Zápis č.8/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č.8/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne 7.10.2011"

Transkript

1 Zápis č.8/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne Místo konání: obecní úřad Krásná Hora 34 Doba konání: začátek jednání hod. Konec jednání hod. Jednání se zúčastnilo 8 členů ZO: Václav Kadlec, Ing. R. Chroustovský, Bohumil Tajovský, Mgr. Marie Opršálová, Oldřich Krajíček, Jiří Stejskal, Jaroslav Doležal, Josef Pártl Zastupitelstvo je usnášení schopné. Omluven: : 1 Ing. Pechar Neomluven: : 0 Z řad občanů: : 0 Jmenování zapisovatele : Zdeňka Stejskalová Starosta obce seznamuje přítomné zastupitele, že nebyly proti minulému zápisu vzneseny námitky. Starosta obce přečetl navržený program jednání, požádal o jeho případné doplnění. Pro 8, proti 0, zdržel se 0 Program jednání je schválen. Starosta obce navrhuje ověřovatelé zápisu: Josef Pártl, Bohumil Tajovský Pro 8 proti 0, zdržel se 0. Ověřovatelé zápisu jsou schváleni. Program jednání: 1. rozpočtové změny 2. finanční příspěvek na kanalizaci v Bratroňově p.ladislav M. /novostavba/ 3. nájemní smlouva s ŘSD na rekonstrukci dálnice D 1 4. prodej pozemku v k.ú. Broumova Lhota parcel.č. 741/1, 89/1 5. schválení návrhu veřejnoprávní smlouvy s Městem Havlíčkův Brod RUIAN 6. příspěvek na publikaci 7. volný obecní byt projednání žádostí 8. schválení nákupu techniky /dotace/ a vozidla 9. výjimka z průměru počtu žáků ve třídě 10. různé BOD 1 Rozpočtové změny Rozpočtové změny č /2011. Hlasování: Pro -8, proti -0, zdržel se -0 Usnesení z bodu 1 Rozpočtové změny Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové změny č. 6-7/2011. Usnesení z bodu 1 bylo přijato.

2 BOD 2 Finanční příspěvek na kanalizaci v Bratroňově p.ladislav M. /novostavba/ Firma STAVOUNIE s.r.o. provedla pokládku kanalizačního potrubí DN 250 jehož délka je 95 m od obecní stávající revizní šachty po obecním pozemku k hranicím pozemku pana Ladislava M. p.č. 13 kde je zakončeno betonovou revizní šachtou. Do řadu kanalizace v tomto úseku byli napojeny dva dešťové svody z okolních parcel dle PD (které byli napojeny do staré nefunkční kanalizace) a jedna vpusť z obecní cesty. Celkové cena činí i s DPH ,- Kč. Pan Ladislav M. žádá Obec Krásná Hora o finanční příspěvek. Návrh: Přispět na akci částku ,- Kč., tak jak je uvedeno v rozpočtu na rok Hlasování: Pro 8, proti -0, zdržel se 0 Usnesení z bodu 2 Finanční příspěvek na kanalizaci v Bratroňově p.ladislav M. /novostavba/ Zastupitelstvo obce odsouhlasilo příspěvek na kanalizaci p. Ladislavu M. Bratroňov, částku ve výši ,- Kč. Usnesení z bodu 2 bylo přijato. Bod 3 Nájemní smlouva s ŘSD na rekonstrukci dálnice D 1 Nájemní smlouva se uzavírá za účelem připravované rekonstrukce dálnice D1. Obec má na dotčených pozemcích zapsaných na LV 265 a 353 v k.ú. Smrčná na Moravě a na LV č. 3012, 3166 a 3287 v k.ú. Pávov podíl. Nájemné se uzavírá do konce roku Výše nájemného 102,- Kč. /vypočtená cena dle cenové věstníku a dle podílu obce/. Hlasování: Pro - 8, proti -0, zdržel se 0 Usnesení z bodu 3 Nájemní smlouva s ŘSD na rekonstrukci dálnice D 1 /LD Štoky/ Zastupitelstvo obce schvaluje nájemní smlouvu mezi Obcí Krásná Hora a Ředitelstvím silnic a dálnic ČR za účelem připravované rekonstrukce dálnice D1. Usnesení z bodu 3 bylo přijato BOD 4 prodej pozemku v k.ú. Broumova Lhota parcel.č. 741/1, 89/1 Žadatelé: Věra a Miloš B., Havlíčkův Brod - prodej části pozemků v k.ú. Broumova Lhota parcel.č. 741/1 e) o výměře 48 m2 a 89/1 f) o výměře 8m2. Zveřejněno na úřední desce : a sejmuto dne Hlasování: Pro 8, proti -0, zdržel se 0

3 Zdeněk a Libuše Ž., Broumova Lhota 43, Světlá nad Sázavou - prodej části pozemku p.č. 741/1 o výměře 151 m2 v k.ú. Broumova Lhota Zveřejněno na úřední desce : a sejmuto dne Hlasování : Pro -0, proti -8, zdržel se -0 Usnesení z bodu 4 ZO schvaluje prodej pozemku v k.ú. Broumova Lhota parcel.č. 741/1, 89/1 Zastupitelstvo obce schválilo prodej pozemku : /hlasování: pro -8, proti -0, zdržel se -0/ Věra a Miloš B., Havlíčkův Brod - prodej části pozemků v k.ú. Broumova Lhota parcel.č. 741/1 e) o výměře 48 m2 a 89/1 f) o výměře 8m2. Zastupitelstvo neschvaluje prodej pozemku: /hlasování: pro-0, proti -8, zdržel se -0/ Zdeněk a Libuše Ž., Broumova Lhota 43, Světlá nad Sázavou - prodej části pozemku p.č. 741/1 o výměře 151 m2 v k.ú. Broumova Lhota Zastupitelstvo obce nemá námitek, aby žadatelé výše uvedený pozemek užívali. Usnesení z bodu 4 bylo přijato. BOD 5 Schválení návrhu veřejnoprávní smlouvy s Městem Havlíčkův Brod RUIAN Schválení návrhu veřejnoprávní smlouvy registr územní identifikace adres a nemovitostí (RUIAN) mezi Městem Havlíčkův Brod, Havlíčkovo náměstí 57, Havlíčkův Brod a Obcí Krásná Hora č.p.34, Krásná Hora. Předmětem smlouvy je zabezpečení provedení zápisů údajů do informačního systému územní identifikace adres a nemovitostí podle zákona č. 111/2009 Sb., o základních registrech, ve znění pozdějších předpisů, orgány města Havlíčkův Brod namísto orgánů obce Krásná Hora. Město Havlíčkův Brod nebude od obce požadovat náhradu za tuto službu. Smlouva se bude uzavírat do konce roku Hlasování: pro -8, proti -0, zdržel se -0 Usnesení z bodu 5: Zastupitelstvo obce schvaluje návrh veřejnoprávní smlouvy registr územní identifikace adres a nemovitostí (RUIAN) mezi Městem Havlíčkův Brod, Havlíčkovo náměstí 57, Havlíčkův Brod a Obcí Krásná Hora č.p.34, Krásná Hora. Předmětem smlouvy je zabezpečení provedení zápisů údajů do informačního systému územní identifikace adres a nemovitostí podle zákona č. 111/2009 Sb., o základních registrech, ve znění pozdějších předpisů, orgány města Havlíčkův Brod namísto orgánů obce Krásná Hora. Usnesení z bodu 5 bylo přijato.

4 BOD 6 příspěvek na publikaci Příspěvek na publikaci brožuru Města a obce Vysočiny vydavatel: Pavel Divišek, Hradec Králové příspěvek ve výši 7.500,- Kč. Hlasování: Pro -0, proti -8, zdržel se -0 Usnesení z bodu 6: Zastupitelstvo obce neschvaluje příspěvek na vydání brožury Města a obce Vysočiny. Usnesení z bodu 6 bylo přijato. BOD 7 volný obecní byt projednání žádostí Žadatelé: Jaroslava K., Havlíčkův Brod žádost přijata dne Anna a Vladislav R., Frýdlant nad Ostravicí žádost přijata dne Markéta N., Mozolov žádost přijata dne Petra D. a Martin K., Volichov ústní žádost ze dne Linda P., Humpolec a pan P., Babice žádost přijata dne Zastupitelstvo obce posoudilo žádosti a vyhovují žádosti paní Lindy P. a pana P. kteří vychovávají dvě děti a v současné době řeší své nevyhovující bytové podmínky. Hlasování: Pro -8, proti -0, zdržel se -0 Usnesení z bodu 7 Volný obecní byt projednání žádostí Zastupitelstvo obce schvaluje žádost o přidělení bytu v domě č.p. 23 v Krásné Hoře paní Lindy P., Humpolec a pana P., Babice. Usnesení z bodu 7 bylo přijato. BOD 8 schválení nákupu techniky /dotace/ a vozidla Podání žádosti na SZIF investice do lesů na nákup techniky výše dotace 40 %. Návěs NS 3 - cena s DPH ,- Kč. Posypová lopota TREJON cena s DPH ,- Kč. Křovinořez Husqvarna 2 ks cena s DPH ,- Kč. Celkové náklady: ,- Kč. Nákup služebního vozidla pro potřeby obecního úřadu do výše 150 tis. Kč.

5 Hlasování : Pro -8, proti -0, zdržel se -0 Usnesení z bodu 8: Zastupitelstvo obce schvaluje nákup techniky Návěs NS 3, posypovou lopatu TREJON a ks křovinořezu Husqvarna. Dále ZO schvaluje nákup služebního auta. Usnesení z bodu 8 bylo přijato. BOD 9 výjimka z průměru počtu žáků ve třídě Zastupitelé obce schvalují udělení výjimky z počtu pro školní rok 2011/2012, podle 23 odst. 4., zákona č.561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšší odborném a jiném vzdělání (školský zákon), z důvodu nižšího počtu žáků ve třídě v příspěvkové organizaci Základní škola a Mateřská škola Krásná Hora. Školu tvoří 1 třída prvního stupně (1.-4. ročník). Počet zapsaných dětí v ročníku k je celkem 8. Hlasování: Pro -8, proti -0, zdržel se -0 Usnesení z bodu 9 Zastupitelstvo obce schvaluje udělení výjimky z průměrného počtu žáků ve třídě školní rok 2011/2012 pro příspěvkovou organizaci Základní škola a Mateřská škola Krásná Hora. Usnesení z bodu 9 bylo přijato. BOD 10 různé - dokončená rekonstrukce budovy základní školy výměna oken, rekonstrukce kuchyně a sociálního zařízení - dokončena oprava rybníčku v Bratroňově - plánované probírky a prořezávky v obecních lesích harvestorem následný prodej dřeva /Rakousko, Kronošpar/ - vybudování kanálu u domu č.p.136 Mozolov materiál k opravě zakoupí Obec Krásná Hora a stavební práce provede majitel nemovitosti. Voda bude svedena ke svodům na dešťovou vodu ze střechy majitele. Dotčený pozemek je ve vlastnictví Obce Krásná Hora a následně bude jednáno s majitelem nemovitosti o odkupu tohoto pozemku. - uspořádání tradičního vánočního koncertu v kostele sv. Jana Křtitele - jednání s firmou Zemědělská a.s. Krásná Hora o parkování strojů ve vlastnictví obce v areálu Zemědělské a.s. - uzavření smlouvy s firmou A.S.A. na rok 2012 ceny stejné jako v roce zamítnutá žádost o smlouvě budoucí kupní na původně církevní pozemky v k.ú. Krásná Hora z důvodu právě probíhajících jednání s ČR o narovnání majetkových vztahů mezi církvemi a státem. Hlasování: Pro -8, proti -0, zdržel se -0 Usnesení bylo přijato.

6

7

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 25. 2. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 25. 2. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 25. 2. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p. Pikart, p. Sláma, p. Bardoňová, p.kuba, p. Vondrášek, p.nytra, p. Bambousek Omluveni: Hosté:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 14.4.2016, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 14.4.2016, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 14.4.2016, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis ze zasedání OZ Markvartice ze dne 22. 1. 2010

Zápis ze zasedání OZ Markvartice ze dne 22. 1. 2010 Zápis ze zasedání OZ Markvartice ze dne 22. 1. 2010 Místo konání: Obecní úřad Markvartice č. p. 67 Zahájení zasedání dne 22. 1. 2010 v 17.30 hod Počet přítomných členů OZ: 9 Ing. Vlastimil Klusák, p. Stanislav

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 31.8.2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 31.8.2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 31.8.2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice konaného dne 21. října 2015 od 18 00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice konaného dne 21. října 2015 od 18 00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice konaného dne 21. října 2015 od 18 00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice (dále též jako zasedání

Více

Usnesením č. 1 byla určena zapisovatelem paní Lucie Šimková a ověřovateli zápisu paní Drahuše Šmatolánová a ing. Terezie Švarcová.

Usnesením č. 1 byla určena zapisovatelem paní Lucie Šimková a ověřovateli zápisu paní Drahuše Šmatolánová a ing. Terezie Švarcová. VÝ P I S U S N E S E N Í ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 03.11.2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.07/2012 ve Vysokém konaného dne

Více

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 10 ze dne 29.06.2015. Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 10. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne 29.06.

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 10 ze dne 29.06.2015. Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 10. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne 29.06. Obec Branka u Opavy Usnesení č. 10. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 29.06.2015 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

Veřejnoprávní smlouva č. 2012/XX/XXX

Veřejnoprávní smlouva č. 2012/XX/XXX Veřejnoprávní smlouva č. 2012/XX/XXX Na základě usnesení Rady obce Benešovice, ze dne XX.XX.2012 č. XX/XX/2012 a usnesení Rady města Stříbra, ze dne XX.XX.2012 č. XX/XX/2012 uzavírají podle 63 odst. 1

Více

Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016. MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016

Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016. MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016 Město Žatec městský úřad kancelář úřadu V Žatci dne 24.3.2016 MATERIÁL NA JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽATCE dne 11.4.2016 NÁZEV: PŘEDKLÁDÁ: ZPRACOVALA: OBSAH: Povolení výjimky z počtu dětí ve třídě na

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 21.10.2015 od 18.00 na OÚ * * *

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 21.10.2015 od 18.00 na OÚ * * * Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 21.10.2015 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdlová, Rajdl, Dědek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 15 dne 17.12. 2015 v 18 hodin

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 15 dne 17.12. 2015 v 18 hodin Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 15 dne 17.12. 2015 v 18 hodin Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Vílanec Lenka Maršánová dne 17.12. 2015 v 18 hodin a ukončila

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného dne 11. srpna 2008

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného dne 11. srpna 2008 Město Králíky Přítomní členové zastupitelstva města: Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného dne 11. srpna 2008 Jana Ponocná (1) Ing. Josef Šašek (8) Čestmír Doubrava (2) Ing. Václav Kubín

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 520 ze dne 15.07.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 520 ze dne 15.07.2015 č.j.: 551/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 520 ze dne 15.07.2015 Pronájem části pozemku parc. č. 3606/6 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

Zápis z 3. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 3. 2016

Zápis z 3. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 3. 2016 Zápis z 3. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 29. 3. 2016 Zasedání zahájila v 18 hodin a řídila starostka Jana Mališová, přivítala zastupitele a hosty z řad veřejnosti. Konstatovala, že počet zastupitelů

Více

Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. R. Kajzar, p. O. Veselý, p. J. Ruth Omluven : XXX Ověřovatel zápisu : p. L. Chalupný

Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. R. Kajzar, p. O. Veselý, p. J. Ruth Omluven : XXX Ověřovatel zápisu : p. L. Chalupný ZÁPIS ZE 49. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 1.12.2014 Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. R. Kajzar, p. O. Veselý, p. J. Ruth Omluven : XXX Ověřovatel zápisu : p. L. Chalupný Hosté : XXX Zahájení

Více

Z á p i s z 6. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 3. dubna 2016 v 15 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 6. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 3. dubna 2016 v 15 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 6. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 3. dubna 2016 v 15 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martina Junová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 26. května 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 26. května 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 26. května 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin.

Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin. Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 8 občanů: 3 (omluven : Kosina P.) Ověřovatelé:

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 23.9. 2014 ve 20 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 23.9. 2014 ve 20 hodin. 2) Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 23.9. 2014 ve 20 hodin Termín: středa 23.09.2014 od 20 hodin na OÚ v Nedrahovicích Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice na září 2014: Program

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 02.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 15.12.2015 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 15.12.2015 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 15.12.2015 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis č. 9 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 6. 8. 2015 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice.

Zápis č. 9 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 6. 8. 2015 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice. Zápis č. 9 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 6. 8. 2015 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice. Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. Jan Koudelka, Vlastimil Krejčí, Pavel Alenka,

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 30. září 2013 07/2013/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 30. září 2013 07/2013/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 30. září 2013 07/2013/ZM I. ZM bere na vědomí: 7.2013/20ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

U s n e s e n í z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staré Město konaného dne 18. 7. 2011

U s n e s e n í z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staré Město konaného dne 18. 7. 2011 U s n e s e n í z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staré Město konaného dne 18. 7. 2011 OÚ/391/2011 Místo zasedání: ZASEDÁCÍ MÍSTNOST NA OBECNÍM ÚŘADĚ VE STARÉM MĚSTĚ Přítomni:,,,,, Mgr. Bílek P., Mgr.

Více

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 19.5.2010 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov.

Z Á P I S. ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 19.5.2010 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Kořenov konaného dne 19.5.2010 od 15.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Kořenov. Přítomni : 9 zastupitelů, p.mňuk od 16.45 hod. do 18.20 hod., p.masařík

Více

USNESENÍ z 27. schůze Rady města Lovosice (RM) dne 05.11.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 27. schůze Rady města Lovosice (RM) dne 05.11.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 27. schůze Rady města Lovosice (RM) dne 05.11.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Bc. Lenka Lízlová, Vladimíra Nováková, Jan Piegl, Jan Janda, Jana Vernerová, Milan

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. července 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. července 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. července 2011 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 3/2011/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne 29.1.2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne 29.1.2016 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne 29.1.2016 Místo konání: Nová Ves u Mladé Vožice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: J. Křiklán, starosta Přítomno: J. Prchlík,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 06.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Využití pronájmu částí pozemků parc. č. 1592/10, č. 1593/28 a č. 1560/11

Více

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Hodina, Němec

Přítomni: Sýkora, Peroutka, Mošna, RNDr. Lang, Forst, Mgr. Judl, Vašák, Matějka, Ing. Uzlová, JUDr. Vrbecká, Hodina, Němec ZÁPIS ze 7. zasedání zastupitelstva města Mirošov, které se konalo v pondělí dne 15. prosince 2008 od 18.00 hodin na Městském úřadě v Mirošově -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 11. 2014

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 11. 2014 ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 11. 2014 Zasedání zahájeno: v 18.00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 9 - Chadimová Pavla, Bajerová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice konaného dne 16. prosince 2015 od 17 00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice konaného dne 16. prosince 2015 od 17 00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice konaného dne 16. prosince 2015 od 17 00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice (dále též jako zasedání

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 248/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 227 ze dne 26.03.2014 Návrh dohody o narovnání za bezdůvodné obohacení užívání bez právního důvodu, a to pozemku parc. č. 1451/3

Více

Zápis č.7/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne

Zápis č.7/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne Zápis č.7/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne 15.7.2011 Místo konání: obecní úřad Krásná Hora 34 Doba konání: začátek jednání 19.00 hod. Konec jednání 20.30 hod. Jednání

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 3.4.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 3.4.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 3.4.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/6 ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Název: Aktualizace znění přílohy č. 1 a přílohy č. 2 obecně závazné vyhlášky

Více

Hlasování č. 1: Přítomno: 5 členů Pro: 5 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0

Hlasování č. 1: Přítomno: 5 členů Pro: 5 hlasů Proti: 0 Zdržel se: 0 VÝPIS ZE ZÁPISU č. 03/2015 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Habrovany konaného dne 25. 03. 2015 v kanceláři starosty víceúčelové budovy Habrovany č. p. 345 Pozn.: Zveřejněna je anonymizovaná verze

Více

Navržený program: 7) žádosti, připomínky, různé 8) diskuze 9) usnesení 10) závěr

Navržený program: 7) žádosti, připomínky, různé 8) diskuze 9) usnesení 10) závěr Z Á P I S z 21. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 28.5.2013 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

Zápis č.5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne

Zápis č.5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne Zápis č.5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne 25.3.2011 Místo konání: obecní úřad Krásná Hora 34 Doba konání: začátek jednání 17.00 hod. Konec jednání 19.30 hod. Jednání

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.9.2015 od 19.00 hod. v místnosti obecního úřadu Syřenov č.p.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.9.2015 od 19.00 hod. v místnosti obecního úřadu Syřenov č.p. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 9.9.2015 od 19.00 hod. v místnosti obecního úřadu Syřenov č.p. 68 Přítomno: 6 zastupitelů ( R.Fejfar omluven), 1 host Veřejné

Více

Z Á P I S. z 32. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 24.4.2013 ve Stožci

Z Á P I S. z 32. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 24.4.2013 ve Stožci Z Á P I S z 32. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 24.4.2013 ve Stožci Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Stožec dne 17.4.2013. Jednání

Více

Zápis. ze 10.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 28.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis. ze 10.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 28.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis ze 10.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 28.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu 1. Jednání Jednání ZO zahájil starosta obce Vladimír Tomášek v 18 hod. Přivítal

Více

Z Á P I S č. 3/2016. z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 10. 2. 2016

Z Á P I S č. 3/2016. z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 10. 2. 2016 Z Á P I S č. 3/2016 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 10. 2. 2016 Přítomni: Ing. Vladimír Urbánek, Ing. Jiří Lain, František Hudek, Ing. Vít Penížek, Ph.D Omluveni: Ing. Pavel Bartoš,

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 24.10.2011 v 19:00

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 24.10.2011 v 19:00 Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 24.10.2011 v 19:00 Ve Studené dne 25.10.2011 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2. Program jednání...

Více

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání.

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Zápis z řádného zasedání ZO dne 15. 2. 2016, zahájeno v 18:00 hod., ukončeno v 18,30 hod. Přítomni: 8 Hosté: Slavomíra Vacardová Omluveni: Ing. Miloš Rydval Ověřovatelé: Petra Přibylová, Markéta Počekajlová

Více

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 1.7.2015

Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 1.7.2015 Zápis z 9. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 1.7.2015 Přítomni: Fučíková Petra (host Mikroregion Telčsko), Žákovský Jaromír (host- Mikroregion Telčsko), Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš

Více

Zápis č. 1/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne od hod.

Zápis č. 1/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne od hod. Zápis č. 1/2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce v Krásné Hoře, konaného dne 17.3.2014 od 18.00 hod. Místo konání: obecní úřad Krásná Hora 34 Doba konání: začátek jednání 18.00 hod. Konec jednání

Více

Z Á P I S z desáté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 3. prosince 2014 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin.

Z Á P I S z desáté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 3. prosince 2014 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Z Á P I S z desáté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 3. prosince 2014 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 9 občanů 6 Ověřovatelé: Kosina Petr Vancl

Více

ZÁPIS. z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 9.12.2015 od 20 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách

ZÁPIS. z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 9.12.2015 od 20 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách ZÁPIS z 15. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 9.12.2015 od 20 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové: Marek Veselý, Iveta Kašparová, Drahuše

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Obce Tuchlovice, konaného dne 10.listopadu 2014 v Domě služeb II,Karlovarská 500,Tuchlovice od 18,00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008

Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008 Závěrečný účet obce Mikulov za rok 2008 Rozpočet Obce Mikulov na rok 2008 byl sestaven na základě Metodiky tvorby a projednání rozpočtu obce na rok 2008. Byl vytvořen v souladu se zákonem č.128/2000 o

Více

Zápis č. 7. Přítomni dle prezenční listiny (8)

Zápis č. 7. Přítomni dle prezenční listiny (8) Zápis č. 7 ze zasedání ZM ze dne 13. 8. 2015 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni radnice 1. patro Příští zasedání se bude konat 30. 9. 2015 od 18.00 hod., Mírové náměstí 145, v obřadní síni

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 4. 11. 2014, od 17.00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 4. 11. 2014, od 17.00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 4. 11. 2014, od 17.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Třemešná bylo zahájeno v 17.00 hodin dosavadním

Více

Výpis ze zápisu č. 12

Výpis ze zápisu č. 12 Výpis ze zápisu č. 12 ze zasedání Zastupitelstva města Broumova ze dne 22. února 2012. 1/1 návrh: ZM volí návrhovou komisi ve složení: Mgr., pan, paní Drahomíra Nosková (zapisovatelka). Celkem 15 0 2 6

Více

Střelské Hoštice. Návrh usnesení: ZO Střelské Hoštice určuje ověřovateli zápisu: Josefa Šípa, Jaroslava Bálka a zapisovatele Zdeňka Pivničku.

Střelské Hoštice. Návrh usnesení: ZO Střelské Hoštice určuje ověřovateli zápisu: Josefa Šípa, Jaroslava Bálka a zapisovatele Zdeňka Pivničku. Střelské Hoštice Zápis ze zasedání ZO Střelské Hoštice č. 1 konaného dne 25.11.2010 od 19:00 hod. ve Střelských Hošticích Zasedání Zastupitelstva obce (dále jen ZO) Střelské Hoštice bylo zahájeno starostou

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S z 12. schůze, konané dne 15. 6. 2011 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

Obec Ohaře Ohaře 45 281 30 Ohaře

Obec Ohaře Ohaře 45 281 30 Ohaře Obec Ohaře Ohaře 45 281 30 Ohaře Zápis č.7/2015 z veřejného jednání Zastupitelstva obce Ohaře, které se uskutečnilo v úterý 8.září 2015 od 20:00 hodin na Obecním úřadě Ohaře. Přítomní dle presenční listiny,

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Tučapy, konaného dne 08.06.2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Tučapech

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Tučapy, konaného dne 08.06.2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Tučapech Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Tučapy, konaného dne 08.06.2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Tučapech Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Tučapy

Více

Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení z jednání rady města č. 37/2005.

Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení z jednání rady města č. 37/2005. USNESENÍ ze zasedání Rady města Rýmařova č. 38 konaného v řádném termínu, dne 14.2.2005 1663/38/05 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení z jednání rady města č. 37/2005. 1664/38/05 a) Rada města

Více

U S N E S E N Í ze zasedání rady obce Březová konané dne 31. 01. 2013

U S N E S E N Í ze zasedání rady obce Březová konané dne 31. 01. 2013 U S N E S E N Í ze zasedání rady obce Březová konané dne 31. 01. 2013 Rada obce schvaluje: 1/40 Žádost paní Pavlíny Kirstové a paní Jitky Zedníkové, obou z Březové, o povolení vzájemné výměny obecních

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 4.12. 2013 v 16.00 hod. na obecním úřadě

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 4.12. 2013 v 16.00 hod. na obecním úřadě Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Vlastec, které se konalo dne 4.12. 2013 v 16.00 hod. na obecním úřadě Přítomni: 3 členové zastupitelstva: pí. Libuše Skalová starostka Omluveni: Host: Program:

Více

Zápis Z 6. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 2.3. 2011 v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Z 6. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 2.3. 2011 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Z 6. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 2.3. 2011 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní : Karel Zalaba Bc. Martin Frei místo - omluven Mgr. Oldřich Brabec radní Vojtěch Novák radní

Více

Výsledky hlasování o přijatých usneseních 20. schůze rady městského obvodu konané dne 10.09.2015

Výsledky hlasování o přijatých usneseních 20. schůze rady městského obvodu konané dne 10.09.2015 Výsledky hlasování o přijatých usneseních 20. schůze rady městského obvodu konané dne 10.09.2015 Přítomní členové rady městského obvodu: Ing. Adámek Robert (politické hnutí Ostravak) RSDr. Bečák Jaroslav

Více

USNESENÍ. Usnesení RaMěst č. 096/15 z 30. 3. 2015 Kontrola plnění usnesení Rada statutárního města Chomutova bere na vědomí kontrolu plnění usnesení.

USNESENÍ. Usnesení RaMěst č. 096/15 z 30. 3. 2015 Kontrola plnění usnesení Rada statutárního města Chomutova bere na vědomí kontrolu plnění usnesení. USNESENÍ z 4. řádné schůze Rady statutárního města Chomutova, která se konala dne 30. 3. 2015 od 19.30 hod, v zasedací místnosti č. 13 na radnici, nám. 1. máje v Chomutově. Usnesení RaMěst č. 096/15 z

Více

Usnesení č. 04/14Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov projednalo a schvaluje rozpočtové opatření č. 8 za rok 2012 dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 04/14Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov projednalo a schvaluje rozpočtové opatření č. 8 za rok 2012 dle předloženého návrhu. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 5. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 11.9.2014

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 5. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 11.9.2014 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 5. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 11.9.2014 Usnesení č. 90 /14-120 /14 90/14 Volba návrhové komise 91/14 Schválení programu 92/14 Kontrola usnesení zastupitelstva

Více

PROGRAM. v 16:00 hod se do jednání rady dostavil p. Jiří Helebrant k projednání bodu č. 2

PROGRAM. v 16:00 hod se do jednání rady dostavil p. Jiří Helebrant k projednání bodu č. 2 ZÁPIS Z 9. JEDNÁNÍ RADY MĚSTA BOCHOV DNE 27.2.2012 Přítomni : p. M. Egert, p. L. Chalupný, p. O. Veselý, p. J. Ruth, p. R. Kajzar; rozšířená rada Bc. R. Kunc, p. M. Pechočiaková, p. O. Vonšovská, p. Marián

Více

OBEC KNĚŽMOST Na Rynku 51, 294 02 Kněžmost

OBEC KNĚŽMOST Na Rynku 51, 294 02 Kněžmost OBEC KNĚŽMOST Na Rynku 51, 294 02 Kněžmost Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kněžmost konaného dne 8. 3. 2016 Č.j.: OuKn 571/2016 Přítomni : Hana Bejrová; Ivana Cenefelsová; Mgr. Bc. Ladislav

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.05.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jiřetín pod Jedlovou, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin.

ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jiřetín pod Jedlovou, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin. ZÁPIS z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jiřetín pod Jedlovou, konaného dne, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Jiřetín pod Jedlovou (dále též jako zastupitelstvo

Více

Datum konání: 17. 3. 2015 od 18:00 hod.

Datum konání: 17. 3. 2015 od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 17. 3. 2015 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Zápis z Členské schůze SRPŠ při MŠ Hněvotín ze dne 17.9. 2015

Zápis z Členské schůze SRPŠ při MŠ Hněvotín ze dne 17.9. 2015 Zápis z Členské schůze SRPŠ při MŠ Hněvotín ze dne 17.9. 2015 Dne 17.9.2015 proběhla Členská schůze Sdružení rodičů a přátel školy při mateřské škole v Hněvotíně. Členská schůze byla svolána dne 16.8.2015

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 2. 5. 2016

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 2. 5. 2016 Obec Bříza Bříza 110 413 01 Roudnice nad Labem IČ: 00263419 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 2. 5. 2016 místo konání: Obecní úřad v Bříze čas konání: 18:30 18:45 hodin přítomni:

Více

Obec Přestanov. 1. Návrh usnesení č. 23/2015 o schválení programu jednání zastupitelstva obce Přestanov. Zastupitelstvo obce Přestanov

Obec Přestanov. 1. Návrh usnesení č. 23/2015 o schválení programu jednání zastupitelstva obce Přestanov. Zastupitelstvo obce Přestanov Obec Přestanov USNESENÍ (anonymizováno) ze 3. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov, konaného dne 17.3.2015 volební období 2014-2018 (Usnesení č.23-39/2015) 1. Návrh usnesení č. 23/2015 o schválení programu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 27. listopadu 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 27. listopadu 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 27. listopadu 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták, Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička, Vlastimila Krumlová Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis č. 3/11 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 12.1.2011

Zápis č. 3/11 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 12.1.2011 Zápis č. 3/11 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 12.1.2011 Přítomno : 6 členů ZO Zástěra Václav, Suk Jan, Kolčava Ondřej, Vacek Michal, Tumová Gabriela, Brož Ladislav, Omluven : Tomáš Vacek Hosté

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 23.3.2016

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 23.3.2016 Číslo jednání: JedNR3-36/2016 Datum jednání: 23.03.2016 Program jednání (USN-R3-806/2016) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání 4. Rozdělení finančních prostředků z dotačních programů

Více

Zápis. Přítomno na začátku jednání: 35 celkem: 36

Zápis. Přítomno na začátku jednání: 35 celkem: 36 Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva městské části města Brna, Brno-střed, konaného ve středu 8.10.2014 od 16. 00 hod. ve společenském centru ÚMČ BS, Dominikánská 2, Brno ------------------------------------------------------------------------

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 12.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření dohody o započtení pohledávky ve výši 11.250,- Kč a návrh

Více

Usnesení z 20. zasedání Zastupitelstva města Štramberka

Usnesení z 20. zasedání Zastupitelstva města Štramberka Usnesení z 20. zasedání Zastupitelstva města Štramberka konaného dne 19.12.2005 40/20 HLAVNÍ ZRÁVY zastupitelstvo města po projednání I. s c h v a l u j e 1. Rozpočtové opatření č. 3/2005 ve výši : Příjmy

Více

Zápis z veřejného zasedání č. 9 / 04

Zápis z veřejného zasedání č. 9 / 04 Zápis z veřejného zasedání č. 9 / 04 Dne 23.3.2004 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,p.vašulín, p. Koudelný,

Více

Kupní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

Kupní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami 1. statutární město Frýdek-Místek, se sídlem Frýdek-Místek, Radniční 1148,

Více

Usnesení z mimořádné schůze Rady města Karviné konané dne 18. 12. 2007

Usnesení z mimořádné schůze Rady města Karviné konané dne 18. 12. 2007 STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Č.j.: KP/4153/2007 viz program viz zápis Usnesení z mimořádné schůze Rady města Karviné konané dne 18. 12. 2007 I. PROCEDURÁLNÍ ZÁLEŽITOSTI 1459 - SCHVÁLENÍ OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 96/2014 konaného dne 18.12.2014 v 19,00hodin

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 96/2014 konaného dne 18.12.2014 v 19,00hodin Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 96/2014 konaného dne 18.12.2014 v 19,00hodin Přítomni: Polanka P., Nehézová M., Kotrch Vl., Houdek M., Beneš J., Hejtmánek P., M.Marek

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 28.5.2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace MO Liberec - Vratislavice nad Nisou Zpracoval: odbor, oddělení: Městský

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S ze 7. schůze, konané dne 21. 3. 2012 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 27.6. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále, jako

Více

U S N E S E N Í. 3. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 3. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) 1 U S N E S E N Í z 9. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 15. prosince 2015 v 16:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 3. Zpráva o

Více

Výpis z usnesení 18. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 12. října 2015

Výpis z usnesení 18. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 12. října 2015 Výpis z usnesení 18. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 12. října 2015 1/ Kontrola usnesení 18/94 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozpočty příspěvkových organizací na

Více

OSM 11. Název materiálu: Způsob prodeje objektu čp. 81 (bytový dům), ul. Žižkova, Turnov

OSM 11. Název materiálu: Způsob prodeje objektu čp. 81 (bytový dům), ul. Žižkova, Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 24.09.2015 OSM 11. Název materiálu: Způsob prodeje objektu čp. 81 (bytový dům), ul. Žižkova, Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Růžena Jarošová Zúčastní se projednávání

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 20.01.2016

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 20.01.2016 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 20.01.2016 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny MUDr. Alice Dudová, Ing. Ivo Kiška, Ing. Tomáš Kupka Mandátová komise: Bc. Hana Nevrlá PRO:

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012 U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012 USNESENÍ č. 16/3-12 Z 1. Rozpočtové opatření č. 5/2012 pol.4116 ostatní neinvestiční přijaté transfery ze státního rozpočtu

Více

VYHLAŠUJE ZÁMĚR. Obsah:

VYHLAŠUJE ZÁMĚR. Obsah: VYHLAŠUJE ZÁMĚR Evid. č. záměru: EKO/032/12 Vyvěšeno: 14. 6. 2012 Zpracoval odbor: ekonomický Uzávěrka: 16. 7. 2012 Zodpovídá: Mgr. Blanka Semelová Telefon: 577 043 655 Obsah: Zlínský kraj vyhlašuje záměr

Více

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 9/2016

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 9/2016 Schůze Rady města Toužim Usnesení č. 9/2016 Ze schůze Rady města Toužim č. 9 konané dne 9. května 2016 Program: 1. Kontrola plnění usnesení z minulé schůze rady 2. Projednání žádosti o ukončení nájemní

Více

OBEC ČERVENKA Nařízení obce č. 2/2014, kterým se vydává TRŽNÍ ŘÁD

OBEC ČERVENKA Nařízení obce č. 2/2014, kterým se vydává TRŽNÍ ŘÁD OBEC ČERVENKA Nařízení obce č. 2/2014, kterým se vydává TRŽNÍ ŘÁD Zastupitelstvo obce se na svém zasedání dne 21.05.2014 usneslo vydat na základě 18 odst. 1 a 3 zákona č. 455/1991 Sb., o živnostenském

Více

Přehled přijatých usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15.2.2016 Usnesení č. 391/1623

Přehled přijatých usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15.2.2016 Usnesení č. 391/1623 Přehled přijatých usnesení z 23. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15.2.2016 Usnesení č. 391/1623 ZO schvaluje program 23. zasedání ZO, konaného dne 15. února 2016. K usnesení č. 364/1520

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 50. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 18. 12.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 50. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 18. 12. 1 z 5 23.12.2015 13:50 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ z 50. schůze Rady městského obvodu která se konala 18. 12. 201508:30 (usn. č. 1955/50 - usn. č. 1957/50) Bc. Martin Bednář

Více

Zápis č. 10 z jednání Komise pro bytovou politiku Rady městské části

Zápis č. 10 z jednání Komise pro bytovou politiku Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE PRO BYTOVOU POLITIKU RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 10 z jednání Komise pro bytovou politiku Rady městské části Datum jednání: 29. 4. 2015 Místo jednání: kancelář č. 304, Lipanská

Více