Hra před flopem (každý obdrží dvě vlastní karty)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Hra před flopem (každý obdrží dvě vlastní karty)"

Transkript

1 Poker - pravidla pokeru Texas hold em Poker Texas hold em je v současné době nejpopulárnější varianta pokeru a hrají jej milióny lidí z celého světa. Proč? Pravidla pokeru texas hold em jsou totiž velmi snadná na naučení a zahrát si tak může po chvíli pro zábavu úplně každý, třeba i naprostý začátečník. V pokerové variantě Texas hold em se používá společných, tedy komunitních karet. Na začátku každé hry dostane každý hráč na ruku rozdané dvě karty (hole cards). Tyto karty nikomu neukazuje a patří jen jemu. Dalších pět karet je následně v průběhu partie rozdáno lícem vzhůru a jsou společné pro všechny hráče. Cílem hry je pak složit z libovolných 7 karet (pěti společných a dvou na vlastních na ruce) co nejlepší výherní kombinaci a získat tak pot. Kdykoli všichni zahodí a ve hře zbývá jediný hráč, automaticky vyhrává celý pot. Karty nemusí ukazovat. Pravidla pokeru - začínáme hrát Texas hold em (blindy) Na začátku partie v pokeru je vylosován dealer (rozdávající). Tato pozice se následně spolu s povinnými sázkami po ukončení každé partie posouvá mezi hráči o jedno místo ve směru hodinových ručiček. Hráč nalevo od dealera vloží do hry tzv. small blind, malý blind neboli malou povinnou sázku naslepo. Druhý hráč od dealera pak vloží dvojnásobek této sázky, big blind, velký blind neboli velkou sázku naslepo. Big blind také hodnotou odpovídá minimální sázce, kterou lze ve hře vsadit. Povinné sázky (blindy) jsou prvními žetony vloženými do potu a jejich hlavním cílem je podpořit akci v prvním kole sázek tak, aby se "o něco hrálo". Hra před flopem (každý obdrží dvě vlastní karty) Poté, co hráči na blindech vložili do potu povinné sázky, rozdá dealer každému z hráčů u stolu po dvou kartách (rozdává se po jedné kartě a první na řadě je hráč po levici dealera, tj. na small blindu), které ostatní hráči nevidí.

2 Prvním hráčem na řadě je hráč sedící nalevo od pozice big blindu, tedy třetí hráč za dealerem. Hráči mohou buď dorovnat sázku (call) ve výši velkého blindu, nebo mohou navýšit (raise) a samozřejmě své karty mohou také složit (fold) a do hry se nezapojit. Vzhledem k tomu, že ve hře je velká povinná sázka, není možné zůstat ve hře bez vsazení s výjimkou hráče na big blindu (pokud před ním není raise), který má "předplaceno" a když na něj přijde řada, může jen checknout a zůstat ve hře. Flop (vykládají se 3 společné karty) Poté, co je uzavřeno první kolo sázení, přicházejí na řadu společné karty. Dealer sejme (neboli spálí) jednu kartu z vrchu balíčku a na stůl současně otočí tři karty lícem nahoru, kterým se říká flop. Hráči nyní mohou porovnat své karty na ruce s těmi na stole a zhodnotit, jak se k sobě hodí a jdou dohromady, a jaké mají šance proti soupeřům. První na řadě v novém kole sázek je hráč nejblíže po levici dealera, který zůstal ve hře. Sázení se řídí stejnými pravidly jako v předchozím kole. Dokud nikdo nevsadí, je možno zůstat ve hře bez vsazení (check), po sázce je možno pouze dorovnat sázku (call), zvýšit sázku (raise) nebo složit karty (fold). Turn (vykládá se další společná karta) Po ukončení sázek na flopu se jde do dalšího sázkového kola - na takzvaný turn. Dealer opět spálí jednu kartu z vrchu balíčku a následně otočí další kartu na stůl. Hráči opět mohou tuto kartu použít na skládání nejlepší možné pětikaretní výherní kombinace. Sázky se řídí stejnými pravidly jako v kolech předchozích. Poznámka: v limitní hře (fixed limit Texas hold em) se od tohoto kola sázek zvedá sázka na dvojnásobek. River (vykládá se poslední společná karta) Poslední společná karta, kterou dealer otočí na stůl, se nazývá river. Zde následuje podle stejných pravidel jako v předchozích kolech poslední kolo sázení. Následně, po ukončení všech sázek, ukazují zbylí hráči ve hře své karty. Této fázi se říká showdown. Majitelem potu se stává držitel nejsilnější výherní kombinace - v případě dvou či více stejně silných karetních kombinací se pot dělí rovnoměrně mezi jejich majitele.

3 Následně se posune pozice dealera a hráčů na blindech, karty se zamíchají a pokračuje se v další hře. Sázky v Texas hold em All-in Ve hře bez omezení sázek (no limit texas holdem) je možno vsadit všechny žetony (all-in). Hráč, který je all-in, nemůže zahodit. Pokud mají ostatní hráči ve hře další žetony, mohou pokračovat v sázení. Žetony navíc sází do vedlejšího banku (side pot), o který hráč vsadivší all-in nehraje. Pravidla pokeru totiž neumožňují hrát o více žetonů, než před vámi leží. Kombinace Mezi základní pravidla pokeru patří hodnoty počátečních kombinací. Kdo se chce naučit, jak hrát poker texas holdem, musí začít právě od nich. Připomínáme, že chcete-li hrát texas holdem, potřebujete balíček o 52 kartách a 4 barvách (piky, srdce, kára a kříže neboli trefy) bez žolíků. Hodnoty pokerových karet jsou sestupně od nejvyšší k nejnižší A, K, Q, J, T (10), 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2. Podle pravidel texas holdem nejprve každý hráč obdrží dvě karty a pak je postupně rozdáno pět karet společných. Hráči tedy mají na konci hry k dispozici 7 karet, z nichž musí složit tu nejsilnější pokerovou kombinaci. Chystáte-li se hrát online poker, vězte, že výherní kombinaci za vás na konci hry sestaví

4 počítač. Do ukázání karet (angl. showdown) je však třeba umět si výherní kombinace představit. Hrajete-li poker naživo, je tato schopnost absolutní nutností. Cvičte proto mysl a všímejte si zvláštností, které mohou rozličné sestavy společných karet přinést. V tom vězí jedno z největších kouzel texas holdem. Kombinace texas hold em od nejslabší po nejsilnější Nejvyšší karta (high card) Pokud nedržíte žádnou vyšší kombinaci, o síle vaší ruky rozhodne nejvyšší karta. Při hře občas uvidíte, že bank sebere vysoká karta eso (angl. A high) nebo král (K high), ale i nižší karty. Pokud mají dva hráči shodnou nejvyšší kartu, o výherní kombinaci rozhodne druhá (případně třetí, čtvrtá nebo pátá) karta. Pár (pair) Pár je velice častá kombinace, kterou tvoří dvě karty stejné hodnoty. V texas holdem obvykle postačí na zisk nižších banků. Pokud mají dva hráči pár, rozhoduje hodnota páru. Pokud je shodná, rozhodne další nejvyšší karta (případně druhá nebo třetí nejvyšší). Dva páry (two pair) Jak už název kombinace napovídá, dva páry se skládají ze dvou dvojic karet o stejné hodnotě a tzv. kickeru. Dva páry jsou poměrně silná kombinace a vyhrají většinu riverů v texas holdem. V závislosti na struktuře karet na stolech však nemusí být těžké je porazit. Mají-li dva z hráčů dva páry, o vítězi rozhodne hodnota vyššího z párů. Pokud mají shodný vyšší pár, rozhodne nižší. Teprve jako třetí kritérium se používá kicker, tedy hodnota páté karty.

5 Trojice (three of a kind) Trojice, tedy tři karty stejné hodnoty, bývají velmi silné. Zejména trojice tvořená dvěma kartami z ruky (anglicky se nazývá set) není nápadná a soupeři ji proto snadno zaplatí. Trojice, z níž se dvě karty nacházejí na stole, (angl. název trips) už je viditelnější. Tu mohou mít i dva hráči v takovém případě o výherci rozhodne, jak už asi čekáte, kicker. Postupka (straight) První pětikaretní pokerová kombinace, o níž budeme hovořit, se skládá z po sobě jdoucích karet mimo barvu. Nesmí mezi nimi být žádná mezera. Eso, jinak nejvyšší karta v pokeru, se dá v postupce použít i jako jednička. V jedné postupce však může být použito jen v jedné hodnotě, takže například z karet 3, 2, A, K, Q ji neutvoříte. Má-li více hráčů postupku, vyhrává ta nejvyšší. Nejsilnější postupka je tedy A, K, Q, J, T; nejslabší pak A, 2, 3, 4, 5. Není-li na stole pár ani tři karty do barvy, silnější kombinace než postupka není možná. O to sebejistější s ní můžete být. Barva (flush) Pět karet jedné barvy nazýváme barva nebo flush [flaš]. Má-li více hráčů flush, vyhrává nejvyšší karta v barvě, v případě shody se postupně porovnávají karty další. Není-li mezi společnými kartami pár, vyšší kombinace než barva nebývá možná. Fullhouse Pro trojici a dvojici v pěti kartách používáme anglický název fullhouse (v překladu "plný dům"). S touto kombinací jen velmi zřídka potkáte někoho silnějšího, a pokud ano, většinou to bude silnější fullhouse. O tom, který fullhouse je silnější, rozhoduje nejprve hodnota trojice a až na druhém místě dvojice.

6 Čtveřice (four of a kind, poker, quads) Kombinace, která dala hře jméno, je velice vzácná. K jejímu složení potřebujete na ruce dvojici a dvojici stejné hodnoty mezi společnými kartami, nebo tři stejné karty na stole. Zajímavé je, že i v takové situaci je poker velmi nepravděpodobný. Proto vám pak tuto extrémně silnou kombinaci, která nejde snad nikdy zahodit, mohou zaplatit soupeři s párem na ruce. Ti totiž mají při třech shodných kartách na stole fullhouse! Pokud se do společných karet otočí poker, rozhoduje kicker. Máte-li v té situaci na ruce eso, nemůžete prohrát! Čistá postupka (straight flush) V texas holdem tuhle kombinaci moc často neuvidíte. Ti, kdo se pokeru věnují jen pro zábavu, ji leckdy neuvidí za celý svůj život. Skládá se z pěti po sobě jdoucích karet a nemusíte se na ni ostýchat vsadit vše. Královská postupka (royal flush) Když se hráči učí, jak hrát poker, často si vyslechnou přednášku o tom, jak je královská postupka úžasná. Ve skutečnosti se s ní nejspíše nikdy nesetkáte, a pokud ano, všimnete si, že je těžké dostat ji zaplacenou. Je totiž velice nápadná, ve společných kartách hrozí postupka i flush. Profesionální hráči, kteří hrají texas holdem na několika stolech najednou a odehrají mnoho tisíc a desítek tisíc her, se royal flush jednou až dvakrát do roka dostanou. Naučíte-li se znát pokerové kombinace a přemýšlet nad nimi v kontextu společných karet, nestane se z vás rovnou mistr pokeru, ale osvojíte si základ, na kterém musel stavět každý úspěšný hráč Poker Texas hold em. Při hře se pak snažte přemýšlet nad tím, co spoluhráč může mít.

PRAVIDLA POKERU Čtyři barvy Třináct hodnot VÝHERNÍ KOMBINACE

PRAVIDLA POKERU Čtyři barvy Třináct hodnot VÝHERNÍ KOMBINACE PRAVIDLA POKERU Poker se hraje s balíčkem 52 karet. Ty se dělí na čtyři barvy, každá z nich obsahuje 13 hodnot. Čtyři barvy Všechny barvy stejné hodnoty jsou si rovny, žádná z nich nemá vyšší hodnotu nad

Více

Sada na poker. Pravidla hry Základy Taktika Návod ke hře. Tchibo GmbH D Hamburg 71872AB6X6IIIZACE

Sada na poker. Pravidla hry Základy Taktika Návod ke hře. Tchibo GmbH D Hamburg 71872AB6X6IIIZACE Sada na poker Pravidla hry Základy Taktika Návod ke hře Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 71872AB6X6IIIZACE Pravidla pokeru Balíček karet Jeden balíček karet se skládá z 52 karet. Karty jsou ve čtyřech barvách,

Více

====== ZAČÁTEK UKÁZKY ======

====== ZAČÁTEK UKÁZKY ====== ====== ZAČÁTEK UKÁZKY ====== Na závěr kapitoly poslední poznámka, která se týká obou variant. Praxí poznáte, že ačkoliv je startovních prémiových kombinací v Omaha pokeru víc než v Texas Hold'em, nedostanete

Více

Všeobecná pravidla casina C40

Všeobecná pravidla casina C40 Všeobecná pravidla casina C40 Buy-in Při vstupu do hry musí hráč zaplatit minimální buy in. Hráč, který je nucen se přesunout na jiný stůl stejného limitu, protože jeho stávající se rozpadl, nebo z rozhodnutí

Více

Magnetické šipky pravidla

Magnetické šipky pravidla Magnetické šipky - určeno všem hráčům, kterým došly v průběhu večera žetony ke hraní - po výhře v magnetických šipkách hráči obdrží výherní kupón na čerpání žetonů - po výhře v magnetických šipkách si

Více

Obecná poker pravidla

Obecná poker pravidla Obecná poker pravidla Pokud jste se rozhodli začít s hraním pokeru, měli byste se seznámit s jeho základními pravidly. Do budoucna tím totiž získáte šanci stát se tak dobrými hráči, jako jsou Phil Ivey

Více

HERNÍ PLÁN POKER GIRLS APOLLO GAMES APKSOFT s.r.o.

HERNÍ PLÁN POKER GIRLS APOLLO GAMES APKSOFT s.r.o. HERNÍ PLÁN POKER GIRLS APOLLO GAMES APKSOFT s.r.o. HISTORIE REVIZÍ Datum Verze Popis změn Autor změn 27. 05. 2009 1.0 První naplnění Karel Kyovský 31. 07. 2015 1.1 Změna obsahu-riziko Radoslav Hrčka 23.

Více

PRAVIDLA HER ŽIVÉ HRY:

PRAVIDLA HER ŽIVÉ HRY: PRAVIDLA HER ŽIVÉ HRY: 1. EVROPSKÁ RULETA 1. RULETOVÉ KOLO Ruletové kolo se skládá z cylindru rozděleného na třicet sedm (37) stejných mezer (drážek). Cylindr se otáčí ve vyduté dřevěné míse, kolem níž

Více

Herní plán k internetové sázkové hře Texas Hold'em

Herní plán k internetové sázkové hře Texas Hold'em Herní plán k internetové sázkové hře Texas Hold'em Herní plán určuje podmínky a pravidla karetní hry Texas Hold em provozované společnosti SYNOT TIP, a.s., se sídlem Jaktáře 1475, 686 01 Uherské Hradiště

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: Obsah Strana

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: Obsah Strana NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 90 39 04 Verze 12/05 Obsah Strana 1. Úvod a účel použití hrací konzole...1 2. Technické údaje...2 3. Bezpečnostní předpisy...3 4. Manipulace s bateriemi (vložení a výměna baterií)...3

Více

PRAVIDLA TEXAS HOLDEM POKER

PRAVIDLA TEXAS HOLDEM POKER PRAVIDLA TEXAS HOLDEM POKER 1. Rozdání dvou zavřených karet kaţdému z hráčů (POCKET CARDS) 2. První sázkové kolo (PRE-FLOP ROUND) 3. Rozdání tří společných odkrytých karet (FLOP) 4. Druhé sázkové kolo

Více

Organizační řád a pravidla casina C40

Organizační řád a pravidla casina C40 Organizační řád a pravidla casina C40 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Každý hráč při prvním vstupu do klubu je povinen se prokázat platným průkazem totožnosti (občanský průkaz, pas atd.) a hry se mohou účastnit

Více

Pravidla pokeru v kostce

Pravidla pokeru v kostce Pravidla pokeru v kostce Poker je pro někoho vzrušující kratochvíle, pro jiného zdroj obživy. Věci neznalý žvanil tvrdí, že je to hazard. Faktem zůstává, že poker je hra, která stejně jako šachy, nabízí

Více

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE ČESKÁ POKEROVÁ LIGA

PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE ČESKÁ POKEROVÁ LIGA PRAVIDLA SPOTŘEBITELSKÉ AKCE ČESKÁ POKEROVÁ LIGA Článek I. - Úvodní ustanovení Provozovatelem České pokerové ligy je Jan Cinke, místem podnikání Říčanská 365, PSČ 252 43 Průhonice, IČ 74767381, který vydává

Více

ČESKÁ POKEROVÁ LIGA. Provozní řád

ČESKÁ POKEROVÁ LIGA. Provozní řád ČESKÁ POKEROVÁ LIGA Provozní řád Článek I. - Úvodní ustanovení Česká pokerová liga, se sídlem Říčanská 365, 252 43 Průhonice, IČO 265 68 730, spolek zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem

Více

Organizační řád a pravidla casina C40

Organizační řád a pravidla casina C40 Organizační řád a pravidla casina C40 1. Každý hráč při prvním vstupu do klubu je povinen se prokázat platným průkazem totožnosti (občanský průkaz, pas atd.) a hry se mohou účastnit jen osoby starší 18-ti

Více

Basic. Fixed limit. Přehled. Copyright 2011, PokerStrategy.com PS-FL-BASIC-HANDOUT-CZ

Basic. Fixed limit. Přehled. Copyright 2011, PokerStrategy.com PS-FL-BASIC-HANDOUT-CZ Basic Fixed limit Přehled 1 Základy Jaká je vaše pozice u stolu? Blindy Late Middle Early 2 Před lopem Tabulka startovních kombinací Velmi silné kombinace: AA, KK, QQ / AKs, AKo Akce před vámi Early Poz.

Více

Poker a pravděpodobnost

Poker a pravděpodobnost Univerzita Karlova v Praze Matematicko-fyzikální fakulta Poker a pravděpodobnost Bakalářská práce Katedra didaktiky matematiky Roman Jelínek Vedoucí práce: Studijní program: Studijní obor: RNDr. Jakub

Více

FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS

FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS od Uweho Rosenberga Hráči: 2-5 hráčů Věk: 10+ Herní doba: 45 min FAZOLE KOSTKOVÁ HRA POPIS I pěstitelé fazolí si po těžké celodenní dřině na poli chtějí užít trochu zábavy s kostkami. Zde se jim naskýtá

Více

Hra pro 2 10 hráčů od deseti let. OBSAH HRY CÍL HRY

Hra pro 2 10 hráčů od deseti let. OBSAH HRY CÍL HRY Hra pro 2 10 hráčů od deseti let. OBSAH HRY 104 hracích karet s čísly 1 104, pravidla hry CÍL HRY Na všech kartách jsou symboly krav. Každá kráva, kterou během hry vezmete, znamená jeden minusový bod.

Více

Riichi Mahjong. ~ snadno a rychle ~

Riichi Mahjong. ~ snadno a rychle ~ Riichi Mahjong ~ snadno a rychle ~ Mahjong je nejpopulárnější (dle wikipedie) stolní hra v Japonsku, s milióny hráčů, tisícovkami heren a mimo jiné i spoustou mangy a anime. I přes to se západní svět jejímu

Více

REEL Spain Plc. Herní plán pro živé hry provozované jako internetová hra

REEL Spain Plc. Herní plán pro živé hry provozované jako internetová hra REEL Spain Plc Herní plán pro živé hry provozované jako internetová hra 1. Úvodní ustanovení: REEL Spain Plc je společnost se sídlem na adrese Villa Seminia, 8, Sir Temi Zammit Avenue, Ta Xbiex, XBX 1011,

Více

Casino Informační Systém. Návod k použití

Casino Informační Systém. Návod k použití Casino Informační Systém Návod k použití Obsah návodu Pokladna 3 Základní elementy 4 Tvorení nové karty 7 Vklad penez na kartu 9 Vyplata penez z karty Návod Poker 100 12 Základní elementy 13 PRUBEH HRY

Více

Počet hráčů: 2 4 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: min

Počet hráčů: 2 4 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: min Autoři hry: Eilif Svensson a Kristian A. Østby Ilustrace: Kwanchai Moriya Počet hráčů: 2 4 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: 20 30 min SOUČÁSTI HRY PŘÍPRAVA HRY 72 karet profesí Po 18 kartách v každé ze čtyř

Více

Habermaaß-hra 3616A /4717N. Zvířecí pyramida karetní hra

Habermaaß-hra 3616A /4717N. Zvířecí pyramida karetní hra CZ Habermaaß-hra 3616A /4717N Zvířecí pyramida karetní hra Zvířecí pyramida karetní hra Rozechvělá hra pro 2-4 hráče ve věku od 5 do 99 let. Obsahuje dvě herní varianty. Autor: Ilustrace: Poskytovatel

Více

BRIDGE. 7 zdvihů 1 trik 8 zdvihů 2 triky 9 zdvihů 3 triky 10 zdvihů 4 triky 11 zdvihů 5 triků 12 zdvihů 6 triků 13 zdvihů 7 triků

BRIDGE. 7 zdvihů 1 trik 8 zdvihů 2 triky 9 zdvihů 3 triky 10 zdvihů 4 triky 11 zdvihů 5 triků 12 zdvihů 6 triků 13 zdvihů 7 triků BRIDGE Název je odvozen od anglického slova "bridge", což je v překladu "most". Hra se stala tak populární a rozšířenou, že si její autorství připisují různé národy světa - Angličané, Francouzi, Rusové,

Více

Pravidla hry Joker. jméno jméno jméno jméno Součet zbylých karet v prvním kole

Pravidla hry Joker. jméno jméno jméno jméno Součet zbylých karet v prvním kole Pravidla Joker Pravidla hry Joker Pravidla Joker pro druţstvo Pravidla Joker pro systém vyřazování Tabulka pro rozmístění hráčů ke stolům podle čísla losu Pravidla hry Joker Jednotlivci: Začíná se losováním

Více

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET Pravidla Co je to Dobble? Dobble, to je více než 50 symbolů na 55 kartách. Na jedné je vždy 8 různých symbolů

Více

40 označovacích kamenů vždy 10 v červené, oranžové, černé, modré barvě. 7 slonů 3 lvi 6 normálních 1 super

40 označovacích kamenů vždy 10 v červené, oranžové, černé, modré barvě. 7 slonů 3 lvi 6 normálních 1 super Lev, zebra, slon - divoká, daleká, krásná země! Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min. Andreas Spies Karty Celkem 42 kopytníků (pakůň, zebra, antilopa) se chce dostat z jedné strany africké

Více

Herní plán k internetové sázkové hře Texas Hold'em

Herní plán k internetové sázkové hře Texas Hold'em Herní plán k internetové sázkové hře Texas Hold'em Herní plán určuje podmínky a pravidla karetní hry Texas Hold em provozované společnosti SYNOT TIP, a.s., se sídlem Jaktáře 1475, 686 01 Uherské Hradiště

Více

INTERACTIVE GAMES 750 CZK

INTERACTIVE GAMES 750 CZK POPIS HRY INTERACTIVE GAMES II 750 je mincový výherní hrací přístroj, jehož náhodný herní průběh je řízen mikroprocesorem. Hra je opticky znázorněna na obrazovce, která je umístěna na hlavní desce přístroje.

Více

POKEROVÉ STATISTIKY A JEJICH VYUŽITÍ V PRAXI

POKEROVÉ STATISTIKY A JEJICH VYUŽITÍ V PRAXI POKEROVÉ STATISTIKY A JEJICH VYUŽITÍ V PRAXI Ondřej Funiok Abstrakt K modernímu online pokeru neodmyslitelně patří vyhodnocování situací za pomocí statistik. V dnešní době drtivá většina profesionálních

Více

MASARYKOVA UNIVERZITA PŘÍRODOVĚDECKÁ FAKULTA. Matematické aspekty hold em pokeru. Bakalářská práce

MASARYKOVA UNIVERZITA PŘÍRODOVĚDECKÁ FAKULTA. Matematické aspekty hold em pokeru. Bakalářská práce MASARYKOVA UNIVERZITA PŘÍRODOVĚDECKÁ FAKULTA Matematické aspekty hold em pokeru Bakalářská práce Brno 2009 Lenka Zouharová Prohlašuji, že jsem celou bakalářskou práci vypracovala samostatně za použití

Více

Možné umístění karty. V tomto příkladu je pět možných míst, kam je možné umístit kartu Člověk.

Možné umístění karty. V tomto příkladu je pět možných míst, kam je možné umístit kartu Člověk. Jak se hraje Cardline? Vítězí ten hráč, který jako první úspěšně umístí svoji poslední kartu. Každý hráč se ve svém tahu pokouší umístit jednu ze svých karet na správné místo. Pokud hráč umístí kartu špatně,

Více

Habermaaß-hra 5432A /4795N. Koláček nebo král

Habermaaß-hra 5432A /4795N. Koláček nebo král CZ Habermaaß-hra 5432A /4795N Koláček nebo král Koláček nebo král Rychlá karetní hra podporující rychlé rozhodování pro 2-4 hráče ve věku od 5 let. Hra má FEX efekt na zvýšení stupně obtížnosti! Autor:

Více

Kajot Casino Ltd. Popis hry Lucky Dragon

Kajot Casino Ltd. Popis hry Lucky Dragon Lucky Dragon Lucky Dragon Popis a pravidla Lucky Dragon je hra se pěti kotouči. Zobrazený výsledek se skládá ze tří řad po pěti symbolech (každý kotouč zobrazuje tři symboly). Náhledy Uvedený obrázek představuje

Více

B) EX = 0,5, C) EX = 1, F) nemáme dostatek informací.

B) EX = 0,5, C) EX = 1, F) nemáme dostatek informací. Hlasovací otázka 9 Náhodná veličina X nabývá jen dvou různých hodnot, 0 a 1. Předpokládejme P(X = 0) = 0,5. Co můžeme říci o EX? Hlasovací otázka 9 Náhodná veličina X nabývá jen dvou různých hodnot, 0

Více

Habermaaß-hra 4511. Divocí Vikingové

Habermaaß-hra 4511. Divocí Vikingové CZ Habermaaß-hra 4511 Divocí Vikingové Hra Habermaaß č. 4511 Divocí Vikingové Riskantní sázková hra pro 2 5 odvážných Vikingů ve věku 6 99 let. Autor: Ilustrace: Délka hry: Wolfgang Dirscherl Michael Menzel

Více

Komponenty. 1 neutrální figurka. žetony času (tyrkysový a žlutý) 5 speciálních dílků (kožené dílky) 1 speciální kartička

Komponenty. 1 neutrální figurka. žetony času (tyrkysový a žlutý) 5 speciálních dílků (kožené dílky) 1 speciální kartička Patchwork je styl práce s jehlou, který zahrnuje sešívání kusů látky do velkého celku. V minulosti to byl způsob, jak spotřebovat zbytky tkanin a vyrobit z nich oděvy nebo deky. Dnes je patchwork forma

Více

V zemi skřítků se hráči snaží navštívit co nejvíce měst. Musíte kombinovat jakou krajinou a jakým dopravním prostředkem budete cestovat.

V zemi skřítků se hráči snaží navštívit co nejvíce měst. Musíte kombinovat jakou krajinou a jakým dopravním prostředkem budete cestovat. Elfenland Počet hráčů: 2-6 Doporučený věk: nejméně 10 let Délka hry: 60 až 80 minut Vydavatel: Amigo Rok vydání: 1998 Autor: Alan R. Moon V zemi skřítků se hráči snaží navštívit co nejvíce měst. Musíte

Více

Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta managementu Diplomová práce 2013 Bc. Vratislav Malý

Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta managementu Diplomová práce 2013 Bc. Vratislav Malý Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta managementu Diplomová práce 2013 Bc. Vratislav Malý Vysoká škola ekonomická v Praze Fakulta managementu Katedra exaktních metod Dopad novely loterijního zákona na

Více

A. Cíl hry. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu

A. Cíl hry. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu A. Cíl hry Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu b) na konci hry -za nejvíce peněz - za největší rozmanitost

Více

NÁVOD LOGIX mini Hra pro 2-4 hráče

NÁVOD LOGIX mini Hra pro 2-4 hráče NÁVOD LOGIX mini Hra pro 2-4 hráče Cíl hry: Každý hráč si na začátku vylosuje kartu s tajným kódem (vzorem rozložení kuliček). V průběhu partie hráči pokládají na desku nové kuličky nebo přemisťují stávající

Více

Král elfů (King of the elves) Karetní hra Elfenland od Alana R.Moona Pro 2-6 hráčů; od 10 let; délka cca 60 minut

Král elfů (King of the elves) Karetní hra Elfenland od Alana R.Moona Pro 2-6 hráčů; od 10 let; délka cca 60 minut Král elfů (King of the elves) Karetní hra Elfenland od Alana R.Moona Pro 2-6 hráčů; od 10 let; délka cca 60 minut Král elfů je mrtev. Podle tradice se nový král musí volit z elfích princů. Pro získání

Více

Poté hráči spočtou své Body prestiže a vítězem se stává ten, kdo jich nashromáždil nejvíce.

Poté hráči spočtou své Body prestiže a vítězem se stává ten, kdo jich nashromáždil nejvíce. Pravidla hry Rokoko Cíl hry V Rokoku se stáváte majitelem oděvnické dílny na dvoře francouzského krále Ludvíka XV., kde se snažíte získat co nejvíce prestiže. Během každého tahu zahrajete kartu jednoho

Více

skoro Bridž aneb, na půl cesty k bridži Příručka základů hry pro školní workshopy

skoro Bridž aneb, na půl cesty k bridži Příručka základů hry pro školní workshopy skoro Bridž aneb, na půl cesty k bridži Příručka základů hry pro školní workshopy 1 O projektu Gratulujeme k úspěšnému absolvování úvodního workshopu. Naučili jste se pravidla tří duševních sportů, mezi

Více

Kajot Casino Ltd. Popis hry Ring of Fire XL

Kajot Casino Ltd. Popis hry Ring of Fire XL Ring of Fire XL Ring of Fire XL Popis a pravidla Ring of Fire XL je hra se pěti kotouči. Zobrazený výsledek se skládá ze tří řad po pěti symbolech (každý kotouč zobrazuje tři symboly). Náhledy Uvedený

Více

The Mind. Wolfgang Warsch Pro profesionální telepaty! hvězdice vrhací hvězdice. Bílé (1-50) Červené (1-50)

The Mind. Wolfgang Warsch Pro profesionální telepaty! hvězdice vrhací hvězdice. Bílé (1-50) Červené (1-50) The Mind Wolfgang Warsch Pro profesionální telepaty! Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min. Co je na Extreme nového? Na základních pravidlech originální hry The Mind se nic nemění. V

Více

Kajot Casino Ltd. Popis hry Big Apple

Kajot Casino Ltd. Popis hry Big Apple Big Apple Big Apple Popis a pravidla Big Apple je hra se třemi kotouči. Zobrazený výsledek se skládá ze tří řad po třech symbolech (každý kotouč zobrazuje tři symboly). Náhledy Uvedený obrázek představuje

Více

Draw Poker CZK. Hra s rizikem: Po přepnutí přístroje na hru s rizikem, má hráč ze zásady možnost volit mezi dvěma typy her s rizikem.

Draw Poker CZK. Hra s rizikem: Po přepnutí přístroje na hru s rizikem, má hráč ze zásady možnost volit mezi dvěma typy her s rizikem. Magic Games CZK Magic Games obsahuje 12 různých her ( herní průběh viz. herní plán ). Z následujících her je možné si sestavit herní mix s maximálně 7 hrami, přičemž HI-LO není považována za extra hru.

Více

Habermaaß-hra 4446. Nadýchaný koláč

Habermaaß-hra 4446. Nadýchaný koláč CZ Habermaaß-hra 4446 Nadýchaný koláč Nadýchaný koláč Foukací hra pro 1-4 hráče ve věku od 4 do 12 let s herní variantou pro foukače profesionály. Tato hra procvičuje motoriku rtů a úst čímž se hravou

Více

Autor hry: Hervé Marly Ilustrátor: Thomas Vuarchex Počet hráčů: 3 6 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: min OBSAH KRABIČKY:

Autor hry: Hervé Marly Ilustrátor: Thomas Vuarchex Počet hráčů: 3 6 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: min OBSAH KRABIČKY: Autor hry: Hervé Marly Ilustrátor: Thomas Vuarchex Počet hráčů: 3 6 Věk hráčů: 10+ Doba hraní: 15 30 min OBSAH KRABIČKY: 24 žetonů rozdělených do 6 sad (každá po 4 žetonech). Každá sada obsahuje 3 žetony

Více

Habermaaß-hra 4530. Terra Kids Země světa

Habermaaß-hra 4530. Terra Kids Země světa CZ Habermaaß-hra 4530 Terra Kids Země světa Terra kids Země světa Vzrušující poznávací hra pro 2-4 cestovatele ve věku od 8 do 99 let. Herní nápad: zaměstnanci Haba Ilustrace: Albert Kokai Délka hry: cca.

Více

Hrací karty Čte-Sy-Rád

Hrací karty Čte-Sy-Rád Hrací karty Čte-Sy-Rád 1. Kvarteto Počet hráčů: 3 6 Obsah hry: 32 karet (8 různých barev a žánrů, v každém žánru a barvě 4 karty) + 1 speciální karta Černého Petra Cíl hry Cílem hry je nasbírat co nejvíce

Více

Karty Prší. Anotace: Abstract: Gymnázium, Praha 6, Arabská 14 předmět Programování, vyučující Tomáš Obdržálek

Karty Prší. Anotace: Abstract: Gymnázium, Praha 6, Arabská 14 předmět Programování, vyučující Tomáš Obdržálek Gymnázium, Praha 6, Arabská 14 předmět Programování, vyučující Tomáš Obdržálek Karty Prší ročníkový projekt, Tomáš Krejča 1E květen 2014 Anotace: Mým cílem bylo vytvořit simulátor karetní hry prší. Hráč

Více

AMERICAN POKER V- 300

AMERICAN POKER V- 300 AMERICAN POKER V- 300 Hra simulující karetní hru POKER a vycházející z jeho pravidel. Rozdává se 5 karet ze souboru 53 standardních hracích karet (soubor hracích karet obsahuje jednoho Jokera). Při každém

Více

Kajot Casino Ltd. Popis hry Superwave 34

Kajot Casino Ltd. Popis hry Superwave 34 Superwave 34 Superwave 34 Popis a pravidla Superwave 34 je hra s pěti válci. Na každém válci je viditelná jiná část. Na prvním, třetím a pátém válci jsou vidět tři symboly, zatímco na druhém a čtvrtém

Více

ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let

ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let Obsah hry: 64 karet budov/mincí 1 karta startovního náměstí 16 karet dělníků (4 od barvy) 36 figurek (9 od barvy) 1 deska zdrojů 12 karet postav (3 od jené gildy) Hráči

Více

Doba. 1. Položte herní plán doprostřed stolu. 2. Žetony jídla roztřiďte podle hodnot a umístěte je na loviště.

Doba. 1. Položte herní plán doprostřed stolu. 2. Žetony jídla roztřiďte podle hodnot a umístěte je na loviště. Herní materiál: 1 herní plán 4 desky hráčů 58 surovin ze dřeva 40 dřevěných figurek 8 značek ve dvou velikostech 53 žetonů jídla 28 kartiček budov 18 žetonů nástrojů 1 figurka začínajícího hráče 36 civilizačních

Více

Princes of Florence - Pro Ludo

Princes of Florence - Pro Ludo Princes of Florence - Pro Ludo Die Fürsten von Florenz Pravidla pro rozšíření (Pro Ludo) Pravidla pro 2 hráče Při hře 2 hráčů použijte následující pravidla: Peníze do začátku: 2500 Florinů Základní cena

Více

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino CZ Habermaaß-hra 4789A /4092N Super nosorožec Rhino Super nosorožec Rhino Napínavá stavební 3-D hra pro 2-5 super hrdinů od 5-99 let. Authors: Steven Strumpf & Scott Frisco Licence: Excel Global Development

Více

Složka případu. Neobvyklí podezřelí

Složka případu. Neobvyklí podezřelí Policie se již několik měsíců neúspěšně snaží dopadnout ne známého zloděje. A teď byl konečně přistižen při činu. Svědek má ale dost zvláštní paměť. Na tvář zloděje si vzpo menout nedokáže, zato o jeho

Více

Možná umístění karet: Tento příklad nabízí pět možných umístění, kam je možné zahrát kartu Švýcarska. Německo Braniborská brána, Berlín

Možná umístění karet: Tento příklad nabízí pět možných umístění, kam je možné zahrát kartu Švýcarska. Německo Braniborská brána, Berlín VE ZKRATCE Pokud se hráč v průběhu kola stane jediným hráčem, který se zbavil své poslední karty, stává se vítězem hry. Když je hráč na tahu, musí se snažit umístit jednu ze svých karet na správné místo.

Více

NÁVOD. SPOJUJ SLŮVKA téma: DŮM. vzdělávací hra ve 2 variantách od 7 let

NÁVOD. SPOJUJ SLŮVKA téma: DŮM. vzdělávací hra ve 2 variantách od 7 let NÁVOD SPOJUJ SLŮVKA téma: DŮM vzdělávací hra ve 2 variantách od 7 let Dílky s obrázky a anglickými slovíčky, které popisující obsah těchto obrázků jsou jednoduchou a atraktivní formou výuky pro nejmladší.

Více

Bank se dělí mezi hráče s nejvyšší a nejnižší kombinací. Pokud nikdo nemá nejnižší kombinaci, vyhrává celý bank hráč s kombinací vysokou.

Bank se dělí mezi hráče s nejvyšší a nejnižší kombinací. Pokud nikdo nemá nejnižší kombinaci, vyhrává celý bank hráč s kombinací vysokou. Poker panic? Poker panic? Existují tři varianty pokeru: community card games (Hold'em a Omaha), Stud games (Five a Seven Card Stud) a Draw poker. Základní principy těchto her najdete popsány dále. Hry

Více

Pravidla hry. Masao Suganuma

Pravidla hry. Masao Suganuma Pravidla hry Masao Suganuma Úvod Každý hráč si staví svoje vlastní městečko. Je vhodnější nejprve postavit několik menších staveb, se rovnou pustit do něčeho většího? Nádraží je nutné a rozhlasový vysílač

Více

Nile deluxor PŘEDSTAVENÍ HRY OBSAH KRABICE

Nile deluxor PŘEDSTAVENÍ HRY OBSAH KRABICE Nile deluxor PŘEDSTAVENÍ HRY Nile deluxor je karetní hra pro 2 6 hráčů, v níž se stáváte pěstitelem několika druhů rostlin. Počátkem každého kola přijdou záplavy, které určují, jaké plodiny se budou sklízet.

Více

Kajot Casino Ltd. Popis hry Joker 27

Kajot Casino Ltd. Popis hry Joker 27 Joker 27 Joker 27 Popis a pravidla Joker 27 je hra se třemi kotouči. Zobrazený výsledek se skládá ze tří řad po třech symbolech (každý kotouč zobrazuje tři symboly). Náhledy Uvedený obrázek představuje

Více

KACÍŘI a bitva o Evropu

KACÍŘI a bitva o Evropu KACÍŘI a bitva o Evropu Historická karetní hra Kacíři jsou karetní hra na motivy náboženských bojů v 15.-17. století, v níž se hrající snaží získat evropská města pro náboženskou frakci, kterou si vybrali.

Více

Kajot Casino Ltd. Popis hry Joker Area

Kajot Casino Ltd. Popis hry Joker Area Joker Area Joker Area Popis a pravidla Joker Area je hra se čtyřmi kotouči. Zobrazený výsledek se skládá ze tří řad po čtyřmi symbolech (každý kotouč zobrazuje tři symboly). Náhledy Uvedený obrázek představuje

Více

Bakalářská práce Umělá inteligence pro karetní hru No Limit Hold em Heads-up

Bakalářská práce Umělá inteligence pro karetní hru No Limit Hold em Heads-up Západočeská univerzita v Plzni Fakulta aplikovaných věd Katedra informatiky a výpočetní techniky Bakalářská práce Umělá inteligence pro karetní hru No Limit Hold em Heads-up Plzeň, 2016 Jan Kebrle Místo

Více

Herní plán. Hot as Hell

Herní plán. Hot as Hell Herní plán Hot as Hell Hot as Hell 1. Úvod Hot as Hell je hra s pěti válci a 5 výherními liniemi. Hra obsahuje 7 různých symbolů, jeden divoký symbol Wild a bonusový symbol Pyramid of Joy. 2. Pravidla

Více

Hráč, který je na tahu musí vyložit předem daný počet karet z ruky. Počet karet je určen počtem symbolů

Hráč, který je na tahu musí vyložit předem daný počet karet z ruky. Počet karet je určen počtem symbolů EMANUELLE ORNELLA OLTRE MARE BENÁTŠTÍ OBCHODNÍCI MEZI ORIENTEM A ZÁPADEM HERNÍ MATERIÁL 98 karet zboží sedmi druhů (8x drahokamy, 10x svitky, 12x hedvábí, 14x sůl, 16x keramika, 18x olivy, 20x obilí) 1

Více

Habermaaß-hra 8679A /4716N. Hrad Strašidlákov karetní hra

Habermaaß-hra 8679A /4716N. Hrad Strašidlákov karetní hra CZ Habermaaß-hra 8679A /4716N Hrad Strašidlákov karetní hra Hrad Strašidlákov karetní hra Roztřesená hra pro 2-4 malé duchy ve věku 4 do 99 let. Autoři: Kai Haferkamp & Markus Nikisch Ilustrace: Sabine

Více

Kajot Casino Ltd. Popis hry Crazy Fruits

Kajot Casino Ltd. Popis hry Crazy Fruits Crazy Fruits Crazy Fruits Popis a pravidla Crazy Fruits je hra se pěti kotouči. Zobrazený výsledek se skládá ze tří řad po pěti symbolech (každý kotouč zobrazuje tři symboly). Náhledy Uvedený obrázek představuje

Více

Pravděpodobnost kolem nás

Pravděpodobnost kolem nás Brno, 17. 6. 2011 Pravděpodobnost kolem nás - jak spravedlivě losovat? - je možnost volby vždy výhodou? - který šifrovací zámek chrání nejlépe? - je známka z testu věrohodná? - proč prosperuje casino?

Více

Kajot Casino Ltd. Popis hry Joker Star 81

Kajot Casino Ltd. Popis hry Joker Star 81 Joker Star 81 Joker Star 81 Popis a pravidla Super Star je hra se čtyřmi kotouči. Zobrazený výsledek se skládá ze tří řad po čtyřmi symbolech (každý kotouč zobrazuje tři symboly). Náhledy Uvedený obrázek

Více

GYMNÁZIUM JERONÝMOVA MATEMATIKA V POKERU

GYMNÁZIUM JERONÝMOVA MATEMATIKA V POKERU GYMNÁZIUM JERONÝMOVA MATEMATIKA V POKERU ročníková práce Autor: Vedoucí ročníkové práce: Martin Dulák prof. Petr Pajerský LIBEREC 010/11 OBSAH ÚVOD 1 1 TEORETICKÁ ČÁST 1.1 Historie pokeru... 1. Pravidla

Více

Herní plán BREAK THE BANK

Herní plán BREAK THE BANK Herní plán BREAK THE BANK Break The Bank 1. Úvod Break The Bank je hra se třemi válci a 5 statickými výherními liniemi. Hra obsahuje 10 různých symbolů-včetně bonusového symbolu. 2. Pravidla hry a její

Více

Od Uwe Rosenberga Pro 2 až 5 hráčů od 10 let, 40 minut

Od Uwe Rosenberga Pro 2 až 5 hráčů od 10 let, 40 minut Od Uwe Rosenberga Pro 2 až 5 hráčů od 10 let, 40 minut Herní materiál 65 karet přísad na pizzu (13 od každého druhu: olivy, papričky, žampiony, salám a ananas) 40 karet s objednávkami (8 od každé v 5 barvách

Více

MAGIC GAMES II 750 NEXT GENERATION HERNÍ PLÁN

MAGIC GAMES II 750 NEXT GENERATION HERNÍ PLÁN HERNÍ PLÁN Přístroj přijímá mince v hodnotě 10 Kč a bankovky v hodnotě 100 Kč, 200 Kč, 500 Kč a 1000 Kč. Za každých 10 Kč obdrží hráč 10 kreditů. Kredit Může hráč získat také prostřednictvím obsluhy pomocí

Více

Napínavé letecké závody pro dva chytré havrany od 10 let

Napínavé letecké závody pro dva chytré havrany od 10 let Napínavé letecké závody pro dva chytré havrany od 10 let CELKOVÝ POHLED Odin, otec bohů, posílá své dva havrany: Hugina a Mugina do světa, aby dohlíželi na Zemi. Hráči vykládají karty, aby pohybovali opeřenými

Více

Kajot Casino Ltd. Popis hry Fruit Machine 27

Kajot Casino Ltd. Popis hry Fruit Machine 27 Fruit Machine 27 Fruit Machine 27 Popis a pravidla Fruit Machine 27 je hra se třemi kotouči. Zobrazený výsledek se skládá ze tří řad po třech symbolech (každý kotouč zobrazuje tři symboly). Náhledy Uvedený

Více

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let POZADÍ HRY Jambo je svahilský pozdrav. Tak zdraví své nakupující zákazníky zruční obchodníci na tržištích v srdci Afriky, kde již několik století rozkvétá

Více

Cíl hry: Cílem hry je získat počet bodů, který si hráči stanoví na začátku. Body lze získat za slova složená z písmen na vylosovaných kostkách.

Cíl hry: Cílem hry je získat počet bodů, který si hráči stanoví na začátku. Body lze získat za slova složená z písmen na vylosovaných kostkách. Návod PÍSMENKOBRANÍ naučná hra ve 2 variantách - doporučený věk od 7 let - počet hráčů: 2-3 Obsah balení: 1) kostky s písmeny 25 ks 2) sáček 1 ks 3) provázky 3 ks 4) kostka s čísly 1 ks 5) poznámkový blok

Více

Bez ohľadu na Vašu oblúbenú variantu pokeru je bezpodmienečne nutné pochopiť a poznať balíček karet a všetky hodnoty kombinací karet!

Bez ohľadu na Vašu oblúbenú variantu pokeru je bezpodmienečne nutné pochopiť a poznať balíček karet a všetky hodnoty kombinací karet! Pravidlá Pokeru Základné pojmy a pravidlá Pravidlá Hlavním cieľom hrania pokeru je vyhrať. Nezáleží na tom, či hráte pre zábavu alebo kvôli peniazom. Poker ponúka veľkú hernú rozmanitosť, jednoduchosť

Více

Materiál. 4 hodnotící karty 1 karta hracích kol 4 tužky. 100 křížů pokladů Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min.

Materiál. 4 hodnotící karty 1 karta hracích kol 4 tužky. 100 křížů pokladů Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min. Phil Walker-Harding 100 křížů - 1000 pokladů Počet hráčů: 2-4 Věk: od 8 let Herní doba: okolo 20 min. Materiál 47 map pokladů Od každé barvy (fialová, oranžová, zelená, šedá) je k dispozici vždy 12 karet

Více

Hrací karty. Jedna hra, tisíc zážitků

Hrací karty. Jedna hra, tisíc zážitků Hrací karty Jedna hra, tisíc zážitků 1 Přehled karet v balíčku 7 8 9 10 Spodek Svršek Král Eso 2 Vyzkoušejte různé hry Babka 3-5 Hodnoty od nejnižší: 7, 8, 9, 10, spodek, svršek, král, eso Zejména u dětí

Více

TOTAL HOT DELUXE VLT CZK

TOTAL HOT DELUXE VLT CZK TOTAL HOT DELUXE VLT CZK Typ hry: válcová video hra s 4 otáčejícími se válci a 25 výherními liniemi Maximální sázka na 1 hru: 1000 Kč Maximální výhra z jedné hry: 200 000 Kč Maximální výhra s double up

Více

Magic Games DEV. Pro všechny herní varianty platí: Nejvyšší sázka na hru: 25 bodů Nejvyšší výhra ze hry: 25.000 bodů

Magic Games DEV. Pro všechny herní varianty platí: Nejvyšší sázka na hru: 25 bodů Nejvyšší výhra ze hry: 25.000 bodů Magic Games DEV Magic Games je vybaven 11 různými herními variantami ( herní průběh viz. herní plán ). Z následujících her je možné si sestavit herní mix s maximálně 7 hrami. Draw Poker DEV Magic Card

Více

Kajot Casino Ltd. Popis hry Fly For Gold

Kajot Casino Ltd. Popis hry Fly For Gold Fly For Gold Fly For Gold Popis a pravidla Fly For Gold je hra se pěti kotouči. Zobrazený výsledek se skládá ze tří řad po pěti symbolech (každý kotouč zobrazuje tři symboly). Náhledy Uvedený obrázek představuje

Více

PRAVIDLA HRY. Loris Games, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

PRAVIDLA HRY. Loris Games, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. PRAVIDLA HRY Loris Games, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. LEGENDA V kouzelné zemi Drakomlsech se děti už od malička učí lovit draky. Nejprve je nutné získat základní pomůcky k lovu, nabrat zkušenosti s

Více

LER 2892-ALBI. 1 8 15 min vĕk 8+ Mysli a spojuj! Zábavná vzdĕlávací hra o lidském tĕle

LER 2892-ALBI. 1 8 15 min vĕk 8+ Mysli a spojuj! Zábavná vzdĕlávací hra o lidském tĕle LER 2892-ALBI Mysli a spojuj! 1 8 15 min vĕk 8+ Karetní hra Zábavná vzdĕlávací hra o lidském tĕle Hra obsahuje: 45 obrázkových karet 45 slovních karet 8 karet Nový start 2 karty Super start Příprava hry

Více

Rozšířený obchod. Náhrada za slabý list (karty v ruce)

Rozšířený obchod. Náhrada za slabý list (karty v ruce) Tato alternativní pravidla jsou určena hráčům, kteří již mají s hrou World of Tanks: Rush určité zkušenosti a chtěli by svůj zážitek ze hry prohloubit, a také obecně zkušeným hráčům moderních společenských

Více

rodinná hra od Stefana Dorry (překlad: Michal Kohoutek)

rodinná hra od Stefana Dorry (překlad: Michal Kohoutek) rodinná hra od Stefana Dorry (překlad: Michal Kohoutek) Hra pro 2-5 hráčů od 8 let v trvání asi 30 minut Herní materiál a příprava hry 1 herní plán, 15 dřevěných sedláků (3 od každé barvy: modrá, žlutá,

Více

KAMIONEM PO EVROPĚ "Kdo si hraje, nezlobí!" Vyrobeno výrobním družstvem Eva ve spolupráci s FaF VFU BRNO Nápad: Výrobní družstvo disk Říčany

KAMIONEM PO EVROPĚ Kdo si hraje, nezlobí! Vyrobeno výrobním družstvem Eva ve spolupráci s FaF VFU BRNO Nápad: Výrobní družstvo disk Říčany KAMIONEM PO EVROPĚ "Kdo si hraje, nezlobí!" Vyrobeno výrobním družstvem Eva ve spolupráci s FaF VFU BRNO Nápad: Výrobní družstvo disk Říčany OBSAH HRY: 1. Herní plán 2. Kamiony z moduritu - 6 ks. 3. Karty

Více

ZOOLORETTO ROZŠÍŘENÍ

ZOOLORETTO ROZŠÍŘENÍ ZOOLORETTO ROZŠÍŘENÍ Michael Schacht TŘI NOVÉ BUDOVY (Drei Zusatzgebäude) 4 nové destičky, a sice: - 1 restaurace (Restaurant) - 1 obchod se suvenýry (Souvenirshop) - 2 pavilóny (Pavillon) Čtyři nové destičky

Více

Habermaaß-hra 4931. Koza s motýlkem

Habermaaß-hra 4931. Koza s motýlkem CZ Habermaaß-hra 4931 Koza s motýlkem Koza s motýlkem Kombinační hra pro 2-6 hráčů ve věku od 5 do 99let. S "Fex efektem" pro větší zábavu a větší namáhání mozkových závitů! Autoři: Christiane Hüpper,

Více

Chytrý medvěd učí počítat

Chytrý medvěd učí počítat CZ Habermaaß-hra 3151A /4547N Chytrý medvěd učí počítat Medvědí kolekce vzdělávacích her pro 2 až 5 hráčů ve věku od 4 do 8 let. S navlékacím počítadlem Chytrého medvěda a třemi extra velkými kostkami.

Více

Král, hrabě a řeka HERNÍ MATERIÁL ŘEKA II PŘÍPRAVA HRY

Král, hrabě a řeka HERNÍ MATERIÁL ŘEKA II PŘÍPRAVA HRY Král, hrabě a řeka Toto rozšíření nelze hrát samostatně budete potřebovat základní hru Carcassonne, do níž ho můžete začlenit úplně nebo i jen částečně. Toto rozšíření můžete také libovolně kombinovat

Více