Městský úřad, odbor investic

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Městský úřad, odbor investic"

Transkript

1 Městský úřad, odbor investic VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: ČÍSLO EVIDENČNÍ: VYŘIZUJE: TEL.: DATUM: MÍSTO: OI/0075/ /2008 Ing. Daniel Fuglík Uherský Brod Více dodavatelů VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku na stavební práce dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na realizaci akce: VÝMĚNA OKEN BYTOVÉHO DOMU č.p Tato Výzva a textová část zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek v rámci zadání zakázky malého rozsahu na stavební práce podle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Při zadání veřejné zakázky malého rozsahu není zadavatel povinen použít ustanovení zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon). Pokud se dále v textu vyskytne odkaz na zákon nebo jsou použity zákonné pojmy, jde jen o podpůrný krok a zadavatel se bude citovanými ustanoveními zákona nebo pojmy řídit pouze přiměřeně. 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Zadavatel Město Uherský Brod Masarykovo náměstí 100 Uherský Brod PSČ zastoupené: Ing. Pavlem Josefíkem, místostarostou IČO: Kontaktní osoba Městský úřad Odbor investic Vyřizuje: Ing. Daniel Fuglík Masarykovo náměstí Uherský Brod telefon: fax: oi@ub.cz Masarykovo nám. 100, Uherský Brod, Česká republika, P. O. BOX 33 Bankovní spojení: KB, a. s., Uherský Brod, příjmy: /0100, výdaje: /0100, IČO: Úřední hodiny: pondělí, středa 8:00 17:00, fax: , elektronická podatelna: podatelna@ub.cz

2 2. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 2.1 Předmět veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky je výměna nevyhovujících výplní otvorů (oken a dveří) v obvodových stěnách bytového domu Popis předmětu veřejné zakázky Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce nezbytné k provedení díla: Výměna oken bytového domu č.p Stavební práce zahrnují: Vybourání stávajících výplní otvorů v obvodových stěnách bytového domu. Ekologická likvidace vybouraných materiálů. Osazení nových oken a dveří, dále osazení nových vnitřních parapetních desek. Zednické zapravení nových oken a dveří. Obnovení vnitřních maleb. Podklad pro vypracování nabídky: 1. Dvojdílné okno Rozměry: 2100/1600 mm, dělené sloupkem na 1/3, pravé křídlo otevíravé a sklápěcí; levé křído otevíravé. Množství: 69 ks 2. Balkónové dveře s příčkou + jednokřídlové okno Rozměry: levé balkónové dveře 900/2400 mm, otevíravé, příčka ve výšce 800 mm; křídlo 1200/1525, otevíravé a sklápěcí Množství: 33 ks 3. Balkónové dveře s příčkou + jednokřídlové okno Rozměry: pravé balkónové dveře 900/2400 mm, otevíravé, příčka ve výšce 800 mm; křídlo 1200/1525, otevíravé a sklápěcí Množství: 39 ks 4. Balkónové dveře s příčkou + jednokřídlové okno Rozměry: levé balkónové dveře 900/2400 mm, otevíravé, příčka ve výšce 800 mm; křídlo 1500/1525, otevíravé a sklápěcí Množství: 5 ks 5. Dvoukřídlé vchodové dveře s příčkou v křídlech Rozměry: 1600/2200 mm, dělené na 1/2, křídla otevíravá, příčka ve výšce 800mm Množství: 2 ks 6. Jednodílné okno Rozměry: 900/600 mm, sklápěcí Množství: 18 ks Bude provedena výměna stávajících zdvojených oken a dveří za nové plastové s teplým rámečkem, s vícekomorovým elastickým těsněním. Okna i dveře budou v bílém provedení. Vnitřní parapetní desky budou plastové také v bílém provedení. Součinitel prostupu tepla okna jako celku: min. U = 1,1 Wm 2 K -1 Po montáži bude provedeno zednické zapravení špalet a výmalba v nutném rozsahu. Z venkovní strany bude provedena krycí lišta ke stávajícímu venkovnímu parapetu. Strana 2 (celkem 6)

3 Dodávkou se rozumí zhotovení stavby, tzn. úplné, funkční a bezvadné provedení všech stavebních a montážních prací a konstrukcí, včetně dodávek potřebných materiálů a zařízení nezbytných pro řádné dokončení díla, dále provedení všech činností souvisejících s dodávkou stavebních prací a konstrukcí, jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné (např. zařízení staveniště, bezpečnostní opatření a pod.) včetně koordinační a kompletační činnosti celé stavby. Mimo vlastní provedení stavebních prací je součástí díla zejména: zajištění a provedení všech opatření organizačního charakteru a stavebně technologického charakteru k řádnému provedení díla veškeré práce a dodávky související s bezpečnostními opatřeními na ochranu lidí a majetku zajištění atestů a dokladů o požadovaných vlastnostech výrobků zajištění všech ostatních nezbytných zkoušek, atestů a revizí podle ČSN a případných jiných právních nebo technických předpisů platných v době provádění a předání díla, kterými bude prokázáno dosažení předepsané kvality a předepsaných technických parametrů díla odvoz a uložení vybouraných hmot a stavební suti na skládku včetně poplatku za uskladnění v souladu s ustanoveními zákona 185/2001Sb. o odpadech uvedení všech povrchů dotčených stavbou do původního stavu 3. ZPŮSOB HODNOCENÍ NABÍDEK 3.1 Kritéria hodnocení nabídek Rozhodujícím kritériem pro hodnocení veřejné zakázky je výše nabídkové ceny. Pro realizaci zakázky bude vybrán uchazeč s nejnižší nabídkovou cenou. 4. LHŮTA PRO PROVEDENÍ STAVBY 4.1 Termíny plnění Zadavatel pro zpracování nabídky stanoví následující podmínky vztahující se ke lhůtě plnění. Předpokládané zahájení prací: duben 2009 Požadovaný termín dokončení stavby: červen Splnění veřejné zakázky Splněním veřejné zakázky se rozumí úplné dokončení stavby, vyklizení staveniště a podepsání protokolu o předání a převzetí stavby, předání dokladů a originálu stavebního deníku, případně dalších zadavatelem požadovaných dokladů. 5. ZÁVAZNOST NÁVRHU SMLOUVY FORMOU SOUHRNU SMLUVNÍCH DOHOD Návrh smlouvy formou Souhrnu smluvních dohod předložený dodavatelem v nabídce vymezuje budoucí rámec smluvního vztahu. Zadavatel je po ukončení zadání oprávněn o obsahu návrhu smlouvy dále jednat a vyžadovat jeho úpravu, doplnění nebo změnu. 6. PLATNOST NABÍDKY Dodavatel je svým návrhem smlouvy vázán do Dodavatel, jehož nabídka bude zadavatelem vybrána jako nejvýhodnější, je pak svým návrhem vázán až do podpisu příslušné smlouvy. Strana 3 (celkem 6)

4 7. POŽADAVKY NA JEDNOTNÝ ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY 7.1 Nabídková cena Nabídkovou cenou se pro účely zadávacího řízení rozumí celková cena za provedení stavby včetně daně z přidané hodnoty. Nabídková cena musí obsahovat veškeré nutné náklady k řádné realizaci stavby, včetně všech nákladů souvisejících (poplatky, vedlejší náklady např. na zařízení staveniště předpokládaná rizika spojená s umístěním stavby, provozem objednatele, kurzovní vlivy, obecný vývoj cen apod.) 7.2 Podmínky pro zpracování nabídkové ceny Formulář pro uvedení nabídkové ceny v požadovaném členění je součástí zadávací dokumentace. Nabídková cena i dílčí ceny budou uvedeny v české měně v členění na cenu celkem bez DPH, výši DPH a cenu celkem včetně DPH. 8. LHŮTA A MÍSTO PRO PODÁNÍ NABÍDEK 8.1 Lhůta pro podání nabídek Místní šetření (upřesnění rozměrů oken a dveří): v 10.00h před B.D Lhůta pro podání nabídek končí dne: ve Místo pro podání nabídek Nabídky se podávají osobně na podatelnu Městského úřadu v Uherském Brodě, Masarykovo nám.100, Uherský Brod nebo poštou na adresu Město Uherský Brod, odbor investic, Masarykovo nám. 100, Uherský Brod. 9. ZPŮSOB PODÁNÍ NABÍDEK Nabídky budou podány v zalepené obálce označené názvem Výměna oken bytového domu č.p neotvírat. 10. PRÁVA ZADAVATELE 10.1 Vyřazení nabídky Nesplnění podmínek zadávacího řízení má za následek vyřazení nabídky dodavatele z hodnocení. Zadavatel nemá povinnost informovat písemně dodavatele o tom, že jeho nabídka byla vyřazena Povinnost uzavřít smlouvu Pokud z jakéhokoliv důvodu se na straně zadavatele vyskytnou okolnosti, pro které zadavatel nemůže nebo nechce uzavřít smlouvu, má zadavatel právo odmítnout všechny předložené nabídky a smlouvu neuzavřít. Zadavatel není povinen sdělovat důvody takového rozhodnutí. 11. PLATEBNÍ PODMÍNKY Platba bude rozdělena na tři části. V roce 2008 může být poskytnuta záloha ve výši cca 500 tis. Kč, další dvě platby budou provedeny rovnoměrně v letech 2009 a Strana 4 (celkem 6)

5 12. REKAPITULACE ČLENĚNÍ NABÍDKY Příloha č. 1 Příloha č. 2 Příloha č. 3 Příloha č. 4 Příloha č. 5 Krycí list nabídky Návrh smlouvy o dílo Přehled nabídkové ceny Prokázání tepelně-technických parametrů nabízených výrobků Doklad o oprávnění k podnikání Ing. Antonín Sigmund vedoucí odboru investic Strana 5 (celkem 6)

6 UCHAZEČ UCHAZEČ obchodní jméno Sídlo celá adresa Právní forma Identifikační číslo Daňové ident.číslo KRYCÍ LIST NABÍDKY VÝMĚNA OKEN BYTOVÉHO DOMU č.p CENA Nabídková cena celkem vč. DPH V... dne... razítko a podpis Strana 6 (celkem 6)

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa plánuje

Více

Pořízení lesnické techniky na zpracování a manipulaci s dřevní hmotou na území Hartmanic

Pořízení lesnické techniky na zpracování a manipulaci s dřevní hmotou na území Hartmanic MĚSTO HARTMANICE Tel./fax 376 593218 *** Hartmanice 75, 34201 Sušice*** e-mail:podatelna@muhartmanice.cz Naše č.j. Mha 469/2014 Hartmanice 5.6.2014 vyřizuje: Jiří JUKL Písemná VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro

Více

Výměna plastových oken a dveří bytové domy č. p. 27, 28, 41

Výměna plastových oken a dveří bytové domy č. p. 27, 28, 41 Obec Slezské Rudoltice Zadání veřejné zakázky malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY Výměna plastových oken a dveří bytové domy č. p. 27, 28, 41 1 březen 2014 I. Identifikační údaje zadavatele Název:

Více

MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň. vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA STAVEBNÍ PRÁCE

MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň. vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA STAVEBNÍ PRÁCE MĚSTO TŘEBOŇ Palackého nám. 46, 379 01 Třeboň vyhlašuje VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY NA STAVEBNÍ PRÁCE dle 6, 12 odst.6 a 18 odst.3 zákona č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Druh veřejné zakázky : Veřejná

Více

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň

Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2049/2012 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 2.10.2012 Dle rozdělovníku

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

na všechna okna, která jsou předmětem této veřejné zakázky, a sítí proti hmyzu v počtu ks 10.

na všechna okna, která jsou předmětem této veřejné zakázky, a sítí proti hmyzu v počtu ks 10. Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-2085/2013 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 14.10.2013 Dle rozdělovníku

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku Dodávka nádobí, kuchyňského a restauračního inventáře Zadavatel : Sttřředníí odborrná školla a Sttřředníí odborrné učiilliišttě,,

Více

Město Zlaté Hory náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory

Město Zlaté Hory náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory Město Zlaté Hory náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory č. j.: Maj.1572/2008-91/2 Zlaté Hory dne 1. října 2008 Veřejná zakázka malého rozsahu č. 28/2008 Výzva k podání cenové nabídky Město Zlaté Hory Vás

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Kontaktní osoba Ing. Drahomíra Witoszová Telefon 595 391 036 Fax 595 391 037 E-mail witoszova.drahomira@dakol-karvina.cz Datum 12. 11. 2010 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

REGIO UB, s.r.o. Masarykovo náměstí 105, 688 01 Uherský Brod

REGIO UB, s.r.o. Masarykovo náměstí 105, 688 01 Uherský Brod REGIO UB, s.r.o. Masarykovo náměstí 105, 688 01 Uherský Brod zapsaná v obchodním rejstříku Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 29327 Více dodavatelů Výzva k podání nabídky Obracíme se na Vás se žádostí

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Staříč, IČ: 00576956, se sídlem Chlebovická 201, 739 43 Staříč, si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Dům dětí a mládeže Uherské Hradiště Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku stavebních prací

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Dům dětí a mládeže Uherské Hradiště Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku stavebních prací DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE UHERSKÉ HRADIŠTĚ příspěvková organizace Purkyňova 494 686 06 Uherské Hradiště tel 572 525 111, fax 572 551 071 Veřejná zakázka malého rozsahu podle 12 zákona č137/2006 Sb,o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU:

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Název veřejné zakázky Energetické úspory Domu Služeb Slavkov Identifikační údaje zadavatele Název Obec Slavkov IČ 00300667 Adresa sídla Osoba oprávněná za zadavatele jednat

Více

Příloha č.1 - Popis a fotodokumentace předmětu veřejné zakázky

Příloha č.1 - Popis a fotodokumentace předmětu veřejné zakázky Příloha č.1 - Popis a fotodokumentace předmětu veřejné zakázky Stavební práce - vrata hangáru budovy č. 41 v areálu LOM PRAHA s.p. na letišti v Pardubicích Předmětem této veřejné zakázky je provedení demontáže

Více

Písemná výzva k podání nabídky pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

Písemná výzva k podání nabídky pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Textová část zadávací dokumentace,obec Vítonice,Vítonice 54,67161 Prosiměřice, IČO 00637092 Písemná výzva k podání nabídky pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Hřiště pro děti,mládež

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Oprava chodníků a oprava veřejného osvětlení v obci Jankovice v souvislosti s pracemi rekonstrukce sítě NN, kterou provádí v obci

Více

VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu váš dopis zn.: ze dne: naše zn.: 1768/14/SUSPK-PSP vyřizuje: Ing. Nosková tel.: 737 285 601 fax.: 377 320 873 e-mail: eva.noskova@suspk.eu datum: 19.11..2014 VÝZVA k podání nabídky na zakázku malého rozsahu

Více

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: HLUC/ /2015/HO www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Holibková Pavla TEL.:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce Výměna oken na objektu ZŠ J. Vohradského, Šluknov 55 ks strana 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 22717/2013 MUCL/15986/2013 Vyřizuje: Alena Kuthanová

Více

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona.

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. VÝZVA k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. Zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu 2. kategorie zadávanou v souladu s 6 ZVZ a v souladu se Závaznými

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle ustanovení 85 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ) ZADAVATEL: MĚSTO KUTNÁ HORA Sídlo: Havlíčkovo náměstí 552/1,

Více

Zadavatel. Mgr.Vladimír Richter, Ing.Martin Šnorbert. VYBER,s.r.o., Ing. Radovan Louda

Zadavatel. Mgr.Vladimír Richter, Ing.Martin Šnorbert. VYBER,s.r.o., Ing. Radovan Louda Základní údaje zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce a dodávky Modernizace turistické infrastruktury ve Šluknově rekonstrukce sociálního zařízení strana 1 Výzva k podání

Více

Chodník podél silnice II/320, Voděrady

Chodník podél silnice II/320, Voděrady Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace a ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu, zadávané v souladu se směrnicí obce Voděrady č. 1/2015 Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku 1. Smluvní strany Objednatel : Statutární město Brno, městská část Brno-střed Dominikánská 2 601 69 Brno Zastoupený : Martin

Více

Formulář pro zadávání dodávek, služeb a stavebních prací.

Formulář pro zadávání dodávek, služeb a stavebních prací. Formulář pro zadávání dodávek, služeb a stavebních prací. Zadavatel: Město Turnov, Antonína Dvořáka č.p. 335, 511 22 Turnov IČO: 00276227, DIČ: CZ 00276227 Zadavatele zastupuje: PhDr. Hana Maierová Funkce:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Energetické úspory objektu OÚ Luboměř

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Energetické úspory objektu OÚ Luboměř ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Energetické úspory objektu OÚ Luboměř Název veřejné zakázky Energetické úspory objektu OÚ Luboměř Identifikační údaje zadavatele Název Obec Luboměř IČ 00298158 Adresa sídla

Více

Výzva k předložení nabídky na zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3:

Výzva k předložení nabídky na zakázku malého rozsahu dle 12 odst. 3: Město Mikulov Odbor rozvoje a živnostenského podnikání Náměstí 1, 69220 Mikulov tel.:519444555, fax:519444500 e-mail:podatelna@mikulov.cz *MUMIX00AT5A7* MUMIX00AT5A7 Číslo jednací Vyřizuje V Mikulově dne

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení. Energetické úspory KD ve Stříteži ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Střítež, Střítež 118, PSČ: 739 59, Střítež u Českého Těšína, IČ: 00576913, si Vás dovoluji vyzvat

Více

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II

SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II Takto označené údaje doplní zadavatel. Takto označené údaje povinně doplní uchazeč. SMLOUVA NA REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY S NÁZVEM PODATELNA MINISTERSTVA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ II 1 TATO SMLOUVA O DÍLO (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava oprava schodiště IČ : 00262871 Adresa sídla

Více

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti:

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti: Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 2014/006 Výměna oken v bytových domech ul.družstevní č.p.370, Sokolovská č.p.121 a v budově restaurace na koupališti, Požárníků č.p.195 v Letohradě

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Č. 21108 zakázka zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon s názvem Mateřská škola Proseč zateplení

Více

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/../2015 - UCHAZEČ VYŘIZUJE: Václav Rejnart TELEFON: 487 882 422 734 233 041 E-MAIL: rejnart@doksy.com

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. 1. Objednatel zakázky:

ZADÁVACÍ PODMÍNKY. 1. Objednatel zakázky: Strana 1 (celkem 4) ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Objednatel zakázky: Město Hlučín, Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín, IČ: 00300063 DIČ: CZ00300063 zastoupeno Ing. Pavolem Kubušem, starostou města bank. spojení:

Více

Smlouva o dílo. Zámek Krásné Březno, dodávka a instalace kompaktů. I. Účastníci smlouvy

Smlouva o dílo. Zámek Krásné Březno, dodávka a instalace kompaktů. I. Účastníci smlouvy Smlouva o dílo Zámek Krásné Březno, dodávka a instalace kompaktů (1) Objednatel: I. Účastníci smlouvy Národní památkový ústav Valdštejnské nám. 3, PSČ 118 01 Praha 1 Malá Strana, IČ: 75032333, DIČ: CZ75032333,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Číslo jednací HSUL 2239-05/ÚE-2014 Název zakázky: Oprava místnosti č. 26 na ÚO Ústí n. L. Předmět zakázky: Oprava místnosti č. 26 prostor pro osobní

Více

OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN

OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN VEŘEJNÁ ZAKÁZKA ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ zákon č. 137/2006 Sb. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OPRAVA STŘECHY ZŠ WAGNEROVO NÁMĚSTÍ BEROUN V Berouně dne : 27.5.2011 Zadávací dokumentace Zadavatel tímto stanovuje

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY hejtman Ing. Jiří Rozbořil Jeremenkova 40a 779 11 Olomouc tel.: +420 585 508 848 fax: +420 585 508 851 e-mail: hejtman@kr-olomoucky.cz www.kr-olomoucky.cz VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA KÚOK/70784/2013/OIEP/7551-r

Více

panelového sídliště Hutník - V. etapa"

panelového sídliště Hutník - V. etapa Město Veselí nad Moravou odbor rozvoje a správy města Městského úřadu pracoviště park Petra Bezruče 697 váš dopis zn.: ze dne: naše č.j.: naše sp.zn.: vyřizuje: tel.: e-mail: datum: místo odeslání: Mgr.

Více

Výzva k podání nabídky Základní údaje zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky Základní údaje zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky Základní údaje zadávací dokumentace Zadavatel,, si Vás dovoluje vyzvat k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu III. kategorie na dodávku a montáž v rámci akce: Výměna

Více

Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo

Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Rekonstrukce prostor určených pro Správu uprchlických zařízení v sídle OP Jihlava, Tolstého 1914/15

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 Králíky w w w. k r a l i k y. e u Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Bc. Pavel Šverák Telefon: +420465670751 E-mail: p.sverak@kraliky.eu Počet listů dokumentů:

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu čj.meuk/65/2016/pk

Veřejná zakázka malého rozsahu čj.meuk/65/2016/pk Veřejná zakázka malého rozsahu čj.meuk/65/2016/pk Město Kosmonosy v souladu s 6, 10 a 12 odst.3 zákona č. 137/20006 sb., o veřejných zakázkách (dále jen Zákon ), oznamuje svůj úmysl zadat níže uvedenou

Více

Naše čj.: MUSP 101274/2013 Naše sp. zn.: 101244/2013 RUI/EMLO

Naše čj.: MUSP 101274/2013 Naše sp. zn.: 101244/2013 RUI/EMLO Naše čj.: MUSP 101274/2013 Naše sp. zn.: 101244/2013 RUI/EMLO Zadávací podmínky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zhotovitele stavby : Uložení chrániček (trubek HDPE) pro metropolitní optickou síť

Více

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Ing. Hanzlová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: hanzlova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116055 v Hradci Králové

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, mimo režim tohoto zákona: I. Údaje o zadavateli

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Oráčov poštovní přihrádka 3, 270 32 Oráčov Tel.: 313 593 111, Fax: 313 594 245, ISDS: zgxd4z3

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Oráčov poštovní přihrádka 3, 270 32 Oráčov Tel.: 313 593 111, Fax: 313 594 245, ISDS: zgxd4z3 VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Oráčov poštovní přihrádka 3, 270 32 Oráčov Tel.: 313 593 111, Fax: 313 594 245, ISDS: zgxd4z3 VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/010/013/2014-26/LOG/515 VYŘIZUJE:

Více

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace

Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace Písemná Výzva k podání nabídek a k prokázání splnění kvalifikace na zakázku malého rozsahu zadávanou v souladu s 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva. tel: 776874794 stepankova@europroject.cz

Výzva. tel: 776874794 stepankova@europroject.cz V Hostěradicích, 16. 09. 2014 Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadávací řízení VÝBĚR DODAVATELE Veřejná zakázka nezadávaná podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Předmět veřejné zakázky Rekonstrukce

Více

VÝZVA. Oprava stropu nad hlavním sálem a oprava. NifocInl"'tttoW _v. K PODÁNí NABíDKY. Státní zámek Vizovice

VÝZVA. Oprava stropu nad hlavním sálem a oprava. NifocInl'tttoW _v. K PODÁNí NABíDKY. Státní zámek Vizovice VÝZVA K PODÁNí NABíDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Státní zámek Vizovice Oprava stropu nad hlavním sálem a oprava komínů, krovu a střešní krytiny na SZ ve Vizovicích Zadavatel:

Více

v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1

v budově školy Panská 3, 110 00 Praha 1 Výrobní firma na základě přihlášení Ulice čp. PSČ Město Č.j. Vyřizuje / linka Datum 167/2012 Ing. Jaromír Matocha 13.3.2012 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební

Více

Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653

Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653 Název stavby: Místo stavby: Tábor č.p. 2155 Investor: Město Tábor, Žižkovo náměstí 2, 390 15 Tábor Projektant: Graphic PRO s.r.o. Stránského 2255, 390 02 Tábor, IČO: 28125657 tel: 381 210 653 Vypracoval:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 64397/2015 MUCL/53711/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OBEC POTŮČKY Potůčky 58, 362 38 Potůčky IČ: 00 254 894, Tel/Fax: 353820123, email: potucky@iol.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA STAVEBNÍ PRÁCE: Vodojem Potůčky zadávaná ve ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ dle ustanovení

Více

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na zakázku malého rozsahu

Více

Obec S O K O L N I C E

Obec S O K O L N I C E Obec S O K O L N I C E Komenského 435, PSČ 664 52 Vaše značka Naše značka Vyřizuje Sokolnice 06/2010-KS-VŘ Životský 14.06.2010 Věc: Výzva. Obec Sokolnice, zastoupená starostou obce Jiřím Životským, (dále

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku ve smyslu 6 zák. č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku 1) Název zakázky Rekonstrukce výukového a školicího střediska pro barmany, baristy a barliery

Více

ME STO REVNICE, NAMESTI KRALE JIRIHO Z PODEBRAD 74, 252 30 REVNICE IC: 00241636

ME STO REVNICE, NAMESTI KRALE JIRIHO Z PODEBRAD 74, 252 30 REVNICE IC: 00241636 'ti 'ti, 'ti,, 'ti, 'ti ME STO REVNICE, NAMESTI KRALE JIRIHO Z PODEBRAD 74, v v 252 30 REVNICE IC: 00241636 tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou

Více

VÝMĚNA OKEN V RESTAURACI - II.

VÝMĚNA OKEN V RESTAURACI - II. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝMĚNA OKEN V RESTAURACI - II. ZD_restaurace_II_kv22 1 DEFINICE POJMŮ Zadavatel Zadávací dokumentace Nabídka Uchazeč Den Denní doba Kvalifikace Posouzení nabídek

Více

TECHNICKÉ POŽADAVKY ZADAVATELE Oprava plášťů budov B, A2, C, K, L, S a E

TECHNICKÉ POŽADAVKY ZADAVATELE Oprava plášťů budov B, A2, C, K, L, S a E TECHNICKÉ POŽADAVKY ZADAVATELE Oprava plášťů budov B, A2, C, K, L, S a E Stávající stav: Na některých částech objektů je opadaná vnější omítka, některé soklové části mají kabřincové provedení, které se

Více

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku

SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku Číslo jednací: MCBS/2015/0115785/JACE Vyřizuje: Eva Jachymiáková SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících občanského zákoníku 1. Smluvní strany Objednatel : Statutární město Brno,

Více

SMLOUVA O DÍLO č.021/2010

SMLOUVA O DÍLO č.021/2010 SMLOUVA O DÍLO č.021/2010 (dále jen smlouva ) uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku mezi MIJO-STAV stavby s.r.o. se sídlem : Ostrava, Moravská Ostrava, Českobratrská 2227/7, PSČ 702 00 IČ: 27833551

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozd. předpisů

Více

VÝMĚNA VÝPLNÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ HLAVNÍ BUDOVY

VÝMĚNA VÝPLNÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ HLAVNÍ BUDOVY Tišnov 29. 8. 2014 Věc: VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE PRO AKCI: NÁZEV AKCE: VÝMĚNA VÝPLNÍ STAVEBNÍCH OTVORŮ HLAVNÍ BUDOVY Zadavatel: Název: se sídlem: zástupce: IČO: 000 53 198 bankovní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA PROJEKT REKONSTRUKCE STÁJE PRO VÝKRM KRŮT dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky Rekonstrukce stáje pro výkrm krůt

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 11 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle

Více

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1 Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012 Odbor školství a kultury V Písku dne: 08.10.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 18.10.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele - Výměna oken v objektu školnického bytu ZŠ E.

Více

*HZSPX004BP6O* HZSPX004BP6O

*HZSPX004BP6O* HZSPX004BP6O Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX004BP6O* HZSPX004BP6O Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ( PRŮVODNÍ TEXTOVÁ ČÁST )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ( PRŮVODNÍ TEXTOVÁ ČÁST ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PODLIMITNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA STAVEBNÍ PRÁCE ( PRŮVODNÍ TEXTOVÁ ČÁST ) Rekonstrukce muzea nová expozice pro turisty a návštěvníky města ve Dvoře Králové nad Labem (dále: veřejná zakázka

Více

Nabídka: NZ2110622A. Adresa stavby:

Nabídka: NZ2110622A. Adresa stavby: JIS, spol. s r.o. Na Sadech 222 Zbuzany 252 25 tel.: 257 961 15 fax: 257 961 15 e-mail: zbuzany@jis.cz Bankovní spojení: ČSOB a.s. č.ú.: 693433/3 IČO: 44268467 DIČ: CZ44268467 Objednatel: ANDAS s r.o.

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE v zadávacím řízení Energetické úspory objektu Základní školy ve Městě Andělská Hora (UŽŠÍ ŘÍZENÍ) podle ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Název zakázky:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1. Vymezení předmětu veřejné zakázky Integrovaná střední škola Nová Paka, Kumburská 846, 509 31 Nová Paka vyhlašuje poptávkové řízení veřejné zakázky malého rozsahu na zhotovení stavebního díla Nové napojení kanalizace, Kumburská 1136, 509

Více

JAMU Akustické úpravy učebny 113 v objektu Komenského náměstí

JAMU Akustické úpravy učebny 113 v objektu Komenského náměstí Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591113 Fax : 542591142 E-mail: vinkler@jamu.cz Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno 9.6.2011 Věc: Výzva

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

Dodatečné informace č. 1 a č. 2

Dodatečné informace č. 1 a č. 2 Dodatečné informace č. 1 a č. 2 Název veřejné zakázky: ZŠ Mladá Vožice výměna oken a zateplení fasády Zadavatel: Zastoupení zadavatele: Město Mladá Vožice Žižkovo náměstí 80 Kněžská 365/22 391 43 Mladá

Více

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská čp. 2560

Výzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská čp. 2560 ýzva k podání nabídky na stavební práce pro bytový dům OSBD Česká Lípa v České Lípě, ulice Brněnská čp. 2560 Žádáme ás, v případě ašeho zájmu, o zpracování cenové nabídky dle údajů a podmínek uvedených

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. Doprava v klidu v centru města Uherský Brod Parkování v ul. Přemysla Otakara II

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. Doprava v klidu v centru města Uherský Brod Parkování v ul. Přemysla Otakara II Městský úřad Uherský Brod, Odbor investic VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: ČÍSLO EVIDENČNÍ: VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: DATUM: MÍSTO: OI/0046/11 42020/2011/MUUB Ing. Dagmar Braunerová 572 615 235 oi@ub.cz

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města, Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: OPS/115618/Kle/10 POČET LISTŮ DOPISU: 5 VYŘIZUJE: Bc. Kleinbauerová TEL: 596 803 344 FAX:

Více

Základní škola, Most, Zlatnická 186, příspěvková organizace

Základní škola, Most, Zlatnická 186, příspěvková organizace Zlatnická ul. 186 č. tel.: 476 118 195/č. fax: 476 118 243 Email: zs5most@volny.cz www.zschanov.cz IČO 49872265 Základní škola, Most, Zlatnická 186, příspěvková organizace Most, 13. 5. 2016 Veřejná zakázka

Více

Kód CPV pro hlavní předmět plnění veřejné zakázky: 45112000-5 Výkopové a zemní práce.

Kód CPV pro hlavní předmět plnění veřejné zakázky: 45112000-5 Výkopové a zemní práce. HLAVNÍ MĚSTO PRAHA MAGISTRÁT HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Odbor ochrany prostředí Zadávací dokumentace dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) k veřejné zakázce

Více

Osvětlení tříd 1. stupně a školní družiny

Osvětlení tříd 1. stupně a školní družiny VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE V NABÍDKOVÉM ŘÍZENÍ Výběr zhotovitele stavby - veřejné zakázky malého rozsahu, podle 18 odst. 5 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Nákup mobilního trezoru pro ZP 6819 Brusel

Nákup mobilního trezoru pro ZP 6819 Brusel Česká republika Ministerstvo obrany Nákup mobilního trezoru pro ZP 6819 Brusel Nákup mobilního trezoru pro ZP 6819 Brusel 1 / 6 Výběrové řízení Typ VŘ: POP - Poptávkové řízení jednorázové Nákup x odprodej:

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE. Výměna kotlů v budově radnice v Pacově

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE. Výměna kotlů v budově radnice v Pacově MĚSTO PACOV náměstí Svobody 320, 395 01 Pacov, IČ: 00248789 www.mestopacov.cz podatelna@mestopacov.cz tel. 565 455 111 fax. 565 455 155 Č.j.: Spis. zn.: MP/10042/2013 MP/10042/2013/01 Vyřizuje: Tomáš Kocour,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ČESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ IČO: 41693205 Sídlo/místo podnikání: Na břehu

Více

Ing. Ivan Daníček. Olomouc. Cenová nabídka č. Datum : 04.10.2010 Strana: 1. Vážený zákazníku,

Ing. Ivan Daníček. Olomouc. Cenová nabídka č. Datum : 04.10.2010 Strana: 1. Vážený zákazníku, Adresa zákazníka: Ing. Ivan Daníček Dobnerova 8/10 Adresa stavby: idanicek@seznam.cz Olomouc Tel. Fax. Tel. Fax. Cenová nabídka č. Strana: 1 Vážený zákazníku, děkujeme za Váš zájem o naše výrobky a zasíláme

Více

BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE

BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE OBEC RAKVICE BEZBARIÉROVÉ CHODNÍKY V OBCI RAKVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na podlimitní veřejnou zakázku zadanou ve zjednodušeném podlimitní řízení podle ustanovení 21 odst. 1 písm. f), 25 a 38 zákona č.

Více

O B E C B R U M O V I C E

O B E C B R U M O V I C E O B E C B R U M O V I C E PSČ 691 11 V ý z v a zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu k podání nabídky 691 11 Brumovice 26 zastoupená starostou, Ing. Vavřincem Charvátem jako z a d a v a t e l vás

Více

V Praze dne 20. října 2009 Výtisk č.: 1 Počet listů: 14. Průzkum trhu - poptávka na stavební připravenost snímkoven RTG

V Praze dne 20. října 2009 Výtisk č.: 1 Počet listů: 14. Průzkum trhu - poptávka na stavební připravenost snímkoven RTG V Praze dne 20. října 2009 Výtisk č.: 1 Počet listů: 14 Věc: Průzkum trhu - poptávka na stavební připravenost snímkoven RTG V rámci prováděného cenového marketingu a v souladu s ustanovením 6, 12 odst.

Více

Bytový podnik města Železného Brodu

Bytový podnik města Železného Brodu vyzývá za přiměřeného použití vnitřní směrnice č. 1/2011 Zásady a postupy pro zadávání veřejných zakázek města Železného Brodu schválené RM dne 1.3.2011 usnesením č. 125/2011rm a v souladu s ustanovením

Více

STING NA s.r.o. Projekční a inženýrský atelier Kamenice 110, 547 01 Náchod tel. / fax 491 428 546 IČO 25949560 DIČ CZ25949560

STING NA s.r.o. Projekční a inženýrský atelier Kamenice 110, 547 01 Náchod tel. / fax 491 428 546 IČO 25949560 DIČ CZ25949560 ZODP. PROJEKTANT PROJEKTANT VYPRACOVAL DATUM: ŘÍJEN 2014 ING. JOSEF ŠKODA ING. MICHAL ŠKODA MIROSLAV ŠRŮTEK FORMÁT: 7x A4 STUPEŇ P.D. : DOKUMENTACE PRO PROVEDENÍ STAVBY KRAJ: KRÁLOVÉHRADECKÝ INVESTOR:

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 2586 a násl. Zákona 89/2012 Sb. (občanský zákoník) mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 2586 a násl. Zákona 89/2012 Sb. (občanský zákoník) mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 2586 a násl. Zákona 89/2012 Sb. (občanský zákoník) mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem:

Více

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno

Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 2, 662 15 Brno Tel.: 542591113 Fax : 542591142 E mail: vinkler@jamu.cz Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Brno Cesarová/542591124

Více

Kompletní oprava 2 výtahů KHS MSK se sídlem v Ostravě, v budově územního pracoviště KHS MSK Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín

Kompletní oprava 2 výtahů KHS MSK se sídlem v Ostravě, v budově územního pracoviště KHS MSK Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín Veřejná zakázka malého rozsahu na akci Kompletní oprava 2 výtahů KHS MSK se sídlem v Ostravě, v budově územního pracoviště KHS MSK Nový Jičín, Štefánikova 9, 741 01 Nový Jičín Zadávací dokumentace je zpracována

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřena podle 536-565 a následujících obchodního zákoníku na akci: Energetická opatření ZŠ Písečná 5144, 430 04 Chomutov

SMLOUVA O DÍLO. uzavřena podle 536-565 a následujících obchodního zákoníku na akci: Energetická opatření ZŠ Písečná 5144, 430 04 Chomutov SMLOUVA O DÍLO Příloha č. 2 ZD uzavřena podle 536-565 a následujících obchodního zákoníku na akci: Energetická opatření ZŠ Písečná 5144, 430 04 Chomutov Článek 1 Smluvní strany Objednatel: Statutární město

Více