IP kamera. Uživatelský manuál

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "IP kamera. Uživatelský manuál"

Transkript

1 IP kamera Uživatelský manuál Upozornění: Tento manuál nemusí zcela přesně popisovat některé technické detaily nebo může obsahovat tiskařské chyby. Pokud byste nemohli vyřešit některé problémy pomocí tohoto manuálu, obraťte se na naši technickou pomoc. Tento manuál může bez předchozího upozornění podléhat změnám.

2 1. Úvod 1.1 Pracovní prostředí Operační systém: Microsoft Windows 2000 nebo novější CPU: Intel Pentium IV 3.0 GHz nebo lepší RAM: 1G nebo více Displej: Podporuje rozlišení 1024x768 nebo vyšší 1.2 Vysvětlení 1. V tomto manuálu jsou použity v rámci zjednodušení následující zkratky: 2. NVR, IP kamera je označena jako zařízení; 3. "Klikněte" znamená "Klikněte jednou levým tlačítkem myši"; 4. "Dvakrát klikněte" znamená "Klikněte dvakrát levým tlačítkem myši"; 5. "Klikněte pravým tlačítkem myši není zkráceno; 6. Některé obrázky jsou schématické diagramy, odpovídají softwarovému rozhraní; 1.3 Instrukce pro instalaci IP kamera podporuje Windows 7 edice Home, Ultimate a Enterprise a Windows XP SP3 nebo vyšší. Instalace pro Win XP: 1. Nainstalujte net framework Nainstalujte vcredist 2008(VC 2008) 3. Nainstalujte klienta RVC9X Instalace pro Win 7: 1. Nainstalujte vcredist 2008(VC 2008) 2. Nainstalujte klienta RVC9X Poznámka: Tento software lze používat s 32-bitovým systémem

3 2. Instalace a odinstalace 2.1 Instalace Dvakrát klikněte na.exe soubor, otevřete CMS Setup Wizard, klikněte na "Next". Vyberte umístění, klikněte na "Next", dokončete instalaci podle průvodce instalací. Spusťte software.

4 2.2 Odinstalace Vstupte do rozhraní odinstalování softwaru, dokoncete odinstalaci podle průvodce. 2.3 Oprava Dvakrát klikněte na soubor setup, dokončete opravu podle průvodce. Vyberte, prosím, přepsání původních dat nebo na posledním kroku.

5 3. Funkce a použití 3.1 Přihlášení uživatele Okno přihlášení vypadá následovně. Původní uživatelské jméno je admin a heslo je také admin. 3.2 Úvod do uživatelského rozhraní Softwarové rozhraní je rozděleno na šest hlavních částí, jak vidíte níže: Popis softwarového rozhraní: Zóna Popis Zóna Popis 1 Systémová lišta 2 Lišta záložek 3 Seznam/skupiny zařízení 4 Panel real-time přehrávání 5 Ovládací panel 6 Seznam informací o poplachu

6 Systémová lišta: Tlačítko Popis Přepínání uživatelů, klikněte pro přihlášení jiného uživatele. Tlačítko uzamknutí. Klikněte znovu pro odemknutí. Tlačítko minimalizace, klikněte pro minimalizování do hlavní lišty. Zavřít. Lišta záložek: obsahuje funkční moduly softwaru Menu Preview Playback Configuration Help Popis Vstup do rozhraní preview. Vstup do rozhraní playback, uživatel může zvolit vzdálený playback, místní playback, playback události a detekci pohybu. Vstup do rozhraní konfigurace. Tlačítko pomoci. Zobrazí manuál a informace o edici. Seznam/skupiny zařízení Mód zobrazení List mode Popis Zobrazí zařízení podle úrovně konfigurace uživatele. Panel real-time přehrávání Popis panelu real-time přehrávání: Zóna Popis Zóna Popis 1 Okno přehrávání 2 Lampa poplachu 3 Tlačítko základních funkcí 4 Tlačítko rozšířených funkcí

7 4. Správa zařízení Nejprve, prosím, přidejte zařízení, klikněte na "Config" pro vstup do rozhraní správy zařízení. Popis rozhraní je následující: Zóna Popis Zóna Popis 1 Seznam zařízení 2 Informace o zařízení 3 Seznam online NVR 4 Seznam online IP kamer 5 Navigační lišta 4.1 Konfigurace zařízení Přidání NVR Přetáhněte seznam online NVR do seznamu zařízení. Vložte název zařízení a popis do informací o zařízení, poté klikněte na OK. Přetáhněte seznam online IP kamer do odpovídajícího kanálu seznamu zařízení NVR, poté klikněte na OK. Poznámka: Pokud je IPC přidáno do seznamu zařízení jako IPC mód nebo jiné NVR v seznamu jsou přidány jako IPC, potom nelze přidat do tohoto NVR kanálu IPC.

8 4.1.2 Normální IP mód Přetáhněte Online seznam IP kamery do seznamu Device, vložte IP adresu, uživatelské jméno/heslo, typ zařízení, klikněte pro dokončení na OK. Poznámka: Pokud je IP kamera v NVR kanálu, nelze ji přidat do seznamu Device. Popis rozhraní: Položka Name Device Type IP Add Popis Uživatelem definovaný název zařízení Typ zařízení IP adresa zařízení Port Port zařízení, základně 554 User Name Password Discrible DNS Name Název zařízení Heslo zařízení Popis NVR nebo IPC Název domény zařízení 4.2 Konfigurace zóny Klikněte pravým tlačítkem myši na Area name pro přidání podzóny. Vložte název a klikněte na OK. Poznámka: mezerý a tabulátory v názvu Area budou automaticky vymazány. Tento název nesmí obsahovat % a také nesmí být prázdný.

9 5. Náhled obrazu Klikněte na "Preview" pro vstup do rozhraní náhledu. Základní okno zobrazení má 4 kanály. Můžete kliknout na "Split screen" pro výběr více obrazů. Maximální počet kanálů je 9. Popis rozhraní: Tlačítko Popis Play (pustit) Capture (zachytit snímek) Split screen (rozdělit obrazovku) Record (nahrávat) Stop

10 5.1 Non-polling náhled Uzlové přehrávání 1. Dvakrát klikněte na kanál náhledu pro spuštění Vyberte okno 1CH na panelu. Dvakrát klikněte na uzel kanálu systémového stromu. Zvolené okno zobrazí video v reálném čase. 2. Klikněte na "Play" Vyberte okno 1CH na panelu, klikněte na zařézení na stromu zařízení, poté klikněte na Play. Vybrané přehrávací okno zobrazí video v reálném čase. 3. Main Stream Vyberte okno 1CH, klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a vyberte main stream. Dvakrát klikněte na zařízení pro zobrazení přehrávání main stream. 4. Vice Stream Vyberte okno 1CH, klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a vyberte vice stream. Dvakrát klikněte na zařízení pro zobrazení přehrávání vice stream Ukončení přehrávání Pro ukončení přehrávání klikněte na "Stop". Ikona přehrávání v reálném čase je. Můžete kliknout na "Stop" pro ukončení přehrávání. Ikona se změní na. Pokud je zařízení vypnuté, je.

11 Klikněte pravým tlačítkem myši na obrázek pro zastavení přehrávání. Klikněte pravým tlačítkem myši do okna přehrávání v reálném čase a vyberte "Stop play". Ikona se změní na. 5.2 Ovládání náhledu Klikněte na pro výběr zobrazení více obrázků. 5.3 Nahrávání a zachycení obrazu Pokud chcete nahrávat a zachycovat obrázky, je potřeba, aby byl odpovídající kanál ve stavu reálného času Nahrávání v reálném čase Konfigurace umístění uložení Klikněte na "Config" pro vstup do okna správy konfigurace. Klikněte na "Video Configuration" po vstup do okna konfigurace uložení. Můžete nastavit disk, kam se bude ukládat, velikost video souboru, minimální rezervovanou velikost, minimální velikost video cyklu a základní složku. Klikněte na "Save" pro uložení nastavení (video soubory a obrázky jsou ukládány do základní složky-default folder). Nahrávání v reálném čase Vyberte okno 1CH s přehráváním v reálném čase. Pro nahrávání klikněte na. Na obrazovce se objeví ikona. Pro ukončení nahrávání klikněte znovu na.

12 5.3.2 Nahrávání s detekcí pohybu Klikněte pravým tlačítkem myši do okna přehrávání, vyberte "Start Fortify". Pokud kamera zaznamená pohybující se objekt, spustí se nahrávání s detekcí pohybu. Objeví se ikona a informace o aktuálním stavu Ostatní funkce Jsou 4 druhy poplachu. Vyberte si potřebný typ podle jeho použití. Poplach bude spuštěn, když budou splněny všechny podmínky.

13 6 Lokální playback 6.1 Lokální playback Klikněte na Local playback pro vstup do rozhraní playbacku. Popis rozhraní: Zóna Popis Zóna Popis 1 Systémová lišta 2 Strom seznamu zařízení 3 Okno playbacku 4 Panel vyhledávání 5 Panel ovládání přehrávání 6 Panel časové osy Vyhledávání nahrávek Krok 1: Vyberte typ hledání a čas souboru Krok 2: Klikněte na pro hledání souboru s nahrávkou. Zobrazí na časové ose, zda odpovídá kritériím vyhledávání. Poznámka: Červená ukazuje nahraný soubor a modrá informace o detekci pohybu.

14 6.1.2 Místní playback souboru Klikněte na pro přehrání nalezené nahrávky. Najdete ji na časové ose. Vyberte kanál pro playback a dvakrát klikněte na zařízení kanálu. Pokud existuje soubor s nahrávkou, přehraje se od prvního nahraného souboru. Poznámka: playback Single channel podporuje 2x-1/2x,4x-1/4x,8x- 1/8x rychlé přehrávání vpřed a vzad. Dva nebo více kanálů podporují 2x-1/2x Playback události Po nalezení nahrávky vyberte, poté klikněte na pro spuštění playbacku. Nahrávku najdete na časové ose. Vyberte kanál playbacku a dvakrát klikněte na zařízení kanálu. Pokud existuje soubor s nahrávkou, přehraje se od prvního nahraného souboru. Poznámka: playback Single channel podporuje 2x-1/2x,4x-1/4x,8x-1/8x rychlé přehrávání vpřed a vzad. Dva nebo více kanálů podporují 2x-1/2x Ovládání playbacku Popis ovládání: Tlačítko Popis Tlačítko Popis Pauza Hlasitost Stop Play

15 6.2 Vzdálený playback Klikněte na pro vstup do rozhraní vzdáleného přehrávání. Popis rozhraní: Zóna Popis Zóna Popis 1 Systémová lišta 2 Strom seznamu zařízení 3 Okno playbacku 4 Panel vyhledávání 5 Panel ovládání přehrávání 6 Panel časové osy Vyhledávání nahrávek Krok 1: Vyberte typ hledání a čas souboru Krok 2: Klikněte na pro hledání souboru s nahrávkou. Zobrazí na časové ose, zda odpovídá kritériím vyhledávání. Poznámka: Červená ukazuje nahraný soubor a modrá informace o detekci pohybu.

16 6.2.2 Místní playback souboru Klikněte na pro přehrání nalezené nahrávky. Najdete ji na časové ose. Vyberte kanál pro playback a dvakrát klikněte na zařízení kanálu. Pokud existuje soubor s nahrávkou, přehraje se od prvního nahraného souboru. Poznámka: playback Single channel podporuje 2x-1/2x,4x-1/4x,8x- 1/8x rychlé přehrávání vpřed a vzad. Dva nebo více kanálů podporují 2x-1/2x Playback události Po nalezení nahrávky vyberte, poté klikněte na pro spuštění playbacku. Nahrávku najdete na časové ose. Vyberte kanál playbacku a dvakrát klikněte na zařízení kanálu. Pokud existuje soubor s nahrávkou, přehraje se od prvního nahraného souboru. Poznámka: playback Single channel podporuje 2x-1/2x,4x-1/4x,8x-1/8x rychlé přehrávání vpřed a vzad. Dva nebo více kanálů podporují 2x-1/2x Ovládání playbacku Popis ovládání: Tlačítko Popis Tlačítko Popis Pauza Play Stop

17 6.3 Vzdálená konfigurace Klikněte na "Device Configuration" v rozhraní "Config" Vzdálená konfigurace IP kamery Dvakrát klikněte na IP kameru v seznamu zařízení. Objeví se rozhraní konfigurace. Můžete nastavit IP adresu, DDNS a další parametry kamery Vzdálená konfigurace NVR Dvakrát klikněte na seznamu zařízení na NVR. Objeví se rozhraní konfigurace. Můžete nastavit IP adresu, DDNS, nastavení času, uživatelskou správu a další funkce NVR.

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx

DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx DINOX IP kamery řady: DDC-xxxx DDR-xxxx DDX-xxxx DDB-xxxx Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 1. Systémové požadavky... 3 2. Připojení do sítě... 4 3. Přístup pomocí webového

Více

DINOX VMS Client Software

DINOX VMS Client Software DINOX VMS Client Software Uživatelský manuál (V2.0) Děkujeme vám za zakoupení našeho produktu. Pokud máte jakékoli otázky nebo požadavky, prosím neváhejte se obrátit na prodejce. Tato příručka se týká

Více

Uživatelský manuál. Format Convert V3.1

Uživatelský manuál. Format Convert V3.1 Uživatelský manuál Format Convert V3.1 Obsah Obsah 1 Kapitola 1 - Popis softwaru Systémové požadavky 2 Podporovaná zařízení a formáty 2 Odinstalace 3 Kapitola 2 - Ovládání Výběr formátu souboru 4 Výběr

Více

/ NVR-4008 / NVR-4016

/ NVR-4008 / NVR-4016 DINOX rekordéry: NVR-4004 NVR-4008 NVR-4016 Rychlá uživatelská příručka Obsah Rychlá uživatelská příručka... 1 Před instalací NVR... 3 Instalace NVR... 3 Instalace pevného disku... 3 Přední panel... 5

Více

Inteligentní řešení kamerového systému

Inteligentní řešení kamerového systému Inteligentní řešení kamerového systému Uživatelský manuál Přehrávání a zálohování záznamů Přehrávání Přehrávání pořízených videozáznamů, zobrazení a vyhledávání neobvyklých událostí a informací o systému

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

NVR (IP). Popis Setup Wizardu.

NVR (IP). Popis Setup Wizardu. NVR (IP). 1. Po instalaci kamery připojte napájecí kabel s typem konektoru RG-45 LAN k příslušné zdířce kamery (pokud kamera podporuje POE technologii, připojení není nezbytné). 2. Opačná strana napájecího

Více

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor.

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. AHD 1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. 2. Na druhé straně kabelu připojte BNC konektor s náležitým kanálem k DVR a napájecí kabel k 12V napájení. 3. Vložte pevný disk

Více

Zkrácený návod k použití

Zkrácený návod k použití Zkrácený návod k použití záznamových zařízení značky Verze: 1.1 Datum: 30-8-2016 WWW.IPOX.CZ Obsah 1. První zapojení. 3 2. Přihlášení a náhled menu zařízení...4 3. Nastavení nahrávání..6 Nahrávání při

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém.

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém. NÁVOD K POUŽITÍ IP kamerový systém www.slkamery.cz 1 1. Práce se systémem CMS 1. Instalace aplikace Aplikaci CMS nainstalujeme z přiloženého CD. Pokud není CD součástí balení, stáhneme instalační soubory

Více

4x standardní vstupy

4x standardní vstupy Uvedení do provozu Toto DVR je speciálně vyrobeno pro USB rozhraní, USB3104 převádí videosignál pomocí USB do počítače. Má vkusný černý design a malou velikost, umožňuje jednoduché připojení k počítači.

Více

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál

CMS. Centrální monitorovací systém. Manuál Centrální Monitorovací Systém manuál CMS Centrální monitorovací systém Manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba 8.00 16:30)

Více

NVR (IP) Popis Setup Wizardu.

NVR (IP) Popis Setup Wizardu. NVR (IP) 1. Po instalaci kamery připojte zdířku a RG-45 LAN typ konektoru napájecího kabelu k příslušné zdířce kamery (pokud kamera podporuje POE technologii, připojení není nezbytné). 2. Opačná strana

Více

Uživatelský manuál k aplikaci VMS Lite 1 Instalace

Uživatelský manuál k aplikaci VMS Lite 1 Instalace Uživatelský manuál k aplikaci VMS Lite 1 Instalace 1.1. Instalace VMS Lite Postup instalace je následující: dvojklikem otevřete aplikaci Systém zobrazí dialogové okno pro výběr jazyka: Klikněte na rozevírací

Více

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Ladibug Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití Obsah 1. Úvod... 2 2. Systémové požadavky... 2 3. Instalace Ladibug... 3 4. Připojení... 6 5. Začínáme používat Ladibug... 7 6.

Více

Návod na instalaci a použití programu

Návod na instalaci a použití programu Návod na instalaci a použití programu Minimální konfigurace: Pro zajištění funkčnosti a správné činnosti SW E-mentor je potřeba software požívat na PC s následujícími minimálními parametry: procesor Core

Více

H.264 série NVR uživatelské instalace a provoz manuální

H.264 série NVR uživatelské instalace a provoz manuální H.264 série NVR uživatelské instalace a provoz manuální Vítejte Děkujeme vám za zakoupení našeho NVR! Tato příručka je určena jako referenční nástroj pro instalaci a provoz systému. Zde najdete informace

Více

NVR Easyn pro IP kamery 1080p

NVR Easyn pro IP kamery 1080p NVR Easyn pro IP kamery 1080p Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR

Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR Průvodce rychlým spuštěním 4/8/16 - kan. DVR 1 1. Instalace HDD & zapisovatelného DVD 1.1 Instalace HDD 1.2 Instalace zapisovatelného DVD Obr. 1.1 Připojte HDD obr. 12 Zašroubujte HDD Obr. 1.3 Připojte

Více

NVR - 9CH, 1080p, H.264

NVR - 9CH, 1080p, H.264 NVR - 9CH, 1080p, H.264 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Partizan Device Manager Uživatelský manuál

Partizan Device Manager Uživatelský manuál Partizan Device Manager Uživatelský manuál Anotace Tento doklad to je uživatelský manuál pro software Partizan Device Manager, který byl vypracován podle standardů vypracování softwarů uvedených v ISO/IES

Více

Návod k obsluze. GeoVision ViewLog SW verze 8.12. Návod k obsluze GV-ViewLog Stránka 1

Návod k obsluze. GeoVision ViewLog SW verze 8.12. Návod k obsluze GV-ViewLog Stránka 1 Návod k obsluze GeoVision ViewLog SW verze 8.12 Návod k obsluze GV-ViewLog Stránka 1 Obsah : Přehrávání videosouborů úvod strana 3 Přehrávání v hlavním systému (ViewLog) strana 4 1. Základní obrazovka

Více

Uživatelský manuál P2P bezdrátové IP kamery

Uživatelský manuál P2P bezdrátové IP kamery Uživatelský manuál P2P bezdrátové IP kamery PC klientská verze 2.1 Stručné instrukce: Skutečné Plug and Play (P2P) je zcela nová technologie na trhu s IP kamerami. IP kamery se tak snadněji instalují a

Více

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž.

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Obsah 1 Úvod... 1 2 Návod pro připojení do webového rozhraní... 1 2.1 Připojení kamery k WiFi síti... 4 2.2 Postup nastavení

Více

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka

ZMODO NVR KIT. Instalační příručka ZMODO NVR KIT Instalační příručka KROK 1 1. Zkontrolujte si obsah balení ZMODO NVR Kitu: NVR server 4 x IP kamera Napájecí adaptéry pro IP kamery LAN kabel CD se softwarem Příručka ( ke stažení na www.umax.cz)

Více

Mini NVR - 9CH, 1080p, H.264

Mini NVR - 9CH, 1080p, H.264 Mini NVR - 9CH, 1080p, H.264 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém.

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém. NÁVOD K POUŽITÍ IP kamerový systém www.slkamery.cz 1 Aplikace pro tablety a telefony: Kompletní obsah CD se SW pro instalaci v PC můžete stáhnout zde: http://uloz.to/xaufpwhg/swkam-rar 2 1. Nastavení kamery

Více

1820 série NVR Instalační průvodce

1820 série NVR Instalační průvodce 1820 série NVR Instalační průvodce 1. Představení produktu Kedacom NVR série 1820 je komplexní řešení pro video dohled a nahrávání videa. NVR řady 1820 podporují Open Network Video Interface Forum (ONVIF)

Více

Program CMS pro PC. Návod k obsluze. 1. Instalace program CMS do PC

Program CMS pro PC. Návod k obsluze. 1. Instalace program CMS do PC Program CMS pro PC Návod k obsluze 1. Instalace program CMS do PC Do CD mechaniky vložte CD disk dodaný společně s přístrojem a proveďte instalaci programu General_CMS V zobrazených oknech doporučujeme

Více

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor.

1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. AHD 1. Po instalaci kamery propojte napájecí konektor a BNC video konektor. 2. Na druhé straně kabelu připojte BNC konektor s náležitým kanálem k DVR a napájecí kabel k 12V napájení. 3. Připojte monitor

Více

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer lze použít na iphone a ipad pro zobrazení živého obrazu z DVR vzdálený server. I. Použití iphone pro přístup ke vzdálenému DVR Použití

Více

Návod k použití aplikace Reliview

Návod k použití aplikace Reliview Návod k použití aplikace Reliview 1. Představení funkcí aplikace Tato aplikace je určena k připojení mobilních telefonů Android a Iphone na kamery a rekordéry Relicam. 1. Zajišťuje příjem obrazu z kamer

Více

Quick Installation Guide. Central Management Software

Quick Installation Guide. Central Management Software Quick Installation Guide English 繁 中 簡 中 日 本 語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska Central Management Software Obsah balení CD se softwarem Obsah balení Stručná

Více

PT Instalace programového vybavení

PT Instalace programového vybavení PT-2100 Instalace programového vybavení English pro Windows Obecné Specifikace P-touch Editor P-touch Quick Editor Printer Driver Umožňuje vytvářet libovolné štítky pomocí různých vzorů, fontů, šablon

Více

Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5

Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5 Uživatelský Manuál HyperMedia Center Obsah V1.5 ÚVOD...1 OVLÁDÁNÍ PŘEHRÁVAČE...1 NAVIGAČNÍ PŘEHLED...2 TV...3 VSTUPNÍ ZDROJ...3 SEZNAM KANÁLŮ...3 PLÁN...4 NASTAVENÍ...5 EPG...7 PŘEHLED OVLADAČŮ TV...7

Více

Příručka pro instalaci PCI Analog TV Card Lite

Příručka pro instalaci PCI Analog TV Card Lite Příručka pro instalaci PCI Analog TV Card Lite Obsah V2.1 Kapitola 1Instalace PCI Analog TV Card Lite... 2 1.1 Obsah balíčku... 2 1.2 Požadavky na systém...2 1.3 Instalace hardwaru... 2 Kapitola 2Rychlá

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV M.NET TV Obsah: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Registrace zařízení... 4 3.1. Autorizace webového prohlížeče... 4 3.2. Instalace a autorizace mobilní aplikace...5 4. Popis funkcí Set-Top

Více

Návod ke službě IPTV HD internet.tv

Návod ke službě IPTV HD internet.tv +420 499 949 494, 777 719 280 (8:00-20:00) info@hdinternet.cz / www.hdinternet.cz Návod ke službě IPTV HD internet.tv 1 Obsah tohoto dokumentu: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Popis funkcí Set-Top boxu...

Více

WiFi kamerový systém 4x 4Mpix kamera + NVR

WiFi kamerový systém 4x 4Mpix kamera + NVR WiFi kamerový systém 4x 4Mpix kamera + NVR Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, email: info@secutek.cz www.secutek.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

HP-2000E UŽIVATELSKÝ MANUÁL

HP-2000E UŽIVATELSKÝ MANUÁL HP-2000E UŽIVATELSKÝ MANUÁL Strana 1 / 7 Úvod AirLive konfigurační utilita pro OS Windows umožňuje uživatelům identifikovat HomePlug zařízení (HP1000E Sérii & HP2000E Sérii) v elektrické síti. Dále zobrazuje

Více

Uživatelský manuál A4000BDL

Uživatelský manuál A4000BDL Uživatelský manuál Aplikace : Jednoduchý program umožňující přenos souboru s pochůzkou k měření z programu DDS 2000 do přístroje řady Adash 4100/4200 Jednoduchý program umožňující přenos naměřených dat

Více

P2P IPCAM IP 01 Uživatelská příručka

P2P IPCAM IP 01 Uživatelská příručka P2P IPCAM IP 01 Uživatelská příručka IP -01 P2P manuál Poznámka: Obrázky jsou pouze orientační. 1.Instalace Hardware 1.1 Otevřete balení kamery a jako první nainstalujte WiFi antenna na kameru 1.2 Vložte

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení splňuje podmínky pro zařízení UPnP AV a Intel Network Media. Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500 MHz, min.

Více

A4300BDL. Ref: JC

A4300BDL. Ref: JC # Uživatelský manuál A4300BDL Aplikace :! Jednoduchý program umožňující přenos souboru s pochůzkou k měření z programu DDS 2000 do přístroje řady Adash 4300! Jednoduchý program umožňující přenos naměřených

Více

Value Adaptér USB -> telefon (RJ11) Katalogové číslo: 15.99.7525. Typ: EzSKY050

Value Adaptér USB -> telefon (RJ11) Katalogové číslo: 15.99.7525. Typ: EzSKY050 Value Adaptér USB -> telefon (RJ11) Katalogové číslo: 15.99.7525 Typ: EzSKY050 Balení 1. 1x EzSKY050 device 2. 1x Quick Guide Manual 3. 1x CD (s ovladači a manuálem) Specifikace produktu Specifikace hardwaru

Více

ICR-E83-163 ICR-E83H;ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Uživatelská příručka verze 2.1.1

ICR-E83-163 ICR-E83H;ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Uživatelská příručka verze 2.1.1 ICR-E83-163 ICR-E83H;ICR-E163H ICR-H41; ICR-H81 Uživatelská příručka verze 2.1.1 ICR-E42-83-163 DVR Uživatelský Manuál CZ 1 1. Obsah 1. Obsah... 2 2. Seznam Obrázků... 3 3. Seznámení s produktem... 4 Popis

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka IP Kamera Centrální Správa 755-251 Klientská Aplikace (BSVIEW.EXE) říjen, 2009 verze 1.0 Uživatelská příručka OBSAH 1 Úvod... 3 2 Systémové požadavky... 3 3 Instalace... 3 4 Správa zařízení... 4 4.1 Přidání

Více

1. Přidání hostitele. 1. Spusťte GV-Edge Recording Manager

1. Přidání hostitele. 1. Spusťte GV-Edge Recording Manager 1. Přidání hostitele Pro připojení GV-DVR / GV-NVR / GV-VMS, ověřte, že jsou zapnuty služby Control Center a Remote ViewLog. Služby zapnete v síťovém nastavení GV-DVR/NVR/VMS. 1. Spusťte GV-Edge Recording

Více

Vzdálené připojení k DVR z IE PROVOZNÍ MANUÁL OBSAH

Vzdálené připojení k DVR z IE PROVOZNÍ MANUÁL OBSAH Vzdálené připojení k DVR z IE OBSAH... 2 Předmluva... 2 1. Úvod... 2 2. Systémové požadavky a Provozní podmínky... 2 2.1. Podporovaný operační Systém:... 2 2.2. Hardwarové požadavky (doporučení):... 2

Více

Zkrácený návod k použití. záznamových zařízení značky

Zkrácený návod k použití. záznamových zařízení značky Zkrácený návod k použití záznamových zařízení značky Obsah 1. První zapojení. 3 2. Přihlášení a náhled menu zařízení...4 3. Nastavení nahrávání..5 Nahrávání při detekci pohybu....6 Nahrávání při alarmu.

Více

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace Pouze pro telefony se systémem Android Obsah 1. VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 1.1 Úvod... 3 1.2 Funkce... 3 1.3 Technické požadavky na provoz aplikace...

Více

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167

MICRO DVB-T STICK. Uživatelský manuál. Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 MICRO DVB-T STICK Watch & record Digital TV programs on Your PC! MT4167 Uživatelský manuál Úvod 2 Obsah balení 2 Požadavky na systém 2 Instalace zařízení 3 Instalace softwaru 3 Práce se zařízením 5 Hlavní

Více

WiFi kamerový systém 4x 2Mpix kamera + NVR

WiFi kamerový systém 4x 2Mpix kamera + NVR WiFi kamerový systém 4x 2Mpix kamera + NVR Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1.

Více

Návod Instalace a první spojení PC klienta VDGPRS

Návod Instalace a první spojení PC klienta VDGPRS Návod Instalace a první spojení PC klienta VDGPRS Verze 1.11 Copyright 2006, SICURIT CS, spol. s r.o. Právo na změnu technické specifikace a tiskové chyby vyhrazeno. Obsah tohoto manuálu je chráněn autorským

Více

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi

DSM-320 bezdrátový přehrávač médií. Ethernetový kabel (CAT 5 UTP/nepřekřížený) Dálkový ovladač s bateriemi Toto zařízení pracuje s následujícími operačními systémy: Windows XP, 2000, Me a 98SE Než začnete DSM-320 Bezdrátový přehrávač médií Budete potřebovat následující vybavení: Počítač s procesorem min. 500

Více

Jak rychle začít se 4-kanálovým NVR-4IPC kitem *H5601?

Jak rychle začít se 4-kanálovým NVR-4IPC kitem *H5601? Jak rychle začít se 4-kanálovým NVR-4IPC kitem *H5601? Před samotnou instalací NVR záznamového zařízení a IP kamer si, prosím, přečtěte pozorně Instalační a uživatelský manuál pro *H5601. Převážně dbejte

Více

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál

Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Technaxx DigiTape DT-01 Uživatelský manuál Popis 1. Eject: Posunutím přepínače otevřete držák kazety 2. Volume: nastavení hlasitosti sluchátek a USB připojení 3. Headphones: konektor pro připojení sluchátek

Více

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows Vista

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows Vista Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows Vista Předmluva Tento návod slouží k nastavení připojení k síti Internet prostřednictvím služby Internet ONE, která využívá připojování pomocí protokolu

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV Obsah: 1. Úvod... 3 2. Pojmy... 3 3. Registrace zařízení... 4 3.1. Generování párovacího kódu pro Set-Top box... 4 3.2. Autorizace webového prohlížeče... 6 3.3. Instalace a autorizace

Více

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Document Camera Návod k použití

Ladibug Software pro vizuální prezentaci Document Camera Návod k použití Ladibug Software pro vizuální prezentaci Document Camera Návod k použití Obsah 1. Úvod...2 2. Systémové požadavky...2 3. Instalace Ladibug...3 4. Začínáme používat Ladibug...5 5. Provoz...6 5.1 Hlavní

Více

EasyN Multi-Window P2P

EasyN Multi-Window P2P EasyN Multi-Window P2P Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení přístroje

Více

Patrol Management System 2.0

Patrol Management System 2.0 Patrol Management System 2.0 Uživatelský manuál RF 5000 Obsah 1 Základní popis aplikačního prostředí 1.1 Hardwarové požadavky 1.2 Aplikační prostředí 1.3 Instalace software 2 Jak používat software 2.1

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém.

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém. NÁVOD K POUŽITÍ IP kamerový systém www.slkamery.cz 1. Práce se systémem CMS 1. Instalace aplikace Aplikaci CMS nainstalujeme z přiloženého CD. Pokud není CD součástí balení, stáhneme instalační soubory

Více

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ

Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ Přijímač digitální pozemní televize do počítače KD - 6 1 7 NÁVOD K POUŽITÍ 1 Děkujeme za zakoupení USB adaptéru KD609. Je navržen pro příjem digitální televize do osobního počítače nebo notebooku v digitální

Více

DŮLEŽITÉ INFORMACE, PROSÍM ČTĚTE!

DŮLEŽITÉ INFORMACE, PROSÍM ČTĚTE! DŮLEŽITÉ INFORMACE, PROSÍM ČTĚTE! Tento dodatek k uživatelské příručce obsahuje postup nastavení USB portu pro ADSL modem CellPipe 22A-BX-CZ Verze 1.0 01/2004 Úvod Vážený zákazníku, tento text popisuje

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1. Úvod Služba IP TELEVIZE vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve Vaší domácnosd. Díky připojení k internetu můžete

Více

Záznamové zařízení AVH-800 Uživatelský manuál

Záznamové zařízení AVH-800 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si vybrali záznamové zařízení společnosti AVTECH. Před vlastním používáním si prosím pečlivě prostudujte tento návod. 1. Informace o přístroji 1.1. Čelní panel LED indikátory Zařízení

Více

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware DVB-T Tuner Ver.3.0.*. Firmware Xtreamer Prodigy podporuje digitální vysílání s funkcí záznamu při použití interního DVBT tuneru. Vysílání je dostupné v hlavním menu v tabulce App. S DVBT modulem můžete

Více

Instalace programového vybavení

Instalace programového vybavení Instalace programového vybavení English pro Windows Obecné Specifikace P-touch Editor P-touch Quick Editor Printer Driver Umožňuje vytvářet libovolné štítky pomocí různých vzorů, fontů, šablon a klipártů.

Více

Řada Prestige 630-C. ADSL USB Modem. Příručka pro rychlou orientaci

Řada Prestige 630-C. ADSL USB Modem. Příručka pro rychlou orientaci Řada Prestige 630-C ADSL USB Modem Příručka pro rychlou orientaci Únor 2005 Seznámení s přístrojem Prestige Produktová řada Prestige 630-C přináší výhody nejmodernější technologie ADSL pro širokopásmový

Více

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky

Kapitola 1: Úvod. 1.1 Obsah balení. 1.2 Požadavky na systém. Česky Kapitola 1: Úvod 1.1 Obsah balení Po obdržení televizního adaptéru TVGo A03 zkontrolujte, zda balení USB TV Super Mini obsahuje následující položky. Adaptér TVGo A03 Disk CD s ovladači Dálkový ovladač

Více

WiFi NVR set. Uživatelský manuál. DDQ CZ s.r.o.

WiFi NVR set. Uživatelský manuál. DDQ CZ s.r.o. WiFi NVR set Uživatelský manuál V1.0.2 Prohlášení Děkujeme, že jste si zakoupili produkt naší společnosti. V případě potřeby podpory nás kdykoliv kontaktujte. Tento uživatelský manuál je vhodný pro wifi

Více

Stránka 1. Webové rozhraní Dahua XVR

Stránka 1. Webové rozhraní Dahua XVR Stránka 1 Webové rozhraní Dahua XVR Obsah Spuštění webového rozhraní XVR...3 Hlavní pracovní plocha...3 Menu Správa...4 Kamera... 4 Síť... 5 Úložiště... 5 Systém... 5 Účet... 6 Menu Ikony...6 Živě... 7

Více

Uživatelský manuál. XMEye aplikace pro zválený dohled. 1/14

Uživatelský manuál. XMEye aplikace pro zválený dohled. 1/14 Uživatelský manuál XMEye aplikace pro zválený dohled 1/14 www.patronum.cz Vítejte! Děkujeme za nákup digitálního videorekordéru PATRONUM! Součástí vlastností tohoto DVR je možnost zváleného dohledu přes

Více

Přidání zařízení do aplikace FREE IP pro vzdálený dohled na mobilních zařízeních

Přidání zařízení do aplikace FREE IP pro vzdálený dohled na mobilních zařízeních Přidání zařízení do aplikace FREE IP pro vzdálený dohled na mobilních zařízeních Instalace a nastavení aplikace 1. Stažení aplikace Aplikace FREE IP je distribuována prostřednictvím oficiálního obchodu

Více

Tlačítko spouště lze použít k záznamu fotografií nebo k zaostření čočky.

Tlačítko spouště lze použít k záznamu fotografií nebo k zaostření čočky. Důležité upozornění: Nejdříve nainstalujte ovladač a potom k portu USB připojte zařízení VideoCAM Messenger. Přečtěte si toto důležité upozornění před instalací 1. Instalace softwaru VideoCAM Messenger

Více

Instalační manuál pixel-fox

Instalační manuál pixel-fox Instalační manuál pixel-fox Verze 01/2011 V5 (CZ) - Subject to change without notice! Systémové požadavky: Aktuální minimální systémové požadavky pro používání software pixel-fox na vašem PC jsou: - IBM

Více

Quick Installation Guide ST7501. Video Management Software

Quick Installation Guide ST7501. Video Management Software Quick Installation Guide English 繁中簡中日本語 Français Español Deutsch Português Italiano Türkçe Polski Русский Česky Svenska ST7501 Video Management Software Obsah balení Instalace ST7501...122 Instalace softwaru

Více

Aktivace Demo licence - Digifort

Aktivace Demo licence - Digifort Aktivace Demo licence - Digifort Rychlý manuál instalace softwaru a aktivace dočasné demo licence 2014 1 Instalace Digifortu Po stažení zvolené verze programu spusťte soubor dvojklikem. Spustí se instalační

Více

Podium View TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky

Podium View TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky Podium View TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky Obsah 1. Ú vod... 2 2. Systémový požadavek... 2 3. Instalace Podium View... 3 4. Připojení k hardware... 5 5.

Více

Postup přechodu na podporované prostředí. Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy

Postup přechodu na podporované prostředí. Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy Postup přechodu na podporované prostředí Přechod aplikace BankKlient na nový operační systém formou reinstalace ze zálohy Obsah Zálohování BankKlienta... 3 Přihlášení do BankKlienta... 3 Kontrola verze

Více

Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD

Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD Secutron TaxiGuard SE- CG1T-SD Návod k obsluze Hlavní výhody: Jednoduché ovládání podpora SD karty až 64Gb www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Úvod Tento kamerový systém do auta slouží ke zaznamenávání průběhu

Více

H.264 série NVR uživatelské instalace a provoz manuální

H.264 série NVR uživatelské instalace a provoz manuální H.264 série NVR uživatelské instalace a provoz manuální Vítejte Děkujeme vám za zakoupení našeho NVR! Tato příručka je určena jako referenční nástroj pro instalaci a provoz systému. Zde najdete informace

Více

X10 Uživatelský manuál na webové rozhraní (ver0.9)

X10 Uživatelský manuál na webové rozhraní (ver0.9) X10 Uživatelský manuál na webové rozhraní (ver0.9) UPOZORNĚNÍ: Prosím přesvěčte se, že k použití webového rozhraní máte na Vašem X10 nainstalovaný upgrade R1644 nebo vyšší. 1. Jak provést nastavení k možnosti

Více

JAK NASTAVIT SLUŽBU HIK-CONNECT PRO ZAŘÍZENÍ HIKVISION

JAK NASTAVIT SLUŽBU HIK-CONNECT PRO ZAŘÍZENÍ HIKVISION JAK NASTAVIT SLUŽBU HIK-CONNECT PRO ZAŘÍZENÍ HIKVISION Srpen 2017 1. ÚVOD Tento dokument popisuje způsob aktivace služby Hik-Connect. Dokument je určený uživatelům, u kterých se předpokládá znalost práce

Více

Profesionální dohledový systém

Profesionální dohledový systém Profesionální dohledový systém Smart PSS uživatelský manuál Obsah Instalace... 4 Minimální systémové požadavky... 4 Instalace programu... 4 Odninstalace... 8 Nastavení... 9 Přihlášení... 9 Rozhraní programu...

Více

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows XP

Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows XP Konfigurace PPPoE připojení v OS Microsoft Windows XP Předmluva Tento návod slouží k nastavení připojení k síti Internet prostřednictvím služby Internet ONE, která využívá připojení pomocí protokolu PPPoE.

Více

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém. Aplikace pro tablety a telefony: SW pro instalaci v PC můžete stáhnout zde:

NÁVOD K POUŽITÍ. IP kamerový systém.   Aplikace pro tablety a telefony: SW pro instalaci v PC můžete stáhnout zde: NÁVOD K POUŽITÍ Aplikace pro tablety a telefony: IP kamerový systém www.slkamery.cz SW pro instalaci v PC můžete stáhnout zde: https://uloz.to/!kvhw8rsuaksf/cmsklient-rar 1 1. První připojení kamery Vložení

Více

Archive Player Divar Series. Návod k obsluze

Archive Player Divar Series. Návod k obsluze Archive Player Divar Series cs Návod k obsluze Archive Player Obsah cs 3 Obsah 1 Úvod 4 2 Použití 5 2.1 Spuštění programu 5 2.2 Popis hlavního okna 6 2.3 Tlačítko Otevřít 6 2.4 Pohledy kamery 6 2.5 Tlačítko

Více

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál

B Series Waterproof Model. IP Kamera. Uživatelský manuál B Series Waterproof Model IP Kamera Uživatelský manuál Obsah 1 ÚVODEM... 3 2 VZHLED A ROZHRANÍ... 3 3 PŘIPOJENÍ KE KAMEŘE Z VAŠÍ LAN SÍTĚ... 4 4 PŘIPOJENÍ KAMERY PŘES WAN ROZHRANÍ... 8 5 DALŠÍ NASTAVENÍ...

Více

Zmodo kamerové systémy. Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ

Zmodo kamerové systémy. Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ Zmodo kamerové systémy Zmodo kamerové systémy Uživatelský manuál CZ 1 Uživatelský manuál CZ OBSAH Obsah... 2 Rekordér... 3 Kamery... 4 Volitelné příslušenství... 5 Instalace pevného disku... 6 Propojení

Více

DD-SVR60XX 4,8 kanálové záznamové zařízení Uživatelská příručka

DD-SVR60XX 4,8 kanálové záznamové zařízení Uživatelská příručka DD-SVR60XX 4,8 kanálové záznamové zařízení Uživatelská příručka 1. Obsah 2. Seznam Obrázků 3. Seznámení s produktem Popis Produktu 4. Přední panel 5. Základní ovládání Přihlášení do systému Náhled Menu

Více

WiFi NVR set. Uživatelský manuál. DDQ CZ s.r.o.

WiFi NVR set. Uživatelský manuál. DDQ CZ s.r.o. WiFi NVR set Uživatelský manuál V1.0.1 Prohlášení Děkujeme, že jste si zakoupili produkt naší společnosti. V případě potřeby podpory nás kdykoliv kontaktujte. Tento uživatelský manuál je vhodný pro wifi

Více

OBSAH. Všechna práva vyhrazena. www.kguardsecurity.com

OBSAH. Všechna práva vyhrazena. www.kguardsecurity.com OBSAH Průvodce nastavením sítě..2 Nastavení statické IP.... 5 Nastavení DHCP. 7 Nastavení Kguard free DDNS.. 11 Příručka Port Forwading z IE... 13 Příručka Port Forwarding pro mobilní telefon 17 Použití

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba M.NET TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat

Více

Ladibug TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky

Ladibug TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky Ladibug TM 2.0 Software pro vizuální prezentaci Visual Presenter Návod k použití - Česky Obsah 1. Ú vod... 2 2. Systémový požadavek... 2 3. Instalace Ladibug... 3 4. Připojení k hardware... 5 5. Začínáme

Více

Návod ke službě IPTV

Návod ke službě IPTV Návod ke službě IPTV Služba Dragon TV vám prostřednictvím technologie IPTV zprostředkuje jedinečný zážitek ze sledování televizních pořadů ve vaší domácnosti. Díky připojení k internetu můžete využívat

Více

registrace Fyzické (tj. MAC) adresy

registrace Fyzické (tj. MAC) adresy zjištění MAC (Fyzické) adresy Stiskněte současně + R (nebo myší zvolte Start Spustit...) Do okna Spustit zadejte cmd /K ipconfig /all. V seznamu, který uvidíte, vyhledejte sekci Adaptér sítě Ethernet Připojení

Více

Windows Live Movie Maker

Windows Live Movie Maker Windows Live Movie Maker Tento program slouží k vytváření vlastních filmů, která se mohou skládat z fotografií, videí, titulků a zvuku. Movie Maker je součástí instalace operačního systému Windows 7 a

Více

SPARKLAN WX-7800A - návod k obsluze Verze 1.2

SPARKLAN WX-7800A - návod k obsluze Verze 1.2 Bezdrátový 11ag AP Příručka k rychlé instalaci (návod k obsluze) Verze 1.2 1 i4 Portfolio s.r.o. Obsah 1. Před instalací... 3 2. Instalace hardware... 4 3. Konfigurace nastavení TCP/IP vašeho počítače...

Více