GPS NAVIGACE.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "GPS NAVIGACE. www.garmin.cz"

Transkript

1 GPS NAVIGACE

2 Akční HD kamery Garmin VIRB Elite Odolná outdoorová kamera VIRB Elite nahraje až 3 hodiny nepřetržitého záznamu vašich aktivit v režimu HD, s možností pořízení fotek (až 16 Mp) přímo v průběhu natáčení. Díky GPS přijímači zaznamená i vaši trasu, rychlost pohybu, prošlou vzdálenost či nadmořskou výšku, technologie ANT+ umožní připojení eterních čidel (např. hrudní pás, teploměr) s možností přiřazení získaných hodnot do vašeho videa. Jednoduché ovládání přímo na kameře nebo prostřednictvím kompatibilní navigace či dálkového ovladače, přes WIFI a aplikaci VIRB Mobile můžete zobrazit, přehrávat či ovládat kameru chytrým mobilním telefonem. Kamera je vybavena slotem na microsd kartu, akcelerometrem, barometrickým výškoměrem i HDMI výstupem. Snadné upevnění na helmu, ruku, kolo, motorku či auto, umožní natočit adrenalinové sporty, lyžování, vodní i letecké sporty či turistiku. Sdílením přes on-line deník Garmin Adventures či tréninkový server Garmin Connect se dokážete o zážitky podělit s vašimi kamarády. Bezplatná doživotní aktualizace map Službu si vždy zakoupíte jen jednou. Poté zdarma aktualizujete mapové podklady vašeho navigačního zařízení do konce jeho životnosti. Bez nutnosti dalších poplatků můžete aktualizovat mapy ve vašem zařízení Garmin až 4 do roka! V CENĚ microsd karta 2 Bezplatná doživotní aktualizace a instalace map Kč V CENĚ microsd karta Garmin VIRB Jednodušší kamera VIRB bez GPS přijímače, výškoměru a WIFI technologie. Propojení s kompatibilními navigacemi pomocí ANT+, pomocí aplikace VIRB Edit je možná kombinace videa s daty o rychlosti, výšce či srdečním tepu Kč Revoluční služba 2 nabízí nejen bezplatný doživotní přístup k nejnovějším navigačním mapám, ale i bezplatné dohrání nové mapy přímo do navigačního přístroje v síti specializovaných prodejen. I v tomto případě platí, že za službu platíte pouze jednou. Poté zdarma využíváte bezplatných aktualizací a instalací předehraných map po celou dobu provozu navigace bez jakýchkoliv dalších poplatků.

3 AUTO nüvi 247/257(T) nüvi 42/52/54 Tenké, automobilové navigace s barevným dotykovým displejem a bezplatnou doživotníí aktualizací předehraných map, s databází bodů zájmů a s podporou vyhledávání českých adres podle orientačních i popisných čísel, funkce: asistent řazení do jízdních pruhů, realistické náhledy křižovatek (pouze mapy Evropy). Rozšiřitelná paměť pomocí microsd karet, v balení i turistická mapa TOPO Czech pro využití navigace mimo automobil. Předehrané mapy/ Model Navigace s doživotní bezplatnou aktualizací předehraných map Evropy, fulltetovým vyhledáváním cíle cesty, sis iste tent n řazení do jízd í h pruhů, otočným, dotykovým displejem, funkce: as asistent jízdních realistické náhledy křižovatek, podrobné plánování tras, příjem dopravních informací (T), funkce Bluetooth (vybrané modely) pro HF využití či datové spojení s telefonem a využití on-line služeb (předpověď počasí, vyhledávání na Google Search atd.). Model Displej Bluetooth nüvi 2447T nüvi 2547T 4,3 5 nüvi 2457T nüvi 2557T nüvi 2497 nüvi 2597 nüvi 2797T 4,3 5 4,3 5 7 Předehrané mapy Cena CH ČR Lifetime Eastern Europe Lifetime Europe Lifetime nüvi 42 (4,3") Kč Kč nüvi 52 (5") Kč Kč nüvi 54 (5") Kč Central Europe Lifetime Kč Kč Europe Lifetime Kč Kč od Kč od Kč Kč nüvi 3597(T) nüvi 14T/15T Pokročilé, tenké automobilové navigace se širokoúhlým, dotykovým displejem 4,3 nebo 5. Od základních modelových řad nüvi se liší především přijímačem dopravních informací, fulltetovým vyhledáváním českých adres podle popisných i orientačních čísel, či možností plánování trasy s více průjezdními body. Předehrané mapy/ Model Central Europe Lifetime Europe Lifetime nüvi 140T (4,3 ) Kč nüvi 144T (4,3 ) Kč nüvi 150T (5 ) Kč nüvi 154T (5 ) Kč 5 displej Kč Tenké navigace s kapacitním, ac multidotykovým, automaticky otočným displejem, s mapami 45 zemí Evropy s doživotní bezplatnou aktualizací, plánováním trasy, napájeným stojánkem, 3D zobrazením budov, náhledy křižovatek, asistentem řazení do jízdních pruhů, bluetooth či přijímačem dopravních informací (T). dëzl 560T/760T TIR 5 /7 displej Kč GPS pro nákladní automobily s dotykovými displeji (5 - dëzl 560T, 7 - dëzl 760T), mapou 45 zemí Evropy a její bezplatnou doživotní aktualizací, nastavení parametrů vozu či přepravovaného nnákladu. Navigace je vybavena napájenným stojánkem, funkcí asistent řazení ddo jízdních pruhů a přijímačem aktuáálních dopravních informací. Navigace podporuje propojení s dispečinkem pro využití sledování pohybu vozidla.

4 MOTO GOLF zümo 340/350/390 MOTO Garmin Approach S1 Lifetime 4,3 displej Kč Odolná GPS na motorku, širokoúhlý 4,3 displej, bezplatná doživotní aktualiza-alice map Evropy (20 zemí u zümo 340, 45 zemí u zümo 350/390), asistent řazení a- do jízdních pruhů, hlasová navigace, Bluetooth hands free, servisní historie motorky, informace o stavu paliva, zobrazení POI přímo v mapě. V ceně turistická mapa ČR 1: a držáky na auto i moto. Garmin zümo 660 Europe Lifetime Golfové GPS hodinky s jednoduchým ovládáním a předehranou databází více než evropských golfových hřišť, včetně 95 českých. Měření vzdálenosti ke greenu, délky ran a prošlé vzdálenosti. Bezplatná aktualizace golfových hřišť Kč Garmin Approach S2 Lifetime MOTO 4,3 displej Kč Širokoúhlá, motocyklová navigace s 4,3 displejem. Mapy 45 zemíevro Evropy s doživotní bezplatnou aktualizací, napájený stojánek na motocykl a do automobilu, dvojité bluetooth pro spojení s helmou i telefonem, odolná proti vibracím, vodě i benzinu. Záznam projeté trasy, náhledy křižovatek, řazení do jízdních pruhů GPS pro silniční motorkáře Kč Moderní, golfové GPS hodinky s intuitivním ovládáním a předehranou celosvětovou databází více než golfových hřišť, včetně 95 českých. Měření vzdálenosti ke greenu, vzdálenosti k doglegu nebo na layup, délky ran, prošlé vzdálenosti, možnost vedení skóre karty a měření času právě hraného kola. Bezplatná aktualizace golfových hřišť. Garmin Montana 600/650 Garmin Approach G6 Lifetime 4 displej Kč GPS s otočným, tčý 4 dotykovým tk displejem, napájeným stojánkem, kombinované napájení - vestavěná baterie výměnná (AAA) baterie, výdrž až 20 hodin, připojení eterních čidel, vestavěný fotoaparát 5 Mp (Montana 650), turistická mapa 1:25 000, možnost hlasové navigace. Plnohodnotné využití pro: auto/ moto/turistika. Kompaktní golfová navigace s dotykovým displejem, jednoduchým ovládáním a předehranou celosvětovou databází více než golfových hřišť, včetně 95 českých. Výhodou je zobrazení plánků jednotlivých jamek, měření délky ran, vzdálenosti ke greenu nebo na jiné místo na ferveji. Vedení skóre karty až pro čtyři hráče současně, s možností uložení do PC. Záznam kompletní statistiky hry, včetně pozdějšího vyhodnocení na PC. Bezplatná aktualizace golfových hřišť Kč

5 TURISTIKA Garmin Dakota 10/20 Kompaktní outdoorová navigace s barevným dotykovým displejem. Přístroj je vhodný pro pěší turistiku, cykloturistiku, geocaching, ale i další aktivity jako jsou lyžování nebo vysokohorská turistika. Možnost navigace po silnicích nejrychlejší/ nejkratší trasou. Odolnost proti vodě a vi bracím. V ceně turistická mapa ČR 1: Garmin Montana 600/650 4 displej VHNÉ I PRO MOTO Kč 2,6 displej Kč 2,2 displej Garmin etre 20/30 Voděodolná GPS s výdrží až 25 hodin na 2 AA baterie, bohatou funkční výbavou a příjmem signálu GPS/GLONASS/ GALILEO. Všestranné využití: vysokohorská turistika, cykloturistika, geocaching. V ceně turistická mapa ČR 1:25 000, možnost rozšíření map (slot na microsd kartu). GPS s otočným, 4 dotykovým displejem, napájeným stojánkem, kombinované napájení - vestavěná baterie výměnná (AAA) baterie, výdrž až 20 hodin, připojení eterních čidel, vestavěný fotoaparát 5 Mp (Montana 650), turistická mapa 1:25 000, možnost hlasové navigace. Plnohodnotné využití pro: auto/moto/turistika Kč Garmin Oregon 600/650 Garmin Feni Nové modely oblíbených turistických GPS navigací řady Oregon. Brilantní, vysoce jasný displej s vynikající čitelností. Kompatibilita s příjmem GPS/ GLONASS družicového signálu. Barometrický výškoměr, náměrový kompas, Bluetooth, ANT+, vestavěný fotoaparát 8 Mp (Oregon 650). V ceně podrobná turistická mapa ČR 1: Kč 3 displej Kč Outdoorové GPS hodinky určené pro vyznavače pohybu v přírodě, horolezce, vysokohorské turisty či příznivce dalších outdoorových aktivit, s vestavěným barometrem, výškoměrem a 3osým kompasem, nabízející plnohodnotné navigační funkce, mezi které patří možnost ukládání pozic v terénu, zpětná navigace po prošlé trase, zobrazení mapy nebo podpora oblíbené hry Geocaching, možnost připojení eterních čidel pro měření tepové frekvence nebo teploty. Feni je odolný proti vodě (50 m) a má etrémně dlouhou výdrž až 50 hodin provozu v režimu GPS. V ceně zdarma on-line program pro vyhodnocení a plánování outdoorových aktivit Garmin Connect.

6 CYKLISTIKA Garmin Dakota 10 Cyklo Garmin Edge 500 GPS s barevným, dotykovým 2,6 displejem, s cyklo mapou ČR (naviguje i po cyklotrasách), vhodná pro cyklistiku, turistiku nebo geocaching. V ceně odolné navigace je i držák na kolo a turistická mapa TOPO Czech 1: Kč NOVINKA 2,6 displej Garmin Edge Touring Kč GPS cyklopočítač s hmotností pouhých 59 g pro záznam a vyhodnocení vašich aktivit, výdrž až 14 hodin, záznam času, rychlosti, vzdálenosti či projeté trasy, připojení eterních čidel pro měření frekvence šlapání, srdečního tepu či výkonu. Přenos dat do PC přes USB pro vyhodnocení a plánování tréninku, zobrazení trasy nad Google Earth, využití Virtuálního Partnera, zvukové alarmy. Montáž na řídítka či představec kola bez kabeláže, GPS je možné přenášet mezi více koly. Cykloturistická mapová navigace s funkcemi cyklocomputeru. Zjednodušené ovládání, sportovní tělo navigací Edge série, cyklo mapa Evropy (včetně speciální mapy CYKLO Czech), navigace na silnicích i mimo ně, nová funkce pro automatické vytvoření okružní trasy se zobrazením výškového profilu Kč Garmin Edge 510 Nemapový GPS cyklocomputer s barevným displejem a výdrží až 20 hodin, nově s možností online sledování a přenosu tréninkových dat nebo příjmem signálu GPS/GLONASS. Edge 510 poskytuje široké možnosti měření rychlosti, vzdálenosti, času, převýšení či spálených kalorií, nabízí možnost připojení eterních čidel. Spolehlivě zaznamená a vyhodnotí nejen jízdu na kole, ale i řadu dalších sportů Kč Garmin Edge 200 Lehký cyklopočítač s černobílým displejem pro záznam a vyhodnocení vašich aktivit, výdrž až 14 hodin, záznam času, rychlosti, vzdálenosti či projeté trasy, přenos dat do PC přes USB pro vyhodnocení a plánování tréninku, zobrazení trasy nad Google Earth, využití Virtuálního partnera, zvukové alarmy. Montáž na řídítka či představec kola bez kabeláže, GPS je možné přenášet mezi více koly Kč Garmin Edge 800 Špičkový mapový cyklopočítač s barevným dotykovým displejem a váhou pouhých 98 gramů. Měření rychlosti, vzdálenosti, času, kalorií či převýšení, připojení eterních čidel, variabilní displej, záznam trati tréninku, virtuální tréninkový partner či závod. Vyhodnocení tréninku nad mapou v PC v aplikaci Garmin Connect, jednoduchý držák na řídítka či představec kola. V ceně mapa TOPO Czech Kč

7 BĚH PLAVÁNÍ Garmin Forerunner 10 Lehké a pohodlné běžecké GPS hodinky s jednoduchou, intuitivní obsluhou, s měřením vzdálenosti, tempa, rychlosti a počtu spálených kalorií. Možnost záznamu a vyhodnocení tréninkových dat jak v terénu, tak i na displeji počítače Kč Váš on-line tréninkový deník se širokou škálou možností uložení, vyhodnocování a plánování sportovních výkonů, včetně sdílení dat s ostatními sportovci. U dat z bazénu je schopen analyzovat také plavecký styl, počet záběrů, včetně výpočtu celkové efektivity tréninku (SWOLF). Graf plavání Garmin Forerunner 110/210 Jednoduše ovladatelné GPS hodinky pro měření a záznam rychlosti, času i vzdálenosti. S hrudním pásem pak změříte vaši tepovou frekvenci při běhu, turistice, na kole nebo třeba na lyžích. Model 210 nabízí i možnost alarmů a plánování tréninku ve vašem PC Kč Garmin SWIM Plavecké hodinky pro vyhodnocení tréninků v krytém bazénu. Díky tenkému tělu a nízké celkové hmotnosti neomezují plavce v pohybu. Možnost automatického rozpoznání plaveckého stylu, počítání uplavaných délek bazénu a uplavané vzdálenosti přináší nové možnosti v plaveckém tréninku. Zaznamenaný trénink je navíc možné bezdrátově přenést do on-line tréninkového deníku Garmin Connect, včetně možnosti vzdáleného sdílení tréninkových záznamů s trenérem nebo přáteli Kč TRIATLON Garmin Forerunner 310 XT Garmin Forerunner 910 XT GPS sporttester pro etrémní disciplíny (triatlon, Ironman) s dlouhou výdrží až 20 hodin provozu, zvukovými a vibračními alarmy, volbou druhu sportovní aktivity, funkcí Virtuální Partner umožňující soupeření se svým vlastním nebo cizím výkonem, možností nastavení intervalových tréninků, bezdrátovou komunikací s PC (zdarma online program pro vyhodnocení či plánování ání tréninků) a schopností připojení eterních čidel jako jsou hrudní pás, krokoměr nebo čidlo pro měření rychlosti a kadence šlapání Kč GPS sporttester pro vyznavače etrémních sportovních disciplín jako jsou Ironman, triatlon nebo běžecké či cyklistické maratóny. Hodinky nabízí i podrobné vyhodnocení plavání v krytém bazénu anebo na otevřené vodě, samostatný profil pro každý sport. Etrémním sportům je přizpůsobena dlouhá výdrž až 22 hodin, možnost uživatelské definice zobrazovaných dat na displeji a samozřejmě přenos získaných dat do PC pro vyhodnocení či plánování aktivit Kč

8 Společnost Garmin Czech s.r.o. si vyhrazuje právo provést změny a opravy související s případnými aktualizacemi bez předchozího oznámení. Neručí za eventuální chyby a nejasnosti vzniklé při přípravě tohoto materiálu. Ceny uvedené v katalogu platí od do , nebo do vyprodání zásob. Veškeré ceny jsou uvedeny vč. DPH. U zboží je v uvedených cenách obsažen recyklační poplatek dle zákona č. 185/2001 novely č. 7/2005 Sb.

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz N O V I N K A Inteligentní fitness náramek, který hravě změní váš životní styl Garmin vívofit je inteligentní elektronický náramek, který při nošení na ruce monitoruje vaše celodenní

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS 2013 Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km 2 SPORTOVNÍ NAVIGACE garmin.cz Obsah BĚŽECKÉ HODINKY S GPS Forerunner 10 3

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS. Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS. Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km garmin.cz Obsah FITNESS Vívofit 4 Vívofit / Vívofit HR Forerunner 70 5 Forerunner

Více

Inspirace ze světa navigace

Inspirace ze světa navigace Platnost od 11. 3. 2013 Inspirace ze světa navigace 3,5 displej 5 displej 1 590 Kč Garmin nüvi 30 ČR Lifetime Tenká, automobilová navigace s jednoduchým ovládáním a bezplatnou doživotní aktualizací silniční

Více

Objevte svět. mimo značené trasy. www.garmin.cz. ... to je navigace! www.geocaching.com. Podpora hry Geocaching

Objevte svět. mimo značené trasy. www.garmin.cz. ... to je navigace! www.geocaching.com. Podpora hry Geocaching Platnost 20. 4. 31. 5. 2010 www.geocaching.com Objevte svět mimo značené trasy Podpora hry Geocaching Hledáte inspiraci pro výlety do přírody? Víte, že stránky www.geocaching.com ukrývají tisíce pokladů,

Více

Inspirace ze světa navigace

Inspirace ze světa navigace Platnost od 1. 7. 2013 Inspirace ze světa navigace 5 displej 3,5 displej 1 490 Kč Garmin nüvi 30 ČR Lifetime Tenká, automobilová navigace s jednoduchým ovládáním a bezplatnou doživotní aktualizací silniční

Více

Inspirace ze světa navigací

Inspirace ze světa navigací Platnost od 10. 7. 2012 Inspirace ze světa navigací nüvi 2455 Lifetime Tenká, širokoúhlá navigace s doživotní bezplatnou aktualizací předehraných map 45 zemí Evropy: dotykový displej 4,3, otočný na šířku

Více

Ceny platné od 23. 8. do 15. 9. 2010. Katalog navigací

Ceny platné od 23. 8. do 15. 9. 2010. Katalog navigací Ceny platné od 23. 8. do 15. 9. 2010 Katalog navigací 10 důvodů proč... Lifetime série - unikátní série produktů s bezplatnou aktualizací map Evropy po celou dobu životnosti navigace. Bližší informace

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2013... turistika... kolo... geocaching garmin.cz OUTDOOROVÉ GPS Obsah Fenix 3 Fenix etrex 4 5 etrex 10 / 10 GS etrex 20 / 20 PRO / 20 CYKLO etrex 30 / 30 PRO / 30

Více

GARMIN LIFETIME. Katalog navigací. Navigace s doživotní aktualizací map ZNÁTE VÝHODNĚJŠÍ NABÍDKU? 4 990 Kč. 3 990 Kč. Garmin nüvi 1490T Lifetime

GARMIN LIFETIME. Katalog navigací. Navigace s doživotní aktualizací map ZNÁTE VÝHODNĚJŠÍ NABÍDKU? 4 990 Kč. 3 990 Kč. Garmin nüvi 1490T Lifetime Ceny platné od 1. 12. 2011 Katalog navigací GARMIN LIFETIME Navigace s doživotní aktualizací map ZNÁTE VÝHODNĚJŠÍ NABÍDKU? Navigace s doživotní aktualizací map nabízí bezplatný přístup k nejaktuálnějším

Více

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU

OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU OUTDOOROVÉ GPS NAVIGACE PRO TURISTIKU 2012 garmin.cz/produkty/mapy-software MAPY TOPO CZECH TOPO Czech UNIKÁTNÍ TURISTICKÉ MAPY ČR TOPO Czech TURISTICKÁ MAPA ČR S NAVIGACÍ PO SILNICÍCH Turistická mapa

Více

DOTWALKER NAVIGACE PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ

DOTWALKER NAVIGACE PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ DOTWALKER NAVIGACE PRO NEVIDOMÉ A SLABOZRAKÉ Libor DOUŠEK, Marek SUSČÍK ACE Design, s.r.o., Drážní 7, Brno, oko@acedesign.cz Anotace: DotWalker je aplikace pro usnadnění cestování zrakově hendikepovaných

Více

GPS navigace. Navigace v mobilních telefonech je trendem posledních několika let, kdy používání navigací umožňují takzvané chytré telefony.

GPS navigace. Navigace v mobilních telefonech je trendem posledních několika let, kdy používání navigací umožňují takzvané chytré telefony. GPS navigace Navigace GPS byly původně čistě vojenským projektem. Tato nová technologie byla vyvíjena pro ryze vojenské účely, kdy měla pomoci při orientaci vojenských jednotek v cizím prostředí či v přesnějším

Více

Katalog produktů 2012 www.pujcovna-lodi-na-vltave.xf.cz

Katalog produktů 2012 www.pujcovna-lodi-na-vltave.xf.cz Katalog produktů 2012!POZOR AKCE! Poštovné je u všech výrobků ZDARMA! FM transmitter s USB a čtečkou karet SD Popis: Barva: černo-stříbrná, dle obrázku Slot na SD karty MMC, podpora 128MB, 256MB, 512MB,

Více

Řada nüvi 2300. stručný návod k obsluze. určeno pro použití s těmito modely nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370

Řada nüvi 2300. stručný návod k obsluze. určeno pro použití s těmito modely nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 Řada nüvi 2300 stručný návod k obsluze určeno pro použití s těmito modely nüvi: 2300, 2310, 2340, 2350, 2360, 2370 Začínáme VAROVÁNÍ Přečtěte si leták Důležité bezpečnostní informace a informace o výrobku

Více

Dodávka termovizních kamer s příslušenstvím

Dodávka termovizních kamer s příslušenstvím Dodávka termovizních kamer s příslušenstvím Název veřejné zakázky: část 1 - Dodávka termovizních kamer pro laboratoř zpracování obrazu a pro výuku stavební diagnostiky část 2 - Dodávka termovizní kamery

Více

Aktivity s GPS 3. Měření některých fyzikálních veličin

Aktivity s GPS 3. Měření některých fyzikálních veličin Aktivity s GPS 3 Měření některých fyzikálních veličin Autor: L. Dvořák Cílem materiálu je pomoci vyučujícím s přípravou a následně i s provedením terénního cvičení s využitím GPS přijímačů se žáky II.

Více

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz N O V I N K A vívoactive Celodenní parťák pro sport, práci i odpočinek vívofit vívofit2 Zdravý životní styl ve vašich rukou 6 990 Kč 2 290 / 2 990 Kč Multisportovní, ultra tenké

Více

Z-E2026 ZJEDNODUŠENÝ NÁVOD K POUŽITÍ

Z-E2026 ZJEDNODUŠENÝ NÁVOD K POUŽITÍ Z-E2026 ZJEDNODUŠENÝ NÁVOD K POUŽITÍ CZ OBSAH PŘEHLED O TÉTO PŘÍRUČCE...S. 02 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY...S. 02 PŘED PRVNÍM POUŽITÍM...S. 02 PŘEHLED ZAŘÍZENÍ ZENEC SYSTEM...S. 03 MULTIFUNKČNÍ VOLANT...S. 04

Více

Běháme, chodíme, jezdíme a zaznamenáváme, analyzujeme, sdílíme

Běháme, chodíme, jezdíme a zaznamenáváme, analyzujeme, sdílíme Běháme, chodíme, jezdíme a zaznamenáváme, analyzujeme, sdílíme Jiří Sumbal 1 e-mail: j.sumbal@gmail.com 1 Střední průmyslová škola, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky,

Více

WEBDISPEČINK NA MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍCH PŘÍRUČKA PRO WD MOBILE

WEBDISPEČINK NA MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍCH PŘÍRUČKA PRO WD MOBILE WEBDISPEČINK NA MOBILNÍCH ZAŘÍZENÍCH PŘÍRUČKA PRO WD MOBILE Úvodem WD je mobilní verze klasického WEBDISPEČINKU, která je určena pro chytré telefony a tablety. Je k dispozici pro platformy ios a Android,

Více

Approach G10. Návod k obsluze

Approach G10. Návod k obsluze Approach G10 Návod k obsluze Únor 2016 190-01986-41_0A Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez písemného souhlasu

Více

Inspirace ze světa navigace

Inspirace ze světa navigace Platnost od 1. 12. 2013 Inspirace ze světa navigace 1.990 Kč 3.590 Kč Garmin nüvi 42 ČR Lifetime Tenká, širokoúhlá navigace s jednoduchým ovládáním a bezplatnou doživotní aktualizací silniční mapy ČR:

Více

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz N O V I N K A Vívosmart Inteligentní fitness náramek, který hravě změní váš životní styl. Vívofit Fitness náramek s výdrží více než 1 rok. 4 690 Kč 2 790 Kč Garmin Vívosmart

Více

fēnix 2 Návod k obsluze

fēnix 2 Návod k obsluze fēnix 2 Návod k obsluze Březen 2014 190-01730-41_0A Vytištěno na Tchaj-wanu Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez

Více

fēnix 3/HR Návod k obsluze

fēnix 3/HR Návod k obsluze fēnix 3/HR Návod k obsluze Únor 2016 190-01840-41_0D Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez písemného souhlasu společnosti

Více

HD satelitní přijímač SLOTH Opticum Ultra plus

HD satelitní přijímač SLOTH Opticum Ultra plus HD satelitní přijímač SLOTH Opticum Ultra plus recenze přijímače strana 1/16 Obsah: Představení přijímače... 3 Balení... 3 Přijímač... 4 Přední strana přijímače... 4 Zadní strana přijímače... 4 Levá strana

Více

Minix NEO X6. Uživatelská příručka CZ

Minix NEO X6. Uživatelská příručka CZ Minix NEO X6 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO X6 Minix NEO X6 je revoluční media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali 450. S

Více

AUTOMOBILOVÉ A MOTOCYKLOVÉ GPS

AUTOMOBILOVÉ A MOTOCYKLOVÉ GPS AUTOMOBILOVÉ A MOTOCYKLOVÉ GPS N A V I G A C E N A S I L N I C I 2 OBSAH garmin.cz/produkty/auto-moto AUTONAVIGACE S BEZPLATNOU DOŽIVOTNÍ AKTUALIZACÍ SILNIČNÍ MAPY ČR nüvi 40 ČR Lifetime nüvi 50 ČR Lifetime

Více

epix Návod k obsluze

epix Návod k obsluze epix Návod k obsluze Duben 2015 Vytištěno na Tchaj-wanu 190-01753-41_0A Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez písemného

Více

Vyplňte API klíč, který si vygenerujete v Nastavení obchodu v profilu Uloženky v části Nastavit klíč pro API.

Vyplňte API klíč, který si vygenerujete v Nastavení obchodu v profilu Uloženky v části Nastavit klíč pro API. Obsah Aktivace modulu... 2 Nastavení poboček a cen... 3 Cena... 5 Zdarma od... 5 Mapování stavů zásilek... 6 Zobrazení dopravy na eshopu... 6 Práce s objednávkami... 9 Vytvoření zásilky... 10 Stornování

Více

Mikromarz. CharGraph. Programovatelný výpočtový měřič fyzikálních veličin. Panel Version. Stručná charakteristika:

Mikromarz. CharGraph. Programovatelný výpočtový měřič fyzikálních veličin. Panel Version. Stručná charakteristika: Programovatelný výpočtový měřič fyzikálních veličin Stručná charakteristika: je určen pro měření libovolné fyzikální veličiny, která je reprezentována napětím nebo ji lze na napětí převést. Zpětný převod

Více

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Touch

Nastavení telefonu T-Mobile MDA Touch Nastavení telefonu T-Mobile MDA Touch Telefon s integrovaným kapesním počítačem T-Mobile MDA Touch, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití

Více

Sportovní kamera FULL HD, WiFi

Sportovní kamera FULL HD, WiFi Sportovní kamera FULL HD, WiFi Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Jednoduché ovládání Bohaté příslušenství Podpora WI-FI www.spyshops.cz Stránka 1 1. Popis produktu 1.) Nahrávání/Foto 2.) Mikrofon

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ČESKÁ SPRÁVA SOCIÁLNÍHO ZABEZPEČENÍ IČO: 00006963 Sídlo/místo podnikání: Křížová

Více

nüvi Řada 2709 Návod k obsluze

nüvi Řada 2709 Návod k obsluze nüvi Řada 2709 Návod k obsluze Září 2014 Vytištěno na Tchaj-wanu 190-01783-41_0A Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část)

Více

Přednáška Tablety a chytré telefony. Ing. Michaela Mudrochová Algoritmus individuálního vzdělávání CZ.1.07/3.1.00/50.0078

Přednáška Tablety a chytré telefony. Ing. Michaela Mudrochová Algoritmus individuálního vzdělávání CZ.1.07/3.1.00/50.0078 Přednáška Tablety a chytré telefony Ing. Michaela Mudrochová Algoritmus individuálního vzdělávání CZ.1.07/3.1.00/50.0078 1 Tablety a chytré telefony o o o Nové operační systémy Historie Vývoj současnost

Více

- regulátor teploty vratné vody se záznamem teploty

- regulátor teploty vratné vody se záznamem teploty - regulátor teploty vratné vody se záznamem teploty Popis spolu s ventilem AB-QM a termelektrickým pohonem TWA-Z představují kompletní jednotrubkové elektronické řešení: AB-QTE je elektronický regulátor

Více

Inspirace ze světa navigace

Inspirace ze světa navigace Platnost od 9. 5. 2013 Inspirace ze světa navigace 3,5 displej 5 displej 1 490 Kč Garmin nüvi 30 ČR Tenká, automobilová navigace s jednoduchým ovládáním a bezplatnou doživotní aktualizací silniční mapy

Více

NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách.

NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách. NÁVOD K HODINKÁM S KAMEROU 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových hodinkách. Připojení k PC je pomocí USB konektoru na rekordéru, z PC je rekordér

Více

INFORMATIKA V CHOVECH PRASAT

INFORMATIKA V CHOVECH PRASAT INFORMATIKA V CHOVECH PRASAT Bajbár, M. KONFIRM, spol. s r.o. Tento článek si klade za cíl informovat odbornou veřejnost z oblasti chovu a šlechtění prasat o možnostech využití a základních analytických

Více

Elektronická kniha jízd ŠkodaSAT

Elektronická kniha jízd ŠkodaSAT Elektronická kniha jízd ŠkodaSAT Nová Fabia, Roomster, Octavia Tour, Octavia, Superb 1 Co je Elektronická kniha jízd ŠkodaSAT - EKJ Produkt umožňuje sledovat pohyb vozidla a zároveň vytvořit elektronickou

Více

Conconiho Test elegantně s Polar RS400sd a RS800sd. PolarShop

Conconiho Test elegantně s Polar RS400sd a RS800sd. PolarShop Conconiho Test elegantně s Polar RS400sd a RS800sd PolarShop Conconiho terénní test částečně nahrazuje spiroergometrické vyšetření pro určení anaerobního prahu ANP tak praví jeden ze studijních materiálů.

Více

Produkty a služby. Mgr. Luděk OKÉNKA Vedoucí pobočky Praha CROSS Zlín, a.s., Czech Republic

Produkty a služby. Mgr. Luděk OKÉNKA Vedoucí pobočky Praha CROSS Zlín, a.s., Czech Republic Produkty a služby Mgr. Luděk OKÉNKA Vedoucí pobočky Praha CROSS Zlín, a.s., Czech Republic Informace o společnosti CROSS Zlín, a.s. Společnost Cross Zlín má zkušenosti v oblasti vývoje, výroby, dodávek,

Více

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU

ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU Page 1/1 ZPRÁVA O PRŮBĚHU ŘEŠENÍ PROJEKTU Cíle projektu Uveďte předem stanovené cíle a u každého z nich uveďte, do jaké míry byl splněn, případně důvod, proč splněn nebyl. Cílem projektu bylo skokové zvýšení

Více

V této části manuálu bude popsán postup jak vytvářet a modifikovat stránky v publikačním systému Moris a jak plně využít všech možností systému.

V této části manuálu bude popsán postup jak vytvářet a modifikovat stránky v publikačním systému Moris a jak plně využít všech možností systému. V této části manuálu bude popsán postup jak vytvářet a modifikovat stránky v publikačním systému Moris a jak plně využít všech možností systému. MENU Tvorba základního menu Ikona Menu umožňuje vytvořit

Více

DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO MKDS STŘÍBRO Č. 20/HIO/2011

DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO MKDS STŘÍBRO Č. 20/HIO/2011 DODATEK Č. 2 KE SMLOUVĚ O DÍLO MKDS STŘÍBRO Č. 20/HIO/2011 uzavřený na základě vzájemné dohody smluvních stran, jehož předmětem je rozšiřování Městského kamerového dohlížecího systému pro město Stříbro,

Více

Jeřábový hák s dálkovým ovládáním elebia.

Jeřábový hák s dálkovým ovládáním elebia. Jeřábový hák s dálkovým ovládáním elebia. Automatický hák elebia, je unikátní jeřábový hák, který umožňuje na dálku a bez manipulace uchytit a uvolnit náklad. Nyní byla představena druhá generace elebia

Více

Akční kamera FHD170/5. Obj. č. 80 60 86

Akční kamera FHD170/5. Obj. č. 80 60 86 Akční kamera FHD170/5 Obj. č. 80 60 86 Popis a ovládací prvky 1. Tlačítko pro pořízení snímku 2. Tlačítko pro záznam videa 3. Uzamčení / On-Off 4. LED kontrolka 5. Vstup pro Micro-SD kartu 6. Vstup HDMI

Více

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz

Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz Ukázka knihy z internetového knihkupectví www.kosmas.cz U k á z k a k n i h y z i n t e r n e t o v é h o k n i h k u p e c t v í w w w. k o s m a s. c z, U I D : K O S 1 8 0 0 4 3 U k á z k a k n i h

Více

Sunis Indoor WireFree RTS Thermosunis Indoor WireFree RTS

Sunis Indoor WireFree RTS Thermosunis Indoor WireFree RTS Sunis Indoor WireFree RTS Thermosunis Indoor WireFree RTS CZ Návod k obsluze Obsah Bezpečnostní pokyny 2 Použití a vlastnosti 3 Popis a určení výrobku 3 Technické údaje 3 Obsah balení 3 Ovládací prvky

Více

RV 760/Camper 760 Návod k obsluze

RV 760/Camper 760 Návod k obsluze RV 760/Camper 760 Návod k obsluze Leden 2014 190-01600-41_0B Vytištěno na Tchaj-wanu Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho

Více

KOUKAAM a.s. U Vinných sklepů 7 190 00 Praha 9 www.koukaam.se

KOUKAAM a.s. U Vinných sklepů 7 190 00 Praha 9 www.koukaam.se KOUKAAM a.s. U Vinných sklepů 7 190 00 Praha 9 www.koukaam.se Co jsou IP kamery a jaké je jejich využití? Digitální IP kamery se nazývají také síťové kamery, protože se připojují přímo do počítačové sítě,

Více

Aktivity s GPS 1. Popis a nastavení GPS přijímače

Aktivity s GPS 1. Popis a nastavení GPS přijímače Aktivity s GPS 1 Popis a nastavení GPS přijímače Autor: L. Dvořák Cílem materiálu je pomoci vyučujícím s přípravou a následně i s provedením terénního cvičení s využitím GPS přijímačů se žáky II. stupně

Více

HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Mini

HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Mini HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Mini recenze přijímače strana 1/28 Obsah: Představení přijímače... 4 Balení... 4 Přijímač... 5 Přední strana přijímače... 5 Zadní strana přijímače... 6 Pravá strana

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS 2013 Rychlost: 16 km/h Čas: 1:52:12,3 Vzdálenost: 35,3 km Srdeční tep: 148 bpm... kolo Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84

Více

2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti

2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Chat 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune je zvuková

Více

Analyzátor tělesných hodnot Grundig MD 4810. Obj. č.: 86 02 78. Vážení zákazníci,

Analyzátor tělesných hodnot Grundig MD 4810. Obj. č.: 86 02 78. Vážení zákazníci, Analyzátor tělesných hodnot Grundig MD 4810 Obj. č.: 86 02 78 Vážení zákazníci, Děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup analyzátoru tělesných hodnot MD 4810. Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje

Více

Nastavení telefonu Samsung S6500 Galaxy Mini 2

Nastavení telefonu Samsung S6500 Galaxy Mini 2 Nastavení telefonu Samsung S6500 Galaxy Mini 2 Telefon Samsung S6500 Galaxy Mini 2, zakoupený v prodejní síti společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., má potřebné parametry pro použití T-Mobile služeb

Více

Kamera Sony Action Cam nositelná na těle a. s možností připojení přes Wi-Fi: objevte v sobě. smysl pro dobrodružství

Kamera Sony Action Cam nositelná na těle a. s možností připojení přes Wi-Fi: objevte v sobě. smysl pro dobrodružství osokuna Tisková zpráva IFA, Berlín 29. srpna 2012 Kamera Sony Action Cam nositelná na těle a s možností připojení přes Wi-Fi: objevte v sobě smysl pro dobrodružství Ultrakompaktní Full HD videokamera pro

Více

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz

GPS NAVIGACE. www.garmin.cz GPS NAVIGACE www.garmin.cz GARMIN TIP vívoactive Chytré, multisportovní GPS hodinky v tenkém designu vívofit vívofit2 Zdravý životní styl ve vašich rukou 2 290 / 2 990 Kč 6 490 Kč Celodenní parťák pro

Více

1 ŘÍZENÍ S POSILOVAČEM

1 ŘÍZENÍ S POSILOVAČEM 1 ŘÍZENÍ S POSILOVAČEM Účel : Snížení ovládací síly při běžném převodu řízení. Poznámka : Pro natočení rejdových kol u vozidel s velkým zatížením řídící nápravy je nutno vyvinout velkou ovládací sílu její

Více

ŘÍZENÍ DOPRAVY. Světelná signalizace - 35 -

ŘÍZENÍ DOPRAVY. Světelná signalizace - 35 - 8. ŘÍZENÍ DOPRAVY Světelná signalizace Základem funkce světelně řízené křižovatky je řadič, pracující v dopravně závislém režimu, který získává informace o počtu projíždějících vozidel ze smyčkových detektorů.

Více

Chytré hodinky S3. Uživatelský manuál. Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat

Chytré hodinky S3. Uživatelský manuál. Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat Chytré hodinky S3 Uživatelský manuál Přečtěte si prosím tento manuál pozorně dříve, než začnete hodinky používat Upozornění: Není povoleno rozebírat hodinky či jakkoli zasahovat do jejich konstrukce (kromě

Více

CAR X90 HND. kamera pro Váš automobil. Noční vidění, HDMI, Duální kamera. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt.

CAR X90 HND. kamera pro Váš automobil. Noční vidění, HDMI, Duální kamera. Uživatelská příručka. Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. CAR X90 HND kamera pro Váš automobil Noční vidění, HDMI, Duální kamera Uživatelská příručka Děkujeme, že jste si zakoupili tento produkt. Ještě než se vrhnete na natáčení svých prvních cestovních záběrů,

Více

Městský kamerový systém

Městský kamerový systém 6. ŘÍZENÍ DOPRAVY Městský kamerový systém Kamerový systém je budován v městě Plzni od roku 1998 za účelem sledování dopravy a míst s potenciálním výskytem trestné činnosti na území města. Systém poskytuje

Více

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu. www.spyshops.

Hodinky s kamerou. Návod k použití. Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu. www.spyshops. Hodinky s kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Kvalitní provedení IR přisvícení Funkce diktafonu www.spyshops.cz stránka 1 1. Popis tlačítek A. Tlačítko on/off a pro pořízení záznamu, fotografie

Více

Uživatelská p íru ka UMAX VisionBook 7Q Plus

Uživatelská p íru ka UMAX VisionBook 7Q Plus Uživatelská p íru ka UMAX VisionBook 7Q Plus Uživatelská p íru ka Uživate ská príru ka VisionBook 7Q Plus Popis za ízení 1. Tla ítko zapnutí / vypnutí (Power) 2. Tla ítka pro ovládání hlasitosti 3. Micro

Více

AKG WMS 4500 AKG WMS 4500

AKG WMS 4500 AKG WMS 4500 AKG WMS 4500 AKG WMS 4500 je profesionální bezdrátový mikrofonní systém, určený pro nejnáročnější aplikace jako touring a velké instalace. Koncepcí vychází z populárního a osvědčeného modelu WMS 4000,

Více

Katalog navigací. Garmin nüvi 1490T Lifetime. Garmin nüvi 1390 Lifetime. Ceny platné od Kč Kč

Katalog navigací. Garmin nüvi 1490T Lifetime. Garmin nüvi 1390 Lifetime. Ceny platné od Kč Kč Ceny platné od 25. 11. 2011 Katalog navigací ZNÁTE VÝHODNĚJŠÍ NABÍDKU? Navigace s doživotní aktualizací map nabízí bezplatný přístup k nejaktuálnějším j mapám po celou dobu fungování navigačního přístroje,

Více

Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě

Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě Špičkový diktafon nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě Návod k obsluze Hlavní výhody produktu: Volitelná kvalita nahrávání Volitelné nahrávání detekcí zvuku Nejkvalitnější možný záznam v PCM kvalitě

Více

DATOVÉ SCHRÁNKY. Seminární práce z předmětu Information and communication policy

DATOVÉ SCHRÁNKY. Seminární práce z předmětu Information and communication policy Vyšší odborná škola informačních služeb Praha ve spolupráci s Institut of Technology ve Sligu Seminární práce z předmětu Information and communication policy DATOVÉ SCHRÁNKY 18. března 2010 Jana Lužinová

Více

vívomove Návod k obsluze

vívomove Návod k obsluze vívomove Návod k obsluze Duben 2016 190-02027-41_0A Všechna práva vyhrazena. Na základě autorských zákonů není povoleno tento návod kopírovat (jako celek ani žádnou jeho část) bez písemného souhlasu společnosti

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Obsah Popis dálkového ovladače 3 Ovládání TV služby 4 1. Informace o pořadu 4 2. Seznam TV kanálů 5 3. Možnosti kanálů 5 4. Programový průvodce 6 5. Změna pořadí

Více

Obsah. Úvodem 7. Komu je kniha určena 8 Co v knize najdete 8 Konvence použité v knize 9

Obsah. Úvodem 7. Komu je kniha určena 8 Co v knize najdete 8 Konvence použité v knize 9 Obsah Úvodem 7 Komu je kniha určena 8 Co v knize najdete 8 Konvence použité v knize 9 Procházíme Internet 11 Co pot ebujeme 11 Pohyb po Internetu 11 Jak to funguje 11 Popis prohlížeče Internet Explorer

Více

Talos. Návod k obsluze

Talos. Návod k obsluze Talos Návod k obsluze Před prvním použitím Vážený uživateli, děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku. Abychom zajistili rychlé a pohodlné používání nového tabletu Ainol, přečtěte si prosím před použitím

Více

Ekvitermní regulátory, prostorová regulace a příslušenství

Ekvitermní regulátory, prostorová regulace a příslušenství Ekvitermní regulátory, prostorová regulace a příslušenství 1 Regulátory druhy a vlastnosti Pro ovládání kotlů PROTHERM pokojovým regulátorem lze použít pouze takový regulátor, který má beznapěťový výstup,

Více

1. Úvaha na téma Moje osobní motivace k výkonu funkce generálního ředitele ČT

1. Úvaha na téma Moje osobní motivace k výkonu funkce generálního ředitele ČT 2.1. Úvod 2.1.1. Přehled 2.1.1.1. Charakteristika 1. Úvaha na téma Moje osobní motivace k výkonu funkce generálního ředitele ČT Vyhlášení výběrového řízení na funkci generálního ředitele České televize

Více

Představte si Záznam v reálném čase při plném rozlišení

Představte si Záznam v reálném čase při plném rozlišení Záznam v plném rozlišení D1 v reálném čase SVR-3200/1680/1660/1645/960/945 Představte si Záznam v reálném čase při plném rozlišení Jedná se o řadu vybroušených digitálních záznamových zařízení, která jsou

Více

DATABÁZE 2007. DŮLEŽITÉ: Před načtením nové databáze do vaší databáze si prosím přečtěte následující informace, které vám umožní:

DATABÁZE 2007. DŮLEŽITÉ: Před načtením nové databáze do vaší databáze si prosím přečtěte následující informace, které vám umožní: DATABÁZE 2007 DŮLEŽITÉ: Před načtením nové databáze do vaší databáze si prosím přečtěte následující informace, které vám umožní: - jednoduše a rychle provést úpravy ve struktuře vaší databáze podle potřeby

Více

Dodávka zdravotnického vybavení

Dodávka zdravotnického vybavení Příloha č. 5 ROZPIS NABÍDKOVÉ CENY Dodávka zdravotnického vybavení Zboží/max. cena včetně DPH Sada teploměrů 1 ks, max. cena 6 000 Kč/sada Minimální požadavek zadavatele Konkretizace nabídky uchazeče Cena

Více

ŘADA MOTORŮ SCANIA EURO 5. Opravdový rozdíl

ŘADA MOTORŮ SCANIA EURO 5. Opravdový rozdíl ŘADA MOTORŮ SCANIA EURO 5 Opravdový rozdíl PŘEDSTAVUJEME MOTORY SCANIA EURO 5 2-3 Dokonalost se vyplácí. O tom, co je motorem vašich ambicí, se můžeme jen dohadovat. Zato přesně víme, jakým překážkám musíte

Více

HDCVI DVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál záznamové zařízení Dahua & BCS HDCVI

HDCVI DVR Uživatelský manuál. Uživatelský manuál záznamové zařízení Dahua & BCS HDCVI Uživatelský manuál záznamové zařízení Dahua & BCS HDCVI Obsah 1. Obsah balení a instalace pevného disku... 1 1.1 Obsah balení... 1 1.2 Instalace pevného disku (HDD)... 1 1.2.1 Otevření skříně... 1 1.2.2

Více

Bude nás sledovat inteligentní prach? Ing. Bibiána Buková, PhD. (17. 12. 2004)

Bude nás sledovat inteligentní prach? Ing. Bibiána Buková, PhD. (17. 12. 2004) Bude nás sledovat inteligentní prach? Ing. Bibiána Buková, PhD. (17. 12. 2004) Využití inteligentního prachu je návrh futuristický, uvažuje s možností využít zařízení, označovaného jako inteligentní prach

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 61 50

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 64 61 50 NÁVOD K OBSLUZE Obj. č. 64 61 50 Úvod Vážení zákazníci, děkujeme za Vaši důvěru a za nákup našeho malého bezdrátového pokojového a venkovního teploměru. Tento přístroj dokáže přijímat signály naměřené

Více

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03

OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. Bav se se mnou První pomoc 02/03 jak mě používat OBSAH AHOJ, JSEM KUKI. 6 10 22 Bav se se mnou První pomoc 02/03 Děkuji ti, že ses rozhodl pro naši společnou cestu. Od teď ti budu dělat jen radost. Přečti si o mně vše důležité, ať víš,

Více

Spolehlivý pracant HAL3000 EliteWork II s nízkou spotřebou energie

Spolehlivý pracant HAL3000 EliteWork II s nízkou spotřebou energie HAL3000 EliteWork II SSD Profesionální pracovní stanice HAL3000 EliteWork II pro činnost s náročnými aplikacemi v podnikatelské i domácí sféře. Špičkový procesor Intel Core i5 a 8GB RAM zaručí enormní

Více

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS SPORTOVNÍ GPS NAVIGACE PRO SPORT A VOLNÝ ČAS Tempo: 4:50 min./km Čas: 0:28:11,8 Srdeční tep: 165 bpm Vzdálenost: 5,84 km 2 SPORTOVNÍ NAVIGACE Obsah BĚŽECKÉ HODINKY S GPS Forerunner 10 3 Forerunner 10 Forerunner

Více

VideoFlex SD / VideoFlex SD XL

VideoFlex SD / VideoFlex SD XL VideoFlex SD / VideoFlex SD XL DE GB NL DK FR ES IT PL FI 02 PT 10 SE 18 NO 26 TR 34 RU 42 135 103 UA 50 CZ 58 130 180 3" 50 ø 11 1000 / 2000 EE LV LT RO BG GR Funkce / Použití Tento videoinspektor umož

Více

modul Jízdy a Kniha jízd uživatelská příručka

modul Jízdy a Kniha jízd uživatelská příručka modul Jízdy a Kniha jízd uživatelská příručka 2 UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA MODULY JÍZDY A KNIHA JÍZD Moduly Jízdy a Kniha jízd Jak to funguje Jízdy jsou části trasy. Vypočítávají se na základě dat přijatých

Více

GSM alarm INTELIGENTNÍ základna

GSM alarm INTELIGENTNÍ základna GSM alarm INTELIGENTNÍ základna Neumísťujte hlavní jednotku alarmu v blízkosti velkých kovových objektů, zařízení způsobujících vysokofrekvenční rušení a silných překážek jako například železobetonové

Více

Zadávací dokumentace. Příloha

Zadávací dokumentace. Příloha Zadávací dokumentace Příloha Dodávka je rozdělena na 6 částí A, B, C, D, E, F dle účelu a charakteristiky položek. Každý uchazeč může nabídnout dodávku jedné nebo více částí. Zadavatel může vybrat pro

Více

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury

Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Kritéria zelených veřejných zakázek v EU pro zdravotnětechnické armatury Zelené veřejné zakázky jsou dobrovolným nástrojem. V tomto dokumentu jsou uvedena kritéria EU, která byla vypracována pro skupinu

Více

SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 2008 (Dotazník s filtry)

SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 2008 (Dotazník s filtry) Filtr SEZNAM OTÁZEK PRO ŠETŘENÍ DOMÁCNOSTÍ O VYUŽÍVÁNÍ INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ 00 (Dotazník s filtry) Mohu Vám položit několik otázek z oblasti informačních technologií? všichni + A000 - ot. A00, - konec

Více

Pro záznam zvuku i obrazu. KX-NTV150 komunikační SIP kamera KX-NTV160 SIP dveřní video telefon

Pro záznam zvuku i obrazu. KX-NTV150 komunikační SIP kamera KX-NTV160 SIP dveřní video telefon Pro záznam zvuku i obrazu KX-NTV150 komunikační SIP kamera KX-NTV160 SIP dveřní video telefon KX-NTV150 Komunikační SIP kamera Vestavěný reproduktor, mikrofon a kamera Záznam zvuku a snímání obrazu v HD

Více

Černá skříňka DVR07. Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka

Černá skříňka DVR07. Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka Černá skříňka DVR07 Kamera s automatickým záznamem videa, fotografií, Uživatelská příručka Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si zakoupil náš výrobek. Před prvním zapnutím přístroje si pečlivě přečtěte

Více

SBĚR, ZPRACOVÁNÍ A POSKYTOVÁNÍ VYBRANÝCH DOPRAVNÍCH DAT TYPU FCD Z VOZIDEL HROMADNÉ DOPRAVY A VOZIDEL ZIMNÍ ÚDRŽBY

SBĚR, ZPRACOVÁNÍ A POSKYTOVÁNÍ VYBRANÝCH DOPRAVNÍCH DAT TYPU FCD Z VOZIDEL HROMADNÉ DOPRAVY A VOZIDEL ZIMNÍ ÚDRŽBY Brněnské komunikace a.s. Statutární město Brno SBĚR, ZPRACOVÁNÍ A POSKYTOVÁNÍ VYBRANÝCH DOPRAVNÍCH DAT TYPU FCD Z VOZIDEL HROMADNÉ DOPRAVY A VOZIDEL ZIMNÍ ÚDRŽBY TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZADAVATELE Seznam

Více

Elektrické. MP - Ampérmetr A U I R. Naměřená hodnota proudu 5 A znamená, že měřená veličina je 5 x větší než jednotka - A

Elektrické. MP - Ampérmetr A U I R. Naměřená hodnota proudu 5 A znamená, že měřená veličina je 5 x větší než jednotka - A Elektrické měření definice.: Poznávací proces jehož prvořadým cílem je zjištění: výskytu a velikosti (tzv. kvantifikace) měřené veličiny při využívání známých fyzikálních jevů a zákonů. MP - mpérmetr R

Více

Egreat i5 Pocket PC s Windows 10

Egreat i5 Pocket PC s Windows 10 Egreat i5 Pocket PC s Windows 10 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Egreat i5 Pocket PC s OS Windows 10 Egreat i5 Pocket PC je revoluční kompaktní Mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel

Více

BEZDRÁTOVÝ PROSTOROVÝ TERMOSTAT

BEZDRÁTOVÝ PROSTOROVÝ TERMOSTAT BEZDRÁTOVÝ PROSTOROVÝ TERMOSTAT BPT710 PRO OVLÁDÁNÍ TOPNÝCH ZAØÍZENÍ Komfortní ovládání pro: přímotopy podlahové topení sálavé panely, infrapanely plynové a elektrické kotle (pouze s přijímačem BPT002)

Více