Aplikace GoGEN Smart Center

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Aplikace GoGEN Smart Center"

Transkript

1 Aplikace GoGEN Smart Center Návod na použití aplikace

2 Úvod Aplikace GoGEN Smart Center pro maximální využití Smart TV GoGEN, spojuje vyspělou technologii a zábavu v pohodlí domova. SMART ovládání ovládání Smart TV prostřednictvím tabletu nebo chytrého telefonu ovládání Smart TV pomocí hlasových pokynů v českém jazyce pohodlné dotykové ovládání aplikací a internetového prohlížeče Programový průvodce přístup k podrobným informacím o vysílaných pořadech (tvůrci, herci, videa k pořadům, komentáře ze sociálních sítí Facebook a Twitter) nastavení nahrávání TV pořadů nebo jejich připomenutí před začátkem vysílání přepínání mezi programy Follow me sledování televizního vysílání v tabletu nebo chytrém telefonu Media share přesunutí multimediálního obsahu (fotky, videa, hudba) z tabletu/chytrého telefonu na obrazovku Přístup k sociálním sítím informace k libovolnému pořadu současně z Twitteru či Facebooku přidání příspěvků na Twitter nebo Facebook Instalace aplikace Aplikace GoGEN Smart Center je zdarma dostupná pro tablety a chytré telefony s operačními systémy Android na Google Play: a pro ios na itunes: Propojení Smart TV a tabletu / chytrého telefonu Pro správné propojení Smart TV a tabletu / chytrého telefonu je nutné, aby všechna zařízení, tj. Smart TV a tablet nebo chytrý telefon byla připojena ve stejné lokální datové síti, která je dále připojena do sítě Internet. Propojení všech zařízení do jedné datové sítě je možné realizovat dle následujícího schématu s využitím připojení do sítě prostřednictvím datového kabelu.

3 nebo všechna zařízení připojit do sítě prostřednictvím Wifi sítě (u Smart TV Wifi ready nutné dokoupit příslušenství Wifi adaptér) Po připojení všech zařízení do stejné datové sítě aplikace GoGEN Smart Center po svém spuštění v tabletu nebo chytrém telefonu sama vyhledá Smart TV, které se v síti nacházejí a nabídne jejich připojení. Po výběru Smart TV k propojení s aplikací GoGEN Smart Center je možné v dalším dialogovém okně vybrat možnost automatického připojování k této konkrétní Smart TV. Další dialogové okno pak nabízí možnost načtení seznamu programů z vaší Smart TV do aplikace GogGEN Smart Center.

4 Ovládání aplikace zobrazení aktuálního vysílání / volba pořadů Úvodní obrazovka aplikace Smart Center nabízí přehled aktuálně vysílaných pořadů a v horní polovině nabídku pořadu v hlavním vysílacím čase. Dotykem na kterýkoliv pořad zobrazíte detailní informace a nabízí další možnosti jak s daným pořadem pracovat. V horní liště se nacházejí záložky, které nabízejí tyto funkce: MOJE KANÁLY zobrazení plánovaných pořadů v hlavním vysílacím čase a aktuálně vysílaných TV zobrazení aktuálně vysílaných pořadů a pořadů následujících NAHRÁVKY zobrazení nastavených pořadů k nahrávání a k upozornění při začátku vysílání EPG zobrazení elektronického programového průvodce APLIKACE zobrazí všechny dostupné instalované aplikace Smart TV NASTAVENÍ zobrazí nastavení / volby aplikace GoGEN Smart Center V dolní části se nacházejí tlačítka pro ovládání vybraných funkcí aplikace slouží k zobrazení dotykového dálkového ovladače Follow me přenese TV vysílání na obrazovku tabletu nebo chytrého telefonu Internet spustí internetový prohlížeč Smart TV Symbol Mikrofonu otevře menu hlasového ovládání aplikace / Smart TV Delším stisknutím kdekoliv na ploše s programovou nabídkou a vysílanými pořady zobrazíte menu dostupných kanálů (CT1, CT2, CT24, CT4, Prima LOVE, Prima, Prima COOL, Óčko, Nova, Nova CINEMA), které můžete takto libovolně obměňovat, aby úvodní obrazovka aplikace zobrazovala právě vaše oblíbené televizní kanály.

5 Krátkým stiskem na kterémkoliv z pořadů zobrazíte detailní informace o pořadu a mnoho dalších užitečných informací a funkcí. V horní liště se nacházejí záložky, které umožňují zobrazit podrobné informace o tvůrcích a hercích daného pořadu a dále náhled na dostupná videa související se zobrazeným pořadem. V pravé části se zobrazují příspěvky ze sociálních sítí Twitter a Facebook, které komentují vybraný pořad. Dolní liště nabízí hned několik tlačítek, které umožňují SLEDOVAT přepnutí Smart TV na aktuálně vysílaný pořad / kanál NAHRÁT přidat zvolený pořad k nahrávání PŘIPOMENOUT přidat zvolený pořad k připomenutí pořadu v čase jeho vysílání

6 Dotykový dálkový ovladač Dotykový dálkový ovladač zobrazíte pomocí symbolu v levém dolní rohu aplikace Smart Center. Nejdete zde všechna tlačítka, která znáte z běžného dálkového ovladače Smart TV Navíc na levé straně pod sebou najdete Media share sdílení obsahu tabletu / chytrého telefonu na obrazovce Smart TV Tlačítko Tlačítko pro zobrazení aplikací instalovaných ve vaší Smart TV pro zobrazení QWERTZ klávesnice

7 Ovládání pomocí hlasových pokynů Po stisknutí tlačítka mikrofonu zobrazí aplikace všechny dostupné hlasové pokyny, kterým rozumí a pomocí, kterých můžete ovládat všechny funkce vaší Smart TV Po stisknutí tlačítka mikrofonu s nápisem Mluvte je aplikace připravena nahrát a rozpoznat vaše hlasové pokyny a pomocí nich vám umožnit pohodlné ovládání Smart TV Nastavení nahrávání a připomenutí TV vysílání V zobrazení detailu plánovaného pořadu je možné pomocí tlačítek NAHRÁT a PŘIPOMENOUT vybrat pořad k nahrávání nebo jeho připomenutí před vysíláním daného pořadu. K nahrávání pořadů je nutné mít v USB slotu Smart TV připojený Flash disk nebo externí HDD pro ukládání dat nahrávaných pořadů (pro 1 hodinu je záznamu je potřeba cca 2 GB dat). Všechny pořady zvolené k nahrávání nebo připomenutí můžete dále upravovat v záložce NAHRÁVKY dostupné na horní liště aplikace. Odtud můžete plánové nahrávky / připomenutí odstranit.

8 EPG elektronický programový průvodce

9 Elektronický programový průvodce zobrazuje v grafické podobě přehlednou formou plánované pořady ve vysílání jednotlivých kanálů. Posouváním nahoru a dolů zobrazíte jednotlivé kanály, tak jak naladěny ve vaší Smart TV. Posunem doleva a doprava se pohybujete mezi pořady v čase. Případně pomocí tlačítek v horní liště můžete vybrat některý z obvyklých časových rámců, které televizní diváky hledají nejčastěji a to aktuální vysílání, program na hlavní vysílací čas, na celý dnešní den, na den zítřejší a pozítří. Ovládání aplikací Smart TV a internetového prohlížeče Pro rychlý přístup k aplikacím vaší Smart TV můžete využít záložku v horní liště aplikace GoGEN Smart Center nebo tlačítko na dotykové dálkovém ovladači. Zde pak najdete kompletní nabídku instalovaných aplikací ve vaší Smart TV. Podobně snadno vám tlačítko spustí Internetový prohlížeč ve vaší Smart TV a obrazovku tabletu promění v dotykovou plochu pro pohodlné ovládání kurzoru Internetového prohlížeče.

10 Follow me přenos televizního vysílání do tabletu / chytrého telefonu Funkce Follow me umožní přenést aktuální televizní vysílání vaší Smart TV na obrazovku tabletu nebo chytrého telefonu. Řeší tak případy, kdy byste rádi sledovali aktuální vysílání, přičemž současně se potřebujete vzdálit od vaší Smart TV. Pro využívání této funkce je opět potřeba mít v USB slotu Smart TV připojený Flash disk nebo externí HDD a v tabletu nainstalován přehrávač Vitamio, který si aplikace GoGEN Smart Center sama s vaší spoluprací doinstaluje z Gogle Play pro operační systémy Android případně z itunes pro operační systémy ios vašeho tabletu / chytrého telefonu.

11 Media share prezentace multimediálního obsahu tabletu / chytrého telefonu na obrazovce Smart TV Funkce Media share naopak umožňuje zobrazit multimediální obsah tabletu / chytrého telefonu právě na obrazovce Smart TV. Po stisknutí tlačítka Media share aplikace GoGEN Smart Center sama prohledá paměť vašeho tabletu / chytrého telefonu a zobrazí výběr jedné ze tří částí multimediálního obsahu. - OBRÁZKY - HUDBA - VIDEA Po zvolení požadovaného typu dat se již můžete pohyby doleva / doprava na displeji vašeho tabletu procházet mezi vašimi uloženými obrázky, videi a hudbou a pomocí pohybu směrem nahoru odešlete zvolený soubor do Smart TV, která je zobrazí, případně přehraje. Opačným pohybem, tj. směrem dolů, zobrazovaný / přehrávaný soubor ze Smart TV vrátíte zpět do tabletu. Funkce Media share podporuje formáty *.jpg pro obrázky, *.mp4 pro video a *.mp3 pro hudbu a mluvené slovo.

12

13 Nastavení aplikace GoGEN Smart Center Nabízí volby několika praktických nastavení, které ještě více zpříjemní používání samotné aplikace zautomatizování některých nastavení zobrazovaných při spuštění aplikace. Ukončení aplikace Aplikaci GoGEN Smart Center na svém tabletu nebo telefonu ukončíte stejným způsobem, jako kteroukoliv aplikaci. Přejeme příjemnou zábavu se Smart TV GoGEN ovládané pomocí tabletu nebo chytrého telefonu aplikací GoGEN Smart Center.

Návod k využívání interaktivních funkcí

Návod k využívání interaktivních funkcí Návod k využívání interaktivních funkcí Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody Interaktivní TV. Svoji Interaktivní TV budete ovládat přes velmi jednoduchou a intuitivní aplikaci.

Více

Interaktivní funkce Selfnet TV

Interaktivní funkce Selfnet TV Interaktivní funkce Selfnet TV Uživatelská příručka Vážení zákazníci, těší nás, že jste se rozhodli využívat výhody interaktivní televize Selfnet TV. Svoji Selfnet TV budete ovládat přes velmi jednoduchou

Více

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13.

Obsah. Moje menu 4. Ovladač 6. Ovládání sledovaného pořadu 8. Zpětné zhlédnutí 10. Nahrávání 12. Můj seznam kanálů 13. Obsah Moje menu 4 Ovladač 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Zpětné zhlédnutí 10 Nahrávání 12 Můj seznam kanálů 13 Multidimenze 14 Výběr ze zápasů 15 O 2 Videotéka 16 Aplikace 17 4 zařízení 18 MOJE MENU Ovládání

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV. RETE tv

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV. RETE tv Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV RETE tv Obsah: 1. Úvod... 2 2. Pojmy... 2 3. Registrace zařízení... 3 3.1. Generování párovacího kódu pro Set-Top box... 3 3.2. Autorizace webového prohlížeče...

Více

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi

Nej.cz. Uživatelská příručka k interaktivní televizi Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi 1 Obsah Označení interaktivních funkcí... 4 Zobrazení TV nabídky... 5 Nabídka EPG... 6 Hledání v TV archivu změna dne... 7 TV archiv / přetáčení / pozastavení...

Více

Uživatelské prostřední v nové Kuki 2:0 beta

Uživatelské prostřední v nové Kuki 2:0 beta Uživatelské prostřední v nové Kuki 2:0 beta Přehrávač Bannery Trháky Seriály Posun v čase Detail pořadu Vyhledávání Pokračuj Nahrávky Kino Nastavení Dashboard (Základní obrazovka) Dashboard zobrazuje veškerý

Více

Návod ke službě IPTV HD internet.tv

Návod ke službě IPTV HD internet.tv +420 499 949 494, 777 719 280 (8:00-20:00) info@hdinternet.cz / www.hdinternet.cz Návod ke službě IPTV HD internet.tv 1 Obsah tohoto dokumentu: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Popis funkcí Set-Top boxu...

Více

Jak na TV vysílání se set-top boxem Di-Way AND1?

Jak na TV vysílání se set-top boxem Di-Way AND1? Jak na TV vysílání se set-top boxem Di-Way AND1? Zařízení zapojte do televizoru pokud možno do HDMI vstupu. Pokud Váš televizor HDMI vstup nemá, použijte přibalené CINCH konektory, případně se SCART redukcí.

Více

Meeting Asistent. Manuál pro instalaci a ovládání aplikace. Nokia + Sony Ericsson telefony s OS Symbian

Meeting Asistent. Manuál pro instalaci a ovládání aplikace. Nokia + Sony Ericsson telefony s OS Symbian Meeting Asistent Manuál pro instalaci a ovládání aplikace Nokia + Sony Ericsson telefony s OS Symbian 1 Úvodem 2 Podporované přístroje 3 Start 3.1 Potřebné vybavení 3.2 Instalace aplikace do telefonu 4

Více

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu

UŽIJTE SI TELEVIZI. Uživatelský manuál HD Mediaboxu UŽIJTE SI TELEVIZI od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu HLAVNÍ NABÍDKA INFORMACE Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách se

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV Obsah: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Registrace zařízení... 4 3.1. Generování párovacího kódu pro Set-Top box... 4 3.2. Autorizace webového prohlížeče... 6 3.3. Instalace a autorizace

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV Obsah: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Registrace zařízení... 4 3.1. Autorizace webového prohlížeče... 4 3.2. Instalace a autorizace mobilní aplikace...5 4. Popis funkcí Set-Top

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba M.NET TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba 4NET.TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat služby

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba Dragon TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

Návod na použití portálu 802

Návod na použití portálu 802 Návod na použití portálu 802 Použití nápovědy Nápovědu aktivujete stiskem zeleného tlačítka v dolní části ovladače (Aplikace) a zeleného tlačítka (Help). Rolování v textu provedete pomocí rolovacích tlačítek.

Více

Užijte si televizi Horizon od UPC

Užijte si televizi Horizon od UPC Užijte si televizi Horizon od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu Hlavní nabídka Informace Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách

Více

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ

Xtreamer Wonder. Uživatelská příručka CZ Xtreamer Wonder Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Xtreamer Wonder Xtreamer Wonder je zcela nový media hub na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex A9 procesorem a grafikou Mali

Více

Rikomagic MK22/22 Plus

Rikomagic MK22/22 Plus Rikomagic MK22/22 Plus Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK22/22 Plus MK22/22 Plus je výkonné multimediální centrum pro domácí zábavu přinášející online zábavu do vašeho obývacího

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

Uživatelský manuál CZ. XtreamerTV Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ. XtreamerTV Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ XtreamerTV Uživatelský manuál CZ 1 XtreamerTV OBSAH Obsah... 2 Popis zařízení... 3 Instalace pevného disku... 3 Připojení... 5 HDMI připojení... 5 AV Připojení... 5 Připojení Optického

Více

Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi NetTV

Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi NetTV Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi NetTV ARRIS 1113 1 Obsah Označení interaktivních funkcí...4 Zobrazení TV nabídky...5 Nabídka TV...6 Hledání v TV archivu změna dne...7 TV archiv / přetáčení

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1. Úvod Služba IP TELEVIZE vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve Vaší domácnosd. Díky připojení k internetu můžete

Více

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware DVB-T Tuner Ver.3.0.*. Firmware Xtreamer Prodigy podporuje digitální vysílání s funkcí záznamu při použití interního DVBT tuneru. Vysílání je dostupné v hlavním menu v tabulce App. S DVBT modulem můžete

Více

Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi NetTV

Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi NetTV Nej.cz Uživatelská příručka k interaktivní televizi NetTV v.2.4 Obsah Označení interaktivních funkcí... 3 Zobrazení TV nabídky... 4 Nabídka EPG... 5 Hledání v TV archivu změna dne... 6 TV archiv / přetáčení

Více

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace Pouze pro telefony se systémem Android Obsah 1. VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 1.1 Úvod... 3 1.2 Funkce... 3 1.3 Technické požadavky na provoz aplikace...

Více

Uživatelský manuál. XMEye aplikace pro zválený dohled. 1/14

Uživatelský manuál. XMEye aplikace pro zválený dohled. 1/14 Uživatelský manuál XMEye aplikace pro zválený dohled 1/14 www.patronum.cz Vítejte! Děkujeme za nákup digitálního videorekordéru PATRONUM! Součástí vlastností tohoto DVR je možnost zváleného dohledu přes

Více

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1 Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE Git1 TM Parametry Procesor: Cmos: Objektiv: Úhel pohledu: Rozlišení fotek: Novatek 96655 SONY CMOS IMX322 Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky 160, 120 12MP (4032*3024)

Více

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál

Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem. Relax. Uživatelský manuál Multimediální 8 LCD TV s DVB-T tunerem Relax Uživatelský manuál 1 Dálkové ovládání Popis symbolů Zapnutí/vypnutí TV/RADIO Přepínání mezi TV/rádiem INFO Zobrazení informací Ztišit 1-9, 0 Volba kanálů Přetáčení

Více

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze

Video boroskop AX-B520. Návod k obsluze Video boroskop AX-B520 Návod k obsluze Obsah 1. Bezpečnostní instrukce... 3 2. Popis funkce... 3 3. Technické údaje... 4 4. Popis přístroje... 5 5. Obsluha zařízení... 7 6. Upozornění... 13 2 1. Bezpečnostní

Více

Instalace a od-instalace aplikace Google / Android

Instalace a od-instalace aplikace Google / Android Instalace a od-instalace aplikace Google / Android Petr Novák (Ing., Ph.D.) novakpe@labe.felk.cvut.cz 28.06.2017 Obsah 1 Úvod... 1 2 Povolení instalace aplikace... 2 3 Stažení aplikace... 3 4 Instalace

Více

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk VU+ DUO 2 Krátký návod Český Jazyk - Satelitní přijímač - Krátký návod - HDD šrouby - HDMI kabel - Dálkové Ovládání - SATA kabel - Síťový kabel - Loop-through kabel - Baterie Obsah balení Přední Panel

Více

Televize Hyundai FLE 40382 SMART. 9 286,- Kč RP 203,- Kč

Televize Hyundai FLE 40382 SMART. 9 286,- Kč RP 203,- Kč Televize Hyundai FLE 40382 SMART 9 286,- Kč RP 203,- Kč Úhlopříčka obrazovky: 102 cm (40") Rozlišení displeje: Full HD 3D: Ne Frekvenční index: 200 Hz Clear Motion Picture Zobrazovací frekvence panelu

Více

Návod na používání aplikace TV DIGITAL OnGuide(EPG)

Návod na používání aplikace TV DIGITAL OnGuide(EPG) Návod na používání aplikace TV DIGITAL OnGuide(EPG) I. Instalace TV DIGITAL OnGuide Pokud máte aplikaci TVCenter 6 nainstalovanou z originálního CD, vložte tento disk do mechaniky Vašeho PC a počkejte

Více

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu

Zapojení boxu. Diagram zapojení boxu Zapojení boxu Zapojení zahrnuje tyto kroky: 1. Připojte box pomocí adaptéru k elektrické síti 2. Připojte box k TV pomocí HDMI, YPbPr, nebo CVBS kabelu 3. Připojte box pomocí ethernetového kabelu k počítačové

Více

Zkrácený návod k použití. záznamových zařízení značky

Zkrácený návod k použití. záznamových zařízení značky Zkrácený návod k použití záznamových zařízení značky Obsah 1. První zapojení. 3 2. Přihlášení a náhled menu zařízení...4 3. Nastavení nahrávání..5 Nahrávání při detekci pohybu....6 Nahrávání při alarmu.

Více

Uživatelská příručka CZ

Uživatelská příručka CZ Minix NEO U9-H Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO U9-H Minix NEO U9-H je výkonné multimediální centrum na bázi Android 6.0 Marshmallow s osmijádrovým procesorem a grafikou Mali

Více

Uživatelský návod mi-mrasuka

Uživatelský návod mi-mrasuka Uživatelský návod mi-mrasuka Úvod ASUKA ACAST je zařízení pro zrcadlení smartphonů, které vám umožní sledovat např. YouTube, navigaci v reálném čase, jako Google Map nebo Waze, na monitoru vašeho vozu,

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

Televize. Uživatelská příručka

Televize. Uživatelská příručka Televize Uživatelská příručka IPTV - TELEVIZE IPTV je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato televize Vám přináší nadstandardní funkce a ten největší komfort při sledování Vašich oblíbených

Více

Televize. Uživatelská příručka

Televize. Uživatelská příručka Televize Uživatelská příručka METRONET TELEVIZE METRONET Televize je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato televize Vám přináší nadstandartní funkce a ten největší komfort při sledování

Více

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ

Rikomagic MK05. Uživatelská příručka CZ Rikomagic MK05 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic MK05 Rikomagic MK05 je výkonný čtyřjádrový TV Box na bázi Android 4.4 KitKat s čtyřjádrovým ARM Cortex procesorem a grafikou Mali

Více

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Android TV Box UŽIVATELSKÝ MANUÁL Úvod Vážený zákazníku, jsme rádi, že jste si zvolili služby naší digitální MAZANÉ TELEVIZE od firmy BACKER COMPUTER s. r. o. Android TV box je moderní zařízení, které

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém.

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém. NÁVOD K POUŽITÍ IP kamerový systém www.slkamery.cz 1 1. Práce se systémem CMS 1. Instalace aplikace Aplikaci CMS nainstalujeme z přiloženého CD. Pokud není CD součástí balení, stáhneme instalační soubory

Více

Návod k použití aplikace Reliview

Návod k použití aplikace Reliview Návod k použití aplikace Reliview 1. Představení funkcí aplikace Tato aplikace je určena k připojení mobilních telefonů Android a Iphone na kamery a rekordéry Relicam. 1. Zajišťuje příjem obrazu z kamer

Více

NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx)

NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx) NÁVOD PRO IPTV PORTÁL (STB Motorola 19xx) OBSAH: 1. Úvod 2. Set Top Box (STB) 3. MENU IPTV portálu 3.1. Hlavní nabídka 3.2. Přepínání TV kanálů 4. Samoobsluha 5. Videopůjčovna 6. Zabezpečení 7. Doplňkové

Více

Windows 10 (5. třída)

Windows 10 (5. třída) Windows 10 (5. třída) Pracovní plocha: takto vypadá Pracovní plocha u nás ve škole - pozadí Pracovní plochy - ikony na Pracovní ploše ikona Student 17 (se jménem přihlášeného uživatele) ikona Tento počítač

Více

DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy

DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy DS-X10TDM Dotykový multimediální systém k montáži na opěrku hlavy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby Obsah Upozornění

Více

Zkrácený návod k použití

Zkrácený návod k použití Zkrácený návod k použití záznamových zařízení značky Verze: 1.1 Datum: 30-8-2016 WWW.IPOX.CZ Obsah 1. První zapojení. 3 2. Přihlášení a náhled menu zařízení...4 3. Nastavení nahrávání..6 Nahrávání při

Více

WOLFNET.CZ kabelová televize více než televize

WOLFNET.CZ kabelová televize více než televize WOLFNET.CZ kabelová televize více než televize Kabelové televize více než televize návod na obsluhu (strana 1) Uživatelská příručka TELEVIZE IPTV je digitální televize, která je vždy o krok napřed. Tato

Více

X39NUR report D2 NA PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Kryštof Valenta - valenkry@fel.cvut.cz

X39NUR report D2 NA PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Kryštof Valenta - valenkry@fel.cvut.cz X39NUR report D2 NA PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Kryštof Valenta - valenkry@fel.cvut.cz USE-CASE (případy užití) 1. Zapnutí televize Televizi je nutné nejprve zapnout. 1. Uživatel stiskne tlačítko POWER na ovladači

Více

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI

Rollei Historyline 98. Používání funkce Wi-FI Rollei Historyline 98 Používání funkce Wi-FI Používání funkce Wi-Fi Pomocí funkce Wi-Fi můžete ihned přenést fotografie a videa z fotoaparátu do jiných chytrých zařízení (Telefony, tablety s Android či

Více

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ

Egreat A1. Uživatelská příručka CZ Egreat A1 Uživatelská příručka CZ Popis zařízení Přední strana: 1. Indikátor činnosti 2. Infra port pro ovládání přijímače Zadní strana: 3.Optický výstup S/PDIF 4.AV rozhraní 5.USB Host port 6.USB Host

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

Rychlý průvodce uživatelskou nabídkou. Určeno pro koncové uživatele služby kabelové televize viatv s dálkovým ovladačem ARRIS

Rychlý průvodce uživatelskou nabídkou. Určeno pro koncové uživatele služby kabelové televize viatv s dálkovým ovladačem ARRIS Rychlý průvodce uživatelskou nabídkou Určeno pro koncové uživatele služby kabelové televize viatv s dálkovým ovladačem ARRIS T-Mobile Czech Republic a.s., 2015 1. Ovladač Základní popis funkčních tlačítek

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba 4NET.TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat služby

Více

Minix NEO Z64 Windows 8.1

Minix NEO Z64 Windows 8.1 Minix NEO Z64 Windows 8.1 Uživatelská příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Minix NEO Z64 s OS Windows 8.1 Minix NEO Z64 je revoluční kompaktní Mini PC s čtyřjádrovým procesorem Intel Atom. NEO Z64 nově

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

TABLET GOCLEVER TERRA 9o NÁVOD K OBSLUZE

TABLET GOCLEVER TERRA 9o NÁVOD K OBSLUZE TABLET GOCLEVER TERRA 9o NÁVOD K OBSLUZE NAVŠTIVTE NAŠE STRÁNKY WWW.GOCLEVER.COM VÍCE INFORMACÍ O PRODUKTECH TAB, NAVIO, DVR, DVB-T Před prvním použitím si prosím přečtěte pozorně tento návod k obsluze.

Více

NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ

NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ NÁVOD K POUŽITÍ MULTIMEDIÁLNÍHO CENTRA SLEDOVANITV.CZ typ 1 verze návodu 1.1 Vážení uživatelé, děkujeme, že využíváte službu Sledovanitv.cz. Věříme, že s naší službou budete spokojeni a Vaši důvěru nezklameme.

Více

Děkujeme Vám za zakoupení HSPA USB modemu Huawei E1750. Pomocí něj se můžete připojit k vysokorychlostnímu internetu.

Děkujeme Vám za zakoupení HSPA USB modemu Huawei E1750. Pomocí něj se můžete připojit k vysokorychlostnímu internetu. Děkujeme Vám za zakoupení HSPA USB modemu Huawei E1750. Pomocí něj se můžete připojit k vysokorychlostnímu internetu. Poznámka: Tento manuál popisuje vzhled USB modemu a postup přípravy modemu, instalace

Více

jediná televize s multidimenzí Ovládání a funkce

jediná televize s multidimenzí Ovládání a funkce jediná televize s multidimenzí Ovládání a funkce Obsah Ovládání Ovladač 4 Hlavní nabídka 6 Ovládání sledovaného pořadu 8 Nastavení O 2 TV 10 Info o sledovaném pořadu 11 Přehled televizních kanálů 12 Přehled

Více

Manuál k programu KaraokeEditor

Manuál k programu KaraokeEditor Manuál k programu KaraokeEditor Co je KaraokeEditor? Program slouží pro editaci tagů v hudebních souborech formátu mp3. Tagy jsou doprovodné informace o písni, uložené přímo v mp3. Aplikace umí pracovat

Více

VIZUÁLNÍ PØÍRUÈKA K APLIKACI PRO MOBILNÍ TELEFONY SE SYSTÉMEM ANDROID

VIZUÁLNÍ PØÍRUÈKA K APLIKACI PRO MOBILNÍ TELEFONY SE SYSTÉMEM ANDROID PocketHome VIZUÁLNÍ PØÍRUÈKA K APLIKACI PRO MOBILNÍ TELEFONY SE SYSTÉMEM ANDROID ÚVOD Tato aplikace umožňuje pohodlné ovládání centrální jednotky systému PocketHome prostřednictvím Vašeho mobilního zařízení.

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje.

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a. kamerou DVR-156. Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním. použitím přístroje. Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem, LCD displejem a kamerou DVR-156 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Úvod S tímto profesionálním diktafonem zaznamenáte naprosto čistý

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U6

Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádobrý 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

BEZDRÁTOVÝ BOX PRO STREAMOVÁNÍ TV

BEZDRÁTOVÝ BOX PRO STREAMOVÁNÍ TV BEZDRÁTOVÝ BOX PRO STREAMOVÁNÍ TV Průvodce rychlou instalací DN-70310 1. Informace o produktu Děkujeme, že jste si vybrali bezdrátový box pro streamování televizního signálu DIGITUS Wireless TV. Produkt

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka WATCH ME Uživatelská příručka DIGITÁLNÍ PŘEHRÁVAČ MÉDIÍ Přehled funkcí Watch me je hodinkový Bluetooth přehrávač formátu MP3 s kapacitním dotykovým displejem, uživatel se může prsty dotknout ikony na obrazovce

Více

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563

Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Multimediální přehrávač s výstupem VGA/TV, (DigiMedia Player) typ LV234 Katalogové číslo: 15.08.1563 Vlastnosti: Plug-in-Play - Prohlížení digitálních fotografií, sledování filmů a přehrávání hudebních

Více

POZOR!!! INSTALACE POD WINDOWS 200 / XP / VISTA PROBÍHÁ VE DVOU ETAPÁCH A JE NUTNÉ DOKON

POZOR!!! INSTALACE POD WINDOWS 200 / XP / VISTA PROBÍHÁ VE DVOU ETAPÁCH A JE NUTNÉ DOKON Program SK2 Připojení adaptérusk2 k počítači Propojte svůj počítač pomocí přiloženého propojovacího USB kabelu s adaptérem SK2. SK2 v prostředí Windows 2000 - XP - Vista - po propojení počítače s adaptérem

Více

Mini PC ITV26. Návod k použití

Mini PC ITV26. Návod k použití Návod k použití Poslední revize: 13. 6. 2013 Obsah Spuštění... 3 Připojení napájení... 3 Připojení příslušenství... 3 Připojení televize... 3 Připojení myši... 4 Způsob použití... 4 Připojení k internetu...

Více

IdeaTab A3000. Příručka se stručným návodem

IdeaTab A3000. Příručka se stručným návodem IdeaTab A3000 Příručka se stručným návodem Vítejte Kamera Front vpředu Ovládání hlasitosti Předtím než začnete používat své zařízení IdeaTab, důkladně si přečtětě tuto příručku. Příručka Vám pomůže naučit

Více

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA

DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA DOKUMENTACE REDAKČNÍHO SYSTÉMU PINYA Obsah Obsah... 4 Pinya CMS... 5 Přihlášení do systému... 6 Položky v menu administrace... 7 Uživatelé... 8 Správa uživatelů... 8 Nový uživatel... 9 Role... 10 Vytvoření

Více

Aplikace gdmss, idmss V

Aplikace gdmss, idmss V Aplikace gdmss, idmss V3.46.000 DAHUA VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 635 (pracovní doba 7:00 15:30) www.variant.cz evs@variant.cz Tato

Více

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD

DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD DVR přijímač pro skryté kamery s dotykovým LCD Návod k použití Hlavní výhody produktu: Až čtyři nahrávací módy Rozlišení až FULL HD, při použití HDMI kabelu 3 LCD dotykový displej pro pohodlné ovládání

Více

Zásady bezpečnosti. Obsah manuálu. Obsah balení. Vážení uživatelé,

Zásady bezpečnosti. Obsah manuálu. Obsah balení. Vážení uživatelé, Vážení uživatelé, Zásady bezpečnosti děkujeme, že využíváte službu Sledovanitv.cz. Věříme, že s naší službou budete spokojeni a Vaši důvěru nezklameme. Před použitím boxu si, prosím, prostudujte tento

Více

Windows 8.1 (5. třída)

Windows 8.1 (5. třída) Windows 8.1 (5. třída) Pracovní plocha: takto vypadá Pracovní plocha u nás ve škole - pozadí Pracovní plochy - ikony na pracovní ploše - Hlavní panel - ikony na Hlavním panelu (zvýrazněná ikona spuštěné

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 1. Informace o pořadu...4 2. Seznam TV kanálů...5 3. Možnosti kanálu...5 4. Programový průvodce...6 5. Změna pořadí TV kanálů...7

Více

Zmodo kamerové systémy. Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ

Zmodo kamerové systémy. Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ Zmodo kamerové systémy Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ 1 Uživatelský manuál CZ OBSAH Obsah... 2 Rekordér... 3 Kamery... 4 Volitelné příslušenství... 5 Instalace pevného disku... 6 Propojení

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO M6

Uživatelský manuál - základ PiPO M6 Uživatelský manuál - základ PiPO M6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádrový 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

UniLog-L. v0.81 návod k obsluze software. Strana 1

UniLog-L. v0.81 návod k obsluze software. Strana 1 UniLog-L v0.81 návod k obsluze software Strana 1 UniLog-L je PC program, který slouží k přípravě karty pro záznam logických průběhů aplikací přístroje M-BOX, dále pak k prohlížení a vyhodnocení. Popis

Více

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Používat AiFoto pro správu fotografií

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P1

Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový 1,8GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž.

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Obsah 1 Úvod... 1 2 Návod pro připojení do webového rozhraní... 1 2.1 Připojení kamery k WiFi síti... 4 2.2 Postup nastavení

Více

Uživatelský manuál. Smart TV box Q4

Uživatelský manuál. Smart TV box Q4 Smart TV box Q4 CPU: Quad Core až 1.6 GHz RAM: 2 GB, ROM: 8 GB flash memory Android Jelly Bean 4.2 Wi-Fi 802.11b/g/n + LAN RJ45 Infračervené dálkové ovládání podpora karet microsdhc Google Play Podpora

Více

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 MICRO DVB-T STICK Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 Uživatelský manuál Úvod 2 Obsah balení 2 Požadavky na systém 2 Instalace zařízení 3 Instalace softwaru 3 Práce se zařízením 5 Hlavní

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV 1/11 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 Informace o pořadu...4 Seznam TV kanálů...5 Možnosti kanálu...5 Programový průvodce...6 Změna pořadí

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U2

Uživatelský manuál - základ PiPO U2 Uživatelský manuál - základ PiPO U2 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.1 a má dvoujádrový 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Rikomagic R1. Instalační příručka CZ

Rikomagic R1. Instalační příručka CZ Rikomagic R1 Instalační příručka CZ Děkujeme Vám za zakoupení Rikomagic R1 Rikomagic R1 je přenosný projektor s operačním systémem Android, který je vybaven čtyřjádrovým procesorem RK3128. Mezi hlavní

Více

IP kamera. Uživatelský manuál

IP kamera. Uživatelský manuál IP kamera Uživatelský manuál Upozornění: Tento manuál nemusí zcela přesně popisovat některé technické detaily nebo může obsahovat tiskařské chyby. Pokud byste nemohli vyřešit některé problémy pomocí tohoto

Více

Popis ovládání aplikace - Mapový klient KÚPK

Popis ovládání aplikace - Mapový klient KÚPK Popis ovládání aplikace - Mapový klient KÚPK Úvodní informace K využívání této aplikace musíte mít ve Vašem internetovém prohlížeči nainstalovaný plugin Adobe Flash Player verze 10 a vyšší. Mapová aplikace

Více

Dotykova obrazovka v programu TRIFID

Dotykova obrazovka v programu TRIFID Dotykova obrazovka v programu TRIFID V současném provedení je ve fázi testování, předpokládá se tedy její spouštění z hlavní nabídky programu TRIFID. K nastavení a spuštění je tedy nutné mít připojenou

Více