VZOR KUPNÍ SMLOUVY. KUPNÍ SMLOUVA na prodej zemědělského stroje. číslo:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VZOR KUPNÍ SMLOUVY. KUPNÍ SMLOUVA na prodej zemědělského stroje. číslo:"

Transkript

1 Příloha č. 4 Zadávací dokumentace Název zakázky: Dodávka řezačky VZOR KUPNÍ SMLOUVY KUPNÍ SMLOUVA na prodej zemědělského stroje číslo: uzavřená mezi níže uvedenými stranami v souladu s 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném a účinném znění (dále jen občanský zákoník ): (dále jen prodávající ) a Firma: Zemědělské obchodní družstvo Sepekov Místo podnikání: Sepekov 26 IČ : DIČ: CZ č.ú. za níž jedná: Ing. Josef Mastný předseda představenstva Josef Hruška člen představenstva zapsaná u: KS v Českých Budějovicích, oddíl DrXXXXII, vložka 2383 (dále jen kupující ) I. Předmět plnění 1. Předmětem koupě této kupní smlouvy je: Název stroje: Samochodná řezačka Výrobce: Typ stroje: Výrobní číslo: Příslušenství: Výbava:

2 (dále jen zboží ), včetně kompletní průvodní dokumentace. 2. Prodávající se zavazuje dodat kupujícímu předmět koupě a převést na něj vlastnické právo k předmětu koupě včetně instalace zboží s příslušenstvím, uvedením zboží do provozu a zaškolením obsluhy, a kupující se tímto zavazuje zaplatit prodávajícímu za zboží kupní cenu stanovenou v čl. II. této smlouvy, jakož i další peněžitá plnění dle této smlouvy. 3. Prodávající prohlašuje a stvrzuje svým podpisem, že výše uvedené zboží se nachází v jeho výlučném vlastnictví a že je plně oprávněn s tímto zbožím disponovat v souladu s touto smlouvou. II. Kupní cena 1. Kupní cena je peněžní částka včetně daně z přidané hodnoty. Kupní cena dodávaného zboží byla sjednána ve výši: Celková cena v Kč bez DPH DPH v Kč 21% Celková kupní cena v Kč včetně DPH 2. V kupní ceně jsou zahrnuté náklady na dopravu, obal a pojištění předmětu koupě až do okamžiku dodání zboží kupujícímu do místa plnění, a dále náklady na uvedení zboží do provozu a zaškolení pracovníků kupujícího v obsluze předmětu koupě. III. Místo plnění, způsob a okamžik dodání 1. Místem plnění je k. ú. Sepekov, parc. č. st Termín dodání je do Povinnost prodávajícího odevzdat zboží je splněna tím, že umožní kupujícímu nakládat se zbožím v místě plnění, zejména zboží uvést do provozu, zaškolit pracovníky a zboží řádně předat. 4. Povinnost prodávajícího na uvedení zboží do provozu a zaškolení pracovníků kupujícího je splněna tím, že zboží uvede do provozu a umožní kupujícímu nakládat se zbožím v místě provozu zařízení předmětu této smlouvy. Kupující je povinen včas a řádně poskytnou prodávajícímu veškerou nezbytnou součinnost k tomu, aby prodávající mohl zboží do provozu uvést, zejména je kupující povinen zajistit odpovídající množství surovin, pohonných hmot, zdrojů atd. Dále je kupující povinen včas a řádně zajistit obsluhu pro zaškolení. 5. Kupující se zavazuje převzít zboží v místě plnění v termínu nejpozději do 10 dnů od výzvy prodávajícího, že je zboží připravené k předání.

3 6. Prodávající prohlašuje, že zboží splňuje veškeré požadované technické parametry, tak jak jsou uvedeny v Technické specifikaci technologie (příloha č. 5 zadávací dokumentace). 7. Prodávající předá kupujícímu veškeré potřebné doklady vztahující se k dodanému zboží současně s dodáním zboží. 8. O předání podepíší obě strany předávací protokol. Drobné vady nebránící provozu a užívání zboží nebrání předání zboží. Tyto vady budou uvedeny v předávacím protokolu a zároveň smluvní strany v protokolu uvedou lhůtu, ve které se prodávající zaváže tyto vady odstranit. Závažné vady opravňují kupujícího odmítnout zboží převzít. Tyto závažné vady a důvod odmítnutí převzetí zboží musí být uvedeny v předávacím protokolu. IV. Platební podmínky 1. Kupní cenu dle čl. II. této smlouvy uhradí kupující po řádném předání zboží na základě daňového dokladu (faktury) vystaveného prodávajícím. 2. Splatnost faktury bude 14 dnů ode dne jejího doručení kupujícímu. Při úhradě bankovním příkazem uvede kupující jako variabilní symbol číslo faktury. 3. V případě prodlení s úhradou kupní ceny je kupující povinen zaplatit prodávajícímu úrok z prodlení ve výši 0,015 % z dlužné částky za každý den prodlení. 4. V případě prodlení s úhradou kupní ceny více než 40 dnů je prodávající oprávněn od této smlouvy odstoupit. Kupující je povinen zboží vydat zpět prodávajícímu do 3 pracovních dnů po obdržení oznámení o odstoupení. V. Přechod vlastnictví, nebezpečí náhodné zkázy nebo škody na předmětu koupě 1. Vlastnické právo ke zboží přechází z prodávajícího na kupujícího okamžikem uhrazení kupní ceny v plné výši včetně DPH. 2. Okamžik nebezpečí škody na zboží a jeho náhodné zkázy přechází z prodávajícího na kupujícího okamžikem splnění povinnosti prodávajícího dodat zboží v místě plnění. 3. Až do doby přechodu vlastnického práva na kupujícího není kupující oprávněn přenechat, zastavit nebo jiným způsobem zatížit zboží ve prospěch třetí osoby. 4. V případě poškození nebo zničení zboží po jeho řádném předání nese kupující veškeré náklady na likvidaci škody.

4 VI. Odpovědnost za vadné plnění 1. Při předávání zboží je prodávající povinen kupujícímu předvést jeho funkčnost, kupující je povinen prohlédnout předmět koupě za účelem zjištění případných zjevných. 2. Vadami, za které prodávající odpovídá, jsou vady zejména v množství, jakosti a provedení. 3. Zjevnou vadu je kupující povinen písemně oznámit bez zbytečného odkladu poté, co ji mohl při včasné prohlídce a dostatečné péči zjistit, a to buď označením vady, nebo oznámením, jak se projevuje. Jedná-li se o skrytou vadu, je nutné vadu oznámit bez zbytečného odkladu poté, co kupující vadu při prohlídce výrobku mohl zjistit, nejpozději však do 24 měsíců po dodání zboží. 4. V případě oprávněné reklamace prodávající dle své volby buď odstraní vadu dodáním nové věci bez vady, dodáním chybějící věci či odstranění vady opravou věci. VII. Záruka za jakost 1. Prodávající poskytuje kupujícímu záruku za jakost po dobu 24 měsíců. 2. Záruční doba počíná běžet dnem dodání zboží kupujícímu. 3. Ze záruky jsou vyloučené všechny závady, které vzniknou neodborným zásahem do předmětu plnění (zboží), nedodržením návodu na obsluhu a údržbu zboží, použitím nevhodných pracovních prostředků, nevhodným a neschváleným používáním, nedodržením podmínky použití originálních náhradních dílů. 4. Vzniklé nedostatky oznámí kupující prodávajícímu bez zbytečného odkladu písemnou formou. Při reklamaci se postupuje stejně jako při uplatnění práv z odpovědnosti za vady. 5. Záruka se nevztahuje na spotřební a opotřebitelné díly, které se vyměňují ve smyslu řádného návodu na obsluhu, údržbu a servis. VIII. Servisní zajištění provozu 1. Předmět servisního zajištění provozu stroje Dodavatel stroje se zavazuje provádět tyto úkony

5 Skupina úkonů A: Pravidelná servisní plánovaná údržba techniky v rámci garanční doby. Provádět servisní úkony, které jsou uvedeny v návodu k obsluze a jsou předepsané výrobcem. Skupina úkonů B: Pravidelná servisní plánovaná údržba techniky po konci záruky. Skupina úkonů C: Opravy (bez pravidelných údržeb zařízení) při poruše techniky. 2. Rozsah prací a úkonů a. Dodavatel se zavazuje k provádění pravidelných údržeb a servisních prací uvedených v návodu k obsluze pro skupinu úkonů A a B. Tyto úkony jsou v ceně 440,- Kč/hod práce a paušálu 300,- Kč na dojezdu servisního technika. Servisní organizace se také zavazuje (kromě pravidelných údržeb) provádět veškeré záruční opravy a odstraňovat eventuální závady na dodaném stroji. b. Dodavatel se také zavazuje provádět veškeré pozáruční opravy a odstraňovat eventuální závady na dodaném stroji (skupina úkonů C). Tyto úkony jsou v ceně 480,- Kč/hod práce a 9,- Kč/km, maximálně však 450,- Kč na dojezdu servisního technika. Tyto úkony zajistí servisní organizace dle potřeby objednatele. Provozovatel stroje je povinen neprodleně po zjištění závady na technickém zařízení stroje upozornit na tuto skutečnost dodavatele. Závadu lze nahlásit na tel:.. nebo c. Ceny prací a dopravy dle odstavce a. a b. tohoto článku jsou stanoveny na dobu 5-ti let. Tyto ceny mohou být jednou ročně navýšeny, maximálně však o roční míru inflace doloženou oficiálními statistickými údaji. d. Veškeré práce budou prováděny v běžné pracovní době od pondělí do pátku v čase od 8.00 do hodin. V případě jiného času servisního zásahu je třeba objednávat na tel čísle. e. Dodavatel se zavazuje držet Non-stop servis na stroj od 1.5. do v každém kalendářním roce po dubu min 5- ti let od podpisu smlouvy. Tímto servisem je zajištění pracovníků pro potřebu výjezdu i mimo dobu uvedenou v bodu c. tohoto článku. V případě nedodržení tohoto závazku dodavatel souhlasí se sankcí ,- Kč bez DPH za každý takový jeden případ v prodlení tohoto závazku. f. Dodavatel bude dbát a respektovat všeobecně uznávané technické předpisy, zákonná ustanovení a ochranná opatření obzvláště pak bezpečnostní předpisy. g. Dodavatel se zavazuje, že zajistí veškeré prostředky (např. měřící a diagnostické přístroje, speciální nástroje a nářadí, speciální maziva atd.) nutné pro zajištění správného servisu. h. Na nedostatky a závady, které neovlivňují dlouhodobý provoz, je provozovatel stroje povinen neprodleně upozornit dodavatele písemnou formou. i. Zástupce dodavatele je povinen po každém servisním úkonu, ale i pravidelné údržbě vyhotovit protokol, ve kterém uvede veškeré provedené práce, včetně použitých náhradních dílů a také přesný zjištění stav zařízení a tento v písemné podobě předá provozovateli.

6 3. Výluka za záruky Ze záruky jsou vyloučené všechny závady, které vzniknou neodborným zásahem do předmětu plnění (zboží), nedodržením návodu na obsluhu a údržbu zboží, použitím nevhodných pracovních prostředků, nevhodným a neschváleným používáním, nedodržením podmínky použití originálních náhradních dílů atd. 4. Oznámení záruční opravy Vzniklé nedostatky oznámí kupující prodávajícímu bez zbytečného odkladu písemnou formou. Při reklamaci se postupuje stejně jako při uplatnění práv z odpovědnosti za vady. 5. Náhradní stroj V případě neodstranění závady na stroji do doby 48 hodin od nahlášení poruchy se dodavatel stroje zavazuje k dodávce náhradního stroje po dobu, dokud závada nebude odstraněna. Tento závazek je platný pro dodavatele po dobu min 5- ti let od podpisu smlouvy. V případě nedodržení tohoto závazku dodavatel souhlasí se sankcí ,- Kč bez DPH za každý den prodlení tohoto závazku. VIII. Závěrečná ustanovení 1. Tato smlouva je vyhotovena v pěti originálech, přičemž prodávající obdrží dvě smlouvy a kupující obdrží tři vyhotovení smlouvy. 2. V případě, že kupující bez oprávněných důvodů odmítne převzít zboží dle čl. III. odst. 5 nebo nedojde k zaplacení zboží do 40 kalendářních dnů po splatnosti dle čl. IV., je prodávající oprávněn od této smlouvy odstoupit. V tomto případě je kupující prodávajícímu povinen uhradit veškeré náklady a ztráty spojené se zánikem smlouvy a dále smluvní pokuty ve výši 15 % z celkové kupní ceny. 3. V případě, že bude prodávající v prodlení s dodávkou zboží dle čl. III. odst. 2, je prodávající povinen zaplatit kupujícímu penále ve výši 0,015% z ceny zboží bez DPH za každý den prodlení. V případě, že prodávající nedodá zboží do 40 kalendářních dnů po termínu uvedeném v čl. III. odst. 2, je kupující oprávněn od této smlouvy odstoupit. V tomto případě je prodávající kupujícímu povinen uhradit veškeré náklady a ztráty spojené se zánikem smlouvy (zejména ztráta dotace, náklady na zapůjčení náhradního stroje, služby, ztráty na úrodě apod.) a dále smluvní pokuty ve výši 15 % z celkové kupní ceny. 4. Tuto smlouvu lze doplňovat a měnit pouze na základě písemných číslovaných dodatků. 5. Je vyloučeno použití jakýchkoliv obchodních podmínek kupujícího. Vylučuje se použití 558 odst. 2 občanského zákoníku; zákonné ustanovení má vždy přednost před obchodními zvyklostmi.

7 6. Písemnosti se považují za doručené okamžikem jejich převzetí adresátem, nejpozději však třetím pracovním dnem po jejich odeslání poštou formou doporučeného dopisu. 7. Smluvní strany tímto sjednávají, že v případě soudního sporu bude místně příslušný věcně příslušný soud dle sídla či provozovny kupujícího. 8. V případě sporu o obsah a plnění této smlouvy, jsou účastníci povinni vynaložit veškeré úsilí, které lze na nich spravedlivě požadovat, aby tyto spory byly řešeny smírnou cestou, zejména aby byly odstraněny okolnosti vedoucí ke vzniku práva odstoupit od smlouvy nebo způsobující její neplatnost. 9. Smluvní strany výslovně prohlašují, že si tuto smlouvu před jejím podpisem řádně přečetly, že s jejím obsahem souhlasí a že byla uzavřena podle jejich svobodné a pravé vůle, vážně srozumitelně, nikoliv v tísni a za nápadně nevýhodných podmínek pro jednu ze stran. Na důkaz toho připojují své vlastnoruční podpisy. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti okamžikem podpisu všemi jejími účastníky. Tímto dnem jsou její účastníci svými projevy vůle vázáni. V. dne. V Sepekově, dne. Prodávající: Kupující: Ing. Josef Mastný.. Josef Hruška

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen OZ ) I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo:

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami

OBCHODNÍ PODMÍNKY KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami OBCHODNÍ PODMÍNKY KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, mezi smluvními stranami Prodávající: Sídlo: zastoupený : Právní forma: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

Obchodní podmínky. Majitel a provozovatel latkysvetluska. Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808

Obchodní podmínky. Majitel a provozovatel latkysvetluska. Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808 Obchodní podmínky Majitel a provozovatel latkysvetluska Kateřina Sedmerová, Italská 2416, Kladno 27201 IČO: 04449088 DIČ: CZ8257221808 Tel: 728 413 506 Korespondenční adresa: Kateřina Sedmerová, Italská

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Kupní smlouva uzavřená č. Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva uzavřená č. Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená č. Sb., občanský zákoník 1. Jihomoravský kraj I. Smluvní strany DIČ: bankovní spojení Komerční banka, a. s., č. ú. 27 - kontaktní osoba: Lenka Nečasová, oddělení hospodářské správy

Více

Příloha C - Účtování a placení

Příloha C - Účtování a placení Příloha C - Účtování a placení 2 Obsah 1 Úvod... 3 2 Postup vyúčtování a platební podmínky... 3 3 Ručení... 4 3 1 Úvod 1.1. Tato Příloha popisuje shromažďování údajů, postup vyúčtování a placení cen za

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY DLE 156 ZÁKONA Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ZADAVATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Sídlem: Podbabská 1589/1, 160 00 Praha 6 - Dejvice Jednající: Ing. MBA Dagmar Kynclová, ředitelka IČ: 604 60 580 Veřejná zakázka: Zateplení obvodového

Více

Číslo účtu: 107-8460310217 Kontaktní osoba ve věci zakázky: Mgr. Petr Solich, tel.: 558421214, 606630612, e-mail: solich@ssed-fm.

Číslo účtu: 107-8460310217 Kontaktní osoba ve věci zakázky: Mgr. Petr Solich, tel.: 558421214, 606630612, e-mail: solich@ssed-fm. Příloha č. 5: KUPNÍ SMLOUVA Prodávající: Sídlo: Zápis v OR: Oprávněný zástupce: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kontaktní osoba ve věci zakázky: Kupující: Střední škola elektrostavební a dřevozpracující,

Více

SMLOUVA O DÍLO č.:... /2012 ( 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů)

SMLOUVA O DÍLO č.:... /2012 ( 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů) Příloha č.1 SMLOUVA O DÍLO č.:....... /2012 ( 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

Pachtovní smlouva. pachtovní smlouvu :

Pachtovní smlouva. pachtovní smlouvu : Pachtovní smlouva uzavřená níže psaného dne, měsíce a roku ve smyslu ust. 2332 a násl. a zejména 2345 a násl, občanského zákoníku mezi propachtovatelem díl Obec Studená, nám. Sv. J. Nepomuckého 18, 378

Více

SMLOUVA O REZERVACI NEMOVITOSTI č.

SMLOUVA O REZERVACI NEMOVITOSTI č. SMLOUVA O REZERVACI NEMOVITOSTI č. 1. EUFI - Projekt Chýně Na Vyhlídce s.r.o. a IČ: 27 23 68 71, DIČ: CZ 27 23 68 71, se sídlem: Hostivice, K Chýni 1250, PSČ: 253 01, bankovní spojení: 197799409/0300,

Více

Část. Obchodní podmínky - návrh smlouvy

Část. Obchodní podmínky - návrh smlouvy Příloha č. 4 Název akce: Dodávka zahradnické mechanizace Část Obchodní podmínky - návrh smlouvy Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu smlouvy předkládaného jako součást nabídky

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. prodávající a kupující společně dále jako smluvní strany a každý samostatně jako smluvní strana

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY. prodávající a kupující společně dále jako smluvní strany a každý samostatně jako smluvní strana Příloha číslo. 3 Počet stránek: 6 NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Smluvní strany: se sídlem: zapsaná v Obchodní rejstříku vedeném soudem vložka zastoupena: IČ: DIČ: bankovní spojení: č. účtu: (dále jen prodávající

Více

PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ

PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ PŘÍLOHA 6 ÚČTOVÁNÍ A PLACENÍ Obsah 1 Úvod... 3 2 Postup vyúčtování... 3 3 Placení... 4 4 Ručení... 5 1 Úvod 1.1. Tato Příloha popisuje shromažďování údajů, postup vyúčtování a placení cen za služby elektronických

Více

Varianta - fyzická osoba. ... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:,

Varianta - fyzická osoba. ... (akademický titul, jméno, příjmení, vědecká hodnost), datum narození:, 498/P/2016-HMSU Č.j.: UZSVM/P/529/2016-HMSU Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídlem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové Město za kterou právně jedná... Územního

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky ev. č. 16/024-0 KUPNÍ SMLOUVA Pořízení výpočetní techniky tablety uzavřená podle 2085 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Česká republika

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany č.j. KRPU-102720-18/ČJ-2011-0400VZ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) (dále jen smlouva

Více

č. UZSVM/O/12359/20 1 5-HMSU

č. UZSVM/O/12359/20 1 5-HMSU KU_1SP80D7TFT F 19951/O/2015-HMSU I -_ oí.,.. Č.j.: UZSVM/O/12359/2015-HMSU l-_..^x. i i i_ Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových se sídiem Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 588 a následujících občanského zákoníku. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle 588 a následujících občanského zákoníku. Článek I. Smluvní strany STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 588 a následujících občanského zákoníku *MMOPP00E8OYE* Článek I. Smluvní strany Prodávající: Statutární město Opava Se sídlem: Opava, Horní náměstí 69,

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky RÖSLER PRAHA spol. s r.o. I. Základní ustanovení Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) upravují vztahy mezi společností RÖSLER PRAHA, spol. s r.o. (dále jen prodávající

Více

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující )

zapsána ve Veřejném rejstříku právnických osob vedeném..., bankovní spojení:... (dále jen kupující ) 6079/SPB/2014-SPBM Č.j.: UZSVM/SPB/5993/2014-SPBM Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových, se sídlem Rašínovo nábřeží 42, 128 00 Praha 2 Nové Město, zastoupený Ing. Vladimírem

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-173-024-14 ze dne 23.9.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R-173-024-14 ze dne 23.9.2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-173-024-14 ze dne 23.9.2014 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem "Nákup jednoho užitkového vozidla" Rada

Více

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy

Čl. 1 Smluvní strany. Čl. 2 Předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva č. 1/2015 o poskytnutí dotace dle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Na základě usnesení zastupitelstva obce Čáslavsko

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA číslo: 2016XXXX uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) mezi těmito smluvními stranami Česká republika - Správa státních

Více

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele,

a. vymezení obchodních podmínek veřejné zakázky ve vztahu k potřebám zadavatele, Doporučení MMR k postupu zadavatelů při zpracování odůvodnění účelnosti veřejné zakázky, při stanovení obchodních podmínek pro veřejné zakázky na stavební práce a při vymezení podrobností předmětu veřejné

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA. Článek I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: 15/2012 číslo smlouvy prodávajícího: KS12037I KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen

Více

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst!

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro růst! uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále též jen obchodní zákoník ) a zákona

Více

Smlouvu o dílo. ci. i Předmět smlouvy

Smlouvu o dílo. ci. i Předmět smlouvy 1C Město Nové Město na Moravě se sídlem Vratislavovo náměstí 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené Stanislavem Markem, místostarostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Rámcová kupní smlouva č. kupujícího:2015k-0001 č. prodávajícího: uzavřená dle 2079 a násl. z. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, mezi těmito smluvními stranami: 1. Kupující: Univerzita Karlova v Praze

Více

... (akademický titul, jméno, p íjmení, v decká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt:., bydlišt :...

... (akademický titul, jméno, p íjmení, v decká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt:., bydlišt :... #3370/CJH/2015-CJHM@c 3370/CJH/2015-CJHM.j.: UZSVM/CJH/3268/2015-CJHM eská republika Ú ad pro zastupování státu ve v cech majetkových se sídlem Rašínovo náb eží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové M sto zastoupená:

Více

č.j.: HSOS - 11611-6/2015

č.j.: HSOS - 11611-6/2015 č.j.: HSOS - 11611-6/2015 ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY podle 156 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) a vyhlášky č. 232/2012 Sb., o podrobnostech

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-022-043-15. Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI. ze dne 25.5.2015. Rada městské části Rada městské části 1. s c h v a l u j e MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-022-043-15 ze dne 25.5.2015 Dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se spolkem BMI dodatek č. 2 ke smlouvě o dílo se

Více

Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku.

Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku. Obec Slaník, Slaník č. 55, Strakonice 386 01 tel. 383 326 768, e-mail: ou@obec-slanik.cz VÝZVA k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Udržovací práce odvodnění a drenáž Provozního domu ve Slaníku.

Více

Příloha č. 2 Výzvy k podání nabídek Závazné minimální obchodní a platební podmínky zadavatele (návrh smlouvy) SMLOUVA O DÍLO - VZOR

Příloha č. 2 Výzvy k podání nabídek Závazné minimální obchodní a platební podmínky zadavatele (návrh smlouvy) SMLOUVA O DÍLO - VZOR Příloha č. 2 Výzvy k podání nabídek Závazné minimální obchodní a platební podmínky zadavatele (návrh smlouvy) SMLOUVA O DÍLO - VZOR I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského

Více

Příloha č. 11 usnesení 53. Rady města Stříbra ze dne 02.09.2013. Smlouva o výpůjčce

Příloha č. 11 usnesení 53. Rady města Stříbra ze dne 02.09.2013. Smlouva o výpůjčce Smlouva o výpůjčce uzavřená ve smyslu ustanovení 659 a násl. zákona č. 40 / 1964 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami, kterými

Více

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro stabilitu!

Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro stabilitu! Smlouva na provedení evaluace projektu Vzdělávejte se pro stabilitu! uzavřená podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále též jen obchodní zákoník ) a

Více

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů

Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů Smlouva o spolupráci při realizaci odborných praxí studentů I. Smluvní strany Masarykova univerzita Filozofická fakulta se sídlem, 602 00 Brno zastoupená prof. PhDr. Milanem Polem, CSc., děkanem Filozofické

Více

kupní smlouvu (dále jen Smlouva )

kupní smlouvu (dále jen Smlouva ) č. RS: Dopravní podnik hl. m. Prahy, akciová společnost se sídlem: Sokolovská 217/42, 190 22 Praha 9 IČ: 00005886 DIČ: CZ00005886, plátce DPH jednající: zapsaná v: obchodním rejstříku Městského soudu v

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedeném návrhu řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání. NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY:

Více

Smlouva o výpůjčce a darování č. Uzavřená podle ustanovení 2193 a násl. a zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Smlouva o výpůjčce a darování č. Uzavřená podle ustanovení 2193 a násl. a zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smlouva o výpůjčce a darování č. Uzavřená podle ustanovení 2193 a násl. a zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany: Jméno, příjmení, titul: Číslo občanského průkazu: Adresa bydliště: Tel.:

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ O DÍLO

SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ O DÍLO SMLOUVA O BUDOUCÍ SMLOUVĚ O DÍLO č. /.. dle 1785 a násl. zák.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále též OZ ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Obchodní společnost MS Haus s.r.o.

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o nájmu ze dne 23. 07. 2008

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o nájmu ze dne 23. 07. 2008 Dodatek č. 1 ke Smlouvě o nájmu ze dne 23. 07. 2008 I. Smluvní strany 1. Město Boskovice, IČO: 00279978, se sídlem Městský úřad Boskovice, Masarykovo náměstí 4/2, 680 18 Boskovice, okres Blansko a (jako

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 409 a násl. zák. č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1. Vysoká škola báňská Technická univerzita Ostrava se sídlem: Ostrava, Poruba, 17.

Více

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet

8. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni: Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni, činí 30 dnů a tato lhůta začíná běžet Č.j. Vyřizuje /telefon Datum Malý /24245614 29.5.2008 Věc: Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku k podání nabídky Ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách hl.m.prahy a podle zákona

Více

Smlouvu o budoucí směnné smlouvě :

Smlouvu o budoucí směnné smlouvě : Smlouva o budoucí směnné smlouvě Smluvní strany AVENPORT s.r.o. IČ: 248 40 947 DIČ: CZ248 40 947 se sídlem 150 00 Praha 5, Radlická 663/28 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze

Více

Smlouva o dílo. č. OLP/272/2013

Smlouva o dílo. č. OLP/272/2013 Smlouva o dílo č. OLP/272/2013 uzavřená v souladu s 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů, a zákonem č. 121/2000 Sb., o právu autorském, o právech

Více

Smlouva o dodávce tepelné energie

Smlouva o dodávce tepelné energie Smlouva o dodávce tepelné energie podle 76 odst. 3 zákona č. 458/2000 Sb., o podmínkách podnikání a o výkonu státní správy v energetických odvětvích a o změně některých zákonů (energetický zákon) a podle

Více

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ

Zadávací dokumentace SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ Příloha č. 1 Oznámení o zahájení zadávacího řízení Zadávací dokumentace Název zakázky: SLUŽBY ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ PROSTŘEDNICTVÍM MOBILNÍ SÍTĚ 1. Doba a místo plnění veřejné zakázky: Termín zahájení:

Více

Kupní smlouva uzavřena podle 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Kupní smlouva uzavřena podle 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění G INA Software s.r.o. Purkyftowa 64W127 Bmo-MedUnky P S C 612 00, Czecft Rapubfic tóo 29234191, DIČ: C222S3Í191 Kupní smlouva uzavřena podle 2085 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném

Více

SMLOUVA NA SLUŽBU č..

SMLOUVA NA SLUŽBU č.. Příloha č. 4 Dodavatel: (jméno, firma) Se sídlem: IČ: DIČ: Zastoupen: Bankovní spojení: (dále jen Dodavatel ) a SMLOUVA NA SLUŽBU č.. Objednatel: Vzdělávací a rekreační centrum Lesná, o.p.s. Se sídlem:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 352/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 309 ze dne 11.05.2016 Uzavření Smlouvy o zajištění péče o děti mezi Městskou částí Praha 3 a organizací NOVÁ TROJKA, z. s. Rada

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j.: PPR-22074-/ČJ-2013-990656

KUPNÍ SMLOUVA Č.j.: PPR-22074-/ČJ-2013-990656 Příloha č. 2 k ČJ: PPR-22074-44/ČJ-2013-990656 KUPNÍ SMLOUVA Č.j.: PPR-22074-/ČJ-2013-990656 uzavřená v souladu s 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále

Více

SMLOUVA O VÝPŮJČCE čj. BS 2 10/P - 2016

SMLOUVA O VÝPŮJČCE čj. BS 2 10/P - 2016 SMLOUVA O VÝPŮJČCE čj. BS 2 10/P - 2016 Bytová správa Ministerstva vnitra, s.p.o. se sídlem: Na Pankráci 1623/72, 140 00 Praha 4 - Nusle zastoupená: Ing. Miroslavem Boháčem, ředitelem IČO: 65737393 DIČ:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dle 2079 a násl. Zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění) Smluvní strany:

KUPNÍ SMLOUVA. (dle 2079 a násl. Zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění) Smluvní strany: ' Wi KUPNÍ SMLOUVA (dle 2079 a násl. Zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění) 1. Město Turnov Se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov IČ:00276227 DIČ: CZ00276227 Bankovní spojení:

Více

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem R. D.

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem R. D. Materiál číslo: 18 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Smlouva o zpracování projektové žádosti

Smlouva o zpracování projektové žádosti Smlouva o zpracování projektové žádosti č. OLP/1768/2015 uzavřená v souladu s 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů, mezi těmito smluvními stranami:

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O PRONÁJMU MOVITÝCH VĚCÍ

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O PRONÁJMU MOVITÝCH VĚCÍ Příloha č. 2 výzvy k podání nabídky Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy odběratele: Číslo smlouvy dodavatele: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O PRONÁJMU MOVITÝCH VĚCÍ uzavřená níže uvedeného dne,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části č. 226 ze dne 10.04.2013 ZŠ K Lučinám - výměna dlažby na chodbách s c h v a l u j e

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části č. 226 ze dne 10.04.2013 ZŠ K Lučinám - výměna dlažby na chodbách s c h v a l u j e č.j.: 245/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Pro schůzi Rady městské části U S N E S E N Í č. 226 ze dne 10.04.2013 ZŠ K Lučinám - výměna dlažby na chodbách Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. provedení

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Domov důchodců Jablonecké Paseky příspěvková organizace Vítězslava Nezvala 87/14 466 02 Jablonec nad Nisou IČ: 712 200 11 POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝMĚNA DŘEVĚNÝCH OKEN ZA PLASTOVÁ

Více

o dílo uzavřená podle 536 až 565 obch. zák.

o dílo uzavřená podle 536 až 565 obch. zák. Smlouva o dílo uzavřená podle 536 až 565 obch. zák. Smluvní ČI. I. strany 1. Objednatel.:Základní škola,liberec, IČ: 46746757 příspěvková organizace Vrchlického 262/17 460 14 Liberec 13 Zastoupený: Mgr.Skalský

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS

SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS SMLOUVA O POSKYTOVÁ Í PEČOVATELSKÉ SLUŽBY č. 1/2010/PS 1) pan paní: narozen narozena: bydliště: v textu této smlouvy dále jen osoba a 2) organizace: Sociální služby města České Lípy, příspěvková organizace

Více

Nájemní smlouvu. Preambule

Nájemní smlouvu. Preambule Institut klinické a experimentální medicíny státní příspěvková organizace, zřizovací listina č.j. 17268-II/2012 ze dne 29.května 2012 se sídlem Vídeňská 1958/9, 140 21 Praha 4 IČ: 00023001, DIČ: CZ00023001

Více

Kupní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

Kupní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupní smlouva uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami 1. statutární město Frýdek-Místek, se sídlem Frýdek-Místek, Radniční 1148,

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Dodání výpočetní techniky, fotoaparátu, objektivů a další techniky 2012/0015 pro projekt DF12P010VV009 uzavřená podle 409 a násl.zák.č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění

Více

Kupní smlouva uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen občanský zákoník ) Číslo smlouvy kupujícího: Číslo smlouvy prodávajícího: Kupující: Údržba silnic Karlovarského kraje, a.s.

Více

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) 1.1 Objednatel Čl. 1 Smluvní strany Název objednatele: Domov mládeže a školní jídelna Pardubice Sídlo:

Více

Městská část Praha - Kunratice. Tělocvičná jednota Sokol Kunratice SMLOUVA O VÝPŮJČCE

Městská část Praha - Kunratice. Tělocvičná jednota Sokol Kunratice SMLOUVA O VÝPŮJČCE 16 007 2 00 Městská část Praha - Kunratice a Tělocvičná jednota Sokol Kunratice SMLOUVA O VÝPŮJČCE TATO SMLOUVA O VÝPŮJČCE BYLA UZAVŘENA DLE UST. 2193-2200 ZÁK. Č. 89/2012 SB. OBČANSKÝ ZÁKONÍK, V PLATNÉM

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA Čl. I Smluvní strany.. se sídlem/místem podnikání:.. jednající:.. IČO:.. DIČ:.. bankovní spojení:.. číslo účtu:.. Zapsán v obchodním/živnostenském rejstříku vedeném. (dále jen prodávající

Více

S M L O U V A O D Í L O. Elektro revize v Domově seniorů Havířov

S M L O U V A O D Í L O. Elektro revize v Domově seniorů Havířov S M L O U V A O D Í L O Elektro revize v Domově seniorů Havířov Článek 1 Smluvní strany Objednatel: Domov seniorů Havířov, příspěvková organizace se sídlem Jaroslava Seiferta 1530/14, 736 01 Havířov-Město

Více

Kupující bude automaticky informován o přijetí objednávky elektronickou poštou na jím uvedenou elektronickou adresu.

Kupující bude automaticky informován o přijetí objednávky elektronickou poštou na jím uvedenou elektronickou adresu. Obchodní podmínky Prostřednictvím internetového obchodu umožňujeme zákazníkům zakoupení zboží bez osobní návštěvy. Tyto obchodní podmínky platí pro internetový obchod na stránkách www.dokokosu.cz. Podmínky

Více

KUHSP80T2SVI. I. Smluvní strany. 28, října 117, 702 18 Ostrava

KUHSP80T2SVI. I. Smluvní strany. 28, října 117, 702 18 Ostrava KUHSP80T2SVI veřejná zakázka č. 67/2016 lmoravmttiiiit,efcfi K'Í ítíí/u KRAJSKt UK/M) ČÍSLO SMLOUVY ídoí) -\TKU1-3- I. Smluvní strany I ( J-ř/-f pot ih\o

Více

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I SMLUVNÍ STRANY 1. Kupující: Název: Město Pacov Sídlo: nám. Svobody 320,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOPU

OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOPU OBCHODNÍ PODMÍNKY E-SHOPU společnosti ESTELAR s.r.o., se sídlem Holešov, Palackého 744/1, PSČ 769 01, IČ 269 32 962 Tyto Obchodní podmínky E-shopu se vztahují na prodej a koupi zboží prostřednictvím E-shopu

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Předmět plnění

SMLOUVA O DÍLO. I. Předmět plnění SMLOUVA O DÍLO Smluvní strany: 1.1 Objednatel: Ústřední vojenská nemocnice Praha, příspěvková organizace Adresa (sídlo): U vojenské nemocnice 1200, 16902 Praha 6 - Střešovice Statutární zástupce: plk.

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

Příloha č. 2 OBCHODNÍ PODMÍNKY (PŘEDLOHA NÁVRHU SMLOUVY)

Příloha č. 2 OBCHODNÍ PODMÍNKY (PŘEDLOHA NÁVRHU SMLOUVY) Příloha č. 2 OBCHODNÍ PODMÍNKY (PŘEDLOHA NÁVRHU SMLOUVY) Vysvětlivky k předloze smlouvy 1. Tato předloha se týká výlučně veřejné zakázky s názvem SUSEN Experimentální smyčka pro práci s taveninou soli

Více

2.3. Objednatel se zavazuje v souladu s touto smlouvou dílo převzít a zaplatit na účet zhotovitele cenu díla podle čl. 4 této smlouvy.

2.3. Objednatel se zavazuje v souladu s touto smlouvou dílo převzít a zaplatit na účet zhotovitele cenu díla podle čl. 4 této smlouvy. 2. PŘEDMĚT SMLOUVY 2.1. Zhotovitel se zavazuje, na základě požadavku objednatele, provést dílo spočívající v zajištění dovozu meteorologických přístrojů ( dále jen " zboží " ) a provedení prací/poskytnutí

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ustanovení 536 a násl., obchodního zákoníku. Článek I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ustanovení 536 a násl., obchodního zákoníku. Článek I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle ustanovení 536 a násl., obchodního zákoníku Článek I. Smluvní strany 1. Objednatel : Technická univerzita v Liberci Sídlo : Studentská 1402/2, 461 17 Liberec Jednající : Ing.

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O uzavřená ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku v platném znění (dále jen obchodní zákoník ) Článek 1 SMLUVNÍ STRANY 1. Objednatel: Česká republika

Více

c) Ministerstvo dopravy a poskytuje tyto tabulky provozovateli silničního vozidla

c) Ministerstvo dopravy a poskytuje tyto tabulky provozovateli silničního vozidla Kontrolní otázky podle zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích a o změně zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla a o

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA (NÁVRH)

RÁMCOVÁ SMLOUVA (NÁVRH) RÁMCOVÁ SMLOUVA (NÁVRH) na CENTRÁLNÍ NÁKUP AUTOMOBILŮ PRO REZORT MINISTERSTVA ZEMĚDĚLSTVÍ Část T Číslo smlouvy: Článek 1 Smluvní strany Centrální zadavatel: ČESKÁ REPUBLIKA - MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ Sídlo:

Více

ZboziZkonkurzu.cz. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o.

ZboziZkonkurzu.cz. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o. 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky obchodní společnosti EC PROFIT s.r.o. se sídlem Koldínova 1145/4, 130 00 Praha 3 Žižkov, IČO: 24247413, zapsané

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA. Josefem Macháčkem, starostou obce Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany: Kupující: Obec Řehlovice IČ: 00266981 Sídlo: Řehlovice 1, 403 13 Zastoupen: Josefem Macháčkem, starostou obce jako kupující na straně jedné

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. JAMU - Kontrabas pro katedru jazzové interpretace" ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. JAMU - Kontrabas pro katedru jazzové interpretace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Beethovenova 650/2, 662 15 Brno IČO: 62156462, DIČ: CZ 62156462, bankovní spojení KB Brno č. účtu 27-0493900217/0100 Veřejná vysoká škola zřízená zákonem 111/98 Sb. ve znění pozdějších změn Výzva k podání

Více

SMLOUVA O DÍLO. Článek I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. Článek I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Česká

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník ) Smluvní strany: prodávající:... zapsaná v obchodním rejstříku vedeném...,

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedené Kupní smlouvě řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání, bez příloh. NÁVRH

Více

Smlouva o zřízení věcného břemene

Smlouva o zřízení věcného břemene Příloha č. 1 Smlouva o zřízení věcného břemene k provedení ust. 24 odst. 4 zákona č. 458/2000 Sb., energetický zákon (dále jen energetický zákon ), ve znění pozdějších předpisů, a v souladu s ust. 1257

Více

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami ZHOTOVITEL: se sídlem IČ: Za společnost jedná: dále jako Zhotovitel OBJEDNATEL: Karel Hlavica se sídlem

Více

SMLOUVA. o poskytnutí osobní asistence

SMLOUVA. o poskytnutí osobní asistence SMLOUVA o poskytnutí osobní asistence Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan/paní...(jméno a příjmení), nar.... (datum narození), bydliště..., rodné číslo..., kontaktní telefon... v textu

Více

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s R. a Z. P.

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s R. a Z. P. Materiál číslo: 16 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 27.06.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám

MEDICINÁLNÍ PLYNY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE. k veřejné zakázce. zjednodušené podlimitní řízení. Vše k veřejným zakázkám Veřejná zakázka: Medicinální plyny Zadavatel: Nemocnice s poliklinikou Karviná - Ráj, příspěvková organizace Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce MEDICINÁLNÍ

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující )

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující ) KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

Příloha č.5 Obchodní podmínky

Příloha č.5 Obchodní podmínky Příloha č.5 Obchodní podmínky Číslo zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu 1. CZ.1.07/1.1.32/01.0022

Více

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1554/2015

Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPr-SML/1554/2015 Smlouva o poskytnutí dotace číslo MMPrSML/1554/2015 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené náměstkem primátora Bc. Tomášem Navrátilem se sídlem Přerov, Bratrská 709/34, 750 11

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník)

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném.. soudem v.,

Více

Návrh smlouvy o dodávce

Návrh smlouvy o dodávce Návrh smlouvy o dodávce Příloha k č. j.: MV-53825-4/SP-2012 Počet listů: 7 ve smyslu ustanovení 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů uzavřená mezi Objednatel:

Více

Smlouva o výpůjčce č. OŠKMS/18/05

Smlouva o výpůjčce č. OŠKMS/18/05 Smlouva o výpůjčce č. OŠKMS/18/05 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust. 659 a násl. zák. č. 40/1964 Sb. občanského zákoníku, v platném znění, mezi účastníky: 1 Město Břeclav Nám. T G. Masaryka

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 13/2015

SMLOUVA O DÍLO č. 13/2015 1. Smluvní strany Objednatel: Město DUBÍ SMLOUVA O DÍLO č. 13/2015 sjednaná dle zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Zastoupeno starostou města Ing. Petrem Pípalem Adresa městského úřadu : 417 01

Více