ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 1/2016 dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 1/2016 dne 12.2.2016"

Transkript

1 ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 1/2016 dne Zahájení: Starosta přivítal zastupitele i přítomné na zasedání zastupitelstva obce, které bylo řádně svoláno a oznámeno vč. programu jednání. Přítomni: Ing. Jaroslav Baný, Václav Borák, Martin Gavenda, Michal Hodulík, Dalibor Konvička, Miroslav Matějíček, Radek Moučka, Pavel Petrůj, Jaromír Zapletal. Omluvil se: Nepřítomni: Zastupitelstvo obce je usnášeníschopné. Zápis z předchozího jednání byl řádně ověřen a nebyly proti němu vzneseny žádné připomínky. Dále je navržena: zapisovatelka : Leona Jankůjová návrhová komise : Václav Borák, Miroslav Matějíček ověřovatelé zápisu : Ing. Jaroslav Baný, Jaromír Zapletal Hlasování o návrhu: ZO schvaluje zapisovatele, složení návrhové komise a ověřovatele zápisu. Program jednání: 1. Kontrola usnesení; 2. Rezignace Lucie Kročilové, Dis. a MUDr. Martiny Pajchlové na mandát člena zastupitelstva obce; 3. Složení slibu členů zastupitelstva obce Michala Hodulíka a Radka Moučky; 4. Znění veřejnoprávní smlouvy na poskytnutí dotace z rozpočtu obce; 5. Znění výzvy k podání cenové nabídky na zalesnění parc. č v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem; 6. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na hospodaření v lesích z rozpočtu Zlínského kraje; 7. Organizační a různé; 8. Diskuze; Hlasování o programu. Program jednání byl schválen v navrženém znění. Ad1: Kontrola usnesení - Na základě usnesení 3/3/2015 byla provedena směna pozemků ve vlastnictví p. Tomáše Martiše a Filomény Martišové za pozemek obce - Na základě usnesení 4/3/2015 byla odkoupena parc. č. st. 13 v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem jejíž součástí je objekt RD č.p Na základě usnesení 2/6/2015 byly odkoupeny pozemky parc.č. st. 431/2, st. 431/4, st. 544/4, st. 548/7, st. 557/1, 2929/67, 2929/68 a 540/48 (celk. plocha 4456m2) v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem za celkovou cenu ,- Kč. - rozpočtové opatření č. 5/2015 bylo na základě usnesení č. 4/6/2015 zapracováno do výkazu -Byla vydána vyhláška č. 2/2015 obce Bystřice pod Lopeníkem o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů s účinností od Bylo vydáno nařízení obce č. 3/2015, kterým se stanoví zákaz pochůzkového a podomního prodeje s účinností od Připomínky k bodu 1 ZO bere na vědomí zprávu o plnění usnesení. Hlasování o tomto bodu. Hlasování :

2 Ad2: Rezignace Lucie Kročilové, Dis. a MUDr. Martiny Pajchlové na mandát člena zastupitelstva obce Dne byly na OÚ Bystřice pod Lopeníkem doručeny rezignace paní Lucie Kročilové Dis. a MUDr. Martiny Pajchlové na mandát člena zastupitelstva obce Bystřice pod Lopeníkem. ZO bere na vědomí rezignaci Lucie Kročilové Dis. a MUDr. Martiny Pajchlové na mandát člena zastupitelstva obce Bystřice pod Lopeníkem. Hlasování : Ad3: Složení slibu členů zastupitelstva obce Michala Hodulíka a Radka Moučky Na základě výsledků voleb do zastupitelstev obcí konaných na podzim r je po rezignaci paní Lucie Kročilové Dis. novým zastupitelem pan Michal Hodulík a po rezignaci MUDr. Martiny Pajchlové pan Radek Moučka, kterým bylo již předáno Osvědčení o zvolení členem zastupitelstva obce Bystřice pod Lopeníkem. Podmínkou výkonu mandátu je složení slibu. Odmítnutí složit slib nebo složení slibu s výhradou má za následek zánik mandátu. Člen zastupitelstva skládá slib do rukou předsedajícího po přečtení slibu pronesením slova slibuji. Složení slibu se stvrzuje podpisem. Složení slibu :... Jelikož zastávala paní Lucie Kročilová Dis. rovněž místo předsedkyně kulturní komise, navrhuji aby předsedkyni kulturní komise vykonávala stávající členka kulturní komise paní Dorota Rozová a zároveň bylo uprázdněné místo v kulturní komisi doplněno novou členkou a to paní Jaroslavou Prchlíkovou. ZO bere na vědomí převzetí Osvědčení o zvolení členem zastupitelstva obce Bystřice pod Lopeníkem panem Michalem Hodulíkem a Radkem Moučkou a jejich složení Slibu člena zastupitelstva obce Bystřice pod Lopeníkem. ZO schvaluje tuto změnu v obsazení kulturní komise : stávající členka Dorota Rozová nahradí odstupující předsedkyni Lucii Kročilovou Dis., a uprázdněné místo v kulturní komisi bude doplněno novou členkou a to paní Jaroslavou Prchlíkovou. Ad4: Znění veřejnoprávní smlouvy na poskytnutí dotace z rozpočtu obce V souladu s 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, byla připravena veřejnoprávní smlouva, jejímž prostřednictvím budou poskytovány jednotlivé dotace z rozpočtu obce, schválené na zasedání ZO č.6/2015 dne Bez připomínek; starosta poskytl podrobnější informace z předmětné smlouvy. ZO Bystřice pod Lopeníkem schvaluje znění veřejnoprávní smlouvy, jejímž prostřednictvím budou poskytovány jednotlivé dotace z rozpočtu obce, schválené na zasedání ZO č.6/2015 dne Ad5) Znění výzvy k podání cenové nabídky na zalesnění parc. č v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem Obec předpokládá v roce 2016 zalesnění parc. č v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem o ploše m2, která je v současnosti trvalým travním porostem. Náklady na tuto akci včetně oplocení jsou předpokládány ve výši cca 500.

3 000,- Kč. Pro tyto práce byla připravena výzva k podání cenové nabídky, která na základě vnitřního předpisu směrnice č. 1/2015 bude rozeslána min. třem dodavatelům, jejichž nabídky následně posoudí ZO. Obec předpokládá vstup do opatření Státního zemědělského intervenčního fondu, kde je možno získat formou dotace na zalesnění až ,- Kč. ZO Bystřice pod Lopeníkem schvaluje znění výzvy k podání cenové nabídky na zalesnění parc. č v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem. Pro: 9 proti: 0 zdržel se:0 Ad6) Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na hospodaření v lesích z rozpočtu Zlínského kraje Dne bylo na obec doručeno oznámení o přidělení neinvestiční dotace z rozpočtu Zlínského kraje na hospodaření v lesích na území Zlínského kraje ve výši Kč. Jedná se o dotaci na výchovu lesních porostů do 40let skutečného věku porostu (prořezávky a předmýtní úmyslnou těžbu) na období 12měsíců bezprostředně předcházejících datu ukončení prací tj Z důvodu novely zákona č. 250/2000 Sb.,o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, není možno poskytovat dotace jednostranným právním úkonem, ale je třeba uzavřít veřejnoprávní smlouvu. Zlínský kraj spolu s oznámením zaslal rovněž návrh veřejnoprávní smlouvy pro výše uvedenou dotaci pod č. D/0051/2016/ŽPZE. ZO Bystřice pod Lopeníkem schvaluje uzavření veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace na hospodaření v lesích z rozpočtu Zlínského kraje č. D/0051/2016/ŽPZE. Pro: 9 proti:0 zdržel se: 0 Ad7) Organizační a různé a) Žádost o příspěvek pro Audiohelp z.s. Audiohelp z.s., sídlem Mariánské nám v Uherském Brodě žádá o dar na podporu činnosti v roce Jedná se o spolek, který bezplatně provozuje poradenské středisko pro zdravotně postižené, s činností plně zaměřenou na osvětu a pomoc sluchově postiženým. ZO schvaluje poskytnutí daru pro Audiohelp z.s., sídlem Mariánské nám. 2187, Uherský Brod, ve výši 500,-Kč. b) Žádost o příspěvek pro Knihovnu Bedřicha Beneše Buchlovana Dne byla obci doručena žádost o příspěvek darem pro knihovnu Bedřicha Beneše Buchlovana, sídlem Velehradská 714, Uherské Hradiště na tombolu pro každoročně pořádaný knihovnický vínek, který proběhne v Redutě 5. března. ; starosta doplnil informace o dosavadní spolupráci obce s knihovnou BBB.

4 ZO schvaluje poskytnutí daru pro knihovnu Bedřicha Beneše Buchlovana, sídlem Velehradská 714, Uherské Hradiště, ve výši 500,-Kč. c) Žádost o finanční podporu pro Charitativní dům pokojného stáří Dne byla obci doručena žádost Charitativního domu pokojného stáří, sídlem Cetechovice 71, Zdounky, o podporu na klienty z naší obce, o které bylo v tomto zařízení v roce 2015 pečováno. Jednalo se o jednoho občana Bystřice pod Lopeníkem s Alzheimerovou chorobou, na kterého je žádána částka Kč. Starosta k tomuto bodu dodal, že si vyžádal výpočet požadovaných nákladů na osobu v tomto zařízení. Tento mu nebyl dosud zaslán. Doporučuje rozhodnout o této žádosti až po dodání požadovaných podkladů. ZO bere na vědomí žádost o finanční podporu Charitativního domu pokojného stáří, sídlem Cetechovice 71, Zdounky. d) Paušalizované cestovní náhrady lesního Lesní Josef Gavenda žádá o úpravu výše paušalizovaných cestovních náhrad. Současný paušál ve výši 1.000Kč měsíčně nepokrývá cestovní náhrady spojené s výkonem lesního. Na základě zhodnocení provozu vlastního osobního automobilu pro potřeby výkonu lesního požaduje zvýšení paušalizovaných cestovních náhrad, tak aby reálně pokrývaly náklady s tím spojené. Starosta poskytl pro srovnání výdaje na cestovní náhrady z r. 2010, předchozího lesního. Návrhem lesního je adekvátní náhrada ve výši 3.000,-Kč měsíčně. ZO schvaluje paušalizované cestovní náhrady lesního ve výši Kč měsíčně a to od e) Výše odměn neuvolněných členů ZO Nařízením vlády č. 37/2003 Sb., o odměnách za výkon funkce členům zastupitelstev, ve znění účinném k se zvyšují odměny uvolněných i neuvolněných členů ZO o 3%. Ustavujícím zasedáním byly schváleny odměny neuvolněným členům ZO pevnou částkou ve výši 50% max. aktuální možné výše odměny a v průběhu činnosti ZO zatím na možné zvýšení odměn nebylo reflektováno. Starosta přečetl výňatek ze zákona - tabulku max. odměn včetně výší navrhovaných podílů pro neuvolněné členy ZO atd. p. Baný je pro to, aby se výše odměn neměnila. ZO schvaluje odměny neuvolněných členů ZO, členů výborů a komisí a předsedů výborů a komisí ve výši 50% maximální výše odměny dle Nařízením vlády č. 37/2003 Sb., o odměnách za výkon funkce členům zastupitelstev, v aktuálním znění s účinností od Pro: 8 proti: 1 zdržel se: 0

5 f) Žádost o výměnu oken v kuchyni kavárny a úpravy terasy Dne byla na obec doručena žádost provozovatele kavárny o výměnu oken v kuchyni, výměnu části vadné dřevěné podlahy terasy a její případné zastřešení. Starosta dodal, že je reálné, aby byly v průběhu dubna či května pracovníky obce opraveny vadné části podlahy terasy. Zastřešení není v tomto roce reálné vzhledem k plánovaným záměrům, které již jsou zahrnuty do rozpočtu obce. Na výměnu oken bude osloveno více firem pro cenovou nabídku. Poté by obec přistoupila k zadání prací na výměně oken příslušné firmě, která poskytne nejvýhodnější nabídku. ZO bere na vědomí žádost provozovatele kavárny o výměnu oken v kuchyni, výměnu části vadné dřevěné podlahy terasy a její případné zastřešení. Zároveň pověřuje starostu naceněním výměny oken u min. dalších dvou firem a provedením výměny oken v kuchyni a dalších dvou oken, a to jedno ve skladě, druhé na chodbě, dodavatelem s nejvýhodnější nabídkou. Výměna prken terasy bude provedena v termínu duben květen Se zastřešením vzhledem k již plánovaným investicím v roce 2016 není uvažováno. g) Výběr realizační firmy pro těžbu a přiblížení v roce 2016 v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem Na základě výzvy k podání cenové nabídky pro těžbu a přiblížení v roce 2016 v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem byly obci v řádném termínu doručeny nabídky čtyř subjektů. Dne proběhlo otevření nabídek a bylo stanoveno pořadí nabídek ZO. Ekonomicky nejvýhodnější nabídka : Ing. Karel Žáček, Nádražní 757, Bojkovice s celkovou cenou bez DPH ve výši ,- Kč. Následně čteno pořadí a ceny ostatních nabídek... ZO schvaluje uzavření smlouvy o dílo na těžbu a přiblížení v roce 2016 v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem s firmou Ing. Karel Žáček, Nádražní 757, Bojkovice s celkovou cenou bez DPH ve výši ,- Kč. h) Výběr realizační firmy pro těžbu a přiblížení harvestorovou technologií v roce 2016 v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem Na základě výzvy k podání cenové nabídky pro těžbu a přiblížení harvestorovou technologií v roce 2016 v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem byly obci v řádném termínu doručeny nabídky šesti subjektů. Dne proběhlo otevření nabídek a bylo stanoveno pořadí nabídek ZO. Ekonomicky nejvýhodnější nabídka : Ing. Karel Žáček, Nádražní 757, Bojkovice s celkovou cenou bez DPH ve výši 308,- Kč/m3. Následně čteno pořadí a ceny ostatních nabídek... ZO schvaluje uzavření smlouvy o dílo na těžbu a přiblížení harvestorovou technologií v roce 2016 v k.ú. Bystřice pod Lopeníkem s firmou Ing. Karel Žáček, Nádražní 757, Bojkovice s celkovou cenou bez DPH ve výši 308,- Kč/m3. i) Výběr odběratele dříví na OM v roce 2016 v Bystřici pod Lopeníkem Na základě výzvy k podání cenové nabídky pro prodej dříví na OM v roce 2016 v Bystřici pod Lopeníkem byly obci v řádném termínu doručeny nabídky tří subjektů. Dne proběhlo otevření nabídek a bylo stanoveno pořadí nabídek ZO. Ekonomicky nejvýhodnější nabídka : Lesy Horňácko s.r.o., Kuželov 14, Kuželov. Následně

6 čteno pořadí ostatních nabídek... ZO schvaluje uzavření kupní smlouvy pro prodej dříví na OM v roce 2016 v Bystřici pod Lopeníkem s firmou Lesy Horňácko s.r.o., Kuželov 14, Kuželov. j) Smlouva o dílo na dotační management k akci LC Zápřední V loňském roce bylo schváleno uzavření smlouvy s firmou Alnio na dotační management pro akci LC Zápřední. Jelikož žádost o dotaci nebyla úspěšná a ze strany firmy Alnio podle obce nebyla vyvíjena dostatečná aktivita navrhuje vedení obce pro další podzimní kolo žádostí o dotaci uzavření smlouvy s firmou REAL-GRANT, s.r.o. p.konvička: jedná se v projektu LC Zápřední také o zpracování recyklátu ze stavebních odpadů suťového dvora, na zpevnění les. cest; pokud se nepodaří získat dotaci na realizaci máme jinou variantu pro upotřebení recyklátu? Starosta : pro tento případ jsme jednali se stavebním úřadem, odborem životního prostředí a CHKO ohledně projektu zpevnění skládky dřeva Slačné, kde by mohl být recyklát účelně využitý. Tento projekt je předjednaný, podané žádosti o vyjádření a v následujících týdnech očekáváme oficiální stanoviska zmíněných orgánů v této věci. ZO schvaluje uzavření smlouvy o dílo na dotační management k akci LC Zápřední s firmou REAL-GRANT, s.r.o., Moravní nábřeží 120, Uherské Hradiště. Ad 8 : Diskuze P. Baný: proč občané nebyli informováni o aktivitách České pošty souvisejících s pobočkou pošty u nás v obci? Starosta : Česká pošta má v plánu převést do roku 2025 partnerům dvě třetiny poboček to je dva a půl tisíce. Postupuje od menších obcí k větším. S Českou poštou proběhlo úvodní jednání i ze strany obce, obec potvrdila, že je pro udržení pobočky pošty všemi způsoby a byla ubezpečena vedením České pošty, že v žádném případě není uvažováno o rušení poboček, pouze o předání provozu pobočky třetí osobě. Jelikož o fungování pošty má rovněž předběžný zájem celoplošně v obcích Jednota, probíhají v současné době další jednání Pošty i s touto firmou o případné spolupráci. Informace o aktivitách České pošty byly zveřejněny na poště a mohou být zveřejněny i ze strany obce. p.hodulík podotkl, že tato informace by se mohla poskytnout občanům na internet. stránky obce, aby občané byli informováni o průběhu a stavu. p.buček: stav silnice E50 je špatný, otřesy od projíždějících kamionů ničí domy v blízkosti této komunikace. Starosta : silnice E50 spravuje ŘSD a v případě stížností na kvalitu vozovky a případné problémy s tím spojené je nutno řešit se správcem. Nicméně v případě Vašeho zájmu Vám pomohu při jednaní s ředitelstvím ŘSD, můžeme společně sepsat žádost o sjednání nápravy či odstranění špatného stavu vozovky. p.baný: uvedl,že nátěr rozhledny není úplný a větve dubu u rozhledny byly neodborně zařezány. Starosta : nátěr rozhledny probíhal v závěru roku a z důvodu špatného počasí nemohl být nátěr rozhledny dokončen, tento bude dokončen při solidním počasí v jarních měsících. Stav větví na dubu bude prověřen. p.petrášová: byla vypsána výzva na dotaci infrastruktury budování zařízení pro předškolní vzdělávání, termín je v dubnu Žádá o zpracování projektu co nejdříve, z důvodu velkého množství příchozích žáků v příštích letech, a

7 stísněných podmínkách pro výuku. Byla by vhodná realizace prostor pro MŠ, např. projektem na budově obecního domu. Starosta : Projekt takového rozsahu včetně vyřízení a povolení je otázkou min. půl roku. Je třeba nejdříve zpracovat demografický vývoj a po zhodnocení předpokládaného vývoje stanovit vhodné řešení. Většina dotačních výzev je v rámci programového období opakována, takže je předpoklad, že tomu tak bude i u této.. zjistím podrobnosti a na základě toho budeme případně postupovat. p.matucha: zídka pod zvonicí je pěkně opravena, ale při realizaci tam byly zanechány nezačistěné drátěné sítě a to by mohlo být nebezpečné. Starosta : ukončení zídky plošnou betonovou dlažbou již nemohlo být v závěru roku z důvodu nepřízně počasí realizováno. Materiál pro realizaci je připraven a při solidním počasí bude i toto realizováno. Ukončení schůze v: 19.53hod. Starosta poděkoval přítomným za účast a rozloučil se. Ověřovatelé zápisu : Ing. Jaroslav Baný Jaromír Zapletal

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce 3/2015 dne 26.6.2015 Zahájení: Starosta přivítal přítomné na veřejném zasedání zastupitelstva obce, které bylo řádně svoláno a oznámeno vč. programu jednání.

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 26.11.2014 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov Obec Břehy Zastupitelstvo obce Břehy Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Břehy ze dne 07.11.2014 od 18.00 v restauraci v Autokempu Buňkov Zahájení ustavujícího zasedání zastupitelstva Všichni

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 4/2016 dne

ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 4/2016 dne ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 4/2016 dne 19.8.2016 Zahájení: Starosta přivítal všechny na veřejném zasedání zastupitelstva obce, které bylo řádně svoláno a oznámeno vč. programu jednání.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 11.1.2011

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 11.1.2011 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 11.1.2011 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno ve 20 hodin

Více

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010

Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Zápis ze zasedání ZO Kobylnice dne 14.12. 2010 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, (viz prezenční listina), pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková Omluven: 1 člen Program: 1. Zahájení (určení zapisovatelky, schválení

Více

4 / 2013. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 23. 6. 2013. Zapsal : Ing. Josef Klíma 23. 6. 2013. Stránka 1

4 / 2013. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 23. 6. 2013. Zapsal : Ing. Josef Klíma 23. 6. 2013. Stránka 1 4 / 2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 23. 6. 2013 Zapsal : Ing. Josef Klíma 23. 6. 2013 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 23. 6.

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Č.j. 734/02/2014 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 9/2014 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 1.9.2014 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

Zápis č. 4/14 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Olešná, konaného 10. 11. 2014 v 18:00 v přísálí obecního pohostinství

Zápis č. 4/14 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Olešná, konaného 10. 11. 2014 v 18:00 v přísálí obecního pohostinství Zápis č. 4/14 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Olešná, konaného 10. 11. 2014 v 18:00 v přísálí obecního pohostinství Přítomni: Zapisovatel: Lenka Hasmanová, Kamil Hájek, Mgr. Lenka Hocke, Václav

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Obec Dobkovice Zastupitelstvo obce Dobkovice Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Dobkovice, konaného dne 25. 2. 2015 ve slavnostní místnosti obecního úřadu od 18:00 hodin Přítomni: viz. prezenční listina

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 08. 02. 2016

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 08. 02. 2016 OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 08. 02. 2016 Přítomni: Šulcková, Koudela,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice, konaného dne 10. 11. 2010, od 18.30 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice, konaného dne 10. 11. 2010, od 18.30 hodin. 1 Obec Skalice Zastupitelstvo obce Skalice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Skalice, konaného dne 10. 11. 2010, od 18.30 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEJTMÁNKOVICE č.07/15/z07 Den konání: 27.07. 2015 Zasedací místnost OÚ v Hejtmánkovicích

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEJTMÁNKOVICE č.07/15/z07 Den konání: 27.07. 2015 Zasedací místnost OÚ v Hejtmánkovicích ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEJTMÁNKOVICE č.07/15/z07 Den konání: 27.07. 2015 Místo konání: Zasedací místnost OÚ v Hejtmánkovicích Čas konání: Přítomni členové ZO: Omluveni členové ZO:

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 27.4.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Bc. Jakub Drmla,

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 11. září 2014 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 11. září 2014 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 11. září 2014 od 18 hodin Přítomní: Milan Elfmark,

Více

8 členů (dle přiložené prezenční listiny) 1 host (dle přiložené prezenční listiny) Program:

8 členů (dle přiložené prezenční listiny) 1 host (dle přiložené prezenční listiny) Program: Zápis ze VII. zasedání Zastupitelstva obce Rokytnice, konaného dne 23. června 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Rokytnici se zahájením v 19.00 hodin Přítomno: 8 členů (dle přiložené prezenční

Více

Zápis č. Z-07/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově

Zápis č. Z-07/14.18. ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zápis č. Z-07/14.18 ze zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov, konané v KSK ve Vlčnově Zahájení Starosta obce Jan Pijáček přivítal všechny přítomné na zasedání Zastupitelstva obce Vlčnov. Předsedající, starosta

Více

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 3/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 12. 6. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis. Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda Kindlová, Pavel Vavruška, Antonín Jeřábek, Pavel Mikšovic, Jiří Müller, Věra Mrázková, Milan Mudra,

Zápis. Přítomni: Daniela Javorčeková, Magda Kindlová, Pavel Vavruška, Antonín Jeřábek, Pavel Mikšovic, Jiří Müller, Věra Mrázková, Milan Mudra, Zápis ze zasedání Městského zastupitelstva Buštěhrad (MěZ), které se konalo dne 25. 5. 2016 od 17.30 hod. v sídle MěÚ Buštěhrad, Revoluční 1 č. 5 / 2016 Č.j. : 954 / 2016-1 Přítomni: Daniela Javorčeková,

Více

Oznámení o ustavujícím zasedání zastupitelstva obce Hroznatín

Oznámení o ustavujícím zasedání zastupitelstva obce Hroznatín Oznámení o ustavujícím zasedání zastupitelstva obce Hroznatín Obec Hroznatín Obecní úřad Hroznatín I N F O R M A C E o konání ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Hroznatín Obecní úřad

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 5.zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 8. 11. 2012 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 5.

Více

ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015

ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015 ZÁPIS č. 2/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 11.března 2015 Přítomní: Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav, Kalouda Karel, Kaloudová Lucie, Konečný Roman, Koutný

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 04/2015 dne 27. 05. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 04/2015 dne 27. května 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 31.8.2015 Místo konání: Salonek Hospody NARPA, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, V. Končelík, E. Křivancová,

Více

ZÁPIS z druhého zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 10.12.2010.

ZÁPIS z druhého zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 10.12.2010. Obec Drunče Zastupitelstvo obce Drunče ZÁPIS z druhého zasedání nového Zastupitelstva obce Drunče konaného dne 10.12.2010. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

Z Á P I S č. 9. Návrh programu:: 1) Volba starosty obce 2) Organizační záležitosti 3) Různé 4) Diskuse 5) Návrh a přijetí usnesení 6) Závěr

Z Á P I S č. 9. Návrh programu:: 1) Volba starosty obce 2) Organizační záležitosti 3) Různé 4) Diskuse 5) Návrh a přijetí usnesení 6) Závěr Z Á P I S č. 9 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Opařany konaného ve středu 23. ledna 2008 od 17,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Opařany. Přítomni : p. Kravar, Ing. Diart, p. Stejskal,

Více

Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném zasedání Zastupitelstva se koná dne 9.12.2015 od 18:00 hod.

Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném zasedání Zastupitelstva se koná dne 9.12.2015 od 18:00 hod. Z á P is z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva Města Libušín konaného dne 9. prosince 2015 v 18:00 hod. v budově Základní školy Libušin, Komenského 237 Starosta města přivítal všechny přítomné na 6. veřejném

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 7. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 1. září 2015 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 22.1.2015 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 22.1.2015 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 22.1.2015 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Věra Grubnerová, Ing. Petr Kollert,

Více

Zápis č. 5 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 19. 02. 2015 v 17.oo hodin

Zápis č. 5 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 19. 02. 2015 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 5 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 19. 02. 2015 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk, Rozporka Luboš,

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 18.2.2016 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přítomni: Omluveni: Vladimír Černý, Petr Holub, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař Michal

Více

Ustavující zasedání zastupitelstva obce bylo řádně svoláno dle jednacího řádu a platných právních předpisů.

Ustavující zasedání zastupitelstva obce bylo řádně svoláno dle jednacího řádu a platných právních předpisů. Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Bohutín pro volební období 2010 2014, které je zároveň ustavující schůzí, konaného dne 10. listopadu v 18. 00 hod. v budově obecního úřadu ve Vysoké Peci č. p. 140.

Více

Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou.

Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů města

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Konaného dne 22. 7. 2015 v 17:00 hod. v obřadní místnosti Obecního úřadu Kunčina Přítomní zastupitelé: Miroslav Kubín, Josef Beneš, Zdeněk Henych,

Více

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM. ad 2) PROGRAM

Z Á P I S. ad 1) Starosta městyse přivítal členy ZM. ad 2) PROGRAM Z Á P I S ze 44. veřejného zasedání zastupitelstva městyse (ZM) Nepomyšl, konaného dne 29.8.2014 od 19.06 hodin do 20.20 hodin v zasedací místnosti úřadu městyse Přítomni: Josef Lněníček, Miloš August,

Více

Zápis číslo 13/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 25.6.2008

Zápis číslo 13/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 25.6.2008 Zápis číslo 13/2008 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 25.6.2008 Přítomni: starosta Josef Hloužek členové - Ing. Jiří Hložek, Karel Škraňka, Luděk Tůma, Pavel Říhák, Ing. Jaroslav

Více

Zápis č. 6/2008. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 6/2008. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 6/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 30. června 2008 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libchyně, konaného dne 1. 11. 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libchyně, konaného dne 1. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Libchyně, konaného dne 1. 11. 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Libchyně (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č.1/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 13. ledna 2016.

Zápis č.1/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 13. ledna 2016. Zápis č.1/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 13. ledna 2016. Místo konání zasedání: OÚ Nová Ves I Hodina zahájení zasedání: 18: 00 hod. Počet přítomných členů: 10 Přítomni: Čech, Ing.

Více

Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015

Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015 Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Doubravice, které se konalo dne 23. září 2015 v zasedací místnosti OÚ v Doubravici upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 6. května 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 7. ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 6. května 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 7 ze zasedání Zastupitelstva obce Staré Hradiště konaného dne 6. května 2015 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ladislav Beran, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč, Václav

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Jednání

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 14 členů zastupitelstva Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací místnost Úřadu

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 9, konaného dne 16. 9. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z VIX. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 18. DUBNA 2013

ZÁPIS A USNESENÍ Z VIX. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 18. DUBNA 2013 ZÁPIS A USNESENÍ Z VIX. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 18. DUBNA 2013 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KRE- ML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin Obec Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Krčil, p. Čuchal p. Jaroš příchod 18.45 hodin Omluveni:

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin.

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 16. 12. 2015, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Obec Doubravice Z á p i s č. 06/2018

Obec Doubravice Z á p i s č. 06/2018 Obec Doubravice Z á p i s č. 06/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Doubravice, které se konalo dne 5. listopadu 2018 v zasedací místnosti OÚ v Doubravici upravená verze z důvodu dodržení

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zasedání ZO 03/2015 dne 13. 04. 2015 ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV

Zasedání ZO 03/2015 dne 13. 04. 2015 ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV Obec Vysokov Zasedání ZO 03/2015 dne 13. 04. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 03/2015 dne 13. dubna 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 19. 11. 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 19. 11. 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Němčice ze dne 19. 11. 2014 Vedoucí zasedání: Ing. Josef Racek Ověřovatelé: Václav Štarman, Ing. Vladimír Pavliš Přítomni: Ing. Josef Racek, Mgr. Dana Urbánková, Ing.

Více

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice, konaného 11. 12. 2014 v 17 00 hod. v Pístovicích

Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice, konaného 11. 12. 2014 v 17 00 hod. v Pístovicích 1 Zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice, konaného 11. 12. 2014 v 17 00 hod. v Pístovicích Technický bod Zahájení Pan starosta všechny přivítal na šestém zasedání Zastupitelstva obce Račice-Pístovice

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice konaného dne 29.9.2015

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice konaného dne 29.9.2015 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice konaného dne 29.9.2015 Starosta zahájil zasedání v 17:01 hod. Přivítal přítomné, konstatoval, že zasedání je usnášeníschopné. Přítomni: 7 zastupitelů

Více

Zápis č. 13 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 11. 2015 v 17.oo hodin

Zápis č. 13 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 11. 2015 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 13 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 26. 11. 2015 v 17.oo hodin Dle prezenční listiny bylo v úvodu přítomno 9 zastupitelů: Brunnerová Alena, Král Petr, Kudrna Josef, Ing. Moučka Petr,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice

Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Termín konání: 20.2.2015 19.00 hod Navržený program: 1. Zahájení 2. Určení ověřovatelů zápisu 3. Využití

Více

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013

Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013 Zápis z 20. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 21.11.2013 Přítomni: Petr Šmaus, Miroslav Bíca, Lumír Hrubý, Ivana Jandová, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař, Ing. Jiří Pokorný, Jaroslav

Více

Z á p i s z 6. zasedání zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 16. 12. 2015 v sále Domu zahrádkářů

Z á p i s z 6. zasedání zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 16. 12. 2015 v sále Domu zahrádkářů Z á p i s z 6. zasedání zastupitelstva obce Vřesina konaného dne 16. 12. 2015 v sále Domu zahrádkářů Zasedání zastupitelstva obce bylo zahájeno starostkou obce v 17:00 hodin. V okamžiku zahájení schůze

Více

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 20.8.2015 od 19:00 hodin

Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 20.8.2015 od 19:00 hodin OBEC VOLEČ, 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis č. 6/2015 z veřejného zasedání

Více

Zápis č. 3/2015 z jednání Zastupitelstva obce Novosedly

Zápis č. 3/2015 z jednání Zastupitelstva obce Novosedly Zápis č. 3/2015 z jednání Zastupitelstva obce Novosedly ze dne 28.04.2015 v 18,00 hod. v kulturním sále na radnici Přítomno: viz. prezenční listina přítomno 12 členů, od 19,50 hod. 13 členů OZ k 28.4.2015

Více

ZÁPIS. Bod č. 1. Technický bod

ZÁPIS. Bod č. 1. Technický bod ZÁPIS o průběhu 11. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 06. 2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) Lubomír Šebesta

Více

Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy konaného dne 25. dubna 2007 zahájeného v 18.00 hod s místem konání ve Staré hospodě v Kříších

Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy konaného dne 25. dubna 2007 zahájeného v 18.00 hod s místem konání ve Staré hospodě v Kříších Z Á P I S z jednání zastupitelstva obce Břasy konaného dne 25. dubna 2007 zahájeného v 18.00 hod s místem konání ve Staré hospodě v Kříších Přítomni: 12 členů zastupitelstva obce 2 členové omluveni Jednání

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012

ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012 ZÁPIS A USNESENÍ Z XIII. VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE LUŽICE ZE DNE 12. DUBNA 2012 Přítomni: viz prezenční listina Jednání zahájil starosta obce Jaroslav KREML v 17.05 hod. - Jednání bylo řádně

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2016 dne

ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2016 dne ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce č. 3/2016 dne 17.6.2016 Zahájení: starosta přivítal všechny na veřejném zasedání zastupitelstva obce, které bylo řádně svoláno a oznámeno vč. programu jednání.

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 14 konané dne 1. 12. 2015

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 14 konané dne 1. 12. 2015 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 14 konané dne 1. 12. 2015 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE 05.09.2011 OD

ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE 05.09.2011 OD ZASTUPITELSTVO MĚSTA KOŠŤANY U S N E S E N Í ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KOŠŤANY KONANÉHO DNE 05.09.2011 OD 16,00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ Košťany ve 2. patře budovy Přítomno 12 členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 2/2016 konaného dne 31.3.2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 2/2016 konaného dne 31.3.2016 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Prusinovice č. 2/2016 konaného dne 31.3.2016 Starosta zahájil zasedání v 17:00 hod., přivítal přítomné, konstatoval, že zasedání je usnášeníschopné. Přítomni: 5

Více

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015

Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Město Pohořelice Zápis z IX. zasedání zastupitelstva města, konaného dne 16.12.2015 Účast zastupitelů: 16 při zahájení, celkem 18 Počet přítomných občanů: viz prezenční listina Zahájení: 16:00 hodin ad

Více

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015,

Zápis č. 2/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 26. 2. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 26. 2. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě

Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Anonymizovaný zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 19.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Zasedání bylo zahájeno v 17,10 hod Přítomno: 11 členů zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Loučeň konaného dne 30.6. 2015, od 18:00 hodin. 4/2015

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Loučeň konaného dne 30.6. 2015, od 18:00 hodin. 4/2015 Městys LOUČEŇ Nymburská 345, 289 37 Loučeň IČ: 00239399 tel./fax 325 585 283, ID 6sgbyaf, e-mail: ou.loucen@tiscali.cz Bankovní spojení: ČSOB Praha č. účtu 110987141/0300 Zápis ze zasedání Zastupitelstva

Více

Měchenice. Hlavní 4 25206 Měchenice. Zápis a usnesení č. 5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Měchenice ze dne 20.5.2013

Měchenice. Hlavní 4 25206 Měchenice. Zápis a usnesení č. 5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Měchenice ze dne 20.5.2013 25206 V Měchenicích dne 21.5.2013 Zápis a usnesení č. 5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce ze dne 20.5.2013 Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Zasedání začíná v 19:05 hod. dne 20.5.2013

Více

Zápis č. 1 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 8. 1. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 8. 1. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 8. 1. 2015 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil

Více

Starosta seznámil zastupitele s programem zasedání zastupitelstva obce:

Starosta seznámil zastupitele s programem zasedání zastupitelstva obce: Anonymizovaný zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 23.4.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Zasedání bylo zahájeno v 17,25 hod Přítomno: 8 členů zastupitelstva

Více

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 15.12.2010 konaného od 18.00 hodin Obecním úřadě Úherce

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 15.12.2010 konaného od 18.00 hodin Obecním úřadě Úherce Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 15.12.2010 konaného od 18.00 hodin Obecním úřadě Úherce Přítomni: Blažek, Mgr. Hošková, Ing.Urbášková, Fořt, Matoušek M., Matoušek A., Pavlíček Omluveni: Zapisovatel :

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veverské Knínice č. 4/2011 konaného dne 8.9. 2011 I. Technický bod Starosta zahájil veřejné zasedání zastupitelstva obce Veverské Knínice v 19:05 hodin a

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 3. 8. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále též

Více

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu

OBEC HUSLENKY. Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Přítomní: Omluveni: Hosté: Začátek: Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Huslenky, konaného dne 22. 7. 2015 v obřadní síni obecního úřadu Surala Oldřich, Mgr. Jurčíková Helena, Mgr. Kopecká Jarmila,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016, ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 25. 1. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. čj. 13/2007 Starostka zahájila 13. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015

Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 16.4.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Koukal Antonín, Vrbka Roman, Ing. Mastný Martin, Škorpík Milan, Vejmělková

Více

Obec Tetěice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice

Obec Tetěice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Obec Tetěice Palackého 177, 664 17 Tetčice Zastupitelstvo obce Tetčice Zápis č. 2/201 6 ze zasedání zastupitelstva obce Tetčice, konaného dne 23. 02. 2016, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního

Více

Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013

Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013 Zápis číslo 22/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 27.2.2013 Přítomni: starosta - Josef Hloužek, Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Pavel Nezhyba, Ing. arch. Zuzana Menšíková,

Více

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala.

Ověřovatelé zápisu: Starosta navrhl ověřovatele zápisu Josefa Vodičku a Romana Drápala. Z Á P I S č. 1/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Tetčice, které se konalo v úterý dne 19. 2. 2013 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni: paní Ing. Soňa Štossová, Ph.D.,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 10 Členů ZO Omluveni: 1 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel : Martin Bárta

Více

Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry

Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Zápis z IV. zasedání Zastupitelstva obce Psáry, konaného 14. 9. 2011 v 18,00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu, Pražská 137, 252 44 Psáry Přítomni dle prezenční listiny: Milan Vácha, Vlasta Málková,

Více

Bod č. 1 programu - Zahájení

Bod č. 1 programu - Zahájení 1 Zápis ze 4. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 4.6.2015 v 18.00 hod. v obřadní síni úřadu městyse v Moravské Nové Vsi. Přítomni: Omluveni: Antal Igor, Ing. Bezchleba

Více

Z Á P I S. z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově

Z Á P I S. z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově Z Á P I S z I. zasedání zastupitelstva obce Šimanov, konaného dne 26. 3. 2010 od 18.00 hod. v Šimanově Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta Ing. Stanislav Munduch Z celkového počtu 7 zvolených

Více

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU:

ZÁZNAM O PROJEDNÁNÍ PROGRAMU: Obec Vysokov Zasedání ZO 08/2015 dne 02. 12. 2015 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE VYSOKOV 08/2015 dne 2. prosince 2015 v 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu obce Vysokov Přítomni: Bc. R. Fiedlerová,

Více

Zápis č. 44 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 04. 2014 v 17.oo hodin

Zápis č. 44 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 04. 2014 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 44 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 24. 04. 2014 v 17.oo hodin Přítomni: Čapek Jar., Kudrna J., Kálal R., Král P., Rozporka L., Mgr. Krafková E., Ing. Moučka P., Brunnerová A., Ing.

Více

ZÁPIS A USNESENÍ č. 29

ZÁPIS A USNESENÍ č. 29 ZÁPIS A USNESENÍ č. 29 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Nepolisy konaného dne 28. 02. 2013 od 18,00 hod. v zasedací místnosti Obecního domu Nepolisy Přítomno: 8 členů dle presenční listiny 1 člen omluven

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 2. 5. 2014.

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 2. 5. 2014. Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 2. 5. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 22:05 hodin. Jednání

Více

Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014

Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014 Zápis z 2. jednání Zastupitelstva obce Řehlovice ze dne 19.12.2014 Jednání zastupitelstva se konalo od 18.15 hod., ukončeno bylo ve 20.15 hod. Jednání řídil starosta p. J. Macháček. 1) Zahájení Starosta

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 7. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 28.08. 2015 od

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012

OBEC ZDĚCHOV. Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 Zápis ze 15. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 13.02.2012 15. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, které se konalo mimořádně v budově fary Zděchov (nefunkční splašková kanalizace

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sendražice, konaného dne 5. listopadu 2014, od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sendražice, konaného dne 5. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sendražice, konaného dne 5. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Sendražice bylo zahájeno v 19:00 hodin dosavadním starostou obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov. Místo: zasedací místnost Obecního úřadu Datum: 17.12.2014

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov. Místo: zasedací místnost Obecního úřadu Datum: 17.12.2014 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov Místo: zasedací místnost Obecního úřadu Datum: 17.12.2014 Zúčastnění členové ZO: Omluveni: Hosté na jednání: Jan Kreuz, Jaromír Steinberger, Petr

Více