Město Chlumec. Rada města Chlumec. Zápis

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Chlumec. Rada města Chlumec. Zápis"

Transkript

1 Rada města Chlumec Zápis z 33. schůze Rady města Chlumec volební období konané dne v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/33R/2016 Schválení programu schůze schvaluje program 33. schůze RM: 1. Schválení programu schůze 2. Kontrola usnesení 3. Demosthenes, o.p.s. žádost o finanční příspěvek na rok Rozhodnutí zřizovatele 5. Rozpočtová opatření 6. Objednávky na celý rok u společností LEMER s.r.o. a Stama, a.s. 7. Uzavření mateřských škol v době letních prázdnin 8. Dotace společenským organizacím na kulturní a sportovní činnost 9. Smlouvy o výpůjčkách pro příspěvkové organizace 10. Revokace částí usnesení č.19/31r/ Ukončení pronájmu p.p.č. 77/1 a 77/2 v k.ú. Žandov u Chlumce 11. VZ Deratizace dešťové kanalizace města Chlumec 12. Prodej nalezeného jízdního kola 13. Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene a právu k provedení stavby 14. Úprava nájemného pronajatých pozemků mimo zahrad ve vlastnictví Města Chlumec 15. Dodatek č. 2 ke smlouvě - Stavební úpravy kanalizace a sociálního zařízení v Kulturním domě Chlumec 16. Žádost o ověření souladu věcné a grafické části povodňového plánu pro areál RWE GasNet, s.r.o. COS Chlumec s povodňovým plánem místně příslušného povodňového orgánu Města Chlumec 17. Pronájem nebytových prostor na adrese Stradovská 385, Chlumec 18. Nabídka služby Mobilní rozhlas 19. VZ Přezkum hospodaření města Chlumec 20. Převod členských práv a uzavření nájemní smlouvy k bytové jednotce číslo 4, na adrese Stradovská 400 Chlumec 21. Revokace usnesení č. 6/32R/ Dodatek č. 1 k nájemní smlouvě, Mateřské centrum Sluníčka, Chlumec 22. Vícenáklady k publikování v měsíčníku ENTER UL 23. Veřejnoprávní smlouva s obcí Libouchec na zajištění odchytu psů 24. Různé Usnesení č. 2/33R/2016 Kontrola usnesení RM bere na vědomí kontrolu plnění usnesení rady města ke dni konání této schůze RM. Strana 1 (celkem 11)

2 Usnesení č. 3/33R/2016 Demosthenes, o.p.s žádost o finanční příspěvek na rok 2016 A) souhlasí s poskytnutím finančního příspěvku formou dotace ve výši obecně prospěšné společnosti Demosthenes, o.p.s., IČ: , se sídlem Mírová 2820/2, Ústí nad Labem., v případě schválení finančního příspěvku rozpočtovým opatřením ve smyslu bodu A) tohoto usnesení zastupitelstvem města, uzavření veřejnoprávní smlouvy mezi Městem Chlumec a obecně prospěšnou společností Demosthenes, o.p.s., IČ: , se sídlem Mírová 2820/2, Ústí nad Labem. C) ukládá Haně Kokoškové, vedoucí finančního odboru, předložit na nejbližší zasedání zastupitelstva města rozpočtové opatření dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Usnesení č. 4/33R/2016 Rozhodnutí zřizovatele ve smyslu 102, písmeno b) zákona č. 128/2000 Sb. (O obcích), v platném znění A) ruší bod D) usnesení č. 21/19R/2015 ze dne B) stanovuje s účinností od Mgr. Petru Opavovi, řediteli Základní školy, Muchova 228, Chlumec - příspěvkové organizace, osobní příplatek ve výši 1 000,--Kč na dobu neurčitou, neboť zhodnocením výsledků pracovní činnosti ředitele bylo zjištěno, že: a) Ředitel zajistil změnu zápisu týkající se ředitele jako statutárního orgánu příspěvkové organizace v Obchodním rejstříku, vedeného u Krajského soudu v Ústí nad Labem až , tj. až po 38 měsících od nástupu do funkce ředitele školy. b) Ředitel nezveřejnil účetní závěrky za roky 2012, 2013 a 2014, a to uložením do sbírky listin v Obchodním rejstříku. c) Ředitel porušil povinnosti stanovené příspěvkové organizace zřizovací listinou, při nakládání s majetkem (čl. VII písm. k) listiny) tím, že nedodržel postup dle směrnice RM č. 1/2005 O veřejných zakázkách např. nákup 3 ks raftů za celkovou částku ,- Kč a pokládka linolea a koberce za ,- Kč. d) Ředitel nezajistil naplňování učebních osnov a tematického plánu ZŠ Chlumec (zjištěno kontrolou třídních knih IX. A a IX. B, vedených ve školním roce 2014/2015 a jejich porovnání s tematickými plány v předmětu tělesná výchova - šetření stížnosti čj.čšiu-979/15-u), ředitel byl seznámen se zjištěním o neprůkaznosti zápisů a nenaplnění tematického plánu tělesné výchovy v 9. ročníku, výhrady ke zjištění ředitel nevyjádřil. Strana 2 (celkem 11)

3 e) Ředitel porušil volební řád při doplňujících volbách do školské rady tím, že namísto přípravného výboru sám svolal pedagogické pracovníky k volbám a evidoval návrhy na kandidáty (rovněž zjištěno Českou školní inspekcí při šetření stížnosti č.j. ČŠIU- 979/15-U). f) Ředitel získal finanční prostředky na projekty z Evropského sociálního fondu investice do rozvoje vzdělávání, název projektu Pojďme si povídat a Pojďme pracovat C) konstatuje, že na základě uvedených důvodů, ve smyslu bodu B) tohoto usnesení došlo oproti stavu ke dni , kdy byl řediteli Mgr. Petru Opavovi osobní příplatek přiznán ve výši 6.500,-Kč, ke zhoršení výsledků jeho pracovní činnosti, pro které již nelze poskytovat osobní příplatek v této výši. D) schvaluje znění platového výměru ředitele Mgr. Petra Opavovi dle důvodové zprávy. Usnesení č. 5/33R/2016 Rozpočtová opatření 1. rozpočtová opatření č /2015 ve výši Kč 2. rozpočtové opatření č. 1/2016 ve výši Kč Haně Kokoškové, vedoucí finančního odboru, zapracovat rozpočtová opatření do účetnictví města. Termín: A1) do A2) do Usnesení č. 6/33R/2016 Objednávky na celý rok u společností L E M E R s.r.o. a Stama, a.s., objednávka posypové soli 1. objednávku na celý rok na materiál a servis u společnosti L E M E R s.r.o. (IČ ) do částky ,- Kč vč. DPH. 2. objednávku na celý rok na materiál u společnosti Stama a.s. (IČ ) do částky ,- Kč vč. DPH. 3. objednávku na posypovou sůl do Kč vč. DPH u firmy s nejnižší cenovou nabídkou. 4. výjimku ze směrnice Rady města č. 1/2015 o veřejných zakázkách u objednávek dle bodu A) 1., A) 2. a A) 3. tohoto usnesení. Ing. Romanu Zettlitzerovi, starostovi města, objednávky dle bodu A) tohoto usnesení podepsat. Termín: Strana 3 (celkem 11)

4 Usnesení č. 7/33R/2016 Uzavření mateřských škol v době letních prázdnin uzavření MŠ Pohádka v době letních prázdnin od do uzavření MŠ Pod Horkou v době letních prázdnin od do C) ukládá Valérii Štěpánové, vedoucí správního odboru, seznámit s rozhodnutím rady města ředitelky mateřských škol a veřejnost prostřednictvím webových stránek města. Termín: Usnesení č. 8/33R/2016 Dotace společenským organizacím na kulturní a sportovní činnost a v souladu se schváleným rozpočtem na rok 2016 poskytnutí dotací těmto subjektům: 1. Eva Koupilová - Pěvecký sbor Koťata, (IČ ), Kč 2. AUTO KLUB CHLUMEC V AČR, (IČ ), Kč 3. Myslivecké sdružení Chabařovice, (IČ ), Kč 4. SVAZ POSTIŽENÝCH CIVILIZAČNÍMI CHOROBAMI, (IČ ), Kč 5. SK BOX Chlumec, (IČ ), Kč 6. SK ŠACHY Chlumec, (IČ ), Kč 7. Český svaz včelařů, základní organizace Chlumec u Chabařovic, (IČ ), Kč 8. Český kynologický svaz ZO 157, (IČ ), Kč 9. Český rybářský svaz, místní organizace Ústí nad Labem, (IČ ), Kč 10. Mateřské centrum Sluníčka, (IČ ), Kč 11. Základní kolektiv Svazu mladých (IČ ), Kč. uzavření veřejnoprávních smluv s těmito subjekty: 1. Eva Koupilová - Pěvecký sbor Koťata, (IČ ) 2. AUTO KLUB CHLUMEC V AČR, (IČ ) 3. Myslivecké sdružení Chabařovice, (IČ ) 4. SVAZ POSTIŽENÝCH CIVILIZAČNÍMI CHOROBAMI, (IČ ) 5. SK BOX Chlumec, (IČ ) 6. SK ŠACHY Chlumec, (IČ ) 7. Český svaz včelařů, základní organizace Chlumec u Chabařovic, (IČ ) 8. Český kynologický svaz ZO 157, (IČ ) 9. Český rybářský svaz, místní organizace Ústí nad Labem, (IČ ) 10. Mateřské centrum Sluníčka, (IČ ) 11. Základní kolektiv Svazu mladých (IČ ). C) souhlasí s výší poskytnutí dotací těmto subjektům: 1. Chlumecký dětský sbor, (IČ ), Kč 2. TJ Chlumec, (IČ ), Kč Strana 4 (celkem 11)

5 3. Spolek historie Chlumecka, (IČ ), Kč 4. Občanské sdružení Chlumecká alternativa (IČ ), Kč. D) souhlasí s uzavřením veřejnoprávních smluv s těmito subjekty: 1. Chlumecký dětský sbor, (IČ ) 2. TJ Chlumec, (IČ ) 3. Spolek historie Chlumecka, (IČ ) 4. Občanské sdružení Chlumecká alternativa (IČ ). E) ukládá Haně Kokoškové, vedoucí finančního odboru: 1. předložit body C) a D) tohoto usnesení ke schválení na nejbližší zasedání zastupitelstva města, tj zajistit uzavření veřejnoprávních smluv s uvedenými subjekty. Termín: průběžně Bod č. 9) - nebylo přijato usnesení, materiál bude předložen do další schůze RM Bod č. 10) Usnesení č. 9/33R/2016 Revokace částí usnesení č.19/31r/ Ukončení pronájmu p.p.č. 77/1 a 77/2 v k.ú. Žandov u Chlumce a zveřejnění záměru o prodeji p.p.č. 77/1 a 77/2 k.ú. Žandov u Chlumce A) ruší části A) 2. a B) 2. usnesení č. 19/31R/2015 ze dne zveřejnění záměru města prodat p.p.č. 77/1 (druh pozemku - ostatní plocha) o výměře 66m 2 a p.p.č. 77/2 (druh pozemku ostatní plocha) o výměře 59m 2 k.ú. Žandov u Chlumce za cenu dle znaleckého posudku. C) ukládá Jaroslavě Lipertové, vedoucí odboru rozvoje města a životního prostředí, zveřejnit záměr dle bodu B) tohoto usnesení. Termín: neprodleně po zpracování znaleckého posudku Bod č. 11) Usnesení č. 10/33R/2016 Veřejná zakázka - Deratizace dešťové kanalizace města Chlumec výsledek veřejné soutěže na zakázku malého rozsahu takto: 1. Profi DDD s.r.o., IČ: , Dubový vrch 191, Liberec cena včetně 21% DPH ,-Kč 2. Ing. Jaroslav Drbálek, IČ: , Pozďatín 67, Budišov u Třebíče cena včetně 21% DPH ,-Kč. Strana 5 (celkem 11)

6 uzavření smlouvy o dílo s firmou Profi DDD s.r.o., ve smyslu bodu A) 1. tohoto usnesení, na období od do Bod č. 12) Usnesení č. 11/33R/2016 Prodej nalezeného jízdního kola prodej nalezeného jízdního kola obálkovou metodou nejvyšší nabídce. Valérii Štěpánové, vedoucí správního odboru, zveřejnit oznámení o prodeji nalezeného jízdního kola dle bodu A) na úřední desce a na internetových tržištích. Termín: Bod č. 13) Usnesení č. 12/33R/2016 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene a právu k provedení stavby splaškové a dešťové kanalizace v pozemku p.č. 138/9 k.ú. Český Újezd v rámci stavby MOTHOIRON Ústí nad Labem na p.p.č. 138/1 k.ú. Český Újezd uzavření Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene a právu k provedení stavby splaškové a dešťové kanalizace v pozemku p.č. 138/9 k.ú. Český Újezd v rámci stavby MOTHOIRON Ústí nad Labem na p.p.č. 138/1 k.ú. Český Újezd mezi stranou budoucí povinnou z věcného břemene tj. Městem Chlumec (IČ ) a stranou budoucí oprávněnou z věcného břemene tj. společností VGP Park Český Újezd a.s. (IČ ) ve věci umístění dešťové kanalizace ze střech a splaškové kanalizace z ORL na p.p.č. 138/9 k.ú. Český Újezd se zaústěním do Podhořského potoka v rámci výstavby areálu MOTHOIRON Ústí nad Labem k.ú. Český Újezd, p.p.č. 138/1 za jednorázovou cenu za věcné břemeno ve výši 1000 Kč bez DPH. Ing. Romanu Zettlitzerovi, starostovi města, smlouvu dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít. Termín: Bod č. 14) Usnesení č. 13/33R/2016 Úprava nájemného pronajatých pozemků mimo zahrad ve vlastnictví Města Chlumec úpravu nájemného za pronájem pozemků mimo zahrad ve vlastnictví Města Chlumec dle usnesení RM č. 6/19R/2015 ze dne ) Henzl Vladimír část p.p.č. 836/8 o výměře 60 m 2 k.ú. Chlumec u Chabařovic Účel nájmu sezónní prodej občerstvení u Chlumeckého rybníka Strana 6 (celkem 11)

7 nájemné nyní 3.150,- Kč za sezónní období od do 15.9., na dobu 10-ti let s účinností od nájemné od ,- Kč/rok 2) Trampská Unie Chlumec p.p.č. 658 (206 m 2 ), p.p.č. 660 (17 m 2 ), p.p.č. 661 (612 m 2 ), p.p.č. 662 (209 m 2 ) celkem m 2 k.ú. Chlumec u Chabařovic Účel nájmu pořádání neziskových akcí nájemné nyní na základě rozhodnutí č.32/2010 starosty obce 1.000,- Kč/rok nájemné od ,- Kč/rok 3) Hodrovi Jaromír a Monika p.p.č. 916/21 o výměře 148 m 2 k.ú. Chlumec u Chabařovic Účel nájmu příjezdová komunikace a ostatní plocha k RD nájemné nyní 1.036,- Kč/rok nájemné od ,- Kč/rok 4) Mareček Luboš p.p.č. 7 o výměře 283 m 2 k.ú. Chlumec u Chabařovic Účel nájmu není specifikován nájemné nyní 1.981,- Kč/rok nájemné od ,- Kč/rok 5) Zástěra Michal část p.p.č. 3 o výměře 67 m 2 k.ú. Stradov Účel nájmu údržba předmětu nájmu nájemné nyní 335,- Kč/rok nájemné od ,- Kč/rok 6) Ďuriš Pavel p.p.č. 116/2 o celkové výměře 7 m 2 k.ú. Stradov Účel nájmu zastavěná plocha stavbou chaty nájemné nyní 28,- Kč/rok nájemné od ,- Kč/rok 7) Žalmánek Martin p.p.č.83/2 o výměře 31 m 2 k.ú. Český Újezd Účel nájmu zastavěná plocha (garáž) nájemné nyní 155,- Kč/rok nájemné od ,- Kč/rok uzavření dodatků k nájemním smlouvám dle bodu A) tohoto usnesení. C) ukládá Ing. Romanu Zettlitzerovi, starostovi města, dodatky k nájemním smlouvám dle bodu A) tohoto usnesení uzavřít. Termín: Strana 7 (celkem 11)

8 Bod č. 15) Usnesení č. 14/33R/2016 Dodatek č. 2 ke smlouvě - Stavební úpravy kanalizace a sociálního zařízení v Kulturním domě Chlumec schvaluje Dodatek č. 2 ke smlouvě - Stavební úpravy kanalizace a sociálního zařízení v Kulturním domě Chlumec, ve smyslu důvodové zprávy. Bod č. 16 Usnesení č. 15/33R/2016 Žádost o ověření souladu věcné a grafické části povodňového plánu pro areál RWE GasNet, s.r.o. COS Chlumec s povodňovým plánem místně příslušného povodňového orgánu Města Chlumec A) potvrzuje soulad věcné a grafické části povodňového plánu pro areál RWE GasNet, s.r.o. Centrální odorizační stanice Chlumec s povodňovým plánem Města Chlumec. Ing. Romanu Zettlitzerovi, starostovi města, povodňový plán pro areál RWE GasNet, s.r.o. dle bodu A) tohoto usnesení potvrdit. Termín: Bod č. 17) Usnesení č. 16/33R/2016 Pronájem nebytových prostor na adrese Stradovská 385, Chlumec RM dle 39 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, po projednání zveřejnění záměru pronájmu prostoru na střeše bytového domu Stradovská 385, Chlumec za účelem umístění přijímacího rádia uchyceného na stožárku o délce 1 m, pro provoz sítě elektronických komunikací a to na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou. Roční cena pronájmu je 600 Kč. Jaroslavě Lipertové, vedoucí odboru rozvoje města a životního prostředí, záměr dle bodu A) tohoto usnesení zveřejnit. Termín: Strana 8 (celkem 11)

9 Bod č. 18) Usnesení č. 17/33R/2016 Nabídka služby Mobilní rozhlas schvaluje uzavření smlouvy s firmou Neogenia s.r.o. (IČ ) se sídlem Brno-střed, Staré Brno, Hybešova 726/42, na službu Mobilní rozhlas za aktivační poplatek Kč bez DPH a měsíční platbu 490 Kč bez DPH. Bod č. 19) Usnesení č. 18/33R/2016 Veřejná zakázka - Přezkum hospodaření města Chlumec text výzvy k veřejné zakázce malého rozsahu na služby, zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ), na akci: Přezkum hospodaření města Chlumec. B) jmenuje komisi pro otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek dle bodu A) tohoto usnesení ve složení: 1. RNDr. Petr Jirásek, místostarosta města 2. Ing. Marcel Rahm, tajemník úřadu 3. Hana Kokošková, vedoucí Finančního odboru 4. JUDr. Marián Melicher, zastupitel města Tomáš Mokrý, tajemník komise Náhradníci 1. Ing. Petr Boháč, člen rady města 2. Ing. Roman Zettlitzer, starosta města 3. Kateřina Šimůnková, referent Finančního odboru 4. Ing. Zdeňka Boháčková, zastupitelka města Chlumec Bod č. 20) Usnesení č. 19/33R/2016 Převod členských práv a uzavření nájemní smlouvy k bytové jednotce číslo 4, na adrese Stradovská 400 Chlumec A) souhlasí s převodem členských práv a povinností dle čl. 8 stanov Bytového družstva Chlumec z pana Michala Kubánka a paní Petry Kubánkové, oba bytem Stradovská 400, Chlumec, na pana Ing. Romana Řeháka a paní Mgr. Ednu Řehákovou, oba bytem Stradovská 399, Chlumec. uzavření nájemní smlouvy k bytové jednotce číslo 4 o velikosti 3+kk, 2. nadzemní podlaží bytového domu v ulici Stradovská č.p.400, Chlumec, s panem Ing. Romanem Řehákem, a Strana 9 (celkem 11)

10 paní Mgr. Ednou Řehákovou, oba bytem Stradovská 399, Chlumec. C) ukládá Jaroslavě Lipertové, vedoucí odboru rozvoje města a životního prostředí, předložit starostovi města nájemní smlouvu zaslanou Bytovým družstvem Chlumec k podpisu dle bodu B) tohoto usnesení. Bod č. 21) Usnesení č. 20/33R/2016 Revokace usnesení č.6/32r/ Dodatek č. 1 k nájemní smlouvě, Mateřské centrum Sluníčka, Chlumec A) ruší usnesení č. 6/32R/2016. B) souhlasí s provedením úprav prostor MC Sluníčka dle podané žádosti. Bod č. 22) Usnesení č. 21/33R/2016 Vícenáklady k publikování v měsíčníku Enter UL A) bere na vědomí vícenáklady k publikování v měsíčníku Enter UL, u společnosti JASNET, spol. s r.o. Mgr. Petru Dušánkovi, radnímu města Chlumec, zajistit objednávku a plnění objednávky dle bodu A) tohoto usnesení. Termín: Bod č. 23) Usnesení č. 22/33R/2016 Veřejnoprávní smlouva s obcí Libouchec na odchyt toulavých psů uzavření veřejnoprávní smlouvy s obcí Libouchec na zajištění odchytu toulavých psů městem Chlumec. Valérii Štěpánové, vedoucí správního odboru, zajistit podepsání smlouvy dle bodu A) oběma stranami a provedení dalších zákonných povinností. Termín: Bod č. 24) Strana 10 (celkem 11)

11 Usnesení č. 23/33R/2016 Zapůjčení sálu KD skupině historického šermu Honesta souhlasí se zajištěním občerstvení a s bezplatným poskytnutím sálu Kulturního domu Chlumec ve dnech Spolku historie Chlumecka, skupiny historického šermu Honesta, Vyklická 279, Chlumec (IČ: ), k ubytování účinkujících, kteří budou vystupovat při příležitosti výročí Bitvy r V Chlumci dne RNDr. Petr Jirásek v. r. místostarosta města Ing. Roman Zettlitzer v. r. starosta města Strana 11 (celkem 11)

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 73. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 30.09.2013 od 15:00 do 18:15 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 60. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 25.01.2017 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/60R/2017 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 44. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 22.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/44R/2016

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 24. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 16.05.2018 od 16:00 do 18:30 hodin v jídelně Základní školy Chlumec.

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 52. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/52R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 54. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.10.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/54R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 71. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.06.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/71R/2017 Schválení

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 17. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 24.06.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/17R/2015

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 47. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 17.08.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/47R/2016

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 74 konaného dne 4. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 74 konaného dne 4. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 74 konaného dne 4. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 31. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 16.12.2015 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/31R/2015

Více

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení

Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Město Česká Lípa Městský úřad Česká Lípa Odbor kanceláře vedení Přebírající bere na vědomí, že v případě zveřejnění osobních údajů uvedených v předaných materiálech se dopustí porušení zákona č. 101/2000

Více

Usnesení. 80. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 17. 4. 2014

Usnesení. 80. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 17. 4. 2014 Usnesení 80. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 17. 4. 2014 1864/80 - Rada města schvaluje program 80. schůze rady města, konané 17. 4. 2014. 1865/80 - Rada města bere na vědomí plnění

Více

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 12.1.2015. 200 10816 Vyúčtování Setkání pod rokycanskou věží 2014 15135

Usnesení z jednání rady města konaného dne : 12.1.2015. 200 10816 Vyúčtování Setkání pod rokycanskou věží 2014 15135 Město ROKYCANY Usnesení z jednání rady města konaného dne : 12.1.2015 od 8:00:00 do 15:30:00 v budově MěÚ Rokycany. Rada města schválila navržený program jednání. Rada města zvolila: Zpracovatele usnesení:

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 9. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.03.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/9R/2015 Schválení

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 23. jednání Rady města Žatce konané dne 24.7.2012

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 23. jednání Rady města Žatce konané dne 24.7.2012 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 23. jednání Rady města Žatce konané dne 24.7.2012 Usnení č. 611 /12 658 /12 611/12 Schválení programu 612/12 Kontrola usnení 613/12 Informace o investičních akcích 614/12 Nájem bytů

Více

Usnesení z 12. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 7. 7. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 12. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 7. 7. 2015 na Městském úřadě v Dubí Usnesení z 12. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 7. 7. 2015 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 318/12/2015 schvaluje program schůze 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti 3. Různé

Více

U S N E S E N Í. 38. schůze Rady města Stříbra konané v řádném termínu 24.09.2012 od 14:10 hodin. Rada města Stříbra:

U S N E S E N Í. 38. schůze Rady města Stříbra konané v řádném termínu 24.09.2012 od 14:10 hodin. Rada města Stříbra: U S N E S E N Í 38. schůze Rady města Stříbra konané v řádném termínu 24.09.2012 od 14:10 hodin. Rada města Stříbra: I. BERE NA VĚDOMÍ: 1. Zprávu o plnění úkolů z usnesení Rady města Stříbra s konstatováním:

Více

U S N E S E N Í. 23. schůze Rady města Stříbra konané v řádném termínu 12.12.2011 od 14:05 hodin. Rada města Stříbra:

U S N E S E N Í. 23. schůze Rady města Stříbra konané v řádném termínu 12.12.2011 od 14:05 hodin. Rada města Stříbra: U S N E S E N Í 23. schůze Rady města Stříbra konané v řádném termínu 12.12.2011 od 14:05 hodin. Rada města Stříbra: I. BERE NA VĚDOMÍ: 1. Zprávu o plnění úkolů z usnesení Rady města Stříbra s konstatováním:

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ A NEPŘIJATÉ NÁVRHY USNESENÍ z 1. zasedání Zastupitelstva města Mimoň, které se konalo dne 21. ledna 2016 od 16:30 hodin v Domě kultury Ralsko

Více

576/17 1. Bere na vědomí zprávu o možnostech zapůjčování předmětů v majetku města. 2. Ukládá předložit pravidla a ceník zápůjček.

576/17 1. Bere na vědomí zprávu o možnostech zapůjčování předmětů v majetku města. 2. Ukládá předložit pravidla a ceník zápůjček. USNESENÍ 17. schůze Rady města Vítkova konané dne 1. září 2015 v zasedací místnosti rady na MěÚ ve Vítkově, nám. Jana Zajíce 7 (od č. 571/17 do č. 621/17) Rada města: 571/17 Schvaluje zprávu o kontrole

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 56. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 23.11.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/56R/2016

Více

Rada města Chlumec. Usnesení

Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 5. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 15.01.2015 v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/5R/2015 Schválení

Více

RM bere na vědomí. RM ukládá

RM bere na vědomí. RM ukládá Rada města Blovice usnesení č. 07/10 z jednání rady města konaného dne 07.04.2010 od 15:00 hodin v kanceláři starosty města Usnesení obsahuje: 5 stran, body č. 169-209 RM schvaluje 169) výstavbu schodiště

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 42. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 25.05.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/42R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 43. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 08.06.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/43R/2016

Více

Usnesení. Usnesení. 85. schůze rady městského obvodu konané dne 16.10.2014 čís. 5606/RMOb1014/85/14 5678/RMOb1014/85/14

Usnesení. Usnesení. 85. schůze rady městského obvodu konané dne 16.10.2014 čís. 5606/RMOb1014/85/14 5678/RMOb1014/85/14 85. schůze rady městského obvodu konané dne 16.10.2014 čís. 5606/RMOb1014/85/14 5678/RMOb1014/85/14 Ing. Jiří Havlíček, v. r. starosta Ing. Petra Bernfeldová, v. r. místostarostka Přehled usnesení rady

Více

USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 2. 2. 2010

USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 2. 2. 2010 USNESENÍ Z 2. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 2. 2. 2010 USNESENÍ Č. 59/2010 Oprava mostu Cidlinská Založení projektu a zpracování projektové dokumentace 1. založení projektu Oprava mostu Cidlinská,

Více

Usnesení 92. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 2. 10. 2014

Usnesení 92. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 2. 10. 2014 Usnesení 92. schůze Rady města Radhoštěm, konané dne 2. 10. 2014 2170/92 - Rada města schvaluje program 92. schůze RM, konané 2. 10. 2014. 2171/92 - Rada města bere na vědomí kontrolu plnění usnesení 90.

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 59. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.01.2017 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Bod č. 1) Usnesení č.

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení ze 13. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 19. září 2016 od 16:00 do 18:10 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 46. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 03.08.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/46R/2016

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 70. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.08.2013 od 15:00 do 18:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

USNESENÍ. z 31. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 31. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 31. schůze rady města, která se konala dne 20. prosince 2012 od 08:30 hodin do 11:00 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Zapisovatel: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Mgr. Petr

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení ze 41. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 11.05.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/41R/2016

Více

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S

z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, Z Á P I S Stránka č. 1 z 16 Rada města Nové Město na Moravě Z Á P I S z 9. schůze Rady města Nové Město na Moravě, která se konala dne 8.6.2015 od 14:30 hodin v zasedací místnosti Přítomni: Omluveni: Nepřítomni:

Více

Usnesení z 27. schůze v roce 2015, konané 10. listopadu 2015 R A D A M Ě S T A. I. ukládá. II. schvaluje

Usnesení z 27. schůze v roce 2015, konané 10. listopadu 2015 R A D A M Ě S T A. I. ukládá. II. schvaluje R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení z 27. schůze v roce 2015, konané 10. listopadu 2015 Usnesení s termínem č.: 1282 Taj. ihned 619 HNsP 24.11. 984 Taj. 24.11. 1136 ONI 24.11. 981 Taj. 24.11. 983 Taj.

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 31. března 2014

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 31. března 2014 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 31. března 2014 R 179/14 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí zprávu o plnění usnesení rady města ke dni 31. 03. 2014, b) souhlasí s prodloužením

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 2. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 09.12.2014 od 14:00 do 17:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: omluvena: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice

Více

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli

Usnesení. přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli Město Jeseník Usnesení přijatá na 5. zasedání Zastupitelstva města Jeseník konaném dne 10.9.2015 v 15:00 hodin v jesenické kapli 268. Zastupitelstvo města bere na vědomí informace o probíhajících veřejných

Více

Soubor usnesení - 5/ZM/2013

Soubor usnesení - 5/ZM/2013 Soubor usnesení - 5/ZM/2013 Konáno dne: 29.5.2013 Řádné zastupitelstvo města Hrádek nad Nisou * Město Hrádek nad Nisou, Horní náměstí 73, 463 34 Hrádek nad Nisou, IČ:00262854 * 5/121/ZM/13 - Návrhová komise

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Informace o přijatých usneseních z 22. schůze Rady města Šluknov konané dne 13. července 2015 v kanceláři starostky Program jednání: OSM OVS ORŽP

Informace o přijatých usneseních z 22. schůze Rady města Šluknov konané dne 13. července 2015 v kanceláři starostky Program jednání: OSM OVS ORŽP Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í z 18. schůze rady města konané dne 20. října 2015

U S N E S E N Í z 18. schůze rady města konané dne 20. října 2015 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 18. schůze rady města konané dne 20.

Více

2375/69 Schvaluje změnu termínu plnění usnesení č. 2215/62/5 z února 2014 na září 2014.

2375/69 Schvaluje změnu termínu plnění usnesení č. 2215/62/5 z února 2014 na září 2014. USNESENÍ 69. schůze Rady města Vítkova konané dne 25. února 2014 v zasedací místnosti rady na MěÚ ve Vítkově, nám. Jana Zajíce 7 (od č. 2374/69 do č. 2443/69) Rada města: 2374/69 Schvaluje zprávu o kontrole

Více

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012

Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Město Horažďovice Usnesení z 33. jednání Rady města v Horažďovicích konaného dne 09.01. 2012 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 80. schůze Rady města Chlumec volební období 2010 2014 konané dne 19.02.2014 od 13:00 do 16:00 hodin v kanceláři starosty v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec

Více

USNESENÍ ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov ze dne 17.12.2015 (Usnesení č. 59-80/2015)

USNESENÍ ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov ze dne 17.12.2015 (Usnesení č. 59-80/2015) OBEC PŘESTANOV USNESENÍ ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Přestanov ze dne 17.12.2015 (Usnesení č. 59-80/2015) 1. 59/2015 Program jednání zastupitelstva obce Přestanov A) Schvaluje program jednání zastupitelstva

Více

Usnesení 52. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 21. 2. 2013

Usnesení 52. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 21. 2. 2013 Usnesení 52. schůze Rady města Frenštát pod Radhoštěm, konané dne 21. 2. 2013 1179/52 - Rada města schvaluje program 52. schůze rady města, konané 21. 2. 2013. 1180/52 - Rada města bere na vědomí plnění

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 11. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 8.10.2015

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 11. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 8.10.2015 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 11. jednání Zastupitelstva města Žatce konaného dne 8.10.2015 Usnesení č. 347 /15-413 /15 347/15 Volba návrhové komise 348/15 Schválení programu 349/15 Kontrola usnesení zastupitelstva

Více

USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.3.2011

USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.3.2011 USNESENÍ Z 5. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 1.3.2011 USNESENÍ Č. 180/2011 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body: II. Záměry prodeje a ceny pozemků 1. Rada města ne záměr prodeje

Více

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 22/2015 konané dne 25. srpna 2015

ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 22/2015 konané dne 25. srpna 2015 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY MĚSTA ČELÁKOVIC č. 22/2015 konané dne 25. srpna 2015 Přítomni: Ing. Miloš Choura, Ing. Miroslav Opa, Ph.D., Ing. Josef Pátek, Ing. Miloš Sekyra, Ing. Petr Studnička, Jarmila Volfová

Více

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení

Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC. Usnesení Město Chlumec ZASTUPITELSTVO MĚSTA CHLUMEC Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva města Chlumec volební období 2014-2018 konaného dne 18. prosince 2014 od 17:00 do 19:40 hodin v zasedací místnosti v sídle

Více

USNESENÍ XXX XXX XXX MĚSTO ČESKÁ LÍPA

USNESENÍ XXX XXX XXX MĚSTO ČESKÁ LÍPA MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ ze 13. jednání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 19. prosince 2007 (č. usnesení 233/07 247/07) Č. usnesení 233/07 Plnění usnesení Předkládá: ing. Jan Hladonik,

Více

Usnesení č. 2/06Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje doplnění nového bodu programu dnešního 6. zasedání, a sice bodu č.

Usnesení č. 2/06Z/2015: Zastupitelstvo města Šluknov schvaluje doplnění nového bodu programu dnešního 6. zasedání, a sice bodu č. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Přijatá usnesení z 14. Rady města Rousínova konané dne 1. července 2015

Přijatá usnesení z 14. Rady města Rousínova konané dne 1. července 2015 Přijatá usnesení z 14. Rady města Rousínova konané dne 1. července 2015 Usnesení 14/01/15R: RM schvaluje Smlouvu o dílo se zhotovitelem Informačního zpravodaje města Rousínova firmou Printeco s.r.o., Hněvkovského

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 75. schůzi 29.09.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 81. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 22. 8.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 81. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 22. 8. 1 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ z 81. schůze Rady městského obvodu Ostrava-Jih která se konala 22. 8. 2013 09:00 (usn. č. 4038/81 - usn. č. 4130/81) Mgr. Karel Sibinský Ing.

Více

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 26. zasedání dne 16. září 2015

RADA MĚSTA CHROPYNĚ. Výpis usnesení z 26. zasedání dne 16. září 2015 RADA MĚSTA CHROPYNĚ Výpis usnesení z 26. zasedání dne 16. září 2015 Usnesení RM 1/26/15: s chvaluje program zasedání Rady města Chropyně č. 26. 1. Kontrola plnění usnesení Rady města Chropyně Usnesení

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 52. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 14. 1.

STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ. z 52. schůze Rady městského obvodu. Ostrava-Jih. která se konala 14. 1. 1 z 20 18.1.2016 16:23 STATUTÁRNÍ MĚSTO OSTRAVA MĚSTSKÝ OBVOD OSTRAVA-JIH USNESENÍ z 52. schůze Rady městského obvodu Ostrava-Jih která se konala 14. 1. 201610:00 (usn. č. 1959/52 - usn. č. 2023/52) Bc.

Více

U S N E S E N Í. 16. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 13.07.2015 od 16:20 hodin. Rada města Stříbra:

U S N E S E N Í. 16. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 13.07.2015 od 16:20 hodin. Rada města Stříbra: U S N E S E N Í 16. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 13.07.2015 od 16:20 hodin I. BERE NA VĚDOMÍ: Rada města Stříbra: 01. Žádost paní Xxxx o přidělení městského bytu. 02. Informace o vývoji

Více

USNESENÍ XXX. XXX Č. usnesení 698/10 Valná hromada Českolipské teplárenské a.s. MĚSTO ČESKÁ LÍPA

USNESENÍ XXX. XXX Č. usnesení 698/10 Valná hromada Českolipské teplárenské a.s. MĚSTO ČESKÁ LÍPA MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ ze 35. jednání zastupitelstva města Česká Lípa, které se konalo dne 24. února 21 (č. usnesení 697/1 č. usnesení 711/1) Č. usnesení 697/1 Plnění usnesení Předkládá: Ing. Jan Hladonik,

Více

U S N E S E N Í. bere na vědomí Zápis č. 1/2012 z jednání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne 17. 1. 2012 viz.

U S N E S E N Í. bere na vědomí Zápis č. 1/2012 z jednání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne 17. 1. 2012 viz. U S N E S E N Í z 20. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2010-2014, které se uskutečnilo ve středu 4. 4. 2012 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení,

Více

USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 3. 6. 2008

USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 3. 6. 2008 USNESENÍ Z 11. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉHO DNE 3. 6. 2008 USNESENÍ Č. 304/08 Majetkoprávní operace majetkoprávní operace pod body: I. Záměr prodeje a cena pozemků 1. záměr prodeje pozemku p.

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 21. schůze Rady města Chlumec volební období 2018-2022 konané dne 21.08.2019 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Muchova 267, Chlumec Usnesení č. 1/21R/2019 Schválení

Více

Město Králíky. Zápis z jednání č. 52 rady města konané 07.12.2011

Město Králíky. Zápis z jednání č. 52 rady města konané 07.12.2011 Město Králíky Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 52 rady města konané 07.12.2011 Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Vlastimil Kubíček, Jan Mlynář Ing.

Více

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 21/2014, konané dne 17. září 2014

Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 21/2014, konané dne 17. září 2014 Zahájení Zápis ze zasedání Rady města Tišnova č. 21/2014, konané dne 17. září 2014 Schůzi Rady města zahájil v 9:54 hodin Ing. Tomáš Komprs - starosta města Tišnova. Přítomni: 5 členů - RM je usnášeníschopná.

Více

USNESENÍ ze 14. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 25. 1. 2012 (č. usnesení 368/2012-392/2012)

USNESENÍ ze 14. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 25. 1. 2012 (č. usnesení 368/2012-392/2012) MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ ze 14. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 25. 1. 2012 (č. usnesení 368/2012-392/2012) Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

VI. odbor SVŠK č.usnesení:10/18/6/01 - Návrh na prodloužení nájemní smlouvy v DPS,

VI. odbor SVŠK č.usnesení:10/18/6/01 - Návrh na prodloužení nájemní smlouvy v DPS, Výpis Usnesení Rady města Kralup nad Vltavou z jednání dne 21. září 2010 (RM č. 18) Upozorněni: Jedna se pouze o výpis z usnesení dle zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve zněni pozdějších

Více

Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 8. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 28. 4. 2015

Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 8. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 28. 4. 2015 Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 8. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 28. 4. 2015 (Toto usnesení je upraveno podle zák. č.. 101/2000 zákon o ochraně osobních údajů) 139/8/RM/2015

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 60. schůzi dne 27. 6. 2005 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Zápis č. 16.2. ze schůze Rady města Unhoště dne 26.9.2011

Zápis č. 16.2. ze schůze Rady města Unhoště dne 26.9.2011 Zápis č. 16.2. ze schůze Rady města Unhoště dne 26.9.2011 Přítomni: Mazuchová, Kindlová, Čížková, Šimáček, Záboj, Šnajberková Vlasák Omluveni: ------- Nepřítomni: ------- Ověřovatel: Čížková Program: I.

Více

Rada města usnesením č. 2015/593 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 13. schůze rady města místostarostu Mgr. Ivo Kaletu.

Rada města usnesením č. 2015/593 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu 13. schůze rady města místostarostu Mgr. Ivo Kaletu. USNESENÍ 13. schůze RADY MĚSTA TŘINCE konané dne 11. května 2015 usnesením č. 2015/592 program 13. schůze rady města, konané dne 11.05.2015. usnesením č. 2015/593 1) určila ověřovatelem usnesení a zápisu

Více

USNESENÍ Z 3. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 10. 2. 2015

USNESENÍ Z 3. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 10. 2. 2015 USNESENÍ Z 3. SCHŮZE RADY MĚSTA LIBEREC, KONANÉ DNE 10. 2. 2015 USNESENÍ Č. 83/2015 Majetkoprávní operace MO Lbc Vratislavice n/n schvaluje majetkoprávní operace pod body: I. Záměr prodeje pozemků 1. schvaluje

Více

U s n e s e n í z 23. schůze rady města ze dne 27. listopadu 2006

U s n e s e n í z 23. schůze rady města ze dne 27. listopadu 2006 Město Trutnov - Zpracováno dne : 27.11.2006 U s n e s e n í z 23. schůze rady města ze dne 27. listopadu 2006 OBSAH Majetek města Nemovitosti - doporučení pro ZM 2006-1392/23 Horská čp. 150 2006-1393/23

Více

Výsledky projednání. z XIII. Zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne 5.5.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov

Výsledky projednání. z XIII. Zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne 5.5.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov Výsledky projednání z XIII. Zasedání Zastupitelstva obce Zlechov, konaného dne 5.5.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zlechov Zastupitelstvo obce Zlechov zvolilo: Usnesení č. 192: pana Jiřího Vysloužila

Více

K a r l o v a r s k ý k r a j se sídlem v Karlových Varech Závodní 353/88, Karlovy Vary 360 06 USNESENÍ

K a r l o v a r s k ý k r a j se sídlem v Karlových Varech Závodní 353/88, Karlovy Vary 360 06 USNESENÍ K a r l o v a r s k ý k r a j se sídlem v Karlových Varech Závodní 353/88, Karlovy Vary 360 06 USNESENÍ z 30. jednání Rady Karlovarského kraje, které se uskutečnilo dne 19. října 2015 v budově Krajského

Více

Město Pohořelice. Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014

Město Pohořelice. Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014 Město Pohořelice Zápis z 96. schůze rady města konané dne 23.4.2014 Účast: Ing. Svoboda, Bc. Miroslav Novák, DiS., Petr Hemala, Mgr. Plevzová, Ing. Kudrna, Mgr. Polák a zapisovatelka Mgr. Babčanová Omluveni:

Více

182/7 Bere na vědomí zprávu o Standardech kvality sociálně-právní ochrany.

182/7 Bere na vědomí zprávu o Standardech kvality sociálně-právní ochrany. USNESENÍ 7. schůze Rady města Vítkova konané dne 24. února 2015 v zasedací místnosti RM na MěÚ ve Vítkově, nám. Jana Zajíce 7 (od č. 180/7 do č. 236/7) Rada města: 180/7 Schvaluje zprávu o kontrole usnesení

Více

Zápis č. 8/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 8/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 8/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 14.12.2015 Místo konání: Salonek Hospody NARPA, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.20 hodin Členů zastupitelstva obce: 11

Více

USNESENÍ z 37. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 3. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 37. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 3. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 37. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 3. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1 v Uničově UR01/37/2016 Schválení programu 37. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í. 2. Nakládání s majetkem města prodej bytu (tisk R/926 a R/926A)

U S N E S E N Í. 2. Nakládání s majetkem města prodej bytu (tisk R/926 a R/926A) U S N E S E N Í z 85. schůze Rady města Kojetína, konané dne 25. března 2014, v 15:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem města

Více

Město Králíky. Zápis z jednání č. 31 rady města konané 15.08.2012

Město Králíky. Zápis z jednání č. 31 rady města konané 15.08.2012 Město Králíky Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 31 rady města konané 15.08.2012 Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Mgr. Vlastimil Kubíček, Jan Mlynář, Ing. Ladislav Tóth Ing.

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 51. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 14.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/51R/2016

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 30. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 14.03.2016

Město Horažďovice. Usnesení z 30. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 14.03.2016 Město Horažďovice Usnesení z 30. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 14.03.2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče

Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Město Hustopeče, zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z IX. schůze Zastupitelstva města Hustopeče konané dne 22.10.2015 v zasedací místnosti MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/IX/15: ZM schvaluje program dnešního

Více

U S N E S E N Í z 25. schůze rady města konané dne 9. října 2007

U S N E S E N Í z 25. schůze rady města konané dne 9. října 2007 Upravená verze z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona o ochraně osobních údajů. Statutární město Děčín U S N E S E N Í z 25. schůze rady města konané dne 9. října

Více

S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ. R a d a m ě s t a Z l í n a. 1. schůze 4. 1. 2016

S t a t u t á r n í m ě s t o Z l í n USNESENÍ. R a d a m ě s t a Z l í n a. 1. schůze 4. 1. 2016 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. S t a t u t á

Více

Propojení silnice II/183, Arbesova ulice a ulice Litohlavská - dohoda o společném postupu zadání studie

Propojení silnice II/183, Arbesova ulice a ulice Litohlavská - dohoda o společném postupu zadání studie Město ROKYCANY Usnesení z jednání rady města konaného dne : 12.1.2016 od 8:00:00 do 12:30:00 v budově v budově MěÚ Rokycany. Rada města schválila navržený program jednání. Rada města zvolila: Zpracovatele

Více

Usnesení z 16. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 13. 10. 2015 na Městském úřadě v Dubí

Usnesení z 16. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 13. 10. 2015 na Městském úřadě v Dubí Usnesení z 16. schůze Rady města Dubí, která se konala dne 13. 10. 2015 na Městském úřadě v Dubí Program schůze 424/16/2015 schvaluje program schůze takto: 1. Kontrola usnesení 2. Majetkoprávní záležitosti

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 18. března 2013

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 18. března 2013 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 18. března 2013 R 128/13 R 129/13 Povolení k odchytu bílé ryby z Máchova jezera souhlasí s udělením povolení k odchytu bílé ryby z Máchova jezera za smluvní cenu

Více

Usnesení z 28. schůze v roce 2014, konané 17. prosince 2014 R A D A M Ě S T A. I. schvaluje

Usnesení z 28. schůze v roce 2014, konané 17. prosince 2014 R A D A M Ě S T A. I. schvaluje R A D A M Ě S T A B Í L I N Y Usnesení s termínem č.: 229 KC Kaskáda 28.01.2015 1095 ONI 31.01.2015 Splněné usnesení č.: 1025 Usnesení z 28. schůze v roce 2014, konané 17. prosince 2014 R A D A M Ě S T

Více

Rada Souhrn 13. řádné jednání Rady, konané dne 7. 8. 2014 v 8:30 hod. kancelář starosty

Rada Souhrn 13. řádné jednání Rady, konané dne 7. 8. 2014 v 8:30 hod. kancelář starosty Zveřejněné usnesení je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění. Město Březnice,

Více

Informace je upravena dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Informace č. 18 ze zasedání rady města ze dne 1.8.

Informace je upravena dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění. Informace č. 18 ze zasedání rady města ze dne 1.8. Informace č. 18 ze zasedání rady města ze dne 1.8.2011 1. Zahájení Jednání rady města zahájil a řídil starosta pan PhDr. Ladislav Langr. Ověřovateli zápisu z dnešního jednání byli jmenováni Mgr.Uhlíř a

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 53 konaného dne 15. května 2013

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 53 konaného dne 15. května 2013 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 53 konaného dne 15. května 2013 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

55) Udělení souhlasu zřizovatele k přijetí věcného daru ZŠ a MŠ Brno,

55) Udělení souhlasu zřizovatele k přijetí věcného daru ZŠ a MŠ Brno, PROGRAM 151. RMČ BS 1 a) Zahájení Mgr.Šťástka b) Ověření správnosti zápisu ze 150. RMČ BS c) Ustavení ověřovatelů 151. RMČ BS d) Schválení programu 151. RMČ BS 2) Výkon funkce oddávajícího pro období 14.11.2014

Více

U S N E S E N Í. 34. zasedání Rady MČ Brno Židenice

U S N E S E N Í. 34. zasedání Rady MČ Brno Židenice Příloha k zápisu 34. zasedání Rady MČ Brno - Židenice konaného dne 3.3.2008 U S N E S E N Í 34. zasedání Rady MČ Brno Židenice 1. Schválení programu 34/2008 zasedání Rady MČ Brno Židenice a jmenování ověřovatele

Více

Výpis z USNESENÍ PŘIJATÝCH NA 103. SCHŮZI RADY MĚSTA DOBRUŠKY KONANÉ DNE 3. 4. 2013 (upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů)

Výpis z USNESENÍ PŘIJATÝCH NA 103. SCHŮZI RADY MĚSTA DOBRUŠKY KONANÉ DNE 3. 4. 2013 (upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) Výpis z USNESENÍ PŘIJATÝCH NA 103. SCHŮZI RADY MĚSTA DOBRUŠKY KONANÉ DNE 3. 4. 2013 (upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů) 1. Rada města Dobrušky schvaluje provedení rozpočtových

Více

U S N E S E N Í. Z 80. schůze Rady města Hranice, konané dne 12.2.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice. U s n e s e n í č. 78-109

U S N E S E N Í. Z 80. schůze Rady města Hranice, konané dne 12.2.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice. U s n e s e n í č. 78-109 U S N E S E N Í Z 80. schůze Rady města Hranice, konané dne 12.2.2014 od 14.30 hod. na MěÚ Hranice Přítomni: Miroslav Picka, PhDr. Hana Levá, František Černý, Zdeňka Heišteinová František Jurčák U s n

Více