Ve středu 20. prosince v 9:00 hod. přivítáme v sále Besedy VÁNOCE S DĚTMI se Základní uměleckou školou pobočkou Rybí. Vítáni jsou i dospělí.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ve středu 20. prosince v 9:00 hod. přivítáme v sále Besedy VÁNOCE S DĚTMI se Základní uměleckou školou pobočkou Rybí. Vítáni jsou i dospělí."

Transkript

1 Odbor turistiky TJ Sokolu Rybí zve všechny své členy a příznivce na ČLENSKOU BESEDU, která se uskuteční v pátek 8. prosince od 18:00 hod. v Kalimeru sokolovny. Foto a video dokumentace z akcí bude vítána. Základní umělecká škola pobočka Rybí zve v neděli 10. prosince do sálu Besedy na ADVENTNÍ KONCERT. Začátek je v 15:00 hod. Vstupné dobrovolné část výtěžku bude odeslán na konto Adventních koncertů. VÝROBA VÁNOČNÍCH VAZEB I LETOS Chcete, aby váš byt zdobila vlastnoručně vyrobena vánoční vazba? Udělejte si čas ve čtvrtek 14. prosince od 17:00 hod. a přijďte do sálu obecní Besedy. Zde pod odborným vedením Zdenky Tylové se vám hezká dekorace určitě podaří. S sebou vezměte svíčky, sušené květiny, větvičky jehličnanů, šišky, mašličky apod. Na hezky strávený podvečer se těší členové kulturní komise. SPV Rybí zve všechny příznivce v sobotu 16. prosince na druhé PŘEDVÁNOČNÍ FOLKOVÉ SETKÁNÍ do Kalimera v sokolovně. Začátek je v 19:00 hod. Vezměte s sebou hudební nástroje - kytary, bubínky, drncadla, chrastidla, zkrátka cokoliv, na co lze hrát. Občerstvení - vánoční i nevánoční, ale určitě předvánoční (rozhodně čerstvé, neboť loňské zásoby už opravdu došly). Kulturní komise, mateřská a základní škola zvou všechny občany na VÁNOČNÍ VÝSTAVU pořádanou v sobotu 16. prosince v době od 15:00 20:00 hod. a na Zlatou neděli 17. prosince v době od 10:00 18:00 hod. v sále obecní Besedy. Uvidíte zde vánoční práce žáků MŠ a ZŠ, naše betlémy, možná ochutnáte vánoční cukroví a připomeneme i zvyky našich předků. V sobotu při zahájení výstavy v krátkém programu vystoupí žáci školy. Ve středu 20. prosince v 9:00 hod. přivítáme v sále Besedy VÁNOCE S DĚTMI se Základní uměleckou školou pobočkou Rybí. Vítáni jsou i dospělí. Odbor turistiky TJ Sokolu Rybí pořádá tradiční SILVESTROVSKÝ VÝŠLAP NA SVINEC - odchod od Jahnů (č.p. 156) v 9:00 hod. VÍTÁNÍ ROKU 2007 NA POLĎÁKU Sejdeme se na Silvestra před 24:00 hod. na kopci Polďáku, abychom tam společně přivítali nový rok Kromě dobré nálady vezměte s sebou i plechové hrníčky na čaj s rumem. Zve starosta a členové kulturní komise. VÁNOČNÍ KONCERT HEIDI JANKŮ PRO VŠECHNY PRIMA DĚTI Tento koncert uskuteční pro všechny děti v pátek 15. prosince Fond Heidi Janků a Rostislava Klesly pro opuštěné a handicapované děti se sídlem v Mořkově na Náměstí T.G. Masaryka v Novém Jičíně. Začátek je v 15:00 hod. Vstup zdarma. Zdarma vánoční tombola pro děti.

2 VOLBA PŘEDSTAVITELŮ NAŠÍ OBCE Nové zastupitelstvo obce se na svém ustavujícím zasedání setkalo v pondělí 6. listopadu 2006 a přijalo toto usnesení: vzalo na vědomí mandáty členů Zastupitelstva obce Rybí zvolených ve volbách do zastupitelstev obcí konaných ve dnech 20. a 21. října 2006; schválilo program ustavujícího zasedání zastupitelstva obce; určilo zapisovatelku Dagmar Honešovou a ověřovatele zápisu Pavla Bradáče a Jiřího Kelnara; schválilo jednací řád ustavujícího zasedání zastupitelstva obce; zvolilo volební komisi ve složení: předseda Petr Purmenský a další členové Miroslav Krpec a Antonín Kudělka; zvolilo návrhovou komisi ve složení: předseda Marie Janečková a další členové Jiří Honeš a Pavla Šimíčková; určilo jednu funkci, pro kterou bude člen zastupitelstva obce uvolněn, a to funkci starosty; stanovilo počet členů Rady obce Rybí na 5; schválilo způsob volby starosty, místostarosty a dalších členů rady obce - veřejným hlasováním a jeho volební řád včetně doplnění navržené panem Josefem Kudělkou; zvolilo funkce pro volební období : starosta Petr Skalka, bytem Rybí 289 místostarostka Marie Janečková, bytem Rybí 350 další členové rady obce Zdenka Kvitová, bytem Rybí 294 Ing. Radomíra Marešová, bytem Rybí 324 Petr Purmenský, bytem Rybí 70 stanovilo termín 2. zasedání Zastupitelstva obce Rybí na čtvrtek Zastupitelstvo obce na svém 2. zasedání dne projednalo a přijalo toto usnesení: schválilo doplnění programu zasedání o body navržené radou obce a starostou; schválilo celý program 2. zasedání zastupitelstva; zvolilo návrhovou komisi ve složení: předseda Josef Kudělka a další členové Pavlína Havrlantová a Miroslav Krpec, ověřovatele zápisu: Zdenka Kvitová a Antonín Kudělka, zapisovatelku: Dagmar Honešová; schválilo pro volební období jednací řád Zastupitelstva obce Rybí; zřídilo pro volební období tříčlenný finanční a tříčlenný kontrolní výbor; zvolilo pro volební období : předsedu finančního výboru: Petra Purmenského další členy výboru Zdenku Kvitovou a Jaromíra Marka, předsedu kontrolního výboru: Ing. Radomíru Marešovou další členy výboru Pavlínu Havrlantovou a Ludmilu Krausovou; schválilo jednací řády finančního a kontrolního výboru; schválilo rozpočtové opatření č. 10/2006; stanovilo výši měsíčních odměn neuvolněným členům Zastupitelstva obce Rybí ve stejné výši jako doposud; schválilo rozpočtové provizorium pro rok R Ů Z N É OBECNÍ ÚŘAD RYBÍ bude pro občany v tomto roce naposledy otevřen ve středu 27. prosince. V novém roce poprvé ve středu 3. ledna. KLUB ŽEN - tradiční setkání členek klubu se uskuteční v úterý 5. prosince od 18:00 hod. v přísálí Besedy.

3 VÝVOZ POPELNIC proběhne podle informací Technických služeb města Nového Jičína v úterý 12. prosince. Datum vývozu popelnic v druhé polovině prosince nebylo do data vytištění tohoto vydání zpravodaje Technickými službami sděleno. Jakmile datum vývozu bude známo, zveřejníme tuto informaci ve vývěskách a také ji zašleme pomocí SMS občanům na mobilní telefony. ZAPISOVÁNÍ LÉKŮ se bude konat v pondělí 4. prosince v přísálí Besedy v době od 9:30-10:00. ZAPISOVÁNÍ LÉKŮ A MĚŘENÍ TLAKU se bude konat v pondělí 18. prosince ve stejnou dobu. PLESY V LEDNU ledna COUNTRY PLES základní školy (v sále Besedy) 20. ledna MYSLIVECKÝ PLES (v sále Besedy) 27. ledna DOMÁCÍ TURISTICKÝ BÁL po 30. letech (na Fojtství). BLAHOPŘEJEME Hodně zdraví na těle i na duši, pěkné zážitky s těmi co si to zaslouží a shovívavost k hlouposti. Dále mnoho radosti z pěkných maličkostí a málo starostí z nepodstatných nepříjemností přejeme našim jubilantům, kteří v tomto měsíci oslaví svá životní jubilea: paní V o l k o v á Zdeňka 85 let paní D r o z d o v á Vlasta 75 let paní H a v r l a n t o v á Růžena 70 let. T ŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA Vážení občané, ve dnech od 2. do 14. ledna 2007 bude probíhat také ve Vaší obci celostátní Tříkrálová sbírka. V těchto dnech u Vašich dveří zaklepou za zpěvu koledy Tři králové, jenž se Vám prokážou platnou průkazkou. Peněžní dary, které věnujete do sbírky, budou použity ke zdravotním, sociálním a charitativním účelům. Věříme ve Vaši štědrost a mockrát děkujeme. Pracovníci Charity Kopřivnice Na poslední straně tohoto zpravodaje je uvedena Zpráva o využití Tříkrálové sbírky OBEC RYBÍ OBECNÍ ODZNAK KALENDÁŘ OBCE PRO ROK 2007 Oznamujeme všem zájemcům, že si mohou na obecním úřadu zakoupit obecní odznak, který je vydán ve čtyřech barevných kombinacích. Cena jednoho odznaku je 40,- Kč. V měsíci prosinci navštíví rodiny naší obce členové zastupitelstva, aby osobně předali skromný dárek nástěnný kalendář obce Rybí pro rok Doufáme, že se Vám kalendář bude líbit a udělá Vám radost. Můžeme prozradit, že fotografie do kalendáře poskytla místní úspěšná fotografka paní Jiřina Winterová. O P R A V A Omlouváme se za chybně uvedené křestní jméno nové kronikářky v listopadovém zpravodaji. Novým vedením obecní kroniky byla pověřena Mgr. Vlasta Kohoutková.

4 OHRNOVÁNÍ MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ Blíží se zima a s ní mnoho radosti ze sněhové nadílky, ale také mnoho nepříjemností, které se každoročně týkají ohrnování sněhu. Ohrnování sněhu bude v naší obci v nastávající sezóně vykonávat na základě smlouvy pan Karel Honeš. Ohrnování se bude provádět podle schváleného Plánu zimní údržby místních komunikací, který nová rada obce projednala a schválila na svém zasedání dne Žádáme občany, aby ořezali větve svých stromů, které brání průjezdu techniky provádějící ohrnování sněhu. Současně upozorňujeme, že nelze ohrnout komunikaci, pokud na ni bude stát nějaká překážka (vozidlo, popelnice, apod.). F O T K Y Z VÍTÁNÍ OBČÁNKŮ Vyzýváme rodiče, kteří si ještě nepřišli vybrat, popř. přiobjednat fotografie z Vítání občánků, aby se co nejdříve dostavili na obecní úřad. I N Z E R C E Českomoravská stavební spořitelna silný a spolehlivý partner pro Vaše investice zprostředkování a uzavírání smluv o stavebním spoření uzavírání smluv o úvěru a meziúvěru ze stavebního spoření produkty týkající se penzijního připojištění podílové listy zajištěný fond rizikové životní pojištění. Poradenské a zprostředkovatelské služby Vám nabízí : Mgr. Jiří Crhonek (zprostředkovatel ČMSS), Rybí 162, tel PRODEJ Nabízím dětské horské kolo za 500,- Kč a lyžařské boty zn. Salomon č. 36 a zn. Dalbello č. 38. (cena dle dohody) - Vladimír Janýška, Rybí 259, tel KULTURNÍ A SPOLEČENSKÉ AKCE VE ŠTRAMBERKU Farní sbor Českobratrské církve evangelické ve Štramberku zve na Besedu o zkušenostech a zážitcích z misijního pobytu v Keni manželů Kaczmarczykových v neděli3. prosince ve 14:00 hod. v sále Sborového domu ve Štramberku (Zauličí 473). Žáci a učitelé ZUŠ Zd.Buriana vás srdečně zvou na Vánoční koncert, který se koná 14. prosince v Kulturním domě na Náměstí. Začátek je v 16:30 hod. Anglický klub a redakce měsíčníku Trubač vás srdečně zvou do Klubu deskových her v pátek 15. prosince od 17:00 do 20:00 hod. v příjemném prostředí Anglického klubu (v prostorách Jaroňkovy pekárny). 26. prosince letos poprvé Živý betlém od 15:00 hod. v prostoru areálu hradu připravili členové místních divadelních spolků. Z areálu hradu si bude moci každý odnést pravé betlémské světlo (s sebou donést vlastní svíčky nebo lampičky).

5 FOTBALOVÉ VÝSLEDKY Okresní přebor MUŽI Rybí - Štramberk 5 : Jeseník n.o. - Rybí 3 : Žilina - Rybí 2 : Rybí - Starý Jičín 3 : Troj.Bystré - Rybí 2 : Zbyslavice - Rybí 4 : Rybí - Nový Jičín 0 : 5 Okresní přebor DOROST Rybí - Vlčovice-Mniší 3 : Jeseník n.o. - Rybí 3 : Jakubčovice B - Rybí 5 : Jistebník n.o. - Rybí 0 : Bartošovice - Rybí 0 : Rybí - Tichá 1 : 4 Okresní soutěž ŽÁCI sk. A Rybí - Kopřivnice B 4 : Rybí - Vlčovice-Mniší 4 : Straník - Rybí 3 : Rybí - Troj.-Bystré 2 : Rybí - Lichnov 0 : 1 Okresní přebor sk. B STARŠÍ PŘÍPRAVKA Odry - Rybí 13 : Rybí - Nový Jičín 1: Pustějov - Rybí 0 : Suchdol n.o. - Rybí 6 : 1 VÝSLEDKOVÉ TABULKY PODZIMNÍ ČÁSTI 2006 / 2007 Okresní přebor MUŽI 1. Nový Jičín : 9 42 ( 18 ) 2. Fulnek B : 9 40 ( 16 ) 3. Starý Jičín : ( 3 ) 4. Zbyslavice : ( 1 ) 5. Kopřivnice : ( 1 ) 6. Jeseník n.o : ( 1 ) 7. Stachovice : ( 1 ) 8. Kunín : ( -4 ) 9. Veřovice : ( -2 ) 10. Troj.-Bystré : ( -4 ) 11. Studénka : ( -8 ) 12. Rybí : ( -7 ) 13. Štramberk : ( -8 ) 14. Žilina : 41 3 ( -18 ) Okresní přebor DOROST

6 1. Příbor : ( 13 ) 2. Odry : ( 13 ) 3. Jeseník n.o : ( 9 ) 4. Starý Jičín : ( 6 ) 5. Suchdol n.o : ( 5 ) 6. Tichá : ( 2 ) 7. Vlčovice-Mniší : ( 14 ) 8. Jakubčovice B : ( -1 ) 9. Sedlnice : ( -8 ) 10. Studénka : ( -8 ) 11. Rybí : ( -9 ) 12. Jistebník n.o : ( -9 ) 13. Bartošovice : 45 7 ( -20 ) 14. Lubina : 83 4 ( -20 ) Okresní soutěž sk. A ŽÁCI 1. Lichnov : 8 33 ( 12 ) 2. Mořkov : ( 11 ) 3. Kateřinice : ( 4 ) 4. Straník : ( 5 ) 5. Sedlnice : ( -1 ) 6. Trojanovice I : ( -4 ) 7. Rybí : ( -5 ) 8. Libhošť : ( -5 ) 9. Kopřivnice B : ( -5 ) 10. Troj.-Bystré : ( -6 ) 11. Vlčovice-Mniší : 30 3 ( 3 ) 12. Hostašovice : 64 0 ( -18 ) Okresní přebor sk. B STARŠÍ PŘÍPRAVKA 1. Nový Jičín : 9 28 ( 13 ) 2. Kopřivnice : ( 9 ) 3. Odry : ( 8 ) 4. ŠSK Bílovec : ( 4 ) 5. Studénka : ( 6 ) 6. Suchdol n.o : ( -2 ) 7. Štramberk : ( -3 ) 8. Fulnek : 45 6 ( -9 ) 9. Rybí : 71 4 ( -11 ) 10. Pustějov : ( -18 ) RYBSKÝ ZPRAVODAJ č. 12/2006 vydal Obecní úřad Rybí, Rybí č. p. 127, Rybí, dne v počtu 315 výtisků. Připravila: Dagmar Honešová. Telefon / fax: adresa: obec@rybi.cz. Webové stránky obce: IČ: Evidenční číslo zpravodaje: MK ČR E Roční předplatné zpravodaje 60 Kč nebo 5 Kč za jeden výtisk. Tisk: OÚ Rybí. Uzávěrka každého čísla: 25. den v měsíci.

BŘEZEN 2007 / XV. ročník

BŘEZEN 2007 / XV. ročník BŘEZEN 2007 / XV. ročník ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Zastupitelstvo obce Rybí na svém 3. zasedání dne 20.2.2007 projednalo a přijalo usnesení tohoto znění: schvaluje doplnění návrhu programu o bod

Více

ZPRÁVY Z OBCE Doplnění kontejneru na použitý textil

ZPRÁVY Z OBCE Doplnění kontejneru na použitý textil ZPRÁVY Z OBCE Doplnění kontejneru na použitý textil U lihovaru byl umístěn kontejner na použitý textil. Tento textil bude sloužit pro dobročinné účely CHARITĚ SVITAVY. Kontejner na textil, který je umístěn

Více

MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ

MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ Vydává Obec Maletín, Maletín č. 21, 789 01 Zábřeh, IČO: 302988, vydáno dne 17. 12. 2015 ev. číslo MK ČR: E 10391 Číslo 7, ročník 21, prosinec 2015 Z usnesení zastupitelstva obce ze

Více

HOSPODAŘENÍ OBCE LUŠTĚNICE ZA ROK 2007

HOSPODAŘENÍ OBCE LUŠTĚNICE ZA ROK 2007 č. 1 / únor 2008 Vážení spoluobčané, dostává se Vám do rukou první číslo našeho Zpravodaje v roce 2008, ve kterém bychom Vás rádi informovali o dění v naší obci v uplynulých i nadcházejících měsících.

Více

Informace zastupitelstva obce pro občany

Informace zastupitelstva obce pro občany Obec Milotice nad Bečvou Milotice nad Bečvou 59, 753 67, tel.: 581 626 068, mobil 602 514 373 www.miloticenadbecvou.cz, oumilotice@seznam.cz Informace zastupitelstva obce pro občany Září 2015 Vážení a

Více

ervenoújezdský zpravodaj 1/2015 tvrtletní vydání evidován na MK R

ervenoújezdský zpravodaj 1/2015 tvrtletní vydání evidován na MK R ervenoújezdský zpravodaj 1/2015 tvrtletní vydání evidován na MK R pod.mk R E 18579 Nahlédnutí do matriky K 31.12.2014 bylo v obci p ihlášeno k trvalému pobytu 1113 obyvatel. Muž bylo 548 a žen 565. Z obce

Více

Děti v ŠD připravili zákusky, na kterých si společně pochutnávali. 1. Zpravodaj Cotkytle leden, únor, březen, 1/2004

Děti v ŠD připravili zákusky, na kterých si společně pochutnávali. 1. Zpravodaj Cotkytle leden, únor, březen, 1/2004 Děti v ŠD připravili zákusky, na kterých si společně pochutnávali. 1. Zpravodaj Cotkytle leden, únor, březen, 1/2004 Z obsahu zpravodaje: Události v obci, co nového v obci, co připravujeme, kultura v obci.

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/100/16/KY Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014

DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014 DŮM S PEČOVATELSKOU SLUŽBOU - DPS SILŮVKY SE UMÍSTIL NA 2.MÍSTĚ V SOUTĚŽI STAVBA ROKU JMK 2014 Ve čtvrtek 23.dubna 2015 obdržel starosta obce Zdeněk Prax a projektantka stavby DPSky Ing. arch. Klára Trnková

Více

Noviny obce Křoví prosinec 2013

Noviny obce Křoví prosinec 2013 Noviny obce Křoví prosinec 2013 Vážení spoluobčané, zima pomalu klepe na vrátka a začíná období očekávání svátků vánočních. V sobotu 30.11. jsme rozsvítili vánoční stromek u kostela a děti nám zazpívaly

Více

USNESENÍ 1/2006 ZE SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZE DNE 20.3.2006

USNESENÍ 1/2006 ZE SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZE DNE 20.3.2006 USNESENÍ 1/2006 ZE SCHŮZE OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA ZE DNE 20.3.2006 Přítomni:,, David Marvan, Pavel Konečný, Petr Dostál rozpočet obce na rok 2006 v celkové částce 3.762.000,- Kč jako vyrovnaný s tím, že

Více

Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012

Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012 Závěrečný účet hospodaření města Počátky za rok 2012 K 1. lednu 2012 mělo město Počátky k dispozici tyto finanční prostředky: 1/ Základní účty volné prostředky GE Money Bank Oberbank KB Česká spořitelna

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin.

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Bělov, konaného dne 28. 12. 2012, od 17:00 hodin. Přítomni: Jiří Přecechtěl, Josef Šťourač, Zdeňka Daňková, Jaroslava Večeřová, Milan Mazel, Radek Kašík, Bedřich

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 6. září 2012

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 6. září 2012 18. ročník září 2012 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 6. září 2012 Usnesením č. 37/2012 zastupitelé schválili rozpočtové opatření č. 4/2012. Tímto rozpočtovým opatřením byl plánovaný rozpočet

Více

Usnesení 23. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 18. 4. 2013

Usnesení 23. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 18. 4. 2013 Usnesení 3. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 8. 4. 03 84/3 - Zastupitelstvo města schvaluje program 3. zasedání zastupitelstva města. 85/3 - Zastupitelstvo města určuje

Více

pro městys Stádlec a obce Staré Sedlo, Křída, Slavňovice a Hájky Prosinec 2013 12/2013 4. ročník

pro městys Stádlec a obce Staré Sedlo, Křída, Slavňovice a Hájky Prosinec 2013 12/2013 4. ročník S T Á D L E C K Ý Z P R A V O D A J pro městys Stádlec a obce Staré Sedlo, Křída, Slavňovice a Hájky Prosinec 2013 12/2013 4. ročník Milí spoluobčané! Letošní vánoční svátky jsou už minulostí, přesto věřím,

Více

ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA

ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA ZPRAVODAJ OBCE DOLNÍ MORAVA prosinec 2012 Číslo: 8/2012 ZDARMA SPORTOVNÍ ÚSPĚCH MLÁDEŽE V sobotu 1. prosince se konal jeden z turnajů O pohár Králického venkova, který pořádala Komise pro Osadní výbory

Více

Zápis č.13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 2. března 2009

Zápis č.13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 2. března 2009 Obec Kostice Zápis č.13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 2. března 2009 Zápis č. 13 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice, konaného dne 2.3.2009 Přítomno: 14 členů zastupitelstva, omluvena p.

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 22. prosince 2014 ve 20 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015

Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015 ZO Tvrdonice schvaluje: Program: Výpis usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 17.12.2015 Usnesení č. 83 Zastupitelstvo obce schválilo následující program zasedání: 1. Zahájení 2.

Více

ZASTUPITELSTVO OBCE DUBENEC

ZASTUPITELSTVO OBCE DUBENEC 1 ZASTUPITELSTVO OBCE DUBENEC 39. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ Zastupitelstva obce Dubenec konaného dne 13.03.2014 Jednání zahájil starosta Jaroslav Huňat v 19:05 hodin. Přítomno bylo 6 členů ZO: Jaroslav Huňat,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání obce Valdíkov

Zpráva o výsledku přezkoumání obce Valdíkov ř a Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Obecni ú d V a l d l k o v Došlodne. ~r2--,:f:-:;-.~2-r:" _~_'k_._ C.). t/.ť//i ( Stejnopis č.: 1 Č. j.: KUJI 8685/2014 KO Zpráva

Více

OBECNÍ ÚŘAD HRADEC - NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 5/2014 MK ČR E 21404

OBECNÍ ÚŘAD HRADEC - NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 5/2014 MK ČR E 21404 OBECNÍ ÚŘAD HRADEC - NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 5/2014 MK ČR E 21404 SPOLEČENSKÁ KRONIKA V červnu oslaví své narozeniny: Babica Jan, Kubečka Jiří, Kowalzce Zdeněk, Stehlík Antonín, Hajníková Miloslava,

Více

ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany

ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany ZÁPIS č. 2/2011 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skřivany Místo konání: OÚ Skřivany Dne: 7.3.2011 Od: 18.00 hodin Ukončeno: 20.10 hodin PŘÍTOMNI: V. Futera, Mgr. J. Suchánek, M. Novák, L. Zima,

Více

ČÍSLO 67 25. září 2013

ČÍSLO 67 25. září 2013 Vydává Obecní úřad Potěhy pro občany obce ČÍSLO 67 25. září 2013 Obsah: 1. Informace z obce 2. Kulturní akce, jubilanti v IV. čtvrtletí 2013 3. ZŠ a MŠ Potěhy 4. TJ Sokol Potěhy 5. SDH Potěhy 6. Historie

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Malenovice, IČ 00576964 za rok 2015

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Malenovice, IČ 00576964 za rok 2015 Elektronický podpis - 4.3.2016 KUMSX01M3GEL Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD Jméno : Ing. Eva Hubinková Vydal : PostSignum Qualified C... Platnost do : 26.7.2016 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory

Více

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016

Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Dotační program pro oblast kultury na rok 2016 Příloha č. 1 usnesení č. 1318/36/R/2015 MČ Praha 11 vyhlašuje pro rok 2016 dotační program podpory kultury s následujícími programy: I. program: Celoroční

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Staré Město, IČ 00576948 za rok 2015

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Staré Město, IČ 00576948 za rok 2015 Elektronický podpis - 24.3.2016 KUMSX01MDB62 Certifikát autora podpisu : KRAJSKÝ ÚŘAD Jméno : Ing. Jiří Urbánek Vydal : PostSignum Qualified C... Platnost do : 26.7.2016 MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory

Více

Obce KAČICE Obecně závazná vyhláška č. 4/2014

Obce KAČICE Obecně závazná vyhláška č. 4/2014 Obce KAČICE Obecně závazná vyhláška č. 4/2014 O VEŘEJNÉM POŘÁDKU V OBCI Zastupitelstvo obce Kačice se na svém zasedání dne 20. 08. 2014 usnesením č. 43/2014 usneslo vydat na základě ustanovení 10, 35,

Více

Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Velehrad konaného dne 17. 12. 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Velehrad

Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Velehrad konaného dne 17. 12. 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Velehrad Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Velehrad konaného dne 17. 12. 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Velehrad Dne: 17. 12. 2014 Začátek: 19,00 hodin Konec: 21,20 hodin Počet členů

Více

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj

Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce. Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj Page 1 of 10 Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj 9.Maletínský zpravodaj-listopad 2005 vytvořeno: 16.11.2005

Více

Z á p i s č. 5 / 2008

Z á p i s č. 5 / 2008 Obecní úřad Veliká Ves Z á p i s č. 5 / 2008 z mimořádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 26. března 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hodin Členů zastupitelstva

Více

Ministerstvo kultury Odbor umění, literatury a knihoven KNIHOVNA 21.STOLETÍ

Ministerstvo kultury Odbor umění, literatury a knihoven KNIHOVNA 21.STOLETÍ Ministerstvo kultury Odbor umění, literatury a knihoven v souladu se zákonem č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů (rozpočtová pravidla), ve znění pozdějších

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM Čl. I Základní ustanovení 1) Těmito Pravidly se stanoví postup při prodeji bytů a nebytových prostor, které jsou dosud ve

Více

Usnesení ze ZM Chrastava dne 12. prosince 2011

Usnesení ze ZM Chrastava dne 12. prosince 2011 Usnesení ze ZM Chrastava dne 12. prosince 2011 Datum konání: 12. 12. 2011 2011/09/I ověřovatele zápisu: Kateřina Rožcová a Pavel Pěch 2011/09/II navržený program zasedání: 1) Diskuse s občany 2) Majetkoprávní

Více

U S N E S E N Í. 3. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 3. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) U S N E S E N Í z 21. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 31. března 2009 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o činnosti

Více

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V

MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V MĚSTO MIROSLAV, nám. Svobody 1, 671 72 M I R O S L A V Tel.: 515 333 201-2, fax: 515 266 468, e-mail: urad@mesto-miroslav.cz, www.mesto-miroslav.cz Okres Znojmo Souhrn usnesení č. ZM.8/2015 z 8. zasedání

Více

Rychnovské listy říjen - prosinec 2013

Rychnovské listy říjen - prosinec 2013 Rychnovské listy říjen - prosinec 2013 Příprava rozpočtu obce pro rok 2014 zastupitelé se dohodli na postupu přípravy rozpočtu obce pro rok 2014. Veřejné projednání rozpočtu obce bude na 24. zasedání v

Více

Petřvaldský zpravodaj

Petřvaldský zpravodaj Petřvaldský zpravodaj MK ČR E 10176 4/2015 duben Příspěvky do zpravodaje doručte k 15. dni měsíce do knihovny nebo na OÚ. 70. výročí konce 2. světové války Každým rokem jsem se jednou z nejznámějších protiválečných

Více

Z á p i s. z 1. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 13.11.2002 od 17.00 hodin v sále českobrodského kina

Z á p i s. z 1. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 13.11.2002 od 17.00 hodin v sále českobrodského kina Z á p i s z 1. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 13.11.2002 od 17.00 hodin v sále českobrodského kina Přítomni: MUDr. Blažek, Ing. Drahorád, Ing. Drobný, p. Firbas, p. Fischer, MUDr.

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městský úřad Úvaly

ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městský úřad Úvaly MEUV 6228/2013 ORGANIZAČNÍ ŘÁD Městský úřad Úvaly Organizační řád městského úřadu vychází ze zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) v platném znění. Tento vnitřní předpis schválila Rada města

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Mnichov (dále též jako zastupitelstvo) bylo

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 134/2011, konaného

Více

Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 6.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 30.6.2006 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 6.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

Nalezené klíče O víkendu byly na sídlišti v Mariánském Údolí nalezeny dva svazky klíčů. Majitel si může klíče vyzvednout na obecním úřadě.

Nalezené klíče O víkendu byly na sídlišti v Mariánském Údolí nalezeny dva svazky klíčů. Majitel si může klíče vyzvednout na obecním úřadě. Nalezené klíče O víkendu byly na sídlišti v Mariánském Údolí nalezeny dva svazky klíčů. Majitel si může klíče vyzvednout na obecním úřadě. Navinování chmele Agrospol Velká Bystřice oznamuje všem zájemcům,

Více

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany

Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Zápis z X. veřejného zasedání zastupitelstva obce Všejany, konaného dne 26. 10. 2015 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Všejany Přítomni: viz prezenční listina Paní zastupitelky Z. Nekovářová a V. Šolcová

Více

ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013

ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013 ZPRAVODAJSKÝ MĚSÍČNÍK MĚSTEČKA DOUBRAVICE NAD SVITAVOU Číslo 3 /březen 2013 *************************************************************** Vážní spoluobčané, v měsíci únoru byly po krátké zimní přestávce

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008

Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 ZO/03/2008 Z Á P I S z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dýšina, konaného dne 12. května 2008 Přítomni : Mgr. Václava Kuklíková, Ing. Jaroslav Egrmajer, Ing. Ladislav Vlk, Bc. Michal Hala, MUDr. Karel

Více

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová

Z á p i s. o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Z á p i s o průběhu 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová konaného dne 8. dubna 2016 v zasedací místnosti obecního úřadu Krasová Starosta zahájil 21. zasedání Zastupitelstva obce Krasová (dále jen zastupitelstvo

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 4 členové Pro: 4 hlasy Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 11/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 11. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady )

Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro sportovní a zájmové organizace (dále jen Zásady ) Město Slaný na základě ustanovení 85 a 102 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydává Zásady o poskytování finančních příspěvků z rozpočtu města Slaného pro

Více

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013

Rada města Příbora. z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 M Ě S T O P Ř Í B O R Rada města Příbora U S N E S E N Í z 56. schůze Rady města Příbora dne 15. ledna 2013 VARIANTA USNESENÍ URČENÁ KE ZVEŘEJNĚNÍ Text usnesení byl upraven v souladu se zákonem č. 101/2000

Více

Usnesení. ze zasedání 15. schůze rady města konané dne 14. října 2015 v budově Městského úřadu v Úštěku.

Usnesení. ze zasedání 15. schůze rady města konané dne 14. října 2015 v budově Městského úřadu v Úštěku. Usnesení ze zasedání 15. schůze rady města konané dne 14. října 2015 v budově Městského úřadu v Úštěku. b e r e n a v ě d o m í Usn.číslo 698/2015 - informaci předsedy Mysliveckého sdružení Úštěk o havarijním

Více

Usnesení. z 35. schůze Rady města Fulnek konané dne 16.12.2015

Usnesení. z 35. schůze Rady města Fulnek konané dne 16.12.2015 MĚSTO FULNEK Usnesení z 35. schůze Rady města Fulnek konané dne 16.12.2015 čís. 657/35/15-684/35/15 Upravená verze pro zveřejnění z důvodů dodržení přiměřenosti zveřejňování osobních údajů podle zákona

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz. Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel., fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z jednání zastupitelstva obce Hnanice č. 138/2012, konaného

Více

Úřední hodiny pro veřejnost:

Úřední hodiny pro veřejnost: Obecní úřad Číslo: 10/2012 říjen 2012 Obecní úřad Libějovice Libějovice 26 387 72 Libějovice Úřední hodiny pro veřejnost: Pošta: Pondělí 8-11 12-17 Pondělí 8-10,30 -------------- Úterý -------- --------

Více

ZPRÁVY ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZPRÁVY ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Od 30.1.2012 je možno se napojovat na kanalizaci a vodovod v rámci investice Obce Bořislav. Pro napojení je nutné navštívit OÚ Bořislav, kde Vám budou předány veškeré potřebné dokumenty pro uzavření smlouvy

Více

Zasedání obecního zastupitelstva

Zasedání obecního zastupitelstva Zasedání obecního zastupitelstva Číslo: 8 Datum: 1.10.2008 Zápis: Veřejné zasedání ZO Přezletice ze dne 1.10.2008 Program: 1. Rozpočtová opatření 2. Příprava výběrového řízení na zhotovitele Zahradní II

Více

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání:

Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 1. Zahájení Program jednání: Zápis číslo 1/2010 z jednání Zastupitelstva obce Vážany nad Litavou ze dne 1.12.2010 Přítomni: starosta Josef Hloužek, místostarosta - Petr Smejsík členové - Pavel Říhák, Luděk Tůma, Kamil Zborovský od

Více

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.13/2010 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 10.11.2010 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca,

Více

Usnesení R M 1 / 6 4 / 0 8. Usnesení R M 2 / 6 4 / 0 8

Usnesení R M 1 / 6 4 / 0 8. Usnesení R M 2 / 6 4 / 0 8 čj. zápisu MCH 7062/2008 R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení ze 64. zasedání dne 8. prosince 2008 R M 1 / 6 4 / 0 8 Informativní zprávu o plnění úkolů uložených Radou města Chropyně a s t

Více

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech

Zápis č. 1/2014. ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Zápis č. 1/2014 ze zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 29. 1. 2014 od 18.00 hod na OÚ v Tuklatech Přítomni: Petr Jenšovský, Mgr. Vladimír Libovický, Ing. Ivan Franc, Monika Petrisková, Simona

Více

monočlánky apod. Nevyvážejí se: využitelné složky odpadu- papír, sklo, plasty, kovy. Svoz BIO odpadu od 5.4.2016; vývoz popelnic 1x/14 dní.

monočlánky apod. Nevyvážejí se: využitelné složky odpadu- papír, sklo, plasty, kovy. Svoz BIO odpadu od 5.4.2016; vývoz popelnic 1x/14 dní. OBECNÍ ÚŘAD HRADEC-NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 3/2016 MK ČR E 21404 SPOLEČENSKÁ KRONIKA V dubnu oslaví své narozeniny: Vavříček Jiří, Morongová Anna, Točoňová Helena, Zajíc Vladislav, Dudys Stanislav.

Více

SPMP ČR pobočný spolek Dvůr Králové n. L.

SPMP ČR pobočný spolek Dvůr Králové n. L. SPMP ČR pobočný spolek Dvůr Králové n. L. Výroční zpráva 2015 SPMP SPMP je zkratka Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením. Celostátní organizace SPMP je zapsaný spolek, který sdružuje lidi

Více

Termín hlášení: 19.12.2008-12:00. Obsah hlášení:

Termín hlášení: 19.12.2008-12:00. Obsah hlášení: 19.12.2008-12:00 Sdělujeme občanům,že v pondělí 29.prosince a v úterý 30.prosince 2008 od 7,00 do 14,00 hodin se bude vybírat poplatek za komunální odpad na rok 2009 ve výši 450,- korun na občana,který

Více

Zápis. Omluveni. Bod č. 1 programu - Zahájení, program 15. schůze rady městyse

Zápis. Omluveni. Bod č. 1 programu - Zahájení, program 15. schůze rady městyse Zápis Z 15. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 13.7.2015 v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Igor Antal Soňa Petrjanošová Eva Gréeová

Více

Obec Rohatsko. č. 2/2014. Václav Král, Radek Štros, František Šourek ml., Josef Horák, Jiří Štros, Petr Juršťák, David Matějka

Obec Rohatsko. č. 2/2014. Václav Král, Radek Štros, František Šourek ml., Josef Horák, Jiří Štros, Petr Juršťák, David Matějka Obec Rohatsko Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatsko konaného dne 28. 12. 2014 od 17-ti hodin v klubovně sportovního areálu Rohatsko. č. 2/2014 Přítomní zastupitelé: Přítomní občané:

Více

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2015 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H

ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK 4 6/2015 ANEB. Obecní úřad Chodouň. Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. O B S A H Pod Studeným vesnička, v malém údolí.. 4 6/2015 ZPRÁVIČKY Z CHODOUNĚ ANEB CHODOUŇSKÝ ČTVRTLETNÍK O B S A H 1. OZNÁMENÍ OÚ 1.1. Schválený rozpočet obce na rok 2015 1.2. Kontejnéry na biologický odpad 1.3.

Více

M stská ást Praha-Dolní Chabry Rada m stské ásti. Zápis. 029/11/RM ze dne 4.6. 2012

M stská ást Praha-Dolní Chabry Rada m stské ásti. Zápis. 029/11/RM ze dne 4.6. 2012 M stská ást Praha-Dolní Chabry Rada m stské ásti Zápis. 029/11/RM ze dne 4.6. 2012 P ítomni: 5 Omluveni: 0 Hosté: - Ov ovatelé zápisu: Ing. Nigrinová, p. Malý Navržený program 29. zasedání Rady M : 1)

Více

Pravidla pronájmu bytů v majetku statutárního města Brna svěřených městské části Brno-Královo Pole

Pravidla pronájmu bytů v majetku statutárního města Brna svěřených městské části Brno-Královo Pole Pravidla pronájmu bytů v majetku statutárního města Brna svěřených městské části Brno-Královo Pole Článek 1 Úvod V souladu s čl. 2 odst. 1 Pravidel pronájmu bytů v domech v majetku statutárního města Brna

Více

U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.3.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.3.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í z 6. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 30.3.2007 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Usnesení Zastupitelstva městyse Prosiměřice č. 67/2007 ze dne 30.3.2007

Více

Nové herní prvky pro aktivní děti

Nové herní prvky pro aktivní děti Nové herní prvky pro aktivní děti - modernizace zahrady v Mateřské škole Staměřice a doplnění veřejného prostranství o dětské prvky na Skokách Žadatel: Obec Dolní Újezd Partner: Mateřská škola Staměřice

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Komínek Karel (host), Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Poukarová Anežka

Více

Město Mariánské Lázně

Město Mariánské Lázně Město Mariánské Lázně Pravidla pro poskytování dotací na sportovní činnost Město Mariánské Lázně rozhodlo dne 11.12.2012 usnesením zastupitelstva města č. ZM/481/12 vydat tato Pravidla pro poskytování

Více

Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 07. 12. 2011

Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 07. 12. 2011 Z Á P I S Z 22. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA, KONANÉHO DNE 07. 12. 2011 Místo konání: Městský úřad Slaný Čas konání: 7. prosince 2011 Přítomni: RNDr. Ivo Rubík, p. Jaroslav Hložek, Mgr. Martin Hrabánek, Ing. Petr

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016 Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 29.2. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pokorná, J. Sehnal, J. Hrušková, K. Pavlíková, E. Procházková, M. Fiala, J. Přibylová Zasedání

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 21.11.2014 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Květa Štilcová, Pavel Votoček, Ing. Josef Bušák, Karel Novák, Miroslav Pilař, Hana Votočková

Více

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec

Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Občasník obcí Libějovice, Nestanice, Černěves a Lomec Číslo 11/2014 Obecní úřad Libějovice listopad 2014 Libějovice 26 38772 Libějovice Tel: 383382064 Tel. starosta: 606692079 web: www.libejovice.cz email:

Více

ZÁVIŠAN. Obecní úřad informuje. Placená inzerce. Natáčení na video. Zpravodaj/ květen 2007. Zpravodaj / květen 2007

ZÁVIŠAN. Obecní úřad informuje. Placená inzerce. Natáčení na video. Zpravodaj/ květen 2007. Zpravodaj / květen 2007 Placená inzerce ZÁVIŠAN Z P R A V O D A J O B C E Z Á V I Š I C E / K V Ě T E N 2 0 0 7 / C E N A 3 K Č Obecní úřad informuje Usnesení z 5. zasedání Zastupitelstva obce Závišice ze dne 18.4.2007 volí:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Pořadové číslo zasedání: 18. ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ŽATČANY Datum zasedání: 9. 3. 2016 Čas zasedání: 19:10 21:30 hod. Místo zasedání: Obecní úřad Stran zápisu: 1/5 Přítomni: Ondřej Ryba,

Více

MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ Vydává Obec Maletín, Maletín č. 21, 789 01 Zábřeh, IČO: 302988, vydáno dne 13. 02. 2008 ev. číslo MK ČR: E 10391

MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ Vydává Obec Maletín, Maletín č. 21, 789 01 Zábřeh, IČO: 302988, vydáno dne 13. 02. 2008 ev. číslo MK ČR: E 10391 Page 1 of 5 Obec Maletín - Oficiální internetové stránky obce Poslední volba v hlavní nabídce: Titulní stránka > O obci > Maletínský zpravodaj MALETÍNSKÝ ZPRAVODAJ únor 2008 vytvořeno: 13.2.2008 změněno:

Více

U S N E S E N Í. Z 83. schůze Rady města Hranice, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice

U S N E S E N Í. Z 83. schůze Rady města Hranice, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice U S N E S E N Í Z 83. schůze Rady města, konané dne 10.4.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U S N E S E N Í č. 188-214

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2016

V Ř E S K O V Á K březen 2016 V Ř E S K O V Á K březen 2016 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, od 10.4. budou v platnosti tři nové obecní vyhlášky, č.1 o místním poplatku ze psů, č.2 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy,

Více

ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek

ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek ODBOR DOPRAVY Velké náměstí 114/3 pracoviště Budovcova 207 397 19 Písek Č. j.: MUPI/2016/19152/St - UZ/05 V Písku dne: 03.06.2016 Vyřizuje: Ing.Václav Stejskal Telefon: 382 330 601, 382 330 555 E-mail:

Více

U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 10.1.2011 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice

U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 10.1.2011 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice U S N E S E N Í z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Prosiměřice, konaného dne 10.1.2011 v zasedací místnosti Úřadu městyse Prosiměřice Zastupitelstvo městyse Prosiměřice určuje ověřovateli zápisu pana

Více

Shrnutí investic a oprav v roce 2015

Shrnutí investic a oprav v roce 2015 Shrnutí investic a oprav v roce 2015 1) Ve druhé polovině roku 2015 byla zahájena výstavba základní technické vybavenosti pro 7 rodinných domů v lokalitě u hřbitova Na Čechách. Stavbu provádí firma Jaroš

Více

MIKASA o.s. Společně našeho cíle dosáhneme! volnočasové aktivity pro děti a mládež s kombinovaným postižením

MIKASA o.s. Společně našeho cíle dosáhneme! volnočasové aktivity pro děti a mládež s kombinovaným postižením MIKASA o.s. Společně našeho cíle dosáhneme! volnočasové aktivity pro děti a mládež s kombinovaným postižením VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 MIKASA o.s. Obsah Základní údaje o občanském sdružení MIKASA... 6 Poslání

Více

Usnesení z prvního zasedání zastupitelstva obce Radotín konaného dne 4. ledna 2012

Usnesení z prvního zasedání zastupitelstva obce Radotín konaného dne 4. ledna 2012 z prvního zasedání zastupitelstva obce Radotín konaného dne 4. ledna 2012 ad 1) informaci o splnění všech úkolů z minulých zasedání ad 2) informaci o vyhlášení platnosti obnovení operátu. Pro občany tím

Více

Z Á P I S č. 4/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 22. 3. 2016

Z Á P I S č. 4/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 22. 3. 2016 Z Á P I S č. 4/2016 z jednání Komise majetkové Rady města Tišnova dne 22. 3. 2016 Zahájení Jednání majetkové komise zahájil předseda Aleš Navrátil v 15:40 hod v krizové místnosti budovy Radnice. Přítomno:

Více

Zápis č. 2/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne 8.6.2016

Zápis č. 2/2016 ze zasedání Výboru finančního Zastupitelstva města Tišnova ze dne 8.6.2016 Materiál číslo: 27 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 27.06.2016 Předkládá Ing. Svoboda František - předseda výboru Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

ad 1) Zahájení Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis Z5/008

ad 1) Zahájení Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis Z5/008 Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis Z5/008 z 8. zasedání ZMČ Brno-jih konaného dne 13.12.2007 v kinosále VUVL-SM, s.r.o., Mariánské náměstí 1, Brno-Komárov Materiály:

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

Obec Kostice. Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015

Obec Kostice. Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015 1 Obec Kostice Zápis č. 4 ze zasedání zastupitelstva obce 27. dubna 2015 2 Zápis o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Kostice ze dne 27.4.2015 --------------------------------------------------------------------------------------------

Více

PREVENCE KRIMINALITY 2009

PREVENCE KRIMINALITY 2009 Příloha č. 1 k usnesení Rady HMP č. 1391 ze dne 7. 10. 2008 Zásady pro celoměstské programy Prevence kriminality 2009 v hl. m. Praze PREVENCE KRIMINALITY 2009 Hlavní město Praha vyhlašuje Celoměstské programy

Více

a) kontrolu usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 23. 4. 2014,

a) kontrolu usnesení z 27. zasedání Zastupitelstva obce Bolatice ze dne 23. 4. 2014, Usnesení z 28. zasedání Zastupitelstva obce v Bolaticích, konaného dne 23. června 2014 v 18:00 hodin v Obřadní síni OÚ v Bolaticích OUBOL/1350/2014 89/28 Zastupitelstvo obce Bolatice po projednání bere

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ VESMÍR

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ VESMÍR VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ VESMÍR OBSAH : 1. Úvodem k činnosti OS 2. Vznik a poslání OS 3. Rada OS 4. Aktivity v roce 2009 5. Poděkování dárcům 6. Kontaktní údaje 7. Závěr 1.Úvodem k činnosti

Více

Z Á P I S 15. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 26. května 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města

Z Á P I S 15. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 26. května 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Z Á P I S 15. schůze Rady města Soběslavi, která se konala 26. května 2015 od 14:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Podle prezenční listiny, která je přiložena k zápisu. Členové rady: Ing. Jindřich

Více

Zápis z 2/2010/NZ zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 22. listopadu 2010 od 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov

Zápis z 2/2010/NZ zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 22. listopadu 2010 od 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Strana 1 (celkem 5) Zápis z 2/2010/NZ zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 22. listopadu 2010 od 18 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Přítomni: Lenka Cincibusová, Karel Čermák,

Více