Modem USB Nokia vydání

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Modem USB Nokia. 1.0. vydání"

Transkript

1 Modem USB Nokia 1.0. vydání

2 2 Obsah O modemu USB 3 Začínáme 3 Části 3 Vložení SIM karty 4 Vložení paměťové karty 4 Instalace správce připojení 6 Odinstalování z počítače 6 Připojení k internetu 6 Připojení k internetu 6 Kontrolky 7 Informace o výrobku a bezpečnostní informace 7

3 3 O modemu USB Modem Nokia USB je bezdrátový modem pro připojení k internetu přes mobilní nebo bezdrátové sítě. Chcete-li se připojit k internetu, musíte si do počítače nainstalovat aplikaci správce připojení. Než začnete modem USB používat, seznamte se s uživatelskou příručkou k aplikaci správce spojení, počítači, operačnímu systému a softwaru používanému při připojení k internetu přes zařízení. Chcete-li si přečíst uživatelskou příručku k aplikaci správce připojení, zvolte v hlavním zobrazení možnost. Uživatelská příručka bude zobrazena v jazyce, který jste vybrali během instalace aplikace. Provozní teplota tohoto přístroje je -15 C až 35 C (5 F až 95 F), skladovací teplota -40 C až 85 C (-40 F až 185 F). Rozhraní USB podporuje přenosové rychlosti dat popsané ve specifikaci USB verze 2.0. Upozornění: Tento výrobek může obsahovat malé části. Uchovávejte je mimo dosah malých dětí. Povrch tohoto výrobku neobsahuje nikl. Začínáme Části 1 Kryt 2 Konektor USB 3 Kryt SIM karty a paměťové karty 4 Kontrolka 5 Anténa

4 4 Nedotýkejte se antény, když telefon anténu používá. Kontakt s anténami ovlivňuje kvalitu rádiové komunikace a může zkrátit výdrž baterie, protože přístroj bude pro provoz potřebovat větší výkon. Na konec modemu USB nepřipojujte žádné stužky, kroužky na klíče ani šňůrky na krk. Vložení SIM karty 1 Stáhněte kryt. 2 Posuňte kryt a zvedněte ho nahoru (6). 3 Ujistěte se, že oblast kontaktů na kartě směřuje dolů a zkosený roh se nachází vpravo dole. Poté vložte SIM kartu (7). 4 Sklopte kryt a posuňte ho na místo (9). Vložení paměťové karty K ukládání souborů na kompatibilní paměťovou kartu microsd slouží čtečka karet v přístroji. Paměťová karta je v operačním systému zobrazena jako vyjímatelný disk. Všechny paměťové karty uchovávejte mimo dosah malých dětí. Používejte pouze kompatibilní paměťové karty schválené společností Nokia pro použití s tímto přístrojem. Nekompatibilní karty mohou způsobit poškození karty a přístroje a porušit data uložená na kartě.

5 5 1 Stáhněte kryt. 2 Posuňte kryt a zvedněte ho nahoru (6). 3 Ujistěte se, že plocha kontaktů na paměťové kartě směřuje nahoru, a vložte kartu do slotu umístěného pod slotem SIM karty. Zatlačte kartu dovnitř, až uslyšíte zacvaknutí (8). 4 Sklopte kryt a posuňte ho na místo (9). Vyjmutí paměťové karty Sejměte kryt, opatrně zatlačte kartu dovnitř, dokud se neuvolní, a vytáhněte ji ven. Důležité: Nevyjímejte paměťovou kartu, když ji některá aplikace používá. Nedodržení této podmínky může poškodit kartu a přístroj a porušit data uložená na kartě.

6 6 Instalace správce připojení Možná budete potřebovat práva správce operačního systému a možná bude také nutné změnit nastavení brány firewall operačního systému tak, aby zařízení mohlo přistupovat k internetu. 1 Stáhněte kryt. 2 Zkontrolujte, zda je v zařízení vložena SIM karta. 3 Zapněte počítač a připojte zařízení k portu USB v počítači. 4 Pokud nebude instalace zahájena automaticky, najděte v prohlížeči souborů v počítači jednotku modemu USB a vyberte instalační soubor. Instalace může trvat několik minut. 5 Na výzvu zadejte kód PIN SIM karty. Kód PIN chrání SIM kartu před zneužitím a je obvykle dodáván s kartou. Odpojení zařízení Odpojte zařízení od portu USB. Před odpojením zařízení je vhodné ukončit jeho činnost (pokud to vyžaduje operační systém). Odinstalování z počítače Ve Windows vyberte v menu Start aplikaci pro odinstalování. V systému Mac vyberte ikonu pro odinstalování ve složce aplikace. V systému Linux použijte správce sad. Připojení k internetu Připojení k internetu Informace o dostupných datových službách, jejich cenách a tarifech získáte od provozovatele služeb. 1 Připojte zařízení k počítači. 2 Pokud modem nespustí aplikaci správce připojení automaticky: Vyberte aplikaci na ploše systému Windows nebo v menu Start. V systému Mac vyberte aplikaci pomocí funkce hledání. V systému Linux zvolte možnost Aplikace > Internet a vyberte aplikaci. 3 Na výzvu zadejte kód PIN SIM karty. 4 Podle kontrolky připojení k síti zkontrolujte, zda je k dispozici připojení k síti. 5 Chcete-li se připojit k internetu přes mobilní síť, zvolte možnost.

7 7 Pokud má výrobek funkci Wi-Fi a chcete využívat síť Wi-Fi, zvolte možnost Seznam sítí a vyberte požadovanou síť. Indikátor u názvu sítě zobrazuje intenzitu signálu sítě. Pokud je u názvu sítě zobrazen zámek, je síť chráněna a musíte zadat heslo. 6 Pracujte s internetem jako obvykle. 7 Chcete-li připojení ukončit, zvolte v okně připojení k internetu možnost. Připojení bude ukončeno i při ukončení aplikace správce připojení. Poznámka: Používání technologie Wi-Fi může být v některých zemích omezeno. Například ve Francii je povoleno používat technologii Wi-Fi pouze uvnitř budov. Další informace získáte u místních úřadů. Tip: Během procházení webu můžete v okně připojení k internetu kontrolovat dobu připojení a množství odeslaných a přijatých dat. Pokud počítač přejde do úsporného režimu nebo do režimu spánku, může být přenos dat zastaven. Přenos dat urychluje vybíjení baterie počítače a snižuje její životnost. Kontrolky Kontrolka Svítí červeně Bliká červeně Svítí zeleně Bliká zeleně Svítí modře Bliká modře Stav Zařízení se nemůže připojit, protože je v něm neplatná SIM karta nebo je SIM karta nesprávně vložena nebo není k dispozici podporovaná síť. Zařízení se nemůže připojit, protože jste nezadali kód PIN nebo je zapnutý režim Letadlo. Jste připojeni k síti GSM a přenášíte data. Jste připojeni, ale nepřenášíte data. Jste připojeni k síti 3G a přenášíte data. Jste připojeni, ale nepřenášíte data. Informace o výrobku a bezpečnostní informace Síťové služby a poplatky Abyste mohli přístroj používat, potřebujete mít objednanou službu u poskytovatele služeb. Používání síťových služeb vyžaduje připojení k síti a může mít za následek poplatky za přenos dat. Některé funkce výrobku vyžadují podporu sítě a mohou vyžadovat objednání. Péče o přístroj S přístrojem zacházejte opatrně. Následující doporučení vám pomohou ochránit vaše nároky ze záruky.

8 8 Uchovávejte přístroj v suchu. Srážky, vlhkost a všechny typy kapalin mohou obsahovat minerály, které způsobují korozi elektronických obvodů. Neponechávejte přístroj v chladu. Nepokoušejte se přístroj otevřít. Neschválené úpravy mohou poškodit přístroj a porušovat právní předpisy týkající se rádiových zařízení. Nedovolte, aby přístroj upadl nebo byl vystaven silným otřesům, netřeste přístrojem. Pro čištění povrchu přístroje používejte pouze měkký, čistý, suchý hadřík. Při delším provozu se přístroj může zahřát. Ve většině případů je tento stav normální. Pokud se vám zdá, že přístroj nefunguje správně, odneste jej do nejbližšího autorizovaného servisního střediska. Recyklace Použitá elektronická zařízení, baterie a balicí materiály vždy vracejte na sběrná místa, která jsou k tomu určena. Tím pomáháte bránit nekontrolovanému ukládání odpadu a podporujete opakované využívání surovinových zdrojů. Pokyny k recyklování výrobků Nokia najdete na adrese Symbol přeškrtnutého kontejneru Symbol přeškrtnutého kontejneru na výrobku, baterii, v doprovodné dokumentaci nebo na obalu vám má připomínat, že všechny elektrické a elektronické výrobky, baterie a akumulátory musí být po ukončení své životnosti uloženy do odděleného sběru. Tento požadavek se týká Evropské unie. Neodhazujte tyto výrobky do netříděného komunálního odpadu. Další informace o ochraně životního prostředí najdete v ekologickém profilu výrobku na adrese Další bezpečnostní informace Tento výrobek může obsahovat malé části. Uchovávejte je mimo dosah malých dětí. Zdravotnické přístroje Provoz přístrojů pracujících na principu rádiového přenosu, včetně bezdrátových telefonů, může způsobovat rušení nedostatečně chráněných zdravotnických přístrojů. Pokud chcete zjistit, jestli je zdravotnický přístroj dostatečně chráněn před působením energie z vnějšího rádiového pole, obraťte se na lékaře nebo na výrobce zdravotnického přístroje. Implantované zdravotnické přístroje Výrobci zdravotnických přístrojů doporučují, aby mezi bezdrátovým přístrojem a implantovaným zdravotnickým přístrojem, např. kardiostimulátorem nebo implantovaným intrakardiálním defibrilátorem, byla dodržena minimální vzdálenost 15,3 centimetru (6 palců), aby nedocházelo k potenciálnímu rušení zdravotnického přístroje. Osoby s takovými přístroji by: Měly vždy udržovat bezdrátový přístroj nejméně 15,3 centimetru (6 palců) od zdravotnického přístroje. Měly bezdrátový přístroj vypnout, jestliže existuje důvodné podezření, že způsobuje rušení. Měly dodržovat pokyny výrobce implantovaného zdravotnického přístroje. Máte-li nějaké dotazy týkající se použití bezdrátového přístroje s implantovaným zdravotnickým přístrojem, obraťte se na svého poskytovatele zdravotnické péče. Sluch Některé bezdrátové přístroje mohou působit rušení některých naslouchátek.

9 9 Provozní prostředí Tento model přístroje byl testován a splňuje směrnice týkající se vystavení rádiovým vlnám, pokud je umístěn nejméně 0,5 cm (1/5 palce) od těla, když je připojen přímo k portu USB hostitelského zařízení nebo když je používán na konci kabelu připojovací kabel, který může být součástí prodejního balení. Dopravní prostředky Rádiové signály mohou ovlivnit nesprávně instalované nebo nedostatečně stíněné elektronické systémy motorových vozidel, např. elektronické systémy vstřikování paliva, elektronické protiblokovací systémy brzd, elektronické systémy kontroly rychlosti a systémy airbagů. Další informace ověřte u výrobce vozidla nebo jeho zařízení. Neukládejte ani nepřenášejte hořlavé kapaliny, plyny nebo výbušné materiály ve stejném prostoru, ve kterém je uložen přístroj, jeho části nebo příslušenství. Pamatujte, že se airbagy nafukují velkou silou. Do prostoru, do kterého se airbagy v případě nárazu aktivují, neumisťujte přístroj ani jiné příslušenství. Potenciálně výbušná prostředí V potenciálně výbušných prostorech, například u benzinových stanic, přístroj vypínejte. Jiskření v takovýchto prostorech může způsobit výbuch nebo požár, při kterých hrozí nebezpečí poranění nebo úmrtí osob. Dodržujte omezení u benzinových stanic, ve skladech paliv a distribučních prostorech, v chemických závodech nebo v místech, kde se provádí odstřely za pomoci výbušnin. Potenciálně výbušná prostředí jsou často, ale ne vždy, viditelně označena. Patří mezi ně prostory, ve kterých je vám normálně doporučeno vypnout motor vozu, podpalubí lodí, prostory pro převážení nebo ukládání chemikálií a prostory, kde je v atmosféře zvýšená koncentrace chemikálií nebo malých částic, například zrní, prachu nebo kovových částeček. Měli byste se informovat u výrobce vozidel používajících kapalné ropné plyny (např. propan a butan), zda je možné tento přístroj bezpečně používat v jejich blízkosti. Certifikační informace (SAR) Tento model přístroje splňuje směrnice týkající se vystavení rádiovým vlnám. Tento přístroj je vysílačem a přijímačem rádiových vln. Přístroj je navržen tak, aby nepřekročil emisní limity pro vystavení rádiovým vlnám stanovené mezinárodními pravidly. Tato pravidla byla vytvořena nezávislou vědeckou organizací ICNIRP a obsahují takové bezpečnostní rozpětí, aby byla zajištěna bezpečnost všech osob, bez ohledu na věk nebo zdravotní stav. Pravidla týkající se vyzařování pracují s měrnou jednotkou uváděnou jako specifická míra absorpce (SAR, Specific Absorption Rate). Limit SAR je dle pravidel ICNIRP průměrně 2,0 watty/kilogram (W/kg) stanovený z referenční hodnoty na deset gramů tělní tkáně. Testy na SAR jsou prováděny za použití standardních pracovních poloh s přístrojem pracujícím na nejvyšší deklarované výkonové úrovni ve všech testovaných frekvenčních rozsazích. Skutečná momentální úroveň SAR provozovaného přístroje může být pod touto maximální hodnotou, protože přístroj je vyroben tak, aby používal pouze výkon nutný pro připojení k síti. Tato hodnota se liší v závislosti na mnoha faktorech, například vzdálenosti od základnové stanice. Hodnoty SAR se mohou lišit podle národních požadavků, požadavků na testování a frekvence použité v síti. Další informace o SAR mohou být uvedeny v informacích o výrobku na Tento model přístroje byl testován a splňuje směrnice týkající se vystavení rádiovým vlnám, pokud je umístěn nejméně 0,5 cm (1/5 palce) od těla, když je připojen přímo k portu USB hostitelského zařízení nebo když je používán na konci kabelu připojovací kabel, který může být součástí prodejního balení. Copyright a další upozornění PROHLÁŠENÍ O SHODĚ Společnost NOKIA CORPORATION tímto prohlašuje, že tento výrobek RD-17 / RD-19 / RD-22 / RD-23 je ve shodě se základními požadavky a dalšími příslušnými ustanoveními směrnice 1999/5/ES. Kopii Prohlášení o shodě naleznete na adrese

10 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a logo Nokia Original Accessories jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Ostatní zmiňované výrobky a názvy společností mohou být ochrannými známkami nebo obchodními názvy svých odpovídajících vlastníků. Rozmnožování, přenos, rozšiřování nebo ukládání obsahu tohoto dokumentu nebo jeho části v jakékoli formě je povoleno pouze po předchozím písemném souhlasu společnosti Nokia. Nokia se řídí politikou neustálého vývoje. Nokia si vyhrazuje právo provádět změny a vylepšení u všech výrobků popsaných v tomto dokumentu bez předchozího oznámení. V maximální míře povolené příslušnými právními předpisy nejsou společnost Nokia ani jakýkoli z jejích poskytovatelů licence za žádných okolností odpovědni za jakoukoli ztrátu dat nebo příjmů ani za zvláštní, náhodné, následné či nepřímé škody způsobené jakýmkoli způsobem. Obsah tohoto dokumentu je dodáván "jak stojí a leží". V souvislosti s obsahem tohoto dokumentu a správností a spolehlivosti informací v něm obsažených se kromě záruk stanovených příslušnými právními předpisy neposkytují žádné další záruky, výslovné nebo implicitní, včetně (nikoli však pouze) záruky prodejnosti a vhodnosti použití pro určitý účel. Společnost Nokia si vyhrazuje právo kdykoli a bez předchozího upozornění tento dokument revidovat nebo ukončit jeho platnost. Dostupnost výrobků, funkcí, aplikací a služeb se může v jednotlivých oblastech lišit. O další informace požádejte svého prodejce výrobků Nokia nebo poskytovatele služby. Tento přístroj může obsahovat výrobky, technologie nebo software, které jsou předmětem právních předpisů upravujících export platných v USA a dalších zemích. Obcházení příslušných právních předpisů je zakázáno. /1.0. vydání CS

Uživatelská příručka Bezdrátová nabíječka Nokia DT-601

Uživatelská příručka Bezdrátová nabíječka Nokia DT-601 Uživatelská příručka Bezdrátová nabíječka Nokia DT-601 1.1. vydání CS Části Seznamte se s bezdrátovou nabíječkou. 1 Kabel USB 2 Kontrolka 3 Oblast nabíjení Povrch tohoto výrobku neobsahuje nikl. Některé

Více

Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 - Uživatelská příručka

Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 - Uživatelská příručka Nokia Wireless Charging Pillow by Fatboy DT-901 - Uživatelská příručka 1.1. vydání 2 Bezdrátová nabíječka Nabíječka Obal na bezdrátovou nabíjecí podložku Nokia Fatboy DT-901 slouží k nabíjení telefonu

Více

Bezdrátový nabíjecí stojánek Nokia DT-910 - Uživatelská příručka

Bezdrátový nabíjecí stojánek Nokia DT-910 - Uživatelská příručka Bezdrátový nabíjecí stojánek Nokia DT-910 - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Bezdrátová nabíječka Zařízení Bezdrátový nabíjecí stojánek Nokia DT-910 slouží k bezdrátovému nabíjení telefonu. Stačí telefon

Více

Connection Manager - Uživatelská příručka

Connection Manager - Uživatelská příručka Connection Manager - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Obsah Aplikace Správce připojení 3 Začínáme 3 Spuštění Správce připojení 3 Zobrazení stavu aktuálního připojení 3 Připojení k internetu 3 Připojení

Více

MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU

MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU MODEM OPTIONS PRO TELEFON NOKIA 3650 Copyright 2003 Nokia. Všechna práva vyhrazena 9355538 Issue 1 Vydaná elektronická příručka odpovídá "Podmínkám a ustanovením uživatelských

Více

Online tisk 4.0. 1. vydání

Online tisk 4.0. 1. vydání Online tisk 4.0 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

Sada do auta Nokia CK-200 Struèná pøíruèka a bezpeènostní informace

Sada do auta Nokia CK-200 Struèná pøíruèka a bezpeènostní informace Sada do auta Nokia CK-200 Struèná pøíruèka a bezpeènostní informace 9220823 1. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ Spoleènost NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek CK-200 je ve shodì se základními

Více

Nokia Nseries PC Suite 2.1. 1. vydání

Nokia Nseries PC Suite 2.1. 1. vydání Nokia Nseries PC Suite 2.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation.

Více

Vaše uživatelský manuál NOKIA 1200 http://cs.yourpdfguides.com/dref/820847

Vaše uživatelský manuál NOKIA 1200 http://cs.yourpdfguides.com/dref/820847 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Hlasitý telefon Nokia HF-210

Hlasitý telefon Nokia HF-210 Hlasitý telefon Nokia HF-210 2 3 4 5 9 1 6 7 8 Vydání 1.2 PROHLÁ ENÍ O SHODÌ Spoleènost NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HF-210 je ve shodì se základními po¾adavky a dal¹ími pøíslu¹nými

Více

Bezdrátový hudební přijímač Nokia MD-310

Bezdrátový hudební přijímač Nokia MD-310 Bezdrátový hudební přijímač Nokia MD-310 1.0. vydání 2 Hudební přijímač S bezdrátovým hudebním přijímačem Nokia MD-310 si můžete oblíbené hudby užívat ve vysoké kvalitě, aniž byste museli vyměňovat disky

Více

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers STRUČNÁ PŘÍRUČKA Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers Obsah 1. Úvod...1 2. Nutné podmínky...1 3. Instalace Ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers...2 3.1 Před začátkem instalace...2 3.2

Více

Uživatelská příručka Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10)

Uživatelská příručka Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Uživatelská příručka Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) 1.1. vydání CS Uživatelská příručka Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Obsah Bezpečnost 3 Informace o tomto příslušenství

Více

Uživatelská příručka Display Dock

Uživatelská příručka Display Dock Uživatelská příručka Display Dock 1.0. vydání CS Uživatelská příručka Display Dock Obsah Pro vaši bezpečnost 3 Informace o tomto příslušenství 4 Tlačítka a části 5 Připojení adaptéru k monitoru a k napájecímu

Více

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers

STRUČNÁ PŘÍRUČKA. Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers STRUČNÁ PŘÍRUČKA Instalace ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers Obsah 1. Úvod...1 2. Nutné podmínky...1 3. Instalace Ovladačů Nokia Connectivity Cable Drivers...2 3.1 Před začátkem instalace...2 3.2

Více

Uživatelská příručka Univerzální přenosná nabíječka USB Nokia DC-19

Uživatelská příručka Univerzální přenosná nabíječka USB Nokia DC-19 Uživatelská příručka Univerzální přenosná nabíječka USB Nokia DC-19 1.1. vydání CS Uživatelská příručka Univerzální přenosná nabíječka USB Nokia DC-19 Obsah Pro vaši bezpečnost 3 Přenosná nabíječka 4 Tlačítka

Více

Share online 3.1. 1. vydání

Share online 3.1. 1. vydání Share online 3.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

Share online 3.1. 1. vydání

Share online 3.1. 1. vydání Share online 3.1 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune

Více

ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU NOKIA MODEM OPTIONS. Copyright 2003 Nokia. Všechna práva vyhrazena 9356501 Issue 1

ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU NOKIA MODEM OPTIONS. Copyright 2003 Nokia. Všechna práva vyhrazena 9356501 Issue 1 ÚVODNÍ PŘÍRUČKA PROGRAMU NOKIA MODEM OPTIONS Copyright 2003 Nokia. Všechna práva vyhrazena 9356501 Issue 1 Obsah 1. ÚVOD...1 2. INSTALACE PROGRAMU NOKIA MODEM OPTIONS...1 3. PŘIPOJENÍ TELEFONU NOKIA 6600

Více

Uživatelská příručka Bezdrátová nabíjecí podložka DT-903

Uživatelská příručka Bezdrátová nabíjecí podložka DT-903 Uživatelská příručka Bezdrátová nabíjecí podložka DT-903 1.0. vydání CS Uživatelská příručka Bezdrátová nabíjecí podložka DT-903 Obsah Bezpečnost 3 Informace o tomto příslušenství 4 Tlačítka a části 5

Více

Začínáme. Nejdříve si přečtěte. Zajištění odolnosti vůči vodě a prachu. Ikony v pokynech

Začínáme. Nejdříve si přečtěte. Zajištění odolnosti vůči vodě a prachu. Ikony v pokynech Nejdříve si přečtěte Před použitím zařízení si přečtěte tuto příručku, dozvíte se zde informace o bezpečném a správném používání zařízení. Obrázky se mohou od vzhledu konkrétního produktu lišit. Obsah

Více

Nokia Bluetooth Headset BH-209 9204659/3

Nokia Bluetooth Headset BH-209 9204659/3 Nokia Bluetooth Headset BH-209 1 5 2 3 4 7 8 6 11 9 10 9204659/3 PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HS-97W je ve shodì se základními po¾adavky a dal¹ími pøíslu¹nými

Více

Uživatelská příručka Nokia Treasure Tag (WS-2)

Uživatelská příručka Nokia Treasure Tag (WS-2) Uživatelská příručka Nokia Treasure Tag (WS-2) 2.4. vydání CS Uživatelská příručka Nokia Treasure Tag (WS-2) Obsah Začínáme 3 Párování a připojení 5 Nastavení čidla 7 Nalezení čidla 7 Nastavení čidla na

Více

2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti

2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Stáhnout! 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune je zvuková

Více

Bluetooth headset Nokia BH-108 9220723/1

Bluetooth headset Nokia BH-108 9220723/1 Bluetooth headset Nokia BH-108 1 2 3 4 5 6 7 8 9 9220723/1 PROHLÁ ENÍ O SHODÌ Spoleènost NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e se výrobek BH-108 shoduje se základními po¾adavky a dal¹ími pøíslu¹nými ustanoveními

Více

Hlasitý telefon Nokia HF-300 U¾ivatelská pøíruèka

Hlasitý telefon Nokia HF-300 U¾ivatelská pøíruèka Hlasitý telefon Nokia HF-300 U¾ivatelská pøíruèka 9203868 1. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HF-34W je ve shodì se základními po¾adavky a dal¹ími pøíslu¹nými

Více

U¾ivatelská pøíruèka pro stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-503

U¾ivatelská pøíruèka pro stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-503 U¾ivatelská pøíruèka pro stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-503 9203667 1. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HS-95W je ve shodì se základními po¾adavky

Více

Stereofonní headset Nokia HS-16 9202253/1

Stereofonní headset Nokia HS-16 9202253/1 Stereofonní headset Nokia HS-16 6 1 2 5 4 3 7 8 9202253/1 2007 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Reprodukce, pøenos, distribuce nebo ukládání obsahu tohoto dokumentu nebo libovolné jeho èásti v jakékoli

Více

Stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-905 s aktivním potlaèováním ruchu U¾ivatelská pøíruèka

Stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-905 s aktivním potlaèováním ruchu U¾ivatelská pøíruèka Stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-905 s aktivním potlaèováním ruchu U¾ivatelská pøíruèka 9216262 1. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ Spoleènost NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e se výrobek BH-905

Více

Nokia J (BH-806) 2.0. vydání

Nokia J (BH-806) 2.0. vydání Nokia J (BH-806) 2.0. vydání 2 Úvod Informace o headsetu S headsetem Nokia J můžete telefonovat bez pomoci rukou, a to i v případě, že používáte dva mobilní přístroje současně. Poznámka: Kovové součásti

Více

Nokia 101 - Uživatelská příručka

Nokia 101 - Uživatelská příručka Nokia 0 - Uživatelská příručka.. vydánícs Tlačítka a části telefonu 8 3 7 4 6 5 Sluchátko Displej 3 Tlačítko Konec/vypínač 4 Klávesnice 5 Mikrofon 6 Navigační tlačítko 7 Tlačítko Volat 8 Výběrová tlačítka

Více

Nokia 100 - Uživatelská příručka

Nokia 100 - Uživatelská příručka Nokia 00 - Uživatelská příručka.0. vydánícs Tlačítka a části telefonu 8 3 7 4 6 5 Sluchátko Displej 3 Tlačítko Konec/vypínač 4 Klávesnice 5 Mikrofon 6 Navigační tlačítko 7 Tlačítko Volat 8 Výběrová tlačítka

Více

MF823 LTE USB Modem Rychlý průvodce

MF823 LTE USB Modem Rychlý průvodce ZTE CORPORATION NO. 55, Hi-tech Road South, ShenZhen, P.R.China Postcode: 518057 Tel: +86-755-26779999 URL: http://www.zte.com.cn E-mail: mobile@zte.com.cn MF823 LTE USB Modem Rychlý průvodce PRÁVNÍ INFORMACE

Více

Nokia Bluetooth Headset BH-207 9253616/2

Nokia Bluetooth Headset BH-207 9253616/2 Nokia Bluetooth Headset BH-207 1 4 3 5 6 7 8 9253616/2 PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HS-86W je ve shodì se základními po¾adavky a dal¹ími pøíslu¹nými ustanoveními

Více

Nokia Bluetooth Headset BH-112U - Uživatelská příručka

Nokia Bluetooth Headset BH-112U - Uživatelská příručka Nokia Bluetooth Headset BH-112U - Uživatelská příručka 1.4. vydání 2 Úvod Informace o headsetu S headsetem Nokia Bluetooth BH-112U můžete telefonovat bez pomoci rukou, a to i v případě, že používáte dva

Více

Návod k Vašemu mobilnímu telefonu. www.prodejnamobilu.cz

Návod k Vašemu mobilnímu telefonu. www.prodejnamobilu.cz Návod k Vašemu mobilnímu telefonu www.prodejnamobilu.cz Uživatelská příručka Nokia 105 1.0. vydání CS Psst... Tato příručka není všechno... Informace o podmínkách používání služeb Nokia a zásadách ochrany

Více

Děkujeme Vám za zakoupení HSPA USB modemu Huawei E1750. Pomocí něj se můžete připojit k vysokorychlostnímu internetu.

Děkujeme Vám za zakoupení HSPA USB modemu Huawei E1750. Pomocí něj se můžete připojit k vysokorychlostnímu internetu. Děkujeme Vám za zakoupení HSPA USB modemu Huawei E1750. Pomocí něj se můžete připojit k vysokorychlostnímu internetu. Poznámka: Tento manuál popisuje vzhled USB modemu a postup přípravy modemu, instalace

Více

Stereoheadset Nokia Essence Bluetooth (BH-610)

Stereoheadset Nokia Essence Bluetooth (BH-610) Stereoheadset Nokia Essence Bluetooth (BH-610) 1.0. vydání 2 Úvod Informace o headsetu Stereoheadset Nokia Essence Bluetooth BH-610 slouží k vyřizování hovorů bez pomoci rukou a poslechu hudby na cestách.

Více

Nokia Bluetooth Headset BH-110 - Uživatelská příručka

Nokia Bluetooth Headset BH-110 - Uživatelská příručka Nokia Bluetooth Headset BH-110 - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Úvod Informace o headsetu S headsetem Nokia Bluetooth Headset BH-110 můžete telefonovat bez pomoci rukou, a to i v případě, že používáte

Více

Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 - Uživatelská příručka

Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 - Uživatelská příručka Nokia Mobile Holder CR-123 & Easy Mount HH-22 - Uživatelská příručka 1.1. vydání 2 Držák do auta Držák Nokia CR-123 a jednoduchý držák HH-22 zajišťují snadný přístup k telefonu za všech okolností. Připevněte

Více

U¾ivatelská pøíruèka pro Bezdrátový headset se sponou (HS-21W) 9236278 1. vydání

U¾ivatelská pøíruèka pro Bezdrátový headset se sponou (HS-21W) 9236278 1. vydání U¾ivatelská pøíruèka pro Bezdrátový headset se sponou (HS-21W) 9236278 1. vydání PROHLÁ ENÍ O SHODÌ My, spoleènost NOKIA CORPORATION, v rámci své jediné odpovìdnosti prohla¹ujeme, ¾e se produkt HS-21W

Více

Bluetooth headset Nokia BH Uživatelská příručka

Bluetooth headset Nokia BH Uživatelská příručka Bluetooth headset Nokia BH-218 - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Informace o headsetu S monoheadsetem Nokia Bluetooth BH-218 můžete hovory obsluhovat snadněji než dříve. Chcete-li přijmout hovor, vezměte

Více

Nokia Luna - Uživatelská příručka

Nokia Luna - Uživatelská příručka Nokia Luna - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Úvod Informace o headsetu S headsetem Nokia Luna Bluetooth Headset můžete telefonovat bez pomoci rukou, a to i v případě, že používáte dva telefony současně.

Více

Xiaomi Yi bezdrátová spoušť. uživatelská příručka

Xiaomi Yi bezdrátová spoušť. uživatelská příručka Xiaomi Yi bezdrátová spoušť uživatelská příručka 2015 Bezpečnostní pokyny a informace Baterie Knoflíková baterie je uložena pod šroubovacími dvířky na spodní straně spouště. Výdrž baterie záleží na míře

Více

Rychlá uživatelská příručka CJB1B30ALASA

Rychlá uživatelská příručka CJB1B30ALASA Rychlá uživatelská příručka CJB1B30ALASA www.sar-tick.com Tento produkt splňuje platné národní limity hodnoty SAR 2,0 W/kg. Konkrétní maximální hodnoty SAR najdete v odpovídající části této uživatelské

Více

Bezdrátový nabíjecí reproduktor JBL PowerUp pro telefony Nokia, MD-100W

Bezdrátový nabíjecí reproduktor JBL PowerUp pro telefony Nokia, MD-100W Bezdrátový nabíjecí reproduktor JBL PowerUp pro telefony Nokia, MD-100W 1.2. vydání 2 Obsah Reproduktor 3 Co je Qi 3 Spojení Bluetooth 4 Tlačítka a části 5 Zapínání reproduktoru 6 Párování zařízení 6 Párování

Více

Externí harddisk Řada SPE3000 CZ Uživatelská příručka Philips SPE3000 series UM CZ.ind :54:56

Externí harddisk Řada SPE3000 CZ Uživatelská příručka Philips SPE3000 series UM CZ.ind :54:56 Externí harddisk Řada SPE3000 CZ Uživatelská příručka Obsah CZ 4 Obsah balení 4 Připojení 5 Odpojení 5 Instalace pro Mac, Windows 98 a Windows ME 6 Důležité informace 7 Potřebujete pomoc? 8 Soulad s FCC

Více

Sada do auta Nokia CK-200 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka

Sada do auta Nokia CK-200 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka Sada do auta Nokia CK-200 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka 9220821 1. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ Spoleènost NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek CK-200 je ve shodì se základními po¾adavky

Více

Vaše uživatelský manuál NOKIA 1616 http://cs.yourpdfguides.com/dref/2449511

Vaše uživatelský manuál NOKIA 1616 http://cs.yourpdfguides.com/dref/2449511 Můžete si přečíst doporučení v uživatelské příručce, technickém průvodci, nebo průvodci instalací pro. Zjistíte si odpovědi na všechny vaše otázky, týkající se v uživatelské příručce (informace, specifikace,

Více

Bluetooth headset Nokia BH-109

Bluetooth headset Nokia BH-109 Bluetooth headset Nokia BH-109 1.0. vydání 2 Úvod Informace o headsetu S headsetem Nokia Bluetooth Headset BH-109 můžete telefonovat bez pomoci rukou, a to i v případě, že používáte dva mobilní přístroje

Více

Uživatelská příručka Nokia 108 Dual SIM RM-944

Uživatelská příručka Nokia 108 Dual SIM RM-944 Uživatelská příručka Nokia 108 Dual SIM RM-944 1.1. vydání CS Uživatelská příručka Nokia 108 Dual SIM Obsah Bezpečnost 3 Začínáme 4 Tlačítka a části 4 Instalace karty SIM a baterie 4 Vložení paměťové karty

Více

Xiaomi bezdrátová selfie tyč tripod uživatelská příručka

Xiaomi bezdrátová selfie tyč tripod uživatelská příručka Xiaomi bezdrátová selfie tyč tripod uživatelská příručka Ó2018 PRG Trading Group s.r.o. Poděkování Děkujeme Vám za nákup selfie tyče tripod. Věříme, že Vám bude selfie tyč dlouho a poctivě sloužit. Proto

Více

U¾ivatelská pøíruèka Sada do auta CK-10. 9233639 1. vydání

U¾ivatelská pøíruèka Sada do auta CK-10. 9233639 1. vydání U¾ivatelská pøíruèka Sada do auta CK-10 9233639 1. vydání PROHLÁ ENÍ O SHODÌ My, spoleènost NOKIA CORPORATION, v rámci své jediné odpovìdnosti prohla¹ujeme, ¾e se produkt HF-7 shoduje s ustanoveními následující

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 5 6. Tlačítka... 5 7. APP zásuvky... 6 8. Nastavení systému... 6 9. Instalace,

Více

Zaèínáme. Nokia N81-3 1. vydání CS

Zaèínáme. Nokia N81-3 1. vydání CS Zaèínáme Nokia N81-3 1. vydání CS Tlaèítka a èásti (zepøedu) Èíslo modelu: Nokia N81-3. Dále jen Nokia N81. 1 Tlaèítka her a 2 Slot pamì»ové karty 3 Výbìrová tlaèítka 4 Tlaèítka médií: Tlaèítko Dal¹í Tlaèítko

Více

Krok č. 1. SAGEM F@st 840. ADSL USB modem. Jednoduchý instalační návod

Krok č. 1. SAGEM F@st 840. ADSL USB modem. Jednoduchý instalační návod Krok č. 1 SAGEM F@st 840 ADSL USB modem Jednoduchý instalační návod Krok č. 1 Předtím, než začnete: Ujistěte se, že dodávka samoinstalačního balíčku Vašeho ADSL USB modemu SAGEM F@st 840 obsahuje tyto

Více

EDGE router ER75i. Obsah balení: router zdroj anténa UTP kabel křížený Instalační CD s návodem a ovladači

EDGE router ER75i. Obsah balení: router zdroj anténa UTP kabel křížený Instalační CD s návodem a ovladači Obsah balení: router zdroj anténa UTP kabel křížený Instalační CD s návodem a ovladači Bezpečnostní pokyny Dodržujte prosím následující pokyny: Komunikační router se musí používat v souladu s veškerými

Více

Bezpečnostní informace

Bezpečnostní informace Čeština Obrázky a obsah v této příručce se mohou od konkrétního produktu lišit. Chcete-li získat další informace, můžete otevřít celou uživatelskou příručku. Navštivte web www.samsung.com a vyhledejte

Více

Přenosný bezdrátový reproduktor JBL PlayUp pro telefony Nokia, MD-51W

Přenosný bezdrátový reproduktor JBL PlayUp pro telefony Nokia, MD-51W Přenosný bezdrátový reproduktor JBL PlayUp pro telefony Nokia, MD-51W 1.2. vydání 2 Obsah Reproduktor 3 Spojení Bluetooth 3 Začínáme 4 Tlačítka a části 4 Nabíjení baterie 4 Zapínání reproduktoru 5 Párování

Více

PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.:

PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.: PDX015 USB Phono Zesilovač Ref. č.:172.775 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 2 CZ Blahopřejeme k nákupu tohoto produktu Power Dynamics. Před použitím produktu si důkladně přečtěte tuto příručku, abyste mohli plně

Více

Uživatelská příručka. Mini mobilní telefon

Uživatelská příručka. Mini mobilní telefon Uživatelská příručka Mini mobilní telefon Než začnete používat tento telefon, přečtěte si nejdříve tento návod. Vyhrazujeme si právo upgradovat software nebo telefon bez předchozího upozornění. Ikony v

Více

Párování a pøipojení adaptéru

Párování a pøipojení adaptéru Bezdrátový zvukový adaptér Nokia AD-47W Adaptér AD-47W vám umo¾òuje pøipojit kompatibilní headset podporující bezdrátovou technologii Bluetooth k poèítaèi (nebo jinému kompatibilnímu pøístroji). Takto

Více

Easy, Reliable & Secure. Bezdrátový router N150 (N150R)

Easy, Reliable & Secure. Bezdrátový router N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Bezdrátový router N150 (N150R) Ochranné známky Značky a názvy výrobků jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky příslušných vlastníků. Informace mohou být změněny bez

Více

Xiaomi MiPad 2 W10. uživatelská příručka

Xiaomi MiPad 2 W10. uživatelská příručka Xiaomi MiPad 2 W10 uživatelská příručka 2016 Bezpečnostní pokyny a informace Baterie Baterie v tabletu MiPad2 není uživatelsky vyměnitelná. Pokud si přejete baterii vyměnit, kontaktujte servis Xiaomi-Store.cz

Více

Bezdrátový mikro adaptér USB N150 WNA1000M-Návod k instalaci

Bezdrátový mikro adaptér USB N150 WNA1000M-Návod k instalaci Bezdrátový mikro adaptér USB N150 WNA1000M-Návod k instalaci Tato příručka popisuje expresní instalaci pomocí průvodce NETGEAR Smart Wizard a instalaci samostatného ovladače pro systém Windows. Poznámka:

Více

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava myphone 3300 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Svítilna Lze zapnout/vypnout dlouhým stiskem tlačítka svítilny (11). 4a Navigační tlačítko

Více

ONE TOUCH Y850. Stručná příručka CJB18R0ALASA

ONE TOUCH Y850. Stručná příručka CJB18R0ALASA ONE TOUCH Y850 Stručná příručka CJB18R0ALASA Tento produkt splňuje platné národní limity hodnoty SAR 2,0 W/kg. Konkrétní maximální hodnoty SAR najdete v odpovídající části této uživatelské příručky. www.sar-tick.com

Více

Uživatelská příručka Nokia 108

Uživatelská příručka Nokia 108 Uživatelská příručka Nokia 108 1.3. vydání CS Uživatelská příručka Nokia 108 Obsah Pro vaši bezpečnost 3 Začínáme 4 Tlačítka a části 4 Instalace karty SIM a baterie 4 Vložení paměťové karty 6 Nabíjení

Více

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA V Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vzhled... 1 1.2 Nabíjení tabletu a klávesnice... 3 1.3 Vložení karet microsd a SIM... 4 1.4 Připojení k přístupovému

Více

Motorola Phone Tools. Začínáme

Motorola Phone Tools. Začínáme Motorola Phone Tools Začínáme Obsah Minimální požadavky... 2 Před instalací aplikace Motorola Phone Tools... 3 Instalace aplikace Motorola Phone Tools... 4 Instalace a konfigurace mobilního zařízení...

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Mac OS X NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Podporovaná zařízení 04 Požadavky na HW a SW 05 Instalace SW a nastavení přístupu 05 Hlavní okno 06 SMS 06 Nastavení 07 Přidání

Více

AC-35V WIRELESS CHARGING PAD UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

AC-35V WIRELESS CHARGING PAD UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA AC-35V WIRELESS CHARGING PAD UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA VERTU BEZDRÁTOVÁ NABÍJECÍ PODLOŽKA AC-35V UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA 1.0 Čeština 1 2 Čeština BEZDRÁTOVÁ NABÍJECÍ PODLOŽKA VERTU Děkujeme, že jste si zakoupili

Více

USB 3G Dongle OBSAH:

USB 3G Dongle OBSAH: USB 3G Dongle OBSAH: Úvod První uvedení do provozu O produktu Specifikace produktu Upozornění Další informace Obsah balení Poznámky Instalace software a ovladačů Poradce při potížích Průvodce selhání připojení

Více

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1

STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 STEREO ZESILOVAČ SPL300 - SPL400 UŽIVATELSKÝ MANUÁL V1.1 ZÁKLADNÍ PŘIPOJENÍ: SPL 400-2 - Blahopřejeme k nákupu tohoto SPL zesilovače. Před použitím výrobku si přečtěte instrukce. CZ Bezpečnostní pokyny

Více

Přehrávač médií NeoTV 350 (NTV350)

Přehrávač médií NeoTV 350 (NTV350) Přehrávač médií NeoTV 350 (NTV350) 2011 NETGEAR, Inc. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována, přenášena, přepisována, ukládána na systémech pro vyhledávání informací

Více

SMW SERIE SUBWOOFER. Návod k použití

SMW SERIE SUBWOOFER. Návod k použití SMW SERIE SUBWOOFER Návod k použití Základní připojení: Připojení pomocí více zesilovačů Kabelové konektory 1 Regulační požadavky: EN 55013 EN 55020 EN 61000-3-2/-3-3 Blahopřejeme k nákupu tohoto subwooferu

Více

Nokia 1616 - Uživatelská příručka

Nokia 1616 - Uživatelská příručka Nokia 1616 - Uživatelská příručka 1. vydání 2 Obsah Obsah Bezpečnost 3 Začínáme 4 Vložení SIM karty a baterie 4 Vyjmutí SIM karty 4 Nabíjení baterie 4 Zapnutí a vypnutí 5 Tento telefon 6 Klávesy a součásti

Více

POP-650. Návod k použití

POP-650. Návod k použití POP-650 Návod k použití VŠEOBECNÉ INFORMACE Účelem tohoto uživatelského manuálu je poskytnout všeobecné informace o pokladním terminálu POP- 650 a ukázat uživatelům jak provádět hardwarovou konfiguraci

Více

Nabíjeèka telefonu Nokia k jízdnímu kolu (sada) 3.0 vydání

Nabíjeèka telefonu Nokia k jízdnímu kolu (sada) 3.0 vydání Nabíjeèka telefonu Nokia k jízdnímu kolu (sada) 2 3 6 1 4 5 8 7 9 10 11 3.0 vydání 12 13 15 14 16 17 18 20 19 21 22 2010 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Úvod Nabíjeèka telefonu Nokia k jízdnímu kolu

Více

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů Obsah Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů 2 3 6 10 12 14 16 Český Další informace naleznete v části

Více

Nokia X1 01 - Uživatelská příručka

Nokia X1 01 - Uživatelská příručka Nokia X1 01 - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Obsah Obsah Bezpečnost 3 Začínáme 4 Přístroj na dvě SIM karty 4 Instalace karty SIM a baterie 4 Vložení a vyjmutí paměťové karty 6 Nabíjení baterie 6 Anténa

Více

Flexible Tastatur Nimble. Flexible keyboard

Flexible Tastatur Nimble. Flexible keyboard Flexible Tastatur Nimble Flexible keyboard 1 Návod k obsluze Mini Bluetooth klávesnice Nimble Děkujeme, že jste si vybrali produkt společnosti Hama. Zastavte se na chvíli a přečtěte si následující kompletní

Více

2007 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries a N81 jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky spoleènosti

2007 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries a N81 jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky spoleènosti Urèování polohy 2007 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries a N81 jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky spoleènosti Nokia Corporation. Ostatní zmiòované

Více

Hlavní znaky : 1. Bezdrátové řízení studiového blesku. 2. Bezdrátové řízení systémového blesku. 3. Bezdrátové ovládání spouště a závěrky fotoaparátu.

Hlavní znaky : 1. Bezdrátové řízení studiového blesku. 2. Bezdrátové řízení systémového blesku. 3. Bezdrátové ovládání spouště a závěrky fotoaparátu. Uživatelský manuál Úvod k výrobku Přístroj Trigmaster je bezdrátové zařízení pracující na frekvenci 2,4 GHz. Trigmaster umožňuje nastavení provozu na 16 nezávislých kanálech. Při použití fotoaparátů Nikon

Více

Nabíjecí zdroj Nokia DT-600. Vydání 1.2

Nabíjecí zdroj Nokia DT-600. Vydání 1.2 Nabíjecí zdroj Nokia DT-600 6 1 2 2 5 4 3 7 Vydání 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Úvod Nabíjecí zdroj Nokia DT-600 slou¾í k souèasnému nabíjení baterií a¾ pìti kompatibilních zaøízení.

Více

Xiaomi Yi Dashboard Camera. uživatelská příručka

Xiaomi Yi Dashboard Camera. uživatelská příručka Xiaomi Yi Dashboard Camera uživatelská příručka 2017 Bezpečnostní pokyny a informace Zařízení Uchovávejte zařízení v suchu. Srážky, vlhkost a všechny typy kapalin mohou obsahovat minerály, které způsobují

Více

Bluetooth headset Nokia Reaction - Uživatelská příručka

Bluetooth headset Nokia Reaction - Uživatelská příručka Bluetooth headset Nokia Reaction - Uživatelská příručka 1.0. vydání 2 Obsah Úvod 3 Informace o headsetu 3 Spojení Bluetooth 3 Začínáme 4 Tlačítka a části 4 Nasazení headsetu 4 Zapnutí a vypnutí headsetu

Více

Nokia Uživatelská příručka

Nokia Uživatelská příručka Nokia 5030 - Uživatelská příručka 9214120 3.1. vydání 2 Obsah Obsah Bezpečnost 3 Začínáme 4 Vložení SIM karty a baterie 4 Vyjmutí SIM karty 4 Nabíjení baterie 4 Zapnutí a vypnutí 5 Váš telefon 5 Klávesy

Více

Návod k použití. twitter.com/archos. https://blog.archos.com/

Návod k použití. twitter.com/archos.  https://blog.archos.com/ Návod k použití Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití

Více

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka

Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka Sada do auta s displejem Nokia CK-600 U¾ivatelská a instalaèní pøíruèka 9211132 2. vydání CS PROHLÁ ENÍ O SHODÌ NOKIA CORPORATION tímto prohla¹uje, ¾e tento výrobek HF-23 je ve shodì se základními po¾adavky

Více

T-Mobile Internet. Manager. pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE

T-Mobile Internet. Manager. pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE T-Mobile Internet Manager pro Windows NÁVOD PRO UŽIVATELE Obsah 03 Úvod 04 Požadavky na hardware a software 04 Připojení zařízení k počítači 05 Uživatelské rozhraní 05 Výběr sítě 06 Připojení k internetu

Více

Příručka pro rychlé uvedení do provozu USB modem Vodafone Mobile Broadband K4607-Z. Navrženo společností Vodafone

Příručka pro rychlé uvedení do provozu USB modem Vodafone Mobile Broadband K4607-Z. Navrženo společností Vodafone Příručka pro rychlé uvedení do provozu USB modem Vodafone Mobile Broadband K4607-Z Navrženo společností Vodafone Vítejte ve světě mobilních komunikací 1 Úvod 2 Nastavení USB modemu 4 Windows 7, Windows

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB.

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB. 2011 Všechna práva vyhrazena Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011 Acer ICONIA TAB Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení: Informace o

Více

Datový a nabíjecí kabel Nokia CA-126

Datový a nabíjecí kabel Nokia CA-126 Datový a nabíjecí kabel Nokia CA-126 ÈESKY Prostøednictvím tohoto kabelu mù¾ete pøená¹et a synchronizovat data mezi kompatibilním PC a pøístrojem Nokia. Kabel mù¾ete rovnì¾ pou¾ít pro souèasné nabíjení

Více

Point of view HDMI Smart TV dongle Mini RF klávesnice

Point of view HDMI Smart TV dongle Mini RF klávesnice Obsah Obsah... 1 Obecné oznámení pro uživatele... 2 Varování... 2 Obsah balení... 2 1. HDMI TV dongle... 3 1.1. Zobrazení produktu... 3 1.2. Instrukce k užívání... 3 1.3. Základní plocha... 3 1.4. Nastavení

Více

Nokia 1661/ Uživatelská příručka

Nokia 1661/ Uživatelská příručka Nokia 1661/1662 - Uživatelská příručka 9213549 2. vydání 2 Obsah Obsah Bezpečnost 3 Začínáme 4 Vložení SIM karty a baterie 4 Vyjmutí SIM karty 4 Nabíjení baterie 4 Zapnutí a vypnutí 5 Váš telefon 5 Klávesy

Více

Nokia 1661/1662 - Uživatelská příručka

Nokia 1661/1662 - Uživatelská příručka Nokia 1661/1662 - Uživatelská příručka 9213549 1. vydání PROHLÁŠENÍ O SHODĚ Společnost NOKIA CORPORATION tímto prohlašuje, že tento výrobek RH-122 je ve shodě se základními požadavky a dalšími příslušnými

Více

Redukce konektorù Nokia (CA-55) Instalaèní pøíruèka. 9238694 1. vydání

Redukce konektorù Nokia (CA-55) Instalaèní pøíruèka. 9238694 1. vydání Redukce konektorù Nokia (CA-55) Instalaèní pøíruèka 9238694 1. vydání Copyright 2005 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Reprodukce, pøenos, distribuce nebo ukládání obsahu tohoto dokumentu nebo libovolné

Více

SL SERIE. Návod k použití

SL SERIE. Návod k použití SL SERIE Návod k použití ZÁKLADNÍ PŘIPOJENÍ: Paralelní zapojení 4Ω Paralelní zapojení 2Ω Kabelové konektory Regulační požadavky: EN 55013 EN 55020 EN 61000-3-2/-3-3 Blahopřejeme k nákupu tohoto reproduktoru

Více