Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odbor školství a kultury V Písku dne: 02.05.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2013"

Transkript

1 Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o plnění Přílohy pro rok 2012 k dodatku č.1 ke smlouvě mandátní Smlouva o zajištění kulturních činností - SLADOVNA Písek, o.p.s. a Centrum kultury Písek, o.p.s. NÁVRH USNESENÍ Rada města 1. Projednala informaci o plnění Přílohy pro rok 2012 k dodatku č.1 ke smlouvě mandátní Smlouva o zajištění kulturních činností - SLADOVNA Písek, o.p.s., která je uvedena v plném znění v materiálu a) bez připomínek b) s připomínkami 2. Projednala informaci o plnění Přílohy pro rok 2012 k dodatku č.1 ke smlouvě mandátní Smlouva o zajištění kulturních činností - Centrum kultury Písek, o.p.s., která je uvedena v plném znění v materiálu a) bez připomínek b) s připomínkami JUDr. Ondřej Veselý, starosta Návrh předkládá Návrh zpracoval Ing. Marie Cibulková, vedoucí odboru Bc. Jana Bauerová stránka 1 (celkem 21)

2 Důvodová zpráva: Město Písek uzavírá každoročně se společností SLADOVNA Písek o.p.s. a Centrum kultury Písek o.p.s. Dodatky č.1 ke smlouvě mandátní Smlouva o zajištění kulturních činností. Dle článku č. III. Dodatků č. 1 je pro každý kalendářní rok provedena specifikace objednaných kulturních služeb dle druhu a rozsahu. Tuto specifikaci pro rok 2012 schválila rada města Písek na svém jednání dne , usnesením č. 60/12. Rozsah, čas i kvalita služeb podléhají průběžné kontrole a o konečném plnění byla řediteli jednotlivých o.p.s. předána odboru školství a kultury zpráva a informace byly zpracovány do tabulek. Tabulka dále obsahuje odkaz na přílohu, kde je uveden přesný výčet všech titulů. 1. Radě města je předkládána informační tabulka o čerpání příspěvku ve výši tis. Kč s přehledem o počtu a plnění objednaných služeb za rok 2012 u o.p.s. SLADOVNA Písek. 2. Radě města je předkládána informační tabulka o čerpání příspěvku ve výši tis. Kč včetně seznamu akcí a s přehledem o počtu a plnění objednaných služeb za rok 2012 u o.p.s. Centrum kultury Písek. Doporučení zpracovatele: ---- Vztah k rozpočtu: Služby specifikované pro jednotlivé o.p.s. byly kryty rozpočtem kap Legislativní rámec: ---- Vztah ke strategickému plánu: Služby specifikované pro jednotlivé o.p.s. jsou v souladu se záměry Strategického plánu rozvoje kultury města Písek do roku 2020 a podporují naplňování základních vizí. Přílohy: Příloha č. 1 Příloha pro rok 2012 SLADOVNA Písek, o.p.s. Smlouva o zajištění kulturních činností Příloha č. 2 Příloha pro rok Centrum kultury Písek, o.p.s. Smlouva o zajištění kulturních činností stránka 2 (celkem 21)

3 Příloha č. 1 Příloha pro rok Sladovna Písek, o.p.s. Smlouva o zajištění kulturních činností Druh objednané služby výstavy Počet rok 2012 Plnění akcí za rok 2012 Sladovna Písek, o.p.s. Skutečnost rok 2012 dětská ilustrace 8 8 Uskutečněné akce ZLATÁ STUHA, ANIFEST ŘÍZEK, JINDŘICH ČAPEK, KYŠKOVÁ, URBÁNEK, KORCZAK, CESTY KATEŘINY MILER NEJEN S KRTKEM Čerpání v tis. Kč 850 výstavy - regionální význam 6 8 zaměřeno na HASIČI PÍSECKA, BRUKNER, DOUBEK, ŠECHTLOVI, SEDM LET JSEM V PÍSKU KANTOROVAL, OBJEKTY V LÁHVI, BAZÉN TADY NEBO JINDE?, OTEVŘENO SENIORŮM 548 PALACH, MATURITY SOŠ A SOU, ZUŠ - 3 ROKY PRACÍ, 274 školy 3 3 partnerské vztahy 2 2 DEGGENDORF, WETZLAR 161 ostatní výstavy 8 9 koncerty 4 4 kurzy, workshopy SLOVENSKÝCH ŽEN, JAN CHALOUPEK ČÍNSKÉ POHÁDKY BARTÁK, GEMROT A SKAVOVÁ, MILOŇ NOVOTNÝ, HODINKOVÁ, HEFTLINK JOSEF ČAPEK, JUNGROVÁ, INTERSALON 2X PRAŽ. JARO, 2X SVÁTEČNÍ (Vánoce, apod.) x pravidelné umělecké kurzy, 8x k výstavám, 10x umělecké (speciální) 519 besedy DOBRÉ ČASY a OSTATNÍ 100 jmenovité akce Cipískoviště 1 1 dílny na nádvoří 49 Tourpropag 1 1 výstava 45 Partnerská města 2 2 např. koncerty SMILTENE, slavnostní setkání Deggendorf, apod. 45 Provoz stálých expozic denně denně Městská slavnost revize 434 údržba nádvoří, provoz fontány 203 PROVOZ, opravy, údržba Celkem služby xx 6800 stránka 3 (celkem 21)

4 SEZNAM AKCÍ dle Přílohy pro rok 2012 Sladovna Písek o.p.s. Výstavy dětské od do vernisáž /neplatící Tomáš Řízek Kateřina Miler Lukáš Urbánek Janusz Korczak Barbora Kyšková Jindřich Čapek Anifest zrušen Zlatá stuha Výstavy regionální od do Petr Brukner Sedm let v Písku Šechtlovi Hasiči v Písku Objekty v láhvi Bazén tady nebo jinde Otevřeno seniorům Výstavy zaměřené pro školy od do Jan Palach SOŠ a SUŠ Maturitní práce SOŠ A SOU Písek, Počítejte s námi ZUŠ Písek, Barvy z naší palety Výstavy partnerské od do Deggendorf Wetzlar Ostatní výstavy od do František Doubek slovenských žen Jan Chaloupek Barták Gemrot, Skavová Miloň Novotný Eva Hodinková Josef Čapek Alžběta Jungrová Intersalon Vánoční prodejní výstava Koncerty od do Den matek X Pražské jaro, 2x Sváteční zrušen Ondřej Smeykal Kurzy, workshopy od do platící celkem Úprava fotografií stránka 4 (celkem 21)

5 7 x Kámen nůžky papír Tomáš Řízek Malování žloutkovou temperou Drátování skla Velikonoční dílny Keramická dílna Perle vinuté nad kahanem Jak ožívá loutka Jak ožívá loutka Keramická dílna Fusing a lehání skla Komiksová dílna Čarodějný lesohrad Advent se blíží Skláři ve Sladovně Ondřej Smeykal Divadelní představení děti od do platící celkem Tři malá prasátka Besedy, přednášky od do platící celkem Beseda s MUDr. V. Komárkem Premonstráti v Milevsku Písecké pověsti Beseda s Mgr. Danielem Hermanem Beseada se Zbihniewem Sv. František z Assisi Sláva Hanzlík Šifra Karla IV Výhody stavebního systémuytong Vánoce Kardinála Vlka Ostatní Sladovna otevřená Cipískoviště platící celkem Animace bez kamery Tourpropag vernisáž/ neplatící Tourpropag - porota Tourpropag - výstava Návštěvnost dle výstav a stálé expozice nelze vyčíslit jednotlivě. Vstupné do Sladovny je v rámci prohlídky celého objektu. Zpracovala: Šárka Málková, asistentka vedení o.p.s. Sladovna Písek stránka 5 (celkem 21)

6 Příloha č. 2 Příloha pro rok Centrum kultury Písek, o.p.s. Smlouva o zajištění kulturních činností Plnění akcí za rok 2012 Centrum kultury Písek, o.p.s. Druh objednané služby Počet na rok 2012 Skutečnost rok 2012 Plnění v % Čerp. tis. Kč Divadelní představení dospělí , Divadelní představení děti , Školní představení ,00 20 Koncerty vážné hudby a nokturna ,67 60 Okrajové hudební žánry , Promenádní koncerty ,00 40 Akce pro seniory , Filmová představení Portyč , Filmová představení školní ,00 20 Filmová představení dětská ,00 80 Filmová představení Letní kino , Akce z partnerských vztahů ,00 25 Besedy a přednášky ,50 40 Galerie Portyč , Výchovné koncerty pro mládež ,00 20 Rok filmu ,00 25 Ples města , Základní režie a revize KD Základní režie a revize DFŠ Základní režie a revize Kino CELKEM xxx SEZNAM AKCÍ dle Přílohy pro rok 2012 Centrum kultury Písek NÁZEV PŘEDSTAVENÍ DATUM KAPACITA POSLUCHAČŮ Divadelní představení dospělí Maska a tvář : Příbuzné si nevybíráme : Mefisto : Tři holky jako květ : Kumšt : Shirley Valentine : stránka 6 (celkem 21)

7 Ředitelská lóže : Zdravý nemocný : Zdravý nemocný : Felix Holzman- Včera, dnes a zítra : Dědeček automobil : Každý den šťastný den : Naši furianti : Jakub a jeho pán : Holky z kalendáře : Hospodská : Špatná ženská : Na mělčině : Revizor : Jeppe z vršku : Poslední ze žhavých milenců : Poslední ze žhavých milenců : Pohleď a budeš udiven : Proutník pod pantoflem : Světáci : Tančírna : Divadelní představení děti O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku : O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku : VELRYBA LÍZINKA : VELRYBA LÍZINKA : Pohádka o třech námořnících : Veselá nauka klauníka Notíka : Veselá nauka klauníka Notíka : Veselá nauka klauníka Notíka : Jak se Honza dostal na hrad : Jak se Honza dostal na hrad : Jak se Honza dostal na hrad : Vánoční příběh : Dětský Silvestr : Školní představení Jak se krotí princezna : Jak se krotí princezna : Jagababa a tři loupežníci : Jagababa a tři loupežníci : Jagababa a tři loupežníci : Pohádka o třech námořnících : Zázračný pramínek : Dědečkův Betlém : Dědečkův Betlém : Koncerty vážné hudby Fautores flautae, Travers kvartet a Flautae ululatea : stránka 7 (celkem 21)

8 České hvězdy flétnového nebe : Pavel Steffal a Emanuel Kümmel - kytarové duo : Koncert Sonitus a ZUŠ Písek : Koncert Sonitus a ZUŠ Písek : Chairé Příbram -Vzkříšení duše a přírody : Velikonoční koncert duchovní hudby : Jarní koncert PIKO : Jarní koncert PIKO : Carl Petersson : Koncert sboru Sonitus a sboru Velešín : Petr Vacek:,,Mnoho tváří akordeonu" : Ozvěny času : Koncert komorní hudby : Roman Rauer - Klavírní recitál : Adventní koncert Sonitus a Sborissimo : Varhanní a klavírní vánoční koncert Jany Havlíčkové : Přátelské setkání s operou : Adventus Domini : Jakub Jan Ryba: česká vánoční mše : Jakub Jan Ryba: česká vánoční mše : Jakub Jan Ryba: česká vánoční mše : Okrajové hudební žánry Depeche Mode revival : Depeche Mode revival : Lealoo : Bratři Nedvědi : Taxmeni : Hop Trop:,,Trampské a jim známé písničky" : Marimba live drums,,feel the beat" : Marimba live drums,,feel the beat" : Akce pro seniory Eva a Vašek : Senior klub - Duo Escalona : Senior klub - Písecká čtyřka : MORAVANKA : Senior klub - Dechová hudba města Písku : Senior klub - Václavský : Senior klub - Temelínská desítka : Senior klub - Hastrmani : Senior klub - Písecká čtyřka : IX. Setkání harmonikářů : Vladimír Merta a Vladimír Čáp : Filmová představení Portyč LOVCI HLAV : JOHNNY ENGLISH SE VRACÍ : JOHNNY ENGLISH SE VRACÍ : stránka 8 (celkem 21)

9 JOHNNY ENGLISH SE VRACÍ : BASTARDI : BASTARDI : ALVIN A CHIPMUNKOVÉ : TŘI MUŠKETÝŘI : TŘI MUŠKETÝŘI : ALVIN A CHIPMUNKOVÉ : TŘI MUŠKETÝŘI : TŘI MUŠKETÝŘI : LE HAVRE : SHERLOK HOLMES: HRA STÍNŮ : SHERLOK HOLMES: HRA STÍNŮ : SHERLOK HOLMES: HRA STÍNŮ : MUŽI KTEŘÍ NENÁVIDÍ ŽENY : MUŽI KTEŘÍ NENÁVIDÍ ŽENY : MUŽI KTEŘÍ NENÁVIDÍ ŽENY : MUŽI KTEŘÍ NENÁVIDÍ ŽENY : ŠMOULOVÉ : MUŽI KTEŘÍ NENÁVIDÍ ŽENY : MUŽI KTEŘÍ NENÁVIDÍ ŽENY : NEVĚSTINEC : LABYRINT : LABYRINT : LABYRINT : PŘIZDIS*ÁČI : LABYRINT : PŘIZDIS*ÁČI : PŘIZDIS*ÁČI : TWILIGHT SÁGA: ROZBŘESK : TWILIGHT SÁGA: ROZBŘESK : MILOVÁNÍ : UNDERWORLD: PROBUZENÍ : SAXANA A LEXIKON KOUZEL : UNDERWORLD: PROBUZENÍ : UNDERWORLD: PROBUZENÍ : CESTA DO INDIE : LÁSKA JE LÁSKA : HAPPY FEET : LÁSKA JE LÁSKA : LÁSKA JE LÁSKA : UNDERWORLD: PROBUZENÍ : HAPPY FEET : LÁSKA JE LÁSKA : LÁSKA JE LÁSKA : V PEŘINĚ : GULLIVEROVY CESTY : VENKU : stránka 9 (celkem 21)

10 Rumový deník : Rumový deník : Kontraband : Kontraband : Kontraband : Kontraband : Kontraband : Kontraband : LOVE : DĚTI MOJE : DĚTI MOJE : DĚTI MOJE : HUGO A JEHO VELKÝ OBJEV : DĚTI MOJE : HUGO A JEHO VELKÝ OBJEV : DĚTI MOJE : HUGO A JEHO VELKÝ OBJEV : HUGO A JEHO VELKÝ OBJEV : BŮH MASAKRU : ČERNOBÍLÝ SVĚT : ČERNOBÍLÝ SVĚT : ČERNOBÍLÝ SVĚT : STAR WARS: EPIZODA 1 - SKRYTÁ HROZBA : STAR WARS: EPIZODA 1 - SKRYTÁ HROZBA : STAR WARS: EPIZODA 1 - SKRYTÁ HROZBA : STAR WARS: EPIZODA 1 - SKRYTÁ HROZBA : STAR WARS: EPIZODA 1 - SKRYTÁ HROZBA : STAR WARS: EPIZODA 1 - SKRYTÁ HROZBA : SOUKROMÝ VESMÍR : NEBEZPEČNÁ METODA : LÁSKA JE LÁSKA : NEBEZPEČNÁ METODA : NEBEZPEČNÁ METODA : MODRÝ TYGR : SIGNÁL : MODRÝ TYGR : MODRÝ TYGR : SIGNÁL : MODRÝ TYGR : SIGNÁL : SIGNÁL : KAZATEL KALAŠNIKOV : VÁLEČNÝ KŮŇ : U2 3D : VÁLEČNÝ KŮŇ : VÁLEČNÝ KŮŇ : U2 3D : stránka 10 (celkem 21)

11 CESTA NA TAJUPLNÝ OSTROV : CESTA NA TAJUPLNÝ OSTROV : HAMLET PODNIKÁ : ĎÁBEL V TĚLE : ĎÁBEL V TĚLE : WEST SIDE STORY : JACK A JILL : JACK A JILL : JACK A JILL : MUPETI : CHEMICAL BROTHERS : MUPETI : MONSTRA OCEÁNŮ 3D : LÁSKA JE LÁSKA : ANDRĚ RIEU - LIVE IN MAASTRICHT : ŠKOLNÍ VÝLET : ŠKOLNÍ VÝLET : ŠKOLNÍ VÝLET : ŠKOLNÍ VÝLET : ŠKOLNÍ VÝLET : ŠKOLNÍ VÝLET : KRÁLOVSTVÍ HMYZU : GHOST RIDER : MODRÝ TYGR : GHOST RIDER : GHOST RIDER : OKRESNÍ PŘEBOR Poslední zápas Pepíka Hnátka : OKRESNÍ PŘEBOR Poslední zápas Pepíka Hnátka : OKRESNÍ PŘEBOR Poslední zápas Pepíka Hnátka : OKRESNÍ PŘEBOR Poslední zápas Pepíka Hnátka : OKRESNÍ PŘEBOR Poslední zápas Pepíka Hnátka : OKRESNÍ PŘEBOR Poslední zápas Pepíka Hnátka : STUD : MILÁČEK : MILÁČEK : MILÁČEK : PRCI,PRCI.PRCIČKY : PRCI,PRCI.PRCIČKY : LORAX : PRCI,PRCI.PRCIČKY : PRCI,PRCI.PRCIČKY : LORAX : PRCI,PRCI.PRCIČKY : PRCI,PRCI.PRCIČKY : MůJ otec GEORGE VOSKOVEC : GORILA : JOHN CARTER: Mezi dvěma světy : stránka 11 (celkem 21)

12 JOHN CARTER: Mezi dvěma světy : JOHN CARTER: Mezi dvěma světy : TITANIC : TITANIC : THE ARTIST : HNĚV TITÁNŮ : HNĚV TITÁNŮ : VRÁSKY Z LÁSKY : VRÁSKY Z LÁSKY : VRÁSKY Z LÁSKY : VRÁSKY Z LÁSKY : VRÁSKY Z LÁSKY : VRÁSKY Z LÁSKY : BOHÉMSKÝ ŽIVOT : S LEDOVÝM KLIDEM : ŠKOLNÍ VÝLET : S LEDOVÝM KLIDEM : S LEDOVÝM KLIDEM : KOUPILI JSME ZOO : JEDEN MUSÍ Z KOLA VEN : JEDEN MUSÍ Z KOLA VEN : LÁSKA A MODŘINY : Bitevní loď : Bitevní loď : Bitevní loď : Bitevní loď : Můj vysvlečenej deník : Piráti : Můj vysvlečenej deník : Můj vysvlečenej deník : Piráti : Můj vysvlečenej deník : Můj vysvlečenej deník : Rok konopí : Vrtěti ženou : Čtyři slunce : Vrtěti ženou : Exkluzivní staré filmy o Písku a okolí I : V peřině : Trhák : V peřině : Kluci na řece : Exkluzivní staré filmy o Písku a okolí II : Exkluzivní staré filmy o Písku a okolí III : Měsíc nad řekou : Královská aféra : Hunger games : stránka 12 (celkem 21)

13 Hunger games : Hunger games : Avengers : Avengers : Avengers : Avengers : Trainspotting : Havran : Líbáš jako ďábel : Havran : Líbáš jako ďábel : Líbáš jako ďábel : Líbáš jako ďábel : Líbáš jako ďábel : Líbáš jako ďábel : Líbáš jako ďábel : Musíme si promluvit o Kevinovi : Diktátor : Probudím se včera : Diktátor : Diktátor : V PEŘINĚ : V PEŘINĚ : V peřině : MOJE LETNÍ PRÁZDNINY : ALVIN A CHIPMUNKOVÉ : Street dance 3D : MOJE LETNÍ PRÁZDNINY : ALVIN A CHIPMUNKOVÉ : Street dance 3D : Street dance 3D : TMÁŘ A JEHO ROD : TMÁŘ A JEHO ROD : OKRESNÍ PŘEBOR Poslední zápas Pepíka Hnátka : TADY HLÍDÁM JÁ : TADY HLÍDÁM JÁ : TADY HLÍDÁM JÁ : TADY HLÍDÁM JÁ : TOMMORROW WILL BE BETTER : MÁME PAPEŽE : VRÁSKY Z LÁSKY : MADAGASKAR : MÁME PAPEŽE : MADAGASKAR : MADAGASKAR : DOBA LEDOVÁ 4 : ZEMĚ V POHYBU : DOBA LEDOVÁ 4 : ZEMĚ V POHYBU : stránka 13 (celkem 21)

14 DOBA LEDOVÁ 4 : ZEMĚ V POHYBU : DOBA LEDOVÁ 4 : ZEMĚ V POHYBU : DOBA LEDOVÁ 4 : ZEMĚ V POHYBU : DOBA LEDOVÁ 4 : ZEMĚ V POHYBU : Fatboy slim live : Konfident : Konfident : Trhák : Konfident : Konfident : Okresní přebor : Konfident : Poslední výkřik : Poslední výkřik : Tady hlídám Já : Amazing Spider - man : Amazing Spider - man : Amazing Spider - man : Amazing Spider - man : Amazing Spider - man : Méďa : Méďa : Méďa : Divoká stvoření jižních krajin : Expendables: postradatelní : Ve stínu : Expendables: postradatelní : Ve stínu : Ve stínu : Rebelka : Ve stínu : Ve stínu : Rebelka : Ve stínu : Ve stínu : Frankenstein : Bourneův odkaz : Bourneův odkaz : Bourneův odkaz : Bastardi : Bastardi : Happy feet : Bastardi : Bastardi : Happy feet : Bastardi : Bastardi : stránka 14 (celkem 21)

15 Temný rytíř povstal : Temný rytíř povstal : Líbáš jako ďábel : Temný rytíř povstal : Svatá čtveřice : Svatá čtveřice : Svatá čtveřice : Svatá čtveřice : Svatá čtveřice : Frankenstein : Mikoláš Aleš : Vrásky z lásky : Váňa : Resident Evil: Odveta : České nebe : Superclásico : Nedotknutelní : Konfident : Nedotknutelní : Nedotknutelní : Norman a duchové : Země bez zákona : Norman a duchové : Země bez zákona : Země bez zákona : Norman a duchové : Země bez zákona : Země bez zákona : Cesta do lesa : Divoši : Divoši : Asterix a Obelix ve službách jejího veličenstva : Paranormal activity : Asterix a Obelix ve službách jejího veličenstva : Paranormal activity : Paranormal activity : Asterix a Obelix ve službách jejího veličenstva : Asterix a Obelix ve službách jejího veličenstva : Paranormal activity : Hasta la vista : Resident Evil: Odveta : Resident Evil: Odveta : Resident Evil: Odveta : Kozí příběh se sýrem : Druhá šance : Kozí příběh se sýrem : Kozí příběh se sýrem : stránka 15 (celkem 21)

16 Druhá šance : Kozí příběh se sýrem : Kozí příběh se sýrem : Druhá šance : Bojovnice : Posel : Ve stínu : Posel : Posel : Hotel Transylvanie : Skyfall : Hotel Transylvanie : Hotel Transylvanie : Skyfall : Hotel Transylvanie : Skyfall : Skyfall : LezeTop Písek : Red Bull X-alps, : Adrealin Cup 2012, : Mercúň, : Moonflower, : Sanctum : Mítus jménem žralok, : Stopaři, : Red Bull Big Surf, : Pád do ticha : Norman a duchové : Looper : Looper : George Harrison : Looper : Twilight sága: Rozbřesk 2. část : dní hříchů : Twilight sága: Rozbřesk 2. část : dní hříchů : dní hříchů : Twilight sága: Rozbřesk 2. část : Twilight sága: Rozbřesk 2. část : Cesta na měsíc - neobyčejná cesta : Ve stínu : George Harrison : Skyfall : Skyfall : Návrat do Silent Hill - 3D : Návrat do Silent Hill - 3D : Záblesky chladné neděle : stránka 16 (celkem 21)

17 Návrat do Silent Hill - 3D : Asterix a Obelix ve službách jejího veličenstva : Twilight sága: Rozbřesk 2. část : Atlas mraků : Twilight sága: Rozbřesk 2. část : Atlas mraků : Raubíř Ralf : Atlas mraků : Twilight sága: Rozbřesk 2. část : Raubíř Ralf : Raubíř Ralf : Twilight sága: Rozbřesk 2. část : Občan K : Animace po setmění : Cesta do lesa : Filmy o zvířátkách se zvířátky : Animace, meditace, duchovno : Mazel : To nejlepší z Anifestu pro děti : Mazel : Anifest 2012 dětem : Sinister : Mazel : Filmy o zvířátkách se zvířátky : Sinister : Sinister : Expedice Annapurna přednáška s projekcí : Láska v hrobě : Něžnost : Hobit: Neočekávaná cesta : Pevnost : Hobit: Neočekávaná cesta : Hobit: Neočekávaná cesta : Hobit: Neočekávaná cesta : Hobit: Neočekávaná cesta : Hobit: Neočekávaná cesta : Dva nula : Co kdybychom žili společně : Co kdybychom žili společně : Co kdybychom žili společně : Hobit: Neočekávaná cesta : Anna Karenina : Anna Karenina : Anna Karenina : Anna Karenina : Anna Karenina : Norman a duchové : stránka 17 (celkem 21)

18 Legendární parta : psychopatů : Legendární parta : psychopatů : psychopatů : Legendární parta : Ladíme : Ladíme : Ladíme : Filmová představení školní KRÁLOVSTVÍ HMYZU : Láska je láska : Čtyři slunce : Harisson : Filmová představení dětská POHÁDKY POD SNĚHEM : KAMARÁDI Z TV : Budulínek : PŘÍBĚHY ZVÍŘÁTEK : BROUČCI - A BYLA ZIMA : KRTEK A MEDICÍNA : DO POHÁDKY ZA ZVÍŘÁTKY : DVANÁCT MĚSÍČKŮ : KRTEK A WEEKEND : KAMARÁDI Z TELEVIZE : S KRTKEM DO POHÁDKY : ČARODĚJNÉ POHÁDKY : DOBRODRUŽSTVÍ NA PASECE : DO KINA ZA KRTKEM : MÍČEK FLÍČEK : SNĚHURKA : SNĚHURKA : ZAHRADNÍKŮV ROK : KYTICE POHÁDEK : Toy story 3: Příběh hraček : Kamarád Krteček : Madagaskar 3D : Pohádkové tajemství II : O té velké mlze : Ráno mezi zvířátky : Kamarádi z televize : Broučci - a byla zima : Dvanáct měsíčků : Mikeš o Vánocích : Kocour v botách : Kocour v botách : Madagascar : stránka 18 (celkem 21)

19 Madagascar : Madagascar : Pan Popper a jeho tučňáci : Pan Popper a jeho tučňáci : Zvonilka: Tajemsví křídel - 3D : Zvonilka: Tajemsví křídel - 3D : Zvonilka: Tajemsví křídel - 3D : Doba ledová 4: Země v pohybu : Doba ledová 4: Země v pohybu : Krtek o Vánocích : Filmová představení letní kino ŽELEZNÁ LADY : ŽELEZNÁ LADY : ŽELEZNÁ LADY : ŽELEZNÁ LADY : ČTYŘI SLUNCE : ČTYŘI SLUNCE : ČTYŘI SLUNCE : ČTYŘI SLUNCE : ČTYŘI SLUNCE : ČTYŘI SLUNCE : ČTYŘI SLUNCE : PROBUDÍM SE VČERA : PROBUDÍM SE VČERA : PROBUDÍM SE VČERA : PROBUDÍM SE VČERA : PROBUDÍM SE VČERA : PROBUDÍM SE VČERA : ČTYŘI SLUNCE : PROBUDÍM SE VČERA : PROBUDÍM SE VČERA : PROBUDÍM SE VČERA : ŽELEZNÁ LADY : BITEVNÍ LOĎ : BITEVNÍ LOĎ : MUŽI V NADĚJI : ČTYŘI SLUNCE : ČTYŘI SLUNCE : SNĚHURKA A LOVEC : Tintinova dobrodružství : Tintinova dobrodružství : Tintinova dobrodružství : MUŽI V ČERNÉM : MUŽI V ČERNÉM : MUŽI V ČERNÉM : Hluboký spánek : stránka 19 (celkem 21)

20 Diktátor : Diktátor : Modrý tygr : Modrý tygr : Nosferatu - Fantom noci : Nosferatu - Fantom noci : Perfect days: I ženy mají své dny : Perfect days: I ženy mají své dny : Líbáš jako ďábel : Líbáš jako ďábel : Líbáš jako ďábel : Cesta do pravěku : Cesta do pravěku : Alois Nebel : Alois Nebel : Twilight sága: Rozbřesk : Twilight sága: Rozbřesk : Twilight sága: Rozbřesk : Poupata : Poupata : Tohle je válka : Tohle je válka : Nepřítel pod ochranou : Nepřítel pod ochranou : Tady hlídám já : Tady hlídám já : Lidice : Polski film : Polski film : Dream house : Love : Love : Sedmikrásky : Útěk z MS : Útěk z MS : Iron sky : Ať žijí duchové : Lorax : Lorax : Tři Veteráni : Tři Veteráni : Prci, prci, prcičky: Školní sraz : Prci, prci, prcičky: Školní sraz : Lazebník sibiřský : Líbáš jako ďábel : Líbáš jako ďábel : Doba ledová 4: Země v pohybu : stránka 20 (celkem 21)

21 Doba ledová 4: Země v pohybu : Sherloc Holmes: Hra stínů : Sherloc Holmes: Hra stínů : Jimi Hendrix 70: live at Woodstock : Besedy a přednášky Národní parky západu USA : Kapličky na Písecku : Woodoo Afrika : Libanon.Sýrie a Jordánsko : Kroky šamanskou krajinou : Seminář Zdeny Švancárové : Kroky šamanskou krajinou : Kroky šamanskou krajinou : Proč je můj život takový, jaký je? : Jihozápad USA : Písecké vánoce : Galerie Portyč Výstava obrazů Jany Roselli Výstava obrazů Jitky Jarešové Dětská fotosoutěž Tyllova škola Výstava obrazů Václava Majera Výstava obrazů Dany Gregorové Výstava plastik Voldřichová Výstava malby kresby Josef Švač Společná výstava PUB Výstava fotografií Terifoto Sokol Písek Výstava obrazů Lubomíra Peška Výstava fotografií Fotoklubu Písek Ing. Ctirad Havel, ředitel Centrum kultury Písek, o.p.s. stránka 21 (celkem 21)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.12.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.12.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o specifikaci kulturních činností objednaných dle Přílohy č. 1 Smlouvy

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Ghost Rider 2 3D Akční / Fantasy / Thriller USA / Spojené arabské emiráty/2011/95min V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny,

Více

Přehled zpráv 5.3.2013-15.3.2013

Přehled zpráv 5.3.2013-15.3.2013 Přehled zpráv 5.3.2013-15.3.2013 MÚ Česká Lípa Českolipský deník Gymnázium reprezentovalo na Sicílii... 2 15.3.2013 Českolipský deník str. 1 Titulní strana MÚ Česká Lípa (mip) Hraběcí knižní značka z muzea...

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ZÁŘÍ 2012 www.kulturakoprivnice.cz Sobota 1. 9. od 16.00 hod. TANCEM KOLEM SVĚTA aneb tančí celá Kopřivnice před Kulturním domem Kopřivnice, vstup volný Dance session. Rozloučení s prázdninami

Více

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2012. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2012. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED ŘÍJEN 2012 www.kulturakoprivnice.cz Čtvrtek 4. 10. od 18.45 hod. Přímý přenos představení Divadla Járy Cimrmana ČESKÉ NEBE Kino Puls Kopřivnice. Vstupné 200 Kč. (Předprodej od 24. září)

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor školství a kultury V Písku dne: 25.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o plnění Přílohy č. 1 pro rok 2015 Smlouvy o poskytnutí a zajištění

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 08.10.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Informace o plnění Přílohy pro rok 2011 k dodatku č.1 ke smlouvě mandátní Smlouva

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

P R O S I N E C 2012

P R O S I N E C 2012 P R O S I N E C 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz od středy 1. 8. DOPRAVNÍ HŘIŠTĚ OČIMA DĚTÍ Výstava výtvarných prací dětí z MŠ Kytička.

Více

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342.

Začátky představení od cca 21 hodin. informace na 728262342. Zde Vám přinášíme program letního kina ve Vrchotových Janovicích, které se nachází cca 20 Km od Vysokého Chlumce. Tak neváhejte a zpříjemněte si prázdninové dny pěkným filmem. Pá 29. 6. Začátky představení

Více

Kino Květen Teplice - program duben

Kino Květen Teplice - program duben Kino Květen Teplice - program duben 01.04. Kamarádi z televize Česko/60min Animované pásmo televizních Večerníčků. 03.04. Čtyři slunce Drama / Komedie Česko/2012/90min Kolik sluncí je třeba, abychom byli

Více

ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ŠKOL PLZEŇSKÉHO KRAJE V CELOSTÁTNÍCH KOLECH PŘEDMĚTOVÝCH A UMĚLECKÝCH SOUTĚŽÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2011/2012

ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ŠKOL PLZEŇSKÉHO KRAJE V CELOSTÁTNÍCH KOLECH PŘEDMĚTOVÝCH A UMĚLECKÝCH SOUTĚŽÍ VE ŠKOLNÍM ROCE 2011/2012 ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ŠKOL PLZEŇSKÉHO KRAJE V CELOSTÁTNÍCH KOLECH PŘEDMĚTOVÝCH A UMĚLECKÝCH SOUTĚŽÍ VE ŠKOLNÍM ROCE A) PŘEDMĚTOVÉ SOUTĚŽE MATEMATICKÁ OLYMPIÁDA Kat. A 1. 3. místo: Anh Dung Le, Gymnázium, Tachov,

Více

Plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0102

Plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0102 Plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0102 Plakátová kampaň před projekcí filmu Plakátová kampaň, která následuje po teaserové (o níž byla minulá lekce), už musí být mnohem konkrétnější ve vztahu

Více

Uvedení do celoročního družinového projektu JSME NÁMOŘNÍCI A OBEPLUJEME CELÝ SVĚT. Námořnický zákoník. Vyplouváme.

Uvedení do celoročního družinového projektu JSME NÁMOŘNÍCI A OBEPLUJEME CELÝ SVĚT. Námořnický zákoník. Vyplouváme. Tematický plán Školní rok: 2015/2016 Vychovatelka: Plescherová Jitka, Bc. Lenka Mülerová Téma: JSME NÁMOŘNÍCI A OBEPLUJEME CELÝ SVĚT Časový plán pomůcky, učební materiály, ZÁŘÍ Ostrov moudrosti Sociální

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 8. 4. v distribuci od 15. 4. v distribuci od 22. 4. v distribuci od 29. 4.

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 8. 4. v distribuci od 15. 4. v distribuci od 22. 4. v distribuci od 29. 4. uvádí: NOVINKY na Blu-ray a DVD DUBEN 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 kat. č. nosič titul zvuk žánr VOC dmoc EAN ks DUBEN v distribuci od 1. 4. BD001135 BD Interview CZ/EN Akční 340,00 499 Kč 8596978911353

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 NOVINKY na Blu-ray a DVD BŘEZEN 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 BŘEZEN v distribuci od 4. 3. BD001121 BD Zmizelá (limitovaná edice Amazing Amy Booklet) CZ/EN Drama 407,50 599 Kč 8596978911216 BD001104

Více

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA pros 2012_kino_Sestava 1 12.11.2012 22:50 Stránka 1 Divadlo A. Dvořáka Příbram Legionářů 400 261 01 Příbram 7 tel.: 318 625 691, 326 531 504, 326 531 250 www.divadlopribram.eu www.kinopribram.eu www.vstupenky.pb.cz

Více

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení

Mateřský klub Chotěboř. Beseda: Karel Havlíček Borovský. Taneční pro manželské a přátelské páry - začátečníci. Odpolední pohádkové čtení Mateřský klub Chotěboř datum začátku akce: 01.11.2011 datum ukončení akce: 30.11.2011 Mateřský klub v učebně č. 4 ve druhém patře. Informace o cenách na jednotlivé kroužky na tel. č. 569 626 638, možnost

Více

Kalendář kulturních a společenských akcí na rok 2014 Moravský Krumlov

Kalendář kulturních a společenských akcí na rok 2014 Moravský Krumlov Kalendář kulturních a společenských akcí na rok 2014 Moravský Krumlov Název akce Datum konání Místo Organizátor L e d e n Výstava 380 let knížectví Licht leden - březen galerie Knížecí dům muzeum, tel.725

Více

Fotosoutěž - Příroda objektivem - 4.kolo

Fotosoutěž - Příroda objektivem - 4.kolo Fotosoutěž - Příroda objektivem - 4.kolo 16.9. - 30.11.2014 Pořadí absol kateg. Jméno Název snímku Bodů 4 A1 Barbora Roštlapilová Korálky z vody 8,13 14 A2 Adéla Duchatschová Čapí závody 6,88 14 A2 Barbora

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně BŘEZEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Sbor dobrovolných

Více

Omlouváme se našim věrným divákům, že tento rok neuvádíme všechny filmové novinky, a to vzhledem k digitalizaci filmů. Děkujeme za pochopení

Omlouváme se našim věrným divákům, že tento rok neuvádíme všechny filmové novinky, a to vzhledem k digitalizaci filmů. Děkujeme za pochopení Omlouváme se našim věrným divákům, že tento rok neuvádíme všechny filmové novinky, a to vzhledem k digitalizaci filmů. Děkujeme za pochopení Pátek 29. 6. ve 21.30 hod. ŠMOULOVÉ Šmoulové tentokrát ve filmu.

Více

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 UŽIJTE SI KAŽDÝ DEN ROKU 2016! LEDEN 14. 1. Husův sbor O SKAUTINGU A JIZERSKÝCH HORÁCH vyprávění Jiřího Veselého doprovázené promítáním 16. 1. Restaurace a minipivovar Veselka

Více

Seznam titulů k maturitě 2013/2014 SČ19 Próza 4. A S20-21 Poezie Č20-21 Drama

Seznam titulů k maturitě 2013/2014 SČ19 Próza 4. A S20-21 Poezie Č20-21 Drama Seznam titulů k maturitě 2013/2014 SČ19 Próza 4. A S20-21 Poezie Č20-21 Drama Světová a česká literatura do konce 19. století Austenová, J. Pýcha a předsudek SČ19 Próza Arbes, J. Svatý Xaverius SČ19 Próza

Více

ZIMNÍČEK. školní rok 2014-15

ZIMNÍČEK. školní rok 2014-15 117 ZIMNÍČEK školní rok 2014-15 Kulturní a společenské akce ( prosinec, leden, únor ) 4.12. mikulášská nadílka se skupinou SAXA v MŠ 10.12. vánoční dílna s besídkou pro děti a rodiče v MŠ 15.12. Vánoce

Více

* 12. ročník * číslo 2 *

* 12. ročník * číslo 2 * * 12. ročník * číslo 2 * Dětský karneval vítězná maska s putovní maškarou Z jednání rady obce ve dnech 21.1. a 4.2.2009 - RO projednala a schválila podání žádosti o dotaci u Ministerstva pro místní rozvoj

Více

Kino Květen Teplice - program červen

Kino Květen Teplice - program červen Kino Květen Teplice - program červen 01.06. Žena v černém Drama / Horor / Thriller Velká Británie / Kanada / Švédsko/2012/95min Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh Arthura Kippse

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2013 DÍLNA INSPIRACE

Více

Příloha č. 4 ČESKÝ JAZYK LITERÁRNÍ VÝCHOVA

Příloha č. 4 ČESKÝ JAZYK LITERÁRNÍ VÝCHOVA Na základě vlastních zážitků tvoří krátký mluvený projev Žák vyjadřuje své dojmy z četby a zaznamenává je Respektuje základní pravidla rozhovoru Plynule čte s porozuměním texty přiměřeného rozsahu a náročnosti

Více

PROGRAM CZ ANI FILM 04

PROGRAM CZ ANI FILM 04 PROGRAM ANI FILM 04 3.5. Pátek SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ pro zvané PA Filmy pro děti V. Jiránek B. Pojar / Československo Kozí příběh se sýrem B. Pojar / NFB Takový nádherný den 0bchod pro sebevrahy Madagaskar

Více

Vánoční bohoslužby a betlémy 2015/2016 výběr

Vánoční bohoslužby a betlémy 2015/2016 výběr Vánoční bohoslužby a betlémy 2015/2016 výběr Bohoslužby v ostatních kostelích najdete na stránkách Arcibiskupství pražského: http://bohosluzby.apha.cz/ nebo http://www.krestanskevanoce.cz/?k=praha Cizojazyčné

Více

PROGRAM KINA SVĚT TÁBOR LISTOPAD 2011

PROGRAM KINA SVĚT TÁBOR LISTOPAD 2011 PROGRAM KINA SVĚT TÁBOR LISTOPAD 2011 úterý 1. listopadu od 17.30 hod. středa 2. listopadu od 17.30 hod. HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI ČÁST 2. V tomto výpravném finále eskaluje bitva mezi dobrem a zlem

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

Ozve-li se v září hrom,bude v zimě zavát každý strom. Divoké husy na odletu - konec i babímu létu. 1. oddělení. 2. oddělení

Ozve-li se v září hrom,bude v zimě zavát každý strom. Divoké husy na odletu - konec i babímu létu. 1. oddělení. 2. oddělení Ozve-li se v září hrom,bude v zimě zavát každý strom. Divoké husy na odletu - konec i babímu létu. 1. oddělení 2. oddělení 4. oddělení 5. oddělení 1. oddělení - Podzimní skřítek 1. odd. a 2. odd. Draci

Více

Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí

Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí Kalendář KULTURNÍCH a SPORTOVNÍCH akcí 2016 ÚNOR 1. 29. 2 Krása zvířat výstava Michaely Burdové, Romantická krajina ve fotografii výstava Jiřího Valíčka a Jany Černoškové, 16. 2. Zahájení jarních kurzů

Více

OBSAH. - Čínská báseň - Týden prvňáčků - Můžete si přečíst - Tvorba dětí ZŠ Krestova - Jak vyrobit krabičku

OBSAH. - Čínská báseň - Týden prvňáčků - Můžete si přečíst - Tvorba dětí ZŠ Krestova - Jak vyrobit krabičku 1/2015 OBSAH - Čínská báseň - Týden prvňáčků - Můžete si přečíst - Tvorba dětí ZŠ Krestova - Jak vyrobit krabičku Čínská báseň beseda pro žáky 8. tříd Jako každý rok, tak i letos v knihovně proběhla beseda,

Více

Kompletní seznam žádostí - Rada Karlovarského kraje. Název žadatele Forma žadatele Název projektu Schválená částka

Kompletní seznam žádostí - Rada Karlovarského kraje. Název žadatele Forma žadatele Název projektu Schválená částka Kompletní seznam žádostí - Rada Karlovarského kraje Název žadatele Forma žadatele Název projektu Schválená částka Číslo usnesení 1 Nadační fond Ještěřice nadace Cyklus S Ještěřicí za kulturou 2016 15 000,00

Více

Vážení hosté benefičního večera, KATALOG DRAŽENÝCH UMĚLECKÝCH DĚL. Mgr. Jiří Pitaš

Vážení hosté benefičního večera, KATALOG DRAŽENÝCH UMĚLECKÝCH DĚL. Mgr. Jiří Pitaš Vážení hosté benefičního večera, jsem rád, že se po roce potkáváme v čase adventu na XI. ročníku benefiční akce pro SKP-CENTRUM, o.p.s. Dovolte mi, přivítat Vás zde v Rytířském sále pardubického zámku,

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012

Slavnosti Pernštejnského panství 2012 Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. 7. 2012 Mapa Nedvědice - orientační plánek parkovišť a stanoviště vrtulníku 1 parkoviště u hřbitova Kovářová Štěpánov nad Svratkou 2 parkoviště u kostela 3

Více

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK

Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! Bolívie a Peru - pouští a pralesem 130 let Městského muzeu v Chotěboři a výstava fotografií AFUK Luboš Drtina: Kreslit do knih se doporučuje! datum začátku akce: 31.07.2015 datum ukončení akce: 18.09.2015 čas začátku akce: 19.00 místo konání : Knihovna Ignáta Herrmanna - podkroví stručný popis akce:

Více

Informační magazín Domova Na Zámku Lysá nad Labem Speciál - prosinec 2014

Informační magazín Domova Na Zámku Lysá nad Labem Speciál - prosinec 2014 Zámecké noviny Informační magazín Domova Na Zámku Lysá nad Labem Speciál - prosinec 2014 Vánoce klepou na zámecké dveře a blíží se konec roku 2014. Vánoční svátky přinášejí radost a otevírají srdce Ať

Více

Kalendář akcí v Šumperku 2016 Uvedené termíny jsou pouze orientační a mohou se změnit.

Kalendář akcí v Šumperku 2016 Uvedené termíny jsou pouze orientační a mohou se změnit. Kalendář akcí v Šumperku 2016 Uvedené termíny jsou pouze orientační a mohou se změnit. Město Šumperk (MěÚ, odd. kultury a vnějších vztahů). 16.04.2016 Ceny města Šumperka za rok 2015 Výroční udílení cen

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA VERONSKÉ NÁMĚSTÍ VÝTVARNÁ VÝCHOVA

ZÁKLADNÍ ŠKOLA VERONSKÉ NÁMĚSTÍ VÝTVARNÁ VÝCHOVA ZÁKLADNÍ ŠKOLA VERONSKÉ NÁMĚSTÍ VÝTVARNÁ VÝCHOVA 2010/2011 Každý umělec byl na začátku amatér. Ralph Waldo Emerson Lukáš Rajchl, Kristýna Janků, Monika Roblová, Tereza Žižková, 14 let Studie oka, 15 13

Více

I. Základní úroveň obtížnosti. Vyšší úroveň obtížnosti

I. Základní úroveň obtížnosti. Vyšší úroveň obtížnosti Střední průmyslová škola elektrotechniky a informatiky, Ostrava, příspěvková organizace Kratochvílova 7, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava Školní seznam literárních děl vydaný školou v souladu s ustanovením

Více

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ)

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ) DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o. Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214276, tel./fax: 583 214287 tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214279 /od 14 do 18 h/ e-mail: dksumperk@dksumperk.cz, www.dksumperk.cz,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 8. zasedání zastupitelstva města dne: 27. 9. 2012 Bod pořadu jednání: Zpráva o využití a vyúčtování dotací z kulturního fondu za rok 2011 Zpracovala: odbor,

Více

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p.

Slavnosti Pernštejnského panství 2012. 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM. 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. Slavnosti Pernštejnského panství 2012 5. - 8. července KULTURNÍ PROGRAM NEDVĚDICE U RYBNÍKA Pořadatel Městys Nedvědice 5.7. ČTVRTEK 18:30 THE MORIBUNDUS -koncert skupiny při Gymnáziu Bystřice n.p. 20:00-01:00

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI LISTOPADU 2012

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI LISTOPADU 2012 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI LISTOPADU 2012 Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Město: IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Kino: Ne 4.11.2012 v 15.00 hod. MADAGASKAR

Více

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz

LEDEN ÚNOR 23. 28. 24. 27. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz LEDEN 23. VALAŠSKÝ BÁL 19.00 h Společenský dům Tradiční bál, jehož pořadatelem je soubor Radhošť. www.radhost.cz 28. TOULKY ČESKOU MINULOSTÍ 17.30 h Městská knihovna Beseda s tvůrci legendárního pořadu

Více

KATALOG POŽADAVKŮ ZKOUŠEK SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY. platný ve školním roce 2015/2016 ČESKÝ JAZYK A LITERATURA

KATALOG POŽADAVKŮ ZKOUŠEK SPOLEČNÉ ČÁSTI MATURITNÍ ZKOUŠKY. platný ve školním roce 2015/2016 ČESKÝ JAZYK A LITERATURA STŘEDNÍ ŠKOLA AUTOMOBILNÍ, KRNOV příspěvková organizace Adresa: 794 01 Krnov, Opavská 49 554 611 557 Fax: 554 625 946 E-mail: skola@ssa-krnov.cz www.ssa-krnov.cz KATALOG POŽADAVKŮ ZKOUŠEK SPOLEČNÉ ČÁSTI

Více

Uvedení do celoročního družinového projektu TAJEMSTVÍ KLÍČŮ. Seznámení se s novým kolektivem, prostředím a pravidly. Povídání o prázdninách

Uvedení do celoročního družinového projektu TAJEMSTVÍ KLÍČŮ. Seznámení se s novým kolektivem, prostředím a pravidly. Povídání o prázdninách Tematický plán Školní rok: 2015/2016 Vychovatel: Jakub Mlad, Iva Svobodová Téma: TAJEMSTVÍ KLÍČŮ Časový plán pomůcky, učební materiály, ZÁŘÍ ke kamarádské družince Sociální dětí: Umění jednat, Morální

Více

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016

Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Plán kulturních a sportovních akcí Městská správa sociálních služeb v Mostě - příspěvková organizace 1. pololetí roku 2016 Domov pro seniory Barvířská 495 5. 1. Kvizové dopoledne, 9:30 hodin, malý sál

Více

Městské divadlo Bruntál. Partyzánská 55, tel.: 554 712 765, e- mail: divadlo@mubruntal.cz

Městské divadlo Bruntál. Partyzánská 55, tel.: 554 712 765, e- mail: divadlo@mubruntal.cz duben 2012 iflauisti KONCERT DIVADLO MOTOSRAZ DANIELLE JAŁOWIECKA, KERSTIN PICKER-KUBITSCHEK, JITKA SMUTNÁ, ILONA VESELOVSKÁ Mezinárodní flétnové kvarteto Soubor vznikl začátkem roku 2008 na londýnské

Více

Literárně dramatický obor ve školním roce 2014-2015 (výroční zpráva LDO)

Literárně dramatický obor ve školním roce 2014-2015 (výroční zpráva LDO) Literárně dramatický obor ve školním roce 2014-2015 (výroční zpráva LDO) Literárně-dramatický obor se ve školním roce 2014-2015 vyučoval v 1., 2. a 3. ročníku na I. a II. stupni podle ŠVP a rozšířil svou

Více

Alison Gross Am G C E7 Am G C Dm E7 1. Když zapadlo slunce a vkradla se noc a v šedivých mracích se ztrácel den, Am G C E7 Am G Am a když síly zla ve tmě převzaly moc, tu Alison Gross vyšla z hradu ven.

Více

Seznam titulů z české a světové literatury k ústní zkoušce z CJL - základní úroveň obtížnosti (maturitní zkouška 2011)

Seznam titulů z české a světové literatury k ústní zkoušce z CJL - základní úroveň obtížnosti (maturitní zkouška 2011) Seznam titulů z české a světové literatury k ústní zkoušce z CJL - základní úroveň obtížnosti (maturitní zkouška 2011) 1 Boccaccio: Dekameron 2 Shakespeare: Romeo a Julie 3 Moliere: Lakomec 4 Moliere:

Více

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané,

LUDĚK MÍČEK starosta obce. Vážení spoluobčané, Vážení spoluobčané, začal advent, doba jarmarků, rozsvěcení vánočních stromů, koncertů a krásné vánoční nálady. Nenechejte si toto období nikým pokazit, ba naopak, prožijte ho v klidu, pohodě, odpočinku

Více

ČTVRTEK 1. srpna 20:00. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw USA, akční, 136 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč. PÁTEK 2.

ČTVRTEK 1. srpna 20:00. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw USA, akční, 136 min, titulky. Přístupný od 12 let. Vstupné: 130 Kč. PÁTEK 2. ČTVRTEK 1. srpna PREMIÉRA PÁTEK 2. srpna Willy a kouzelná planeta Francie, 90 min, animovaný, dabing. Vstupné: 100 Kč PREMIÉRA Je mi fajn s.r.o. Francie, komedie, 103 min, titulky. Přístupný od 12 let.

Více

KALENDÁŘ AKCÍ 2015. Partička. Vstupné 400 Kč. Předprodej Ticketstream. Veřejná třídní předehrávka žáků ze třídy Marie Šigutové. Vstupné dobrovolné.

KALENDÁŘ AKCÍ 2015. Partička. Vstupné 400 Kč. Předprodej Ticketstream. Veřejná třídní předehrávka žáků ze třídy Marie Šigutové. Vstupné dobrovolné. KALENDÁŘ AKCÍ 2015 datum den hodina Název akce Pořadatel Místo konání LEDEN 8. 1. ČT 18:00 8. 1. ČT 18:00 13. 1. ÚT 19:00 15. 1. ČT 18:00 Klavírní a houslový recitál. Renáta Lichnovská- Ardaševová klavír,

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

1 29 SDRUŽENÍ ČLENŮ A PŘÁTEL FOLKLORNÍHO SOUBORU Spolek 68334320 JACKOVÉ 2 166 Občanské sdružení Bílá holubice Spolek 27045617

1 29 SDRUŽENÍ ČLENŮ A PŘÁTEL FOLKLORNÍHO SOUBORU Spolek 68334320 JACKOVÉ 2 166 Občanské sdružení Bílá holubice Spolek 27045617 Strana 1 Poskytnutí účelových neinvestičních dotací z rozpočtu Moravskoslezského kraje náhradním projektům v rámci "Pro Poř.číslo Poř.číslo dle žádosti Název žadatele Adresa žadatele (v příp. fyz. os.

Více

Školní rok 2013/14 ve třídách

Školní rok 2013/14 ve třídách Školní rok 2013/14 ve třídách Kromě akcí pořádaných školou se třídy účastnily mnoha jiných akcí školy. Třída I.A Zpracovala Mgr. Ivana Bártová Sluníčkový den Zahájení - rodilý mluvčí Exkurze - stáj Urban

Více

Akce školy v období: 01.09.2013-30.06.2014

Akce školy v období: 01.09.2013-30.06.2014 Akce školy v období: 01.09.2013-30.06.2014 03.09.2013 Út Škola v pohodě-ii.a,ii.b 04.09.2013 st Celoroční projekt ABECEDA CHOVÁNÍ 5.A 05.09.2013 Čt - Zkoušky na plavčíky - 4.B 06.09.2013 pá Dopoledne her

Více

Upozornění. Jazykové kurzy

Upozornění. Jazykové kurzy Upozornění Městská knihovna upozorňuje čtenáře, že v letních měsících je na obou odděleních knihovny otevřeno podle prázdninové výpůjční doby. Děkujeme a přejeme všem našim čtenářům krásné léto, příjemně

Více

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury

datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury Akce 2016 datum název akce pořadatel místo konání poznámka leden 28.1. Abonentní koncert - Eva Urbanová MěKS 19:00 hod., Frenštát p.r. velký sál Domu kultury změna vyhrazena 29.1. POLOLETÍ V MUZEU Muzeum

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 5. 12. 2013 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk

Více

KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2013. www.kulturakoprivnice.cz

KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2013. www.kulturakoprivnice.cz KULTURNÍ PŘEHLED DUBEN 2013 www.kulturakoprivnice.cz Středa 3. 4. úterý 30. 4. Výstava NECHÁME TO TAK? Kulturní dům vestibul. Vstup volný. Výstava Necháme to tak? se ptá po důvodu, proč je tak velké množství

Více

Soustředění v Lublině - Ondra Polcar

Soustředění v Lublině - Ondra Polcar Soustředění v Lublině - Ondra Polcar Ve dnech 13.3. 15.3. jsme se zúčastnili s naším oddílem SK Pavlíkov fotbalového soustředění v Liblíně. Byli jsme tam my, mladší žáci společně s mužstvem starších žáků.

Více

8-9 9-10 10-11 11-12 12-13 13-14 14-15 15-16 16-17 17-18 18-19

8-9 9-10 10-11 11-12 12-13 13-14 14-15 15-16 16-17 17-18 18-19 8-9 9-10 10-11 11-12 12-13 13-14 14-15 15-16 16-17 17-18 18-19 Pondělí 8:30-11:30 HI5 Sběratelství a starožitnosti Mgr. Martina Obrazová 19.10.2015, 23.11.2015, 14.12.2015, 18.1.2016 PR6 - Geografie cestovního

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012 MĚSTSKÁ KULTURNÍ ZAŘÍZENÍ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ŠTERNBERK MASARYKOVA 307/20

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012 MĚSTSKÁ KULTURNÍ ZAŘÍZENÍ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ŠTERNBERK MASARYKOVA 307/20 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012 MĚSTSKÁ KULTURNÍ ZAŘÍZENÍ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE ŠTERNBERK MASARYKOVA 307/20 1. Základní charakteristika zařízení Městská kulturní zařízení, příspěvková organizace Masarykova

Více

ZPRAVODAJSTVÍ Z PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

ZPRAVODAJSTVÍ Z PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA Oddělení metodiky osy 4 PRV V Praze dne 15. října 2012 Ve Smečkách 33, 110 00 Praha 1 tel.: 222 871 620 fax: 222 871 765 e-mail: info@szif.cz Zpracoval: Mgr. Alena Šoborová, kontakt: Alena Šoborová, tel.:

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

VLASTIVĚDA / 4. ROČNÍK. Strategie (metody a formy práce)

VLASTIVĚDA / 4. ROČNÍK. Strategie (metody a formy práce) VLASTIVĚDA / 4. ROČNÍK Učivo Čas Strategie (metody a formy práce) Pomůcky Pravěk Kapitola o čase České země v pravěku 3 práce ve dvojicích přiřazování letopočtů staletí a tisíciletí samostatná práce vyhledávání

Více

Plán práce školní družiny na šk.rok 2010/2011

Plán práce školní družiny na šk.rok 2010/2011 Plán práce školní družiny na šk.rok 2010/2011 Celoroční projekty - Barevně vyšitý svět - ZÁŘÍ Motto měsíce: Barvy podzimu - seznámení žáků s řádem ŠD - poučení o chování ve školní družině, školní jídelně;

Více

Akce v Jestřebích horách červen 2010

Akce v Jestřebích horách červen 2010 Akce v Jestřebích horách červen 2010 datum/čas: 1.6.2010 15.30 místo: ZŠ Úpice-Lány, sborovna název: Jednání Školské rady ZŠ Úpice-Lány popis: Řádná schůzka Školské rady ZŠ Úpice-Lány. kontakt: ZŠ Úpice-Lány,

Více

PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ

PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ PLÁN PRÁCE PLÁN AKCÍ ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 Organizace školního roku Období školního vyučování ve školním roce 2014/2015 začne v pondělí 1. září 2014. Vyučování bude v prvním pololetí ukončeno ve čtvrtek

Více

Příloha č. 4 zápisu - usnesení č. 197/2013/RK-7

Příloha č. 4 zápisu - usnesení č. 197/2013/RK-7 Příloha č. 4 zápisu - usnesení č. 197/13/RK-7 Radou Jihočeského kraje schválené projekty v rámci Dotačního programu Jihočeského kraje pro poskytování příspěvků v oblasti kultury v r. 13 Divadlo D001 Kulturní

Více

ČTVERO ROČNÍCH DOB 5.A

ČTVERO ROČNÍCH DOB 5.A ČTVERO ROČNÍCH DOB 5.A ZŠ Komenského nám. 35, Dobříš Dobříš 2012 JARO Když začíná jaro Když roztává sníh a slunce začíná hřát, prach už sedává na saních a sněhulák začíná tát. 3 Začínají kvést sněženky,

Více

1. leden. 2. leden Kino. 3. leden Kino. 4. leden Kino. 5. leden Kino. 6. leden Kino. 7. leden Kino

1. leden. 2. leden Kino. 3. leden Kino. 4. leden Kino. 5. leden Kino. 6. leden Kino. 7. leden Kino 1. leden o OSLAVA PŘÍCHODU NOVÉHO ROKU 2011 od 17.00 hodin u Kulturního domu v Klatovech, Program: - fanfáry v podání žesťového tria pod vedením p.j.pletichy - novoroční pozdrav pana starosty Klatov Mgr.

Více

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011

Pardubická 78, 533 61 Choltice. Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Pardubická 78, 533 61 Choltice Zpráva o činnosti Knihovny městyse Choltice v roce 2011 Knihovna městyse Choltice působí jako středisková pro 6 knihoven obvodu. Jedná se o knihovny: Veselí, Turkovice, Svinčany,

Více

L I S T O P A D 2012

L I S T O P A D 2012 L I S T O P A D 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

www.mekuc.cz MEKUC 1/16

www.mekuc.cz MEKUC 1/16 Mělnické kulturní MEKUC 1/16 Úterý 5. 1. 17.00 19.00 hodin hudební sál MKD MALOVÁNÍ MANDAL Symbolické duchovní zahájení roku 2016 pro dospělé i děti školního věku. Workshop s Bc. Janou Heidenreichovou.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 HANKŮV DŮM, MĚSTSKÉ KULTURNÍ ZAŘÍZENÍ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM. Obsah

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 HANKŮV DŮM, MĚSTSKÉ KULTURNÍ ZAŘÍZENÍ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM. Obsah HANKŮV DŮM, MĚSTSKÉ KULTURNÍ ZAŘÍZENÍ DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Obsah 1. Úvod 2. Hlavní činnost 3. Doplňkové činnost 4. Hospodářský výsledek 5. Opravy a investice 6. Závěr 7. Fotografická

Více

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015

DRŽOVICKÝ ZPRAVODAJ LIST č. 5 / 2015 LIST č. 5 / 2015 Ročník 10 Vážení spoluobčané, podzim, který byl letos opravdu příjemně teplý a krásně barevný, nás pomalu a jistě opouští. Doufáme, že jste stihli zazimovat své zahrádky a připravili se

Více

Výroční zpráva školy za škol. rok 2008/2009

Výroční zpráva školy za škol. rok 2008/2009 Výroční zpráva školy za školní rok 2008/2009 1 Výroční zpráva školy za škol. rok 2008/2009 1. Základní údaje: Název školy: Základní umělecká škola, Jablonné nad Orlicí, Aloise Hanuše 384 Sídlo: Jablonné

Více

Knihy. Seznam knih žánru Poezie (139)

Knihy. Seznam knih žánru Poezie (139) Stránka č. 1 z 5 Knihy Seznam knih žánru Poezie (139) Novinka!!! -Kniha vložena před méně než 365 dny (po 06.04.2015). Poslední aktualizace: 09.03.2016 Číslo Název Autor Rok PO064 Básně Slowacký, Jul.

Více

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH ZÁPIS Z JEDNÁNÍ RADY STARŠÍCH Datum: 30. 4. 2014 Místo setkání: PALACHOVA 504/7, LIBEREC 1, 460 01 PŘÍTOMNI: Rada starších: Irena JIRÁSKOVÁ, Pavel VYSLYŠEL, Květa PŘIBYLOVÁ, Slavomíra FEJKLOVÁ, Zdeněk

Více

Hodnocení soutěže Show formace Miniděti

Hodnocení soutěže Show formace Miniděti Hodnocení soutěže Show formace Miniděti 1. 2 Krok za krokem Unique 11111/1,0 1 B: Jirkovský Jan Karlovy Vary (CZ) C: Kounovský Václav Plzeň (CZ) D: Mikulský Tomáš Roudnice nad Labem (CZ) E: Zíka Stanislav

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2.

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2. NOVINKY na Blu-ray a DVD ÚNOR 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ÚNOR v distribuci od 4. 2. BD001102 BD Labyrint: Útěk CZ/EN Akční 340,00 499 Kč 8596978911025 BD001122 BD Labyrint: Útěk (steelbook) CZ/EN

Více

EXLIBRIS A DROBNÁ GRAFIKA

EXLIBRIS A DROBNÁ GRAFIKA HANA ČÁPOVÁ EXLIBRIS A DROBNÁ GRAFIKA 4 27. července až 5. září 2015 Galerie U Kellerů, Radnice, náměstí Karla Šternberka 68 a plzeňská sekce Spolku sběratelů a přátel exlibris 1 2 34 1. Exl F. MÁSLER.

Více

Hudební dění v Polné a okolí 267

Hudební dění v Polné a okolí 267 Hudební dění v Polné a okolí 267 XVI. Hudební školství v Polné Až do konce osmdesátých let dvacátého století neexistovala v Polné institucionálně završená instituce, která by se věnovala výchově dětí a

Více

6. Necelé 4 roky na Zemi jsou 2 roky na Marsu. Dokážeš vypočítat za kolik dní Mars obletí Slunce? a) 850 dní b) 960 dní c) 687 dní d) 250 dní

6. Necelé 4 roky na Zemi jsou 2 roky na Marsu. Dokážeš vypočítat za kolik dní Mars obletí Slunce? a) 850 dní b) 960 dní c) 687 dní d) 250 dní Ahoj milý cestovateli, jestliže se chceš zúčastnit expedice Cesta na planetu Hula hula musíš se nejdříve stát pilotem. To znamená, že musíš složit pilotní zkoušky. Pilotní zkoušky se skládají ze dvou etap

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 03.12. RODELINDA - G.F.Handel Kino Květen Teplice / od: 18:15 Americká sopranistka Renée Fleming ztvární titulní postavu královny Langobardie v opeře Georga Friedricha

Více

Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014

Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014 Dům dětí a mládeže Pod střechou 2013/2014 Zpráva o činnosti příspěvkové organizace Mgr. Markéta Šmídová I. Identifikace školského zařízení Dům dětí a mládeže Pod střechou, Rokytnice nad Jizerou, okres

Více

Tvořivé dílny - Zvířátka ze safari Kulturní centrum

Tvořivé dílny - Zvířátka ze safari Kulturní centrum KALENDÁŘ AKCÍ 2016 datum den hodina Název akce Pořadatel Místo konání LEDEN 12.1. ÚT Tvořivé dílny - Zvířátka ze safari 14.1. ČT Imunitní systém a záření 14. 1. ČT Frýdlantské hovory s Tonym Gomesem Město

Více

KALENDÁŘ SPOLEČENSKÝCH AKCÍ MĚSTA KUNŠTÁT A JEHO PŘÍMĚSTSKÝCH ČÁSTÍ V ROCE 2016

KALENDÁŘ SPOLEČENSKÝCH AKCÍ MĚSTA KUNŠTÁT A JEHO PŘÍMĚSTSKÝCH ČÁSTÍ V ROCE 2016 KALENDÁŘ SPOLEČENSKÝCH AKCÍ MĚSTA KUNŠTÁT A JEHO PŘÍMĚSTSKÝCH ČÁSTÍ V ROCE 2016 LEDEN 3. 1. Novoroční koncert 9. 1. Farní ples pořadatel: farnost Kunštát 16. 1. Hasičský ples 23. 1. Retro ples pořadatel:

Více