Styr, magnar z Thennu. Thennové (Nájezdníci), (1. část) Styr, magnar z Thennu Thennové. Styr, magnar z Thennu. Thennové (Nájezdníci), (2.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Styr, magnar z Thennu. Thennové (Nájezdníci), (1. část) Styr, magnar z Thennu Thennové. Styr, magnar z Thennu. Thennové (Nájezdníci), (2."

Transkript

1 Mance Nájezdník, Král za Zdí Nájezdníci (1. část) Statečný, Autorita (+1), oblast kontroly: 3 hexy Mance Nájezdník, Král za Zdí Nájezdníci Statečný, Autorita (+1), oblast kontroly: 3 hexy Hodnota zajetí: 3 Hodnota velení: 2 Bývalá Vrána: Při boji s jednotkami Noční hlídky získává hráč Divokých na začátku každého kola automaticky výhodu. Toto získání výhody neruší (neotáčí) případnou soupeřovu gambit kartu, pouze přenáší výhodu hráči Divokých. Král Divokých: fáze Seřazení: Všechny jednotky Divokých v Manceho oblasti kontroly ztrácí vlastnosti Neefektivní a Svobodný lid. Na aktivaci této schopnosti je třeba vynaložit jeden povelový žeton na Manceho kartu velitele. Mance Nájezdník, Král za Zdí Nájezdníci (2. část) Statečný, Autorita (+1), oblast kontroly: 3 hexy Mance Nájezdník, Král za Zdí Nájezdníci Statečný, Autorita (+1), oblast kontroly: 3 hexy Nečekaný manévr: fáze Seřazení: Toto kolo se Manceho hodnota velení zvyšuje o 1. Dále všechny jednotky v Manceho oblasti kontroly získají toto kolo buď +1 bod pohybu, nebo +1 útočnou kostku, nebo vlastnost Odolnost + 1. Poté otoč tuto kartu. Hodnota zajetí: 3 Hodnota velení: 2 Styr, magnar z Thennu Thennové (Nájezdníci), (1. část) Statečný, Thenn Styr, magnar z Thennu Thennové Statečný, Thenn Hodnota zajetí: 2 Hodnota velení: 2 Nemilosrdný velitel: Styr může zotavit libovolnou spřátelenou jednotku Thennů (kromě vlastní jednotky) ve své oblasti kontroly tak, že z ní odebere jednu figurku a sníží si morálku o 1. Oddanost Thennů: Styr může poroučet pomocí karet velení i jednotkám Thennů mimo svou oblast kontroly, ale musí na ně vidět. Pokud je morálka jednotek Divokých zelená či lepší, pak všechny jednotky Thennů získávají další útočnou kostku. Styr, magnar z Thennu Thennové (Nájezdníci), (2. část) Statečný, Thenn Styr, magnar z Thennu Thennové Statečný, Thenn Předvoj: fáze Seřazení: Styr se může spolu až se 2 sousedními, spřátelenými jednotkami Thennů přesunout do sousedství nepřátelské jednotky(tek), která od nich nesmí být vzdálená víc než 3 hexy. Hexy, na které se přesunou, musí být prázdné a přístupné. Tyto jednotky nejsou touto Styrovou schopností aktivovány. Poté otoč tuto kartu. Hodnota zajetí: 2 Hodnota velení: 2

2 Chřestivá košile Nájezdníci Chřestivá košile Nájezdníci Hodnota zajetí: 2 Hodnota velení: 1 Brnění z kostí: Při útoku na nepřátelskou jednotku, která nemá vlastnost Statečný, utrpí cílová nepřátelská jednotka automaticky jeden zásah typu vlajka. Neloajalita podřízených: Pokud morálka jednotek Divokých klesne na zelenou úroveň či níž, tak se hodnota velení Chřestivé košile snižuje o 1 a Chřestivá košile jim nemůže poroučet jednotkám Divokých (kromě své vlastní) pomocí žetonů rozkazů (dokud mají jeho jednotky vlastnost Svobodný lid). Ambiciózní: Při svém útoku na nepřátelskou velitelskou jednotku dosáhne jednotka Chřestivé košile jednoho automatického zásahu navíc. Poté otoč tuto kartu. Tormund Obrozhouba Nájezdníci Obávaný, Statečný Chvástavost: Pokud Tormundova jednotka zabije nepřátelskou jednotku stejné či vyšší hodnosti než má sama, je požadované snížení morálky o 1 vyšší. Tormund Obrozhouba Nájezdníci Obávaný, Statečný Oko za oko: Pokud nějaká jednotka zraní Tormundovu jednotku v boji z blízka, můžeš otočit tuto kartu a udělit dané nepřátelské jednotce stejný počet zranění. Hodnota zajetí: 3 Hodnota velení: 2 Varamyr Šestikůže Měniči Varamyr Šestikůže Měniči Hodnota zajetí: 2 Hodnota velení: 1 Pokud je Varamyr ve zvířecí podobě, nemůže poroučet jednotkám (kromě své vlastní). Pokud Varamyr poroučí jednotkám Měničů, tak se jeho oblast velení zvyšuje na 3 hexy. Mistr přeměn: Varamyr se může v lidské podobě i po smrti (v lidské podobě) přeměnit do libovolné ze 3 zvířecích podob Soužití se zvířaty: Pokud se jednotka Měničů nachází v oblasti kontroly Orella, tak při použití schopnosti Proměna ve zvíře není třeba použít žeton rozkazu. Dvojí smrt: Pokud je Varamyr poprvé zabit ve zvířecí formě, může se automaticky hned proměnit do jiné zvířecí podoby (kromě té, ve které byl poprvé zabit). Jakákoliv jeho další smrt už je konečná. Poté otoč tuto kartu. Mocný Mag Jezdci na mamutech Odolnost +1 Houževnatost: Magova jednotka ignoruje všechny hody typu vlajka. Krvežíznivý: Pokud Magova jednotka zničí nepřátelskou jednotku, tak je okamžitě zotavena a může být aktivována (lze provést jen jednou za kolo). Mocný Mag Jezdci na mamutech Odolnost +1 Hodnota zajetí: 3 Hodnota velení: 1 Drtivý útok: Mag může zaměřit svůj útok na libovolný konkrétní objekt (ať už nepřátelskou jednotku či budovu) ve své oblasti kontroly, kterému může přímo udělit až 4 zásahy. Magova jednotka přitom obdrží polovinu těchto zásahů a musí se nacházet na hexu sousedícím s cílem. Poté otoč tuto kartu.

3 Lučištníci Divokých Nevyrovnaný, Lovci Lovci: při boji s jízdou či s jednotkami se zvířaty získávají další útočnou kostku. Nezasahují při hodech typu pěst. Lučištníci Divokých, střelecký útok, 5 figurek Nevyrovnaný, Lovci, Dostřel: 1 4 hexy Bojovníci Divokých, útok zblízka, 5 figurek Maskování, Přepadení (+1), Kořist (Looter, jen 1x) Nájezdníci Divokých, útok zblízka, 3 figurky Nájezdník, Pronásledování (2) Thennové Nájezdníci Divokých Nájezdník, Těžká zbroj, Horolezecký výcvik, Pronásledování (2), Postup (jsou-li pěší) Mají zelenou hodnost. Thennové Nájezdníci Divokých, útok zblízka, 3 figurky Nájezdník, Pronásledování (2), Těžká zbroj, Horolezecký výcvik, Postup (jsou-li pěší) Horolezecký výcvik: Dokáží se pohybovat i přes skaliska (crags) bez omezení. Oddanost magnarovi: Pokud jim velí jejich magnar, získávají další bonusy..

4 Měniči (spec. jednotka), 1.část V lidské podobě se považují za zelenou jednotku se 2 životy. Reprezentováni strategickým žetonem. Kromě normálního útoku na sebe dokáže vzít podobu některého zvířete. Ve zvířecí podobě získává jisté výhody. Měniči (spec. jednotka), útok zblízka Na proměnu do zvířecí podoby je třeba aktivace a použití jistého žetonu rozkazu. Daný žeton rozkazu pak umístěte na žeton měniče, abyste poznali do jakého zvířete se proměnil.na proměnu zpět do lidské podoby je třeba jen aktivace. Pokud je měnič zabit ve zvířecí podobě, je jeho zabití trvalé. Ve zvířecí podobě nemůže převzít kontrolu nad cílovými hexy. Měniči (spec. jednotka), 2. část Žetony rozkazů potřebné pro proměnu: a) orla: zelený štít, b) zlovlka: modrý štít, c) medvěda: červený štít Žeton typu pěst lze použít na proměnu do libovolného zvířete. Měniči (spec. jednotka), útok zblízka Totemická smrt: Pokud je Měnič zabit v lidské podobě, je zde jistá šance, že se promění do některého zvířete, nejspíše do toho, jehož podobu využíval nejčastěji. Typ zvířete stejně jako i šanci proměny specifikuje konkr. scénář. Měniči (spec. jednotka), 3. část Měniči (spec. jednotka), útok zblízka Proměna ve zvíře: Proměna v orla (neomezený výhled na celé bojiště, vidí i maskované jednotky, zranitelnost pouze střelnou zbraní, chová se jako červená jednotka z hlediska obrany, má 1 život, z hlediska útoku a pohybu má možnosti jako zelená jednotka jízdy) Proměna v medvěda (chová se jako zelená jednotka z hlediska obrany, z hlediska útoku a pohybu jako červená jednotka, má 4 životy) Proměna ve zlovlka (chová se jako modrá jednotka z hlediska obrany i útoku, pohyb 3 a útok, má 3 životy). Jezdci na mamutech (spec. jednotka), 1. část Linie/ Klín, Prolamovači linií, Těžkotonážní, Velké cíle, Splašení, Nebezpeční, když se splaší, Neefektivní, Zastrašení Prolamovači linií: Každý zásah se počítá i jako vlajka. Velké cíle: Střelecké jednotky je zasahují i hodem pěst. Jezdci na mamutech (spec. jednotka), 3 figurky Linie/Klín, Prolamovači linií, Těžkotonážní, Velké cíle, Splašení, Nebezpeční, když se splaší, Neefektivní, Zastrašení Těžkotonážní: Ignorují palisády, pokud je přejedou, je palisáda zničena. Nemůžou vstupovat do budov (zastavit na políčku budovy). Pokud přejedou přes pole budovy, tato je zničena (nahradí se planinou). Nemůžou zničit hradbu a Outpost. Nemůžou překonat bažinu (tedy bažina je pro ně neprůchodný terén).

5 Jezdci na mamutech (spec. jednotka), 2. část Linie/Klín, Prolamovači linií, Těžkotonážní, Velké cíle, Splašení, Nebezpeční, když se splaší, Neefektivní, Zastrašení Jezdci na mamutech (spec. jednotka), 3 figurky Linie/Klín, Prolamovači linií, Těžkotonážní, Velké cíle, Splašení, Nebezpeční, když se splaší, Neefektivní, Zastrašení Splašení: +1 pole při ústupu (tedy při hodu jedné vlajky ustupují o dvě pole atd.) Linie: Postup, +1 kostka proti pěchotě, není možný provést na ni útok z boku Klín: Pronásledování 1, +1 vlajka automaticky ke každému hodu na útok Boj a pohyb: Zelení: pohyb 3 a útok; Modří: pohyb 3, pohyb 2 a útok; Červení: pohyb 2 a útok Jezdci na mamutech (spec. jednotka), 3. část Linie/Klín, Prolamovači linií, Těžkotonážní, Velké cíle, Splašení, Nebezpeční, když se splaší, Neefektivní, Zastrašení Jezdci na mamutech (spec. jednotka), 3 figurky Linie/Klín, Prolamovači linií, Těžkotonážní, Velké cíle, Splašení, Nebezpeční, když se splaší, Neefektivní, Zastrašení Nebezpeční, když se splaší: Při ústupu ustupují v souladu s pravidly, ale i skrze spřátelené a soupeřovi jednotky. Jejich ústup musí vždy skončit na volném poli. Pokud se toto volné pole nenachází ani v jednom z možných směrů ústupu, jednotka ustoupit nemůže a obdrží zásahy v souladu s pravidly o ústupu. Každá jednotka přes kterou ustupují dostává automaticky jeden zásah a musí o jedno pole ustoupit. Pokud je tato jednotka Statečná, tak pravidlo o ústupu ignoruje. Bílí chodci (Jiní), spec. jednotka, 1. část Oživení mrtvoly, Pronásledování (1 nebo 2), Zastrašení, oblast velení: 3 hexy, hodnota velení: 1 Bílí chodci (Jiní), útok zblízka, spec. jednotka Oživení mrtvoly, Pronásledování (1 nebo 2), Zastrašení, oblast velení: 3 hexy, hodnota velení: 1 reprezentováni žetonem trofejí mohou se pohybovat pěšky nebo na koni (vždy se považují za modrou jednotku) ve své oblasti kontroly mohou poroučet všem oživlým mrtvolám nebo jiným ledovým démonům, použité povelové žetony se umístí kvůli snadnějšímu sledování pod žeton patřičného Bílého chodce. imunita na normální zbraně, normální oheň jim působí poloviční zranění, obsidián, dračí oheň či zmrzlý oheň jim působí normální zranění. Bílí chodci (Jiní), spec. jednotka, 2. část Oživení mrtvoly, Pronásledování (1 nebo 2), Zastrašení, oblast velení: 3 hexy, hodnota velení: 1 mají 2 životy, chovají se jako normální modrá jednotka s výjimkou toho, že mají pohyb 2 a útok zásahy typu vlajka či pěst na ně nemají žádný vliv. Bílí chodci (Jiní), útok zblízka, spec. jednotka Oživení mrtvoly, Pronásledování (1 nebo 2), Zastrašení, oblast velení: 3 hexy, hodnota velení: 1 Oživení mrtvoly: Mohou oživit mrtvou jednotku na sousedním hexu, pokud tato už nebyla dříve oživena nebo pokud se nejedná o mrtvou jednotku oživlých mrtvol. Oživení stojí aktivaci, při které se Bílý chodec nemůže pohnout ani útočit, musí být provedeno nejpozději v dalším kole po smrti dané jednotky.

6 Hromadný přesun Divokých Svobodný lid Domácí prostředí Hráč Divokých má výhodu. fáze Velení: Po zničení jedné tvé zelené jednotky Divokých (nesmí jít o velitelskou či speciální jednotku) ji můžeš okamžitě nahradit novou jednotkou téhož typu (zelené hodnosti). Poté odeber tuto kartu ze hry a tvůj soupeř získává výhodu. Hráč Divokých má výhodu. fáze Velení: Pokud by ti měla klesnout morálka ze zelené úrovně na žlutou, můžeš místo snížení unavit (aktivovat) některou svou jednotku. Pokud by se ti měla klesnout morálka ze žluté úrovně na červenou, můžeš místo snížení unavit 2 své jednotky. Poté odeber tuto kartu ze hry a tvůj soupeř získává výhodu. Hráč Divokých má výhodu. fáze Přeskupení: Jedna jednotka Divokých (nesmí jít o velitelskou či speciální jednotku), získává žeton maskování a vlastnost Přepadení (+1). Tato jednotka se ale musí nacházet na hexu poskytující kryt nebo na hexu lesa a nesmí sousedit s nepřátelskou jednotkou. Poté otoč tuto kartu a tvůj soupeř získává výhodu. Nebezpečí Bílých chodců Starodávný nepřítel Nemrtví služebníci Hráč Divokých má výhodu. fáze Velení: Hráč Divokých nemůže prohrát scénář díky snížení morálky až na úroveň routování. Během jednoho útoku proti dané jednotce Divokých můžeš ignorovat všechny hody typu vlajka. Poté otoč tuto kartu a tvůj soupeř získává výhodu. Hráč Jiných má výhodu. Pokud jednotka Jiných (tj. Bílý chodec) zničí nepřátelskou jednotku, pak je snížení soupeřovy morálky o 1 vyšší a všechny sousední nepřátelské jednotky automaticky obdrží zásah typu vlajka. Poté otoč tuto kartu a tvůj soupeř získává výhodu. Hráč Jiných má výhodu. fáze Seřazení: Všechny jednotky Nemrtvých v oblasti kontroly jednoho (konkrétního) Bílého chodce získávají toto kolo další bod pohybu. Poté otoč tuto kartu a tvůj soupeř získává výhodu. Oživlé mrtvoly (Nemrtví) Pronásledování 1, Neefektivní Normální zbraně jim působí jen poloviční poškození (tj. počet úspěšných zásahů se dělí 2 a zaokrouhlí směrem dolů), oheň jim působí normální zranění. Oživlé mrtvoly (Nemrtví), útok zblízka, 3 figurky Pronásledování 1, Neefektivní Zásahy typu vlajka na ně nemají vliv, zásahy typu pěst jim způsobí zranění za 1 život. Ve všech ohledech se chovají jako zelená jednotka až na to, že mají pohyb 1 a útok.

7 Mance Nájezdník (1. z 5) Mance Nájezdník (2. z 5) Mance Nájezdník (3. z 5) Poruč až 2 jednotkám sousedícím s velitelskou jednotkou. Před rozkazem: Obě jednotky získávají další útočnou kostku. Poruč až 2 jednotkám sousedícím s velitelskou jednotkou. Před rozkazem: Obě jednotky získávají další útočnou kostku. Před rozkazem: Jedna z poručených jednotek už může být aktivována. Pokud ji zotavíš (i přes možnou vlastnost Neefektivní) a aktivuješ znovu, tak je druhá poručená jednotka okamžitě unavená (bez možností pohybu a útoku). Mance Nájezdník (4. z 5) Mance Nájezdník (5. z 5) Styr, magnar z Thennu (1. z 5) Před rozkazem: Jedna z poručených jednotek už může být aktivována. Pokud ji zotavíš (i přes možnou vlastnost Neefektivní) a aktivuješ znovu, tak je druhá poručená jednotka okamžitě unavená (bez možností pohybu a útoku). Po rozkazu: Ty z poručených jednotek, která mají v sousedství alespoň 2 spřátelené jednotky, získávají vlastnost Statečný. Před rozkazem: Jedna z těchto jednotek se může nacházet i mimo oblast velení tohoto velitele. Styr, magnar z Thennu (2. z 5) Styr, magnar z Thennu (3. z 5) Styr, magnar z Thennu (4. z 5) Před rozkazem: Jedna z těchto jednotek se může nacházet i mimo oblast velení tohoto velitele. Před rozkazem: Můžeš poručit i aktivovaným jednotkách (navzdory vlastnosti Neefektivní). Pokud ano, tak z první odeber jednu figurku a ze druhé dvě figurky. Nemůžeš ale aktivovat jednotku bez figurek. Před rozkazem: Můžeš poručit i aktivovaným jednotkách (navzdory vlastnosti Neefektivní). Pokud ano, tak z první odeber jednu figurku a ze druhé dvě figurky. Nemůžeš ale aktivovat jednotku bez figurek.

8 Chřestivá košile (1. z 5) Chřestivá košile (2. z 5) Chřestivá košile (3. z 5) Poručené jednotky mohou při svých útocích zaměnit zásahy typu vlajka za normální zásahy nebo naopak (v poměru 1:1). Poručené jednotky mohou při svých útocích zaměnit zásahy typu vlajka za normální zásahy nebo naopak (v poměru 1:1). Pokud obě poručené jednotky útočí na tutéž nepřátelskou jednotku (ať už koordinovaným útokem nebo postupně), tak tato nepřátelská jednotka ztrácí schopnost protiútoku. Chřestivá košile (4. z 5) Chřestivá košile (5. z 5) Styr, magnar z Thennu (5. z 5) Pokud obě poručené jednotky útočí na tutéž nepřátelskou jednotku (ať už koordinovaným útokem nebo postupně), tak tato nepřátelská jednotka ztrácí schopnost protiútoku. Při bočním útoku na nepřátelskou velitelskou jednotku, získá jedna z poručených jednotek další útočnou kostku. Před rozkazem: Poručené jednotky mohou získat další bod pohybu, ale pokud útočí na nepřítele, tak si musí jednu útočnou kostku odečíst. Tormund Obrozhouba (1. z 5) Tormund Obrozhouba (2. z 5) Tormund Obrozhouba (3. z 5) Pokud by nepřátelský protiútok způsobil některé poručené jednotce ztrátu figurky, pak si musí nepřítel znovu hodit jednou kostkou, kterou zasáhl. Pokud by nepřátelský protiútok způsobil některé poručené jednotce ztrátu figurky, pak si musí nepřítel znovu hodit jednou kostkou, kterou zasáhl. Pokud některá z poručených jednotek zničí nepřátelskou jednotku, zotav ji (i když má vlastnost Neefektivní)..

9 Varamyr Šestikůže (1. z 5) Varamyr Šestikůže (2. z 5) Varamyr Šestikůže (3. z 5) Před rozkazem: Obě poručené jednotky mohou útočit jako jednotky o jednu hodnost vyšší, ale musí se bránit jako jednotky o jednu hodnost nižší. Zelené jednotky utrpí při obraně automaticky 1 zásah navíc.. Před rozkazem: Obě poručené jednotky mohou útočit jako jednotky o jednu hodnost vyšší, ale musí se bránit jako jednotky o jednu hodnost nižší. Zelené jednotky utrpí při obraně automaticky 1 zásah navíc. Obě poručené jednotky se mohou pohybovat i útočit jako jednotky o úroveň vyšší, ale po skončení aktivace odeber z takto aktivované jednotky 1 figurku. Varamyr Šestikůže (4. z 5). Varamyr Šestikůže (5. z 5) Mocný Mag (1. z 5) Obě poručené jednotky se mohou pohybovat i útočit jako jednotky o úroveň vyšší, ale po skončení aktivace odeber z takto aktivované jednotky 1 figurku. Před/Po rozkazu: Poručené jednotky vidí všechny nepřátelské maskované jednotky v okruhu 2 hexů a tyto okamžitě přichází o žetony maskování. Poručené jednotky ignorují při nepřátelském protiútoku první zásah typu vlajka. Tormund Obrozhouba (4. z 5) Tormund Obrozhouba (5. z 5) Mocný Mag (2. z 5) Pokud některá z poručených jednotek zničí nepřátelskou jednotku, zotav ji (i když má vlastnost Neefektivní). Pokud nepřátelský protiútok způsobí některé tvé poručené jednotce ztrátu figurky, můžeš dané nepřátelské jednotce způsobit automaticky 1 zásah. Poručené jednotky ignorují při nepřátelském protiútoku první. zásah typu vlajka.

10 Mocný Mag (3. z 5) Mocný Mag (4. z 5) Mocný Mag (5. z 5) Jedna z poručených jednotek, která způsobí cíli alespoň jeden zásah typu vlajka, si může přidat k útoku další zásah typu vlajka. Jedna z poručených jednotek, která způsobí cíli alespoň jeden zásah typu vlajka, si může přidat k útoku další zásah typu vlajka. Pokud některá z poručených jednotek zničí nepřátelskou jednotku, získá vlastnost Postup. Divocí Divocí Divocí. Divocí Jiní Jiní

DOBA KAMENNÁ: Styl je cíl

DOBA KAMENNÁ: Styl je cíl DOBA KAMENNÁ: Styl je cíl S herním materiálem pro 5. hráče Rozšíření musí být hráno s hrou Doba kamenná Příprava Obsah: 1 herní plán 1 deska hráče (pro 5. hráče) 10 dřevěných figurek (černé) 3 černé dřevěné

Více

Pravidla pro jezdecké figury

Pravidla pro jezdecké figury Pravidla pro jezdecké figury Pro všechny jezdce, jízdní zvířata a jezdecké jednotky platí normální pravidla, kromě výjimek uvedených v těchto pravidlech. Jízdní zvířata Někteří válečníci, nazývaní jízdní

Více

PŘESNÁ STŘELBA V ČASOVÉM LIMITU

PŘESNÁ STŘELBA V ČASOVÉM LIMITU Policejní sportovní klub UNION PRAHA sportovní střelba Popis disciplín PŘÍLOHA č. 2008/01 k pravidlům střeleckého závodu Praha, ČR 1. dubna 2008 7 D 1 PŘESNÁ STŘELBA V ČASOVÉM LIMITU Startovní pozice:

Více

P r a V I d l a. C Esk A Pr Av i dla

P r a V I d l a. C Esk A Pr Av i dla Cˇ e s k á P r a V I d l a C Esk A Pr Av i dla Obsah 20 figurek průzkumníků ve 4 různých barvách 1 zeď s hieroglyfy 1 herní deska 7 destiček podlahy ``kámen a písek`` 16 skarabů 6 malých karet prokletí

Více

Vietnamská republika (ARVN)

Vietnamská republika (ARVN) Vietnamská republika (ARVN) COIN operace Výcvik (Train, viz 3.2.1) + Přeprava nebo Vládnutí? ----------- Účel: Zvýšení jednotek ARVN a Podpory. Místo: Libovolné Provincie nebo Velkoměsta bez kontroly NVA.

Více

Materiál: Cíl hry: Umístění na hrací plochu:

Materiál: Cíl hry: Umístění na hrací plochu: vesmírných stanovišť a umístěte je do kruhu. Karty odpalovací rampa a recyklace skladu se musí vyrovnat proti sobě, 4 další karty jsou umístěny jakkoliv například jako na obrázku: Materiál: Překlad ŽUŽU

Více

Cesta kolem světa za 80 dní. Cesta kolem světa pro 2-6 hráčů od 10 let od Michaela Rienecka, Kosmos 2004

Cesta kolem světa za 80 dní. Cesta kolem světa pro 2-6 hráčů od 10 let od Michaela Rienecka, Kosmos 2004 Cesta kolem světa za 80 dní. Cesta kolem světa pro 2-6 hráčů od 10 let od Michaela Rienecka, Kosmos 2004 Hra je nejlépe hratelná ve 3-5 hráčích, při 6 hráčích se neúměrně prodlužuje. Speciální pravidla

Více

MEMOIR44 ZKRÁCENÁ VERZE HRA OBSAHUJE

MEMOIR44 ZKRÁCENÁ VERZE HRA OBSAHUJE MEMOIR44 ZKRÁCENÁ VERZE HRA OBSAHUJE oboustranná hrací deska s mapou bojiště (pláž a otevřená krajina) 44 kusů oboustranných terénů 10 kusů oboustranných vyznamenání 14 kusů symbolů speciálních jednotek

Více

Pravidla o poskytování a rozúčtování plnění nezbytných při užívání bytových a nebytových jednotek v domech s byty.

Pravidla o poskytování a rozúčtování plnění nezbytných při užívání bytových a nebytových jednotek v domech s byty. Pravidla o poskytování a rozúčtování plnění nezbytných při užívání bytových a nebytových jednotek v domech s byty. Preambule Rada města Slavičín se usnesla podle 102 odst.3 zákona č. 128/2000Sb., vydat

Více

STÍRÁNÍ NEČISTOT, OLEJŮ A EMULZÍ Z KOVOVÝCH PÁSŮ VE VÁLCOVNÁCH ZA STUDENA

STÍRÁNÍ NEČISTOT, OLEJŮ A EMULZÍ Z KOVOVÝCH PÁSŮ VE VÁLCOVNÁCH ZA STUDENA STÍRÁNÍ NEČISTOT, OLEJŮ A EMULZÍ Z KOVOVÝCH PÁSŮ VE VÁLCOVNÁCH ZA STUDENA ÚVOD Při válcování za studena je povrch vyválcovaného plechu znečištěn oleji či emulzemi, popř. dalšími nečistotami. Nežádoucí

Více

VYHODNOCENÍ NA KONCI HRY

VYHODNOCENÍ NA KONCI HRY Jsi jedním ze šesti postav v záchranném člunu na moři. Ty, tvůj nejbližší přítel, tvůj nepřítel a několik dalších mazaných postav. Každé kolo, budeš moci provést akci (např. veslovat, změnit místo, přepadnout

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY č.../2013

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY č.../2013 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY č.../2013 Poskytovatelem sociální služby: Adresa: Sídlo: DOMOV PRO SENIORY JAVORNÍK, p. o., Školní 104, 790 70 J a v o r n í k J A V O R N Í K IČO: 75004101 Zapsán:

Více

Zažijte opravdové vzrušení s tenisovou karetní hrou!

Zažijte opravdové vzrušení s tenisovou karetní hrou! Zažijte opravdové vzrušení s tenisovou karetní hrou! Tvrdé podání ven z kurtu, které soupeř odvrací skvělým returnem. Následuje nepodařený lob a výměnu ukončuje nekompromisní smeč! Na cestě k vítězství

Více

4. Kdy nelze práva z vadného plnění uplatnit? Práva z vadného plnění Vám nenáleží, pokud:

4. Kdy nelze práva z vadného plnění uplatnit? Práva z vadného plnění Vám nenáleží, pokud: Reklamační řád Tento Reklamační řád upravuje způsob a podmínky reklamace vad zboží zakoupeného prostřednictvím on-line portálu Laury Janáčkové umístěného na webovém rozhraní www.laurajanackova.cz od naší

Více

Balancéry Tecna typ 9354 9359

Balancéry Tecna typ 9354 9359 Balancéry Tecna typ 9354 9359 Návod k obsluze a údržbě Typ Nosnost Délka Váha Váha lanka balancéru s obalem 9354 4 7 2000 5 5,8 9355 7 10 2000 5,5 6,3 9356 10 14 2000 5,5 6,3 9357 14 18 2000 6,5 7,3 9358

Více

Předmětem podnikání společnosti je:

Předmětem podnikání společnosti je: STANOVY Zemědělské společnosti Nalžovice a.s. I. Obchodní firma Obchodní firma společnosti zní: Zemědělská společnost Nalžovice, a.s. II. Sídlo společnosti Sídlem společnosti jsou: Nalžovice č.p. 23, okres

Více

Smluvní podmínky (KTv)

Smluvní podmínky (KTv) Smluvní podmínky (KTv) Čl. 1 - Předmět smlouvy 1.1. Dodavatel se zavazuje poskytovat Uživateli časově a datově neomezený přístup k síti Internet a jejím službám (dále jen Služby) prostřednictvím pevného

Více

Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace:

Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace: Dne 12. 7. 2010 obdržel zadavatel tyto dotazy týkající se zadávací dokumentace: 1. na str. 3 požadujete: Volání a SMS mezi zaměstnanci zadavatele zdarma bez paušálního poplatku za tuto službu. Tento požadavek

Více

INTERNETOVÝ TRH S POHLEDÁVKAMI. Uživatelská příručka

INTERNETOVÝ TRH S POHLEDÁVKAMI. Uživatelská příručka INTERNETOVÝ TRH S POHLEDÁVKAMI Uživatelská příručka 1. března 2013 Obsah Registrace... 3 Registrace fyzické osoby... 3 Registrace právnické osoby... 6 Uživatelské role v systému... 8 Přihlášení do systému...

Více

Základní škola a Mateřská škola Blansko, Salmova 17 IČO: 49464213. Vnitřní směrnice B1

Základní škola a Mateřská škola Blansko, Salmova 17 IČO: 49464213. Vnitřní směrnice B1 Základní škola a Mateřská škola Blansko, Salmova 17 IČO: 49464213 Vnitřní směrnice B1 ŠKOLNÍ ŘÁD ZÁKLADNÍ ŠKOLY Obsah: B1 ŠKOLNÍ ŘÁD I. Úvod II. Provoz a vnitřní režim školy III. Prevence sociálně patologických

Více

269/2015 Sb. VYHLÁŠKA

269/2015 Sb. VYHLÁŠKA 269/2015 Sb. - rozúčtování nákladů na vytápění a příprava teplé vody pro dům - poslední stav textu 269/2015 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 30. září 2015 o rozúčtování nákladů na vytápění a společnou přípravu teplé

Více

01. Identifikační kód. 02. Kód. 03. Pojmenování (název) životní situace. 04. Základní informace k životní situaci

01. Identifikační kód. 02. Kód. 03. Pojmenování (název) životní situace. 04. Základní informace k životní situaci 01. Identifikační kód 02. Kód 03. Pojmenování (název) životní situace Vydání průkazu profesní způsobilosti řidiče 04. Základní informace k životní situaci Průkaz profesní způsobilosti řidiče se vydává

Více

Metodika pro nákup kancelářské výpočetní techniky

Metodika pro nákup kancelářské výpočetní techniky Příloha č. 2 Metodika pro nákup kancelářské výpočetní techniky 1. Vymezení skupin výrobků Kancelářská výpočetní technika, jak o ni pojednává tento dokument, zahrnuje tři skupiny výrobků: počítače osobní

Více

POKYNY BOZP a EMS pro DODAVATELE

POKYNY BOZP a EMS pro DODAVATELE POKYNY BOZP a EMS pro DODAVATELE - vjezd do objektu - vyhodnocení rizik - pohyb po objektu - používání osobních ochranných pracovních prostředků - pravidla nakládky, vykládky a manipulace se zbožím Tento

Více

Pravidla soutěže pro diváky pořadu České televize Dovolená v protektorátu

Pravidla soutěže pro diváky pořadu České televize Dovolená v protektorátu Pravidla soutěže pro diváky pořadu České televize Dovolená v protektorátu I. Soutěž a pořadatel soutěže 1. Soutěží se rozumí divácká soutěž založená na principu správné odpovědi na soutěžní otázku, která

Více

mísy na koření akční pole prostor pro karty koření 1 mlýnek na pepř

mísy na koření akční pole prostor pro karty koření 1 mlýnek na pepř Rajivský trh je největším lákadlem ve městě. Špičkoví kuchaři z celé země mezi sebou soutěží o jeho koření, vytváří nové kořenící směsi, a tedy nejnovější labužnický trend. Po smlouvání následuje zvláštní

Více

Balancéry TECNA typ 9346-9350

Balancéry TECNA typ 9346-9350 Balancéry TECNA typ 9346-9350 Návod k obsluze a údržbě Typ Nosnost Délka Váha lanka balancéru 9346 2 4 kg 2500 mm 3 9347 4 6 kg 2500 mm 3,3 9348 6 8 kg 2500 mm 3,6 9349 8 10 kg 2500 mm 3,8 9350 10-14 kg

Více

U S N E S E N Í. proti povinnému: Miroslav Volšička, bytem Generála Svobody čp.1716, Jirkov, 431 11, r.č.:750211/2761, dražební vyhlášku

U S N E S E N Í. proti povinnému: Miroslav Volšička, bytem Generála Svobody čp.1716, Jirkov, 431 11, r.č.:750211/2761, dražební vyhlášku Sp.zn. 048 EX 00155/13-107 U S N E S E N Í Soudní exekutor: JUDr. Katarína Maisnerová, Exekutorský úřad Praha 8, Záblatská 40/4, 198 00, Praha 9, pověřený provedením exekuce na základě pověření, které

Více

Návod k obsluze ROLOVACÍCH GARÁŽOVÝCH VRAT

Návod k obsluze ROLOVACÍCH GARÁŽOVÝCH VRAT Návod k obsluze ROLOVACÍCH GARÁŽOVÝCH VRAT uživatelská příručka OV08CZ WWW.MINIROL.EU ÚVODNÍ INFORMACE UŽVATELI Povinností uživatele a obsluhy je řádně se seznámit před zahájením práce s návodem k používání.

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD 2011-2012 (určeno žákům a rodičům) Č.j. 01-09-11

ŠKOLNÍ ŘÁD 2011-2012 (určeno žákům a rodičům) Č.j. 01-09-11 2011-2012 (určeno žákům a rodičům) Č.j. 01-09-11 Školní řád je účinný od 1.9. 2011 ŠKOLNÍ ŘÁD /určeno žákům a rodičům/ 1. Docházka do školy 2. Chování žáka ve škole 3. Chování mimo školu 4. Ochrana majetku

Více

STANOVY akciové společnosti Zemědělská společnost Zalužany a.s. se sídlem Zalužany čp. 97, PSČ 262 84 v úplném znění

STANOVY akciové společnosti Zemědělská společnost Zalužany a.s. se sídlem Zalužany čp. 97, PSČ 262 84 v úplném znění STANOVY akciové společnosti Zemědělská společnost Zalužany a.s. se sídlem Zalužany čp. 97, PSČ 262 84 v úplném znění I. Firma Firma společnosti zní: Zemědělská společnost Zalužany a.s. ------------------------------------

Více

Pravidla malého fotbalu 5 + 1. Pravidlo 1. Hrací plocha

Pravidla malého fotbalu 5 + 1. Pravidlo 1. Hrací plocha Pravidla malé kopané Pravidla malého fotbalu 5 + 1 Pravidlo 1 Hrací plocha I. Hrací plocha malého fotbalu 5 + 1 (dále jen MF) má tvar obdélníku: délka 44 54 m, šířka 22 30 m. Vyjma hřiště Strž, kde je

Více

Všeobecné pojistné podmínky pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře

Všeobecné pojistné podmínky pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře Všeobecné pojistné podmínky pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře Článek 1 Úvodní ustanovení Pro pojištění záruky pro případ úpadku cestovní kanceláře platí příslušná ustanovení občanského

Více

Zaměstnání a podnikání, hrubá a čistá mzda.

Zaměstnání a podnikání, hrubá a čistá mzda. Zaměstnání a podnikání, hrubá a čistá mzda. Téměř každý člověk touží být v práci úspěšný touží pracovně se uplatnit. V průběhu studia si mladý člověk osvojuje znalosti a dovednosti potřebné pro povolání,

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Zdeněk Bečvář, IČ:10288139, se sídlem Stráž nad Nežárkou, Hradecká 270, PSČ 37802

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Zdeněk Bečvář, IČ:10288139, se sídlem Stráž nad Nežárkou, Hradecká 270, PSČ 37802 Všeobecné obchodní podmínky společnosti Zdeněk Bečvář, IČ:10288139, se sídlem Stráž nad Nežárkou, Hradecká 270, PSČ 37802 1. Preambule Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též VOP) platí pro nákup v

Více

Smlouva o nájmu nemovité věci

Smlouva o nájmu nemovité věci Smlouva o nájmu nemovité věci Č.j.:. uzavřená dále uvedeného dne, měsíce a roku dle 2201 a následujícího zákona č. 89/2012 Sb., zákon Občanský zákoník, v platném znění, takto: 1. Účastníci 1.1. Městská

Více

1 METODICKÉ POKYNY AD HOC MODUL 2007: Pracovní úrazy a zdravotní problémy související se zaměstnáním

1 METODICKÉ POKYNY AD HOC MODUL 2007: Pracovní úrazy a zdravotní problémy související se zaměstnáním 1 METODICKÉ POKYNY AD HOC MODUL 2007: Pracovní úrazy a zdravotní problémy související se zaměstnáním Ad hoc modul 2007 vymezuje Nařízení Komise (ES) č. 431/2006 z 24. února 2006. Účelem ad hoc modulu 2007

Více

Digitální album návod k použití

Digitální album návod k použití Digitální album návod k použití ALBUM je schopné stahovat (nahrávat) fotografie přímo z digitálního fotoaparátu bez použití počítače. Pojme více než 20 tisíc fotografií ve formátu JPG, optimalizovaných

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE I. Smluvní strany Statutární město Jihlava se sídlem: Masarykovo náměstí 1, 586 28 Jihlava IČ: 00286010, DIČ: CZ00286010 zastoupené: bankovní spojení: Česká spořitelna a. s.,

Více

SMLOUVA NA ZABEZPEČENÍ SLUŽBY čj ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ 1484 Libavá FORMOU STRAVOVACÍCH POUKÁZEK

SMLOUVA NA ZABEZPEČENÍ SLUŽBY čj ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ 1484 Libavá FORMOU STRAVOVACÍCH POUKÁZEK Vojenské zařízení 1484 Libavá V Libavé dne Čj. Výtisk číslo : Počet listů : 7 SMLOUVA NA ZABEZPEČENÍ SLUŽBY čj ZÁVODNÍHO STRAVOVÁNÍ PRO VOJENSKÉ ZAŘÍZENÍ 1484 Libavá FORMOU STRAVOVACÍCH POUKÁZEK I. Smluvní

Více

Operace nad celými tabulkami

Operace nad celými tabulkami 10 Operace nad celými tabulkami V předchozích kapitolách jsme se převážně zabývali sloupci tabulek. V této kapitole se naučíme provádět některé operace, které ovlivňují tabulky jako celek. Probereme vlastnosti

Více

DRAŽEBNÍ ŘÁD PRO DRAŽBU NEMOVITOSTÍ

DRAŽEBNÍ ŘÁD PRO DRAŽBU NEMOVITOSTÍ DRAŽEBNÍ ŘÁD PRO DRAŽBU NEMOVITOSTÍ Článek 1. Základní ustanovení Tento Dražební řád stanoví organizaci a průběh dražby nemovitostí (dále jen dražba) realizované soudním exekutorem při provádění exekucí

Více

ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE

ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE ROSSMANN PRAVIDLA VÁNOČNÍ SOUTĚŽE 1. POŘADATEL: ROSSMANN, spol. s r.o., Praha 4, Na Pankráci 1683/127, PSČ 140 00, IČO: 61246093, spisová značka C 28492 vedená u Městského soudu v Praze 2. ORGANIZÁTOR:

Více

Stanovy horolezeckého oddílu "ROT SPORT"

Stanovy horolezeckého oddílu ROT SPORT Stanovy horolezeckého oddílu "ROT SPORT" Horolezecký oddíl "ROT SPORT" je dobrovolným občanským sdružením zájemců o horolezecký sport, navazující na sportovní a duchovní hodnoty českých a saských horolezců

Více

Šipka sa skladá z hrotu, těla, násadky a letky.

Šipka sa skladá z hrotu, těla, násadky a letky. Šipkový sport - s čím a jak na něj Výstroj Na to, abyste si zahráli šipky nepotřebujete žádnou 'extra' výstroj. Oblečení by mělo být pohodlné. V žádném případě by vám nemělo bránit v pohybu odhodové ruky.

Více

Začínáme s pyramidkami Pravidla pěti her

Začínáme s pyramidkami Pravidla pěti her Začínáme s pyramidkami Pravidla pěti her Začínáme s pyramidkami pravidla pěti her Pyramideto a Šestka Trojka Dvě věže Evropská válka Pyramideto autor Jan Divecký sad pyramidek 1 další vybavení karty Pyramideto

Více

Článek VII. Dynamizace

Článek VII. Dynamizace 2) V případě dohody o změně pojištění plní pojistitel ze změněného pojištění až za pojistné události ode dne účinnosti této změny. Zvýší-li se změnou pojištění pojistná částka nebo pojistné anebo se rozšíří

Více

1. kolo soutěže probíhá: od 19. 11. 2014 07:00:00 hod do 24. 12.2014 23:59:59 hod

1. kolo soutěže probíhá: od 19. 11. 2014 07:00:00 hod do 24. 12.2014 23:59:59 hod Pravidla soutěže Vyhrajte sadu DVD Disney Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte sadu DVD Disney (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

t a k t o : www.e-drazby.cz Uvedené nemovité věci tvoří jeden funkční celek a jako jeden celek budou draženy.

t a k t o : www.e-drazby.cz Uvedené nemovité věci tvoří jeden funkční celek a jako jeden celek budou draženy. Číslo jednací: 156 EX 4683/13-54 Uvádějte při veškeré korespondenci Značka oprávněného: Ederová - 170495/1 U s n e s e n í Soudní exekutor JUDr. Milan Makarius Exekutorského úřadu Praha-západ, se sídlem

Více

Zadávání tiskových zakázek prostřednictvím JDF a Adobe Acrobat Professional

Zadávání tiskových zakázek prostřednictvím JDF a Adobe Acrobat Professional Zadávání tiskových zakázek prostřednictvím JDF a Adobe Acrobat Professional Nejčastěji se o JDF hovoří při řízení procesů v tiskových provozech. JDF se však má stát komunikačním prostředkem mezi všemi

Více

Výstup. Registrační číslo projektu CZ.01.07/1.1.01/01.0004. PaedDr. Vladimír Hůlka, PaedDr. Zdenka Kınigsmarková

Výstup. Registrační číslo projektu CZ.01.07/1.1.01/01.0004. PaedDr. Vladimír Hůlka, PaedDr. Zdenka Kınigsmarková Projekt: Přispějme k ještě kvalitnější a modernější výuce na ZŠ Chotěboř Buttulova Registrační číslo projektu CZ.01.07/1.1.01/01.0004 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním

Více

Smlouvu o nájmu bytu č..

Smlouvu o nájmu bytu č.. 1) Městská část Praha 5 se sídlem Praha 5, nám. 14. října 4, IČ 00063 631 jednající statutárním zástupcem MČ Praha 5 na straně jedné jako pronajímatel a 2). datum narození: dosud bytem: na straně druhé

Více

PRAVIDLA soutěže COOP DOBRÉ RECEPTY Jarní probuzení

PRAVIDLA soutěže COOP DOBRÉ RECEPTY Jarní probuzení PRAVIDLA soutěže COOP DOBRÉ RECEPTY Jarní probuzení s konáním 1. 4. 2016 30. 6. 2016 v ČR (www.coopdobrerecepty.cz) 1. Organizátor soutěže a soutěžní období Organizátor soutěže, společnost CCV, s.r.o.,

Více

418/2001 Sb. VYHLÁŠKA

418/2001 Sb. VYHLÁŠKA 418/2001 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva spravedlnosti ze dne 19. listopadu 2001 o postupech při výkonu exekuční a další činnosti Ministerstvo spravedlnosti stanoví podle 131 písm. e) zákona č. 120/2001 Sb.,

Více

společnosti G3, s.r.o., IČO 25518585, DIČ CZ25518585 se sídlem Zdounky, Zborovská 1,PSČ 768 02,

společnosti G3, s.r.o., IČO 25518585, DIČ CZ25518585 se sídlem Zdounky, Zborovská 1,PSČ 768 02, Obchodní podmínky VŠEOBECNÉ OBCHONÍ PODMÍNKY společnosti G3, s.r.o., IČO 25518585, DIČ CZ25518585 se sídlem Zdounky, Zborovská 1,PSČ 768 02, zapsané v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně, oddíl

Více

Pokud se vám tyto otázky zdají jednoduché a nemáte problém je správně zodpovědět, budete mít velkou šanci v této hře zvítězit.

Pokud se vám tyto otázky zdají jednoduché a nemáte problém je správně zodpovědět, budete mít velkou šanci v této hře zvítězit. Pro 2 až 6 hráčů od 10 let Určitě víte, kde leží Sněžka, Snad také víte, kde pramení Vltava, kde leží Pravčická brána, Černé jezero nebo Prachovské skály. Ale co třeba Nesyt, jeskyně Šipka, Pokličky nebo

Více

M ě s t s k ý f o t b a l o v ý k l u b D o b ř í š. Cestovní náhrady

M ě s t s k ý f o t b a l o v ý k l u b D o b ř í š. Cestovní náhrady Metodický pokyn výboru MFK č. 1/2008 - rev. 2 Cestovní náhrady 1. ÚVOD Občanské sdružení MFK Dobříš je neziskovovou organizací, která vyvíjí svoji činnost v oblasti sportu, sportovního vyžití mládeže i

Více

se věc hodí k účelu, který pro její použití Prodávající uvádí nebo ke kterému se věc tohoto druhu obvykle používá,

se věc hodí k účelu, který pro její použití Prodávající uvádí nebo ke kterému se věc tohoto druhu obvykle používá, Reklamační řád Výrobní společnosti SIR JOSEPH s.r.o., se sídlem Koškova 1766, Turnov, 51101, IČ 46506152, DIČ CZ46506152, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Hradci Králové, oddíl

Více

Když jsme naposledy skončili, vydobyli si naši čtyři spřátelení Quarrioři

Když jsme naposledy skončili, vydobyli si naši čtyři spřátelení Quarrioři Překlad: Cauly, SnoopyxS Quarriors: Příchod démonů Když jsme naposledy skončili, vydobyli si naši čtyři spřátelení Quarrioři šťastně slávu v očích císařovny Quiany průzkumem Divočiny a chytáním Quarrů.

Více

Řízení kalibrací provozních měřicích přístrojů

Řízení kalibrací provozních měřicích přístrojů Řízení kalibrací provozních měřicích přístrojů Přesnost provozních přístrojů je velmi důležitá pro spolehlivý provoz výrobního závodu a udržení kvality výroby. Přesnost měřicích přístrojů narušuje posun

Více

Mgr. Ondřej Svoboda, soudní exekutor DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

Mgr. Ondřej Svoboda, soudní exekutor DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Číslo jednací: 184ED 1/16 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Soudní exekutor Mgr. Ondřej Svoboda, Exekutorský úřad Praha 9 se sídlem Beranových 130, 199 00 Praha - Letňany, v souladu s ustanovením 76 odst. 2 zák. č. 120/2001

Více

NÁHRADA ŠKODY Rozdíly mezi odpov dnostmi TYPY ODPOV DNOSTI zam stnavatele 1) Obecná 2) OZŠ vzniklou p i odvracení škody 3) OZŠ na odložených v cech

NÁHRADA ŠKODY Rozdíly mezi odpov dnostmi TYPY ODPOV DNOSTI zam stnavatele 1) Obecná 2) OZŠ vzniklou p i odvracení škody 3) OZŠ na odložených v cech NÁHRADA ŠKODY - zaměstnanec i zaměstnavatel mají obecnou odpovědnost za škodu, přičemž každý potom má svou určitou specifickou odpovědnost - pracovněprávní odpovědnost rozlišuje mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem

Více

Článek 1 Úvodní ustanovení

Článek 1 Úvodní ustanovení Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Domovní řád upravuje podmínky a způsob užívání bytů, nebytových prostorů a společných částí domu Palackého 1547/3, Cheb (dále jen dům") a s tím spojená pravidla soužití. 2.

Více

Co byste měli vědět o přípravku

Co byste měli vědět o přípravku Co byste měli vědět o přípravku Co byste měli vědět o přípravku RoActemra Nalezení té pravé léčby revmatoidní artritidy (RA) je velmi důležité. S dnešními léky na RA najde mnoho lidí úlevu, kterou potřebují.

Více

TIP: Pro vložení konce stránky můžete použít klávesovou zkratku CTRL + Enter.

TIP: Pro vložení konce stránky můžete použít klávesovou zkratku CTRL + Enter. Dialogové okno Sloupce Vložení nového oddílu Pokud chcete mít oddělené jednotlivé části dokumentu (například kapitoly), musíte roz dělit dokument na více oddílů. To mimo jiné umožňuje jinak formátovat

Více

Pracovnělékařské služby a posuzování zdravotní způsobilosti osoby ucházející se o zaměstnání ( výpis ze zákona 373/2011 Sb. ) Pracovnělékařské služby

Pracovnělékařské služby a posuzování zdravotní způsobilosti osoby ucházející se o zaměstnání ( výpis ze zákona 373/2011 Sb. ) Pracovnělékařské služby Pracovnělékařské služby a posuzování zdravotní způsobilosti osoby ucházející se o zaměstnání ( výpis ze zákona 373/2011 Sb. ) Pracovnělékařské služby 53 (1) Pracovnělékařské služby jsou zdravotní služby

Více

Manuál uživatele čipové karty s certifikátem

Manuál uživatele čipové karty s certifikátem Manuál uživatele čipové karty s certifikátem Obsah 1 Úvod... 3 2 Instalace čipové karty s certifikátem... 5 3 Instalace čtečky čipových karet... 10 3.1 Instalace z Windows Update... 10 3.2 Manuální instalace

Více

IMUNITNÍ SYSTÉM NAŠE TĚLESNÁ STRÁŽ

IMUNITNÍ SYSTÉM NAŠE TĚLESNÁ STRÁŽ IMUNITNÍ SYSTÉM NAŠE TĚLESNÁ STRÁŽ KDO jsou naši nejnebezpečnější NEPŘÁTELÉ? KDE se skrývají a ODKUD se berou? JAK se proti nim dokáže naše tělo BRÁNIT? A můžeme mu v té obraně NĚJAK POMOCI Pamatujete

Více

Městský úřad Broumov, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov Odbor finanční a školství, pracoviště agendy správy daní a poplatků

Městský úřad Broumov, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov Odbor finanční a školství, pracoviště agendy správy daní a poplatků Městský úřad Broumov, třída Masarykova 239, 550 0 Broumov Odbor finanční a školství, pracoviště agendy správy daní a poplatků V Broumově dne 205-09-25 Vyřizuje: Bc. Romana Knopová Telefon: 49 504 224 Č.

Více

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY

VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Č.j.: MZS/0316/2015 Vypracovala: Schválil: Masarykova základní škola Plzeň, Jiráskovo náměstí 10, příspěvková organizace VNITŘNÍ ŘÁD ŠKOLNÍ DRUŽINY Dokument nabývá platnosti ode dne: 1. 1. 2016 Spisový/skartační

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 883/2015-D

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 883/2015-D DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA ELEKTRONICKÉ VEŘEJNÉ DRAŽBY vyhotovená dle 20 zák.č. 26/2000 Sb. Č. j: 883/2015-D Bod 1. Touto Dražební vyhláškou se vyhlašuje konání veřejné dražby dobrovolné - elektronické. Veřejná

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. 1. Základní ustanovení. 2. Řízení soutěží. 3. Účastníci soutěže 1.1

SOUTĚŽNÍ ŘÁD. 1. Základní ustanovení. 2. Řízení soutěží. 3. Účastníci soutěže 1.1 SOUTĚŽNÍ ŘÁD 1. Základní ustanovení 1.1 Tento řád vstupuje v platnost 1.8.2006 a je závazným řádem pro Milevskou ligu (dále jen ML) v malé kopané a týmy vstupují do ML s tím, že jej berou plně na vědomí

Více

Co poskytuje Czech POINT

Co poskytuje Czech POINT Co poskytuje Czech POINT Výpis z Katastru nemovitostí O výpis z Katastru nemovitostí České republiky může požádat anonymní žadatel. Výpis lze požadovat na základě listu vlastnictví nebo podle seznamu nemovitostí.

Více

Okrsková kola ve vybíjené pro hochy a dívky základních škol

Okrsková kola ve vybíjené pro hochy a dívky základních škol Středisko volného času Domeček Valašské Meziříčí, ZŠ Masarykova Val. Meziříčí a ZŠ Šafaříkova Val. Meziříčí pořádají Okrsková kola ve vybíjené pro hochy a dívky základních škol Pořadatel: Termín: ZŠ Masarykova

Více

Věková struktura cílové skupiny od jednoho roku věku s podmínkou splnění cílové skupiny

Věková struktura cílové skupiny od jednoho roku věku s podmínkou splnění cílové skupiny FARNÍ CHARITA Kamenice nad Lipou Informace pro zájemce pečovatelské služby Husovo nám. 94, PSČ 394 70 IČO: 49026852 Č. účtu u ČSOB:170318142/0300 E-mail: charita.kamenice@atlas.cz, www.kamenice.charita.cz

Více

TELETIKET Pravidla a podmínky telefonického prodeje dokladů etiket prostřednictvím Kontaktního centra ČD - SLUŽBA TELETIKET (Stav k 4.3.

TELETIKET Pravidla a podmínky telefonického prodeje dokladů etiket prostřednictvím Kontaktního centra ČD - SLUŽBA TELETIKET (Stav k 4.3. TELETIKET Pravidla a podmínky telefonického prodeje dokladů etiket prostřednictvím Kontaktního centra ČD - SLUŽBA TELETIKET (Stav k 4.3. 2014) Prodej jízdních dokladů, místenek, lůžek a lehátek prostřednictvím

Více

PRAVIDLA FOTBALOVÉHO TURNAJE V MALÉ KOPANÉ POCINOVICE OPEN CUP 2015

PRAVIDLA FOTBALOVÉHO TURNAJE V MALÉ KOPANÉ POCINOVICE OPEN CUP 2015 TJ SOKOL POCINOVICE PRAVIDLA FOTBALOVÉHO TURNAJE V MALÉ KOPANÉ POCINOVICE OPEN CUP 2015 1. Hrací plocha Všechny zápasy budou sehrány ve sportovním areálu Sokola Pocinovice na čtyřech hřištích s travnatým

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Nakladatelství MatfyzPress MFF UK, IČ: 00216208, se sídlem Sokolovská 83, 186 75, Praha 8

Všeobecné obchodní podmínky společnosti Nakladatelství MatfyzPress MFF UK, IČ: 00216208, se sídlem Sokolovská 83, 186 75, Praha 8 Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky společnosti Nakladatelství MatfyzPress MFF UK, IČ: 00216208, se sídlem Sokolovská 83, 186 75, Praha 8 1. Preambule Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále též

Více

ČSAD Vsetín, akciová společnost

ČSAD Vsetín, akciová společnost ČSAD Vsetín, akciová společnost Přepravní a tarifní podmínky v provozu městské hromadné dopravy ve Vsetíně provozované ČSAD Vsetín a.s. Schváleny Zastupitelstvem města Vsetína dne 14. 6.2011 s platností

Více

USNESENÍ. Dražební vyhlášku - elektronická dražba - I. Dražební jednání se koná prostřednictvím elektronického systému dražeb na elektronické adrese:

USNESENÍ. Dražební vyhlášku - elektronická dražba - I. Dražební jednání se koná prostřednictvím elektronického systému dražeb na elektronické adrese: Mgr. Kamil Košina EXEKUTORSKÝ ÚŘAD soudní exekutor PRACHATICE se sídlem ve Zdíkově č. p. 79 tel.: 388 311 061, 773 454 036 384 73 Stachy e-mail: kamil.kosina@seznam.cz IČ: 43876439 č. ú.: 2102552593/2700

Více

Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV

Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV Oblastní stavební bytové družstvo, Jeronýmova 425/15, Děčín IV Směrnice pro vyúčtování služeb spojených s bydlením Platnost směrnice: - tato směrnice je platná pro městské byty ve správě OSBD, Děčín IV

Více

SMĚRNICE REKTORA č. 4/2001 CESTOVNÍ NÁHRADY V TUZEMSKU A ZAHRANIČÍ ZAMĚSTNANCŮ UTB VE ZLÍNĚ

SMĚRNICE REKTORA č. 4/2001 CESTOVNÍ NÁHRADY V TUZEMSKU A ZAHRANIČÍ ZAMĚSTNANCŮ UTB VE ZLÍNĚ SMĚRNICE REKTORA č. 4/2001 CESTOVNÍ NÁHRADY V TUZEMSKU A ZAHRANIČÍ ZAMĚSTNANCŮ UTB VE ZLÍNĚ Rozdělovník: rektor, kvestor, tajemníci fakult, vedoucí všech rektorátních pracovišť, ředitel KaM Zpracovala:

Více

Mgr. Ondřej Svoboda, soudní exekutor DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

Mgr. Ondřej Svoboda, soudní exekutor DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Mgr. Ondřej Svoboda, soudní exekutor Beranových 130, 199 00 Praha 18 - Letňany tel./fax: +420 266 314 206; email: urad@eupraha9.cz; IDDS: hhwv2xp www.eupraha9.cz Číslo jednací: 184ED 3/14-03 DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

Více

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5

Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Zásady pro prodej bytových domů Městské části Praha 5 Základní pojmy Pro účely těchto Zásad pro prodej nemovitostí (pozemků, jejichž součástí jsou bytové domy) Městské části Praha 5 (dále jen Zásady )

Více

Online travel solutions s.r.o. YONAD.CZ. Uživatelská příručka. Verze červen 2009

Online travel solutions s.r.o. YONAD.CZ. Uživatelská příručka. Verze červen 2009 Online travel solutions s.r.o. YONAD.CZ Uživatelská příručka Verze červen 2009 OBSAH 1. Úvod 2. Zprávy 3. Nastavení 3.1. Přidat nový typ pokoje 3.2. Editovat či smazat již stávající typ pokoje 3.3. Sezóny

Více

Novinky verzí SKLADNÍK 4.24 a 4.25

Novinky verzí SKLADNÍK 4.24 a 4.25 Novinky verzí SKLADNÍK 4.24 a 4.25 Zakázky standardní přehled 1. Možnosti výběru 2. Zobrazení, funkce Zakázky přehled prací 1. Možnosti výběru 2. Mistři podle skupin 3. Tisk sumářů a skupin Zakázky ostatní

Více

TALISMAN. (dále také jen TAL 5.0 )

TALISMAN. (dále také jen TAL 5.0 ) ZVLÁŠTNÍ POJISTNÉ PODMÍNKY PRO INVESTIČNÍ ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ AVIVA ŽIVOTNÍ POJIŠŤOVNY, A.S. TALISMAN (dále také jen TAL 5.0 ) Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Tyto Zvláštní pojistné podmínky (dále také jen

Více

U S N E S E N Í. I. Elektronické dražební jednání se koná dne 10.12.2015 v 09:00:00 hodin, prostřednictvím elektronického systému dražeb na adrese:

U S N E S E N Í. I. Elektronické dražební jednání se koná dne 10.12.2015 v 09:00:00 hodin, prostřednictvím elektronického systému dražeb na adrese: Stránka 1 z 5 U S N E S E N Í JUDr. Vít Novozámský, soudní exekutor Exekutorského úřadu Brno-město se sídlem Bratislavská 73, 602 00 Brno-Město, Česká republika pověřený provedením exekuce, které vydal

Více

Duchové NIAGARY pravidla k rozšíření

Duchové NIAGARY pravidla k rozšíření 1 Duchové NIAGARY pravidla k rozšíření Nová dobrodružství pro 3-6 dobrodruhy hledající drahokamy (doporučený věk: 8+; předpokládaná hrací doba 30-45 min.) Toto rozšíření vyžaduje základní hru NIAGARA.

Více

FAKULTNÍ NEMOCNICE KRÁLOVSKÉ VINOHRADY. Šrobárova 1150/50, 100 34 Praha 10, IČ: 00064173

FAKULTNÍ NEMOCNICE KRÁLOVSKÉ VINOHRADY. Šrobárova 1150/50, 100 34 Praha 10, IČ: 00064173 FAKULTNÍ NEMOCNICE KRÁLOVSKÉ VINOHRADY Šrobárova 1150/50, 100 34 Praha 10, IČ: 00064173 JAK ŽÁDAT O NAHLÍŽENÍ DO ZDRAVOTNICKÉ DOKUMENTACE, POŘIZOVÁNÍ JEJÍCH VÝPISŮ NEBO KOPIÍ Vážená paní, vážený pane,

Více

U S N E S E N Í. prodejem nemovitosti rozhodl takto:

U S N E S E N Í. prodejem nemovitosti rozhodl takto: Č.j.: 054 EX 216/07-208 U S N E S E N Í Mgr. Jiří Nevřela, soudní exekutor Exekutorského úřadu Praha-východ, se sídlem Praha 6, Libocká 73/57, pověřený provedením exekuce na základě usnesení, které vydal

Více

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad

veřejná zakázka na stavební prace s názvem: Sdružená kanalizační přípojka - Město Lázně Bělohrad Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební prace mimo režim zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) veřejná zakázka na stavební prace s

Více

úroky ve výši řepo sazby stanovené CNB platné vždy v první den kalendářního pololetí

úroky ve výši řepo sazby stanovené CNB platné vždy v první den kalendářního pololetí Na úřední desce vyvěšeno dne ia 05.2015 / Z úřední desky sňato dne Č.j.: 054 EX 794/10-192 Odpovídá ' 34 ^^Z.,, i as -5 V SNESENÍ Wm^^^^3^^^^ů Bfoumovoj Mgr. Jiří Nevřela, soudní exekutor Exekutorského

Více

Č.j:111Ex1642/15-29 evid.č.opr: 6856636412

Č.j:111Ex1642/15-29 evid.č.opr: 6856636412 Č.j:111Ex1642/15-29 evid.č.opr: 6856636412 U S N E S E N Í JUDr. Igor Olma, soudní exekutor Exekutorského úřadu Svitavy, nám. Míru 53/59, 568 02 Svitavy, pověřený provedením exekuce Okresnímu soudu ve

Více

Základní škola, Staré Město, okr. Uherské Hradiště, příspěvková organizace. Komenské 1720, Staré Město, www.zsstmesto.cz. Metodika

Základní škola, Staré Město, okr. Uherské Hradiště, příspěvková organizace. Komenské 1720, Staré Město, www.zsstmesto.cz. Metodika Základní škola, Staré Město, okr. Uherské Hradiště, příspěvková organizace Komenské 1720, Staré Město, www.zsstmesto.cz Metodika k použití počítačové prezentace A Z kvíz Mgr. Martin MOTYČKA 2013 1 Metodika

Více

Vydání občanského průkazu

Vydání občanského průkazu Vydání občanského průkazu 01. Identifikační kód 02. Kód 03. Pojmenování (název) životní situace Vydání občanského průkazu 04. Základní informace k životní situaci Občanský průkaz je povinen mít občan,

Více

JAK POSTUPOVAT PŘI VZNIKU PRACOVNÍHO ÚRAZU

JAK POSTUPOVAT PŘI VZNIKU PRACOVNÍHO ÚRAZU JAK POSTUPOVAT PŘI VZNIKU PRACOVNÍHO ÚRAZU Dne 1. ledna 2011 nabývá účinnosti nové nařízení vlády č. 201/2010 Sb., o způsobu evidence úrazů, hlášení a zasílání záznamu o úrazu. Toto nařízení nahrazuje

Více

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY podle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů

DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY podle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA VEŘEJNÉ DOBROVOLNÉ DRAŽBY podle zák. č. 26/2000 Sb., o veřejných dražbách, ve znění pozdějších předpisů Dražebník, navrhovatel a vlastník předmětu dražby: Město Louny, IČ: 00265209, Mírové

Více

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A sp. zn. 095 Ex 1278/14/U 02-033 D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Soudní exekutor Exekutorského úřadu Prahy 4 J U D r. J a n a T v r d k o v á, oprávněná k vedení exekuce na základě pověření Okresního soudu

Více

OIKUMENE AKADEMICKÁ YMCA

OIKUMENE AKADEMICKÁ YMCA Stanovy OIKUMENE AKADEMICKÁ YMCA 1/5 1 Jméno a sídlo sdružení 1. Jméno sdružení: OIKUMENE AKADEMICKÁ YMCA (dále jen AY) 2. Sídlo sdružení: Na Poříčí 12, 115 30 Praha 1. 3. AY je občanské sdružení podle

Více