v České Lípě přespat, můžete najít informace o ubytování na adrese: Startovní listina a harmonogram: informace najdete na adrese: a Kde je nejlepší místo na koukání: trať bude postavena stejně jako při allye Bohemia. Z tribun je lepší rohled po areálu a dobrý výhled do obou prvních atáček - ta vnitřní je ralá na ruční brdu, atímco jedec ve vnější dráe může neohroženě driftovat. Le očekávat, že lístky na tribuny budou bry vyprodány. Svah u hřbitova na vdálené straně okruhu (nejblíž křižovatce) bude pravděpodobně pro diváky uavřen. Samostatnou kapitolou je nejdražší tribuna v Evropě v podobě přerušené stavby mostu na silnici I/9. Přestože vypadá lákavě a byl by ní úžasný rohled po celém areálu, nekoušejte ji. Nebude tam žádný stánek s klobásou a pivem. A má přísného hlídače, který vždycky vyývá k opuštění staveništního prostoru. Le však očekávat, že se tato stavba objeví v některém příštích dílů Kobry 11, je pro to jako stvořená.

5 Pod jinou tribunou, tentokrát tou nekrytou vedle věže, budete mít ve stánku další možnost akoupit magnetky Zdraví-Život a ally a dostat se tak do soutěže o sveení v ávodním autě. Jedna výherkyně už se s Vaškem Pechem svela a já sám dobře vím, že to opravdu stojí a to. Příjemný je jistě i pocit, že podporujete dobrou věc, kterou dárcovství krve je.

6 Požádal jsem o rohovor ředitele Setkání mistrů Jana Mochana. Protože řada věcí je dosud v jednání a přípravy v plném proudu, ůstaly některé otáky otevřeny a novinky můžete sledovat na stránkách a autodromu. Souhrn rohovoru je de: o bude na letošním setkání výraně jiné? Že tady nebude Sebastian Loeb. To je asi nejásadnější rodíl. Ale budete tu mít jiného mistra světa? No, bohužel nebudeme. V pondělí se Araujo omluvil, musí totiž na svatbu svého hlavního sponora. Je to škoda, protože by to určitě bylo velké pestření. Ze ahraničních jedců přijedou například Drotár, Gryb, Munich. Především nás však potěšilo, že své astoupení posílá tovární tým Škody v podobě Pavla Valouška.

7 Igor Drotár, to tedy namená kategorii W. Kdo v ní vystoupí? Drotár, Štěpánek, Sabó, Trněný, Trojan, pět jedců, čtyři auta. Takže Václav Pech pojede s...? Myšákem. Škoda, že tu nebude Araujo, Václav by mohl ískat další cenný skalp. Jo, možná, to samořejmě nikdo nevíme. Portugalec je vychován na šotolinách, jedí pěkně, kušeností má dost a přípravu by měl lepší než Loeb, protože informací od Semerádů má dost. Je to škoda, těšili jsme se hodně. Snad příště.

8 o Sebastian Loeb, neměl chuť na odvetu? Jak jsme viděli ve Francii, tak asi ani ne (slavil titul). Snažili jsme se domluvit přední jedce, ale letos jsme termínem ařaeni mei dvě rallye Mistrovství světa, takže to není jednoduché. Jak to vypadá s Krestou, Tarabusem či Prokopem? Ti právě obdobných důvodů nebudou, protože jedou ven na podnik I. Je to škoda, protože třeba s Martinem jsme termín speciálně konultovali, ale to je život. o považujete a nejajímavější sportovní akci na autodromu? To se těžko porovnává. Evropský rallycross, rallye Bohemia, Setkání mistrů. Každá akce má své diváky, svoji atmosféru. Neumím to říct. Vím, která je moje nejoblíbenější. To je Setkání mistrů, protože nejde o žádné body, nejde o tituly. Samořejmě musí proběhnout po sportovní stránce správně, ale hlediska našeho i jedců je to spíš legrace. Na mistrovství Evropy se jede finálový ávod a rohoduje se o titulu, jede se plech na plech. Setkání mistrů jako sportovní podnik je pro mě určitě jednodušší než Mistrovství Evropy v rallycrossu nebo allye Bohemia.

9 hystá se televiní přenos? Kolik bude jedců? Televie bude vše natáčet, ale vysílat se nebude live, ale až v pondělí. Zatím jich máme 53. Systém bude jako loni, každý jede dvě rojížďky a pak postupují vyřaovacím působem. o doprovodný program? Neuvažujeme o něm, musíme dát divákům možnost navštívit depo, dojít si pro něco k jídlu a ahřát se, určitě bude chladnější počasí. Času je málo a moc prostoru na přestávky nebude. Wrcaře už jsme jmenovali, co ostatní třídy? Z bugin tady budou například Hošek, Stloukal, Turek, Láďa Štětina, Sekanina, Pospíšilík, Zeman, Musil. Zajímavé je, že v rallycrossu v D1 pojede Peták fábií od Mediasportu. V nejsilnější crossové divii to budou také Koutný, Zeman, Výborný, Munich.

10 Ještě bych měl pár otáek k Bohemce. Jaký je termín pro Bohemku pro příští rok? První týden v červenci na 95%. A jak to vypadá s možností kandidátského podniku pro MS v rallye? Na příští rok máme podle řádů přihlášen takvaný applicant event, což je kušební ávod pro promotéra, nyní jsme ve Francii předkládali bussiness plan a bude se odesílat souhlas Federace automobilového sportu, že souhlasí s touto aktivitou a měli bychom být apsáni na příští rok. A na ákladě příštího roku se bude rohodovat, da se pojede kandidátský ávod a kdy by se jel. Takže teď jsme u těch úplně prvních kroků. Je to asi i logická iniciativa, protože o tom, že bychom Bohemku chtěli posunout, už přemýšlíme dlouho, ale ono v podstatě pro nás ani není kam jinam, než do mistrovství světa. Nad námi, nad evropským pohárem, je mistrovství Evropy, a v něm je Barum rallye. Takže nic jiného prostě není. Samořejmě je to dlouhodobá věc, ale máme jasný cíl a příští rok musíme uspět na sto nebo raději stodeset procent. A co říci na ávěr? Přejeme všem návštěvníkům a jedcům, aby vyšlo počasí a aby se všichni účastníci dobře bavili. Pro čtenáře, kteří jsou velkými fanoušky rallye, je akce dobrou příležitostí, jak se v klidu setkat se svými oblíbenými jedci.

11 SOUTĚŽ O 4 VIP VSTUPENKY Stejně jako v minulých letech pro vás připravila Global Assistance acing Aréna Česká Lípa ve spolupráci s redakcí soutěž o VIP vstupenky na Setkání mistrů. Výherci budou stejně jako vloni dva a každý výherců obdrží dvě VIP vstupenky. Do slosování budou ařaeni všichni, kteří správně odpovědí na níže uvedené otáky. Odpovědi na otáky nalenou čtenáři na internetových stránkách na a nebo i jinde na internetu. Odpovědi posílejte em na: petr.elias@ewrc, do předmětu právy napište "VIP" a neapomeňte uvést jméno, adresu a telefonický kontakt. Uávěrka soutěže je ve středu ve 12:00 hod. Výherce bude veřejněn na stránkách a budeme jej kontaktovat.

12 1. Kdo vyhrál letošní ávod ME v rallyecrosu v Sosnové v nejsilnější divii a potvrdil tak, že titul je ve správných rukou? 2. Jakým rodílem vítěil Václav Pech nad Sebem Loebem ve finálové jídě? Uveďte jednu možností: A porail ho o necelé 4 desetiny sekundy B porail ho o víc než 1 sekundu porail ho o 5 sekund 3. Pořádají se na autodromu v Sosnové kury bepečné jídy? 4. Kolik stojí standardní kur bepečné jídy (ne odpočet bodů) pro jednotlivce ařaeného do vypsaného termínu (uveďte cenu be DPH) pořádaný na autodromu Sosnová? Ahoj na rallye Kilometr

Fotoblog: Fotíme Škodateam kalendář 2015

Fotoblog: Fotíme Škodateam kalendář 2015 Fotoblog: Fotíme Škodateam kalendář 2015 Autor: oman "eman" Schavel, 28. 8. 2014 17:16 O víkendu 15. až 17. srpna jsme pro Vás nafotili již 9. kalendář ŠKODA tentokrát na rok 2015 Již loni jsme se předběžně

Více

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50

ewrc.cz Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Profil: Robert Čonka Autor: Vlastimil Resl, 2. 7. 2008 10:50 Pražský pilot Robert Čonka (27.8.1968) zahájil svoji soutěžáckou kariéru už v polovině devadesátých let s kadettem, aby se po téměř desetileté

Více

Velké finále Mogul driving cupu

Velké finále Mogul driving cupu Velké finále Mogul driving cupu Autor: Global Assistance acing Aréna Sosnová, 1. 4. 2014 20:38 Více fotografií najdete ZDE MOGUL driving cup už druhým rokem baví automobilové nadšence, kteří mají možnost

Více

O POHÁR VESNICE STŘEŇ. .cyklokros trochu jinak

O POHÁR VESNICE STŘEŇ. .cyklokros trochu jinak O POHÁR VESNICE STŘEŇ.cyklokros trochu jinak A jedeme dál, zpívá se v jednom nestárnoucím hitu. Dál jede také cyklokros ve Střeni. Parádní závod, který si užije celá rodina. Michal Frantík a jeho team

Více

Co je správně? Doplňte slovesa v imperativu. obléknout si obout se. nesvlékat se nezouvat se. svléknout si zout se

Co je správně? Doplňte slovesa v imperativu. obléknout si obout se. nesvlékat se nezouvat se. svléknout si zout se Co je správně? 179/6 1. slunce zuří / září 2. rozzlobený člověk zuří / září 3. člověk, který chce to nejlepší, je náročný / špičkový 4 zboží, které má tu nejlepší kvalitu, je náročné / špičkové 5. situace

Více

Zrcadlo reality aneb kde je zakopaný pes?

Zrcadlo reality aneb kde je zakopaný pes? Zrcadlo reality aneb kde je zakopaný pes? Tento článek bych nechtěl, aby byl vnímán čtenáři jako reakce na 2 ne zrovna povedené poslední víkendové turnaje (ne vždy se daří a vyhrává, i hokej je jen sport

Více

ewrc.cz Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14

ewrc.cz Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14 Finsko poprvé a určitě né naposledy Autor: -Doktor-, 31. 8. 2015 19:14 Je to už hodně let, co padlo rozhodnutí jet alespoň jednou za rok podívat se na světovou rally. Už od prvního Německa jsme se bavili,

Více

VÍTEJTE PRAŽSKÉ KULTURNÍ A JINÉ POCHOUTKY

VÍTEJTE PRAŽSKÉ KULTURNÍ A JINÉ POCHOUTKY jaro 2016 VÍTEJTE Vážení přátelé dobrého jídla a pití, právě jste otevřeli první vydání nového čtvrtletníku společnosti Ventura Food & Catering. Jak napovídá již samotný název našeho magazínu, rozhodli

Více

Hledáte si i během trvání rekvalifikace práci?

Hledáte si i během trvání rekvalifikace práci? Účastnice A: No asi nic moc, protože jsem neměla práci a nikde jsem ji nemohla najít. No doufám, že mi pomůže? Myslíte jako najít práci nebo obecně? No hlavně tu práci, no a pak se budu mít jako celkově

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHOMUTOV. Akademika Heyrovského 4539 430 03 CHOMUTOV

ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHOMUTOV. Akademika Heyrovského 4539 430 03 CHOMUTOV ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHOMUTOV Akademika Heyrovského 4539 430 03 CHOMUTOV Miniprojekt k tématu Sluneční soustava Účastníci projektu : Mgr. K. Průšová Motlík Martin 8.ročník Fulierová Kateřina 9.ročník Šarešová

Více

MÁM HLAD, MÁM CHUŤ. CUKROVKA A JÍDLO

MÁM HLAD, MÁM CHUŤ. CUKROVKA A JÍDLO MÁM HLAD, MÁM CHUŤ. CUKROVKA A JÍDLO K Výtvarné soutěži s Novo Nordiskem Postřehy dětí z různých věkových kategorií na téma jídlo v rámci letního tábora Štědronín 2015 Dívka, 10 let Mám hlad, mám chuť

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

III. fáze profesního poradenství Řešení situace dlouhodobě nezaměstnaného

III. fáze profesního poradenství Řešení situace dlouhodobě nezaměstnaného 4. Jak nejlépe zvládnout otázky u výběrového řízení Tento osvědčený postup pomáhá uživatelům s přípravou na výběrové řízení, konkrétně na tu část řízení, kdy se jich dotazuje zástupce zaměstnavatele (zpravidla

Více

Co je orientační běh?

Co je orientační běh? PTOB Co je orientační běh? Orientační běh (zkratka OB) je moderní sportovní odvětví vytrvalostního charakteru, při němž je nutno se správně a rychle orientovat v neznámém terénu. Při závodě se hledají

Více

Pro Váš klid, během dne i noci, při námaze i odpočinku.

Pro Váš klid, během dne i noci, při námaze i odpočinku. Pro Váš klid, během dne i noci, při námaze i odpočinku. Novartis s. r. o., Pharma, Nagano III., U Nákladového nádraží 10, 130 00 Praha 3, tel.: 225 775 111, fax: 225 775 222, www.novartis.com FOR-04/003-10/2004

Více

Projekt Odyssea, www.odyssea.cz

Projekt Odyssea, www.odyssea.cz Projekt Odyssea, www.odyssea.cz Příprava na vyučování s cíli osobnostní a sociální výchovy (typ A) Téma oborové (= téma OSV č. 1) Vzdělávací obor Ročník Časový rozsah Tematický okruh OSV Dodržujeme základní

Více

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny?

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Nikdo si mě za celý týden ani nevšiml. Jsem jen další nová studentka na nové škole. Přestoupila jsem z té minulé z toho důvodu, že se

Více

Otevře dveře. aby mohli jít se mnou.

Otevře dveře. aby mohli jít se mnou. Jsem samotná matka Otevře dveře. Protože doma nemám se čtyřmi dětmi. Mistryně mi vždy dělala společnost, umožnila mi mnohokrát z něčeho se dostat. Speciálně chci poděkovat Mistryni. Není zač. Děkuji vám,

Více

MONITOR listopad 2014

MONITOR listopad 2014 MONITOR listopad 2014 Ahoj Hanačáci! Máme tu další měsíc, tentokrát už tuplovaně podzimní listopad. Milovníci žlutých, červených a hnědých barev teď můžou chodit po světě s úsměvem na rtech a koukat na

Více

Subaru na sněhu jako doma -test-

Subaru na sněhu jako doma -test- Subaru na sněhu jako doma -test- Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 3. 2. 2009 14:46 Jako blesk čistého nebe přišla nedávno práva o tom, že se načka Subaru stahuje e světového šampionátu rally. Při vyslovení

Více

49. ČEZ Jizerská 50 8. 10. 1. 2 0 1 6

49. ČEZ Jizerská 50 8. 10. 1. 2 0 1 6 49. ČEZ Jizerská 50 8. 10. 1. 2 0 1 6 Již po 49. se letos konala v Bedřichově Jizerská 50. Bohužel bylo málo sněhu a musela být uzpůsobena speciální 4km trať, lépe řečeno okruh, který byl zasněžován a

Více

Velikonoční rally aneb z historie Safari Rally - 2. díl

Velikonoční rally aneb z historie Safari Rally - 2. díl Velikonoční rally aneb historie Safari ally - 2. díl Autor: Jiří Fryje, 2. 6. 2009 09:58 Velikonoční rally aneb historie Safari ally - 1. díl Úvodní ročník, v němž byly voy roděleny do čtyř kategorií,

Více

Samuel van Tongel. Nevinnosti I

Samuel van Tongel. Nevinnosti I Samuel van Tongel Nevinnosti I Studený vítr ochlazoval jinak teplý večer při svitu zapadajícího slunce, jehož barva se měnila při každém mraku, který se na překrásném oranžovo-modrém nebi ocitl. Na stromech

Více

Martina Bábíčková, Ph.D. 04.05.2014

Martina Bábíčková, Ph.D. 04.05.2014 Jméno Martina Bábíčková, Ph.D. Datum 04.05.2014 Ročník 7. Vzdělávací oblast Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor Informatika Tematický okruh Textový editor Téma klíčová slova Novinová strana

Více

Tiskové zprávy 31. 1. 2013. Jirkov prodal vybydlený dům

Tiskové zprávy 31. 1. 2013. Jirkov prodal vybydlený dům Tiskové zprávy 31. 1. 2013 Jirkov prodal vybydlený dům Čtyři zájemci podali Městskému úřadu v Jirkově nabídku na koupi domu v Mostecké ulici čp. 385. Vítězem výběrového řízení se stala firma K. S. I. s.

Více

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007 Úvod Zdravím vás všechny a vítám vás. Jsem moc rád, že jste dnes dorazili. Dnes začneme spolu mluvit o penězích. Vím, že je to velice kontroverzní téma. Ne jenom z pohledu lidí mimo církev. Nedávno zveřejnili

Více

Já se taky zpovídám!

Já se taky zpovídám! tonino Lasconi Já se taky zpovídám! Příprava na slavnost svátosti smíření Takže Odkud mám začít? Ilustrace GiUSY capizzi kluci a holky to je kniha pro vás! kniha Já se taky zpovídám! je tady pro vás, kdo

Více

JAOS. povídka na pokračování pro kroužek robotiky (pro děti 8 12 let)

JAOS. povídka na pokračování pro kroužek robotiky (pro děti 8 12 let) JAOS povídka na pokračování pro kroužek robotiky (pro děti 8 12 let) Kapitola I. Jak to začalo a jak to u nás vypadá? Proč zrovna já? Koukej, ať už jsi zpátky v regenerační komoře! řekl nějaký hlas, když

Více

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem

Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Vilík Hájek teamu s Petákem prolétá létem Autor: Hájek Historic ech National Team - P, 11. 8. 2015 22:03 Josef Peták s Alenou Benešovou ačali svou náročnou letní tour už při ally Bohemia na počátku července,

Více

ROZPIS XXII. ROČNÍKU MEZINÁRODNÍHO ETAPOVÉHO CYKLICKÉHO ZÁVODU ŽEN. TOUR de FEMININ - O CENU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA. Bod 1.

ROZPIS XXII. ROČNÍKU MEZINÁRODNÍHO ETAPOVÉHO CYKLICKÉHO ZÁVODU ŽEN. TOUR de FEMININ - O CENU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA. Bod 1. ROZPIS XXII. ROČNÍKU MEZINÁRODNÍHO ETAPOVÉHO CYKLICKÉHO ZÁVODU ŽEN TOUR de FEMININ - O CENU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA Bod 1. Pořadatel závodu Sekretariát závodu Klub cyklistiky Krásná Lípa Česká republika Městský

Více

BEZPEČNOSTNÍ TELEFON SAFETY MOBILE +420 777 505 402

BEZPEČNOSTNÍ TELEFON SAFETY MOBILE +420 777 505 402 BEZPEČNOSTNÍ TELEFON SAFETY MOBILE +420 777 505 402 Soudce Jiří Přibyl při vynesení rozsudku po tragédii při automobilové rally v Lopeníku mimo jiné uvedl, že takové závody jsou ze své podstaty nebezpečné.

Více

Sváteční posezení s Emilem Trinerem v Sedlčanech

Sváteční posezení s Emilem Trinerem v Sedlčanech Sváteční posezení s Emilem Trinerem v Sedlčanech Autor: Rallyfans Sedlčany, 31. 12. 2013 19:38 Je sobota mlhavé ráno,do konce roku zbývají čtyři dny a Milan s Tomášem už kolem 9 hodiny rozdělávají oheň

Více

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE

HELICOPTER EMERGENCY MEDICAL SERVICE Media Monitoring TÉMA 1. Helicopter emergency medical service, Letecká záchranná služba 2. Rafťáci VYHOTOVENO 21.7.2010 MONITOROVANÉ ZDROJE Tištěná média Televize a rozhlas Agenturní zpravodajství OBDOBÍ

Více

AK Rally Fans - deníček WRC Finsko 2013 - část druhá. ewrc.cz

AK Rally Fans - deníček WRC Finsko 2013 - část druhá. ewrc.cz AK Rally Fans - deníček WRC Finsko 2013 - část druhá Autor: Michal Knedla, 12. 8. 2013 15:21 Středa 31.7. Osmá ranní je časem, na který byl dohodnut budíček.ovšem díky příjemné nervozitě z velkého dnu,

Více

Jarek Nohavica. Letní areál Svojšice u Přelouče - Pardubický kraj Sobota 4. června od 18.00 hodin

Jarek Nohavica. Letní areál Svojšice u Přelouče - Pardubický kraj Sobota 4. června od 18.00 hodin Jarek Nohavica Letní areál Svojšice u Přelouče - Pardubický kraj Sobota 4. června od 18.00 hodin V sobotu 4. června zavítá do legendárního svojšického letního areálu nedaleko Pardubic exkluzivní host populární

Více

MISTROVSTVÍ ČR PARA-CYCLING 2012

MISTROVSTVÍ ČR PARA-CYCLING 2012 MISTROVSTVÍ ČR PARA-CYCLING 2012 Charitativní cyklojízda s Martinou Štěpánkovou a Jindřichem Pospíšilem Pořadatel: Město Hustopeče, org. složka Marketing a kultura Informace: Ing. Radek Loub, tel: 602

Více

Výtvarná soutěž ŽÍZEŇ ANEB VODA NAD ZLATO. Vím Chci vědět Dozvěděl/a jsem se VÍM CHCI VĚDĚT DOZVĚDĚL/A JSEM SE

Výtvarná soutěž ŽÍZEŇ ANEB VODA NAD ZLATO. Vím Chci vědět Dozvěděl/a jsem se VÍM CHCI VĚDĚT DOZVĚDĚL/A JSEM SE Výtvarná soutěž ŽÍZEŇ ANEB VODA NAD ZLATO Vím Chci vědět Dozvěděl/a jsem se VÍM CHCI VĚDĚT DOZVĚDĚL/A JSEM SE Kvíz k vodě 1. Kolik vody zaujímá povrch planety? a) 61% b) 81% c) 71% 2. Jaký je chemický

Více

ŠKOLNÍ VÝLET 9. A DO MŠENA U MĚLNÍKA aneb DO TŘETICE VŠEHO DOBRÉHO

ŠKOLNÍ VÝLET 9. A DO MŠENA U MĚLNÍKA aneb DO TŘETICE VŠEHO DOBRÉHO ŠKOLNÍ VÝLET 9. A DO MŠENA U MĚLNÍKA aneb DO TŘETICE VŠEHO DOBRÉHO Rok se sešel s rokem a na pořadu dne bylo opět plánování školního výletu. V 9.A jsme se rozhodli už dávno. Přece neporušíme tradici. Pokud

Více

Standardní propozice (Česká Kamenice) (23.05.2015)

Standardní propozice (Česká Kamenice) (23.05.2015) Standardní propozice (Česká Kamenice) (23.05.2015) Propozice závodu (Česká Kamenice, 23.05.2015) Seriál/podnik je otevřen všem jezdcům bez ohledu na držení licencí. Každý podnik sestává ze dvou jízd. Body

Více

Císařová, Čulík, Havlíček, Klein, Kohoutek, Německá, Prokeš, Růžička, Šimánek, Šípková, Štindl) Návrh programu jednání byl schválen

Císařová, Čulík, Havlíček, Klein, Kohoutek, Německá, Prokeš, Růžička, Šimánek, Šípková, Štindl) Návrh programu jednání byl schválen Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva města Velešín konaného dne 23.2.2015 Přítomen: Jaroslav Bartizal, Marie Bůžková, Mgr. Hana Císařová, Tomáš Čulík, Bořivoj Havlíček, Karel Klein, Pavel Kohoutek,

Více

ROZPIS XXVIII ROČNÍKU MEZINÁRODNÍHO ETAPOVÉHO CYKLICKÉHO ZÁVODU ŽEN. TOUR de FEMININ - O CENU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA

ROZPIS XXVIII ROČNÍKU MEZINÁRODNÍHO ETAPOVÉHO CYKLICKÉHO ZÁVODU ŽEN. TOUR de FEMININ - O CENU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA ROZPIS XXVIII ROČNÍKU MEZINÁRODNÍHO ETAPOVÉHO CYKLICKÉHO ZÁVODU ŽEN TOUR de FEMININ - O CENU ČESKÉHO ŠVÝCARSKA Bod 1. Pořadatel závodu: Sekretariát závodu: Datum a místo konání závodu: Ředitel závodu:

Více

Vyhodnocení dotazníku spokojenosti uživatelů sociální služby v Domově pro seniory Bechyně

Vyhodnocení dotazníku spokojenosti uživatelů sociální služby v Domově pro seniory Bechyně Vyhodnocení dotazníku spokojenosti uživatelů sociální služby v Domově pro seniory Bechyně Z celkového počtu 122 Dotazníků spokojenosti uživatelů služby bylo vráceno 80 vyplněných, které byli následně vyhodnoceny

Více

KLÍČOVÉ KOMPETENCE NEOTVÍREJ, DOKUD NEDOSTANEŠ POKYN OD ZADÁVAJÍCÍHO! třída

KLÍČOVÉ KOMPETENCE NEOTVÍREJ, DOKUD NEDOSTANEŠ POKYN OD ZADÁVAJÍCÍHO! třída KLÍČOVÉ KOMPETENCE 3. třída NEOTVÍREJ, DOKUD NEDOSTANEŠ POKYN OD ZADÁVAJÍCÍHO! JMÉNO TŘÍDA ČÍSLO ŽÁKA AŽ ZAHÁJÍŠ PRÁCI, NEZAPOMEŇ: www.scio.cz, s.r.o. Pobřežní 34, 186 00 Praha 8 tel.: 234 705 555 fax:

Více

Zápis. ze 4. jednání komise rozvoje města a ŽP konaného dne 23.06. 2011 ve Žďáře n. S.

Zápis. ze 4. jednání komise rozvoje města a ŽP konaného dne 23.06. 2011 ve Žďáře n. S. Zápis ze 4. jednání komise rozvoje města a ŽP konaného dne 23.06. 2011 ve Žďáře n. S. Garant komise: Bc. Bárta, 2. místostarosta města Žďáru n. S. Předseda komise: Ing. Sláma Omluveni: Mgr. Šikula, Mgr.

Více

Motto: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

Motto: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Leden 2012 Motto: Učíme se pro život Obsah : Beseda s policií.........1 Sportovní dopoledne..........2 INFO ze ZŠ a MŠ v nemocnici..3-4

Více

KARAMELOVÉ PRAŽSKÉ DOBRODRUŽSTVÍ

KARAMELOVÉ PRAŽSKÉ DOBRODRUŽSTVÍ KARAMELOVÉ PRAŽSKÉ DOBRODRUŽSTVÍ Hurá na Prahu a její věže! Jednoho letního dne se plyšový medvěd Karamel vydal na cestu z Londýna do Prahy. V učebnici vlastivědy četl, že tam mají přesně sto věží. Moc

Více

Zápisník Ládi Kopelenta - poprvé ve světě - 4. díl

Zápisník Ládi Kopelenta - poprvé ve světě - 4. díl Zápisník Ládi Kopelenta - poprvé ve světě - 4. díl Autor: Ladislav Kopelent, 17. 9. 2010 08:32 Část čtvrtá v německých luích a hájích Již předchoího večera jsme dostali právu od Tomáše, že se k nám připojí

Více

Tajemství ukryté v pohledech - 12. část (fotografie z Boleradic)

Tajemství ukryté v pohledech - 12. část (fotografie z Boleradic) Publikováno na Inflow.cz (http://www.inflow.cz/tajemstvi-ukryte-v-pohledech-12-cast-fotografie-zboleradic) Tajemství ukryté v pohledech - 12. část (fotografie z Boleradic) 1. 11. 2008 Marta Dnešní příspěvek

Více

PRACOVNÍ DNY <

PRACOVNÍ DNY < - - - - - - - 1 3 5 7 9 11 13 15 17 19 21 23 25 27 29 31 33 35 37 39 41 43 45 47 49 51 53 55 57 59 4.38 4.40 4.41 4.42 4.42 4.43 4.44 4.45 4.47 4.48 4.49 4.50 4.51 4.53 4.55 5.17 5.18 5.20 5.21 5.22 5.24

Více

KABARET U TŘÍ VEVEREK

KABARET U TŘÍ VEVEREK DDS BRNKADLA A LUŽÁNKY STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU pořádají tradiční letní tábor KABARET U TŘÍ VEVEREK 21.7.-4.8.2012 ŽIROVNICE PROGRAM Velevážení herci, tanečníci, kouzelníci, dramatici, mimové, žongléři,

Více

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013

Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Obecní úřad Řenče Řenče 54, 334 01 377 985 594 M. Loudová 603 810 622 E-mail: ou_rence@volny.cz www.rence.cz SRPEN 2013 Vážení spoluobčané, zdravím Vás v krásných letních dnech a přináším informace o aktuálním

Více

ZÁPIS č. 11/15 z 11. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 14.09.2015 od 19:00 hod na Městském úřadě v Deštné

ZÁPIS č. 11/15 z 11. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 14.09.2015 od 19:00 hod na Městském úřadě v Deštné ZÁPIS č. 11/15 z 11. zasedání Zastupitelstva města Deštná, konaného dne 14.09.2015 od 19:00 hod na Městském úřadě v Deštné Přítomno: devět zvolených členů zastupitelstva: David Šašek, DiS., Ing. Jan Zedník,

Více

ZPRAVODAJ VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ. www.valasskarally.eu. AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín

ZPRAVODAJ VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ. www.valasskarally.eu. AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín ZPRAVODAJ AutoMotoKlubu Rallye Sport - Vsetín 1 VALAŠSKÁ RALLY V PŘÍPRAVĚ VSETÍN VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Zatímco letos zařadili sestavovatelé motoristického kalendáře Valašskou rally na druhé místo harmonogramu

Více

Píšete dětem černé puntíky, když něco zapomenou? Nebo jim dáváte jiný trest?

Píšete dětem černé puntíky, když něco zapomenou? Nebo jim dáváte jiný trest? Rozhovor s... Zajímá nás i to, co se děje na prvním stupni. Proto jsme vyzpovídali paní učitelku Janásovou a paní učitelku Drštičkovou. Chtěli jsme hlavně vědět, jak se daří jim a jejich prvňáčkům. PANÍ

Více

9. Tøi støelecké terèe

9. Tøi støelecké terèe 9. Tøi støelecké terèe Zoltov Tak už maluješ, holoubku? Kupecký Jako støelecké terèe se to snad hodí. Zoltov Oho, nahá žena vystupuje z vany! Jsi chlapík! Chlapík! Ptal ses, jestli je Petr na mužské. Není.

Více

K O B R A KULTURNÍ OBČASNÍK REGIONÁLNÍCH AUTORŮ LEDEN 2012 *** ROČNÍK XIII. *** ČÍSLO 1

K O B R A KULTURNÍ OBČASNÍK REGIONÁLNÍCH AUTORŮ LEDEN 2012 *** ROČNÍK XIII. *** ČÍSLO 1 K O B R A KULTURNÍ OBČASNÍK REGIONÁLNÍCH AUTORŮ LEDEN 2012 *** ROČNÍK XIII. *** ČÍSLO 1 Citát inspirující: Neměly by se knihy, které nikoho neobohatí, prodávat bez DPH? Jiří Faltus ze sbírky aforismů Bez

Více

Kde všude najdeš hodiny?

Kde všude najdeš hodiny? Dagmar Košková malá ručička ukazuje hodinu Jak je dlouhý den? Den má 24 hodin. Jak se dělí čas? 1 hodina má 60 minut. 1 minuta má 60 vteřin. velká ručička ukazuje minuty a část hodiny Den se dělí na: ráno

Více

Čekám svůj den. 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba)

Čekám svůj den. 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba) Čekám svůj den 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba) 4. Čekám svůj den (P. Krejča / P. Vrba) 5. Nic víc (P. Janda / P. Vrba) 6. Na háku (M.

Více

Přílohy. Příloha č. 1: Hloubkový rozhovor s Matějem Stránským 1 (rozhovor)

Přílohy. Příloha č. 1: Hloubkový rozhovor s Matějem Stránským 1 (rozhovor) Přílohy Příloha č. 1: Hloubkový rozhovor s Matějem Stránským 1 (rozhovor) Matěj Stránský spolupracuje s časopisem Respekt od roku 2001. Po změně formátu se stal stálým fotografem časopisu. V následujícím

Více

JčU - Cvičení z matematiky pro zemědělské obory (doc. RNDr. Nýdl, CSc & spol.) Minitest MT1

JčU - Cvičení z matematiky pro zemědělské obory (doc. RNDr. Nýdl, CSc & spol.) Minitest MT1 ŘEŠENÍ MINITESTŮ JčU - Cvičení z matematiky pro zemědělské obory (doc. RNDr. Nýdl, CSc & spol.) Minitest MT1 1. Porovnejte mezi sebou normy zadaných vektorů p =(1,-3), q =(2,-2,2), r =(0,1,2,2). (A) p

Více

BYL JSEM OPĚT NA BONREPU

BYL JSEM OPĚT NA BONREPU BYL JSEM OPĚT NA BONREPU František Jelínek, červen 2010 A máme tu problém, pánové Chtěl jsem napsat, že opět po 52 letech. Jenže jeden přítel praví, že jsme tam byli po druhém ročníku, bylo by to tedy

Více

Miroslav Adamec, ARAS: JUDr. Jiří Srstka, DILIA:

Miroslav Adamec, ARAS: JUDr. Jiří Srstka, DILIA: Miroslav Adamec, ARAS: A poprosím pana doktora Srstku, aby nám vysvětlil, jak je nebezpečný nechráněný styk námětu s Českou televizí. (Smích.) Jsme malinko v časovém skluzu. Pane doktore, dobrý den. Než

Více

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. Podvesná XVII/3833, 760 01 Zlín, tel.: 577 052 111, www.dszo.cz

Dopravní společnost Zlín - Otrokovice, s.r.o. Podvesná XVII/3833, 760 01 Zlín, tel.: 577 052 111, www.dszo.cz linka X - - - - - - Platí dne.. Festivalový půlmaraton Zlín - zastávka na znamení od. do. hod. - zastávka na znamení Podvesná XVII/, Zlín, tel.:, www.dszo.cz Z důvodu pořádání Zlínského půlmaratonu bude

Více

Búřil. Venku sněží doma hřeje a my se u okna na zimu smějeme. Rýma kašel nás nezdolá počkáme si až jaro zavolá.

Búřil. Venku sněží doma hřeje a my se u okna na zimu smějeme. Rýma kašel nás nezdolá počkáme si až jaro zavolá. Búřil Venku sněží doma hřeje a my se u okna na zimu smějeme. Rýma kašel nás nezdolá počkáme si až jaro zavolá. U našeho krbíčku tam kde máme spoustu čajíčku. Langrová Fičí fouká fujavice, V lednu půjdu

Více

ÚPRAVA SAZEBNÍKU ODMĚN ROZHODČÍM ZATÍŽÍ POKLADY KLUBŮ V PŮSOBNOSTI OFS KLATOVY ROČNĚ VÍCE NEŽ 140.000 KORUN,

ÚPRAVA SAZEBNÍKU ODMĚN ROZHODČÍM ZATÍŽÍ POKLADY KLUBŮ V PŮSOBNOSTI OFS KLATOVY ROČNĚ VÍCE NEŽ 140.000 KORUN, ÚPRAVA SAZEBNÍKU ODMĚN ROZHODČÍM ZATÍŽÍ POKLADY KLUBŮ V PŮSOBNOSTI OFS KLATOVY ROČNĚ VÍCE NEŽ 140.000 KORUN, aneb zamyšlení nad rozhodnutím o navýšení odměn rozhodčím Miroslav Sedlmaier Při pravidelném

Více

Základní škola Přimda, okres Tachov, příspěvková organizace. Projekt Na zelenou aneb v Přimdě bezpečně do školy

Základní škola Přimda, okres Tachov, příspěvková organizace. Projekt Na zelenou aneb v Přimdě bezpečně do školy Základní škola Přimda, okres Tachov, příspěvková organizace Projekt Na zelenou aneb v Přimdě bezpečně do školy 2015 Tento projekt byl podpořen Nadací Partnerství, pojišťovnou Axa a Evropskou Unií 1. Charakteristika

Více

Pražský hrad - Daniel Křišík

Pražský hrad - Daniel Křišík Pražský hrad - Daniel Křišík V létě jsem byl s rodiči na Pražském hradě.na hrad jsme dorazili před dvanáctou hodinou,kdy se koná slavnostní výměna stráží.vojáci měli vše perfektně nacvičené,nikdy jsem

Více

Rozhovor s Václavem Pechem jun. a Jiřím Jirovcem - 1/3

Rozhovor s Václavem Pechem jun. a Jiřím Jirovcem - 1/3 ohovor s Václavem Pechem jun. a Jiřím Jirovcem - 1/3 Autor: Petr MravenecZ Eliáš, 9. 3. 2016 11:15 Václav Pech jun. v roce 2011 spojil své síly s Jiřím Jirovcem, majitelem společnosti invelt, která je

Více

Dobrodružství se Šmouly

Dobrodružství se Šmouly Dobrodružství se Šmouly Čau, jsem Taťka šmoula a budu Vás provázet tímto číslem Redakční rada: Počítačová grafika: Janečková, Očenášková Zábava: Hanušová, Kazdová, Janečková, Pecharová, Suchánková, Holá,

Více

Výlet turistického kroužku v sobotu 5. 12. 2015 - procházka městem, turnaj v bowlingu

Výlet turistického kroužku v sobotu 5. 12. 2015 - procházka městem, turnaj v bowlingu Výlet turistického kroužku v sobotu 5. 12. 2015 - procházka městem, turnaj v bowlingu V sobotu ráno jsme vyrazili od školy na procházku městem. Na chvíli jsme se zastavili v obchodním centru. Prohlídli

Více

Rozhovor s Petrem Kláskem 2. 3. 2010 napsali: Ricci a Petr Klásek

Rozhovor s Petrem Kláskem 2. 3. 2010 napsali: Ricci a Petr Klásek Rozhovor s Petrem Kláskem 2. 3. 2010 napsali: Ricci a Petr Klásek Využil jsem nečekané příležitosti a položil několik otázek jednomu z našich předních závodníků Petru Kláskovi, který je současně členem

Více

Brno a okolí čeká během letních prázdnin řada náročných výluk v železniční dopravě

Brno a okolí čeká během letních prázdnin řada náročných výluk v železniční dopravě Brno, 1. července 2011 Brno a okolí čeká během letních prázdnin řada náročných výluk v železniční dopravě V průběhu letních prázdnin proběhnou v Brně a jeho okolí náročné výluky železniční dopravy. Správa

Více

Výlet do historie za tovární Škodou Favorit

Výlet do historie za tovární Škodou Favorit Výlet do historie a tovární Škodou Favorit Autor: Ladislav Kopelent, 2. 12. 2010 11:49 Čas neúprosně běží a je to již více než dvacet let, kdy Škoda Mladá Boleslav poprvé nasadila na soutěži jako sportovní

Více

DOVOLENÁ 2007: NA CHALUPĚ, ANEBO POBYTOVÝ ZÁJEZD

DOVOLENÁ 2007: NA CHALUPĚ, ANEBO POBYTOVÝ ZÁJEZD INFORMACE Z VÝZKUMU STEM TRENDY 6/007 DOVOLENÁ 007: NA CHALUPĚ, ANEBO POBYTOVÝ ZÁJEZD Více než tři pětiny (6 %) ekonomicky aktivních obyvatel ČR budou letos trávit nejdelší část své dovolené doma. Služeb

Více

Zápis č. 1/2011/VZ z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zadní Třebaň

Zápis č. 1/2011/VZ z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zadní Třebaň Zápis č. 1/2011/VZ z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zadní Třebaň konaného dne 3. února 2011 od 18.00 hod. ve Společenském domě, Na Návsi 4 Zasedání řídí Stanislav Balíček starosta obce Přítomni:

Více

1.1.7 Rovnoměrný pohyb I

1.1.7 Rovnoměrný pohyb I 1.1.7 Rovnoměrný pohyb I Předpoklady: 116 Kolem nás se nepohybují jenom šneci. Existuje mnoho různých druhů pohybu. Začneme od nejjednoduššího druhu pohybu rovnoměrného pohybu. Př. 1: Uveď příklady rovnoměrných

Více

Petra Soukupová. K moři

Petra Soukupová. K moři Petra Soukupová K moři Brno 2011 Petra Soukupová, 2007 Host vydavatelství, s. r. o., 2007, 2011 (elektronické vydání) ISBN 978 80 7294 420 0 Rodičům PETROVY DVĚ ŽENY 1/ Petr a Magda se potkávají Magda

Více

Fotoporadna 4 Kompozice

Fotoporadna 4 Kompozice Fotoporadna 4 Kompoice Autor: Pavel Norri Pravda, 3. 4. 2011 23:20 Nyní, když jsme si již vybrali místo k focení a umíme acháet s fotoaparátem, bychom si měli říct něco o kompoici. O kompoici toho bylo

Více

STUDENT NAŠÍ ŠKOLY VYHRÁL ELEKTROTECHNICKOU OLYMPIÁDU

STUDENT NAŠÍ ŠKOLY VYHRÁL ELEKTROTECHNICKOU OLYMPIÁDU STUDENT NAŠÍ ŠKOLY VYHRÁL ELEKTROTECHNICKOU OLYMPIÁDU Strouhal Martin Student 2.D Martin je na naší škole něco přes rok a půl, přesto toho již stihl hodně. V roce 2014 se stal druhým nejlepším studentem

Více

FINÁLOVÝ TURNAJ MISTROVSTVÍ ČR STARŠÍCH ŽÁKŮ 10. - 11. 2014 PELHŘIMOV

FINÁLOVÝ TURNAJ MISTROVSTVÍ ČR STARŠÍCH ŽÁKŮ 10. - 11. 2014 PELHŘIMOV Manuál PŘIVÍTÁNÍ PROPOZICE KONTAKTY UBYTOVÁNÍ STRAVOVÁNÍ MAPA MĚSTA HALA TURNAJE ORG. POKYNY ROZLOSOVÁNÍ ROZPIS UTKÁNÍ ROZPIS ŠATEN CEREMONIÁLY VÝSLEDKY POZNÁMKY Informace pro týmy Jan Koten - hlavní organizátor,

Více

Městská cyklonavigace [IM-WMC]

Městská cyklonavigace [IM-WMC] ČVUT, FAKULTA ELEKTROTECHNICKÁ A4M39NUR - Návrh uživatelského rozhraní Městská cyklonavigace [IM-WMC] Deliverable D1 Veronika Černohorská, Václav Dobeš, Věra Okruhlicová cernover@fel.cvut.cz, dobesvac@fel.cvut.cz,

Více

Školáček - Základní škola Vidlatá Seč KVĚTEN

Školáček - Základní škola Vidlatá Seč KVĚTEN KVĚTEN 10.5. 2010 Tento den jsme byli v Šemberově divadle ve Vysokém Mýtě. Zde jsme zhlédli divadelní představení Baví tě Kuk a Cuk. Jednalo se o pořad Hudebního divadla, který je tvořen pásmem hudby,

Více

LEKCE 2 RODINA. Popište obrázky.

LEKCE 2 RODINA. Popište obrázky. 2 LEKCE 2 RODINA Popište obrázky. DIALOG ČÍSLO DIALOG ČÍSLO DIALOG ČÍSLO DIALOG ČÍSLO 36 MINIDIALOGY 2 Poslouchejte, opakujte podle nahrávky a pak nahlas čtěte. MINIDIALOGY Minidialog 1 A: Dobrou chuť.

Více

Punkevní jeskyně a Macocha

Punkevní jeskyně a Macocha Punkevní jeskyně a Macocha Punkevní jeskyně a Macocha krasová oblast Punkevní jeskyně a Macocha jsou jednou z nejznámějších krasových oblastí v celé ČR. V jejich okolí lze nalézt i další zajímavé lokality,

Více

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE SILNICE - DRÁHA CYKLOKROS

SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE SILNICE - DRÁHA CYKLOKROS 1 SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE SILNICE - DRÁHA CYKLOKROS 2 OBSAH: SPORTOVNĚ TECHNICKÉ SMĚRNICE I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ... 3 II. ORGANIZAČNÍ PŘEDPISY... 3 1. KALENDÁŘ ZÁVODŮ...3 2. VYPISOVÁNÍ ZÁVODŮ.....4

Více

řed mnoha a mnoha lety, v osmdesátých letech osmnáctého století, žil na Vasiljevském ostrově, v ulici nazývané První linie, majitel chlapecké

řed mnoha a mnoha lety, v osmdesátých letech osmnáctého století, žil na Vasiljevském ostrově, v ulici nazývané První linie, majitel chlapecké řed mnoha a mnoha lety, v osmdesátých letech osmnáctého století, žil na Vasiljevském ostrově, v ulici nazývané První linie, majitel chlapecké internátní školy. Jistě bychom i dnes našli o něm někde záznam

Více

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU /Pro skupiny více jak 10osob, nebo dle individuální domluvy/ LANOVÉ AKTIVITY /ADRENALIN A ZÁBAVA/ Připravíme pro vás slaňování z mostu, lezení po skále, superadrenalinové

Více

Normy služeb pro bezdomovce Slibujeme, že:

Normy služeb pro bezdomovce Slibujeme, že: Záležitosti bezdomovectví Máte obavy z bezdomovectví? Můžeme Vám pomoci Normy služeb pro bezdomovce Slibujeme, že: Vám poskytneme bezplatné rady, informace a pomoc při hledání ubytování; s Vámi budeme

Více

Někteří lidé ho charakterizují jako věčného kluka. Souhlasíš s nimi? A co z toho pro tebe vyplývalo? Teda kromě toho užívání

Někteří lidé ho charakterizují jako věčného kluka. Souhlasíš s nimi? A co z toho pro tebe vyplývalo? Teda kromě toho užívání Ale já jsem se chtěla o Jirkovi Hrzánovi dozvědět něco bližšího. Tak jsem o něm začala psát sama. No, sama jak se to vezme. Pročetla jsem dostupné materiály, ale především jsem na něj nechala vzpomínat

Více

NOCTURNO 2014. Do hlubin. Za okny měsíc neúspěšně trhá z očí noci třešně ne, nejsou to třešně, jsou to slzy a v nich se choulíme v jantaru zmrzlí

NOCTURNO 2014. Do hlubin. Za okny měsíc neúspěšně trhá z očí noci třešně ne, nejsou to třešně, jsou to slzy a v nich se choulíme v jantaru zmrzlí NOCTURNO 2014 Do hlubin Za okny měsíc neúspěšně trhá z očí noci třešně ne, nejsou to třešně, jsou to slzy a v nich se choulíme v jantaru zmrzlí Jsme to, nejsme to my zakletý v jantaru váhání Dívej se na

Více

O skautském středisku Javor

O skautském středisku Javor O Javoru 1 Junák český skaut, z. s. O skautském středisku Javor 2 O Javoru skautské středisko Javor 1. O J A V O R U Javor, tedy 73. skautské středisko Javor, patří od roku 1990 do organizace Junák český

Více

Názory obyvatel Nošovic na aktivity v Nošovicích

Názory obyvatel Nošovic na aktivity v Nošovicích Názory obyvatel Nošovic na aktivity v Nošovicích exkluzivní studie 1/2016, vypracoval: Tomáš Balcar Metodika Výzkum byl realizován exkluzivním kvantitativním výzkumem s použitím techniky face to face standardizovaných

Více

Co je u nás ve škole nového. Rozhovor s prvňáčky. Září-říjen 2014. Nový školní rok 2014/2015. Lucka Kolafová

Co je u nás ve škole nového. Rozhovor s prvňáčky. Září-říjen 2014. Nový školní rok 2014/2015. Lucka Kolafová Září-říjen 2014 Ahoj všichni,tady je vrabčák Lojza.Je A taky další nový rok,kterým vás budu provádět. Nový školní rok 2014/2015 Školu už všichni dobře známe a známe se i mezi sebou navzájem. Zase nám začnou

Více

Obrázek : www.google obrázky

Obrázek : www.google obrázky Mn Náš Pavlík č. 9 květen 2014 Vydává ZŠ Pavlíkov, okres Rakovník s dětskou redakční radou pod vedením p. ředitele P. Šilera. Tel.: 313 533 756, 731 225 743, zspavlikov@iol.cz, www. zspavlikov.net Obrázek

Více

ALKOHOLISTICKÁ IDYLKA

ALKOHOLISTICKÁ IDYLKA Zuzana Patráková, Petr Cejnar: ALKOHOLISTICKÁ IDYLKA Na motivy povídky Jaroslava Haška OBSAZENÍ: Hlasatel Paní Hodíšková Pan Hodíšek Pošťák Svěřenci protialkoholní ligy Hospitalizovaní pacienti OBRAZ PRVNÍ:

Více

Lekce 18 Na návštěvě. V jídelně.

Lekce 18 Na návštěvě. V jídelně. Lekce 18 Na návštěvě. V jídelně. 18.1 Struktury Co bude k obědu/k večeři? Dejte mi míň masa. Můžu dostat víc knedlíků? Proč nechceš jíst vepřové? Nesmím jíst vepřové, protože jsem muslim. Olga se seznámila

Více

být a se v na ten že s on z který mít do o k

být a se v na ten že s on z který mít do o k být a se 1. 2. 3. v na ten 4. 5. 6. že s on 7. 8. 9. z který mít 10. 11. 12. do o k 13. 14. 15. ale i já 16. 17. 18. moci svůj jako 19. 20. 21. za pro tak 22. 23. 24. co po rok 25. 26. 27. oni tento když

Více

Postřižínský zpravodaj

Postřižínský zpravodaj Postřižínský zpravodaj 5/2015 Obecní úřad Postřižín, Pražská 42, Postřižín 250 70 Krátké zprávy z obecního úřadu Upozornění k odstranění a okleštění stromoví a jiných porostů Společnost ČEZ Distribuce,

Více

Klasické pohádky. Medvídek Pú. http://deti.e-papa.cz Page 1/5

Klasické pohádky. Medvídek Pú. http://deti.e-papa.cz Page 1/5 Klasické pohádky Medvídek Pú Page 1/5 Tady jde ze schodů za Kryštůfkem Robinem Michal Medvěd hlavou napřed, bum, bum, bum. Jinak to ani neumí, ale někdy mu připadá, že to přece jen musí jít taky jinak,

Více

ÚVODNÍK NĚCO ZE ZASTUPITELSTEV. Vážení spoluobčané,

ÚVODNÍK NĚCO ZE ZASTUPITELSTEV. Vážení spoluobčané, ÚVODNÍK Vážení spoluobčané, rád bych Vám všem popřál hezký a pohodový podzim, bez zbytečných problémů. Jsou však věci v naší obci, které mě jako občana a potažmo i jako zastupitele trápí. Především je

Více