U P R A V E N Ý Z Á P I S

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N Ý Z Á P I S"

Transkript

1 U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření 2) Návrh rozpisu rozpočtu na rok ) Návrh závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na r ) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem 5) Přijetí finančních darů pro ZŠ E. Beneše a ZŠ J. Husa 6) Návrh na poskytnutí dotace na sociální účely a schválení veřejnoprávní smlouvy 7) Návrh na schválení výsledku urbanisticko-architektonické soutěže o návrh Revitalizace historického centra města Písek 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Odborné poradenství v oblasti veřejných zakázek 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce objektů čp a 1468 nábřeží 1. máje v Písku a stavební úpravy DPS a Diakonie čp Jiráskovo nábřeží v Písku 10) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Oprava výtlačného a zásobovacího řadu pitné vody - ul. Zborovská, Písek 11) Věcná břemena 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 13) Návrh na pronájmy nebytových prostor 14) Řešení nájemních vztahů k bytům 15) Návrh na řešení bytových záležitostí 16) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 17) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku 18) Návrh pořadníku žadatelů o byt zvláštního určení v majetku města Písku na rok 2016, informace o přidělených bytech v roce ) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení 20) Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce 21) Nový plavecký bazén v Písku - informace o průběhu projekčních prací (materiál dodatečně)

2 22) Bezúplatný převod majetku města Centru kultury města Písku 23) Bezúplatný převod pronajatého movitého majetku města Centru kultury města Písku 24) Informace o specifikaci kulturních činností a poskytnutí příspěvku na činnost Sladovna Písek o. p. s. 25) Pravidla dotačního programu Záštita starostky 26) Pravidla hodnocení ředitelů a jednatelů organizací založených městem Písek 27) Smlouva o spolupráci v projektu celokrajské jízdenky JIKORD plus 28) Smlouva o poskytnutí podpory ze SFŽP na Modernizaci a rozšíření kompostárny 29) Dodatek ke smlouvě o obchodní spolupráci o dodávce odpadů dotřiďovací lince odpadů Smrkovice Vydlaby 30) Podpora zavedení opatření pro větrné a malé solární elektrárny vlastněné obcemi, domácnostmi a firmami 31) Podsmlouva k pojistné smlouvě o sdruženém pojištění souboru vozidel 32) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa 33) Dodatek ke smlouvě o nájmu podniku s Teplárnou Písek, a. s. 34) Dodatek ke smlouvě o dílo s Městskými službami Písek s. r. o. 35) Dodatky ke smlouvám o nájmu bytu školské areály 36) Darovací smlouva související s výnosem veřejné sbírky kovových klíčů 37) Vstupné na věž děkanského kostela v Písku 38) Nabytí nepatrného majetku zůstavitele Josefa Cihláře městem Písek jako vypravitelem pohřbu 39) Poskytnutí účelové neinvestiční dotace na výdaje jednotek sborů dobrovolných hasičů zřízených městem Písek a uzavření smlouvy s Jihočeským krajem 40) Návrh na změnu nařízení č. 2/2009 tržního řádu 41) Petice č. 4/2015 MHD Smrkovice 42) Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 43) Návrh na odejmutí výjimky z obecně závazné vyhlášky města Písku č. 4/ ) Informace z jednání komisí 45) Kontrola plnění usnesení 46) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze zápisu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. Písemné materiály k jednotlivým bodům jsou přiloženy k originálu zápisu. Jednání rady města zahájila a řídila starostka Mgr. Eva Vanžurová. Z dnešního jednání se nikdo neomlouvá. Zápis z minulého jednání byl řádně ověřen a nepřišla k němu žádná připomínka. Jako ověřovatele zápisu z dnešního jednání navrhuje starostka JUDr. Luboše Průšu. Hlasování č. 1 o ověřovateli: pro: 5, proti: 0, zdržel se: 1 (v té době přítomných) Starostka konstatuje, že na programu jednání byl bod 21) uveden jako dodatečný a je předložen na stůl. Hlasování č. 2 o programu: pro: 8 (v té době přítomných) Pro urychlení jednání byly ke společnému projednání navrženy tyto body: 1)-6), 8)-11), 12) mimo d)f)i), 13)-18), 24)-27), 31), 33)-40), 42). Ing. Franců navrhuje vyjmout ze sloučených bod 8) P. Anděl navrhuje vyjmout bod 37) stránka 2 (celkem 25)

3 Starostka navrhuje po úpravách zařadit do sloučených body: 1)-6), 9)-11), 12) mimo d)f)i), 13)-18), 24)-27), 31), 33)-36), 38)-40), 42), společně je schválit dle návrhu předkladatele. Hlasování č. 3 o sloučených bodech: pro: 9 Účast zpracovatelů materiálů: Ing. Tůma, Ing. Filip, Ing. Matoušek, arch. Zábranský, Ing. Kovařík, p. Václavík, Ing. Honzík, p. Liška, Ing. Cibulková. K bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření U s n e s e n í č. 755/15 Rada města schvaluje návrh na rozpočtová opatření č /15. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 2) Návrh rozpisu rozpočtu na rok 2016 U s n e s e n í č. 756/15 Rada města rozpis schváleného rozpočtu na rok 2016 dle přílohy schvaluje. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 3) Návrh závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na r U s n e s e n í č. 757/15 Rada města schvaluje návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok ) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek 5) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek 6) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 7) Centra kultury města Písek 8) Domovní a bytové správy města Písku 9) Městské knihovny Písek 10) Městského střediska sociálních služeb. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 4) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem U s n e s e n í č. 758/15 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů 1) Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek 2) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek stránka 3 (celkem 25)

4 3) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 4) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 5) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek 6) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek 7) Domovní a bytové správy města Písku 8) Městské knihovny Písek 9) Pečovatelské služby a jeslí města Písku. Zodpovídá: Ing. Toman K bodu 5) Přijetí finančních darů pro ZŠ E. Beneše a ZŠ J. Husa U s n e s e n í č. 759/15 Rada města 1. schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 1 pro příspěvkovou organizaci Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466, Písek, IČO od společnosti s. n. o. p. cz a.s., Stanislava Maliny 452, Písek, IČO schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 2 pro příspěvkovou organizaci Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466, Písek, IČO od společnosti s. n. o. p. cz a.s., Stanislava Maliny 452, Písek, IČO schvaluje přijetí věcného daru, sítě na hřiště ZŠ v celkové výši Kč bez DPH dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 3 pro příspěvkovou organizaci Základní škola Jana Husa a Mateřská škola Písek, Husovo nám. 725, Písek, IČO od společnosti MOZIS s.r.o., Slezská 856/74, Praha 3 - Vinohrady, IČO Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 6) Návrh na poskytnutí dotace na sociální účely a schválení veřejnoprávní smlouvy U s n e s e n í č. 760/15 Rada města poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2015 příjemci Oblastní sdružení Diacel, sdružení rodičů dětí s diabetem a celiakií, Velké náměstí 28, Písek, IČO na částečnou úhradu nákladů Zážitkového dne v Písku, konkrétně na pronájem bowlingových drah a vstupné do Laser arény pro děti, dle článku 3 odst. 1b) Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč 5.000,- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí tohoto materiálu schvaluje. Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 7) Návrh na schválení výsledku urbanisticko-architektonické soutěže o návrh Revitalizace historického centra města Písek Uvedl JUDr. Knot. Navrhuje usnesení viz níže uvedeno. Starostka v důvodové zprávě měla být zahrnuta i zvláštní cena uvedená v návrhu poroty. stránka 4 (celkem 25)

5 Arch. Trambová všechny soutěžní návrhy redukují počty parkovacích míst, budou vystaveny ve Sladovně. V příštím roce by mělo být veřejné projednání, které bude zaměřeno na dopravu ve městě. Navrhuje zahrnout do toho i mobilitu. Veřejné diskuse musí být účasten zkušený moderátor. Ing. Franců ve vítězném návrhu chybělo otáčiště a kašna. Ing. Sládek - bod cena byla snížena o 20 tis. Kč. Upozorňuje na možnost odvolání. MUDr. Tyll bylo myšleno na stojany na kola? Arch. Zábranský v návrzích bylo řešeno, ale ne konkrétně. Arch. Trambová při určování vítěze projektu, navrhuje pozvat účastníky osobně na radu města. Starostka navrhuje usnesení a). U s n e s e n í č. 761/15 Rada města předložený výsledek urbanisticko architektonické soutěže o návrh Revitalizace historického centra města Písek v katastrálním území města Písek schvaluje a ukládá odboru správy majetku v souladu se soutěžními podmínkami architektonické soutěže vyzvat do jednacího řízení bez uveřejnění, podle ustanovení 23 odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, všechny oceněné účastníky soutěže. Hlasování č. 4: pro: 8, proti: 0, zdržel se: 1 (zmatečné hlasování) Hlasování č. 5: pro: 9 Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Odborné poradenství v oblasti veřejných zakázek Uvedl Ing. Hořánek. Ing. Franců překvapila ho nízká cena vítěze veřejné zakázky. Má obavu, zda cena není podhodnocena? Při jakých fázích veřejné zakázky bude specializovaná firma nápomocna? Ing. Čížková s firmou, která se umístila jako první, mají dobré zkušenosti. Odbor bude požadovat odbornou pomoc při průběhu celé zakázky. Starostka navrhuje usnesení 1a)2a)3a). U s n e s e n í č. 762/15 Rada města 1. schvaluje společnost Public Market Advisory s.r.o., Šromova 639/43, Brno, IČO: , dodavatelem veřejné zakázky Odborné poradenství v oblasti veřejných zakázek, za cenu 389 Kč bez DPH/hod. a pověřuje starostku podpisem příkazní smlouvy. 2. schvaluje společnost doc. JUDr. Ing. Radek Jurčík, Ph.D., advokátní kancelář, Obilní trh 312/6, Brno - Veveří, IČO: , jako druhého v pořadí, za cenu 1000 Kč bez DPH/hod. 3. schvaluje společnost KVB advokátní kancelář s.r.o., Teplého 2786, Zelené Předměstí, Pardubice, IČO: , jako třetího v pořadí, za cenu 1390 Kč bez DPH/hod. Hlasování č. 6: pro: 8 (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Tůma K bodu 9) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce objektů čp a 1468 nábřeží 1. máje v Písku a stavební úpravy DPS a Diakonie čp Jiráskovo nábřeží v Písku stránka 5 (celkem 25)

6 U s n e s e n í č. 763/15 Rada města schvaluje Smlouvy o dílo s dodavatelem Kočí a.s., K Lipám 132, Písek, IČO: , za nabídkovou cenu v části 1 VZ Rekonstrukce objektů čp a čp nábřeží 1. máje v Písku Kč bez DPH a v části 2 VZ Stavební úpravy DPS a Diakonie čp Jiráskovo nábřeží v Písku za nabídkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídky byly podle kritéria nejnižší, a pověření starostky podpisem smluv. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 10) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Oprava výtlačného a zásobovacího řadu pitné vody - ul. Zborovská, Písek U s n e s e n í č. 764/15 Rada města po projednání schvaluje dodavatele veřejné zakázky Oprava výtlačného a zásobovacího řadu pitné vody ul. Zborovská, Písek, firmu TRASKO a.s., Na Nouzce 487/8, Vyškov; IČO: za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídková cena byla v porovnání s nabídkou druhého uchazeče podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo. Zodpovídá: Ing. Honzík K bodu 11) Věcná břemena b1) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a.s. akce: Horkovodní přípojka pro dům U Výstaviště čp. 431 U s n e s e n í č. 765/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení horkovodní přípojky včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc.č. 294/1 a 294/2 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby této horkovodní přípojky, dále provádět na horkovodní přípojce úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonosti ve prospěch Teplárny Písek a.s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a.s. akce: Horkovod Lesnická ulice U s n e s e n í č. 766/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení horkovodní přípojky včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc.č. 300/8, 302/4, 302/6, 302/7, 304/2, 318/5, 321/20 a 2145/5 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby této horkovodní přípojky, dále provádět na horkovodní přípojce úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonosti ve prospěch Teplárny Písek a.s., IČO , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle stránka 6 (celkem 25)

7 aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Písek Hradišťská: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 767/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelu NN na části pozemku parc.č. 934/1 k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Písek V Oudolí: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 768/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelu NN na části pozemků parc.č. 2159/7 a 904/10 vše k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. Písek Hůrka, čp. 81: NN kabelová přípojka U s n e s e n í č. 769/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelu NN na části pozemku parc.č. 587/15 v k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek centrum: NN úprava vedení stránka 7 (celkem 25)

8 U s n e s e n í č. 770/15 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelového pilíře s výměnou stávajícího kabelového vedení na části pozemku parc. č. 1 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí a Městských služeb Písek s.r.o. ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČO , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) zřízení služebnosti práva přístupu a příjezdu ve prospěch žadatele za účelem přístupu ke garáži k.ú. Písek U s n e s e n í č. 771/15 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti práva přístupu a příjezdu na části pozemku parc.č. st. 424 k.ú. Písek za účelem přístupu a příjezdu k pozemku parc.č. st k.ú. Písek ve prospěch každého vlastníka pozemku parc.č. st k.ú. Písek (nyní ve vlastnictví žadatele) na dobu neurčitou za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15 ve výši 200 Kč/m 2 za dodržení podmínek odboru školství a kultury. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy. b8) konečné zřízení věcného břemene E.ON Distribuce a.s. akce: Písek ZŠ E. Beneše: VN/NN překl. kab. vedení U s n e s e n í č. 772/15 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné zřízení věcného břemene práva umístění kabelu VN a kabelového vedení NN na částech pozemků parc.č. 1753/2 a parc.č.st vše v k.ú. Písek a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. Zodpovídá: Ing. Tůma K bodu 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) RR Zednické práce žádost o pronájem části pozemku parc.č.st. 725/2 k.ú. Písek U s n e s e n í č. 773/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č.st. 725/2 o výměře 120 m 2 k.ú. Písek za účelem pohybu stavebních strojů v rámci realizace stavby Kolumbárium Husův sbor na dobu určitou od do , za nájemné ve výši stránka 8 (celkem 25)

9 50 Kč/m 2 /rok, pro Romana Růžičku, RR Zednické práce, IČO , sídlem Písek, tř. Národní svobody 479. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. b) Oprava usnesení č. 705/15 ze dne U s n e s e n í č. 774/15 Rada města Písku po projednání schvaluje opravu usnesení č. 705/15 ze dne ve smyslu opravy v názvu nájemce Územní sdružení Českého zahrádkářského svazu Písek, ZO U Honzíčka, IČ , sídlem Písek Leoše Janáčka 41/5 na Základní organizace Českého zahrádkářského svazu U Honzíčka Písek, IČ , sídlem Písek, Otavská c) Úhrada nájemného za neoprávněné užívání části pozemku parc.č. 731/2 a části pozemku parc.č. 772 vše k.ú. Semice u Písku U s n e s e n í č. 775/15 Rada města Písku po projednání schvaluje úhradu nájemného za neoprávněné užívání části pozemku parc.č. 731/2 o výměře 32 m 2 a části pozemku parc.č. 772 o výměře 2 m 2 vše k.ú. Semice u Písku zpětně za dobu 2 roky, ve výši 10 Kč/m 2 /rok. d) Teplárna Písek a.s. úprava výše nájemného a doby pronájmu části pozemku parc.č. 927/1 k.ú. Písek a schválení znění nájemní smlouvy Ing. Tůma současný pronájem činí Kč za rok. Investici na přeložení parovodní přípojky zaplatí Teplárna. Ing. Hořánek navrhuje v případě, že bude schváleno usnesení pod bodem 2. doplnit z důvodu investice ve veřejném zájmu připojení lokality Hradiště. JUDr. Průša nejvyšší možné nájemné je 30 Kč/m 2 /rok. Cena 20 Kč/m 2 /rok není pro Teplárnu likvidační, navrhuje variantu 1a) s úpravou viz níže uvedeno. P. Anděl kdyby Teplárna byla vlastněná 100 % městem, bylo by možné pronajmout za 1 Kč. Ing. Sládek souhlasí s návrhem 1a) Hlasování č. 7 o návrhu JUDr. Průši + Ing. Sládka pro: 6 proti: 0 zdržel se: 3 U s n e s e n í č. 776/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 927/1 o výměře 679 m 2 k.ú. Písek za účelem výstavby parovodní přípojky, na dobu určitou 30 let, s nájemným ve výši 20 Kč/m 2 /rok, pro Teplárnu Písek, a.s., IČ , sídlem Písek, U Smrkovické silnice Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku dle přílohy. Rada města ruší svoje usnesení č. 706/15. Hlasování č. 7: pro: 6 proti: 0 zdržel se: 3 stránka 9 (celkem 25)

10 e) Návrh smlouvy na pronájem části pozemku 812/1 k.ú. Písek pro vybudování sběrného dvora u Sv. Václava U s n e s e n í č. 777/15 Rada města Písku po projednání schvaluje znění smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 812/1 o výměře cca 800 m 2 k.ú. Písek pro město Písek od společnosti Risunia Transport s.r.o., IČO , sídlem Praha 2 - Nusle, Slavojova 579/9 a pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy dle přílohy. f) Návrh na výpůjčku (pronájem) pozemků pro Centrum kultury Písek p.o. Ing. Hořánek CK se pozemky pronajímají za 0 Kč, CK pak provádí vyúčtování pronájmu dalším osobám. Starostka - výpůjčka by se vztahovala pouze na rok JUDr. Průša CK by si mělo nechat schválit RM ceník, za kolik se bude pronajímat dalším nájemcům. Ing. Franců navrhuje za rok 2016 nevyměřit nájem CK. Ing. Hořánek, JUDr. Průša navrhuje záměr výpůjčky pozemků na dobu určitou do RM ukládá řediteli CK města Písek, p.o., aby RM na nejbližším jednání předložil ceník plateb za poskytování veřejného prostranství třetím osobám v rámci výpůjčky ke schválení. Hlasování č. 8 o návrhu Ing. Hořánka + JUDr. Průši: pro: 9 U s n e s e n í č. 778/15 Rada města Písku po projednání schvaluje záměr výpůjčky pozemků v k.ú. Písek: část parc.č. 2090/1 o výměře 1148 m 2, část parc.č. 2090/21 o výměře 2838 m 2, část parc.č. 2090/22 o výměře 2073 m 2, část parc.č. 2090/4 o výměře 1387 m 2, část parc.č. 2090/10 o výměře 3010 m 2, parc.č. 2090/34 o výměře 714 m 2, část parc.č. 2090/35 o výměře 943 m 2, část parc.č. 2090/3 o výměře 948 m 2, parc.č. 2090/8 o výměře 803 m 2, parc.č. 2090/9 o výměře 660 m 2, parc.č. 2090/17 o výměře 351 m 2, část parc.č. 2090/36 o výměře 371 m 2, parc.č. 2090/37 o výměře 414 m 2, parc.č. 2090/2 o výměře 1058 m 2, parc.č. 2090/24 o výměře 287 m 2, část parc.č. 1 o výměře m 2, část parc.č. 2094/5 o výměře 3904 m 2, část parc.č. 2094/10 o výměře 1720 m 2, část parc.č. 2091/1 o výměře 1461 m 2, parc.č. 2091/4 o výměře 650 m 2, část parc.č. 2090/12 o výměře 5180 m 2, parc.č. 13 o výměře 552 m 2, parc.č. 14 o výměře 693 m 2, parc.č. 283/3 o výměře 3944 m 2, parc.č. 283/4 o výměře m 2, parc.č. 290/3 o výměře 3913 m 2, parc.č. 290/2 o výměře 8190 m 2, parc.č. 302/6 o výměře 4814 m 2 a parc.č o výměře 2091 m 2 s připomínkami na dobu určitou do Rada města ukládá řediteli Centra kultury Písek, p.o., aby radě města na nejbližším jednání předložil ceník plateb za poskytování veřejného prostranství třetím osobám, v rámci výpůjčky, ke schválení. Rada města ukládá odboru správy majetku zveřejnění záměru. Hlasování č. 8: pro: 9 g) Ředitelství silnic a dálnic ČR pronájem pozemků v k.ú. Písek dotčených opravou mostu ev.č (Šrámkův most) U s n e s e n í č. 779/15 Rada města Písku po projednání schvaluje prodloužení pronájmu části pozemků parc.č. 297/9 o výměře 53 m 2, parc.č. 297/17 o výměře 75 m 2, parc.č. 297/18 o výměře 128 m 2, parc.č. 297/20 o výměře 74 m 2, parc.č.297/24 o výměře 105 m 2, parc.č. 927/8 o výměře 210 stránka 10 (celkem 25)

11 m 2, parc.č. 927/9 o výměře 488 m 2, parc.č. 927/11 o výměře 179 m 2, parc.č. 927/13 o výměře 351 m 2, parc.č. 928/3 o výměře 348 m 2, parc.č. 928/6 o výměře 55 m 2 a dále pozemků parc.č. 297/16 o výměře 245 m 2, parc.č. 297/19 o výměře 563 m 2, parc.č. 297/23 o výměře 12 m 2, parc.č. 927/7 o výměře 151 m 2, parc.č. 928/5 o výměře 400 m 2 a parc.č. 928/7 o výměře 166 m 2 vše k.ú. Písek za účelem přístupové cesty v rámci opravy mostu ev.č , na dobu určitou do , za úplatu ve výši 30 Kč/m 2 /rok, pro Ředitelství silnic a dálnic ČR, státní příspěvkovou organizaci, IČO , se sídlem Na Pankráci 546/56, Praha 4 Nusle a pověřuje starostku města podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu pozemku dle přílohy. h) IVAN SVATOŠ a.s. žádost o prodloužení pronájmu pozemků parc.č. 948/69 a parc.č. 948/32 vše k.ú. Písek U s n e s e n í č. 780/15 Rada města Písku po projednání schvaluje prodloužení pronájmu pozemku parc.č. 948/69 o výměře 72 m 2 a pozemku parc.č. 948/32 o výměře 1222 m 2 vše k.ú. Písek za účelem užívání pozemků v souladu se schválenou změnou č. 3 regulačního plánu Gregorova ulice Písek, na dobu určitou od do s možností vypovězení s tříměsíční výpovědní lhůtou, za nájemné ve výši Kč/rok, pro společnost IVAN SVATOŠ, a.s., IČO , sídlem Vodňany II, Palackého Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu pozemku dle přílohy. i) Žádost o přezkoumání platnosti nájemní smlouvy Arch. Trambová jde o zastavěnou plochu domu. JUDr. Průša jde ale i o veřejné prostranství. Ing. Hořánek pozemek není města a neměl by se vybírat nájem. JUDr. Průša poplatek za užívání veřejného prostranství vybírat lze. Ing. Hořánek navrhuje usnesení a). U s n e s e n í č. 781/15 Rada města Písku po projednání schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č o výměře 12 m 2 k.ú. Písek za účelem umístění předzahrádky dohodou ke dni pro pana Jana Matouška, IČO , sídlem Písek Smrkovice, K Hůrkám 200 z důvodu, že předzahrádka není na tomto pozemku umístěna, a vrácení uhrazeného nájemného za rok 2015 ve výši Kč. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. Hlasování č. 9: pro: 9 j) Výpůjčka části pozemku parc. č. 112/1 k. ú. Hradiště u Písku pro Správu a údržbu silnic Jihočeského kraje rekonstrukce mostů, směr Zátaví U s n e s e n í č. 782/15 Rada města Písku po projednání schvaluje výpůjčku části pozemku parc. č. 112/1 o výměře cca 146 m 2 k. ú. Hradiště u Písku pro Správu a údržbu silnic Jihočeského kraje, Nemanická 2133/10, České Budějovice k realizaci akce Mosty evid. č a Zátaví za dodržení podmínek odboru dopravy a MSP Písek s.r.o. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 11 (celkem 25)

12 Zodpovídá: Ing. Tůma K bodu 13) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Výpůjčka budovy čp. 134, Fr. Šrámka v Písku U s n e s e n í č. 783/15 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce budovy čp. 134, Fr. Šrámka v Písku, o výměře 47,17 m 2 (+ nádvoří o výměře 49,21 m 2 ), která je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 350 k.ú. Písek, pro Prácheňskou uměleckou besedu se sídlem Písek, J. Čarka 2321 za účelem vytvoření ateliéru - pořádání volnočasové aktivity, zejména v oboru výtvarné činnosti a uměleckých řemesel na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, od a pověřuje starostku města podpisem smlouvy a smlouvy o kauci na nebytový prostor. 2) Žádost o změnu nájemní smlouvy na pronájem prostoru č. 5B 515 v objektu čp. 450, v Portyči v Písku U s n e s e n í č. 784/15 Rada města schvaluje změnu doby trvání nájemní smlouvy ze dne ve znění dodatků č. 1 2 na pronájem prostor č. 5B 515 v objektu čp. 450, V Portyči, pro nájemce, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 měsíc, za stávajících podmínek nájemní smlouvy a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem dodatku k nájemní smlouvě ze dne ) Převod nájemní smlouvy U s n e s e n í č. 785/15 Rada města schvaluje uzavření Dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu nebytových prostor č ze dne , kterým dochází ke změně nájemce veškerá práva a povinnosti přecházejí z původního nájemce na žadatele a pověřuje ředitelku DBS města Písku podpisem. 4) Žádost o splátkový kalendář Vells s.r.o. U s n e s e n í č. 786/15 Rada města schvaluje splácení dlužné částky ve výši Kč za pronájem nebytových prostor bývalé restaurace U Přemysla Otakara II. pro nájemce - Vells s.r.o., se sídlem Písek, Fr. Šrámka 184 s tím, že dlužné nájemné bude splaceno s lhůtou splatnosti 17 měsíců v měsíčních splátkách Kč, 18. měsíc bude částka činit Kč, a to vždy do konce daného měsíce, počínajíc měsícem leden 2016, a pověřuje starostku města podpisem dohody o splátkách. Dlužné nájemné bude hrazeno společně s řádnými čtvrtlet. úhradami dle uzavřené smlouvy o nájmu nebytových prostor ze dne stránka 12 (celkem 25)

13 Zodpovídá: Ing. Tůma K bodu 14) Řešení nájemních vztahů k bytům Byty s výměrou do 50 m 2 s nájmem na dobu určitou 1 rok. U s n e s e n í č. 787/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 224, K Háječku, Písek, pro žadatele, K Háječku 224, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14, v čp. 229, Ke Střelnici, Písek, pro žadatele, Ke Střelnici 229, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11, v čp. 395, Jablonského, Písek, pro žadatelku, Jablonského 395, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 1962, Budějovická, Písek, pro žadatele, Budějovická 1962, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1949, třída Přátelství, Písek, pro žadatele, třída Přátelství 1949, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5, v čp. 2033, Budovatelská, Písek, pro žadatelku, Budovatelská 2033, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 2307, Kollárova, Písek, pro žadatelku, Kollárova 2307, Písek, o 1 rok. Byt v tíživé životní situaci nájemník bydlí v bytě méně než 2 roky a uplynula sjednaná doba nájmu. U s n e s e n í č. 788/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9, v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek o 12 měsíců, za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. Byt s nájmem na dobu určitou po výpovědi prodloužení. U s n e s e n í č. 789/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13, v čp. 341, Čechova, Písek pro žadatele, Čechova 341, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 1626, Mírové náměstí, Písek pro žadatelku, Mírové náměstí 1626, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 27, v čp. 1814, Otavská, Písek, pro žadatelku, Otavská 1814, Písek na zkušební dobu 3 měsíce. stránka 13 (celkem 25)

14 Byt přidělen na zkoušku U s n e s e n í č. 790/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8, v čp. 331, Dvořákova, Písek pro žadatelku, Dvořákova 331, Písek o 1 rok. Byt se státní dotací. U s n e s e n í č. 791/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13, v čp. 1835, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1835, Písek o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1364, Písek o 1 rok. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1364, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1364, Písek o 1 rok. Podání výpovědi z nájmu bytu. U s n e s e n í č. 792/ Rada města schvaluje podání výpovědi z nájmu bytu z důvodu neplacení nájemného a plnění poskytovaných s užíváním bytu. Zodpovídá: Ing. Šartnerová K bodu 15) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 793/15 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 2 v budově čp. 133, Hradební ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 178 v k. ú. Písek, o velikosti 1+1, č. 2 v budově čp. 435, Na Pěníku v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 1+1, č. 5 v budově čp. 1801, Kollárova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 2+1, č. 12 v budově čp. 362, Na Stínadlech v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 3+1, č. 16 v budově čp. 224, K Háječku v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 335 v k. ú. Hradiště u Písku, o velikosti 3+1. stránka 14 (celkem 25)

15 2) Oprava usnesení schválení převodu práv a povinností U s n e s e n í č. 794/15 Rada města schvaluje opravu usnesení č. 633/15 ze dne : vypouští se text.. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4A 422-6, čp. 449/14, Čechova ul. v Písku.. a nahrazuje se textem. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4A 442-6, čp. 449/14, Čechova ul. v Písku. Ostatní ustanovení usnesení č. 633/15 zůstávají beze změny. Zodpovídá: Ing. Tůma K bodu 16) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 9, Dvořákova ulice čp. 336 v Písku U s n e s e n í č. 795/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 9, v budově čp. 336, Dvořákova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2521/1 v k. ú. Písek, o velikosti 2+1 za nájemné ve výši 4.865,- Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši 3.700,- Kč/měs. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 5, Dvořákova ulice čp. 343 v Písku U s n e s e n í č. 796/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 5, v budově čp. 343, Dvořákova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 2+1 za nájemné ve výši 4.906,- Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši 3.700,- Kč/měs. 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 5, nábřeží 1. máje čp v Písku U s n e s e n í č. 797/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 5, v budově čp. 1402, nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 2+kk za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 4. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 24, Jablonského ulice čp. 398 v Písku U s n e s e n í č. 798/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 24, v budově čp. 398, Jablonského ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 3+1 za nájemné ve výši Kč/měs, stránka 15 (celkem 25)

16 náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. Zodpovídá: Ing. Tůma K bodu 17) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku U s n e s e n í č. 799/15 Rada města 1. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 18 v domě č. 454 ulice Čechova s žadatelem na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4 v domě č nábřeží 1. máje s žadatelem na základě pořadníku. 3. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 41 v domě č Jiráskovo nábřeží s žadatelkou na základě pořadníku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s žadatelem na výjimku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 4. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 44 v domě č Jiráskovo nábřeží s žadatelem na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 5. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 52 v domě č. 425 ulice Topělecká s žadateli na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 18) Návrh pořadníku žadatelů o byt zvláštního určení v majetku města Písku na rok 2016, informace o přidělených bytech v roce 2015 U s n e s e n í č. 800/15 Rada města 1. schvaluje pořadník žadatelů o poskytnutí bytů zvláštního určení v majetku města Písku jednotlivců dle přílohy č. 1 a pořadník dvojic dle přílohy č. 2, které jsou nedílnou součástí tohoto materiálu. 2. projednala informaci o celkovém počtu přidělených bytů v domech s pečovatelskou službou za rok 2015 bez připomínek. Zodpovídá: Mgr. Baslerová K bodu 19) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení Ing. Hořánek sociální odbor zatím nestihl provést místní šetření, navrhuje usnesení c). stránka 16 (celkem 25)

17 U s n e s e n í č. 801/15 Rada města k žádosti Úřadu práce ČR souhlas obce žadatelům o dávku doplatek na bydlení, kteří užívají bydlení v ubytovacích zřízeních nacházejících se v katastrálním území města Písek, dle přiloženého seznamu neuděluje. Hlasování č. 10: pro: 9 Zodpovídá: Ing. Tůma K bodu 20) Pravobřežní mezimostní městský parter v Písku návrh zápočtu smluvní sankce Uvedl JUDr. Knot. JUDr. Průša v dohodě o narovnání čl. II. str. 3 mělo by být zhotovitel se rozhodl nabídnout objednateli. Bude muset být vypracována nová dohoda. Po vysvětlení Ing. Filipa, že po podpisu dohody, bude naúčtována pokuta, netrvá na svém návrhu nové dohody. U s n e s e n í č. 802/15 Rada města schvaluje návrh Dohody o narovnání na akci Projektová dokumentace PRAVOBŘEŽNÍ MEZIMOSTNÍ MĚSTSKÝ PARTER V PÍSKU mezi městem Písek a Ing. arch. Janem Psotou, IČO , se sídlem Nádražní 52, Ždár nad Sázavou, vč. zápočtu smluvní sankce ve výši Kč za odevzdanou rozpracovanost projektové dokumentace pro územní rozhodnutí s připomínkou - v čl. 2 dohody bude první slovo zhotovitel. Hlasování č. 11: pro: 8 proti: 0 zdržel se: 1 Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 21) Nový plavecký bazén v Písku - informace o průběhu projekčních prací (materiál dodatečně) JUDr. Knot uvedl materiál. Ing. Matoušek projektová dokumentace pokračuje dle původního návrhu. Informoval o kolizi budovy nového plaveckého bazénu s nově položeným teplovodním potrubím. Teplárna byla na to upozorněna, pokládku dělali v letošním roce. Dále odbor doporučuje k bodu 3) připravit všechny zdroje vody. Plavecký bazén může být připojen na Teplárnu, na plyn a na teplo z biostanice. Arch. Trambová v současně době se počítá s vytápěním bazénu z Teplárny, jsou navrženy i solární panely na střeše. Ing. Franců jde o čistě technickou část. Ing. Sládek ÚZSVM jsou vlastníci jedné části pozemku. Ing. Matoušek aktuální stav je, že kupní smlouva na pozemek je připravena k podpisu. Arch. Trambová vysvětlila, proč Teplárna zahájila položení teplovodního potrubí, chtěli rychle připojit k teplu lokalitu Lesnická ul. MUDr. Tyll počítá se s tím, že v první fázi bude realizován i venkovní prostor - zahrada? Arch. Trambová vnitřní část je propojena s venkovním areálem. Ing. Matoušek projekt je kreslený na komplexní etapu. MUDr. Tyll v souvislosti s plánovaným podchodem, nebylo by výhodnější udělat parkoviště nad umělou trávou? Ing. Matoušek celkovou dopravu v celé lokalitě bude řešit samostatná dopravní studie. JUDr. Knot - podchod je v investičním výhledu. Ing. Matoušek na dotaz JUDr. Průši podchod se již projektuje. Ing. Sládek je komplikace s parkovišti? Ing. Matoušek - žádná komplikace s parkovištěm není, centrální parkoviště by mělo být součástí zakázky. Starostka navrhuje usnesení viz níže uvedeno. Ing. Sládek navrhuje odděleně hlasovat. stránka 17 (celkem 25)

18 U s n e s e n í č. 803/15 1/ Rada města bere na vědomí informaci o průběhu projekčních prací stavby Nový plavecký bazén v Písku. 2/ Rada města bere na vědomí informaci o kolizi budovy nového plaveckého bazénu s nově položeným teplovodním potrubím Teplárny Písek a.s. a ukládá odboru investic a rozvoje zahájit jednání o přeložení teplovodního potrubí na náklady jeho provozovatele, ve vazbě na vyjádření k záměru stavby ze dne / Rada města schvaluje jako zdroj vody pro zásobení nového plaveckého bazénu kombinaci odběru surové vody z řeky Otavy, vrtu na pozemku vedle bazénové haly a napojení na veřejný vodovodní řad. 4/ Rada města schvaluje jako zdroj tepla pro nový plavecký bazén kombinaci napojení na centrální zdroj tepla (Teplárna Písek a.s.) - hlavní zdroj a plynovou kogenerační jednotku - sekundární zdroj. Hlasování č. 12: o bodech 1)3): pro: 9 Hlasování č. 13 o bodu 2): pro: 8 proti: 0 zdržel se: 1 Hlasování č. 14 o bodu 4): pro: 8 proti: 0 zdržel se: 1 Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 22) Bezúplatný převod majetku města Centru kultury města Písku Uvedl Ing. Hořánek. Starostka byla prováděna fyzická kontrola. Majetek uvedený v materiálu, je v budovách skutečně? Ing. Kaifer ano, jde o nalezený majetek. P. Anděl město bude platit darovací daň? JUDr. Průša p. Kaplan (poradce) informoval, že město je osvobozeno od daně, daň darovací byla zrušena. Mgr. Hořánek k jakému datu bude ukončena inventarizace a jak budou vypořádány rozdíly? Mgr. Kašpar jeho účast při inventarizaci byla formální. Majetek, který se nedohledal, bude řešit společnost o.p.s. Starostka navrhuje usnesení viz níže uvedeno. U s n e s e n í č. 804/15 Rada města schvaluje bezúplatný převod majetku města (darovaný od společnosti Centrum kultury Písek o.p.s.) do majetku Centra kultury města Písku p.o. k , specifikovaných v přílohách č. 1 a č. 2. Hlasování č. 15: pro: 9 Zodpovídá: Ing. Tůma K bodu 23) Bezúplatný převod pronajatého movitého majetku města Centru kultury města Písku Uvedla starostka. Navrhuje usnesení a). U s n e s e n í č. 805/15 Rada města schvaluje bezúplatný převod movitého majetku města (pronajatého společnosti Centrum kultury Písek o.p.s.) do majetku Centra kultury města Písku p.o. k , specifikovaný v příloze č. 1, č. 2 a č. 3. Hlasování č. 16: pro: 9 Zodpovídá: Ing. Tůma stránka 18 (celkem 25)

19 Mgr. Kašpar na dotaz JUDr. Průši p.o. není plátcem DPH, ceny jsou uvedeny včetně DPH. Uskutečnil schůzky s novými nájemníky a smlouvy podepíše. JUDr. Průša požaduje předložit ceník, který může platit např. do K bodu 24) Informace o specifikaci kulturních činností a poskytnutí příspěvku na činnost Sladovna Písek o. p. s. U s n e s e n í č. 806/15 Rada města 1. projednala informaci o specifikaci kulturních činností objednaných dle Smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost mezi městem Písek a SLADOVNOU PÍSEK o.p.s, Velké náměstí 113, Písek v Příloze č. 1 pro rok 2016, která je uvedena v materiálu. 2. projednala informaci o dočasném zúžení činností objednaných dle Smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost mezi městem Písek SLADOVNOU PÍSEK o.p.s, Velké náměstí 113, Písek v Příloze č. 2 pod body a) n) (náplň práce Kanceláře destinačního managementu) do doby vyřešení právní formy destinačního managementu v roce Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 25) Pravidla dotačního programu Záštita starostky U s n e s e n í č. 807/15 Rada města schvaluje Pravidla dotačního programu Záštita starosty/starostky města Písku ve znění uvedeném v materiálu s účinností od Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 26) Pravidla hodnocení ředitelů a jednatelů organizací založených městem Písek U s n e s e n í č. 808/15 Rada města schvaluje Pravidla hodnocení ředitelů a jednatelů organizací založených městem Písek. Zodpovídá: Ing. Velíšková K bodu 27) Smlouva o spolupráci v projektu celokrajské jízdenky JIKORD plus U s n e s e n í č. 809/15 Rada města Smlouvu mezi městem Písek a společností JIKORD, s. r. o., o spolupráci v projektu celokrajské jízdenky JIKORD plus ve znění dle návrhu schvaluje a pověřuje starostku jejím podpisem. Zodpovídá: Ing. Kovařík stránka 19 (celkem 25)

20 K bodu 28) Smlouva o poskytnutí podpory ze SFŽP na Modernizaci a rozšíření kompostárny Uvedl p. Anděl. Navrhuje usnesení schvaluje. Na dotaz JUDr. Průši stihne se to vyúčtovat směrem k SFŽP. U s n e s e n í č. 810/15 Rada města uzavření smlouvy č o poskytnutí podpory mezi Státním fondem životního prostředí ČR, Kaplanova 1931/1, Praha 11, IČO: a Městem Písek v rámci Operačního programu Životní prostředí na akci: Modernizace a rozšíření kompostárny v Písku II. etapa hygienizace schvaluje. Hlasování č. 17: pro: 9 Zodpovídá: Ing. Šatra K bodu 29) Dodatek ke smlouvě o obchodní spolupráci o dodávce odpadů dotřiďovací lince odpadů Smrkovice Vydlaby Uvedl p. Anděl. Navrhuje usnesení a). U s n e s e n í č. 811/15 Rada města Dodatek č. 2 ke Smlouvě o obchodní spolupráci o dodávce odpadů se společností ODPADY PÍSEK s.r.o., Vydlaby 175, Písek, IČO: uzavíraný na dobu určitou od do bez nároku na finanční prostředky z rozpočtu města schvaluje. Hlasování č. 18: pro: 7 (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Šatra K bodu 30) Podpora zavedení opatření pro větrné a malé solární elektrárny vlastněné obcemi, domácnostmi a firmami Uvedl p. Anděl. Ing. Hořánek jak je podpora závazná? p. Anděl jde pouze o deklaraci. Města se zatím vyjadřují kladně. Ing. Franců - má problém s hnutím Duha, zdrží se hlasování. Rada města k návrhu Podpory zavedení opatření pro větrné a malé solární elektrárny vlastněné obcemi, domácnostmi a firmami, s výjimkou větrných elektráren ve správním obvodu obce s rozšířenou působností Písek nepřijala žádné usnesení. Hlasování č. 19: pro: 4 proti: 0 zdržel se: 3 (v té době přítomných) Zodpovídá: Ing. Šatra K bodu 31) Podsmlouva k pojistné smlouvě o sdruženém pojištění souboru vozidel U s n e s e n í č. 812/15 Rada města schvaluje bez připomínek podsmlouvu č k pojistné smlouvě č o sdruženém pojištění souboru vozidel uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČO: Zodpovídá: Mgr. Hanus stránka 20 (celkem 25)

21 K bodu 32) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa Uvedl JUDr. Knot. Podrobně informoval Ing. Honzík. Stavba je hotová, byla předaná tj. 5 dní penále je uplatnitelné z poslední fakturace. JUDr. Knot zvýšení nákladů navrhuje usnesení - prodloužení termínu neschvaluje a trvá na svém původním termínu. Konečná cena díla by se snížila o penále. Ing. Sládek v dodatku je uveden datum Ing. Franců MS převzaly komunikaci? P. Václavík převzaly MS komunikaci, jsou tam nedostatky, které budou firmou odstraňovány. Starostka navrhuje usnesení dle návrhu, prodloužení termínu na RM neschvaluje a trvá na svém původním usnesení. Hlasování č. 20: - zmatečné hlasování: pro: 9 JUDr. Průša navrhuje schválit dodatek dle návrhu v rozsahu zvýšení nákladů stavby; a neschvaluje prodloužení termínu realizace (uvedeno v čl. III.) Hlasování č. 21 o tomto návrhu: pro: 9 U s n e s e n í č. 813/15 Rada města po projednání schvaluje uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS na akci Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa uzavřené mezi městem Písek a společností Casta dopravní stavby s.r.o., Pražská 467, Písek, IČO: v rozsahu zvýšení nákladů stavby o ,58 Kč bez DPH; a neschvaluje prodloužení termínu pro realizaci díla na Hlasování č. 21: pro: 9 Zodpovídá: Ing. Honzík K bodu 33) Dodatek ke smlouvě o nájmu podniku s Teplárnou Písek, a. s. U s n e s e n í č. 814/15 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 18 ke smlouvě o nájmu podniku s Teplárnou Písek, a.s. dle návrhu, nájemné na rok 2016 je stanoveno ve výši 6,7 mil. Kč bez DPH a pověřuje starostku města jeho podpisem. Zodpovídá: Ing. Filip K bodu 34) Dodatek ke smlouvě o dílo s Městskými službami Písek s. r. o. U s n e s e n í č. 815/15 Rada města schvaluje dodatek č. 6 ke Smlouvě o dílo uzavřené mezi městem Písek a Městskými službami Písek s.r.o. ze dne ve znění dle návrhu. Zodpovídá: Ing. Kovařík stránka 21 (celkem 25)

22 K bodu 35) Dodatky ke smlouvám o nájmu bytu školské areály U s n e s e n í č. 816/15 Rada města 1. schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemcem, Šobrova areál ZŠ Tomáše Šobra, Šobrova 2070, Písek. 2. schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemkyní, Dr. M. Horákové 1720 areál ZŠ Svobodné, Dr. M. Horákové 1720, Písek. 3. schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemcem, Harantova 1714 areál ZŠ J. K. Tyla, Tylova 2391, Písek. 4. schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemcem, Tyršova 334/26 areál 15. MŠ, Erbenova 2080, Písek. 5. schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemcem, tř. Přátelství 2065 areál 13. MŠ, tř. Přátelství 2065, Písek. 6. schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemcem, Zeyerova 1683 areál 8. MŠ, Zeyerova 1683, Písek. 7. schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o nájmu bytu na dobu určitou od s nájemcem, Dobrovského 1151 areál Křesťanské mateřské školy, Dobrovského 672, Písek. Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 36) Darovací smlouva související s výnosem veřejné sbírky kovových klíčů U s n e s e n í č. 817/15 Rada města schvaluje darovací smlouvu mezi Arkáda - sociálně psychologické centrum, z.ú., Husovo nám. 2/24, Písek, IČO a městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČO Zodpovídá: Ing. Cibulková K bodu 37) Vstupné na věž děkanského kostela v Písku Starostka uvedla materiál. P. Anděl na začátku letošního roku se řešilo, zda se vyplatí vůbec vybírat vstupné. Může se zvážit zavést platbu po sms. Doporučuje platbu 10 Kč. Mgr. Hořánek p. Němec nemůže vybírat vstupné, musel by dávat doklady. MUDr. Tyll navrhuje nevybírat poplatek žádný. Ing. Franců navrhuje zrušit možnost přihlásit se na prohlídku věže přes internet. Ing. Hofmanová většina návštěvníků věže byla přihlášena přes internet. JUDr. Průša navrhuje zrušit poplatek úplně. Starostka navrhuje usnesení viz níže uvedeno. stránka 22 (celkem 25)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.05.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 16 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 8.6.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

B/ Rekonstrukce v domech s byty v majetku města (projekty v rámci IPRM) Usnesení č. 3635/2009 (119/6)

B/ Rekonstrukce v domech s byty v majetku města (projekty v rámci IPRM) Usnesení č. 3635/2009 (119/6) - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s ze 119. jednání Rady města

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Stránka 1 z 11 číslo jednání: 53/2015/RM Den konání: 09 12 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 70. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 27.dubna 2006 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti společnosti Technis Kojetín, spol. s r.o.,

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z jednání Rady města Příbram, konaného dne 03.03.2014

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2011 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník,

Více

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011. Sportovní klub BASKETBAL Rokycany - převod haly do majetku města - doplnění 11170

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011. Sportovní klub BASKETBAL Rokycany - převod haly do majetku města - doplnění 11170 Město ROKYCANY Usnesení z jednání rady města konaného dne : 5.4.2011 od 8:00:00 do 14:00:00 v budově MěÚ Rokycany. Rada města schválila navržený program jednání. Rada města zvolila: Zpracovatele usnesení:

Více

U S N E S E N Í č. 7 z 7. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 03. 03. 2015

U S N E S E N Í č. 7 z 7. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 03. 03. 2015 U S N E S E N Í č. 7 z 7. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 03. 03. 2015 I. Rada města schvaluje: - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, Ing. Pavla Vavřinu - rozpravu ke každému bodu programu

Více

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014.

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.12.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Vágner, mgr. P. Svobodová Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

30/46/RM/2013 OÚP 01 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761 - odkanalizování Černčín

30/46/RM/2013 OÚP 01 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761 - odkanalizování Černčín 1 z 9 29.5.2013 16:02 PŘEHLED USNESENÍ 46. zasedání Rady města Bučovice ze dne 15.5.2013 30/46/RM/2013 OÚP 01 Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761 - odkanalizování Černčín Dodatek č. 1 ke smlouvě č. 10048761

Více

ZÁPIS ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Čížová konaného dne 1. listopadu 2012

ZÁPIS ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Čížová konaného dne 1. listopadu 2012 Začátek: ZÁPIS ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Čížová konaného dne 1. listopadu 2012 Počet členů ZO: 15 Přítomni: Omluveni: Program : 18, 00 hod. Korejs, Pešek, Roušal, Vaněk, Duda, Horažďovský, Suková,

Více

Usnesení. T: Ihned Zodp.: Ing. Matocha pí Rachůnková

Usnesení. T: Ihned Zodp.: Ing. Matocha pí Rachůnková Usnesení ze 45. řádného zasedání Rady města Valašské Meziříčí konaného dne 16. září 2008 v 8:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ 45/01 Ztráty a nálezy Rada města schvaluje bezúplatný převod 1 ks jízdního

Více

U S N E S E N Í. Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Gavlasz, MUDr. Tyll, Ing.

U S N E S E N Í. Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Gavlasz, MUDr. Tyll, Ing. U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.06.2014 po jednání zastupitelstva města ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113, Písek Přítomni JUDr.

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 597/2010-2014/RM. Usn. č. 599/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 597/2010-2014/RM. Usn. č. 599/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání U S N E S E N Í z 28. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 5. 12. 2012 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

31. VÝPIS Z USNESENÍ

31. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 31. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 06.11.2007 964/2007 31. RM V a) schvaluje způsob zadání, okruh oslovených uchazečů a realizaci veřejné

Více

Usnesení RM 1/33/07. Usnesení RM 2/33/07

Usnesení RM 1/33/07. Usnesení RM 2/33/07 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 33. zasedání dne 12.11.2007 RM 1/33/07 RM 2/33/07 RM 3/33/07 RM 4/33/07 1. snížení částky za spotřebovanou elektrickou energii ve výši 14.768,- Kč předchozím

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 13. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 19. srpna 2003 ve 13:00 hodin v kanceláři starosty na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí

Více

Propojení silnice II/183, Arbesova ulice a ulice Litohlavská - dohoda o společném postupu zadání studie

Propojení silnice II/183, Arbesova ulice a ulice Litohlavská - dohoda o společném postupu zadání studie Město ROKYCANY Usnesení z jednání rady města konaného dne : 12.1.2016 od 8:00:00 do 12:30:00 v budově v budově MěÚ Rokycany. Rada města schválila navržený program jednání. Rada města zvolila: Zpracovatele

Více

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014

Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 Zápis č. 9/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Podolí konaného dne 30. 9. 2014 1) Zahájení zasedání ZO Zasedání Zastupitelstva obce Podolí (dále jen ZO ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce panem

Více

U S N E S E N Í z 27. schůze Rady města Tábora, konané 20.02.2012 v kanceláři starosty města, Ing. Jiřího Fišera.

U S N E S E N Í z 27. schůze Rady města Tábora, konané 20.02.2012 v kanceláři starosty města, Ing. Jiřího Fišera. U S N E S E N Í z 27. schůze Rady města Tábora, konané 20.02.2012 v kanceláři starosty města, Ing. Jiřího Fišera. 1459 / 27 / 12 19/07 19/07 Ceník Technických služeb Tábor s. r. o. pro rok 2012 v působnosti

Více

Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015

Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015 Obec Doubravice Z á p i s č. 07/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Doubravice, které se konalo dne 23. září 2015 v zasedací místnosti OÚ v Doubravici upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

Z á p i s č í s l o 18/2013. ze schůze Rady města Kuřimi konané dne 25. 6. 2013 v zasedací místnosti MěÚ Kuřim. PaedDr. David Holman člen rady

Z á p i s č í s l o 18/2013. ze schůze Rady města Kuřimi konané dne 25. 6. 2013 v zasedací místnosti MěÚ Kuřim. PaedDr. David Holman člen rady Z á p i s č í s l o 18/2013 ze schůze Rady města Kuřimi konané dne 25. 6. 2013 v zasedací místnosti MěÚ Kuřim Přítomni: Mgr. Ing. Drago Sukalovský starosta Jiří Koláček 1. místostarosta Ing. Oldřich Štarha

Více

Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny č. 9550892194 na odběrné místo Palackého nám. 87/41, byt č. 3

Smlouva o sdružených službách dodávky elektřiny č. 9550892194 na odběrné místo Palackého nám. 87/41, byt č. 3 7. schůze rady města konaná dne 9.3.2016 Výpis z přijatých usnesení: Ve zveřejněném výpisu jsou vypuštěny osobní údaje ve smyslu z.č. 101/2000 Sb. (zákon o ochraně osobních údajů) v platném znění. Oprava

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 14. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 23.11.2015

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 14. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 23.11.2015 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 14. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 23.11.2015 Usnesení č. 507 /15-563 /15 507/15 Volba návrhové komise 508/15 Schválení programu 509/15 Schválení programu 510/15

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov. Rada MO Střekov U S N E S E N Í. 12. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 16.6.

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov. Rada MO Střekov U S N E S E N Í. 12. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 16.6. Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 12. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 16.6.2015 Projednané návrhy: 1. Schválení účetní závěrky MO Střekov za rok 2014.

Více

Město Světlá nad Sázavou

Město Světlá nad Sázavou Město Světlá nad Sázavou náměstí Trčků z Lípy 18, 582 91 Světlá nad Sázavou U S N E S E N Í z veřejného zasedání Zastupitelstva města Světlá nad Sázavou, které se konalo dne 9. 12. 2015 od 16:00 hodin

Více

USNESENÍ 6. schůze Rady města Třebíče konané dne 15.03.2016

USNESENÍ 6. schůze Rady města Třebíče konané dne 15.03.2016 USNESENÍ 6. schůze Rady města Třebíče konané dne 15.03.2016 1/6/RM/2016 Zahájení a schválení programu 6. schůze Rady města Třebíče I. Rada města schvaluje program 6. schůze Rady města Třebíče v roce 2016.

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 94. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 06.10.2014

Město Horažďovice. Usnesení z 94. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 06.10.2014 Město Horažďovice Usnesení z 94. jednání Rady v Horažďovicích konaného dne 06.10.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 10/2015 ze dne 24.8.2015 Čas: 19.15-20.55 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 28/2010-2014 a č. 29/2010-2014 Tisk 631/2010-2014/RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 28/2010-2014 a č. 29/2010-2014 Tisk 631/2010-2014/RM U S N E S E N Í z 30. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 16. 1. 2013 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

ZÁPIS A USNESENÍ Rady Města Turnov ze zasedání dne 15. února 2006

ZÁPIS A USNESENÍ Rady Města Turnov ze zasedání dne 15. února 2006 ZÁPIS A USNESENÍ Rady Města Turnov ze zasedání dne 15. února 2006 Přítomni všichni členové RM dle prezenční listiny Program jednání: 1. Finanční limity - dopady schváleného rozpočtu 2. Koncepce městské

Více

USNESENÍ ZE 101. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 29.01.2014

USNESENÍ ZE 101. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 29.01.2014 USNESENÍ ZE 101. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 29.01.2014 Usnesení RM č. 40/2014-101 provedení rozpočtového opatření č. 4 na vytvoření položek způsobilých a nezpůsobilých neinvestičních výdajů z přijaté

Více

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011

Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Spisový znak: 101 2.2 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 1 Spisová značka: SEK/17346/2011/PBr Výtah ze zápisu z jednání Rady města Lanškroun ze dne 16. května 2011 Místo a čas zahájení: Společenský

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 653/2010-2014/RM. Usn. č. 656/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 653/2010-2014/RM. Usn. č. 656/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 20. 2. 2013 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

Usnesení. přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 81. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 17.12.2012 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 2561. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 416-434/2012, dle důvodové

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení RM (tisk R/488)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení RM (tisk R/488) 1 U S N E S E N Í z 46. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 8. srpna 2012, ve 14:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Stránka 1 z 10 Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 63/2016/RM Místo konání: Městský úřad Slaný; kancelář starosty Den konání: 23 03 2016 Přítomní radní: pan Jiří Hůla, Ing. Milan Grohmann,

Více

USNESENÍ 4. schůze Rady města Třebíče konané dne 16.02.2016

USNESENÍ 4. schůze Rady města Třebíče konané dne 16.02.2016 USNESENÍ 4. schůze Rady města Třebíče konané dne 16.02.2016 1/4/RM/2016 Zahájení a schválení programu 4. schůze Rady města Třebíče I. Rada města schvaluje program 4. schůze Rady města Třebíče v roce 2016.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 31.03.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

54. VÝPIS Z USNESENÍ

54. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 54. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 20.03.2012 R/226/2012-54. Rada města Dvůr Králové nad Labem - V 1.1. podání žádosti Základní školou 5.

Více

VÝPIS USNESENÍ 45. schůze Rady města Slavičín dne 17. 5. 2016

VÝPIS USNESENÍ 45. schůze Rady města Slavičín dne 17. 5. 2016 VÝPIS USNESENÍ 45. schůze Rady města Slavičín dne 17. 5. 2016 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Usnesení z 32. jednání ZM dne 17.03.2014 1

Usnesení z 32. jednání ZM dne 17.03.2014 1 USNESENÍ Z 32. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 17.03.2014 Program 1. Zahájení, schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu. 26/2014-32 2. Zpráva o plnění usnesení rady města

Více

Zápis č. 5 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 19. 02. 2015 v 17.oo hodin

Zápis č. 5 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 19. 02. 2015 v 17.oo hodin 1 Zápis č. 5 ze schůze Zastupitelstva obce Kunžak dne 19. 02. 2015 v 17.oo hodin Přítomni: Brunnerová Alena, Mgr. Dobeš Jan, Mgr. Krafková Eva, Král Petr, Ing. Moučka Petr, Pudil Zdeněk, Rozporka Luboš,

Více

Zápis ze 41. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 06. 2014

Zápis ze 41. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 06. 2014 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis ze 41. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 11. 06. 2014 Omluveni: - Neomluveni: - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel: Ověřovatelé

Více

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí

Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Zápis a usnesení z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 27.3.2013 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 9 zastupitelů. Zastupitelstvo

Více

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne 15.02.2016. Umístění v Domě s pečovatelskou službou Lanškroun

Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne 15.02.2016. Umístění v Domě s pečovatelskou službou Lanškroun Výtah z usnesení Rady města Lanškroun č. 3 ze dne 15.02.2016 USNESENÍ č. 58/RM/2016 Umístění v Domě s pečovatelskou službou Lanškroun Rada města Lanškroun projednala žádost čj. MULA 27506/2015 ze dne 14.08.2015

Více

USNESENÍ 26. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 29.6.2015

USNESENÍ 26. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 29.6.2015 USNESENÍ 26. SCHŮZE RADY MĚSTA TÝN NAD VLTAVOU ZE DNE 29.6.2015 Usnesení 352/2015 Rada města schvaluje program dnešní schůze rady města: 1. Kontrola usnesení (tajemník) 2. Odpis pohledávky (Mgr. Čutková)

Více

Z á p i s P R O G R A M

Z á p i s P R O G R A M Městský úřad Kolín Z á p i s ze 142. schůze Rady města Kolína, konané dne 15. 3. 2010 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu v Kolíně Přítomni: p. Buřič, Mgr. Pekárek, MUDr. Navrátil, J. Plašil,

Více

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 268. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva Městyse Sepekov Místo konání: Datum konání: Čas zahájení jednání: Přítomno: 14 členů zastupitelstva Omluveni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatel: Zasedací místnost Úřadu

Více

Usnesení z 25. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala 22. září 2014

Usnesení z 25. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala 22. září 2014 Město Holešov,, Masarykova 628, Holešov Usnesení z 25. řádné schůze Rady města Holešova, která se konala 22. září 2014 přijaté usnesení č. 321/2014 - N 3542 v z a l a n a v ě d o m í informaci tajemníka

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany ZÁPIS z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Říčany konaného dne 2. 12. 2015 od 17:00 hodin Přítomni: Ing. Jan Studený starosta, Mgr. Radovan Křivánek

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem. č. 14 / 2013

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem. č. 14 / 2013 M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem č. 14 / 2013 konané dne 5.11.2013 v zasedací místnosti MěÚ Bystřice n.p. ve 14:30 hodin Přítomni

Více

U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 4.4.2012

U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 4.4.2012 M Ě S T O N O V Ý J I Č Í N Příloha č. 1 zápisu z jednání 31. schůze U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Nový Jičín konaného dne 4.4.2012 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 22.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 11.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu

Více

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Ing. Emil Kunz (k bodu č.1) Program jednání: 1. Návrh rozpočtu na rok 2014

Více

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015

MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 25.06.2015 MATERIÁL PRO MIMOŘÁDNÉ JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 09.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014

USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014 USNESENÍ ZE 117. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 16.07.2014 Program: 1. Zahájení 2. Rozpočtové opatření č. 59 AP PRK GP Produkty a služby v cestovním ruchu Nové cyklotrasy Třeboňska 499/2014-117 3. Rozpočtové

Více

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU

Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Zápis ze 7. jednání ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU konaného dne 26. 8. 2015 v sále multifunkčního centra Trojzemí 1. PŘÍTOMNOST ČLENŮ ZASTUPITELSTVA MĚSTA HRÁDEK NAD NISOU Přítomnost při zahájení:

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 27. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 18.01.2016

Město Horažďovice. Usnesení z 27. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 18.01.2016 Město Horažďovice Usnesení z 27. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 18.01.2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015.

Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 2. října 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

I. schválila. s inflační doložkou + příslušná DPH, za účelem parkování vozidel.

I. schválila. s inflační doložkou + příslušná DPH, za účelem parkování vozidel. U S N E S E N Í z 5. zasedání Rady města Staré Město, konaného dne 04.02.2015 Rada města po projednání bodů programu: I. schválila 1.1 - pronájem části pozemku p. č. 240/368 ostat. plocha/manipulační plocha

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 07.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 22.09.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 08.02.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Záměr prodeje pozemku st.parc. č. 590 včetně budovy č.p. 172 U Honzíčka

Více

ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 26.08. 2015 od 19,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 26.08. 2015 od 19,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 26.08. 2015 od 19,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl,,p.halák, p.novák,.p. Pelikán,p.

Více

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík Z á p i s č. 39/2013 Z MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ V AREÁLU FIRMY TERMS, A.S. DNE 23.10. 2013 OD 18,00 HODIN Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh,

Více

Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zastupitelstvo města Zbýšova

Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zastupitelstvo města Zbýšova Město Z b ý š o v, Masarykova 248, 664 11 Zbýšov Zápis o průběhu 1. zasedání Z a s t u p i t e l s t v a města Zbýšova konaného dne 24. 1. 2011 od 17,00 hodin na MěÚ Zbýšov 1. A Určení ověřovatelů a zapisovatele

Více

Zápis. z 35. řádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 15. prosince 2015 v 9:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ

Zápis. z 35. řádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 15. prosince 2015 v 9:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Zápis z 35. řádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 15. prosince 2015 v 9:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Přítomni: Ověřovatelé zápisu: Zapisovatelka: dle prezenční listiny Mgr. Zdislava

Více

U s n e s e n í. z 26. jednání Rady města Nové Sedlo konané dne 19. 11. 2014 od 15:00 hodin v kanceláři starostky Města Nové Sedlo

U s n e s e n í. z 26. jednání Rady města Nové Sedlo konané dne 19. 11. 2014 od 15:00 hodin v kanceláři starostky Města Nové Sedlo U s n e s e n í z 26. jednání Rady města Nové Sedlo konané dne 19. 11. 2014 od 15:00 hodin v kanceláři starostky Města Nové Sedlo 517/2014 RM schvaluje Plán práce Rady města Nové Sedlo na I. pololetí 2015.

Více

Usnesení 31. schůze rady městského obvodu konané dne 18.11.2015

Usnesení 31. schůze rady městského obvodu konané dne 18.11.2015 31. schůze rady městského obvodu konané dne 18.11.2015 čís. 0761/RMOb-Vit/1418/31-0796/RMOb-Vit/1418/31 Leoš Koláček místostarosta Petr Menšík člen rady Strana 1 Přehled usnesení rady městského obvodu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 30.03.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

Usn.č. 42/02 1) Usn.č. 42/02 2)

Usn.č. 42/02 1) Usn.č. 42/02 2) USNESENÍ Rady města Nová Role (dále ) ze 42. zasedání konaného dne 6. 4. 2016 v kanceláři starostky města v MěÚ v Nové Roli **********************************************************************************************

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 342/2010-2014/ZM

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu, určení návrhové komise, ověřovatelů zápisu a zapisovatelky Tisk 342/2010-2014/ZM U S N E S E N Í z 22. zasedání Zastupitelstva města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které bylo řádně svoláno v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích /obecní zřízení/, dne 6. 5.

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

54. zasedání Rady města Bučovice ze dne 9.10.2013

54. zasedání Rady města Bučovice ze dne 9.10.2013 PŘEHLED USNESENÍ 54. zasedání Rady města Bučovice ze dne 9.10.2013 245/54/RM/2013 OŽP 1 - Dodatek č.2 ke smlouvě č.23 O nakládání s biol. rozložitelným odpadem Dodatek č. 2 o cenovém ujednání ke smlouvě

Více

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Město Horažďovice Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Usnesení Rady města Čelákovic USNESENÍ RADY MĚSTA. Usnesení č. 19/2014 ze schůze Rady města Čelákovic dne 14. července 2014. Rada města Čelákovic:

Usnesení Rady města Čelákovic USNESENÍ RADY MĚSTA. Usnesení č. 19/2014 ze schůze Rady města Čelákovic dne 14. července 2014. Rada města Čelákovic: USNESENÍ RADY MĚSTA Usnesení č. 19/2014 ze schůze Rady města Čelákovic dne 14. července 2014 Rada města Čelákovic: 755. Schvaluje předložený program jednání, doplněný o body 2.11 a 4.8, s vyřazením bodu

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 54 konaného dne 29. května 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 6. května 2014 (RM č. 12)

VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 6. května 2014 (RM č. 12) VÝPIS Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 6. května 2014 (RM č. 12) Jedna se pouze o výpis z usnesení dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisu,

Více

80. VÝPIS Z USNESENÍ

80. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 80. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 23.03.2009 1453/2009 80. RM V doporuč u j e ZM vzít na vědomí petici podanou dne 06.03.2009, 1454/2009

Více

Usnesení z 93. zasedání ze dne 2. 7. 2014

Usnesení z 93. zasedání ze dne 2. 7. 2014 Usnesení z 93. zasedání ze dne 2. 7. 2014 Přítomni Omluven Ing. Jiří Šimánek, Jiří Rangl, Josef Drtina, Ing. Stanislav Vyhnal, Mgr. Zdeněk Žalud Ph.D. Neomluven 0 RM/1693/93/14 +4/ -0/ Z0 Ing. Jiří Šimánek

Více

45. VÝPIS Z USNESENÍ

45. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 45. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 10.01.2012 R/1/2012-45. Rada města Dvůr Králové nad Labem - V 1. ruší 1.1. ve smyslu 102 odst. 2 písm.

Více

U S N E S E N Í. 3. Návrh na uzavření úvěrové smlouvy - kontokorentní úvěr u České spořitelny a.s. (tisk R/253)

U S N E S E N Í. 3. Návrh na uzavření úvěrové smlouvy - kontokorentní úvěr u České spořitelny a.s. (tisk R/253) U S N E S E N Í z 24. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 ve 13:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Změna rozpočtu roku

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 41 rady města konané dne 27.11. 2006

Město Králíky Zápis z jednání č. 41 rady města konané dne 27.11. 2006 Město Králíky Zápis z jednání č. 41 rady města konané dne 27.11. 2006 Přítomni členové rady města: Jana Ponocná, Čestmír Doubrava, Mgr. Jarmila Berková, MUDr. Eva Rýcová, Ing. Ladislav Tóth Za městský

Více

č. 104/2015 č. 106/2015

č. 104/2015 č. 106/2015 USNESENÍ RADY ze dne 4. 5. 2015 Rada MČ Praha-Libuš č. 104/2015 1. schvaluje uzavření darovací smlouvy se společností SAPARIA a.s., Libušská 319, 142 00 Praha 4 na konání místní kulturně-sportovní akce,

Více

Z Á P I S 8. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 17. února 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města

Z Á P I S 8. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 17. února 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Z Á P I S 8. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 17. února 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Podle prezenční listiny, která je přiložena k zápisu. Členové rady: Ing. Jindřich

Více

Zápis z 33. zasedání RMČ, které se konalo dne 21. 3. 2012 od 9,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice

Zápis z 33. zasedání RMČ, které se konalo dne 21. 3. 2012 od 9,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Zápis z 33. zasedání RMČ, které se konalo dne 21. 3. 2012 od 9,00 hodin v zasedací místnosti v I. patře radnice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Ing. Eliška Machačová, Aleš Rubek Ověřovatelé zápisu:

Více

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Pavlína Lišková, Ing. Josef Železný, Mgr. Libor Bílek. Omluven:

Členové RM: Bc. Pavel Čekan, Milan Matějka, Pavlína Lišková, Ing. Josef Železný, Mgr. Libor Bílek. Omluven: Město Ostrov Usnesení z 23. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 26. října 2015 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Omluven:

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 01/2013 konané dne 23. ledna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 01/2013 konané dne 23. ledna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 01/2013 konané dne 23. ledna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/01/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 30. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 14.03.2016

Město Horažďovice. Usnesení z 30. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 14.03.2016 Město Horažďovice Usnesení z 30. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 14.03.2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 29. schůzi 25.04.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Přehled usnesení. Usnesení č. 2015/1/1 ZM schvaluje ověřovatele zápisu p.krbce, p.antoniva.

Přehled usnesení. Usnesení č. 2015/1/1 ZM schvaluje ověřovatele zápisu p.krbce, p.antoniva. Přehled usnesení z veřejného jednání Zastupitelstva města Králův Dvůr konaného dne 26.2.2015 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více