Zápis ze dne 26. září Setkání Koordinační skupiny projektu v Poděbradech

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze dne 26. září 2013. Setkání Koordinační skupiny projektu v Poděbradech"

Transkript

1 Zápis ze dne 26. září 2013 Setkání Koordinační skupiny projektu v Poděbradech Komunitní plán rozvoje sociálních služeb města Poděbrady a okolí Projekt CZ.1.04/3.1.03/ dále jen (KPRSSMP) Přítomni: dle prezenční listiny Program setkání: 1. Představení účastníků, seznámení se s cíli setkání, volba tajemníka koordinační skupiny. 2. Představení výstupů analytické části procesu komunitního plánování. 3. Podoba a obsah Katalogu sociálních a návazných služeb města Poděbrady a okolí. 4. Předložení návrhů priorit Komunitního plánu sociálních služeb a následná diskuse nad jednotlivými návrhy 5. Seznámení účastníků s plánem následujících aktivit, závěrečná diskuse, závěr setkání. Průběh jednání 1. Představení účastníků, seznámení se s cíli setkání, volba tajemníka koordinační skupiny. o Zahájení setkání, účastníci byli informováni o tom, že se jedná o první oficiální schůzku samostatné koordinační skupiny, která byla schválena zastupitelstvem města Poděbrady. Vedoucí skupiny byla jmenována Mgr. Petra Dobiášová. (Viz. příloha výňatek zápisu ze zastupitelstva.) o Představení jednotlivých účastníků/členů koordinační skupiny, představení hostů, seznámení se s cíli a s programem setkání. o Volba tajemníka koordinační skupiny. Byl navržen pan Ondřej Čenovský, DiS. Tajemníkem komise byl zvolen pan Ondřej Čenovský, DiS., pracovník oddělení sociální péče, Odboru sociální péče a živnostenský úřad Městského úřadu v Poděbradech. Volba schválena všemi hlasy.

2 2. Představené výstupů analytické části. o Aktuálně zpracované analýzy: sociodemografická analýza ORP Poděbrady, analýza problematiky bydlení, analýza a popis situace ve vztahu k poradenským službám pro cílovou skupinu děti a mládež o Shrnutí výstupů - v regionu chybí sociální pobytové služby a poradenské služby. o Z analýzy bydlení je zřejmá potřeba řešení problematiky dlužného nájemného, což v současné době činí paní Rysová z oddělení sociální péče, která o své činnosti informovala ostatní účastníky setkání. Celkově dlužná částka dosahuje ,- Kč. V průběhu posledních několika měsíců byla navázána spolupráce na řešení této problematiky s 27 dlužnými rodinami. V rámci řešení tohoto problému oddělení sociální péče úzce spolupracuje s ÚP a byl také nastaven systém finanční pomoci ze strany města, který prochází schvalováním na úrovni Rady města a Zastupitelstva Města Poděbrady. Na základě této aktivní spolupráce se 11 rodinám podařilo dluh na nájemném snížit celkově o ,- Kč, za měsíc ale naopak u rodin, kde se spolupráce nedaří tento dluh vzrostl o ,- Kč za měsíc (jedná se o 14 rodin). Bylo zdůrazněno, že s rodinami je třeba pracovat systematicky a kontinuálně, což není v současné době vzhledem k počtu pracovníků na oddělení sociální péče možné. Vedle rodin je třeba řešit také problematiku dalších 50 jednotlivců/dlužníků (jedná se o domácnosti, ve kterých nežijí nezletilé děti). o Při této příležitosti bylo zmíněno, že sociální práci s dlužnými rodinami by se měl na sociálním oddělení věnovat nově přijatý pracovník. V této souvislosti byla diskutována potřeba terénní sociální práce, která v současné době zajišťována není. Diskutovalo se o možnostech města a případných finančních zdrojích. o Přítomný pan zastupitel Jiří Felkr zmínil návrh na vytvoření sociálního fondu pro pomoc dlužníkům na nájemném v městských bytech. Jednalo by se o peníze vyčleněné z rozpočtu města. Fond by mohl začít fungovat od začátku roku Byly diskutovány podmínky této pomoci. Také pan Felkr zmínil potřebu soustavné a systematické terénní práce s dlužnými rodinami. o Pan Novák upozornil na souběh několika organizací, které poskytují sociální poradenství. Na toto téma se následně rozproudila diskuze, zda je to tak správně či ne. Nakonec bylo konstatováno, že je to dobře v rámci pestrosti nabídek a zdravé konkurence. Úkol komunitního plánování by mělo být jasné stanovení podmínek pro rozdělování peněz z města. o Dále byla diskutována problematika prostupného bydlení v tzv. obecním domě. Kde by bylo vhodné vyčlenit byty pro tento účel? o Opět byla zmíněna problematika dluhového poradenství, zda by nebylo jednoduší, aby do řešení této problematiky vstoupila třetí strana z neziskového sektoru. Je zde nutná návaznost na prvotní krizovou intervenci, jinak dojde k recidivitě.

3 o Účastníci setkání se také věnovali tématu problematiky ubytoven, které nejsou vhodným řešením pro osoby ohrožené ztrátou bydlení. Nejedná se o systémové řešení, mimo jiné i proto, že zde chybí sociální práce a může docházet k profitování majitelů ubytoven na lidech, kteří jsou v nouzi. o Dále vycházíme z dat z analýzy, která se zabývala potřebami seniorů. (tato analýza vznikla z iniciativy Sociálně zdravotní komise a zdravotní a Rady seniorů a handicapovaných v roce 2011.) 3. Představení grafické podoby katalogu sociálních služeb. o V současné době se zpracovávají jednotlivé katalogové listy se stručným popisem služby. Ke každé organizaci budou následně přiřazeny oblastmi zájmu. Nastavení systému v katalogu na bázi rozcestníku by mělo dovést zájemce o konkrétní službu ke konkrétní organizaci. o Velikost katalogu bude A5 na šířku. o Šablona a grafická podoba je z dílny místního grafika, bude tedy možná případná další návaznost. Tato potřeba vyplynula z analýzy poskytovatelů sociálních služeb. o Diskutoval se dále i návrh na doplnění telefonických kontaktů lékařských ordinací do tzv. zdravotnické části katalogu. 4. Předložení návrhů priorit Komunitního plánu sociálních služeb a následná diskuse nad jednotlivými návrhy o Byl představen dokument Návrhy priorit /cílů, KPRSSMP a spádového území , jednalo se o pracovní verzi. o Diskutovaly se především opatření pro cíl 8., a to Opatření 8.1 Vznik sociálního fondu a 8.2. Systém podporování sociálních služeb ze strany města. o Dále byl prodiskutován návrh pana Felkra o možnosti zřídit z domova pro seniory ( dále jen DS ) zdravotnické zařízení v návaznosti na snížení limitů proplácených zdravotnických úkonů v DS. Není to ale možné, protože se nejedná o systémové řešení. o Dále byla zmíněna nedostatečnost školního poradenství, případně dlouhé čekací doby v Pedagogicko psychologické poradně v Nymburce. Zmíněna byla možnost psychologického poradenství v rámci poradenského pracoviště oddělení sociální péče, v případě potřeby je třeba objednání přes OSPOD. o Diskuze nad těmito tématy bude pokračovat na příštím jednání. 5. Seznámení účastníků s plánem následujících aktivit, závěrečná diskuse, závěr setkání. o V současné době se zpracovává analýza OZP a analýza zaměřená na potřeby skupiny děti a mládež.

4 o Účastníci byli informováni o probíhajícím monitoringu území města ve vztahu k dětem a mládeži, o Termín dalšího setkání byl stanoven na čtvrtek 24. října 2013 v 17 hodin v zasedací místnosti 1. patro, Masarykovo nám. 1130, Poděbrady, účastníci budou včas informováni. o 15. listopadu 2012 by mělo v rámci vernisáže výstavy Sociální pomoc v Poděbradech v DDM Symfonie v Poděbradech proběhnout představení katalogu sociálních služeb. Program bude zajištěn na celý den, dopoledne pro školy a asi od 15:00 pro veřejnost. V podvečerních hodinách proběhne vernisáž spojená s divadelním představení. Prosíme o vyjádření a doplnění zápisu do na adresu petra.dobiasova@cpkp.cz Zapsal: Ondřej Čenovský, DiS., v.r. Ověřila: Mgr. Petra Dobiášová, v.r.

5 Příloha: Výňatek ze Z á p i s u ze 7. zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve středu dne 11. září 2013 od hodin v zasedací místnosti č. 8 na radnici v Poděbradech. Návrh na aktualizaci koordinační skupiny plánování sociálních služeb města Poděbrady a spádového území Předkládá: Rada města - usn. č. 449/2013 Uvedl: Mgr. Lubomír Zíta, člen RM Mgr. Novák - z důvodu mateřské dovolené a po předchozí domluvě požádal o výměnu Mgr. Brzákové za p. Čenovského, DiS. v koordinační skupině U s n e s e n í č. 113/2013: Zastupitelstvo města Poděbrady po projednání I. s t a n o v u j e koordinační skupinu ve složení: Bezděčná Jaroslava Bezděčný Tomáš, DiS. Ondřej Čenovský, DiS. Mgr. Dobiášová Petra Drahokoupilová Jaroslava Kroupová Zuzana Manželová Dagmar Mgr. Novák Jaromír Rysová Jiřina, DiS. Mgr. Šmíd Michal MUDr. Štrobl Syrovcová Helena Tlamková Eva Třísková Emilie Mgr. Zita Lubomír II. j m e n u j e Mgr. Petru Dobiášovou vedoucím skupiny Hlasování: 19 pro (z 19 přítomných)

Zápis ze dne 26. října Setkání Koordinační skupiny projektu v Poděbradech

Zápis ze dne 26. října Setkání Koordinační skupiny projektu v Poděbradech Zápis ze dne 26. října 2013 Setkání Koordinační skupiny projektu v Poděbradech Komunitní plán rozvoje sociálních služeb města Poděbrady a okolí Projekt CZ.1.04/3.1.03/78.00009 dále jen (KPRSSMP) Přítomni:

Více

M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova

M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova M Ě S T O T I Š N O V Výbor pro komunitní plánování sociálních služeb Zastupitelstva města Tišnova Z á p i s č. 2/2015 ze zasedání výboru dne 17. 2. 2015 Termín 17. 2. 2015, 17:00 zahájení 19:15 závěr

Více

Jednání řídily: Linda Zákorová, koordinátorka komunitního plánování sociálních a návazných služeb Martina Macurová, metodická podpora KPSS

Jednání řídily: Linda Zákorová, koordinátorka komunitního plánování sociálních a návazných služeb Martina Macurová, metodická podpora KPSS Zápis z jednání KPSS pracovní skupina Osoby se zdravotním postižením Datum konání: 1. 4. 2015, 16:00 Místo konání: ÚMČ Praha 10, 5. patro, Radniční salonek Přítomni: dle prezenční listiny Jednání řídily:

Více

Zápis z jednání KPSS pracovní skupina Rodina, děti a mládež

Zápis z jednání KPSS pracovní skupina Rodina, děti a mládež Zápis z jednání KPSS pracovní skupina Rodina, děti a mládež Datum konání: 8. 4. 2014, 15:00 hod Místo konání: ÚMČ Praha 10, 5. patro, budova B Radniční salonek Přítomni: viz prezenční listina Jednání řídila:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 196/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 173 ze dne 14.03.2016 Akční plán pro rok 2016 Komunitního plánu rozvoje sociálních a návazných služeb na území Městské části Praha

Více

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku

Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 17. března 2011 v 19 hodin v sále restaurace Na Růžku Přítomni: Členové ZM Ing. Václav Anděl, Martin Gregor, Ing. Pavel Houdek,

Více

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011

Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Z á p i s z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 31.10. 2011 Zahájeno: 18.00 hod Ukončeno: 21.50 hod. Přítomni: V. Černý, M. Herman, J. Hudlík, Ing. E. Klašková, Ing. J.

Více

Přítomni: Mgr. Lenka Vaňková, Ing. Bohuslav Majer, pan Jiří Myška, Bc. Lenka Filipcová. Program:

Přítomni: Mgr. Lenka Vaňková, Ing. Bohuslav Majer, pan Jiří Myška, Bc. Lenka Filipcová. Program: Zápis z 10. jednání řídící skupiny pro plánování sociálních služeb ve městě Příboře konaného dne 2. září 2009 na odboru sociálních věcí Městského úřadu Příbor, Freudova 118 Přítomni: Mgr. Lenka Vaňková,

Více

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH A NÁVAZNÝCH SLUŽEB V NYMBURCE PRO ROK 2014

AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH A NÁVAZNÝCH SLUŽEB V NYMBURCE PRO ROK 2014 AKČNÍ PLÁN ROZVOJE SOCIÁLNÍCH A NÁVAZNÝCH SLUŽEB V NYMBURCE PRO ROK 2014 ZPRACOVAL: Bc. Ivana Bohuslavová koordinátor komunitního plánování sociálních služeb Tel.: 325 501 249, 722 967 429 Email: kpssnymburk@gmail.com

Více

Z Á P I S z 8. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP

Z Á P I S z 8. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP Z Á P I S z 8. jednání Výboru pro veřejnou správu, evropské fondy a protikorupční opatření ZHMP konaného dne 13. 10. 2011 Přítomni: Členové výboru: Ing. Gabriela Kloudová, MBA (předsedkyně) JUDr. Helena

Více

Hosté: p. Petra Hirschová, sl. Petra Pelikánová účetní městyse. Omluveni:, Jana Popelková. Přítomní občané - 6

Hosté: p. Petra Hirschová, sl. Petra Pelikánová účetní městyse. Omluveni:, Jana Popelková. Přítomní občané - 6 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Komárov, konaného dne 14.5.2015 v 19 hodin v Domě kultury Komárov Přítomni: Členové ZM: Bc. Zdeňka Bublová, Jiří Havlík, Bc. Ondřej Holman, Ing. Pavel

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva MČ konaného dne 03. 12. 2014

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva MČ konaného dne 03. 12. 2014 M ě s t s k á č á s t P r a h a 1 3 Zastupitelstvo městské části Zápis z 2. zasedání zastupitelstva MČ konaného dne 03. 12. 2014 od 10.00 hodin v zasedací síni radnice MČ Praha 13 Zvukový záznam průběhu

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2013 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

Zápis z jednání koordinační skupiny ze dne 2. 9. 2013

Zápis z jednání koordinační skupiny ze dne 2. 9. 2013 Zápis z jednání koordinační skupiny ze dne 2. 9. 2013 Přítomni: Ing. Jana Čunátová, zástupce zadavatele, členka Komise sociální a zdravotní Bc. Pavel Petřík, garant procesu, vedoucí odboru sociálního Bc.

Více

Zápis ze dne 14. prosince 2012. Setkání pracovní skupiny děti, mládež

Zápis ze dne 14. prosince 2012. Setkání pracovní skupiny děti, mládež Zápis ze dne 14. prosince 2012 Setkání pracovní skupiny děti, mládež Komunitní plán rozvoje sociálních služeb města Poděbrady a okolí Projekt CZ.1.04/3.1.03/78.00009 Přítomni: Mgr. Monika Poláková, Bc.

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z jednání Rady města Příbram, konaného dne 03.03.2014

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 10.8. 2015 v zasedací místnosti v Jimlíně

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 10.8. 2015 v zasedací místnosti v Jimlíně Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva Obce Jimlín, které se konalo 10.8. 2015 v zasedací místnosti v Jimlíně Přítomno 7 členů ZO, dle prezenční listiny Omluven: Václav Červíček dovolená, Pavel Karas

Více

Z á p i s. z 9. jednání Výboru sociálního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 26. 9. 2013 od 9 hod. v budově KÚ, místnost N2.

Z á p i s. z 9. jednání Výboru sociálního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 26. 9. 2013 od 9 hod. v budově KÚ, místnost N2. Z á p i s z 9. jednání Výboru sociálního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 26. 9. 2013 od 9 hod. v budově KÚ, místnost N2.903 Přítomni: 13 (dle prezenční listiny) Omluveni: - Nepřítomni:

Více

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice

Z á p i s. z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Z á p i s z 10. zasedání Zastupitelstva města Český Brod konaného dne 5.11.2003 od 17.00 hodin v obřadní síni českobrodské radnice Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, pí. Houžvičková, Mgr. Janík, Ing. Kokeš,

Více

ZÁPIS. ze VI. jednání ŘS KPSS Nymburk

ZÁPIS. ze VI. jednání ŘS KPSS Nymburk ZÁPIS ze VI. jednání ŘS KPSS Nymburk Termín: 14.10. 2013 Místo: Kancelář koordinátora KPSS, Nymburk Přítomni: viz prezenční listina Program jednání: 1. Zahájení, schválení programu jednání 2. Prevence

Více

Zápis ze 6. schůze SK RVŠ 7. června 2012, Praha UK

Zápis ze 6. schůze SK RVŠ 7. června 2012, Praha UK Zápis ze 6. schůze SK RVŠ 7. června 2012, Praha UK Přítomni: /20/ Delegáti a delegátky: /16/ Barbora Adolfová (AMU), Petr Baierl (ZČU), Marek Hodulík (UPOL), Miroslav Jašurek (UK), Daniel Kunz (OU), Ondřej

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy Výbor pro výchovu a vzdělávání ZHMP (který současně plní úkoly v oblasti sociální politiky HMP) ZÁPIS z 3. jednání Výboru pro výchovu a vzdělávání

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 8. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 14. 12. 2011 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉHO SHROMÁŽDĚNÍ MIKROREGIONU KAHAN DSO. Datum konání : 05.03.2015 Místo konání : Újezd u Rosic Doba jednání : 10.00 12.00 hod.

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ VALNÉHO SHROMÁŽDĚNÍ MIKROREGIONU KAHAN DSO. Datum konání : 05.03.2015 Místo konání : Újezd u Rosic Doba jednání : 10.00 12.00 hod. MIKROREGION KAHAN DSO, Hutní osada 14, Zastávka, 664 84 tel. : + 420 546 429 048, mob. : + 420 602 126 391 fax : + 420 546 411 041 internet : www.mikroregionkahan.cz, manazer@mikroregionkahan.cz ZÁPIS

Více

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 22. července 2013

Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 22. července 2013 Spisový znak: 101.2.2 Počet listů dokumentu: 4 Počet listů příloh: 1 + 1 (usnesení) Spisová značka: SEK/21421/2013/JKo Zápis z jednání Rady města Lanškroun ze dne 22. července 2013 Místo a čas zahájení:

Více

2. zasedání Národní stálé konference datum 27. března 2015, 10:00 15:15 Praha, Slovanský dům

2. zasedání Národní stálé konference datum 27. března 2015, 10:00 15:15 Praha, Slovanský dům název 2. zasedání Národní stálé konference datum 27. března 2015, 10:00 15:15 místo účastníci přílohy zápisu Praha, Slovanský dům viz prezenční listina 1. Prezenční listina, 2. Schválený program jednání,

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 4.11.2013

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 4.11.2013 Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 4.11.2013 Přítomno : 7 zastupitelů, dle prezenční listiny Dále přítomno: 3 občané, dle prezenční listiny Oznámení o termínu zasedání

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Zápis č. 2/2012 z pracovního jednání Řídící skupiny střednědobého plánování sociálních služeb (v rámci projektu Plánování

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 6. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 6. 2015 Bod pořadu jednání: Aktualizace složení Řídícího výboru IPRM Liberec Atraktivní a kvalitní život v Liberci

Více

Zápis č. 2. Splněná usnesení: 21/2014n, 106/2015, 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22/2016

Zápis č. 2. Splněná usnesení: 21/2014n, 106/2015, 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22/2016 Zápis č. 2 ze zasedání ZM ze dne 29. 2. 2016 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro Příští zasedání se bude konat 23. 3. 2016 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne 18.5.2010 v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne 18.5.2010 v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Horní Kruty, konaného dne 18.5.2010 v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod. Ukončení :

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2011

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2011 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 5/2011 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 7.9.2011 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 8 členů

Více

Z Á P I S č. 04/97. Program : 1. Příjezdová komunikace ulice K AMP 2. Různé. 1. Příjezdová komunikace k AMP

Z Á P I S č. 04/97. Program : 1. Příjezdová komunikace ulice K AMP 2. Různé. 1. Příjezdová komunikace k AMP M ě s t o K U Ř I M Z Á P I S č. 04/97 z mimořádného zasedání MZ Kuřimi konaného dne 5. 5.1997 v Klubu důchodců, Kuřim, Popkova 1006 ----------------------------------------------------------------- Přítomni

Více

jednání Pléna KS MAS Středočeského kraje

jednání Pléna KS MAS Středočeského kraje Zápis z jednání Pléna KS MAS Středočeského kraje Termín pátek 9. listopadu 2012 v 10:00 h 14:00 h Místo Chotilsko, MAS Brdy Vltava, Chotilské muzeum Program: 1. Přivítání a představení domácí MAS 2. Kontrola

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007

Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007 Zápis z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25.6.2007 Přítomni: Ivana Vlková, Josef Lácha, Josef Brouček, Josef Novák Omluven: Vlasta Tišlerová, Stanislav Kahuda, Michaela Jůzková

Více

Z á p i s z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 11.2.2015

Z á p i s z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 11.2.2015 Z á p i s z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 11.2.2015 Zahájeno: 18.00 hod. Ukončeno: 20.25 hod. Přítomni: Ing. J. Bednář, Mgr. I. Benadová, Mgr. M. Čermáková, J. Klaška,

Více

Z Á P I S Z J E D N Á N Í

Z Á P I S Z J E D N Á N Í O B E C B Ř E Z I N A Jednání Zastupitelstva obce Březina č. 10/2011 ze dne 18.5.2011 09.04.2003 Z Á P I S Z J E D N Á N Í Přítomni: Metoděj Pánek, Josef Kolář, Iva Štěpánková, Luboš Štěpánek MVDr. Jaromír

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 47. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 3.10.2014 od 19 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, V. Končelík, E. Křivancová,

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 5. 11. 2011. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Jednání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň č.4 ze dne 21.2.2011

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň č.4 ze dne 21.2.2011 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Žehuň č.4 ze dne 21.2.2011 Poslanci: Ing.K.Horák, J.Podval,Z.Ševčík, O.Heřmanský, Bc.O.Jedlička Omluveni: Ing.V.Dubský, J.Urbanová Občané: dle prezenční listiny PROGRAM:

Více

Zápis č. 4 ze zasedání Výboru pro strategický rozvoj a investice, které se konalo dne 09.04.2015 v zasedací místnosti radnice na Masarykově nám.

Zápis č. 4 ze zasedání Výboru pro strategický rozvoj a investice, které se konalo dne 09.04.2015 v zasedací místnosti radnice na Masarykově nám. Zápis č. 4 ze zasedání Výboru pro strategický rozvoj a investice, které se konalo dne 09.04.2015 v zasedací místnosti radnice na Masarykově nám. Přítomni: Ing. Adam Kalous, Ing. Libor Halas, Ing. Jiří

Více

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.2.2015

Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.2.2015 Zápis č. 8 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 3.2.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava Hosté: zástupci Městské policie Hořovice Bc. Alena Baierová, Světla

Více

Zápis. ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Doubrava, které se konalo dne 14. 09. 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Doubrava

Zápis. ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Doubrava, které se konalo dne 14. 09. 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Doubrava Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Doubrava, které se konalo dne 14. 09. 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Doubrava Zahájení v 16:35 hod. 1. Zahájení a procesní záležitosti Zasedání zahájil

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin.

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 7. listopadu 2012 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ XI/2014 Vážení čtenáři, Zdravá města, obce a regiony se promyšleně snaží utvářet svou lokalitu jako kvalitní a příjemné místo pro život. Také Třeboň je součástí Národní

Více

Zápis č. 13 ze zasedání Výboru pro zdravotnictví Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 18. 3. 2015

Zápis č. 13 ze zasedání Výboru pro zdravotnictví Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 18. 3. 2015 Zápis č. 13 ze zasedání Výboru pro zdravotnictví Zastupitelstva Olomouckého kraje ze dne 18. 3. 2015 Přítomni: Doc. MUDr. Jaroslav Vomáčka, Ph.D., MBA MVDr. Zuzana Bartošová Doc. MUDr. Roman Havlík, Ph.D.

Více

Zápis z jednání. Protidrogová komise Rady HMP

Zápis z jednání. Protidrogová komise Rady HMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Zápis z jednání Pro Přítomni Protidrogová komise Rady HMP Ing. Radek Lacko, mjr. JUDr. Jaromír Badin, PhDr. Ivan Douda, Mgr. Nina Janyšková, Ing. Ivo Kačaba,

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro zdravotnictví a bydlení ZHMP. ZÁPIS z 9. jednání

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy. Výbor pro zdravotnictví a bydlení ZHMP. ZÁPIS z 9. jednání HLAVNÍ MĚSTO PRAHA Zastupitelstvo hlavního města Prahy ZÁPIS z 9. jednání Výboru pro zdravotnictví a bydlení ZHMP konaného dne 14. 1. 2016 v 15:00 hod. 1. patro, místnost č. 135, Nová Radnice, Mariánské

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 5. prosince 2012

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 5. prosince 2012 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 5. prosince 2012 č. 399 u p r a v e n á v e r z e vyřazení opotřebovaného a nefunkčního majetku dle přílohy č. 1 tohoto usnesení z majetku Mateřské

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 10. srpna 2015 od 18:00 hodin v místní knihovně.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 10. srpna 2015 od 18:00 hodin v místní knihovně. Obecní úřad Těchlovice Těchlovice č.p. 37, 405 02 Děčín 2 412 558 925 fax: 412 558 925 e-mail: ou.techlovice@volny.cz Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Těchlovice, konaného dne 10. srpna 2015 od

Více

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2013

O b e c M i k u l o v. Z á p i s č. 5/2013 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 5/2013 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 27.6.2013 od 18:00 hodin v budově OÚ Mikulov v zasedací místnosti. Přítomno: 6 členů

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 5. řádné zasedání zastupitelstva městské části, konané dne 15. 6. 2015 v 17:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Ing. Zuzana Vejvodová;

Více

KANCELÁŘ STAROSTY A TAJEMNÍKA

KANCELÁŘ STAROSTY A TAJEMNÍKA nám. J. M. Marků 12 Lanškroun - Vnitřní Město 563 16 Lanškroun www.lanskroun.eu Čj.: MULA 15201/2014 Počet listů dokumentu: 3 Počet listů příloh: 5 Spisový znak: 101 2.3 V Lanškrouně 7. května 2014 Zápis

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Registrováno u Ministerstva kultury ČR, datum evidence 1.1.2013, evidenční číslo 4-068/2013; IČO: 00445215; číslo transparentního účtu: 2400386976/2010 Fio banka, a.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2015 Pobočka

Více

Konference komunitního plánování sociálních sluţeb v rámci projektu

Konference komunitního plánování sociálních sluţeb v rámci projektu Konference komunitního plánování sociálních sluţeb v rámci projektu VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ čtvrtek 3. prosinec 2009 9:00 14:30 hodin Kulturní klub U Hradeb

Více

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB KOMISE SOCIÁLNÍ A ZDRAVOTNÍ RADY MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 77511/2015 15.09.2015 Zápis a usnesení ze 7. schůze komise sociální a zdravotní Datum a hodina zahájení schůze: 14.09.2015, v 16:30 hod. Místo konání schůze: MěÚ Cheb, ul.

Více

PRACOVNÍ SKUPINA OSOBY S DUŠEVNÍM ONEMOCNĚNÍM

PRACOVNÍ SKUPINA OSOBY S DUŠEVNÍM ONEMOCNĚNÍM PRACOVNÍ SKUPINA OSOBY S DUŠEVNÍM ONEMOCNĚNÍM Zápis setkání Termín konání: pondělí 3. 10. 2012 Časové rozvržení: 13:00 15:00 (občerstvení zajištěno) Místo konání: budova Magistrátu města Brna, Malinovského

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015.

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 6. 3. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově č. p. 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Starosta seznámil zastupitele s programem zasedání zastupitelstva obce:

Starosta seznámil zastupitele s programem zasedání zastupitelstva obce: Anonymizovaný zápis z 22. zasedání zastupitelstva obce Petřvald, konaného dne 23.4.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu v Petřvaldě Zasedání bylo zahájeno v 17,25 hod Přítomno: 8 členů zastupitelstva

Více

PRACOVNÍ SKUPINA OSOBY OHROŽENÉ SOCIÁLNÍM VYLOUČENÍM

PRACOVNÍ SKUPINA OSOBY OHROŽENÉ SOCIÁLNÍM VYLOUČENÍM PRACOVNÍ SKUPINA OSOBY OHROŽENÉ SOCIÁLNÍM VYLOUČENÍM Zápis setkání Termín konání: pondělí 22.10.2012 Časové rozvržení: 13:00 15:00 (občerstvení zajištěno) Místo konání: budova Magistrátu města Brna, Malinovského

Více

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb Minimální preventivní program rizikového chování pro školní rok 2014/2015

Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb Minimální preventivní program rizikového chování pro školní rok 2014/2015 Střední zdravotnická škola a vyšší odborná škola Cheb Minimální preventivní program rizikového chování pro školní rok 2014/2015 Vypracovala: Mgr. Marcela Benešová 13. 9. 2014 Obsah 1 Současný stav problematiky

Více

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012

Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Zápis č. 10 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 20. 03. 2012 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Jana Boučková Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce

Více

ZÁPIS č. 8/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 31.10. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

ZÁPIS č. 8/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 31.10. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 8/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 31.10. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Kočí

Více

Zápis č. 5 / 2009 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 4.6.2009 od 17:15 hodin U Libuše

Zápis č. 5 / 2009 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 4.6.2009 od 17:15 hodin U Libuše Zápis č. 5 / 2009 ze zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 4.6.2009 od 17:15 hodin U Libuše 1) Zahájení, kontrola usnášeníschopnosti Přítomni: 7 členů obecního zastupitelstva viz prezenční

Více

POTŘEBY DĚTÍ Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ V NÁVAZNOSTI NA PSYCHOLOGICKÉ SLUŽBY NA ÚZEMÍ ORP PODĚBRADY

POTŘEBY DĚTÍ Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ V NÁVAZNOSTI NA PSYCHOLOGICKÉ SLUŽBY NA ÚZEMÍ ORP PODĚBRADY Potřeby dětí z dětských domovů v návaznosti na psychologické služby na území ORP Poděbrady POTŘEBY DĚTÍ Z DĚTSKÝCH DOMOVŮ V NÁVAZNOSTI NA PSYCHOLOGICKÉ SLUŽBY NA ÚZEMÍ ORP PODĚBRADY ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ZE

Více

ZÁSADY O POSKYTOVÁNÍ PENĚŽNÍCH PROSTŘEDKŮ Z ROZPOČTU MĚSTA NYMBURK

ZÁSADY O POSKYTOVÁNÍ PENĚŽNÍCH PROSTŘEDKŮ Z ROZPOČTU MĚSTA NYMBURK ZÁSADY O POSKYTOVÁNÍ PENĚŽNÍCH PROSTŘEDKŮ Z ROZPOČTU MĚSTA NYMBURK Článek I Úvodní ustanovení 1) Zastupitelstvo města Nymburk v souladu s ustanovením 85, písm. c), zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve

Více

Informace je upravena dle zákona o ochraně osobních údajů. I n f o r m a c e

Informace je upravena dle zákona o ochraně osobních údajů. I n f o r m a c e I n f o r m a c e z 9. zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve středu dne 19. prosince 2012 1. Zahájení Dnešní jednání zahájil a řídil starosta města PhDr. Langr. Zastupitelstvo bylo řádně a

Více

Číslo zápisu: 2/2008 Datum: 10.11.2008 Místo setkání: MMB Malinovského náměstí 3, zasedací místnost 153

Číslo zápisu: 2/2008 Datum: 10.11.2008 Místo setkání: MMB Malinovského náměstí 3, zasedací místnost 153 ZÁPIS SETKÁNÍ Pracovní skupina Číslo zápisu: 2/2008 Datum: 10.11.2008 Místo setkání: MMB Malinovského náměstí 3, zasedací místnost 153 PROGRAM: 1. Přivítání, představení programu, prezence 2. Dokončení

Více

Zápis z 10. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 7. 9. 2011

Zápis z 10. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 7. 9. 2011 Zápis z 10. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 7. 9. 2011 Zasedání se zúčastnilo dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Paní Jana Mališová se omluvila. Zasedání zahájil v 19. 00 hod. a řídil

Více

Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 7. března 2012

Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 7. března 2012 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva obce Vráto konaného dne 7. března 2012 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů

Více

Zápis z jednání Komise cestovního ruchu č. 5/2013 ze dne 29.05.2013

Zápis z jednání Komise cestovního ruchu č. 5/2013 ze dne 29.05.2013 MÚ LOUNY Zápis z jednání str. 1 / 5 Zápis z jednání Komise cestovního ruchu č. 5/2013 ze dne 29.05.2013 Přítomni: Host: Alexandra Suková, Mgr. Jaroslav Čása, PhDr. Martin Vostřel, Ing. Jan Vaic, Ing. Tomáš

Více

Zápis z 239. zasedání Akademického senátu Slezské univerzity konaného dne 14. 10. 2014 v Opavě

Zápis z 239. zasedání Akademického senátu Slezské univerzity konaného dne 14. 10. 2014 v Opavě Zápis z 239. zasedání Akademického senátu Slezské univerzity konaného dne 14. 10. 2014 v Opavě Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Hosté: Slováček, Sedlář, Vojtal, Bernatík, Kolibová, Curylo, Höflerová, Holzäpfl,

Více

Zápis ze 77. jednání výzkumné rady Technologické agentury ČR

Zápis ze 77. jednání výzkumné rady Technologické agentury ČR Zápis ze 77. jednání výzkumné rady Technologické agentury ČR Místo jednání: sídlo TA ČR, Evropská 37, Praha 6 Datum: 10. 11. 2017 Čas: Přítomni: Omluveni: Hosté: 9.00 11.30 hodin prof. Ing. Vladimír Mařík,

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 8. března 2013

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 8. března 2013 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 8. března 2013 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Setnička P., Štika Z. Omluven: Lupač

Více

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Dolní Tošanovice konaného dne 26. 07. 2011

Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Dolní Tošanovice konaného dne 26. 07. 2011 Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Dolní Tošanovice konaného dne 26. 07. 2011 * * * Přítomni členové ZO: P. Blabla,, X. Starobová, E. Grygarová, V. Pohludka, M. Gongolová, Mgr. E. Bartečková, Mgr.

Více

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko.

Z á p i s. z 26. zasedání Zastupitelstva města Milevska, které se konalo ve středu dne 18. prosince 2013 od 17:00 hodin v Domě kultury Milevsko. Pozn.: V souladu se Zákonem na ochranu osobních údajů č. 101/200 Sb. je zveřejněn zápis ze zasedání Zastupitelstva města Milevska v upravené podobě, plné znění zápisu je k dispozici v sekretariátu MěÚ

Více

Z á p i s. Přítomni: dle prezenční listiny, PharmDr. Jana Třešňáková. Program jednání:

Z á p i s. Přítomni: dle prezenční listiny, PharmDr. Jana Třešňáková. Program jednání: Z á p i s z 29. jednání výboru zdravotního Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 17. 4. 2012 od 14.00 hod., v zasedací místnosti Karla Čapka (N2.903) RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové

Více

Členové I. pracovní skupiny

Členové I. pracovní skupiny Č. j.: OSV VYŘIZUJE: Kovaříčková Běla TELEFON: 494 337 210 MOBIL: 725 082 456 E-MAIL: bkovarickova@muko.cz DNE: 15. dubna 2013 Členové I. pracovní skupiny Zápis Z pracovního jednání I. pracovní skupiny

Více

Veřejné zasedání č. 19

Veřejné zasedání č. 19 Veřejné zasedání č. 19 Dne 19.9.2006 se v 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu konalo veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni: p.dostalý, p.duda, p.sliacký, p.hošek, p.vašulín,

Více

Zápis č. 6 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části

Zápis č. 6 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Sociální a zdravotní komise RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 6 z jednání Komise sociální a zdravotní rady městské části Datum jednání: 16. 10 2013 Místo jednání: Seifertova 51, místnost

Více

Zápis č. 10/2008. Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing. Eliška Kopřivová, Jaroslav Stávek, Tomáš Stávek, Mgr. Petr Antoš, Pavel Stávek, Jana Hádlíková

Zápis č. 10/2008. Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing. Eliška Kopřivová, Jaroslav Stávek, Tomáš Stávek, Mgr. Petr Antoš, Pavel Stávek, Jana Hádlíková Zápis č. 10/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 27. října 2008 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Aleš

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014

Z Á P I S. z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Z Á P I S z 2. zasedání Předsednictva MSD konaného dne 5. října 2014 Sekretariát MSD, Hybernská 7, 110 00 Praha 1 Přítomní členové P MSD: L. Válová, K. Šircová, V. Havlíková, L. Peterová, T. Meisner, V.

Více

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ

ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ ZPRAVODAJ ZDRAVÉHO MĚSTA TŘEBOŇ IV/2014 Vážení čtenáři, Zdravá města, obce a regiony se promyšleně snaží utvářet svou lokalitu jako kvalitní a příjemné místo pro život. Také Třeboň je součástí Národní

Více

Z á p i s. z jednání rady města Úvaly. č. R-1/2008

Z á p i s. z jednání rady města Úvaly. č. R-1/2008 Z á p i s z jednání rady města Úvaly č. R-1/2008 které se konalo v pondělí 21.1.2008 od 18:30 hod v zasedací místnosti MěÚ Úvaly. Přítomni : Členové rady města : 4 MUDr. Jan Šťastný, Ing. Helena Váňová,

Více

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci

Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Zápis č. 6 z veřejného jednání ZM konaného dne 5.6.2007 od 18.00 hodin v restauračním zařízení v Sedlci Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, František Lorenc, Mgr. Ladislav Šnajdr, MUDr. Richard Valta, MUDr.

Více

Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017

Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017 Z á p i s z 6. zasedání výboru pro vzdělávání dne 22. června 2017 Přítomni: PhDr. Milan Adamec, Mgr. Jan Berki, Ph.D., Mgr. Petra Gabarová, Mgr. Dana Lysáková, Ing. Ondřej Červinka, Ing. Marie Pavlová,

Více

Zápis č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 3. 6. 2013

Zápis č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 3. 6. 2013 Zápis č. 25 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 3. 6. 2013 Přítomni: Václav Beránek Omluveni: Jan Brabec Martin Keclík Josef Brabec Vratislava Vomáčková Petr Jahelka Martin Neumann David Kvapil

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 1 Datum : 06.01.2014

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 1 Datum : 06.01.2014 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 1 Datum : 06.01.2014 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 6.1.2014 Program: 1. Pověření starostky přípravou výběr.řízení (ul. Kaštanová, ul. V Podskalí)

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Místo konání: Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Městský úřad Slaný číslo jednání: 29/2015/RM Den konání: 10. 6. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří Zíma,

Více

Z á p i s. ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Nepřítomna: Ing. Jana Jersenská

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne 21. 11. 2007 od 18.30 hod v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne 21. 11. 2007 od 18.30 hod v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Sedlec-Prčice konaného dne 21. 11. 2007 od 18.30 hod v zasedací místnosti MěÚ Sedlec-Prčice Přítomni: při zahájení 11 zastupitelů Během projednávání prvního bodu

Více

ZÁPIS ze setkání pracovní skupiny osoby se zdravotním postižením a senioři

ZÁPIS ze setkání pracovní skupiny osoby se zdravotním postižením a senioři ZÁPIS ze setkání pracovní skupiny osoby se zdravotním postižením a senioři Název projektu: Registrační číslo: Termín konání: Místo konání: Vytvoření komunitního plánu na území ORP Luhačovice CZ.03.2.63/0.0/0.0/16_063/0006588

Více

11. ledna 2014 Tříkrálová sbírka 16. ledna 2014 "Od Nilu na Vrabčák"

11. ledna 2014 Tříkrálová sbírka  16. ledna 2014 Od Nilu na Vrabčák V sobotu 11. ledna 2014 proběhla v našem Domově Tříkrálová sbírka. Koledníci z Deblína s charitní pokladničkou navštívili naše klienty na pokojích i řádové sestry. Výtěžek sbírky byl odevzdán na potřeby

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. května 2009

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. května 2009 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. května 2009 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Josef Novák, Stanislav Kahuda, Josef Lácha Omluven: Josef Brouček, Michaela

Více

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva městyse Nové Dvory dne 28. 1. 2016 Přítomni: V. Vöröšová, J. Rajdl, K. Pavlíková, Mgr. J. Hrušková, J. Přibylová, M. Fiala, E. Procházková Omluveni: Ing. J. Sehnal,

Více

MĚSTO CHEB VÝBOR PRO STRATEGICKÝ ROZVOJ, VÝSTAVBU, ÚZEMNÍ PLÁN ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU

MĚSTO CHEB VÝBOR PRO STRATEGICKÝ ROZVOJ, VÝSTAVBU, ÚZEMNÍ PLÁN ZASTUPITELSTVA MĚSTA CHEBU ČÍSLO JEDNACÍ V CHEBU DNE MUCH 8747/2017 25. 1. 2017 Zápis a usnesení z 15. schůze Výboru pro strategický rozvoj, výstavbu, územní plán Zastupitelstva města Chebu Datum a hodina zahájení jednání: 25. 1.

Více

Zápis obsahuje usnesení č. 638 / 2009 657 / 2009

Zápis obsahuje usnesení č. 638 / 2009 657 / 2009 Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 9-2009 z 9. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 27. 8. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 27.06.2011

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 27.06.2011 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 6 Datum : 27.06.2011 Program: Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 27.06.2011 1. Dodatek č. 3 ke Smlouvě o spolupráci (OBADI) 2. Dodatek č. 1 k Plánovací

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 1. 2016

Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 1. 2016 Zápis č. 1/2016 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 1. 2016 Čas konání: od 19:30 hod. do 23:05 hod. Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jana Šteffelová, Lenka

Více