MISSION: IMPOSSIBLE NÁROD GRÁZLŮ (Mission: Impossible Rogue Nation)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MISSION: IMPOSSIBLE NÁROD GRÁZLŮ (Mission: Impossible Rogue Nation)"

Transkript

1 Tip měsíce pressroom web MISSION: IMPOSSIBLE NÁROD GRÁZLŮ (Mission: Impossible Rogue Nation) Neděle 8. května 20:00 akční thriller Tom Cruise se vrací v pátém filmu populární špionážní série! A v napínavých akčních scénách dokazuje, že je pořád ve skvělé formě. Coby agent Ethan Hunt se opět ocitá v takřka neřešitelné situaci. CIA nechá zavřít tajnou vládní službu IMF a Hunt tak musí jednat na vlastní pěst. Spolu se svým týmem se pustí po stopě vražedné organizace zvané Syndikát a ve snaze zabránit teroristické hrozbě spolupracuje s tajemnou agentkou... Režisér a scenárista Christopher McQuarrie už s Cruisem natočil krimi Jack Reacher: Poslední výstřel, navíc má doma Oscara za scénář k thrilleru Obvyklí podezřelí.

2 Nedělní premiéry ŠPIÓN GARDEROBIÉR NIKDY NENÍ POZDĚ ŠPIÓN (Spy) 20:00 Neděle 1. května minut 15 akční komedie Režie: Paul Feig Hrají: Melissa McCarthy, Rose Byrne, Jason Statham, Miranda Hart, Jude Law NÁSTUPCE VICE SPECIÁL SVĚT POD LUPOU: ISLÁMSKÝ STÁT CHAPPIE pressroom VĚČNĚ MLADÁ Špionská komedie, která si utahuje z bondovek, slavila v kinech obrovský úspěch. Americká komička Melissa Mc- Carthy si tu zahrála zakřiknutou počítačovou analytičku CIA, která stojí v pozadí nebezpečných misí. Zatímco superagent nasazuje krk v terénu, ona sedí v suterénu a do sluchátka mu radí, co dělat. Když je však její partner zneškodněn, dobrovolně se přihlásí, aby v utajení překazila prodej jaderné bomby. Dynamické akční scény, vtipné dialogy a sympatickou McCarthy doplňuje elegantní Jude Law coby její parťák a až překvapivě zábavný Jason Statham, který si střílí sám ze sebe i svých akčních rolí. Špión byl nominován na dva Zlaté glóby: pro nejlepší herečku a za nejlepší komedii.

3 Nedělní premiéry ŠPIÓN GARDEROBIÉR NIKDY NENÍ POZDĚ GARDEROBIÉR (The Dresser) 20:00 Neděle 15. května minut 12 drama Režie: Richard Eyre Hrají: Ian McKellen, Anthony Hopkins, Emily Watson, Vanessa Kirby, Edward Fox NÁSTUPCE VICE SPECIÁL SVĚT POD LUPOU: ISLÁMSKÝ STÁT CHAPPIE VĚČNĚ MLADÁ pressroom web Oscarový Anthony Hopkins a Zlatým glóbem oceněný Ian McKellen vévodí nové adaptaci slavné divadelní hry. Příběh starého principála (Hopkins) a jeho garderobiéra (McKellen) se odehrává jedné osudové noci během druhé světové války. Zatímco bomby padají a sirény kvílí, v malém anglickém divadle se kočovní herci chystají na představení Krále Leara. Jenže po principálovi a zároveň představiteli hlavní role jakoby se slehla zem. Jeho garderobiér se ze všech sil snaží situaci zachránit. Britský snímek přináší vtipný i dojemný příběh o přátelství a věrnosti, v němž principál přemýšlí nad svým životem a pokouší se urovnat vztahy se zaměstnanci dřív, než se opona zvedne naposledy.

4 Nedělní premiéry ŠPIÓN GARDEROBIÉR NIKDY NENÍ POZDĚ NIKDY NENÍ POZDĚ (Ricki and the Flash) 20:00 Neděle 22. května minut 12 komediální drama Režie: Jonathan Demme Hrají: Meryl Streep, Mamie Gummer, Rick Springfield, Kevin Kline, Audra McDonald, Sebastian Stan NÁSTUPCE VICE SPECIÁL SVĚT POD LUPOU: ISLÁMSKÝ STÁT CHAPPIE VĚČNĚ MLADÁ Že umí dobře zpívat, předvedla Meryl Streep už v muzikálech Mamma Mia! a Čarovný les. Tentokrát si ke zpěvu přibrala ještě kytaru a proměnila se ve stárnoucí rockerku, která se po letech vrací domů. Celou dobu se věnovala pouze kariéře, a tak chce teď napravit všechny chyby a usmířit se s rodinou. Filmovou dceru Meryl Streep ztvárnila její skutečná dcera Mamie Gummer. Vedle tradičně úžasného výkonu šestašedesátileté tříoscarové herečky tak snímku dodává na působivosti právě jejich přirozená souhra. Komediální drama plné živých hudebních vystoupení režíroval Jonathan Demme, oceněný Oscarem za thriller Mlčení jehňátek. Scenáristka Diablo Cody pro změnu získala Oscara za film Juno.

5 Nedělní premiéry ŠPIÓN GARDEROBIÉR NIKDY NENÍ POZDĚ NÁSTUPCE NÁSTUPCE (All the Way) 20:00 Neděle 29. května minut 12 biografické drama z produkce HBO Režie: Jay Roach Hrají: Bryan Cranston, Anthony Mackie, Melissa Leo, Bradley Whitford, Stephen Root VICE SPECIÁL SVĚT POD LUPOU: ISLÁMSKÝ STÁT CHAPPIE VĚČNĚ MLADÁ Drama z produkce HBO Films přináší strhující pohled na první rok vlády prezidenta Lyndona B. Johnsona. Ten skládá přísahu ihned po atentátu na Johna F. Kennedyho, podporuje vyhrocení konfliktu ve Vietnamu a řeší problémy kolem vydání zákona o občanských právech. V hlavní roli se představí držitel Zlatého glóbu a čtyř cen Emmy za seriál Perníkový táta Bryan Cranston, který si už Johnsona zahrál na Broadwayi a za svůj výkon si odnesl divadelní cenu Tony. Filmovou adaptaci navíc napsal Robert Schenkkan autor původní hry, ověnčené další soškou Tony, pro nejlepší inscenaci. Diváci mohou snímek zhlédnout také na HBO GO, kde bude dostupný od 22. května, tedy pouhý den po americké premiéře!

6 Nedělní premiéry ŠPIÓN GARDEROBIÉR NIKDY NENÍ POZDĚ VICE SPECIÁL SVĚT POD LUPOU: ISLÁMSKÝ STÁT (VICE Special Report: Fighting ISIS) 21:30 Čtvrtek 5. května minut 15 dokument z produkce HBO NÁSTUPCE VICE SPECIÁL SVĚT POD LUPOU: ISLÁMSKÝ STÁT CHAPPIE VĚČNĚ MLADÁ Exkluzivní speciál zpravodajského magazínu americké HBO zpracovává další šokující kauzu. Novinář Ben Anderson se vydal mezi irácké vojáky, kteří bojují proti Islámskému státu, aby prozkoumal příčiny vzestupu této obávané organizace a zjistil, jaká strategie by ji mohla zastavit a ukončit vládu teroru. Anderson získal přístup na tři frontové linie v Iráku, kde sunnitské, šíitské a kurdské jednotky bojují o život, navštívil také ruské vojenské síly v Sýrii a setkal se se zajatými bojovníky IS v Kurdistánu. V dokumentu zazní i rozhovory s lidmi, kteří se problematikou IS zabývají, jako jsou Ali Khedery, nejdéle sloužící americký státní úředník v Iráku, nebo ruský premiér Dmitrij Medveděv.

7 Nedělní premiéry ŠPIÓN GARDEROBIÉR NIKDY NENÍ POZDĚ CHAPPIE (Chappie) 20:00 Pátek 6. května minut 18 akční sci-fi Režie: Neill Blomkamp Hrají: Sharlto Copley, Dev Patel, Ninja, Hugh Jackman, Sigourney Weaver NÁSTUPCE VICE SPECIÁL SVĚT POD LUPOU: ISLÁMSKÝ STÁT CHAPPIE pressroom VĚČNĚ MLADÁ web Svět blízké budoucnosti. Na dodržování pořádku v ulicích dohlížejí mechanické policejní jednotky. Jejich mladý vynálezce však touží vytvořit nový typ robota: takového, který dokáže sám myslet a cítit. A tak si z firmy tajně vypůjčí vyřazený exemplář a přeprogramuje ho. Než ale stačí své dílo dokončit, ukradne mu ho parta zločinců. A zatímco se o něj a jeho výchovu přetahují, vedení společnosti se dobráckého robota jménem Chappie snaží zničit. Snímek, který v sobě spojuje hravost komedie Číslo 5 žije a drsnost RoboCopa, režíroval odborník na sci-fi Neill Blomkamp, jenž má na kontě už District 9 a Elysium. Hlavního záporáka si s chutí střihl Hugh Jackman.

8 Nedělní premiéry ŠPIÓN GARDEROBIÉR NIKDY NENÍ POZDĚ NÁSTUPCE VĚČNĚ MLADÁ (The Age of Adaline) 20:00 Sobota 14. května minut 12 romantické fantasy drama Režie: Lee Toland Krieger Hrají: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn, Kathy Baker VICE SPECIÁL SVĚT POD LUPOU: ISLÁMSKÝ STÁT CHAPPIE VĚČNĚ MLADÁ pressroom web O tom, že zůstat navždy mladý není žádná výhra, vypráví romantické drama s půvabnou Blake Lively v hlavní roli. Když devětadvacetiletá Adaline přežije autonehodu, stane se podivná věc. Přestane stárnout! Čas plyne a jí za celých osmdesát let nepřibude jediná vráska. Musí se ale stranit ostatních, aby nikdo neodhalil její tajemství. Jenže pak se seznámí se sympatickým Ellisem (Michiel Huisman, který se proslavil v seriálu Hra o trůny) a zamiluje se. Po setkání s jeho rodinou se však věci znovu zkomplikují. Ellisův otec v ní totiž pozná svou dávnou lásku V menší roli táty se objeví hvězdný Harrison Ford.

9 DENÍK PUBERŤAČKY FOCUS ZE ZEMĚ NA MĚSÍC DENÍK PUBERŤAČKY (The Diary of a Teenage Girl) 21:00 Sobota 21. května minut 15 drama Režie: Marielle Heller Hrají: Bel Powley, Alexander Skarsgård, Kristen Wiig, Christopher Meloni, Margarita Levieva Příběh o dospívání jedné svérázné dívky se odehrává v roce 1976 v San Franciscu. Stejně jako ostatní touží i Minnie po lásce a nalezení smyslu života. A taky by už chtěla přijít o panenství. Jenže si připadá tlustá a ošklivá. Přesto se záhy zaplete s přítelem své matky... Originální snímek se skvělou hudbou, vtipnými animacemi a přesnou atmosférou 70. let vychází z grafického románu. Navíc nabízí prvotřídní herecké výkony v čele s Bel Powley, jíž sekunduje Alexander Skarsgård ze seriálu True Blood: Pravá krev. Deník si odvezl Velkou cenu mezinárodní poroty Generation 14plus z Berlinale, z festivalu Sundance pak sošku za nejlepší kameru a nominaci na Velkou cenu poroty pro nejlepší hraný film.

10 DENÍK PUBERŤAČKY FOCUS ZE ZEMĚ NA MĚSÍC FOCUS (Focus) 20:00 Sobota 28. května minut 12 komediální krimi Režie: Glenn Ficarra, John Requa Hrají: Will Smith, Margot Robbie, Rodrigo Santoro, Gerald McRaney, Adrian Martinez Charismatický Will Smith exceluje v příjemně starosvětské podfukářské komedii. Coby ostřílený podvodník se zamiluje do začínající podfukářky. Když se s ní však příliš sblíží, opustí ji. Pro lásku není v jejich profesi místo. O tři roky později ji znovu potká v Buenos Aires. A svůdná kráska mu nabourá plány, neboť oba mají spadeno na stejného miliardáře majitele závodního týmu. Po boku Willa Smithe okouzlí talentovaná Margot Robbie, která zazářila už ve filmu Vlk z Wall Street. Focus nabízí svižný a zábavný mix krimi a romance s příběhem plným překvapivých zvratů a dvěma sympatickými hrdiny, mezi nimiž to dokonale jiskří.

11 DENÍK PUBERŤAČKY FOCUS ZE ZEMĚ NA MĚSÍC ZE ZEMĚ NA MĚSÍC (From the Earth to the Moon) 20:00 Středa 11. května 2016 každou další středu, vždy ve 20: minut 12 dramatický seriál z produkce HBO Režie: Tom Hanks, David Frankel Hrají: Tom Hanks, Nick Searcy, Lane Smith, David Andrews, Daniel Hugh Kelly pressroom web Legendární seriál z dílny HBO, na jehož produkci se podílel i oscarový herec Tom Hanks, se vrací na obrazovky. Dvanáctidílné drama, ověnčené třemi cenami Emmy a Zlatým glóbem pro nejlepší minisérii, přibližuje příběh vesmírného programu Apollo od jeho počátku v roce 1961 a prvotních pokusů přes tragické nehody až po závěrečnou výpravu na Měsíc roku Mimořádný projekt je oceňovaný především pro svou historickou věrnost i na svou dobu úchvatné vizuální efekty a záběry z kosmu. Navíc přináší zajímavý pohled do zákulisí NASA, na náročný výcvik astronautů a těžký život jejich manželek i na dlouholeté zápolení mezi USA a Sovětským svazem o ovládnutí vesmíru.

12 SVĚDECTVÍ PENNY DREADFUL III. SVĚDECTVÍ (Confirmation) minut 15 drama z produkce HBO MAMMON I. A II. Režie: Rick Famuyiwa Hrají: Kerry Washington, Wendell Pierce, Greg Kinnear, Dylan Baker, Grace Gumme KOŘENY pressroom web Odvážné drama HBO popisuje bouřlivý spor, který roku 1991 šokoval americkou veřejnost a navždy změnil pohled na případy sexuálního harašení i práva obětí. Kandidatura soudce Clarence Thomase do Nejvyššího soudu je ohrožena poté, co ho bývalá kolegyně Anita Hill obviní ze sexuálního obtěžování. Toto nařčení ale nepošpiní jen Thomasovu pověst, zpochybní i důvěryhodnosti samotné Anity Hill. Hlavní role ztvárnili Kerry Washington (známá z Divokého Djanga a seriálu Skandál) a Wendell Pierce (seriál The Wire Špína Baltimoru). Autorkou scénáře je Susannah Grant, která byla nominovaná na Oscara za drama Erin Brockovich. HBO GO film uvede už 17. dubna, což je pouhý den po americké premiéře.

13 SVĚDECTVÍ PENNY DREADFUL III. (Penny Dreadful III.) PENNY DREADFUL III. MAMMON I. A II minut 18 hororové drama Režie: Paco Cabezas Hrají: Timothy Dalton, Eva Green, Josh Hartnett, Reeve Carney, Harry Treadaway KOŘENY web Zbrusu nová, třetí řada působivé hororové podívané nás znovu zavede do viktoriánského Londýna, kde žijí děsivé bytosti i známé literární postavy typu Dr. Frankensteina, Doriana Graye nebo hrdinů z románu Drákula. K nim se už v první sérii přidaly postavy zcela nové. A tak se i tentokrát vrací tajemná kráska Vanessa v podání charismatické Evy Green, která byla za svůj výkon nominovaná na Zlatý glóbus. Její hrdinka bude však nyní jiná. Na začátku třetí série se musí potýkat s řadou problémů i vnitřních démonů. Devítidílné pokračování temného seriálu mohou diváci sledovat na HBO GO od 2. května. Nový díl tu najdou vždy den po americké premiéře.

14 SVĚDECTVÍ MAMMON I. A II. (Mammon) PENNY DREADFUL III. MAMMON I. A II a minut 18 kriminální thriller Režie: Cecilie Mosli, Janic Heen Hrají: Jon Øigarden, Terje Strømdahl, Ingjerd Egeberg, Alexander Tunby Rosseland, Anna Bache-Wiig KOŘENY Zajímá vás, jak vypadá úspěšná norská předloha českého seriálu Mamon? HBO GO připravilo obě její řady! První během šesti epizod odvypráví příběh novináře Petera Veråse, který je na stopě velkého finančního podvodu, do něhož je nejspíš zapleten i jeho bratr. Pravda je ale mnohem složitější. Aby ji odhalil, pustí se Peter do napínavého pátrání, které vede až do nejvyšších politických a finančních kruhů. Druhá, osmidílná série měla v Norsku premiéru letos. Peter se v ní vrací ve chvíli, kdy je zavražděn jeho kolega, známý novinář. Kdo ho zabil a proč? Současně s vyšetřováním sledujeme i osudy premiéra a jeho protivníka: ministra financí. Obě řady budou na HBO GO dostupné od 22. května.

15 SVĚDECTVÍ KOŘENY (Roots) PENNY DREADFUL III. MAMMON I. A II minut 15 historický seriál Režie: Bruce Beresford, Thomas Carter, Philip Noyce, Mario Van Peebles Hrají: Malachi Kirby, Forest Whitaker, Laurence Fishburne, Jonathan Rhys Meyers, Anika Noni Rose, Anna Paquin, Rege-Jean Page KOŘENY Nový historický seriál je adaptací slavné knihy Alexe Haleyho Kořeny a zároveň remakem stejnojmenného seriálu z roku Oba patří k nejvýznamnějším americkým dílům 20. století! Epická sága mapuje osudy jednoho černošského rodu. Začíná u mladého Afričana jménem Kunta Kinte, který je odvlečen do Ameriky a prodán do otroctví. Poté zachycuje příběhy několika dalších generací. Hvězdné obsazení zahrnuje Foresta Whitakera (Oscar za drama Poslední skotský král), Laurence Fishburnea (známého z trilogie Matrix) či Annu Paquin (Oscar za film Piano a Zlatý glóbus za seriál True Blood: Pravá krev). Poutavé drama mohou diváci sledovat na HBO GO od 31. května, vždy jen den po americké premiéře!

16 HRA O TRŮNY VI. TEMNÝ PŘÍPAD HRA O TRŮNY VI. (Game of Thrones VI.) 21:00 Pondělí 2. května 2016 každé další pondělí, vždy ve 21: minut 18 fantasy seriál z produkce HBO MAMON Režie: Jeremy Podeswa, Daniel Sackheim Hrají: Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Sophie Turner, Maisie Williams pressroom web Jeden z nejúspěšnějších seriálů HBO je zpátky v šesté řadě! Výpravná fantasy sága, natočená podle bestselleru Píseň ledu a ohně spisovatele George R. R. Martina, už získala 26 cen Emmy a Zlatý glóbus pro herce Petera Dinklage za roli chytrého Tyriona Lannistera. Děj nás opět zavádí do mytické říše, kde pokračuje boj o Železný trůn. Po šokujících událostech z konce páté série budou přeživší ze všech koutů Západozemí a Essosu navazovat strategická spojenectví, aby čelili nejistému osudu. Do příběhu vstoupí i nové postavy, které ohrozí mocenskou rovnováhu celé země Diváci mohou seriál sledovat také na hlavním kanálu HBO nebo na HBO GO, kde najdou i všechny předchozí řady!

17 HRA O TRŮNY VI. TEMNÝ PŘÍPAD TEMNÝ PŘÍPAD (True Detective) 22:00 Středa 18. května 2016 každou další středu, vždy ve 22: minut 18 kriminální drama z produkce HBO MAMON Režie: Cary Joji Fukunaga Hrají: Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Michelle Monaghan, Kevin Dunn, Tory Kittles pressroom Jedna z největších televizních událostí roku 2014! První sérii kriminálního thrilleru z dílny HBO mnozí řadí mezi nejlepší seriály současnosti. Žádný div, že vyhrála pět cen Emmy, dočkala se také čtyř nominací na Zlatý glóbus: pro nejlepší minisérii a tři herecké pro Matthewa McConaugheyho a Woodyho Harrelsona v hlavních rolích a Michelle Monaghan za roli vedlejší. Děj se soustředí na dva detektivy z Louisiany, kteří se snaží dopadnout brutálního sériového vraha. Pomalé tempo pomáhá budovat tíživou atmosféru a důkladně vykreslit ústřední postavy. Mrazivý seriál je nejen o temném případu, ale i o dvou rozdílných mužích a životě detektivů v americkém zapadákově.

18 HRA O TRŮNY VI. TEMNÝ PŘÍPAD MAMON MAMON 21:00 Neděle 22. května 2016 každou další neděli, vždy ve 21: minut 18 krimi thriller z produkce HBO Režie: Vladimír Michálek Hrají: Matěj Hádek, Eva Leimbergerová, Gabriela Míčová, Daniel Tůma, Michal Dlouhý, Igor Bareš, Tereza Hofová pressroom web Napínavý šestidílný thriller z produkce HBO Europe nedávno získal Českého lva pro nejlepší dramatický seriál! A diváci si ho mohou teď připomenout na HBO3. Ponurý příběh plný záhadných úmrtí se točí kolem privatizace podniku Central Energy, nad nímž se pokouší převzít kontrolu tajemný Abrahamův pakt. Ústředním hrdinou je investigativní novinář, který se podezřelou kauzou zabývá a při pátrání narazí na znepokojivé informace o svém bratrovi. Významnou roli v ději hraje i korupce a tunelování či rodinná minulost, které musí postavy čelit. Česká verze norského formátu Mammon se odehrává ve světě, kde nebezpečí hrozí každému, kdo se chová, jako by neměl co ztratit.

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Insidious 3: Počátek Horor /97min Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný

Více

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU PrOGrAMOvÉ TIPY červenec 2014 01 DObrá MAnželkA 5. SÉrIe Každou neděli ve 21.00. Závěrečný díl je na programu 13. července. Závěr série představuje pro právničku Aliciu Florrickovou (Julianna Marguliesová)

Více

P R O S I N E C 2007

P R O S I N E C 2007 P R O S I N E C 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Ghost Rider 2 3D Akční / Fantasy / Thriller USA / Spojené arabské emiráty/2011/95min V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny,

Více

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky čtvrtek 7. 10. Hraběnka (The Countess) Elisabeth Bathory. Všechno obětovala pro lásku a ostatní obětovala pro krásu Francouzsko-německý historický film (2008). Hrají J. Delpy, R. Mitchell, E. Hawke, D.

Více

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA pros 2012_kino_Sestava 1 12.11.2012 22:50 Stránka 1 Divadlo A. Dvořáka Příbram Legionářů 400 261 01 Příbram 7 tel.: 318 625 691, 326 531 504, 326 531 250 www.divadlopribram.eu www.kinopribram.eu www.vstupenky.pb.cz

Více

Kino Květen Teplice - program září

Kino Květen Teplice - program září Kino Květen Teplice - program září 01.09. Auta 2 3D 01.09. Green Lantern 3D Akční / Sci-Fi USA /2011/114min Vesmír jako takový je obrovskou záhadou, avšak po staletí tu existuje malá ale velmi mocná síla.

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. Transformers 3 3D Akční / Sci-Fi / Dobrodružný Kino Květen Teplice / od: 17:0020:00 V originále nese třetí díl Transformers podtitul Temná strana Měsíce. Právě

Více

P R O S I N E C 2012

P R O S I N E C 2012 P R O S I N E C 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

L I S T O P A D 2009

L I S T O P A D 2009 L I S T O P A D 2009 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 03.12. RODELINDA - G.F.Handel Kino Květen Teplice / od: 18:15 Americká sopranistka Renée Fleming ztvární titulní postavu královny Langobardie v opeře Georga Friedricha

Více

LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015

LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015 LETNÍ SERIÁLY A FILMY 2015 TEMNÝ PŘÍPAD II. HRÁČI KRIZE PENNY DREADFUL II. STÍNY KNICK: DOKTOŘI BEZ HRANIC II. ROZERVANÁ DUŠE BESSIE TEMNÝ PŘÍPAD II. (TRUE DETECTIVE II.) 21. 6. 2015 Temný případ se v

Více

Ředitel ND: akad. arch. Daniel Dvořák Šéf činohry ND: Michal Dočekal Tisková zpráva William Shakespeare Richard III. Premiéra 2. a 4. března 2006 ve Stavovském divadle William Shakespeare (1564 1616) RICHARD

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Terapie láskou Komedie / Drama / Romantický USA/2012/122min Pat Solitano (Bradley Cooper) je učitel dějepisu, který se po osmiměsíčním pobytu v psychiatrické

Více

Program kina Svět ČERVEN

Program kina Svět ČERVEN Program kina Svět ČERVEN 1. sobota, 2. neděle v 17.30 hodin KRÁLOVSTVÍ LESNÍCH STRÁŽCŮ USA 2013 / mluveno česky /102 minuty / 3D Animovaná komedie. Příběh věčného boje dobra, které chrání přírodu, a silami

Více

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Nejvyšší soud Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Vleklé spory, nekonečné tahanice a věčné nesváry. To vše může provázet člověka, když se odvolává od soudu k soudu. Konečné

Více

Z Á Ř Í 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Z Á Ř Í 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Z Á Ř Í 2006 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Bling Ring: Jako VIPky Krimi / Drama /90min Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca,

Více

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Knihovna Kryštofa Haranta Pecka 2 50 2 Pecka knihovna.pecka@seznam.cz tel: 43 525 Nejpůjčovanější knihy z našeho fondu za rok 2014 Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Volání minulosti Wood, Barbara,

Více

Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.beskydy.cz/moravka V Morávce 17. ledna 2003 ã. 1/2003. Informace

Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.beskydy.cz/moravka V Morávce 17. ledna 2003 ã. 1/2003. Informace MORAVâAN Informaãní zpravodaj Obecního úfiadu Morávka www.beskydy.cz/moravka V Morávce 17. ledna 2003 ã. 1/2003 Informace Od 1. ledna 2003 ukončil svou činnost Okresní úřad Frýdek Místek. Pověřeným úřadem

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. TOY STORY 3:Příběh hraček 3D Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný Kino Květen Teplice / od: 15:00 Ve filmu TOY STORY 3: PŘÍBĚH HRAČEK se tvůrci milované

Více

Tiskové materiály. Pět mrtvých psů 29. 3. 2016

Tiskové materiály. Pět mrtvých psů 29. 3. 2016 Pět mrtvých psů 29. 3. 2016 Třídílná kriminální minisérie Jana Hřebejka a Petra Jarchovského podle předlohy Michala Sýkory opět představí partu olomouckých kriminalistů v čele s Klárou Melíškovou, Stanislavem

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 04.03. Percy Jackson: Zloděj blesku 05.03. Percy Jackson: Zloděj blesku 05.03. Čtvrtý druh Thriller / Horor / Sci-Fi / Mysteriózní USA/2009/98min V roce 1972 byla stanovena

Více

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena.

DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena. DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ 2012/2013 Změna programu vyhrazena. V prodeji od 23. července 2012 25. září 2012 Dodo Gombár Medzi nebom a ženou Divadelní společnost FRÍDA Výstupy popisují z různých úhlů různé, reálné

Více

SuperClásico! SuperClásico. Premiéra 20. září 2012. Dánsko 2011

SuperClásico! SuperClásico. Premiéra 20. září 2012. Dánsko 2011 SuperClásico! SuperClásico Dánsko 2011 Formát: DCP, 35 mm, barevný Délka: 99 min Verze: dánsky, anglicky, španělsky s českými titulky Distributor: CinemArt, a.s. Počet kopií: DCP Přístupnost: od 12 let

Více

Programové tipy srpen 2015

Programové tipy srpen 2015 PREMIÉRA V ČR A SR Doylův okrsek 6. řada Od 4. srpna každý všední den v 19:20 Otec Malachy Doyle (Seán McGinley) a syn Jake Doyle (Allan Hawco) pokračují ve vyšetřování zapeklitých případů. V již 6. řadě

Více

Tip měsíce. VINYL (Vinyl) 20:00. Pondělí 15. února. pressroom. web. drama z produkce HBO. každé další pondělí, vždy ve 20:00

Tip měsíce. VINYL (Vinyl) 20:00. Pondělí 15. února. pressroom. web. drama z produkce HBO. každé další pondělí, vždy ve 20:00 Tip měsíce pressroom web VINYL (Vinyl) Pondělí 15. února 20:00 každé další pondělí, vždy ve 20:00 drama z produkce HBO Seriálová novinka z produkce HBO nás zavede do zákulisí hudebního showbyznysu v New

Více

PŘÍBĚHOVÁ DÍLNA- první pravidelný storytellingový workshop v Brně!Motto: Vyprávějme nejen hlavou, ale i patou.

PŘÍBĚHOVÁ DÍLNA- první pravidelný storytellingový workshop v Brně!Motto: Vyprávějme nejen hlavou, ale i patou. Nabídka storytellingových komorních workshop jaro 2016 Praha i Brno Brno Industra, Masná 9, areál MrazírenRovner, Brno začátek v druhé půlce dubna přihlašování do: 11. 4. na adresu dominika.sindelkova@story-telling.cz

Více

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete nám prosím objednávku na e-mail: skoly@dk-akord.cz nebo poštou na korespondenční

Více

Plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0102

Plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0102 Plakát Mgr. Jakub Němec VY_32_INOVACE_Mul4r0102 Plakátová kampaň před projekcí filmu Plakátová kampaň, která následuje po teaserové (o níž byla minulá lekce), už musí být mnohem konkrétnější ve vztahu

Více

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016

KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KULTURNÍ AKCE - KVĚTEN 2016 KINO 1. neděle 17.00 Kniha džunglí 3D Dobrodružný film USA, P 3. úterý 19.00 Spotlight Životopisný film USA s čes. titulky, 12-N 4. středa 19.00 Jak se zbavit nevěsty ČR komedie,

Více

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... ZÁŘÍ 2015. středa 2.9.

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... ZÁŘÍ 2015. středa 2.9. KINO RETRO * DOLBY DIGITAL SURROUND EX 789 01 Zábřeh, Farní 14 tel/fax: 583 414 572, mobil: 775 279 552 (vedoucí kina), e-mail: kino@kinoretro.cz, rezervace míst, předprodej a prodej vstupenek v kulturním

Více

Siri Pettersenová Ódinovo dítě

Siri Pettersenová Ódinovo dítě Siri Pettersenová Ódinovo dítě Přeložila Jitka Jindřišková 568 s., váz., 349 Kč ISBN 978-80-7491-556-7 Vychází 6. května 2016 Autorka v ČR Středa 11. května Noc literatury v Praze 18.00 23.00 Z knihy Ódinovo

Více

Č E R V E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Č E R V E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Č E R V E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Kino Brandýs nad Labem

Kino Brandýs nad Labem Kino Brandýs nad Labem Karla Tájka 100/2, Brandýs nad Labem tel.: 602 258 582, www.kinobrandys.cz Egzyl kino klub tel. 773 625 007, www.egzyl.cz ŘÍJEN 2011 Začátky projekcí od 20 hodin, pokud není uvedeno

Více

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava

1. září Klatovské náměstí Kino Šumava. 2. září Kino Šumava 1. září LETNÍ MUZICÍROVÁNÍ HORALKA,od 18.00 Filmový klub: SINGLE MAN 20.00 USA, titulky, od 12 let, 101 minut, Kč. 60,-Vizuálně vytříbené drama o osamělosti a boji s vnitřními démony s Colinem Firthem

Více

PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU

PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU Tisková zpráva č. 6 V Praze, 5. listopadu 2015 www.festivalff.cz PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU 18. Festival francouzského filmu bude slavnostně zahájen ve středu 18. listopadu 2015 v kině Lucerna

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ř Í J E N 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Kino Květen Teplice - program leden

Kino Květen Teplice - program leden Kino Květen Teplice - program leden 01.01. Zvonilka: Tajemství křídel 3D Animovaný / Rodinný USA/2012/76min Zvonilka: Tajemství křídel je fantastickým příběhem, ve kterém se Zvonilka vydává napříč zapovězenou

Více

1) INFORMACE ZE ZASTUPITELSTVA

1) INFORMACE ZE ZASTUPITELSTVA ČERVENEC 2013 1) INFORMACE ZE ZASTUPITELSTVA Městys bude mít do konce července 2013 k dispozici kontejner na oblečení od Charity Jihlava, který bude umístěn na sběrném místě za zdravotním střediskem. Prosíme,

Více

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015

Tisková informace. Labyrint 20. 8. 2015 Labyrint 20. 8. 2015 Nález těla krajského politika Karase, kterého vrah zabil v duchu středověkých mučících praktik a tělo pečlivě naaranžoval v podivné scéně, rozpoutá policejní honbu za sadistickým pachatelem.

Více

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY

leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY leden 2013 PROGRAMOVÉ TIPY PREMIÉROVÉ SERIÁLY 2 SkANdÁL 2. SÉRIE dva díly se vysílají ve čtvrtek 29. ledna ve Seriál Skandál se vrací! druhá řada slibuje další a mnohem temnější tajemství. Olivia a její

Více

STIEG LARSSON MILÉNIUM

STIEG LARSSON MILÉNIUM STIEG LARSSON MILÉNIUM MUŽI, KTEŘÍ NENÁVIDÍ ŽENY Novinář Mikael Blomkvist má za úkol vyšetřit starý kriminální případ: Harriet Vangerová, vnučka průmyslníka Vangera, zmizela beze stopy téměř před čtyřiceti

Více

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015 den čas titul vstupné popis 1.12.2015 17:30 Fakjů pane učiteli 2 (Fack ju Göhte 2) Komedie Německo, 2D/ČD 2015, Režie: Bora Dagtekin, Hrají: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jana Pallaske 1.12.2015 2.12.2015

Více

L I S T O P A D 2010

L I S T O P A D 2010 L I S T O P A D 2010 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý

Více

Ú N O R 2010. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ú N O R 2010. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ú N O R 2010 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

SVĚTOVÁ LITERATURA 20. STOLETÍ. Současná literatura

SVĚTOVÁ LITERATURA 20. STOLETÍ. Současná literatura SVĚTOVÁ LITERATURA 20. STOLETÍ Současná literatura Interaktivní výukový materiál Světová literatura 20. století V horních záložkách naleznete okruhy nejdůležitějších otázek, na které byste během studia

Více

Omlouváme se našim věrným divákům, že tento rok neuvádíme všechny filmové novinky, a to vzhledem k digitalizaci filmů. Děkujeme za pochopení

Omlouváme se našim věrným divákům, že tento rok neuvádíme všechny filmové novinky, a to vzhledem k digitalizaci filmů. Děkujeme za pochopení Omlouváme se našim věrným divákům, že tento rok neuvádíme všechny filmové novinky, a to vzhledem k digitalizaci filmů. Děkujeme za pochopení Pátek 29. 6. ve 21.30 hod. ŠMOULOVÉ Šmoulové tentokrát ve filmu.

Více

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 ne 1.2. od 17.00 Babovřesky 3 ČR 2015 / 103min. / česky / od 12 let Komedie / 2D / 130,-Kč Pokračování úspěšné komediální série Zdeňka Trošky. ne 1.2. od 20.00

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. Red 2 Akční / Komedie / Krimi / Thriller 17:30 Ti nejlepší nikdy neodpočívají. Úspěšná komedie RED ( Retired Extremely Dangerous ) o vysloužilých agentech, kteří

Více

PRESSKIT TOHLE JE NÁŠ SVĚT Captain Fantastic

PRESSKIT TOHLE JE NÁŠ SVĚT Captain Fantastic PRESSKIT TOHLE JE NÁŠ SVĚT Captain Fantastic Drama / Komedie, USA 2016 119 min Režie: Matt Ross Scénář: Matt Ross Kamera: Stéphane Fontaine Střih: Joseph Krings Hrají: Viggo Mortensen, George MacKay, Samantha

Více

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... ZÁŘÍ 2014

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... ZÁŘÍ 2014 KINO RETRO * DOLBY DIGITAL SURROUND EX 789 01 Zábřeh, Farní 14 tel/fax: 583 414 572, mobil: 775 279 552 (vedoucí kina), e-mail: kino@kinoretro.cz, rezervace míst, předprodej a prodej vstupenek v kulturním

Více

D U B E N 2007. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

D U B E N 2007. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX D U B E N 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

KINO ŠUMAVA LISTOPAD

KINO ŠUMAVA LISTOPAD KINO ŠUMAVA LISTOPAD 1.11./pátek/ 20.00 COLETTE ČR, od 12 let, 126 minut, 100,- Kč. Válečné milostné drama s Jiřím Mádlem v hlavní roli. Opakování. 2.11./sobota/ 17.00 ŠMOULOVÉ 2 USA, přístupno, dabing,

Více

Kino Květen Teplice - program duben

Kino Květen Teplice - program duben Kino Květen Teplice - program duben 01.04. Kamarádi z televize Česko/60min Animované pásmo televizních Večerníčků. 03.04. Čtyři slunce Drama / Komedie Česko/2012/90min Kolik sluncí je třeba, abychom byli

Více

NABÍDKA PROJEKTŮ. Studia DAMÚZA PŘEDSTAVENÍ A PROJEKTY PRO SEZÓNU 2009 / 2010

NABÍDKA PROJEKTŮ. Studia DAMÚZA PŘEDSTAVENÍ A PROJEKTY PRO SEZÓNU 2009 / 2010 NABÍDKA PROJEKTŮ Studia DAMÚZA PŘEDSTAVENÍ A PROJEKTY PRO SEZÓNU 2009 / 2010 Studio DAMÚZA Divadlo pro příští generace působí na divadelní scéně již od roku 1999. Bylo spjato se stejnojmenným prostorem

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D B Ř E Z E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Kino Květen Teplice - program červen

Kino Květen Teplice - program červen Kino Květen Teplice - program červen 01.06. Žena v černém Drama / Horor / Thriller Velká Británie / Kanada / Švédsko/2012/95min Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh Arthura Kippse

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Tučňáci z Madagaskaru 3D Celá rodina v kině Animovaný / Dobrodružný / Komedie USA/2014/90min Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů

Více

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE Platí od 4. 4. do 22. 5. 2011 nebo do vyprodání zásob Adresy prodejen na straně 8 KNIHCENTRUM cz široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy*

Více

TÉMA: Dějiny hudby. (anglická populární huda) Vytvořil: Mgr. Aleš Sucharda Dne: 4. 2. 2012 VY_32_Inovace/4_240

TÉMA: Dějiny hudby. (anglická populární huda) Vytvořil: Mgr. Aleš Sucharda Dne: 4. 2. 2012 VY_32_Inovace/4_240 TÉMA: Dějiny hudby (anglická populární huda) Vytvořil: Mgr. Aleš Sucharda Dne: 4. 2. 2012 VY_32_Inovace/4_240 1 Anotace: Interaktivní výukový materiál prezentace seznamuje žáky s dějinami populární hudby

Více

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz od středy 1. 8. DOPRAVNÍ HŘIŠTĚ OČIMA DĚTÍ Výstava výtvarných prací dětí z MŠ Kytička.

Více

Akce v Jestřebích horách červen 2010

Akce v Jestřebích horách červen 2010 Akce v Jestřebích horách červen 2010 datum/čas: 1.6.2010 15.30 místo: ZŠ Úpice-Lány, sborovna název: Jednání Školské rady ZŠ Úpice-Lány popis: Řádná schůzka Školské rady ZŠ Úpice-Lány. kontakt: ZŠ Úpice-Lány,

Více

Kino Květen Teplice - program leden

Kino Květen Teplice - program leden Kino Květen Teplice - program leden 01.01. Legenda o sovích strážcích 3D Animovaný / Dobrodružný / Fantasy USA / Austrálie /2010 Kino Květen Teplice / od: 15:0017:30 Hlavní postavou je mladý soví kluk

Více

Ariane Mnouchkinová. Tisková zpráva. Národní divadlo Činohra Umělecký šéf Michal Dočekal

Ariane Mnouchkinová. Tisková zpráva. Národní divadlo Činohra Umělecký šéf Michal Dočekal Národní divadlo Činohra Umělecký šéf Michal Dočekal Ariane Mnouchkinová DOKONALÉ ŠTĚSTÍ ANEB 1789 Bojíte se dějin? Přijďte do divadla! Milujete dějiny? Přijďte tam též. Inscenace, na jejímž počátku stál

Více

Newsletter Baletu Národního divadla. Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo.

Newsletter Baletu Národního divadla. Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo. Newsletter Baletu Národního divadla 24 PROSINEC 2013 Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo.cz Vážení a milí přátelé Baletu, nastává nám

Více

PRESSKIT BERANI Hrútar

PRESSKIT BERANI Hrútar PRESSKIT BERANI Hrútar Drama, Island 2015 93 min Režie: Grímur Hákonarson Střih: Kristján Loomford Hudba: Atli Örvarsson Hrají: Sigurður Sigurjónsson, Theodór Júlíusson, Charlotte Bøving a další... Premiéra:

Více

Novinky 2009 Brecht, Bertolt Kupování mosazi ISBN 978-80-86928-52-4 Doporučená cena: 232 Kč 1. vydání Lepoldová, Jana Metodika taneční gymnastiky

Novinky 2009 Brecht, Bertolt Kupování mosazi ISBN 978-80-86928-52-4 Doporučená cena: 232 Kč 1. vydání Lepoldová, Jana Metodika taneční gymnastiky Novinky 2009 Brecht, Bertolt Kupování mosazi (Der Messingkauf) Kupování mosazi je rozhovor mezi filosofem, dramaturgem, hercem a herečkou. Ačkoli dialog zůstal pouze fragmentem, patří tato noční diskuse

Více

jen vézt Nechci se ROZHOVOR Zlata Adamovská

jen vézt Nechci se ROZHOVOR Zlata Adamovská jen ROZHOVOR Zlata Adamovská Nechci se vézt Boří klišé, že ženy nerady řadí. Zlata Adamovská totiž nemá ráda auta s automatem a nechce se nechat připravit o možnost mít nad vozem kontrolu. Možná proto,

Více

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marle BŘEZEN 2014 www.divadlopodpalmovkou.cz zveme vás Můj romantický příběh 2. a 28. února, 13. března 2014, Představení 28. února proběh za přítomnosti

Více

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Česká Lípa28. října 2707, příspěvková organizace www.skolalipa.cz

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Česká Lípa28. října 2707, příspěvková organizace www.skolalipa.cz Číslo projektu Číslo materiálu Název školy Dostupné z: Autor Tematická oblast -Sada 39 CZ.1.07/1.5.00/34.0880 VY_32_INOVACE_770_Pygmalion_ pwp Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Česká Lípa28.

Více

Kniha mého srdce. Oddělení služeb knihovnám

Kniha mého srdce. Oddělení služeb knihovnám Page 1 of 5 Knihovnicko-informační zpravodaj U Nás Vyšlo: 31.3.2009 Číslo: Ročník 19 (2009), Číslo 1 Sekce: Z knihovnických organizací Název článku: Kniha mého srdce Autor: Oddělení služeb knihovnám Zdroj:

Více

PROGRAM KINA SVĚT TÁBOR LISTOPAD 2011

PROGRAM KINA SVĚT TÁBOR LISTOPAD 2011 PROGRAM KINA SVĚT TÁBOR LISTOPAD 2011 úterý 1. listopadu od 17.30 hod. středa 2. listopadu od 17.30 hod. HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI ČÁST 2. V tomto výpravném finále eskaluje bitva mezi dobrem a zlem

Více

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Ř Í J E N 2008. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Ř Í J E N 2008 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ)

GWYN ASHTON (GB) PETRA BÖRNEROVÁ TRIO (HU, SK, CZ) DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o. Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214276, tel./fax: 583 214287 tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214279 /od 14 do 18 h/ e-mail: dksumperk@dksumperk.cz, www.dksumperk.cz,

Více

Vánoce na Film+ FILM+ PREMIÉRA! Kohout na víně 20.12.2013 19:25 hod.

Vánoce na Film+ FILM+ PREMIÉRA! Kohout na víně 20.12.2013 19:25 hod. Vánoce na Film+ FILM+ PREMIÉRA! Kohout na víně 20.12.2013 19:25 hod. Komedie (Německo - 2011-121 min.) Režisér: Til Schweiger Hlavní role: Til Schweiger, Emma Schweiger, Jasmin Gerat, Katharina Thalbach,

Více

Kino Květen Teplice - program srpen

Kino Květen Teplice - program srpen Kino Květen Teplice - program srpen 01.08. Věčně mladá Drama / Romantický USA/2015/110min Je studená zima, minulé století a hlavní hrdinka filmu, Adaline (Blake Lively), havaruje v lese. Není to však normální

Více

02-11-2015 Pondělí 10:00 S 12. Kuků II. (5): Ken v práci 10:30 S 12. Život je boj (5): Noční služba 11:05. Ona 13:10 S 12. Pitva mimozemšťana 15:20

02-11-2015 Pondělí 10:00 S 12. Kuků II. (5): Ken v práci 10:30 S 12. Život je boj (5): Noční služba 11:05. Ona 13:10 S 12. Pitva mimozemšťana 15:20 02-11-20 Pondělí Mí drazí Američané 07:40 Gravitace Dlouhá cesta dolů 11:30 13:00 14:35 Godzilla hvězdy VII. (44) 11:45 Riskni to s Polly 09: 11: (Ne)zadaní Garfield ve filmu :55 Kočky netančí Život jde

Více

Kino Květen Teplice - program září

Kino Květen Teplice - program září Kino Květen Teplice - program září 01.09. Machři 2 Komedie USA/2013/101min Poté, co se Lenny (Adam Sandler) se svou rodinou přestěhoval zpátky do svého rodného města, aby byl ve společnosti svých kamarádů

Více

Dramaturgický plán ds DISK 2004 / 2005 doplněno údaji k 10.2.2005

Dramaturgický plán ds DISK 2004 / 2005 doplněno údaji k 10.2.2005 Dramaturgický plán ds DISK 2004 / 2005 doplněno údaji k 10.2.2005 KČD 1 Tennessee Williams: Tramvaj do stanice touha režie: Thomas Zielinski dramaturgie: Vladimír Čepek scéna: Ľubica Melcerová kostýmy:

Více

Nasvícení divadelní inscenace Písně, básně, balady

Nasvícení divadelní inscenace Písně, básně, balady JANÁČKOVA AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V BRNĚ Divadelní fakulta Ateliér divadelního manažerství a jevištní technologie Jevištní technologie Nasvícení divadelní inscenace Písně, básně, balady Absolventský projekt

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Hlava - ruce - srdce Česko/2010/100min Scénář filmu Hlava, ruce, srdce vypovídá o lokalitě střední Evropy ve zvláštní - hraniční době první světové války.

Více

1 O ãem vlastnû mluvíme a jak to v echno zaãalo?

1 O ãem vlastnû mluvíme a jak to v echno zaãalo? 1 O ãem vlastnû mluvíme a jak to v echno zaãalo? Jak se zdá, smrt poskytuje myslím anglosaské rasy vût í zdroj nevinné zábavy neïjakékoli jiné téma. Dorothy L. Sayersová Tato slova napsala Dorothy L. Sayersová

Více

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září

SOBOTA 1. září. NEDĚLE 2. září SOBOTA 1. září Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená USA, animovaný, 97 min, dabing. Vstupné: 110 Kč Upgrade USA, scifi/thriller, 100 min, titulky. Přístupný od 15 let. Vstupné: 120 Kč Alfa USA, drama/akční/dobrodružný,

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 36/2011

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 36/2011 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 36/2011 Co chystáme tento týden: Tento týden budeme opět na SOU Lišov. Pro studenty všech prvních ročníků realizujeme adaptační kurz. Je zaměřen nejen na období přechodu ze základních

Více

VYBRANÉ TRENDY SOUČASNÉ LITERATURY PRO DOSPÍVAJÍCÍ

VYBRANÉ TRENDY SOUČASNÉ LITERATURY PRO DOSPÍVAJÍCÍ VYBRANÉ TRENDY SOUČASNÉ LITERATURY PRO DOSPÍVAJÍCÍ Etapizace dětského čtenářství Předčtenářská Předškolní - mladší (do 3 let) etapa věk - starší (3 6 let) Mladší školní věk - 1. fáze (6 8 let) (prepubescence)

Více

Tisková konference v divadle Reduta 4. 9. 2015

Tisková konference v divadle Reduta 4. 9. 2015 Ira Levin Veroničin pokoj Mrazivý horor, anebo rozštěp duše, z něhož mrazí neméně? Překlad: Režie: Dramaturgie: Výprava: Hudba: Úprava textu: Inspice a nápověda: Jitka Sloupová Dodo Gombár Ilona Smejkalová

Více

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem CELEBRITY s.r.o., komedie v lehkém francouzském stylu, svým námětem vychází z úspěšné divadelní hry Antonína Procházky (zvaného český Moliére), která byla prověřená stovkami repríz na divadelních scénách

Více

DOROTKA DĚDKOVÁ, JITKA ČVANČAROVÁ, PAVEL ŘEZNÍČEK, MARTIN HOFMANN, JANA KRAUSOVÁ, MAREK TACLÍK VE FILMU MARII PROCHÁZKOVÉ V PRODUKCI BIONAUT FILMS

DOROTKA DĚDKOVÁ, JITKA ČVANČAROVÁ, PAVEL ŘEZNÍČEK, MARTIN HOFMANN, JANA KRAUSOVÁ, MAREK TACLÍK VE FILMU MARII PROCHÁZKOVÉ V PRODUKCI BIONAUT FILMS DOROTKA DĚDKOVÁ, JITKA ČVANČAROVÁ, PAVEL ŘEZNÍČEK, MARTIN HOFMANN, JANA KRAUSOVÁ, MAREK TACLÍK VE FILMU MARII PROCHÁZKOVÉ V PRODUKCI BIONAUT FILMS KONEČNĚ FILM O LÁSCE, KTERÝ MŮŽETE VIDĚT S DĚTMI PREMIERA

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

Vážená paní uc itelko, pane uc iteli,

Vážená paní uc itelko, pane uc iteli, Vážená paní uc itelko, pane uc iteli, Dovolte mi, abych Vás pozvala na přehlídku filmu FEBIOFEST - JUNIOR, která je již tradic ně uváděna v rámci jednoho z největších c eských filmových festivalu, FEBIOFEST.

Více

Jaká je Vaše Alice v připravované inscenaci hry Williama Nicholsona Na ústupu? Jak probíhají přípravy? Nač se diváci mohou těšit?

Jaká je Vaše Alice v připravované inscenaci hry Williama Nicholsona Na ústupu? Jak probíhají přípravy? Nač se diváci mohou těšit? Ředitel ND: akad. arch. Daniel Dvořák Šéf činohry ND: Michal Dočekal Tisková zpráva William Nicholson NA ÚSTUPU Česká premiéra 24. a 25. listopadu 2005 v Divadle Kolowrat William Nicholson (1948) NA ÚSTUPU

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Expresionistická balada z české vesnice

Expresionistická balada z české vesnice Ředitel ND: akad. arch. Daniel Dvořák Šéf činohry ND: Michal Dočekal Tisková zpráva Fráňa Šrámek ZVONY Premiéra 15. a 16. června 2006 v Národním divadle Fráňa Šrámek (1877-1952) ZVONY Expresionistická

Více