Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Bořanovice v roce 2013, konaného dne od 19:00 hodin.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Bořanovice v roce 2013, konaného dne 25.9.2013 od 19:00 hodin."

Transkript

1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Bořanovice v roce 2013, konaného od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bořanovice bylo zahájeno v 19:00 hodin místostarostou obce (dále jen předsedající ). Předsedající konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb. o obcích, v platném znění - informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce Obecního úřadu Bořanovice zveřejněna v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně byla zveřejněna na elektronické úřední desce. Z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva (příloha č. 1) konstatoval, že přítomno je 6 členů zastupitelstva (z celkového počtu všech 8 členů zastupitelstva), takže zastupitelstvo je usnášeníschopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). 1. Schválení programu a určení ověřovatelů a zapisovatele Zastupitelstvu se předkládá ke schválení návrh programu veřejného zasedání. K původnímu návrhu programu předsedající doplnil změnu programu a to o bod: 10) Schválení směnné smlouvy 11) - Schválení záměru pronájmu pozemku 174/2 s jezírkem dvěma samostatným subjektům K návrhu nebyly vzneseny žádné návrhy na doplnění, protinávrhy ani připomínky. Přikročilo se k hlasování o návrhu. Zastupitelstvo obce Bořanovice schvaluje návrh doplněného programu veřejného zasedání. 1) Schválení programu 2) Schválení cen pozemků ve vlastnictví obce Bořanovice 3) Souhlas s uzavřením smlouvy o zřízení věcného břemene IV /VB/1 4) Souhlas s uzavřením pojistné smlouvy 5) Souhlas s uzavřením smlouvy nájemní na budovu restaurace ve vlastnictví obce 6) Schválení darovací smlouvy 7) Souhlas zastupitelstva obce s příspěvkem na pořízení zametacího stroje 8) Souhlas zastupitelstva obce se zápisem sakrálních staveb do katastru nemovitostí pro k.ú. Bořanovice 9) Souhlas s uzavřením veřejnoprávní smlouvy na výkon státní správy přestupková agenda 10) Schválení směny části pozemku č.parc.160/5 ve vlastnictví obce a části pozemku č.parc.160/1 dle GP č / ) Schválení záměru pronájmu pozemku 174/2 s jezírkem dvěma samostatným subjektům 12) Informace o činnosti jednotlivých komisí a výborů 13) Diskuse 14) Závěr Usnesení č. Z4/1/13 bylo schváleno.

2 Předsedající dále navrhl určit ověřovateli zápisu pana Vlastimila Obořila a pana Pavla Maternu a zapisovatelkou Gabrielu Šulákovou. K návrhu nebyly vzneseny žádné návrhy na doplnění, protinávrhy ani připomínky. Přikročilo se k hlasování o návrhu. Zastupitelstvo obce Bořanovice určuje ověřovateli zápisu Vlastimila Obořila a Pavla Maternu, zapisovatelkou Gabrielu Šulákovou. Usnesení č. Z4/2/13 bylo schváleno. 2. Schválení cen pozemků ve vlastnictví obce Bořanovice. Zastupitelstvu se předkládá ke schválení návrh cen pozemků, které jsou ve vlastnictví obce Bořanovice, a to pro vnitřní potřebu obce. Návrh cen pozemků vychází ze znaleckého posudku z roku 2010 (příloha č.2). K návrhu nebyly vzneseny žádné návrhy na doplnění, protinávrhy ani připomínky. Přikročilo se k hlasování o návrhu. Zastupitelstvo obce Bořanovice schvaluje seznam cen pozemků, které jsou ve vlastnictví obce Bořanovice. Usnesení č. Z4/3/13 bylo schváleno. 3. Souhlas s uzavřením smlouvy o zřízení věcného břemene IV /VB/1 Zastupitelstvu se předkládá návrh na uzavření smlouvy o zřízení věcného břemene IV /VB/1 (příloha č.3). K návrhu nebyly vzneseny žádné návrhy na doplnění, protinávrhy ani připomínky. Přikročilo se k hlasování o návrhu. Zastupitelstvo obce Bořanovice souhlasí s uzavřením smlouvy o zřízení věcného břemene IV /VB/1. Usnesení č. Z4/4/13 bylo schváleno.

3 4. Souhlas s uzavřením pojistné smlouvy Zastupitelstvu se předkládá ke schválení pojistná smlouva pro obec Bořanovice (příloha č.4). K návrhu nebyly vzneseny žádné návrhy na doplnění, protinávrhy ani připomínky. Přikročilo se k hlasování o návrhu. Zastupitelstvo obce Bořanovice souhlasí s pojistnou smlouvou pro obec Bořanovice. K podpisu smlouvy zmocňuje místostarostu Pavla Zoubka. Usnesení č. Z4/5/13 bylo schváleno. 5. Souhlas s uzavřením smlouvy nájemní na budovu restaurace ve vlastnictví obce Na základě nabídkového řízení se zastupitelstvu předkládá ke schválení podpis smlouvy nájemní na budovu restaurace ve vlastnictví obce (příloha č.5). Zastupitelstvo obce Bořanovice souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy na budovu restaurace v majetku obce Bořanovice. K podpisu smlouvy zmocňuje místostarostu Pavla Zoubka. Usnesení č. Z4/6/13 bylo schváleno. 6. Schválení darovací smlouvy Zastupitelstvu se předkládá ke schválení návrh darovací smlouvy s obcí Bořanovice jako se stranou obdarovanou (příloha č.6). K návrhu nebyly vzneseny žádné návrhy na doplnění, protinávrhy ani připomínky. Přikročilo se k hlasování o návrhu. Zastupitelstvo obce Bořanovice schvaluje darovací smlouvu č.1/2013. Usnesení č. Z4/7/13 bylo schváleno. 7. Souhlas zastupitelstva obce s příspěvkem na pořízení zametacího stroje Zastupitelstvu se předkládá ke schválení návrh příspěvku na pořízení zametacího stroje. K návrhu nebyly vzneseny žádné návrhy na doplnění, protinávrhy ani připomínky. Přikročilo se k hlasování o návrhu.

4 Zastupitelstvo obce Bořanovice schvaluje příspěvek na pořízení zametacího stroje ve výši 25000,- kč. Výsledek hlasování: Pro: 5 Proti: 0 Zdrželi se: p. Joura Usnesení č. Z4/8/13 bylo schváleno. 8. Souhlas zastupitelstva obce se zápisem sakrálních staveb do katastru nemovitostí pro k.ú. Bořanovice Zastupitelstvu se předkládá návrh na schválení zápisu sakrálních staveb do katastru nemovitostí pro k.ú. Bořanovice. K návrhu nebyly vzneseny žádné návrhy na doplnění, protinávrhy ani připomínky. Přikročilo se k hlasování o návrhu. Zastupitelstvo obce Bořanovice schvaluje zápis sakrálních staveb do katastru nemovitostí pro k.ú. Bořanovice. Usnesení č. Z4/9/13 bylo schváleno. 9. Souhlas s uzavřením veřejnoprávní smlouvy na výkon státní správy přestupková agenda Zastupitelstvu obce se předkládá ke schválení návrh veřejnoprávní smlouvy na výkon státní správy přestupkové agendy s městem Odolena Voda (příloha č.7). K návrhu nebyly vzneseny žádné návrhy na doplnění, protinávrhy ani připomínky. Přikročilo se k hlasování o návrhu. Zastupitelstvo obce Bořanovice souhlasí s uzavřením veřejnoprávní smlouvy na výkon státní správy přestupkové agendy s městem Odolena Voda. Usnesení č. Z4/10/13 bylo schváleno. 10. Schválení směny části pozemku č.parc. 160/5 ve vlastnictví obce a pozemku č.parc. 160/1 dle GP č /2011. Zastupitelstvu se předkládá ke schválení směna části pozemku 160/1 ve vlastnictví obce a pozemku č.parc. 160/5 dle GP č /2011 (příloha č. 8). K návrhu nebyly vzneseny žádné návrhy na doplnění, protinávrhy ani připomínky. Přikročilo se k hlasování o návrhu.

5 Zastupitelstvo obce Bořanovice schvaluje směny části pozemku č.parc 160/5 ve vlastnictví obce a pozemku č.parc. 160/1 dle GP č /2011. Usnesení č. Z4/11/13 bylo schváleno. 11. Souhlas se záměrem pronájmu pozemku parc.č. 174/2 s jezírkem dvěma samostatným subjektům. Zastupitelstvu se předkládá návrh záměru pronájmu pozemku parc.č. 174/2 s jezírkem dvěma samostatným subjektům. Nabídku ve výběrovém řízení podaly subjekty: Samostatné sdružení rybářů ČRS Bořanovice Sponte Nadační fond Zastupitelstvo obce Bořanovice schvaluje záměr pronájmu pozemku parc.č. 174/2 s jezírkem dvěma samostatným subjektům: Samostatné sdružení rybářů ČRS Bořanovice Sponte Nadační fond Usnesení č. Z4/12/13 bylo schváleno. 12. Informace o činnosti jednotlivých komisí a výborů Předsedající: Seznámil přítomné s budováním bypassu ve směru na dálnici D8 do Prahy. Nový sjezd před kruhovým objezdem snad uleví a zklidní dopravu v obci Bořanovice. Měl by být dokončen v listopadu Kulturní výbor: Pozvání na Václavskou zábavu na sobotu do restaurace,,pod Smrkem,,. V připravách je,,vzpomínka na padlé,, která se koná 10. listopadu Jde již o 3. ročník společného setkání se zajímavým programem. 13. Diskuze Dotaz: Kdo byl členem přestupkové komise v období minulého zastupitelstva? Odpověď: Měla 3 členy. Dotaz: Kolik se platí obecnímu právníkovi? Odpověď: 5700,-/ měsíc.

6 Dotaz: Kolik je přestupků v obci? Jak funguje přestupková komise? Občanka není spokojená s řešením přestupků. Vyzívá k odstoupení paní starostky. Odpověď: Předsedající nemá k dispozici potřebné podklady. Nebrání se příštímu jednání, není důvod to řešit na veřejném zasedání. Dotaz: Kdo spravuje školní autobus, jak jezdí a kolik stojí? Odpověď: Spravuje ho firma VEOLIA Transport, jezdí od restaurace. Měsíční platba činí cca 2000 Kč. Dotaz: Jak to vypadá s čističkou? Odpověď: Už funguje, probíhá zkušební provoz. Ve zkušebním období bude probíhat měření a dle výsledku následuje kolaudace. V plánu je za rok. Dotaz: Co se dá dělat s dopravou? Odpověď: V přípravě je projekt na vybudování retardérů. Umístění v ulici Hlavní na 2-3 místech. Doprava v obci je obtížně řešitelná, probíhala četná jednání. Dotaz: Co se plánuje s ulicí v Álejíčkách? Odpověď: Na jaro je plánováno zpevnění asfaltovou drtí. Dotaz: V Álejíčkách se staví, mají povolení? A co novostavba řadovek u Líbeznic? Odpověď: Povolení mají. Novostavby řadovek patří do kú Líbeznice. Dotaz: Co se bude dělat se špatným značením v ulici Sadová? Smí se tudy projíždět? Odpověď: Tato komunikace je zatím v majetku soukromé osoby. V případě převzetí do vlastnictví obce bude podmíněno uvedení do správného stavu. Dotaz: Již 22 měsíců není vyřešena žádost dotazujícího se občana. Opakovaně se dotazoval již při minulých veřejných zasedání. Odpověď: Tato žádost je v řešení se starostkou obce. Řešení žádosti narazilo na nedořešené majetkoprávní vztahy dotčených pozemků, které je nejprve nutno dořešit Dotaz: Co chodník k prodejně JIP? Odpověď: Firma JIP podepsala smlouvu, ve které se zavazuje do konce roku 2015 vybudovat chodník. Při nesplnění závazku bude obci na základě uzavřené smlouvy hradit náklady na vlastní výstavbu. Dotaz: V obci dochází v ranních hodinách k opakovaným krádežím, jak může obec pomoci? Odpověď: Probíhá jednání s obecní policií o zesílení hlídek. Obecní policie funguje dobře a spolupráce s nimi je dobrá v rámci možností uzavřené veřejnoprávní smlouvy. Dotaz: Jak to vypadá s Územním plánem? Odpověď: Změna ÚP je rozpracována. Bude se rozesílat k jednotlivým dotčeným orgánům. Po vrácení se budou zpracovávat změny. 14. Závěr Předsedající ukončil zasedání zastupitelstva v 19:52 hod.

7 Přílohy zápisu: 1) Prezenční listina 2) Ceny pozemků ve vlastnictví obce 3) Smlouvy o zřízení věcného břemene IV /VB/1 4) Pojistná smlouva 5) Nájemní smlouva na objekt restaurace 6) Darovací smlouva 1/2013 7) Veřejnoprávní smlouva přestupková agenda 8) Směnná smlouva Zápis byl vyhotoven : Zapisovatel: Gabriela Šuláková Ověřovatelé: Vlastimil Obořil Pavel Materna Místostarosta: Ing. Pavel Zoubek

Zápis Z 11. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 8.6. 2016, od 17:00 hodin.

Zápis Z 11. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 8.6. 2016, od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 11. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 8.6. 2016, od 17:00 hodin. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 22. 12. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 22. 12. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 22. 12. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Karolína Ortová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší, konaného dne 4. 11. 2014, od 16:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší, konaného dne 4. 11. 2014, od 16:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší, konaného dne 4. 11. 2014, od 16:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vlčkovice v Podkrkonoší

Více

Program zasedání zastupitelstva obce:

Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č.3/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2014 místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice začátek jednání: 17:00 hodin konec jednání: 21:00 přítomni: p. Vladimír

Více

Čj: Prv6/14 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č.6

Čj: Prv6/14 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č.6 Čj: Prv6/14 Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Přeckov, č.6 Místo konání: Budova obecního úřadu Zahájení zasedání dne 3. 11. 2014 v 19 hod. Počet přítomných členů : Karel Slavík, Josef Náhlík,

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 31. 10. 2015

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 31. 10. 2015 OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 31. 10. 2015 Přítomni: Šulcková, Koudela,

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 2. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 2. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 2. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce pan Miloš Minařík jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 8. 4. 2015 v obecním domě v Jiříkově od 17,30 hodin

Z á p i s. ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 8. 4. 2015 v obecním domě v Jiříkově od 17,30 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 8. 4. 2015 v obecním domě v Jiříkově od 17,30 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Josef Vnuk, Mgr. Petra Rajterová,

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 5.11. 2014

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 5.11. 2014 Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 5.11. 2014 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová,,Petra Ernestová, Květa Křivánková, Petr Velich,Milan Hlavatý,

Více

Zápis č. 17 ze zasedání zastupitelů obce Dřínov ze dne 16. 12. 2013

Zápis č. 17 ze zasedání zastupitelů obce Dřínov ze dne 16. 12. 2013 Zápis č. 17 ze zasedání zastupitelů obce Dřínov ze dne 16. 12. 2013 Počátek jednání v 18:00 hodin v kanceláři starostky obce. Přítomni: starostka obce Božena Goldová Zastupitelé: V. Havránková, H. Prušáková,

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.7.2011

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.7.2011 Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.7.2011 Zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v

Více

ZÁPIS. z ustavující schůze spolku LIBĚCHOV SOBĚ - Spolek pro záchranu kostelíčka. konané dne 6. 9. 2015 od 19:00 hod. v Liběchově

ZÁPIS. z ustavující schůze spolku LIBĚCHOV SOBĚ - Spolek pro záchranu kostelíčka. konané dne 6. 9. 2015 od 19:00 hod. v Liběchově ZÁPIS z ustavující schůze spolku konané dne 6. 9. 2015 od 19:00 hod. v Liběchově Přítomni: MUDr. Šárka Bínová, ing. Josef Janáček, ing. František Ohem, MgA. Jitka Navrátilová, Mgr. Andrea Vítová, Pavla

Více

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2015

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2015 Obec Svor Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2015 konaného dne 24. srpna 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2000 Sb., v platném

Více

Zápis o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 25. 06. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 25. 06. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 25. 06. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 17. 12. 2011.

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 17. 12. 2011. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 17. 12. 2011. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vile ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 20:30 hodin. Jednání byli

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného. 4. dubna 2012. Ing. Pavla Bílka. Hany Bednářové. Ing. Pavla Janečka.

Zápis č. 18 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného. 4. dubna 2012. Ing. Pavla Bílka. Hany Bednářové. Ing. Pavla Janečka. Zápis č. 18 z veřejného zasedání obce Vrbice konaného 4. dubna 2012 Za přítomnosti: Drahomíry Kuběnkové Ing. Pavla Bílka Hany Bednářové Ing. Pavla Janečka Luboše Hudouska Ing. Vilém Černík omluven Ostatní

Více

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 20. dubna 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Stachy, konaného dne 05.11. 2014 od 18,00 hodin v Centru vzdělávání firmy STAVOPLAST KL Stachy

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Stachy, konaného dne 05.11. 2014 od 18,00 hodin v Centru vzdělávání firmy STAVOPLAST KL Stachy Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Stachy, konaného dne 05.11. 2014 od 18,00 hodin v Centru vzdělávání firmy STAVOPLAST KL Stachy Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.05 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem.

Zasedání zastupitelstva městyse Choltice (dále jen jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.05 hodin starostou městyse Mgr. Tomášem Bolkem. Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 30. 1. 2012 od 18.00 hodin ve slavnostní síni Zámecké restaurace v Cholticích Zahájení zasedání

Více

59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 28. 8. 2014

59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 28. 8. 2014 U S N E S E N Í K bodu 2 Schválení programu s ch v a l u j e Program 59. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 28. 8. 2014: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Průtah obcí schválení zadávací

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 13. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 24.06. 2016 od

Více

TESTY Legislativa FAČR. Stanovy. 1. Fotbalová asociace ČR je. a) akciová společnost b) občanské sdružení c) společnost s ručením omezením

TESTY Legislativa FAČR. Stanovy. 1. Fotbalová asociace ČR je. a) akciová společnost b) občanské sdružení c) společnost s ručením omezením TESTY Legislativa FAČR Stanovy 1. Fotbalová asociace ČR je a) akciová společnost b) občanské sdružení c) společnost s ručením omezením 2. Symboly FAČR jsou a) znak, vlajka a hymna b) znak a hymna c) vlajka

Více

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 19.9.2013

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 19.9.2013 Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Bedřichov konaného dne 19.9.2013 Přítomni: Petr Šmaus, Miroslav Bíca, Lumír Hrubý, Ivana Jandová, Martin Koucký, Ing. Milan Kuchař, Ing. Jiří Pokorný, Jaroslav

Více

OBEC ROSTOKLATY. Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 3. listopadu 2014, od 19:00 hodin.

OBEC ROSTOKLATY. Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce ROSTOKLATY, konaného dne 3. listopadu 2014, od 19:00 hodin. OBEC ROSTOKLATY 281 71 ROSTOKLATY 32 OKRES KOLÍN TEL. 321 672 721 www. rostoklaty.cz e -mail: obec@rostoklaty.cz FAX : 321 672 721 bankovní spojení : ČSOB PS a.s., č.ú.: 112308464 / 0300 IČO : 00235709

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 08. 04. 2015 Věc: Odměny uvolněným a neuvolněným členům zastupitelstva a další odměny Předkládá: Ing. Eva Burešová, starostka

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 8-2008 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 26.6. 2008 od 18.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

ZÁPIS. Zápis z předchozího zasedání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v zasedací místnosti.

ZÁPIS. Zápis z předchozího zasedání byl řádně ověřen a je vyložen k nahlédnutí v zasedací místnosti. ZÁPIS z ustavujícího veřejného zasedání Zastupitelstva obce Prusy-Boškůvky, konaného dne 05. 11. 2014 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Dosavadní starosta obce zahájil zasedání Zastupitelstva

Více

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ

USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA ŠEBEROV USNESENÍ Z 4. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městské části Praha Šeberov ze dne 26. 2. 2007 I. Zahájení zasedání - program schvaluje program zasedání ZMČ jako celek.

Více

ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva Městyse Bojanov ze dne 26.3.2014

ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva Městyse Bojanov ze dne 26.3.2014 ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva Městyse Bojanov ze dne 26.3.2014 Přítomni : Bakeš Antonín, Horák Jiří, Chvojka Tomáš, Mrtka Josef, Honzíček Josef, Švadlenka Luboš, Michálek Milan, Sotonová Petra

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 26.9. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 24. ledna 2012 od 12:00 hodin do 13:00 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 24. ledna 2012 od 12:00 hodin do 13:00 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 2. schůze rady města, která se konala dne 24. ledna 2012 od 12:00 hodin do 13:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 27.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení NÁVRH USNESENÍ Rada města k žádosti Úřadu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného 14. září 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného 14. září 2015 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného 14. září 2015 Přítomní členové zastupitelstva města: Ponocná Jana (01) Vyšohlíd Antonín (09) Hejkrlík Martin, Mgr. (02) Šiko Pavel (10)

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 5. 9. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 5. 9. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 5. 9. 2013 Bod programu: 6 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více

2/2012. Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Nová Ves pod Pleší konaného dne 9.2. 2012

2/2012. Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Nová Ves pod Pleší konaného dne 9.2. 2012 2/2012 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Nová Ves pod Pleší konaného dne 9.2. 2012 Začátek jednání: 19,30 hod. Přitomni: Ing. Jan Havelka, Josef Radda, Josef Slavík, Petr Šedivý,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 Odbor školství a kultury V Písku dne: 20.08.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 24.09.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh dodatku č. 3 ke zřizovací listině ZŠ E. Beneše NÁVRH USNESENÍ

Více

Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí

Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí Na základě usnesení Rady města Slavkov u Brna ze dne 21.01.2015, číslo usnesení 139/6/RM/2015 a Zastupitelstva obce Kobeřice u Brna ze dne

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 25.1.2013 Č.j.:OZ 25-1/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593

OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 1/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 18.2.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš, p.

Více

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice

Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice Zápis ze III. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Ostrovačice konaného dne 27. listopadu 2014 v zasedací síni Úřadu městyse Ostrovačice Přítomní: dle prezenční listiny 1. Technický bod Třetí veřejné

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015 Vodárenská správa Písek s.r.o. V Písku dne: 20.10.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 5.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh kalkulace ceny vodného a stočného pro město Písek na rok

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2. 5. 2016 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, E. Křivancová, J. Křivanec,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Městys Štěpánov nad Svratkou

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření. Městys Štěpánov nad Svratkou Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kontroly Žižkova 57, 587 33 Jihlava Stejnopis č.: 2 Č. j.: KUJI 33305/2015 KO Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse Štěpánov nad Svratkou se sídlem Štěpánov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 19.12.2011, od 19:15 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19,05 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

25. řádné jednání Rady města, konané dne 21.11.2012

25. řádné jednání Rady města, konané dne 21.11.2012 Zastupitelstvo a rada - ADW PROGRAM 25. řádné jednání Rady města, konané dne 21.11.2012 kancelář starosty 1. (1) Zástavba proluky na Náměstí T.G. Masaryka v Červeném Kostelci, p.č.2068 v k.ú Červený Kostelec

Více

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 3-2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Strana 1 Zápis č. 3-2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 28.4.2015. v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: 6 Omluveni: 3 Neomluveni: 0 Dubská Ivana Mádlíková Helena,

Více

Pan. Věc: Poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb. - k Vašemu dopisu ze dne 6.9.2015. Vážený pane,

Pan. Věc: Poskytnutí informace dle zákona č. 106/1999 Sb. - k Vašemu dopisu ze dne 6.9.2015. Vážený pane, Obecní úřad Olešnice v Orlických horách tel: 494 660 163 IČ: 00275174 DIČ: CZ00275174 email: obecniurad@olesnice.net V Olešnici v Orlických horách dne 10.9.2015 Pan K Vaší zn. ZIOUPOVY 58 Věc: Poskytnutí

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 14.03.2012, od 19:30 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 14.03.2012, od 19:30 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 14.03.2012, od 19:30 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19,30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Místo konání: Ctiboř 70, 347 01 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř Ze dne 20. 1. 2015 od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014

Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zápis byl upraven pro potřeby vyvěšení na elektronické úřední desce z důvodu ochrany osobních údajů Zasedání Zastupitelstva Obce Skrchov č. 3 konané dne 16. 12. 2014 Zasedání se konalo v budově obecního

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Obec Popice Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Popice číslo 7 konaného dne 26.05.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Popice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Únor 2016. Stránka 1 z 5

Únor 2016. Stránka 1 z 5 Únor 2016 Stránka 1 z 5 Zápis č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice, konaného dne 29. 2. 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty obce. Přítomni: Tojnar Jiří, Nývlt Vlastimil,

Více

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly

Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Zápis.12/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce ty koly Datum Místo ítomní lenové zastupitelstva Omluven Zapisovatel 26.10.2011 od 19.00 hodin kancelá Obecního ú adu ve ty kolech Št pán Benca, Petr Beneš,

Více

Zápis. 21 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27.11.2009

Zápis. 21 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27.11.2009 Zápis. 21 Z ve ejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27.11.2009 P ítomní lenové ZO: viz. prezen ní listina Omluveni: Hosté: viz. prezen ní listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí starostka

Více

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 25. 03. 2013, od 18:00 hodin.

Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 25. 03. 2013, od 18:00 hodin. Zápis z 27. zasedání zastupitelstva obce Butoves, konaného dne 25. 03. 2013, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Butoves (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016

Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Zápis č. 4/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.04.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,20 hod. Přítomni členové

Více

Z á p i s. Přítomni: členové výboru (viz prezenční listina) Omluveni:

Z á p i s. Přítomni: členové výboru (viz prezenční listina) Omluveni: Z á p i s z 30. jednání finančního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 7. 6. 2012 od 9:00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: členové výboru (viz prezenční

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: 20. 4. 2016 bod programu: 5. věc: Uzavření smluvních vztahů v rámci akce "Chabařovice jezero Milada centrální kanalizace" na jezeře Milada, SO 04 Přípojka

Více

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky

Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Zápis číslo 15 ze zasedání zastupitelstva obce Kamenec u Poličky konaného dne 4. 10. 2012 v sále Obecního úřadu v Kamenci u Poličky Přítomni: Petr Šváb, Jan Kadidlo, Luboš Kadidlo, Ing. Stanislav Urban,

Více

Zápis a přijatá usnesení z 15. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne 20.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis a přijatá usnesení z 15. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne 20.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis a přijatá usnesení z 15. veřejného zasedání ZO Slezské Rudoltice, konaného dne 20.12.2012 v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: Zapisovatelka: Předkladatel návrhů usnesení : Ověřovatelé zápisu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 4. srpna 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 4. srpna 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 4. srpna 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Milan Paták ml. Zapisovatel:

Více

1. Zahájení zasedání zastupitelstva

1. Zahájení zasedání zastupitelstva OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice ouzernoseky@iol.cz Zápis č. 25/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 17.7.2014 od 18.00 hod. zasedací místnost Obecního úřadu Velké Žernoseky

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horní Kalná, konaného dne 29. 12. 2014 od 18:00 hod. v zasedací místnosti obce Horní Kalná. Zahájení zasedání zastupitelstva Schůzi zahájil starosta obce

Více

ZO-40-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.9.2013. Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.15 hod.

ZO-40-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.9.2013. Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.15 hod. ZO-40-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.9.2013 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.15 hod. Přítomni: Omluven: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný,

Více

OBEC ZBINOHY Zbinohy 13, 588 42 Větrný Jeníkov

OBEC ZBINOHY Zbinohy 13, 588 42 Větrný Jeníkov OBEC ZBINOHY Zbinohy 13, 588 42 Větrný Jeníkov Č.j. : XXXXX NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zbinohy, X.X.2010 Zastupitelstvo obce Zbinohy, jako věcně příslušný správní orgán podle 6 odst. 6 písm.a) zákona

Více

Usnesení č. 22 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 29. února 2016 v přednáškové místnosti Muzea

Usnesení č. 22 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 29. února 2016 v přednáškové místnosti Muzea Usnesení č. 22 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 29. února 2016 v přednáškové místnosti Muzea Přítomni: Omluveni: Bechová Ivana, Janderka Richard, Kolegar Michal, Nováková

Více

U S N E S E N Í která byla p ijata na 6. zasedání rady m sta konaného dne 14.4. 2009 íslo usnesení vy izuje termín

U S N E S E N Í která byla p ijata na 6. zasedání rady m sta konaného dne 14.4. 2009 íslo usnesení vy izuje termín U S N E S E N Í která byla p ijata na 6. zasedání rady m sta konaného dne 14.4. 2009 íslo usnesení vy izuje termín 104/09 Rada m sta po projednání bere na v domí p. B lonožník ihned provedenou kontrolu

Více

ZÁPIS č. 2/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 14. března 2011

ZÁPIS č. 2/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 14. března 2011 ZÁPIS č. 2/2011 ze zasedání Zastupitelstva obce dne 14. března 2011 Přítomní: Horáček, Jakubec, Kaloudová, Kalouda K., Konečný, Málek, Pitrová, Přerovský, Silnica (od bodu 4), Ševčík, Švehla, Válek Nepřítomeni

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svatý Jan, konaného dne: 10.11. 2010, od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svatý Jan, konaného dne: 10.11. 2010, od 19:00 hodin. Obec Svatý Jan Zastupitelstvo obce Svatý Jan Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Svatý Jan, konaného dne: 10.11. 2010, od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Svatý Jan bylo zahájeno

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 4. 9. 2015 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD TIŠNOV ODBOR DOPRAVY A ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD NÁMĚSTÍ MÍRU 346, 666 19 TIŠNOV. Tel.: 549 439 756 E-mail : lubos.dvoracek@tisnov.

MĚSTSKÝ ÚŘAD TIŠNOV ODBOR DOPRAVY A ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD NÁMĚSTÍ MÍRU 346, 666 19 TIŠNOV. Tel.: 549 439 756 E-mail : lubos.dvoracek@tisnov. MĚSTSKÝ ÚŘAD TIŠNOV ODBOR DOPRAVY A ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD NÁMĚSTÍ MÍRU 346, 666 19 TIŠNOV Č. j. MUTI 6127/2016/ODŽÚ/Dv-2 V Tišnově, 2. 5. 2016 Vyřizuje: Oprávněná úřední osoba: Luboš Dvořáček Tel.: 549 439

Více

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015

Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zápis z 11. zasedání zastupitelstva obce Bílé Poličany konaného dne 11. listopadu 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 19:00 hodin starostou obce

Více

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ

USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA ŠEBEROV USNESENÍ Z 3. ZASEDÁNÍ Zastupitelstva městské části Praha Šeberov ze dne 22. 1. 2007 I. Zahájení zasedání - program schvaluje program zasedání ZMČ jako celek.

Více

Obec Štědrá. Zřizovací listina

Obec Štědrá. Zřizovací listina Obec Štědrá Zřizovací listina Usnesením zastupitelstva obce č.j. 33/02/01 ze dne 9. 9. 2002 Obec Štědrá zřizuje s účinností od 1. 1. 2003 v souladu s 84 odst. 2 písm. e) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... d...... Věc: ŽÁDOST O ZMĚNU STAVBY PŘED DOKONČENÍM podle ustvení 118 odst. 1 a 2, zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice

z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice Z Á P I S z 27. zasedání Zastupitelstva města Smiřice konaného dne 15.09.2014 v 17:00 h. v zasedací místnosti Městského úřadu Smiřice Přítomno: Omluveni: 9 členů ZM dle prezenční listiny Karel Šust MUDr.

Více

Zápis č. 2/2011 z obecního zastupitelstva obce Lštění, konaného dne 15. února 2011 od 18:00 hodin.

Zápis č. 2/2011 z obecního zastupitelstva obce Lštění, konaného dne 15. února 2011 od 18:00 hodin. Zápis č. 2/2011 z obecního zastupitelstva obce Lštění, konaného dne 15. února 2011 od 18:00 hodin. 1 ) Zahájení: Dnešní zasedání OZ Lštění zahájil starosta obce p. RNDr. Antonín Králík. Přivítal přítomné

Více

R. 31.3.2015 1222/4 1958, 610/3819, 1961, 788/3819, 1984, 619/3819, 1984, 358/3819, 1989, 397/3819, 1960, 1970, O.,

R. 31.3.2015 1222/4 1958, 610/3819, 1961, 788/3819, 1984, 619/3819, 1984, 358/3819, 1989, 397/3819, 1960, 1970, O., Důvodová zpráva A) prodej p.p.č. 1222/4 o výměře 374 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou O prodej p.p.č. 1222/4 za účelem zahrady požádali na základě výzvy vlastníci bytových jednotek v objektu Podzimní 23,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 07. 12. 2015

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 07. 12. 2015 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 07. 12. 2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 06/14

Město Blovice Rada města Usnesení č. 06/14 Město Blovice Rada města Usnesení č. 06/14 z jednání rady města konaného dne 28.04.2014 Usnesení obsahuje: 5 stran, body č. 202 238 RM schvaluje 202) program zasedání v předloženém znění včetně navržených

Více

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 28. z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 28 z 28. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 30. 04. 2014 v 17.00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015

ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 ZÁPIS č. 1/2015 Z ustavujícího zasedání nově zvoleného Zastupitelstva obce Šaratice dne 28.ledna 2015 Přítomní: Dosoudil Libor, Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Holoubek František., Horáček Jaroslav,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 13.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Rekonstrukce mostů ev.č. 1403-1 a 1403-2, Zátaví - žádost Jihočeského

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 15. dubna 2015 od 11:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 8. schůze rady města, která se konala dne 15. dubna 2015 od 11:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 8. schůze rady města, která se konala dne 15. dubna 2015 od 11:00 hodin do 12:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Omluven: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta

Více

U S N E S E N Í z 54. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 19.07.2010.

U S N E S E N Í z 54. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 19.07.2010. 1 U S N E S E N Í z 54. zasedání zastupitelstva obce, konaného dne 19.07.2010. Zastupitelstvo obce Staříč I.provedlo kontrolu usnesení 53. zasedání ZO ze dne 14.06.2010 II. schvaluje následující program

Více

Adresa příslušného úřadu: ČÁST A

Adresa příslušného úřadu: ČÁST A Adresa příslušného úřadu: Obecní úřad Štěpánov Stavební úřad Horní 444/7, Štěpánov u Olomouce tel. 585 387 267, 725 862 122 e-mail: stavebni@stepv.cz Věc: ŽÁDOST O ZMĚNU STAVBY PŘED DOKONČENÍM podle ustvení

Více

739 39 Lučina č.p. 1

739 39 Lučina č.p. 1 739 39 Lučina č.p. 1 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Lučina Datum: 2011 Zpracoval: Schvalovací doložka: Ing. Dagmar Veselá, místostarostka Toto znění směrnice pro zadávání veřejných zakázek

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Chroustov konaného dne 30.3.2015, od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Chroustov konaného dne 30.3.2015, od 19:30 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Chroustov konaného dne 30.3.2015, od 19:30 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Chroustov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Usnesení 1. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 07.11.2014

Usnesení 1. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 07.11.2014 1. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 07.11.2014 čís. 0001/ZMOb-Ple/1418/1-0010/ZMOb-Ple/1418/1 Pavel Hrbáč starosta Mgr. Roman Rajský místostarosta Strana 1/7 Přehled usnesení zastupitelstva

Více

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 3. 12. 2015 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drahotín ze dne 5.4.2013 Č.j.:OZ 27-3/2013 Ověřovatelé zápisu: Petr Havel, Martin Jedlička Zápis provedla: Veronika Houdková Přítomni: Jan Michal, Jana Starinská,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 01.10.2015 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014

Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Zápis z ustavujícího zasedání ZO Kobylnice dne 6.11. 2014 Přítomni: 14 členů ZO Kobylnice, zvolených ve volbách 10. a 11.10.2014 (viz prezenční listina), omluven Jiří Pecl, pracovnice OÚ Jaroslava Urbánková,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 1049/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 158 ze dne 22.12.2015 Prodej nemovité věci dle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění - pronajatých

Více

Město Pec pod Sněžkou ZASTUPITELSTVO MĚSTA USNESENÍ

Město Pec pod Sněžkou ZASTUPITELSTVO MĚSTA USNESENÍ Město Pec pod Sněžkou ZASTUPITELSTVO MĚSTA USNESENÍ z 20. veřejného zasedání zastupitelstva města konaného dne 17.12.2008 ve 14.30 hodin v budově základní školy ve Velké Úpě, čp. 236 Přítomni: Alan Tomášek,

Více

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady města Sokolova konané dne 15. 12. 2010

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady města Sokolova konané dne 15. 12. 2010 Č. j.: 2/BR/2010-12 Sokolov 17. 12. 2010 Počet listů: 4 Přílohy: 2/3 Výtisk číslo: 1 Schvaluji: Starosta a předseda bezpečnostní rady Ing. Zdeněk Berka Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady města Sokolova

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 2/2014 ze dne 19.2.2014

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 2/2014 ze dne 19.2.2014 Zápis z veřejného zasedání OZ č. 2/2014 ze dne 19.2.2014 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Ing. Iveta Urválková, Bc. Josef Tuček, Anna Šandová, Mgr. Tomáš Zemánek,

Více

Závěrečný účet za rok 2014. Obec Bílichov

Závěrečný účet za rok 2014. Obec Bílichov Závěrečný účet za rok 2014 Obec Bílichov zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Vyvěšeno: 10.6.2015 Sejmuto: 25.6.2015

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mnichov, konaného dne 1. 11. 2014 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Mnichov (dále též jako zastupitelstvo) bylo

Více

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin

ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Z á p i s ze zasedání Zastupitelstva obce Kámen konaného dne 23. 11. 2014 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kameni od 18,00 hodin Přítomni: Petr Pipek, Pavel Panský, Václav Vala (Kam.), Karolína Ortová,

Více