Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18.11.2013"

Transkript

1 Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Ing. Emil Kunz (k bodu č.1) Program jednání: 1. Návrh rozpočtu na rok Připomínka k ZUR Jihočeského kraje 3. Nabídka pozemku k prodeji Němcová Martina 4. Darovací smlouva vánoční osvětlení na vánoční strom 5. Název nové ulice 6. Dodatek k nájemní smlouvě 7. Žádost o zvýšení nájemného Steinbauerová, Sviták, Kocinová 8. TJ SPARTAK žádost o svolení užít znak města T.S. 9. Vyúčtování sezony 2013 na Buškově hamru 10. Posunutí termínu konání koncertu v KD Otěvěk 11. Žádost o záštitu starosty nad projektem Kdo má rád na rok Přidělení bytu v DPS Trhové Sviny 13. Smlouva o technické pomoci při odstraňování vozidel překážejících na komunikacích 14. Serafín s.r.o. děkovný dopis 15. Otevřený dopis radě města osadní výbor Svaté Trojice 16. Nabídka pozemku k prodeji-jandovi 17. Návrh směny pozemků-k.ú. Dluhoště 18. Smlouva o zřízení práva věcné břemeno-pí. Záhorková 19. Informace o Anketním dotazníku k Programu MPZ a MPR na rok 2014 (bez materiálu) 20. Různé 20. Návrh na změnu obecně závazné vyhlášky 21. Odměna pro ředitele ZŠ a MŠ 22. Cenová nabídka na zpracování nástěnných kalendářů 23. Rozpočtové opatření 18/ Technické služby Třeboň dodatek ke smlouvě na služby Hlasování o programu: pro: 7 proti: 0 1) Návrh rozpočtu na rok 2014 Rada města obdržela od ekonomického oddělení MěÚ T. Sviny návrh rozpočtu Města Trhové Sviny na rok Příloha: Návrh rozpočtu, došlý ze dne Usnesení RM 295/2013: Rada města projednala návrh rozpočtu města na rok 2014 a doporučuje ZM schválit rozpočet v navrženém znění. 2) Připomínka k ZUR Jihočeského kraje

2 Rada města byla starostou města informována o Veřejné vyhlášce Jihočeského kraje o 1. aktualizaci Zásad územního rozvoje Jihočeského kraje. Příloha: Návrh připomínky, došlý ze dne Usnesení RM 296/2013: Rada města projednala návrh kraje a rozhodla podat připomínku k Návrhu 1. aktualizace Zásad územního rozvoje Jihočeského kraje v navrhovaném znění. samospráva 3) Nabídka pozemku k prodeji Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny nabídku pozemku k prodeji. Žadatelka žádá o vyřešení přístupové komunikace k pozemkům za řadovými domy v Budovatelské ulici, aby si mohla následně oplotit svůj pozemek. Komunikace se nachází částečně na pozemcích paní Němcové. Nabízené pozemky k prodeji se nachází vně oplocení pod komunikací. Příloha: Nabídka pozemků, došlý ze dne Usnesení RM 297/2013: Rada města souhlasí s koupí pozemků a doporučuje ZM schválit koupi nově zaměřených pozemků parc. č. 145/69 o výměře 22 m 2 a parc. č. 145/70 o výměře 118 m 2 v k.ú. Trhové Sviny, za cenu stanovenou zastupitelstvem města v Trhových Svinech, tj. 120,-/m 2. Tento zápis a usnesení je anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů 4) Darovací smlouva vánoční osvětlení na vánoční strom Rada města obdržela od MěÚ T. Sviny návrh smlouvy o uzavření Darovací smlouvy na vánoční osvětlení na vánoční strom. Příloha: Návrh darovací smlouvy (3 listy), došlý ze dne Usnesení RM 298/2013: Rada města schvaluje Darovací smlouvu na vánoční osvětlení, kde dárcem je E.ON Česká republika s.r.o. a obdarovaným je Město Trhové Sviny. Dárce daruje obdarovanému vánoční osvětlení (vánoční světelný řetěz LED o délce 200 m a hvězdu na špičku vánočního stromu) v celkové hodnotě ,- Kč. 5) Název nové ulice Rada města obdržela od MěÚ T. Sviny návrh názvu nové ulice v lokalitě Padělky. Příloha: Návrh názvu nové ulice, došlý ze dne Usnesení RM 299/2013: Rada města ukládá projednat návrh názvu nové ulice v lokalitě Padělky s vlastníky nemovitostí v této lokalitě a připravit další možné návrhy do příštího jednání rady. 6) Dodatek k nájemní smlouvě Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny dodatek k nájemní smlouvě o pronájmu pozemků s firmou AGS AGRO Č. Budějovice. Příloha: Dodatek, došlý ze dne Usnesení RM 300/2013: Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 2 ke Smlouvě o pronájmu pozemků s firmou AGS AGRO Č. Budějovice a.s. ze dne o navýšení nájemného a pověřuje starostu jeho podpisem. Rada města ukládá v řádném termínu vypovídat smlouvy o pronájmu zemědělské půdy a vypisovat výběrová řízení na jejich další pronájem.

3 7) Žádost o zvýšení nájemného Steinbauerová, Sviták, Kocinová Rada města obdržela MěÚ T.Sviny žádost o zvýšení nájemného na pozemky parc.č. 70/3 a 71/9 v k.ú. Trhové Sviny. Příloha: Žádost (2 listy), došlý ze dne Usnesení RM 301/2013: Rada města rozhodla uzavřít nájemní smlouvu na pozemky parc.č. 70/3 a 71/9 o výměře m 2 s paní Věrou Kocinovou, paní Vlastou Steinbauerovou a panem Miroslavem Svitákem, všichni Dobrovského 73, Trhové Sviny, na dobu neurčitou za cenu 4.204,- Kč/rok s platností od Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 1 8) TJ SPARTAK žádost o svolení užít znak města T.S. Rada města obdržela od TJ SPARTAK o.s. žádost o svolení užívat znak Města Trhové Sviny. TJ SPARTAK vyhlásil veřejnou soutěž o nové logo TJ Spartak, které by obsahovalo znak Města Trhové Sviny. Příloha: Žádost + návrh loga (4 listy), došlá pošta ze dne Usnesení RM 302/2013: Rada města souhlasí s tím, aby součástí nového loga TJ SPARTAK Trhové Sviny byl znak Města Trhové Sviny. samospráva 9) Vyúčtování sezóny 2013 na Buškově hamru Rada města obdržela od MěÚ Trhové Sviny vyúčtování sezóny 2013 na Buškově hamru. Celkem bylo utrženo na vstupenkách ,- Kč, z toho činí dle smlouvy 20% odvod městu, tj ,- Kč. Buškův hamr navštívilo v sezóně platících návštěvníků. Příloha: Vyúčtování, došlý ze dne Rada města vzala na vědomí vyúčtování sezóny 2013 na Buškově hamru. 10) Posunutí termínu konání koncertu v KD Otěvěk Rada města obdržela od pana Jiřího Poláka oznámení o posunutém termínu konání koncertu. Předpokládaný termín je na Příloha: Oznámení, došlý ze dne Rada města byla informována o posunutém termínu konání koncertu v KD Otěvěk. 11) Žádost o záštitu starosty nad projektem Kdo má rád na rok 2014 Rada města byla starostou města informována o projektu, který se uskuteční v měsíci červnu na Hrádku. Pan starosta byl požádán o převzetí záštity nad 3. ročníkem tohoto projektu. Se záštitou pan starosta souhlasí a nabídl, že bude zdarma zapůjčena tribuna spolu s lavičkami. Výtěžek z tohoto projektu bude předán dětskému a novorozeneckému oddělení Prachatické nemocnice. Příloha: Kopie žádosti o záštitu, došlá pošta ze dne Usnesení RM 303/2013: Rada města vzala na vědomí informaci o projektu Kdo má rád a souhlasí se záštitou pana starosty nad tímto projektem a s bezplatným zapůjčením tribuny spolu s lavičkami. Za montáž a dopravu tribuny bude účtována částka 10 tis. Kč. starosta, 12) Přidělení bytu v DPS Trhové Sviny Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny návrh na přidělení bytu v DPS v Trhových Svinech. Seznam uchazečů byl sestaven ve spolupráci se sociálním odborem MěÚ T.Sviny. Příloha: Návrh, došlá pošta ze dne Usnesení RM 304/2013: Rada města souhlasí s přidělením bytů č. 4 a č. 14 v DPS v Trhových Svinech dle navrženého seznamu a pořadí.

4 Toto usnesení je anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů 13) Smlouva o technické pomoci při odstraňování vozidel překážející na komunikacích Rada města byla místostarostkou města informována o návrhu Smlouvy o technické pomoci při odstraňování vozidel, které jsou překážkou na pozemních komunikacích. Příloha: Návrh, došlá pošta ze dne Usnesení RM 305/2013: Rada města souhlasí s uzavřením Smlouvy o technické pomoci při odstraňování vozidel, která jsou překážkou na pozemních komunikacích s firmou StiBus s.r.o., Školní 661, Trhové Sviny a pověřuje starostu podpisem smlouvy. samospráva, MěPo 14) Serafín s.r.o. děkovný dopis Rada města obdržela od společnosti Serafín s.r.o. děkovný dopis za umožnění návštěvy Tepelného hospodářství Města Trhové Sviny. Příloha: Poděkování, došlá pošta ze dne Rada města vzala na vědomí děkovný dopis za umožnění návštěvy Tepelného hospodářství Města Trhové Sviny. 15) Otevřený dopis radě města občané Svaté Trojice Rada města obdržela od občanů Svaté Trojice žádost o pomoc pro kulturní a sociální rozvoj osady Svatá Trojice. Příloha: Dopis (3 listy), došlá pošta ze dne Usnesení RM 306/2013: Rada města byla informována o dopise od občanů obce Svatá Trojice a pověřuje svolat jednání se zástupci místních občanů. 16) Nabídka pozemku k prodeji Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny nabídku k prodeji pozemku. Nabízený pozemek se nachází pod místní komunikací v obci Jedovary a byl zjištěn provedenou digitalizací. Příloha: Nabídka (3listy), došlý ze dne Usnesení RM 307/2013: Rada města souhlasí s koupí pozemku parc.č. 1622/13 o výměře 68 m 2 v k.ú. Jedovary za cenu 50,- Kč/m 2 a doporučuje ZM schválit koupi. Tento zápis a usnesení je anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů 17) Návrh směny pozemků v k.ú. Dluhoště Rada města obdržela od MěÚ T.Sviny návrh na směnu pozemků v k.ú. Dluhoště. Žadatelka vlastní nemovitost poblíž myslivny Kohout a má zde dlouhodobě oplocený pozemek, který vlastní město ve spoluvlastnictví s městysem Besednice. Žadatelka nabízí část jejího pozemku, který je využíván lesní správou jako manipulační prostor při těžbě dřeva. Směna byla projednána s panem Rostislavem Vacíkem. Příloha: Návrh na směnu, došlý ze dne Usnesení RM 308/2013: Rada města souhlasí s navrhovanou směnou pozemků v k.ú. Dluhoště a ukládá žadatelům a dodat geometrický plán, který bude předložen do jednání zastupitelstva města. Směnovaný pozemek bude mít stejnou výměru a náklady spojené s převodem a vypracováním geometrického plánu budou hrazeny rovným dílem.

5 18) Smlouva o zřízení práva věcné břemeno pí. Záhorková Rada města obdržela Smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu, od společnosti E.ON Distribuce a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice. Příloha: Smlouva o zřízení práva, došlý ze dne Usnesení RM 309/2013: Rada města rozhodla uzavřít Smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení práva odpovídajícího věcnému břemenu s firmou E.ON Distribuce a.s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice s názvem Trhové Sviny, K 3800/9, Záhorková -NN, za úplatu ,- Kč. Věcné břemeno se týká pozemku parc.č. 3800/5 k.ú. Trhové Sviny. 19) Informace o Anketním dotazníku k Programu MPZ a MPR na rok 2014 Rada města obdržela od stavebního odboru, oddělení památkové péče MěÚ T.Sviny vypracovaný Anketní dotazník k Programu regenerace MPZ a MPR na rok Příloha: Bez přílohy Rada města byla informována o vypracovaném Anketním dotazníku k Programu MPZ a MPR na rok ) Návrh na změnu obecně závazné vyhlášky Rada města byla místostarostkou města informována o návrhu na změnu obecně závazné vyhlášky o místním poplatku za komunální odpady č. 5/2012. Změna se týká zkrácení lhůty s platnosti poplatku u osob, kterým poplatková povinnost vznikne během roku a nového osvobození u objektů užívaných k rekreaci, které jsou neobyvatelné, nerekonstruují se a ve kterých nevzniká žádný odpad. Příloha: Návrh změny, došlý ze dne Usnesení RM 310/2013: Rada města doporučuje ZM schválení změnové OZV Města Trhové Sviny č. 2/2013, kterou se mění obecně závazná vyhláška č.5/2012 o místním poplatku za provoz, shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů. samospráva 21) Odměna pro ředitele/ky ZŠ a MŠ Rada města byla starostou města informována o odměnách řediteli ZŠ a MŠ. Příloha: Návrh, došlá pošta ze dne Usnesení RM 311/2013: Rada města schválila odměnu ředitelce Mateřské školy Trhové Sviny pí. Bc. Zuzaně Kojanové a řediteli Základní školy Trhové Sviny panu Mgr. Janu Mikešovi. 22) Cenová nabídka na zpracování nástěnných kalendářů Rada města obdržela od investičního oddělení MěÚ T.Sviny cenovou nabídku na zpracování nástěnných kalendářů. Příloha: Cenová nabídka, došlý ze dne Usnesení RM 312/2013: Rada města rozhodla nechat zpracovat nástěnné kalendáře s leteckými snímky města a místních částí a schválila cenovou nabídku ,- Kč včetně DPH firmy FIBOX. Prodejní cena kalendáře je stanovena na 100,- Kč/kus. Rada města schválila cenovou nabídku firmy FIBOX na vložený barevný kalendář o velikosti A4 do TSL 12/2013 za celkovou částku Kč včetně DPH. Prodejní cena tohoto čísla se nemění.

6 23) Rozpočtové opatření č.18/2013 Rada města obdržela od odboru ekonomiky, školství a investic MěÚ Trhové Sviny informaci o rozpočtovém opatření č. 18/2013. Příloha: Informace o rozpočtovém opatření, došlá pošta ze dne Usnesení RM 313/2013: Rada města schvaluje rozpočtové opatření č. 18/2013 a předkládá ZM na vědomí. Změny v příjmech o celkovou částku ,00 Kč Změny ve výdajích o celkovou částku ,00 Kč 24) Technické služby Třeboň dodatek ke smlouvě na služby Rada města obdržela od Technických služeb Třeboň dodatek ke smlouvě o dodávce služeb oblasti odpadového hospodářství. Příloha: Dodatek, došlý ze dne Usnesení RM 314/2013: Rada města souhlasí s dodatkem ke smlouvě o dodávce služeb v oblasti odpadového hospodářství uzavřenou mezi Technickými službami Třeboň a Městem Trhové Sviny. Rada města pověřuje starostu jeho podpisem. OŽP

Zápis. z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012

Zápis. z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012 Zápis z 14. jednání rady města, které se konalo v pondělí 3.9. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny, s pozdějším příchodem pana Mgr. Slípky Omluven: Nepřítomen: Program jednání: 1. Městská policie bez

Více

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Hlasování o programu: pro: proti: 0 Verifikace emisních redukcí za rok 2011

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Hlasování o programu: pro: proti: 0 Verifikace emisních redukcí za rok 2011 Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 22.10. 2012 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny, s pozdějším příchodem Ing. N.Bustové Ing. K. Kocina Program jednání: 1.

Více

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014

Zápis. z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014 Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 2. 6. 2014 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. Věra Korčaková Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. EKO-Kom, smlouva o zajištění zpětného

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5.8.2013. dle prezenční listiny Ing.R.Bušek, Ing.N.Bustová, Z.Valut.

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5.8.2013. dle prezenční listiny Ing.R.Bušek, Ing.N.Bustová, Z.Valut. Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5.8.2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing.R.Bušek, Ing.N.Bustová, Z.Valut Ing. F.Kolář Program jednání: 1. Výběrové

Více

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7.12. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. L.Klein, Ing. I.Božáková, Ing. V.Král Program jednání: 1. Realizace

Více

dostupnost služeb pro obyvatele T. Svinů a okolí a majetkové vypořádání s končícím nájemcem. Hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel: 0

dostupnost služeb pro obyvatele T. Svinů a okolí a majetkové vypořádání s končícím nájemcem. Hlasování: pro: 7 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 11.3. 2013 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výpověď nájemních smluv pohřební služba POPP 2. Žádost

Více

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová Zápis z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25.8. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek, Ing. Natálie Holý Bustová Program jednání: 1. Cenová nabídka

Více

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. 2011

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. 2011 Zápis z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24. 10. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Ing. Natálie Bustová a Ing. Karel Kocina s pozdějším příchodem Nepřítomen:--- Hosté: --- Program

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo ve středu 10.11. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Český nadační fond pro vydru-žádost o příspěvek 2.

Více

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. listopadu 2007 od 18.00 hodin.

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. listopadu 2007 od 18.00 hodin. Zápis z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 19. listopadu 2007 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Tepelné hospodářství podnikatelský plán, cena tepla, úrok z prodlení a návrh dodatku ke

Více

Zápis. ze 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. května 2008 od 18.00 hodin.

Zápis. ze 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. května 2008 od 18.00 hodin. Zápis ze 8. jednání rady města, které se konalo v pondělí 26. května 2008 od 18.00 hodin. Program jednání: 1) Sportovní areál záměr výstavby. 2) Projekt kanalizace Rejta. 3) Výměna měřičů tepla na poliklinice

Více

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 26. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Ježík, Ing. Součková, Mgr. Matoušková zástupci ČEVAK a.s. Mgr. Steinbauer,

Více

Usnesení ZM č. 39/2008. Zastupitelstvo města rozhodlo nepořídit změnu ÚPnSÚ Trhové Sviny navrženou Mgr. Františkem Švepešem a Svinenským zvonem, o.s.

Usnesení ZM č. 39/2008. Zastupitelstvo města rozhodlo nepořídit změnu ÚPnSÚ Trhové Sviny navrženou Mgr. Františkem Švepešem a Svinenským zvonem, o.s. Usnesení XII. zasedání Zastupitelstva města v Trhových Svinech, které se konalo 12. května 2008 v zasedací místnosti Městského úřadu v Trhových Svinech. Usnesení ZM č. 38/2008. Zastupitelstvo města vydalo

Více

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:30 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 17:30 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 18. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 6. 2014 od 17:30 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Marek Rojdl (k bodu č.1) Program jednání: 1. Projednání

Více

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen:

Zápis. z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Zápis z 17. jednání rady města, které se konalo v pondělí 25. 7. 2016 od 16:00 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Dana Kodrasová Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Program

Více

Zápis. z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský. Nepřítomen: Hosté:

Zápis. z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský. Nepřítomen: Hosté: Zápis z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí 8.6. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. V.Korčaková, P. Stodolovský Program jednání: 1. Koupě pozemku pod hřbitovem

Více

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Marouška (bez materiálu)

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Marouška (bez materiálu) Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 24.11. 2014 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Mgr. Milan Horňák Nepřítomen: Hosté: p. Maroušek (k bodu č. 1) Program jednání: 1. Prezentace

Více

vojenské historie a techniky Nové Hrady o.s. pro rok 2010 a pov uje finan ní komisi za azením požadavku do rozpo tu M sta Nové Hrady pro rok 2010.

vojenské historie a techniky Nové Hrady o.s. pro rok 2010 a pov uje finan ní komisi za azením požadavku do rozpo tu M sta Nové Hrady pro rok 2010. Zápis z 5. schůze rady města ze dne 15. 02.2010 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ľudovít Kasan, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady

Více

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 18:00 hodin. dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 20. 12. 2010 od 18:00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Nařízení města Tržní řád 2. Pojištění vozidel 3. Odměny 4.

Více

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 02. 09. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny P. Stodolovský, v 16.45 hodin odchází Ing. D. Štojdl Ing. O.

Více

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: ---

Zápis. z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 11. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: --- Program jednání: 1. Návrh ceny vodného a stočného pro rok 2012

Více

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin

Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 01. 2019 od 16:30 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. František Slípka Program jednání: 1. Žádost o navýšení

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015. v zasedací místnosti OÚ Chyšky ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHYŠKY ZE DNE 9. 12. 2015 v zasedací místnosti OÚ Chyšky Přítomni: Čapek Stanislav, Hadrbolec Marek, Hejna Vladimír, Hejnová Stanislava, Lívanec Jiří, Ing.

Více

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Zápis z 17. schůze městské rady ze dne 11. 04. 2011

Zápis z 17. schůze městské rady ze dne 11. 04. 2011 Zápis z 17. schůze městské rady ze dne 11. 04. 2011 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0

Zápis. Rada města doporučuje ZM schválit návrh vodného a stočného pro rok 2016 pro Trhové Sviny. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23.11. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka Ing. Součková, Ing. Ježík Program jednání: 1. Návrh ceny vodné,

Více

Zápis. Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová, pí Dvořáková

Zápis. Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová, pí Dvořáková Zápis z 15. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 6. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, Mgr. M. Procházková, Bc. pí Pardamcová,

Více

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z třicátého čtvrtého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 16.06.2014 od 15.30 hod. v sále MěKS Vimperk Přítomni: Luboš Drenčeni, Mgr. Pavel Dvořák, Ing. Bohumil Petrášek, Mgr. Dagmar

Více

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 1. 2012

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 1. 2012 Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 30. 1. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Dagmar Lošková (k bodu č. 1) Program jednání: 1. KIC-zhodnocení dosavadní

Více

Zápis. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin.

Zápis. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. Zápis z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 7. 4. 2014 od 16:30 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: 1. Výběrové řízení na dodavatele stavby

Více

Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 22. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9. 10. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. Randa, Mgr. Horňák Ing. Král, p. Hohenberger Program jednání: 1. ZŠ

Více

Zápis. z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 27. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 11. 2016 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Procházková, Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz Program jednání:

Více

Zápis. z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:---

Zápis. z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo ve středu 7. 12. 2011 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Program jednání: Jan Bělohlav TDI, Stavební poradna s.r.o. Ing.

Více

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 19. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28. 8. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Slípka, Mgr. Korčaková, Ing. Kalena Ing. Božáková, Ing. Král Program

Více

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek. Nepřítomen: Program jednání:

Zápis. z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014. dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek. Nepřítomen: Program jednání: Zápis z 21. jednání rady města, které se konalo v pondělí 28.7. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: dle prezenční listiny Ing. Radislav Bušek Program jednání: 1. Finanční vyrovnání-nebytové prostory Bufet,nám.

Více

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 24. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 11. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková, Ing. Kunz, Mgr. Koprnová Program jednání: 1.

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21.12.2009 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Radimír Tomášek Program jednání: 1. Žádost o zajištění zdravotní péče v odbornosti

Více

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 28. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 12. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Mgr. Horňák Ing. Božáková, Ing. Král, Mgr. Jaromír Špaček, fa Neogenia

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 19.10.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník Ing. Michal

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. října 2012 v přednáškové místnosti muzea

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. října 2012 v přednáškové místnosti muzea Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. října 2012 v přednáškové místnosti muzea Zapisovatel: Bc. Petr Záviška Ověřovatelé: Petr Becha, Mgr. Jan Hauerland Přítomni: Richard

Více

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně

1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně. 2. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně čj. MCH 5180/2013 spisová značka 5178/2013/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 89. zasedání dne 20. listopadu 2013 1. Schválení programu jednání Rady města Chropyně RM 1/89/13 program

Více

1. Schválení programu 12. zasedání Schválilo 9 přítomných členů Zastupitelstva městyse Krucemburk.

1. Schválení programu 12. zasedání Schválilo 9 přítomných členů Zastupitelstva městyse Krucemburk. Zápis č. 3/2008/12 ze zasedání Městyse Krucemburk, konaného dne 26.6. 2008 ------------------------------------------------------------------------------------ Přítomni: 9 členů Zastupitelstva městyse

Více

M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m

M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice nad Pernštejnem č. 16 / 2015 konané dne 24.11.2015 v zasedací místnosti MěÚ Bystřice n.p. ve 14:30 hodin Přítomni

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný Stránka 1 z 11 číslo jednání: 53/2015/RM Den konání: 09 12 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla,

Více

Zápis z 4. sch ze rady m sta ze dne 2. 2. 2009 Bylo projednáno: Kontrola usnesení z 3. jednání rady m sta Rada bere na v domí p

Zápis z 4. sch ze rady m sta ze dne 2. 2. 2009 Bylo projednáno: Kontrola usnesení z 3. jednání rady m sta Rada bere na v domí p Zápis z 4. schůze rady města ze dne 2. 2. 2009 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Ing. Ľudovít Kasan, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady

Více

Zápis ze 11. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 21. srpna 2015 v 18.00 hod.

Zápis ze 11. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 21. srpna 2015 v 18.00 hod. Zápis ze 11. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 21. srpna 2015 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, David Josef, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel,

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31.8. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. JčK smlouva o poskytnutí dotace 2. Poliklinika T. Sviny

Více

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 8. 2018 dle prezenční listiny p. Kodrasová Mgr. Leoš Harazím, zástupce firmy STARNET

Více

Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 1. jednání rady města, které se konalo v pondělí 15. 1. 2018 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Král, Ing. Božáková Program jednání: 1. Žádost rekonstrukce soc. zařízení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015 Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 30.03.2015 Přítomni: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček Omluveni: Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Hosté: Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od hodin.

Zápis. z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí od hodin. Zápis z 2. jednání rady města, které se konalo v pondělí 31. 1. 2011 od 18.00 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Bc. František Kolář k bodu č.4), 9), 10), 11), 12)

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.8. 2012. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Program jednání:

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.8. 2012. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Program jednání: Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 13.8. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Nepřítomen: Program jednání: 1. Přístavba společenského sálu ke KD projednání změnových listů

Více

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 597/2010-2014/RM. Usn. č. 599/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání

U S N E S E N Í. 1. Zahájení, schválení programu Tisk 597/2010-2014/RM. Usn. č. 599/2010-2014/RM. Rada města Němčice nad Hanou po projednání U S N E S E N Í z 28. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 5. 12. 2012 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin

Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 15:00 hodin Zápis z 6. jednání rady města, které se konalo v pondělí 18. 03. 2019 od 15:00 hodin Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Program jednání: 1. Výměna oken v bytovém domě č.p. 143

Více

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7)

RO 27 16. 11. 2015. Strana 1 (celkem 7) VÝTAH z USNESENÍ z 27. schůze Rady obce Ludgeřovice (dále RO), která se uskutečnila dne od 15:00 hod. v kanceláři starosty obce Ludgeřovice. Přítomní: Hosté: Omluven: Mgr. Daniel Havlík, Ing. Alena Janošová,

Více

Zápis. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0

Zápis. Hlasování: pro: 6 proti: 0 zdržel: 0 Zápis z 9. jednání rady města, které se konalo v pondělí 21. 5. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny (s pozdějším příchodem p. Mgr. F. Slípky) Omluven: Nepřítomen: Hosté: p.rostislav Vacík (k bodu č.1),

Více

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:00 hodin. dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 20. jednání rady města, které se konalo v pondělí 29. 8. 2016 od 16:00 hodin Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. I. Božáková, Ing. V. Král, p. Vacík Program jednání:

Více

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Usnesení. Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 70. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 27.dubna 2006 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti společnosti Technis Kojetín, spol. s r.o.,

Více

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík

Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh, p. Pintér, p. Schönbauer, p. Sodomková Omluven : p. Mlnařík Z á p i s č. 39/2013 Z MIMOŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ V AREÁLU FIRMY TERMS, A.S. DNE 23.10. 2013 OD 18,00 HODIN Přítomni : p. Bábská, p. Bláhová, p. Balogh,

Více

Zápis. z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen:

Zápis. z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí dle prezenční listiny. Omluven: Nepřítomen: Zápis z 3. jednání rady města, které se konalo v pondělí 6. 2. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny K. Polák, Ing. J. Polák, Ing. I. Božáková, Ing.V. Král, R. Baštýřová Program

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 28.5.2007 v 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 28.5.2007 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Výpis z 8. zasedání ZO konaného dne 25.5.2015 v podkroví budovy OÚ

Výpis z 8. zasedání ZO konaného dne 25.5.2015 v podkroví budovy OÚ Výpis z 8. zasedání ZO konaného dne 25.5.2015 v podkroví budovy OÚ Bod 1. Zahájení Návrh usnesení 81. : ZO schvaluje za ověřovatele zápisu R.Starou a I.Kolkovou. Hlasování : souhlas 11, proti 0, zdržel

Více

B/ Rekonstrukce v domech s byty v majetku města (projekty v rámci IPRM) Usnesení č. 3635/2009 (119/6)

B/ Rekonstrukce v domech s byty v majetku města (projekty v rámci IPRM) Usnesení č. 3635/2009 (119/6) - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s ze 119. jednání Rady města

Více

Zápis č. 29 z jednání Rady města Řevnice dne 5.6.2015

Zápis č. 29 z jednání Rady města Řevnice dne 5.6.2015 Zápis č. 29 z jednání Rady města Řevnice dne 5.6.2015 Přítomni: Ing. T. Smrčka, I. Kovářová, Ing. P. Kozák, Mgr. O. Skripnik PhD., MgA. M. Reslová Omluven: Hosté: M. Tamchyna, Zapisovatel: Mgr. R. Henych

Více

Přijatá usnesení z 19. Rady města Rousínova konané dne 16. září 2015

Přijatá usnesení z 19. Rady města Rousínova konané dne 16. září 2015 Přijatá usnesení z 19. Rady města Rousínova konané dne 16. září 2015 Usnesení 19/01/15R: RM souhlasí s uzavřením smlouvy o spolupráci mezi OSI, o.p.s. a Městskými službami Rousínov, p. o., ZŠ Rousínov,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem. č. 14 / 2013

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem. č. 14 / 2013 M ě s t o B y s t ř i c e n a d P e r n š t e j n e m ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA Bystřice na Pernštejnem č. 14 / 2013 konané dne 5.11.2013 v zasedací místnosti MěÚ Bystřice n.p. ve 14:30 hodin Přítomni

Více

Informace z 3. schůze Rady města Milevska

Informace z 3. schůze Rady města Milevska Informace z 3. schůze Rady města Milevska Místo a čas konání: 20.02.2012 v 16,00 v kanceláři starosty města Účast: Bc. Zdeněk Herout, MUDr. Zdeněk Hobzek, Mgr. Vlasta Machartová, Mgr. Martin Třeštík Ing.

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. ze 30. schůze Rady města Slavičín, konané dne 15.11.2011

V Ý P I S U S N E S E N Í. ze 30. schůze Rady města Slavičín, konané dne 15.11.2011 V Ý P I S U S N E S E N Í ze 30. schůze Rady města Slavičín, konané dne 15.11.2011 Usnesení č. 30/0512/11 Žádost o změnu účelu grantu Mateřské centrum Slavičín uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě č. 52/2011

Více

SOUHRN USNESENÍ. Město Nové Město nad Metují. řádné zasedání rady města RM 280 (ve volebním období 76. zasedání) ze dne: 29.10.2013 kancelář starosty

SOUHRN USNESENÍ. Město Nové Město nad Metují. řádné zasedání rady města RM 280 (ve volebním období 76. zasedání) ze dne: 29.10.2013 kancelář starosty Pro schválení zápisu řádné zasedání rady města RM 280 (ve volebním období 76. zasedání) ze dne: 29.10.2013 kancelář starosty od 13:00 hodin Pořadová čísla usnesení z této porady : 11853 až 11893 STIS Stránka

Více

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 2. 2012

Zápis. z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 2. 2012 Zápis z 4. jednání rady města, které se konalo v pondělí 27. 2. 2012 Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: --- Nepřítomen:--- Hosté: Jan Bělohlav, Ing. Ivana Božáková Program jednání: 1. Změnové listy

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 94. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 06.10.2014

Město Horažďovice. Usnesení z 94. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 06.10.2014 Město Horažďovice Usnesení z 94. jednání Rady v Horažďovicích konaného dne 06.10.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona

Více

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Hosté: Program jednání:

Zápis. z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí od 16:30 hodin. dle prezenční listiny. Nepřítomen: Hosté: Program jednání: Zápis z 13. jednání rady města, které se konalo v pondělí 5. 5. 2014 od 16:30 hodin. Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Pavel Stodolovský Program jednání: 1. Schvalování účetních

Více

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 7. jednání rady města, které se konalo v pondělí 9. 4. 2018 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Ing. Kalena Ing. Král, Ing. Božáková Program jednání: 1. Jmenování na vedoucí

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 26.1.2016 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno 8 členů ZO, dle prezenční listiny omluven Pavel Karas - nemoc Program: 1. Kontrola

Více

Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Pavel Šrámek Eva Gréeová Jaroslav Kučera

Více

Zápis. z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin.

Zápis. z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin. Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 1.7.2013 od 17:30 hodin. Přítomno: dle prezenční listiny Omluven: Ing. Bustová se dostavila až k projednávání bodu 5 Nepřítomen: Hosté: Program

Více

Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Rada města: č.2167 schvaluje č.2168 schvaluje č.2169 bere na vědomí schvaluje schvaluje

Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Rada města: č.2167 schvaluje č.2168 schvaluje č.2169 bere na vědomí schvaluje schvaluje Usnesení 69. Rady města Tachova konané dne 7.2.2014 Upravená verze ke zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů Rada města: č.2167

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 6/2015, konané dne 15. dubna 2015 Přítomni: p. Lenc, Mgr. Kořanová, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, p. Wiesner, Mgr. Mrzílková, Ing. Hrodek Za MěÚ: Ing. Svobodová

Více

Usnesení z 37. zasedání Rady města Třešť dne 23. 5. 2012

Usnesení z 37. zasedání Rady města Třešť dne 23. 5. 2012 Usnesení z 37. zasedání Rady města Třešť dne 23. 5. 2012 Rada města Třešť v působnosti jediného společníka Technických služeb Třešť, spol. s r.o. 492/S/2012-23/5-R nákup infranahřívače KM2-18X určeného

Více

Přijatá usnesení z 9. zasedání Rady města Rousínova konaného dne 20.4.2011

Přijatá usnesení z 9. zasedání Rady města Rousínova konaného dne 20.4.2011 Přijatá usnesení z 9. zasedání Rady města Rousínova konaného dne 20.4.2011 Usnesení 09/01/11R: RM vyhlašuje záměr pronájmu pozemků p.č. 499 orná půda o výměře 1774 m2, p.č. 500 ost. plocha o výměře 534

Více

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h. omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského

Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h. omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského Zápis z 16. jednání rady města, které se konalo v pondělí 05. 08. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny, omluvený pozdější příchod p. Pavla Stodolovského Ing. D. Štojdl

Více

čj. MCH 3022/2011 spisová značka 3020/2011/OVV Rada města Chropyně

čj. MCH 3022/2011 spisová značka 3020/2011/OVV Rada města Chropyně čj. MCH 3022/2011 spisová značka 3020/2011/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 16. zasedání dne 10. května 2011 R M 1 / 1 6 / 1 1 1. Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou

Více

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí

Zápis. z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí Zápis z 23. jednání rady města, které se konalo v pondělí 23. 10. 2017 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny p. Stodolovský Ing. Král Program jednání: 1. Smlouva o dílo zpevněná plocha

Více

USNESENÍ. Zastupitelstvo obce: Bere na vědomí stav plnění usnesení z předchozího zasedání zastupitelstva obce

USNESENÍ. Zastupitelstvo obce: Bere na vědomí stav plnění usnesení z předchozího zasedání zastupitelstva obce USNESENÍ z 01/2015 zasedání zastupitelstva Čížov, konaného dne 13.12.2014 v 13:00 hod. v Čížově Zastupitelstvo projednalo: 1. Kontrola plnění usnesení z minulého zasedání 2. Volba členů finančního výboru

Více

Obec Kostice Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 3. září 2007

Obec Kostice Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 3. září 2007 Obec Kostice Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 3. září 2007 Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice, konaného dne 3.9.2007 Přítomno: 14 členů zastupitelstva, omluvena p. Tučková

Více

Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 19. 04. 2004

Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 19. 04. 2004 MĚSTO TŘEBOŇ USNESENÍ Č. 40/2004 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KONANÉHO DNE 19. 04. 2004 Usnesení číslo : 151/2004 a) Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej části pozemku p.č. 7/5 o výměře cca

Více

Usnesení. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny. Program jednání:

Usnesení. z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny. Program jednání: Usnesení z 10. jednání rady města, které se konalo v pondělí 14. 6. 2010 od 18.00 hodin. Dle prezenční listiny Program jednání: 1. Návrh Územního plánu 2. Žádost o stanovisko fa ENERMA a.s. fotovoltaická

Více

- 101/2000 ---------------------------------------------------------------------------------------- Z

- 101/2000 ---------------------------------------------------------------------------------------- Z - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění ----------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis. ze 15. jednání rady města, které se konalo v úterý 6. října 2008 od 14.00 hodin.

Zápis. ze 15. jednání rady města, které se konalo v úterý 6. října 2008 od 14.00 hodin. Zápis ze 15. jednání rady města, které se konalo v úterý 6. října 2008 od 14.00 hodin. Program jednání: 1) Kanalizace Dělnická ulice. 2) Nájemní smlouvy Myslivna Kohout a Hájovna Besednice. 3) Rekonstrukce

Více

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h

Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí od h Zápis z 12. jednání rady města, které se konalo v pondělí 10. 06. 2019 od 15.00 h Přítomni: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny V 17. 15 h odchází p. Ing. D. Štojdl. Ing. V. Král, Ing. I.

Více

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bedihošť, které se konalo ve čtvrtek 20. srpna 2009 v 18,00 hodin v budově OÚ, Prostějovská 13

Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bedihošť, které se konalo ve čtvrtek 20. srpna 2009 v 18,00 hodin v budově OÚ, Prostějovská 13 Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bedihošť, které se konalo ve čtvrtek 20. srpna 2009 v 18,00 hodin v budově OÚ, Prostějovská 13 Přítomni: Ing. Koněvalík R., Cetkovský F., Mgr. Vláčil V., Hanzelová

Více

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Weinzettla (bez materiálu)

Zápis. 1. Prezentace návrhu pana Weinzettla (bez materiálu) Zápis z 30. jednání rady města, které se konalo v pondělí 8.12. 2014 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny Radka Baštýřová, Ing. Ivana Božáková, Ing.arch. Jiří Weinzettl Program jednání:

Více

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Město Horažďovice Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 16 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 8.6.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 53 konaného dne 15. května 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 53 konaného dne 15. května 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 53 konaného dne 15. května 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

bere na vědomí zprávu o činnosti rady města za období od 17.12.2004 do 27.1.2005;

bere na vědomí zprávu o činnosti rady města za období od 17.12.2004 do 27.1.2005; USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Rýmařova č. 18 konaného v řádném termínu, dne 27.1.2005 616/18/05 bere na vědomí kontrolu usnesení ze zasedání ZM č. 17/2004; 617/18/05 bere na vědomí zprávu o

Více

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN

MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN MĚSTYS NAČERADEC ZÁPIS Z 8. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTYSE ZE DNE 21. PROSINCE 2015 KONANÉHO VE ŠKOLNÍ JÍDELNĚ V NAČERADCI OD 18:00 HODIN Přítomni: dle prezenční listiny (přítomno 14 členů zastupitelstva,

Více

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pátek dle prezenční listiny (s dřívějším odchodem p. Pavla Stodolovského)

Zápis. z 5. jednání rady města, které se konalo v pátek dle prezenční listiny (s dřívějším odchodem p. Pavla Stodolovského) Zápis z 5. jednání rady města, které se konalo v pátek 13.2. 2015 Přítomno: Omluven: Nepřítomen: Hosté: dle prezenční listiny (s dřívějším odchodem p. Pavla Stodolovského) Program jednání: 1. Rozpočtové

Více

Upraveno v souladu se zákonem č. 10112000 Sb. o ochraně osobních údajů! Město Stráž pod Ralskem

Upraveno v souladu se zákonem č. 10112000 Sb. o ochraně osobních údajů! Město Stráž pod Ralskem Upraveno v souladu se zákonem č. 10112000 Sb. o ochraně osobních údajů! Město Stráž pod Ralskem USNESENÍ z 12. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 18. června 2014 Přítomní: Bc. Věra Reslová,

Více

Město Králíky. Zápis z jednání č. 52 rady města konané 07.12.2011

Město Králíky. Zápis z jednání č. 52 rady města konané 07.12.2011 Město Králíky Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 52 rady města konané 07.12.2011 Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Vlastimil Kubíček, Jan Mlynář Ing.

Více