Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov"

Transkript

1 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

2 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

3 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

4 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

5 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

6 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

7 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

8 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

9 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

10 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

11 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

12 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

13 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

14 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

15 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

16 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

17 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

18 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

19 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

20 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

21 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

22 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

23 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

24 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

25 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

26 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

27 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

28 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

29 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

30 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

31 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

32 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

33 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

34 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

35 Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obecní úřad oznamuje občanům Moravské Huzové a Stádla, že výběr poplatků pro rok 2016 se uskuteční ve čtvrtek 3. března. Ve Stádle od 14,30 do 15,15 hodin v obecním domě a v Moravské Huzové od 15,45 do 17,00 hodin v budově obecního domu. Ve čtvrtek 3. března mělo proběhnout v kině ve Štěpánově výroční setkání občanů. Tato akce je přesunuta na čtvrtek 24. března. Bližší informace naleznete v březnovém čísle Našich novin a na webových stránkách obce. Vodohospodářská společnost SITKA Šternberk upozorňuje občany, že ve dnech 1. až 4. března budou prováděny odečty vodoměrů. České energetické závody upozorňují občany z Moravské Huzové na přerušení dodávky elektrické energie 9. března od 7,30 do 15,30 hodin. Více informací včetně vyznačení území, kterého se vypnutí elektřiny dotkne, v orientační mapce, je vyvěšeno na úřední desce obecního úřadu včetně elektronické úřední desky na webových stránkách obce. V případě dotazů volejte poruchovou linku tel. č Obec Žerotín vás zve na zájmovou výstavu v retro stylu, která se koná v sobotu a neděli 5. a 6. března, vždy od 13,00 do 17,00 hodin, v malém sále kulturního domu v Žerotíně. K vidění budou automobiloví veteráni, staré motorky, kola, rádia, kávomlýnky, hračky a další. Vstupné dobrovolné, na vaši účast se těší pořadatelé.

36 Rybářství Tovačov bude prodávat v pátek 4. března od 12,45 do 13,15 hodin ve Štěpánově u sokolovny a od 13,20 do 13,40 hodin v Moravské Huzové živé ryby. Kapr I. třída 82 Kč/kg, kapr výběr 89 Kč/kg, pstruh 149 Kč/kg a tolstolobik 55 Kč/kg. Výrobce potravin LN GROUP s.r.o., hledá pro svůj závod v Dolanech pracovníky na pozici dělník, obsluha výrobní linky. Firma nabízí velmi dobré mzdové ohodnocení, hlavní nebo vedlejší pracovní poměr, příplatek na dojíždění, 13. plat, sociální program, zázemí moderní a prosperující firmy. Vhodné i jako brigáda pro vysokoškoláky. Bližší informace na tel. č nebo Tělocvičná jednota Sokol Štěpánov vás srdečně zve na tradiční Sokolské Šibřinky, v pátek 11. března od 20,00 hodin do sokolovny ve Štěpánově. Téma pro letošní rok: Sportem ku zdraví. Hraje skupina TEQUILA, vstupné 80 Kč, masky 30 Kč. Předprodej vstupenek bude ve středu a čtvrtek 9. a 10. března od 17,00 do 19,00 hodin v sokolovně. V neděli 13. března ve 14,00 hodin jste zváni na Dětský karneval s šaškem Vikim. Zajištěno občerstvení, tombola, bohatý program. Děti zdarma, dospělí vstupné dobrovolné. V neděli 6. března od 15,00 hodin jsou zváni všichni malí i velcí diváci na pohádkové odpoledne Loučení se zimou, při kterém bude v kině ve Štěpánově promítnut druhý díl pohádky Sněhová královna. Nejenom děti v zimních pohádkových kostýmech dostanou sladkou odměnu. Připravena bude mrazivá výzdoba, ledový trůn, na kterém se děti budou moci vyfotografovat.

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Obec Štěpánov a sdružení Energeticky úsporná obec vás zvou na přednášku a diskuzi Zelená úsporám a kotlíkové dotace a veřejnou diskuzi občanů nad připravovaným

Více

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov

Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Dobrý den, posloucháte informace OÚ Štěpánov Výběr poplatků pro rok 2016 bude, z důvodu roční uzávěrky, zahájen 1. února. Výše poplatku za komunální odpad činí 600 Kč za osobu a rok, termíny splatností

Více

Nalezené klíče O víkendu byly na sídlišti v Mariánském Údolí nalezeny dva svazky klíčů. Majitel si může klíče vyzvednout na obecním úřadě.

Nalezené klíče O víkendu byly na sídlišti v Mariánském Údolí nalezeny dva svazky klíčů. Majitel si může klíče vyzvednout na obecním úřadě. Nalezené klíče O víkendu byly na sídlišti v Mariánském Údolí nalezeny dva svazky klíčů. Majitel si může klíče vyzvednout na obecním úřadě. Navinování chmele Agrospol Velká Bystřice oznamuje všem zájemcům,

Více

Termín hlášení: 19.12.2008-12:00. Obsah hlášení:

Termín hlášení: 19.12.2008-12:00. Obsah hlášení: 19.12.2008-12:00 Sdělujeme občanům,že v pondělí 29.prosince a v úterý 30.prosince 2008 od 7,00 do 14,00 hodin se bude vybírat poplatek za komunální odpad na rok 2009 ve výši 450,- korun na občana,který

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2006

V Ř E S K O V Á K duben 2006 Úvodní slovo V Ř E S K O V Á K duben 2006 Vážení spoluobčané, jak jsem již několikrát zdůrazňoval, letošní rok je rokem volebním. Parlamentní volby jsou sice důležité, ale pro zabezpečení chodu obce jsou

Více

JÍDELNÍ LÍSTEK od 15.9. do 21.9. 2013

JÍDELNÍ LÍSTEK od 15.9. do 21.9. 2013 JÍDELNÍ LÍSTEK od 15.9. do 21.9. 2013 Pondělí Polévka rýžová Zapečená brokolice se šunkou a sýrem, brambor, kompot Úterý Polévka z vaječné jíšky Vepřová pečeně, zelí, bramborový knedlík Středa Polévka

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2015

V Ř E S K O V Á K duben 2015 V Ř E S K O V Á K duben 2015 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, dovolte mi, abych vám oznámil, že na základě vyhodnocení ročního zkušebního provozu byl 25.3. vydán kolaudační souhlas na stavbu Vřeskovice

Více

Obecní úřad Vilémovice oslovil pana Plcha z Jedovnic, aby zpracoval návrh na obecní znak a vlajku (viz. příloha).

Obecní úřad Vilémovice oslovil pana Plcha z Jedovnic, aby zpracoval návrh na obecní znak a vlajku (viz. příloha). Informace Obecního úřadu Zasedání zastupitelstva obce se uskuteční v pondělí 15. 6. 2009 od 19.00 hodin na obecním úřadě. V pátek a v sobotu 5. a 6. června proběhnou volby do Evropského parlamentu. Volební

Více

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod.

Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Zápis z 22. Veřejného zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky konaného dne 29.6. 2010 v 19hod. Veřejné zasedání zastupitelstva obce Kostelecké Horky se konalo dne 29.6.2010 v kulturním domě v Kosteleckých

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2013 Divadlo SemTamFór

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2016

V Ř E S K O V Á K březen 2016 V Ř E S K O V Á K březen 2016 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, od 10.4. budou v platnosti tři nové obecní vyhlášky, č.1 o místním poplatku ze psů, č.2 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy,

Více

Životický portál. Od 20. dubna do 26. dubna 2015

Životický portál. Od 20. dubna do 26. dubna 2015 Životický portál Od 20. dubna do 26. dubna 2015 BLAHOPŘÁNÍ v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno DOŘIČÁKOVÁ Anna ČERNÝ Oldřich SURÁK Vojtěch MIČKA Jiří DROZD Bohumír ZAHRADNÍKOVÁ Emilie Číslo popisné

Více

ČÍSLO 67 25. září 2013

ČÍSLO 67 25. září 2013 Vydává Obecní úřad Potěhy pro občany obce ČÍSLO 67 25. září 2013 Obsah: 1. Informace z obce 2. Kulturní akce, jubilanti v IV. čtvrtletí 2013 3. ZŠ a MŠ Potěhy 4. TJ Sokol Potěhy 5. SDH Potěhy 6. Historie

Více

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj Page 1 of 10 Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj 9.Maletínský zpravodaj-listopad 2005 vytvořeno: 16.11.2005

Více

Vážení diváci. Vítáme Vás při sledování místního vysílání na Obecním televizním kanálu.

Vážení diváci. Vítáme Vás při sledování místního vysílání na Obecním televizním kanálu. Vážení diváci Vítáme Vás při sledování místního vysílání na Obecním televizním kanálu. Pravidelné vysílání je od čtvrtka do pondělí ráno, v případě potřeby trvale Obecní úřad Benešov u Semil kontakty Starosta:

Více

ZPRÁVY ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZPRÁVY ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Od 30.1.2012 je možno se napojovat na kanalizaci a vodovod v rámci investice Obce Bořislav. Pro napojení je nutné navštívit OÚ Bořislav, kde Vám budou předány veškeré potřebné dokumenty pro uzavření smlouvy

Více

SOS MaS, z. s. POZOR NA FALEŠNÉ KAMENÍKY!

SOS MaS, z. s. POZOR NA FALEŠNÉ KAMENÍKY! Dovolujeme si Vám zaslat tiskovou zprávu Sdružení obrany spotřebitelů Moravy a Slezska, z.s. Děkujeme za zveřejnění zprávy a jsme připraveni zodpovědět případné dotazy. SOS MaS, z. s. POZOR NA FALEŠNÉ

Více

C E N Í K S L U Ţ E B č. 20a)

C E N Í K S L U Ţ E B č. 20a) OBEC LUKAVICE, okres Šumperk Lukavice č.p. 47 789 01 Zábřeh Obec Lukavice vyhlašuje ceny poskytovaných služeb: 1) V o d n é 2) Sběr a zneškodňování komunálního odpadu pro fyzické osoby 3) S t o č n é 4)

Více

ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA

ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA prosinec 2012 Číslo: 8/2012 ZDARMA SPORTOVNÍ ÚSPĚCH MLÁDEŽE V sobotu 1. prosince se konal jeden z turnajů O pohár Králického venkova, který pořádala Komise pro Osadní výbory

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor dopravy a silničního hospodářství Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Č.j.: KUOK 56335/2016 V Jeseníku dne 2. června 2016 Sp.Zn: KÚOK/54969/2016/ODSH-SH/7745 Vyřizuje:

Více

U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Běchovice číslo 452/34/08 ze dne 26.11.2008

U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Běchovice číslo 452/34/08 ze dne 26.11.2008 číslo 452/34/08 k návrhu na schválení programu jednání 34. zasedání ZMČ a) návrh starosty na změnu programu, a to přesunutí návrhu označeného č. 454 a uvedeného původně v návrhu programu pod bodem 4 na

Více

ervenoújezdský zpravodaj 1/2015 tvrtletní vydání evidován na MK R

ervenoújezdský zpravodaj 1/2015 tvrtletní vydání evidován na MK R ervenoújezdský zpravodaj 1/2015 tvrtletní vydání evidován na MK R pod.mk R E 18579 Nahlédnutí do matriky K 31.12.2014 bylo v obci p ihlášeno k trvalému pobytu 1113 obyvatel. Muž bylo 548 a žen 565. Z obce

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 6. září 2012

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 6. září 2012 18. ročník září 2012 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 6. září 2012 Usnesením č. 37/2012 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 4/2012. Tímto rozpočtovým opatřením byl plánovaný rozpočet

Více

DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014

DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014 DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014 Ve čtvrtek 23.dubna 2015 obdržel starosta obce Zdeněk Prax a projektantka stavby DPSky Ing. arch. Klára Trnková

Více

23.5.2009 5.6. - 6.6.2009. Hasičské závody. Volby do EP. Dne 23.5.2009 se na místním hřišti uskuteční hasičské závody. O pohár starostky obce Světí.

23.5.2009 5.6. - 6.6.2009. Hasičské závody. Volby do EP. Dne 23.5.2009 se na místním hřišti uskuteční hasičské závody. O pohár starostky obce Světí. Hasičské závody 23.5.2009 Dne 23.5.2009 se na místním hřišti uskuteční hasičské závody O pohár starostky obce Světí. Volby do EP 5.6. - 6.6.2009 Ve dnech 5.6. až 6.6.2009 probíhají v celé ČR volby do Evropského

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J. Křivanec,

Více

Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-08-003-15

Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-08-003-15 Příloha usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 č. Z-08-003-15 Statut Novin Prahy 12 1. Úvodní ustanovení 1. 1. Statut Novin Prahy 12 (dále jen Statut) upravuje vydávání měsíčníku Noviny Prahy 12

Více

Zápis č.13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 2. března 2009

Zápis č.13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 2. března 2009 Obec Kostice Zápis č.13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 2. března 2009 Zápis č. 13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice, konaného dne 2.3.2009 Přítomno: 14 členů zastupitelstva, omluvena p.

Více

BŘEZEN 2007 / XV. ročník

BŘEZEN 2007 / XV. ročník BŘEZEN 2007 / XV. ročník ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Zastupitelstvo obce Rybí na svém 3. zasedání dne 20.2.2007 projednalo a přijalo usnesení tohoto znění: schvaluje doplnění návrhu programu o bod

Více

Z á p i s č. 1/2011. Přítomni členové zastupitelstva: Luboš Hartl, Jindra Vondráková, Miloslav Vondráček, Radek Talpa,

Z á p i s č. 1/2011. Přítomni členové zastupitelstva: Luboš Hartl, Jindra Vondráková, Miloslav Vondráček, Radek Talpa, Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 1/2011 z veřejného jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 5. 1. 2011 v 18.00 hod. v sále kulturního domu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva:

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI ČERVENCI A SRPNU 2011 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Letní kino: St 06.07. po 21.00 hod.

Více

Stanovení nákladů na služby a jejich rozúčtování

Stanovení nákladů na služby a jejich rozúčtování SBD Rozvoj Sokolov 28/1 28. Směrnice bytového družstva pro stanovení nákladů na plnění poskytovaná s užíváním družstevních bytů, družstevních nebytových prostor, bytů v osobním vlastnictví a nebytových

Více

Rychnovské listy říjen - prosinec 2013

Rychnovské listy říjen - prosinec 2013 Rychnovské listy říjen - prosinec 2013 Příprava rozpočtu obce pro rok 2014 zastupitelé se dohodli na postupu přípravy rozpočtu obce pro rok 2014. Veřejné projednání rozpočtu obce bude na 24. zasedání v

Více

Děti v ŠD připravili zákusky, na kterých si společně pochutnávali. 1. Zpravodaj Cotkytle leden, únor, březen, 1/2004

Děti v ŠD připravili zákusky, na kterých si společně pochutnávali. 1. Zpravodaj Cotkytle leden, únor, březen, 1/2004 Děti v ŠD připravili zákusky, na kterých si společně pochutnávali. 1. Zpravodaj Cotkytle leden, únor, březen, 1/2004 Z obsahu zpravodaje: Události v obci, co nového v obci, co připravujeme, kultura v obci.

Více

MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ

MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ Vydává Obec Maletín, Maletín č. 21, 789 01 Zábřeh, IČO: 302988, vydáno dne 17. 12. 2015 ev. číslo MK ČR: E 10391 Číslo 7, ročník 21, prosinec 2015 Z usnesení zastupitelstva obce ze

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Karolína Ortová,

Více

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou

PROVOZNÍ ŘÁD. Provozní řád domova mládeže. domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou strana: 1/6 PROVOZNÍ ŘÁD domova mládeže Střední školy technické Žďár nad Sázavou Komenského 8, Žďár nad Sázavou dle zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících

Více

Zápis č. 1/2007. Program: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Soběraz Ze dne 28.2.2007 konaného v sídle obecního úřadu.

Zápis č. 1/2007. Program: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Soběraz Ze dne 28.2.2007 konaného v sídle obecního úřadu. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Soběraz Ze dne 28.2.2007 konaného v sídle obecního úřadu. Zápis č. 1/2007 Zahájení 17:00 hod. Přítomni: Hrabec, Nožička P., Nožička M., Pršala, Čmelík, Šimek (do 19:00hod)

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Brodce konaného dne 19. 10. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Brodce konaného dne 19. 10. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva městyse Brodce konaného dne 19. 10. 2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Informace o dni, hodině, místě konání a navrženém programu připravovaného zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

Obec Vysočina. / Stará Vlasta/ 152 5.10.2012

Obec Vysočina. / Stará Vlasta/ 152 5.10.2012 Katastrální úřad pro Pardubický kraj, Katastrální pracoviště Chrudim Novoměstská 172, 537 46 Chrudim tel.: 469 660 111, fax: 469 623 105, e-mail: kp.chrudim@cuzk.cz, ID dat. schránky:7ccient Obec Vysočina

Více

Informace zastupitelstva obce pro občany

Informace zastupitelstva obce pro občany Obec Milotice nad Bečvou Milotice nad Bečvou 59, 753 67, tel.: 581 626 068, mobil 602 514 373 www.miloticenadbecvou.cz, oumilotice@seznam.cz Informace zastupitelstva obce pro občany Září 2015 Vážení a

Více

HOSPODAŘENÍ OBCE LUŠTĚNICE ZA ROK 2007

HOSPODAŘENÍ OBCE LUŠTĚNICE ZA ROK 2007 č. 1 / únor 2008 Vážení spoluobčané, dostává se Vám do rukou první číslo našeho Zpravodaje v roce 2008, ve kterém bychom Vás rádi informovali o dění v naší obci v uplynulých i nadcházejících měsících.

Více

Prohlídka zámeckých interiérů

Prohlídka zámeckých interiérů Malebný barokní zámek, který byl postaven hrabětem Janem Ludvíkem Harbuval Chamaré v roce 1749, je ideálním místem pro malé i velké, pro jednotlivce i skupiny, pro ty co hledají historii a kulturu, ale

Více

Zápis č. 48/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.3.2014

Zápis č. 48/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.3.2014 Zápis č. 48/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 11.3.2014 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová Omluveni: E.Šonková, P.Janouš Zasedání

Více

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 1/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková, Simona

Více

Obec Neratov. Neratov 12. 533 41 Lázně Bohdaneč. Vaše č. j.: Ze dne: Vyřizuje: Jára Petr Ing./

Obec Neratov. Neratov 12. 533 41 Lázně Bohdaneč. Vaše č. j.: Ze dne: Vyřizuje: Jára Petr Ing./ Katastrální úřad pro Pardubický kraj, katastrální pracoviště Pardubice Čechovo nábřeží 1791, 530 86 Pardubice tel.: 466023111, fax:466657152, e-mail: kp.pardubice@cuzk.cz, ID dat. Schránky: w86ierb Obec

Více

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2015 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2015 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. 4 6/2015 ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ ANEB CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK O B S A H 1. OZNÁMENÍ OÚ 1.1. Schválený rozpočet obce na rok 2015 1.2. Kontejnéry na biologický odpad 1.3.

Více

Školení okrskové komise - volby do zastupitelstev

Školení okrskové komise - volby do zastupitelstev Školení okrskové komise - volby do zastupitelstev obcí Školení pro předsedy a zapisovatele OVK, proběhne ve spolupráci s Českým statistickým úřadem (dále jen "Statistika"), který má pro účely tohoto školení

Více

O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM

O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM 1. Předmět působnosti PRAVIDLA O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM Pravidla stanoví postup při prodeji nemovitostí z vlastnictví města. Zastupitelstvo města může rozhodnout,

Více

Česká basketbalová federace

Česká basketbalová federace Česká basketbalová federace Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 Dokument je průběžně aktualizován! R O Z P I S turnajů o titul Mistr České republiky staršího minižactva sezóny 2010/2011 1. Všeobecná ustanovení:

Více

Zpráva o činností MO MRS Mikulov za období od 16.03.2014 do 15.03.2015

Zpráva o činností MO MRS Mikulov za období od 16.03.2014 do 15.03.2015 Zpráva o činností MO MRS Mikulov za období od 16.03.2014 do 15.03.2015 Vážení přátelé Petrova cechu, dovolte mi, abych Vás opět po roce seznámil s činností naší MO a nastínil úkoly pro další období. Rok

Více

4/ Oznámení místní knihovny Dne 23. 9. 2014 bude knihovna v Nošovicích uzavřena.

4/ Oznámení místní knihovny Dne 23. 9. 2014 bude knihovna v Nošovicích uzavřena. Oběžník č. 6/2014 1/ Pozvání na Nošovické slavnosti Obec Nošovice a místní spolky Vás srdečně zvou na tradiční Nošovické slavnosti, které se konají v sobotu 23. 8. 2014 ve sportovně-společenském areálu

Více

OBECNÍ ÚŘAD HRADEC - NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 5/2014 MK ČR E 21404

OBECNÍ ÚŘAD HRADEC - NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 5/2014 MK ČR E 21404 OBECNÍ ÚŘAD HRADEC - NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 5/2014 MK ČR E 21404 SPOLEČENSKÁ KRONIKA V červnu oslaví své narozeniny: Babica Jan, Kubečka Jiří, Kowalzce Zdeněk, Stehlík Antonín, Hajníková Miloslava,

Více

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 27. listopadu 2014 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny 1. Technický bod Třetí veřejné

Více

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky Z. Nekovářová a V. Šolcová

Více

MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH

MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH OBECNÍ ZPRAVODAJ 3/2014 XXI. ročník/ neprodejné MĚSÍČNÍK OBECNÍHO ÚŘADU V JAKARTOVICÍCH U S N E S E N Í č. 44 ze zasedání rady obce Jakartovice, konaného dne 6.3.2014 Rada obce schvaluje: 1. Účetní závěrku

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM Datum konání : 15.4.2015 Místo konání : zasedací místnost OÚ Zahájení : 17.00 hodin Přítomni : zastupitelé : Guschl Lukáš Hendrych Pavel

Více

Obecní úřad Benešov u Semil kontakty

Obecní úřad Benešov u Semil kontakty Obecní úřad Benešov u Semil kontakty Starosta: tel./fax 481 62 27 93, 724 180 025 Účetní: tel. 481 62 48 91 E-mail: obec.benesov@iol.cz Stránky: www.benesovusemil.cz Vážení diváci Vítáme Vás při sledování

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 134/2011, konaného

Více

S EDLIŠ SKÝ ZPRAVODAJ. Sd lení obecního ú adu. Ve st edu 3. 9. 2008 v 16.30 hod. se uskute ní 11. zasedání zastupitelstva obce Sedlišt.

S EDLIŠ SKÝ ZPRAVODAJ. Sd lení obecního ú adu. Ve st edu 3. 9. 2008 v 16.30 hod. se uskute ní 11. zasedání zastupitelstva obce Sedlišt. S EDLIŠ SKÝ ZPRAVODAJ íslo 7-8 / 2008 redak ní uzáv rka 26.8.2008 Sd lení obecního ú adu Zastupitelstvo obce Ve st edu 3. 9. 2008 v 16.30 hod. se uskute ní 11. zasedání zastupitelstva obce Sedlišt. Program:

Více

Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.11/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva 05.11.2014 od 20.30 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš, Libor Jaeger, Markéta

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Pravidla pro poskytování dotací na sportovní činnost Město Mariánské Lázně rozhodlo dne 11.12.2012 usnesením zastupitelstva města č. ZM/481/12 vydat tato Pravidla pro poskytování

Více

Zápis 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 17. 6. 2011 od 19.00 hod. v místním hostinci

Zápis 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 17. 6. 2011 od 19.00 hod. v místním hostinci Zápis 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 17. 6. 2011 od 19.00 hod. v místním hostinci Přítomní: Jaroslav Holický, František Kolář, Jaroslav Urbánek, Zdeněk Leitner, Martin

Více

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 10.11.2010 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca,

Více

INFORMACE PRO OBČANY ZPRÁVY ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

INFORMACE PRO OBČANY ZPRÁVY ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE INFORMACE PRO OBČANY 1) Svoz bioodpadu byl ukončen 18.11.2013. O zahájení vývozu v jarních měsících budou občané včas informováni. 2) Dne 14. 12. 2013 ve 14 hod se koná zájezd na Drážďanské vánoční trhy.

Více

R O Z H O D N U T Í. Miroslav Vala datum narození: 28.09.1971. a Jana Valová datum narození: 14.09.1978. rozhodnutí o umístění stavby

R O Z H O D N U T Í. Miroslav Vala datum narození: 28.09.1971. a Jana Valová datum narození: 14.09.1978. rozhodnutí o umístění stavby Městský úřad Brušperk K Náměstí 22, 739 44 Brušperk stavební úřad č.j. : SÚ/328/817/2011/Če Miroslav Vala č.j. : SÚ/330/1248/2011/Če Jana Valová vyřizuje: Ing. Jiřina Čermáková Krátká 648 e-mail : cermakova@brusperk-mesto.cz

Více

Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007

Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007 Přítomni: dle prezenční listiny : 4 Omluveni : PhDr. Doušová Neomluveni : 0 Městská část Praha - Dolní Chabry Rada městské části Zápis č. 005/07/Rady MČ ze dne 29.01.2007 Ověřovatelé zápisu: MUDr.Dvořák,

Více

Městský úřad Náchod Masarykovo náměstí 40, PSČ 547 61 Náchod

Městský úřad Náchod Masarykovo náměstí 40, PSČ 547 61 Náchod Městský úřad Náchod Masarykovo náměstí 40, PSČ 547 61 Náchod odbor výstavby a územního plánování odloučené pracoviště Palachova 1303, Náchod, tel.: 491 405 111 Ukládací - skartovací znak: 328 - A/5 Spis.zn.:

Více

KULTURNÍ AKCE - ČERVEN 2016

KULTURNÍ AKCE - ČERVEN 2016 KULTURNÍ AKCE - ČERVEN 2016 KINO 4. sobota 17.00 Želvy Ninja 2 3D Dobrodružný film USA, P 5. neděle 17.00 Alenka v říši divů: Za zrcadlem Dobrodružný rodinný film USA, P 15. středa 19.00 Warcraft: První

Více

ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013

ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013 ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013 *************************************************************** Vážní spoluobčané, v měsíci únoru byly po krátké zimní přestávce

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce dne 24.2.2014. Přítomni: Miroslav Pazdera, Ing. Jan Dufek, Ing. Tomáš Hrubý, Jaromír Bezvoda, Ing.

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce dne 24.2.2014. Přítomni: Miroslav Pazdera, Ing. Jan Dufek, Ing. Tomáš Hrubý, Jaromír Bezvoda, Ing. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce dne 24.2.2014 Přítomni: Miroslav Pazdera, Ing. Jan Dufek, Ing. Tomáš Hrubý, Jaromír Bezvoda, Ing. Milan Veber Omluven: Simona Schlägelová, Ing. Dušan Petrůj Ověřovatelé:

Více

Závěrečný účet obce Uhřice za rok 2013

Závěrečný účet obce Uhřice za rok 2013 Závěrečný účet obce Uhřice za rok 2013 V souladu s 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění, předkládá obec Uhřice závěrečný účet obce za rok 2013. Údaje

Více

ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek

ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek Č. j.: MUPI/2016/19152/St - UZ/05 V Písku dne: 03.06.2016 Vyřizuje: Ing.Václav Stejskal Telefon: 382 330 601, 382 330 555 E-mail:

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 3 2015/1

ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 3 2015/1 ČESKÝ ŠERMÍŘSKÝ SVAZ ROZPIS SOUTĚŽÍ Č. 3 2015/1 Upozornění: Na základě opakujících se dotazů upozorňuji, že rozpisy k jednotlivým turnajům jsou již od zavedení nového webu uváděny přímo u turnajů na novém

Více

Kulturní akce v členských obcích MAS Znojemské vinařství

Kulturní akce v členských obcích MAS Znojemské vinařství Kulturní akce v členských obcích MAS Znojemské vinařství OBEC BANTICE 7. 6. 2014 v 15.00 hod. - Den dětí 16. a 17. 8. 2014 Posvícení OBEC BOHUTICE 26. 7. 2014 - Letní meruňkový karneval Nenechte si ujít

Více

SM 23 STROJNÍ VÝROBA JEDNODUCHÝCH SOUČÁSTÍ

SM 23 STROJNÍ VÝROBA JEDNODUCHÝCH SOUČÁSTÍ SM 23 STROJNÍ VÝROBA JEDNODUCHÝCH SOUČÁSTÍ část původního dokumentu (původní text viz Obnova a modernizace technických oborů v Olomouckém kraji, registrační číslo CZ.1.07/1.1.04/02.0071) NÁVRH JEDNODUCHÝCH

Více

Ve středu 20. prosince v 9:00 hod. přivítáme v sále Besedy VÁNOCE S DĚTMI se Základní uměleckou školou pobočkou Rybí. Vítáni jsou i dospělí.

Ve středu 20. prosince v 9:00 hod. přivítáme v sále Besedy VÁNOCE S DĚTMI se Základní uměleckou školou pobočkou Rybí. Vítáni jsou i dospělí. Odbor turistiky TJ Sokolu Rybí zve všechny své členy a příznivce na ČLENSKOU BESEDU, která se uskuteční v pátek 8. prosince od 18:00 hod. v Kalimeru sokolovny. Foto a video dokumentace z akcí bude vítána.

Více

Program 20. veřejné schůze ZO

Program 20. veřejné schůze ZO Zápis z 20. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 23.9.2014 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 20. zasedání

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 22. prosince 2014 ve 20 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í

Ú Z E M N Í R O Z H O D N U T Í Městský úřad Králíky Č.J.: 4904/2011/ÚPSÚ/DN - 7/DN/328.3/ZMUS/Rozh ODBOR ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ EV. ČÍSLO: A STAVEBNÍ ÚŘAD VAŠE ZN./ZE DNE: SPISOVÝ ZNAK: 328.3 SK. ZNAK/ LHŮTA: A/5 ADRESÁT: LISTŮ DOKUMENTU:

Více

Kontakty a provoz ŠD Vychovatelky Úplata za ŠD a vnitřní řád ŠVP, akce a zájmové útvary ŠD. Informace o provozu školní druţiny ve školním roce 2009/10

Kontakty a provoz ŠD Vychovatelky Úplata za ŠD a vnitřní řád ŠVP, akce a zájmové útvary ŠD. Informace o provozu školní druţiny ve školním roce 2009/10 Vítáme Vás do školní druţiny při ZŠ Pohůrecká Informace o ŠD: Kontakty a provoz ŠD Vychovatelky Úplata za ŠD a vnitřní řád ŠVP, akce a zájmové útvary ŠD Informace o provozu školní druţiny ve školním roce

Více

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Dle rozdělovníku

Krajský úřad Královéhradeckého kraje. Dle rozdělovníku Krajský úřad Královéhradeckého kraje Dle rozdělovníku Váš dopis ze dne Vaše značka (č. j.) Naše značka (č. j.) Hradec Králové 11.3.2013 5458/DS/2013/MT 11.4.2013 Odbor oddělení Vyřizuje linka e-mail Odbor

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 3/2016. konaného dne 31.3.2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 3/2016. konaného dne 31.3.2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 3/2016 konaného dne 31.3.2016 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích byly

Více

Český svaz chovatelů ZO Strakonice 1 PROVOZNÍ A TRŽNÍ ŘÁD

Český svaz chovatelů ZO Strakonice 1 PROVOZNÍ A TRŽNÍ ŘÁD Český svaz chovatelů ZO Strakonice 1 PROVOZNÍ A TRŽNÍ ŘÁD v areálu ZO ČSCH Strakonice 1 Podsrpenská 339 ( za hřbitovem ) schválený výborem ZO dne 13.03.2015 Oddíl I. Při vstupu do areálu si musí návštěvníci

Více

Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 8-2014 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 17. 09.2014 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Pavel Churáček

Více

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093 M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Úřad městské části Odbor výstavby Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271 071 635, fax 28192 0093 č. j.: 19426/1064/4/08-UR Vyřizuje: Konvalinová Dne

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Oznámení o zahájení vodoprávního řízení

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA. Oznámení o zahájení vodoprávního řízení *KUCBX00ITEYJ* KUCBX00ITEYJ O D B O R Ž I V O T N Í H O P R O S T Ř E D Í, Z E M Ě D Ě L S T V Í A L E S N I C T V Í Čj.: KUJCK 88035/2015/OZZL/2 Sp.zn.: OZZL 87860/2015/hery datum: 1.12.2015 vyřizuje:

Více

Obec Rohatsko. č. 2/2014. Václav Král, Radek Štros, František Šourek ml., Josef Horák, Jiří Štros, Petr Juršťák, David Matějka

Obec Rohatsko. č. 2/2014. Václav Král, Radek Štros, František Šourek ml., Josef Horák, Jiří Štros, Petr Juršťák, David Matějka Obec Rohatsko Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatsko konaného dne 28. 12. 2014 od 17-ti hodin v klubovně sportovního areálu Rohatsko. č. 2/2014 Přítomní zastupitelé: Přítomní občané:

Více

4.Úřední obálky budou vydány členy okrskové volební komise ve volební místnosti ve dnech konání voleb.

4.Úřední obálky budou vydány členy okrskové volební komise ve volební místnosti ve dnech konání voleb. RÁJEČKOVSKÝ ZPRAVODAJ 05/2006 _ Oznámení o době a místě konání voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Starosta obce Ráječko dle 15 odst. 1 zákona č. 247/1995 o volbách do Parlamentu Starosta obce Ráječko

Více

Z á p i s č. 5 / 2008

Z á p i s č. 5 / 2008 Obecní úřad Veliká Ves Z á p i s č. 5 / 2008 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 26. března 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hodin Členů zastupitelstva

Více

Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014

Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014 Návrh závěrečného účtu obce Všejany za rok 2014 Rozpočet obce Všejany na rok 2014 byl schválen zastupitelstvem obce dne 17.12.2013 v celkové výši 6.048.720,- Kč. Rozpočet byl sestaven jako přebytkový na

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Drahkov č.2/2016 konaného dne 10.6.2016 Program: 1. Zahájení. 2. Seznámení s programem zasedání. 3. Ustanovení zapisovatele a ověřovatelů. 4. Kontrola usnesení

Více

- ZO se zabývalo také přípravami oslav Dne obce. Ten by měl proběhnout v první polovině září. Termín bude upřesněn po dohodě s účinkujícími.

- ZO se zabývalo také přípravami oslav Dne obce. Ten by měl proběhnout v první polovině září. Termín bude upřesněn po dohodě s účinkujícími. Vážení občané Letošní první číslo se Vám dostává do rukou v době, kdy nám zima ukázala, že se ještě nechce vzdát své vlády. Snad to byl poslední záchvěv a my se budeme těšit z paprsků jarního sluníčka.všichni

Více

Z Á P I S č. 02/2014 z jednání, které se konalo dne 26.05.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2014 z jednání, které se konalo dne 26.05.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 26.05.2014 Z Á P I S č. 02/2014 z jednání, které se konalo dne 26.05.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Ladislav

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Mnichov (dále též jako zastupitelstvo) bylo

Více

Víkendový jarní balíček 3 dny/2 noci

Víkendový jarní balíček 3 dny/2 noci Víkendový jarní balíček 3 dny/2 noci Balíček pro 2 osoby na 2 noci s polopenzí ( platí v termínech 1.5.-26.6. a 1.9.-31.10.2016 ) (ceny balíčku se mění dle aktuální obsazenosti, neplatí v období svátků

Více

ad 3) Podklady k projednání z komise školské a kulturní

ad 3) Podklady k projednání z komise školské a kulturní Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis R6/104 ze 104. zasedání RMČ Brno-jih konaného dne 22.10.2014 v 16.00 h na ÚMČ Brno-jih, Mariánské náměstí 13, Brno Přítomni: členové

Více

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina

Česká kuželkářská asociace. Kuželkářský svaz kraje Vysočina Česká kuželkářská asociace Kuželkářský svaz kraje Vysočina Muži Jihlava Datum: 25. ledna 2015 1) Pořadatel Z pověření KSK Vysočina uspořádá PSJ Jihlava 2) Termín Neděle 25. ledna 2015 3) Místo konání Čtyřdráhová

Více