U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření č /15 2) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek 3) Osobní příplatek ředitele příspěvkové organizace města 4) Přijetí finančních darů pro ZŠ J. K. Tyla 5) Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok 2015; Schválení veřejnoprávní smlouvy 6) Schválení záměrů předložení žádostí na akce ZŠ Svobodná, 11. MŠ, ZŠ E. Beneše 7) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Projektová dokumentace stavby Podchod pro pěší Výstaviště 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky na akci Oprava kanalizace v ulici Dr. M. Horákové, Písek 9) Návrh na zrušení zadávacího řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek 10) Věcná břemena 11) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 12) Návrh na pronájmy nebytových prostor 13) Řešení nájemních vztahů k bytům 14) Návrh na řešení bytových záležitostí 15) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 16) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku 17) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo strategický plán města Písku 18) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou STRABAG a. s. na akci Revitalizace sídliště Portyč Písek 3. etapa 19) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou Casta dopravní stavby s. r. o. na akci Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa

2 20) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou Casta dopravní stavby s. r. o. na akci Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského 1. etapa 21) Návrh smlouvy o výpůjčce ZŠ E. Beneše a ZŠ J. K. Tyla 22) Aktualizace přílohy č. 1 Nemovitosti nebytové k pojistné smlouvě uzavřené s Českou pojišťovnou, a. s. 23) Souhlas obce s poskytnutím doplatku na bydlení návrh pravidel 24) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení 25) Záměr zřízení noclehárny v Písku 26) Informace o setkávání pracovní skupiny zabývající se problematikou osob ohrožených sociálním vyloučením a sociálně vyloučených 27) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 28) Návrh smlouvy se SFŽP ČR na akci Zateplení a výměna oken budovy Městského úřadu v Písku 29) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření č /15 U s n e s e n í č. 608/15 Rada města schvaluje návrh na rozpočtová opatření č /15. Ing. L. Toman K bodu 2) Písek Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem U s n e s e n í č. 609/15 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů: 1) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek 2) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek 3) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek 5) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek 6) Domovní a bytové správy města Písku 7) Městské knihovny Písek 8) Pečovatelské služby a jeslí města Písku Ing. L. Toman K bodu 3) Osobní příplatek ředitele příspěvkové organizace města U s n e s e n í č. 610/15 Rada města schvaluje osobní příplatek ředitele Centra kultury města Písek, nábřeží 1. máje 1605, Písek, IČO uvedený v neveřejné příloze č. 1, která je nedílnou součástí stránka 2 (celkem 14)

3 důvodové zprávy, s účinností od a zmocňuje starostku města k podpisu platového výměru. Ing. M. Cibulková K bodu 4) Přijetí finančních darů pro ZŠ J. K. Tyla U s n e s e n í č. 611/15 1. Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč 3.920,-- dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 1, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO od společnosti Seniorský dům Písek, Čelakovského 8, Písek, IČO Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč 7.990,-- dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 2, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO od společnosti Nadace České pojišťovny, Na Pankráci 1658/121, Praha 4, IČO Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč 1.500,-- dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 3, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO od společnosti Česká republika Česká školní inspekce, Fráni Šrámka 37, Praha 5, IČO Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč 1.800,-- dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 3, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO od společnosti Česká republika Česká školní inspekce, Fráni Šrámka 37, Praha 5, IČO Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč 1.800,-- dle přiložené darovací smlouvy v příloze č. 3, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, Písek, IČO od společnosti Česká republika Česká školní inspekce, Fráni Šrámka 37, Praha 5, IČO Ing. M. Cibulková K bodu 5) Návrh na poskytnutí dotací na sociální účely na rok 2015; Schválení veřejnoprávní smlouvy U s n e s e n í č. 612/15 1. Rada města schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2015 příjemci Centrum MARTIN, o. p. s., Chelčického 911/12, Praha 3, IČ , na nákup kancelářských potřeb, dle článku 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč 5.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí tohoto materiálu 2. Rada města schvaluje poskytnutí dotace na sociální účely v roce 2015 příjemci Fokus Písek, o. s., Kollárova 485, Písek, IČ , na nákup sady rydel na linoryt, linorytové barvy, váleček na linoryt, vypalovací pájku do dřeva a kůže, nářadí na zpracování drátu, materiál textilie dle článku 3 odst. 1a) Zásad pro poskytování příspěvků na sociální účely ve výši Kč 5.000,-- a veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace dle přílohy č. 2, která je nedílnou součástí tohoto materiálu Mgr. M. Baslerová stránka 3 (celkem 14)

4 K bodu 6) E. Beneše Schválení záměrů předložení žádostí na akce ZŠ Svobodná, 11. MŠ, ZŠ U s n e s e n í č. 613/15 1. Rada města schvaluje záměr předložení žádosti do Operačního programu životní prostředí na akci ZŠ Svobodná Písek pavilon I. stupně Rekonstrukce obvodového pláště. 2. Rada města schvaluje záměr předložení žádosti do Operačního programu životní prostředí na akci Energetické úspory na budově 11. MŠ, Písek. 3. Rada města schvaluje záměr předložení žádosti do Integrovaného regionálního operačního programu na akci Stavební úpravy učeben pro zvýšení kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání a celoživotní učení v technických předmětech ZŠ E. Beneše. Ing. M. Cibulková K bodu 7) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Projektová dokumentace stavby Podchod pro pěší Výstaviště U s n e s e n í č. 614/15 1. Rada města schvaluje udělení výjimky z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek dle čl. 6, odst. 3, pro akci Poptávkové řízení na zpracovatele projektové dokumentace stavby Podchod pro pěší Výstaviště. 2. Rada města schvaluje uchazeče Hochtief CZ a.s., IČ , Plzeňská 3217/16, Praha 5 za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Projektová dokumentace stavby Podchod pro pěší Výstaviště. Ing. V. Filip K bodu 8) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky na akci Oprava kanalizace v ulici Dr. M. Horákové, Písek U s n e s e n í č. 615/15 Rada města po projednání schvaluje dodavatele veřejné zakázky Oprava kanalizace v ulici Dr. M. Horákové, Písek, firmu ŠAFINVEST, s. r. o., Kollárova 511, Písek; IČ za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídková cena byla v porovnání s nabídkou druhého uchazeče, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo. Ing. R. Honzík K bodu 9) Návrh na zrušení zadávacího řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek U s n e s e n í č. 616/15 Rada města: 1. schvaluje vyloučení uchazeče K&K TECHNOLOGY a.s., Zlatnická 33, Klatovy, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. stránka 4 (celkem 14)

5 2. schvaluje vyloučení uchazeče ENVI-PUR, s.r.o., Na Vlčovce 13/4, Praha 6 - Dejvice, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. 3. schvaluje vyloučení uchazeče Hakov, a.s., K Nádraží 256, Hranice, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. 4. schvaluje vyloučení uchazeče Vodní zdroje Ekomonitor spol. s r.o., Píšťovy 820, Chrudim, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. 5. schvaluje Vyloučení uchazeče VODA CZ s.r.o., Pražská třída 799, Hradec Králové, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. 6. schvaluje vyloučení uchazeče SMP CZ, a.s., Pobřežní 667/78, Praha 8 - Karlín, IČO z účasti v zadávacím řízení veřejné zakázky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. 7. schvaluje návrh na zrušení zadávacího řízení nadlimitní veřejné zakázky na dodávky Rekonstrukce dmychárny ČOV Písek. Ing. R. Honzík K bodu 10) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Stavební úpravy rekonstrukce NTL na STL Písek, sídl. Za Kapličkou I. etapa U s n e s e n í č. 617/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje souhlas vlastníka rekonstrukce NTL na STL Písek, Za Kapličkou I. etapa na částech pozemků parc. č. st. 2259, 1532/2, 1530/10, 1528/4 a 1530/31 vše k.ú. Písek za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. (vyjádření ze dne ) Odboru životního prostředí, odboru Výstavby a ÚP a odboru Dopravy a silničního hospodářství pro E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A.Gerstnera 2151/6. Rada města pověřuje starostku podpisem souhlasu dle přílohy. 2. schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu na částech pozemků parc. č.st. 2259, 1535/2, 1530/10, 1530/26, 1530/30, 1530/29, 1530/21, 1530/22, 1530/4, 1528/3, 1528/4, 2190/3, 1530/3, 1528/2, 1530/31 vše k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek odboru životního prostředí, Městských služeb Písek s.r.o., odboru výstavby a ÚP, odboru dopravy a silničního hospodářství ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 11) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) p. Stanislav Houdek žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 1535/7 k.ú. Písek na paní Věru Pojslovou (pozemek pod novinovým stánkem v Šobrově ulici) stránka 5 (celkem 14)

6 U s n e s e n í č. 618/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 1535/7 o výměře 6 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění novinového stánku, dohodou ke dni , pro pana Stanislava Houdka, IČ , sídlem Písek, Otavská 1042 za podmínky převodu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1535/7 o výměře 6 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění novinového stánku, od , za úplatu ve výši Kč ročně + inflační doložka, na dobu určitou 2 roky, pro paní Věru Pojslovou, IČ , sídlem Netolice, Malovice 27. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. b) p. Vojtěch Chládek žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č k.ú. Písek na pana Jana Matouška (pozemek pro předzahrádku) U s n e s e n í č. 619/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č o výměře 12 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky, dohodou ke dni , pro pana Vojtěcha Chládka, IČ , sídlem Písek, Otakara Jeremiáše 2239 za podmínky převodu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č o výměře 12 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky, od , za úplatu ve výši 150 Kč/m 2 /rok, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, pro pana Jana Matouška, IČ , sídlem Písek Smrkovice, K Hůrkám 200. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. c) Žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 1049/4 k.ú. Písek na paní Pavlínu Raušerovou (zahrádka v lokalitě za nádražím) U s n e s e n í č. 620/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem pozemku parc.č. 1049/4 o výměře 947 m 2 k.ú. Písek, za účelem užívání jako zahrada, dohodou ke dni , pro žadatele, bytem Písek za podmínky převodu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1049/4 o výměře 947 m 2 k.ú. Písek, za účelem užívání jako zahrada, od , za úplatu ve výši 5 Kč/m 2 /rok, s tím, že nájemné bude hrazeno v měsíčních splátkách, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, pro paní nového nájemce, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. d) Žádost o ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 331/4 k.ú. Písek dohodou stránka 6 (celkem 14)

7 U s n e s e n í č. 621/15 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 331/4 o výměře 4 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění mobilního zmrzlinového stánku, dohodou ke dni , pro žadatele, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku. 2. schvaluje prominutí nájemného pro rok 2015 ve výši Kč pro žadatele, bytem Písek. e) Žádost o pacht části pozemku parc.č. 589/1 k.ú. Nový Dvůr u Písku U s n e s e n í č. 622/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pacht části pozemku parc.č. 589/1 o výměře 7402 m 2 k.ú. Nový Dvůr u Písku, za účelem zemědělské činnosti sečení a sušení sena, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 12 měsíců s tím, že smlouva může být ukončena vždy ke konci pachtovního roku tj. k běžného roku, s pachtovným ve výši Kč/ha/rok, pro žadatele, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy. f) Žádost o pronájem části pozemků parc.č. 1571/4 a 1562/1 vše k.ú. Písek U s n e s e n í č. 623/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 1571/4 o výměře 16 m 2 a pronájem části pozemku parc.č. 1562/1 o výměře 54 m 2 vše k.ú. Písek, za účelem využití jako zázemí při stavbě garáží, na dobu určitou do , za nájemné ve výši 20 Kč/m 2 /rok, pro žadatele, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. g) RR Zednické práce žádost o pronájem části pozemku parc.č. 725/2 k.ú. Písek U s n e s e n í č. 624/15 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č.st. 725/2 o výměře 120 m 2 k.ú. Písek, za účelem pohybu stavebních strojů v rámci realizace stavby Kolumbárium Husův sbor, na dobu určitou od do , za nájemné ve výši 50 Kč/m 2 /rok, pro Romana Růžičku, RR Zednické práce, IČ , sídlem Písek, tř. Národní svobody 479. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. h) Lesy města Písku s.r.o. návrh na navýšení nájemného pro rok 2015 a úprava předmětu nájmu U s n e s e n í č. 625/15 Rada města Písku po projednání schvaluje navýšení nájemného pro rok 2015 na částku Kč bez DPH a vyjmutí pozemků parc.č a parc.č vše k.ú. Oslov z předmětu nájmu pro Lesy města Písku s.r.o., IČ , sídlem Písek, Flekačky Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 23 k nájemní smlouvě dle přílohy. stránka 7 (celkem 14)

8 i) Oprava usnesení č. 557/15 ze dne U s n e s e n í č. 626/15 Rada města Písku po projednání schvaluje opravu usnesení č. 557/15 ze dne ve smyslu opravy parc.č. 2251/1 k.ú. Písek na parc.č. 2251/29 k.ú. Písek. j) Horsecity s.r.o. žádost o prodloužení období k umístění předzahrádky (dřevěné podesty) U s n e s e n í č. 627/15 Rada města Písku po projednání neschvaluje umístění dřevěného pódia pro předzahrádku na části pozemku parc.č. 2090/35 o výměře 28 m 2 k.ú. Písek v období od do běžného roku pro Horsecity s.r.o., IČ , sídlem Praha 5, Nádražní 344/23. Rada města ukládá odboru správy majetku připravit aktualizaci Pravidel pro umisťování mobilních zařízení na veřejných prostranstvích města Písku, ve kterých bude uvedena doba pronájmu, podmínky zimní údržby na náklady provozovatele a provozování v zimním období, dodržení stanovisek městského architekta a orgánu státní památkové péče. K bodu 12) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Dohoda o ukončení smlouvy o výpůjčce prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 111, Karlova ulice v Písku U s n e s e n í č. 628/15 Rada města schvaluje ukončení smlouvy o výpůjčce prostor sloužících k podnikání ze dne vč. dodatku č. 1 ze dne ke dni s vypůjčitelem Centrum MARTIN o. p. s., Chelčického 911/2, Praha 3, IČ a pověřuje starostku města podpisem dohody o ukončení smlouvy o výpůjčce. 2) Pronájem budovy čp. 128, Bakaláře v Písku U s n e s e n í č. 629/15 Rada města schvaluje pronájem budovy čp. 128, Bakaláře v Písku, o celkové výměře 75,25 m 2, která je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 343 v k.ú. Písek a dále budovy bez čp. o celkové výměře 34,05 m 2, která je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 349 v k.ú. Písek, a pronájem zahrady parc. č. 58 v k.ú. Písek o výměře 225 m 2, pro DDM, Švantlova 2394 v Písku, IČ , za účelem přesunu Centra environmentální výchovy a osvěty Zvířátkov, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 200 Kč/m 2 /rok za pronajaté budovy a pověřuje starostku města podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. stránka 8 (celkem 14)

9 K bodu 13) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 630/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3, v čp. 417, Vinařického, Písek, pro žadatelku, Vinařického 417, Písek, o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1628, Mírové náměstí, Písek, pro žadatele, Mírové náměstí 1628, Písek, o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 20, v čp. 1643, Dr. Milady Horákové, Písek, pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1643, Písek, o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 395, Jablonského, Písek, pro žadatelku, Jablonského 395, Písek, o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12, v čp. 411, Třebízského, Písek, pro žadatelku, Třebízského 411, Písek, o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4, v čp. 450, Sedláčkova, Písek, pro žadatelku, Sedláčkova 450, Písek, o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 948, Jeronýmova, Písek, pro žadatele, Jeronýmova 948, Písek, o 1 rok. 08. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu neplacení nájemného a plnění poskytovaných s užíváním bytu. Ing. Z. Šartnerová K bodu 14) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 631/15 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 5 v budově čp. 343, Dvořákova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 2+1, č. 5 v budově čp. 1402, nábřeží 1. máje v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti 2+kk, č. 24 v budově čp. 398, Jablonského ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k.ú. Písek o velikosti ) Žádost o schválení převodu práv a povinností U s n e s e n í č. 632/15 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4A 422-2, čp. 449/14, Čechova ul. v Písku se žadatelem místo původních nájemců. 3) Žádost o schválení převodu práv a povinností U s n e s e n í č. 633/15 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 4A 422-6, čp. 449/14, Čechova ul. v Písku se žadateli místo původního nájemce. stránka 9 (celkem 14)

10 4) Žádost o schválení převodu členských práv a povinností U s n e s e n í č. 634/15 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. C 12, ul. Za Pazdernou čp v Písku se žadatelem místo nájemce. K bodu 15) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 1, Dvořákova ulice čp. 331 v Písku U s n e s e n í č. 635/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 1, v budově čp. 331, Dvořákova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2520/1 v k. ú. Písek, o velikosti 1+1 za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 9, Dvořákova ulice čp. 336 v Písku U s n e s e n í č. 636/15 Rada města schvaluje opětovně zveřejnit výběrové řízení na výběr nájemce bytu č. 9, v budově čp. 336, Dvořákova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2521/1 v k. ú. Písek, o velikosti Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 5, Kollárova ulice čp v Písku U s n e s e n í č. 637/15 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 5, v budově čp. 1801, Kollárova ulice, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 2+1 za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. K bodu 16) Písku Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města U s n e s e n í č. 638/15 Rada města: 1. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 23 v domě č. 454 ulice Čechova žadatelem na základě pořadníku schvaluje. stránka 10 (celkem 14)

11 2. byt č. 53 v domě č. 425 ulice Topělecká uvolněn usnesením č. 578/15 bod č. 20 ze dne , přidělen žadatelce, která jej nepřevzala, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na tento byt s žadatelem na základě pořadníku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s žadatelem. 3. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 56 v domě č. 424 ulice Topělecká s paní Jánskou Věrou, bytem Písek, Dvořákova č. 308 na základě pořadníku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s panem Novákem Petrem, bytem Písek, Na Pěníku č. 435 na základě pořadníku schvaluje. 4. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 61 v domě č Jiráskovo nábřeží s žadatelem na základě pořadníku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. 5. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 6 v domě č nábřeží 1. máje s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. 6. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 49 v domě č. 425 ulice Topělecká s žadatelem na výjimku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. 7. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 27 v domě č Jiráskovo nábřeží s žadatelem na základě pořadníku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. 8. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 9 v domě č. 454 ulice Čechova s žadatelem na výjimku a v případě odmítnutí bytu uzavření nájemní smlouvy s žadatelem na základě pořadníku schvaluje. 9. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 6 v domě č Jiráskovo nábřeží s žadatelem na výjimku schvaluje. 10. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 54 v domě č Jiráskovo nábřeží s žadatelem na výjimku schvaluje. Mgr. M. Baslerová K bodu 17) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo strategický plán města Písku stránka 11 (celkem 14)

12 U s n e s e n í č. 639/15 Rada města schvaluje znění dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo a o poskytnutí služeb ze dne , zhotovitel společnost BERMAN GROUP s.r.o., Semín 107, pošta Přelouč, IČ , projekt Strategický plán a tvorba koncepce města Písek do roku Ing. V. Filip K bodu 18) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou STRABAG a. s. na akci Revitalizace sídliště Portyč Písek 3. etapa U s n e s e n í č. 640/15 Rada města schvaluje návrh Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. č.841/ta/04/15 ze dne na akci Revitalizace sídliště Portyč Písek 3. etapa uzavřenou mezi městem Písek, jako objednatelem a firmou STRABAG a.s., IČ , se sídlem Na Bělidle 198/21, Praha 5, jako zhotovitelem. Ing. V. Filip K bodu 19) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou Casta dopravní stavby s. r. o. na akci Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa U s n e s e n í č. 641/15 Rada města po projednání neschvaluje uzavření Dodatku č. 1 ke Smlouvě o dílo č. 0003/15/1506/DS na akci Rekonstrukce Dobrovského ulice v Písku 2. etapa uzavřené mezi městem Písek a společností Casta dopravní stavby s.r.o., Pražská 467, Písek, IČ Ing. R. Honzík K bodu 20) Návrh dodatku ke smlouvě o dílo s firmou Casta dopravní stavby s. r. o. na akci Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského 1. etapa U s n e s e n í č. 642/15 Rada města po projednání předložených podkladů firmou Casta dopravní stavby s.r.o., Pražská 467, Písek; IČ: , dle Smlouvy o dílo č. 0013/14/0309/DS na stavbě Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského 1. etapa v Písku schvaluje uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 0013/14/0309/DS na dodávku díla na stavbu Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského 1. etapa v Písku, snížení nákladů stavby o celkovou částku ,90 Kč bez DPH a schvaluje konečnou celkovou cenu ve výši ,22 Kč bez DPH. Ing. R. Honzík K bodu 21) Návrh smlouvy o výpůjčce ZŠ E. Beneše a ZŠ J. K. Tyla U s n e s e n í č. 643/15 1. Rada města schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce mezi Základní školou Edvarda Beneše a Mateřskou školou Písek, Mírové nám. 1466, Písek , IČO a stránka 12 (celkem 14)

13 spolkem Rodiče dětem při MŠ Erbenova v Písku, Erbenova 2080, Písek , IČO dle přílohy č Rada města schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce mezi Základní školou Josefa Kajetána Tyla a Mateřskou školou Písek, Tylova 2391 a Spolkem rodičů KáMoŠ, Dobrovského 672/25, Písek , IČO dle přílohy č. 2. Ing. M. Cibulková K bodu 22) Aktualizace přílohy č. 1 Nemovitosti nebytové k pojistné smlouvě uzavřené s Českou pojišťovnou, a. s. U s n e s e n í č. 644/15 Rada města schvaluje aktualizaci přílohy č. 1 Nemovitosti nebytové k pojistné smlouvě č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a.s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ: Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 23) Souhlas obce s poskytnutím doplatku na bydlení návrh pravidel U s n e s e n í č. 645/15 Rada města po projednání návrhu pravidel pro souhlas obce s poskytnutím doplatku na bydlení tato pravidle schvaluje s formálními připomínkami. Mgr. M. Baslerová K bodu 24) Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení U s n e s e n í č. 646/15 Rada města k žádosti Úřadu práce ČR uděluje souhlas obce žadatelům o dávku doplatek na bydlení, kteří užívají bydlení v ubytovacích zařízeních nacházejících se v katastrálním území města Písek, dle přiloženého seznamu. K bodu 25) Záměr zřízení noclehárny v Písku U s n e s e n í č. 647/15 Rada města po projednání záměr zřízení noclehárny v Písku schvaluje. Mgr. M. Baslerová K bodu 26) Informace o setkávání pracovní skupiny zabývající se problematikou osob ohrožených sociálním vyloučením a sociálně vyloučených U s n e s e n í č. 648/15 Rada města bere na vědomí informaci o druhém setkání pracovní skupiny zabývající se problematikou osob ohrožených sociálním vyloučením a sociálně vyloučených ze dne stránka 13 (celkem 14)

14 Mgr. M. Baslerová K bodu 27) Žádosti o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku U s n e s e n í č. 649/15 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 1) schvaluje udělení výjimky dle přílohy č. 1 pro restauraci ZLATÁ HVĚZDA, Tyršova 663, Písek, žadatelka Marcela Rychtecká, Tyršova 663, Písek, v rozsahu po-ne do 03:00 h. 2) schvaluje udělení výjimky dle přílohy č. 1 pro Hotel BIOGRAF, Gregorova 124, Písek, žadatel Restaurace MALKUS, Gregorova 124, Písek, zast. Nourim Oueslati, Švantlova 16, Písek v rozsahu po-ne do 02:00 h. 3) schvaluje udělení výjimky pro Divadlo Pod čarou, Tyršova 28, Písek, žadatel Miroslav Pokorný, Pražská 163, Písek, v rozsahu ne-čt do 01:00 h, pá-so do 04:00 h. 4) schvaluje udělení výjimky pro bar Pyramida, třída Národní svobody 20, Písek, žadatel Ondřej Čejdík, Tyršova 663, Písek, v rozsahu ne-čt do 24:00 h, pá-so do 03:00 h. 5) schvaluje udělení výjimky pro restauraci PAPÍRÁK, U Vodárny, Písek, žadatel Petr Kotalík, Jiráskova 160, Protivín, v rozsahu vnitřní a venkovní prostor po-ne do 02:00 h. 6) schvaluje udělení výjimky pro Občerstvení NA HŘIŠTI, Na Rozhledně 307, Písek, žadatel Petr Kotalík, Jiráskova 160, Protivín, v rozsahu vnitřní a venkovní prostor po-ne do 02:00 h. 7) schvaluje udělení výjimky dle přílohy č. 1 pro živou a reprodukovanou hudební produkci při akci Mezinárodní festival studentských filmů doprovodný program, žadatel Filmfest Písek s.r.o., zast. Vladanou Terčovou, Lipová alej 2068, Písek, ve dnech v kině Portyč do 01:00 h, v Divadle Pod Čarou do 04:00 h, v Pí local clubu do 01:00 h a v kavárně Vykulená sova do 01:00 h. 8) schvaluje udělení výjimky dle přílohy č. 1 pro živou hudební produkci při akci Hubertská zábava v restauraci U Tří lip, Pražská 246, Písek, žadatel Martin Kunt, Písek dne do 02:00 h. Ing. M. Cibulková K bodu 28) Návrh smlouvy o poskytnutí podpory se SFŽP ČR na akci Zateplení a výměna oken budovy Městského úřadu v Písku U s n e s e n í č. 650/15 Rada města schvaluje uzavření smlouvy č o poskytnutí podpory mezi Státním fondem životního prostředí ČR, Kaplanova 1931/1, Praha 11, IČ: a městem Písek v rámci Operačního programu Životní prostředí na akci: Zateplení a výměna oken budovy Městského úřadu, Budovcova 207/6 v Písku. Ing. M. Šatra K bodu 29) Různé V Písku dne stránka 14 (celkem 14)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 25.09.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 03.10.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 Odbor správy majetku V Písku dne: 26.08.2013 14.12.2011: 02.04.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.04.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

HLASOVÁNÍ ZASTUPITELŮ

HLASOVÁNÍ ZASTUPITELŮ HLASOVÁNÍ ZASTUPITELŮ Hlasování z Rady města Písek, konané dne 08.10.2015 Číslo hlasování: 1 Zahájení, volba ověřovatelů zápisu - 7 1 Tomáš Franců Jiří Hořánek Eva Vanžurová Číslo hlasování: 2 Schválení

Více

USNESENÍ z 27. schůze Rady města Lovosice (RM) dne 05.11.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 27. schůze Rady města Lovosice (RM) dne 05.11.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 27. schůze Rady města Lovosice (RM) dne 05.11.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Bc. Lenka Lízlová, Vladimíra Nováková, Jan Piegl, Jan Janda, Jana Vernerová, Milan

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.05.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 337 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit záměr prodeje pozemků ppč. 415/2 o výměře 27 m 2, ppč. 415/1 o výměře 462 m 2, stpč. 408 o výměře 911 m 2 a stpč. 409 o výměře 221 m 2, tj. celkem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.04.2013

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.04.2013 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 12.04.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.04.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 1. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 12.11.2014 v 15.30 hodin v malé zasedací síni Městského

Více

Výsledky hlasování o přijatých usneseních 20. schůze rady městského obvodu konané dne 10.09.2015

Výsledky hlasování o přijatých usneseních 20. schůze rady městského obvodu konané dne 10.09.2015 Výsledky hlasování o přijatých usneseních 20. schůze rady městského obvodu konané dne 10.09.2015 Přítomní členové rady městského obvodu: Ing. Adámek Robert (politické hnutí Ostravak) RSDr. Bečák Jaroslav

Více

USNESENÍ. Usnesení RaMěst č. 096/15 z 30. 3. 2015 Kontrola plnění usnesení Rada statutárního města Chomutova bere na vědomí kontrolu plnění usnesení.

USNESENÍ. Usnesení RaMěst č. 096/15 z 30. 3. 2015 Kontrola plnění usnesení Rada statutárního města Chomutova bere na vědomí kontrolu plnění usnesení. USNESENÍ z 4. řádné schůze Rady statutárního města Chomutova, která se konala dne 30. 3. 2015 od 19.30 hod, v zasedací místnosti č. 13 na radnici, nám. 1. máje v Chomutově. Usnesení RaMěst č. 096/15 z

Více

Usnesení. z 3. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 18.1.2016 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení. z 3. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 18.1.2016 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 3. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 18.1.2016 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/3/RM/2016 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 28/40/RM/2015, 8/1/RM/2016. 2/3/RM/2016

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 Odbor správy majetku V Písku dne: 24.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Poskytnutí bytů formou výběrového řízení NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Návrh

Více

USNESENÍ č. 25/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč

USNESENÍ č. 25/2014. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč USNESENÍ č. 25/2014 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 25. listopadu 2014 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp Kontrola usnesení

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. července 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. července 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. července 2011 č. 228 u p r a v e n á v e r z e rozpočtové opatření č. 3/2011/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení

Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Výzva k podání nabídky Výběrové řízení Obec Vacenovice si Vás dovoluje vyzvat k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu: Název zakázky: Název: Dotační management projektu Stavební úpravy

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/223)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/223) U S N E S E N Í z 21. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 31. srpna 2011, ve 14:00 hodin, v kanceláři starosty na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.01.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice konaného dne 21. října 2015 od 18 00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice konaného dne 21. října 2015 od 18 00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice konaného dne 21. října 2015 od 18 00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Moravské Málkovice (dále též jako zasedání

Více

Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení z jednání rady města č. 37/2005.

Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení z jednání rady města č. 37/2005. USNESENÍ ze zasedání Rady města Rýmařova č. 38 konaného v řádném termínu, dne 14.2.2005 1663/38/05 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení z jednání rady města č. 37/2005. 1664/38/05 a) Rada města

Více

Usnesení. Usnesení. 98. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 11. 11. 2013 čís. 4125/RMObM1014/98/13 4129/RMObM1014/98/13

Usnesení. Usnesení. 98. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 11. 11. 2013 čís. 4125/RMObM1014/98/13 4129/RMObM1014/98/13 98. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 11. 11. 2013 čís. 4125/RMObM1014/98/13 4129/RMObM1014/98/13 Ing. Jiří Havlíček, v. r. starosta Dalibor Mouka, v. r. místostarosta Přehled usnesení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S ze 7. schůze, konané dne 21. 3. 2012 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

VÝPIS USNESENÍ 4. schůze Rady města Slavičín dne 16.12.2014

VÝPIS USNESENÍ 4. schůze Rady města Slavičín dne 16.12.2014 VÝPIS USNESENÍ 4. schůze Rady města Slavičín dne 16.12.2014 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011. Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011. Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku Městské služby Písek s.r.o V Písku dne 27.4.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.5. 2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výběr dodavatele na akci: Rekonstrukce Rokycanovy ulice v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

Zápis RM ze dne 17. 9. 2014

Zápis RM ze dne 17. 9. 2014 Z Á P I S ze 14. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 17. 9. 2014 Návrh programu: 1. Schválení programu 2. Rozpočtové opatření č. 8/2014 3. Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření města Lomnice

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 10. června 2015 od 08:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 12. schůze rady města, která se konala dne 10. června 2015 od 08:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 12. schůze rady města, která se konala dne 10. června 2015 od 08:00 hodin do 10:35 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 84. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila mimo řádný termín dne 03.07.2014 v 15 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 30. září 2013 07/2013/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 30. září 2013 07/2013/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 30. září 2013 07/2013/ZM I. ZM bere na vědomí: 7.2013/20ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 9/2016

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 9/2016 Schůze Rady města Toužim Usnesení č. 9/2016 Ze schůze Rady města Toužim č. 9 konané dne 9. května 2016 Program: 1. Kontrola plnění usnesení z minulé schůze rady 2. Projednání žádosti o ukončení nájemní

Více

Zápis. ze 10.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 28.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis. ze 10.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 28.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis ze 10.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 28.4.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu 1. Jednání Jednání ZO zahájil starosta obce Vladimír Tomášek v 18 hod. Přivítal

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD MARIÁNSKÉ HORY A HULVÁKY U S N E S E N Í z 1. schůze Rady městského obvodu Mariánské Hory a Hulváky, konané dne 8. listopadu 2010 čís. usn. 1/1 čís. usn. 8/1 Ing.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 520 ze dne 15.07.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 520 ze dne 15.07.2015 č.j.: 551/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 520 ze dne 15.07.2015 Pronájem části pozemku parc. č. 3606/6 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

Zápis RM ze dne 19. 11. 2014

Zápis RM ze dne 19. 11. 2014 SOUBOR USNESENÍ z 1. schůze Rady města Lomnice nad Lužnicí, konané dne 19. 11. 2014 Návrh programu: 1. Schválení programu jednání RM 2. Zpráva o plnění úkolů RM ze dne 29.10.2014 3. Návrh na povolení obnovy

Více

Výpis z usnesení 18. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 12. října 2015

Výpis z usnesení 18. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 12. října 2015 Výpis z usnesení 18. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 12. října 2015 1/ Kontrola usnesení 18/94 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozpočty příspěvkových organizací na

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 06.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Využití pronájmu částí pozemků parc. č. 1592/10, č. 1593/28 a č. 1560/11

Více

MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY:

MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY: RADA MĚSTA SCHVALUJE : Příloha č. 01 usnesení 3 Rady města Stříbra ze dne 15.02016 MAJETKOPRÁVNÍ ÚKONY: I. NÁVRH NA VÝPOVĚĎ Z NÁJEMNÍ SMLOUVY: město Stříbro v souladu s nájemní smlouvu ze dne 17.09.2013

Více

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 10 ze dne 29.06.2015. Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 10. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne 29.06.

Obec Branka u Opavy USNESENÍ č. 10 ze dne 29.06.2015. Obec Branka u Opavy. Usnesení č. 10. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy. konané dne 29.06. Obec Branka u Opavy Usnesení č. 10. Ze schůze Rady obce Branka u Opavy konané dne 29.06.2015 v místnosti OÚ, Bezručovo nábřeží 54, 747 41 Branka u Opavy. 1 K o n t r o l a u s n e s e n í : a) D l o u

Více

Usnesením č. 1 byla určena zapisovatelem paní Lucie Šimková a ověřovateli zápisu paní Drahuše Šmatolánová a ing. Terezie Švarcová.

Usnesením č. 1 byla určena zapisovatelem paní Lucie Šimková a ověřovateli zápisu paní Drahuše Šmatolánová a ing. Terezie Švarcová. VÝ P I S U S N E S E N Í ze 14. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy konaného dne 03.11.2015 od 19,30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové zastupitelstva

Více

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015

ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Rada městské části Brno-Židenice ZMČ 7/6 ZMČ 7/6.6 jednání Zastupitelstva městské části Brno-Židenice konané dne 15.09.2015 Název: Aktualizace znění přílohy č. 1 a přílohy č. 2 obecně závazné vyhlášky

Více

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012

U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012 U s n e s e n í ze zasedání Zastupitelstva města Bechyně konaného dne 21. 3. 2012 USNESENÍ č. 16/3-12 Z 1. Rozpočtové opatření č. 5/2012 pol.4116 ostatní neinvestiční přijaté transfery ze státního rozpočtu

Více

USNESENÍ z 8. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 2. 3. 2015 (č. usnesení 95/2015-107/2015)

USNESENÍ z 8. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 2. 3. 2015 (č. usnesení 95/2015-107/2015) MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 8. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 2. 3. 2015 (č. usnesení 95/2015-107/2015) Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12

Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12 Oznámení příjemce o změnách v projektu/ve Smlouvě o poskytnutí dotace - č. 12 Prioritní osa 13.4. Rozvoj podnikatelského prostředí Oblast podpory 13.4.2. Podpora rozvoje spolupráce se středními školami

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S. Ing. Vladislava Hujová, starostka MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části Z Á P I S z 12. schůze, konané dne 15. 6. 2011 od 15:00 hodin v pracovně starostky, I. patro, Havlíčkovo nám. 9, Praha 3 Předsedající: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2011 Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 31.03.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.04.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 3.4.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 3.4.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 3.4.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

U S N E S E N Í z 20B. schůze rady města konané dne 17. prosince 2013

U S N E S E N Í z 20B. schůze rady města konané dne 17. prosince 2013 Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 20B. schůze rady města konané dne 17. prosince 2013 Usnesení č. RM 13 20B 29 01 Rada města projednala žádost firmy Jabor pro, s.r.o., Folknářská 21, Děčín 2, o

Více

Zápis č. 8/2016. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 12. dubna 2016 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 8/2016. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 12. dubna 2016 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 8/2016 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 12. dubna 2016 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp 8. zasedání Rady města

Více

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 20.01.2016

Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 20.01.2016 Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 20.01.2016 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny MUDr. Alice Dudová, Ing. Ivo Kiška, Ing. Tomáš Kupka Mandátová komise: Bc. Hana Nevrlá PRO:

Více

Usnesení č. 04/14Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov projednalo a schvaluje rozpočtové opatření č. 8 za rok 2012 dle předloženého návrhu.

Usnesení č. 04/14Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov projednalo a schvaluje rozpočtové opatření č. 8 za rok 2012 dle předloženého návrhu. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ z 11. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 7. dubna 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 11. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 7. dubna 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 11. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 7. dubna 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/11/2015 Schválení programu 11. schůze Rady města Uničova

Více

USNESENÍ ze 7. zasedání Rady města, konaného dne 06.04.2016 od 14.00 hodin v kanceláři starosty na Městském úřadě v Horním Slavkově

USNESENÍ ze 7. zasedání Rady města, konaného dne 06.04.2016 od 14.00 hodin v kanceláři starosty na Městském úřadě v Horním Slavkově M ě s t o H o r n í S l a v k o v, okres Sokolov USNESENÍ ze 7. zasedání Rady města, konaného dne 06.04.2016 od 14.00 hodin v kanceláři starosty na Městském úřadě v Horním Slavkově Přítomni: Ing. Petr

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ ze 5. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 22.02.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

USNESENÍ z 16. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. června 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 16. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. června 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 16. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. června 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/16/2015 Schválení programu 16. schůze Rady města Uničova schvaluje

Více

U s n e s e n í z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staré Město konaného dne 18. 7. 2011

U s n e s e n í z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staré Město konaného dne 18. 7. 2011 U s n e s e n í z 5. zasedání Zastupitelstva obce Staré Město konaného dne 18. 7. 2011 OÚ/391/2011 Místo zasedání: ZASEDÁCÍ MÍSTNOST NA OBECNÍM ÚŘADĚ VE STARÉM MĚSTĚ Přítomni:,,,,, Mgr. Bílek P., Mgr.

Více

Usnesení z 35. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 9. 5. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín

Usnesení z 35. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 9. 5. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín Usnesení z 35. jednání Rady MČ Praha-Zličín, které se konalo dne 9. 5. 2016 na Úřadě MČ Praha-Zličín K jednotlivým bodům programu: 35.1. Program podpory využití volného času dětí a mládeže - změna termínů

Více

Usnesení. z 20. řádné schůze rady města Hlinska, která se konala ve čtvrtek 16. listopadu 2006 v 16.00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ.

Usnesení. z 20. řádné schůze rady města Hlinska, která se konala ve čtvrtek 16. listopadu 2006 v 16.00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ. Usnesení z 20. řádné schůze rady města Hlinska, která se konala ve čtvrtek 16. listopadu 2006 v 16.00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ. 100/2006 v z a l a n a v ě d o m í 1. Žádost Jednoty OREL, Hlinsko

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 24.11.2014 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Ing. Bohumil Petrášek Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA Městský obvod Martinov USNESENÍ 38. schůze Rady městského obvodu Martinov konané dne 8. října 2012 čís. 536/38 555/38 1/6 536/38 Rada městského obvodu Martinov 8. října 2012 n

Více

USNESENÍ z 23. řádné schůze Rady města Uničova, konané dne 5. 10. 2011 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1

USNESENÍ z 23. řádné schůze Rady města Uničova, konané dne 5. 10. 2011 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 USNESENÍ z 23. řádné schůze Rady města Uničova, konané dne 5. 10. 2011 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR1/23/2011 Kontrola zápisu z 22. schůze Rady města Uničova zápis z 21.

Více

Usnesení č. 1.1/6-Z12 Zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu o průběhu 6. zasedání zastupitelstva obce PhDr. Jaroslava Andrýska.

Usnesení č. 1.1/6-Z12 Zastupitelstvo schvaluje ověřovatele zápisu o průběhu 6. zasedání zastupitelstva obce PhDr. Jaroslava Andrýska. Zápis č. 6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.9.2012 v 17,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 23.3.2016

RADA MĚSTA NEPOMUK Soupis usnesení ze dne 23.3.2016 Číslo jednání: JedNR3-36/2016 Datum jednání: 23.03.2016 Program jednání (USN-R3-806/2016) Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Program jednání 4. Rozdělení finančních prostředků z dotačních programů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 7. ledna 2015 od 09:00 hodin do 11:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket

VÝPIS USNESENÍ. z 1. schůze rady města, která se konala dne 7. ledna 2015 od 09:00 hodin do 11:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket VÝPIS USNESENÍ z 1. schůze rady města, která se konala dne 7. ledna 2015 od 09:00 hodin do 11:10 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Loket Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr Zahradníček

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 248/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 227 ze dne 26.03.2014 Návrh dohody o narovnání za bezdůvodné obohacení užívání bez právního důvodu, a to pozemku parc. č. 1451/3

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 50. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 18. 12.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 50. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 18. 12. 1 z 5 23.12.2015 13:50 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ z 50. schůze Rady městského obvodu která se konala 18. 12. 201508:30 (usn. č. 1955/50 - usn. č. 1957/50) Bc. Martin Bednář

Více

Z á p i s z 29. schůze Rady městské části Brno-Líšeň konané dne 10.2.2016

Z á p i s z 29. schůze Rady městské části Brno-Líšeň konané dne 10.2.2016 Z á p i s z 29. schůze Rady městské části Brno-Líšeň konané dne 10.2.2016 1. Zahájení a schválení programu Schůzi zahájil a řídil pan starosta. Přítomni : Mgr. Štefan, PhDr. Freiberg, prof. MUDr. Válek,

Více

Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin.

Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin. Z Á P I S z třetí schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 9. března 2016 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 15. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 8 občanů: 3 (omluven : Kosina P.) Ověřovatelé:

Více

VÝPIS USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU KONANÉ DNE 14.9.2016 POŘ.Č. 12/2016

VÝPIS USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU KONANÉ DNE 14.9.2016 POŘ.Č. 12/2016 VÝPIS USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU KONANÉ DNE 14.9.2016 POŘ.Č. 12/2016 1/ 12/2016 RM bere na vědomí kontrolu usnesení ze zasedání RM č. 6/2016 konané dne 11.5.2016, ze zasedání

Více

Program jednání: 1. Kontrola plnění usnesení 2. OSB. 2.1 Bytová komise přidělení bytů

Program jednání: 1. Kontrola plnění usnesení 2. OSB. 2.1 Bytová komise přidělení bytů Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í ustavujícího Zastupitelstva Městské části Praha - Zličín které se konalo dne 26.11.

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í ustavujícího Zastupitelstva Městské části Praha - Zličín které se konalo dne 26.11. Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín U S N E S E N Í ustavujícího Zastupitelstva Městské části Praha - Zličín které se konalo dne 26.11.2014 01/2014 Zastupitelstvo MČ Praha Zličín Pozn.: Zveřejněna je upravená

Více

Usnesení. z 29. řádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 1. října 2015 v 8:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ

Usnesení. z 29. řádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 1. října 2015 v 8:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Usnesení z 29. řádné schůze Rady města Valašské Meziříčí konané dne 1. října 2015 v 8:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ R 29/01 Volba ověřovatelů zápisu Rada města zvolila ověřovateli zápisu pana

Více

Město Slavičín U S N E S E N Í. 29. schůze Rady města Slavičín, konané dne 4. 12. 2007

Město Slavičín U S N E S E N Í. 29. schůze Rady města Slavičín, konané dne 4. 12. 2007 Město Slavičín U S N E S E N Í 29. schůze Rady města Slavičín, konané dne 4. 12. 2007 Usnesení č. 29/0603/07 Kontrola plnění usnesení b e r e n a v ě d o m í zprávu o kontrole plnění usnesení dle přílohy

Více

Z Á P I S č. 3/2016. z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 10. 2. 2016

Z Á P I S č. 3/2016. z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 10. 2. 2016 Z Á P I S č. 3/2016 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 10. 2. 2016 Přítomni: Ing. Vladimír Urbánek, Ing. Jiří Lain, František Hudek, Ing. Vít Penížek, Ph.D Omluveni: Ing. Pavel Bartoš,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 Odbor vnitřních věcí V Písku dne: 12.03.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.03.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na uzavření dohody o započtení pohledávky ve výši 11.250,- Kč a návrh

Více

Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. P R O G R A M

Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. P R O G R A M Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. P R O G R A M 24. schůze Rady města České Budějovice konané dne 18. listopadu 2009 od 10:00 hodin

Více

Z á p i s. z 10. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 4. května 2016 od 16:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 10. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 4. května 2016 od 16:00 hodin v kanceláři pana starosty. Z á p i s z 10. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 4. května 2016 od 16:00 hodin v kanceláři pana starosty. Přítomni: Ing. Ivan Radosta starosta města, Mgr. Martin Třeštík místostarosta

Více

USNESENÍ z 6. schůze Rady města Semily konané dne 29.02.2016

USNESENÍ z 6. schůze Rady města Semily konané dne 29.02.2016 Rok 2016 USNESENÍ z 6. schůze Rady města Semily konané dne 29.02.2016 Rada města Semily po projednání: 160229/RM/72 kontrolu plnění usnesení Rady města Semily 160229/RM/73 předložené aktualizované roční

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 6. jednání Rady města Žatce konané dne 28.2.2011

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 6. jednání Rady města Žatce konané dne 28.2.2011 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 6. jednání Rady města Žatce konané dne 28.2.2011 Usnení č. 153 /11 170 /11 153/11 Schválení programu 154/11 Mandátní smlouvy 155/11 Zahájení jednacího řízení bez uveřejnění č. 1

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 14.4.2016, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 14.4.2016, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 14.4.2016, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

rok 2015 ve výši 150 tis. Kč s panem L. M., nar. xxxxxxxxx, bytem xxxxxxxxx, 363 01

rok 2015 ve výši 150 tis. Kč s panem L. M., nar. xxxxxxxxx, bytem xxxxxxxxx, 363 01 Město Ostrov Usnesení z 15. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 8. července 2015 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Bc. Pavel

Více

(č. usnesení 227/10 243/10) XXX

(č. usnesení 227/10 243/10) XXX Usnesení z 28. jednání Zastupitelstva města Zákupy Usnesení z 28. jednání zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 23. června 2010 ve školní jídelně ZŠ a MŠ Zákupy (č. usnesení 227/10 243/10) usnesení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.11.2014

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.11.2014 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 10.11.2014 Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Karel Hudeček, Stanislav Hlava Zdeněk Ženíšek, tajemník Martina

Více

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ

VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ VYHLÁŠENÍ DOTAČNÍHO PROGRAMU MŠMT FINANCOVÁNÍ ASISTENTŮ PEDAGOGA PRO DĚTI, ŽÁKY A STUDENTY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM V SOUKROMÝCH A CÍRKEVNÍCH ŠKOLÁCH NA ROK 2010 Č. j.: 24 525/2009-61 V Praze dne 17. prosince

Více

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 15.12.2015 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 15.12.2015 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 15.12.2015 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

USNESENÍ Rady Města Český Dub z jednání konaného dne 27. 4. 2016

USNESENÍ Rady Města Český Dub z jednání konaného dne 27. 4. 2016 USNESENÍ Rady Města Český Dub z jednání konaného dne 27. 4. 2016 2016/RM/09/177 ZŠ odvod do rozpočtu města Základní škole Český Dub, okres Liberec, příspěvková organizace odvod do rozpočtu zřizovatele

Více

Zastupitelstvo města Planá nad Lužnicí

Zastupitelstvo města Planá nad Lužnicí Usnesení z 16. zasedání konaného dne 4. 3. 2013 Počet zastupitelů 15 Přítomno 11 Omluven Mgr. Tomáš Voráček, Vladislav Kubec, Martin Novák, Ing. Stanislav Vyhnal Neomluven ZM/201/16/13 +11/-0/Z0 Ing. Jiří

Více

USNESENÍ z veřejné zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 15

USNESENÍ z veřejné zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 15 USNESENÍ z veřejné zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 15 Přítomni: pp. Šnebergr, Kříž, Horek, Mareš, Papež, Roubal, Sekyra A., Sekyra M., Smola Nepřítomni: - Omluveni: pp. Brož, Kořán,Lehká,

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 5. zasedání zastupitelstva města dne: 28.5.2015 Bod pořadu jednání: Majetkoprávní operace MO Liberec - Vratislavice nad Nisou Zpracoval: odbor, oddělení: Městský

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 2. března 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 2. března 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 2. března 2011 č. 55 u p r a v e n á v e r z e 1. neschvaluje Oblastní odbočce Sjednocené organizace nevidomých a slabozrakých se sídlem v Karlových

Více

Z Á P I S. z 32. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 24.4.2013 ve Stožci

Z Á P I S. z 32. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 24.4.2013 ve Stožci Z Á P I S z 32. jednání zastupitelstva Obce Stožec konaného dne 24.4.2013 ve Stožci Termín konání zasedání byl určen a zveřejněn dosavadním starostou obce na úřední desce OÚ Stožec dne 17.4.2013. Jednání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 54. schůze Rady města Hostinné, konané dne 18.05.2016 833/54/RM/2016 Schválení programu 54. schůze rady města program 54. schůze: 1. Schválení programu

Více

Usnesení schůze rady obce Lužice č. 32 ze dne 11. 1. 2016. Usnesení č. 32/1 32/26

Usnesení schůze rady obce Lužice č. 32 ze dne 11. 1. 2016. Usnesení č. 32/1 32/26 Usnesení schůze rady obce Lužice č. 32 ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Členové rady: Tajemník OÚ: Ing. Jaroslav Kreml, Mgr. Jana Ambrožová Marie Gutová, Mgr. Jana Líčeníková, Ing. Jakub Buchta, Dis. Mgr.

Více

Adresa příslušného úřadu

Adresa příslušného úřadu Příloha č. 9 k vyhlášce č. 503/2006 Sb. Adresa příslušného úřadu Úřad: Obecní úřad Výprachtice Stavební úřad PSČ, obec: Výprachtice č.p.3, 561 34 Výprachtice Věc: ŽÁDOST O STAVEBNÍ POVOLENÍ podle ustvení

Více

Zápis č. 10 z jednání Komise pro bytovou politiku Rady městské části

Zápis č. 10 z jednání Komise pro bytovou politiku Rady městské části MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 KOMISE PRO BYTOVOU POLITIKU RADY MĚSTSKÉ ČÁSTI Zápis č. 10 z jednání Komise pro bytovou politiku Rady městské části Datum jednání: 29. 4. 2015 Místo jednání: kancelář č. 304, Lipanská

Více

Město Jevíčko. předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci:

Město Jevíčko. předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci: Město Jevíčko předkládá výzvu více zájemcům na veřejnou zakázku malého rozsahu formou poptávkového řízení na akci: Zpracování projektové dokumentace na akci oprava vodovodu, kanalizace a komunikace na

Více

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh

Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 1. Identifikační číslo 2. Kód 3. Pojmenování (název) životní situace Zřizování věcných břemen na pozemcích ve vlastnictví města Zábřeh 4. Základní informace Jedná se o uložení inženýrských sítí v souvislosti

Více

Rada města : 2/14 schvaluje výsledek hospodaření města a příspěvkových organizací za I.-III. Čtvrtletí r. 2014.

Rada města : 2/14 schvaluje výsledek hospodaření města a příspěvkových organizací za I.-III. Čtvrtletí r. 2014. Usnesení z 1.schůze Rady města Budišova nad Budišovkou konané dne 24. listopadu 2014. : 5 členů rady města Přítomno Omluveno : 0 Neomluveno : 0 Další přítomní : Ing. Hana Dlouhá, Miroslava Zatloukalová,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 433/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 407 ze dne 08.06.2015 Uzavření Smlouvy o nájmu školních nebytových prostor mezi Městskou částí Praha 3 a Základní školou, Praha

Více