Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení"

Transkript

1 Rada města Chlumec Usnesení z 92. schůze Rady města Chlumec volební období konané dne od 13:00 do 16:00 hodin; dne od 13:00 do 14:30 hodin; dne od 13:00 do 15:00 hodin; dne od 10:00 do 12:00 hodin; dne od 13:00 do 14:20 hodin a dne od 13:00 do 15:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/92R/2014 Zahájení určení ověřovatelů zápisu a usnesení schvaluje ověřovatele zápisu a usnesení 1. JUDr. Mariána Melichera 2. Jaroslava Slavíka. Usnesení č. 2/92R/2014 Schválení programu schůze schvaluje program 92. schůze RM. Usnesení č. 3/92R/2014 Kontrola plnění usnesení RM bere na vědomí kontrolu plnění usnesení rady města. Usnesení č. 4/92R/2014 Podklady k rozpočtovému výhledu na období bere na vědomí předložené údaje rozhodné pro sestavení rozpočtového výhledu na období let Usnesení č. 5/92R/2014 Žádost o prodej p.p.č. 981/56 k.ú. Chlumec u Chabařovic Strana 1 (celkem 22)

2 A) neschvaluje zveřejnění záměru města prodat pozemkovou parcelu č. 981/56 (druh pozemku ostatní plocha, způsob využití zeleň) v k.ú. Chlumec u Chabařovic o celkové výměře 133 m 2. Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 6/92R/2014 Zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající ve zřízení, provozování, údržbě a opravách podzemního telekomunikačního vedení do p.p.č. 175/1 k.ú. Český Újezd, který je ve vlastnictví města Chlumec, pro společnost O2 Czech Republic a.s. Praha o uzavření Smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající ve zřízení, provozování, údržbě a opravách podzemního telekomunikačního vedení v délce 4 metry na p.p.č. 175/1 v katastrálním území Český Újezd, která je ve vlastnictví Města Chlumec (IČ ), v rámci stavby BC_Pal_ komb_ul_chabařovice (OK), mezi stranou oprávněnou tj. společností O2 Czech Republik a.s., Praha (IČ ) a stranou obtíženou tj. městem Chlumec ( ), za jednorázovou úplatu ve výši 500,- Kč bez DPH, stanovenou Smlouvou o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene, uzavřenou dne za předpokladu, že veškeré náklady spojené s vkladem do katastru nemovitostí uhradí společnost O2 Czech Republic a.s. Praha. Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru, písemně informovat žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: C) ukládá Ing. Petru Maxovi, starostovi města, Smlouvu o zřízení služebnosti inženýrské sítě dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Termín: po obdržení čistopisu smlouvy Usnesení č. 7/92R/2014 Sdružená kanalizační přípojka pro p.p.č. 607/3 a 686/1 a vodovodní přípojka pro p.p.č. 607/3 v k. ú. Chlumec u Chabařovic s vydáním územního souhlasu (popř. rozhodnutí o umístění stavby) na stavbu Sdružená kanalizační přípojka pro p.p.č. 607/3 a 686/1 a vodovodní přípojka pro p.p.č. 607/3 v k.ú. Chlumec u Chabařovic, bez připomínek. Strana 2 (celkem 22)

3 B) souhlasí s vydáním rozhodnutí zvláštního užívání komunikace (výkopové povolení) na p.p.č. 474 a 683 k.ú. Chlumec u Chabařovic za účelem provedení stavby sdružené kanalizační přípojky pro p.p.č. 607/3 a 686/1 a vodovodní přípojku pro p.p.č. 607/3 k.ú. Chlumec u Chabařovic dle předložené situace za předpokladu, že budou splněny níže uvedené podmínky: 1. Živičný koberec komunikace musí být naříznut pilou kolem výkopu ve vzdálenosti min. 50 cm od hran podélného překopu. 2. Při provádění výkopů musí být pracoviště řádně z obou stran označeno dopravními značkami dle schématu dopravního značení odsouhlaseného policií ČR. 3. Výkop bude řádně zabezpečen proti pádu osob. 4. Požadujeme obnovu asfaltového povrchu komunikace a to s přesahem min. 50 cm na každou stranu od hran výkopu. 5. Výkopový materiál bude odvezen na skládku. Komunikace nesmí být znečišťována nebo jinak poškozována, případné znečištění musí být neprodleně odstraněno. 6. Při provádění zásypových prací nesmí být použit stávající výkopek. Budou dodrženy stávající konstrukční vrstvy vozovky. Jednotlivé vrstvy budou řádně hutněny autorizovanou zkušebnou, hutnící zkoušky požadujeme předložit při přejímce prací. 7. Spáry budou opatřeny asfaltovým spojovacím nátěrem nebo páskou. 8. Při provádění stavebních prací nesmí dojít k narušení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu. 9. Po dobu trvání výkopových prací v komunikaci bude umožněn vstup, vjezd a výjezd do všech přilehlých budov a pozemků sousedících s výkopem. 10. Každé poškození sítí či zařízení musí být neprodleně ohlášeno vlastníku vedení. 11. Při porušení vedení budou veškeré náklady na opravu účtovány investoru stavby. 12. Nejpozději do 7 dnů po ukončení prací bude předmětná část komunikace předána jejímu vlastníku, tj. Městu Chlumec, prostřednictvím silničního správního úřadu. C) souhlasí s vydáním rozhodnutí o uložení inženýrských sítí vodovodní a kanalizační přípojky do místní komunikace na p.p.č. p.p.č. 474 a 683 k.ú. Chlumec u Chabařovic ve vlastnictví Města Chlumec, po dobu životnosti sítě, a to před vydáním územního souhlasu (popř. územního rozhodnutí) pro žadatele. D) ukládá Ireně Srbecké, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání bodů A), B) a C) tohoto usnesení. Termín: E) ukládá Ireně Srbecké, referentce stavebního odboru, vydat příslušná rozhodnutí dle bodů A), B) a C) tohoto usnesení. Termín: po doručení žádosti stavebníků Usnesení č. 8/92R/2014 Čistírna odpadních vod pro RD na p.p.č. 124/6 v k.ú. Stradov u Chabařovic Strana 3 (celkem 22)

4 s vydáním územního souhlasu (popř. rozhodnutí o umístění stavby) a následně s povolením pro stavbu Čistírna odpadních vod pro RD na p.p.č. 124/6 v k.ú. Stradov u Chabařovic včetně gravitačního kanalizačního potrubí z PVC DN 200 mm o celkové délce cca 50,61 m na p.p.č. 5/1 v k.ú. Stradov u Chabařovic s vyústěním do vodní nádrže na p.p.č. 4 v k.ú. Stradov u Chabařovic, bez připomínek. B) rozhodla o uzavření Smlouvy o možnosti provést stavbu na cizím pozemku spočívající v umístění gravitačního kanalizačního potrubí z PVC DN 200 mm o celkové délce cca 50,61 m. na p.p.č. 5/1 v k.ú. Stradov u Chabařovic, mezi panem Janem Roučkem, Glennova 2703/1, Ústí nad Labem a Městem Chlumec (IČ ). C) rozhodla o uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti uložení inženýrských sítí mezi stranou budoucí povinnou tj. Městem Chlumec (IČ ) a stranou budoucí oprávněnou tj. panem Janem Roučkem, Glennova 2703/1, Ústí nad Labem ve věci uložení gravitačního kanalizačního potrubí z PVC DN 200 mm o celkové délce cca 50,61 m. do p.p.č. 5/1 v k.ú. Stradov u Chabařovic, která je ve vlastnictví Města Chlumec, za cenu stanovenou dle Sazebníku pro stanovení úhrady za zřízení práv odpovídajících věcným břemenům k pozemkům ve vlastnictví Města Chlumec ve výši 2530 Kč bez DPH. D) ukládá Ireně Srbecké, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání bodů A), B) a C) tohoto usnesení. Termín: E) ukládá Ireně Srbecké, referentce stavebního odboru, vydat příslušný souhlas či územní rozhodnutí dle bodů A) tohoto usnesení. Termín: po doručení žádosti stavebníků F) ukládá Ing. Petru Maxovi, starostovi města, smlouvy dle bodu B) a C) tohoto usnesení podepsat. Usnesení č. 9/92R/2014 Kanalizační přípojka pro RD č.p. 97 s vydáním územního souhlasu (popř. rozhodnutí o umístění stavby) na stavbu Kanalizační přípojka pro RD č.p. 97, Chlumec, bez připomínek. B) souhlasí s vydáním rozhodnutí zvláštního užívání komunikace (výkopové povolení) na p.p.č. 474 a 529 k.ú. Chlumec u Chabařovic za účelem provedení stavby kanalizační přípojky pro RD č.p. 97, Chlumec dle předložené situace za předpokladu, že budou splněny níže uvedené podmínky: Strana 4 (celkem 22)

5 1. Živičný koberec komunikace musí být naříznut pilou kolem výkopu ve vzdálenosti min. 50 cm od hran podélného překopu. 2. Při provádění výkopů musí být pracoviště řádně z obou stran označeno dopravními značkami dle schématu dopravního značení odsouhlaseného policií ČR. 3. Výkop bude řádně zabezpečen proti pádu osob. 4. Požadujeme obnovu asfaltového povrchu komunikace a to s přesahem min. 50 cm na každou stranu od hran výkopu. 5. Výkopový materiál bude odvezen na skládku. Komunikace nesmí být znečišťována nebo jinak poškozována, případné znečištění musí být neprodleně odstraněno. 6. Při provádění zásypových prací nesmí být použit stávající výkopek. Budou dodrženy stávající konstrukční vrstvy vozovky. Jednotlivé vrstvy budou řádně hutněny autorizovanou zkušebnou, hutnící zkoušky požadujeme předložit při přejímce prací. 7. Spáry budou opatřeny asfaltovým spojovacím nátěrem nebo páskou. 8. Při provádění stavebních prací nesmí dojít k narušení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu. 9. Po dobu trvání výkopových prací v komunikaci bude umožněn vstup, vjezd a výjezd do všech přilehlých budov a pozemků sousedících s výkopem. 10. Každé poškození sítí či zařízení musí být neprodleně ohlášeno vlastníku vedení. 11. Při porušení vedení budou veškeré náklady na opravu účtovány investoru stavby. 12. Nejpozději do 7 dnů po ukončení prací bude předmětná část komunikace předána jejímu vlastníku, tj. Městu Chlumec, prostřednictvím silničního správního úřadu. C) souhlasí s vydáním rozhodnutí o uložení inženýrských sítí vodovodní a kanalizační přípojky do místní komunikace na p.p.č. p.p.č. 474 a 529 k.ú. Chlumec u Chabařovic ve vlastnictví Města Chlumec, po dobu životnosti sítě, a to před vydáním územního souhlasu (popř. územního rozhodnutí) pro žadatele. D) ukládá Ireně Srbecké, referentce stavebního odboru, vydat příslušná rozhodnutí dle bodů A), B) a C) tohoto usnesení. Termín: po doručení žádosti stavebníků E) ukládá Ireně Srbecké, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodů A), B) a C) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 10/92R/2014 Kanalizační přípojka pro RD č.p. 135, Chlumec s vydáním územního souhlasu (popř. rozhodnutí o umístění stavby) na stavbu Kanalizační přípojka pro RD č.p. 135, Chlumec, bez připomínek. B) souhlasí s vydáním rozhodnutí zvláštního užívání komunikace (výkopové povolení) na p.p.č. 474 k.ú. Chlumec u Chabařovic za účelem provedení stavby kanalizační přípojky pro RD č.p. 97, Chlumec dle předložené situace za předpokladu, že budou splněny níže uvedené podmínky: Strana 5 (celkem 22)

6 1. Živičný koberec komunikace musí být naříznut pilou kolem výkopu ve vzdálenosti min. 50 cm od hran podélného překopu. 2. Při provádění výkopů musí být pracoviště řádně z obou stran označeno dopravními značkami dle schématu dopravního značení odsouhlaseného policií ČR. 3. Výkop bude řádně zabezpečen proti pádu osob. 4. Požadujeme obnovu asfaltového povrchu komunikace a to s přesahem min. 50 cm na každou stranu od hran výkopu. 5. Výkopový materiál bude odvezen na skládku. Komunikace nesmí být znečišťována nebo jinak poškozována, případné znečištění musí být neprodleně odstraněno. 6. Při provádění zásypových prací nesmí být použit stávající výkopek. Budou dodrženy stávající konstrukční vrstvy vozovky. Jednotlivé vrstvy budou řádně hutněny autorizovanou zkušebnou, hutnící zkoušky požadujeme předložit při přejímce prací. 7. Spáry budou opatřeny asfaltovým spojovacím nátěrem nebo páskou. 8. Při provádění stavebních prací nesmí dojít k narušení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu. 9. Po dobu trvání výkopových prací v komunikaci bude umožněn vstup, vjezd a výjezd do všech přilehlých budov a pozemků sousedících s výkopem. 10. Každé poškození sítí či zařízení musí být neprodleně ohlášeno vlastníku vedení. 11. Při porušení vedení budou veškeré náklady na opravu účtovány investoru stavby. 12. Nejpozději do 7 dnů po ukončení prací bude předmětná část komunikace předána jejímu vlastníku, tj. Městu Chlumec, prostřednictvím silničního správního úřadu. C) souhlasí s vydáním rozhodnutí o uložení inženýrských sítí vodovodní a kanalizační přípojky do místní komunikace na p.p.č. p.p.č. 474 k.ú. Chlumec u Chabařovic ve vlastnictví Města Chlumec, po dobu životnosti sítě, a to před vydáním územního souhlasu (popř. územního rozhodnutí) pro žadatele. D) ukládá Ireně Srbecké, referentce stavebního odboru, vydat příslušná rozhodnutí dle bodů A), B) a C) tohoto usnesení. Termín: po doručení žádosti stavebníků E) ukládá Ireně Srbecké, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodů A), B) a C) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 11/92R/2014 Podnájem bytové jednotky číslo 17, na adrese Stradovská 392, Chlumec s podnájmem bytové jednotky číslo 17 o velikosti 2+1 nacházející se v 5. patře bytového domu čp. 392, v ulici Stradovská, Chlumec, který užívá na základě nájemní smlouvy paní Dagmar Špičková, panu Marcelu Leskotovi, bytem Krušnohorská 252, Chlumec, a to na dobu určitou od do Strana 6 (celkem 22)

7 Petře Semerádové, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení a provézt aktualizaci v elektronické evidenci. Usnesení č. 12/92R/2014 Podnájem bytové jednotky číslo 20, na adrese Stradovská 385, Chlumec s podnájmem bytové jednotky číslo 20 o velikosti 2+0 nacházející se v 1. patře bytového domu čp. 385, v ulici Stradovská, Chlumec, který užívá na základě nájemní smlouvy paní Zdeňka Horáčková, paní Jaroslavě Bauerové, bytem Ladova 242, Chlumec, a to na dobu určitou od do Petře Semerádové, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení a provézt aktualizaci v elektronické evidenci. Usnesení č. 13/92R/2014 Podnájem bytové jednotky číslo 21, na adrese Stradovská 384, Chlumec s podnájmem bytové jednotky číslo 21 o velikosti 1+1 BB nacházející se ve 2. patře bytového domu čp. 384, v ulici Stradovská, Chlumec, který užívá na základě nájemní smlouvy paní Mgr. Pavla Pilchová, panu Jiřímu Barešovi, bytem Sídliště II 230/5, Ústí nad Labem - Povrly, a to na dobu určitou od do Petře Semerádové, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení a provézt aktualizaci v elektronické evidenci. Usnesení č. 14/92R/2014 Podnájem bytové jednotky číslo 28, na adrese Stradovská 386, Chlumec s podnájmem bytové jednotky číslo 28 o velikosti 2+0 nacházející se ve 3. patře bytového domu čp. 386, v ulici Stradovská, Chlumec, který užívají na základě nájemní smlouvy pan Ing. Luboš Hájek a paní Ing. Hana Hájková, panu Radku Čalkovskému a paní Kateřině Jarošové, oba bytem Ústecká 230, Chlumec, a to na dobu určitou od do Strana 7 (celkem 22)

8 Petře Semerádové, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení a provézt aktualizaci v elektronické evidenci. Usnesení č. 15/92R/2014 Rodinný dům na p.p.č. 561/55 a 561/56 k.ú. Chlumec u Chabařovic s vydáním rozhodnutí o umístění stavby a stavebního povolení (popř. územního souhlasu a ohlášení) na stavbu Rodinný dům na p.p.č. 561/55 a 561/56 k. ú. Chlumec u Chabařovic, bez připomínek. Ireně Srbecké, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání bodů A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 16/92R/2014 Pronájem části p.p.č. 937/22 v k.ú. Chlumec u Chabařovic zveřejnění záměru RM dle 39 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, po projednání o zveřejnění záměru města pronajmout část p.p.č. 937/22 v majetku města o výměře 25 m 2 v k.ú. Chlumec u Chabařovic, za nájemné ve výši 7 Kč/m 2 /rok, za účelem vybudování koutku pro posezení a grilování v letních měsících, s účinností od , na dobu určitou do Petře Semerádové, referentce stavebního odboru, záměr dle bodu A) tohoto usnesení zveřejnit. Usnesení č. 17/92R/2014 Pronájem části p.p.č. 474 v k.ú. Žandov u Chlumce pronajmout zájemkyni paní Haně Studničné, bytem, Žandov 7, Chlumec, část p.p.č. 474 v k.ú. Žandov u Chlumce v majetku města o výměře 340 m 2, za účelem zřízení zahrady, za nájemné ve výši 5 Kč/m 2 /rok, tj Kč/rok, na dobu určitou s účinností od do Petře Semerádové, referentce stavebního odboru: 1. vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. Strana 8 (celkem 22)

9 2. předložit starostovi města k podpisu nájemní smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 18/92R/2014 Pronájem části p.p.č. 561/255 v k.ú. Chlumec u Chabařovic pronajmout zájemkyni paní Naděždě Procházkové, bytem, Metodějova 184, Chlumec, část p.p.č. 561/255 v k.ú. Chlumec u Chabařovic v majetku města o výměře 70 m 2, za účelem rozšíření zahrady, za nájemné ve výši 7 Kč/m 2 /rok, tj. 490 Kč/rok, na dobu neurčitou. Petře Semerádové, referentce stavebního odboru: 1. vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. 2. předložit starostovi města k podpisu nájemní smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 19/92R/2014 Pronájem části p.p.č. 129 v k.ú. Hrbovice pronajmout zájemkyni paní Ivaně Prokešové, bytem Anežky České 642/6, Ústí nad Labem, část p.p.č. 129 v k.ú. Hrbovice v majetku města o výměře 814 m 2, za účelem rozšíření zahrady, za nájemné ve výši 5 Kč/m 2 /rok, tj Kč/rok, na dobu neurčitou s účinností od Petře Semerádové, referentce stavebního odboru: 1. vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. 2. předložit starostovi města k podpisu nájemní smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 20/92R/2014 Pronájem části p.p.č. 44 v k.ú. Stradov u Chabařovic pronajmout zájemci Rostislavu Dostrašilovi, bytem Stradov 1, Chlumec, část p.p.č. 44 v k.ú. Stradov u Chabařovic v majetku města o výměře 12 m 2, za účelem sezónního prodeje občerstvení před provozovnou U Dostrašilů, za nájemné ve výši 200 Kč/m 2 /rok, na dobu určitou 10 let. Strana 9 (celkem 22)

10 Petře Semerádové, referentce stavebního odboru: 1. vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. 2. předložit starostovi města k podpisu nájemní smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 21/92R/2014 Výpověď z nájmu bytu Martin Vaněk o výpovědi z nájmu bytové jednotky číslo 34 o velikosti 1+0 nacházejícím se ve 3. patře bytového domu čp. 386, ulice Stradovská, Chlumec panu Martinu Vaňkovi, nar , a to z důvodu neplnění podmínek vyplývajících z nájemní smlouvy tím, že dlouhodobě nehradí nájemné včetně záloh za služby souvisejících s užíváním bytové jednotky. Petře Semerádové, referentce stavebního odboru předložit starostovi města k podpisu výpověď z nájmu bytové jednotky. Termín: Usnesení č. 22/92R/2014 Uzavření dodatku k nájemní smlouvě změna výše nájemného uzavřít dodatek k nájemní smlouvě č. 103 N 08/08 ze dne uzavřené s paní Mgr. Janou Müller Šmídovou na pronájem části p.p.č. 937/46 v majetku města o výměře 10 m 2 v k.ú. Chlumec u Chabařovic s tím, že změna nájemného bude snížena ze současných 100 Kč/rok na 7 Kč/m 2 /rok (cena je stanovena dle ceny za pronájem městských pozemků). Petře Semerádové, referentce stavebního odboru: 1. vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. 2. předložit starostovi města, k podpisu dodatek k nájemní smlouvě dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 23/92R/2014 Snížení výměry pronajaté části p.p.č. 937/46 v k.ú. Chlumec u Chabařovic zveřejnění záměru RM dle 39 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, po projednání Strana 10 (celkem 22)

11 o zveřejnění záměru snížení výměry pronajaté části p.p.č. 937/46 v k.ú. Chlumec u Chabařovic, a to ze současných 570 m 2 na novou výměru 259 m 2. Petře Semerádové, referentce stavebního odboru, záměr dle bodu A) tohoto usnesení zveřejnit. Usnesení č. 24/92R/2014 Snížení výměry pronajaté části p.p.č. 937/46 v k.ú. Chlumec u Chabařovic zveřejnění záměru + vyznačení příjezdové cesty na předmětném pozemku o zveřejnění záměru snížení výměry pronajaté části p.p.č. 937/46 v k.ú. Chlumec u Chabařovic, a to ze současných 200 m 2 na novou výměru 175 m 2. B) souhlasí s vyznačením příjezdové cesty na p.p.č. 937/46 v k.ú. Chlumec u Chabařovic. C) ukládá Petře Semerádové, referentce stavebního odboru, záměr dle bodu A) tohoto usnesení zveřejnit. Usnesení č. 25/92R/2014 Uzavření MŠ Pohádka v době vánočních prázdnin A) schvaluje uzavření MŠ Pohádka v době vánočních prázdnin od do Valérii Štěpánové, referentce kanceláře starosty, seznámit s rozhodnutím rady města ředitelku MŠ Pohádka. Termín: Usnesení č. 26/92R/2014 Uzavření MŠ Pod Horkou v době vánočních prázdnin A) schvaluje uzavření MŠ Pod Horkou v době vánočních prázdnin od do Valérii Štěpánové, referentce kanceláře starosty, seznámit s rozhodnutím rady města ředitelku MŠ Pod Horkou. Termín: Strana 11 (celkem 22)

12 Usnesení č. 27/92R/2014 Směrnice k oceňování majetku reálnou hodnotou A) schvaluje směrnici k oceňování majetku reálnou hodnotou s účinností od Ing. Petru Maxovi, starostovi města, směrnici podepsat a vydat. Termín: Usnesení č. 28/92R/2014 Dodatek smlouvy o dílo na provádění činností v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany A) schvaluje dodatek smlouvy o dílo na provádění činností v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany s účinností od se společností PAMI CZ spol. s r.o. (IČ ). Ing. Petru Maxovi, starostovi města, dodatek smlouvy dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Termín: Usnesení č. 29/92R/2014 Smlouva o paušálních náhradách za energie a vodu v KD Chlumec Taneční klub manželů Mackových, IČ: A) schvaluje smlouvu o paušálních náhradách za energie a vodu v KD Chlumec mezi městem a Petrem Mackem (IČ: ; Taneční klub manželů Mackových) ve výši 10 tis. Kč za období Jaroslavu Slavíkovi, místostarostovi města, smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Usnesení č. 30/92R/2014 Nabídka nepotřebného majetku zřizovateli MŠ Pohádka, IČ: A) schvaluje převzetí mycího stolu nerez s jednodřezem o rozměrech 70x70 cm z MŠ Pohádka (IČ ) do majetku města. Haně Kokoškové, vedoucí finančního odboru, zabezpečit veškeré potřebné úkony spojené s rozhodnutím dle bodu A) tohoto usnesení. Strana 12 (celkem 22)

13 Termín: Pokračování 92. schůze Rady města Chlumec dne : Usnesení č. 31/92R/2014 Zpevněná plocha u autobusové zastávky Chlumec A) schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo uzavřené se zhotovitelem EUROVIA CS, a. s. na základě usnesení RM č. 16/87R/2014, kterým se smluvní cena díla zvyšuje o , 98 Kč bez DPH dle příslušného výkazu výměr. Ing. Petru Maxovi, starostovi města, dodatek dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Termín: Usnesení č. 32/92R/2014 Smlouva o paušálních náhradách za energie a vodu v KD Chlumec Taneční klub Styl Dance Teplice, IČ: A) schvaluje uzavření smlouvy o paušálních náhradách za energie a vodu v KD Chlumec mezi městem a Tanečním klubem Styl Dance Teplice o. s. (IČ ) ve výši 5 tis. Kč za období Jaroslavu Slavíkovi, místostarostovi města, smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Usnesení č. 33/92R/2014 Smlouva o paušálních náhradách za energie a vodu v KD Chlumec VIVAjump o. s, IČ: A) schvaluje uzavření smlouvy o paušálních náhradách za energie a vodu v KD Chlumec mezi městem a VIVAjump o. s. (IČ ) ve výši 1 tis. Kč za období 9/2014 6/2014 (středa od 15:30 do 17:30 hod). Jaroslavu Slavíkovi, místostarostovi města, smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Strana 13 (celkem 22)

14 Pokračování 92. schůze Rady města Chlumec dne : Usnesení č. 34/92R/2014 BD Chlumec souhlas s refinancováním hypotečního úvěru s refinancováním hypotečního úvěru Bytového družstva Chlumec (IČ ) původně poskytnutého Českou spořitelnou, a. s. na výstavbu 2 bytových domů na Československou obchodní banku, a. s. Ing. Petru Maxovi, starostovi města, podepsat souhlas s refinancováním hypotečního úvěru Bytového družstva Chlumec. Termín: Usnesení č. 35/92R/2014 Osadní výbor Střížovice žádost o příspěvek s poskytnutím příspěvku ve výši Kč na drobné občerstvení při příležitosti slavnostního poděkování obyvatelům a přátelům Střížovic k dokončení repliky obecní studny ve Střížovicích, které se koná Jarmile Matějovské, referentce kanceláře starosty, vyplatit zástupci osadního výboru částku Kč v hotovosti. Termín: do Usnesení č. 36/92R/2014 Pronájem nemovitostí s návrhem nájemních smluv na nemovitosti mezi městem Chlumec jako nájemcem a: 1. Romanem Bykovem jako pronajímatelem k užívání nemovitostí: p. p. č. 144/4, p. p. č. 144/5, p. p. č. 145/7; p. p. č. 145/8, p. p. č. 145/9, p. p. č. 145/10, p. p. č. 145/11, p. p. č. 145/12, p. p. č. 145/15; p. p. č. 147/2 a p. p. č. 147/3, vše k. ú. Chlumec u Chabařovic. 2. společností KB-impex, s.r.o. (IČ ) k užívání nemovitostí: p. p. č. 145/14, p. p. č. 169/13 a p. p.č. 169/28 včetně jeho součásti, garáže Chlumec, č. e. 332, vše k. ú. Chlumec u Chabařovic. za účelem zajištění prostoru a zázemí pro komunální techniku, zařízení a pracovníky VPP. Petře Semerádové, návrhy smluv dle bodu A) tohoto usnesení zaslat majitelům nemovitostí k vyjádření. Termín: do Strana 14 (celkem 22)

15 Usnesení č. 37/92R/2014 Rekonstrukce fotbalového hřiště zavlažování A) revokuje usnesení č. 11/90R/2014. Město Chlumec B) rozhodla na základě provedeného poptávkového řízení o uzavření dodatku ke smlouvě o dílo se společností EUROGREEN CZ s.r.o. (IČ ) uzavřené na základě usnesení RM č. 17/87R/2014 na provedení elektro-přípojky a položení potrubí v trase Nový rybník fotbalové hřiště za cenu Kč bez DPH. JUDr. Mariánu Melicherovi, 1. místostarostovi města, předložit starostovi města k podpisu smlouvu pro realizaci zavlažování dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Pokračování 92. schůze Rady města Chlumec dne : Usnesení č. 38/92R/2014 Žádost o prodloužení nájemní smlouvy k budově Městského úřadu včetně příslušenství s odkazem na čl. 5.2 podat žádost o prodloužení nájemní smlouvy k sídlu Městského úřadu Chlumec včetně příslušenství, jak plyne z nájemní smlouvy uzavřené dne mezi nájemcem městem Chlumec a pronajímatelem René Volfem, a to na dobu jednoho roku, tj. na dvanáct po sobě jdoucích kalendářních měsíců do Ing. Petru Maxovi, starostovi města, žádost dle bodu A) tohoto usnesení odeslat. Termín: Usnesení č. 39/92R/2014 Zabezpečení kulturních a společenských akcí v KD Chlumec o uzavření smlouvy o paušálních úhradách za elektrickou energii, teplo, vodu a služby při zajištění cateringu pro kulturní a společenské akce v KD Chlumec v období do s uživatelem Liborem Tejklem (IČ ). Jaroslavu Slavíkovi, místostarostovi města, smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Strana 15 (celkem 22)

16 Pokračování 92. schůze Rady města Chlumec dne : Usnesení č. 40/92R/2014 Výstavba rodinného domu na p.p.č. 561/55 a p.p.č. 561/56 k.ú. Chlumec - Naděžda Procházková s umístěním vodovodní, kanalizační, plynové a elektro přípojky do městského pozemku komunikace p.p.č. 561/7 k.ú. Chlumec u Chabařovic dle předložené situace v rámci stavby RD. B) souhlasí s vydáním rozhodnutí o uložení inženýrských sítí do místní komunikace na p.p.č. 561/7 v k.ú. Chlumec u Chabařovic ve vlastnictví Města Chlumec, po dobu životnosti sítě, a to před vydáním územního souhlasu (popř. územního rozhodnutí) pro žadatele. C) rozhodla o uzavření Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v uložení inženýrských sítí do p.p.č. 561/7 k.ú. Chlumec u Chabařovic, které jsou ve vlastnictví města Chlumec, pro Naděždu Procházkovou, bytem Metodějova 184, Chlumec, mezi stranou budoucí oprávněnou tj. Naděžda Procházková, bytem Metodějova 184, Chlumec a stranou budoucí obtíženou tj. Město Chlumec (IČ ), za jednorázovou úplatu dle Sazebníku pro stanovení úhrady za zřízení práv odpovídajících věcným břemenům k pozemků ve vlastnictví Města Chlumec. D) souhlasí s povolením připojení p.p.č. 561/56 na místní komunikaci s p.č. 561/7 k.ú. Chlumec u Chabařovic z důvodu vybudování sjezdu dle předložené situace v rámci stavby RD za předpokladu, že budou splněny podmínky dopravního řešení, které zpracoval autorizovaný technik Karel Kotyza, AT č. 1542/ , odsouhlasené Policií ČR DI dne E) souhlasí s provedením výkopových prací na p.p.č. 561/7 k.ú. Chlumec u Chabařovic za účelem pokládky přípojky plynu, elektro, kanalizace a přípojky vody vč. vodoměrné šachty za předpokladu, že budou splněny níže uvedené podmínky: 1. Živičný koberec komunikace musí být naříznut pilou kolem výkopu ve vzdálenosti min 50 cm od hran příčného výkopu 2. Při provádění výkopů musí být pracoviště řádně z obou stran označeno dopravními značkami dle schématu dopravního značení odsouhlaseného Policií ČR. 3. Výkop bude řádně zabezpečen proti pádu osob 4. Požadujeme obnovu asfaltového povrchu komunikace a to s přesahem min. 50 cm na každou stranu od hran výkopu 5. Výkopový materiál bude odvezen na skládku. Komunikace nesmí být znečišťována nebo jinak poškozována, případné znečištění musí být neprodleně odstraněno. 6. Při provádění zásypových prací nesmí být použit stávající výkopek. Budou dodrženy stávající konstrukční vrstvy vozovky. Jednotlivé vrstvy budou řádně hutněny autorizovanou zkušebnou, hutnící zkoušky požadujeme předložit při přejímce prací. Strana 16 (celkem 22)

17 7. Spáry budou opatřeny asfaltovým spojovacím nátěrem nebo páskou. 8. Při provádění stavebních prací nesmí dojít k narušení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu. 9. Po dobu trvání výkopových prací v komunikaci bude umožněn vstup, vjezd a výjezd do všech přilehlých budov a pozemků sousedících s výkopem. 10. Každé poškození sítí či zařízení musí být neprodleně ohlášeno vlastníku vedení. 11. Upozorňujeme, že při porušení vedení budou veškeré náklady na opravu účtovány investoru stavby. 12. Nejpozději do 7 dnů po ukončení prací bude předmětná část komunikace předána jejímu vlastníku, tzn. Městu Chlumec, prostřednictvím silničního správního úřadu MÚ Chlumec. 13. Zhotovitel bude na provedení prací garantovat záruku 3 roky ode dne předání komunikace jejímu vlastníkovi. F) souhlasí s uzavřením Smlouvy o možnosti provést stavbu nově budovaných přípojek inženýrských sítí (vody, kanalizace, plynu a elektropřípojky) na p.p.č. 561/7 k.ú. Chlumec u Chabařovic mezi smluvními stranami Městem Chlumec a paní Naděždou Procházkovou, bytem Metodějova 184, Chlumec. G) ukládá Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru, vydat příslušná rozhodnutí dle bodů B), D), E) tohoto usnesení. Termín: po doručení žádosti stavebníků H) ukládá Ing. Petru Maxovi, starostovi města, smlouvu dle bodu C) a F) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Usnesení č. 41/92R/2014 Smlouva o nájmu dopravního prostředku o uzavření smlouvy o nájmu dopravního prostředku multifunkčního komunálního automobilu Multicar M 27C včetně sypače BBS s elektronickou regulací a radlice PKN 190 s hydraulickým ovládáním s pronajímatelem Unikont Group s.r.o. (IČ ). Ing. Petru Maxovi, starostovi města, smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Termín: Strana 17 (celkem 22)

18 Pokračování 92. schůze Rady města Chlumec dne : Usnesení č. 42/92R/2014 Schválení platových tarifů pro ředitelky MŠ a ředitele ZŠ na základě NV č. 224/2014 od a v souladu s nařízením vlády č. 224/2014 Sb., kterým se mění nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů A) schvaluje a 1. zařazuje ředitelku Mateřské školy Pod Horkou, Chlumec pí Milenu Špulákovou do 10. platové třídy, 5. platového stupně. 2. zařazuje ředitelku Mateřské školy Pohádka, Chlumec pí Evu Klausovou do 10. platové třídy, 5. platového stupně. 3. zařazuje ředitele Základní školy Chlumec Mgr. Petra Opavu dle 123 zák. č. 262/2006 Sb., Zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů do 13. platové třídy a dle nařízení vlády č. 224/2014 Sb. do 4. platového stupně. Ing. Petru Maxovi, starostovi města, platové výměry podepsat a vydat s účinností od Termín: Usnesení č. 43/92R/2014 Podnájem bytové jednotky číslo 16, na adrese Stradovská 385, Chlumec s podnájmem bytové jednotky číslo 16 o velikosti 1+1 nacházející se v 1. patře bytového domu č. p. 385 v ulici Stradovská, Chlumec, který užívá na základě nájemní smlouvy paní Petra Jelínková, paní Marcele Zachulové, bytem Stradovská 385, Chlumec, a to na dobu určitou od do Petře Semerádové, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení a provézt aktualizaci v elektronické evidenci. Termín: Usnesení č. 44/92R/2014 Převod členských práv a uzavření nájemní smlouvy k bytové jednotce č. 9, na adrese Stradovská 400, Chlumec A) bere na vědomí převod členských práv a povinností dle článku 8 stanov Bytového družstva Chlumec z paní Romany Štulíkové, bytem Stradovská 400, Chlumec, na pana Pavla Rybu, bytem Ořechová 2843/7, Ústí nad Labem. Strana 18 (celkem 22)

19 B) rozhodla o uzavření nájemní smlouvy k bytové jednotce číslo 9 o velikosti 3+kk, ve III. nadzemním podlaží bytového domu čp. 400, ulice Stradovská, Chlumec, panem Pavlem Rybou, bytem Ořechová 2843/7, Ústí nad Labem. C) ukládá Petře Semerádové, referentce stavebního odboru: 1. vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) a B) tohoto usnesení. Termín: předložit starostovi města, po obdržení nájemní smlouvu zaslanou Bytovým družstvem Chlumec k podpisu dle bodu B) tohoto usnesení. Termín: po obdržení smlouvy Usnesení č. 45/92R/2014 Prodloužení nájemní smlouvy k bytové jednotce číslo 9, na adrese Stradovská 392, Chlumec o prodloužení nájemní smlouvy k bytové jednotce číslo 9 o velikosti 2+1 BB, nacházející se ve 2. patře bytového domu čp. 392, ulice Stradovská, Chlumec, kterou na základě nájemní smlouvy užívá paní Horanská Andrea, a to do Petře Semerádové, referentce stavebního odboru, vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení a provézt aktualizaci v elektronické evidenci. Termín: Usnesení č. 46/92R/2014 Pronájem části p.p.č. 937/22 v k.ú. Chlumec u Chabařovic pronajmout zájemcům paní Ivetě Čermákové a paní Jaroslavě Červené, bytem Skřivánčí 304, Chlumec část p.p.č. 937/22 v k.ú. Chlumec u Chabařovic v majetku města o výměře 25 m 2, za účelem vybudování koutku pro posezení a grilování v letních měsících, za nájemné ve výši 7 Kč/m 2 /rok, s účinností od do Petře Semerádové, referentce stavebního odboru: 1. vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: předložit starostovi města k podpisu nájemní smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 47/92R/2014 Pronájem části p.p.č. 277/1 v k.ú. Chlumec u Chabařovic Strana 19 (celkem 22)

20 pronajmout zájemci panu Václavu Tomkovi, bytem Metodějova 183, Chlumec část p.p.č. 277/1 v k.ú. Chlumec u Chabařovic v majetku města o výměře 32 m 2, za účelem sezónního prodeje občerstvení před provozovnou U hasiče, za nájemné ve výši 200 Kč/m 2 /rok, na dobu určitou 10 let. Petře Semerádové, referentce stavebního odboru: 1. vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: předložit starostovi města k podpisu nájemní smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 48/92R/2014 Zveřejnění záměru pachtu p.p.č. 861/7, 987/4, 989/12, 989/14 v k.ú. Chlumec u Chabařovic RM dle 39 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, po projednání o zveřejnění záměru pachtu p.p.č. 861/7 o výměře m 2, p.p.č. 987/4 o výměře m 2, p.p.č. 989/12 o výměře m 2, p.p.č. 989/14 o výměře m 2 v majetku města, to vše v k.ú. Chlumec u Chabařovic, za pachtovné 350 Kč/ha/rok s tím, že pacht bude na dobu určitou do Petře Semerádové, referentce stavebního odboru, záměr dle bodu A) tohoto usnesení zveřejnit. Termín: Usnesení č. 49/92R/2014 Žádost o prodej části p.p.č. 472 v k.ú. Chlumec u Chabařovic zveřejnit záměr města prodat část pozemkové parcely č. 472 v k.ú. Chlumec u Chabařovic (druh pozemku ostatní plocha, způsob využití ostatní komunikace) o výměře 88,20m 2. Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru: 1. informovat žadatele o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. 2. záměr dle bodu A) tohoto usnesení zveřejnit. Termín: Usnesení č. 50/92R/2014 Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti kabelu veřejného osvětlení v rámci stavby Veřejné osvětlení v k.ú. Český Újezd Strana 20 (celkem 22)

21 A) doporučuje zastupitelstvu města schválit uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti kabelu veřejného osvětlení v rámci stavby Veřejné osvětlení v k.ú. Český Újezd, mezi Městem Chlumec (IČ ) jako stranou oprávněnou a Povodím Ohře s.p. Chomutov (IČ ) jako stranou povinnou, spočívající v uložení části trasy veřejného osvětlení v délce 13,60 metrů do p.p.č. 136/1 v k. ú. Český Újezd, která je ve vlastnictví strany povinné, za jednorázovou úhradu ve výši 1.360,- Kč bez DPH. Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru: 1. vyrozumět Povodí Ohře s. p. Chomutov o výsledku projednání dle bodu A) tohoto usnesení. 2. předložit zastupitelstvu města, Smlouvu o zřízení věcného břemene - služebnosti kabelu veřejného osvětlení k projednání. Termín: prosinec 2014 (leden 2015) Usnesení č. 51/92R/2014 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě v souvislosti se stavbou Chlumec, Stradov rekonstrukce odpadních vod s uzavřením Smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě v souvislosti se stavbou Chlumec, Stradov rekonstrukce odpadních vod, mezi stranou budoucí povinnou tj. Městem Chlumec (IČ ) a stranou budoucí oprávněnou tj. Severočeská vodárenská společnost a.s. Teplice (IČ ), za jednorázovou cenu ,- Kč bez DPH. V rámci rekonstrukce budou pokládkou kanalizačního potrubí dotčeny pozemkové parcely č. 988/107, 988/15, 988/6, 988/108 v k.ú. Chlumec u Chabařovic a 108/2, 116/1 v k.ú. Stradov u Chabařovic, které jsou ve vlastnictví Města Chlumec. Jaroslavě Lipertové, referentce stavebního odboru, písemně vyrozumět žadatele o výsledku projednání dle bodů A) tohoto usnesení. Termín: C) ukládá Ing. Petru Maxovi, starostovi města, Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít a podepsat. Termín: Usnesení č. 52/92R/2014 Pronájem bytové jednotky číslo 30, na adrese Stradovská 384, Chlumec zveřejnění záměru RM dle 39 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, po projednání zveřejnit záměr města pronajmout bytovou jednotku číslo 30 o velikosti 1+1 a výměře 48 m 2, nacházející se ve 3. patře bytového domu čp. 384, ulice Stradovská, Chlumec. Strana 21 (celkem 22)

22 Jitce Šimicové, vedoucí stavebního odboru, záměr dle bodu A) tohoto usnesení zveřejnit. Termín: Usnesení č. 53/92R/2014 Podání žádosti o povolení k vypouštění odpadních vod v Žandově schvaluje podání žádosti o povolení k vypouštění odpadních vod do Ždírnického potoka v Žandově. Žádost bude podána na vodoprávní úřad, tj. Magistrát města Ústí nad Labem, odbor životního prostředí. Na základě vydaného povolení bude možné vypouštět dešťové a částečně přečištěné splaškové vody z objektů bez domovních ČOV v Žandově do Ždírnického potoka do , kdy by měla být likvidace splaškových vod uvedena do souladu se zákonem č. 254/2001 Sb., o vodách. Usnesení č. 54/92R/2014 Žádost o poskytnutí finančního daru Centru pro zdravotně postižené Ústeckého kraje, o.p.s., (IČ ) schvaluje poskytnutí finančního daru ve výši Kč Centru pro zdravotně postižené Ústeckého kraje, o.p.s. (IČ: ) na zabezpečení odborného sociálního poradenství. Dar bude proplacen z rozpočtu města v lednu Usnesení č. 55/92R/2014 Zajištění zimní údržby A) akceptuje nabídku na zajištění zimní údržby pro město Chlumec podanou firmou Petr Dvořák (IČ ) ve výši 650 Kč za hodinu práce pro zimní sezónu 2014/2015. Ing. Alžbětě Křížové, referentce kanceláře starosty, zpracovat plán zimní údržby města Chlumec včetně jeho částí. Termín: V Chlumci dne JUDr. Marián MELICHER v. r. 1. místostarosta města Ing. Petr MAXA v. r. starosta města Jaroslav SLAVÍK v. r. místostarosta města Strana 22 (celkem 22)

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 70. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.08.2013 od 15:00 do 18:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 31. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 16.12.2015 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/31R/2015

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 9. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.03.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/9R/2015 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 86. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 04.06.2014 od 13:00 do 18:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 51. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/51R/2016

Více

Rada obce Chlumec. Usnesení

Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 10. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 05.01.2011 od 16:00 do 20:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 71. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.06.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/71R/2017 Schválení

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 16.05.2018 od 16:00 do 18:30 hodin v jídelně Základní školy Chlumec.

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 41. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.05.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/41R/2016

Více

Rada města Chlumec. Usnesení

Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 5. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 15.01.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/5R/2015 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 2. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 09.12.2014 od 14:00 do 17:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 60. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 25.01.2017 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/60R/2017 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 54. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.10.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/54R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 80. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.02.2014 od 13:00 do 16:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 44. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 22.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/44R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 83. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 09.04.2014 od 13:00 do 17:45 hodin a dne 14.04.2014 od 13:00 do 14:45 v kanceláři starosty v sídle Městského

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 17. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 24.06.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/17R/2015

Více

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 36. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 14.12.2011 od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 18. prosince 2014 od 17:00 do 19:40 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 73. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 30.09.2013 od 15:00 do 18:15 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 52. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/52R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 47. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 17.08.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/47R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 56. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 23.11.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/56R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 43. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 08.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/43R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 59. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.01.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Bod č. 1) Usnesení č.

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 21. schůze Rady města Chlumec volební období 2018-2022 konané dne 21.08.2019 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/21R/2019 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 46. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 03.08.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/46R/2016

Více

ze 154. schůze Rady města Rumburk, konané dne 26. září 2018

ze 154. schůze Rady města Rumburk, konané dne 26. září 2018 ze 154. schůze Rady města Rumburk, konané dne 26. září 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2503/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 154. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

Město Chlumec Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 60. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 20.02.2013 od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 74. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 09.08.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/74R/2017 Schválení

Více

Usnesení z 55. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 55. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí Usnesení z 55. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 06. 02. 2018 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 1474/55/2018 schvaluje program schůze takto: 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti

Více

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení

Obec Chlumec. Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 50. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 15.08.012 od 16:00 do 20:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 9. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 9. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í 9. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 5.5.2015 Projednané návrhy: 1. Rozbor hospodaření MO Střekov za 1. čtvrtletí roku

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 69. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 22.07.2013 od 15:00 do 18:30 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 4. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 27. dubna 2015 od 16:00 do 18:02 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech

z 4.řádného jednání rady města konaného dne od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech V ý p i s u s n e s n í z 4.řádného jednání rady města konaného dne 2.4.2013 od 12:00 hod. na Městském úřadě ve Vejprtech Usnesení č. 101/2013 Rada města schvaluje program řádného jednání rady města. Usnesení

Více

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení)

V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) V Ý P I S Z E Z Á P I S U (usnesení) z 59. řádného zasedání Rady města Rožnov pod Radhoštěm, konané dne 2. prosince 2016 Usnesení jsou upravena s ohledem na ochranu osobních údajů dle zákona č. 101/2000

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 61. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 20.03.2013 od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

66. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 66. schůze Rady města Rychvald, dne 23. 01. 2017 Kontrola usnesení 66/1. Rada města kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc únor 2017 66/2. Rada města a dle Zásad pro poskytování

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Zápis

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Zápis Rada města Chlumec Zápis z 33. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 20.01.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/33R/2016 Schválení

Více

Rada obce Chlumec. Usnesení

Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení ze 2. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.11.2010 od 17:00 do 19:30 hodin v kanceláři starosty v sídle obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ , Chabařovice U S N E S E N Í

Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ , Chabařovice U S N E S E N Í Městský úřad Chabařovice, Husovo náměstí 183, PSČ 403 17, Chabařovice U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Chabařovice v roce 2018, konané dne 22.8. 2018 (volební období 2014 2018) (Usnesení č. 52/18

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov Projednané návrhy: U S N E S E N Í 14. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 9.7.2015 1. Pacht nemovitostí v majetku města Ústí nad Labem pozemku

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. února 2014

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. února 2014 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. února 2014 č. 34 u p r a v e n á v e r z e použití finančních prostředků ve výši do 5.000 Kč ze schváleného příspěvku z rozpočtu zřizovatele

Více

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne 09.03.2015 Číslo: 160/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 09.03.2015 Číslo: 161/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: 31.03.2015 zápis z jednání

Více

ze 153. schůze Rady města Rumburk, konané dne 19. září 2018

ze 153. schůze Rady města Rumburk, konané dne 19. září 2018 ze 153. schůze Rady města Rumburk, konané dne 19. září 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2482/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný a upravený program 153. schůze Rady města Rumburk.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 03. května 2017 č. RM 111/2017 u p r a v e n á v e r z e Smlouvu o poskytnutí nově pořízeného motorového vozidla k užívání starostovi města, která

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 13. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 19. září 2016 od 16:00 do 18:10 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. ledna 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. ledna 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 09. ledna 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 01/2019 doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří 1. schválit a) podání žádosti o poskytnutí

Více

Č. j.: MUCH 76336/2015

Č. j.: MUCH 76336/2015 TOTO JE UPRAVENÁ VERZE DOKUMENTU Z DŮVODU DODRŽENÍ PŘIMĚŘENOSTI ROZSAHU ZVEŘEJŇOVANÝCH OSOBNÍCH Č. j.: MUCH 76336/2015 ÚDAJŮ (DLE ZÁKONA O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ) Usnesení z 13. schůze Rady města Chebu

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. června 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. června 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. června 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 205 rozpočtové opatření č. 2/2011/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny

Více

USNESENÍ ze 14. zasedání Rady města Jirkova ze dne 16. dubna 2012

USNESENÍ ze 14. zasedání Rady města Jirkova ze dne 16. dubna 2012 USNESENÍ ze 14. zasedání Rady města Jirkova ze dne 16. dubna 2012 1/14/RM/2012 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 22/10/RM/2012, 8/12/RM/2012, 9/12/RM/2012, 10/12/RM/2012, 11/12/RM/2012. 2/14/RM/2012

Více

Usnesení z 61. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 61. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí Usnesení z 61. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 05. 06. 2018 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 1620/61/2018 program schůze takto: 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Různé

Více

Rada obce Chlumec. Usnesení

Rada obce Chlumec. Usnesení Rada obce Chlumec Usnesení z 20. schůze Rady obce Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 27.04.2011 od 16:00 do 19:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Obecního úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení

Více

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 53/2010-2014 a č. 54/2010-2014 Tisk 1041/2010-2014/RM

U S N E S E N Í. 2. Zápis ze zasedání Rady města Němčice nad Hanou č. 53/2010-2014 a č. 54/2010-2014 Tisk 1041/2010-2014/RM U S N E S E N Í z 55. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo v pondělí 11. 8. 2014 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A)

U S N E S E N Í R 801/06-08 R 802/ Pronájem nebytových prostor parkovací místa (tisk R/401/A) U S N E S E N Í z 37. zasedání Rady města Kojetína, ze dne 24. června 2008 v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Pronájem nebytových prostor parkovací místa

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

ze 183. schůze Rady města Rumburk, konané dne 25. září 2014

ze 183. schůze Rady města Rumburk, konané dne 25. září 2014 ze 183. schůze Rady města Rumburk, konané dne 25. září 2014 1. Schválení programu Usnesení č. 2803/2014 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený program 183. schůze rady města. 2. Kontrola plnění

Více

Usnesení. 1.1 Zápis ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 117/ a 118/ Tisk 1895/ /RM

Usnesení. 1.1 Zápis ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 117/ a 118/ Tisk 1895/ /RM Usnesení ze 119. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 24.09.2018 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 147. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 11.9.2018 v 7:30 hodin na radnici v Jeseníku 4145. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 195/2018-208/2018, 4146. Rada

Více

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170)

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170) U S N E S E N Í ze 17. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. července 2015, v 13:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Souhlas s přijetím účelového

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení. souhlasí s vydáním Obecně závazné vyhlášky města Němčice nad Hanou č. 1/2018 o stanovení společného školského obvodu základní školy,

Usnesení. souhlasí s vydáním Obecně závazné vyhlášky města Němčice nad Hanou č. 1/2018 o stanovení společného školského obvodu základní školy, Usnesení ze 113. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 25.06.2018 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Usnesení z 13. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 28. 7. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 13. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 28. 7. 2015 na Městském úřadě v Dubí Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Usnesení z 13. schůze Rady města Dubí, která

Více

Informace o přijatých usneseních z 5. schůze Rady města Šluknov

Informace o přijatých usneseních z 5. schůze Rady města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení ze 40. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí

Usnesení ze 40. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí Usnesení ze 40. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 21. 02. 2017 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 1070/40/2017 schvaluje program schůze takto: 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti

Více

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í ze 5. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne a

Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov. U S N E S E N Í ze 5. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne a Městský obvod Ústí nad Labem - Střekov Rada MO Střekov U S N E S E N Í ze 5. jednání Rady MO Střekov, které se konalo dne 18. 4. 2017 a 19. 4. 2017 Projednané návrhy: 1. 2. Návrh na jmenování předsedy

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 31/1 Bezpečnostní situace v městské části - zprávu městské policie o bezpečnostní situaci v Městské části Praha Dolní Měcholupy za měsíc duben 2017 číslo 31/2 Hospodaření za 1. čtvrtletí 2017 - předloženou

Více

Zápis z jednání č. 42 rady města konané 29.10.2014. Ing. Miroslav Bouška

Zápis z jednání č. 42 rady města konané 29.10.2014. Ing. Miroslav Bouška Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 42 rady města konané 29.10.2014 Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Vlastimil Kubíček Mgr. Jan

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. července 2019 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Uničov, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. července 2019 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Uničov, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 17. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 16. července 2019 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Uničov, Masarykovo nám. 1 UR01/17/2019 Schválení programu 17. schůze Rady města Uničova

Více

Usnesení z 51. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 51. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí Usnesení z 51. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 06. 11. 2017 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 1378/51/2017 program schůze takto: 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Různé

Více

75. zasedání RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

75. zasedání RM Rychvald MATERIÁL URČENÝ PRO ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení ze 75. zasedání Rady města Rychvald, dne 15. 7. 2013 Kontrola usnesení 75/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z jednání komisí RM 75/2. Rada města b

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018

ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 ze 144. schůze Rady města Rumburk, konané dne 20. června 2018 1. Schválení programu Usnesení č. 2332/2018 Rada města Rumburk projednala a schválila upravený a doplněný program 144. schůze Rady města Rumburk.

Více

RM USNESENÍ

RM USNESENÍ Spis. zn.: 91550/2009 Č.j.: 93622/2009 USNESENÍ z 83. schůze Rady města Šumperka ze dne 22.10.2009 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních

Více

Zápis z 7. zasedání rady města

Zápis z 7. zasedání rady města Zápis z 7. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 08. 01. 2019 od 08.15 hod do 9.45 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Tisk č. 1 Smlouva o budoucí

Více

USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne

USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne USNESENÍ 23. zasedání Zastupitelstva města Jirkov konané dne 18.11.2009 1/23/ZM/2009 - I. návrh rozpočtu na rok 2010. I. návrh rozpočtu na rok 2010. 2/23/ZM/2009 - Rozpočtová opatření č. 31-43 I. rozpočtová

Více

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady Města Jablonné v Podještědí č. 58 ze dne 14. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4760/2016 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1176/2016 Rada

Více

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 93 NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: JEDNACÍ ČÍSLO: 1626/2018/0P

I I. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 93 NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání ANOTACE: NÁVRH USNESENÍ: JEDNACÍ ČÍSLO: 1626/2018/0P Á I I zoar,,,o"'''''"" MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MĚSTSKY ÚŘAD ŽóAR NAD 8/,zAv::>u MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 93 DNE: 30. 7. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1626/2018/0P NÁZEV: Byty a prostory sloužící podnikání

Více

Usnesení z 58. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 58. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí Usnesení z 58. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 10. 04. 2018 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 1554/58/2018 program schůze takto: 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Různé

Více

Usnesení z 2. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 2. schůze Rady města Dubí, která se konala dne na Městském úřadě v Dubí Usnesení z 2. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 27. 11. 2014 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 19/2/2014 program schůze 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Projednání návrhu

Více

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733)

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733) U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 13. 11. 2012 (Usnesení č. 41/713 41/733) Č. j. ST/2592/2012/51.2 Rada města Štramberka po projednání : Usnesení č. 41/713 Bere na vědomí

Více

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015

Informace o přijatých usneseních. z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 z 38. schůze Rady města Rumburk, konané dne 10. prosince 2015 1. Schválení programu Usnesení č. 643/2015 Rada města Rumburk projednala a schválila doplněný program 38. schůze Rady města Rumburk. 2. Kontrola

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne 1. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4376/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1647/2017 Rada

Více

U S N E S E NÍ z 29. schůze rady města Žacléř, konané dne 21. prosince 2015

U S N E S E NÍ z 29. schůze rady města Žacléř, konané dne 21. prosince 2015 U S N E S E NÍ z 29. schůze rady města Žacléř, konané dne 21. prosince 2015 Program: 1. Dodatek č. 1/2016 ke smlouvě o nájmu č.21/11/d. 2. Dodatek č. 1/2016 ke smlouvě o nájmu č.713/12/d. 3. Dodatek č.

Více

Usnesení č. 13/15Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov projednalo a bere na vědomí návrh

Usnesení č. 13/15Z/2013: Zastupitelstvo města Šluknov projednalo a bere na vědomí návrh Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96

MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 96 DNE: 24. 9. 2018 JEDNACÍ ČÍSLO: 1674/2018/OP NÁZEV: Byty a prostory sloužící ANOTACE: Dle přiložené tabulky NÁVRH USNESENÍ: Rada města po projednání schvaluje jednání týkající

Více

Město Jeseník. Usnesení

Město Jeseník. Usnesení Město Jeseník Usnesení přijatá na 24. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 25.7.2013 v 15:00 hodin v zasedací místnosti budovy MěÚ na ul. K.Čapka 1147 v Jeseníku 1072. Zastupitelstvo města

Více

Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka konaného dne od 17:30 hodin v kulturním domě Roškopov

Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného zasedání Zastupitelstva obce Stará Paka konaného dne od 17:30 hodin v kulturním domě Roškopov Obec Stará Paka se sídlem Obecního úřadu Revoluční 180, 507 91 Stará Paka, IČO: 00272132 tel. 493 798 282, e-mail: ou@starapaka.cz, ID datové schránky: ytha6e6 Výpis z usnesení ze 4. řádného veřejného

Více

Informace o přijatých usneseních ze 2. zasedání Zastupitelstva města Šluknov

Informace o přijatých usneseních ze 2. zasedání Zastupitelstva města Šluknov Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 Program: 1. DSP a PDPS chodníky, opěrné zdi a VO ul. Komenského. 2. Nabídka PD studie čp. 106. 3. PD kanalizace Komenského. 4. Prodej

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 18. listopadu 2009 (upravená verze) č. 400 rozpočtové opatření č. 7/2009/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny rozpočtu roku 2009

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení ze 16. schůze Rady města Bechyně konané dne 13.08.2019 (usnesení č. 178-195) USNESENÍ č. 178/16-19 R I. s o u h l a s í se změnou v osobě nájemce bytu č. 6 v domě čp. 687 v Bechyni na sídl. Na

Více

USNESENÍ č. 17 ze zasedání Zastupitelstva města konaného dne

USNESENÍ č. 17 ze zasedání Zastupitelstva města konaného dne USNESENÍ č. 17 ze zasedání Zastupitelstva města konaného dne 31.1.2017 1. Zastupitelstvo města bylo seznámeno a vzalo se souhlasem na vědomí rozpočtové opatření č. 14 ve výši 26.900,- Kč. Rozpočtové opatření

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Přehled usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.2.2019 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2019 Kontrola plnění usnesení I. Rada města-bere na vědomí splněná usnesení

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 30.01.2012 Přítomni: Omluven: Hosté: Ing. Bohumil Petrášek, Ing. Jaroslava Martanová, Mgr. Dagmar Rűckerová, Věra Vávrová Luboš Drenčeni Zdeněk Ženíšek, tajemník

Více