Digitální palivoměr s tlakovým čidlem LSK 5001

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Digitální palivoměr s tlakovým čidlem LSK 5001"

Transkript

1 Digitální palivoměr s tlakovým čidlem LSK 5001 Děkuji, že jste projevili zájem o mé výrobky a prosím o pozorné pročtení tohoto návodu k použití. Obsahuje důležité informace ohledně instalace, nastavení a použití palivoměru. Při jejich dodržení se zařízení odmění dlouhodobou, bezproblémovou funkčností. 1) Stručně o zařízení Palivoměr LSK 5001 měří výšku hladiny paliva na základě měření hydrostatického tlaku kapaliny a stav hladiny zobrazuje na 10-segmentovém LED displeji (baragrafu). Připojuje se k palivové hadici pomocí přiložené rozbočky. Řídící jednotka musí být fyzicky umístěna níže, než spodní hladina nádrže. U motocyklů s palivovým čerpadlem je nutné připojit před čerpadlo, tzn. mezi čerpadlo a nádrž. Palivoměr je pro správnou funkci potřeba zkalibrovat, resp. uložit do paměti (stiskem tlačítka) minimální a maximální stav paliva. Palivoměr má dostatečné zpoždění pro kompenzování šplíchání a přelévání paliva v nádrži a kompenzaci změn tlaku s nadmořskou výškou. Zařízení je vyrobené s důrazem na dlouhou životnost a je kompletně vodotěsné. Má vlastní pojistku a ochranu proti přepětí. Pracuje v rozsahu napájecích napětí od 5V do 15V DC. 2) Obsah balení - Řídící jednotka palivoměru - Palivová hadička pro napojení na palivovou soustavu - Rozdvojka palivových hadic ø6mm - Rozdvojka palivových hadic ø8mm - LED display - Lepící polštářek na přichycení displeje - Sada stahovacích pásků - Zařezávací kabelové spojky pro připojení napájení - Kabelové očko pro případné ukostření - Tento návod k použití 3) Technické informace Napájecí napětí: 5 15V stejnosměrných Spotřeba zařízení: 2W max. Použitá pojistka: 1A, Typ F rychlá (5 x 20mm) Maximální hladina kapaliny (provozní): cca 50cm Maximální hladina kapaliny (poškození zařízení): cca 1,5m Doporučená provozní teplota: 0 až 80 C Rozměry řídící jednotky: 37 x 50 x 70 mm Rozměry displeje: 31 x 21 x 17 mm

2 4) Montáž zařízení Zařízení se připojuje na palivovou soustavu, tudíž důrazně doporučuji nechat montáž na spolehlivé odborné dílně. Případný únik paliva způsobený špatnou montáží zařízení může vést mimo jiné i k požáru. a) Začněte tím, že najdete vhodné místo pro šedou krabičku (řídící jednotka). Toto místo by mělo být dostupné, aby bylo možné otevřít řídící jednotku kvůli kalibraci. Řídící jednotka může být pod i nad úrovní palivové nádrže. Jednotku neumisťujte do míst s vysokou teplotou (poblíž výfuku, příliš blízko motoru atd.). Mohlo by dojít k roztavení krabičky. Nakonec ještě zkontrolujte, zda vám dosáhne vodič od displeje na požadované místo. b) Pevně přichyťte řídící jednotku palivoměru. Můžete použít připravenou lepicí pásku. Pokud lepíte na důkladně odmaštěné místo, drží velmi dobře. c) Připojte napájení řídící jednotky. To jsou kabely označené + a - (NEPROHOĎTE POLARITU! ZAŘÍZENÍ NA TO NENÍ STAVĚNÉ! buďto dojde pouze k přepálení pojistky, nebo k přepálení pojistky a k poškození přepěťové ochrany nutná oprava) Začněte záporným pólem. Ten můžete připojit pomocí přiloženého kabelového očka pod nějaký šroub k rámu, přímo k baterii, nebo zařezávací spojkou ke kterémukoli (-) vodiči většinou bývají černé (raději ověřte). Poté připojte kladný pól ZA spínací skříňku. Jděte po drátech vedoucích ke spínací skříňce (= zařízení, do kterého strkáte klíček) a najděte nejbližší konektor. Vyzkoušejte, na kterém vodiči se objeví (+) po zapnutí klíčků (můžete zkusmo připojovat kladný pól palivoměru a sledovat, zda se display rozsvěcí a zhasíná při otáčení klíčky.) pro kontrolu si připojte k řídící jednotce palivoměru LED displej. Poté kabely spojte. Můžete využít dodané kabelové spojky. d) Následuje napojení na palivovou soustavu. Vyberte vhodné místo pro přeříznutí palivové hadice jdoucí z nádrže. (nezapomeňte zabránit úniku paliva tj. vyprázdnit nádrž, nebo uzavřít kohout) -Pokud máte oddělenou hadici na běžný provoz a rezervu, připojte palivoměr až za místem, kde se obě spojují do jedné (většinou kohout). - Pokud má váš motocykl palivové čerpadlo, musí být palivoměr připojen ještě před čerpadlem (mezi nádrží a čerpadlem) - Připojte rozdvojku palivových hadiček (dodány 2 rozměry vyberte vhodný) a zajistěte spoje sponkami Jdou využít i přiložené stahovací pásky, lepší jsou však kovové hadicové sponky. - K rozdvojce připojte tenkou hadičku od palivoměru.. Smotaný kus palivové hadice přichyťte svisle (tak, aby palivo mělo cestu do kopce.) Tím zajistíte, že se palivo nedostane dovnitř tlakového čidla. Občas (zejména po pádu) tuto část hadičky překontrolujte. Kdyby se palivo dostávalo příliš blízko řídící jednotky, je potřeba hadičku vypojit a vyprázdnit.

3 - Pusťte benzín a překontrolujte těsnost spojů. Poté nastartujte a znovu zkontrolujte těsnost!! (na motocyklech s podtlakovým kohoutem se palivový kohout otevře automaticky až po nastartování motorky) e) Nyní umístěte LED display na vhodné místo a připojte. f) Zkontrolujte funkci zařízení, zda se po nastartování spustí display a ukazuje jakousi nezkalibrovanou hodnotu stavu paliva. Na motocyklech s podtlakovým kohoutem začne palivoměr rozumně měřit hladinu až po nastartování (s vypnutým motorem je přívod paliva automaticky uzavřen) 5) Kalibrace a nastavení Ukládání stavu paliva provádějte s nastartovaným motorem. Některé palivové kohouty (nebo spíše většina) se po zhasnutí motoru uzavřou a změřený tlak je potom chybný. Kalibrace spočívá v uložení minimálního a maximálního stavu paliva. Minimální stav je vhodné nastavit buďto při přepnutí na rezervu a pak palivoměr bude ukazovat rezervu jako prázdnou nádrž, nebo lépe vypustit nádrž až do sucha, dolít třeba půl litru musí být naplněny plovákové komory karburátorů a hadice až k nádrži přeci jen záleží pouze na výšce vodního sloupce včetně hadiček. Poté uložte minimální stav podle návodu dále. Nakonec dolijte nádrž do plna. Po natankování plné uložte maximální stav opět podle návodu dále. Postup ukládání: Uložení minimálního stavu paliva: Pozn.: Nedotýkejte se rukama ani kovovými předměty elektroniky uvnitř řídící jednotky. Jsou zde součástky citlivé na statický náboj a velmi snadno je můžete zlikvidovat pouhým dotykem. Na stisk tlačítka použijte plastový nástroj, nebo alespoň s plastovou rukojetí!!!

4 při ukládání minimální hladiny paliva musí být namontována nádrž, musí v ní být alespoň několik decilitrů benzínu, a pokud máte podtlakový kohout, motocykl musí být nastartovaný -Odšroubujte a odklopte víčko šedé krabičky. (opatrně) -Nastartujte motor -Počkejte cca 10 vteřin na načtení a ustálení stavu paliva -Stiskněte tlačítko MIN (uložení signalizováno na displeji) -Display přejde do zobrazení v bodovém režimu. To signalizuje, že je třeba palivoměr restartovat. -Restartujte palivoměr (vypnutím a zapnutím klíčků) -Nyní je uložena dolní hladina paliva (nelekejte se, že nic nesvítí máte přeci prázdnou nádrž) -Složte palivoměr (šrouby dotáhnout s citem!) Uložení maximálního stavu paliva: při ukládání maximální hladiny paliva musí být namontována nádrž, musí být plná benzínu, a pokud máte podtlakový kohout, motocykl musí být nastartovaný -Provádí se stejně, jako uložení minimálního stavu, pouze místo tlačítka MIN stisknout MAX. Poznámka: -Pokud do MAX uložíte nižší hladinu, než do MIN, dojde po restartu zařízení k automatickému vyresetování do továrních hodnot (Několikrát zablikají všechny LED naráz.) Poté je celé nastavení nutné provést znovu, správně. Do továrních hodnot lze palivoměr vyresetovat také ručně, stisknutím tlačítka reset (rovněž signalizováno na displeji) a následným restartem (vypnutí a zapnutí klíčků) -Po každém stisku jakéhokoli tlačítka je nutné zařízení restartovat (vypnout a zapnout) 6) Výměna pojistky Pojistku najdete po odšroubování víčka řídící jednotky palivoměru. (vidět je na obrázku výše) Pokud je přepálená, vyjměte ji a nahraďte novou. Používejte výhradně pojistky 5 x 20 mm, proud 1A, typ F-rychlá. 7) Možné závady Zařízení by mělo po dodržení návodu k montáži bez problémů fungovat. V případě jakéhokoli problému mě neváhejte kontaktovat na u: j.vocelka@seznam.cz Pokud některé segmenty displeje nefungují, zkontrolujte konektor na vodiči k displeji, případně prostříkněte sprejem na čištění kontaktů (Kontaktol, Kontakt Plus, atd..). Pokud nesvítí display vůbec (a nemáte prázdnou nádrž), překontrolujte ještě napájecí vodiče (a jejich napojení na elektrickou síť motorky). Pokud výše zmíněné postupy nepomohou, napište na j.vocelka@seznam.cz a zařízení reklamujte.

5 Palivovou hadičku čas od času překontrolujte (zejména čerstvě po montáži). Pokud by se palivo dostalo dovnitř tlakového čidla, dle údajů od výrobce by po několika dnech kontaktu s palivem přestalo fungovat. Záruční doba je 2 roky od data zakoupení. Na zařízení poskytuji záruční i pozáruční servis. Nedodržení tohoto návodu může být důvodem k neuznání reklamace. 8) Bezpečnostní upozornění -Palivoměr by měl být montován odbornou dílnou. Ledabyle provedená montáž palivových hadic může způsobit požár a následné poškození motocyklu i zdraví jezdce. -Nevhodně řešené elektrické připojení může vést k poškození tohoto i dalšího elektrického zařízení motocyklu -Nepatří do rukou dětem -Není schváleno pro provoz na pozemních komunikacích. Provoz zařízení je na vlastní zodpovědnost. 9) Likvidace Vysloužilé zařízení odevzdejte v místech určených pro sběr elektroodpadu. Obal vhoďte do příslušného kontejneru na tříděný odpad. Zařízení je vyrobeno v souladu se směrnicí RoHS.

Digitální palivoměr s tlakovým čidlem LSK 5001 v2.2

Digitální palivoměr s tlakovým čidlem LSK 5001 v2.2 Digitální palivoměr s tlakovým čidlem LSK 5001 v2.2 Děkuji, že jste projevili zájem o mé výrobky a prosím o pozorné pročtení tohoto návodu k použití. Obsahuje důležité informace ohledně instalace, nastavení

Více

Uživatelský manuál LSK FuelGaugePro Universal Sending Unit

Uživatelský manuál LSK FuelGaugePro Universal Sending Unit Uživatelský manuál LSK FuelGaugePro Universal Sending Unit Univerzální bezplovákový palivoměr Rev. 1.1, Datum: 29.11.2018 1 Obsah Popis zařízení...3 Obsah balení...3 Technická specifikace...4 Omezené použití...5

Více

Uživatelský manuál LSK FuelGaugePro Analog

Uživatelský manuál LSK FuelGaugePro Analog Uživatelský manuál LSK FuelGaugePro Analog Univerzální bezplovákový palivoměr s ručičkovým ukazatelem Rev. 1.1, Datum: 29.11.2018 1 Obsah Popis zařízení...2 Obsah balení...3 Technická specifikace...4 Omezené

Více

Uživatelský návod LSK FuelGaugePro2

Uživatelský návod LSK FuelGaugePro2 Uživatelský návod LSK FuelGaugePro2 Digitální bezplovákový palivoměr Děkujeme, že jste projevili zájem o naše výrobky a prosíme o pozorné pročtení tohoto návodu k použití. Obsahuje důležité informace ohledně

Více

Digitální palivoměr s tlakovým čidlem LSK FuelGaugePro

Digitální palivoměr s tlakovým čidlem LSK FuelGaugePro Digitální palivoměr s tlakovým čidlem LSK FuelGaugePro Děkuji, že jste projevili zájem o mé výrobky a prosím o pozorné pročtení tohoto návodu k použití. Obsahuje důležité informace ohledně instalace, nastavení

Více

Digitální palivoměr s tlakovým čidlem LSK FuelGaugePro

Digitální palivoměr s tlakovým čidlem LSK FuelGaugePro Digitální palivoměr s tlakovým čidlem LSK FuelGaugePro Děkuji, že jste projevili zájem o mé výrobky a prosím o pozorné pročtení tohoto návodu k použití. Obsahuje důležité informace ohledně instalace, nastavení

Více

Jednokanálový RC spínač 5A

Jednokanálový RC spínač 5A Jednokanálový RC spínač 5A RC-SW-001!!Před prvním zapojením a používáním přečtěte tento návod!! Výrobce: RCblik www.rcblik.cz Luděk Melichar info@rcblik.cz Hnátnice 248 +420 608 852 921 561 01 Popis: 1.

Více

BEZDRÁTOVÉ POKOJOVÉ ČIDLO CTC

BEZDRÁTOVÉ POKOJOVÉ ČIDLO CTC Návod na montáž a údržbu BEZDRÁTOVÉ POKOJOVÉ ČIDLO CTC CZ verze 1.0 Obsah 1. Instalace 1.1. Seznam dílů 1.2. Displej a LED 1.3. Umístění 1.4. Elektrické zapojení 2. První spuštění 3. Funkce 3.1. Nastavení

Více

Multifunkční otáčkoměr pro vestavbu do přístrojového panelu LSK 5005 rev4

Multifunkční otáčkoměr pro vestavbu do přístrojového panelu LSK 5005 rev4 Multifunkční otáčkoměr pro vestavbu do přístrojového panelu LSK 5005 rev4 Děkujeme, že jste projevili zájem o naše výrobky a prosíme o pozorné pročtení tohoto návodu k použití. Obsahuje důležité informace

Více

Solární okrasná zahradní fontána

Solární okrasná zahradní fontána 10031398 Solární okrasná zahradní fontána Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny k montáži, aby se zabránilo škodám

Více

Návod na obsluhu a údržbu

Návod na obsluhu a údržbu 1 Návod na obsluhu a údržbu 04-2016 VŠEOBECNÉ INFORMACE Tento návod představuje nedílnou součást výrobku, ke kterému byl přiložen, a musí být uchován pro budoucí potřebu. Pozorně si přečtěte upozornění

Více

Návod k obsluze SP-90ESD

Návod k obsluze SP-90ESD Návod k obsluze SP-90ESD Pozor! Před zahájením práce se seznamte s tímto návodem k obsluze. Technické údaje Pájecí stanice SP-90ESD Příkon 100 W Rozsah regulace teploty 200 C 450 C Teplotní stabilita ±

Více

Odvlhčovač vzduchu

Odvlhčovač vzduchu Odvlhčovač vzduchu 10030042 10030043 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

Věžový ventilátor

Věžový ventilátor 10031517 10031518 Věžový ventilátor Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

S10. Návod k obsluze. dla oprogramowania w ver. F03 oraz F0A

S10. Návod k obsluze.  dla oprogramowania w ver. F03 oraz F0A www.auraton.cz S10 Návod k obsluze dla oprogramowania w ver. F03 oraz F0A + 3 AURATON S10 Ovladač trojcestného ventilu AURATON S10 je ovladač určený k ovládání trojcestného ventilu. Zařízení otevírá a

Více

Solární fontána

Solární fontána 10032286 Solární fontána Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Pozorně si přečtěte příručku a dodržujte následující rady, abyste předešli poškození přístroje. Jakékoliv selhání způsobené

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

Relé výstražných světel - WLCR2 - (návod k použití)

Relé výstražných světel - WLCR2 - (návod k použití) Relé výstražných světel - WLCR2 - WLCR2 je relé výstražných světel pro montáž do vozidel z výroby nevybavených spínačem výstražných světel. Relé umožňuje spínání varovných světel nezávisle na přerušovači

Více

2. Obsah balení. 3. Přehled funkcí

2. Obsah balení. 3. Přehled funkcí Dennerle ph-controller Evolution DeLuxe Měří elektronicky hodnotu ph v akváriu a reguluje automaticky přidávání CO 2 Prosím, přečtěte si před uvedením do provozu pozorně celý tento návod k použití a zachovejte

Více

Návod k použití. Programovací přístroj P6. Důležité pokyny:

Návod k použití. Programovací přístroj P6. Důležité pokyny: Návod k použití Programovací přístroj P6 Důležité pokyny: Před montáží programovacího přístroje a jeho uvedením do provozu si prosím důkladně pročtěte tento návod k obsluze. Tento návod k obsluze uložte

Více

SI-7E20A-002 SI-7E20A-002-02 SERVISNÍ POKYNY SM-EC79. Kontrolní jednotka

SI-7E20A-002 SI-7E20A-002-02 SERVISNÍ POKYNY SM-EC79. Kontrolní jednotka SI-7E20A-002-02 SERVISNÍ POKYNY SI-7E20A-002 SM-EC79 Kontrolní jednotka SM-EC79 OBSAH n Použití kontrolní jednotky Postup vyhledávání problémů pomocí kontrolní jednotky 4 Problémy s přesmykačem nebo zadním

Více

NÁVOD K OBSLUZE PUMPA. Tlaková řídící jednotka PPC15-5. překlad původního návodu N NÁ ÁV VO OD D K K O OB BS SL LU UZ ZE E. Vydání k

NÁVOD K OBSLUZE PUMPA. Tlaková řídící jednotka PPC15-5. překlad původního návodu N NÁ ÁV VO OD D K K O OB BS SL LU UZ ZE E. Vydání k NÁVOD K OBSLUZE PUMPA Tlaková řídící jednotka PPC15-5 překlad původního návodu N NÁ ÁV VO OD D K K O OB BS SL LU UZ ZE E Vydání k 03.05.2018, 1 rev.3 Obsah 1 VLASTNOSTI... 3 2 BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY...

Více

motoalarm s dálkovým ovládáním SE 540

motoalarm s dálkovým ovládáním SE 540 Montážní a uživatelský manuál motoalarm s dálkovým ovládáním SE 540 Vážený zákazníku, děkujeme, že jste si vybral právě náš produkt a přejeme Vám mnoho spokojenosti při jeho používání. Při převzetí výrobku

Více

Záložní baterie pro napájení USB zařízení (5 V) a nouzové startování vozidla E-POWER. Uživatelská příručka

Záložní baterie pro napájení USB zařízení (5 V) a nouzové startování vozidla E-POWER. Uživatelská příručka 35940 Záložní baterie pro napájení USB zařízení (5 V) a nouzové startování vozidla E-POWER Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby.

Více

ASTAmini - návod Upozornění:

ASTAmini - návod Upozornění: ASTAmini - návod Děkuji a gratuluji Vám k zakoupení systému ASTAmini. Před prvním použitím si pečlivě přečtěte návod a uchovejte ho pro pozdější použití. Upozornění: Montáž systému může provádět jen osoba

Více

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-HT Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-HT 8355 Teplovzdušný ventilátor Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn.

Více

Relé výstražných světel - WLCR2 - (návod k použití)

Relé výstražných světel - WLCR2 - (návod k použití) Relé výstražných světel - WLCR2 - JB-ELEKTRONIK WLCR2 je relé výstražných světel pro montáž do vozidel z výroby nevybavených spínačem výstražných světel. Relé umožňuje spínání varovných světel nezávisle

Více

NEOSOLAR. Důležité! BlueSolar Regulátor nabíjení 12V 24V 20A. Uživatelská příručka. Vždy nejprve připojte baterie.

NEOSOLAR. Důležité! BlueSolar Regulátor nabíjení 12V 24V 20A. Uživatelská příručka. Vždy nejprve připojte baterie. Příloha NEOSOLAR Uživatelská příručka Důležité! Vždy nejprve připojte baterie. Pro 12V baterie používejte pouze 12V (36 článkové) solární panely. Pro 24V baterie používejte pouze 24V (72 článkové) solární

Více

Pokyny pro instalaci: Pokyny pro zapojení: Možnost rychlého spuštění:

Pokyny pro instalaci: Pokyny pro zapojení: Možnost rychlého spuštění: Tryska JLM Pokyny pro instalaci: Nainstalujte nádobu pro přísadu JLM v pevné vodorovné poloze na snadno přístupné místo bez vibrací, které zaručuje, že jsou přístupné přípojky na dně nádrže. Nádrž zatím

Více

ZÁHRADNÍ FONTÁNA Manuál

ZÁHRADNÍ FONTÁNA Manuál ZÁHRADNÍ FONTÁNA Manuál 10029039 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody

Více

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU

NÁVOD NA MONTÁŽ, OBSLUHU A ÚDRŽBU VMS-02C05 INFORMACE Všechny informace v NÁVODU K OBSLUZE musí být pečlivě přečteny a prostudovány. Věnujte pozornost provozním normám a VAROVNÝM hlášením. Jejich nerespektování může vést k poškození zařízení

Více

Místní zobrazovací jednotka LDU 401 NÁVOD K OBSLUZE. průmyslová elektronika

Místní zobrazovací jednotka LDU 401 NÁVOD K OBSLUZE. průmyslová elektronika průmyslová elektronika NÁVOD K OBSLUZE Místní zobrazovací jednotka LDU 401 Před prvním použitím jednotky si důkladně přečtěte pokyny uvedené v tomto návodu a pečlivě si jej uschovejte. Výrobce si vyhrazuje

Více

Triskin. Příručka o použití. Syncare Plus, s.r.o. Vranovská Brno tel: fax:

Triskin. Příručka o použití. Syncare Plus, s.r.o. Vranovská Brno tel: fax: Triskin Příručka o použití Syncare Plus, s.r.o. Vranovská 70 614 00 Brno tel: 548 521 611 fax: 548 521 230 e-mail: plus@syncare.cz www.syncare.cz Pro co nejlepší využití TRISKINU si, prosíme, důkladně

Více

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP18. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej!

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP18. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP18 Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! 1 VAROVÁNÍ Zařízení může obsluhovat pouze osoba seznámená s návodem k obsluze. Zařízení

Více

NÁVOD K POUŽITÍ DIGITÁLNÍ SKENER VÝSKYTU RADONU. Radon skener 3000

NÁVOD K POUŽITÍ DIGITÁLNÍ SKENER VÝSKYTU RADONU. Radon skener 3000 NÁVOD K POUŽITÍ DIGITÁLNÍ SKENER VÝSKYTU RADONU Radon skener 3000 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení digitálního skeneru výskytu radonu. Věříme, že Vám přístroj bude spolehlivě sloužit k Vaší

Více

Elektrická topná tyč s termostatem a dálkovým ovládáním. Ovladač topné tyče s termostatem Dálkový ovladač. Návod k obsluze a instalaci

Elektrická topná tyč s termostatem a dálkovým ovládáním. Ovladač topné tyče s termostatem Dálkový ovladač. Návod k obsluze a instalaci Elektrická topná tyč s termostatem a dálkovým ovládáním Ovladač topné tyče s termostatem Dálkový ovladač Návod k obsluze a instalaci BEZPEČNOSTNÍ POKYNY: 1. Topnou tyč lze instalovat pouze do elektrické

Více

AX-C800 Návod k obsluze

AX-C800 Návod k obsluze AX-C800 Návod k obsluze Bezpečnostní pokyny Abyste se vyhnuli úrazu elektrickým proudem nebo zranění: Nikdy nepřipojujte do dvou vstupních zdířek nebo do libovolné vstupní zdířky a uzemněné kostry napětí

Více

Pozn.: Monostabilní relé přepíná pouze v případě, že je přístroj pod napětím.

Pozn.: Monostabilní relé přepíná pouze v případě, že je přístroj pod napětím. Návod k obsluze DIGITÁLNÍ SPÍNACÍ HODINY S JEZDCI Čtěte pozorně všechny instrukce Elektronické časové spínače s programováním denním (Micro D) nebo týdenním (Micro W) k ovládání elektrických zařízení.

Více

FB-Powerboat. Dálkové ovládání - návod v češtině. 433,9 MHz

FB-Powerboat. Dálkové ovládání - návod v češtině. 433,9 MHz FB-Powerboat Dálkové ovládání - návod v češtině 433,9 MHz 1 O tomto návodu Před použitím stropního ventilátoru CasaFan si pozorně přečtěte tyto pokyny. Ponechte si tento manuál po ruce. Nikdy nepřenechejte

Více

Řídící jednotka YP-12-009 s LCD displejem pro motory 36V úhel hallových sond 120 max. 250W. Návod k obsluze

Řídící jednotka YP-12-009 s LCD displejem pro motory 36V úhel hallových sond 120 max. 250W. Návod k obsluze Řídící jednotka YP-12-009 s LCD displejem pro motory 36V úhel hallových sond 120 max. 250W Návod k obsluze Vlastnosti: Napájecí napětí 36V Pro motory 250W s hallovými sondami v úhlu 120 Podpora PAS s možností

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Bezdrátový měřič spotřeby HA-102

NÁVOD K OBSLUZE. Bezdrátový měřič spotřeby HA-102 NÁVOD K OBSLUZE Bezdrátový měřič spotřeby HA-102 Obsah balení 1) Hlavní jednotka 2) Bezdrátový vysílač + čidlo 3) USB mini / USB 2.0 kabel Popis produktu Zařízení slouží k bezdrátovému měření spotřeby

Více

Kosmetické zrcátko Návod k obsluze

Kosmetické zrcátko Návod k obsluze Kosmetické zrcátko Návod k obsluze CZ Před použitím kosmetického zrcátka se, prosím, seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním výrobků podobného typu. Kosmetické

Více

POKOJOVÁ STANICE ESTER 04.1

POKOJOVÁ STANICE ESTER 04.1 POKOJOVÁ STANICE ESTER 04.1 Návod k obsluze Pokojová stanice ESTER je určena pro vzdálené ovládání počítače ESRAK, monitoring automatické kotelny s možností úpravy parametrů bez nutnosti přítomnosti obsluhy

Více

Měřič impedance. Návod k použití

Měřič impedance. Návod k použití Měřič impedance Návod k použití Bezpečnostní upozornění Před použitím měřicího přístroje si důkladně přečtěte tento návod. Měřicí přístroj používejte pouze způsobem uvedeným v tomto návodu. Nepoužívejte

Více

Návod na montáž a používání kolečka SW6, SW8, SW10 s pohonem.

Návod na montáž a používání kolečka SW6, SW8, SW10 s pohonem. Návod na montáž a používání kolečka SW6, SW8, SW10 s pohonem. Vážený zákazníku, jsme velmi rádi, že jste se rozhodli pro koupi našeho kolečka a přejeme Vám, abyste měli z jeho používání užitek a radost.

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem ds-1568 / ds-1738 TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 / 17,3 palců HDMI vstupem Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled...2

Více

MP15 - Dosiflex. Návod k obsluze. Kompletní sada. Serigstad ČR s.r.o. www.serigstad.cz ISO 9001

MP15 - Dosiflex. Návod k obsluze. Kompletní sada. Serigstad ČR s.r.o. www.serigstad.cz ISO 9001 MP15 - Dosiflex Návod k obsluze Serigstad ČR s.r.o Pod Zámkem 105 262 03 Nový Knín - Sudovice Czech Republic Tel. +420 314 003 103 Mob +420 776 075 121 www.serigstad.cz ISO 9001 Kompletní sada Prezentace

Více

ČEŠTINA...8. Návod k použití digestoŕe

ČEŠTINA...8. Návod k použití digestoŕe CZ ČEŠTINA...8 Návod k použití digestoŕe 2x 2x 2x 3.9x9.5mm 2x 3.9x6mm ø 15cm ø 12.5cm 8x 8x 4.8x38mm 4x 3.4x15mm 2x 2 !! L = 65 cm min. 1A Ø150mm Ø150mm 1B Ø125 Ø125mm Ø150 3 2 5 3 160 mm 160 mm 6 55

Více

Univerzální mikroprocesorová řídicí jednotka čerpadla

Univerzální mikroprocesorová řídicí jednotka čerpadla Firma TMK sp.j. Września Szosa Witkowska 105 tel./fax +48 61 437 97 www.tmk.com.pl Univerzální mikroprocesorová řídicí jednotka čerpadla MTS 100 Návod k obsluze a instalaci Použití Řídicí jednotka je určena

Více

Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22. Úvod. Popis instalace: Poznámky k režimům:

Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22. Úvod. Popis instalace: Poznámky k režimům: Univerzální autoalarm s imobilizérem PAA-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Úvod Děkujeme za nákup sady autoalarmu PAA-02 a modulu centrálního zamykání PCE-22. Jde o zařízení umožňující střežit

Více

Manuál k pracovní stanici SR500

Manuál k pracovní stanici SR500 Manuál k pracovní stanici SR500 Obsah Manuál k pracovní stanici SR500...1 1. Bezpečnostní pokyny...2 1.1 Instalace a uvedení do provozu...2 1.2 Odpovědnost za škody...2 1.3 Popis symbolů...2 2. Instalace...3

Více

Parkovací systém PWE-47 návod k použití

Parkovací systém PWE-47 návod k použití Parkovací systém PWE-47 návod k použití Úvod Děkujeme za nákup parkovacího systému PWE-47 (v původním anglickém návodu je označen jako AX- E504W). Parkovací systém je technický produkt využívající (podobně

Více

Instalační návod. Souprava digitálního tlakoměru BHGP26A1

Instalační návod. Souprava digitálního tlakoměru BHGP26A1 Instalační návod Souprava digitálního tlakoměru BHGP6A BHGP6A Souprava digitálního tlakoměru Instalační návod Obsah Strana Instalace Příslušenství... Instalace... Pracovní postup... Provozní kontrola...

Více

Výklopný displej 13,3 a výměnnými kryty

Výklopný displej 13,3 a výměnnými kryty DS-X13AV Výklopný displej 13,3 a výměnnými kryty Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby. 1 Obsah Úvodní informace...

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (FM-MASTER 1) Obj. č.: (FM-MASTER 2) Obj. č.: (FM-MASTER 3) Obj. č.: (4 zásuvky)

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: (FM-MASTER 1) Obj. č.: (FM-MASTER 2) Obj. č.: (FM-MASTER 3) Obj. č.: (4 zásuvky) NÁVOD K OBSLUZE Obj. č.: 57 20 19 (FM-MASTER 1) Obj. č.: 57 20 20 (FM-MASTER 2) Obj. č.: 57 20 30 (FM-MASTER 3) Obj. č.: 57 20 21 (4 zásuvky) 2 Úvod Spolehlivé a pohodlné řešení připojení různých spotřebičů

Více

NÁVOD K OBSLUZE EUFAB. Automobilový zabezpečovací systém s dálkovým ovládáním. Obj. č.: 85 28 60

NÁVOD K OBSLUZE EUFAB. Automobilový zabezpečovací systém s dálkovým ovládáním. Obj. č.: 85 28 60 NÁVOD K OBSLUZE EUFAB Automobilový zabezpečovací systém s dálkovým ovládáním Obj. č.: 85 28 60 OBSAH Strana Obsah... 1 Záruční list... 2 Úvod o montáži... 3 A) Instalace zabezpečovacího systému... 3 alarm...

Více

Osobní váha s fotorámečkem Návod k použití

Osobní váha s fotorámečkem Návod k použití CZ Osobní váha s fotorámečkem Návod k použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za důvěru, kterou jste nám projevil nákupem tohoto výrobku. Věříme že s ním budete plně spokojen. Tento návod slouží pro efektivní

Více

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP32 / 42. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej!

KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP32 / 42. Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! KOMPRESOROVÁ AUTOCHLADNIČKA ARIE BP32 / 42 Návod k obsluze Pozorně si přečtěte tento návod k obsluze a dodržujte jej! 1 VAROVÁNÍ Zařízení může obsluhovat pouze osoba seznámená s návodem k obsluze odvlhčovače.

Více

MP15 - Dosiflex. Návod k obsluze. Kompletní sada. Serigstad ČR s.r.o. www.serigstad.cz ISO 9001. Horní Vilímeč 29 394 68 Žirovnice Czech Republic

MP15 - Dosiflex. Návod k obsluze. Kompletní sada. Serigstad ČR s.r.o. www.serigstad.cz ISO 9001. Horní Vilímeč 29 394 68 Žirovnice Czech Republic MP15 - Dosiflex Návod k obsluze Serigstad ČR s.r.o Horní Vilímeč 29 394 68 Žirovnice Czech Republic Te/faxl.: +420 565 495 075 Mob +420 776 075 121 www.serigstad.cz ISO 9001 Kompletní sada Prezentace Děkujeme

Více

Instalační návod. Dálkový ovladač BRC1D528

Instalační návod. Dálkový ovladač BRC1D528 BRCD58 3 S M S M PCB 4 3 7 5 6 4 5 6 a b c 4 3 UNIT No. GROUP SETTING d e P P P P 7 7 6 5 8 3 + 4 5 6 8 . BRCD58 PŘED SPUŠTĚNÍM JEDNOTKY SI POZORNĚ PŘEČTĚTE TUTO PŘÍRUČKU. NEZAHAZUJTE JI. ULOŽTE SI JI

Více

SORKE TPC SALDA. Dotykový programovatelný ovladač. Příručka pro uživatele TPC

SORKE TPC SALDA. Dotykový programovatelný ovladač. Příručka pro uživatele TPC SALDA Dotykový programovatelný ovladač TPC Příručka pro uživatele TPC Dotyková obrazovka Nastavení a zobrazení teploty vstupního vzduchu Nastavení a zobrazení rychlosti otáčení motoru ventilátoru Zobrazení

Více

ADEX SL3.3 REGULÁTOR KOTLE VARIMATIK

ADEX SL3.3 REGULÁTOR KOTLE VARIMATIK KTR U Korečnice 1770 Uherský Brod 688 01 tel. 572 633 985 s.r.o. nav_sl33.doc Provedení: Skříňka na kotel ADEX SL3.3 REGULÁTOR KOTLE VARIMATIK Obr.1 Hmatník regulátoru ADEX SL-3.3 1. POPIS REGULÁTORU Regulátor

Více

Multifunkční zobrazovací jednotka. Uživatelský manuál

Multifunkční zobrazovací jednotka. Uživatelský manuál Multifunkční zobrazovací jednotka Uživatelský manuál Úvod Multifunkční zobrazovací jednotka InfoBoardDisplay (IBD) poskytuje řidičům přímo ve vozidle různé aktuální provozní informace. Údaje o přesném

Více

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce

Technické údaje. Bezpečnostní instrukce VYSAVAČ 10030310 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené nedodržením

Více

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití

Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití - 1 - - 2 - Pro suché použití Pro mokré vnitřní použití Pro mokré vnější použití 1. Motorová hlava. 1400 W, jmenovité napětí: 230 V ~ 50 Hz, délka kabelu 4,0 m 2. spínač ON / OFF 3. Vypouštěcí hadice.

Více

Solární fontána

Solární fontána Solární fontána 10027997 Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Pozorně si přečtěte příručku a dodržujte následující rady, abyste předešli poškození přístroje. Jakékoliv selhání způsobené

Více

FUJITSU GENERAL TECHNICKÝ MANUÁL

FUJITSU GENERAL TECHNICKÝ MANUÁL Modul pro nízko teplotní chlazení s použitím venkovních jednotek FUJITSU GENERAL TECHNICKÝ MANUÁL Ovládání inverteru s gerulací teploty 99320 UTI-GDX Pro venkovní jednotky FUJITSU GENERAL: AOYG xx L POUŽITÍ

Více

Zahradní solární fontána

Zahradní solární fontána 10031000 Zahradní solární fontána Vážený zákazníku, Blahopřejeme k nákupu tohoto zařízení. Pozorně si přečtěte příručku a dodržujte následující rady, abyste předešli poškození přístroje. Jakékoliv selhání

Více

Automatický zavlažovací systém

Automatický zavlažovací systém 10031357 Automatický zavlažovací systém Rozsah dodávky Obrázek Dĺ Počet Ovladač 1 Vodní pumpa 1 Napájení 1 Souprava proti sifonu 1 Konektor pro čtyři připojení 1 Konektor pro tři připojení 30 2 Koncové

Více

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců

TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců IC 1549 / IC 1549gr TFT LCD monitor s úhlopříčkou 15,6 palců Uživatelská příručka Před prvním použitím tohoto zařízení si prosím pečlivě přečtěte tuto příručku. Obsah Vnější pohled... 2 Schéma zapojení...

Více

Návod k použití PRODUKT: LED PANEL TYP: AE-IPAN

Návod k použití PRODUKT: LED PANEL TYP: AE-IPAN Návod k použití PRODUKT: LED PANEL TYP: AE-IPAN Vážení uživatelé, děkujeme Vám, že jste si vybrali produkt od společnosti Anadem Europe, která se zaměřuje na moderní LED osvětlovací techniku, LED světelné

Více

Univerzální autoalarm s imobilizérem a dálkovým startem PAS-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22

Univerzální autoalarm s imobilizérem a dálkovým startem PAS-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Univerzální autoalarm s imobilizérem a dálkovým startem PAS-02 Univerzální modul centrálního zamykání PCE-22 Úvod Děkujeme za nákup sady autoalarmu PAS-02 a modulu centrálního zamykání PCE-22. Jde o zařízení

Více

MT /2 Měřič Kapacity

MT /2 Měřič Kapacity MT-5110 3 1/2 Měřič Kapacity Provozní Manuál 1. VLASTNOSTI Snadné a přesné odečtení hodnoty. Vysoká přesnost měření. Měření je možno uskutečnit i v přítomnosti silných magnetických polí. LSI-obvod poskytuje

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č NÁVOD K OBSLUZE Obj. č. 4800091 1. Montáž MK134 Generátor zvuku parní lokomotivy s píšťalou Generuje zvuk staré parní lokomotivy Nastavitelná rychlost a hlasitost Výborný pro modely lokomotiv, rozhlasové

Více

Indukční deska

Indukční deska Indukční deska 10012197 Vážený zákazníku, gratulujeme Vám k zakoupení produktu. Prosím, důkladně si pozorně manuál a dbejte na následující pokyny, aby se zabránilo škodám na zařízení. Za škody způsobené

Více

EUROSTER 506 návod k použití LOGITRON s.r.o. str 1

EUROSTER 506 návod k použití LOGITRON s.r.o. str 1 EUROSTER 506 návod k použití LOGITRON s.r.o. str 1 Euroster 506 1. ÚVOD Euroster regulátor 506 je navržen tak pro řízení systémů podlahového vytápění elektrického, vodního, plynového apod. Disponuje dvěmi

Více

BEZDRÁTOVÉ TLAÈÍTKO. - VYSÍLAÈ PRO OVLÁDÁNÍ PØIJÍMAÈÙ ØADY PH-WS0x. prvek systému PocketHome slouží ke změně stavu přijímačů PH-WS0x (ON/OFF)

BEZDRÁTOVÉ TLAÈÍTKO. - VYSÍLAÈ PRO OVLÁDÁNÍ PØIJÍMAÈÙ ØADY PH-WS0x. prvek systému PocketHome slouží ke změně stavu přijímačů PH-WS0x (ON/OFF) PH-WS33 BEZDRÁTOVÉ TLAÈÍTKO - VYSÍLAÈ PRO OVLÁDÁNÍ PØIJÍMAÈÙ ØADY PH-WS0x prvek systému PocketHome slouží ke změně stavu přijímačů PH-WS0x (ON/OFF) POPIS Vysílač PH-WS33 slouží pro ovládání prvků systému

Více

Regulátor nabíjení HP2430-HP A

Regulátor nabíjení HP2430-HP A Regulátor nabíjení HP2430-HP4840 30-60A Úvod : 1. 12V / 24 V systémové napětí je automaticky rozpoznáno 2. nabíjecí program pro hermetické, gelové, zaplavené olověné baterie a lithiové baterie je k dispozici

Více

Uživatelská příručka. LONGY.cz

Uživatelská příručka. LONGY.cz Uživatelská příručka Úvod: Hodiny ADILOCK II jsou originální světelné hodiny zobrazující čas pomocí barevných LED diod. Barvy jednotlivých ručiček, loga a vnitřního ciferníku lze vybírat z pestré škály

Více

Uživatelský Návod HUD 01

Uživatelský Návod HUD 01 Uživatelský Návod HUD 01 Úvod o produktu Děkujeme že jste si zakoupili náš automobilový "Head Up" displej, ve zkratce "HUD" displej vztyčená hlava, zařízení které umožňuje řidiči dívat vpřed na cestu a

Více

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth Model: Fantec SB-200BT Příručka v Češtině Technické specifikace: Rozměry (Š x V x H): 340 x 110 x 110 mm Výstupní výkon: 24W (2 x 12W) RMS Verze rozhraní

Více

Termostat programovatelný TP08

Termostat programovatelný TP08 Návod k použití Termostat programovatelný TP8 V 1.1 Popis Programovatelný termostat pro ovládání topení nebo klimatizace. Při provozu ukazuje skutečnou teplotu v prostoru, čas a den v týdnu, zvolený program,

Více

WiFi spínač ovládaný telefonem. Sonoff Pasiv 12V

WiFi spínač ovládaný telefonem. Sonoff Pasiv 12V WiFi spínač ovládaný telefonem Sonoff Pasiv 12V WiFi modul Sonoff Pasiv 12V je určen k ovládání externích spotřebičů vzdáleně přes internet. Využívá Cloud systému pro jednoduché připojení do WiFi sítě

Více

Důležité! PWM BlueSolar regulátor LIGHT 12V 24V 5A 12V 24V 10A. Uživatelská příručka. Vždy nejprve připojte baterie.

Důležité! PWM BlueSolar regulátor LIGHT 12V 24V 5A 12V 24V 10A. Uživatelská příručka. Vždy nejprve připojte baterie. EN CZ Příloha Uživatelská příručka Důležité! Vždy nejprve připojte baterie. Pro 12V baterie používejte pouze 12V (36 článkové) solární panely. Pro 24V baterie používejte pouze 24V (72 článkové) solární

Více

Montážní návod k rozšiřujícímu modulu ARM-03M

Montážní návod k rozšiřujícímu modulu ARM-03M Montážní návod k rozšiřujícímu modulu ARM-03M 1. Připojení a popis konektorů modulu ARM-03M Vážené zákaznice, vážení zákazníci, děkujeme Vám za nákup tohoto výrobku. Tento výrobek splňuje zákonné, národní

Více

LED PODSVÍCENÍ AUTOMOBILU -PULZUJÍCÍ

LED PODSVÍCENÍ AUTOMOBILU -PULZUJÍCÍ Sada pro podsvícení automobilu s plně nastavitelným pulzujícím režimem, známým z počítačové hry NFS Underground. 2, nebo 4 velmi výkonné, hliníkové LED lišty se silně rozptýleným světelným tokem. LED PODSVÍCENÍ

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

Úvod. Rozlišení režimů. Technická data

Úvod. Rozlišení režimů. Technická data Úvod Všeobecné informace Série R8300 digitální topící termostat využívá předností mikro-počítačových ovládacích čipů, rozpoznávající teplotu díky vnitřním a venkovním senzorům. Porovnáním nastavených teplot

Více

Digitální tlakový spínač DPC-10. Návod k montáži a obsluze

Digitální tlakový spínač DPC-10. Návod k montáži a obsluze Digitální tlakový spínač DPC-10 Návod k montáži a obsluze PROHLÁŠENÍ O SHODĚ V souladu s nařízením následujících evropské směrnice pro elektromagnetickou kompatibilitu: 2004/108/EC Výrobce, EVAK PUMP TECHNOLOGY

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE

UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE TB01-3000 Strana 1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL NÁVOD K OBSLUZE ELEKTRONICKÁ PŘEDVÁŽKA TB01 3000 Dovozce do ČR: ZEMAN Váhy s.r.o. Vranovská 699/33, 61400 Brno IČ 01804758 Tento soubor je chráněn autorskými právy

Více

Jak pracovat s LEGO energometrem

Jak pracovat s LEGO energometrem Obnovitelná energie Jak pracovat s LEGO energometrem Obsah 1. Energometr popis zařízení... 3 2. Připojení zásobníku energie... 3 3. Nabití a vybití... 4 3.1 Nabití a vybití s použitím LEGO bateriového

Více

VENKOVNÍ IR KAMERA VS-1132NSNH-2LL PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ

VENKOVNÍ IR KAMERA VS-1132NSNH-2LL PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ VENKOVNÍ IR KAMERA VS-1132NSNH-2LL PŘÍRUČKA PRO INSTALACI A PROVOZ PŘED ZAPOJENÍM PŘÍSTROJE SI, PROSÍM, NEJPRVE PEČLIVĚ PŘEČTĚTE TUTO PŘÍRUČKU Bezpečnostní upozornění Dodržte předepsané provozní podmínky

Více

DVR68WIFI. Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka. Uživatelská příručka

DVR68WIFI. Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka. Uživatelská příručka DVR68WIFI Profesionální univerzální FULL HD černá skříňka Uživatelská příručka DVR kamera je určena k instalaci ke zpětnému zrcátku - profesionální řešení. Obsah Obsah... 2 Technické specifikace... 2 Popis

Více

NSP-2050/3630/6016 NAPÁJECÍ ZDROJ S MOŽNOSTÍ PŘEPÍNÁNÍ PROVOZNÍHO MÓDU

NSP-2050/3630/6016 NAPÁJECÍ ZDROJ S MOŽNOSTÍ PŘEPÍNÁNÍ PROVOZNÍHO MÓDU NSP-2050/3630/6016 NAPÁJECÍ ZDROJ S MOŽNOSTÍ PŘEPÍNÁNÍ PROVOZNÍHO UŽIVATELSKÝ NÁVOD Uložte tento uživatelský návod na bezpečném místě aby bylo možno do něj rychle nahlédnout v případě potřeby. Tento uživatelský

Více

Digitální multimetr Kat. číslo

Digitální multimetr Kat. číslo Digitální multimetr Kat. číslo 111.4020 Strana 1 z 6 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY Tento multimetr je vyroben v souladu s normou IEC 1010, platnou pro elektronické měřicí přístroje kategorie přepětí CAT II a třídy

Více

PT6300. Návod k použití

PT6300. Návod k použití PT6300 Návod k použití VŠEOBECNÉ INFORMACE Účelem tohoto uživatelského manuálu je poskytnout všeobecné informace o pokladním terminálu PT6300 a ukázat uživatelům jak provádět hardwarovou konfiguraci systému.

Více

Elektrický průtokový výměník tepla pro ohřev vody v bazénech COMPACTO

Elektrický průtokový výměník tepla pro ohřev vody v bazénech COMPACTO Elektrický průtokový výměník tepla pro ohřev vody v bazénech COMPACTO NÁVOD NA INSTALACI A UVEDENÍ DO PROVOZU Kód: 08756 3 kw 08757 6 kw 08758 9 kw 08759 12 kw 08760 18 kw Oranžová kontrolka (alarm) Tato

Více

Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky IB-2084 N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í

Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky IB-2084 N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í Analogový telefonní přístroj s velkými tlačítky N Á V O D K P O U Ž Í V Á N Í 2 VLASTNOSTI 9 Tlačítek přímých pamětí s piktogramy 3 Tlačítka nouzové volby Nastavení hlasitosti zvuku (20dB) Nastavení hlasitosti

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20

NÁVOD K OBSLUZE. Zimní sada SWK-20 NÁVOD K OBSLUZE Zimní sada SWK-20 - plynulá regulace otáček ventilátoru - ovládání ohřívače podle okolní teploty -alarm při vysoké kondenzační teplotě - zobrazení aktuální teploty - mikroprocesorové řízení

Více