Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení"

Transkript

1 Rada města Chlumec Usnesení ze 70. schůze Rady města Chlumec volební období konané dne od 15:00 do 18:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/70R/2013 Zahájení určení ověřovatelů zápisu a usnesení schvaluje ověřovatele zápisu a usnesení 1. JUDr. Mariána Melichera 2. Jaroslava Slavíka. Usnesení č. 2/70R/2013 Schválení programu schůze schvaluje program 70. schůze RM. Usnesení č. 3/70R/2013 Kontrola plnění usnesení RM bere na vědomí kontrolu plnění usnesení rady města. Usnesení č. 4/70R/2013 Žádost o bezúplatné zřízení věcného břemene spočívajícího v uložení vodovodní přípojky do p.p.č. 143/1 k.ú. Stradov u Chabařovic, pro p.p.č. 137/28 k.ú. Stradov u Chabařovic žadatel Protschke Roman s bezúplatným zřízením věcného břemene spočívajícího v uložení vodovodní přípojky v délce 4,00 metrů do p.p.č. 143/1 k.ú. Stradov u Chabařovic, pro p.p.č. 137/28 k.ú. Stradov u Chabařovic, za účelem provedení vkladu do katastru nemovitostí na základě Smlouvy o zřízení věcného břemene mezi městem Chlumec a Romanem Protschkem, nar , a nemá námitek k podání návrhu na vklad věcného břemene do katastru nemovitostí na náklady žadatele. Strana 1 (celkem 7)

2 1. Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru, předložit starostovi města k podpisu smlouvu o zřízení věcného břemene a návrh na vklad do katastru nemovitostí dle bodu A) tohoto usnesení a zabezpečit jejich podání katastrálnímu úřadu. 2. Ing. Petru Maxovi, starostovi města, smlouvu o zřízení věcného břemene a návrh na vklad do katastru nemovitostí dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Usnesení č. 5/70R/2013 Žádost o prodej části p.p.č. 168/3 k.ú. Chlumec u Chabařovic žadatelé Petr Richter a Marcela Richterová A) doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej pozemkové parcely č. 168/4 k.ú. Chlumec u Chabařovic, která vznikla oddělením od pozemkové parcely č. 168/3 k.ú. Chlumec u Chabařovic, o celkové ploše 23 m 2 (druh pozemku ostatní plocha, způsob využití jiná plocha), za kupní cenu dle znaleckého posudku ve výši 4.230,- Kč. Náklady spojené s převodem vlastnického práva k pozemku uhradí žadatel. Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru: 1. písemně informovat žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. 2. doporučení dle bodu A) tohoto usnesení předložit k projednání zastupitelstvu města. Usnesení č. 6/70R/2013 Žádost o prodej části p.p.č. 168/3 k.ú. Chlumec u Chabařovic žadatel Pavel Žák A) doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej pozemkové parcely č. 168/3 k. ú. Chlumec u Chabařovic o celkové ploše 45 m 2 (druh pozemku ostatní plocha, způsob využití zeleň), která vznikla po oddělení pozemkové parcely č. 168/4 k. ú. Chlumec u Chabařovic, za kupní cenu dle znaleckého posudku ve výši 8.270,- Kč. Náklady spojené s převodem vlastnického práva k pozemku uhradí žadatel. Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru: 1. písemně informovat žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: doporučení dle bodu A) tohoto usnesení předložit k projednání zastupitelstvu města. Strana 2 (celkem 7)

3 Usnesení č. 7/70R/2013 Pronájem části p.p.č. 842 v k.ú. Chlumec u Chabařovic pronajmout zájemci panu Miroslavu Schlögerovi (IČ ) část p.p.č. 842 v k.ú. Chlumec u Chabařovic v majetku města o výměře 4 m 2 (GPS lokace: N, E), za účelem poskytování sezónních služeb občerstvení, a to na dobu určitou od (včetně) do (včetně). Petře Semerádové, referentce stavebního odboru: 1. vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: předložit starostovi města k podpisu nájemní smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 8/70R/2013 Umístění rodinného domu na p.p.č. 210/3 k. ú. Žandov u Chlumce s vydáním rozhodnutí o umístění stavby a stavebního povolení (popř. územního souhlasu a ohlášení) pro stavbu rodinného domu na p.p.č. 210/3 k. ú. Žandov u Chlumce žadatelům Marianě Jandové, nar a Luďku Lapkovi, nar , oba bytem Chlumecká 342, Chlumec. Ireně Srbecké, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 9/70R/2013 Podnájem bytové jednotky č. 18 Stradovská 387, Chlumec Jiří Matějovský s podnájmem bytové jednotky číslo 18 o velikosti nacházející se v 1. podlaží domu čp. 387, v ulici Stradovská, Chlumec, který užívá na základě nájemní smlouvy pan Jiří Matějovský, panu Tomáši Krajzrovi, bytem Peškova 542, Ústí nad Labem , a to na dobu určitou od do Petře Semerádové, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení a provést aktualizaci v elektronické evidenci. Termín: Strana 3 (celkem 7)

4 Usnesení č. 10/70R/2013 Podnájem bytové jednotky č. 7, Stradovská 385, Chlumec Lenka Černíková s podnájmem bytové jednotky číslo 7 o velikosti v přízemí domu čp. 385, v ulici Stradovská, Chlumec, který užívá na základě nájemní smlouvy paní Lenka Černíková, paní Jitce Šafránkové, bytem Alejní 271, Chlumec , a to na dobu určitou od do Petře Semerádové, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatelku o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení a provést aktualizaci v elektronické evidenci. Termín: Usnesení č. 11/70R/2013 Směna pozemků v katastrálním území Chlumec u Chabařovic navrhovatelé PharmDr. Vierka Jirásková, MUDr. Zdeněk Postler A) nedoporučuje zastupitelstvu města směnit pozemkové parcely p.p.č. 988/44 o výměře 2 m 2 a části p.p.č. 988/10 o výměře 169 m 2 v k. ú. Chlumec u Chabařovic, jejichž vlastníky jsou PharmDr. Vierka Jirásková a MUDr. Zdeněk Postler, za pozemkovou parcelu p.p.č. 981/165 o výměře 171 m 2 v k. ú. Chlumec u Chabařovic ve vlastnictví města Chlumec, a to z důvodu, že tato směna nepřinese městu ani finanční prostředky ani jiný užitek. B) doporučuje zastupitelstvu města rozhodnout o zveřejnění záměru prodat pozemkovou parcelu č. 981/165 o výměře 171 m 2 v k. ú. Chlumec u Chabařovic. C) ukládá Jitce Šimicové, vedoucí stavebního odboru, 1. písemně informovat žadatele o výsledku projednání dle bodu A) a B) tohoto usnesení. 2. doporučení dle bodu A) a B) tohoto usnesení předložit k projednání zastupitelstvu města. Usnesení č. 12/70R/2013 Pronájem nemovitosti: parcela č. 836/10 v k. ú. Chlumec u Chabařovic RM v souladu s 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů po projednání o uzavření nájemní smlouvy na pronájem nemovitosti: parcela č. 836/10 v k. ú. Chlumec u Chabařovic s nájemcem Chlumecká rybářská s. r. o. (IČ ) na období od do za nájemné ve výši 10 tis. Kč. Strana 4 (celkem 7)

5 Ing. Petru Maxovi, starostovi města, nájemní smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Usnesení č. 13/70R/2013 Provozní řád dětského hřiště na části p. p. č. 475 v Chlumci v k. ú. Chlumec u Chabařovic schvaluje provozní řád dětského hřiště na části p. p. č. 475 v Chlumci v k. ú. Chlumec u Chabařovic. Usnesení č. 14/70R/2013 Záměr města poskytnout výpůjčku zveřejnění záměru pro volnočasové sportovní aktivity dle 39 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů o zveřejnění záměru města poskytnout do jako výpůjčku část nemovitosti p. p. č. 987/4 v k. ú. Chlumec u Chabařovic o výměře m 2 za účelem řízeného vytváření, provozu a údržby překážek pro sportovní vyžití na jízdních kolech (Bikepark Chlumec). Petrě Semerádové, referentce stavebního odboru, záměr dle bodu A) tohoto usnesení zveřejnit. Termín: Usnesení č. 15/70R/2013 Zajištění autorského dozoru a technického dozoru investora stavba chodníku Chlumec Stradov A) akceptuje nabídku společnosti AF-CITYPLAN s.r.o. (IČ ), projektanta stavby, na provedení autorského dozoru v rámci realizace stavby chodníku Chlumec Stradov za maximální a nepřekročitelnou cenu 16 tis. Kč bez DPH. Ing. Petru Maxovi, starostovi města, 1. provedení autorského dozoru dle bodu A) tohoto usnesení objednat. 2. zajistit pro realizaci stavby chodníku Chlumec Stradov technický dozor investora. Termín: do zahájení stavby Strana 5 (celkem 7)

6 Usnesení č. 16/70R/2013 Uhrazení daně a jejího příslušenství vyměřené Finančním úřadem v Ústí nad Labem za porušení rozpočtové kázně způsobené v minulém volebním období o jednorázovém uhrazení daně a jejího příslušenství Kč, které městu vyměřil Finanční úřad v Ústí nad Labem za porušení rozpočtové kázně způsobené v minulém volebním období na základě Zprávy o daňové kontrole č. j /12/ ze dne , a to z vlastních disponibilních finančních prostředků města, v důsledku čehož správce daně zabezpečí výmaz zástavního práva z rozhodnutí správního orgánu na nemovitostech města z katastru nemovitostí a nedojde k dalšímu zatížení rozpočtů budoucích období. Haně Kokoškové, vedoucí finančního odboru, předložit rozpočtové opatření vyplývající z bodu A) tohoto usnesení ke schválení zastupitelstvu města. Usnesení č. 17/70R/2013 Komise pro harmonický rozvoj města Chlumec odvolává Ing. Pavlu Babickou z funkce členky Komise pro harmonický rozvoj města Chlumec. Usnesení č. 18/70R/2013 Žádost Pečovatelské služby Ústí n. L., p. o., o bezplatné poskytnutí přísálí KD Chlumec a poskytnutí občerstvení na společenskou akci ke Dni seniorů souhlasí s bezplatným poskytnutím přísálí KD Chlumec a s poskytnutím občerstvení (káva a balená voda) do výše 2000,- Kč na společenskou akci ke Dni seniorů konanou dne ; seniory obslouží firma Miroslav Schlöger (IČ ). Usnesení č. 19/70R/2013 Žádost o užívání znaku města o. s. TJ Chlumec dle 34a odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů po projednání souhlasí s užíváním znaku města Chlumec občanským sdružením TJ Chlumec (IČ ). Strana 6 (celkem 7)

7 V Chlumci dne Ing. Petr MAXA v. r. starosta města JUDr. Marián MELICHER v. r. 1. místostarosta města Jaroslav SLAVÍK v. r. místostarosta města Strana 7 (celkem 7)

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 80. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.02.2014 od 13:00 do 16:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 54. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.10.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/54R/2016

Více

Rada města Chlumec. Usnesení

Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 5. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 15.01.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/5R/2015 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 73. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 30.09.2013 od 15:00 do 18:15 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 52. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/52R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 47. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 17.08.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/47R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 71. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.06.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/71R/2017 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 9. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.03.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/9R/2015 Schválení

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 16.05.2018 od 16:00 do 18:30 hodin v jídelně Základní školy Chlumec.

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 2. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 09.12.2014 od 14:00 do 17:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 86. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 04.06.2014 od 13:00 do 18:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 31. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 16.12.2015 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/31R/2015

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 83. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 09.04.2014 od 13:00 do 17:45 hodin a dne 14.04.2014 od 13:00 do 14:45 v kanceláři starosty v sídle Městského

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 41. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.05.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/41R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 51. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/51R/2016

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 13. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 19. září 2016 od 16:00 do 18:10 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 60. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 25.01.2017 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/60R/2017 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 17. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 24.06.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/17R/2015

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 56. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 23.11.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/56R/2016

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 18. prosince 2014 od 17:00 do 19:40 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 36. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 14.12.2011 od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 44. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 22.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/44R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 43. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 08.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/43R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 46. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 03.08.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/46R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 21. schůze Rady města Chlumec volební období 2018-2022 konané dne 21.08.2019 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/21R/2019 Schválení

Více

Město Chlumec Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 60. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 20.02.2013 od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 59. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.01.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Bod č. 1) Usnesení č.

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 92. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 29.09.2014 od 13:00 do 16:00 hodin; dne 06.10.2014 od 13:00 do 14:30 hodin; dne 15.10.2014 od 13:00 do 15:00

Více

Rada obce Chlumec. Usnesení

Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 10. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 05.01.2011 od 16:00 do 20:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 69. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 22.07.2013 od 15:00 do 18:30 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 61. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 20.03.2013 od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Č. j.: MUCH 76336/2015

Č. j.: MUCH 76336/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH Č. j.: MUCH 76336/2015 ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 13. schůze Rady města Chebu

Více

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 50. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 15.08.012 od 16:00 do 20:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 74. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 09.08.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/74R/2017 Schválení

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 48. schůzi 04.03.2013 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání:

Město Sezemice. Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice. Rada města Sezemice: Den konání jednání: Místo jednání: Město Sezemice Rada města Sezemice Výpis usnesení rady města z řádné schůze Rady města Sezemice Den konání jednání: 22.02.2017 Místo jednání: Městský úřad Sezemice - zasedací místnost Číslo jednací: č.

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 27. dubna 2015 od 16:00 do 18:02 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 34. schůzi dne 21. 6. 2004 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne od hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 08.09.2008 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 363 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne 23.06.2008

Více

Rada obce Chlumec. Usnesení

Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení ze 2. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.11.2010 od 17:00 do 19:30 hodin v kanceláři starosty v sídle obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 13.09.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk

Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Zápis z dvacátéhoosmého zasedání Zastupitelstva města Vimperk, konaného dne 25.05.2009 od 15.00 hod. v sále MěKS Vimperk Usnesení č. 539 Zastupitelstvo města bere na vědomí přehled plnění usnesení ze dne

Více

Město Králíky. Zápis z jednání č. 03 rady města konané Přítomni členové rady města:

Město Králíky. Zápis z jednání č. 03 rady města konané Přítomni členové rady města: Město Králíky Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 03 rady města konané 18.01.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran

Více

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733)

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733) U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 13. 11. 2012 (Usnesení č. 41/713 41/733) Č. j. ST/2592/2012/51.2 Rada města Štramberka po projednání : Usnesení č. 41/713 Bere na vědomí

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 19. schůzi dne 27. 10. 2003 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Mgr. Pavla Tvrdoňová. Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 10. 2013 Bod programu: 4 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Mgr. Pavla Tvrdoňová Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 25. 08. 2008 Usnesení č. 794 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 11. 08. 2008. Usnesení č. 795 Rada města rozhodla uzavřít Dodatek č. 13 k pojistné

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 17. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 17. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 17. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 8.9.2015 Projednané návrhy: 1. Rozbor hospodaření MO Střekov za 1. pololetí roku

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. října 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. října 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. října 2018 č. RM 238/2018 u p r a v e n á v e r z e 1. schvaluje rozpočtové opatření č. 6/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 Program: 1. DSP a PDPS chodníky, opěrné zdi a VO ul. Komenského. 2. Nabídka PD studie čp. 106. 3. PD kanalizace Komenského. 4. Prodej

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 12. schůzi 02.05.2011 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 32. schůzi 05.09.2016 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení

Město Lipník nad Bečvou. Zastupitelstvo města. schválilo na svém 14. zasedání dne následující usnesení Město Lipník nad Bečvou Zastupitelstvo města schválilo na svém 14. zasedání dne 20.09.2016 následující usnesení Usnesení zastupitelstva města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních

Více

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne čís. 65/7 73/7

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne čís. 65/7 73/7 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD PROSKOVICE U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Proskovice konané dne 9. 2. 2015 čís. 65/7 73/7 Mgr. Marie Matějová starostka Ing. Zdeněk Dvorský místostarosta

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS. ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45. KONANÉ DNE od hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 45 KONANÉ DNE 21. 3. 2017 od 16.00 hod. POČET PŘÍTOMNÝCH ČLENŮ RADY OBCE KRHOVÁ Ing. Kateřina Halaštová - přítomna

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor správy majetku MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 20. 9. 2018 Bod programu: 42 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Jiří Kudláček Odbor správy majetku Ing. Radomír Bradáč Martina

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 42

Město Broumov určeno Radě města č. 42 Město Broumov určeno Radě města č. 42 Majetkové záležitosti předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK,Mgr.Špůr, starosta dne: 14.5.2012,24.5.2012 k jednání dne:30.5.2012 předloženo RM dne:

Více

Město Broumov určeno Radě města č.: 4

Město Broumov určeno Radě města č.: 4 Město Broumov určeno Radě města č.: 4 Majetkové záležitosti k jednání dne: 22.12.2010 předkladatel SMM Ing. Marie Mikulenková projednáno MK dne: 6.12.2010 předloženo RM dne: 17.12.2010 Komentář: 1) Žádost

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 15.06.2009 Usnesení č. 575 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 15.06.2009. Usnesení č. 576 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo, jejíž předmětem

Více

Informace z 15. schůze Rady města Cvikov ze dne 22. srpna 2017

Informace z 15. schůze Rady města Cvikov ze dne 22. srpna 2017 Informace z 15. schůze Rady města Cvikov ze dne 22. srpna 2017 Usnesení č. 171/17 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit rozpočtové opatření č. 3 dle předloženého návrhu. Usnesení č. 172/17

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.12.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 11.12.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ.

Obec Osek nad Bečvou. Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne v obřadní síni OÚ. r. starosta obce Obec Osek nad Bečvou Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce, konaného dne 18.8.2011 v obřadní síni OÚ. Usnesení zastupitelstva obce je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb.,o ochraně

Více

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná

Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná Pravidla pro nakládání s nemovitým majetkem ve vlastnictví Obce Ostružná schválené v souladu s ust. 38, 39, 85 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, Zastupitelstvem obce Ostružná

Více

USNESENÍ z 37. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. dubna 2012 v 8:00 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 37. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. dubna 2012 v 8:00 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 37. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 17. dubna 2012 v 8:00 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/37/2012 Schválení programu 37. schůze Rady města Uničova

Více

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM:

2. Návrh a volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání ZM: Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 11-2009 z 11. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 9. 2009 od 17. 00 hodin

Více

Usnesení z 13. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 28. 7. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 13. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 28. 7. 2015 na Městském úřadě v Dubí Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Usnesení z 13. schůze Rady města Dubí, která

Více

Město Broumov určeno Radě města č. 16

Město Broumov určeno Radě města č. 16 Město Broumov určeno Radě města č. 16 Majetkové záležitosti k jednání dne: 25.05.2015 předkladatel SMM Ing. Mikulenková Marie projednáno MK, Mgr.Špůr 18.05., 19.05.2015 předloženo RM dne: 20.05. 2015 Komentář:

Více

(Viz usnesení RM č. 731 ze )

(Viz usnesení RM č. 731 ze ) č. 122 Zastupitelstvo města schvaluje záměr prodeje pozemků stpč. 2835 o výměře 258 m 2, stpč. 2705 o výměře 168 m 2 a stpč. 2546 o výměře 165 m 2, vše v katastrálním území a obci Česká Třebová, za cenu

Více

U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května 2010

U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května 2010 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 9. schůze rady města konané dne 11. května

Více

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ)

TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Č.j. MUCH 15540/2011 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) P ř e h l e d u s n e s e n í z 4. schůze

Více

U s n e s e n í č. 172/R14/ /R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin

U s n e s e n í č. 172/R14/ /R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne v budově MěÚ Meziboří od hodin U s n e s e n í č. 172/R14/2019-183/R14/2019 z 14. schůze rady města konané dne 24.06.2019 v budově MěÚ Meziboří od 14.00 hodin U s n e s e n í č. 172/R14/2019 zprávu o bezpečnostní situaci ve městě za

Více

Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 19 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 24. 11. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/19/1/2014 Odprodej nebytové jednotky, vymezené v budově,

Více

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 9. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 28.4.2016 v 15:00 hodin v jesenické kapli 514. Zastupitelstvo města pověřuje člena zastupitelstva Ing. Libora Halase

Více

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r.

Den zveřejnění: Den sejmutí: Za Město Vimperk Ing. Martin Kalous v.r. a usnesením č. 825 Rady města Vimperk ze dne 19.09.2011 záměr č. 67/30/11 pronájmu pozemků zapsaných u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj, Katastrálního pracoviště Prachatice, v katastru nemovitostí

Více

SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE

SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE SMĚRNICE K PRODEJI, OCEŇOVÁNÍ, PRONÁJMU A PACHTU POZEMKŮ VE VLASTNICTVÍ OBCE DŽBÁNICE Obec : Džbánice Adresa : Džbánice 50, 671 71 Hostěradice IČ : 00600334 Směrnici zpracoval : Roman Suttr - starosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 22.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne

57. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 57. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.7.2017 1193/57/RM/2017 OSV 01 - Smlouva o dílo "Realizace kanceláří pro sociální odbor - poliklinika Bučovice" smlouvu o dílo na zakázku "Realizace

Více

/5, 3657/6, 3657/8, 3659/4, 3659/10, 3659/13, 3659/ / /4, 3659/ /9, , 514, PSČ

/5, 3657/6, 3657/8, 3659/4, 3659/10, 3659/13, 3659/ / /4, 3659/ /9, , 514, PSČ č. 977 Rada města bere na vědomí připomínky a žádost ke zveřejněnému záměru prodeje pozemků podle usnesení zastupitelstva města č. 103 ze dne 23.06.2014 a schvaluje vyrozumění dle návrhu. č. 978 Rada města

Více

Směna pozemků v k.ú. Tišnov (přednádražní prostor)

Směna pozemků v k.ú. Tišnov (přednádražní prostor) Materiál číslo: 8 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

U S N E S E N Í. 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne. 8. 2. 2017 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Marie Dvořanová, Jaromír

Více

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy.

Usnesení Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných zakázkách, dle důvodové zprávy. Město Jeseník Usnesení přijatá na 22. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 19.4.2018 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy K. Čapka 1147 (IPOS), Jeseník 1044. Zastupitelstvo města v souladu

Více

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne

Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje. ze dne Usnesení č. 17 z jednání Komise pro majetkoprávní záležitosti Rady Olomouckého kraje ze dne 22. 9. 2014 KOMISE PRO MAJETKOPRÁVNÍ ZÁLEŽITOSTI UKM/17/1/2014 Uzavření smlouvy o budoucí darovací smlouvě na

Více

Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne

Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne Z á p i s č. 20 z jednání Rady města Brandýs nad Labem Stará Boleslav konaného na městském úřadě dne 9. 4. 2015 Přítomni: členové rady města Ing. Vlastimil Picek, p. Hynek Homolka, Mgr. Petr Kváča, Ing.

Více

z 16. schůze Rady města Rumburka, konané dne 3. března 2011

z 16. schůze Rady města Rumburka, konané dne 3. března 2011 z 16. schůze Rady města Rumburka, konané dne 3. března 2011 1. Schválení programu Usnesení č. 181/2011 Rada města Rumburka projednala a schválila upravený program 16. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 42. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 25.05.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/42R/2016

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk dne 28.12.2016 Přítomni: Omluveni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová, Ing. Jiří Cais, Ing. Bohumil Petrášek, Stanislav Hlava Ing. Karel Hudeček Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 643/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 38. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

6. Podání žaloby na určení vlastnictví nemovitosti čp. 10/1 a parcel p.č. 641/3, 641/4 k.ú. Proboštov u Teplic

6. Podání žaloby na určení vlastnictví nemovitosti čp. 10/1 a parcel p.č. 641/3, 641/4 k.ú. Proboštov u Teplic Zápis a usnesení 2. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na středu dne 24. 2. 2016 v 17 hodin v

Více

U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í z 27. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 8. 6. 2016 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák od 17:30 hod, Marie Dvořanová,

Více

Rada obce Chlumec. Usnesení

Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 20. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 27.04.2011 od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Zápis

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Zápis Rada města Chlumec Zápis z 33. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 20.01.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/33R/2016 Schválení

Více