ZÁKLADNÍ NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁKLADNÍ NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A"

Transkript

1 ZÁKLADNÍ NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A KONFERENČNÍCH SLUŽEB NABÍDKA SPOLUPRÁCE ODBOROVÝ SVAZ KOVO ODBOROVÝ SVAZ DOPRAVY ODBOROVÝ SVAZ STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ

2 Strana 2 CPI Hotels, a.s. je jednou z největších hotelových skupin v České republice. Její portfolio čítá 17 ubytovacích zařízení o celkové kapacitě lůžek a konferenčních míst. V rámci České a Slovenské republiky je společnost CPI Hotels, a.s. výhradním zástupcem mezinárodní hotelové sítě Choice Hotels International se značkou Clarion Hotels. Společnost dále provozuje hotely pod značkami Buddha-Bar Hotels & Resorts, Fortuna Hotels a Ubytovny.cz. CPI Hotels nabízí Odborovému svazu KOVO, Odborovému svazu dopravy a Odborovému svazu státních orgánů a organizací ubytovací, konferenční a cateringové služby za speciálních podmínek. 1) Zvýhodněná cena ubytování 2) 35% SLEVA na konferenční služby 3) 35% SLEVA na catering Nabídnuté speciální podmínky jsou limitovány celkovou slevou ve výši Kč za rok. Po překročení stanoveného limitu budou cenové podmínky předmětem další dohody. Výše uvedené slevy jsou platné po dobu trvání nájemní smlouvy a je možné je aplikovat z pultových cen uvedených hotelů. Výše uvedené slevy je možné aplikovat i na zaměstnanecké pobyty.

3 Hotelový program o cenách ubytování pro rok 2012 Dodavatel: CPI Hotels, a.s. se sídlem Bečvářova 14, Praha 10 zastoupena předsedou představenstva panem Ing. Janem Kratinou a členem představenstva panem Ing. Vratislavem Puchingerem kontaktní osoba za dodavatele: Karin Seifertová, tel.: , karin.seifertova@cpihotels.com IČ: DIČ: CZ zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze oddíl B, spisová značka 1914 Bankovní spojení: Česká spořitelna, a.s., Olbrachtova 1929, Praha 4 č.ú: /0800 pro platbu v CZK Swift: GIBACZPX Odběratel: Odborový svaz KOVO se sídlem: Praha 3, nám. W. Churchilla 2, PSČ IČ: DIČ: CZ , OS KOVO je plátcem DPH zapsaný: zastoupený: v evidenci MV ČR, ev.č. VS/ /93-E Josefem Středulou, předsedou odborového svazu a Ing. Jiřím Markem, místopředsedou odborového svazu bankovní spojení: Česká spořitelna a.s., pobočka Praha 3 číslo účtu: /0800, variabilní symbol: Odborový svaz státních orgánů a organizací se sídlem: Praha 1, Senovážné náměstí 23, PSČ IČ: zapsaný: v evidenci MV ČR, ev.č. VS/ /93-E zastoupený: Ing. Janem Rovenským, předsedou odborového svazu a Pavlem Bednářem, místopředsedou odborového svazu bankovní spojení: Česká spořitelna a.s., Praha číslo účtu: /0800 Odborový svaz dopravy se sídlem: Praha 3, nám. W. Churchilla 2, PSČ IČ: zapsaný: v evidenci MV ČR, ev.č. VSP/1-2153/90-E zastoupený: Lubošem Pomajbíkem, předsedou odborového svazu a JUDr. Lenkou Klementovou, místopředsedkyní odborového svazu bankovní spojení: Česká spořitelna a.s., Praha číslo účtu: /0800

4 Strana 4 Obě výše uvedené strany souhlasí s následujícími podmínkami pro tyto provozní jednotky: I. PRAHA: Hotel Fortuna Rhea*** Adresa: V Úžlabině 19, , Praha 10 Rezervace: reservation.hfr@fortunahotels.cz Jednolůžkový pokoj 700 Kč Kč Dvoulůžkový pokoj 900 Kč Kč Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH, zahrnují snídani a připojení Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma. Hotel Fortuna West *** Adresa: Mrkvičkova 2, , Praha 6 Rezervace: reservation.hfw@fortunahotels.cz Jednolůžkový pokoj 700 Kč Kč Dvoulůžkový pokoj 950 Kč Kč Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH, zahrnují snídani a připojení Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma. Hotel Fortuna City *** Adresa: Bečvářova 14, , Praha 10 Rezervace: reservation.hfc@fortunahotels.cz Jednolůžkový pokoj 850 Kč Kč Dvoulůžkový pokoj Kč Kč Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH, zahrnují snídani a připojení Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma.

5 Strana 5 Clarion Congress Hotel Prague **** Adresa: Nám. OSN, Freyova 33, , Praha 9 Rezervace: reservation.cchp@clarion-hotels.cz Jednolůžkový pokoj Kč Kč Dvoulůžkový pokoj Kč Kč Výše uvedené ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH, zahrnují bufetovou snídani, možnost kabelového připojení k internetu na pokoji zdarma (základní připojení Sponsored by Clarion ) a parkování. Clarion Hotel Prague Old Town **** Adresa: Hradební 9, , Praha 1 Rezervace: reservation.clhp@clarion-hotels.cz Jednolůžkový pokoj Kč Kč Dvoulůžkový pokoj Kč Kč Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH, zahrnují bufetovou snídani, vysokorychlostní připojení k internetu na pokoji, Wi-Fi připojení zdarma ve veřejných prostorách hotelu a veškeré turistické poplatky. Clarion Hotel Prague City **** Adresa: Tylovo náměstí 15, , Praha 2 Rezervace: reservation.clhpc@clarion-hotels.cz Jednolůžkový pokoj Kč Kč Dvoulůžkový pokoj Kč Kč Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH, zahrnují bufetovou snídani, vysokorychlostní připojení k internetu na pokoji, Wi-Fi připojení zdarma ve veřejných prostorách hotelu a veškeré turistické poplatky. Buddha Bar Hotel Prague ***** Adresa: Jakubská 649/8, Praha 1 Rezervace: reservation@buddhabarhotelprague.com Superior Buddha-Bar (35m2): 1-2 osoby Premier Buddha-Bar (40m2): 1-2 osoby 228 EUR 388 EUR 288 EUR 488 EUR Ceny jsou uvedeny v EUR vč. DPH, a la carte snídaně v Siddharta Café, turistické poplatky a následující služby: uvítací nápoj (alkoholický nebo nealkoholický), sladký nebo slaný odpolední snack na pokoj, káva Nespresso na pokoji, připojení na internet, večerní rozestýlka s orchidejí a čokoládou na dobrou noc.

6 Strana 6 MIMOPRAŽSKÉ HOTELY Hotel Černigov *** Adresa: Riegrovo náměstí 1494, Hradec Králové Rezervace: / reservation.hchk@cpihotels.com Jednolůžkový pokoj Kč Kč Dvoulůžkový pokoj Kč Kč Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH, zahrnují snídani a připojení Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma. Spa & Kur Hotel Praha*** Adresa: Ruská 27, , Františkovy Lázně Rezervace: praha@spakurhotels.com Jednolůžkový pokoj 790 Kč 988 Kč Dvoulůžkový pokoj Kč Kč Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH, zahrnují snídani a připojení Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma. Spa & Kur Hotel Harvey**** Adresa: Dlouhá 222, , Františkovy Lázně Rezervace: reservation.harvey@spakurhotels.com Jednolůžkový pokoj Kč Kč Dvoulůžkový pokoj Kč Kč Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH, zahrnují snídani a připojení Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma.

7 Strana 7 Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem **** Adresa: Špitálské náměstí 3517, Ústí nad Labem Rezervace: reservation.cchu@clarion-hotels.cz Dvoulůžkový pokoj - 1 osoba Kč Kč Dvoulůžkový pokoj 2 osoby Kč Kč Junior Suite Kč Kč Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH, zahrnují bufetovou snídani, vysokorychlostní připojení k internetu na pokoji, Wi-Fi připojení zdarma ve veřejných prostorách hotelu a veškeré turistické poplatky. V ceně Junior Suite je zahrnutý VIP treatment ovocný koš + láhev Römerquelle 0,75l. Clarion Grand Hotel Zlatý Lev **** Adresa: Gutenbergova 3, Liberec Rezervace: / reservation.ghzl@clarion-hotels.cz Jednolůžkový pokoj Kč Kč Dvoulůžkový pokoj Kč Kč Ceny jsou uvedeny v Kč za pokoj a noc, včetně snídaně ve formě bufetu, městského poplatku a DPH, připojení k internetu na pokoji zdarma. Clarion Congress Hotel Ostrava **** Adresa: Zkrácená 2703, Ostrava - Zábřeh Rezervace: reservation.ccho@clarion-hotels.cz Jednolůžkový pokoj Kč Kč Dvoulůžkový pokoj Kč Kč APT dvoulůžkové apartmá single use Kč Kč Ceny jsou uvedeny v Kč za pokoj a noc, včetně snídaně ve formě bufetu, městského poplatku a DPH, připojení k internetu na pokoji zdarma a volný vstup do hotelového bazénu.

8 Strana 8 Clarion Congress České Budějovice **** Adresa: Pražská třída 2306/14, České Budějovice Rezervace: reservation.cchcb@clarion-hotels.cz Dvoulůžkový pokoj - 1 osoba Kč Kč Dvoulůžkový pokoj 2 osoby Kč Kč Ceny jsou uvedeny v Kč včetně DPH, zahrnují bufetovou snídani, vysokorychlostní připojení k internetu na pokoji, Wi-Fi připojení zdarma ve veřejných prostorách hotelu a veškeré turistické poplatky. Clarion Hotel Špindlerův Mlýn **** Adresa: Labská 111, Špindlerův mlýn Rezervace: reservation.chsm@clarion-hotels.cz Jednolůžkový pokoj Kč Dvoulůžkový pokoj Kč Ceny jsou uvedeny v Kč za pokoj a noc, včetně snídaně ve formě bufetu, městského poplatku a DPH, připojení k internetu na pokoji zdarma a parkování zdarma.

9 Strana 9 II. PŘÍKLADY KONFERENČNÍCH SPECIÁLNÍCH NABÍDEK 1. Příklad nabídky dvoudenní konference pro 100 osob a ubytování na 1 noc: Clarion Congress Hotel Prague **** (podobně Liberec, Ústí nad Labem, Ostrava, České Budějovice) Vzor konané akce Speciální nabídka Prodejní cena vč. DPH ubytování vč. snídaně a tax pro 30 osob (6/1 + 12/2) na 2 noci, 100 osob (100/1) na 1 noc, pronájem konferenčního sálu pro 200 osob na 1 den vč. 2 coffee breaků a bufetového oběda, ozvučení a dataprojektoru. Hotel Černigov *** (Hradec Králové) CZK vč. DPH CZK vč. DPH Vzor konané akce Speciální nabídka Prodejní cena vč. DPH ubytování vč. snídaně a tax pro 30 osob (6/1 + 12/2) na 2 noci, 100 osob (100/1) na 1 noc, pronájem konferenčního sálu pro 200 osob na 1 den vč. 2 coffee breaků a bufetového oběda, ozvučení a dataprojektoru. CZK vč. DPH CZK vč. DPH 2. Příklad nabídky dvoudenního školení pro 10 osob a ubytování na 1 noc: Clarion Congress Hotel Prague **** (podobně Liberec, Ústí nad Labem, Ostrava, České Budějovice) Vzor konané akce Speciální nabídka Prodejní cena vč. DPH ubytování vč. snídaně a tax pro 10 osob (10/1) na 1 noc, pronájem jednacího salonku na 2 dny vč. 2 coffee breaků a oběda, dataprojektoru, plátna a flipchartu. Hotel Černigov*** (Hradec Králové) CZK vč. DPH CZK vč. DPH Vzor konané akce Speciální nabídka Prodejní cena vč. DPH ubytování vč. snídaně a tax pro 10 osob (10/1) na 1 noc, pronájem jednacího salonku na 2 dny vč. 2 coffee breaků a oběda, dataprojektoru, plátna a flipchartu. CZK vč. DPH CZK vč. DPH

10 Strana 10 Všeobecné podmínky: Rezervaci ubytování je možné provést přímo na výše uvedených kontaktech. Všechny ceny jsou uvedeny včetně příslušné sazby DPH. V případě změn právních předpisů upravujících problematiku DPH, berou obě smluvní strany na vědomí, že dojde v závislosti na povaze změn ve shora uvedených předpisech i k úpravě cen výše uvedených. Individuální rezervaci lze zrušit nejpozději do 18:00 hodin v den před dnem příjezdu hosta. V případě pozdějšího stornování rezervace nebo nedostavení se hosta bude hotel účtovat první noc pobytu klienta. Pokud není na objednávce specifikován způsob platby, bude hotel vyžadovat platbu přímo od hosta v den odjezdu. Příjezd po 18:00 hodině musí být garantován kreditní kartou nebo závaznou objednávkou. Všechny pokoje a konferenční patro Clarion Congress Hotelu Prague jsou nekuřácké. Odběratel se zavazuje informovat klienty o této skutečnosti. Požadavky na skupinové rezervace, meetingy a konference budou sjednávány mimo rámec tohoto programu. Veškeré rezervace jsou limitovány hotelovou kapacitou. Tento program je platný ode dne podpisu obou stran do

11 Strana 11 Za dodavatele: V Praze dne: CPI Hotels, a.s. Ing. Jan Kratina předseda představenstva Ing. Vratislav Puchinger člen představenstva Za odběratele: V Praze dne: Odborový svaz KOVO Josef Středula předseda odborového svazu Ing. Jiří Marek místopředseda odborového svazu Odborový svaz dopravy Luboš Pomajbík předseda odborového svazu JUDr. Lenka Klementová místopředsedkyně odborového svazu Odborový svaz státních orgánů a organizací Ing. Jan Rovenský předsedkyně odborového svazu Pavel Bednář místopředseda odborového svazu

12 Strana 12 Buddha-Bar Hotel Prague***** Jakubská 8, Praha 1 - Staré Město První hotel tohoto unikátního konceptu na světě. Luxusní prostředí s kombinací orientálních tradic, francouzského kolonialismu a moderních technologií poskytne nezapomenutelný zážitek a radost z pobytu. Umístění: neopakovatelná atmosféra starých pražských uliček a malebných zákoutí Starého Města. 36 exkluzivně vybavených pokojů 3 luxusní apartmá Buddha-Bar Restaurant (150 míst) ve stylu legendárního pařížského restaurantu a baru Siddharta Café (100 míst) - trendy restaurant a bar nabídka wellness služeb Spa Suite kamenná vana s Aquasound systémem nejmodernější technologie integrované zrcadlo s televizí, IP telefony, high-speed Wi-Fi, high-end hudební systém s CD knihovnou Buddha-Bar Hotelu dvakrát denně housekeeping servis klimatizace Clarion Congress Hotel Prague**** Freyova 33, Praha 9 - Vysočany Umístění: hotel se nachází přímo na trase metra B stanice Vysočanská, 10 min jízdy metrem od centra Prahy, 10 min chůze od O2 Areny, 30 min jízdy autem z letiště Praha - Ruzyně, skvělá dostupnost na hlavní dálniční tahy. 559 nadstandardně vybavených pokojů včetně 25 luxusních apartmá kongresové prostory pro 2500 osob 4000 m2 konferenčních a výstavních prostor 27 kongresových sálů a salónků 2 hotelové restaurace s kapacitou 650 míst wellness a fitness centrum garážové stání pro 600 vozů nákupní Galerie Fénix zdarma internetová připojení na pokojích i ve veřejných prostorech klimatizace Clarion Hotel Prague Old Town**** Hradební 9, Praha 1 - Staré Město Umístění: hotel je situován na Starém městě, 5 min chůze od Staroměstského náměstí, 3 min chůze od zastávky metra trasy B Náměstí Republiky, tramvajová zastávka je 150 m od hotelu. 90 moderně zařízených pokojů 3 luxusní apartmá s terasou a s výhledem na Pražský hrad, možnost pronájmu teras konferenční sál Riva pro 70 osob konferenční salónek Bohemia pro 20 osob Restaurace Benada s kapacitou 80 míst zdarma internetová připojení na pokojích i ve veřejných prostorech business koutek, sekretářské služby parkování v docházkové vzdálenosti klimatizace

13 Strana 13 Clarion Hotel Prague City**** Tylovo náměstí 15/3, Praha 2 Nové Město Umístění: ideální poloha přímo v centru Prahy, 5 min chůze od Václavského náměstí. Stanice metra trasy C I.P. Pavlova a tramvajová zastávka jsou 70 m od hotelu, historické centrum v docházkové vzdálenosti. 64 nadstandardně vybavených pokojů Benada Restaurant s kapacitou 70 míst a barem zdarma internetové připojení na pokojích i ve veřejných prostorech nekuřácké, bezbariérové pokoje pokojová služba, sekretářské služby parkování v docházkové vzdálenosti klimatizace Clarion Congress Hotel Ostrava**** Zkrácená 2703, Ostrava Umístění: hotel je situovaný poblíž známého sportovního střediska ČEZ Areny. Zastávka MHD je 100 m od hotelu, skvělá dostupnost hlavních dálničních tahů a letiště. 142 pokojů a 27 luxusních apartmá 7 konferenčních sálů až pro 700 osob hotel s největší konferenční kapacitou v Ostravě restaurant Harmonie (100 míst), Benada Restaurant (115 míst), catering všechny pokoje vybaveny IDD telefonem, SAT/TV, minibarem, trezorem relax a fitness centrum s bazénem klimatizace Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Gutenbergova 3, Liberec Umístění: hotel je umístěn v parkové zóně centra Liberce, jen 2,5 km od střediska zimních sportů Kristiánov, 6 km od areálu Ještěd. V okolí se nachází několik golfových resortů. 117 luxusních pokojů 5 moderně zařízených suite prezidentské apartmá v Art Noveau stylu historická budova z roku konferenční místnosti s kapacitou pro 345 osob Benada Restaurant (80 míst), Café Zlatý Lev parkoviště, cateringové služby wellness a relax centrum Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem**** Špitálské náměstí 3517, Ústí nad Labem Umístění: hotel je umístěn přímo v centru Ústí nad Labem v těsné blízkosti sadů Bedřicha Smetany. Výborné dopravní spojení do Prahy i Drážďan, zastávka MHD je přímo před zcela nový 4* hotel hotelem. 83 nadstandardně vybavených pokojů včetně 3 vzájemně propojitelných apartmá konferenční zázemí až pro 480 osob Benada Restaurant až pro 160 osob CPI Hotels, a.s Bečvářova 2081/14, Praha s 10, letní IČ: zahrádkou , DIČ: Office: Václavské náměstí 47, 110 podzemní 00 Praha 1 garáže přímo pod hotelem tel.: , fax: +420 součást multifunkčního komplexu klimatizace

14 Strana 14 Clarion Hotel Špindlerův Mlýn**** Labská 111, Špindlerův Mlýn Umístění: bývalý Hotel Arnika se po rekonstrukci některých prostor začlení mezi hotely značky Clarion. Hotel je situován v oblíbeném českém lyžařském a také turistickém středisku Špindlerově Mlýně. Hotel Fortuna City*** 207 pokojů čtyřhvězdičkového standardu wellness centrum s bazénem a jacuzzi, saunový ráj, fitness, solárium, masáže konferenční zázemí až pro 630 delegátů Benada Restaurant se specialitami místní a mezinárodní kuchyně letní terasa ideální hotel pro letní turistiku, cyklovýlety, teambuildingové akce a v zimním období lyžařské pobyty Bečvářova 14, Praha 10 - Strašnice Umístění: hotel se nachází 5 min chůze od stanice metra A Strašnická (zastávka tramvaje je 50m od hotelu), 10 min jízdy metrem od centra Prahy, 23 km od letiště Praha Ruzyně, skvělé spojení na hlavní dálniční tahy. 243 pohodlně zařízených pokojů vybavených IDD telefonem, SAT/TV a koupelnou se sprchou konferenční sály Miramare (pro 120 osob) 5 variabilních konferenčních místností hotelová restaurace (200 míst) s nabídkou poledního menu lobby bar s letní terasou Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma parkování pro osobní vozy i autobusy Mrkvičkova 2, Praha 6 - Řepy Hotel Fortuna West*** Umístění: výhodná poloha pouhých 9 km od letiště Praha Ruzyně, nedaleko dálničního spoje Praha Rozvadov, 20 min jízdy MHD od centra Prahy, 5 min jízdy autem od obchodního centra Zličín. Hotel Fortuna Rhea***/** 159 pohodlně zařízených pokojů vybavených IDD telefonem, SAT/TV a koupelnou se sprchou 5 variabilních konferenčních a banketových místností až pro 100 osob hotelová restaurace s kapacitou 120 míst restaurant à la carte pro 30 osob atriový lobby bar Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma parkování pro osobní vozy i autobusy V Úžlabině 19, Praha 10 - Strašnice Umístění: hotel je situován v parkové zóně, 3 min chůze od zastávky tramvaje, 20 min jízdy MHD od centra Prahy, 40 min jízdy autem od letiště Praha Ruzyně, skvělé napojení na hlavní dálniční tahy. 162 vícelůžkových buněk se dvěma ložnicemi 66 apartmánů s obývacím pokojem, ložnicí a koupelnou je vybaveno SAT/TV, IDD telefonem, trezorem a lednicí hotelová restaurace s kapacitou 156 míst snack bar Kajuta 3 konferenční salónky s klimatizací pro 12 osob, 30 osob a 35 osob Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu zdarma, kabelové připojení k internetu na pokojích za poplatek, internetový terminál v hotelové hale hotelové parkoviště pro 30 vozů zdarma

15 Strana 15 Spa & Kur Hotel Praha*** Ruská 27, Františkovy Lázně Umístění: hotel je situován přímo v historickém centru Františkových Lázní, světově uznávaného lázeňského města s více než dvousetletou tradicí. 78 pokojů, z toho 17 s balkonem 1 luxusní apartmá hotelová restaurace s kapacitou 120 míst všechny pokoje vybaveny SAT/TV, telefonem, ledničkou, trezorem a koupelnou se sprchou/vanou vlastní krytý bazén široká nabídka lázeňských procedur a wellness programů, minerální pramen přímo v prostorách hotelu Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma fitness, kadeřnictví a kosmetika parkoviště pro 25 vozů Hotel Černigov*** Riegrovo náměstí 1494, Hradec Králové Umístění: hotel se nachází poblíž centra Hradce Králové. Zastávky linek MHD, vlakové a autobusové nádraží jsou přímo u hotelu, dobrá dostupnost na hlavní silniční tahy. 192 standardně vybavených pokojů 10 apartmá kongresový sál pro 500 osob, 6 salónků restaurant Secese s 220 místy a lobby bar hotel s největší konferenční kapacitou v regionu ve všech pokojích SAT/TV, IDD telefon, koupelna se sprchou zdarma Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách a několika pokojích k dispozici sauna, masáže a kosmetika hotelové parkoviště pro 100 vozů

16 Strana 16 PŘIPRAVUJEME NOVĚ OTEVÍRÁME V DUBNU 2012 Clarion Congress Hotel České Budějovice**** (ex. Hotel Gomel) Pražská tř.14, České Budějovice Původně hotel Gomel procházející náročnou rekonstrukcí a rebrandingem bude otevřen v dubnu roku Umístění: Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti centra Českých Budějovic, výborná dostupnost na hlavní silniční tah Praha Vídeň. 204 moderně zařízených pokojů, konferenční zázemí až pro 640 osob a la carte Benada Restaurant, hotelová restaurace, stylová pivnice, lobby bar SAT/TV, IDD telefon, minibar, kávový set, trezor, žehlicí set, Wi-Fi připojení na pokojích a ve veřejných prostorech zdarma hotelové parkoviště pro 100 vozů klimatizace Spa & Kur Hotel Harvey**** (5/2012) Dlouhá 222, Františkovy Lázně Umístění: hotel Harvey leží na samém okraji lázeňské zóny, v klidném a tichém prostředí u centrálního lesoparku, přitom jen pár kroků od lázeňského centra Františkových Lázní. 75 pokojů čtyřhvězdičkového standardu s balkonem či terasou wellness centrum s bazénem a výřivkou fitness centrum, sauny komplexní lázeňská péče v moderních klimatizovaných prostorech lékařský dohled široká nabídka specialit domácí, lokální i mezinárodní kuchyně v hotelové restauraci, letní terasa léčebné a wellness pobyty Clarion Congress Hotel Olomouc****, ex. Hotel Sigma Olomouc (2013) Jeremenkova 36, Olomouc Umístění: bývalý Hotel Sigma Olomouc procházející náročnou a kompletní rekonstrukcí a rebrandingem se nachází v blízkosti historického centra Olomouce, přímo u vlakového nádraží, skvělá dostupnost na hlavní dálniční tah Praha Brno. 126 moderních pokojů kongresové prostory až pro osob, největší sál s kapacitou pro osob Benada Restaurant s kapacitou až 440 míst hotel s největší kongresovou kapacitou v Olomouckém kraji SAT/TV, IDD telefon, internet, minibar, kávový set, trezor, žehlicí set, Wi-Fi připojení ve všech pokojích a veřejných prostorách zdarma hotelové parkoviště klimatizace

17 Strana 17

Hotelový program pro rok 2013

Hotelový program pro rok 2013 Hotelový program pro rok 2013 ODBOROVÝ SVAZ KOVO ODBOROVÝ SVAZ DOPRAVY ODBOROVÝ SVAZ STÁTNÍCH ORGÁNŮ A ORGANIZACÍ S t r a n a 2 CPI Hotels, a.s. je jednou z největších hotelových skupin v České republice.

Více

465 Kč 565 Kč Kč Kč (mezi sezóna) 588 Kč 735 Kč Kč Kč , (sezóna)

465 Kč 565 Kč Kč Kč (mezi sezóna) 588 Kč 735 Kč Kč Kč , (sezóna) Hotelový program s cenami ubytování pro rok 2013 I. Hotely v Praze Hotel Fortuna Rhea*** Adresa: V Úžlabině 19, 108 51, Praha 10 Rezervace: +420 296 744 236, E-mail: reservation.hfr@fortunahotels.cz 465

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka

Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** Liberec Konferenční nabídka Liberec Konferenční nabídka Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel s konferenčními prostory pro 400 osob, člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Liberec 1, v klidné parkové části

Více

Clarion Congress Hotel Olomouc****

Clarion Congress Hotel Olomouc**** Konferenční nabídka Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Olomouc je víceúčelový komplex, který svojí výhodnou polohou v blízkosti vlakového a autobusového nádraží a centra města Olomouc nabízí svým klientům

Více

Clarion Hotel Prague City****

Clarion Hotel Prague City**** Clarion Hotel Prague City**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Hotel Prague City je připraven nabídnout svým hostům veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů. Vysoký

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2019 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

Ř Í Z E N Í R O Z V O J E H O T E L O V É H O Ř E T Ě Z C E. J A N K R A T I N A generální ředitel CPI Hotels, a.s.

Ř Í Z E N Í R O Z V O J E H O T E L O V É H O Ř E T Ě Z C E. J A N K R A T I N A generální ředitel CPI Hotels, a.s. H O T E L O V É H O Ř E T Ě Z C E J A N K R A T I N A generální ředitel CPI Hotels, a.s. 13.5.2008 Clarion Congress Hotel Prague Clarion Hotel Prague Old Town Quality Hotel Prague Comfort Hotel Prague

Více

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec****

Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Clarion Grandhotel Zlatý Lev Liberec**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Grandhotel Zlatý Lev vás nadchne dokonalou souhrou secesního kouzla hotelu s moderním vybavením. Díky své tradici

Více

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od )

Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od ) Clarion Hotel Prague City Konferenční nabídka 2014 (k dispozici od 1. 9. 2014) Kategorie Mezinárodní, čtyřhvězdičkový hotel člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Praha 2, pouhých 5 minut

Více

Clarion Congress Hotel České Budějovice****

Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Clarion Congress Hotel České Budějovice**** Konferenční nabídka 2019 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel České Budějovice představuje moderní business hotel, který svým hostům nabízí nejvyšší komfort

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2018 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem

Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem Konferenční nabídka 2018 Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Ústí nad Labem představuje business hotel, který svým hostům nabízí všestranný komfort, širokou škálu

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Fortuna West 3 *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám

Více

REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012.

REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012. ELEN 2012 Praha Česká republika, 11. 09. 12. 09. 2012 Místo konání: Masarykova kolej, Thákurova 1, Praha 6 * REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve,

Více

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC

Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC Nabídka ubytování pro INTERNATIONAL COACHES CLINIC 4 HVĚZDIČKOVÉ HOTELY EA Hotel Sonáta Sokolská 1576/68, 110 00 Praha 1 Luxusní EA Hotel Sonáta je situován v centru města, jen pár kroků od Václavského

Více

Vítejte ve světě. CPI Hotels

Vítejte ve světě. CPI Hotels Vítejte ve světě CPI Hotels CPI Hotels, a. s. Sídlo společnosti: Bečvářova 2081/14, 100 00 Praha 10, Kontakty: Vladislavova 1390/17, 110 00 Praha 1, Telefon: +420 234 712 444 Fax: +420 234 712 460 E-mail:

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V

H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V H O T E L T E N N I S C L U B P R O S T Ě J O V Jeden z největších sportovních hotelových komplexů v České republice s dlouholetou tradicí. Světově proslulý sportovní komplex, který nabízí exkluzivní kombinaci

Více

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015)

www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) www.orea.cz MICE NABÍDKA podzim 2015 (1. září 31. prosince 2015) Orea Hotel Pyramida****, Praha Ubytování Superior pokoj od 1400,- Kč* Standardně vybavená kategorie pokojů o ploše 25m 2 nacházející se

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Tým Hotelu Černigov Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Hotel Černigov *** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto si Vám dovolujeme

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE

KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE KONFERENČNÍ PROSTORY TVORŠOVICE Areál Spa & Wellness Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí. Disponuje potřebnými prostory a vybavením pro pořádání školení, meetingů, konferencí,

Více

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI

25 C 24 C CARLTON PALACE HOTEL ***** Aktuální počasí. Informace o hotelu. Informace o pokoji. Destinace: Emiráty - DUBAI CARLTON PALACE HOTEL ***** Destinace: Emiráty - DUBAI Carlton Palace Hotel nabízí výbornou polohu a dobré dopravní spojení. Nachází se na prestižní ulici Al Maktoum. Apartmány a pokoje mají klimatizaci,

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY NABÍDKA UBYTOVÁNÍ PRO SPORTOVNÍ TÝMY POLOHA HOTELU Orea Hotel Voroněž a Orea Hotel Voroněž II se nacházejí v těsné blízkosti brněnského výstaviště s výbornou dostupností z dálnice D1 Exit 190. Hotel je

Více

nabídka konferenčních a hotelových služeb

nabídka konferenčních a hotelových služeb nabídka konferenčních a hotelových služeb Vážení hosté, dovolte, abychom Vám představili naše konferenční a hotelové služby. Čtyřhvězdičkový Hotel Michael se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 4 Hodkovičky,uprostřed

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Boccaccio slavnostní a konferenční sál

Boccaccio slavnostní a konferenční sál Boccaccio slavnostní a konferenční sál Grand Hotel Bohemia***** Luxusní ubytování v 79 moderně vybavených pokojích a suitách pěti různých kategorií Superior, DeLuxe, Executive, Junior Suite a Suity Steiner

Více

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE

Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE Hotel Baťov Tylova 727 Otrokovice Tel : 577 650 111 ŠKOLENÍ KONGRESY KONFERENCE FIREMNÍ AKCE 1. Nabídka konferenčních a gastro prostor Pro potřeby Vašich školení Vám nabízíme využití všech typů salonků

Více

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE,

KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, KONFERENCE, KONGRESY, MEETINGY, PREZENTACE, ŠKOLENÍ, FIREMNÍ PLESY, GARDEN PARTY S GRILOVÁNÍM, INCENTIVNÍ A TEAM-BULDINGOVÉ AKCE HOTEL MEDLOV Hotelonline a.s., Hotel Medlov, Fryšava pod Žákovou Horou 143,

Více

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU

NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU NABÍDKA PRO FIREMNÍ KLIENTELU Ideální řešení pro Vaši konferenci, meeting i firemní večírek. Hotel GOLD**** Chotoviny, Táborská 68, Chotoviny * www.hotelchotoviny.cz * recepce@hotelchotoviny.cz * 398 998

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ

KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ KONFERENČNÍ PROSTORY GOLF & SPA RESORT KONOPIŠTĚ Golf & Spa Resort Konopiště je ideálním místem pro konání firemních a společenských akcí, jelikož disponuje potřebnými prostory a vybavením pro jejich

Více

Welcome to the Premier Life

Welcome to the Premier Life Welcome to the Premier Life Poloha Ubytování Kongresové centrum Restaurace a bary Catering Wellness & Fitness Poloha BEST WESTERN PREMIER Hotel International Brno je situován v historické části města

Více

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK

CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP PROPERTY BOOK CIMEX GROUP Hotelové portfolio Hotelové portfolio CIMEX GROUP 14 hotelů 2 011 pokojů CZK 3,2 bln (EUR 120 mio) hodnota portfolia Hotely a resorty kategorie 4* a 3* Hotely a resorty

Více

Objevte možnosti ubytování u nás

Objevte možnosti ubytování u nás Objevte možnosti ubytování u nás Naše strategická poloha Vám poskytne dostatek času! Hotelu Olšanka leží ve slavné pražské čtvrti Žižkov, která inspiruje spisovatele a umělce z celého světa. Zastávka tramvajových

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Clarion Hotel Prague Old Town**** Konferenční nabídka 2013

Clarion Hotel Prague Old Town**** Konferenční nabídka 2013 Clarion Hotel Prague Old Town* Konferenční nabídka 2013 Kategorie Mezinárodní čtyřhvězdičkový hotel - člen skupiny Choice Hotels International. Poloha hotelu Praha 1, v poklidné části historického centra

Více

Ubytování v Novém Jičíně

Ubytování v Novém Jičíně Ubytování v Novém Jičíně 1. Hotely 2. Penziony 3. Ubytování v soukromí 4. Ubytovny 1 1. Hotely Hotel Kalač *** hotel se nachází asi 10 minut od centra přijímáme platbu kreditními kartami všech druhů Dvořákova

Více

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita

Úvod. Ubytování. Hotel Duo. Lokalita Banketní nabídka Úvod Hotel Duo Obchodní oddělení Teplická 492, 190 00 Praha 9 www.hotelduo.cz T: +420 266 133 717 E: events@janhotels.cz Lokalita» Pár kroků od stanice metra Střížkov» 12 minut metrem

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

HOTEL LOKALITA UBYTOVÁNÍ

HOTEL LOKALITA UBYTOVÁNÍ BANKETOVÁ MAPA HOTEL LOKALITA Orea Hotel Pyramida je nejen kongresové centrum s ideální polohou v Praze, ale také moderní fitness centrum s bazénem a hotel se špičkovým servisem nacházející se v blízkosti

Více

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax

POBYTY VE SPA RESORT LIBVERDA. Wellness & Relax POBYTY 2018-2019 VE SPA RESORT LIBVERDA Wellness & Relax Platnost: 2. 1. 2018 1. 1. 2020 V balíčku jsou zahrnuty následující služby (pro osobu): 2x (3x)(5x) ubytování v komfortním pokoji 2x (3x)(5x) snídaně

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE***

KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** KONFERENČNÍ NABÍDKA HOTEL ENERGIE*** Děkujeme za zájem o služby hotelu Energie***, který poskytuje komfortní ubytování a kvalitní hotelové i konferenční služby. Tímto si Vám dovolujeme předložit základní

Více

BS - Registrační formulář pro ubytovatele

BS - Registrační formulář pro ubytovatele BS - Registrační formulář pro ubytovatele 1. Sídlo firmy / provozovna Název firmy: Obec: Ulice: IČO: Č. orientační Č. popisné VAT ID (DIČ): Číslo účtu: PSČ: Regionální zatřídění: E-mail: Tel.: Fax: Poskytované

Více

MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE

MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE STANDARD Vybavení pokoje: Pokoj s 1 manželskou postelí nebo 2 oddělenými postelemi, individuálně nastavitelná klimatizace, koupelna se sprchovým koutem,

Více

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - -

4.1. 11.3. 1.12. 23.12. 1 790,- 2 690,- 1 350,- 990,- ZDARMA 1 990,- 290,- - - 2 0 1 6 S Á R V Á R hotel PARK INN 4* Hotel je propojen s termálními lázněmi krytou chodbou. Hotel nabízí pokoje Standard s možností 1 přistýlky, rodinné pokoje * = 2 pokoje Standard propojené dveřmi nebo

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** a OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Hotel Gastronomie Kongres & Events Wellnes & Spa Kontakty Orea Spa Hotel Monty **** Mariánské Lázně Lokalita Orea Spa Hotel Monty - jedinečný historický hotel s unikátním

Více

MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY VÁNOCE / SILVESTR 2009 / 2010 HUNGARY

MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY VÁNOCE / SILVESTR 2009 / 2010 HUNGARY MAĎARSKO RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY / 2009 / 2010 HUNGARY Sárvár hotel Park Inn**** RELAXAČNÍ VÍKENDOVÉ POBYTY 14.11. 17.11. (3 noci) TRASA A, C 4 990,- 27.11. 29.11. (2 noci) TRASA B 3 790,- 26.12. 28.12.

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák*** Železná Ruda - Špičák Lokalita OREA Wellness Hotel Horizont *** & OREA Hotel Špičák *** se nacházejí na jižním svahu

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Kontakt: Jana Handrejchová tel , , prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu

Kontakt: Jana Handrejchová tel , ,   prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu Best**+ Kontakt: Jana Handrejchová tel. 97 22 43 055, 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska

Více

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha OREA HOTELS s.r.o. Společnost OREA HOTELS s.r.o. provozuje největší český hotelový řetězec OREA HOTELS & RESORTS. V současné době jej tvoří 16 hotelů po

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Rack Rates 2018/2019

Rack Rates 2018/2019 Rack Rates 2018/2019 Czech version HOTELOVÉ POBYTY POBYTY S KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKOU LÉČBOU POBYTY S LÁZEŇSKOU LÉČBOU RELAX POBYTY PRO DĚTI PLATEBNÍ a STORNO PODMÍNKY + KLIKNĚTE PRO ZOBRAZENÍ STRÁNKY LOW :

Více

Clarion Hotels ČR, MICE. Meetings Incentives Conferences Events

Clarion Hotels ČR, MICE. Meetings Incentives Conferences Events Clarion Hotels ČR, MICE Meetings Incentives Conferences Events Vynikající zázemí pro všechny vaše akce a setkání... Když se lidé setkávají, mohou vznikat skvělé věci. Na jednom místě se rozšíří pozitivní

Více

Vlakem na konferenci

Vlakem na konferenci Vlakem na konferenci Clarion Congress Hotel http://www.clarioncongresshotelolomouc.com Dotazník aneb jedete v tom s námi! Vážené kolegyně, vážení kolegové, Český institut interních auditorů Vás zve na

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2018 31. 12. 2018) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na 7 nocí dle předpisu lékaře (na 6 nocí 20 procedur)

Více

Nabídka pro automobilky CZ

Nabídka pro automobilky CZ Nabídka pro automobilky CZ Aquapalace Hotel Prague Pražská 137, 251 01 Čestlice, Praha východ Tel.: +420 225 108 830 e-mail: conference.mgr@aquapalacehotel.cz www.aquapalacehotel.cz auto-moto informace

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA

MASARYKOVU UNIVERZITU SMLUVNÍ CENY PRO HOTELY PRAHA SMLUVNÍ CENY PRO MASARYKOVU UNIVERZITU 2015 HOTELY PRAHA Možnosti a podmínky ubytování ve vybraných brněnských hotelech pro hosty Masarykovy univerzity za smluvní ceny. Masarykova univerzita Odbor vnějších

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE. CENÍK 2015 v Kč. v Mariánských Lázních MARIÁNSKÉ LÁZNĚ PŘÍSPĚVKOVÁ A KOMPLEXNÍ LÁZEŇSKÁ PÉČE v Mariánských Lázních CENÍK 2015 v Kč PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE 2015 PŘÍSPĚVKOVÁ LÁZEŇSKÁ PÉČE Cena v Kč za osobu / noc zahrnuje ubytování a plnou

Více

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / /

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / / Sea Gull**** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz EGYPT / Hurghada www.cdtravel.cz / / Poloha: pěkný a velký hotelový komplex se nachází přímo u pláže a v centru Hurghady,

Více

Vaše akce je pro nás velice důležitá!

Vaše akce je pro nás velice důležitá! Vaše akce je pro nás velice důležitá! Děkujeme za Váš zájem o Clarion Grandhotel Zlatý Lev**** hotel s ideálními prostory pro Vaše semináře, školení, konference, prezentace nebo společenské akce. Tímto

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 BLUE HORIZON NNNN Rhodos letovisko Trianta/Ixia CZE TIP 52519A 4,7/6 Poloha: přímo na oblázkovo písečné pláži. Rhodos město cca 8 km. Autobusová zastávka před hotelem. Možnosti pro nakupování cca 250 m.

Více

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA Malý penzion rodinného typu, skládající se z několika budov. Leží v malém centru Succhivo na jihu ostrova, které je oblíbené díky umístění

Více

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND ****

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** 5,8,11,12,15 - denní zájezd EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Ideální pro ty, kteří chtějí být online během dovolené. Aqualand pro dětské vodní hry. Poloha: hotel

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Zámecký hotel Sychrov

Zámecký hotel Sychrov Zámecký hotel Sychrov Kongresová nabídka Zámecký hotel Sychrov je mimo jiné předurčen jako cíl kongresové turistiky. Svým vybavením patří mezi nejlepší v Libereckém kraji. Nabízíme komplexní a profesionální

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

Cristal Palace Léčebné pobyty ( )

Cristal Palace Léčebné pobyty ( ) Cristal Palace Léčebné pobyty (1. 1. 2017 31. 12. 2017) Klasický léčebný pobyt (min. 6 nocí) lehký oběd (polévka, salát a pečivo) 24 léčebných procedur na týden (7 nocí) dle předpisu lékaře výstupní lékařská

Více

Clarion Congress Hotel Prague

Clarion Congress Hotel Prague Clarion Congress Hotel Prague Křižovatka obchodu, odpočinku, životního stylu a nákupů Popis hotelu: Clarion Congress Hotel Prague je moderním kongresovým centrem usilujícím o co největší komfort svých

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

Komplexní lázeňská péče Premium

Komplexní lázeňská péče Premium Komplexní lázeňská péče Premium Minimální délka pobytu 12 nocí, doporučeno nejméně 14 nocí ubytování plná penze uvítací nápoj vstupní vyšetření u lékaře laboratorní vyšetření dle indikace lékaře pitná

Více

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH *****

KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** KALUTARA - ROYAL PALMS BEACH ***** - denní zájezd Poloha: luxusní hotelový komplex, vybudovaný na ploše 7 akrů v obklopení okolní vegetace, se nachází přímo u dlouhé písčité pláže poblíž Kalutary. Zhruba

Více

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS

Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS Poznávejte nejkrásnější místa České republiky s OREA HOTELS & RESORTS www.orea.cz 1 Český hotelový řetězec 15 hotelů v těch nejatraktivnějších lokalitách České republiky hory, lázně, města téměř 4 000

Více

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015

NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 NABÍDKA UBYTOVÁNÍ A STRAVOVÁNÍ PRO ZAMĚSTNANCE DOPRAVNÍHO PODNIKU PRAHA PRO ROK 2015 POZNÁMKA: Pro uplatnění příslušné slevy předloží zaměstnanec DPP služební průkaz a Průkaz člena dané odborové organizace

Více

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI

LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI LÁZNĚ KEHIDAKUSTÁNY - KEHIDA THERMAL HOTEL, ČERSTVÁ NOVINKA 2015, 2, 3 NEBO 4 NOCI 3,4,5 - denní zájezd Moderní lázeňský areál s komfortním hotelovým wellness blízko Balatonu a Hévízu. Vnitřní a venkovní

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

úterý , středa Clarion Congress Hotel Prague Vysočany

úterý , středa Clarion Congress Hotel Prague Vysočany Organizace HealthCare Institute si Vás dovoluje srdečně pozvat na odbornou konferenci úterý 28.11.2016, středa 29.11.2017 - Clarion Congress Hotel Prague Vysočany Akce se koná pod záštitou: Ing. Andrej

Více

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL ****

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** 8,, - denní zájezd Poloha: hotelový areál El Mouradi Djerba Menzel je situován přímo u pláže, asi 6 km od centra městečka Midoun, 4 km od obchoho centra a krokodýlí

Více