Metodika postupu pronájmu primárních a sekundárních kolektorů ve vlastnictví statutárního města Brna

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Metodika postupu pronájmu primárních a sekundárních kolektorů ve vlastnictví statutárního města Brna"

Transkript

1 Metodika postupu pronájmu primárních a sekundárních kolektorů ve vlastnictví statutárního města Brna Odbor investiční MMB (dále jen OI MMB) připraví k odsouhlasení Radě města Brna (dále jen RMB) záměr pronájmu primárních a sekundárních kolektorů. OI MMB v souladu s ust. 39 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů a usnesením RMB zajistí zveřejnění záměru pronájmu primárních a sekundárních kolektorů na úřední desce MMB a internetových stránkách statutárního města Brna. OI MMB vyhodnotí nabídky uchazečů a připraví návrh nájemní smlouvy v souladu se schválenými Základními podmínkami nájemní smlouvy o nájmu primárních a sekundárních kolektorů a Základními cenovými podmínkami nájemní smlouvy o nájmu primárních a sekundárních kolektorů. Nájemní smlouvu, včetně případných dodatků, podepisuje vedoucí OI MMB dle pověření RMB.

2 Základní podmínky nájemní smlouvy o nájmu primárních a sekundárních kolektorů Nájemní smlouva uzavřená dle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Pronajímatel: Statutární město Brno 2. Nájemce: název, sídlo, IČ, DIČ, zapsaný ve veřejném seznamu..., zastoupený Úvodní ustanovení: Pronajímatel je vlastníkem stavby název kolektoru Provoz, správu a údržbu předmětu nájmu zajišťuje pro pronajímatele obchodní společnost Technické sítě Brno, akciová společnost, se sídlem Barvířská 5, Brno, IČ , zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B., vložka 2500 (dále jen správce) dle Provozního řádu kolektorů a sdružených tras vedení technického vybavení ve městě Brně (dále jen Řád), který tvoří přílohu této smlouvy. Nájemce je vlastníkem technických vedení - 4. Předmět nájmu: Část stavby kolektoru s příslušenstvím název kolektoru specifikace úseků 5. Účel nájmu: Účelem nájmu je uložení a provozování technických vedení ve vlastnictví nájemce specifikovaných v příloze č. 1 této smlouvy, která tvoří nedílnou součást této smlouvy, v předmětu nájmu. 6. Doba nájmu: na dobu neurčitou 7. Závazky smluvních stran: Pronajímatel i nájemce se zavazují, že budou při plnění podle této smlouvy a při veškeré činnosti postupovat dle ustanovení této smlouvy a dle ustanovení Řádu. Povinnosti pronajímatele zajišťované a vykonávané správcem: - Udržovat předmět nájmu v řádném technickém stavu dle platných právních předpisů a příslušných norem. - Zajistit plynulý a bezpečný provoz předmětu nájmu a dbát na dodržování Řádu. - Povolovat vstupy do předmětu nájmu a vést evidenci vstupů zaměstnanců nájemce a dalších osob a jejich činnost koordinovat, nepovolit vstup je možné pouze ze zvlášť závažných důvodů.

3 - Zajišťovat služby - osvětlení, větrání, nepřetržitou dispečerskou a pohotovostní službu, pravidelné kontrolní pochůzky a další povinnosti pronajímatele uvedené v této smlouvě a v Řádu. - Poskytnout nájemci bezúplatně data nezbytná ke zpracování projektové dokumentace uložení technických vedení. Povinnosti nájemce: - Ukládat do předmětu nájmu pouze technická vedení uvedená v příloze č. 1 smlouvy odpovídající platným požárním, hygienickým, bezpečnostním a jiným obecně závazným předpisům a normám a požadavkům ochrany životního prostředí pro instalace technických vedení v primárních a sekundárních kolektorech. - Předat správci současně s žádostí o vstup do kolektoru ke schválení projektovou dokumentaci uložení technických vedení, a to v běžně užívané podobě textové a výkresové a v podobě digitální (digitální část ve formátu dgn., ostatní data v obecně používaných formátech), a to na základě protokolu podepsaného nájemcem a správcem. - Bezodkladně po uložení technických vedení do předmětu nájmu předložit správci dokumentaci skutečného provedení a doklady o nezávadnosti a bezpečnosti použitých materiálů technických vedení z hlediska požární ochrany, bezpečnosti práce, hygienických předpisů a požadavků ochrany životního prostředí a průběžně tuto dokumentaci při změnách aktualizovat, a to na základě protokolu podepsaného nájemcem, pronajímatelem a správcem. - Bezodkladně označit veškerá uložená technická vedení nájemce za každým vstupem a před výstupem a po trase každých 50 m trvalým, prostředí kolektorů odolným značením. - Předkládat pronajímateli a správci kopie zápisů z kontrol a revizí technického stavu uložených technických vedení nájemce a záznamů z odstraňování poruch a havárií technických vedení nájemce v předmětu nájmu. - Odstraňovat závady a poškození, které v místech uložení jeho technických vedení nebo v objektech pronajímatele on sám nebo jeho dodavatelé způsobili. Nestane-li se tak neprodleně, je pronajímatel nebo správce oprávněn po předchozím upozornění pronajímatele nebo správce závady a poškození odstranit sám a nájemce je povinen zaplatit náhradu takto vzniklých nákladů. - Dodržovat při práci v předmětu nájmu platné bezpečnostní, požární, hygienické předpisy a předpisy o ochraně životního prostředí. - Zdržet se jakýchkoliv jednání, která by rušila nebo mohla rušit výkon ostatních užívacích a nájemních práv v místech, v nichž se technická vedení nájemce nacházejí. - Nájemce není oprávněn zřídit třetí osobě k předmětu nájmu a technickým vedením nájemce nebo jejich části, užívací právo bez předchozího písemného souhlasu pronajímatele.

4 8. Nájemné: Nájemné včetně ceny služeb se sjednává dle Základních cenových podmínek nájmu primárních a sekundárních kolektorů, k nájemnému bude připočtena daň z přidané hodnoty dle obecně závazných právních předpisů. Inflační doložka: Smluvní strany se zavazují, že počínaje rokem následujícím po podpisu této smlouvy se výše základního nájemného každoročně zvýší, vždy zpětně s účinností k počátku každého kalendářního roku, o jeho poměrnou část odpovídající míře inflace stanovené a vyhlášené Českým statistickým úřadem. Rozhodným obdobím pro určení míry inflace je uplynulý kalendářní rok. Navýšení odpovídající míře inflace se jako doplatek plateb stane součástí základního nájemného pro další kalendářní rok. Nájemce se zavazuje hradit zvýšené nájemné vždy zpětně od počátku kalendářního roku, ve kterém byl písemně o zvýšení nájmu pronajímatelem vyrozuměn. 9. Platební podmínky: Nájemné je povinen nájemce platit pronajímateli za uplynulé kalendářní čtvrtletí (tj. 3 kalendářní měsíce), vždy do 10. dne měsíce následujícího po uplynutí toho kterého kalendářního čtvrtletí na základě písemně odsouhlaseného splátkového kalendáře. 10. Ukončení nájmu: - písemnou dohodou, - písemnou výpovědí bez udání důvodu s výpovědní dobou 12 měsíců, - písemnou výpovědí s výpovědní dobou 6 měsíců v případě, že: a) nájemce neuhradí dlužné nájemné do 1 měsíce po předchozím písemném upozornění pronajímatele, b) nájemce nainstaluje neoprávněně do kolektoru technické vedení v rozporu se smlouvou, c) nájemci budou odejmuta oprávnění k provozování technických vedení. Nájemce je povinen, nedohodnou-li se strany jinak, do 60 kalendářních dnů ode dne ukončení platnosti smlouvy na vlastní náklady odstranit veškerá svá technická vedení uložená v předmětu nájmu. V případě, že tak neučiní, je tak oprávněn učinit pronajímatel nebo správce na náklady nájemce. Nájemce je povinen platit pronajímateli nájemné až do úplného odstranění svých technických vedení z předmětu nájmu. 11. Další ujednání: Odpovědnost za škodu, způsob a rozsah náhrady škody se řídí příslušnými ust. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. 12. Sankční ujednání: - Za prodlení s placením nájemného ve sjednaných lhůtách je nájemce povinen zaplatit pronajímateli úroky z prodlení ve výši dle ust zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. - V případě prokazatelného porušení povinností uvedených v této smlouvě nebo v Řádu nájemcem, které nebude napraveno na základě písemné výzvy pronajímatele nebo správce ve výzvě určené lhůtě, je nájemce povinen zaplatit pronajímateli smluvní pokutu ve výši Kč za každý jednotlivý případ porušení povinností a nahradit vzniklou škodu.

5 Základní cenové podmínky nájemní smlouvy při nájmu primárních a sekundárních kolektorů 1. Nájemné za užívání části primárních a sekundárních kolektorů pro uložení technického vedení včetně jeho příslušenství a součástí ve vlastnictví nájemce a včetně služeb pronajímatele uvedených v nájemní smlouvě se stanovuje dohodou v souladu se zákonem č. 526/1990 Sb., o cenách, ve znění pozdějších předpisů a činí pro: 1.1 kabelová vedení a jejich příslušenství základní nájemné včetně služeb: - minimálně ve výši 6 Kč/1 ks technického vedení za jeden běžný metr a jeden kalendářní měsíc (slovy šest korun českých) bez DPH; zvýšené nájemné včetně služeb: - minimálně o 1 Kč (slovy o jednu korunu českou) bez DPH vyšší než základní nájemné, včetně služeb pro průměr kabelu, svazek kabelů větší než průměr 50 mm za každých dalších i započatých 10 mm navýšení průměru nad 50 mm; Za 1 ks technického vedení (kabelové vedení a jeho příslušenství) se považuje: samostatný kabel uložený volně, svazek kabelů nebo chránička do průměru 50 mm (včetně); v příp. uložení nosných profilů bude výpočet vytvořen dle plochy profilu, která bude násobkem počtu kabelů do průměru 50 mm, které by příčný průřez profilu vyplnily 1.2 trubní vedení a jejich příslušenství základní nájemné včetně služeb: - minimálně ve výši 34 Kč/1m 3 technického vedení za 1 kalendářní měsíc (slovy třicetčtyři korun českých) bez DPH. Za 1 ks technického vedení (trubní vedení a jeho příslušenství) se považuje: rozvod tepla, vody nebo kanalizace. 2. K nájemnému bude připočtena daň z přidané hodnoty dle obecně závazných právních předpisů v zákonné výši.

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU

SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU SMLOUVA O NÁJMU PROSTORU č. 25/05776/16 kterou podle 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), uzavřeli tito účastníci Město Uherský Brod se sídlem:

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-037-010-15 ze dne 5.10.2015 Revokace části usnesení rady č. R-026-001-15 ze dne 29.06.2015 a smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4079/1 v k. ú.

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO:

NÁJEMNÍ SMLOUVA. o nájmu nebytových prostor. Slovanské náměstí 165, Trutnov IČO: NÁJEMNÍ SMLOUVA o nájmu nebytových prostor VLASTNÍK NEBYTOVÉHO PROSTORU: MĚSTO TRUTNOV Slovanské náměstí 165, 541 01 Trutnov IČO: 278360 SPRÁVCE NEBYTOVÉHO PROSTORU: SPOLEČENSKÉ CENTRUM TRUTNOVSKA PRO

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 61 ze dne č.j.: 64/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 61 ze dne 03.02.2016 Pronájem části pozemku parc. č. 2639/126 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-023-029-15 ze dne 8.6.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 712/1 v k. ú. Komořany při ulici Krupná Rada městské části 1. s c h v a l u j e

Více

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany

Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA. Čl. 1 Smluvní strany Vzor standardní NS pro bytové domy Příloha č. 5 NÁJEMNÍ SMLOUVA (1) Město Napajedla IČO: 002 84 220 Masarykovo náměstí 89 763 61 Napajedla (dále jen pronajímatel ) a Čl. 1 Smluvní strany zastoupené NBTH,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-173-031-14 ze dne 23.9.2014 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 1859/250 v k. ú. Kamýk se společností Penny Market s.r.o. Rada městské části 1.

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. 52.08.12 Smlouva o nájmu nebytových prostor uzavřená podle zák. č. 116/1990 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Článek I. Smluvní strany Pronajímatel:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 996 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 996 ze dne č.j.: 1064/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 996 ze dne 14.12.2015 Pronájem části pozemku parc. č. 2799/9 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 710 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 710 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 710 ze dne 17.10.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 3961/6 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 3961/6 v

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 27 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 27 ze dne č.j.: 29/2018 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 27 ze dne 17.01.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 2814/1 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

Garáž v areálu Biskupcova 21/18 PODNÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2215 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také OZ )

Garáž v areálu Biskupcova 21/18 PODNÁJEMNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2215 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také OZ ) PODNÁJEMNÍ SMLOUVA mezi uzavřená podle 2215 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále také OZ ) společností Správa majetkového portfolia Praha 3 a.s. se sídlem: Olšanská 2666/7, 130 00 Praha 3 IČO:

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS )

NÁJEMNÍ SMLOUVA. Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú... Zastoupená:.., ředitelem MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel nebo MKS ) a Nájemce:.

Více

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 Název: U S N E S E N Í Rady městské části Praha 15 číslo R - 125 ze dne 18.2.2015 Uzavření Smlouvy č. SML-2015-10014 se společností Eltodo Citelum s.r.o. o podnájmu kabelového

Více

MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: ,

MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: , SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Milošem Peterou, IČ: 00239500, a (dále jen pronajímatel) na straně jedné GRYGAROVÁ Libuše,..,IČ

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání 1. Město Česká Lípa Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Se sídlem nám. T.G.Masaryka 1, 470 36 Česká Lípa IČ: 00260428, DIČ:CZ00260428 Zastoupené na základě Mandátní smlouvy č. B 06-3831/2008

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 385/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 357 ze dne 12.06.2017 Pronájem části pozemku parc. č. 3652 v k.ú. Vinohrady a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání Smlouva o nájmu prostoru sloužícího podnikání uzavřená dle ustanovení 2302 a souvisejících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, Pronajímatel: městská část Praha 12 (dále jen občanský zákoník ) Článek

Více

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-005-15 ze dne 19.10.2015 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 18/1 na Obchodním náměstí a části pozemku parc. č. 4400/454 na Sofijském náměstí,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 650 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 650 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 650 ze dne 09.10.2019 Pronájem části pozemku parc. č. 2157/6 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 2157/6 v

Více

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í

RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA 15 U S N E S E N Í Rady městské části Praha 15 číslo R 62 ze dne 17.12.2014 Název: Uzavření nové nájemní smlouvy s nájemci bytu č. ***, manžely *********, v bytovém domě na *********

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 217 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 217 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 217 ze dne 10.04.2019 Pronájem části pozemku parc. č. 3962/5 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 3962/5 v

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor.

NÁJEMNÍ SMLOUVA. A. RESTAURACE s výměrou 703 m². K pronájmu jsou určeny: - součástí předmětu pronájmu je i zařízení a vybavení nebytových prostor. Příloha č. 2 NÁJEMNÍ SMLOUVA Pronajímatel: MKS Holešov Náměstí F. X. Richtera č. p. 190 769 01 Holešov č. ú. 29432-691/0100, vedený u KB Zastoupení:.., ředitel MKS na straně jedné (dále jen pronajímatel

Více

Městská část Praha - Kunratice. GREMYSTA system, s.r.o. NÁJEMNÍ SMLOUVA

Městská část Praha - Kunratice. GREMYSTA system, s.r.o. NÁJEMNÍ SMLOUVA 18 002 1 00 Městská část Praha - Kunratice a GREMYSTA system, s.r.o. NÁJEMNÍ SMLOUVA TATO SMLOUVA O NÁJMU POZEMKŮ BYLA UZAVŘENA DLE. ZÁK. Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH ZMĚN A DOPLŇKŮ,

Více

SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ

SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ SMLOUVA O NÁJMU PROSTOR SLOUŽÍCÍCH PODNIKÁNÍ MĚSTO NYMBURK, se sídlem Nymburk, Nám. Přemyslovců 163, zastoupené starostou Ing. Tomášem Machem Ph.D., IČ 00239500, bankovní spojení 19-0504359359/0800 ČS

Více

(Pronajímatel a Nájemce dále společně jako Smluvní strany a jednotlivě jako Smluvní strana ) SMLOUVU O NÁJMU NEMOVITOSTI (dále jen Smlouva )

(Pronajímatel a Nájemce dále společně jako Smluvní strany a jednotlivě jako Smluvní strana ) SMLOUVU O NÁJMU NEMOVITOSTI (dále jen Smlouva ) NÍŽE UVEDENÉHO DNE, MĚSÍCE A ROKU, NÁSLEDUJÍCÍ SMLUVNÍ STRANY: Společenství pro dům č.p. 684, Praha - Letňany, se sídlem Praha 9, Letňany, Kostomlatská, Terezínská 684, PSČ 19000, IČ: 27189678, zapsáno

Více

Technické služby Doubravčice, s.r.o. Registrace: Městský soud v Praze, oddíl C, vložka 224654.

Technické služby Doubravčice, s.r.o. Registrace: Městský soud v Praze, oddíl C, vložka 224654. S M L O U V A O N Á J M U vodohospodářských děl a souborů zařízení k zajištění rozvodu a dodávky pitné vody a odvádění a čištění odpadních a dešťových vod ---------------------------------------------------------------

Více

Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním

Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním Smlouva o podnájmu nebytových prostor a úhradě služeb spojených s jejich užíváním Uzavřená podle zák.č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito stranami:

Více

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012

Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Dohoda o převodu práv a povinností ze smlouvy o nájmu pozemku ze dne 30. října 2012 Níže uvedeného dne, měsice a roku uzavřeli: "; \ J IČ: Rvskvv:i.':, se sídlem Boskcvi e, Masarykovo nám. 4/2 680 18 Boskovice,

Více

Nájemní smlouva. ..., r.č. / IČ., trvale bytem/sídlem.,..,

Nájemní smlouva. ..., r.č. / IČ., trvale bytem/sídlem.,.., Nájemní smlouva., r.č. / IČ:, trvale bytem/sídlem,, jednající bankovní spojení: vedený u.., var.symbol:, tel: email:. dále jen pronajímatel a., r.č. / IČ, trvale bytem/sídlem,, jednající. bankovní spojení:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-165-001-18 ze dne 16.4.2018 Smlouva o nájmu části pozemku parc. č. 4097/6 v k. ú. Modřany na Obchodním náměstí Rada městské části 1. s c h v a l u

Více

SMLOUVA O NÁJMU SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU Smlouva číslo 2015-0003

SMLOUVA O NÁJMU SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU Smlouva číslo 2015-0003 SMLOUVA O NÁJMU SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU Smlouva číslo 2015-0003 Tato smlouva byla uzavřena mezi: Pronajímatelem: Společenství vlastníků Vlnařská 688-693 Vlnařská 688, Liberec 6, PSČ 460 06 IČ : 02397421

Více

Smlouva o nájmu parkovacího stání

Smlouva o nájmu parkovacího stání Smlouva o nájmu parkovacího stání (uzavřená dle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.) č.j.: SPS - 4/2017 č. 015 (915 dle naší evidence) v č.p. 60, třída Míru Pardubice PRONAJÍMATEL sídlo třída Míru 90, 530

Více

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I.

Nájemní smlouva. uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb., v platném znění mezi. I. Příloha č. 8 Zásad vzorová nájemní smlouva pro pronájem nebytového prostoru ( doba určitá / neurčitá ) Nájemní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení zák. č. 116/1990 Sb.,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 564 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 564 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 564 ze dne 29.08.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 2764/1 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 2764/1 v

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 942/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 871 ze dne 22.10.2014 Návrh výpovědi z nájemní smlouvy č. A/39/3305/02 ze dne 18.5.1998, z nájemní smlouvy č. A/39/2289/02 ze dne

Více

Městská část Praha - Kunratice. Mgr. Frédéric Dongmo NÁJEMNÍ SMLOUVA

Městská část Praha - Kunratice. Mgr. Frédéric Dongmo NÁJEMNÍ SMLOUVA Městská část Praha - Kunratice a Mgr. Frédéric Dongmo NÁJEMNÍ SMLOUVA TATO SMLOUVA O NÁJMU POZEMKŮ BYLA UZAVŘENA DLE. ZÁK. Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH ZMĚN A DOPLŇKŮ, NÍŽE UVEDENÉHO

Více

Smlouva o podnájmu prostor sloužících podnikání,

Smlouva o podnájmu prostor sloužících podnikání, RK-25-2018-12, př. 1 Počet stran: 6 Smlouva o podnájmu prostor sloužících podnikání, kterou dle 2215 a 2302 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, uzavírají:

Více

Č. 71/2016 NSV/3003/2016

Č. 71/2016 NSV/3003/2016 Nájemní smlouva Č. 71/2016 NSV/3003/2016 1. Město Česká Lípa zastoupené starostkou města Mgr. Romanou Žateckou se sídlem nám. T.G.Masaryka 1, 470 36 Česká Lípa IČ: 00260428, DIČ:CZ00260428 Bankovní spojení:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 220 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 220 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 220 ze dne 11.04.2018 Pronájem části pozemku parc. č. 2639/1 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 2639/1 v

Více

Nájemní smlouva. I. Předmět a účel nájmu

Nájemní smlouva. I. Předmět a účel nájmu Nájemní smlouva příloha č. 1 Městská část Praha 14 198 21 Praha 9, Bratří Venclíků 1073 IČ 00231312 DIČ CZ 00231312 zastoupená Bc. Radkem Vondrou, starostou bankovní spojení : č.ú 19-9800050998/6000 vedeného

Více

Dodatek nájemní smlouvy dle Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., 2201 Číslo smlouvy 002/2014

Dodatek nájemní smlouvy dle Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., 2201 Číslo smlouvy 002/2014 Dodatek nájemní smlouvy dle Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., 2201 Číslo smlouvy 002/2014 Článek 1 Smluvní strany 1) Obec Kryštofovy Hamry, Kryštofovy Hamry 64, 431 91 Vejprty, zastoupená Bc.Františkem

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 1058/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 984 ze dne 17.12.2014 Návrh nájemní smlouvy k pronájmu pozemku parc. č. 1793/6 v k.ú. Žižkov se společností WH Estate s.r.o.,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 524 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 524 ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 524 ze dne 21.08.2019 Pronájem části pozemku parc. č. 2814/1 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc. č. 2814/1 v

Více

Smlouva č. /201 o odvádění odpadních vod

Smlouva č. /201 o odvádění odpadních vod Smlouva č. /201 o odvádění odpadních vod uzavřená podle zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon ), vyhlášky č. 428/2001 Sb.,

Více

uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi

uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi RK-06-2019-16, př. 1 Počet stran: 8 Smlouva o najmu nemovitosti / L? uzavřená podle 663 Občanského zákoníku č. 40/1964 Sb., v úplném znění, uzavřená mezi Vysočina kraj se sídlem: Žižkova 57, Jihlava zastoupená:

Více

Smlouva o nájmu parkovacího stání. podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.

Smlouva o nájmu parkovacího stání. podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. Smlouva o nájmu parkovacího stání podle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. Účastníci: Město Nymburk se sídlem Nymburk, Náměstí Přemyslovců 163,288 28 Nymburk zastoupené Ing.Vlastimilem Jandou vedoucím

Více

Nájemní smlouva. se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této

Nájemní smlouva. se níže uvedeného dne měsíce a roku ve smyslu ustanovení 685 a násl. občanského zákoníku domluvili na této Nájemní smlouva Smluvní strany Jméno a příjmení:, Trvalé bydliště:, Rodné číslo:, Číslo OP:, dále jen pronajímatel, na straně jedné a Jméno a příjmení:, Trvalé bydliště:, Rodné číslo:, Číslo OP:, dále

Více

O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PŘI UŽÍVÁNÍ BYTU.

O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PŘI UŽÍVÁNÍ BYTU. S M L O U V A O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU A POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB PŘI UŽÍVÁNÍ BYTU. Vlastníci bytů a nebytových jednotek Jméno a příjmení : datum nar. číslo jednotky, ulice, č.p., obec, PSČ

Více

SMLOUVA O NÁJMU BYTU NA DOBU URČITOU

SMLOUVA O NÁJMU BYTU NA DOBU URČITOU SMLOUVA O NÁJMU BYTU NA DOBU URČITOU Alfa, s.r.o., IČO 487 22 131 sídlem Václavské náměstí 25, 110 00 Praha 1, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

Smlouva o zajištění obsluhy MaR

Smlouva o zajištění obsluhy MaR Smlouva o zajištění obsluhy MaR uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, níže uvedeného dne, měsíce a roku, mezi: poskytovatel rukou doplní žlutě vyznačené části smlouvy VÍTKOVICE

Více

Obchodní podmínky a podmínky pro uzavírání písemných smluv o odvádění srážkových vod s odběratelem. I. Úvodní ustanovení

Obchodní podmínky a podmínky pro uzavírání písemných smluv o odvádění srážkových vod s odběratelem. I. Úvodní ustanovení Obchodní podmínky a podmínky pro uzavírání písemných smluv o odvádění srážkových vod s odběratelem I. Úvodní ustanovení 1. Vzájemný vztah mezi dodavatelem a odběratelem o odvádění srážkových vod se řídí

Více

135/2011. Pronajímatel:

135/2011. Pronajímatel: 135/2011 Nájemní smlouva ve smyslu ustanovení zákona č. 116/1990 Sb., o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů a ustanovení 663 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 777 ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 777 ze dne č.j.: 828/2017 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 777 ze dne 15.11.2017 Pronájem části pozemku parc. č. 2639/117 v k.ú. Žižkov a návrh nájemní smlouvy k pronájmu části pozemku parc.

Více

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části

Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 52. zasedání dne 17. 10. 2016 USNESENÍ č. 420/16/RMČ k smlouvě na pronájem prostor objektu Zázemí Ďáblického parku Vlna Rada po projednání I. schvaluje uzavření

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č.

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č. Smlouva o poskytování služeb elektronických komunikací na síti G-NET č. 1/5 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ NA SÍTI G-NET č. (dále jen smlouva ), uzavřená podle ustanovení 63 a násl.

Více

Technické služby Havířov a.s. Karvinská 66/1461, Havířov-Město, PSČ S m l o u v a

Technické služby Havířov a.s. Karvinská 66/1461, Havířov-Město, PSČ S m l o u v a S m l o u v a o nájmu sloupů veřejného osvětlení k provozování reklamní činnosti uzavřená dle 2205 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi l. Pronajímatel : Technické služby

Více

Technické služby Havířov a.s. Karvinská 66/1461, Havířov-Město, PSČ S m l o u v a

Technické služby Havířov a.s. Karvinská 66/1461, Havířov-Město, PSČ S m l o u v a S m l o u v a o nájmu sloupů veřejného osvětlení k provozování reklamní činnosti uzavřená dle 2205 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění mezi l. Pronajímatel : Karvinská 66/1461,

Více

Článek I. Smluvní strany. Česká spořitelna, a.s., pobočka Opava Bc. Martinem Vítečkem, primátorem Mgr. Bc. Pavel Vltavský

Článek I. Smluvní strany. Česká spořitelna, a.s., pobočka Opava Bc. Martinem Vítečkem, primátorem Mgr. Bc. Pavel Vltavský 1 STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00GDAOR SMLOUVA O SPRÁVĚ NEMOVITOSTI uzavřená podle 2430 a násl. občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Vlastník: Sídlo: Statutární město Opava Horní náměstí 69, 746

Více

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR

SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR [PR SMLOUVA O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR uzavřená v souladu se zák.č. 116/1990 Sb.,o nájmu a podnájmu nebytových prostor, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. L. K. místo podnikání a IČ: (dále

Více

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. I. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Odběratel - objednatel Mateřská škola Ostrava Dubina, F. Formana 13, příspěvková organizace sídlo: F. Formana 251/13, 700 30 Ostrava Dubina zastoupena: Bc. Martinou Rakovou

Více

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Č. 2018/0359/OSM_OM Smluvní strany

Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Č. 2018/0359/OSM_OM Smluvní strany Smlouva o nájmu prostoru sloužícího k podnikání Č. 2018/0359/OSM_OM Smluvní strany Pronajímatel: Město Česká Lípa zastoupené starostkou města Mgr. Romanou Žateckou IČ: 00260428 DIČ: CZ00260428 bankovní

Více

Nájemní smlouva. kterou uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku:

Nájemní smlouva. kterou uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku: Nájemní smlouva kterou uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku: ve smyslu ust. 2235 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění: 1. Město Rotava, IČ: 00259551, se sídlem Rotava,

Více

Smlouva o poskytnutí služeb užívání garáže č.

Smlouva o poskytnutí služeb užívání garáže č. Smlouva o poskytnutí služeb užívání garáže č. Statutární město Kladno nám.starosty Pavla 44, 272 52 Kladno IČ : 00234516 zastoupené na základě mandátní smlouvy SBF Kladno s.r.o. zapsána u Městského soudu

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18)

NÁJEMNÍ SMLOUVA. č (114-2/1715/18) NÁJEMNÍ SMLOUVA č. 2018000064 (114-2/1715/18) kterou uzavřely Pronajímatel: statutární město Českc Budějovice se sídlem: nám. Přemysla Otakara II. 1/1, 370 92 České Budějovice za které jedná: Ing. Jiří

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části

Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části Městská část Praha - Ďáblice Zastupitelstvo městské části 8. zasedání dne 2. 11. 2015 USNESENÍ č. 64/15/ZMČ Ke smlouvě o nájmu sportovního areálu Zastupitelstvo MČ po projednání I. souhlasí s uzavřením

Více

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. číslo smlouvy: uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Příloha č. 2 Zadávací dokumentace KUPNÍ SMLOUVA číslo smlouvy: uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Obchodní firma: [doplní uchazeč] se

Více

SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU.

SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU. SMLOUVA O ZAJIŠŤOVÁNÍ SPRÁVY SPOLEČNÝCH ČÁSTÍ DOMU. Podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku, zejména ustanovení 566 a 575 a ve smyslu zákona č.72/1994sb. v platném znění, kterým se upravují některé

Více

(pronajímatel a nájemce jsou dále označováni jednotlivě jako smluvní strana nebo společně též jako smluvní strany )

(pronajímatel a nájemce jsou dále označováni jednotlivě jako smluvní strana nebo společně též jako smluvní strany ) Dnešního dne, měsíce a roku uzavřeli: 1. Základní škola Pelhřimov, Komenského 1326 se sídlem Komenského 1326, Pelhřimov, 393 01 Pelhřimov zastoupená ředitelkou školy Mgr. Nellou Slavíkovou IČO: 70844194

Více

Smlouva o spolupráci

Smlouva o spolupráci Číslo jednací: MCBS/2017/0196761/SYRM Vyřizuje: Mgr. Monika Syrovátková Smlouva o spolupráci Statutární město Brno, městská část Brno-střed: Zastoupené: Martinem Landou, starostou Sídlo: Dominikánská 264/2,

Více

Nájemní Smlouva. 1. Město TŘINEC, adresa: Městský úřad Třinec, Jablunkovská 160, PSČ

Nájemní Smlouva. 1. Město TŘINEC, adresa: Městský úřad Třinec, Jablunkovská 160, PSČ Město Třinec 2014/05/164/By Nájemní Smlouva Smluvní Strany: 1. Město TŘINEC, adresa: Městský úřad Třinec, Jablunkovská 160, PSČ 739 61 IČ 00297313 DIČ 0200297313 Zastoupeno: RNDr. Věra Palkovská, starostka

Více

Nájemní smlouva čj. 2015 /..

Nájemní smlouva čj. 2015 /.. ZÁKLADNÍ ŠKOLA PRAHA 9 - LEHOVEC, CHVALETICKÁ 918 Nájemní smlouva čj. 2015 /.. Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli mezi sebou: pronajímatel : Základní škola, Praha 9 Lehovec, Chvaletická 918 zastoupený

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-159-021-14 ze dne 27.5.2014 Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene - služebnosti mezi městskou částí Praha 12 a společností Linkin Invest

Více

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVT0B* KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA uzavřená dle 588 a následujících a 152 a následujících občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Prodávající:

Více

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.:

VZ č.j. A-78/2017 Gastrotechnologie pro základní školu - závazný návrh smlouvy SMLOUVA O DÍLO. tel.: SMLOUVA O DÍLO Objednatel: Městská část Praha Ďáblice Sídlo objednatele: Květnová 553/52, 182 00 Praha 8 IČ: 00231266 DIČ: CZ00231266 Osoba oprávněná jednat: Ing. Miloš Růžička, starosta MČ Kontaktní osoba:

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb. smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená dle 2586 a následných ustanovení Občanského zákoníku č.89/2012 Sb smluvní strany MČ Praha Kunratice K Libuši 7/10 148 23 Praha 4 Kunratice IČ 00231134 DIČ CZ00231134 Zastoupené

Více

Nájemní smlouva o nájmu prostor sloužících podnikání uzavřená podle 2302 a násl. a

Nájemní smlouva o nájmu prostor sloužících podnikání uzavřená podle 2302 a násl. a Sml. č. SN/OHMS/./16 Nájemní smlouva o nájmu prostor sloužících podnikání uzavřená podle 2302 a násl. a smlouva o nájmu movitých věcí uzavřená podle 2218 a násl. občanského zákoníku č. 89/2012 Sb. Jihočeský

Více

Smlouva o nájmu reklamní plochy

Smlouva o nájmu reklamní plochy Smlouva o nájmu reklamní plochy Uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi: 1. společností zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v, oddíl, vložka sídlem IČ jednající (dále jen pronajímatel

Více

Smlouva o poskytování služeb - připojení k síti Internet

Smlouva o poskytování služeb - připojení k síti Internet Smlouva o poskytování služeb - připojení k síti Internet uzavřená v souladu s 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník ČI. I Smluvní strany Objednatel: Akademie hotelnictví a cestovního ruchu

Více

t a k t o: Nájemní smlouva I. Předmět nájmu

t a k t o: Nájemní smlouva I. Předmět nájmu NÁJEMNÍ SMLOUVA Smlouva č. SML-2015-... kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavírají podle ust. 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, (dále také jako nájemní smlouva

Více

S M L O U V A O N Á J M U

S M L O U V A O N Á J M U S M L O U V A O N Á J M U uzavřená dle 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v aktuálním znění (dále jen občanský zákoník ), Město Beroun, IČ 00233129 se sídlem Husovo nám. 68, 266 43

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 361/2015

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 361/2015 č.j.: 361/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 338 ze dne 27.05.2015 Pronájem garážového stání č. 27.25, Sabinova 8/278, Praha 3 Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1.

Více

Smlouva o nájmu nebytových prostor dle zákona č. 116/1990 Sb., v aktuálním znění. uzavřená dne... mezi smluvními stranami: čl. 1.

Smlouva o nájmu nebytových prostor dle zákona č. 116/1990 Sb., v aktuálním znění. uzavřená dne... mezi smluvními stranami: čl. 1. JUDr. Rudolf Hrubý, advokát nám. Míru 140, 373 72 Lišov IČ: 66227801 zapsaný v ČAK pod evid. č. 7804 tel/fax: 387994544, 602165334 bank. spoj. GE Money Bank a.s., č. 1646133544/0600 e-mail: ak.hruby@volny.cz

Více

Smlouva č. 29 / 2014 o nájmu hrobového místa

Smlouva č. 29 / 2014 o nájmu hrobového místa Smlouva č. 29 / 2014 o nájmu hrobového místa uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku podle ust.. 25 zákona č. 256/2001 Sb., o pohřebnictví a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Městská část Praha - Kunratice. Štěpán Koutek NÁJEMNÍ SMLOUVA

Městská část Praha - Kunratice. Štěpán Koutek NÁJEMNÍ SMLOUVA 16 010 1 00 Městská část Praha - Kunratice a Štěpán Koutek NÁJEMNÍ SMLOUVA TATO SMLOUVA O NÁJMU POZEMKŮ BYLA UZAVŘENA DLE. ZÁK. Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH ZMĚN A DOPLŇKŮ, NÍŽE

Více

SMLOUVA O DÍLO 1. SMLUVNÍ STRANY. Jamnická 270, 738 01 Frýdek-Místek Mgr. Barbora Mazurová ředitelka ZŠaMŠ Staré Město IČ: 70983950

SMLOUVA O DÍLO 1. SMLUVNÍ STRANY. Jamnická 270, 738 01 Frýdek-Místek Mgr. Barbora Mazurová ředitelka ZŠaMŠ Staré Město IČ: 70983950 Příloha č.1 SMLOUVA O DÍLO na akci Rekonstrukce IT učebny nábytek. uzavřená podle 536 až 565 obchodního zákoníku a 2586 odst.1 NOZ a násl. tohoto zákona ve znění pozdějších předpisů 1. SMLUVNÍ STRANY Název

Více

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č.j. MV-62107/SIK5-2011 (dále jen smlouva ) uzavřená na základě rámcové smlouvy č. MV-74773-80/P-2010 (dále jen rámcová smlouva ) dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

SMLOUVA O DÍLO. 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/ Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/ Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO 2016/0851/0PS.DVZ č. 103/3224/2016 uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník") 1.1 Objednatel: se sídlem:

Více

Městská část Praha - Kunratice. Petra Jungová NÁJEMNÍ SMLOUVA

Městská část Praha - Kunratice. Petra Jungová NÁJEMNÍ SMLOUVA 17 001 1 00 Městská část Praha - Kunratice a Petra Jungová NÁJEMNÍ SMLOUVA TATO SMLOUVA O NÁJMU POZEMKŮ BYLA UZAVŘENA DLE. ZÁK. Č. 89/2012 SB., OBČANSKÝ ZÁKONÍK VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH ZMĚN A DOPLŇKŮ, NÍŽE

Více

Zásady pro pronajímání zahrádek v Sadu bojovníků za svobodu

Zásady pro pronajímání zahrádek v Sadu bojovníků za svobodu nám. J. M. Marků 12, 563 16 Lanškroun, www.mesto-lanskroun.cz Kancelář starosty a tajemníka Čj.: MULA 29994/2012 Počet listů dokumentu: 8 Počet listů příloh: 4 Spisový znak: 53 2 Zásady pro pronajímání

Více

Smlouva č. o nájmu hrobového místa

Smlouva č. o nájmu hrobového místa Smlouva č. o nájmu hrobového místa uzavřená podle 25 zákona č. 256/2001 Sb., o pohřebnictví a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon o pohřebnictví ). Čl. I Smluvní strany

Více

Smlouva. o pronájmu a provozu tepelného zařízení

Smlouva. o pronájmu a provozu tepelného zařízení Smlouva o pronájmu a provozu tepelného zařízení I. Smluvní strany Pronajímatel: Město Odolena Voda se sídlem: Dolní náměstí 14, 250 70 Odolena Voda zastoupeno Ing. Ditou Výborovou, starostkou města IČ:

Více

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Evidenční číslo: Kupní smlouva dle 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany RPG Byty, s.r.o. Ostrava Moravská Ostrava, Gregorova 2582/3, PSČ 701

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací

Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací Smlouva o dílo na zhotovení projektových prací uzavřená podle ustanovení 2586 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: 1. Smluvní strany

Více

1/5. (Oprávněný a Obtížený jednotlivě dále jako smluvní strana, společně jako smluvní strany ),

1/5. (Oprávněný a Obtížený jednotlivě dále jako smluvní strana, společně jako smluvní strany ), 1/5 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a ve smyslu ust. 104 odst. 3

Více

NÁJEMNÍ SMLOUVA podle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

NÁJEMNÍ SMLOUVA podle ustanovení 2201 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi těmito smluvními stranami: Město Kutná Hora, se sídlem Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora, zastoupené vedoucí odboru správy majetku paní Ing.

Více