Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: adresa: GSM nebo pevná linka: Katastrální území: p.č. / požadovaná výměra..

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Email adresa: GSM nebo pevná linka: Katastrální území: p.č. / požadovaná výměra.."

Transkript

1 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

2 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

3 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

4 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

5 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

6 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

7 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

8 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

9 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

10 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

11 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

12 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

13 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

14 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

15 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

16 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

17 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

18 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

19 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

20 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

21 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

22 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

23 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

24 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

25 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

26 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

27 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

28 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

29 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

30 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

31 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

32 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

33 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

34 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

35 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

36 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

37 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

38 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

39 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

40 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

41 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

42 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

43 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

44 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

45 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

46 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

47 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

48 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

49 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

50 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

51 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

52 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

53 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

54 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

55 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

56 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

57 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

58 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

59 Městský úřad v Abertamech Žádost o prodej pozemku: Údaje o žadateli: Jméno, příjmení, titul : Rodné číslo: Trvale bytem: Manželé uvedou požadovaná data oba. adresa: GSM nebo pevná linka: Údaje k požadovanému pozemku: Katastrální území: Celý pozemek : z části pozemku Příloha: nákres v pozemkové mapě o požadovanou část pozemku. Žadatel prohlašuje, že se seznámil se zásadami prodeje pozemků, cenou pozemků a bere na vědomí, že musí kupní cenu a všechny náklady spojené s převodem nemovitosti (geometrický plán, správní poplatek za řízení před Katastrálním úřadem, daň z převodu nemovitosti a sepis kupní smlouvy) uhradit před podpisem kupní smlouvy a smlouvu je třeba uzavřít ve lhůtě 2 měsíců ode dne schválení prodeje ZM. Datum: Podpis(y) žadatele(ů):..

60 Ceny pozemků: Trvalý travní porost (zahrada) 30,-Kč/m2 Ostatní plocha 40,-Kč/m2 Stavební parcela.300,-kč/m2 Cena za ověření podpisu:.30,-kč/podpis Daň z prodeje nemovitosti činí pro rok % z prodejní ceny. Do 100,-Kč není účtována. Průběh prodeje pozemku: Žadatel podá žádost o koupi pozemku v podatelně městského úřadu. V první fázi bude vyvěšen záměr prodeje pozemku. Záměr bude vyvěšen 15 dní na úřadní desce. Poté bude stažen. Na nejbližším zastupitelstvu města bude projednán prodej pozemku. Po jeho schválení budou zaslány právničce města podklady a ta vyhotoví smlouvu. Smlouva je zaslána kupujícímu na popřípadě poštou a pokud ji schválí, zašle na účet města danou částku za pozemek vč. služeb ve smlouvě uvedených a je vytištěna v požadovaném množství. Poté ji přijde kupující podepsat a ověřit. Podepsaná a ověřená smlouva poputuje na Katastrální úřad, který po zapsání zašle kupujícímu 1 ks výtisku.

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 5. 9. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 5. 9. 2013. Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 5. 9. 2013 Bod programu: 6 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč,

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Adresa příslušného úřadu Úřad:... Ulice:... PSČ, obec:... V... d...... Věc: ŽÁDOST O ZMĚNU STAVBY PŘED DOKONČENÍM podle ustvení 118 odst. 1 a 2, zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

32. zasedání zastupitelstva města dne 21.05.2014. Jana Uhlářová referent oddělení ekonomického a evidence movitých věcí

32. zasedání zastupitelstva města dne 21.05.2014. Jana Uhlářová referent oddělení ekonomického a evidence movitých věcí 32. zasedání zastupitelstva města dne 21.05.2014 Složka zn2 Materiál pro ZM č. ZM_M 28 BJ1014 01127/14 předkládá: zodpovídá: zpracoval: Ing. Jiří Hrabina náměstek primátora Ing. Josef Kavala vedoucí odboru

Více

Adresa příslušného úřadu: ČÁST A

Adresa příslušného úřadu: ČÁST A Adresa příslušného úřadu: Obecní úřad Štěpánov Stavební úřad Horní 444/7, Štěpánov u Olomouce tel. 585 387 267, 725 862 122 e-mail: stavebni@stepv.cz Věc: ŽÁDOST O ZMĚNU STAVBY PŘED DOKONČENÍM podle ustvení

Více

OBEC ZBINOHY Zbinohy 13, 588 42 Větrný Jeníkov

OBEC ZBINOHY Zbinohy 13, 588 42 Větrný Jeníkov OBEC ZBINOHY Zbinohy 13, 588 42 Větrný Jeníkov Č.j. : XXXXX NÁVRH OPATŘENÍ OBECNÉ POVAHY Zbinohy, X.X.2010 Zastupitelstvo obce Zbinohy, jako věcně příslušný správní orgán podle 6 odst. 6 písm.a) zákona

Více

Matrika otázky a odpovědi Vidimace částečné listiny. Ing. Markéta Hofschneiderová Eva Vepřková 26.11.2009

Matrika otázky a odpovědi Vidimace částečné listiny. Ing. Markéta Hofschneiderová Eva Vepřková 26.11.2009 Matrika otázky a odpovědi Vidimace částečné listiny Ing. Markéta Hofschneiderová Eva Vepřková 26.11.2009 1 Ženská příjmení Příjmení žen se tvoří v souladu s pravidly české mluvnice. Při zápisu uzavření

Více

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 10

Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 10 Určeno pro: Zasedání Zastupitelstva města Příbora č.: 10 Konané dne: 05.11.2015 Materiál číslo: 10/6/5 Název materiálu a návrh usnesení: 10/6/5 Výkup pozemku parc. č. 862/1, k. ú. Příbor Úřad pro zastupování

Více

Žádost o prodej nemovitostí

Žádost o prodej nemovitostí ve vlastnictví Města Suchdol n.l.. Manžel - manželka.... Právnická osoba: Název a sídlo..... IČ:.. Odpovědný zástupce:. telefon :. e-mail. adresa. V. dne. Poučení pro žadatele o prodej nemovitostí ve vlastnictví

Více

Zásady zřizování věcných břemen omezujících vlastnické právo města Lovosice k věcem nemovitým

Zásady zřizování věcných břemen omezujících vlastnické právo města Lovosice k věcem nemovitým Zásady zřizování věcných břemen omezujících vlastnické právo města Lovosice k věcem nemovitým Článek I. L Město Lovosice zřizuje v souladu se zákonem o obcích a dalšími platnými právními předpisy věcná

Více

Obecně závazná vyhláška městyse Netvořice

Obecně závazná vyhláška městyse Netvořice Městys Netvořice Obecně závazná vyhláška městyse Netvořice č.2/2015 o poplatku za komunální odpad Zastupitelstvo městyse Netvořice se na svém zasedání dne 12.2.2015 usneslo vydat na základě 17 odst. 2

Více

OBEC VYSOČANY Obecně závazná vyhláška č. 1/2011

OBEC VYSOČANY Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 OBEC VYSOČANY Obecně závazná vyhláška č. 1/2011 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo obce Vysočany se na svém zasedání dne 23.02.2011 usnesením č.3/2011/26 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ POZEMKŮ Z MAJETKU STATUTÁRNÍHO MĚSTA KARLOVY VARY

PRAVIDLA PRO PRODEJ POZEMKŮ Z MAJETKU STATUTÁRNÍHO MĚSTA KARLOVY VARY PRAVIDLA PRO PRODEJ POZEMKŮ Z MAJETKU STATUTÁRNÍHO MĚSTA KARLOVY VARY Zpracoval Vydal Ing. Jan Choulík, vedoucí odboru majetku města Rada města Karlovy Vary Počet stran 5 Počet příloh 2 Schválilo Zastupitelstvo

Více

Metodický pokyn rektora č. 5/2014

Metodický pokyn rektora č. 5/2014 Slezská univerzita v Opavě Metodický pokyn rektora č. 5/2014 pro podávání žádostí o sociální stipendia dle 91 odst. 3 zákona č. 111/1998 Sb. v akademickém roce 2014/2015 Vydáno: V Opavě, září 2014 D Metodický

Více

Porada krajských úřadů, magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně a Magistrátu hl. m. Prahy. Praha, 11. června 2012

Porada krajských úřadů, magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně a Magistrátu hl. m. Prahy. Praha, 11. června 2012 Porada krajských úřadů, magistrátů měst Brna, Ostravy a Plzně a Magistrátu hl. m. Prahy Praha, 11. června 2012 Program Legislativa 1. Zákon č. 167/2012 Sb., kterým se mění zákon č. 499/2004 Sb., o archivnictví

Více

Obecně závazná vyhláška obce Leskovec nad Moravicí č. 1/2010,

Obecně závazná vyhláška obce Leskovec nad Moravicí č. 1/2010, Obecně závazná vyhláška obce Leskovec nad Moravicí č. 1/2010, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného 14. září 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného 14. září 2015 Město Králíky Zápis ze zasedání zastupitelstva města č. 07 konaného 14. září 2015 Přítomní členové zastupitelstva města: Ponocná Jana (01) Vyšohlíd Antonín (09) Hejkrlík Martin, Mgr. (02) Šiko Pavel (10)

Více

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST

Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2016/2017 OBECNÁ ČÁST Příloha č. 2 Dotačního programu Ž Á D O S T O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE Z ROZPOČTU MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Dotační program Podpora aktivit v oblasti prevence rizikových projevů chování u dětí a mládeže

Více

Kupní smlouva a smlouva o předkupním právu věcném č. /2011/OM

Kupní smlouva a smlouva o předkupním právu věcném č. /2011/OM Smlouva Příloha č. 5 k materiálu č. 04/OM/31 a smlouva o předkupním právu věcném č. /2011/OM uzavřená podle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., Občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů

Více

Jihomoravský kraj odbor kancelář hejtmana Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno

Jihomoravský kraj odbor kancelář hejtmana Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Jihomoravský kraj odbor kancelář hejtmana Krajského úřadu Jihomoravského kraje Žerotínovo náměstí 3/5, 601 82 Brno Č.j. SpZn. Vyřizuje/linka V Brně JMK 73070/2006 S-JMK 73070/2006/OKH Svitáková/1506 7.6.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 27.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení NÁVRH USNESENÍ Rada města k žádosti Úřadu

Více

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:...

Adresa p íslušného ú adu. Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... P íloha. 9 k vyhlášce. 503/2006 Sb. Adresa p íslušného ú adu Ú ad:... Ulice:... PS, obec:... V c: ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ podle ustanovení 110 odst. 1 a 2 zákona. 183/2006 Sb., o územním plánování a

Více

U S N E S E N Í. dne 9. dubna 2013, v 09.30 hodin v budově Okresního soudu ve Vyškově, dv. č. 226

U S N E S E N Í. dne 9. dubna 2013, v 09.30 hodin v budově Okresního soudu ve Vyškově, dv. č. 226 č.j. 9 E 94/2012-95 U S N E S E N Í Okresní soud ve Vyškově rozhodl samosoudcem Mgr. Silvií Knollovou ve věci výkonu rozhodnutí zpeněžením majetku zůstavitelky JUDr. Hany Kabelkové, nar. 5.9.1943, zemř.

Více

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná schválené v souladu s ust. 38, 39, 85 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, Zastupitelstvem obce Ostružná

Více

Zásady pro nakládání s pozemky a pro umísťování reklamních zařízení na pozemcích a stavbách ve vlastnictví statutárního města Pardubice

Zásady pro nakládání s pozemky a pro umísťování reklamních zařízení na pozemcích a stavbách ve vlastnictví statutárního města Pardubice Zásady pro nakládání s pozemky a pro umísťování reklamních zařízení na pozemcích a stavbách ve vlastnictví statutárního města Pardubice schválené Radou města Pardubic dne 22.4.2008 usnesením č.2289/2008,

Více

Ž Á D O S T O N Á J E M B Y T U

Ž Á D O S T O N Á J E M B Y T U Ž Á D O S T O N Á J E M B Y T U Rodiny s dětmi Podací razítko Žadatel vyplní orámované části strojem nebo hůlkovým písmem ŽADATEL Jméno a příjmení Rodné číslo Stav Trvalé bydliště Trvale hlášen od Zaměstnání

Více

Město Chlumec nad Cidlinou

Město Chlumec nad Cidlinou Město Chlumec nad Cidlinou Obecně závazná vyhláška č. 2/2011, kterou se stanovuje poplatek za komunální odpad Zastupitelstvo města Chlumec nad Cidlinou se dne 14.prosince 2011 usneslo vydat na základě

Více

Průvodní list k žádosti o poskytnutí dotace ze státního rozpočtu na rezidenční místo pro rok 2009

Průvodní list k žádosti o poskytnutí dotace ze státního rozpočtu na rezidenční místo pro rok 2009 Vzorový příklad Zdravotnické zařízení Klinika Ferdinanda Druckera žádá o dotaci na jedno rezidenční místo v oboru neurologie. Dotace na jednoho rezidenta pro obor neurologie činní 1.276.00. Tato částka

Více

U S N E S E N Í. z 9. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, konaného dne 18. 12. 2007 316/09 388/09

U S N E S E N Í. z 9. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, konaného dne 18. 12. 2007 316/09 388/09 Statutární město Ostrava Městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz U S N E S E N Í z 9. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, konaného dne 18. 12. 2007 316/09 388/09 Ing. Miroslav

Více

Formulář návrhu projektu pro 4. veřejnou soutěž programu ALFA

Formulář návrhu projektu pro 4. veřejnou soutěž programu ALFA Formulář návrhu projektu pro 4. veřejnou soutěž programu ALFA Tento dokument slouží pouze jako předběžný informativní materiál, který není právně závazný, není součástí hodnotícího procesu, nelze se na

Více

OHLÁŠENÍ. [ 15a odst. 3 vodního zákona a 104 odst. 2 písm. n) stavebního zákona]

OHLÁŠENÍ. [ 15a odst. 3 vodního zákona a 104 odst. 2 písm. n) stavebního zákona] *) Příloha č. 16 k vyhlášce č. 432/2001 Sb. *) Adresa místně a věcně příslušného vodoprávního úřadu 1. Stavebník 1) OHLÁŠENÍ [ 15a odst. 3 vodního zákona a 104 odst. 2 písm. n) stavebního zákona] udržovacích

Více

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy

MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy MATERIÁL NA JEDNÁNÍ Zastupitelstva města Doksy Jednání zastupitelstva města dne: 08. 04. 2015 Věc: Odměny uvolněným a neuvolněným členům zastupitelstva a další odměny Předkládá: Ing. Eva Burešová, starostka

Více

Zásady zřizování věcných břemen omezujících vlastnické právo Města Jáchymov

Zásady zřizování věcných břemen omezujících vlastnické právo Města Jáchymov Zásady zřizování věcných břemen omezujících vlastnické právo Města Jáchymov Článek I. 1. Město Jáchymov zřizuje v souladu se zákonem o obcích a dalšími platnými právními předpisy věcná břemena omezující

Více

USNESENÍ 11. schůze Rady města Bílovce, konané dne 02. 02. 2015

USNESENÍ 11. schůze Rady města Bílovce, konané dne 02. 02. 2015 USNESENÍ 11. schůze Rady města Bílovce, konané dne 02. 02. 2015 Rada města po projednání RM/11/181 program jednání 11. schůze Rady města Bílovec RM/11/182 a) uzavření Dodatku č. 1 ke smlouvě o budoucí

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 93. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 20.11.2014 od 13:00 do 15:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00 Brno

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00 Brno 1442/BKM/2016-BKMM Č.j.: UZSVM/BKM/1470/2016-BKMM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Brno, Příkop 11, 602 00 Brno Oznámení o výběrovém řízení č. BKM/32/2016 s následnou

Více

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 38 konané dne 2. 5. 2016

USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 38 konané dne 2. 5. 2016 USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 38 konané dne 2. 5. 2016 Usnesení č. 594/16 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330034772/001, mezi městem Brtnice, jako povinným a firmou

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Hradec Králové, Horova 180, 502 06 Hradec Králové odbor Odloučené pracoviště Jičín

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Hradec Králové, Horova 180, 502 06 Hradec Králové odbor Odloučené pracoviště Jičín I 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 4417/HJC/20 14-HJCM C.j.: UZSVM/HJC/4283/2014-HJCM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Hradec Králové,

Více

ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ K VODNÍM DÍLŮM DOMOVNÍ STUDNA 1)

ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ K VODNÍM DÍLŮM DOMOVNÍ STUDNA 1) Městský úřad Polná odbor výstavby a ŽP Husovo nám. 39 588 13 Polná ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ K VODNÍM DÍLŮM DOMOVNÍ STUDNA 1) [ 15 vodního zákona] 1. Žadatel 2) Jméno, popřípadě jména, příjmení......................

Více

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem L. J.

Uzavření Dohody o uznání dluhu se splátkovým kalendářem s panem L. J. Materiál číslo: 19 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.04.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne 24. 9. 2014 Usnesení č. 61/2014

ze zasedání Zastupitelstva města Beroun dne 24. 9. 2014 Usnesení č. 61/2014 Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

Žádost o udělení oprávnění k poskytování zdravotních služeb

Žádost o udělení oprávnění k poskytování zdravotních služeb Krajský úřad Jihočeského kraje Odbor sociálních věcí a zdravotnictví U Zimního stadionu 1952/2 370 76 České Budějovice Žádost o udělení oprávnění k poskytování zdravotních služeb dle 18 zákona č. 372/2011

Více

O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM

O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM 1. Předmět působnosti PRAVIDLA O PRODEJI NEMOVITOSTÍ Z MAJETKU MĚSTA FYZICKÝM A PRÁVNICKÝM OSOBÁM Pravidla stanoví postup při prodeji nemovitostí z vlastnictví města. Zastupitelstvo města může rozhodnout,

Více

PLNÁ MOC. Zmocňuji tímto

PLNÁ MOC. Zmocňuji tímto Příloha č. 1 PLNÁ MOC Zmocňuji tímto pana (paní):... bytem:...... rodné číslo:... (dále jen zmocněnec ) aby se mým jménem zúčastnil/a výběrového řízení na koupi bytové/nebytové jednotky/budovy........

Více

Zásady pro převod pozemků ve vlastnictví města Vizovice

Zásady pro převod pozemků ve vlastnictví města Vizovice Zásady pro převod pozemků ve vlastnictví města Vizovice Článek I. Základní ustanovení (1) Předmětem a cílem této úpravy je sjednocení postupu při úplatném převodu nemovitostí z majetku města na jiné osoby

Více

Městský úřad Krnov, Odbor sociální, oddělení sociálních služeb a sociální pomoci, Vodní 1, 794 01 Krnov

Městský úřad Krnov, Odbor sociální, oddělení sociálních služeb a sociální pomoci, Vodní 1, 794 01 Krnov Městský úřad Krnov, Odbor sociální, oddělení sociálních služeb a sociální pomoci, Vodní 1, 794 01 Krnov Žádost o ustanovení zvláštního příjemce dávky důchodového pojištění dle 10 a 118 zákona č. 582/1991

Více

USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 24. ledna 2012 od 12:00 hodin do 13:00 hodin v kanceláři starosty města

USNESENÍ. z 2. schůze rady města, která se konala dne 24. ledna 2012 od 12:00 hodin do 13:00 hodin v kanceláři starosty města USNESENÍ z 2. schůze rady města, která se konala dne 24. ledna 2012 od 12:00 hodin do 13:00 hodin v kanceláři starosty města Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

titul před titul za rodné číslo datum narození (nebylo-li přiděleno rodné číslo)

titul před titul za rodné číslo datum narození (nebylo-li přiděleno rodné číslo) Návrh na vklad do katastru nemovitostí podle 4 zákona č. 265/1992 Sb. Spisová značka Určeno: Katastrálnímu úřadu pro Katastrální pracoviště vyplní katastrální úřad I. Údaje o účastnících řízení fyzických

Více

SMLOUVA o převodu vlastnictví jednotky

SMLOUVA o převodu vlastnictví jednotky SMLOUVA o převodu vlastnictví jednotky č I Smluvní strany: 1 městská část Praha 4 se sídlem: Praha 4, Antala Staška 2059/80b, PSČ: 140 46 zastoupená IČ: 00063584 bankovní spojení - Česká spořitelna, as

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 2. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov.

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 2. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Šimanov v roce 2016, konané dne 24. 2. 2016 v 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Šimanov. Starosta obce pan Miloš Minařík jako předsedající zahájil zasedání zastupitelstva

Více

Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa

Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa Registrační číslo ÚP: CHPM-provoz Úřad práce ČR krajská pobočka v: Žádost o příspěvek na částečnou úhradu provozních nákladů chráněného pracovního místa 76 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění

Více

Postup a zásady nabytí a převodu pozemků do vlastnictví a z vlastnictví statutárního města Děčín

Postup a zásady nabytí a převodu pozemků do vlastnictví a z vlastnictví statutárního města Děčín Postup a zásady nabytí a převodu pozemků do vlastnictví a z vlastnictví statutárního města Děčín Článek I Nabytí a převod pozemků do vlastnictví a z vlastnictví statutárního města Děčína Statutární město

Více

Čl. 1 Úvodní ustanovení

Čl. 1 Úvodní ustanovení OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA MĚSTA SLATIŇANY č. 2/2015, o místním poplatku za provoz systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů Zastupitelstvo města Slatiňany

Více

Pravidla pro prodej pozemků z majetku obce Krasov

Pravidla pro prodej pozemků z majetku obce Krasov Organizace: Obec Krasov Sídlo: Krasov 29, 793 94 Krasov IČ: 00296121 Předpis č.: 1/2014 Zpracovala: Lucie Klimenková Schválil: Mgr. Lukáš Grůza, starosta obce Datum vyhotovení: březen 2014 Nabývá účinnosti:

Více

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2015

Obec Svor. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2015 Obec Svor Zápis ze zasedání zastupitelstva obce SVOR č. 8/ 2015 konaného dne 24. srpna 2015 Zasedání Zastupitelstva obce Svor bylo svoláno podle ustanovení 92, odst.1 Zákona č. 128/2000 Sb., v platném

Více

I. Účel dotace. II. Příjemci dotace

I. Účel dotace. II. Příjemci dotace Program finanční podpory bytové výstavby ve městě Ostrov pro rok 2016 Zastupitelstvo města Ostrov rozhodlo svým usnesením č. 271/15 ze dne 9. 12. 2015 o aktualizaci programu přímé finanční podpory bytové

Více

Žádost o ošet ovné p i vzniku pot eby ošet ování (pé e) v jiném lenském stát EU

Žádost o ošet ovné p i vzniku pot eby ošet ování (pé e) v jiném lenském stát EU 11SSZZadOOsePriVzn.pdf Žádost o ošet ovné p i vzniku pot eby ošet ování (pé e) v jiném lenském stát EU P íjmení a jméno zam stnance rodné íslo 1 Bydlišt (pobyt):.. Zam stnavatel:. Rodinný stav: žiji nežiji

Více

Přílohy návrhu usnesení č. 2, (kupní smlouva + dohoda o započtení) Kupní smlouva. Smluvní strany

Přílohy návrhu usnesení č. 2, (kupní smlouva + dohoda o započtení) Kupní smlouva. Smluvní strany Přílohy návrhu usnesení č. 2, (kupní smlouva + dohoda o započtení) Smluvní strany Kupní smlouva 1. Tělovýchovná jednota Lokomotiva Pardubice, IČ 150 49 680 se sídlem Terezy Novákové 503, Pardubice 530

Více

Pravidla pronájmu bytů v majetku statutárního města Brna svěřených městské části Brno-Královo Pole

Pravidla pronájmu bytů v majetku statutárního města Brna svěřených městské části Brno-Královo Pole Pravidla pronájmu bytů v majetku statutárního města Brna svěřených městské části Brno-Královo Pole Článek 1 Úvod V souladu s čl. 2 odst. 1 Pravidel pronájmu bytů v domech v majetku statutárního města Brna

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 17. 12. 2011.

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 17. 12. 2011. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 17. 12. 2011. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vile ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 20:30 hodin. Jednání byli

Více

iiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiii

iiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiniiiiiiiiiiiiiiii 2490/HTU/2015-HTUM č.j.: UZSVM/HTU/3193/2015-HTUM Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Hradec Králové, Horova 180/10, 502 06 Hradec

Více

Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí

Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí Veřejnoprávní smlouva o výkonu sociálně - právní ochrany dětí Na základě usnesení Rady města Slavkov u Brna ze dne 21.01.2015, číslo usnesení 139/6/RM/2015 a Zastupitelstva obce Kobeřice u Brna ze dne

Více

Pravidla pro poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., v platném znění

Pravidla pro poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., v platném znění Město Blovice VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 2 /2012 Pravidla pro poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb., v platném znění Článek 1 Úvodní ustanovení Tato směrnice stanoví pravidla pro poskytování informací

Více

PACHTU. pozemku v katastrálním území Neslovice. 1. pozemek p.č. 3113 orná půda o výměře 2044 m2. pozemků v katastrálním území Tetčice

PACHTU. pozemku v katastrálním území Neslovice. 1. pozemek p.č. 3113 orná půda o výměře 2044 m2. pozemků v katastrálním území Tetčice Obec Tetčice Palackého 177, 664 17 Tetčice OT V souladu s ustanovením ~ 39 zákona č.12812000 Sb., o obcích, v platném znění a na zákiadě usnesení Zastupitelstva obce Tetčice ze dne 15. 3. 2016 tímto zveřejňuje

Více

EVROPSKÁ AGENTURA PRO LÉČIVÉ PŘÍPRAVKY (LONDÝN) FORMULÁŘ ŽÁDOSTI

EVROPSKÁ AGENTURA PRO LÉČIVÉ PŘÍPRAVKY (LONDÝN) FORMULÁŘ ŽÁDOSTI EVROPSKÁ AGENTURA PRO LÉČIVÉ PŘÍPRAVKY (LONDÝN) FORMULÁŘ ŽÁDOSTI Podat elektro nickou poštou Vytiskno ut formulář nábor smluvních zaměstnanců pro plnění časově omezených úkolů Výběrové řízení, do něhož

Více

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016

Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016 STATUTÁRNÍ MĚSTO LIBEREC Odbor. nám. Dr. E. Beneše 1/1, 460 59 Liberec 1 Žádost o poskytnutí dotace z Fondu. pro rok 2016 Žadatel Titul Jméno* Příjmení* Datum narození* IČO (platí pro podnikající fyzické

Více

MĚSTO TŘINEC. Jablunkovská 160, 739 61 Třinec. Zásady upravující podmínky pro prodej domů, bytů a některých souvisejících nemovitostí

MĚSTO TŘINEC. Jablunkovská 160, 739 61 Třinec. Zásady upravující podmínky pro prodej domů, bytů a některých souvisejících nemovitostí MĚSTO TŘINEC Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Zásady upravující podmínky pro prodej domů, bytů a některých souvisejících nemovitostí VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 20/2011 Zastupitelstvo města Třince (dále jen ZMě

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD TIŠNOV ODBOR DOPRAVY A ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD NÁMĚSTÍ MÍRU 346, 666 19 TIŠNOV. Tel.: 549 439 756 E-mail : lubos.dvoracek@tisnov.

MĚSTSKÝ ÚŘAD TIŠNOV ODBOR DOPRAVY A ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD NÁMĚSTÍ MÍRU 346, 666 19 TIŠNOV. Tel.: 549 439 756 E-mail : lubos.dvoracek@tisnov. MĚSTSKÝ ÚŘAD TIŠNOV ODBOR DOPRAVY A ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD NÁMĚSTÍ MÍRU 346, 666 19 TIŠNOV Č. j. MUTI 6127/2016/ODŽÚ/Dv-2 V Tišnově, 2. 5. 2016 Vyřizuje: Oprávněná úřední osoba: Luboš Dvořáček Tel.: 549 439

Více

Metodický pokyn č. 45. ke změně Pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v souvislosti s novelou zákona o veřejných zakázkách

Metodický pokyn č. 45. ke změně Pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v souvislosti s novelou zákona o veřejných zakázkách ke změně Pokynů pro zadávání veřejných zakázek ROP SV v souvislosti s novelou zákona o veřejných zakázkách Platnost: od 1.4.2012 ~ 2 ~ Řídícího orgánu Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 714/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 646 ze dne 27.08.2014 Smlouvy o nájmu nebytových prostor a úhradě nákladů spojených s provozem objektů pro volby do zastupitelstev

Více

Město Jindřichův Hradec

Město Jindřichův Hradec Město Jindřichův Hradec zveřejňuje výzvu dotačního programu na podporu sociální oblasti v roce 2016 Zdůvodnění dotačního programu Dotační program je v roce 2016 zaměřen na: na podporu registrovaných služeb

Více

R. 31.3.2015 1222/4 1958, 610/3819, 1961, 788/3819, 1984, 619/3819, 1984, 358/3819, 1989, 397/3819, 1960, 1970, O.,

R. 31.3.2015 1222/4 1958, 610/3819, 1961, 788/3819, 1984, 619/3819, 1984, 358/3819, 1989, 397/3819, 1960, 1970, O., Důvodová zpráva A) prodej p.p.č. 1222/4 o výměře 374 m 2 v k.ú. Jablonec nad Nisou O prodej p.p.č. 1222/4 za účelem zahrady požádali na základě výzvy vlastníci bytových jednotek v objektu Podzimní 23,

Více

MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y. I. Předmět úpravy. II. Způsob prodeje. 1. Podmínky a způsob prodeje bytů jsou obecně upraveny zákonem o vlastnictví bytů.

MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y. I. Předmět úpravy. II. Způsob prodeje. 1. Podmínky a způsob prodeje bytů jsou obecně upraveny zákonem o vlastnictví bytů. MĚSTO HOLÝŠOV Z Á S A D Y prodeje bytů z vlastnictví města Holýšova podle zákona č. 72/1994 Sb., kterým se upravují některé spoluvlastnické vztahy k budovám a některé vlastnické vztahy k bytům a nebytovým

Více

ŘIDIČSKÉ PRŮKAZY. 1. Výměna ŘP za nový typ - Model Evropských společenství

ŘIDIČSKÉ PRŮKAZY. 1. Výměna ŘP za nový typ - Model Evropských společenství ŘIDIČSKÉ PRŮKAZY Inforamce z odboru dopravy, Městského úřadu Mohelnice 1. Výměna ŘP za nový typ - Model Evropských společenství Model Evropských společenství - vydáván od 1.5.2004 v provedení plastové

Více

Usnesení 2. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 15. 12. 2014

Usnesení 2. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 15. 12. 2014 Usnesení 2. zasedání zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm, konaného dne 15. 12. 2014 27/2 - Zastupitelstvo města schvaluje program 2. zasedání zastupitelstva města. 28/2 - Zastupitelstvo města určuje

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Příloha č. 3 Zadávací dokumentace VZORY KRYCÍCH LISTŮ A PROHLÁŠENÍ UCHAZEČE Veřejná zakázka SUSEN Polarizační mikroskop Příloha - Návrh smlouvy Vzor formuláře krycího listu Informace o kvalifikaci Veřejná

Více

Žádost o poskytnutí úvěru na opravy a modernizaci bytového fondu podle Statutu Městského fondu rozvoje bydlení Města Židlochovice

Žádost o poskytnutí úvěru na opravy a modernizaci bytového fondu podle Statutu Městského fondu rozvoje bydlení Města Židlochovice ŽÁDOST VYPLŇTE HŮLKOVÝM PÍSMEM Město Židlochovice Masarykova 100 Židlochovice 667 01 Židlochovice Datum převzetí: Převzal: Evidenční číslo: Vyřizuje: Žádost o poskytnutí úvěru na opravy a modernizaci bytového

Více

SOUHRNNÁ PROVOZNÍ EVIDENCE A OZNÁMENÍ O POPLATKU ZVLÁŠTĚ VELKÝCH, VELKÝCH A STŘEDNÍCH STACIONÁRNÍCH ZDROJŮ ZNEČIŠŤOVÁNÍ OVZDUŠÍ

SOUHRNNÁ PROVOZNÍ EVIDENCE A OZNÁMENÍ O POPLATKU ZVLÁŠTĚ VELKÝCH, VELKÝCH A STŘEDNÍCH STACIONÁRNÍCH ZDROJŮ ZNEČIŠŤOVÁNÍ OVZDUŠÍ SOUHRNNÁ PROVOZNÍ EVIDENCE A OZNÁMENÍ O POPLATKU ZVLÁŠTĚ VELKÝCH, VELKÝCH A STŘEDNÍCH STACIONÁRNÍCH ZDROJŮ ZNEČIŠŤOVÁNÍ OVZDUŠÍ Název a adresa orgánu ochrany ovzduší příslušného pro Oznámení o poplatku

Více

Pravidla prodeje nemovitostí z vlastnictví města

Pravidla prodeje nemovitostí z vlastnictví města Kancelář starosty a tajemníka nám. J. M. Marků 12, 563 16 Lanškroun, www.mesto-lanskroun.cz Čj.: MULA 11026/2014 Počet listů dokumentu: 20 Počet listů příloh: 1 (vymezení cenových zón) Spisový znak: 53.2.

Více

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady města Sokolova konané dne 15. 12. 2010

Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady města Sokolova konané dne 15. 12. 2010 Č. j.: 2/BR/2010-12 Sokolov 17. 12. 2010 Počet listů: 4 Přílohy: 2/3 Výtisk číslo: 1 Schvaluji: Starosta a předseda bezpečnostní rady Ing. Zdeněk Berka Zápis z 2. jednání Bezpečnostní rady města Sokolova

Více

Informace o přijatých usneseních. z 37. schůze Rady města Rumburk, konané dne 3. prosince 2015

Informace o přijatých usneseních. z 37. schůze Rady města Rumburk, konané dne 3. prosince 2015 z 37. schůze Rady města Rumburk, konané dne 3. prosince 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 622/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 37. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

... (akademický titul, jméno, p íjmení, v decká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt:., bydlišt :...

... (akademický titul, jméno, p íjmení, v decká hodnost), datum narození:, trvalý pobyt:., bydlišt :... #3370/CJH/2015-CJHM@c 3370/CJH/2015-CJHM.j.: UZSVM/CJH/3268/2015-CJHM eská republika Ú ad pro zastupování státu ve v cech majetkových se sídlem Rašínovo náb eží 390/42, 128 00 Praha 2 Nové M sto zastoupená:

Více

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM

PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM PRAVIDLA PRO PRODEJ BYTŮ A NEBYTOVÝCH PROSTOR V MAJETKU MĚSTA VRBNO POD PRADĚDEM Čl. I Základní ustanovení 1) Těmito Pravidly se stanoví postup při prodeji bytů a nebytových prostor, které jsou dosud ve

Více

Směrnice o zadávání zakázek malého rozsahu

Směrnice o zadávání zakázek malého rozsahu Směrnice o zadávání zakázek malého rozsahu O B E C RADKOVA LHOTA o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl. 1 Předmět úpravy a působnost 1.1. Tato směrnice, jako vnitřní předpis obce Radkova Lhota,

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Řevničov okres... Rakovník konaných ve dnech (dne)... 15.10. - 16.10.2010 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

Pravidla pro poskytování a použití finanční výpomoci z fondu rozvoje bydlení obce Písečná

Pravidla pro poskytování a použití finanční výpomoci z fondu rozvoje bydlení obce Písečná Pravidla pro poskytování a použití finanční výpomoci z fondu rozvoje bydlení obce Písečná č.1/p/2009 ze dne 26.11.2009 Zastupitelstvo obce Písečná schválilo dne 26.11.2009 v souladu s 84, odst. 2, písm.

Více

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí

Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA STŘEDNÍ HANÁ VYHLAŠUJE VÝZVU K PŘEDKLÁDÁNÍ PROJEKTŮ V SOULADU SE STRATEGICKÝM PLÁNEM LEADER STŘEDNÍ HANÁ A S PRAVIDLY PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA, OSA IV. LEADER IDENTIFIKACE MAS Název

Více

ŽÁDOST PŘIHLÁŠKA. do výběrového řízení na poskytnutí zápůjčky z Fondu rozvoje bydlení (FRB) v souladu se Statutem Fondu rozvoje bydlení města Slavičín

ŽÁDOST PŘIHLÁŠKA. do výběrového řízení na poskytnutí zápůjčky z Fondu rozvoje bydlení (FRB) v souladu se Statutem Fondu rozvoje bydlení města Slavičín ŽÁDOST PŘIHLÁŠKA do výběrového řízení na poskytnutí zápůjčky z Fondu rozvoje bydlení (FRB) v souladu se Statutem Fondu rozvoje bydlení města Slavičín a) 1. Základní údaje o žadateli (soukromá osoba) razítko

Více

4. Zápůjčka je bezúročná. 5. Žadatel o Zápůjčku odpovídá za pravdivost údajů uvedených v Žádosti i dokladech poskytnutých ke kontrole.

4. Zápůjčka je bezúročná. 5. Žadatel o Zápůjčku odpovídá za pravdivost údajů uvedených v Žádosti i dokladech poskytnutých ke kontrole. Zásady pro poskytování návratných bezúročných zápůjček z rozpočtu Města Rychvald na financování výměny kotlů na pevná paliva v rodinných domech na území města Rychvald v souvislosti s poskytováním dotací

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 23. schůzi 02.01.2012 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

váš DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE: VYŘIZUJE: ÚTVAR: E-MAIL:

váš DOPIS ZN.: PŘIJATO DNE: VYŘIZUJE: ÚTVAR: E-MAIL: ÚŘAD PRO ZASTUPOVÁNí STÁTU VE VĚCECH MAJETKOVÝCH RAšíNOVO NÁBŘEŽí 42,12800 PRAHA 2 ÚZEMNí PRACOViŠTĚ ÚSTí NAD LABEM ODBOR ODLOUČENÉ PRACOViŠTĚ LOUNY, POD NEMOCNiCí 2381, 440 01 LOUNY 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

Více

FOND VYSOČINY NÁZEV GP

FOND VYSOČINY NÁZEV GP RF-04-2009-01, př. 1upr1 Počet stran: 6 FOND VYSOČINY Výzva k předkládání projektů vyhlášená v souladu se Statutem účelového Fondu Vysočiny 1) Název programu: NÁZEV GP Grantový program na podporu 2) Celkový

Více

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845,

Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, Městský úřad Rousínov stavební úřad Sušilovo nám. 56, 683 01 Rousínov, tel. 517 324 827, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz Č.j.: 2400/11-6645/2011-978/HH Rousínov, dne 5. prosince 2011 Oprávněná úřední

Více

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech

D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A. pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech D O P L Ň K O V Á P R A V I D L A pro prodej bytových a nebytových jednotek z majetku města Děčína ve vybraných domech (schváleno na zasedání Městského zastupitelstva v Děčíně dne 2. 7. 1998 usnesením

Více

#13602/Χ/2015 ΗΜΣΥ } 13602/C/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/C/10537/2015-HMSU

#13602/Χ/2015 ΗΜΣΥ } 13602/C/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/C/10537/2015-HMSU #13602/Χ/2015 ΗΜΣΥ } 13602/C/2015-HMSU Č.j.: UZSVM/C/10537/2015-HMSU Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Územní pracoviště České Budějovice, Prokišova

Více

V Ý Z V A. k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace k zakázce na dodávky. Technologické vybavení kuchyně ZŠ Polešovice"

V Ý Z V A. k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace k zakázce na dodávky. Technologické vybavení kuchyně ZŠ Polešovice V Polešovicích dne 09.06.2011 V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace k zakázce na dodávky Technologické vybavení kuchyně ZŠ Polešovice" zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

#2702/ΥΛΝ/2012 ΥΛΝΜ 9

#2702/ΥΛΝ/2012 ΥΛΝΜ 9 #2702/ΥΛΝ/2012 ΥΛΝΜ 9 2702/ULN/2012-ULNM Č.j.: UZSVM/ULN/3075/2012-ULNM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Ústí nad Labem, Mírové náměstí 36, 400 01 Ústí nad Labem O Z N

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 94. schůze Rady města Slavičína konané dne 25.2.2014

V Ý P I S U S N E S E N Í. z 94. schůze Rady města Slavičína konané dne 25.2.2014 V Ý P I S U S N E S E N Í z 94. schůze Rady města Slavičína konané dne 5..04 Usnesení č. 94/648/4 Zpráva o řešení stížností a peticí v roce 03 zprávu o řešení stížností a peticí podaných na MěÚ Slavičín

Více

ŽÁDOST O DODATEČNÉ POVOLENÍ STAVBY

ŽÁDOST O DODATEČNÉ POVOLENÍ STAVBY Městský úřad stavební úřad životní prostředí 517 41 KOSTELEC N. ORL. Razítko podatelny: V dne... ŽÁDOST O DODATEČNÉ POVOLENÍ STAVBY podle ustanovení 129 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

171/2012 Sb. ZÁKON ČÁST PRVNÍ. Změna rozpočtových pravidel

171/2012 Sb. ZÁKON ČÁST PRVNÍ. Změna rozpočtových pravidel 171/2012 Sb. ZÁKON ze dne 26. dubna 2012, kterým se mění zákon č. 218/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech a o změně některých souvisejících zákonů (rozpočtová pravidla), ve znění pozdějších předpisů, a

Více

Příloha č. 5 Statutu města Brna. Pravidla pro svěřování majetku města městským částem

Příloha č. 5 Statutu města Brna. Pravidla pro svěřování majetku města městským částem Příloha č. 5 Statutu města Brna Pravidla pro svěřování majetku města městským částem Strana 1 (celkem 7) Článek 1 VYMEZENÍ POJMŮ 1. Na základě článku 11 - Zastupitelstvo městské části, článku 12 - Rada

Více