ZADÁVACÍ PODMÍNKY. 1. Objednatel zakázky:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁVACÍ PODMÍNKY. 1. Objednatel zakázky:"

Transkript

1 Strana 1 (celkem 4) ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Objednatel zakázky: Město Hlučín, Mírové náměstí 23, Hlučín, IČ: DIČ: CZ zastoupeno Ing. Pavolem Kubušem, starostou města bank. spojení: Česká spořitelna, a.s., pobočka Hlučín, č. ú.: /0800 osoba oprávněná jednat ve věcech smluvních: Ing. Pavol Kubuš, starosta města osoba oprávněná jednat ve věcech technických: Ing. Gabriela Dihlová, pověřená vedením OIaSMM osoba oprávněná jednat ve věcech technických: Edvard Balcar, technik OIaSMM 2. Způsob zadání zakázky: Zakázka je zadána dle 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů. 3. Předmět zakázky: Předmětem zakázky je výměna oken na bytovém domě v Hlučíně, na ul. Dr.E.Beneše 24. Objekt je nemovitou kulturním památkou rej.č , k.ú. Hlučín. Výměna oken bude provedena v následujícím rozsahu: - výměna původních 39 kusů dřevěných kastlíkových oken za přesné repliky včetně zachování původních oliv a v jednom případě i původní mechaniky táhla pro otevírání ventilačních křídel oken - okna budou vyrobeny ze smrkového dřeva, do venkovních křídel bude použito dvojsklo a vnitřní křídla budou zaskleny jednoduchým sklem, tak, aby výsledný součinitel prostupu tepla okna U w odpovídal hodnotě 1,1. - povrchová úprava oken bude provedena hloubkovou penetrací a následným vysokotlakým nastříkáním akrylátovou lazurovací barvou. - okna budou opatřena těsněním, umístěným ve frézovaných drážkách. - výměna vnitřních i venkovních parapetů vnitřní parapety budou odpovídat barvě i materiálem nových oken, venkovní parapety budou z titanzinku. - součástí navržené výměny bude demontáž původních oken včetně jejich odvozu a uložení na skládku. Výměna oken se bude provádět v obsazených bytech nájemníky a předpokládá šetrnou montáž i demontáž oken, včetně úklidu a zednických prací - uvedení porušených okenních špalet do původního stavu (z exteriéru i interiéru). Specifikace oken v příloze č.2 je pouze orientační pro

2 Strana 2 (celkem 4) zpracování cenové nabídky, je doporučená prohlídka stávajícího stavu a zaměření oken do výroby. Navržená cena musí obsahovat veškeré činnosti a bude konečná. Před zahájením fyzické výměny oken bude objednateli předložen vzorek okna k odsouhlasení Součástí díla je rovněž: Dodržení ustanovení zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, zákona č. 309/2006 Sb., o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, nařízení vlády č. 101/2005 Sb., o podrobnějších požadavcích na pracoviště a pracovní prostředí, nařízení vlády č. 361/2007 Sb., o podmínkách ochrany zdraví zaměstnanců při práci, nařízení vlády č. 378/2001 Sb., o bližších podmínkách na bezpečný provoz a používání strojů, technických zařízení, přístrojů a nářadí, nařízení vlády č. 201/2010 Sb., o pracovních úrazech, nařízení vlády č. 495/2001 Sb., o osobních ochranných pracovních pomůckách, nařízení vlády č. 591/2006 Sb., o bližších minimálních požadavcích na bezpečnost a ochranu zdraví při práci na staveništích, vyhláška č. 48/1982 Sb. ve znění pozdějších předpisů, kterou se stanoví základní požadavky k zajištění bezpečnosti práce a technických zařízení. Dodržení podmínek při manipulaci a ukládání odpadů dle zák.185/2001 Sb., vyhlášky č. 381/2001 Sb. a č. 383/2001Sb. o podrobnostech nakládání s odpady Zajištění denního úklidu staveniště. Součástí díla je dále: Předložení všech atestů a zkoušek materiálů použitých během realizace. Písemné a průkazné oznámení nájemníkům domu o provádění díla, termínech a možných omezeních jejich práv v souvislosti s realizací díla v termínu 5 dnů před zahájením prací. Vybudování zařízení staveniště, vybudování měřených přípojek vody a elektro pro provádění stavby, vč. úhrady energií, zajištění dopravní obslužnosti pro hasiče, záchrannou službu a policii ČR, zajištění oprávněných požadavků majitelů přilehlých nemovitostí, zajištění bezpečnosti staveniště a zabezpečení staveniště, zajištění bezpečnosti chodců a vozidel na přilehlé komunikaci atd. Vedení stavebního deníku, předání a převzetí díla vč. odstranění vad. 4. Doba a místo plnění: Dobu plnění uchazeč nabídne v návrhu smlouvy o dílo takto: Předání staveniště: staveniště bude předáno Zahájení prací: práce budou zahájeny dnem předání staveniště Průběžná lhůta plnění ve dnech: Místo plnění: Dr.E.Beneše 24, Hlučín... (nabízí se počtem kalendářních dnů od přejímky staveniště po předání hotového díla, součástí průběžné lhůty je i doba na výrobu oken)

3 Strana 3 (celkem 4) 5. Platební podmínky a sankce. a. Dílo je splněno dnem protokolárního převzetí předmětu díla objednatelem. b. Úhrada ceny za dílo bude provedena na základě vystavené faktury zhotovitelem po písemném předání a převzetí hotového předmětu díla a odstranění všech vad dle objednatelem odsouhlaseného soupisu provedených prací. c. Splatnost faktury je 21 dnů ode dne jejího doručení. d. Sankce za nedodržení termínu splnění díla je stanovena na 2000,- Kč za každý den prodlení. e. Záruka na dílo je stanovena min. 60 měsíců. f. Zálohy nebudou objednatelem poskytovány. 6. Předání zadávací dokumentace: a. Výzva uchazečům k podání nabídky bude zaslána doporučeným dopisem. b. Uchazečům, kteří získají informaci o výběrovém řízení na internetových stránkách města Hlučína, bude zadávací dokumentace předána na vyžádání. 7. Organizace soutěže: a. Zadávací dokumentaci tvoří tyto zadávací podmínky vč. návrhu smlouvy o dílo. b. Výzva uchazečům k podání nabídky bude zaslána doporučeným dopisem. Zájemci se mohou do soutěže přihlásit také na základě informací uveřejněných na c. Prohlídka místa plnění se uskuteční dne v 10,00 hod se srazem účastníků na místě realizace. d. Případné připomínky a požadavky na vyjasnění předané zadávací dokumentace zašle uchazeč na ovou adresu balcar@hlucin.cz nejpozději do do 10:00 hod a vyjasnění bude zadavatelem písemně sděleno všem uchazečům. 8. Způsob předání nabídky: a. Nabídka v zalepené obálce bude z rubové strany zabezpečena proti neoprávněnému otevření (např. opatřena razítkem zpracovatele nabídky nebo přelepem s razítkem atp.) a z líce zřetelně označena názvem a adresou uchazeče a nápisem NEOTVÍRAT - SOUTĚŽ Výměna oken bytového domu v Hlučíně, ul.dr.e.beneše 24. Bude podána nebo doručena na adresu: Město Hlučín, odbor IaSMM, Mírové náměstí 23, HLUČÍN, nejpozději dne do 9,00 hodin. b. Nabídky podané po tomto termínu nebudou do soutěže přijaty a nebudou hodnoceny. c. Obálky poškozené, otevřené nebo označené v rozporu se zadávacími podmínkami nebudou hodnoceny. d. Neúplné nabídky budou ze soutěže vyloučeny. 9. Obsah nabídky:

4 Strana 4 (celkem 4) Nabídka bude obsahovat následující: a. Nabídka včetně všech příloh a dokladů bude zpracována v českém jazyce. b. Návrh smlouvy o dílo (viz. příloha č.1), doplněný zhotovitelem nabídky a podepsaný osobou oprávněnou. c. Nabídková cena bude v návrhu smlouvy o dílo v české měně uvedená bez DPH i s DPH a bude obsahovat veškeré náklady spojené s předmětem zakázky. d. V návrhu smlouvy o dílo bude obsaženo ujednání: smluvní strany se dohodly, že za nedodržení termínu splnění díla bude zhotoviteli uložena sankce, a to 2.000,- Kč za každý den prodlení. e. Rozpočet v tištěné podobě, podepsán oprávněnou osobou uchazeče. f. Návrh smlouvy o dílo vč. oceněného rozpočtu bude předán v digitální podobě na CD nosiči. g. Prokázání kvalifikačních předpokladů výpis z obchodního rejstříku (pokud je firma v OR zapsána), doklad o oprávnění k podnikání vztahující se k předmětu zakázky (výpis z živnostenského rejstříku nebo živnostenský list provádění truhlářských a zednických prací (vč. jejich změn, ), doklad osvědčující odbornou způsobilost. h. Budou doloženy reference o obdobných zakázkách min. 5 referenčních staveb. i. Nabídka, která nebude splňovat podmínky poptávky a respektovat čl. 9, bod a - h, bude z hodnocení vyloučena. 10. Hodnotící kritéria: Jediným hodnotícím kritériem bude nejnižší nabídková cena bez DPH. 11. Vyhodnocení nabídek: a. Vyhodnocení nabídek proběhne dne v 10,00 hod. Výběrová komise provede kontrolu neporušenosti obálek, rozhodne o vyřazení obálek označených podatelnou jako poškozené, otevřené a označené v rozporu se zadáním. Tyto obálky budou vráceny uchazečům. Rovněž obálky nabídek doručené po termínu podání nebudou otevřeny a budou vráceny zpět uchazečům. b. Dále výběrová komise provede kontrolu úplnosti nabídek a do zápisu uvede požadovaná hodnotící kriteria. c. Výběrové komise vyhodnotí podané nabídky a určí pořadí uchazečů. Zpracovaný zápis předloží Radě města Hlučína k rozhodnutí o zhotoviteli. S rozhodnutím Rady Města Hlučína budou účastníci soutěže seznámeni. d. Rada města Hlučína má právo žádnou nabídku nepřijmout a soutěž kdykoliv před uzavřením smlouvy o dílo zrušit. 12. Jako zadavatel si vyhrazujeme právo a. Nepřipouštět variantní řešení nabídky. b. Změnit podmínky poptávky. c. Odmítnout všechny nabídky nebo zrušit veřejnou zakázku kdykoliv v jejím průběhu až do uzavření smlouvy na realizaci veřejné zakázky, a to bez udání důvodů, neuzavřít smlouvu s žádným účastníkem. d. Nevracet uchazečům podané nabídky.

5 Strana 5 (celkem 4) e. Neposkytovat uchazečům náhradu nákladů, které uchazeči vynaloží v souvislosti se svou účastí v zadávacím řízení. f. Vyloučit uchazeče, který nesplnil zadávací podmínky. g. O smlouvě o dílo dále jednat a upřesnit její konečné znění. V Hlučíně dne Přílohy: příloha č. 1 Návrh smlouvy o dílo č. 2 Specifikace oken

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: HLUC/ /2015/HO www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Holibková Pavla TEL.:

Více

Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín Město Hlučín Městský úřad Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín http://www.opzp.cz/ VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Ing. Lukáš Vlach TEL.:

Více

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, Hlučín Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín : VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: HLUC/06519/2016/OIaSMM/BA www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Balcar Edvard

Více

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín

Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín Město Hlučín Městský úřad Hlučín Odbor investic a správy městského majetku Mírové náměstí 23, 748 01 Hlučín VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: HLUC//2014/OIaSMM/Ho www.hlucin.cz VYŘIZUJE: Holibková Pavla

Více

Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně

Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně Smlouva o dílo Rekonstrukce komunikace vč. části chodníku na ul. U Stadionu v Hlučíně uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, 2586 2635 I. Smluvní strany. O B J E D N A T E L: název, adresa:

Více

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa městský úřad odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 64397/2015 MUCL/53711/2015 Vyřizuje: Martina Hofmanová

Více

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov

zadávací dokumentace Oprava oplocení MŠ Rousínov Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na zakázku malého rozsahu

Více

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy

Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy Město Doksy odbor rozvoje a majetku náměstí Republiky čp. 193, 472 01 Doksy VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: MUDO/../2015 - UCHAZEČ VYŘIZUJE: Václav Rejnart TELEFON: 487 882 422 734 233 041 E-MAIL: rejnart@doksy.com

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: nám. Míru 26, Šumperk rekonstrukce čelní fasády domu

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: nám. Míru 26, Šumperk rekonstrukce čelní fasády domu Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 101616/2015 Naše sp. zn.: 101616/2015 MJP/LESA *MUSPX01JUQO8* 1. Zadavatel: Město Šumperk, zastoupené: ve věcech smluvních:

Více

Mikroregion Rakovec Sušilovo nám. 84/56 683 01 Rousínov IČ: 71158928

Mikroregion Rakovec Sušilovo nám. 84/56 683 01 Rousínov IČ: 71158928 Mikroregion Rakovec Sušilovo nám. 84/56 683 01 Rousínov IČ: 71158928 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávky ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Č. 21108 zakázka zadávaná v otevřeném řízení dle 27 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, dále jen zákon s názvem Mateřská škola Proseč zateplení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Mateřská škola Veselá školka Šumperk, Prievidzská 1 příspěvková organizace 787 01 Šumperk ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Dům dětí a mládeže Uherské Hradiště Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku stavebních prací

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Dům dětí a mládeže Uherské Hradiště Vás vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávku stavebních prací DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE UHERSKÉ HRADIŠTĚ příspěvková organizace Purkyňova 494 686 06 Uherské Hradiště tel 572 525 111, fax 572 551 071 Veřejná zakázka malého rozsahu podle 12 zákona č137/2006 Sb,o veřejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Město Telč, zastoupené odborem rozvoje a územního plánování, vyhlašuje dle směrnice rady města č. 1/2007 veřejnou zakázku malého rozsahu na akci: REKONSTRUKCE

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava oprava schodiště IČ : 00262871 Adresa sídla

Více

MĚSTSKÉ LESY A RYBNÍKY KUTNÁ HORA spol. s r.o. SE SÍDLEM V OPATOVICÍCH I. čp. 43, 286 01 ČÁSLAV

MĚSTSKÉ LESY A RYBNÍKY KUTNÁ HORA spol. s r.o. SE SÍDLEM V OPATOVICÍCH I. čp. 43, 286 01 ČÁSLAV Vyřizuje: Ing. Josef Bárta Tel.: 327 710 218 E-mail: barta@mu.kutnahora.cz Datum: 6.1.2009 VÝZVA VEŘEJNÉHO ZADAVATELE K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE Tato výzva je současně zadávací

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy

Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova 1, Šumperk odizolování zdiva a podlahy Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 78527/2015 Naše sp. zn.: 78527/2015 MJP/LESA *MUSPX01IZC59* Zadávací podmínky veřejné zakázky malého rozsahu na akci: Lautnerova

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce a dodávky Modernizace turistické infrastruktury ve Šluknově rekonstrukce sociálního zařízení strana 1 Výzva k podání

Více

Sběrný dvůr odpadů Starovice

Sběrný dvůr odpadů Starovice Výzva a zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou mimo režim zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Sběrný dvůr odpadů Starovice Zadavatel: Obec Starovice,

Více

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu

Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU. Výzva a zadávací dokumentace. MŠ Rousínov zahrada v přírodním stylu Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Město Chrastava nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Regulátor Reverberi STB 26 Zadavatel Název : Město Chrastava

Více

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa

Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa Město Česká Lípa Odbor rozvoje, majetku a investic náměstí T. G. Masaryka č.p. 1, 470 36 Česká Lípa uchazeč Váš dopis zn.: Ze dne: Naše zn.: ev. č. 22717/2013 MUCL/15986/2013 Vyřizuje: Alena Kuthanová

Více

Rekonstrukce podlahy v tělocvičně Střední průmyslové školy stavební Pardubice

Rekonstrukce podlahy v tělocvičně Střední průmyslové školy stavební Pardubice Střední průmyslová škola stavební Pardubice Sokolovská 150, 533 54 Rybitví vyzývá v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách k podání nabídky na výběr dodavatele na veřejnou zakázku malého

Více

Statutární město Karlovy Vary. zastoupené. Zadávací dokumentace

Statutární město Karlovy Vary. zastoupené. Zadávací dokumentace Statutární město Karlovy Vary zastoupené odborem majetku města Magistrátu města Karlovy Vary Moskevská 2035/ 21, 361 20 Karlovy Vary Tel. ústředna 353 118 111, Fax 353 118 400, E-mail: l.pokorny@mmkv.cz

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz ve smyslu 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Čj. ORRI/17005-16/vark ORRI/2615-2016 V Rumburku dne 20.05.2016. Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1. Stupeň, Rumburk

Čj. ORRI/17005-16/vark ORRI/2615-2016 V Rumburku dne 20.05.2016. Zateplení budovy ZŠ Tyršova 1. Stupeň, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a v souladu se směrnicí č. 2/2015, o zásadách a postupech při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Obec Vysoká Pec, se sídlem Vysoká Pec 109, 362 21

Obec Vysoká Pec, se sídlem Vysoká Pec 109, 362 21 Obec Vysoká Pec, se sídlem Vysoká Pec 109, 362 21 ve smyslu 6 zák. č. 137/2006 Sb., zákona o veřejných zakázkách, v platném znění ( dále jen zákon ) vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku.

Více

Výzva k podání cenové nabídky

Výzva k podání cenové nabídky Výzva k podání cenové nabídky Zadavatel Obec Křišťanovice tímto sděluje svůj úmysl realizovat veřejnou zakázku malého rozsahu Rekonstrukce místní komunikace, Křišťanovice S ohledem na předpokládanou hodnotu

Více

Výzva k předložení nabídek

Výzva k předložení nabídek Výzva k předložení nabídek Tato veřejná zakázka je zadána v souladu se Směrnicí upravující zadávání zakázek malého rozsahu (vydané MŠMT pod č.j.: 2371/2009-14) a Dodatky č. 1 a 2 této směrnice pod názvem:

Více

VÝMĚNA OKEN V RESTAURACI - II.

VÝMĚNA OKEN V RESTAURACI - II. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝMĚNA OKEN V RESTAURACI - II. ZD_restaurace_II_kv22 1 DEFINICE POJMŮ Zadavatel Zadávací dokumentace Nabídka Uchazeč Den Denní doba Kvalifikace Posouzení nabídek

Více

ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) 1) Název zakázky 2) Vymezení plnění veřejné zakázky

ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) 1) Název zakázky 2) Vymezení plnění veřejné zakázky ředitelství: Klínovecká 1197, 363 01 Ostrov tel: 353416400, 739322382 fax: 353416425 email: zemlicka@spsostrov.cz IČ: 70845425 ve smyslu 6 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání

Více

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem

Gymnázium Mikuláše Koperníka se sídlem 17. listopadu 526, 743 01 Bílovec zastoupené Mgr. Václavem Vaňkem, ředitelem VÝZVA K PŘEDLOŢENÍ NABÍDKY ve smyslu metodického pokynu ROP NUTS II Moravskoslezsko pro zadávání veřejných zakázek verze 5.02 pro Ostatní veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky a služby: VZ 001: Pořízení

Více

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ

ZŠ NOVÝ HRADEC KRÁLOVÉ OPRAVA SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ V TĚLOCVIČNĚ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Ing. Hanzlová Tel.: 495 402 647 Fax: 495 402 655 e-mail: hanzlova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116055 v Hradci Králové

Více

Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Písečná. Obec Písečná

Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Písečná. Obec Písečná Obec Písečná, Písečná 42, 739 91 Písečná Obec Písečná vyzývá podle vnitřního předpisu Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a v souladu s 12 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE. Výměna kotlů v budově radnice v Pacově

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE. Výměna kotlů v budově radnice v Pacově MĚSTO PACOV náměstí Svobody 320, 395 01 Pacov, IČ: 00248789 www.mestopacov.cz podatelna@mestopacov.cz tel. 565 455 111 fax. 565 455 155 Č.j.: Spis. zn.: MP/10042/2013 MP/10042/2013/01 Vyřizuje: Tomáš Kocour,

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 6/2014 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

OPRAVA CHODNÍKŮ V UL. SEVERNÍ A JIŽNÍ

OPRAVA CHODNÍKŮ V UL. SEVERNÍ A JIŽNÍ T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 116053 v Hradci Králové

Více

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla

Všeobecný rozsah prací vč. popisu jednotlivých částí díla Okresní stavební bytové družstvo Česká Lípa Barvířská 738, 470 01 Česká Lípa IČ: 5622, zaps. v OR u KS Ústí n.l., oddíl Dr. XXVI, vložka 320 Žádost o předložení cenové nabídky. OSBD Česká Lípa plánuje

Více

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucím HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ev. č. 27002/2012 č. j. MUCL/22308/2012 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro nadlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou

Více

Dětské hřiště Karla Čapka v Sokolově

Dětské hřiště Karla Čapka v Sokolově Město Sokolov Rokycanova 1929, 356 20 SOKOLOV vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Dětské hřiště Karla Čapka v Sokolově Vyzývám Vás k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace

Více

MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU

MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Datum: 20.11.2012 Telefon: 488 880 925 rhellebrand@rychnovjbc.cz. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Věc: Výzva k podání

Více

oznámení zadání zakázek zadávaných dle 6 zákona a směrnice MěÚ Rousínov č. 04/2009

oznámení zadání zakázek zadávaných dle 6 zákona a směrnice MěÚ Rousínov č. 04/2009 Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na stavební práce Ve smyslu

Více

Zadávací dokumentace zakázky na dodávku a montáž nábytku a dalších zařizovacích předmětů. Výzva k podání nabídek

Zadávací dokumentace zakázky na dodávku a montáž nábytku a dalších zařizovacích předmětů. Výzva k podání nabídek Zadávací dokumentace zakázky na dodávku a montáž nábytku a dalších zařizovacích předmětů 1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídek název: Charita Zábřeh sídlo: Žižkova 7/15, 789 01 Zábřeh

Více

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa

Regenerace panelového sídliště Havířov Šumbark, lokalita Za Teslou 4. etapa Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle Příručky pro žadatele a příjemce Integrovaného operačního programu a dle zákona 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 27380/2013 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Dodávka ICT pro ZŠ V. Menšíka Ivančice v souladu s ustanovením 6 a 18, odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace

Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu a výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace Veřejná zakázka bude realizovaná výběrovým řízením při zachování principů stanovených

Více

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti:

Zadavatel: Telefon: +420 465 676 426 vlastimil.mlynar@letohrad.eu Kontaktní osoba pro technické záležitosti: Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu č. 2014/006 Výměna oken v bytových domech ul.družstevní č.p.370, Sokolovská č.p.121 a v budově restaurace na koupališti, Požárníků č.p.195 v Letohradě

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku ve smyslu 6 zák. č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku 1) Název zakázky Rekonstrukce výukového a školicího střediska pro barmany, baristy a barliery

Více

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa

Textová část zadávací dokumentace. Kanalizace Jimlín Zeměchy IV. etapa Ing. Rostislav Mareš, Fügnerova 1358, 440 01 Louny Telefon : 722091410 IČ : 74569589 E-mail : Rostislav.Mares@seznam.cz Textová část zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce zadávané v souladu s Příručkou pro příjemce finanční podpory z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost (verze 7) dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce sociálního zařízení v Základní škole, Česká Lípa, Partyzánská 1053, příspěvková organizace Obsah 1. Zadavatel...

Více

Písemná výzva k předložení nabídky na realizaci stavby

Písemná výzva k předložení nabídky na realizaci stavby Písemná výzva k předložení nabídky na realizaci stavby 1. Identifikační údaje zadavatele: Domov Duha, příspěvková organizace, Hřbitovní 1128/41, 741 01 Nový Jičín, IČ 48804886 Kontaktní osoba, telefon:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění)

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu (mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění) Zadavatel : Městys Lysice IČ : 002 80 615 Zastoupený : Mgr. Pavlem Dvořáčkem, starostou, Adresa : Horní náměstí 157, 67971 Lysice Tel : +420 516 472 210 Mobil starosta : +420 602 792 864 e-mail: starosta@mestys.lysice.cz

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Dětský domov se školou, základní škola a školní jídelna Veselíčko 1 751 25 Veselíčko tel: +420 581 250 841-46 okr. Přerov tel. fax.: +420 581 250 842 www.ddsveselicko.cz email: ddsveselicko@ddsveselicko.cz

Více

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor

Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Hospodářský odbor Zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ:

Více

*uohsx003u3hj* UOHSX003U3HJ

*uohsx003u3hj* UOHSX003U3HJ *uohsx003u3hj* UOHSX003U3HJ Mgr. Daniel Stankov ředitel Mezinárodního odboru Zadavatel Česká republika Úřad pro ochranu hospodářské soutěže Sídlo třída Kpt. Jaroše 7, 604 55 Brno IČ 65349423 Název veřejné

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Nákup Vozidla - Hákový nosič kontejnerů Zpracovala: Ing. Roučková Olga Městské technické služby města Bílina Zadávací dokumentace 1) Předmět zakázky a předmět plnění Jedná se o veřejnou

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR ROZVOJE MĚSTA Oddělení přípravy a realizace investic VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE EVID. Č. NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/ LINKA V ÚSTÍ NAD

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD)

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (ZD) podle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ) Č. j.: VZ060/2012 na akci: Výměna oken ve fasádě dvorního křídla objektu studia

Více

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení

Výzva k podání nabídky do výběrového řízení ..... Výzva k podání nabídky do výběrového řízení Vážená paní, Vážený pane, Jako zástupce zadavatele Obec Staříč, IČ: 00576956, se sídlem Chlebovická 201, 739 43 Staříč, si Vás dovoluji vyzvat jako zájemce

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadavatel veřejné zakázky MĚSTO HRÁDEK NAD NISOU se sídlem, vydává dokument: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY (oznámení o zahájení zadávacího řízení) A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu SKLAD

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A Oprava dlažby školního dvora v ZŠ Veltrusy zadavatel : Město Veltrusy Palackého 9 277 46 Veltrusy IČ 00237272 zastoupené starostou Richardem Kyselým místostarostou Tomášem Čapkem

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky čj. OI/190/2016-1 V Pelhřimově dne 15.6.2016 Výzva k podání nabídky Podle 6 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) město Pelhřimov, jako veřejný zadavatel,

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411

ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411 ZÁKLADNÍ ŠKOLA a MATEŘSKÁ ŠKOLA, UHERSKÉ HRADIŠTĚ, Větrná 1063, příspěvková organizace 686 05 Uherské Hradiště, tel. 572 434 411 Veřejná zakázka malého rozsahu podle 12 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných

Více

MĚSTO VAMBERK. vyhlašuje

MĚSTO VAMBERK. vyhlašuje vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít

Více

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Příloha č. 2 výzvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními

Více

ZADAVATEL - MĚSTO LITVÍNOV

ZADAVATEL - MĚSTO LITVÍNOV Zadávací dokumentace ZADAVATEL - MĚSTO LITVÍNOV adresa: Městský úřad Litvínov; Náměstí Míru 11; 436 01 Litvínov; Tel.: 476 767 600; fax: 476 767 601 zastoupené starostkou města Bc. Kamilou Bláhovou dle

Více

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku Výzva k podání nabídek a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na níže specifikovanou veřejnou zakázku 1 Název veřejné zakázky Pokládka PVC Základní škola, Masarova 11, Brno Líšeň, PSČ

Více

Výzva o zahájení zadávacího řízení

Výzva o zahájení zadávacího řízení Výzva o zahájení zadávacího řízení zadávací řízení v souladu se zadáváním zakázek OPŽP mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle směrnice MŽP 12/2012 a Závazných pokynů pro žadatele a příjemce Název zadavatele:

Více

Město Zlaté Hory náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory

Město Zlaté Hory náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory Město Zlaté Hory náměstí Svobody 80, 793 76 Zlaté Hory č. j.: Maj.1572/2008-91/2 Zlaté Hory dne 1. října 2008 Veřejná zakázka malého rozsahu č. 28/2008 Výzva k podání cenové nabídky Město Zlaté Hory Vás

Více

Planá - Prodloužení vodovodu do Strkovské ul.

Planá - Prodloužení vodovodu do Strkovské ul. Vodárenská společnost Táborsko s.r.o. Kosova 2894, 390 02 Tábor, IČ: 260 69 539, www.vstab.cz Č.j.: VST-VZ07-2013 Tábor, 3. září 2013 Počet stran textu: 12 Přílohy: přílohy zadávací dokumentace VÝZVA K

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.: 475 271111

STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.: 475 271111 STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Adresa: Magistrát města Ústí nad Labem; Velká Hradební 8; 401 00 Ústí nad Labem; Tel.: 475 271111 č.jednací : MM/ORM/35365/15 č.evidenční: /2015,ORM/106/15 vyřizuje : Mgr.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Cyklostezka Sudkov Dolní Studénky Veřejná zakázka je zadávána mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU:

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PROJEKTU: Název veřejné zakázky Energetické úspory Domu Služeb Slavkov Identifikační údaje zadavatele Název Obec Slavkov IČ 00300667 Adresa sídla Osoba oprávněná za zadavatele jednat

Více

O B E C B R U M O V I C E

O B E C B R U M O V I C E O B E C B R U M O V I C E PSČ 691 11 V ý z v a zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu k podání nabídky 691 11 Brumovice 26 zastoupená starostou, Ing. Vavřincem Charvátem jako z a d a v a t e l vás

Více

VÝZVA. Zástupce zadavatele: Mgr. Michal Šedivý, vrchní ředitel sekce kabinetu ministryně

VÝZVA. Zástupce zadavatele: Mgr. Michal Šedivý, vrchní ředitel sekce kabinetu ministryně VÝZVA k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby ve smyslu ustanovení 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), dle Směrnice

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem veřejné zakázky: Komplexní služba nakládání s komunálními odpady pro obec Kateřinice zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové

Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové Královéhradecký kraj, Wonkova 1142, Hradec Králové Z a d á v a c í d o k u m e n t a c e veřejné zakázky malého rozsahu v souladu s ustanoveními 12 odst. 6 a 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Modernizace bytových jader a výměna stoupaček Kneslova 4 20

Modernizace bytových jader a výměna stoupaček Kneslova 4 20 Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadanou v užším řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění. Modernizace bytových jader a výměna stoupaček

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. FÚ pro Pardubický kraj stavební úpravy administrativní budovy č.p. 2625 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Název: Česká republika Generální finanční ředitelství Sídlem: Lazarská 15/7, 117 22 Praha 1 IČ: 72080043 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce zadávanou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon či ZVZ, pro zpracování nabídky dle 38 Zákona, ve zjednodušeném podlimitním řízení Název veřejné zakázky: Snížení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu III. kategorie na stavební práce Výměna oken na objektu ZŠ J. Vohradského, Šluknov 55 ks strana 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Křižanov kanalizační přípojky

Křižanov kanalizační přípojky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro výběr zhotovitele stavby Veřejná zakázka malého rozsahu zadaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon), na akci: Křižanov kanalizační

Více

Obec Dětřichov se sídlem: Dětřichov č.p. 2, 464 01 Frýdlant IČ: 00831468 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

Obec Dětřichov se sídlem: Dětřichov č.p. 2, 464 01 Frýdlant IČ: 00831468 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Obec Dětřichov se sídlem: Dětřichov č.p. 2, 464 01 Frýdlant IČ: 00831468 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY ve smyslu 12, 18 a v souladu s 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k předložení nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k předložení nabídky a zadávací dokumentace Výzva k předložení nabídky a zadávací dokumentace 1. Úvod a název zakázky: Projektová dokumentace Řenče obytná zóna Z66 Z důvodu přípravy realizace projektu Projektová dokumentace Řenče obytná zóna Z66

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1) Identifikace zadavatele Název: Klastr českých nábytkářů, družstvo Sídlo: Kozí 26/4, 602 00 Brno Zastoupený: Ing. Radek Brychta zmocněnec k výkonu práv a povinností spojených s funkcí předsedy Klastru

Více

NNPQQ11CNDWJ! MMOPP00BMCVI

NNPQQ11CNDWJ! MMOPP00BMCVI STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMLOUVA O PROVÁDĚNÍ ÚKLIDU KONTEJNEROVÝCH STÁNÍ NNPQQ11CNDWJ! MMOPP00BMCVI Objednatel: Článek I. Smluvní strany Statutární město Opava se sídlem: Opava, Horní náměstí 69, PSČ: 746

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona.

VÝZVA. k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. VÝZVA k zpracování nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona. Zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu 2. kategorie zadávanou v souladu s 6 ZVZ a v souladu se Závaznými

Více

STOLY A ŽIDLE PRO KULTURNÍ DŮM TRHOVÉ SVINY

STOLY A ŽIDLE PRO KULTURNÍ DŮM TRHOVÉ SVINY 1 Poptávka vypsaná v souladu s ustanovením 18 odst. 3, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, za účelem zjištění cen obvyklých v místě plnění a zájmu uzavřít o předmětné zakázce

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA REALIZACI PROJEKTU STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA OBECNÍ SOKOLOVNY BRUMOVICE dle ustanovení 44 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad

HZ Huť opravy a odstranění stavebních závad VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu 12 odst. 3 a 18odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon) pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: IČ: Zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk 00250805 Ing. Jaroslava Martanová, starostka vyhlašuje veřejnou

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění K čj : 414-3/2013/DP - ÚVN Praze dne : 3.10. 2013 Výtisk číslo: 1 Počet listů: 14 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro nadlimitní veřejnou zakázku zadávanou v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Obec Černožice, Gen. Svobody 268, 503 04 Černožice Schváleno radou obce dne 6.6. 2016 V Černožicích dne: 8.6. 2016. Veřejný zadavatel tímto vyzývá

Obec Černožice, Gen. Svobody 268, 503 04 Černožice Schváleno radou obce dne 6.6. 2016 V Černožicích dne: 8.6. 2016. Veřejný zadavatel tímto vyzývá Obec Černožice, Gen. Svobody 268, 503 04 Černožice Schváleno radou obce dne 6.6. 2016 V Černožicích dne: 8.6. 2016 Veřejný zadavatel tímto vyzývá v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti 6 a 12

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka dezinfekce

Více

Břehový porost Sedlinka v km 3,000-4,900

Břehový porost Sedlinka v km 3,000-4,900 Lesy České republiky, s. p. Břehový porost Sedlinka v km 3,000-4,900 Břehový porost Sedlinka v km 3,000-4,900 1 / 5 Břehový porost Sedlinka v km 3,000-4,900 - údržba Výzva - zakázka malého rozsahu (do

Více