Sportovní centra mládeže Českého svazu triatlonu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sportovní centra mládeže Českého svazu triatlonu"

Transkript

1 Sportovní centra mládeže Českého svazu triatlonu Hodnocení za rok Organizace a struktura řízení SCM ČSTT 2. Členství ve SCM ČSTT 3. Ekonomické zajištění SCM ČSTT 4. Kontrolní činnost SCM ČSTT 5. Mediální podpora SCM ČSTT 6. Hodnocení jednotlivých SCM ČSTT Zpracoval: Milan Kulman, koordinátor SCM ČSTT Předkládá: Český svaz triatlonu Atletická 100/2 PS Praha 6 Strana 1 (celkem 13)

2 1.Organizace a struktura řízení SCM ČSTT Za činnost SCM ČSTT zodpovídají volené orgány ČSTT. Rada a Výkonný výbor ČSTT rozhodují o zásadních souvislostech v SCM a to zejména v oblasti: - kompetencí řízení jednotlivých SCM - ekonomické - zařazování a vyřazování talentovaných sportovců - ročních tréninkových cyklů jednotlivých SCM Veškerou činnost jednotlivých center zajišťují vedoucí trenéři SCM v sou se spolupracujícími kluby. Činnost všech center koordinuje centrálně koordinátor SCM ČSTT ve spolupráci s Trenérsko metodickou komisí ČSTT. Čtyřikrát ročně je svolána porada vedoucích trenérů SCM, zabývající se otázkami a úkoly související s činností SCM ČSTT. 2. Členství ve SCM ČSTT Sportovci jsou do SCM ČSTT zařazováni na roční tréninkový cyklus ( RTC) tzn.: od 1. října do 30. září následujícího kalendářního roku. Návrh na zařazení a vyřazení sportovců do/ze SCM předkládá vedoucí trenér centra, osobní trenér sportovce, nebo mateřský klub.výběrové řízení probíhá vždy centrálně dle Směrnice ČSTT. Návrh a doporučení na zařazení sportovců do SCM zpracovává TMK ve spolupráci s koordinátorem SCM a tento jej předkládá VV ČSTT ke schválení. Všichni zařazení sportovci jsou povinni podepsat Čestné prohlášení sportovce o splnění podmínek pro zařazení do SCM ČSTT, ve kterém se zavazují dodržovat nároky požadované režimem SCM ČSTT. 3. Ekonomické zajištění SCM ČSTT Využívání finančních prostředků je dáno příslušnými Směrnicemi MŠMT ČR a ČSTT. Finanční rozpočet SCM ČSTT připravuje koordinátor ve spolupráci s TMK a s členem VV ČSTT odpovědným za ekonomiku. Finanční prostředky státní dotace určené na činnost SCM ČSTT jsou především využívány na pokrytí potřeb souvisejících se zajištěním tréninkových a materiálních potřeb pro zařazené sportovce. Prostředky státní dotace na činnost SCM ČSTT jsou jednotlivým spolupracujícím klubům poskytovány na základě smlouvy, která stanoví přesná pravidla využití. Vedení účetnictví SCM ČSTT zajišťuje centrálně prostřednictvím účtárny ČSTV koordinátor SCM ČSTT, za jehož vedení zodpovídá. Vyúčtování probíhá ve spolupráci s vedoucími trenéry SCM a sekretariátem ČSTT. Účetní dokumentace je vedena v účetnictví spolupracujících klubů. Vyúčtování čerpání finančních prostředků na činnost SCM ČSTT za kalendářní rok se řídí obecnými pravidly pro vedení účetnictví a interními pokyny ČSTT pro zpracování a vyúčtování poskytnutých finančních prostředků. Neinvestiční majetek pořízený z prostředků na činnost SCM je majetkem tělovýchovného klubu, oddílu, po celou dobu trvání SCM. Evidován je na evidenčních kartách a zapůjčován výhradně členům centra. Strana 2 (celkem 13)

3 4. Kontrolní činnost SCM ČSTT Kontrolní činnost v oblasti obsahové, organizační a metodické provádí ve SCM ČSTT a klubech spolupracujících při zajištění sportovní přípravy závodníků SCM ČSTT koordinátor SCM ČSTT a TMK ČSTT. TMK ČSTT provádí oponenturu vedení tréninkového procesu v jednotlivých centrech. Kontrolní činnost ČSTT zaměřenou na nakládání s finančními prostředky na úrovni jednotlivých SCM ČSTT a klubů spolupracujících při zajištění sportovní přípravy členů SCM ČSTT realizuje koordinátor SCM, a Revizní komise ČSTT. Výsledky všech vnitřních kontrol jsou průběžně předkládány VV ČSTT. 5. Mediální podpora SCM ČSTT Podstatně větší prezentování SCM ČSTT, sportovních klubů pracujících s mládeží, triatlonových sportovních tříd včetně výsledků jejich práce se uskutečňuje pravidelně v měsíčníku MOJE 1 NOVINY a připravena je spolupráce s dalším periodikem, měsíčníkem ŠKOLNÍ SPORT, který je rovněž zaměřen na informovanost mládeže. Tyto periodika jsou určena pro všechny základní školy v České republice, Dětské domovy, dětské diagnostické ústavy a SOS vesničky. Pro lepší čitelnost systému SCM ČSTT a pro triatlonovou veřejnost, jsou rovněž zveřejňovány na webových stránkách všechny podstatné dokumenty týkající se Sportovních center mládeže. 6. Hodnocení jednotlivých SCM ČSTT v roce 2005 Kritéria: - výsledky a hodnocení jednotlivých členů SCM ČSTT v závodech Českého poháru - úspěšnost členů SCM ČSTT v juniorských a seniorských reprezentačních výběrech - hodnocení organizace a úroveň vedení SCM ČSTT - hodnocení vedoucích SCM ČSTT Plnění jednotlivých kritérií určilo pořadí Sportovních center mládeže v roce 2005 v následujícím pořadí: SCM ČSTT Brno DP SCM ČSTT Tábor 3. SCM ČSTT Praha 4. DP SCM ČSTT Pardubice 5. SCM ČSTT Plzeň Stupnice hodnocení: 1.velmi dobrá, 2, dobrá, 3. vyhovující, 4. nevyhovující Hodnocení zpracoval Milan Kulman koordinátor SCM ČSTT Strana 3 (celkem 13)

4 6. Hodnocení SCM ČSTT SCM ČSTT Praha Trenéři - realizační tým Jméno a příjmení Funkce Pracovně právní vztah k ČSTT Mgr. Jiří Trnka vedoucí trenér dohoda o pracovní Ing. Martin Dvořák pomocný trenér dohoda o pracovní Petr Polívka pomocný trenér dohoda o pracovní Počet vedených sportovců Kvalifikace 22 FTVS UK trenér triatlonu 1.tř. 14 FTVS UK trenér triatlonu 1.tř. 14 trenér 2.třídy Počet zařazených sportovců a přehled nejvýznamnějších výsledků Triatlon Duatlon Triatlon Jméno a příjmení Ročník Kategorie Sportovní klub ZON,ME, MS ME, MS ČP FISCHEROVÁ Antonie 86 J SK SPORTPRESTIŽ Praha 2. FISCHEROVÁ Jana 85 K 23 SK SPORTPRESTIŽ Praha 11. HAMPEJS Jiří 86 J SK SPORTPRESTIŽ Praha 36. ME, 45.-.MS 2. KRATOCHVÍL David 87 J SK SPORTPRESTIŽ Praha 13. MERTEN Jakub 86 J SK SPORTPRESTIŽ Praha 9. SLAMIAK Petr 85 K 23 SK SPORTPRESTIŽ Praha 21. STEHLÍK Pavel l** 85 K 23 SK SPORTPRESTIŽ Praha SVOBODA Tomáš 85 K 23 SK SPORTPRESTIŽ Praha 38. ŠIMÁNKOVÁ Jana ** 85 K 23 SK SPORTPRESTIŽ Praha VAŠINOVÁ Tereza 88 D SK SPORTPRESTIŽ Praha 14. ZON, 40.-ME 1. BERAN Jan 88 D TS SPORTPRESTIŽ Praha 8. VALENTA Lukáš 85 K 23 TSK Praha 29. VÍT Antonín 85 K 23 ATEX TUFO Zlín 16. TRNKOVÁ Vendula 83 K 23 Author Triatlon Praha ME 1. ANDRŠ Martin 88 D Tri Ski H.Počernice 14. JAROŠ Jakub 88 D Tri Ski H.Počernice 17. LITOŠOVÁ Daniela * 88 D Tri Ski H.Počernice CERMAN Tomáš 88 D PILKINGTON TK Stráž p. R. 18. FRANCKE Jan 84 K 23 TJ Bižuterie Jablonec 6. FRANCKE Michal 86 J TJ Bižuterie Jablonec 25.-ME, MS-dfn 17.-ME 1. KADLEC Jakub 87 J LABE TRI CLUB 6. LHOTOVÁ Kateřina 89 D LABE TRI KLUB 20.-ZON, 34.-ME 2. * Pro nedodržení povinnosti členů SCM ČSTT pozastaveno od členství ve SCM ČSTT **Pro nedodržení povinnosti členů SCM ČSTT pozastaveno od členství ve SCM ČSTT Strana 4 (celkem 13)

5 Hodnocení organizace a vedení SCM ČSTT Praha Hodnocená oblast A.Řízení a práce 1. komunikace koordinátora SCM s vedoucím trenérem 1 2. informovanost koordinátora SCM ze strany vedoucího trenéra SCM 2 3. plnění úkolů vedoucího trenéra vyplývající z SCM 2 4. míra spoluúčasti vedoucího trenéra na rozhodnutích týkajících se SCM 1 5. zpětná vazba mezi vedoucím trenérem a koordinátorem na základě vykonané práce 2 6. řešení problémů SCM - celkově 2 7. pracovní vztah s koordinátorem SCM 1 8. spolupráce vedoucího trenéra se sportovci samostatně se připravujícími 2 9. spolupráce vedoucího trenéra s trenéry samostatně se připravujících sportovců péče o další talenty v prostředí triatlonu úspěšnost sportovců v hodnocení Českém poháru úspěšnost sportovců v hodnocení mezinárodních soutěžích 3 B.Osobní rozvoj 13. udržování, nebo prohlubování kvalifikace 2 C. Pracovní prostředí 14. zajištění tréninkových potřeb sportovců SCM (bazén, tělocvična,aj.) vybavení SCM sportovním materiálem vybavení pro metodické a servisní zabezpečení SCM 1 D. Změny v období od posledního hodnocení ano stejné ne 17. došlo ke zlepšení v oblasti A, otázky 1-7? x 18. došlo ke zlepšení v oblasti A, otázky 8-11? x 19. došlo ke zlepšení v oblasti B? x 20. došlo ke zlepšení v oblasti C? x Celkem bodů 28 Strana 5 (celkem 13)

6 SCM ČSTT Brno Trenéři - realizační tým Jméno a příjmení Funkce Pracovně právní vztah k ČSTT Mgr. Zdeněk vedoucí trenér dohoda o pracovní Tobiáš Tomáš Klíma pomocný trenér dohoda o pracovní Počet vedených Kvalifikace sportovců 14 FTVS UK trenér triatlonu 1.tř. 8 trenér triatlonu 3.tř. Počet zařazených sportovců a přehled nejvýznamnějších výsledků Triatlon Duatlon Triatlon Jméno a příjmení Ročník Kategorie Sportovní klub ZON,ME, MS ME, MS ČP KROUPA Miloš 85 K 23 OLYMPO TEAM Brno 20. KROUPA Tomáš 87 J OLYMPO TEAM Brno 5. KUBÍNEK František 88 D OLYMPO TEAM Brno 3. ZON 1. KUMSTÁT Michal 82 K 23 OLYMPO TEAM Brno 15. ME 1. SERVIT Tomáš 86 J OLYMPO TEAM Brno 16.-ME 11. ŠUŠLÁK Ondřej 86 J OLYMPO TEAM Brno 15. ZDRAŽIL Tomáš 85 K 23 OLYMPO TEAM Brno 11. DVOŘÁK Ladislav 82 K 23 OLYMPO TEAM Brno 6. ČELŮSTKA Jan 82 K 23 Author Triatlon Praha 13. HIRT Lukáš 88 D TJ M.Budějovice 10. ZON 2. KALABUSOVÁ Hana 88 D HYZL TEAM 7. SLATINSKÝ Miroslav 87 J TJ M.Budějovice 10. PURKAR Lukáš 88 D HYZL TEAM 23.- ZON 5. BLINKA Ondřej * 88 D HOKOR Rožnov p.r. 35. * Pro nedodržení povinnosti členů SCM ČSTT pozastaveno od členství ve SCM ČSTT Strana 6 (celkem 13)

7 Hodnocení organizace a vedení SCM ČSTT Brno Hodnocená oblast A.Řízení a práce 1. komunikace koordinátora SCM s vedoucím trenérem 1 2. informovanost koordinátora SCM ze strany vedoucího trenéra SCM 2 3. plnění úkolů vedoucího trenéra vyplývající z SCM 2 4. míra spoluúčasti vedoucího trenéra na rozhodnutích týkajících se SCM 1 5. zpětná vazba mezi vedoucím trenérem a koordinátorem na základě vykonané práce 1 6. řešení problémů SCM - celkově 2 7. pracovní vztah s koordinátorem SCM 1 8. spolupráce vedoucího trenéra se sportovci samostatně se připravujícími 2 9. spolupráce vedoucího trenéra s trenéry samostatně se připravujících sportovců péče o další talenty v prostředí triatlonu úspěšnost sportovců v hodnocení Českém poháru úspěšnost sportovců v hodnocení mezinárodních soutěžích 2 B.Osobní rozvoj 13. udržování, nebo prohlubování kvalifikace 1 C. Pracovní prostředí 14. zajištění tréninkových potřeb sportovců SCM (bazén, tělocvična,aj.) vybavení SCM sportovním materiálem vybavení pro metodické a servisní zabezpečení SCM 1 D. Změny v období od posledního hodnocení ano stejné ne 17. došlo ke zlepšení v oblasti A, otázky 1-7? x 18. došlo ke zlepšení v oblasti A, otázky 8-10? x 19. došlo ke zlepšení v oblasti B? x 20. došlo ke zlepšení v oblasti C? x Celkem bodů 23 Strana 7 (celkem 13)

8 SCM ČSTT Plzeň Trenéři - realizační tým Jméno a příjmení Mgr. Zbyšek Zeman Bc. Jaroslav Šmíd Mgr. Lucie Zelenková Funkce vedoucí trenér pomocný trenér pomocný trenér Pracovně právní vztah k ČSTT dohoda o pracovní dohoda o pracovní dohoda o pracovní Počet vedených Kvalifikace sportovců 14 PF ZČU Plzeň, trenér triatlonu 3.tř. 8 trenér triatlonu 3.tř. FTVS UK doplňuje vzdělání 8 FTVS UK doplňuje vzdělání Počet zařazených sportovců a přehled nejvýznamnějších výsledků Jméno a příjmení Ročník Kategorie Sportovní klub Triatlon ZON,ME, MS Duatlon ME, MS Triatlon ČP KOLÁŘOVÁ Hana 88 D TK Slavia VŠ Plzeň 6.-ZON, 30.- ME 3. KYPTA Tomáš 85 K 23 TK Slavia VŠ Plzeň 3. LUKEŠOVÁ Michala 85 K 23 TK Slavia VŠ Plzeň 3. MAŠEK Petr 83 K 23 TK Slavia VŠ Plzeň 18. NASLER Petr * 86 J TK Slavia VŠ Plzeň 18. NOVÁK Tomáš * 88 D TK Slavia VŠ Plzeň ŠLAJS Pavel * 88 D TK Slavia VŠ Plzeň ZEMANOVÁ Hana ** 87 J TK Slavia VŠ Plzeň ME - DFN 5. MASTNÁ Tereza 85 K 23 TK Slavia VŠ Plzeň 8. JAŇOUR Tomáš 85 K 23 TK JASO Plzeň 33. SOPR Ondřej ** 85 K 23 TK JASO Plzeň 34. ŽUFANOVÁ Petra 85 K 23 TK JASO Plzeň 4. BÁČA Jan ** 88 D AC START K.Vary 31. * Pro nedodržení povinnosti členů SCM ČSTT pozastaveno od členství ve SCM ČSTT **Pro nedodržení povinnosti členů SCM ČSTT pozastaveno od členství ve SCM ČSTT Strana 8 (celkem 13)

9 Hodnocení organizace a vedení SCM ČSTT Plzeň Hodnocená oblast A.Řízení a práce 1. komunikace koordinátora SCM s vedoucím trenérem 1 2. informovanost koordinátora SCM ze strany vedoucího trenéra SCM 2 3. plnění úkolů vedoucího trenéra vyplývající z SCM 3 4. míra spoluúčasti vedoucího trenéra na rozhodnutích týkajících se SCM 2 5. zpětná vazba mezi vedoucím trenérem a koordinátorem na základě vykonané práce 2 6. řešení problémů SCM - celkově 2 7. pracovní vztah s koordinátorem SCM 1 8. spolupráce vedoucího trenéra se sportovci samostatně se připravujícími 2 9. spolupráce vedoucího trenéra s trenéry samostatně se připravujících sportovců péče o další talenty v prostředí triatlonu úspěšnost sportovců v hodnocení Českém poháru úspěšnost sportovců v hodnocení mezinárodních soutěžích 3 B.Osobní rozvoj 13. udržování, nebo prohlubování kvalifikace 4 C. Pracovní prostředí 14. zajištění tréninkových potřeb sportovců SCM (bazén, tělocvična,aj.) vybavení SCM sportovním materiálem vybavení pro metodické a servisní zabezpečení SCM 1 D. Změny v období od posledního hodnocení ano stejné ne 17. došlo ke zlepšení v oblasti A, otázky 1-7? x 18. došlo ke zlepšení v oblasti A, otázky 8-10? x 19. došlo ke zlepšení v oblasti B? x 20. došlo ke zlepšení v oblasti C? x Celkem bodů 32 Strana 9 (celkem 13)

10 DP SCM ČSTT Pardubice Trenéři - realizační tým Jméno a příjmení Funkce Pracovně právní vztah k ČSTT Mgr. Jiří Seidl vedoucí trenér dohoda o pracovní Ondřej Bulis pomocný trenér dohoda o pracovní Počet vedených Kvalifikace sportovců 11 FTVS UK trenér triatlonu 1.tř. 10 FTVS UK doplňuje vzdělání trenér triatlonu 3.tř. Počet zařazených sportovců a přehled nejvýznamnějších výsledků Jméno a příjmení Ročník Kategorie Sportovní klub Triatlon ZON,ME, MS Duatlon ME, MS Triatlon ČP DUDKOVÁ Kateřina 88 D NOVÝ VĚK TRIATLONU 5. TUREK Jan 86 J NOVÝ VĚK TRIATLONU 17. KASAL Jan * 86 J NOVÝ VĚK TRIATLONU LUPTOVSKÝ Matěj* 87 J NOVÝ VĚK TRIATLONU POSPÍCHAL Zbyněk 86 J OLYMPO TEAM Brno ME 39.-ME 3. REZEK Lukáš 86 J TT Pardubice 12. RYBÁČEK Miroslav 87 J RUDY PROJECT Louny 62. -ME 8. SOUKUP Petr 87 J TJ Sokol Nová Paka 4. ŠKUBALA Martin ** 85 K 23 CYKLO STRATÍLEK 39. TOMÁŠEK Lukáš 88 D TT MIP Polička 6. JENÍČEK Ondřej 88 D FORT SMC ZON 4. * Pro nedodržení povinnosti členů SCM ČSTT pozastaveno od členství ve SCM ČSTT **Pro nedodržení povinnosti členů SCM ČSTT pozastaveno od členství ve SCM ČSTT Strana 10 (celkem 13)

11 Hodnocení organizace a vedení DP SCM ČSTT Pardubice Hodnocená oblast A.Řízení a práce 1. komunikace koordinátora SCM s vedoucím trenérem 1 2. informovanost koordinátora SCM ze strany vedoucího trenéra SCM 2 3. plnění úkolů vedoucího trenéra vyplývající z SCM 3 4. míra spoluúčasti vedoucího trenéra na rozhodnutích týkajících se SCM 3 5. zpětná vazba mezi vedoucím trenérem a koordinátorem na základě vykonané práce 2 6. řešení problémů SCM - celkově 2 7. pracovní vztah s koordinátorem SCM 1 8. spolupráce vedoucího trenéra se sportovci samostatně se připravujícími 2 9. spolupráce vedoucího trenéra s trenéry samostatně se připravujících sportovců péče o další talenty v prostředí triatlonu úspěšnost sportovců v hodnocení Českém poháru úspěšnost sportovců v hodnocení mezinárodních soutěžích 3 B.Osobní rozvoj 13. udržování, nebo prohlubování kvalifikace 1 C. Pracovní prostředí 14. zajištění tréninkových potřeb sportovců SCM (bazén, tělocvična,aj.) vybavení SCM sportovním materiálem vybavení pro metodické a servisní zabezpečení SCM 1 D. Změny v období od posledního hodnocení ano stejné ne 17. došlo ke zlepšení v oblasti A, otázky 1-7? x 18. došlo ke zlepšení v oblasti A, otázky 8-10? x 19. došlo ke zlepšení v oblasti B? x 20. došlo ke zlepšení v oblasti C? x Celkem bodů 31 Strana 11 (celkem 13)

12 DP SCM ČSTT Tábor Trenéři - realizační tým Jméno a příjmení Funkce Pracovně právní vztah k ČSTT Martin Hotový vedoucí trenér dohoda o pracovní Počet vedených Kvalifikace sportovců 6 FTVS UK trenér triatlonu 2.tř. Počet zařazených sportovců a přehled nejvýznamnějších výsledků Triatlon Duatlon Triatlon Jméno a příjmení Ročník Kategorie Sportovní klub ZON,ME, MS ME, MS ČP HOŘEJŠÍ Věra 88 D SK TT KOVOSVIT 6. KOLIBÍKOVÁ Eliška 85 K 23 SK TT KOVOSVIT 6. KOLIBÍKOVÁ Šárka * 85 K 23 SK TT KOVOSVIT KOLOMAZNÍKOVÁ Eva 84 K 23 SK TT KOVOSVIT 2. JANÍKOVÁ Kateřina 87 J TT Tálín 3. MAŠEK Štěpán 86 J TT Tálín 7. * Zraněna při tréninku ( dle lékařské zprávy nebylo možné sezónu absolvovat ) Strana 12 (celkem 13)

13 Hodnocení organizace a vedení DP SCM ČSTT Tábor Hodnocená oblast A.Řízení a práce 1. komunikace koordinátora SCM s vedoucím trenérem 1 2. informovanost koordinátora SCM ze strany vedoucího trenéra SCM 2 3. plnění úkolů vedoucího trenéra vyplývající z SCM 1 4. míra spoluúčasti vedoucího trenéra na rozhodnutích týkajících se SCM 1 5. zpětná vazba mezi vedoucím trenérem a koordinátorem na základě vykonané práce 1 6. řešení problémů SCM - celkově 1 7. pracovní vztah s koordinátorem SCM 1 8. spolupráce vedoucího trenéra se sportovci samostatně se připravujícími 2 9. spolupráce vedoucího trenéra s trenéry samostatně se připravujících sportovců péče o další talenty v prostředí triatlonu úspěšnost sportovců v hodnocení Českém poháru úspěšnost sportovců v hodnocení mezinárodních soutěžích 4 B.Osobní rozvoj 13. udržování, nebo prohlubování kvalifikace 1 C. Pracovní prostředí 14. zajištění tréninkových potřeb sportovců SCM(bazén, tělocvična,aj.) vybavení SCM sportovním materiálem vybavení pro metodické a servisní zabezpečení SCM 1 D. Změny v období od posledního hodnocení ano stejné ne 17. došlo ke zlepšení v oblasti A, otázky 1-7? x 18. došlo ke zlepšení v oblasti A, otázky 8-10? x 19. došlo ke zlepšení v oblasti B? x 20. došlo ke zlepšení v oblasti C? x Celkem bodů 23 Strana 13 (celkem 13)

City Triathlon Karlovy Vary 2007 6. závod ČP v triatlonu M. Frouz hlavní rozhodčí

City Triathlon Karlovy Vary 2007 6. závod ČP v triatlonu M. Frouz hlavní rozhodčí VÝSLEDKOVÁ LISTINA - MUŽI - absolutní pořadí 1,5-40 - 10 km Vzduch: 24,0 Voda: 18,6 St.č. Jméno Klub/Země Roč. Kat. # Plavání # 100 m Kolo # km/h Běh # 1 km Cíl 1. 1 OSPALÝ Filip Ekol elite TT team 76

Více

Sportovní třídy. Český svaz triatlonu. Hodnocení činnosti za rok 2006. Milan Kulman, koordinátor SCM a ST ČSTT Pavel Valenta, předseda TMK ČSTT

Sportovní třídy. Český svaz triatlonu. Hodnocení činnosti za rok 2006. Milan Kulman, koordinátor SCM a ST ČSTT Pavel Valenta, předseda TMK ČSTT Sportovní třídy Českého svazu triatlonu Hodnocení činnosti za rok 2006 Zpracoval: Milan Kulman, koordinátor SCM a ST ČSTT Pavel Valenta, předseda TMK ČSTT Předkládá: Český svaz triatlonu Atletická 100/2

Více

Prováděcí pokyny. k Projektu činnosti SPORTOVNÍCH CENTER MLÁDEŽE ČSTT PRO OBDOBÍ 2007-2008. Přílohy:

Prováděcí pokyny. k Projektu činnosti SPORTOVNÍCH CENTER MLÁDEŽE ČSTT PRO OBDOBÍ 2007-2008. Přílohy: Prováděcí pokyny k Projektu činnosti SPORTOVNÍCH CENTER MLÁDEŽE ČSTT PRO OBDOBÍ 2007-2008 Přílohy: Grafické znázornění organizace a řízení SCM ČSTT Grafické znázornění zdravotního zajištění SCM ČSTT Rozpočet

Více

Prováděcí pokyny k Programu činnosti Sportovních center mládeže ČTA (dále jen SCM)

Prováděcí pokyny k Programu činnosti Sportovních center mládeže ČTA (dále jen SCM) ČESKÁ TRIATLONOVÁ ASOCIACE (dále jen ČTA) Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Prováděcí pokyny k Programu činnosti Sportovních center mládeže ČTA (dále jen SCM) pro období 2011-2012 Za ČTA zpracovali:

Více

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji pro období 2015 2018

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji pro období 2015 2018 Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované mládeže v moderním pětiboji pro období 2015 2018 (zásady a prováděcí pokyny) Schválil výkonný výbor ČSMP dne 20. 11. 2014. OBSAH: 1. VÝCHODISKA, POSLÁNÍ

Více

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji pro období 2013 2014

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji pro období 2013 2014 Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované mládeže v moderním pětiboji pro období 2013 2014 (zásady a prováděcí pokyny) Schválil výkonný výbor ČSMP dne 3. 12. 2013. OBSAH: 1. VÝCHODISKA, POSLÁNÍ

Více

SPORTOVNÍ CENTRA MLÁDEŽE

SPORTOVNÍ CENTRA MLÁDEŽE SPORTOVNÍ CENTRA MLÁDEŽE (upřesňující informace ČSPS k činnosti Sportovních center mládeže) 1. Úvodní ustanovení Článek I. Všeobecná ustanovení Sportovní centrum mládeže (dále jen SCM) je organizační jednotkou

Více

KONCEPCE FUNGOVÁNÍ STŘEDISEK MLÁDEŽE (STM)

KONCEPCE FUNGOVÁNÍ STŘEDISEK MLÁDEŽE (STM) KONCEPCE FUNGOVÁNÍ STŘEDISEK MLÁDEŽE (STM) ČÁST 1: SPS Díl 1: Všeobecná ustanovení Čl. 1 (1) Sportovní středisko (dále SpS) je základem péče o sportovně talentovanou mládež a je provozováno na základě

Více

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji na rok 2018

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji na rok 2018 PROJEKT: Sportovně talentovaná mládež 2018 Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované mládeže v moderním pětiboji na rok 2018 (zásady a prováděcí pokyny) OBSAH: 1. VÝCHODISKA, POSLÁNÍ A ÚKOLY

Více

ČEZ Jablonecký sprint triatlon 2009

ČEZ Jablonecký sprint triatlon 2009 VÝSLEDKOVÁ LISTINA - MUŽI - absolutní pořadí 22,0 ČEZ Jablonecký sprint triatlon 2009 3. závod Age Groups 2009 1. 24 FRANCKE Jan Venca TJ Bižuterie Jbc 84 M20-29 1 10:20,5 2. 01:23 30:55,3 1. 38,81 17:45,3

Více

Zásady činnosti Sportovních center mládeže

Zásady činnosti Sportovních center mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy č.j.: 12 200/2004 50 Zásady činnosti Sportovních center mládeže Článek I Všeobecná ustanovení 1. Zásady pro činnost Sportovních center mládeže vycházejí ze

Více

Plzeňský dětský triatlon závod ČP v triatlonu dorostu

Plzeňský dětský triatlon závod ČP v triatlonu dorostu 0,75-20 - 5 km DOROSTENCI 21. ročník 4. závod ČP v triatlonu dorostu 1. 123 PLZÁK Matěj TTK SLAVIA VŠ Pl. 90 M16-1 1 10:34,7 6 01:25 41:53,3 2 28,65 16:56,9 6 03:23 58:50,2 100,0 I. 2492 2. 118 ŠLAJS Petr

Více

Systém sportovně talentované mládeže období

Systém sportovně talentované mládeže období Systém sportovně talentované mládeže období 2018 2022 Všeobecná ustanovení: Základním článkem systému jsou tréninková centra "Sportovní centra mládeže - SCM" a "Sportovní střediska - SpS" financovaná z

Více

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, Praha 6, tel.: ,

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, Praha 6, tel.: , ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, email: cgf@gymfed.cz P R O V Á D Ě C Í P O K Y N Y pro Sportovní střediska - SpS (olympijské gymnastické sporty) platné od

Více

SMĚRNICE PRO ČINNOST SCM, SpS, RcM (SCM - RCJ, SCM - RCSS)

SMĚRNICE PRO ČINNOST SCM, SpS, RcM (SCM - RCJ, SCM - RCSS) SMĚRNICE PRO ČINNOST SCM, SpS, RcM (SCM - RCJ, SCM - RCSS) Směrnice č.10 platná od 23. 2. 2018 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Na základě zákona č.115/2001 Sb., o podpoře sportu, ve znění pozdějších předpisů a

Více

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, p.o. box 40. tel./fax: 257 210 811 P R O V Á D Ě C Í P O K Y N Y pro Ostatní sportovní střediska - OSpS platné od 1.1.2014 Zpracovali: R. Řehořová,

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA XXXIV. ročníku BĚHU BORSKÝM PARKEM & VI. ročníku memoriálu Jaroslava Bešťáka. 18. října 2003 Sport Club Plzeň

VÝSLEDKOVÁ LISTINA XXXIV. ročníku BĚHU BORSKÝM PARKEM & VI. ročníku memoriálu Jaroslava Bešťáka. 18. října 2003 Sport Club Plzeň VÝSLEDKOVÁ LISTINA XXXIV. ročníku BĚHU BORSKÝM PARKEM & VI. ročníku memoriálu Jaroslava Bešťáka 18. října 2003 Sport Club Plzeň Pavel Razým ředitel závodu Vladislav Razým st. hlavní rozhodčí přihlášeno:

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA XXXIII. ročníku BĚHU BORSKÝM PARKEM & V. ročníku memoriálu Jaroslava Bešťáka. 19. října 2002 Sport Club Plzeň

VÝSLEDKOVÁ LISTINA XXXIII. ročníku BĚHU BORSKÝM PARKEM & V. ročníku memoriálu Jaroslava Bešťáka. 19. října 2002 Sport Club Plzeň VÝSLEDKOVÁ LISTINA XXXIII. ročníku BĚHU BORSKÝM PARKEM & V. ročníku memoriálu Jaroslava Bešťáka 19. října 2002 Sport Club Plzeň Pavel Razým ředitel závodu Vladislav Razým st. hlavní rozhodčí přihlášeno:

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÝ ATLETICKÝ SVAZ

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÝ ATLETICKÝ SVAZ SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÝ ATLETICKÝ SVAZ Číslo předpisu 8/2016 Účinnost od 1. ledna 2017 Směrnice ČAS ze dne 15. prosince 2016 o článcích péče o talentovanou mládež Předsednictvo Českého atletického svazu

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ Č E S K Ý A T L E T I C K Ý S V A Z

SBÍRKA PŘEDPISŮ Č E S K Ý A T L E T I C K Ý S V A Z SBÍRKA PŘEDPISŮ Č E S K Ý A T L E T I C K Ý S V A Z Číslo předpisu 3/2015 Účinnost od 1. května 2015 Směrnice ČAS ze dne 8. dubna 2015 o článcích péče o talentovanou mládež Předsednictvo Českého atletického

Více

SMĚRNICE PRO SPORTOVNĚ TALENTOVANOU MLÁDEŽ

SMĚRNICE PRO SPORTOVNĚ TALENTOVANOU MLÁDEŽ SMĚRNICE PRO SPORTOVNĚ TALENTOVANOU MLÁDEŽ Směrnice č.10 Aktualizace platná od 19. 12. 2018 Směrnice a aktualizace jsou účinné dnem jejich zveřejnění na webových stránkách ČSMG 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Na

Více

Směrnice pro SpS. Směrnice pro SpS. OBSAH SMĚRNICE SpS

Směrnice pro SpS. Směrnice pro SpS. OBSAH SMĚRNICE SpS Směrnice pro SpS OBSAH SMĚRNICE SpS 1. Základní pojmy směrnice SpS... 108 2. Závazné podmínky pro činnost SpS... 109 3. Náplň práce, práva a povinnosti trenéra SpS... 109 4. Kriteria pro zařazování, setrvání

Více

Koncepčně programový projekt

Koncepčně programový projekt vypracovaný v návaznosti na: aktualizaci dokumentů Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a vyhlašované Programy státní podpory sportu aktuální strategické cíle České triatlonové asociace Dokumenty

Více

Reprezentační tým ČR pro ME TT 2007 Kodaň:

Reprezentační tým ČR pro ME TT 2007 Kodaň: Reprezentační tým ČR pro ME TT 2007 Kodaň: Ing. Ospalý Filip Nar: 15. 5. 1976 Váha: 69 kg Výška: 179cm Stav: ženatý Zaměstnání: profesionální sportovec, sportovní instruktor MŠMT ČR Student doktorandského

Více

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji v roce 2019

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji v roce 2019 PROJEKT: Sportovně talentovaná mládež 2019 Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované mládeže v moderním pětiboji v roce 2019 (zásady a prováděcí pokyny) OBSAH: 1. VÝCHODISKA, POSLÁNÍ A ÚKOLY

Více

Sportovní centra mládeže

Sportovní centra mládeže Sportovní centra mládeže Metodické pokyny I. Vymezení pojmu Sportovní centra mládeže (SCM) 1) SCM je vybraný subjekt ČJF, ve kterém se na základě smluvního vztahu s ČJF zabezpečuje zvyšování výkonnostní

Více

Velká Cena E.ON TRIATLON závod ČP v triatlonu AG A. Novotný hlavní rozhodčí

Velká Cena E.ON TRIATLON závod ČP v triatlonu AG A. Novotný hlavní rozhodčí VÝSLEDKOVÁ LISTINA - MUŽI - absolutní pořadí 1. 87 ROUPEC Radek TK M.Budějovice 89 M20-29 1 10:24,0 6. 01:23 34:55,0 2. 34,37 16:48,0 2. 03:22 1:02:07,0 82 100 1945 2. 83 KLEMENT Jan SK AXIOM OrBiTt Žď.

Více

XTERRA Žluté lázně MČR v Xterra duatlonu

XTERRA Žluté lázně MČR v Xterra duatlonu Kategorie: Muži elite 1. 7 KUBÍČEK Jan 1980 CZE AC START KARLOVY VARY 01:36:17.4 00:00:00.0 00:11:27.7 1 00:23.8 01:00:07.3 2 00:21.0 00:23:57.6 1 2. 4 ROUŠAVÝ Leoš 1976 CZE Sev.Stavební Ústí 01:38:15.1

Více

Smlouva o trenérském vedení sportovců v gesci ČTA

Smlouva o trenérském vedení sportovců v gesci ČTA Smlouva o trenérském vedení sportovců v gesci ČTA Česká triatlonová asociace Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17, Praha 6 zastoupený předsedou asociace, panem Ing. Jaromírem Horákem IČ: 448 51 782 bankovní

Více

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky

STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky STATUT Úseku běžeckých disciplín Svazu lyžařů České republiky Preambule Odborný sportovní úsek je odborným orgánem Svazu lyžařů České republiky (SLČR) bez vlastní právní subjektivity. Odborný sportovní

Více

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, Praha 6, tel.: ,

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, Praha 6, tel.: , ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, email: cgf@gymfed.cz Plán přípravy reprezentačního družstva seniorů a juniorů ve skocích na trampolíně na rok 2017 1. REALIZAČNÍ

Více

Šumavský pohárek 2012 celkové hodnocení přípravka dívky - ročník 2003 a mladší

Šumavský pohárek 2012 celkové hodnocení přípravka dívky - ročník 2003 a mladší přípravka dívky - ročník 2003 a mladší jednotlivých závodů 2 1 Šandarová Veronika 2003 SSC Bohemia 7 12 15 15 15 57 2 Červená Natalie 2003 SK 12 9 9 9 12 15 48 3 Kroupová Natálie 2003 SK 15 15 15 0 45

Více

Smlouva o zajištění podmínek pro činnost Sportovního centra mládeže a vrcholového sportovního centra mládeže

Smlouva o zajištění podmínek pro činnost Sportovního centra mládeže a vrcholového sportovního centra mládeže Smlouva o zajištění podmínek pro činnost Sportovního centra mládeže a vrcholového sportovního centra mládeže kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli tito účastníci (dále smluvní strany) Článek

Více

Realizační projekt Podpora sportovně talentované mládeže

Realizační projekt Podpora sportovně talentované mládeže Realizační projekt Podpora sportovně talentované mládeže Termín realizace: rok 2018 Účast v projektu 1. Projektu se mohou zúčastnit kolektivní členové kluby zprostředkující členství alespoň jednomu páru

Více

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Praha 6, Zátopkova 100/2, tel./fax

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Praha 6, Zátopkova 100/2, tel./fax ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, tel./fax 242 429 260 Plán přípravy reprezentačního družstva seniorů a juniorů ve skocích na trampolíně na rok 2019 1. REALIZAČNÍ TÝM: vedoucí

Více

Poř. St.č. Jméno Roč. Klub Kat. # Plavání # Běh # Cíl Ztráta ČP Lic.

Poř. St.č. Jméno Roč. Klub Kat. # Plavání # Běh # Cíl Ztráta ČP Lic. Datum: 02.04.2006 Praha - Třebešín 17. VC Prahy v plavecko běžeckém duatlonu 1. závod ČP 2006 žactva v triatlonu 1. závod Pražského TT poháru 2006 TD: K. Hampejs Výsledky: SPORTIS s.r.o. Junioři 1. 56

Více

Z á s a d y PROGRAMU II. Sportovní centra mládeže

Z á s a d y PROGRAMU II. Sportovní centra mládeže mládeže a tělovýchovy čj. 16 841/2008-50_PII. Z á s a d y PROGRAMU II. Sportovní centra mládeže Sportovní centra mládeže byly projednány poradou vedení MŠMT dne 30. září 2008 v rámci Zásad programů Státní

Více

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji v roce 2019

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji v roce 2019 PROJEKT: Sportovně talentovaná mládež 2019 Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované mládeže v moderním pětiboji v roce 2019 (zásady a prováděcí pokyny) OBSAH: 1. VÝCHODISKA, POSLÁNÍ A ÚKOLY

Více

Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska vydává. Směrnici sportovních oddílů SH ČMS

Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska vydává. Směrnici sportovních oddílů SH ČMS Sdružení hasičů Čech Moravy a Slezska vydává Směrnici sportovních oddílů SH ČMS Článek 1 Předmět Tato Směrnice vymezuje postavení sportu ve Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska jako veřejně prospěšné

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov STATUT RADY MLÁDEŽE ČVS Číslo směrnice: 14/2011 Směrnice kategorie: A Schváleno: Správní radou ČVS dne 20. července 2011 Účinnost od:

Více

MEMORIÁLU JAROSLAVA BEŠŤÁKA

MEMORIÁLU JAROSLAVA BEŠŤÁKA SPORT CLUB PLZEŇ V Ý S L E D K Y XLI. ročníku lyžařského přespolního BĚHU BORSKÝM PARKEM a zároveň XIII. ročník MEMORIÁLU JAROSLAVA BEŠŤÁKA Plzeň Bory, 16. října 2010 Startovalo 138 Dokončilo 135 Předžáci

Více

Organizace Tělesné výchovy a sportu v ČR

Organizace Tělesné výchovy a sportu v ČR Organizace Tělesné výchovy a sportu v ČR 7. ledna 2019, FTVS UK Praha PhDr. Martin Doktor AGENDA 7. 1. 2017 ZAJIŠTĚNÍ SPORTOVNÍ REPREZENTACE ČR A TALENTOVANÉ MLÁDEŽE DISKUZE, DOTAZY ORGANIZACE ZÁPOČTŮ

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA - MČR Nar. Kat. Klub Výkon Ztráta km/h

VÝSLEDKOVÁ LISTINA - MČR Nar. Kat. Klub Výkon Ztráta km/h 1 1 3 Homoláč Jiří 1990 M VSK Univerzita Brno 01:06:15 00:00:50 19.11 5. km: 00:15:25 10. km: 00:31:01 čipový: 01:06:15 2 2 7 Pechek Petr 1983 M TJ MARATONSTAV ÚPICE z.s. 01:08:38 00:03:13 18.44 5. km:

Více

Klasik Duatlon Příbram

Klasik Duatlon Příbram Kategorie: Muži 18-24 let 1. 37 LANGHAMMER Jakub 1992 CZE Krušnoman Triathlon Team Litvínov 03:15:12.4 00:00:00.0 00:19:50.3 1 00:35.5 01:45:22.5 2 00:40.1 01:08:44.0 1 2. 14 DŘÍNOVSKÝ Petr 1989 CZE Sk

Více

Krušnoman Long Distance Duathlon

Krušnoman Long Distance Duathlon 1. 1./M40 96 VABROUŠEK Petr 1973 CZE TRI LIFE 03:40:16.5 00:00:00.0 00:21:09.4 9 00:38.0 02:17:26.7 3 00:54.1 01:00:08.3 2 2. 1./M35 27 MINAŘÍK Petr 1976 CZE TITAN SC 03:41:21.8 00:01:05.3 00:20:19.6 3

Více

Kritéria pro zařazení do reprezentace pro rok 2019 v puškových, pistolových a brokových disciplínách

Kritéria pro zařazení do reprezentace pro rok 2019 v puškových, pistolových a brokových disciplínách Kritéria pro zařazení do reprezentace pro rok 2019 v puškových, pistolových a brokových disciplínách 1) Úvod: Komise pro řízení reprezentace (KŘR) se na svém posledním jednání dne 14. 10. 2017 rozhodla

Více

Jablonecký zimní triatlon , Jablonec nad Nisou

Jablonecký zimní triatlon , Jablonec nad Nisou Muži 1 25 Jindra Pavel LABE TRI CLUB 1978 CZE 00:17:56 3 00:00:35 2 00:30:08 1 00:00:44 2 00:22:51 2 01:12:14 2 39 Francke Jan TJ BIŽUTERIE Jabl.N/Nisou 1984 CZE 00:18:13 4 00:00:40 4 00:31:42 6 00:00:38

Více

Kapitola 1 ÚVOD. Kapitola 2 SPORTOVNÍ CENTRA MLÁDEŽE

Kapitola 1 ÚVOD. Kapitola 2 SPORTOVNÍ CENTRA MLÁDEŽE Kapitola 1 ÚVOD Podpora oblasti Sportovně talentované mládeže vychází ze zákona č.115/2001 Sb., o podpoře sportu, ve znění pozdějších předpisů, a z usnesení vlády ČR ze dne 9. března 2011 č. 167 o Koncepci

Více

Realizační projekt Podpora sportovně talentované mládeže

Realizační projekt Podpora sportovně talentované mládeže Realizační projekt Podpora sportovně talentované mládeže Termín realizace: 2. pololetí 2016 Účast v projektu 1. Projektu se mohou zúčastnit kolektivní členové kluby zprostředkující členství alespoň dvěma

Více

ZÁKLADNÍ STRUKTURA SPORTOVNÍHO ÚSEKU ČSMP A PŘEHLED ČINNOSTÍ SPOJENÝCH S VÝKONEM JEDNOTLIVÝCH FUNKCÍ PRO OBDOBÍ

ZÁKLADNÍ STRUKTURA SPORTOVNÍHO ÚSEKU ČSMP A PŘEHLED ČINNOSTÍ SPOJENÝCH S VÝKONEM JEDNOTLIVÝCH FUNKCÍ PRO OBDOBÍ ZÁKLADNÍ STRUKTURA SPORTOVNÍHO ÚSEKU ČSMP A PŘEHLED ČINNOSTÍ SPOJENÝCH S VÝKONEM JEDNOTLIVÝCH FUNKCÍ PRO OBDOBÍ 2017-2020 Komise vrcholového sportu (KVS) Komisi tvoří: trenér RDS, trenér RDJ, koordinátor

Více

Jiří Topinka Předseda ekonomické komise Českého atletického svazu. Dříteč, 26.listopadu 2016

Jiří Topinka Předseda ekonomické komise Českého atletického svazu. Dříteč, 26.listopadu 2016 Aktuální informace o programech financování sportu vyhlášených MŠMT a obecné podmínky poskytování finančních zdrojů z rozpočtů územně samosprávných celků (obce, kraje) Jiří Topinka Předseda ekonomické

Více

Šumavský pohárek č. 7

Šumavský pohárek č. 7 přípravka dívky 1 Ziková Barbora 2001 SK Špičák 41,52 40,57 1:22,09 0,00 15 2 Šormová Michaele 2001 SK Špičák 45,02 45,79 1:30,81 8,72 12 3 Fischerová Tereza 2001 Ski klub Železná Ruda 46,95 46,50 1:33,45

Více

Skupina ČEZ ČP v AQUATLONU Jablonec nad Nisou

Skupina ČEZ ČP v AQUATLONU Jablonec nad Nisou Muži - 100m plavání + 1000m běh 1. 1./M10 12 SLUŽEVSKÝ Matěj 2002 CZE DIANA Sport 0:01:17.9 (1) 0:03:39.0 (1) 00:04:56.9 00:00:00.0 2. 2./M10 5 LUDVÍK Adam 2002 CZE SK SLAVIA PRAHA 0:01:28.2 (2) 0:03:49.0

Více

VYHLÍDKOVÝ BĚH KOLEM ČERNÉ 2017

VYHLÍDKOVÝ BĚH KOLEM ČERNÉ 2017 VYHLÍDKOVÝ BĚH KOLEM ČERNÉ 2017 3. ROČNÍK ČERNÁ V POŠUMAVÍ - 7. ŘÍJNA 2017 VÝSLEDKY Pořadí Start. číslo Příjmení a jméno Narození Oddíl Čas Děti do 3 let 50 m 1 4 Kodýtková Marie 2014 Plzeň 18 s 2 1 Záškoda

Více

TJ SOKOL SENOHRABY. TRIATLON Senohraby. Senohraby - EUROAGENTUR Hotelový resort SEN

TJ SOKOL SENOHRABY. TRIATLON Senohraby. Senohraby - EUROAGENTUR Hotelový resort SEN Žákyně starší 1999-2000 1 6 Ondrášková Adriana 2000 18:22 2 3 Placatková Bára 2000 TS Příbram 19:23 3 2 Kotěšovcová Pavla 2000 TRI SKI Horní Počernice 19:36 4 7 Vojtěchová Josefína 2000 SK Slavia Praha

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 7/2015 z jednání VV dne 6. 5. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav Borovský

Více

Projekt reprezentace DP na období verze

Projekt reprezentace DP na období verze Projekt reprezentace DP na období 2018-9 1.2 verze Mgr. Jan Srb Projekt reprezentace DP vychází z hlavních cílů tohoto Olympijského cyklu, což je účast na OH 2020 v Tokiu a vytvoření kvalitního širokého

Více

Skupina ČEZ MČR v AQUATLONU Jablonec nad Nisou 2018

Skupina ČEZ MČR v AQUATLONU Jablonec nad Nisou 2018 31/03/2018 1 Skupina ČEZ MČR v AQUATLONU Jablonec nad Nisou 2018 KONRAD TOOLS TEAM 0.075 Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj - plavecký bazén Jbc Oficiální výsledková listina týmu 165 ODEHNAL Jan Žáci 14-15

Více

Budějovický Mercury Maratón - 6. ročník VÝSLEDKOVÁ LISTINA. Trať Maratón 42,195 km. Poř SČ Jméno Ročník Kat Poř Klub Čas Ztráta Časy kol

Budějovický Mercury Maratón - 6. ročník VÝSLEDKOVÁ LISTINA. Trať Maratón 42,195 km. Poř SČ Jméno Ročník Kat Poř Klub Čas Ztráta Časy kol VÝSLEDKOVÁ LISTINA Budějovický Mercury Maratón - 6. ročník Trať Maratón 42,195 km Poř SČ Jméno Ročník Kat Poř Klub Čas Ztráta Časy kol 1 25 Brunner Radek 1974 A_MA 1 SK Babice 02:38:16.552 00:00:00.0 2

Více

Triatlon Plzeň Mistrovství ČR v olympijském triatlonu Oficiální výsledková listina

Triatlon Plzeň Mistrovství ČR v olympijském triatlonu Oficiální výsledková listina Triatlon Plzeň Mistrovství ČR v olympijském triatlonu Oficiální výsledková listina 11/06/2016 Plzeň, Bolevecký rybník a okolí Kategorie: Ženy 20-23 let 2. 104 VÍTOVÁ Linda 1993 CZE HISPORT Team 02:22:02.8

Více

Krušnoman Duatlon 2012 M-ČR v dlouhém duatlonu jednotlivců

Krušnoman Duatlon 2012 M-ČR v dlouhém duatlonu jednotlivců 1. 1./M25 58 HOLUB Václav 1983 CZE Velosport Valenta Scott Team 03:34:12.9 00:00:00.0 00:18:13.4 5 00:57.8 02:12:16.2 1 01:16.6 01:01:28.9 4 2. 1./M35 76 VABROUŠEK Petr 1973 CZE Author Tufo TRI LIFE Zlín

Více

Směrnice ČSJu o zdravotní způsobilosti aktivních členů ČSJu

Směrnice ČSJu o zdravotní způsobilosti aktivních členů ČSJu ČESKÝ SVAZ JUDO CZECH JUDO FEDERATION Zátopkova 100/2 box 40 160 17 Praha 6-Strahov Czech Republic tel.: +420 233 355 280, fax:+420 257 214 265 Směrnice ČSJu o zdravotní způsobilosti aktivních členů ČSJu

Více

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, Praha 6, tel: ,

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, Praha 6, tel: , ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 260, email:cgf@gymfed.cz METODICKÝ POKYN žádost o zřízení (pokračování) SpS; SCM; VSCM; OSpS v rámci dotačního neinvestičního programu

Více

Směrnice Sportovně talentovaná mládež (ekonomicko-metodická směrnice SZČZ SCM, SpS)

Směrnice Sportovně talentovaná mládež (ekonomicko-metodická směrnice SZČZ SCM, SpS) Směrnice Sportovně talentovaná mládež (ekonomicko-metodická směrnice SZČZ SCM, SpS) OBSAH SMĚRNICE 1. Základní pojmy směrnice 3-4 2. Všeobecná ustanovení 4-5 3. Účelové vymezení 5-6 4. Organizační podmínky

Více

Kralupy nad Vltavou

Kralupy nad Vltavou 4.11.2017 Kralupy nad Vltavou Pohár Středočeského kraje 2018 Nejmladší žákyně 1. Eliška Beranová 09 TOM - KČT Kralupy 0 0 1 0 3 0 4 0:26:24 0:08:00 0:18:24 0:22:24 100,0 2. Magdalena Kulhavá 09 TOM Mikulášovice

Více

1. ročník Kunětické devítky

1. ročník Kunětické devítky 1. ročník Kunětické devítky Cross - country běh kolem Kunětické hory 11. závod - středa 8. října 2014 Místo konání: Ráby - Kunětická hora Trať: 8 800 m velký okruh, 4 500 m malý okruh asfalt + lesní cesty

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ TRENÉRSKÉ ČINNOSTI uzavřená v rozsahu a za podmínek zejména dle 2430-2444 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb.

SMLOUVA O PROVEDENÍ TRENÉRSKÉ ČINNOSTI uzavřená v rozsahu a za podmínek zejména dle 2430-2444 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. SMLOUVA O PROVEDENÍ TRENÉRSKÉ ČINNOSTI uzavřená v rozsahu a za podmínek zejména dle 2430-2444 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. kterou dnešního dne, měsíce a roku uzavřeli tito účastníci (dále smluvní

Více

Výsledková listina. veřejného přespolního běhu 41. ročník "Jarní Kiosk Šternberk" 2013

Výsledková listina. veřejného přespolního běhu 41. ročník Jarní Kiosk Šternberk 2013 Výsledková listina veřejného přespolního běhu 41. ročník "Jarní Kiosk Šternberk" 2013 neděle 20. dubna 2013 5. závod Běžeckého poháru dětí a mládeže Olomouckého kraje 2013 Rodiče s dětmi - bez umístění

Více

Realizační projekt Podpora sportovně talentované mládeže

Realizační projekt Podpora sportovně talentované mládeže Realizační projekt Podpora sportovně talentované mládeže Termín realizace: rok 2017 Účast v projektu 1. Projektu se mohou zúčastnit kolektivní členové kluby zprostředkující členství alespoň dvěma tanečním

Více

PRDECKÁ LYŽE 2019 PASEKY NAD JIZEROU SOBOTA SJEZD DÍVKY 5-8 LET

PRDECKÁ LYŽE 2019 PASEKY NAD JIZEROU SOBOTA SJEZD DÍVKY 5-8 LET SOBOTA 9.3.2019 SJEZD DÍVKY 5-8 LET Pořadí číslo Příjmení a jméno Ročník Bydliště/tým Závod 1 100 Adéla Marešová 2012 TJ Sokol Vrát 1.15.90 2 98 Ema Plamínková 2011 TJ Sokol Jablonec nad Jizerou 1.23.88

Více

ČESKÝ SVAZ VODNÍHO LYŽOVÁNÍ A WAKEBOARDINGU CZECH WATERSKI AND WAKEBOARD FEDERATION. ZÁPIS Z VÝKONNÉHO VÝBORU, Stráž pod Ralskem,

ČESKÝ SVAZ VODNÍHO LYŽOVÁNÍ A WAKEBOARDINGU CZECH WATERSKI AND WAKEBOARD FEDERATION. ZÁPIS Z VÝKONNÉHO VÝBORU, Stráž pod Ralskem, ZÁPIS Z VÝKONNÉHO VÝBORU, Stráž pod Ralskem, 5.8.2018 Přítomni Omluveni Hosté Ludvík Novák Petr Marek Jan Danihelka Zdeněk Nečas Lukáš Hořký Linda Kölblová Hana Ledvinová Lucie Albrecht generální sekretář

Více

CZECHMAN Kid's Triatlon /06/2016 Dolany, Staré ždánice Oficiální výsledková listina

CZECHMAN Kid's Triatlon /06/2016 Dolany, Staré ždánice Oficiální výsledková listina CZECHMAN Kid's Triatlon 2016 04/06/2016 Dolany, Staré ždánice Oficiální výsledková listina Kategorie: Chlapci 8 let 1. 832 MALOCH Václav 2008 CZE Plavecký klub Pardubice 00:18:12.3 00:00:00.0 00:03:39.9

Více

Špičák přípravka dívky

Špičák přípravka dívky přípravka dívky 1 Šandarová Veronika 2003 SCC Bohemia 43,43 44,37 1:27,80 0,00 15 2 Řehoušková Amálie 2004 Ski klub Lipno 47,21 47,78 1:34,99 7,19 12 3 Červená Natálie 2003 SK Špičák 50,37 49,01 1:39,38

Více

ročník. Radnice Prahy 12 Přespolní běh nad Modřanskou roklí ZŠ a MŠ Smolkova Výsledky The English International School

ročník. Radnice Prahy 12 Přespolní běh nad Modřanskou roklí ZŠ a MŠ Smolkova Výsledky The English International School Strana 1/5 ZŠ a MŠ Smolkova VPraze 12 Pořadí DOROSTENCI 16-17 let - 6 000 m Ztráta Kat. Abs. St.č., jméno, ročník (97-96) Oddíl Čas Kat. Abs. 1 626, Svěchota Lukáš (1997) Spartak Praha 4 0:24:30 2 615,

Více

Personální obsazení VSC PRAHA (Vysokoškolské sportovní centrum sekce krasobruslení) Sezóna

Personální obsazení VSC PRAHA (Vysokoškolské sportovní centrum sekce krasobruslení) Sezóna Personální obsazení VSC PRAHA (Vysokoškolské sportovní centrum sekce krasobruslení) Sezóna 2017-2018 (platnost od 1. 7. 2017) Dospělí: Michal Březina Jiří Bělohradský Anna Dušková Martin Bidař Cortney

Více

XI. POČERNICKÝ TRIATLON Datum: 7.5.2011 Praha - Horní Místo :

XI. POČERNICKÝ TRIATLON Datum: 7.5.2011 Praha - Horní Místo : XI. POČERNICKÝ TRIATLON Datum: 7.5.2011 Praha - Horní Místo : Počernice Rozhodčí Miroslav Frous Počasí slunečno 18 C DOSPĚLÍ absolutní ř. kole běh2 ř. čas ztráta 1 28 Brynda Jarda TRI STAR KUČERA M30 1977

Více

Z á s a d y PROGRAMU IV. Sportovní střediska

Z á s a d y PROGRAMU IV. Sportovní střediska Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy čj. 20 580/2007-501 Z á s a d y PROGRAMU IV. Sportovní střediska Sportovní střediska byly projednány poradou vedení MŠMT dne 11. září 2007 v rámci Zásad programů

Více

Šumavský pohárek č. 2

Šumavský pohárek č. 2 Šumavský pohárek č. 2 Špičák 12.1.2013 Superpřípravka dívky 1 Hrbáčková Adéla 2006 SK Arnika Plzeň 49,07 47,89 1:36,96 0,00 15 2 Brůhová Valentina 2007 SA Špičák 52,78 53,80 1:46,58 9,62 12 3 Lebová Kristina

Více

Zásady pro činnost center talentované mládeže. PRVNÍ ČÁST Systém Regionálních házenkářských center

Zásady pro činnost center talentované mládeže. PRVNÍ ČÁST Systém Regionálních házenkářských center Zásady pro činnost center talentované mládeže Článek I Systém center talentované mládeže 1. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen MŠMT ) poskytuje dotaci v rámci Programu II Sportovně

Více

Postavení sportovních gymnázií

Postavení sportovních gymnázií Asociace ředitelů gymnázií se sportovní přípravou Postavení sportovních gymnázií Konference ČOV a MŠMT, středa 4. března 2015 Centrum pohybové medicíny Praha Hlavní cíle škol s obory vzdělávání se sportovní

Více

Pořadí oddílů dle výkonu - Muži. Pořadí oddílů dle výkonu - Ženy. Krajské kolo soutěže družstev SwimRace 3.0

Pořadí oddílů dle výkonu - Muži. Pořadí oddílů dle výkonu - Ženy. Krajské kolo soutěže družstev SwimRace 3.0 Pořadí oddílů dle výkonu - Muži Oddíl Body 1, A - muži 17341 2, PSK Olymp Praha - muži 15760 3, Bohemians Praha A - muži 14878 4, Universitní sportovní klub Praha A - muži 14760 5, SK Slavia Praha - muži

Více

Silvini skiroll (c)up Ještěd výjezd do nebe

Silvini skiroll (c)up Ještěd výjezd do nebe Hlavní závod klasika muži 1 1 00:41:16 Martin Koukal Snow Proof Racing Team 2 3 00:42:23 Aleš Razým Dukla Liberec 3 58 00:43:17 Jakub Gräf Dukla Liberec 4 2 00:43:52 Lukáš Bauer Dukla Liberec 5 4 00:44:03

Více

OK LOKOMOTIVA PARDUBICE občanské sdružení Palackého 2547 PROJEKT

OK LOKOMOTIVA PARDUBICE občanské sdružení Palackého 2547 PROJEKT OK LOKOMOTIVA PARDUBICE občanské sdružení Palackého 2547 530 02 Pardubice IČO: 26606747 účet: 1069724001/5500 tel.: 602 619 991 http://www.lpu.cz e-mail: lpu@vco-ob.cz PROJEKT PROVOZOVÁNÍ SPORTOVNÍHO CENTRA

Více

Zimní Duatlon Praha , Praha-Chuchle

Zimní Duatlon Praha , Praha-Chuchle Žáci 10-11 let 1 15 Chaloupka Viktor Exit team 2003 CZE 00:07:40 1 00:01:32 1 00:11:17 1 00:20:29 2 32 Nohejl Ferdinand SK DNF 2007 CZE 00:09:19 2 00:02:33 2 00:11:22 2 00:23:14 0:02:45 Strana 1 z 11 11.2.2013

Více

Z á s a d y PROGRAMU II. Sportovní centra mládeže

Z á s a d y PROGRAMU II. Sportovní centra mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy čj. 20 578/2007-501 Z á s a d y PROGRAMU II. Sportovní centra mládeže Sportovní centra mládeže byly projednány poradou vedení MŠMT dne 11. září 2007 v rámci

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov STATUT KRAJSKÝCH CENTER MLÁDEŽE Číslo směrnice: 13/2011 Směrnice kategorie: B Schváleno: Výborem ČVS dne 22. května 2011 Účinnost od:

Více

A - kluci a holky 6-10 let (do 2004)

A - kluci a holky 6-10 let (do 2004) A - kluci a holky 6-10 let (do 2004) zdarma start v 1. závod 2. závod 3. závod 4. závod CELKEM st. č. jméno příjmení oddíl roč. poř. body poř. body poř. body poř. body body poř. 8 Milan Jenč Hnízdo Team

Více

ČESKÁ UNIE DENTO KARATE-DO ORGANIZAČNÍ ŘÁD

ČESKÁ UNIE DENTO KARATE-DO ORGANIZAČNÍ ŘÁD ČESKÁ UNIE DENTO KARATE-DO ORGANIZAČNÍ ŘÁD BRNO 2005 Obsah 1 Účel...3 2 Výkonný výbor...3 2.1 Složení výkonného výboru:...3 2.2 Předseda výkonného výboru...3 2.3 Předseda komise trenérsko metodické - 1.

Více

LYŽAŘSKÝ KLUB ŠKODA PLZEŇ

LYŽAŘSKÝ KLUB ŠKODA PLZEŇ Výsledková listina VELKÁ CENA PLZNĚ LYŽAŘSKÝ KLUB ŠKODA PLZEŇ z.s. Krajský závod plzeňského kraje Hojsova Stráž 5.2.2017 Ředitel závodu: Vladislav Černý Hlavní rozhodčí: Jiří Vogeltanz Sekretář závodu:

Více

Výsledková listina KBS v karate

Výsledková listina KBS v karate Výsledková listina KBS v karate Název: VIII. ročník Chodského poháru Datum konání: 23. dubna 2016 Místo konání: Městská sportovní hala Domažlice Počet oddílů: 13 Počet závodníků: 116 Zúčastněné oddíly

Více

Kritéria pro zařazení do reprezentace pro rok 2016 v puškových, pistolových a brokových disciplínách

Kritéria pro zařazení do reprezentace pro rok 2016 v puškových, pistolových a brokových disciplínách Kritéria pro zařazení do reprezentace pro rok 2016 v puškových, pistolových a brokových disciplínách 1) Úvod: Komise pro řízení reprezentace (KŘR) se na svém posledním jednání dne 17. 10. 2014 rozhodla

Více

Slovakman 226 Mistrovství České republiky v dlouhém triatlonu

Slovakman 226 Mistrovství České republiky v dlouhém triatlonu 1. 1./M35 1 VABROUŠEK Petr 1973 CZE Author Tufo TRI LIFE Zlín 08:24:44.6 00:00:00.0 00:50:17.2 3 01:23.5 04:29:40.8 2 01:17.5 03:02:05.6 1 2. 2./M35 6 URBÁNEK Michal 1977 CZE TRIEXPERT ADIDAS TEAM 08:57:41.6

Více

A.Nominace a složení reprezentačního družstva

A.Nominace a složení reprezentačního družstva Projekt reprezentace ČR seniorů a juniorů v dálkovém plavání, na sezónu 2014/2015 má za cíl vytvořit reprezentantům vhodné podmínky pro přípravu a úspěšnou reprezentaci na MS Kazaň (RUS) 2015 zároveň první

Více

XXXI. ročníku LYŽAŘSKÉHO PŘESPOLNÍHO BĚHU BORSKÝM PARKEM. 3. ročníku memoriálu Jaroslava Bešťáka. konaného dne 21.října 2000

XXXI. ročníku LYŽAŘSKÉHO PŘESPOLNÍHO BĚHU BORSKÝM PARKEM. 3. ročníku memoriálu Jaroslava Bešťáka. konaného dne 21.října 2000 V Ý S L E D K O V Á L I S T I N A XXXI. ročníku LYŽAŘSKÉHO PŘESPOLNÍHO BĚHU BORSKÝM PARKEM A 3. ročníku memoriálu Jaroslava Bešťáka konaného dne 21.října 2000 Pořadatel SPORT CLUB PLZEŇ Pavel Razým ředitel

Více

Zimní pohár Vršovic. XXXVII. ročník 3. kolo konané dne

Zimní pohár Vršovic. XXXVII. ročník 3. kolo konané dne XXXVII. ročník 3. kolo konané dne Reflexní luk: MUŽI 18m 18m celkem 1. Bulíř Martin Dynamo Liberec 291 294 585 2. Termer Jaromír TJ Sokol Praha Vršovice 284 285 569 3. Hodač Michal LK Rokycany 283 281

Více

LYŽAŘSKÝ KLUB ŠKODA PLZEŇ

LYŽAŘSKÝ KLUB ŠKODA PLZEŇ LYŽAŘSKÝ KLUB ŠKODA PLZEŇ Výsledková listina závodu v běhu na lyžích VELKÁ CENA PLZNĚ Přebor Plzeňského kraje žactva, dorostu a dospělých a současně veřejný závod všech kategorií Hojsova Stráž, 7.2 8.2.2015

Více

ៗ勷ៗ勷ៗ勷ᘇ叇Í ៗ勷Áៗ勷YNĚ 1. Mišková Jana TJ Sokol Praha Vršovice Zelenková Anna LK CERE Nováková Lucie TJ Sokol Praha Vršovice

ៗ勷ៗ勷ៗ勷ᘇ叇Í ៗ勷Áៗ勷YNĚ 1. Mišková Jana TJ Sokol Praha Vršovice Zelenková Anna LK CERE Nováková Lucie TJ Sokol Praha Vršovice Zimní pohár Vršovic XXXIV. ročník 3. kolo konané dne ៗ勷I 18 m 18 m celkem (NR) 1. Bulíř Martin Dynamo Liberec 288 286 574 2. Termer Jaromír TJ Sokol Praha Vršovice 285 287 572 3. Hodač Michal LK Rokycany

Více

HISTORIE TÝMU odchovanec týmu Ondřej Cink mistrem světa i Evropy, úspěšný účastník OH v Londýně 2012

HISTORIE TÝMU odchovanec týmu Ondřej Cink mistrem světa i Evropy, úspěšný účastník OH v Londýně 2012 2017 HISTORIE TÝMU 1996 - založení triatlonového a cyklistického oddílu 2004 -zahájení práce s mládeží 2005 - první úspěchy na regionální úrovni - první stupně vítězů v Českém poháru 2008-1. mistrovský

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA XXVI. ročník Běhu Matyáše Žďárského

VÝSLEDKOVÁ LISTINA XXVI. ročník Běhu Matyáše Žďárského VÝSLEDKOVÁ LISTINA XXVI. ročník Běhu Matyáše Žďárského Disciplína: Termín: Místo: Pořadatel: přespolní běh sobota 8. září 2018 Kožichovice SK SHS Třebíč,z.s. Myšáci - dívky 2012 a ml. 1. 14 Wasserbauerová

Více