Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany"

Transkript

1 Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Přítomni: Jméno a příjmení člena zastupitelstva obce: Černík Zdeněk Podpis: Dvořáček Michal Fišarová Ludmila Lachmanová Miloslava Bc. Kratochvíl Antonín Bc. Kubelka Ladislav Kubelka Michal Bc. Váňa Jan Dále přítomni: Navržený program zasedání: 1) Zahájení 2) Zpráva o hospodaření obce 3) Rozpočtové opatření č. 6/2014 4) Aktualizace rozpočtového výhledu ) Program obnovy venkova 6) Výběr dodavatele na zasíťování parcel Svinčany - hřiště 7) Žádosti 8) Informace z jednání 9) Zprávy komisí

2 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Svinčany (dále jen zastupitelstvo) bylo zahájeno v 18:10 hodin starostou obce Bc. Antonínem Kratochvílem. Starosta konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno a že je přítomno 8 členů zastupitelstva a to: Bc. Antonín Kratochvíl, Michal Dvořáček, Bc. Jan Váňa, Zdeněk Černík, Ladislav Kubelka, Michal Kubelka, Ludmila Fišarová a Miloslava Lachmanová, což je 100,0% z celkového počtu všech členů zastupitelstva. Zastupitelstvo je usnášeníschopné. Účast veřejnosti: L. K., Ing. P. B., Bc. Z. K. (od 19:30) Hosté: 0 1. Zahájení 1.1. Určení zapisovatele a ověřovatelů zápisu Starosta navrhl určit zapisovatelem pana Michala Kubelku a ověřovateli zápisu pana Jana Váňu a paní Ludmilu Fišarovou. Zastupitelstvo obce Svinčany určuje zapisovatelem pana Michala Kubelku a ověřovateli zápisu pana Jana Váňu a paní Ludmilu Fišarovou. Usnesení č. 1/7/2014 bylo schváleno. 1.2 Schválení programu Starosta seznámil zastupitelstvo a přítomné s návrhem programu a vyzval je k jeho případnému doplnění a schválení. Navržený program zasedání: 1) Zahájení 2) Zpráva o hospodaření obce 3) Rozpočtové opatření č. 6/2014 4) Aktualizace rozpočtového výhledu ) Program obnovy venkova 6) Výběr dodavatele na zasíťování parcel Svinčany - hřiště 7) Žádosti 8) Informace z jednání 9) Zprávy komisí

3 Zastupitelstvo obce Svinčany schvaluje program zasedání. Usnesení č. 2/7/2014 bylo schváleno. 2. Zpráva o hospodaření obce Zprávu předkládá předsedkyně finančního výboru Ludmila Fišarová. Na účtu vedeném u ČS a.s. k ,52 Kč Na účtu vedeném u ČNB k ,03 Kč Na účtu vedeném u ČNB (dotace) k ,84Kč Celkem na účtech k : ,39 Kč Plnění příjmů: ,70, tj. 77,51 % Plnění výdajů: ,94, tj. 47,39 % Rozdíl (saldo) mezi příjmy a výdaji: ,76 Uhrazeno: - poplatky za přístup na stránky obec účtuje Kč - prodloužení certifikátů do Czech Point 674,40 Kč - školení účetní Kč - revize elektrických zařízení Kč - zastřešení vstupu víceúčelového sportoviště nátěry Kč - vodné dům s chráněnými byty Kč (přefakturace nájemníkům) - vodné hasičská zbrojnice 510 Kč - revize plynových zařízení Kč - telefonní poplatky a internet 1 744,92 Kč - prodloužení licence antivirový program Kč - svoz komunálních odpadů Kč - zhotovení podloží pod čekárny Kč - zastřešení vstupu víceúčelového sportoviště Kč - revize a oprava hromosvodů (sál, CHB) Kč - zhotovení ocelových sloupů zastřešení víceúčelového sportoviště Kč - zhotovení držáků na Barborku Kč - oprava sedáku houpačky v Nákli 557 Kč Zbývá uhradit: - zhotovení a projednání projektové dokumentace pro stavební povolení a provedení stavby rekonstrukce rybníka Beranka Kč Zastupitelstvo obce vzalo zprávu o hospodaření obce na vědomí.

4 Návrh předsedkyně finančního výboru na výplatu příspěvku ve výši 3000 Kč pro knihovnu Choltice a příspěvku Kč ZUŠ Přelouč (dle schváleného rozpočtu na rok 2014). Zastupitelstvo obce Svinčany schvaluje příspěvek ve výši Kč pro knihovnu Choltice a příspěvek ve výši Kč pro ZUŠ Přelouč s termínem vyplacení do Usnesení č. 3/7/2014 bylo schváleno. 3. Rozpočtové opatření č. 6/2014 Předsedkyně finančního výboru seznámila přítomné s rozpočtovým opatřením Paragraf Položka ÚZ Popis Příjmy Výdaje 1121 Daň z příjmu právnických osob Dotace na volby do zastupitelstev obcí Dotace z Úřadu práce Dotace z Úřadu práce Rozhledna - vstupné Sportoviště - pronájem Biopopelnice pronájem Rozhledna - ostatní osobní výdaje Rozhledna materiál ČOV materiál ČOV služby KD materiál KD služby Sportoviště ostatní osobní výdaje Úřad práce platy , Úřad práce platy 3 694, Úřad práce - SP 5 233, Úřad práce - SP 923, Úřad práce - ZP 1 883, Úřad práce - ZP 332, Úřad práce náhrady Komunální rozvoj nákup pozemků Vzhled obcí lavičky, odpadkové koše Chráněné byty plyn

5 Chráněné byty vratky Volby do zastupitelstev refundace mezd Volby do zastupitelstev - odměny Volby do zastupitelstev refundace ZP a SP Volby do zastupitelstev - materiál Volby do zastupitelstev - cestovné Volby do zastupitelstev - občerstvení Volby do zastupitelstev - rezervy Místní správa servisní poplatky programy Změna stavu krátkodobých prostředků na BÚ Zastupitelstvo obce Svinčany schvaluje rozpočtové opatření č. 6/2014. Usnesení č. 4/7/2014 bylo schváleno. 4. Aktualizace rozpočtového výhledu S ohledem na potřeby obce navrhla předsedkyně finančního výboru provést aktualizaci rozpočtového výhledu na rok a v návaznosti na 3 zákona č. 477/2008 SB., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, v platném znění, přednesla předsedkyně finančního výboru návrh rozpočtového výhledu na rok 2017 viz příloha. Zastupitelstvo obce Svinčany schvaluje aktualizaci rozpočtového výhledu pro rok Usnesení č. 5/7/2014 bylo schváleno.

6 5. Program obnovy venkova Žádost o dotaci z POV pro rok 2014 byla podána dne , v elektronické a písemné formě na akci úprava návsi v Dolních Raškovicích včetně vodní nádrže. Celkové náklady na opravu cca Kč, požadovaná dotace max. 50%. Program obnovy venkova je třeba aktualizovat, aby bylo možno čerpat dotace z POV i v dalších letech. ROK 2016: 1. oprava schodiště u KD (bezbariérový vstup) 2. úprava hřbitova ROK 2017: 1. sběrné místo 2. rekonstrukce vodárny Zastupitelstvo obce Svinčany schvaluje aktualizaci Programu obnovy venkova na rok 2016 opravu schodiště u KD, úpravu hřbitova a na rok 2017 vybudování sběrného místa a rekonstrukce bývalé vodárny. Usnesení č. 6/7/2014 bylo schváleno. 6. Výběr dodavatele na zasíťování parcel Svinčany - hřiště Výběrová komise dne provedla hodnocení došlých nabídek na akci Technická vybavenost pro stavbu RD Svinčany hřiště + vodovod. Do poptávkového řízení bylo osloveno 13 firem, ze kterých podaly nabídku 3 firmy. Kritériem pro hodnocení byla nejnižší celková cena v korunách včetně DPH. Jako první se umístila firma AZ STAVEBNÍ Heřmanův Městec, s.r.o. s nabídnutou cenou Kč včetně DPH, se kterou komise doporučila uzavřít smlouvu s tím, že firma doplní cenu za vybudování HUP. Další přijaté nabídky: SOSTAF s.r.o Kč KVIS Pardubice a.s Kč Zastupitelstvo obce Svinčany schvaluje dodavatele stavby Technická vybavenost RD Svinčany - hřiště firmu AZ STAVEBNÍ Heřmanův Městec s.r.o. a ukládá starostovi obce uzavřít s touto firmou smlouvu o dílo.

7 Usnesení č. 7/7/2014 bylo schváleno. 7. Žádosti Žádost paní I. S., o pronájem bytu v domě s chráněnými byty. Zastupitelstvo obce Svinčany schvaluje žádost paní I. S., na uzavření nájemní smlouvy bytu č. 20 v domě s chráněnými byty ve Svinčanech. Usnesení č. 8/7/2014 bylo schváleno. Žádost paní R. S., o pronájem bytu v domě s chráněnými byty. Zastupitelstvo obce Svinčany schvaluje žádost paní R. S., na uzavření nájemní smlouvy bytu č. 8 v domě s chráněnými byty ve Svinčanech. Usnesení č. 9/7/2014 bylo schváleno. Žádost paní J. K., o připojení na stávající obecní kanalizaci.

8 Zastupitelstvo obce Svinčany schvaluje žádost paní J. K., o připojení novostavby na pozemku p. č. 8 v k.ú. Svinčany na stávající kanalizaci v majetku obce a dále souhlasí se stavbou dle předloženého návrhu. Usnesení č. 10/7/2014 bylo schváleno. Žádost Římskokatolické farnosti, děkanství Heřmanův Městec, o spolupráci na nezbytné údržbě kostela sv. Vavřince ve Svinčanech (oprava krytiny a římsy nad vchodem). Zastupitelstvo obce Svinčany schvaluje žádost Římskokatolické farnosti, děkanství Heřmanův Městec, o spolupráci na nezbytné údržbě místního kostela s tím, že provede nezbytné zajištění hlavní římsy nad vchodem pro zajištění bezpečnosti vstupu do kostela. Usnesení č. 11/7/2014 bylo schváleno. Žádost pana M. M., o pronájem bytu v domě s chráněnými byty. Diskuse: Pan Mach v současné době nesplňuje podmínky pro zařazení do pořadníku čekatelů. Zastupitelstvo obce Svinčany schvaluje žádost pana M. M., na uzavření nájemní smlouvy bytu v domě s chráněnými byty ve Svinčanech Výsledek hlasování: Pro: 0 Proti: 8 Zdržel se: 0 Usnesení č. 12/7/2014 nebylo schváleno. Oznámení firmy ASEKOL a.s., o navrácení kontejneru na drobné spotřebiče a baterie umístěného na OÚ z důvodu nerentability.

9 Zastupitelstvo obce Svinčany bere oznámení na vědomí. 8. Informace z jednání Starosta obce přednesl výsledek kontroly, kterou provedl Hasičský záchranný sbor Pardubického kraje Diskuse: Starosta obce se dotázal Bc. Z. K. jaká provedou nápravná opatření, aby byl automobil schopen výjezdu dle zákona. Bc. Z. K. reagoval, že poptával nástavbu do auta, která mu byla z důvodu vysoké ceny dříve zastupitelstvem zamítnuta, další řešení hledáno nebylo. Dále bude tedy jednáno o firmě, která provede úpravu auta, aby splňovalo podmínky pro výjezd. Na doporučení Ing. M. V., který prováděl kontrolu poptáme hasiče v Cholticích, abychom zjistili, kdo prováděl úpravu auta pro jejich výjezdovou jednotku. Pan Váňa navrhl umístění značky zákazu stání před hasičskou zbrojnicí, aby byl zajištěn volný průjezd. Pan Dvořáček navrhnul vypracování projektu na umístění hasicích přístrojů. Dílčí přezkoumání hospodaření pro rok 2014 bude provedeno Do si měl pan J. K. uklidit v bytě, uklidil jen předsíň, ale ostatní prostory jsou zamčené, takže situace vypadá jako by podmínku splnil. Dále starosta obce písemně vyzve pana J. K., aby zpřístupnil zbylé prostory a tím dokázal splnění požadavku ve výzvě. Pan Váňa seznámil zastupitele v jaké fázi je budování zóny 30 v Nákli. Cenová nabídka na sekání travnatých ploch 0,50 Kč/m 2 (nabídka pana O. P.). Cenová nabídka na odvoz a likvidaci bioodpadu z multifunkčního hřiště za 600 Kč/hod práce (nabídka pana O. P.). Cenová kalkulace na topení na OÚ bez rozvodů (výměna radiátorů a kotle). Počkáme na další nabídky, které jsou v jednání, poté bude vybrána firma, která výměnu topení provede. Pan Michal Dvořáček měl připomínku, aby do smlouvy bylo zapracováno to, že firma bude poskytovat i pozáruční servis. Rozpočet na uzavření štítu na zastřešení u sportoviště dle nabídky pana O. P Kč. Zastupitelstvo obce Svinčany schvaluje zhotovení uzavření štítu dle nabídky O. K. ze dne v ceně Kč.

10 Usnesení č. 13/7/2014 bylo schváleno. 9. Zprávy komisí Předseda kontrolního výboru předložil zápisy z provedených kontrol, a to Plnění úkolů uložených zastupitelstvem obce dle usnesení ze dne , a Zastupitelstvo obce Svinčany bere zprávy o kontrole na vědomí Vzorky z ČOV odebere pan Michal Kubelka a budou odeslány na analýzu dne výročí rozhledny Barborka, pan Michal Dvořáček dal návrh, abychom oslovili např. kováře, který by mohl označovat nějaký upomínkový předmět, např. zakoupenou turistickou známku u příležitosti 10. výročí. Pan Ladislav Kubelka zajistí věnec k pomníku padlých (28. říjen). Pan K. D. si sjednal dne schůzku se starostou obce fakturace za opravu hodin na kostele sv. Vavřince. Starosta seznámil zastupitele s jiným návrhem na připojení objektu (dílny) pana P. K. k elektrické síti. Podepsána smlouva na rekonstrukci VO v Raškovicích s firmou ELPO s.r.o. Pan Zdeněk Černík seznámil zastupitele s přáním oslavencům v minulém měsíci. Pan Ladislav Kubelka do konce týdne zajistí kůru k pomníku padlých. Paní Miloslava Lachmanová informovala o svícení v Raškovicích. Pan Jan Váňa zajistil opravu sedáku na houpačce na dětském hřišti v ceně 550 Kč. Dále se dotázal přítomných hasičů, proč na jejich www stránkách není uvedena obec Svinčany jako sponzor na akcích Memoriál a maškarní ples. Ing. P. B. odpověděl, že stránka nejspíše není aktualizována. Pan Michal Dvořáček informoval zastupitele o průběhu výstavby zastávek by měly být vystavěné. Dále navrhl, zda bychom neměli dát vypracovat projekt na opravu schodů do sálu KD s bezbariérovým vstupem. Starosta seznámil zastupitele s prací pana Zdeňka Černíka při opravě obecního štítu a veřejně mu poděkoval.

11 Dále se starosta obce dotázal hostů, zda mají dotaz na přítomné zastupitele. Pan L. K. řekl, že by byl pro to, aby byl bezbariérový vstup do sálu zhotoven co nejdříve. Zasedání bylo ukončeno v 21:55 starostou obce, který poděkoval zastupitelům a kronikáři obce za odvedenou práci v uplynulých letech. Přílohy zápisu: 1. Oznámení o svolání zastupitelstva obce 2. Rozpočtový výhled na roky Zápis byl vyhotoven dne: Zapisovatel: Michal Kubelka Ověřovatelé: Jan Váňa:... dne Ludmila Fišarová:... dne Starosta: Bc. Antonín Kratochvíl:... dne Vysvětlivky hlasování: + pro - proti z zdržel se 0 omluven

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Svinčany (dále

Více

Z Á P I S č. 03/2012. ze zasedání zastupitelstva obce Svinčany. konaného dne

Z Á P I S č. 03/2012. ze zasedání zastupitelstva obce Svinčany. konaného dne Z Á P I S č. 03/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 21. 03. 2012 Přítomni: Jméno a příjmení člena zastupitelstva obce: Blažek Jiří Černík Zdeněk Dvořáček Michal Fišarová Ludmila

Více

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 24. 09. 2015 od 18:30 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 24. 09. 2015 od 18:30 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 24. 09. 2015 od 18:30 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Svinčany (dále

Více

Z Á P I S č. 01/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Svinčany. konaného dne

Z Á P I S č. 01/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Svinčany. konaného dne Z Á P I S č. 01/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 22. 01. 2014 Přítomni: Jméno a příjmení člena zastupitelstva obce: Blažek Jiří Černík Zdeněk Dvořáček Michal Fišarová Ludmila

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 17:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 17:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 15. 12. 2014 od 17:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Svinčany (dále

Více

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování.

Předsedající předložil návrh programu jednání. Vyzval přítomné, zda chtějí program doplnit. Nebylo tomu tak a přistoupilo se k hlasování. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Sobčice konaného dne 13.12.2018 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OÚ - Zasedání bylo řádně svoláno - Počet zúčastněných zastupitelů obce: 6 Luděk Smolík,

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 27. 12. 2017 od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zasedání zastupitelstva obce Svinčany (dále

Více

Zastupitelstvo obce SCHVALUJE

Zastupitelstvo obce SCHVALUJE Obec Bítovany Usnesení č. 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 23.9.2009 v 18. 00 hodin v sále Oú Zastupitelstvo obce SCHVALUJE 1. Program zasedání 2. Návrhovou komisi ve složení :

Více

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany

Zápis z 4. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 4. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 17. 04. 2019 od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zasedání zastupitelstva obce Svinčany (dále

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 3. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 13. 03. 2019 od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zasedání zastupitelstva obce Svinčany (dále

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin. Městys Včelákov Zastupitelstvo městyse Včelákov Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne 23.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 16.12.2015 od 17:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO :

OBEC VOLEČ Lázně Bohdaneč, IČO : OBEC VOLEČ 533 41 Lázně Bohdaneč, IČO : 00274593 Zápis č. 6/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Voleč, konaného dne 23.9.2016 od 19:00 hodin Přítomni: p. Ing. Soňa Machurová, p. Petr Heteš,,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Loučeň konaného dne , od 18:00 hodin. 6/2016

Zápis ze zasedání Zastupitelstva městyse Loučeň konaného dne , od 18:00 hodin. 6/2016 Městys LOUČEŇ Nymburská 345, 289 37 Loučeň IČ: 00239399 tel./fax 325 585 283, ID 6sgbyaf, e-mail: ou.loucen@tiscali.cz Bankovní spojení: ČSOB Praha č. účtu 110987141/0300 Zápis ze zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 10.12.2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.03/2014 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 9.11.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.2 / 2015, které se konalo dne 28. 1. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany

Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zápis ze 7. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 14. 12. 2016 od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Svinčany (dále

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012

Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Zápis č. 15/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 18. 02. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 15. 12. 2014, od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová,

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod.

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 06. 12. 2017 od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zasedání zastupitelstva obce Svinčany (dále

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Obec Lhota Pardubická 78, 533 61 Choltice Zápis z 6. zasedání zastupitelstva městyse Choltice konaného dne 3. 10. 2011 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Úřadu městyse v Cholticích Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.04/11 ve Vysokém konaného dne 15.4.2011

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 24. 11. 2010 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.00 hod. Zasedání řídil : Taťána Horáková, Hana Halamová Přítomni : Roman

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 20. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 15. 12. 2016 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 14/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 2.11.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ

Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne v hod. na OÚ Z á p i s z veřejné schůze ZO Horní Loučky, která se koná dne 23.12.2014 v 18.00 hod. na OÚ Přítomni: p. Plevač, Matýzka, Krejčí, Dufek, Smejkal, Steiner, Pochop, Mašek, Dufková Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 2/2014 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 18.12. 2014, od 18:00 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 1/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 22. 2. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,Ing.

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis. 5.veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chotiměř. konaného dne od hod

Zápis. 5.veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chotiměř. konaného dne od hod Zápis 5.veřejného zasedání Zastupitelstva obce Chotiměř konaného dne 20.6.2019 od 18.30 hod místo konání: Obecní úřad Chotiměř zasedací místnost čas konání: 18.30 hodin přítomni: Jakub Wajshajtl, Jitka

Více

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18

Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Obec Příčovy, Zastupitelstvo obce Příčovy č.j.: 965/18 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Příčovy, konaného dne 30. 10. 2018 od 18:00 hod. v budově Obecního úřadu v Příčovech Přítomní zastupitelé:

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 10/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 17. 12. 2013 od 18.00 hod.

Zápis č. 10/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 17. 12. 2013 od 18.00 hod. Obec Svojšice Zastupitelstvo obce Svojšice Zápis č. 10/2013 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 17. 12. 2013 od 18.00 hod. Přítomni: starosta p. Šmejkal, členové: P. Frýda, p. Havlina,

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.01/13 ve Vysokém konaného dne 1.2.2013

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 3. června 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Datum a místo konání: Začátek jednání: Ukončení jednání: Přítomni zastupitelé: Ostatní účastníci: Ověřovatelé zápisu: 30. 12. 2016 OÚ Jersín 18:00 hod

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00

Těchobuz 60, Pacov. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009. konaného dne v 19.00 O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: OBTECH/00115/09 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 1/2009

Více

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin.

Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov. konaného dne od hodin. Obec Mouřínov Zastupitelstvo obce Mouřínov Zápis Z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mouřínov Zasedání zastupitelstva jsou veřejná. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 01-18 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 13.12.2018. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.00

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016 konaném dne 27.1.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Zápis. z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne

Zápis. z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne Zápis z veřejného zasedání č.10 zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 21.9. 2018 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Petr Velich, Milan Hlavatý

Více

Z á p i s č. 18. ze zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne od hod. v kanceláři obecního úřadu v Sebranicích

Z á p i s č. 18. ze zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne od hod. v kanceláři obecního úřadu v Sebranicích Z á p i s č. 18 ze zasedání Zastupitelstva obce Sebranice, konaného dne 4. 11. 2016 od 18.00 hod. v kanceláři obecního úřadu v Sebranicích Zasedání Zastupitelstva obce Sebranice bylo zahájeno v 18hodin

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice konaného dne 6. února 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Svésedlice (zastupitelstva) bylo zahájeno dne 6. 2. 2019 v 18:00 hod. v místní knihovně, Svésedlice

Více

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně.

Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Zápis ze 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Velká Buková, které se konalo dne 26.4.2016 od 18:00 hodin v hospůdce Na Kovárně. Členové zastupitelstva: Přítomni: Ing. Pavel Moucha, Petr Matějovský,

Více

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Přítomni: Píšek, Mrázková, Ing.Urbášková, Blažek, Karlová, Matoušek Omluveni: Stehlík Zapisovatel : Ing.

Více

Výtah ze zápisu ze zasedání Zastupitelstva (1/2015) obce Cotkytle konaného dne od hod v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli

Výtah ze zápisu ze zasedání Zastupitelstva (1/2015) obce Cotkytle konaného dne od hod v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Výtah ze zápisu ze zasedání Zastupitelstva (1/2015) obce Cotkytle konaného dne 20. 2. 2015 od 18.00 hod v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela Chládková,

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 20.3.2013 v 17:00hod., na OÚ Svinařov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 20.3.2013 v 17:00hod., na OÚ Svinařov Přítomni: konaného dne 20.3.2013 v 17:00hod., na OÚ Svinařov (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů uvedeno jmenovitě)

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany

Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 14. 03. 2016 od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Svinčany (dále

Více

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 2. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 17.1.2011. Přítomni: Kuthanová Jana, Pavlíková Helena, Festová Renata, Hátle Vítězslav, Rejfek Otakar, Novák Milan, Hušek Josef, Mgr.Hojda Jan, Th.D. Omluveni:

Více

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013

Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zápis ze zasedání OZ 27.12.2013 Zasedání Zastupitelstva obce Hejná, bylo zahájeno v 19.00 starostou obce Vlastimilem Šatrou. Starosta přivítal přítomné a konstatoval, že zasedání bylo řádně svoláno. Informace

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 28 Datum: 29.01.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dně 29.01.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 6. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

OBEC LKÁŇ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň

OBEC LKÁŇ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň OBEC LKÁŇ Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne 24. 11. 2018 od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň Přítomni: Pavel Foriš, Miroslava Dlouhá, Jitka Kadlečková, Jan

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 13 ze dne 13. 12. 2018 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 1 omluven, 1 host, jmenovitě dle prezenční

Více

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen Čj. 110909/182 Datum: 9. 9. 2011 Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva Obce Kámen ze dne 6. 9. 2011 Přítomno 7 členů zastupitelstva obce: podle prezenční listiny Omluveni: 0 Hosté: Josef Roubík Místo: kancelář

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , KONANÉHO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 5. 3. 2018, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:15 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Zápis z 3. zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne v hodin

Zápis z 3. zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne v hodin Zápis z 3. zasedání Obecního zastupitelstva v Javorníku dne 21.06.2018 v 18.00 hodin Přítomni: Bartheldi Leoš, Nešpor Daniel, Jindřiška Trinklová, Němec Roman, Němcová Věra Pechanec Pavel, Severová Leona.

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky.

Starosta seznámil zastupitele s navrženým rozpočtovým opatřením číslo 2/2005 podle přiložené tabulky. O B E C T Ě C H O B U Z Těchobuz 60, 395 01 Pacov WWW.TECHOBUZ.CZ Email: obec@techobuz.cz 565 443 900 724 192 514 IČO:00584061 Č.j.: 0000271/05 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Těchobuz č. 5/2005

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany

Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 1. zasedání zastupitelstva obce Svinčany konaného dne 28. 02. 2018 od 18:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Svinčany Zasedání zastupitelstva obce Svinčany (dále

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 7. 12. 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více