Hydroizolace s použitím jednosložkových. a dvousložkových bitumenových emulzí

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hydroizolace s použitím jednosložkových. a dvousložkových bitumenových emulzí"

Transkript

1 Hydroizolace s použitím jednosložkových a dvousložkových bitumenových emulzí

2 1 2 1/2. Hydroizolace s použitím výrobku Plastimul HYDROIZOLACE NADZÁKLADOVÉHO ZDIVA ZE ŽELEZOBETONU A ZDIVA Z CIHEL NEBO TVÁRNIC S POUŽITÍM BITUMENOVÝCH EMULZÍ Po vhodné přípravě podkladu naneste na povrch válečkem, štětcem nebo nástřikem z důvodu jeho sjednocení nízkoviskózní bitumenovou emulzi bez obsahu rozpouštědel s rychlým průběhem vysychání Plastimul Primer, která je připravena k okamžitému použití. Spotřeba je závislá na savosti podkladu a pohybuje se od 200 g/m 2 do 300 g/m 2. Plastimul Primer nechte vyschnout a následně zvolte z řady Plastimul výrobek, který je nejvhodnější pro hydroizolaci v závislosti na vlastnostech podkladu, výskytu vody (tlakové nebo netlakové) a teploty v průběhu aplikace. PLASTIMUL Je určen zejména pro hydroizolaci stavebních konstrukcí, které nejsou vystaveny dynamickému namáhání a jako emulze k všeobecnému použití na rovné povrchy. Plastimul je pasta bez obsahu rozpouštědel, složená z vybraných bitumenů, emulgovaných ve vodě, speciálních plniv jemné granulometrie a přísad; je připravená k okamžitému použití. Může být použita pro hydroizolaci povrchu omítaných zděných konstrukcí nebo betonu v prostředí zemní vlhkosti, spodní, nebo tlakové vody. Může se nanášet zubovou stěrkou nebo ocelovým hladítkem i pokud je povrch vlhký z důvodu nevyzrálého železobetonu nebo je způsoben vzdušnou vlhkostí. Po celkovém vytvrzení Plastimul vytváří plastickou vodonepropustnou vrstvu, která je po ponoření do vody odolná proti zpětnému emulgování a částečně odolná proti kyselým a alkalickým vlivům prostředí. Plastimul odolává agresivním vlivům zeminy. Spotřeba je závislá na druhu podkladu a obvykle se pohybuje mezi 1 kg/m 2 a 4 kg/m 2.

3 3 5 Plastimul 1K Super 3. Plastimul 1K Super 5. Způsob aplikace Plastimulu 1K Super PLASTIMUL 1K SUPER Je určen zejména na nerovné povrchy, jako např. cihelné zdivo nebo tam, kde je nezbytné vytvořit silnou vodonepropustnou 4 Plastimul 1K Super je jednosložková bitumenová emulze s plnivem z polystyrénových kuliček přiměřené velikosti, které mimo jiné zmenšují její objemovou hmotnost. Tím usnadňují nanášení hmoty zubovou stěrkou nebo ocelovým hladítkem a zaručují tak minimální požadovanou tloušťku vrstvy. Plastimul 1K Super je odolný proti alkalickým vlivům betonu a proti agresivním složkám, obvykle přítomným v zemině. Spotřeba je závislá na druhu podkladu a pohybuje se orientačně mezi 2,7 kg/m 2 při tloušťce 3 mm a 3,6 kg/m 2 při tloušťce 4 mm. V případě izolace pouze proti zemní vlhkosti, nebo v prostoru neoddrenážovaných ploch se doporučuje nanášet Plastimul 1K Super v min. tloušťce vrstvy 3 mm. Při výskytu tlakové vody nesmí být tloušťka vrstvy nikdy menší než 4 mm a navíc je nutno vložit mezi první a druhou vrstvu stěrky síťovinu ze skelných vláken, odolnou proti alkalickým vlivům. PLASTIMUL 1K SUPER PLUS Je vhodný pro hydroizolaci povrchu stavebních konstrukcí, vystavených silnému dynamickému namáhání. 4. Hydroizolace nadzákladového zdiva Plastimul 1K Super Plus je jednosložková bitumenová emulze s rychlým průběhem vysychání, nízkým smršťováním a příměsí polystyrénových kuliček a drobných granulí pryže; je připraven k přímému použití. Příměs polystyrénových kuliček zaručuje minimální požadovanou tloušťku vrstvy, zatímco pryž zvyšuje pružnost hmoty. Díky těmto vlastnostem se emulze snadno nanáší zubovou stěrkou nebo ocelovým hladítkem. Plastimul 1K Super Plus je odolný proti alkalickým vlivům betonu a proti agresivním složkám, obvykle přítomným v zemině. Plastimul 1K Super Plus se používá jako silnovrstvá hydroizolační bitumenová stěrka na vodorovných i svislých plochách z betonu a cihelného zdiva. Spotřeba je závislá na druhu podkladu a orientačně se pohybuje mezi 2,5 kg/m 2 při tloušťce 3 mm a 3,3 kg/m 2 při tloušťce 4 mm. Při výskytu tlakové vody nesmí být tloušťka vrstvy nikdy menší než 4 mm a navíc je nutno vložit mezi první a druhou vrstvu stěrky síťovinu ze skelných vláken, odolnou proti alkalickým vlivům.

4 Míchání Plastimulu 2K 7. Nanášení Plastimulu 2K Super PLASTIMUL 2K Je vhodný zvláště tam, kde se utěsnění provádí na hladkých plochách při nízkých teplotách nebo při vysoké vlhkosti. Plastimul 2K je dvousložková bitumenová emulze bez obsahu rozpouštědel s příměsí celulózových vláken a plněna hydraulickými pojivy. Je vhodná pro hydroizolaci vodorovných i svislých povrchů betonu a cihelného zdiva a snadno se nanáší zubovou stěrkou nebo ocelovým hladítkem. Plastimul 2K je odolný proti alkalickým vlivům betonu a proti agresivním složkám, obvykle přítomným v zemině. Plastimul 2K se používá jako silnovrstvá hydroizolační bitumenová stěrka na vodorovných i svislých plochách z betonu a cihelného zdiva. Spotřeba je závislá na druhu podkladu a pohybuje se kolem 4,9 kg/m 2 při tloušťce 3 mm a 6,7 kg/m 2 při tloušťce 4 mm. Jedná-li se o výskyt tlakové vody, nesmí být tloušťka nikdy menší než 4 mm a navíc je nutno vložit mezi první a druhou vrstvu stěrky síťovinu ze skelných vláken, odolnou proti alkalickým vlivům. PLASTIMUL 2K SUPER Doporučuje se zvláště pro těsnění povrchů, vystavených silnému dynamickému namáhání a tam, kde se těsnění provádí při nízkých teplotách a vysoké vlhkosti. Plastimul 2K Super je dvousložková živičná emulze bez obsahu rozpouštědel s přídavkem polystyrénových kuliček a plněna hydraulickými pojivy, které usnadňují nanášení zubovou stěrkou nebo ocelovým hladítkem na cihly nebo železobeton. Po velmi rychlém vyschnutí Plastimul 2K Super vytvoří silný těsnicí živičný film s vysokou schopností přemostění trhlin. Plastimul 2K Super je odolný proti alkáliím z betonu a proti agresivním složkám, které se obvykle vyskytují v půdě. Plastimul 2K se používá jako silný těsnicí živičný nátěr na vodorovných i svislých plochách z betonu a cihel. Spotřeba je závislá na druhu podkladu a pohybuje se kolem 2,9 kg/m 2 při tloušťce 3 mm a 3,9 kg/m 2 při tloušťce 4 mm. Jedná-li se o výskyt tlakové vody, nesmí být tloušťka nikdy menší než 4 mm a navíc je nutno vložit mezi první a druhou vrstvu stěrky síťovinu ze skelných vláken, odolnou proti alkalickým vlivům.

5 ŘADA PLASTIMUL jednosložkové a dvousložkové stěrkové bitumenové emulze Výzkumné laboratoře firmy Mapei vyvinuly ucelenou řadu výrobků, tvořenou bitumeny ve vodní disperzi bez obsahu rozpouštědel. Tyto jednosložkové a dvousložkové výrobky se na podklad nanášejí stěrkou a jsou vhodné pro provádění velmi pružných hydroizolačních stěrek s dokonalou přídržností k podkladu a vyhovující různým požadavkům z hlediska povětrnostních vlivů. PLASTIMUL PRIMER Nízkoviskózní bitumenová emulze bez obsahu rozpouštědel s rychlým průběhem vysychání pro sjednocení podkladu; je připraven k přímému použití. Nanáší se na jakýkoliv druh podkladu jako základní nátěr pro výrobky řady Plastimul. Spotřeba je závislá na savosti podkladové vrstvy a pohybuje se od 200 g/m 2 do 300 g/m 2. PLASTIMUL Bitumenová emulze, složená z vybraných bitumenů emulgovaných ve vodě, speciálních plniv jemné granulometrie a přísad; je připraven k okamžitému použití. PLASTIMUL 1K SUPER Jednosložková bitumenová emulze s příměsí polystyrénových kuliček a drobných granulí pryže; je připraven k přímému použití. Je určen k ochraně zděných nebo betonových konstrukcí i v případech, kdy je jejich povrch vlhký z důvodu nedostatečného vyzrání nebo je způsoben vzdušnou vlhkostí. Může být nanášen zubovou stěrkou nebo ocelovým hladítkem. Spotřeba je závislá na druhu podkladu a obvykle se pohybuje mezi 1 kg/m 2 a 4 kg/m 2. Určen zejména na nerovné povrchy, jako např. cihelné zdivo, nebo tam, kde je nezbytné vytvořit silnou vodonepropustnou Emulzi je možno nanášet zubovou stěrkou nebo ocelovým hladítkem. Spotřeba záleží na druhu podkladu a obvykle se pohybuje mezi 2,7 kg/m 2 a 3,6 kg/m 2. PLASTIMUL 1K SUPER PLUS Rychleschnoucí jednosložková bitumenová emulze s rychlým průběhem vysychání, nízkým smršťováním a příměsí polystyrénových kuliček a drobných granulí pryže, které zvyšují pružnost stěrky; je připraven k přímému použití. Je určen k hydroizolaci konstrukcí vystavených deformacím a silnému dynamickému namáhání. Může být nanášen zubovou stěrkou nebo ocelovým hladítkem. Spotřeba je závislá na druhu podkladu a obvykle se pohybuje v rozmezí 2,5 kg/m 2 až 3,3 kg/m 2. PLASTIMUL 2K Dvousložková bitumenová emulze bez obsahu rozpouštědel s příměsí celulózových vláken a plněna hydraulickými pojivy. Je určen na hladké povrchy, jako např. železobetonové stěny a v podmínkách nízkých teplot nebo nadměrné vlhkosti. Může být nanášen zubovou stěrkou nebo ocelovým hladítkem. Spotřeba je závislá na druhu podkladu a v průměru se pohybuje mezi 4,9 kg/m 2 a 6,7 kg/m 2. PLASTIMUL 2K SUPER Dvousložková bitumenová emulze bez obsahu rozpouštědel s přídavkem polystyrénových kuliček a a plněna hydraulickými pojivy. Doporučuje se zvláště na nerovné povrchy, například cihlové zdivo, pružné povrchy, v prostředí s nízkou teplotou nebo vysokou vlhkostí. Může být nanášen zubovou stěrkou nebo ocelovým hladítkem. Spotřeba je závislá na druhu podkladu a obvykle se pohybuje mezi 2,9 kg/m 2 a 3,9 kg/m 2.

6 POZNÁMKY

7 POZNÁMKY

8 Smluvní prodejce Centrála a sklad MAPEI spol. s r.o. Smetanova Olomouc tel.: fax: info@mapei.cz Pobočka a sklad MAPEI spol. s r.o. Pod vodovodem 4/ Praha 5 - Jinonice tel.: fax: infopraha@mapei.cz

IZOLACE. Izolace. strana. 1. Základní nátěry 103. 2. Izolace perimetru 105. 3. Těsnění spár 107. Ceník MUREXIN 2016 99

IZOLACE. Izolace. strana. 1. Základní nátěry 103. 2. Izolace perimetru 105. 3. Těsnění spár 107. Ceník MUREXIN 2016 99 IZOLACE Izolace strana 1. Základní nátěry 103 2. Izolace perimetru 105 3. Těsnění spár 107 Ceník MUREXIN 2016 99 Bezchybná izolace - základ každé stavby! 1. Základní nátěry Základ hloubkový AG 3 Izolační

Více

Průvodce pro správný výběr lepidel na keramiku a přírodní kámen

Průvodce pro správný výběr lepidel na keramiku a přírodní kámen Průvodce pro správný výběr lepidel na keramiku a přírodní kámen Showroom Fisar Miláno Itálie La Llotja de Palma, starověká budova Palma di Malorca Španělsko Auto showroom Emil Frey Basilej Švýcarsko ŘADA

Více

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard

DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ DESKY DLAŽBA PLOŠNÁ HLADKÁ povrch Standard Dlaždice 30/30; Dlaždice 40/40; Dlaždice 50/50 betonové dlažební desky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované zušlechťujícími

Více

Technický list ETICS weber therm clima mineral

Technický list ETICS weber therm clima mineral Technický list ETICS weber therm clima mineral 1. Popis výrobku a vymezení způsobu jeho použití ve stavbě: weber therm clima minerál je vnější tepelně izolační kompozitní systém s omítkou s izolantem z

Více

STAVEBNÍ MATERIÁLY ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY ETICS CENÍK 2014 VÝROBKY FAST

STAVEBNÍ MATERIÁLY ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY ETICS CENÍK 2014 VÝROBKY FAST STAVEBNÍ MATERIÁLY ZATEPLOVACÍ SYSTÉMY ETICS CENÍK 2014 VÝROBKY FAST CENÍK VÝROBKŮ 2014 OBSAH LEPÍCÍ A STĚRKOVÉ TMELY Lepící a stěrkové tmely na polystyren FAST NORMAL S FAST SPECJAL M FAST SPECJAL lepící

Více

Technický list ETICS weber therm klasik mineral

Technický list ETICS weber therm klasik mineral Technický list ETICS weber therm klasik mineral 1. Popis výrobku a vymezení způsobu jeho použití ve stavbě: weber therm klasik minerál je vnější tepelně izolační kompozitní systém s omítkou s izolantem

Více

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ TVÁRNICE

TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ TVÁRNICE TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ TVÁRNICE BETONOVÁ CIHLA Cihla betonová cihla na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované zušlechťujícími přísadami s povrchovou úpravou History povrchová úprava History vzniká

Více

Chytré stavební hmoty

Chytré stavební hmoty Chytré stavební hmoty BALKÓNY A TERASY www.quick-mix.cz Systém balkónu quick-mix Balkóny a terasy se zelení jsou obecně místa, na kterých rádi trávíme své volné chvíle především v době hezkého počasí.

Více

Y STĚRK Y A TĚR NÁ 51

Y STĚRK Y A TĚR NÁ 51 51 52 NÁTĚROVÉ HMOTY MALÍŘSKÉ BARVY MALÍŘSKÁ BARVA PROFI SOUDAL Profi je nátěr nejvyšší kvality určený k úpravě povrchů luxusních interiérů a obytných místností. Vyznačuje se extrémní zářivou bělostí a

Více

Údaje o zpracování/technická data Materiálně technologická data Materiálová báze

Údaje o zpracování/technická data Materiálně technologická data Materiálová báze Technický list č. 303 PCI Seccoral 2 K Bezpečná izolační stěrka k izolaci venkovní strany sklepních stěn, základů, pod keramické obklady. S úředním atestem. Rozsah použití Pro vnitřní i venkovní použití.

Více

DLAŽBA PLOŠNÁ VYMÝVANÁ, KRUHY

DLAŽBA PLOŠNÁ VYMÝVANÁ, KRUHY TECHNICKÝ LIST BETONOVÉ DLAŽEBNÍ DESKY DLAŽBA PLOŠNÁ VYMÝVANÁ, KRUHY Středový kruh, Segment, Rohový segment, Doplňkový rohový segment betonové dlažební desky na bázi cementu a plniva (kameniva) modifikované

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 240 únor 2015

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 240 únor 2015 240 únor 2015 Silikonový tmel pro pružné spáry v interiéru interiéru a exteriéru Rozsah použití Pro použití v interiéru a exteriéru. Pro stěny a podlahy. K utěsnění rohových, dilatačních a spojovacích

Více

Betony a potěry. 1. Rychlé potěry 113. 2. Přísady 114. 3. Betony, potěry a malty 116. 4. Ochrana betonu 119. 5. Sanace betonu 120. 6.

Betony a potěry. 1. Rychlé potěry 113. 2. Přísady 114. 3. Betony, potěry a malty 116. 4. Ochrana betonu 119. 5. Sanace betonu 120. 6. Betony a potěry strana BETONY A POTĚRY 1. Rychlé potěry 113 2. Přísady 114 3. Betony, potěry a malty 116 4. Ochrana betonu 119 5. Sanace betonu 120 6. Suchá stěna 122 7. Doplňkové materiály 122 Ceník MUREXIN

Více

Montážní předpis (doporučený standard) Typ fólie: PENEFOL 650, PENEFOL 750, PENEFOL 800

Montážní předpis (doporučený standard) Typ fólie: PENEFOL 650, PENEFOL 750, PENEFOL 800 Montážní předpis (doporučený standard) Typ fólie: PENEFOL 650, PENEFOL 750, PENEFOL 800 (Výrobce si vyhrazuje právo jakýchkoli změn. Montáž mohou provádět pouze zaškolené organizace.) Jednovrstvá polyetylenová

Více

HIDROZOL SUPERFLEX. elastická dvousložková vodotěsná hmota. TECHNICKÝ LIST 08.02.03.01-cze HYDROIZOLAČNÍ HMOTY. 1. Popis, použití. 2.

HIDROZOL SUPERFLEX. elastická dvousložková vodotěsná hmota. TECHNICKÝ LIST 08.02.03.01-cze HYDROIZOLAČNÍ HMOTY. 1. Popis, použití. 2. TECHNICKÝ LIST 08.02.03.01-cze HYDROIZOLAČNÍ HMOTY HIDROZOL SUPERFLEX elastická dvousložková vodotěsná hmota 1. Popis, použití HIDROZOL SUPERFLEX je průmyslově vyrobený dvousložkový výrobek pro přípravu

Více

REVITALIZACE VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ, III. ETAPA B2.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA

REVITALIZACE VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ, III. ETAPA B2.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA REVITALIZACE VEŘEJNÝCH PROSTRANSTVÍ, III. ETAPA B2.1. TECHNICKÁ ZPRÁVA DOKUMENTACE PROVEDENÍ STAVBY Objednatel: MĚSTO ČESKÝ TĚŠÍN, NÁMĚSTÍ ČSA 1/1, 737 01,ČESKÝ TĚŠÍN Zhotovitel: ATRIS s.r.o Místo podnikání:

Více

SKLÁDANÉ OPĚRNÉ STĚNY

SKLÁDANÉ OPĚRNÉ STĚNY Široký sortiment betonových prvků pro vnější architekturu nabízí také prvky, z nichž lze buď suchou montáží anebo kombinací suché montáže a monolitického betonu zhotovit opěrné stěny. Opěrná stěna je velmi

Více

Sanace vlhkého zdiva Jednoduše a spolehlivě

Sanace vlhkého zdiva Jednoduše a spolehlivě Sanace vlhkého zdiva Jednoduše a spolehlivě Když je zeď vlhká Účinná izolace Vzlínající vlhkost, způsobená nedostatečnou nebo poškozenou izolací poškozuje zdivo a omítku. V důsledku toho se omítka drolí,

Více

Chytré stavební hmoty

Chytré stavební hmoty Chytré stavební hmoty PENETRACE A SPOJOVACÍ MŮSTKY www.quick-mix.cz Penetrace Prostředky upravující vlastnosti především savých podkladů, tak že sjednocují jeho savost, barevnost, stálost apod. Výrazně

Více

2801-2-2005 KLASIFIKACE V SOULADU S EN 13888

2801-2-2005 KLASIFIKACE V SOULADU S EN 13888 Rychle tvrdnoucí a vysychající hydrofobní spárovací tmel výjimečných vlastností pro výplň spár šířky od do 0 mm s účinkem DropEffect a protiplísňovou technologií BioBlock 801--005 KLASIFIKACE V SOULADU

Více

Promat. Ucpávky. utěsnění prostupů instalací. kabelové přepážky. a přepážky k zabudování. do stěn a stropů

Promat. Ucpávky. utěsnění prostupů instalací. kabelové přepážky. a přepážky k zabudování. do stěn a stropů Promat Ucpávky utěsnění prostupů instalací kabelové přepážky a přepážky k zabudování do stěn a stropů 7 Ucpávky PROMASTOP utěsnění prostupů instalací Kabelové přepážky a přepážky k zabudování do stěn a

Více

Construction. SikaTop Seal-107 (barva šedá) Těsnicí cementová stěrka určená pro hydroizolace. Popis výrobku. Testy

Construction. SikaTop Seal-107 (barva šedá) Těsnicí cementová stěrka určená pro hydroizolace. Popis výrobku. Testy Technický list vydání 05/2014 Identifikační číslo 02 07 01 01 002 0 000001 1180 (barva šedá) Těsnicí cementová stěrka určená pro hydroizolace Construction Popis výrobku Použití je 2-komponentní stěrka

Více

OBSAH TABULKA VLASTNOSTÍ MATERIÁLŮ 30

OBSAH TABULKA VLASTNOSTÍ MATERIÁLŮ 30 OBSAH MIDA FIX TOP PV S5 / MIDA FIX TOP PV200 S5 2 MIDA REMONT SUPER / MIDA THERM TOP PV S5 3 MIDA FIX BASE 4 MIDA TOP PV250 S5 / PYE PV250 S52 5 MIDA TOP PV200 S5 / PYE PV200 S52 6 MIDA TOP G S4 7 MIDA

Více

I C O M E N T M Ö R T E L 525

I C O M E N T M Ö R T E L 525 I C O M E N T M Ö R T E L 525 JEMNÁ MALTA PRO BETONOVOU KOSMETIKU POPIS VÝROBKU: POUŽITÍ: POUŽITÍ A CCA. SPOTŘEBA: ICOMENT MÖRTEL 525 je dvousložková hydraulicky tvrdnoucí hotová malta zušlechtěná akrylovými

Více

Technologický list. Ochranný systém na fasády proti agresivním škodlivým látkám v ovzduší a dešti

Technologický list. Ochranný systém na fasády proti agresivním škodlivým látkám v ovzduší a dešti Technologický list Silikonový fasádní systém silikonový hydrozáklad 913, silikonová základová barva 917, silikonový plnič 910, silikonová fasádní barva 918, silikonové plnosyté a tónovací barvy 922 Ochranný

Více

Nafuflex. Flexibilní hydroizolace stavebních objektů, bez napojení a spár

Nafuflex. Flexibilní hydroizolace stavebních objektů, bez napojení a spár Nafuflex Flexibilní hydroizolace stavebních objektů, bez napojení a spár Úvod [... černá, pevná, spolehlivá ] Nafuflex trvale těsní. Pro Vaši jistotu. Bezešvá, bezespará flexibilní: izolační hmota Nafuflex

Více

Přírodní kámen pokládat, spárovat, chránit!

Přírodní kámen pokládat, spárovat, chránit! Přírodní kámen pokládat, spárovat, chránit! 1 Přírodní kámen Pokládka bez změny barvy Silnovrstvé maltové lože Středněvrstvé maltové lože Tenkovrstvé/ tekuté maltové lože bez dutin 2 Drenáž DrainageMörtel

Více

Příručka sanačního technika beton a železobeton

Příručka sanačního technika beton a železobeton Příručka sanačního technika beton a železobeton Obsah: 1. Úvod... 1 2. Předúprava podkladu... 1 3. Spojení reprofilačních vrstev s podkladem, ošetření výztuže... 2 4. Aplikace vrstev reprofilace... 5 5.

Více

Plast, vysoce odolný proti chemikáliím, elektrostaticky vodivý. zkoušku hustota (směs, 23 C) DIN 53 217 1,52±0,03 g/ml

Plast, vysoce odolný proti chemikáliím, elektrostaticky vodivý. zkoušku hustota (směs, 23 C) DIN 53 217 1,52±0,03 g/ml Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Elektrostaticky vodivý (ČSN EN 1081, ČSN EN 61340-4-1). Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Pokyny pro zpracování Podklad Vysoce

Více

STAVBA KRBU S KOMPLETNÍM PROGRAMEM

STAVBA KRBU S KOMPLETNÍM PROGRAMEM STAVBA KRBU S KOMPLETNÍM PROGRAMEM Univerzální lepidlo Kamnářské materiály speciální penetrace SILCACON Kamnářská perlinka Biologicky odbouratelná rohož SILCAWOOL 105 Stavebně izolační desky SILCA 250

Více

ZAHRADNÍ DŘEVĚNÉ DOMKY

ZAHRADNÍ DŘEVĚNÉ DOMKY ZAHRADNÍ DŘEVĚNÉ DOMKY Jak správně vybrat dřevěný domek? "Klasický dřevěný zahradní domek zajistí souznění Vaší zahrady s přírodou." www.lanitplast.cz 1.3.2016 1 Jak správně vybrat dřevěný domek Zahradní

Více

Montážní pokyny pro práci s materiály Wolf PODLAHY

Montážní pokyny pro práci s materiály Wolf PODLAHY Montážní pokyny pro práci s materiály Wolf PODLAHY Pracovní postupy a doporučené skladby pro pokládku zvukově izolačních desek Wolf do konstrukcí podlah. CIUR a.s. Michal Řehulka CIUR a.s. 1.9.2013 Podlahy

Více

Technický list StoPox WG 100 getönt /barevný/

Technický list StoPox WG 100 getönt /barevný/ Vodou emulgovaný epoxidový podkladní nátěr Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled do interiéru a na nezastřešené plochy na podlahové plochy pro cementem vázané podklady - plochy betonové nebo s potěrem

Více

TECHNICKÝ LIST. MEM Renovační omítka

TECHNICKÝ LIST. MEM Renovační omítka 1. Vlastnosti je silně zušlechtěná omítka pro renovace vlhkostí ohroženého cihelného zdiva i zdiva z přírodního kamene. Ideální pro vytvoření nových obytných prostor v bytových domech a zemědělských i

Více

Kvalitní lepidla, která vás nepustí

Kvalitní lepidla, která vás nepustí Kvalitní lepidla, která vás nepustí Dunlop nabízí komplexní řadu stavební chemie v oblasti obkládání pro přípravu podkladu, izolaci, dále disperzní, cementová lepidla a spárovací hmoty. Materiály Dunlop

Více

SCHÖNOX POOL LINE SCHÖNOX POOL LINE. Perfektní souhra vede k perfektním výkonům. Let s stick together www.schonox.cz

SCHÖNOX POOL LINE SCHÖNOX POOL LINE. Perfektní souhra vede k perfektním výkonům. Let s stick together www.schonox.cz SCHÖNOX POOL LINE SCHÖNOX POOL LINE Perfektní souhra vede k perfektním výkonům vyvinuto na základě četných mezinárodních zkušeností pro vnitřní i vnější bazény dokonalá funkčnost podmínka na prvním místě

Více

VÝROBKY PRO TEPELNOU IZOLACI

VÝROBKY PRO TEPELNOU IZOLACI VÝROBKY PRO STAVEBNICTVÍ VÝROBKY PRO TEPELNOU IZOLACI PRUŽNÉ TĚSNICÍ TMELY A LEPIDLA INTENZIFIKÁTORY MLETÍ CEMENTU VÝROBKY PRO PRŮMYSLOVÉ PODLAHY NA BÁZI CEMENTU A PRYSKYŘIC VÝROBKY PRO KERAMIKU A PŘÍRODNÍ

Více

Technická zpráva. Zateplení mateřské školy Investor: OBEC CHVATĚRUBY Autor projektu : Ing. Jaroslav Kaňka Datum: 12/2013 Stupeň: SP

Technická zpráva. Zateplení mateřské školy Investor: OBEC CHVATĚRUBY Autor projektu : Ing. Jaroslav Kaňka Datum: 12/2013 Stupeň: SP Technická zpráva Akce: Zateplení mateřské školy Investor: OBEC CHVATĚRUBY Autor projektu : Ing. Jaroslav Kaňka Datum: 12/2013 Stupeň: SP 1) Urbanistické, architektonické a stavebně technické řešení a/

Více

tvarovka průběžná celá tvarovka ukončující celá tvarovka ukončující poloviční tvarovka sloupková měrná jednotka ks/m 2 paleta / ks 1 kus / kg

tvarovka průběžná celá tvarovka ukončující celá tvarovka ukončující poloviční tvarovka sloupková měrná jednotka ks/m 2 paleta / ks 1 kus / kg Zdicí systém SIMPLE BLOCK, který je tvořen 4 typy tvarovek průběžná celá, ukončující celá, ukončující poloviční a sloupková. Tyto tvarovky jsou vyráběny s fazetou a jsou určeny pro technologii bezespárového

Více

NÁVOD NA POKLÁDKU DESTONE - KAMENNÉHO KOBERCE. DESTONE KAMENNÝ KOBEREC je certifikovaný systém pryskyřice a přírodních oblázků.

NÁVOD NA POKLÁDKU DESTONE - KAMENNÉHO KOBERCE. DESTONE KAMENNÝ KOBEREC je certifikovaný systém pryskyřice a přírodních oblázků. NÁVOD NA POKLÁDKU DESTONE - KAMENNÉHO KOBERCE INTERIÉR DESTONE KAMENNÝ KOBEREC je certifikovaný systém pryskyřice a přírodních oblázků. Pokládka kamenného koberce v interiéru probíhá ve třech krocích:

Více

KEIM Granital System. Silikátové fasádní barvy pro úspornou a dlouhodobou povrchovou úpravu

KEIM Granital System. Silikátové fasádní barvy pro úspornou a dlouhodobou povrchovou úpravu KEIM Granital System Silikátové fasádní barvy pro úspornou a dlouhodobou povrchovou úpravu V souladu s životním prostředím KEIM Granital je biologicky odbouratelná, nezávadná, vysoce kvalitní jednosložková

Více

Základní ceník staveních hmot, stavební chemie a nátěrových hmot

Základní ceník staveních hmot, stavební chemie a nátěrových hmot Rokospol a. s., provozovna Kaňovice č. 101, pošta 763 41 Biskupice u Luhačovic-Zlín E-mail: rokospol@rokospol.cz, http:/www.rokospol.cz Základní ceník staveních hmot, stavební chemie a nátěrových hmot

Více

POVRCHOVÉ ÚPRAVY SOKLŮ BUDOV Z POHLEDU JEJICH PŘÍMÉ APLIKACE NA HYDROIZOLAČNÍ POVLAKY Z PVC- P FÓLIÍ SYSTÉMU FATRAFOL-H

POVRCHOVÉ ÚPRAVY SOKLŮ BUDOV Z POHLEDU JEJICH PŘÍMÉ APLIKACE NA HYDROIZOLAČNÍ POVLAKY Z PVC- P FÓLIÍ SYSTÉMU FATRAFOL-H Úvod POVRCHOVÉ ÚPRAVY SOKLŮ BUDOV Z POHLEDU JEJICH PŘÍMÉ APLIKACE NA HYDROIZOLAČNÍ POVLAKY Z PVC- P FÓLIÍ SYSTÉMU FATRAFOL-H Povrchové úpravy soklových částí budov ve spojení s hydroizolačními plastovými

Více

RADY PRO POKLÁDKU POUŽITÍ

RADY PRO POKLÁDKU POUŽITÍ Doporučujeme Vám pozorně si přečíst níže uvedené rady pro pokládku, abyste na nic nezapomněli a mohli se po dlouhé roky těšit z Vaší podlahy. RADY PRO POKLÁDKU POUŽITÍ TYP POUŽITÍ Podlahová krytina určená

Více

Děčín, Provaznická 1394/10

Děčín, Provaznická 1394/10 Děčín, Provaznická 1394/10 Centrum záchranných služeb Průzkum příčin zavlhčení Návrh sanace Objednatel : Zpracoval : Ing. Arch. V. Stránský, AK Děčín ing. Pavel Šťastný, CSc CORESAN, Praha / Děčín Termín

Více

MECHANICKÁ PRÁCE A ENERGIE

MECHANICKÁ PRÁCE A ENERGIE MECHANICKÁ RÁCE A ENERGIE MECHANICKÁ RÁCE Konání práce je podmíněno silovým působením a pohybem Na čem závisí velikost vykonané práce Snadno určíme práci pro případ F s ráci nekonáme, pokud se těleso nepřemísťuje

Více

S námi energii neztratíte

S námi energii neztratíte S námi energii neztratíte STAVĚJTE MODERNĚ: STAVĚJTE MODERNĚ: Ů KOMPLEXNÍ STAVEBNÍ SYSTÉM VELOX pro nízkoenergetickou a pasivní výstavbu Bytový dům Líšeň, www.veloxmikulov.cz Pasivní rodinný dům Spruce,

Více

Construction. Sikadur -41 CF Normal. 3komponentní tixotropní vysprávková epoxidová malta. Popis výrobku. Testy

Construction. Sikadur -41 CF Normal. 3komponentní tixotropní vysprávková epoxidová malta. Popis výrobku. Testy Technický list Vydání 05/2013 Identifikační č.: 02 04 02 03 001 0 000040 3komponentní tixotropní vysprávková epoxidová malta Popis výrobku je tixotropní, 3komponentní vysprávková a opravná malta, na bázi

Více

Systém SCHÖNOX FORMÁTY MAXX

Systém SCHÖNOX FORMÁTY MAXX Systém SCHÖNOX FORMÁTY MAXX Foto: RAK Ceramics GmbH Systém SCHÖNOX Formáty MAXX Systém dokonale sladěných výrobků pro pokládku velkoformátových a velmi tenkých keramických obkladů a dlažeb. Spolehlivost

Více

VÝHODY SYSTÉMU. Dlouhá životnost - výborně odolává přírodním vlivům, čím starší jsou produkty, tím je materiál kvalitnější

VÝHODY SYSTÉMU. Dlouhá životnost - výborně odolává přírodním vlivům, čím starší jsou produkty, tím je materiál kvalitnější VÝHODY SYSTÉMU TRVALÁ HODNOTA Dlouhá životnost - výborně odolává přírodním vlivům, čím starší jsou produkty, tím je materiál kvalitnější Ekologická šetrnost - produkty jsou vyráběny na moderním stacionárním

Více

~ 1,60. 2 až 3 ~ 24. dešťové vodě rel. vlhkost pro další zpracování (nanášení. nejméně 24 na každý mm tloušťky < 50

~ 1,60. 2 až 3 ~ 24. dešťové vodě rel. vlhkost pro další zpracování (nanášení. nejméně 24 na každý mm tloušťky < 50 TECHNICKÝ LIST 11.01.01-cze STAVEBNÍ LEPIDLA JUBIZOL LEPICÍ MALTA lepidlo a základní omítka ve fasádních tepelně izolačních systémech JUBIZOL 1. Popis, použití Ve fasádních tepelně izolačních systémech

Více

Recyklace stavebních hmot ekologický pohled (pomocný doprovodný materiál k zamyšlení) k předmětu CZ51 Environmentalistika a stavitelství

Recyklace stavebních hmot ekologický pohled (pomocný doprovodný materiál k zamyšlení) k předmětu CZ51 Environmentalistika a stavitelství TENTO DOKUMENT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY. Recyklace stavebních hmot ekologický pohled (pomocný doprovodný materiál k zamyšlení) k předmětu CZ51 Environmentalistika

Více

Problematické partie fasád. Baumit Akademie

Problematické partie fasád. Baumit Akademie Problematické partie fasád Baumit Akademie 2016 Příčiny poškození působení vlhkosti působení povětrnostních vlivů (mrazu) krystalizace vodorozpustných solí chybné návrhy (opravy) zanedbaná údržba Zdroje

Více

Oblast podpory: 1.5 - Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách. Karlovy Vary nám. Karla Sabiny 16 Karlovy Vary

Oblast podpory: 1.5 - Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách. Karlovy Vary nám. Karla Sabiny 16 Karlovy Vary Prioritní osa: 1 Počáteční vzdělávání Oblast podpory: 1.5 - Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34. 1077 Název projektu: Zkvalitnění výuky SOŠ

Více

Naviják Seznam náhradních dílů, montážní návod a návod k používání

Naviják Seznam náhradních dílů, montážní návod a návod k používání Naviják Seznam náhradních dílů, montážní návod a návod k používání Naviják Multi VIP 1000 smí být uveden do provozu jen při přesném respektování přibaleného montážního návodu a návodu k používání. Obsah

Více

NÁHRADA DŘEVĚNÉHO PLNIVA VE SMĚSI PRO VÝROBU CEMENTOTŘÍSKOVÝCH DESEK

NÁHRADA DŘEVĚNÉHO PLNIVA VE SMĚSI PRO VÝROBU CEMENTOTŘÍSKOVÝCH DESEK NÁHRADA DŘEVĚNÉHO PLNIVA VE SMĚSI PRO VÝROBU CEMENTOTŘÍSKOVÝCH DESEK Ing. Miroslav Vacula, ing.martin Klvač, Robert Mildner, Ing.Tomáš Melichar PhDr. Abstract Cement bonded particle boards are manufactured

Více

OBKLADOVÁ FASÁDNÍ DESKA

OBKLADOVÁ FASÁDNÍ DESKA Tyto betonové obkladní fasádní desky jsou určeny k vytváření předsazených odvětrávaných fasád občanských a bytových budov zejména montované a skeletové konstrukce. Kotvení obkladových fasádních desek je

Více

zesilování konstrukcí kompozitními materiály

zesilování konstrukcí kompozitními materiály zesilování konstrukcí kompozitními materiály BETOSAN s.r.o. jako výhradní dovozce pro ČR, nabízí špičkové kompozitní materiály firmy Fyfe Company, USA Zesílení konstrukcí pomocí lepených kompozitních tkanin

Více

Výhody a nevýhody extrudovaného polystyrenu. Citlivý na vyšší teplotu (+75 C) Cena

Výhody a nevýhody extrudovaného polystyrenu. Citlivý na vyšší teplotu (+75 C) Cena Základní přehled tepelně izolačních materiálů Zateplení rodinného domu se v dobách neustále rostoucích cen energií stává velice výnosnou investicí, kterou lze ušetřit více než 40% z celkového množství

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. k dokumentaci pro zadání stavby. AKCE : VESTAVBA VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNĚ SPOLEČENSKÉHO CENTRA SÁDEK č.p. 150. k.ú. Sádek p.č.

TECHNICKÁ ZPRÁVA. k dokumentaci pro zadání stavby. AKCE : VESTAVBA VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNĚ SPOLEČENSKÉHO CENTRA SÁDEK č.p. 150. k.ú. Sádek p.č. TECHNICKÁ ZPRÁVA k dokumentaci pro zadání stavby AKCE : VESTAVBA VÍCEÚČELOVÉHO SPORTOVNĚ SPOLEČENSKÉHO CENTRA SÁDEK č.p. 150 k.ú. Sádek p.č. 257 INVESTOR : obec Sádek Sádek 116 572 01 Polička VEDOUCÍ ZAKÁZKY

Více

PORIMENT - Cementové lité pěny

PORIMENT - Cementové lité pěny PORIMENT - Cementové lité pěny PORIMENT je lehký silikátový materiál, vyráběný na stavbě pomocí mobilního zařízení Aeronicer II, z cementové suspenze dovezené z betonárny. Do některých typů je přidáván

Více

- šedý prášek se speciálními cementy a dobře dispergovatelnými umělými hmotami - záměsný poměr: asi 6,25l vody na 25kg prášku

- šedý prášek se speciálními cementy a dobře dispergovatelnými umělými hmotami - záměsný poměr: asi 6,25l vody na 25kg prášku TECHNICKÉ SPECIFIKACE A TECHNICKÉ A UŽIVATELSKÉ STANDARDY STAVBY Stavba: ÚPRAVY INTERIÉRU VEŘEJNÝCH PROSTOR RADNICE V KUŘIMI M01 M02 M03 M04 M05 Sádrokartonová příčka (1.NP) - sádrokartonové desky připevněné

Více

STAVEBNÍ LÁTKY DRUHY ASFALTŮ ASFALTY. Asfalty a dehty. Složení asfaltů. Vlastnosti asfaltů

STAVEBNÍ LÁTKY DRUHY ASFALTŮ ASFALTY. Asfalty a dehty. Složení asfaltů. Vlastnosti asfaltů Asfalty a dehty Doc. Ing. Tomáš Vymazal PhD. Prof. Ing. Jan Kudrna, CSc. Asfalty a dehty řadíme mezi živice. Jedná se o směsi uhlovodíků a jejich nekovových derivátů. Živice jsou polotekuté nebo tuhé směsi

Více

Návrh a tepelnětechnické posouzení skladby jednoplášťové ploché střechy

Návrh a tepelnětechnické posouzení skladby jednoplášťové ploché střechy Návrh a tepelnětechnické posouzení skladby jednoplášťové ploché střechy č. zakázky: 2012-006278-Ná Objednatel: Adresa objektu: Ing.arch. Miloslav Tempír Postřelmovská 2 789 01, Zábřeh na Moravě Plavecký

Více

Sikaflex - 11 FC. Technický list Sikaflex - 11 FC strana 1/5 11/2002. Druh. Použití. Přednosti

Sikaflex - 11 FC. Technický list Sikaflex - 11 FC strana 1/5 11/2002. Druh. Použití. Přednosti Technický list Sikaflex - 11 FC strana 1/5 Těsnění spár Sikaflex - 11 FC Druh Trvale elastická 1-komponentní lepící a tmelící hmota na polyuretanové bázi s urychleným tuhnutím. Použití Elastické lepení:

Více

MONTÁŽNÍ INSTRUKCE PRO SYSTÉM TEFOND

MONTÁŽNÍ INSTRUKCE PRO SYSTÉM TEFOND MONTÁŽNÍ INSTRUKCE PRO SYSTÉM TEFOND Základem systému TEFOND je profilovaná nopová fólie z vysokohustotního polyetylenu HDPE. Dle způsobu použití a umístění ve stavební konstrukci se používají následující

Více

Stavební úpravy a vestavba, BD Bratislavská 60, Brno z.č. 11 012 Projektová dokumentace pro provedení stavby

Stavební úpravy a vestavba, BD Bratislavská 60, Brno z.č. 11 012 Projektová dokumentace pro provedení stavby POZNÁMKA - stávající podlaha suterénu bude vyčištěna, budou odstraněny přebytečné násypy a na vyrovnaný podklad bude provedena suchá podlaha - stávající stropy nad suterénem jsou provedeny jako cihelné,

Více

Kombinace solárního systému a kotle na biomasu 42/216

Kombinace solárního systému a kotle na biomasu 42/216 Kombinace solárního systému a kotle na 42/216 Výhody kombinace solárního systému a krbové vložky Použití dvou obnovitelných zdrojů energie pro krytí hlavních energetických potřeb objektu Dostatek energie

Více

Pasivní dům Vějíř v Bystrci

Pasivní dům Vějíř v Bystrci Pasivní dům Vějíř v Bystrci Autor: Vize Ateliér, s r.o. Běhounská 22, 602 00, Brno Tel.: +420 777 887 839, e-mail: info@vizeatelier.eu, web: www.vizeatelier.eu. 1. Úvod V Brně Bystrci se právě staví tento

Více

DÁNSKÝ DESIGN SVĚTOVÉ TŘÍDY

DÁNSKÝ DESIGN SVĚTOVÉ TŘÍDY INSPIRACE CZ 1 Pro řadu HighLine: 3 DÁNSKÝ DESIGN SVĚTOVÉ TŘÍDY V roce 2003 byla společnost unidrain první firmou na světě, která vyvinula podélný odtok určený pro umístění ke stěně sprchového koutu. V

Více

Baumit Omítkové systémy

Baumit Omítkové systémy Baumit Omítkové systémy Hvězdy mezi omítkami Špičková kvalita Příjemné a zdravé mikroklima Pro novostavby i rekonstrukce Omítkové systémy OMÍTKOVÉ SYSTÉMY Ochrana životního prostředí Suché omítkové směsi

Více

Konudur Liner-systémy. Sanační systémy pro neprůchozí odpadní potrubí

Konudur Liner-systémy. Sanační systémy pro neprůchozí odpadní potrubí Konudur Liner-systémy Sanační systémy pro neprůchozí odpadní potrubí Sanační systémy pro neprůchozí odpadní potrubí Sanace kanálů - čistě, hospodárně a bezpečně Evropská kanalizační síť má celkovou délku

Více

Vnější tepelně izolační kontaktní zateplovací systém (ETICS) s omítkou s izolantem z minerální vlny (MW)

Vnější tepelně izolační kontaktní zateplovací systém (ETICS) s omítkou s izolantem z minerální vlny (MW) TECHNICKÝ LIST ETICS CEMIX THERM M basic Vnější tepelně izolační kontaktní zateplovací systém (ETICS) s omítkou s izolantem z minerální vlny (MW) VLASTNOSTI A ZPŮSOBY POUŽITÍ: zateplovací systém z minerální

Více

Finální podlahové vrstvy Renovace a ochrana podlah podle požadavků na zatížení a vzhled. HADALAN podlahové systémy

Finální podlahové vrstvy Renovace a ochrana podlah podle požadavků na zatížení a vzhled. HADALAN podlahové systémy Finální podlahové vrstvy Renovace a ochrana podlah podle požadavků na zatížení a vzhled podlahové systémy Jsme specialisté na vaše zátěžové podlahy. Máme vhodná řešení pro všechny druhy zatížení. Pokud

Více

BETONOVÉ PLOTY. Copyright 2015 - Ing. Jan Vetchý www.mct.cz

BETONOVÉ PLOTY. Copyright 2015 - Ing. Jan Vetchý www.mct.cz V posledních letech si stále na větší oblibě získávají ploty z betonových štípaných tvarovek anebo z dutinových betonových tvarovek s povrchem napodobujícím pískovec nebo jiný kámen. Štípaný povrch simuluje

Více

MasterEmaco T 1200 PG

MasterEmaco T 1200 PG POPIS VÝROBKU Konstrukční správková malta MasterEmaco T 1200 PG je rychle tuhnoucí a tvrdnoucí tixotropní opravná a podkladní malta připravená k okamžitému použití. Tato hmota se sulfátovzdorným PC, hydraulickými

Více

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim

Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. Jungmannova 968, 664 34 Kuřim VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zakázku Centra technických služeb Kuřim, s.r.o. dle Vnitřní směrnice Rady města Kuřimi č.1/2009/rm o veřejných zakázkách Města Předmět (název) zakázky: Dodávka kancelářských kontejnerů

Více

Recykláty ze stavebních materiálů jako alternativa k přírodnímu kamenivu

Recykláty ze stavebních materiálů jako alternativa k přírodnímu kamenivu Recykláty ze stavebních materiálů jako alternativa k přírodnímu kamenivu Doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. Asociace pro rozvoj recyklace stavebních materiálů v ČR Základní východisko Stavební a demoliční

Více

2-komponentní epoxidový uzavírací nátěr

2-komponentní epoxidový uzavírací nátěr Technický list Vydání 13/07/2009 Identifikační č.: 02 08 01 02 013 0 000002 Sikafloor 264 2-komponentní epoxidový uzavírací nátěr Popis výrobku Sikafloor 264 je 2-komponentní, ekonomický, barevný, nátěr

Více

CENÍK 828-1 VEDENÍ ELEKTRICKÁ KABELOVODY

CENÍK 828-1 VEDENÍ ELEKTRICKÁ KABELOVODY CENOVÉ PODMÍNKY 2016/ I. CENÍK 828-1 VEDENÍ ELEKTRICKÁ KABELOVODY I. OBECNÉ PODMÍNKY CENÍKU 1. ČLENĚNÍ A PLATNOST CENÍKU 11. Členění 111. Ceník obsahuje velkoobchodní položky stavebních prací (dále jen

Více

Řešení rekonstrukce a snižování energetické náročnosti domu. Hlavní kroky rekonstrukce

Řešení rekonstrukce a snižování energetické náročnosti domu. Hlavní kroky rekonstrukce Řešení rekonstrukce a snižování energetické náročnosti domu S rekonstruovanými domy je v současnosti celá řada problémů. Je to způsobeno hlavně tím, že rekonstrukce nejsou komplexní, ale řeší jen jeden

Více

Silnice č. II/635 Mohelnice Litovel (kř. Červená Lhota)

Silnice č. II/635 Mohelnice Litovel (kř. Červená Lhota) PRŮVODNÍ ZPRÁVA 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Identifikační údaje stavby: Název stavby: Silnice č. II/635 Mohelnice Litovel (kř. Červená Lhota) Název stavebního objektu: SO102 - km 3,810-6,875 Katastrální území:

Více

Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin

Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin Montážní pokyny k panelům Montáž střešního prosvětlovacího panelu KS1000 PC a KS 1000 PC Double Skin USKLADNĚNÍ Střešní prosvětlovací panely musí být skladovány tak, aby byly chráněny proti povětrnostním

Více

Stavební pouzdra pro posuvné dveře

Stavební pouzdra pro posuvné dveře Stavební pouzdra pro posuvné dveře Jednokřídlé Una Hoja Dvoukřídlé 3 SYNONYMUM VÝJIMEČNOSTI Technické parametry pro pouzdro do zděné stěny Let ZÁRUKY Kovová síť Konstrukce plechové kapsy je z pozinkovaného

Více

SOUHRNNÁ ZPRÁVA O VÝSLEDCÍCH MEZILABORATORNÍHO POROVNÁNÍ ZKOUŠEK 1998 (MPZ 98)

SOUHRNNÁ ZPRÁVA O VÝSLEDCÍCH MEZILABORATORNÍHO POROVNÁNÍ ZKOUŠEK 1998 (MPZ 98) SOUHRNNÁ ZPRÁVA O VÝSLEDCÍCH MEZILABORATORNÍHO POROVNÁNÍ ZKOUŠEK 1998 (MPZ 98) Název MPZ : Mezilaboratorní porovnání zkoušek v oblasti zkoušek asfaltových pojiv, asfaltových směsí, litých asfaltů, betonu

Více

OPRAVA FASÁDY BYTOVÉHO DOMU TECHNICKÁ ZPRÁVA. Area Projekt s.r.o. Z2 Z1 KATASTRÁLNÍ ÚZEMÍ ROKYCANY OPRAVA FASÁDY. Vypracoval

OPRAVA FASÁDY BYTOVÉHO DOMU TECHNICKÁ ZPRÁVA. Area Projekt s.r.o. Z2 Z1 KATASTRÁLNÍ ÚZEMÍ ROKYCANY OPRAVA FASÁDY. Vypracoval Z2 Z1 DATUM PODPIS Vypracoval Area Projekt s.r.o. Chudenická 1059/30, 102 00 Praha 10 tel. 371 727 036, www.areaprojekt.cz Zasílací adresa : ulice Miru 21, sekretariat@areaprojekt.cz AREA ROJEKT Místo

Více

Marapur PU. Sítotisková barva

Marapur PU. Sítotisková barva Strana: 1/5 Marapur PU Sítotisková barva Rozsah použití Potiskované materiály Dvousložková barva vhodná na předupravený polyetylén a polypropylén jako hlavní oblast použití, ale je také vhodná na polyuretan

Více

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 109 listopad 2014

Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Technický list 109 listopad 2014 109 listopad 2014 Epoxidové pojivo pro průmyslové potěry Rozsah použití Na podlahy. Pro vnitřní a vnější použití. Výroba potěrů, vysoce odolných vůči oděru a vůči chemikáliím, na betonových podlahách a

Více

bez omítek λ U W/(mK) bez omítek U W/(m 2 K)

bez omítek λ U W/(mK) bez omítek U W/(m 2 K) Cihelné bloky LUZ PLUS tl. zdiva 44 až 30 cm Použití Cihelné bloky LUZ PLUS pro obvodové zdivo energeticky úsporných budov nebo nízkoenergetických budov s dodatečným zateplením. LUZ PLUS 44 broušená nebroušená

Více

Izolační bednění s vysokou tepelnou izolací ze šedého polystyrenu EPS pro energeticky úsporné budovy

Izolační bednění s vysokou tepelnou izolací ze šedého polystyrenu EPS pro energeticky úsporné budovy Izolační bednění s vysokou tepelnou izolací ze šedého polystyrenu EPS pro energeticky úsporné budovy Výstavba tuhých železobetonových konstrukcí najde uplatnění všude - od výstavby bazénů, rodinných domů,

Více

Regulátor komínového tahu ESREKO II. Ex.

Regulátor komínového tahu ESREKO II. Ex. Regulátor komínového tahu ESREKO II. Ex. Návod k použití Energeticky úsporný regulátor komínového tahu ESREKO II. automaticky udržuje správný odtah komínu pro ekonomický a ekologický provoz vašeho kotle.

Více

Zkoušení nátěrových hmot a ochranných povlaků

Zkoušení nátěrových hmot a ochranných povlaků Zkoušení nátěrových hmot a ochranných povlaků HERRMANN František, SCHILLER Marek Oddělení hodnocení a zkoušení Zkušební laboratoř č. 1105.2 akreditovaná ČIA o. p. s dle ČSN EN ISO/IEC 17025 SYNPO akciová

Více

VY_32_INOVACE_OV_1AT_01_BP_NA_ELEKTRO_PRACOVISTI. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno

VY_32_INOVACE_OV_1AT_01_BP_NA_ELEKTRO_PRACOVISTI. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Autor CZ.1.07/1.5.00/34.0581 VY_32_INOVACE_OV_1AT_01_BP_NA_ELEKTRO_PRACOVISTI Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Dubno Štícha Roman Tematická oblast

Více

Podklady pro navrhování podlahových souvrství z hlediska akustických požadavků

Podklady pro navrhování podlahových souvrství z hlediska akustických požadavků Podklady pro navrhování podlahových souvrství z hlediska akustických požadavků Zásady pro navrhování podlahových souvrství z materiálů společnosti TBG Pražské malty a PORIMENT. Úvod Společnost TBG Pražské

Více

Foto návod na slepení modelu nákladního vozu řady Vtr.

Foto návod na slepení modelu nákladního vozu řady Vtr. Foto návod na slepení modelu nákladního vozu řady Vtr. Tento model lze zařadit do III -V provozní epochy. Skutečné vozy byly vyráběny v provedení s brzdovou výzbrojí nebo bez ní, pouze s průběžným potrubím.

Více

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva

Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ. F.1.1.01 Technická zpráva Mateřská škola Dukelská DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ F.1.1.01 Technická zpráva Technická zpráva, Mateřská škola Dukelská 1 OBSAH: AGE project, s.r.o. a) Účel objektu... 3 b) Zásady architektonického,

Více

FOUKANÁ IZOLACE. Obsah. Montážní návody

FOUKANÁ IZOLACE. Obsah. Montážní návody FOUKANÁ IZOLACE Montážní návody Obsah 1. Vodorovný dutý strop objemové foukání 2. Vodorovný nepochozí strop pod střechou volné foukání 3. Vodorovný pochozí strop pod střechou - Volné foukání a záklop -

Více

> STROPNÍ SYSTÉM RECTOBETON PREZENTACE

> STROPNÍ SYSTÉM RECTOBETON PREZENTACE > STROPNÍ SYSTÉM RECTOBETON PREZENTACE SPOLEÈNÌ SE STAVÍ LÉPE > Charakteristika konstrukce Stropní systém RECTOBETON, tvořen nosníky z předpjatého betonu a betonovými vložkami, představuje moderní řešení

Více

www.paulin.cz Pokyny pro údržbu a užívání ETICS Paulín Thermokappa 2000 a Thermokappa 3000

www.paulin.cz Pokyny pro údržbu a užívání ETICS Paulín Thermokappa 2000 a Thermokappa 3000 Pokyny pro údržbu a užívání ETICS Paulín Thermokappa 2000 a Thermokappa 3000 1 POKYNY PRO ÚDRŽBU A UŽÍVÁNÍ 3 1.1 Úvodní ustanovení 3 1.2 Základní pravidla pro kontrolu a údržbu 3 1.3 Opatření pro údržbu

Více