Smlouva. o poskytování služeb v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouva. o poskytování služeb v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany"

Transkript

1 Smlouva o poskytování služeb v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany (uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Střední škola, základní škola a mateřská škola pro zdravotně znevýhodněné, Brno, Kamenomlýnská 2 Kamenomlýnská 2, Brno Zastoupená: Mgr. Dagmar Sýsovou, ředitelkou škol IČ: , DIČ: CZ (dále jen objednavatel) a.... (dále jen poskytovatel) Článek I. Předmět smlouvy a místo plnění Poskytovatel zavede systém do oblasti BOZP a PO a dále se zavazuje poskytovat objednavateli v jeho prostorách služby v tomto rozsahu: A) Oblast PO A1) Provádět pro objednavatele poradenskou a kontrolní činnost v oblasti PO - osobně, elektronickou formou nebo telefonicky na tel. čísle poskytovatele. A2) Vykonávat nebo zajistit vykonávání činností spojených s výkonem osoby odborně způsobilé v oboru požární ochrany, resp. technika požární ochrany, vyplývajících pro objednavatele z 11, odst. 1 resp. odst. 2 zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně, ve znění pozdějších předpisů, které je objednavatel povinen plnit. A2a) Kontrolovat vybavenost objednavatele prostředky požární ochrany a navrhovat opatření na zajištění jejich akceschopnosti v souladu s aktuálními poznatky požární bezpečnosti. A2b) Pravidelně, dle požadavků legislativy, provádět kontroly dodržování předpisů o požární ochraně ve všech objektech objednavatele, navrhovat opatření k odstranění zjištěných závad, závady dle možností přímo odstraňovat nebo vyžadovat jejich odstranění od příslušných vedoucích zaměstnanců objednavatele a vést o nich zápisy v požární knize, které budou obsahovat návrh řešení, termín odstranění a osobu odpovědnou za řešení. Vést požární knihu a provádět do ní veškeré zápisy Vést a provádět periodické kontroly PO dle legislativy A3) Zpracovat a vést komplexní dokumentaci požární ochrany na základě požadavku právních norem i objednavatele, dbát na její aktualizaci a upozorňovat na termíny kontrol. Mimo jiné zajistit vypracování a průběžnou aktualizaci:

2 začlenění do kategorie činností všech jednotlivých objektů návrh směrnice organizace zabezpečení PO požární řád jednotlivých objektů požární poplachové směrnice požární evakuační plán jednotlivých objektů dokumentace zdolávání požáru jednotlivých objektů, kde je tato dokumentace potřeba vést evidenci pokynů a kontrol v organizaci A3a) Provádět některé kontroly v legislativou daných termínech a upozorňuje na termíny kontrol, které neprovádí. Vypracovat soupis, schéma umístění prostředků požární ochrany, upozorňovat na termíny kontrol, jako např.: PHP hydranty požární klapky EPS (kontroly roční, půlroční a měsíční) nouzové osvětlení A4) Zajišťovat součinnost s orgány vykonávajícími státní požární dozor, a to zejména v rámci výkonu státního požárního dozoru svojí osobní přítomností. A5) Udržovat svoji odbornou způsobilost v platnosti dle platných zákonných předpisů s cílem poskytovat kvalitní služky v oboru požární ochrany. A6) Zpracovat dokumentaci požární ochrany vyžadovanou obecně platnými právními předpisy na konkrétní podmínky objednavatele a zpracovanou dokumentaci kontrolovat a udržovat v řádném stavu v souladu s obecně platnými právními předpisy. A7) Poskytovat pomoc při školení zaměstnanců o PO, provádět školení vedoucích zaměstnanců o PO, odbornou přípravu zaměstnanců zařazených do preventivních požárních hlídek a preventistů požární ochrany dle zhotovitelem vypracovaných plánů školení, přičemž vypracuje manuál pro školení nově příchozích pracovníků vedoucími pracovníky vypracuje a aktualizuje tematický plán školení PO provádí školení vedoucích pracovníků v oblasti PO v součinnosti s vedoucími pracovníky provádí školení pracovníků v oblasti PO provádí školení požárních hlídek, pokud jsou určeny provádí školení techniků PO, pokud jsou určeny povede evidenci o provedených školeních a potvrzení o školení jednotlivých osob předávat objednavateli A8) Plnit další úkoly, které je objednavatel povinen zabezpečovat v oblasti požární ochrany odborně způsobilou osobou nebo technikem požární ochrany.

3 A9) Zajistit pro objednavatele vlastními silami kontroly provozuschopnosti požárních uzávěrů otvorů požárně dělících konstrukcí požární izolace (nátěry, obklady) A10) V konečných důsledcích přejímá poskytovatel odpovědnost a povinnost úhrady sankcí objednavateli vyměřených, pokud prokazatelně vyjde najevo, že sankce byla uložena z titulu porušení či nesplnění závazku poskytovatele z této smlouvy. B) Oblast BOZP B1) Provádět pro objednavatele poradenskou a kontrolní činnost v oblasti BOZP - osobně, elektronickou formou, nebo telefonicky na tel. čísle poskytovatele. B2) Vykonávat nebo zajistit vykonávání činností spojených se zajišťováním plnění úkolů v prevenci rizik odborně způsobilou osobou ve smyslu 9, odst. 2 zákona č. 309/2006 Sb., o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, které je objednavatel povinen plnit. B2a) Ve spolupráci s vedoucími zaměstnanci objednavatele organizovat a vyžadovat plnění činností související se zajišťováním bezpečnosti a ochrany zdraví při práci ve smyslu zákona č. 262/2006 Sb., zákoníku práce v platném znění a zákona č. 309/2006 Sb. v platném znění, o zajištění dalších podmínek bezpečnosti a ochrany zdraví při práci. B2b) Pravidelně, dle požadavků legislativy, kontrolovat úroveň bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, navrhovat opatření k odstranění zjištěných závad, závady dle možností přímo odstraňovat nebo vyžadovat jejich odstranění od příslušných vedoucích zaměstnanců objednavatele a vést o nich zápisy, které budou obsahovat návrh řešení, termín odstranění a osobu odpovědnou za řešení. Vést a provádět periodické kontroly BOZP dle legislativy včetně vyhotovení zápisu B3) Zpracovat a vést komplexní dokumentaci bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na základě požadavku právních norem i objednavatele, dbát na její aktualizaci a upozorňovat na termíny kontrol. Mimo jiné zajistit vypracování a průběžnou aktualizaci: Směrnice Organizační struktura činností v oblasti BOZP v organizaci Směrnice Vyhodnocení rizik v organizaci Směrnice Zařazení prací do kategorií Vyhotovení dokladů o seznámení pracovníků s lékařem závodní preventivní péče, periodicitou lékařských prohlídek a seznámením pracovníků s kategorií práce, na kterou jsou zařazeni. Směrnice poskytování OOPP v organizaci B3a) Spolupracovat s orgány vykonávajícími státní dozor nad bezpečností práce, a to zejména v rámci výkonu tohoto státního dozoru svojí osobní přítomností.

4 B4) Udržovat svoji odbornou způsobilost v platnosti dle platných zákonných předpisů s cílem poskytovat kvalitní služky v oboru BOZP. B5) Navrhovat vnitřní předpisy, pokyny a směrnice související s BOZP na pracovištích dle konkrétních podmínek objednavatele, a to na základě úkolů vyplývajících z prevence rizik a dohlížet na jejich uplatňování a dodržování se zřetelem na soustavné zlepšování stavu BOZP. B6) Poskytovat pomoc při školení zaměstnanců o BOZP, provádět školení vedoucích zaměstnanců o BOZP dle zhotovitelem vypracovaných plánů školení, přičemž vypracuje manuál pro školení nově příchozích pracovníků vedoucími pracovníky vypracuje a aktualizuje tematický plán školení BOZP provádí školení vedoucích pracovníků v oblasti BOZP v součinnosti s vedoucími pracovníky provádí školení pracovníků v oblasti BOZP povede evidenci o provedených školeních a potvrzení o školení jednotlivých osob předávat objednavateli povede evidenci rizikových prací a evidenci pokynů a kontrol v BOZP v organizaci bude navrhovat umístění a povede evidenci bezpečnostních značek a identifikačních listů používaných materiálů bude navrhovat a povede evidenci profesních školení zaměstnanců, jmenování odpovědných osob a zákonných revizí. B7) Vést evidenci pracovních úrazů, připravovat pro objednavatele korespondenci odškodňování pracovních úrazů, účastnit se vyšetřování pracovních úrazů a spolupracovat s objednavatelem při odškodňování pracovních úrazů a nemocí z povolání. B8) Provádět úkoly v prevenci rizik odborně způsobilou osobou, a to v součinnosti s příslušnými vedoucími zaměstnanci objednavatele, kteří odpovídají za plnění úkolů zaměstnavatele v péči o bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Vyplyne z kontrol BOZP v jednotlivých objektech a stavu dokumentace. B9) V konečných důsledcích přejímá poskytovatel odpovědnost a povinnost úhrady sankcí objednavateli vyměřených, pokud prokazatelně vyjde najevo, že sankce byla uložena z titulu porušení či nesplnění závazku poskytovatele z této smlouvy. Článek II. Odměna za poskytnuté služby Za poskytovanou službu na úseku prevence se objednavatel zavazuje platit: Cena za kompletní službu za měsíc. Kč bez DPH. Poskytovatel je/není plátcem DPH. K ceně za poskytnuté služby bude připočtena DPH ve výši stanovené platnými právními předpisy. Materiálové náklady na zavedení systému jsou v ceně měsíční platby. Fakturováno bude v pravidelných termínech vždy k poslednímu dni kalendářního měsíce. Doba splatnosti faktury se určuje na 14 dní od vystavení faktury.

5 Článek III. Další ujednání 1. Objednavatel se zavazuje předkládat poskytovateli veškeré listinné materiály, dále pravdivé a úplné informace potřebné pro poskytovanou službu a umožnit mu vstup do objektů objednavatele v dohodnuté době. 2. Poskytovatel označí a dodá pořadače a závěsné desky (cena zahrnuta v měsíční platbě) na dokumentace BOZP, PO, VTZ, profesní školení BOZP, obecné školení BOZP a zdravotní způsobilost. Článek IV. Platnost a účinnost smlouvy Tato smlouva je platná dnem jejího podpisu oběma smluvními stranami a účinná dnem Článek V. Závěrečná ustanovení 1. O neupravených skutečnostech touto smlouvou platí obecná ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. 2. Smlouva se uzavírá na dobu neurčitou. Smluvní vztah lze ukončit dohodou nebo výpovědí kterékoli ze smluvních stran. Výpovědní lhůta činí tři měsíce a počíná běžet prvním dnem měsíce následujícího po doručení písemné výpovědi druhé straně. V případě ukončení smluvního vztahu je poskytovatel povinen učinit vše, co nesnese odklad, aby objednavatel neutrpěl újmu. 3. Poskytovatel se zavazuje zachovat vůči třetím stranám mlčenlivost o všech skutečnostech, které se v souvislosti se zpracováním díla dozví a na které jej objednavatel upozorní. 4. Smluvní strany si smlouvu přečetly, s jejím obsahem souhlasí, což stvrzují vlastními podpisy. 5. Smlouva je vyhotovena ve dvou výtiscích, z nichž každý má platnost originálu. Změna smlouvy je možná pouze písemnou formou, na základě dohody obou smluvních stran. V Brně dne Poskytovatel Objednavatel

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRACOVNĚ LÉKAŘSKÝCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRACOVNĚ LÉKAŘSKÝCH SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRACOVNĚ LÉKAŘSKÝCH SLUŽEB uzavřená ve smyslu a za podmínek daných:. zákonem 372/2011 Sb., o zdravotních službách, v aktuálním znění. zákonem č. 373/2011 Sb., o specifických zdravotních

Více

VZOR Smlouva o poskytování pracovnělékařské služby uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku

VZOR Smlouva o poskytování pracovnělékařské služby uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku VZOR Smlouva o poskytování pracovnělékařské služby uzavřená podle 1746 odst. 2 občanského zákoníku Poskytovatel pracovnělékařských služeb I. Smluvní strany a Zaměstnavatel II. Předmět smlouvy 1. Podle

Více

Smlouva o poskytování závodní preventivní péče

Smlouva o poskytování závodní preventivní péče Smlouva o poskytování závodní preventivní péče uzavřená dle 51 a 491 odst. 1 a odst. 2 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník), ve smyslu ustanovení

Více

Věc: Nabídka služeb v oblasti BOZP a PO

Věc: Nabídka služeb v oblasti BOZP a PO Věc: Nabídka služeb v oblasti BOZP a PO Vážení zákazníci, dovoluji si vám předložit nabídku naší společnosti na zajištění komplexních služeb v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce (PO a BOZP). Naše

Více

(Vzor) Smlouva o provádění závodní preventivní péče

(Vzor) Smlouva o provádění závodní preventivní péče (Vzor) Smlouva o provádění závodní preventivní péče uzavřená podle 51 a 491 odst. 1 a 2 zák. č. 40/1964 Sb., občanský zákoník v platném znění, a ve smyslu 18a, 35a a 40 zák. č. 20/1966 Sb., o péči o zdraví

Více

Upřesnění povinností pro vedoucí zaměstnance v oblasti BOZP a PO a stanovení určené osoby k vedení dokumentace BOZP a PO

Upřesnění povinností pro vedoucí zaměstnance v oblasti BOZP a PO a stanovení určené osoby k vedení dokumentace BOZP a PO Upřesnění povinností pro vedoucí zaměstnance v oblasti BOZP a PO a stanovení určené osoby k vedení dokumentace BOZP a PO Zákon č. 262/2006 Sb., zákoník práce (ZP), zákon č. 309/2006 Sb., kterým se upravují

Více

SMLOUVA o poskytování komplexních služeb BOZP a PO

SMLOUVA o poskytování komplexních služeb BOZP a PO SMLOUVA o poskytování komplexních služeb BOZP a PO Stránka 1 z 8 I. Smluvní strany a) Objednatel: Janáčkova akademie múzických umění v Brně Beethovenova 650/2 662 15 Brno statutární orgán: prof. MgA. Ing.

Více

S M L O U V A o poskytování závodní preventivní péče

S M L O U V A o poskytování závodní preventivní péče strana č. 1 S M L O U V A o poskytování závodní preventivní péče číslo smlouvy:. MUDr. Ivanka Vébrová místem podnikání Žerotínovo nám. 533/6, Brno, 60200 IČ: 021 74 791 IČZ: 72 997 003 Bank. spojení: Fio

Více

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB na zajištění činnosti pověřence pro ochranu osobních údajů

NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB na zajištění činnosti pověřence pro ochranu osobních údajů NÁVRH SMLOUVY O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB na zajištění činnosti pověřence pro ochranu osobních údajů Objednatel: Svazek obcí Podbořansko Sídlo: Náměstí míru 166,439 82 Vroutek IČ: 71175369 DIČ: CZ71175369 Zastoupený:

Více

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany

Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany Česká agentura na podporu obchodu/czechtrade se sídlem: Praha 2, Dittrichova 21, PSČ 128 01 IČ: 00001171, DIČ: CZ00001171 příspěvková organizace

Více

SMLOUVU O ZAJIŠŤOVÁNÍ A VEDENÍ MZDOVÉHO ÚČETNICTVÍ. se sídlem zastoupená. na straně jedné ( dále jen zákazník )

SMLOUVU O ZAJIŠŤOVÁNÍ A VEDENÍ MZDOVÉHO ÚČETNICTVÍ. se sídlem zastoupená. na straně jedné ( dále jen zákazník ) IČ: DIČ: CZ se sídlem zastoupená. na straně jedné ( dále jen zákazník ) a SEVIN s.r.o. IČ: 25137450, DIČ: CZ25137450 firma zapsaná v OR vedeným Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 52789 se sídlem

Více

Smlouva. Příloha č. 2 zadávací dokumentace. Statutární město Ostrava, městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz. úřad městského obvodu

Smlouva. Příloha č. 2 zadávací dokumentace. Statutární město Ostrava, městský obvod Moravská Ostrava a Přívoz. úřad městského obvodu Příloha č. 2 zadávací dokumentace Statutární město Ostrava o poskytování pracovnělékařských služeb uzavřená podle 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a v souladu s

Více

Smlouva o organizování veřejné služby

Smlouva o organizování veřejné služby M Ě S T O H O D O N Í N Masarykovo nám. 1, 695 35 Hodonín Bod číslo: 7. pro jednání: 53. schůze rady města konané dne: 16.5.2017 Obsah zprávy: Smlouva o organizování veřejné služby Důvod projednávání:

Více

NABÍDKA SLUŽEB. Jiří Dvořák. autorizovaný inspektor. specialista bezpečnosti práce. analýza rizik. koordinátor BOZP na staveništi

NABÍDKA SLUŽEB. Jiří Dvořák. autorizovaný inspektor. specialista bezpečnosti práce. analýza rizik. koordinátor BOZP na staveništi NABÍDKA SLUŽEB Jiří Dvořák autorizovaný inspektor specialista bezpečnosti práce analýza rizik koordinátor BOZP na staveništi zajišťování úkolů v prevenci rizik v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od do

Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od do Příloha č. 1 Údaje veřejné zakázky KRYCÍ LIST NABÍDKY Název veřejné zakázky Poskytování služeb šéfredaktora Těšínských listů a mediálního mluvčího pro město Český Těšín na období od 01.01.2019 do 31.12.2021

Více

Zajištění požární ochrany na pracovištích

Zajištění požární ochrany na pracovištích Zajištění požární ochrany na pracovištích Tomáš Neugebauer 2015 Dovolte mi představit se Jmenuji se Tomáš Neugebauer a problematikou požární ochrany (PO) se zabývám více než 23 let. Má práce byla několikrát

Více

Čl. I Úvodní ustanovení. Čl. II Předmět a účel smlouvy

Čl. I Úvodní ustanovení. Čl. II Předmět a účel smlouvy PŘÍKAZNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy: 15/181-0 Česká republika Úřad vlády České republiky se sídlem nábřeží Edvarda Beneše 4, Praha 1 IČ: 00

Více

Smlouva o výkonu odborné praxe

Smlouva o výkonu odborné praxe Smlouva o výkonu odborné praxe Smluvní strany: 1) Název IČ: DIČ: Sídlem: Zastoupen: dále také jako Akreditované zařízení a 2) Jméno a příjmení: Narozen: Bytem: dále také jako Účastník a 3) Název IČ: DIČ:

Více

SMLOUVA O DÍLO servisní smlouva

SMLOUVA O DÍLO servisní smlouva SMLOUVA O DÍLO servisní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená v souladu s 2586 a zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen NOZ ) a ve smyslu příslušných právních předpisů

Více

1.2. Tato smlouva upravuje práva a povinnosti smluvních stran ohledně poskytování služeb Poskytovatelem Objednateli

1.2. Tato smlouva upravuje práva a povinnosti smluvních stran ohledně poskytování služeb Poskytovatelem Objednateli Níže uvedeného data uzavřely Ing. Olga Grigová Interim Manager/Executive Consultant Člen Komory pověřenců pro ochranu osobních údajů Sesídlem: Daškova 3070/2; 14300 Praha 4 IČ: 03806171 e-mail: grand.vip@seznam.cz

Více

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI

Smlouva o dílo č. 8/2018-VI SoD Č. 8/2018-VI - MŠ Větřní č. p. 294 - Obnova sociálních zařízení, rozvodů vody a kanalizace Smlouva o dílo č. 8/2018-VI Uzavřená podle 2586 a následujících,, zákona Č. 89/2012, občanský zákoník 1. Zhotovitel:

Více

SMLOUVA O DÍLO. Účastníci smlouvy:

SMLOUVA O DÍLO. Účastníci smlouvy: SMLOUVA O DÍLO Účastníci smlouvy: Hvězdárna a planetárium Brno, příspěvková organizace se sídlem Kraví hora 2, 616 00 Brno, IČ 00101443, zapsaná v obchod. rejstříku u Kraj. soudu v Brně, oddíl Pr, vložka

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

Smlouva o zajištění společného plnění s provozovatelem FVE

Smlouva o zajištění společného plnění s provozovatelem FVE Smlouva o zajištění společného plnění s provozovatelem FVE uzavřená podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a podle 37p odst. 1 a 2 a 37h odst. 1, písm. c) zákona č. 185/2001 Sb.,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 230/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 216 ze dne 19.04.2017 Schválení Dohody o ukončení Smlouvy o organizaci a výkonu veřejné služby č. 2014/00334/OKÚ-OS ze dne 24.2.2014

Více

SMLOUVA O ÚDRŽBĚ ZELENĚ A SADOVÝCH ÚPRAV uzavřená dle ustanovení 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA O ÚDRŽBĚ ZELENĚ A SADOVÝCH ÚPRAV uzavřená dle ustanovení 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMLOUVA O ÚDRŽBĚ ZELENĚ A SADOVÝCH ÚPRAV uzavřená dle ustanovení 51 zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Objednatel: a Zhotovitel: Společenství vlastníků jednotek domu

Více

Městská část Praha - Kunratice. GM ordinace s.r.o. SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ PRACOVNĚLÉKAŘSKÉ SLUŽBY

Městská část Praha - Kunratice. GM ordinace s.r.o. SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ PRACOVNĚLÉKAŘSKÉ SLUŽBY 18 016 0 00 Městská část Praha - Kunratice a GM ordinace s.r.o. SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ PRACOVNĚLÉKAŘSKÉ SLUŽBY Smlouva o zajišťování pracovnělékařské služby ve smyslu zákona č. 373/2011 Sb., o zdravotních

Více

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Praha 1, Karmelitská 7 V Praze

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Praha 1, Karmelitská 7 V Praze Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 118 12 Praha 1, Karmelitská 7 V Praze 10. 12. 2002 S M Ě RNICE pro provádění a organizaci požární ochrany v objektech a na pracovištích Ministerstva školství,

Více

SMLOUVA NA PROVÁDĚNÍ KONTROLNÍCH, SERVISNÍCH A REVIZNÍCH ČINNOSTÍ

SMLOUVA NA PROVÁDĚNÍ KONTROLNÍCH, SERVISNÍCH A REVIZNÍCH ČINNOSTÍ Smlouva č. C-124-00/17 SMLOUVA NA PROVÁDĚNÍ KONTROLNÍCH, SERVISNÍCH A REVIZNÍCH ČINNOSTÍ Níže uvedené smluvní strany: OBJEDNATEL: Armádní Servisní, příspěvková organizace Zapsaná: v OR vedeném Městským

Více

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI A POŽÁRNÍ OCHRANA - BOZP A PO ZAMĚSTNANCI

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI A POŽÁRNÍ OCHRANA - BOZP A PO ZAMĚSTNANCI BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI A POŽÁRNÍ OCHRANA - BOZP A PO ZAMĚSTNANCI Úvodní kapitola + Informace o kurzu + Informace ke studiu + Použité grafické symboly + Představení autorky kurzu Řízení rizik

Více

Neobvyklá událost - nahlášení kontroly HZS

Neobvyklá událost - nahlášení kontroly HZS 31.10. Neobvyklá událost - nahlášení kontroly HZS http://www.guard7.cz/co-delat-kdyz-dot-dot-dot/neobvykla-udalostnahlaseni-kontroly-hzs Kontrolní činností v rámci HZS se zabývá odbor prevence, který zodpovídá

Více

Příkazní smlouva o zajištění bezpečnosti práce a požární ochrany č../2015 podle ustanovení 2430 a následujících občanského zákoníku ČR v platném znění

Příkazní smlouva o zajištění bezpečnosti práce a požární ochrany č../2015 podle ustanovení 2430 a následujících občanského zákoníku ČR v platném znění Příkazní smlouva o zajištění bezpečnosti práce a požární ochrany č../2015 podle ustanovení 2430 a následujících občanského zákoníku ČR v platném znění Mezi: SPOLEČNOST: JAHLA poradenství, s.r.o. (dále

Více

Smlouva o vedení účetnictví

Smlouva o vedení účetnictví Příloha č. 2 Obec Zbuzany Na Návsi 1, 252 25 Zbuzany Smlouva o vedení účetnictví číslo smlouvy objednatele: /'"Of/./b' (dále jen "Smlouva") uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi smluvními stranami,kterými

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0

M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 M ě s t s k á č á s t P r a h a 2 0 Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel. 271071 680, fax 28192 0093 Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají smluvní strany Městská část Praha 20 se sídlem

Více

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: Článek 1 Smluvní strany Objednatel:

Více

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET

SMLOUVA. na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET SMLOUVA na svěřenou správu krajské datové sítě CamelNET uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů Čl. 1. Smluvní

Více

SMLOUVU O DÍLO ě. 4. ČI. 1 Předmět smlouvy

SMLOUVU O DÍLO ě. 4. ČI. 1 Předmět smlouvy NMNMSML20190150 Město Nové Město na Moravě se sídlem Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené Michalem Šmardou, starostou města ve věcech technických je oprávněn jednat: Ing. Andrea

Více

Organizační směrnice č. 9/2007/SŘ PRO ORGANIZACI ZABEZPEČENÍ POŽÁRNÍ OCHRANY

Organizační směrnice č. 9/2007/SŘ PRO ORGANIZACI ZABEZPEČENÍ POŽÁRNÍ OCHRANY Organizační směrnice č. 9/2007/SŘ PRO ORGANIZACI ZABEZPEČENÍ POŽÁRNÍ OCHRANY Čj.: SŠNM/662/2007 Zpracoval: Oldřich Přibyl, OZO č. osv. MVČR: Š-173/96 Schválila: PaedDr. Olga Talášková, ředitelka školy

Více

SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů

SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Smlouva č.: xx/xxxx * * * VZOR * * * SMLOUVA o poskytování pečovatelské služby podle 40 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Poskytovatel: Pečovatelská služba Trutnov

Více

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ druh předpisu : číslo: vnitřní směrnice 2/BOZP výtisk číslo: 1 Název: PROVÁDĚNÍ ŠKOLENÍ ZAMĚSTNANCŮ O BEZPEČNOSTI A OCHRANĚ ZDRAVÍ PŘI PRÁCI Obsah : 1. Základní ustanovení.

Více

I. SMLUVNÍ STRANY. Slezské náměstí 1/1, Bílovec... tajemníkem Česká spořitelna, a-s,... I... dále jen PŘÍKAZCE

I. SMLUVNÍ STRANY. Slezské náměstí 1/1, Bílovec... tajemníkem Česká spořitelna, a-s,... I... dále jen PŘÍKAZCE Příloha č. 3.1 Výzvy PŘÍKAZNÍ SMLOUVA V OBLASTI BEZPEČNOSTI PRÁCE A NA ÚSEKU POŽÁRNÍ OCHRANY sjednaná dle ustanovení 2430 a následujících z. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ

Více

Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník")

Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník) Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona Č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen "občanský zákoník") Název: se sídlem: zastoupené: IČO: DIČ: Datová schránka:

Více

Smlouva o poskytování služeb - připojení k síti Internet

Smlouva o poskytování služeb - připojení k síti Internet Smlouva o poskytování služeb - připojení k síti Internet uzavřená v souladu s 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník ČI. I Smluvní strany Objednatel: Akademie hotelnictví a cestovního ruchu

Více

Nabídka činností NABÍDKOVÝ LIST. / Obchodní rejstřík Zapsána u Krajského soudu v Ústí n/l., oddíl C, vložka 35195

Nabídka činností NABÍDKOVÝ LIST. /  Obchodní rejstřík Zapsána u Krajského soudu v Ústí n/l., oddíl C, vložka 35195 Nabídka činností V oblasti bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci V oblasti bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci v kolejové dopravě V oblasti požární ochrany V oblasti životního prostředí

Více

Smlouva o poskytování sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením

Smlouva o poskytování sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením Smlouva o poskytování sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením Uzavřená dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito

Více

V Z O R MANDÁTNÍ SMLOUVA O DAŇOVÉM PORADENSTVÍ A ZASTUPOVÁNÍ VE VĚCECH DANÍ. zastoupený. dále jen "klient"

V Z O R MANDÁTNÍ SMLOUVA O DAŇOVÉM PORADENSTVÍ A ZASTUPOVÁNÍ VE VĚCECH DANÍ. zastoupený. dále jen klient V Z O R MANDÁTNÍ SMLOUVA O DAŇOVÉM PORADENSTVÍ A ZASTUPOVÁNÍ VE VĚCECH DANÍ Mandant: IČ: DIČ: zastoupený dále jen "klient" a Mandatář : Vladimír Rajnyš, daňový poradce zapsaný do seznamu Komory daňových

Více

SMLOUVA O DÍLO. čl. 1 Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. čl. 1 Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO čl. 1 Smluvní strany Objednatel: Společenství pro dům č. p. 588, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany Společenství zapsáno v obchodním rejstříku Městským soudem v Praze oddíl S, vložka

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu:

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu: MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1... IČ:.. zapsaný v.. Bankovní spojení:., jehož

Více

Smlouva o poskytování služeb na úseku bezpečnosti práce

Smlouva o poskytování služeb na úseku bezpečnosti práce Smlouva o poskytování služeb na úseku bezpečnosti práce uzavřená mezi smluvními stranami: Zhotovitel: RODOS 94 spol s r.o. se sídlem: Vejprnická 53, 318 02 Plzeň zapsána v obchodním rejstříku, vedeném

Více

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO

RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO RÁMCOVÁ SMLOUVA O DÍLO V souladu s ustanovením 2586 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen Občanský zákoník ), níže uvedené smluvní strany uzavřely tuto smlouvu o dílo

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb smluvní strany MČ Praha Kunratice K Libuši 7/10 148 23 Praha 4 Kunratice IČ 00231134 DIČ CZ00231134 Zastoupené

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen NOZ )

PŘÍKAZNÍ SMLOUVA (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen NOZ ) PŘÍKAZNÍ SMLOUVA (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku (dále jen NOZ ) Obec Loděnice sídlo: Husovo náměstí č.p. 4, 267 12 Loděnice u Berouna jednající:

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRACOVNĚLÉKAŘSKÝCH SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRACOVNĚLÉKAŘSKÝCH SLUŽEB SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PRACOVNĚLÉKAŘSKÝCH SLUŽEB ÚZSVM č. xxx/2018 uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku dle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších

Více

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI

SMLOUVA O SPOLUPRÁCI SMLOUVA O SPOLUPRÁCI k zajištění činnosti rozkladové komise ČSÚ evid. č. ČSÚ051-2016-S Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely smluvní strany: Česká republika - Český statistický úřad IČO 000 25 593

Více

Smlouva o poskytování Odlehčovací služby Ledax o.p.s.

Smlouva o poskytování Odlehčovací služby Ledax o.p.s. Evidenční číslo smlouvy: Smlouva o poskytování Odlehčovací služby Ledax o.p.s. uzavřená mezi Ledax o.p.s. IČ: 280 68 955 se sídlem Riegrova 51, 370 01 České Budějovice jejímž jménem jedná [Doplnit] (dále

Více

Smlouva o poskytování překladatelských služeb

Smlouva o poskytování překladatelských služeb Smlouva o poskytování překladatelských služeb Tato smlouva o poskytování služeb se uzavírá níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi těmito smluvními stranami: Česká republika - Státní ústav pro kontrolu

Více

Odměna ţákům z produktivní činnosti a vyúčtování zakázek. Organizační opatření

Odměna ţákům z produktivní činnosti a vyúčtování zakázek. Organizační opatření STRANA: 1 z 9 Organizační opatření 1. nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu. 2. Přílohy: Č. 1 Zúčtovací list mezd měsíční hlášení učitele OV o produktivní práci. Č. 2 Kalkulace zakázky. Č. 3 Výše finančního

Více

S M L O U V U O V Ý P Ů J Č C E

S M L O U V U O V Ý P Ů J Č C E Nemocnice Jihlava, příspěvková organizace se sídlem: Vrchlického 59, Jihlava, 586 33 lčo: 00090638 bankovní spojení: KB a.s. Jihlava, číslo účtu: 18736681/0100 zastoupená: MUDr. Lukášem Velevem, MHA, ředitelem

Více

Servisní smlouva. mluvní strany. uzavřená ve smyslu ustanovení obchodního zákoníku 513/91 Sb. v platném znění. Číslo smlouvy: 7/127/2011.

Servisní smlouva. mluvní strany. uzavřená ve smyslu ustanovení obchodního zákoníku 513/91 Sb. v platném znění. Číslo smlouvy: 7/127/2011. Servisní smlouva uzavřená ve smyslu ustanovení obchodního zákoníku 513/91 Sb. v platném znění Číslo smlouvy: 7/127/2011 mluvní strany Objednatel: Město Broumov Masarykova 239 550 14 Broumov IČ: 00272523

Více

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI A POŽÁRNÍ OCHRANA - VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCI

BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI A POŽÁRNÍ OCHRANA - VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCI BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI A POŽÁRNÍ OCHRANA - VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCI Úvodní kapitola + Informace o kurzu + Informace ke studiu + Použité grafické symboly + Představení autorky kurzu v BOZP Řízení

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŢEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŢEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ ÚKLIDOVÝCH SLUŢEB uzavřená v souladu se zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění 1. SMLUVNÍ STRANY Pan/í se sídlem (dále jen objednatel ) A Lukáš Divíšek PERFEKTNÍ ÚKLID

Více

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX

Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smlouva o poskytnutí účelové podpory na řešení programového projektu č. TD02XXXX Smluvní strany: Česká republika Technologická agentura České republiky se sídlem Evropská 2589/33b, 160 00 Praha 6 IČ: 72050365

Více

SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI

SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI SMLOUVA PŘÍKAZNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI Prague Property Management, a.s. se sídlem Werichova 1145, PSČ 150 00 IČO: 27 21 21 49 Zastoupená: tel: +420 602 309 988 email: Flatservice@ppmas.cz a jméno:...

Více

Kupní Smlouva o zajištění služeb

Kupní Smlouva o zajištění služeb Kupní Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Dodavatel: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo

Více

Smlouva o zajištění obsluhy MaR

Smlouva o zajištění obsluhy MaR Smlouva o zajištění obsluhy MaR uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, níže uvedeného dne, měsíce a roku, mezi: poskytovatel rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy VÍTKOVICE

Více

Smlouva o poskytování služby sociální péče číslo

Smlouva o poskytování služby sociální péče číslo SeniorCentrum Skuteč Smetanova 946, 539 73 Skuteč www.scskutec.cz Smlouva o poskytování služby sociální péče číslo uzavřená v souladu se Zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, zejména podle 48

Více

ÚSPORA CZ, s.r.o. Smlouva o vedení účetní evidence a zpracování mezd. I. Předmět smlouvy. 1. Ekonomické a účetní poradenství spočívající zejména v:

ÚSPORA CZ, s.r.o. Smlouva o vedení účetní evidence a zpracování mezd. I. Předmět smlouvy. 1. Ekonomické a účetní poradenství spočívající zejména v: Smlouva o vedení účetní evidence a zpracování mezd Název společnosti: Sídlo: IČ: DIČ: Zapsaná: Zastoupená: (dále jen objednatel ) a ÚSPORA CZ, s.r.o. Ondřejovská 769, 251 64 Mnichovice IČ: 25432133 DIČ:

Více

Smlouva o poskytnutí sociální služby v chráněném bydlení

Smlouva o poskytnutí sociální služby v chráněném bydlení Smlouva o poskytnutí sociální služby v chráněném bydlení Dne.. u z a v ř e l i 1. Pan/í.., narozen/a, bydliště v textu této smlouvy dále jen Osoba Zastoupena/ý a 2. Bellevue, poskytovatel sociálních služeb

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát P R O T O K O L

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát P R O T O K O L Česká školní inspekce Pardubický inspektorát P R O T O K O L Č. j. ČŠIE-823/10 E o státní a kontrole podle ustanovení 174 odst. 2 písm. d) a e) zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním,

Více

Smlouva o dílo č.1301-0075-a4 PODMÍNKY OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ, BOZP, POŽÁRNÍ OCHRANY A RIZIK

Smlouva o dílo č.1301-0075-a4 PODMÍNKY OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ, BOZP, POŽÁRNÍ OCHRANY A RIZIK Příloha č. 2 PODMÍNKY OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ, BOZP, POŽÁRNÍ OCHRANY A RIZIK Skupina Dalkia v České republice, tvořena společnostmi Dalkia Česká republika, a.s., AmpluServis, a.s., Dalkia Kolín, a.s.,

Více

Smlouva. o výkonu koordinátora BOZP stavebníka nad prováděním stavby

Smlouva. o výkonu koordinátora BOZP stavebníka nad prováděním stavby 24 I l&v* I O^S Smlouva o výkonu koordinátora BOZP stavebníka nad prováděním stavby 1. Smluvní strany 1.1. Objednatel Objednatel: adresa: zastoupené: IČ: DIČ: bankovní spojení: č. účtu: (dále jen Objednatel)

Více

SMLOUVU O ZAJIŠTĚNÍ SBĚRU DAT PRO ÚČELY DRŽITELE ROZHODNUTÍ O REGISTRACI DLE 39D ODST. 7 ZÁKONA Č. 48/1997 SB.

SMLOUVU O ZAJIŠTĚNÍ SBĚRU DAT PRO ÚČELY DRŽITELE ROZHODNUTÍ O REGISTRACI DLE 39D ODST. 7 ZÁKONA Č. 48/1997 SB. Národní referenční centrum, zájmové sdružení právnických osob ve smyslu 20f a násl. občanského zákoníku IČ: 86596519 se sídlem Praha 3, Vinohradská 112 registrované Magistrátem hlavního města Prahy pod

Více

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Mgr. Pavlem Jandou, starostou města

Článek 1 Smluvní strany. Mírové náměstí 35, Louny Mgr. Pavlem Jandou, starostou města Příloha č. 3 PŘÍKAZNÍ SMLOUVA č. MULNCJ.. ev. č. o výkonu autorského dozoru uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Příkazce Sídlo: Zastoupený:

Více

Praxe/stáže v Nemocnici Tábor, a.s.

Praxe/stáže v Nemocnici Tábor, a.s. Vypracoval Kontroloval Schválil Praxe/stáže v Nemocnici Tábor, a.s. Lucie Bělská, DiS., personální oddělení Verze: 01 Iva Glatzová, vedoucí personálního oddělení NT_SM_132 Datum vydání: 1.9.2015 Účinnost

Více

S M L O U V U O P O S K Y T O V Á N Í P R A C O V N Ě L É K A Ř S K Ý C H S L U Ž E B

S M L O U V U O P O S K Y T O V Á N Í P R A C O V N Ě L É K A Ř S K Ý C H S L U Ž E B S M L O U V A O P O S K Y T O V Á N Í P R A C O V N Ě L É K A Ř S K Ý C H S L U Ž E B Smluvní strany: Název zaměstnavatele: IČ: se sídlem: Bank. spojení: -------------------, č.ú. ---------------/----

Více

SMLOUVA MANDÁTNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI

SMLOUVA MANDÁTNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI SMLOUVA MANDÁTNÍ O ZAJIŠTĚNÍ SPRÁVY NEMOVITOSTI Prague Property Management, a.s. se sídlem Werichova 1145, PSČ 150 00 IČO: 27 21 21 49 Zastoupená: Ing. Martinem Šimečkem a jméno:... r.č.: číslo pasu/op:...

Více

uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany

uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO Přetavba Ordinace praktického lékaře na malometrážní byt uzavřená podle & 536 a násl. obchodního zákoníku Článek I Smluvní strany 1. Objednatel: Obecní úřad Sibřina Se sídlem: Říčanská 15,

Více

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany:

SMLOUVA O DÍLO. Smluvní strany: SMLOUVA O DÍLO Smluvní strany: 1.1 Objednatel: Ústřední vojenská nemocnice Praha, příspěvková organizace Adresa (sídlo): U Vojenské nemocnice 1200, 16902 Praha 6 - Střešovice Statutární zástupce: plk.

Více

Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník )

Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Smlouva č. 15/260-0 Smlouva o poskytování poradenských služeb uzavřená na základě 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) Česká republika Úřad vlády České republiky

Více

Návrh RÁMCOVÁ SMLOUVA č. X/2014 na deratizaci, dezinfekci a dezinsekci

Návrh RÁMCOVÁ SMLOUVA č. X/2014 na deratizaci, dezinfekci a dezinsekci Návrh RÁMCOVÁ SMLOUVA č. X/2014 na deratizaci, dezinfekci a dezinsekci uzavřená na základě 89 a následujících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdější právní úpravy (dále jen zákon

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY. uzavřená mezi

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY. uzavřená mezi Evidenční číslo smlouvy: SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY uzavřená mezi Ledax o.p.s. IČ: 280 68 955 se sídlem Riegrova 51, České Budějovice PSČ 370 01 jejímž jménem jedná [Doplnit] (dále jen Poskytovatel

Více

Smlouva o partnerské spolupráci

Smlouva o partnerské spolupráci Smlouva o partnerské spolupráci Smluvní strany: 1. WideNet s.r.o. se sídlem: Palác Lucerna, Štěpánská 61, 116 02 Praha 1 IČ: 26767244 jednající jednatelem Vladimírem Vavrochem obchodní společnost WideNet

Více

PŘÍKAZNÍ SMLOUVU č. XXX

PŘÍKAZNÍ SMLOUVU č. XXX NÁZEV: SEASPOL Group s.r.o. ( DÁLE JEN PŘÍKAZNÍK ) ADRESA: Lindauerova 19, 301 00 Plzeň IČ: 45359024 DIČ: CZ 45359024 REGISTRACE: VEDENÁ U REJSTŘÍKOVÉHO SOUDU V PLZNI V ODDÍLE C, VLOŽKA 2016, NÁZEV: (

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB Evidenční číslo přidělené z Centrální evidence smluv: 170343 Česká republika Ministerstvo životního prostředí JUDr. Hana Cejnková SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB TATO SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB (dále jen

Více

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice

dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice SMLOUVA O DÍLO dle 536 a následujících Obchodního zákoníku č. 513/91 Sb., v platném znění 1. Objednatel: Město Hořice Sídlo: Náměstí Jiřího z Poděbrad 342, 508 19 Hořice Zastoupený: Ivanem Doležalem, starostou

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 71 ze dne 12.02.2014

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 71 ze dne 12.02.2014 č.j.: 82/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 71 ze dne 12.02.2014 "MŠ V Zahrádkách - výstavba nového objektu" - výkon technického dozoru investora Rada městské části I. s c

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O Smlouva č. Stránka 1 S M L O U V A O D Í L O uzavřená dle 2586 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany 1. Objednatel Česká republika Sídlo: Pražská 52b, 370 04 České Budějovice Zastoupení:

Více

SMLOUVA O DÍLO. Předmětem plnění je zajištění komplexního výkonu technického dozoru objednatele a koordinátora BOZP při realizaci akce

SMLOUVA O DÍLO. Předmětem plnění je zajištění komplexního výkonu technického dozoru objednatele a koordinátora BOZP při realizaci akce SMLOUVA O DÍLO Dnešního dne, měsíce a roku Společenství pro dům čp. 596, ulice Malkovského, Praha 18 - Letňany se sídlem : Praha 18, Letňany, Malkovského 596, PSČ 19900 zastoupený : Jiřím Šteglem, předsedou

Více

Smlouva o poradenských službách

Smlouva o poradenských službách Smlouva o poradenských službách Název: Obec Podolí Zastoupený: Ing. Vítězslavem Eliášem, starostou obce Sídlo: Podolí č.p.1, 664 03 Podolí Právní forma: veřejná správa IČ: 00282332 DIČ: CZ00282332 Bankovní

Více

Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací

Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: 1. Smluvní strany

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O č. : T - 1 5 3 / 0 0 / 1 2 uzavřená podle ust. 536 a násl. obchodního zákoníku mezi smluvními stranami OBJEDNATEL: ARMÁDNÍ SERVISNÍ, příspěvková organizace Jejímž jménem jedná:

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Metodika postupu pronájmu primárních a sekundárních kolektorů ve vlastnictví statutárního města Brna

Metodika postupu pronájmu primárních a sekundárních kolektorů ve vlastnictví statutárního města Brna Metodika postupu pronájmu primárních a sekundárních kolektorů ve vlastnictví statutárního města Brna Odbor investiční MMB (dále jen OI MMB) připraví k odsouhlasení Radě města Brna (dále jen RMB) záměr

Více

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče osobní asistence

Smlouva o poskytnutí služby sociální péče osobní asistence Smlouva o poskytnutí služby sociální péče osobní asistence Níže uvedeného dne, měsíce a roku u z a v ř e l i 1) Pan(paní)..., nar...., bydliště..., v textu této smlouvy dále jen "Klient" a 2) Charita Hlučín,

Více

Státní ústav pro kontrolu léčiv tel.: Šrobárova 48, Praha 10 fax: web:

Státní ústav pro kontrolu léčiv tel.: Šrobárova 48, Praha 10 fax: web: SMLOUVA o kontrolní činnosti Certifikace procesů ústavu dle normy ISO 9001:2000 uzavřená podle 591 a násl. zákona 531/1991 obchodní zákon, ve znění pozdějších změn Tato smlouva kontrolní činnosti Certifikace

Více

ZAJIŠTĚNÍ PO a BOZP V OBJEKTU CLASSIC 7

ZAJIŠTĚNÍ PO a BOZP V OBJEKTU CLASSIC 7 ZAJIŠTĚNÍ PO a BOZP V OBJEKTU CLASSIC 7 Datum platnosti: Schválil: Datum: Únor 2012 Zpracoval: Ing. Jan Stehlík - PREVENT s.r.o. Určeno pouze pro interní potřebu. Text dokumentu je výhradním duševním vlastnictvím

Více

SMLOUVU O DÍLO č

SMLOUVU O DÍLO č NMNMSML20180103 Město Nové Město na Moravě se sídlem Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené Michalem Šmardou, starostou města ve věcech technických je oprávněn jednat: Ing. Andrea

Více