ADU 5. Destilační automat. ::: Volatility... Distillation

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ADU 5. Destilační automat. ::: Volatility... Distillation"

Transkript

1 ADU 5 Destilační automat ::: Volatility... Distillation

2 Atmosférická destilace Destilační zkoušky jsou využívány k charakterizaci petrochemických produktů. Takto stanovené vlastnosti popisující těkavost jsou kritickým parametrem pro výkonnostní a bezpečnostní charakteristiku uhlovodíkových paliv. Destilace ropných produktů dle ASTM D86 je prakticky nejpoužívanější metodou pro stanovení teplotního rozsahu bodů varu ropných produktů. Díky své jednoduchosti je metoda dobře etablovaná a stále poskytuje nejlepší základ charakteristiky těchto materiálů a popis jejich zpracování. ADU 5 je plně automatický stolní analyzátor ovládaný dotykovým displejem. Je ideálním nástrojem k vysoce přesnému stanovení destilační křivky všech ropných produktů. Jednotka je připravena rovněž na automatickou detekci suchého bodu. Průběh testu i jeho výsledky zcela odpovídají ASTM D86 (Group 0, 1, 2, 3, 4), D850, D1078, ISO 3405, IP 123, IP 195. Princip stanovení Podle přesného popisu v příslušných normách je daný objem vzorku umístěn do destilační baňky a destilován za podmínek uvedených v normě. Při zahřívání vzorku se vytvářejí páry, které se ochlazují v kondenzační trubici a kondenzát je jímán do kalibrovaného válce. Během testu jsou pečlivě zaznamenávány hodnoty nadestilovaného objemu oproti teplotě a času.

3 Předpoklady Optimalizace ohřevu ADU 5 dle zvoleného programu automaticky doporučí nejvhodnější podmínky destilace. Tato funkce zajišťuje správnou rychlost destilace i pro komplikované směsné vzorky. Díky rychlé odezvě topného systému je možné udržovat rychlost destilace azeotropických vzorků obsahujících etanol po celou dobu testu v rozmezí 4 ml až 5 ml tak, jak je uvedeno v ASTM D86. Nastavení ohřevu destilace posledních 5 ml je prováděno plně automaticky. V případě potřeby nabízí systém po ukončení testu automaticky optimalizované hodnoty pro správné nastavení ohřevu. Vynikající přesnost Díky vynikající teplotní stabilitě komory pro jímání kondenzátu, automatické korekci výsledků na standardní tlak a perfektnímu řízení rychlosti destilace garantuje ADU 5 vysoce přesné opakovatelné a reprodukovatelné výsledky. Inovativní software ADU 5 je vybaven kompletně novým obslužným softwarem nabízejícím možnost adaptace na uživatelské programy. Obsluha celého systému je tak maximálně zjednodušená. Vysoká úroveň bezpečnosti ADU 5 splňuje nejpřísnější požadavky na bezpečnost ve své třídě a je ve shodě s požadavky nejnovější verze ASTM D86. Systém je vybaven hasicím systémem, který může být připojen ke zdroji N 2 nebo CO 2. Funkce automatického vypnutí a detekce nízké hladiny chladicí kapaliny zabraňuje přehřátí systému. Software umožňuje selektivní přístup k jednotlivým funkcím na základě různých uživatelských hladin přístupných po zadání hesla. Rozšířený počet aplikací ADU 5 nabízí řadu nových aplikací: ``Stanovení cetanového indexu po zadání hodnoty hustoty ``Automatickou detekci suchého bodu jako volitelné příslušenství ``Přípravu 10 % zbytku pro EN ISO ``Výpočet indexu jízdních vlastností (DI) po zadání objemu etanolu ``Rozšířený teplotní rozsah kondenzátoru (0 C až 80 C) a teplotní sondy (0 C až 450 C)

4 Inovativní software Software ADU 5 umožňuje snadnou úpravu podle požadované analýzy. Ovládací software je plně nastavitelný podle požadavku uživatele. Z hlavního menu lze zvolit různé typy displejů podle toho, které hodnoty je zapotřebí zobrazit. Každý individuální parametr zobrazený v hlavním menu je možné změnit vteřinovým stiskem dané ikonky. Všechna data jsou během testu k dispozici. Zvětšené hodnoty nominálních teplot se zobrazí při navigaci na postranní lištu a lze je upravovat během počáteční fáze ohřevu. Tlačítko "quick setting" umožňuje rychlou a jednoduchou úpravu nejdůležitějších parametrů destilace. Pomocí ikonky "based on" lze jednoduše kopírovat jednotlivé programy. Na postranní lištu je možné přidat oblíbená okna umožňující rychlou a jednoduchou navigaci v menu. Díky možnosti zvětšení jednotlivých grafů lze jejich průběh a hodnoty snadno sledovat. Tabulku pevných bodů, která zobrazuje výsledky destilace, lze editovat dokonce po ukončení testu a lze tak vyhodnotit i jiná data než hodnoty specifikované ve standardních metodách. Manuálně aplikovaná křivka ohřevu ADU 5 umožňuje manuální aplikaci křivky ohřevu. Po úspěšném dokončení testu lze křivku ohřevu aplikovat při příštím testu stejného typu vzorku. Zkopírováním programu a aktivací funkce "use manual heating curve" v rychlém nastavení se křivka zobrazí v okně na displeji, kde je možné ji před spuštěním dalšího testu upravit. Automatické řízení ohřevu ADU 5 bude pro tento test zablokováno. Tato funkce umožňuje optimalizaci výkonu destilace zvláště potom pro komplikované směsné vzorky, jako např. benzínů s příměsí etanolu a garantuje maximální přesnost pro zvolené vzorky.

5 Statistika Software ADU 5 nabízí přehledně uspořádané odpovídající statistická data. U zvolených vzorků program automaticky vyhodnocuje střední hodnotu, maximum a minimum a standardní odchylku Lze volit mezi různými specifickými body: ``Počátek destilace (IBP) ``Korigovaná teplota ``Teplota vypařování ``Konec destilace (EP)

6 Příslušenství Standardní příslušenství Pro možnost okamžitého provedení všech testů dle ASTM D86 skupina 1 až 4, je součástí dodávky ADU 5 vestavěný chladicí systém a následující příslušenství: ``125 ml destilační baňka ``100 ml kalibrovaný válec ``5 ml válec pro měření zbytku ``Sonda pro měření teploty par s centrovací pomůckou ``Topné desky s otvory 38 mm a 50 mm ``Připojení baňky ``Zachycovač kapek ``Pomůcka pro čištění kondenzační trubice ``300 ml testovací vzorek s varnými kamínky Speciální příslušenství ADU 5 umožňuje provádění testů v celém aplikačním rozsahu s nezbytným příslušenstvím pro ASTM D86 skupina 0 a destilaci rozpouštědel. ``200 ml destilační baňka ``Senzor pro detekci suchého bodu pro 125 ml a 200 ml ``Topné desky s otvory 25 mm a 32 mm Detekce suchého bodu ADU 5 umožňuje rovněž automatickou detekci suchého bodu. Před skleněné okénko dvířek topné komory je možné umístit antireflexní desku. Je tak umožněno snadnější sledování procesu destilace.

7 Specifikace Standardní metody ASTM D86 (Group 0, 1, 2, 3, 4), ASTM D850, ASTM D1078, ISO 3405, IP 123, IP 195. Technické specifikace Testovací programy ``ASTM D86 Group 0 až 4 ``ASTM D850 IBP < 112 C ASTM D850 IBP = 112 C až 145 C ASTM D850, IBP > 145 C ``ASTM D1078 IBP < 50 C ASTM D1078 IBP = 50 C až 70 C ASTM D1078 IBP = 70 C až 150 C ASTM D1078 IBP > 150 C ``ISO 3405 Group 0 až 4 ``Hexadekan, toluen a 231 uživatelských programů Provoz Rozsah teploty: ``Teplota vypařování: 0 C až 450 C ``Teplota kondenzátoru: 0 C až 80 C ``Teplota komory: 0 C až 50 C Měřicí systém ``Pt100 teplotní senzor par (korekce na vyvíjející se páry je automaticky aplikována) ``Detekce objemu pomocí statických optických závor Chlazení Vestavěný chladicí systém používající směs vody a etanolu Tlakový senzor Senzor na měření barometrického tlaku (výsledky jsou automaticky korigovány na standardní tlak) Cetanový index Automatický výpočet cetanového indexu po zadání hodnoty hustoty Driveability index Automatický výpočet driveability indexu po zadání hodnoty obsahu etanolu Bezpečnostní ``Ochrana proti přehřátí, automatické vypnutí charakteristiky ``Ochrana proti přetečení, automatické vypnutí ``Automatický hasicí systém ``Ochrana heslem ``Detekce nízké hladiny chladicí kapaliny Detektory ``Detekce nízké hladiny chladicí kapaliny ``Detekce přítomnosti válce pro jímání destilátu (včetně přítomnosti kapaliny ve válci) ``Detekce zachycovače kapek ``Detekce Pt100 teplotního senzoru ``Detekce senzoru pro suchý bod ``Detekce správné pozice komory ``Detekce připojení nebo závady na senzorech Jednotky měření Jako jednotky lze zvolit C a F stejně jako kpa, mbar, psi, hpa, mmhg a mwc Počet operátorů Až 50 Jazyky Angličtina a němčina Dokumentace Paměť 500 výsledků Export dat ``Export naměřených dat na paměťový disk (pdf, Excel) ``Tisk dat na tiskárnu se zásobním válečkem papíru nebo jakoukoliv tiskárnu dodávanou Anton Paar Rozhraní USB, RS232, LAN Možnosti zadání dat Klávesnice, myš, čtečka čárových kódů Displej Barevná dotyková obrazovka Požadavky na zdroje a rozměry Napájení 230 V, 50 Hz, 3000 W Plyny Dusík nebo CO 2 (6 bar až 12 bar) Rozměry: 410 mm x 650 mm x 850 mm (š x h x v) Hmotnost 54 kg Volitelné příslušenství Tiskárna, čtečka čárových kódů, CRM referenční materiál, antireflexní destička, senzor pro detekci suchého bodu ve 125 ml a 200 ml destilační baňce, skleněné nádobí pro destilační zkoušku skupiny 0 a rozpouštědel

8 Změny systému vyhrazeny 03/14 H15IP002CZ-B

Stabinger Viskozimetr SVM 3001

Stabinger Viskozimetr SVM 3001 Stabinger Viskozimetr SVM 3001 Nové charakteristiky Nový rozměr měření Pro měření viskozity olejů a paliv je důležité, aby byly přesné a zcela v souladu s požadavky. Nabízejí se zde dva základní postupy:

Více

DESTILAČNÍ ZKOUŠKA PALIV

DESTILAČNÍ ZKOUŠKA PALIV VYSOKÁ ŠKOLA CHEMICKO-TECHNOLOGICKÁ V PRAZE Fakulta technologie ochrany prostředí Ústav technologie ropy a alternativních ativních paliv DESTILAČNÍ ZKOUŠKA PALIV Laboratorní cvičení ÚVOD Destilační zkouška

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Řada BlueLine. Profesionální měřicí přístroje pro domácí i průmyslová topeniště

Řada BlueLine. Profesionální měřicí přístroje pro domácí i průmyslová topeniště Řada BlueLine Profesionální měřicí přístroje pro domácí i průmyslová topeniště BLUELYZER ST Nejmenší analyzátor s barevným displejem, ideální pro nastavení kondenzačních kotlů Měření: základ O 2, CO /

Více

Dilatometr DF-7 a Automatický lis DL-7

Dilatometr DF-7 a Automatický lis DL-7 DASFOS CZr, s.r.o. Technologicko-inovační centrum Božkova 45, 702 00, Ostrava-Přívoz, Česká republika tel.: +420 596 612 092 fax: +420 596 612 094 e-mail: dasfos@dasfos.com web: http://www.dasfos.com Technická

Více

Víme, co vám nabízíme

Víme, co vám nabízíme PDF vygenerováno: 29.9.2016 8:50:16 Katalog / Laboratorní přístroje / Vodní lázně Lázně vodní míchané GRANT Pro temperování vzorků v baňkách, nebo zkumavkách ponořených přímo do lázně Pro udržování konstantní

Více

BALISTICKÝ MĚŘICÍ SYSTÉM

BALISTICKÝ MĚŘICÍ SYSTÉM BALISTICKÝ MĚŘICÍ SYSTÉM UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Verze 2.3 2007 OBSAH 1. ÚVOD... 5 2. HLAVNÍ OKNO... 6 3. MENU... 7 3.1 Soubor... 7 3.2 Měření...11 3.3 Zařízení...16 3.4 Graf...17 3.5 Pohled...17 1. ÚVOD

Více

Digitální profiloměr Elcometer 224

Digitální profiloměr Elcometer 224 Digitální profiloměr Elcometer 224 Elcometer 224 je nejnovějším digitálním profiloměrem pro měření profilu povrchu. Přístroj se vyznačuje snadným používáním, rychlostí a spolehlivostí, a v nabídce jsou

Více

PF-22. Technická informace. DASFOS Czr, s.r.o. Technologicko-inovační centrum Ostrava. Plastometr typu Gieseler s konstantním krouticím momentem

PF-22. Technická informace. DASFOS Czr, s.r.o. Technologicko-inovační centrum Ostrava. Plastometr typu Gieseler s konstantním krouticím momentem DASFOS Czr, s.r.o. Technologicko-inovační centrum Ostrava Božkova 45/914, 702 00 Ostrava 2-Přívoz Tel: + 420 59 6612092 Fax: + 420 59 6612094, E-mail: dasfos@dasfos.com Web: http://www.dasfos.com Technická

Více

Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr

Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr Elcometer 307 Vysoce přesný digitální tloušťkoměr Vysoce přesný ultrazvukový digitální tloušťkoměr Elcometer 307 je kalibrován při výrobě a jeho použití je tak velmi snadné. Je vhodný pro rychlé a přesné

Více

Stabinger Viskozimetr. SVM Viskozimetry

Stabinger Viskozimetr. SVM Viskozimetry Stabinger Viskozimetr SVM Viskozimetry Nový rozměr měření Toto je Wilhelm. Je staromódní a nemá rád změny. To je také důvod, proč používal kapilární viskozimetry - až donedávna. Ačkoliv byl od začátku

Více

Robustní provedení Robustní vodicí sloupec i měřicí hlava Vysoce přesný měřicí systém s kontrolní měřicí hlavou, systém není citlivý na nečistoty

Robustní provedení Robustní vodicí sloupec i měřicí hlava Vysoce přesný měřicí systém s kontrolní měřicí hlavou, systém není citlivý na nečistoty - 2-16 Nový výškoměr Chcete-li dosáhnout přesných výsledků jednoduše a rychleji, je zde nový výškoměr. Výškoměr je použitelný v dílně i ve výrobě. Přesně jak to od našich měřidel očekáváte. Uživatelsky

Více

»pro všechny sterilizační aplikace«

»pro všechny sterilizační aplikace« Sterilizace tekutin, pevných materiálů a odpadu»pro všechny sterilizační aplikace«12-45 litrů Ohebný teplotní senzor Sterilizace pevných látek, tekutin a odpadu Automatická dokumentace Instalace nezávisle

Více

2000 bodová datová paměť se statistikami, výstupem a uložením datumu a času (volitelně).

2000 bodová datová paměť se statistikami, výstupem a uložením datumu a času (volitelně). dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Testovací zařízení tahu vodičů WT3-201ME Obj. číslo: 106001934 Výrobce: Mark-10 Corporation Popis Motorizované testovací zařízení určené ke zjišťování

Více

přístroje pro měření tlaku

přístroje pro měření tlaku Snímače teploty Měřicí převodníky Ruční měřicí přístroje GMH 3111 tlakoměr s 1 vstupem pro snímač tlaku, bez snímače GMH 3111 - ex tlakoměr s 1 vstupem pro snímač tlaku, bez snímače, provedení Ex GMH 3111

Více

Komory pro teplotní a klimatické zkoušky Climats EXCAL 2

Komory pro teplotní a klimatické zkoušky Climats EXCAL 2 Komory pro teplotní a klimatické zkoušky Climats EXCAL 2 Simulace vlivů prostředí Odborník na simulace vlivů prostředí Společnost Climats se na klimatické zkoušky specializuje již více než 40 let. Je předním

Více

Toni Technik Tradice a novinky ve zkoušení stavebních hmot. Michal Reinisch Vápno, cement, ekologie 28.5. 30.5.2012, Skalský Dvůr

Toni Technik Tradice a novinky ve zkoušení stavebních hmot. Michal Reinisch Vápno, cement, ekologie 28.5. 30.5.2012, Skalský Dvůr Toni Technik Tradice a novinky ve zkoušení stavebních hmot Michal Reinisch Vápno, cement, ekologie 28.5. 30.5.2012, Skalský Dvůr Profil společnosti Historie Založeno v roce 1876 jako TONINDUSTRIE Prüftechnik

Více

Víme, co vám nabízíme

Víme, co vám nabízíme PDF vygenerováno: 1.7.2016 22:30:30 Katalog / Laboratorní přístroje / Vodní lázně Lázně vodní míchané TECHNE Pro temperování vzorků v baňkách, nebo zkumavkách ponořených přímo do lázně Pro udržování konstantní

Více

Elcometer 2300 může být použit v souladu s následujícími normami: ISO 2555, ISO 2884, ASTM D 1296, ASTM D 4287, BS 3900 A7.

Elcometer 2300 může být použit v souladu s následujícími normami: ISO 2555, ISO 2884, ASTM D 1296, ASTM D 4287, BS 3900 A7. Elcometer 2300 Rotační viskozimetr Rotační viskozimetry Elcometer 2300 slouží k měření viskozity kapalin v souladu s několika normami. Pomocí rotačních viskozimetrů mohou být přesně měřeny vlastnosti kapalin

Více

Automatické testování netěsností vzduchem. Přístroje JWF na testování netěsností, série 400

Automatické testování netěsností vzduchem. Přístroje JWF na testování netěsností, série 400 Automatické testování netěsností vzduchem Přístroje JWF na testování netěsností, série 400 Nejmodernější technologie testování netěsností: Přístroje JWF pro testování netěsností, série 400 Pro každý postup

Více

Mixolab. Přístroje. Reologická a enzymatická analýza mouky a šrotu

Mixolab. Přístroje. Reologická a enzymatická analýza mouky a šrotu Přístroje Mixolab Reologická a enzymatická analýza mouky a šrotu Jeden test: pro analýzu kvality bílkovinné sítě pro analýzu chování škrobu pro analýzu enzymatické aktivity Jeden vzorek: malého objemu

Více

Elcometer 319 Digitální teploměr vlhkoměr

Elcometer 319 Digitální teploměr vlhkoměr Elcometer 319 Digitální teploměr vlhkoměr Elcometer 319 slouží k měření a zaznamenávání všech klimatických podmínek, které jsou potřebné pro určení, zda je na povrch možné nanést nátěrovou hmotu. Základní

Více

Technický list. Digitální profiloměr Elcometer 224

Technický list. Digitální profiloměr Elcometer 224 Digitální profiloměr Elcometer 224 Elcometer 224 je nejnovějším digitálním profiloměrem pro měření profilu povrchu. Přístroj se vyznačuje snadným používáním, rychlostí a spolehlivostí, a v nabídce jsou

Více

Innovation in cold behavior

Innovation in cold behavior Innovation in cold behavior Stanovení bodu filtrovatelnosti (CFPP) pomocí Orbis BV Objevte nový způsob testování CFPP O analyzátoru AirSTAR CFPP Chlazení. Integrovaná chladicí jednotka ColdBlock je přátelská

Více

Elcometer 408 měření lesku a DOI

Elcometer 408 měření lesku a DOI Elcometer 408 měření lesku a DOI Elcometer 408 je nejmodernějším přístrojem pro měření lesku a během jediného měření poskytne přesnou analýzu lesku, haze a DOI. Měření všech parametrů jedn Měření všech

Více

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS

On-line datový list MCS100FT-C SYSTÉMY CEMS On-line datový list A B C D E F Technická data v detailu Systém Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

L-Vis 510. Procesní viskozimetr. ::: Viscometry at its best

L-Vis 510. Procesní viskozimetr. ::: Viscometry at its best L-Vis 510 Procesní viskozimetr ::: Viscometry at its best Revoluční: Spolehlivé stanovení viskozity přímo ve výrobní lince Měření teploty a viskozity inline L-Vis 510 je inline viskozimetr z produkce Anton

Více

Datový list. VLF- zkoušení a diagnostika kabelů přístrojem PHG 70/80 TD / PD. PHG zkušební systém

Datový list. VLF- zkoušení a diagnostika kabelů přístrojem PHG 70/80 TD / PD. PHG zkušební systém Datový list VLF- zkoušení a diagnostika kabelů přístrojem PHG 70/80 TD / PD PHG zkušební systém TD měření ztrátového činitele PD měření částečných výbojů Přístroj PHG TD/PD byl vyroben f. Baur pro zkoušení

Více

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech

Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech PosiTector 200 Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, plastových, betonových a jiných podkladech Pokročilé modely měří až tři individuální vrstvy nátěru Jednoduchost ihned připravený

Více

Nové termobloky MN. Vario 4, C 2 a HC

Nové termobloky MN. Vario 4, C 2 a HC Nové termobloky MN Vario 4, C 2 a HC Termobloky Vario 4, C2 a HC od Macherey-Nagel Termobloky NANOCOLOR VARIO 4 a Vario C2 Termobloky budoucnosti již dnes Být v bezpečí Konstantní podmínky rozkladu Vysoká

Více

Část II. zadávací dokumentace technická specifikace

Část II. zadávací dokumentace technická specifikace Část II. zadávací dokumentace technická specifikace Předmětem veřejné zakázky jsou zařízení vztahující se ke zkušebnictví a měření v oblasti statiky,ke zkušebnictví a měření v oblasti hydrostatiky, a ke

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

SIMULOVANÁ A VAKUOVÁ DESTILACE

SIMULOVANÁ A VAKUOVÁ DESTILACE VYSOKÁ ŠKOLA CHEMICKO-TECHNOLOGICKÁ V PRAZE Fakulta technologie ochrany prostředí Ústav technologie ropy a alternativních paliv SIMULOVANÁ A VAKUOVÁ DESTILACE Laboratorní cvičení ÚVOD Simulovaná destilace

Více

Umožňuje měření zdánlivého odporu smyčky nakrátko s rozlišením 0,01 Ω v obvodech chráněných RCD, bez jeho vypnutí.

Umožňuje měření zdánlivého odporu smyčky nakrátko s rozlišením 0,01 Ω v obvodech chráněných RCD, bez jeho vypnutí. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Měřič zdánlivého odporu smyčky nakrátko MZC-304 Obj. číslo: 106001351 Výrobce: SONEL S. A. Popis Bezpečností kategorie: CAT IV / 300 V. Stupeň krytí: IP

Více

Innovation in cold behavior

Innovation in cold behavior Innovation in cold behavior Stanovení bodu zákalu a tekutosti pomocí Orbis BV Zcela nový způsob testování CPPP O analyzátoru AirSTAR CPPP Chlazení. Integrovaná chladicí jednotka ColdBlock je přátelská

Více

[ Pouze kvalita vyrábí kvalitu ]

[ Pouze kvalita vyrábí kvalitu ] [ Pouze kvalita vyrábí kvalitu ] [ P i l y ] Pokosové pily Pily na dvojitý pokos Vyřezávací pily Pily pro klínové řezy a vybrání Pilové automaty Pilové automaty s pusherem elumatec Česká republika >CZ-25241

Více

4x kurzor, tlačítka Start a Stop Analogový tlakoměr 2x Rozměr (NT, VT) 80 mm USB rozhraní jako příplatkový adaptér

4x kurzor, tlačítka Start a Stop Analogový tlakoměr 2x Rozměr (NT, VT) 80 mm USB rozhraní jako příplatkový adaptér AVL DiTEST ADS 110 Všeobecná Technická Data Typ chladiva Systémové napětí Frekvence Příkon Váha Rozměry (šxhxv) Displej Klávesnice Tlakoměry PC rozhraní Max. provozní tlak Délka hadic Tiskárna Směrnice

Více

Navrženo pro profesionální vodohospodáře

Navrženo pro profesionální vodohospodáře Navrženo pro profesionální vodohospodáře Vysoce čistá voda používaná v energetice, výrobě polovodičů, farmacii a dalších odvětvích může být obtížně měřitelná kvůli schopnosti oxidu uhličitého (CO₂) difundovat

Více

Experiment C-15 DESTILACE 1

Experiment C-15 DESTILACE 1 Experiment C-15 DESTILACE 1 CÍL EXPERIMENTU Získání informací o třech klasických skupenstvích látek, změnách skupenství (jedné z fázových změn), křivkách ohřevu a ochlazování a destilační křivce. Prozkoumání

Více

Experiment C-16 DESTILACE 2

Experiment C-16 DESTILACE 2 Experiment C-16 DESTILACE 2 CÍL EXPERIMENTU Získání informací o třech klasických skupenstvích látek, změnách skupenství (jedné z fázových změn), křivkách ohřevu a ochlazování a destilační křivce. Prozkoumání

Více

1 Filozofie knihy jízd

1 Filozofie knihy jízd Návod k obsluze knihy jízd v rozhraní RealTimeGPSLocator.com 1 Filozofie knihy jízd...1 2 Funkce knihy jízd...1 2.1 Oblíbená místa...2 2.2 Nastavení vozidel...3 2.3 Údaje vozidel sledované firmy...3 2.4

Více

Řízení procesu a dokumentace

Řízení procesu a dokumentace 36 Řízení procesu a dokumentace 37 Řízení procesu a dokumentace Ovládací jednotky Ovládací jednotky Nabertherm přesvědčují svým intuitivním ovládáním a nadčasovým designem. Ovládání provádí centrální otočný

Více

Profesionálové měří digitálně!

Profesionálové měří digitálně! Budoucnost zavazuje Profesionálové měří digitálně! testo 523, 556, 560 Novinka testo 560, usnadnění práce pomocí digitální techniky 1 2 3 Přesné výsledky měření - vysoce přesné senzory měří vysoký tlak,

Více

Diferenční tlakoměr. www.testo.cz. We measure it. 521 přesné měření pomocí Pitotovy trubice. Senzor diferenčního tlaku s kompenzací teploty

Diferenční tlakoměr. www.testo.cz. We measure it. 521 přesné měření pomocí Pitotovy trubice. Senzor diferenčního tlaku s kompenzací teploty Diferenční tlakoměr 521 přesné měření pomocí Pitotovy trubice Senzor diferenčního tlaku s kompenzací teploty C 2 vstupy pro připojení dalších sond pro měření tlaku a teploty Přímý výpočet rychlosti proudění

Více

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY

On-line datový list. SHC500 SHC500 Gravimat GRAVIMETRICKÉ PRACHOMĚRY On-line datový list SHC500 SHC500 Gravimat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 13284-1 certified Objednací informace Typ Výrobek č. SHC500 Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku

Více

PosiTector 200. Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, betonových, plastových a jiných podkladech. změřte si svůj úspěch

PosiTector 200. Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, betonových, plastových a jiných podkladech. změřte si svůj úspěch PosiTector 200 Přístroj pro měření tloušťky nátěrových hmot na dřevěných, betonových, plastových a jiných podkladech PosiTector 200 Jedná se o nedestruktivní měření s širokým rozsahem aplikací pomocí ultrazvukové

Více

Recognoil RRW Manager rychlý návod k obsluze

Recognoil RRW Manager rychlý návod k obsluze Recognoil RRW Manager rychlý návod k obsluze Obsah: 1) Úvod charakteristika funkcí 2) Instalace 3) První spuštění - menu 4) Selektivní vyhodnocení plochy + uložení 5) Práce s projektem a exporty 6) Poznámky

Více

Meo S-H: software pro kompletní diagnostiku intenzity a vlnoplochy

Meo S-H: software pro kompletní diagnostiku intenzity a vlnoplochy Centrum Digitální Optiky Meo S-H: software pro kompletní diagnostiku intenzity a vlnoplochy Výzkumná zpráva projektu Identifikační čí slo výstupu: TE01020229DV003 Pracovní balíček: Zpracování dat S-H senzoru

Více

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out MAXI nebo MINI? MAXI - vysoký s velkou kapacitou, překvapivě malé rozměry, ergonomický design. MINI - lze umístit kdekoliv, mimořádně kompaktní; můžete ho umístit na stůl nebo na speciální vozík. Oba modely

Více

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Teplota Vlhkost CO 2 Rosný bod Atmosférický tlak Analogový signál Dvoustavové událostí Čítací vstup Bateriové záznamníky Dataloggery Bateriové záznamníky

Více

MĚŘENÍ KVALITY STLAČENÉHO VZDUCHU CS Instruments GmbH 2018 v1.0

MĚŘENÍ KVALITY STLAČENÉHO VZDUCHU CS Instruments GmbH 2018 v1.0 DŮVĚRA JE DOBRÁ MĚŘENÍ JE LEPŠÍ Zvyšování nákladů na energie vede ve výrobních podnicích k hledání úspor na různých formách energií, jako jsou stlačený vzduch, elektrická energie, plyn, chlazení, teplotní

Více

AUTOSERVISNÍ TECHNIKA & PRODEJ, SERVIS, METROLOGIE

AUTOSERVISNÍ TECHNIKA & PRODEJ, SERVIS, METROLOGIE spol. s r. o. martin.bednar@siems-klein.cz www.siems-klein.cz NABÍDKA EMISÍ - SUN DGA 1500 COMBI (výrobce SNAP-ON) KOMBINOVANÉ MĚŘENÍ EMISÍ PRO BENZÍNOVÉ A DIESELOVÉ MOTORY dle nových požadavků pro stanice

Více

Kompaktní měřič tepla SHARKY 775

Kompaktní měřič tepla SHARKY 775 Držitel certifikátu ISO 9001:2009 Člen Asociace montážních firem Kompaktní měřič tepla SHARKY 775 Použití Kompaktní ultrazvukový měřič tepla SHARKY 775 je moderní mikroprocesorový přístroj určený k fakturačnímu

Více

VŠE V JEDNOM PŘÍSTROJI

VŠE V JEDNOM PŘÍSTROJI VŠE V JEDNOM PŘÍSTROJI OBJEDNÁVKY e-mailem na adresu: d.srutek@woehler.cz Rádi Vám poradíme i osobně: +420 565 349 016 nebo 777 987 972 ks Měření prachu Obj. č. Cena Prachoměr vybavený velice přesným váhovým

Více

Precizní digitální manometr s bateriovým napájením

Precizní digitální manometr s bateriovým napájením s bateriovým napájením nerezový senzor třída přesnosti 0,05 Rozsahy od 0 100 mbar do 0... 400 bar Přednosti modulární konstrukce datalogger grafický displej nerezové pouzdro Ø 100 mm rozhraní pro komunikaci:

Více

Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko

Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Posuvné měřítko Vybaveno indukčním snímačem AOS (Advanced Onsite Sensor Pokročilý vestavěný snímač) Ruční měřidla a systémy přenosu dat Novinka! ABS DIGIMATIC Posuvné měřítko Nová

Více

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY

On-line datový list VISIC100SF TUNELOVÉ SENZORY A ANALYZÁTOY On-line datový list VISIC100SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. VISIC100SF Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a

Více

1) Výrobek: Vestavný termostat pro fancoily SILENCE

1) Výrobek: Vestavný termostat pro fancoily SILENCE 1) Výrobek: Vestavný termostat pro fancoily SILENCE 2) Typ: IVAR.3TADEI 3) Charakteristika použití: Digitální termostat určený k řízení teploty ve vytápěných nebo klimatizovaných místnostech prostřednictvím

Více

FA 510 / FA 515 Nové senzory rosného bodu se sofistikovaným servisním konceptem

FA 510 / FA 515 Nové senzory rosného bodu se sofistikovaným servisním konceptem FA 510 / FA 515 Nové senzory rosného bodu se sofistikovaným servisním konceptem Ve srovnání s předchozími běžnými senzory s analogovými výstupy 4...20 ma je nová generace senzorů rosného bodu vybavená

Více

DRÄGER SAFETY Dräger Mobile Printer October 2006 1 / 30 DRÄGER MOBILE PRINTER. DRÄGER SAFETY Dräger Mobile Printer October 2006 2 / 30

DRÄGER SAFETY Dräger Mobile Printer October 2006 1 / 30 DRÄGER MOBILE PRINTER. DRÄGER SAFETY Dräger Mobile Printer October 2006 2 / 30 October 2006 1 / 30 DRÄGER MOBILE PRINTER October 2006 2 / 30 Vlastnosti I Uživatelsky přívětivá obsluha dovoluje používat bez zvláštních nároků na vyškolení a zamezuje vzniku chyb při provozu. Rychlá

Více

Detektory kovů řady Vistus

Detektory kovů řady Vistus Technické údaje Detektory kovů řady Vistus Dotykový displej Multifrekvenční technologie Vyšší vyhledávací citlivost Kratší bezkovová zóna Větší odolnost proti rušení 1 Základní popis zařízení Detektory

Více

Pokojový programovatelný termostat. Flame Touch

Pokojový programovatelný termostat. Flame Touch Pokojový programovatelný termostat Flame Touch Pokojový termostat Flame Touch s intuitivním dotekovým ovládáním slouží k regulaci pokojové teploty na základě nastaveného programu nebo nastaveného topného

Více

400 Série Automatické testovací systémy

400 Série Automatické testovací systémy Informace o výrobku 400 Série Automatické testovací systémy Mail: sales@encentrum.cz EN-CENTRUM, s.r.o. Telefon: +420 257 322 538 - - Lidická 66 Praha 5 - - Telefax: +420 251 560 202 - Internet: www.etl-

Více

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA

On-line datový list MAC800 ANALYZÁTOROVÉ SYSTÉMY DLE SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA On-line datový list A B C D E F Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci a zákaznické specifikaci.

Více

FULLTEST3 Rel of 01/08/16

FULLTEST3 Rel of 01/08/16 Profesionální přístroj pro měření na zařízeních / rozvaděčích Str. 1 of 6 1. ELEKTRICKÉ SPECIFIKACE Přesnost označená jako [ z odečtu + (počet číslic * rozlišení)] at 23 C 5 C

Více

EurotestXE. Použití Technické parametry Rozsah dodávky Volitelné příslušenství

EurotestXE. Použití Technické parametry Rozsah dodávky Volitelné příslušenství Stránka č. 1 z 6 EurotestXE LLKO Novinky Katalog Ceník Objednávka Kalibrační služby Výstavy+semináře Ke stažení EurotestXE - špičkový multifunkční přístroj pro revize elektrických instalací Použití Technické

Více

Technická specifikace LOGGERY D/R/S

Technická specifikace LOGGERY D/R/S Technická specifikace LOGGERY D/R/S Revision DD 280113-CZ D3633 (T+RH+DOTYKOVÁ SONDA) Str. 2 D3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 4 D3120 (T+RH) Str. 6 S3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str. 8 R3121 (T+RH+EXT. SONDA) Str.

Více

Přenosný heliový detektor netěsnosti. Kombinace velmi nízké hmotnosti a mimořádného výkonu.

Přenosný heliový detektor netěsnosti. Kombinace velmi nízké hmotnosti a mimořádného výkonu. A PASSION FOR PERFECTION ASM 310 Přenosný heliový detektor netěsnosti. Kombinace velmi nízké hmotnosti a mimořádného výkonu. ASM 310 Přenosný heliový detektor netěsnosti. Kombinace velmi nízké hmotnosti

Více

Příloha č. 3 Technická specifikace

Příloha č. 3 Technická specifikace Příloha č. 3 Technická specifikace PŘÍSTROJ Dva creepové stroje pro měření, jeden creepový zkušební stroj pracující v rozmezí teplot od +150 do +1200 C a jeden creepový zkušební stroj pracující v rozmezí

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 3,5 barevný dotykový displej k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 4 digitální/analogové senzory přesně alokované vstupy pro připojení

Více

We measure it. Tlakoměry. Pro plynoinstalatéry a vodoinstalatéry. hpa. bar

We measure it. Tlakoměry. Pro plynoinstalatéry a vodoinstalatéry. hpa. bar Tlakoměry Pro plynoinstalatéry a vodoinstalatéry hpa bar C testo 312-2 / testo 312-3 Tlakoměry pro měření tlaku u plynového topení, plynovodů a vodovodů testo 312-2 Testo 312-2, tlakoměr pro jemné tlaky

Více

215.1.20 TLAK PAR BENZINŮ

215.1.20 TLAK PAR BENZINŮ 215.1.20 TLAK PAR BENZINŮ ÚVOD Tlak nasycených par neboli tenze par je tlak v systému, kdy je za dané teploty v rovnováze plynná a kapalná fáze. Je to nejnižší tlak, při kterém se látka může (za dané teploty)

Více

Kompaktní a spolehlivé řešení. Desky Jesco pro MaR EASYPOOL SMART. MaR Jesco 1

Kompaktní a spolehlivé řešení. Desky Jesco pro MaR EASYPOOL SMART. MaR Jesco 1 Kompaktní a spolehlivé řešení Desky Jesco pro MaR EASYPOOL SMART MaR Jesco 1 Popis desky EASYPOOL SMART MaR Jesco 2 Hydraulika desky EASYPOOL SMART MaR Jesco 3 Měřené a regulované veličiny desky EASYPOOL

Více

Perfektní pro kontrolu. Perfektní pro servis. Chytré sondy testo - sada chlazení. Digitální servisní přístroje testo 550/557.

Perfektní pro kontrolu. Perfektní pro servis. Chytré sondy testo - sada chlazení. Digitální servisní přístroje testo 550/557. Perfektní pro kontrolu. Perfektní pro servis. Chytré sondy testo - sada chlazení. Digitální servisní přístroje testo 550/557. Rychlejší kontrola: chytré sondy testo 2 Oceněná měřicí technika pro chlazení

Více

JUMO dtrans p20 DELTA Ex d

JUMO dtrans p20 DELTA Ex d Typ 403023 t y 4 0 3 T 0 2 3 JUMO Měření a regulace s.r.o. Telefon: +420 541 321 113 Typový list 403023 Strana 1/8 JUMO dtrans p20 DELTA Ex d Diferenční převodník tlaku s pevným uzávěrem Krátký popis Diferenční

Více

Všechny tyto hodnoty včetně času jsou ukládány do paměti a mohou být získány později.

Všechny tyto hodnoty včetně času jsou ukládány do paměti a mohou být získány později. Každý nátěr je nutné nanášet za příznivých klimatických podmínek. Příliš vysoká teplota může způsobit špatné utváření filmu nebo retenci rozpouštědel, příliš nízká teplota zase lepivost, nedostatečné vytvrzení

Více

Technická specifikace předmětu zakázky

Technická specifikace předmětu zakázky Příloha č. 1 Technická specifikace předmětu zakázky zakázky Zadavatel Měřící přístroje pro fyziku Gymnázium Cheb, Nerudova 2283/7, 350 02 Cheb Položka 1 Stanoviště pro práci s teplotou Počet kusů 6 6 chemicky

Více

Detektor kouře FireGuard. Aplikace Včasné varování před studeným kouřem v silničních tunelech Detekce kouře v prostředích s korosivní atmosférou

Detektor kouře FireGuard. Aplikace Včasné varování před studeným kouřem v silničních tunelech Detekce kouře v prostředích s korosivní atmosférou Aplikace Včasné varování před studeným kouřem v silničních tunelech Detekce kouře v prostředích s korosivní atmosférou Výhody Spojité měření koncentrace kouře Žádné pohyblivé části Eliminace vlivu mlhy

Více

PALSTAT s.r.o. systémy řízení jakosti PALSTAT CAQ verze. 3.00.01.16 Výstupní kontrola 07.1/2009. 1 Obsah

PALSTAT s.r.o. systémy řízení jakosti PALSTAT CAQ verze. 3.00.01.16 Výstupní kontrola 07.1/2009. 1 Obsah 1 Obsah 1 Obsah... 1 2 Úvod... 2 2.1 Výhody... 2 2.2 Základní ovládání... 2 3 Menu... 3 3.1 Menu Soubor... 3 3.1.1 Menu Soubor/Filtr... 3 3.1.2 Menu Soubor/Tisk vybraného záznamu... 3 3.1.3 Menu Soubor/Tisk

Více

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE

NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE NASTAVOVACÍ PŘÍSTROJE Firma Trimos jako jedna z mála na světě vyrábí komplexní program kontrolních a nastavovacích přístrojů. Jsou nezbytným pomocníkem při kontrole, seřízení a nastavení nástrojů a jejich

Více

TC-502L. Tenký klient

TC-502L. Tenký klient TC-502L Tenký klient Popis přístroje Tenký klient s kompletní podporou pro připojení do systémů Windows 7, Vista, Windows 2008, Windows 2003, Windows XP Pro, Linux servery. Disponuje 1x rozhraním LAN 10/100,

Více

Nový přístroj testo 380 - určuje trend v oblasti měření jemných prachových částic.

Nový přístroj testo 380 - určuje trend v oblasti měření jemných prachových částic. Nový přístroj testo 380 - určuje trend v oblasti měření jemných prachových částic. testo 380: inovativní a komplexní řešení pro měření na spalovacích zařízeních pro pevná paliva, olej a plyn. testo 380

Více

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU

On-line datový list. FLOWSIC150 Carflow MĚŘÍCÍ PŘÍSTROJE PRŮTOKU On-line datový list FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. FLOWSIC150 Carflow Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou

Více

Informace o přístroji UH28C VN zdroj

Informace o přístroji UH28C VN zdroj Informace o přístroji UH28C VN zdroj EN-CENTRUM, s.r.o. Telefon: +420 257 322 538 E-Mail: sales@encentrum.cz Lidická 66 Praha 5 15000 Telefax: +420 251 560 202 Internet: www.encentrum.cz Shrnutí Nejnovější

Více

ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA. Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603.

ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA. Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603. ŘADA DÁLKOVĚ PROGRAMOVANÝCH NASTAVITELNÝCH NAPÁJECÍCH ZDROJŮ DC LABORATORNÍ TŘÍDA Série SDP SDP 2210 / 2405 / 2603 Návod k obsluze 1. Důležité bezpečnostní informace a doporučení Obecné bezpečnostní informace

Více

Důmyslné provedení umožňuje provádět šoky určené do 3 zón za použití pouze 2 kabinetů.

Důmyslné provedení umožňuje provádět šoky určené do 3 zón za použití pouze 2 kabinetů. Teplotní šokové komory Thermal Teplotní šokové komory jsou navrženy dle požadavků nejpřísnějších zkušebních norem při extrémních teplotních podmínkách od -90 C do +220 C. Přesun mezi kabinety probíhá za

Více

Aktivací DOWN módu je možné zkrátit dobu přenosu parametrů (pouze však za klidu měniče).

Aktivací DOWN módu je možné zkrátit dobu přenosu parametrů (pouze však za klidu měniče). Software MATRIX 2.0 POZNÁMKY K INSTALACI A POUŽITÍ 1. Požadovaná zařízení K vašemu počítači potřebujete navíc kabel pro přenos dat po sériové lince s označením MX-PC. Tento kabel spojuje rozhraní vašeho

Více

dodavatel vybavení provozoven firem Multifunkční přístroj pro měření elektrických veličin MPI-502 Obj.

dodavatel vybavení provozoven firem  Multifunkční přístroj pro měření elektrických veličin MPI-502 Obj. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Multifunkční přístroj pro měření elektrických veličin MPI-502 Obj. číslo: 106001379 Výrobce: SONEL S. A. Popis Stupeň krytí IP 67. Bezpečnostní kategorie

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování

Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Měření Záznam Online monitorování Regulace Alarmování Teplota Vlhkost CO 2 Rosný bod Atmosférický tlak Analogový signál Dvoustavové událostí Čítací vstup Bateriové záznamníky Ekonomické Dataloggery - rosného

Více

2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, Český Těšín, CZ Tel/Fax: /224,

2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, Český Těšín, CZ Tel/Fax: /224, 2 THETA Analytical standards and equipment 2 THETA ASE s.r.o., Jasná 307, 735 62 Český Těšín, CZ Tel/Fax: 558 732 122/224, 601 338 655 2theta@2theta.cz www.2theta.cz Laboratorní chladničky Q-CELL CHL Zařízení

Více

VICTRIX Zeus Superior ErP. Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV

VICTRIX Zeus Superior ErP. Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV VICTRIX Zeus Superior ErP Závěsné kondenzační kotle s vestavěným zásobníkem TUV MODELOVÁ ŘD VICTRIX Zeus Superior ErP Závěsné plynové kondenzační kotle Topné s vestavěným nerezovým zásobníkem TUV KOMPKTNÍ

Více

Použití: Měření přechodových odporů a vodivé spojení Měření izolačních odporů test hlídačů izolačního stavu

Použití: Měření přechodových odporů a vodivé spojení Měření izolačních odporů test hlídačů izolačního stavu Použití: Měření přechodových odporů a vodivé spojení Zkratový proud při měření přechodových odporů je minimálně 200 ma. Měření probíhá s automatickým přepólováním zkušebního proudu. Je možné vykompenzovat

Více

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou Řešení MATRIX TM je optimální kombinací: variabilního výdejního automatu nástrojů výkonného řídícího a analytického software Skříň DLS Skříň Mini Skříň Maxi Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Více

On-line datový list MCS100FT SYSTÉMY CEMS

On-line datový list MCS100FT SYSTÉMY CEMS On-line datový list MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Objednací informace Typ Výrobek č. MCS100FT Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu

Více

Soupravy pro měření útlumu optického vlákna přímou metodou

Soupravy pro měření útlumu optického vlákna přímou metodou Jednosměrné měřicí soupravy: Tyto měřící soupravy měří pouze v jednom směru. Pro měření v druhém směru je nutné přemístění. Výhodou těchto souprav je nízká cena. Schéma zapojení těchto měřicích soustav

Více

Přepočítávač CORUS PTZ

Přepočítávač CORUS PTZ Přepočítávač CORUS PTZ T,PT, PTZ přepočítávač Široká integrovaná databáze Kompresibilita dle AGANX19, S-GERG, AGA8 nebo tabuky Z RS 232 a optický port pro lokální/dálkový odečet Schváleno dle evropských

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vybavení genetické laboratoře pro projekt EXTEMIT-K část B

TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vybavení genetické laboratoře pro projekt EXTEMIT-K část B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Vybavení genetické laboratoře pro projekt EXTEMIT-K část B OBSAH Sestava pro vertikální elektroforézu... 2 Jednotka pro elektroforézu... 3 Termocykler... 4 Elektrický zdroj pro elektroforézu...

Více