Smlouva o trenérském vedení sportovců v gesci ČTA

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva o trenérském vedení sportovců v gesci ČTA"

Transkript

1 Smlouva o trenérském vedení sportovců v gesci ČTA Česká triatlonová asociace Zátopkova 100/2, PS 40, , Praha 6 zastoupený předsedou asociace, panem Ing. Jaromírem Horákem IČ: bankovní spojení: GE Money Bank a. s., číslo účtu / 0600 (dále jen ČTA) a Pan / paní Korespondenční adresa IČ Bankovní spojení Kontaktní , mobil Nejvyšší trenérská kvalifikace SpS, kategorie (dále jen Hlavní trenér) uzavřeli podle ustanovení 51 obč. zák. tuto smlouvu I. Úvodní ustanovení. 1. ČTA je zřizovatelem SCM, SpS a VSCM, ve smyslu podmínek MŠMT ČR. 2. ČTA je v souladu s uvedenými podmínkami zodpovědná za zabezpečení organizaci a činnosti SCM, včetně zajištění trenérské činnosti. S ohledem na specifickou povahu tréninku triatlonu v podmínkách SCM nelze plnění úkolů zajištění trenérské činnosti zabezpečit osobami v pracovně právním vztahu. II. Předmět smlouvy. Smluvní strany se shodly na souboru činností, které přispívají k motivaci všech zainteresovaných subjektů (rodičů, rodičů v rolích trenérů, trenérů závodníků, závodníků, klubů, ČTA) a na dlouhodobé týmové součinnosti s cílem podchytit talenty v ČR pro triatlon a tyto u triatlonu dlouhodobě udržet. Smlouva vymezuje práva a povinnosti hlavního trenéra, jako součásti týmu výchovy a přípravy triatlonové mládeže v České republice. strana 1 (celkem 5)

2 III. Práva a povinnosti hlavního trenéra 1. Řídí a koordinuje přípravu závodníků, kteří jsou zařazeni v příslušné věkové kategorie SpS, SCM a/nebo VSCM, dále jen kategorie. 2. Hlavní trenér je v organizačně - řídících záležitostech podřízen Managerovi Sps/SCM ČTA 3. Hlavní trenér je ve sportovně-metodických záležitostech podřízen Sportovnímu řediteli ČTA. 4. Hlavní trenér sestavuje návrh pro zařazení sportovců do výběru. Návrh následně schvaluje Sportovní ředitel ČTA. 5. V oblasti plánování a reportingu a. Zpracovává a předkládá plán RTC (roční tréninkový cyklus) a hlavních cílů sezóny pro každého závodníka kategorie. b. Vytváří a předkládá systém testování kategorie, který následně schvaluje Sportovní ředitel ČTA c. Vytváří a předkládá nominační kritéria na mezinárodní akce (EP, ME, MS, SP, WCS) příslušné kategorie, které následně schvaluje Sportovní ředitel ČTA. d. Vydává pokyny osobním trenérům a sportovcům v oblasti reportingu. Odpovídá za vyhotovení průběžných a posezónních reportů na úroveň Sportovního ředitele ČTA. e. Vyhodnocuje a posuzuje OTU a STU sportovců výběru, sleduje jejich výkonnost (testování, úspěšnost, výsledky v soutěžích apod.). f. Vede celkovou evidenci tréninku a statistiku sportovní přípravy kategorie za období a g. Dohlíží na kvalitu vyhotovovaných a odevzdávaných STU sportovci kategorie. 6. V oblasti vedení a monitoringu tréninku a. Vytváří rámcové tréninkové plány pro sportovce kategorie (dle zařazení A, B, C) a tyto prostřednictvím osobních trenérů uplatňuje. Hlavní trenér je metodickým supervizorem osobních trenérů, vlastní sestavení a vedení tréninku je v gesci osobních trenérů, vyjma společných soustředění, reprezentačních a společných akcí. b. Hlavní trenér tak při řízení sportovců využívá činnosti osobních trenérů a zařazených sportovců ve smyslu smluv, které ČTA s osobními trenéry a se sportovci uzavřela. Hlavní trenér je povinen tyto smlouvy znát. c. Hlavní trenér, po dohodě s osobními trenéry s konečnou platností rozhoduje o plánu reprezentačních startů a společných akcí a VT/soustředění výběru a řídí jejich náplň. d. Spolupracuje s poolem odborníků ČTA pro oblast metodiky a vzdělávání. 7. Účast na akcích strana 2 (celkem 5)

3 a. Je přítomen a typicky řídí společné a reprezentační akce podle pokynů Sportovního ředitele ČTA. b. Zúčastňuje se testování zařazených sportovců c. Podle možností se účastní soutěží, vyhlašovaných ČTA. d. S odkazem na podmínky stanovené MŠMT se Hlavní trenér zúčastňuje všech forem odborného vzdělávání, doporučených ČTA. e. Účastní se akce Vyhlášení výsledků ČP a spolu s osobními trenéry odpovídá za účast členů výběru na tomto vyhlášení. f. Zodpovídá za účast výběru na závodech ČP všech tlonů, pokud jsou na nich vyhlášené příslušné věkové kategorie. Umí argumentovat a doložit důvody případné neúčasti každého člena výběru na těchto závodech. 8. Oblast marketingu, komunikace a informačních systémů a. Aktivně (dle manuálu mediální komunikace) komunikuje s triatlonovou komunitou prostřednictvím triatlonové sekce ihned.cz a sociálních sítí, zejména facebookového profilu Triatlon nás baví. b. Odpovídá za písemné vyhotovení a odeslání alespoň 1 zprávy/zajímavosti za každý měsíc a z každé akce, kterou řídí a za její odeslání PR manažerovi ČTA (Victoria production s.r.o). c. Má svůj uživatelský účet a odpovídá za aktuálnost všech informací, které má uvedeny ve vlastním profilu tohoto účtu na (dále CTS). d. Definuje rozsah a parametry informačních služeb, které jsou/budou projektovány v informačním systému pro potřeby SCM/VSCM a SpS. Tyto nároky průběžně formuluje a odesílá managerovi služeb CTS, kterým je Tomáš Dlabaja. e. Pro evidenci závodníků a jejich tréninkových a zdravotních ukazatelů primárně využívá služeb CTS od doby aktivace těchto služeb na CTS. f. Na sportovních akcích nosí takové oblečení, které nese logo logo ČTA. Na akcích, vyhlašovaných ČTA nosí oficiální oblečení, pokud takové bylo dodáno. 9. Oblast organizační a. Zabezpečuje provádění lékařských a diagnostických vyšetření zařazených sportovců. b. Zajišťuje odborné vzdělávání pro osobní trenéry. c. Průběžně studuje výsledky mládežnických kategorií ČP všech tlonů a ostatních dostupných závodů a aktivně pracuje s talenty, s jejich rodiči a trenéry tak, aby v celém systému SpS a SCM/VSCM byli podchyceni ti nejkvalitnější závodníci. d. Odpovídá za využití finančních prostředků státní dotace v souladu s pokyny MŠMT ČR a schváleným plánem činnosti a rozpočtem SCM/VSCM na daný kalendářní rok na akcích, které vede. 10. Hlavní trenér je vlastníkem platné licence trenéra ČTA a trenérské kvalifikace I. třída. 11. Hlavní trenér respektuje předpisy ČTA, které jsou umístěny na strana 3 (celkem 5)

4 IV. Povinnosti ČTA 1. ČTA se zavazuje podpořit hlavnímu trenérovi výkon jeho činnosti dle článku II. a III této smlouvy a. Službami rolí osobních trenérů, kteří jsou smluvně vázáni b. Službami Managera SpS SCM/VSCM ČTA c. Smluvním zavázáním klubů k součinnosti v organizační oblasti při provozu SCM 2. ČTA se zavazuje, že za činnost podle čl. II a III poskytne hlavnímu trenérovi finanční odměnu. V. Odměna za služby 1. Výše finanční odměny je závislá na výši přidělené státní dotace a její výše je uvedena v Prováděcích pokynech k Projektu ČTA (Programu II.), které jsou uvedeny na 2. V závislosti na přidělené výši státní dotace v daném roce, může být odměna během roku měněna. Podmínkou uhrazení odměn je naplnění povinností hlavního trenéra ve smyslu bodu III. 3. Finanční odměna hlavního trenéra je splatná ve dvouměsíčním cyklu na základě vystavených faktur, doručených na sekretariát ČTA. 4. V případě, že Hlavní trenér nebude řádně a ve stanovených termínech plnit své závazky specifikované v čl. III. smlouvy, je ČTA oprávněna krátit sjednaný rozsah odměny. Při prvním neplnění je oprávněna ČTA krátit výši odměny o 15 %. V případě opakovaného neplnění, nebo závažného porušení dohodnutých povinností Hlavního trenéra, může být odměna krácena až o 50 %. VI. Platnost smlouvy 1. Smlouva se uzavírá na dobu od 1. ledna 2013 do 31. prosince Smlouva zaniká písemnou vzájemnou dohodou smluvních stran. 3. Každá ze smluvních stran je oprávněna smlouvu vypovědět, a to i bez udání důvodu s patnácti denní výpovědní lhůtou. Výpovědní doba počíná běžet dnem doručení písemné výpovědi druhé smluvní straně. Za doručení výpovědi se považuje i uložení zásilky s výpovědí na poštovním úřadě v případě, že se zásilku nepodaří doručit adresátovi. 4. Ukončením platnosti smlouvy zanikají všechna práva a povinnosti smluvních stran bez dalších nároků finančních náhrad, vyjma uhrazení případných smluvních pokut. strana 4 (celkem 5)

5 VII. Závěrečná ustanovení 1. Hlavní trenér se před uzavřením této smlouvy seznámil s právy a povinnostmi, jež pro něho z této smlouvy vyplývají a s předpisy, které tuto činnost upravují. 2. Hlavní trenér se zavazuje, že činnost, která je předmětem této smlouvy, bude vykonávat s odbornou péčí, v souladu se zájmy ČTA, se zájmy jejích členů a v souladu s jejími vnitřními předpisy. 3. V případě rozporu mezi touto smlouvou a ostatními předpisy platí prioritně ustanovení této smlouvy. 4. Smluvní strany hodlají případné spory řešit smírčí cestou. 5. Smlouva byla sepsána ve dvou stejnopisech, z nichž každý účastník obdrží jedno vyhotovení. 6. Smlouva je veřejný dokument, který jako celek může být nascanován a uložen v příslušné sekci na a na resp. jehož parametry se stanou součástí veřejně přístupných evidencí a statistik ČTA. V Praze dne.. hlavní trenér.... Jaromír Horák, předseda Česká triatlonová asociace strana 5 (celkem 5)

Smlouva o zajištění podmínek pro činnost Sportovního centra mládeže a vrcholového sportovního centra mládeže

Smlouva o zajištění podmínek pro činnost Sportovního centra mládeže a vrcholového sportovního centra mládeže Smlouva o zajištění podmínek pro činnost Sportovního centra mládeže a vrcholového sportovního centra mládeže kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli tito účastníci (dále smluvní strany) Článek

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ TRENÉRSKÉ ČINNOSTI uzavřená v rozsahu a za podmínek zejména dle 2430-2444 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb.

SMLOUVA O PROVEDENÍ TRENÉRSKÉ ČINNOSTI uzavřená v rozsahu a za podmínek zejména dle 2430-2444 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. SMLOUVA O PROVEDENÍ TRENÉRSKÉ ČINNOSTI uzavřená v rozsahu a za podmínek zejména dle 2430-2444 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. kterou dnešního dne, měsíce a roku uzavřeli tito účastníci (dále smluvní

Více

DOHODA O PROVEDENÍ PRÁCE

DOHODA O PROVEDENÍ PRÁCE DOHODA O PROVEDENÍ PRÁCE uzavřená v souladu s 75 zák. č. 262/2006 Sb., zákoníku práce, ve znění pozdějších předpisů mezi Česká triatlonová asociace sídlem: Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17, Praha 6 zastoupená:

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÝ ATLETICKÝ SVAZ

SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÝ ATLETICKÝ SVAZ SBÍRKA PŘEDPISŮ ČESKÝ ATLETICKÝ SVAZ Číslo předpisu 8/2016 Účinnost od 1. ledna 2017 Směrnice ČAS ze dne 15. prosince 2016 o článcích péče o talentovanou mládež Předsednictvo Českého atletického svazu

Více

SBÍRKA PŘEDPISŮ Č E S K Ý A T L E T I C K Ý S V A Z

SBÍRKA PŘEDPISŮ Č E S K Ý A T L E T I C K Ý S V A Z SBÍRKA PŘEDPISŮ Č E S K Ý A T L E T I C K Ý S V A Z Číslo předpisu 3/2015 Účinnost od 1. května 2015 Směrnice ČAS ze dne 8. dubna 2015 o článcích péče o talentovanou mládež Předsednictvo Českého atletického

Více

SMLOUVA O REPREZENTACI uzavřená dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník /dále také jako reprezentační smlouva nebo smlouva /

SMLOUVA O REPREZENTACI uzavřená dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník /dále také jako reprezentační smlouva nebo smlouva / SMLOUVA O REPREZENTACI uzavřená dle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník /dále také jako reprezentační smlouva nebo smlouva / 1. Český svaz tanečního sportu Spolek vedený u Městského soudu

Více

Koncepčně programový projekt

Koncepčně programový projekt vypracovaný v návaznosti na: aktualizaci dokumentů Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a vyhlašované Programy státní podpory sportu aktuální strategické cíle České triatlonové asociace Dokumenty

Více

Smlouvu o spolupráci

Smlouvu o spolupráci I Smlouva Níže uvedeného o spolupráci při organizaci seriálu závodů českého poháru v dlouhém triatlonu dne, měsíce a roku uzavřeli Český svaz triatlonu 0.5. se sídlem Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 zastoupený

Více

Grantový program ČTA Krajské série mládeže a Partnerské závody 2018

Grantový program ČTA Krajské série mládeže a Partnerské závody 2018 Tento Grantový program je projektem České triatlonové asociace (dále jen ČTA) a je určen k podpoře aktivit: Cíle: Krajských triatlonových svazů (dále jen KTS), které zastřešují pořadatele triatlonových

Více

SPORTOVNÍ CENTRA MLÁDEŽE

SPORTOVNÍ CENTRA MLÁDEŽE SPORTOVNÍ CENTRA MLÁDEŽE (upřesňující informace ČSPS k činnosti Sportovních center mládeže) 1. Úvodní ustanovení Článek I. Všeobecná ustanovení Sportovní centrum mládeže (dále jen SCM) je organizační jednotkou

Více

SMLOUVA o vedení účetnictví a agendy správy, uzavřená dle ustanovení 1724 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění mezi:

SMLOUVA o vedení účetnictví a agendy správy, uzavřená dle ustanovení 1724 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění mezi: SMLOUVA o vedení účetnictví a agendy správy, uzavřená dle ustanovení 1724 Sb., Občanského zákoníku, v platném znění mezi: 1. Botanická 24 společenství vlastníků jednotek se sídlem Brno Veveří, Botanická

Více

Sportovní centra mládeže

Sportovní centra mládeže Sportovní centra mládeže Metodické pokyny I. Vymezení pojmu Sportovní centra mládeže (SCM) 1) SCM je vybraný subjekt ČJF, ve kterém se na základě smluvního vztahu s ČJF zabezpečuje zvyšování výkonnostní

Více

KONCEPCE FUNGOVÁNÍ STŘEDISEK MLÁDEŽE (STM)

KONCEPCE FUNGOVÁNÍ STŘEDISEK MLÁDEŽE (STM) KONCEPCE FUNGOVÁNÍ STŘEDISEK MLÁDEŽE (STM) ČÁST 1: SPS Díl 1: Všeobecná ustanovení Čl. 1 (1) Sportovní středisko (dále SpS) je základem péče o sportovně talentovanou mládež a je provozováno na základě

Více

Prováděcí pokyny. k Projektu činnosti SPORTOVNÍCH CENTER MLÁDEŽE ČSTT PRO OBDOBÍ 2007-2008. Přílohy:

Prováděcí pokyny. k Projektu činnosti SPORTOVNÍCH CENTER MLÁDEŽE ČSTT PRO OBDOBÍ 2007-2008. Přílohy: Prováděcí pokyny k Projektu činnosti SPORTOVNÍCH CENTER MLÁDEŽE ČSTT PRO OBDOBÍ 2007-2008 Přílohy: Grafické znázornění organizace a řízení SCM ČSTT Grafické znázornění zdravotního zajištění SCM ČSTT Rozpočet

Více

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji pro období 2015 2018

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji pro období 2015 2018 Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované mládeže v moderním pětiboji pro období 2015 2018 (zásady a prováděcí pokyny) Schválil výkonný výbor ČSMP dne 20. 11. 2014. OBSAH: 1. VÝCHODISKA, POSLÁNÍ

Více

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji pro období 2013 2014

Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované. mládeže v moderním pětiboji pro období 2013 2014 Koncepce zabezpečení přípravy sportovně talentované mládeže v moderním pětiboji pro období 2013 2014 (zásady a prováděcí pokyny) Schválil výkonný výbor ČSMP dne 3. 12. 2013. OBSAH: 1. VÝCHODISKA, POSLÁNÍ

Více

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR

Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smlouva o poskytnutí služby na vytvoření metodiky hodnocení ukončených zadávacích řízení jednotlivých programů TA ČR Smluvní strany: uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, Praha 6, tel.: ,

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, Praha 6, tel.: , ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel.: 242 429 260, email: cgf@gymfed.cz P R O V Á D Ě C Í P O K Y N Y pro Sportovní střediska - SpS (olympijské gymnastické sporty) platné od

Více

Zásady činnosti Sportovních center mládeže

Zásady činnosti Sportovních center mládeže Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy č.j.: 12 200/2004 50 Zásady činnosti Sportovních center mládeže Článek I Všeobecná ustanovení 1. Zásady pro činnost Sportovních center mládeže vycházejí ze

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Systém sportovně talentované mládeže období

Systém sportovně talentované mládeže období Systém sportovně talentované mládeže období 2018 2022 Všeobecná ustanovení: Základním článkem systému jsou tréninková centra "Sportovní centra mládeže - SCM" a "Sportovní střediska - SpS" financovaná z

Více

Dodatek č.6 - Dohoda o poskytování služby Svoz a rozvoz poštovních zásilek číslo. Číslo /2012, E2016/11911/D6. Česká pošta, s.p.

Dodatek č.6 - Dohoda o poskytování služby Svoz a rozvoz poštovních zásilek číslo. Číslo /2012, E2016/11911/D6. Česká pošta, s.p. Dodatek č6 - Dohoda o poskytování služby Svoz a rozvoz poštovních zásilek číslo Dodatek č 6 - Dohoda o poskytování služby Svoz a rozvoz poštovních zásilek Číslo /D6 Česká pošta, sp se sídlem: Politických

Více

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE PRAVIDLA ČASQ PRO REPREZENTACI ČESKÉ REPUBLIKY

ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE PRAVIDLA ČASQ PRO REPREZENTACI ČESKÉ REPUBLIKY ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE PRAVIDLA ČASQ PRO REPREZENTACI ČESKÉ REPUBLIKY 1.9.2012 Stránka 1 z 9 PRAVIDLA ČASQ PRO REPREZENTACI ČESKÉ REPUBLIKY I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ definice Čl.1 nominace do reprezentačního

Více

Statut Řídící rady projektů podpořených z Evropského sociálního fondu ČR a Operačního programu Zaměstnanost. Článek 1. Úvodní ustanovení.

Statut Řídící rady projektů podpořených z Evropského sociálního fondu ČR a Operačního programu Zaměstnanost. Článek 1. Úvodní ustanovení. Ústav zdravotnických informací a statistiky České republiky Palackého nám. 4 P.O. Box 60 128 01 Praha 2 Příloha 1 k příkazu ředitele ÚZIS ČR č. 14/2018 ze dne 31. července 2018 Statut Řídící rady projektů

Více

Smlouva o zřízení a vedení účtu v rejstříku pro obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů

Smlouva o zřízení a vedení účtu v rejstříku pro obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů Smlouva o zřízení a vedení účtu v rejstříku pro obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů Článek 1 Smluvní strany a) OTE, a.s. Praha 8, Karlín, Sokolovská 192/79, PSČ 186 00, společnost zapsanou

Více

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, p.o. box 40. tel./fax: 257 210 811 P R O V Á D Ě C Í P O K Y N Y pro Ostatní sportovní střediska - OSpS platné od 1.1.2014 Zpracovali: R. Řehořová,

Více

Směrnice pro SpS. Směrnice pro SpS. OBSAH SMĚRNICE SpS

Směrnice pro SpS. Směrnice pro SpS. OBSAH SMĚRNICE SpS Směrnice pro SpS OBSAH SMĚRNICE SpS 1. Základní pojmy směrnice SpS... 108 2. Závazné podmínky pro činnost SpS... 109 3. Náplň práce, práva a povinnosti trenéra SpS... 109 4. Kriteria pro zařazování, setrvání

Více

Smlouva o poskytování závodní preventivní péče

Smlouva o poskytování závodní preventivní péče Smlouva o poskytování závodní preventivní péče uzavřená dle 51 a 491 odst. 1 a odst. 2 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník), ve smyslu ustanovení

Více

Smlouva o poskytování sociální služby čís... - pečovatelská služba -

Smlouva o poskytování sociální služby čís... - pečovatelská služba - Smlouva o poskytování sociální služby čís... - pečovatelská služba - Smluvní strany: Pečovatelská služba Prahy 6, se sídlem Břevnovská 4, 169 00 Praha 6, IČ : 70893969, zastoupená ředitelkou Ing. Alena

Více

Smlouva o poradenských službách

Smlouva o poradenských službách Smlouva o poradenských službách Název: Obec Podolí Zastoupený: Ing. Vítězslavem Eliášem, starostou obce Sídlo: Podolí č.p.1, 664 03 Podolí Právní forma: veřejná správa IČ: 00282332 DIČ: CZ00282332 Bankovní

Více

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, Praha 6, tel: ,

ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, Praha 6, tel: , ČESKÁ GYMNASTICKÁ FEDERACE Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6, tel: 242 429 260, email:cgf@gymfed.cz METODICKÝ POKYN žádost o zřízení (pokračování) SpS; SCM; VSCM; OSpS v rámci dotačního neinvestičního programu

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI SMLOUVA O SPOLUPRÁCI k zajištění činnosti rozkladové komise ČSÚ evid. č. ČSÚ051-2016-S Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Česká republika - Český statistický úřad IČO 000 25 593

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 380/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 359 ze dne 21.05.2014,,Strategie využití celostátních operačních programů na období 2014-2020" Rada městské části I. s c h v a

Více

Statut Bezpečnostní rady státu http://www.vlada.cz/cs/rvk/brs/statut/statut.html Vláda ČR svým usnesením vlády ČR ze dne 10. června 1998 č. 391 o Bezpečnostní radě státu a o plánování opatření k zajištění

Více

Článek 1 Úvodní ustanovení

Článek 1 Úvodní ustanovení Statut Vláda ČR svým usnesením vlády ze dne 16. února č. 195 o Bezpečnostní radě státu a o plánování opatření k zajištění bezpečnosti ČR kromě jiného schválila Statut Bezpečnostní rady státu. Článek 1

Více

MĚSTO HORNÍ SLAVKOV TAJEMNÍK MĚSTSKÉHO ÚŘADU ORGANIZAČNÍ ŘÁD MĚSTSKÉHO ÚŘADU HORNÍ SLAVKOV. zaměstnanci města zařazení do městského úřadu

MĚSTO HORNÍ SLAVKOV TAJEMNÍK MĚSTSKÉHO ÚŘADU ORGANIZAČNÍ ŘÁD MĚSTSKÉHO ÚŘADU HORNÍ SLAVKOV. zaměstnanci města zařazení do městského úřadu ORGANIZAČNÍ ŘÁD MĚSTSKÉHO ÚŘADU HORNÍ SLAVKOV Zpracovatel: Mgr. Martin Stark Rozsah působnosti: zaměstnanci města zařazení do městského úřadu Nabývá účinnosti: Počet stran: Počet příloh: 20.5.2015 9 1

Více

ORGANIZAČNÍ ŘÁD VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ II.

ORGANIZAČNÍ ŘÁD VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ II. ORGANIZAČNÍ ŘÁD ČESKÉ BOXERSKÉ ASOCIACE I. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Článek 1 Výkonný výbor České boxerské asociace (dále jen ČBA) vydává tento Organizační řád, který upravuje: a) působnost, hlavní úkoly, organizační

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 381/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 360 ze dne 21.05.2014,,Analýza příležitostí nového operačního programu: OP Praha - Pól růstu pro období 2014-2020" Rada městské

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace STEJNOPIS č. 1 I llllllll llll llllll lllll li 111111111111111111 111111111111111111 IIII IIII M H M P X P 5 Q A M G 1 DOT/04/03/006158/2017 uzavřená níže uvedeného

Více

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB)

DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) DOHODA O ZÚČTOVÁNÍ PLNĚNÍ (SLUŽEB) 2018/./OSM.DOBCH Uživatel: Městská část Praha 8 se sídlem: Zenklova 1/35, 180 48 Praha 8 Libeň IČ: 00063797 DIČ: CZ00063797 bankovní spojení: Česká spořitelna, a. s.,

Více

SMĚRNICE PRO ČINNOST SCM, SpS, RcM (SCM - RCJ, SCM - RCSS)

SMĚRNICE PRO ČINNOST SCM, SpS, RcM (SCM - RCJ, SCM - RCSS) SMĚRNICE PRO ČINNOST SCM, SpS, RcM (SCM - RCJ, SCM - RCSS) Směrnice č.10 platná od 23. 2. 2018 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Na základě zákona č.115/2001 Sb., o podpoře sportu, ve znění pozdějších předpisů a

Více

SMĚRNICE PRO SPORTOVNĚ TALENTOVANOU MLÁDEŽ

SMĚRNICE PRO SPORTOVNĚ TALENTOVANOU MLÁDEŽ SMĚRNICE PRO SPORTOVNĚ TALENTOVANOU MLÁDEŽ Směrnice č.10 Aktualizace platná od 19. 12. 2018 Směrnice a aktualizace jsou účinné dnem jejich zveřejnění na webových stránkách ČSMG 1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Na

Více

Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací č.

Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací č. Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací č. uzavřená mezi Michal Šenk Firma: Adresa: U Stadionu 955, 664 34 Kuřim IČ: 75679922 DIČ: CZ8307103827 Tel: +420 777 304 145 E-mail: senk@a1net.cz

Více

ZÁKLADNÍ STRUKTURA SPORTOVNÍHO ÚSEKU ČSMP A PŘEHLED ČINNOSTÍ SPOJENÝCH S VÝKONEM JEDNOTLIVÝCH FUNKCÍ PRO OBDOBÍ

ZÁKLADNÍ STRUKTURA SPORTOVNÍHO ÚSEKU ČSMP A PŘEHLED ČINNOSTÍ SPOJENÝCH S VÝKONEM JEDNOTLIVÝCH FUNKCÍ PRO OBDOBÍ ZÁKLADNÍ STRUKTURA SPORTOVNÍHO ÚSEKU ČSMP A PŘEHLED ČINNOSTÍ SPOJENÝCH S VÝKONEM JEDNOTLIVÝCH FUNKCÍ PRO OBDOBÍ 2017-2020 Komise vrcholového sportu (KVS) Komisi tvoří: trenér RDS, trenér RDJ, koordinátor

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č.j.: 230/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č. 213 ze dne 10.04.2013 Schválení dohody o ukončení "Smlouvy o organizaci a výkonu veřejné služby" č. 2012/00925/20.2

Více

Vzor smlouvy o zpracování osobních údajů mezi správcem a zpracovatelem

Vzor smlouvy o zpracování osobních údajů mezi správcem a zpracovatelem Vzor smlouvy o zpracování osobních údajů mezi správcem a zpracovatelem Odkazy: Čl. 28 GDPR Komentář: Při zpracování osobních údajů GDPR požaduje, stejně tak jako stávající právní úprava, aby správce a

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. Obchodní firma/název/ jméno a příjmení Identifikační číslo sídlem/místem podnikání/ bytem zastoupená

MANDÁTNÍ SMLOUVA. Obchodní firma/název/ jméno a příjmení Identifikační číslo sídlem/místem podnikání/ bytem zastoupená MANDÁTNÍ SMLOUVA Collect Partner s.r.o. Na Florenci 1686/9 110 00 Praha 1 IČO: 290 52 149 zastoupená: Liborem Prokopem pobočka a korespondenční adresa Hradec Králové ČSA 287 502 16 Hradec Králové bankovní

Více

SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S FINANČNÍMI PROSTŘEDKY. Č e s k á g y m n a s t i c k á f e d e r a c e Praha 6, Zátopkova 100/2, P.O.

SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S FINANČNÍMI PROSTŘEDKY. Č e s k á g y m n a s t i c k á f e d e r a c e Praha 6, Zátopkova 100/2, P.O. Č e s k á g y m n a s t i c k á f e d e r a c e 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, P.O. BOX 40 tel./fax 242 429 260 e-mail: cgf@cstv.cz tel. 233 017 434 http://gymnastika.cstv.cz SMĚRNICE O HOSPODAŘENÍ S

Více

Jiří Topinka Předseda ekonomické komise Českého atletického svazu. Dříteč, 26.listopadu 2016

Jiří Topinka Předseda ekonomické komise Českého atletického svazu. Dříteč, 26.listopadu 2016 Aktuální informace o programech financování sportu vyhlášených MŠMT a obecné podmínky poskytování finančních zdrojů z rozpočtů územně samosprávných celků (obce, kraje) Jiří Topinka Předseda ekonomické

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18)

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18) NÁJEMNÍ SMLOUVA č. 2018000064 (114-2/1715/18) kterou uzavřely Pronajímatel: statutární město Českc Budějovice se sídlem: nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice za které jedná: Ing. Jiří

Více

Smlouva o organizování veřejné služby

Smlouva o organizování veřejné služby M Ě S T O H O D O N Í N Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 7. pro jednání: 53. schůze rady města konané dne: 16.5.2017 Obsah zprávy: Smlouva o organizování veřejné služby Důvod projednávání:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace STEJNOPIS č. _f Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace I llllllll llll llllll lllll li llllllll Ill lllllll llll llllll 1111111111111111 M H M P X P 7 T E O 2 O DOT/04/03/006856/2018 uzavřená níže uvedeného

Více

Smlouva o zřízení a vedení účtu v rejstříku pro obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů

Smlouva o zřízení a vedení účtu v rejstříku pro obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů Smlouva o zřízení a vedení účtu v rejstříku pro obchodování s povolenkami na emise skleníkových plynů a) OTE, a.s. Článek 1 Smluvní strany Praha 8, Karlín, Sokolovská 192/79, PSČ 186 00, společnost zapsanou

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PEČOVATELSKÁ SLUŽBA uzavřená dle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách a 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, v platném znění, níže uvedeného dne,

Více

ZATEPLENÍ ŠATEN ZIMNÍHO STADIONU VE VIMPERKU

ZATEPLENÍ ŠATEN ZIMNÍHO STADIONU VE VIMPERKU Smluvní strany Město Vimperk, Steinbrenerova 6/2, 38517 Vimperk IČ: 00250805 zastoupené, starostou Ing. Bohumilem Petráškem (dále jen příkazce ) na straně jedné a společnost CERTIGO s.r.o., sídlem Na Zlaté

Více

Zásady pro činnost Regionálních házenkářských center Českého svazu házené

Zásady pro činnost Regionálních házenkářských center Českého svazu házené Zásady pro činnost Regionálních házenkářských center Českého svazu házené únor 2015 1 Článek I Systém Regionálních házenkářských center 1. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen MŠMT )

Více

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ KOLEKTIVNÍHO PLNĚNÍ

SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ KOLEKTIVNÍHO PLNĚNÍ SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ KOLEKTIVNÍHO PLNĚNÍ ČÍSLO SMLOUVY 2013/./ /. uzavřená mezi PV Recovery, s.r.o. se sídlem Antala Staška 1076/33a, Praha 140 00 zapsaná Městským soudem v Praze, sp. zn. C 204081 IČ: 291

Více

Dodatek č.3 k Dohodě o podmínkách podávání poštovních zásilek Balík Do ruky, Balík Na poštu a Balík Do balíkovny číslo /2016

Dodatek č.3 k Dohodě o podmínkách podávání poštovních zásilek Balík Do ruky, Balík Na poštu a Balík Do balíkovny číslo /2016 Dodatek č.3 k Dohodě o podmínkách podávání poštovních zásilek Balík Do ruky, Balík Na poštu a Balík Do balíkovny číslo 982507-0268/2016. Dodatek č. 3 k Dohodě o podmínkách podávání poštovních zásilek Balík

Více

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:..

SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. Svazek obcí Čistý Zlechovský potok, 687 10 Zlechov 540, IČ: 75068664 SMLOUVA O ODVÁDĚNÍ ODPADNÍCH VOD KANALIZACÍ číslo smlouvy:.. I. Smluvní strany DODAVATEL (provozovatel kanalizace): ODBĚRATEL : Svazek

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu:

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu: MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1... IČ:.. zapsaný v.. Bankovní spojení:., jehož

Více

Dodatek č.1 - Dohoda o poskytování služby Svoz a rozvoz poštovních zásilek číslo

Dodatek č.1 - Dohoda o poskytování služby Svoz a rozvoz poštovních zásilek číslo Dodatek č1 - Dohoda o poskytování služby Svoz a rozvoz poštovních zásilek číslo Dodatek č 1 - Dohoda o poskytování služby Svoz a rozvoz poštovních zásilek Číslo /D1 Česká pošta, sp se sídlem: Politických

Více

Smlouva o vedení účetnictví

Smlouva o vedení účetnictví Příloha č. 2 Obec Zbuzany Na Návsi 1, 252 25 Zbuzany Smlouva o vedení účetnictví číslo smlouvy objednatele: /'"Of/./b' (dále jen "Smlouva") uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami,kterými

Více

Smlouvu o poskytnutí mimořádného jednorázového příspěvku na Opravu domovního fondu na území Prahy 1 pro rok 2015

Smlouvu o poskytnutí mimořádného jednorázového příspěvku na Opravu domovního fondu na území Prahy 1 pro rok 2015 Níže uvedené smluvní strany: název: Městská část Praha 1 sídlo: Vodičkova 681/18, Praha 1, PSČ: 115 68 zastoupená: ing Oldřichem Lomeckým, starostou MČ Praha 1 IČ: 00063410 bank. spojení: Česká Spořitelna

Více

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T Ř Í Z E NÍ SLUŽEB IT (IT SM)

P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T Ř Í Z E NÍ SLUŽEB IT (IT SM) P R OVÁDĚCÍ SMLOUVA OUTSOURCING PROFESIO N Á L N Í C H ODBORNÝCH SLUŽEB ICT ( OPOS) Č Á S T Ř Í Z E NÍ SLUŽEB IT (IT SM) Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo zemědělství se sídlem: Těšnov 65/17,

Více

DOHODA O SPOLUPRÁCI A ZŘÍZE Í MÍSTA ZPĚT ÉHO ODBĚRU AUTOMOBILOVÝCH BATERIÍ A AKUMULÁTORŮ

DOHODA O SPOLUPRÁCI A ZŘÍZE Í MÍSTA ZPĚT ÉHO ODBĚRU AUTOMOBILOVÝCH BATERIÍ A AKUMULÁTORŮ DOHODA O SPOLUPRÁCI A ZŘÍZE Í MÍSTA ZPĚT ÉHO ODBĚRU AUTOMOBILOVÝCH BATERIÍ A AKUMULÁTORŮ uzavřená podle 269 odst. 2 obchodního zákoníku v platném znění a v souladu s 31h zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech

Více

Prováděcí pokyny k Programu činnosti Sportovních center mládeže ČTA (dále jen SCM)

Prováděcí pokyny k Programu činnosti Sportovních center mládeže ČTA (dále jen SCM) ČESKÁ TRIATLONOVÁ ASOCIACE (dále jen ČTA) Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Prováděcí pokyny k Programu činnosti Sportovních center mládeže ČTA (dále jen SCM) pro období 2011-2012 Za ČTA zpracovali:

Více

VZOR SMLOUVY O ÚČASTI V SKD Česká národní banka Na Příkopě 28, Praha 1, IČO zastoupená (dále jen ČNB )...

VZOR SMLOUVY O ÚČASTI V SKD Česká národní banka Na Příkopě 28, Praha 1, IČO zastoupená (dále jen ČNB )... VZOR SMLOUVY O ÚČASTI V SKD Česká národní banka Na Příkopě 28, Praha 1, IČO 48136450 zastoupená (dále jen ČNB ) a............... (název, sídlo) zastoupený (dále jen agent ) uzavírají tuto S M L O U V U

Více

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I.

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I. Příloha č. 8 Zásad vzorová nájemní smlouva pro pronájem nebytového prostoru ( doba určitá / neurčitá ) Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb.,

Více

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

I. SMLUVNÍ STRANY II. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Evidenční číslo smlouvy: 9122/2016/SKT/HAD/SMLD/28 Smlouva o poskytnutí finanční dotace z Programu na podporu sportovní činnosti a odměn trenérům mládeže pro rok 2016 uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000

Více

O R G A N I Z A Č N Í Ř Á D Českého svazu aerobiku a fitness FISAF.cz

O R G A N I Z A Č N Í Ř Á D Českého svazu aerobiku a fitness FISAF.cz O R G A N I Z A Č N Í Ř Á D Českého svazu aerobiku a fitness Článek 1. Základní stanovení 1. Organizační řád Českého svazu aerobiku, fitness a tance (dále jen ), určuje zásady činnosti a způsoby řízení,

Více

Novoměstské sociální služby

Novoměstské sociální služby Smlouva č.: %SPIS SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY PEČOVATELSKÁ SLUŽBA uzavřená dle 91 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách a příslušných ustanoveních občanského zákoníku, v platném znění,

Více

Veřejnoprávní smlouva o výkonu úkolů městské policie

Veřejnoprávní smlouva o výkonu úkolů městské policie - Veřejnoprávní smlouva o výkonu úkolů městské policie uzavřená mezi Městem Letohrad a Městem Jablonné nad Orlicí Smluvní strany 1. Město Letohrad zastoupené: starostou Petrem Fialou sídlo: Václavské náměstí

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi - STONOŽKA (reg. Krajský úřad JMK, č. 9926088) Číslo smlouvy..

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi - STONOŽKA (reg. Krajský úřad JMK, č. 9926088) Číslo smlouvy.. SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍ SLUŽBY Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi - STONOŽKA (reg. Krajský úřad JMK, č. 9926088) Číslo smlouvy.. Pan/paní (slečna): Datum narození: Trvale bytem: Adresa

Více

Smlouva o výkonu funkce

Smlouva o výkonu funkce Smlouva o výkonu funkce člena dozorčí rady uzavřená podle zákona č. 90/2012 Sb., o obchodních společnostech a družstvech v platném znění ( Zákon o obchodních korporacích ) Smluvní strany: 1. Agria, a.s.

Více

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smluvní strany: Česká republika Technologická agentura České republiky se sídlem Evropská 2589/33b, 160 00 Praha 6 IČ: 72050365

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 126/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 119 ze dne 26.02.2014 Schválení dohody o ukončení "Smlouvy o organizaci veřejné služby"/typ A/ č. 2013/00901/3 a schválení "Smlouvy

Více

Ing. Tomáš Prantl, Obchodní ředitel regionu regionální firemní. zapsán v obchodním rejstříku: Městského soudu v Praze, oddíl A, vložka 7565

Ing. Tomáš Prantl, Obchodní ředitel regionu regionální firemní. zapsán v obchodním rejstříku: Městského soudu v Praze, oddíl A, vložka 7565 Dodatek č. 2 - Dohoda o podmínkách podávání poštovních zásilek Balík Do ruky, Balík Na poštu a Balík Do balíkovny číslo 982207-0299/2016, E2016/12948. Dodatek č. 2 - Dohoda o podmínkách podávání poštovních

Více

Smlouva. o výkonu koordinátora BOZP stavebníka nad prováděním stavby

Smlouva. o výkonu koordinátora BOZP stavebníka nad prováděním stavby 24 I l&v* I O^S Smlouva o výkonu koordinátora BOZP stavebníka nad prováděním stavby 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel Objednatel: adresa: zastoupené: IČ: DIČ: bankovní spojení: č. účtu: (dále jen Objednatel)

Více

ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 642 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku mezi smluvními stranami

ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 642 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku mezi smluvními stranami ZPROSTŘEDKOVATELSKÁ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 642 a n. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku mezi smluvními stranami 1. DEDICATION s.r.o. IČ: 243 12 231 se sídlem Prokopova 156/11, 130 00,

Více

tuto RÁMCOVOU POJISTNOU SMLOUVU (dále jen Smlouva ) pro pojištění DEFEND GAP v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 2

tuto RÁMCOVOU POJISTNOU SMLOUVU (dále jen Smlouva ) pro pojištění DEFEND GAP v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku 2 Rámcová pojistná smlouva číslo pojistné smlouvy: 1700314 Acasta European Insurance Company Limited, 5/5 Crutchett s Ramp, X11 1AA, Gibraltar (dále jen pojistitel ) zastoupená společností: DEFEND INSURANCE

Více

ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ Pojistná smlouva č. 1310000010

ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ Pojistná smlouva č. 1310000010 Příloha č. 1 Pojišťovna VZP, a.s. ÚRAZOVÉ POJIŠTĚNÍ Pojistná smlouva č. 1310000010 se sídlem: Jankovcova 1566/2b, 17000 Praha 7 IČO: 27116913 DIČ: CZ27116913 zastoupená: Robertem Karešem, výkonným ředitelem

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů

MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 2 Vzor prováděcí smlouvy MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 566 a násl. zák. č. 513/ 1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Česká televize se sídlem: Kavčí

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB Městská část Praha - Kunratice a JUDr. Jaromír Štůsek, LL.M., advokát TATO SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB BYLA UZAVŘENA DNEŠNÍHO DNE, MĚSÍCE A ROKU V SOULADU

Více

Smlouva o výkonu funkce člena orgánu společnosti

Smlouva o výkonu funkce člena orgánu společnosti Smlouva o výkonu funkce člena orgánu společnosti uzavřená v souladu s ust. 59 a násl. zákona č. 90/2012 Sb. o obchodních korporacích, níže uvedeného dne, měsíce a roku, mezi 1. PATRIA Kobylí, a.s. se sídlem

Více

S M L O U V A o zajištění informačního systému o pracovních podmínkách v roce 2014 č.

S M L O U V A o zajištění informačního systému o pracovních podmínkách v roce 2014 č. S M L O U V A o zajištění informačního systému o pracovních podmínkách v roce 2014 č. Smluvní strany: Česká republika - Ministerstvo práce a sociálních věcí Sídlo: Na Poříčním právu 1/376, 128 01 Praha

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov STATUT RADY MLÁDEŽE ČVS Číslo směrnice: 14/2011 Směrnice kategorie: A Schváleno: Správní radou ČVS dne 20. července 2011 Účinnost od:

Více

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271071 680, fax 28192 0093 Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají smluvní strany Městská část Praha 20 se sídlem

Více

Organizační řád Šachového svazu České Republiky

Organizační řád Šachového svazu České Republiky Organizační řád Šachového svazu České Republiky Článek 1 Úvod Šachový svaz České republiky, z.s. (ŠSČR) je spolek a jeho fungování upravují především zákon č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů,

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ TELEKOMUNIKAČNÍCH SLUŽEB PŘÍSTUPU K SÍTI INTERNET v souladu s ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) uzavřená

Více

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66 Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j. 13775/2016/RMI/MJA/SML/66 uzavřená podle 10a zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB. Číslo:

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB. Číslo: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB Číslo: Tato smlouva o poskytování právních služeb (dále jen Smlouva ) byla uzavřena v souladu s ustanovením 2430 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Více

Číslo smlouvy Příkazce:. Číslo smlouvy Příkazníka: 2019/01 I. SMLUVNÍ STANY

Číslo smlouvy Příkazce:. Číslo smlouvy Příkazníka: 2019/01 I. SMLUVNÍ STANY PŘÍKAZNÍ SMLOUVA dle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) a v souladu s 43 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek,

Více

OBEC VŠEŇ DOTAČNÍ STATUT OBCE VŠEŇ

OBEC VŠEŇ DOTAČNÍ STATUT OBCE VŠEŇ OBEC VŠEŇ DOTAČNÍ STATUT OBCE VŠEŇ 1) Preambule a) Dotační statut obce Všeň (dále jen dotace) upravuje poskytování dotací, které jsou určeny na všestranný rozvoj území obce a potřeb jeho občanů. Směřování

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Obecné ustanovení a předmět smlouvy

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Obecné ustanovení a předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace příloha č. 4 I. Obecné ustanovení a předmět smlouvy Zastupitelstvo městské části Praha 14 /dále jen MČ Praha 14/ rozhodlo svým usnesením č. /ZMČ/201 ze dne o poskytnutí

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST 1 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V DENNÍM STACIONÁŘI RATOLEST Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1)Uživatel Jméno : Bydliště Zastoupená: (v textu této smlouvy dále jen Uživatel

Více

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE

SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE SMLOUVA O VÝKONU FUNKCE 1) Společnost: AGRO BYSTŘICE a.s. se sídlem: č.p. 10, 507 23 Bystřice IČO: 25282409 zapsaná: v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl B, vložka 1740

Více

zapsaným v rejstříku ústavů vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. U 406

zapsaným v rejstříku ústavů vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn. U 406 TATO SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB (dále jen Smlouva ) je uzavřena ve smyslu ustanovení 1746 odst. 2 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník

Více

SMLOUVU O ZAJIŠTĚNÍ SBĚRU DAT PRO ÚČELY DRŽITELE ROZHODNUTÍ O REGISTRACI DLE 39D ODST. 7 ZÁKONA Č. 48/1997 SB.

SMLOUVU O ZAJIŠTĚNÍ SBĚRU DAT PRO ÚČELY DRŽITELE ROZHODNUTÍ O REGISTRACI DLE 39D ODST. 7 ZÁKONA Č. 48/1997 SB. Národní referenční centrum, zájmové sdružení právnických osob ve smyslu 20f a násl. občanského zákoníku IČ: 86596519 se sídlem Praha 3, Vinohradská 112 registrované Magistrátem hlavního města Prahy pod

Více