Objevte svět Michelin! Držte krok s jeho novinkami! Žijte jeho příběhy! Michelin, dlouhodobý partner pro zodpovědné zemědělství

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Objevte svět Michelin! Držte krok s jeho novinkami! Žijte jeho příběhy! Michelin, dlouhodobý partner pro zodpovědné zemědělství"

Transkript

1 Objevte svět Michelin! Držte krok s jeho novinkami! Žijte jeho příběhy! Michelin, dlouhodobý partner pro zodpovědné zemědělství

2 Objevte svět Michelin! Držte krok s jeho novinkami! Žijte jeho příběhy! Michelin, dlouhodobý partner pro zodpovědné zemědělství Michelin využívá svých inovačních řešení k rozvoji zodpovědného a udržitelného zemědělství. Skupina Michelin usiluje o podporu zemědělců na celém světě takovým způsobem, aby jim pomohla zvýšit výnosy plodin a zlepšit jejich kvalitu, aniž by narušili přirozenou rovnováhu a vyčerpali přírodní zdroje. Podívejme se na to, jak toho Michelin dosahuje.

3 1. Reakce na potřeby všech zemědělců po celém světě Od malých podniků až po velké industrializované zemědělské velkopodniky Michelin je partnerem všech zemědělců díky ucelené řadě pneumatik, které jsou vhodné pro všechny typy zemědělských strojů: traktory, sklízecí stroje, postřikovače, přívěsy. Michelin svou ucelenou nabídkou pneumatik se širokou škálou rozměrů vhodných pro každého zákazníka prokazuje svou schopnost splnit požadavky, které jsou na zemědělce kladeny ve všech fázích vegetačního cyklu.

4 2. Porozumění práci zemědělců Zaměstnanci společnosti Michelin analyzují ve všech částech světa lokální zemědělské postupy, aby byli vždy o krok napřed před nejnovějším vývojem. Dělají vše pro to, aby uspokojili potřeby zákazníků a nabídli jim produkty a služby s přidanou hodnotou. Díky analýzám, testování přímo na poli a přímému kontaktu se zákazníky je Michelin připraven na změny, ke kterým v zemědělství dochází.

5 3. Využívání 120 let bohatých zkušeností s inovacemi Od okamžiku, kdy Skupina Michelin před 125 lety vznikla, zdokonaluje nepřetržitě své odborné znalosti v klíčových oblastech zájmu, jako je pružnost bočnic, odolnost patky a odolnost běhounu vůči opotřebení. Skupina je odborníkem na všechny fáze inovačního procesu od vývoje až po konečné testování pneumatik. U zemědělských pneumatik přišla Skupina Michelin s dvěma průlomovými inovacemi. Radiální pneumatiky: Michelin uvedl na trh první radiální zemědělskou pneumatiku v 70. letech. Skupina je horlivým zastáncem radiální technologie a je odhodlaná dokázat všem zákazníkům její mimořádné výkony a rozsáhlé výhody. Technologie nízkého tlaku huštění: Velký skok vpřed pro zemědělské pneumatiky. Větší styčná plocha nabízí dvojí výhodu: lepší záběr a menší hutnění půdy, navíc s úsporou paliva.

6 4. Každodenní testování nových technologií Výzkumná a testovací centra Michelin, která se nachází ve francouzském Ladoux a španělském městě Almeria, jsou v odvětví zemědělských pneumatik zcela unikátní. Všechny naše řady pneumatik jsou předtím, než jsou uvedeny na trh, důkladně testovány interně nebo přímo u našich zákazníků.

7 5. Partnerská spolupráce s výrobci zemědělských strojů Michelin udržuje blízký partnerský vztah s výrobci zemědělských strojů a spolupodílí se na vývoji jejich strojů. Mezi takové partnery patří například New Holland a Deutz-Fahr. Ukázkovým příkladem takové spolupráce bylo v roce 2013 vytvoření celosvětově největší traktorové pneumatiky - MICHELIN AxioBib IF900/65R46. Je montována na vysokovýkonné traktory New Holland T9 a Deutz-Fahr 11. řady. Michelin se navíc účastní testů, které New Holland uskutečňuje na italské farmě La Bellotta, což je první farma, která si vyrábí 100 % své energie a užívá traktory poháněné vodíkem jezdící na pneumatikách MICHELIN XeoBib.

8 6. Obchodní dohody s klíčovými výrobci zemědělských strojů Michelin podporuje všechny zemědělce bez ohledu na typ stroje, se kterým pracují. Klíčoví výrobci, jako jsou AGCO, John Deere, New Holland a JCB, uzavřeli s Michelinem obchodní dohody. Společnost rovněž úzce spolupracuje s dalšími významnými hráči na trhu: Landini, Kubota, Same Deutz-Fahr, Claas aj. Společnost všem výrobcům traktorů a zemědělských strojů poskytuje pravidelnou technickou pomoc.

9 7. Celosvětové předváděcí akce přímo na poli V roce 2014 a v první polovině roku 2015 uspořádal Michelin více než 50 předváděcích dnů na farmách po celé střední Evropě, především pak v Polsku, České republice, Maďarsku, Srbsku, Rumunsku a Turecku. Cílem těchto dnů bylo například ukázat zákazníkům, jaký vliv má pneumatika na výnos plodin nebo na úsporu paliva. Zavedená průmyslová stopa Zemědělské pneumatiky Michelin jsou vyráběny ve 4 továrnách: Olsztyn (Polsko), Troyes (Francie), Valladolid (Španělsko) a Spartanburg (USA). Toto rozložení umožňuje dodat na všechny trhy kompletní nabídku produktů, včetně technologicky nejvyspělejších a neobvyklých modelů.

10 European Drivers Challenge: dostat to nejlepší ze zemědělských pneumatik MICHELIN 6 řidičů traktorů ze šesti evropských zemí dorazilo 30. dubna do výzkumného centra Michelin ve francouzském Ladoux, aby se zúčastnili dvoudenní akce European Drivers Challenge pořádané ve spolupráci se společností John Deere.

11 Názorná ukázka toho, že technologie + správné postupy = provozní zisky Každý účastník řídil traktor John Deere 6215R AutoPower vybavený pneumatikami MICHELIN MachXBib, který vezl dvounápravový přívěs Joskin s 20tunovým nákladem a novými pneumatikami MICHELIN CargoXBib High Flotation. Jedním z obtížných úkolů bylo vybrat si správný tlak huštění pro soutěž, která probíhala ze 70 % na silnici a z 30 % v terénu. Akce European Drivers Challenge organizovaná společnostmi John Deere a Michelin měla dva cíle: Ukázat, že praktické porozumění technologiím má vliv na výkon traktoru, Dokázat, že pneumatiky hrají důležitou roli v úspoře paliva a snížení míry zhutňování půdy.

12 Správná strategie nastavení traktoru a tlaku huštění pneumatik Situace, které musí soutěžící řešit, věrně odráží výzvy, kterým zemědělci čelí každý den. Musí ovládat nejvyspělejší technologie, aby zaručili rychlou přepravu, a přitom si udrželi nízkou spotřebu paliva: čas a peníze jsou rozhodující. Soutěžící si musí předem vybrat správné nastavení traktoru a správný tlak huštění. Na rozdíl od jiných soutěží není výkon tentokrát hodnocený jen z hlediska rychlosti. Vítězným řidičem se stává ten, který si zvolí strategii, díky níž bude co nejrychlejší společně s minimální spotřebou paliva a co nejmenším zhutňováním půdy. Sébastien MAHAUT (Francie), 36 let, získal titul Nejlepší evropský řidič traktoru roku Tento zemědělec (smíšené hospodářství a chov hospodářských zvířat, 190 ha) a poskytovatel zemědělských služeb ve městě Pauvres (08, Ardennes) změřil své síly s dalšími pěti účastníky z Velké Británie, Španělska, Nizozemí, Portugalska a Německa. Sébastien MAHAUT prokázal své odborné znalosti z hlediska technologií, které mu umožnily zvládnout celou trasu ve stanoveném čase a s nejmenší možnou spotřebou paliva. Stejně jako všichni jeho protivníci si Sébastien MAHAUT musel před zahájením soutěže vybrat správný tlak huštění pneumatik a optimálně rozložit zatížení traktoru John Deere 6215R AutoPower vybaveného pneumatikami MICHELIN MachXBib 710/70 R42 & 600/70 R30 který vezl dvounápravový přívěs Joskin s 20tunovým nákladem a novými pneumatikami MICHELIN CargoXBib High Flotation 600/55 R26,5. Odborníci ze společností John Deere a Michelin vytvořili pro tuto soutěž 11kilometrový okruh se 70 % na asfaltu (s manévrovacím testem) a 30 % na poli. Takový okruh přesně odráží realitu poskytovatelů zemědělských služeb, kteří pracují na polích jiných zemědělců a musí tak na silnici zdolávat velké vzdálenosti mezi jednotlivými poli. Jízda po silnici obvykle představuje 70 až 90 % z jejich celkově najeté vzdálenosti. Vítěz soutěže musel dosáhnout nejlepšího výkonnostního indexu, který zahrnoval nejen rychlost a spotřebu paliva, ale také co nejnižší míru hutnění půdy. Manévrovací test (slalom) vyzdvihl bezpečnost a přesnost pneumatik MICHELIN.

13 Vítězná strategie Aby Sébastien MAHAUT dosáhl co nejlepšího výsledku z hlediska rychlosti, hutnění půdy a spotřeby paliva, vložil svou důvěru do technologie John Deere a nastavil na traktoru John Deere 6215R AutoPower přenos hnací síly do plně automatického režimu. Pouze omezil rychlost otáček motoru na 1750 otáček za minutu, aby minimalizoval spotřebu paliva. Co se týká tlaku huštění pneumatik, u předních pneumatik Michelin MachXBib zvolil hodnotu 1,4 barů, u zadních 1,6 barů a u pneumatik MICHELIN CargoXBib High Flotation hodnotu 3 bary. Se svými 6 traktory a 3 balíkovači mám zákazníky na vzdálenosti větší než 80 kilometrů od mé farmy, takže s jízdou po silnici mám zkušenosti, říká Sébastien MAHAUT, proto jsem po prozkoumání trasy, která je velice blízká mým každodenním pracovním podmínkám, zvolil mírně nadhustěné pneumatiky u traktoru a snížil jsem tlak huštění u pneumatik na přívěsu, abych ochránil pole. Tato strategie přinesla francouzskému zemědělci nejlepší výkonnostní index a tím pádem vítězství před britským, holandským, německým, portugalským a španělským soutěžícím v tomto pořadí. I když jsem si byl vědomý významu technologie, nikdy jsem si neuvědomil, jaký význam má tlak huštění na spotřebu paliva, prohlásil Sebastien MAHAUT poté, co viděl výsledky soutěžících z ostatních zemí.

14 Až ušetřených eur ročně na jeden zemědělský stroj Pro poskytovatele zemědělských služeb představuje spotřeba paliva významný výdaj. Interní testování Michelin prokázalo, že pneumatiky MICHELIN MachXBib snižují v porovnání s nejvýznamnějším konkurentem na trhu spotřebu paliva o 4%. Traktor poskytovatele zemědělských služeb, který je používaný hodin ročně, přičemž 70 % svého času stráví na silnici, ujede po silnici kilometrů. Při průměrné rychlosti 30 km/h a spotřebou paliva 25 l/h je možné s pneumatikami MICHELIN MachXBib ušetřit ročně u každého traktoru euro. Pneumatiky MICHELIN MachXBib byly uvedeny na trh v roce 2001, aby zaručily maximální produktivitu pro tehdejší nejnovější generaci traktorů. Pneumatika MICHELIN MachXBib dosáhla v roce 2002 rekordu při orbě pole o rozloze 251 hektarů během 24 hodin. Druhý rekord překonala v roce 2003 při setí ječmene na poli o rozloze 98 hektarů během 24 hodin. Pneumatika MICHELIN MachXBib během své existence podstoupila některé změny, především v kostře, materiálech a valivém odporu, což jí umožňuje jet rychlostí až 65 km/h, pokud to umožňuje místní legislativa. Pneumatika MICHELIN MachXBib je k dispozici v 16 rozměrech.

15 Michelin inovuje také své služby: mobilní aplikace Pressure Calculator ( Kalkulačka tlaku huštění ) pro tablety a smartphony umožňuje zemědělcům nepřetržitý přístup k poradenství ohledně tlaku huštění vzhledem k zatížení a typu užití. 1 Při ceně 1 euro za litr paliva. Michelin je rovněž připraven reagovat na budoucí technologické výzvy: kostry pneumatik Michelin plně odpovídají požadavkům moderních husticích systémů, díky nimž je možné uzpůsobit tlak huštění podle zatížení a typu užití pneumatiky a zajistit tak zemědělcům a poskytovatelům zemědělských služeb ještě větší bezpečnost, lepší ochranu půdy a větší provozní efektivitu. Sébastien MAHAUT (vlevo) a jeho prodejce John Deere, Beranger MAILLARD (TERREA)

16 MICHELIN získal od společnosti Deere & Company ocenění Dodavatel roku a Inovace roku Michelin získal několik prestižních ocenění od amerického strojírenského koncernu Deere & Company za své produkty a podporu, kterou Michelin poskytl různým segmentům zemědělské techniky John Deere. Divize zemědělských a stavebních pneumatik Skupiny Michelin byla jmenována Dodavatelem roku, stejně jako Partnerským dodavatelem roku Partnerský dodavatel je nejvyšší možné hodnocení společnosti Deere & Company pro dodavatele v programu Achieving Excellence. V programu Achieving Excellence jsou zúčastnění dodavatelé ročně hodnoceni v klíčových výkonnostních kategoriích, jako je kvalita, řízení finančních záležitostí, dodávky, technická podpora a reakce na požadavky odběratele. Deere vytvořil tento program v roce 1991, aby svým dodavatelům poskytl hodnocení a zpětnou vazbu, které umožní nepřetržité zdokonalování dodavatelských služeb. Kromě toho udělil John Deere titul Inovace roku technologii MICHELIN X TWEEL TURF. Ocenění je udělováno vybrané skupině dodavatelů, kteří prokázali inovaci u svých produktů nebo služeb, které poskytují společnosti John Deere. Při hodnocení se zohledňují čtyři faktory: kreativita, uskutečnitelnost, spolupráce a přínos. John Deere vytvořil toto ocenění v roce 2010, aby podpořil inovační aktivitu svých dodavatelů a vyjádřil uznání dodavatelům, kteří jsou kreativní. V roce 2014 oznámil Michelin svou exkluzivní partnerskou spolupráci s výrobcem John Deere na vybavení sekaček ZTRAKTM 900 Series s nulovým poloměrem otáčení průkopnickými pneumatikami MICHELIN X TWEEL TURFTM, které nahradily standardní pneumatiku 24x12x12. Emmanuel Ladent, prezident divize zemědělských pneumatik Michelin, přijal jménem Skupiny Michelin ocenění Dodavatel roku během slavnostního večera pořádaného společností John Deere ve městě Bettendorf, ve státě Iowa. Michelin byl rovněž zastoupen členy z divize zemědělských a stavebních pneumatik. Naše týmy pracovaly opravdu velice tvrdě, aby společně s partnery ze společnosti John Deere vytvořily atmosféru vzájemné spolupráce, řekl Emmanuel Ladent. Tuto poctu přijímáme s velikým potěšením a těšíme se na další společnou cestu se společností John Deere, řekl Pete Selleck, předseda představenstva a prezident Michelin North America, Greenville, S.C. Michelin dodává své produkty do mnoha výrobních závodů společnosti John Deere po celém světě: Davenport, Iowa; Thibodaux, Louisiana; Waterloo, Iowa; East Moline, Illinois; Des Moines, Iowa; Augusta, Georgia; Fuquay-Varina, N.C.; Valley City, N.D.; Dubuque, Iowa; Horst, Nizozemí; Mannheim, Německo; Indaiatuba, Brazílie; a Zweibrucken, Německo.

17 Michelin si dobývá uznání a důvěru zemědělců ve střední Evropě a v Turecku prostřednictvím předváděcích akcí, které představují inovace a výkony značky Na začátku roku 2015 začala Skupina Michelin uplatňovat v praxi své strategické rozhodnutí z konce předchozího roku: pořádat v rámci střední Evropy a Turecka živé ukázky výkonů zemědělských pneumatik a výhody jejich nejnovějších technologií, díky nimž se zvýší povědomí o těchto produktech. Tyto názorné předváděcí akce pořádal Michelin buď sám, jako například v Srbsku, Rumunsku či Turecku, nebo ve spolupráci se strategickými partnery, kteří mohli potvrdit nejvyšší možnou kvalitu zemědělských pneumatik Michelin: Pronar a Same Deutz-Fahr v Polsku a Axial v Maďarsku. Ústředním tématem těchto předváděcích akcí přímo na poli byla technologie Ultraflex. Tato revoluční technologie umožňuje nízký tlak huštění, čímž chrání půdu (díky menší míře zhutňování) a šetří palivo (menší míra prokluzu). Tím zajišťuje optimální využití kompletního výkonu stroje, zkracuje pracovní čas a prodlužuje životnost pneumatiky. Výsledky testů, které porovnávaly normální pneumatiky s pneumatikami využívajícími technologii Michelin Ultraflex Technology, byly všeříkající: pneumatiky s technologií Michelin Ultraflex měly hloubku stopy menší o 3 cm, plochu stopy větší o 18 % a díky menší míře prokluzu ušetřily 21 % paliva, což vzbudilo nadšení a ocenění všech diváků a zvýšilo tak v jejich očích kvalitu značky Michelin. Přestože se již nejedná o novinku, velký zájem byl také o testy porovnávající radiální a diagonální pneumatiky. Testy opět prokázaly vedoucí postavení radiální technologie, a to z hlediska vyšší ziskovosti (časová úspora, nižší spotřeba paliva a delší životnost), větší produktivity (delší a širší stopa, méně vyjetých kolejí, menší míra hutnění půdy a větší výnosy plodin), většího komfortu (díky pružné kostře výjimečný jízdní komfort na poli i na silnici a zároveň i jízdní stabilita a ochrana mechanických částí) a většího záběru (menší valivý odpor, širší a rovnoměrnější stopa, větší množství záběrových zubů v kontaktu s povrchem a lepší samočisticí schopnosti).

18

Traktory MICHELIN AGRIBIB MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB

Traktory MICHELIN AGRIBIB MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB Traktory MICHELIN MICHELIN YIELDBIB MICHELIN OMNIBIB MICHELIN MULTIBIB MICHELIN XEOBIB MICHELIN MACHXBIB MICHELIN AXIOBIB TRAKTORY Vysoká výkonnost po celou dobu používání pneumatiky a až o dva roky delší

Více

TRAKTORY MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce:

TRAKTORY MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce: SORTIMENT ZEMĚDĚLSKÝCH RADIÁLNÍCH PNEUMATIK 2016 TRAKTORY MAXI TRACTION IF Navrženo pro maximální výkony: snížené utužování půdy a větší efektivitu práce: Až o 20 % těžší náklad. Mimořádný jízdní komfort,

Více

Objevte výhody zemědělských pneumatik Firestone.

Objevte výhody zemědělských pneumatik Firestone. SORTIMENT ZEMĚDĚLSKÝCH RADIÁLNÍCH PNEUMATIK 2015 INFORMACE Objevte výhody zemědělských pneumatik Firestone. Zemědělské pneumatiky Firestone jsou vyvinuty v Itálii a vyrobeny ve Španělsku a díky tomu plně

Více

Radial-70 Hospodárná pneumatika pro profesionální použití v 70-ti procentní profilové řadě

Radial-70 Hospodárná pneumatika pro profesionální použití v 70-ti procentní profilové řadě Radial-70 Hospodárná pneumatika pro profesionální použití v 70-ti procentní profilové řadě Nízkoprofilová pneumatika 70-ti procentní série se širokou užitnou plochou Nízký tlak na půdu díky větší kontaktní

Více

KULTIVAČNÍ PNEUMATIKY

KULTIVAČNÍ PNEUMATIKY KULTIVAČNÍ PNEUMATIKY NAŠE PŘEPRAVNÍ KAPACITA. VAŠE VÝNOSY. PNEUMATIKY VYVINUTÉ PRO VÝZVY DNEŠNÍHO ZEMĚDĚLSTVÍ Současné postřikovače se vyvíjejí rychlým tempem. Stávají se většími, těžšími, výkonnějšími

Více

Výkonné a efektivní! Cultor zemědělské pneumatiky

Výkonné a efektivní! Cultor zemědělské pneumatiky Výkonné a efektivní! Cultor zemědělské pneumatiky Radial-70 Hospodárná pneumatika pro profesionální použití v 70-ti procentní profilové řadě Nízkoprofilová pneumatika 70-ti procentní série se širokou užitnou

Více

Maximální výběr. Minimální cena.

Maximální výběr. Minimální cena. www.cgs-tyres.com Váš autorizovaný prodejce pneumatik Cultor: Maximální výběr. Minimální cena. Cultor zemědělské pneumatiky CGS TYRES_01/11 CGS TYRES/ MITAS a.s. Veškerá práva vyhrazena. Obsah této publikace

Více

Maximální výběr. Minimální cena. Cultor zemědělské pneumatiky

Maximální výběr. Minimální cena. Cultor zemědělské pneumatiky Maximální výběr. Minimální cena. Cultor zemědělské pneumatiky Radial-70 Hospodárná pneumatika pro profesionální použití v 70-ti procentní profilové řadě Nízkoprofilová pneumatika 70-ti procentní série

Více

Šetřete palivo kilometr za kilometrem

Šetřete palivo kilometr za kilometrem Šetřete palivo kilometr za kilometrem Bridgestone, Váš partner v odpovědnějším chování vůči životnímu prostředí. Jakožto firma, která působí v oblasti mobility, se Bridgestone zaměřuje na snižování emisí

Více

2018 Zemědělské pneumatiky

2018 Zemědělské pneumatiky 2018 Zemědělské pneumatiky GLOBALNÍ SPOLEČNOST Společnost MAXAM Tyre se sídlem v Birminghamu ve Velké Británii a americkými kancelářemi ve městě Danvers, MA má specializovaný tým kvalifikovaných výrobních

Více

Zemědělské pneumatiky TECHNICKÉ INFORMACE 12. VYDÁNÍ

Zemědělské pneumatiky TECHNICKÉ INFORMACE 12. VYDÁNÍ Zemědělské pneumatiky TECHNICKÉ INFORMACE 12. VYDÁNÍ ÚVOD A OBSAH Úvod Obsáhlá technická data a další informace vztahující se k pneumatikám a příslušenství na následujících stránkách byla sestavena tak,

Více

Vzdušnicové pneumatiky. Speciální pneumatiky pro maximální efektivitu.

Vzdušnicové pneumatiky. Speciální pneumatiky pro maximální efektivitu. Vzdušnicové pneumatiky. Speciální pneumatiky pro maximální efektivitu. ContiRT20 Performance Nový standard výkonu a životnosti. 1 2 3 Standardní radiální pneumatiky Nový design Continentalu s lepší boční

Více

Přívěsy Compact Line

Přívěsy Compact Line 3 Přívěsy 88-107 MICHELIN CARGOXBIB HIGH FLOTATION... 88-91 MICHELIN CARGOXBIB HEAVY DUTY... 92-95 MICHELIN CARGOXBIB - XP27...96-103 MICHELIN XS...104-107 Zemědělské pneumatiky MICHELIN Traktory Compact

Více

Bezpečnost. na prvním místě. Přezujte na Kumho. ZIMNÍ PNEUMATIKY 2012/2013. včetně označování pneumatik dle EU

Bezpečnost. na prvním místě. Přezujte na Kumho. ZIMNÍ PNEUMATIKY 2012/2013. včetně označování pneumatik dle EU Bezpečnost na prvním místě. Přezujte na Kumho. včetně označování pneumatik dle EU ZIMNÍ PNEUMATIKY 2012/2013 Kompletní program pro osobní automobily, SUV/4x4 a lehká nákladní vozidla česká republika KUMHO

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Bravuris 3 HM Bravuris 2 Nabídka letních pneumatik 2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Bravuris 4x4 Brillantis 2 Vanis 2 Letní pneumatiky Barum Bravuris 3 HM

Více

TRAKTOROVÉ COMPACT LINE NÁVĚSOVÉ SORTIMENT AGRO PNEUMATIK A TECHNICKÉ PARAMETRY

TRAKTOROVÉ COMPACT LINE NÁVĚSOVÉ SORTIMENT AGRO PNEUMATIK A TECHNICKÉ PARAMETRY TRAKTOROVÉ COMPACT LINE NÁVĚSOVÉ SORTIMENT AGRO PNEUMATIK A TECHNICKÉ PARAMETRY VAŠE PŮDA SI ZASLOUŽÍ MICHELIN Kdo jsme? MICHELIN, partner moderního zemědělství. Moderního, účinného a k životnímu prostředí

Více

9/2011. Michelin Retread Technologies

9/2011. Michelin Retread Technologies A E W Y H 9/2011 Paleta produktů ceník platný od 9/2011 Patentované dezény založené na technologii MICHELIN Rozměr XZA XZA2 En XZE2 XDA2 S60 XDA2 En XDA4S XDE2 LT XDE2+ 9,5 R 17,5 3 990,- 4 090,- 10 R

Více

Konkurenceschopnost a kvalita cesta k úspěchu zemědělského podniku 1 Ekonomika provozu traktorů

Konkurenceschopnost a kvalita cesta k úspěchu zemědělského podniku 1 Ekonomika provozu traktorů Konkurenceschopnost a kvalita cesta k úspěchu zemědělského podniku 1 Ekonomika provozu traktorů Seminář Institut Okresní pro Regionální agrárníspolupráci komory Blansko a OAK Hodonín a Institutu pro regionální

Více

PREZENTACE ZNAČKY

PREZENTACE ZNAČKY PREZENTACE ZNAČKY 2018 1 ZNAČKA TOVÁRNA NABÍDKA PRODUKTŮ POKRYTÍ TRHU 2 ZNAČKA A TOVÁRNA 3 PŮVOD ZNAČKY NOVÁ EVROPSKÁ ZNAČKA PNEUMATIK S TRADIČNÍM EVROPSKÝM KONCEPTEM 1935 VZNIK TOVÁRNY Továrna, ve které

Více

Ideální péče o pole! Technická dokumentace AGRO pneumatik TAURUS

Ideální péče o pole! Technická dokumentace AGRO pneumatik TAURUS Ideální péče o pole! Technická dokumentace AGRO pneumatik TAURUS Edice 2016 OBSAH Klíčová data značky TAURUS... 2 Řada zemědělských pneumatik TAURUS... 3 Pneumatiky TAURUS podle řad... 4 Radiální pneumatiky...

Více

Beru svou rodinu vážně

Beru svou rodinu vážně Beru svou rodinu vážně Nabídka zimních pneumatik 2017/2018 Udělejte rozhodnutí, které vyřeší vaše každodenní potřeby, a buďte v bezpečí za každé situace. Vaše rozhodnutí pro pneumatiky Barum je chytrá

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Nabídka letních pneumatik pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla 2014 Bravuris 3 HM NOVINKA! Bravuris 2 Bravuris 4x4 Brillantis 2 Vanis 2 NOVINKA! Pneumatiky Barum NOVINKA!

Více

PŘIPRAVENÉ NA COKOLIV, CO SE VÁM POSTAVÍ DO CESTY.

PŘIPRAVENÉ NA COKOLIV, CO SE VÁM POSTAVÍ DO CESTY. PŘIPRAVENÉ NA COKOLIV, CO SE VÁM POSTAVÍ DO CESTY. ZCELA NOVÁ Řada SiLNiČNÍCH PNEUMaTiK dunlop SP46 Řízené SP446 Hnací SP246 Návěsové ZCELA NOVÉ NÁKLADNÍ PNEUMATIKY SP46, SP446 A SP246 PŘEDSTAVUJEME ŘADU

Více

CITY GRIP je nejnovější diagonální skutrová pneu s rychl. indexem P, segment město/cestování.

CITY GRIP je nejnovější diagonální skutrová pneu s rychl. indexem P, segment město/cestování. Nová skútrová pneu CITY GRIP CITY GRIP je nejnovější diagonální skutrová pneu s rychl. indexem P, segment město/cestování. Nahrazuje model Gold Standard (uvedený v roce 2000) a Pilot City (uvedený v 2003).

Více

300 KG NA DLANI JEDNÉ RUKY. Co se vám vybaví?

300 KG NA DLANI JEDNÉ RUKY. Co se vám vybaví? 300 KG NA DLANI JEDNÉ RUKY. o se vám vybaví? MIHELIN Total Performance, Nepodceňujte význam pneumatik! Všechny pneumatiky ale nejsou stejné! Pro každé období jsou vhodné jiné pneumatiky! Pneumatiky představují

Více

Michelin představuje novou řadu vysokovýkonných pneumatik navržených pro nový Porsche Cayenne

Michelin představuje novou řadu vysokovýkonných pneumatik navržených pro nový Porsche Cayenne TISKOVÁ ZPRÁVA Paříž - Francie 29. dubna 2010 Michelin představuje novou řadu vysokovýkonných pneumatik navržených pro nový Porsche Cayenne Vyvážený výkon přinášený pneumatikami Michelin perfektně doplňuje

Více

NOVÁ pneumatika VT-TRACTOR

NOVÁ pneumatika VT-TRACTOR Získejte od přírody více, dnes i zítra NOVÁ pneumatika VT-TRACTOR Nízká spotřeba paliva Skvělá trakce Snížené utužování půdy Zemědělci se nyní nacházejí na frontové linii rychle se měnícího světa. Exponenciální

Více

Zemědělské pneumatiky Technické informace

Zemědělské pneumatiky Technické informace Zemědělské pneumatiky Technické informace Edice 2016/2017 www.mitas-tyres.com Mitas Technické informace pro Zemědělské pneumatiky edice 2016 / 2017 Obsáhlá technická data a další informace vztahující se

Více

Pneumatiky pro nákladní vozidla, návěsy a autobusy

Pneumatiky pro nákladní vozidla, návěsy a autobusy Pneumatiky pro nákladní vozidla, návěsy a autobusy Pneumatiky pro řízenou nápravu Pneumatiky pro řízenou nápravu Štítek nákladních pneumatik Díky novému nařízení mají autodopravci pomocníka pro výběr pneumatik.

Více

AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, Praha 1 tel e mail:

AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, Praha 1 tel e mail: AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, 110 00 Praha 1 tel. 602 363 032 e mail: spicka@autoklub.cz, www.autoklub.cz AUTOKLUB ČR TESTOVAL SUV LETNÍ PNEUMATIKY TEST SUV LETNÍCH PNEUMATIK 215/65 R16 H Autoklub

Více

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 Praha, 11.listopadu 2013 S příchodem zimního období zveřejňují hlavní evropské a ruské automobilové časopisy testy zimních pneumatik, které srovnávají nejvýznamnější

Více

ZIMNÍ OSOBNÍ, 4X4/SUV A LEHKÉ NÁKLADNÍ PNEUMATIKY

ZIMNÍ OSOBNÍ, 4X4/SUV A LEHKÉ NÁKLADNÍ PNEUMATIKY ZIMNÍ OSOBNÍ, 4X4/SUV A LEHKÉ NÁKLADNÍ PNEUMATIKY ZIMA 2009/10 ZARUČENÁ NĚMECKÁ KVALITA www.fuldapneu.cz 75005-FULDA_WinterRange 09 CZ.indd 1 26.8.2009 11:48:46 GERMAN HIGH TECHNOLOGY Již více než sto

Více

RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR

RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR RENOMOVANÝ ITALSKÝ VÝROBCE již od roku 1980 BEZOLEJOVÉ KOMPRESORY COMPACT AIR PROGRAM 2014 Spektrum služeb KDO JE GENTILIN Centrum kvality Firma GENTILIN byla založena před 30 lety v italském městě Trissino

Více

Pneumatiky pro stavební a manipulační techniku Technické informace

Pneumatiky pro stavební a manipulační techniku Technické informace Pneumatiky pro stavební a manipulační techniku Technické informace Edice 2018/2019 mitas-tyres.com Mitas technické informace pro pneumatiky pro stavební a manipulační techniku edice 2018 / 2019 Tato rozsáhlá

Více

Veletrh SIMA 2011 Tiskový balíček

Veletrh SIMA 2011 Tiskový balíček Veletrh SIMA 2011 Tiskový balíček Únor 2011 MICHELIN představuje: Technologie Michelin Ultraflex používané ve všech fázích pěstování zemědělských plodin Ochrana půdy, úspory paliv a dlouhá životnost: jedinečné

Více

Marketing Klíčové vlastnosti

Marketing Klíčové vlastnosti Marketing Klíčové vlastnosti Nová zimní pneu pro vozy kompakt a střední třídu Širší rozpětí bezpečnosti díky lepší přilnavost na sněhu a ledu Výborný handling na suchu Ekonomická díky snížení valivého

Více

Dynamická jízda, bezpečné brzdy: Product Fact Book ContiPremiumContact 5 André Voigt, Brand Management Continental I 2011 I Continental 2

Dynamická jízda, bezpečné brzdy: Product Fact Book ContiPremiumContact 5 André Voigt, Brand Management Continental I 2011 I Continental 2 Dynamická jízda, bezpečné brzdy: André Voigt, Brand Management Continental I 2011 I Continental 2 Marketing André Voigt, Brand Management Continental I 2011 I Continental 3 Charakteristika produktu Klíčové

Více

AL02 AL10 + AL10 AL15. Dálková doprava. Dálková doprava. Rozměry. Rozměry. Dálková doprava. Dálková doprava. Rozměry. Rozměry

AL02 AL10 + AL10 AL15. Dálková doprava. Dálková doprava. Rozměry. Rozměry. Dálková doprava. Dálková doprava. Rozměry. Rozměry hankooksqhx c] PNEUMATIKY HANKOOK NÁKLADNÍ PNEUMATIKY Katalog ČR/SR AL10 + POZICE A DÁLKOVOU DOPRAVU AL02 POZICE A DÁLKOVOU DOPRAVU mm Šířka mm Šířka 80 315/80R22.5 156/150L(154/150M) 20 13.5 3.0 8.0 70

Více

Barum BRAVURIS 5 HM. Long lasting performance: discover the joy of every new trip! Barum. Značka skupiny Continental.

Barum BRAVURIS 5 HM. Long lasting performance: discover the joy of every new trip! Barum. Značka skupiny Continental. Long lasting performance: discover the joy of every new trip! Barum. Značka skupiny Continental. Základní informace Portfolio značky Barum Letní Celoroční Zimní Brillantis 2 Bravuris 2 Bravuris 3 HM Quartaris

Více

Před vozovými parky neustále stojí nové úkoly. zlepšování jejich ekonomické efektivnosti.

Před vozovými parky neustále stojí nové úkoly. zlepšování jejich ekonomické efektivnosti. Opravdový úspěch. ontire TM Před vozovými parky neustále stojí nové úkoly zlepšování jejich ekonomické efektivnosti. Pneumatiky pro nákladní automobily ontinental: pneumatiky s německou technologií navržené

Více

Marc. Lucien TECHNICKÉ INFORMACE GENERACE KLEBER ZEMĚDĚLSKÉ PNEUMATIKY. Edice KLEBER, myslí na vás každý den.

Marc. Lucien TECHNICKÉ INFORMACE GENERACE KLEBER ZEMĚDĚLSKÉ PNEUMATIKY. Edice KLEBER, myslí na vás každý den. Marc Lucien TECHNICKÉ INFORMACE GENERACE KLEBER ZEMĚDĚLSKÉ PNEUMATIKY Edice 2016 KLEBER, myslí na vás každý den. Pár slov od našich zákazníků-zemědělců Hubert Carré - 52 - Francie Smíšené hospodářství

Více

Zemědělské pneumatiky TECHNICKÉ INFORMACE 13. VYDÁNÍ

Zemědělské pneumatiky TECHNICKÉ INFORMACE 13. VYDÁNÍ Zemědělské pneumatiky TECHNICKÉ INFORMACE 13. VYDÁNÍ ÚVOD A OBSAH Úvod Obsáhlá technická data a další informace vztahující se k pneumatikám a příslušenství na následujících stránkách byla sestavena tak,

Více

Výkon pneumatik, který se vyplatí

Výkon pneumatik, který se vyplatí Výkon pneumatik, který se vyplatí Nabídka letních pneumatik 2016 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Barum. Značka skupiny Continental. Letní pneumatiky Barum Jízda bez hranic mnoho ujetých kilometrů

Více

Připraveny na všechno. Nová řada nákladních pneumatik pro smíšený provoz

Připraveny na všechno. Nová řada nákladních pneumatik pro smíšený provoz Připraveny na všechno Nová řada nákladních pneumatik pro smíšený provoz Odolný společník do všech pracovních podmínek Vynikající kilometrový výkon Nízké provozní náklady Extrémní odolnost Delší životnost

Více

Beru svou práci vážně.

Beru svou práci vážně. Beru svou práci vážně. Nabídka zimních pneumatik 2016/2017 pro osobní, 4 4/SUV a dodávková vozidla. Udělejte rozhodnutí, které vyřeší vaše každodenní potřeby, a buďte v bezpečí za každé situace. Vaše rozhodnutí

Více

EXKLUZIVNÍ PRVOTŘÍDNÍ LEVNÁ!

EXKLUZIVNÍ PRVOTŘÍDNÍ LEVNÁ! EXKLUZIVNÍ PRVOTŘÍDNÍ LEVNÁ! ZARUČENÁ KVALITA VÝROBKU EVROPSKY Nové pneumatiky Sebring jsou vyráběny v továrně na výrobu pneumatik v Evropě jedním z předních světových výrobců pneumatik. KVALITNĚ Zajištění

Více

AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, 110 00 Praha 1 tel. 602 363 032 e mail: spicka@autoklub.cz, www.autoklub.cz

AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, 110 00 Praha 1 tel. 602 363 032 e mail: spicka@autoklub.cz, www.autoklub.cz AUTOKLUB ČESKÉ REPUBLIKY Opletalova 29, 110 00 Praha 1 tel. 602 363 032 e mail: spicka@autoklub.cz, www.autoklub.cz AUTOKLUB ČR TESTOVAL ZIMNÍ PNEUMATIKY RŮZNÝCH ROZMĚRŮ 15, 16, 17 VĚTŠÍ NEBO MENŠÍ KOLA?

Více

EM, MPT & industriální pneumatiky

EM, MPT & industriální pneumatiky EM, MT & industriální pneumatiky Technické informace 12. vydání úvod a obsah Úvod Tato rozsáhlá technická data a další informace o pneumatikách, které jsou uvedeny na následujících stranách, jsou sestaveny

Více

Tepelně Jeho vysoký izoluje vaše domovy, zisků ze slunce - přírodního zdroje energie. Pasivní sklo pro aktivní život PLANETA ENERGIE SVĚTLO

Tepelně Jeho vysoký izoluje vaše domovy, zisků ze slunce - přírodního zdroje energie. Pasivní sklo pro aktivní život PLANETA ENERGIE SVĚTLO 3. 2. Tepelně Jeho vysoký izoluje vaše domovy, chrání solární životní faktor prostředí. umožňuje využití tepelných zisků ze slunce - přírodního zdroje energie. planibel Tri Pasivní sklo pro aktivní život

Více

Zkroťte cestu PNEUMATIKY HANKOOK S VYSOKÝM VÝKONEM. Produkty pro letní a zimní sezónu PNEUMATIKY OSOBNÍ OFF-ROAD DODÁVKOVÉ

Zkroťte cestu PNEUMATIKY HANKOOK S VYSOKÝM VÝKONEM. Produkty pro letní a zimní sezónu PNEUMATIKY OSOBNÍ OFF-ROAD DODÁVKOVÉ Zkroťte cestu PNEUMATIKY HANKOOK S VYSOKÝM VÝKONEM Produkty pro letní a zimní sezónu PNEUMATIKY OSOBNÍ OFF-ROAD DODÁVKOVÉ OSOBNÍ PNEUMATIKY LETNÍ - CELOROČNÍ - ZIMNÍ OSOBNÍ PNEUMATIKY - LETNÍ (Z212) (K107)

Více

Obecné informace o spotřebě paliva. Odpor vzduchu

Obecné informace o spotřebě paliva. Odpor vzduchu Souhrn Souhrn Tento dokument shrnuje a vysvětluje faktory, které ovlivňují spotřebu paliva vozidla. Pomocný náhon je jedním z nejdůležitějších faktorů, který ovlivňuje, kolik energie je potřeba k pohybu

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Marketing Technické přínosy Uvedení na trh

Marketing Technické přínosy Uvedení na trh Agenda Marketing Technické přínosy Uvedení na trh GENERAL TIRE. A BRAND OF CONTINENTAL. Product Factbook Snow Grabber Plus 3 Marketing Portfolio značky: Letní Celoroční Zimní 2017 100:0 on/off 80:20 on/off

Více

Jezděte ekonomicky i v zimě!

Jezděte ekonomicky i v zimě! Jezděte ekonomicky i v zimě! Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Polaris 3 SnoVanis 2 Správné pneumatiky pro každé roční období. Zimní pneumatiky Letní pneumatiky

Více

Řešení na míru Klíč k vašemu úspěchu Plnopryžová kola Continental

Řešení na míru Klíč k vašemu úspěchu Plnopryžová kola Continental Řešení na míru Klíč k vašemu úspěchu Plnopryžová kola Continental 2 Řešení na míru 03 SC20 Energy+ 04 SC20 Mileage+ 05 CS20 06 Continental LifeCycle 08 CSEasy SC20 09 SH12, SC11 & MIL 10 MH20, MC20 & ContiPT18

Více

Inovativní rozvoj odbornosti v zemědělství a potravinářství - Ekonomika provozu traktorů a inovace v mechanizaci. Hodnocení ekologické újmy

Inovativní rozvoj odbornosti v zemědělství a potravinářství - Ekonomika provozu traktorů a inovace v mechanizaci. Hodnocení ekologické újmy Inovativní rozvoj odbornosti v zemědělství a potravinářství - Ekonomika provozu traktorů a inovace v mechanizaci Seminář Okresní OAK Ţďár agrární na Sázavou komory Blansko 29.1.2014 ZD Nové a Město na

Více

Možnosti snižování nákladů u traktorových souprav na zpracování půdy

Možnosti snižování nákladů u traktorových souprav na zpracování půdy Konkurenceschopnost a kvalita - inovace v zemědělském sektoru 13/018/1310b/563/000309 Možnosti snižování nákladů u traktorových souprav na zpracování půdy Termín: 6.3.2015 Místo konání: AGRO Brno - Tuřany,

Více

hankooktire.com/cz Emoce a výkony v dokonalé harmonii

hankooktire.com/cz Emoce a výkony v dokonalé harmonii hankooktire.com/cz Obsah Popis a technické informace Klíčové vlastnosti Koncept Marketing Produktová mapa Popis dezénu a použitých technologií Popis a technické informace Rozměry Šířka pneumatiky 205~305

Více

PRVENSTVÍ PIRELLI V TESTECH LETNÍCH PNEUMATIK

PRVENSTVÍ PIRELLI V TESTECH LETNÍCH PNEUMATIK PRVENSTVÍ PIRELLI V TESTECH LETNÍCH PNEUMATIK Období teplejšího počasí je před námi, a tak je ten správný čas k testování produktů určených pro léto. Zkušení testovací jezdci významných automobilových

Více

Role flexibilní pracovní síly v personální strategii

Role flexibilní pracovní síly v personální strategii Personální společnost Manpower oslovila v říjnu 2009 více než 41.000 zaměstnavatelů ze 35 zemí a oblastí, aby zjistila více informací o současné roli flexibilní pracovní síly v personální strategii různých

Více

Obecné informace o spotřebě paliva. Souhrn PGRT

Obecné informace o spotřebě paliva. Souhrn PGRT Souhrn Souhrn Tento dokument shrnuje a vysvětluje faktory, které ovlivňují spotřebu paliva vozidla. Spotřeba paliva vozidla je ovlivněna několika faktory: Pneumatiky Šetrný způsob jízdy Stav vozidla 03:60-02

Více

Agenda. Marketing. Technické přínosy. Uvedení produktu. Cílová skupina Pozice značky Historie

Agenda. Marketing. Technické přínosy. Uvedení produktu. Cílová skupina Pozice značky Historie Product Fact Book Agenda Marketing Cílová skupina Pozice značky Historie Technické přínosy Uvedení produktu Valivý odpor Handling - mokro Trakce / Brzdy - sníh Kilometrový výkon Tech.přínos - Vliv - Přínos

Více

KATALOG PNEUMATIK GENERAL TIRE. léto/zima

KATALOG PNEUMATIK GENERAL TIRE. léto/zima KTLO PNUMTIK NRL TIR léto/zima WWW.T-PNU.Z PŘHL PNUMTIK LTNÍ PNUMTIKY 2 ZIMNÍ PNUMTIKY LTNÍ PNUMTIKY ltimax ON NOVINK Poskytuje spolehlivý výkon s vynikající přilnavostí na suché i mokré vozovce a výrazně

Více

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200

SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 SMYKEM ŘÍZENÉ A KOMPAKTNÍ PÁSOVÉ NAKLADAČE ŘADY 200 VÝKON MOTORU PROVOZNÍ HMOTNOST PROVOZNÍ NOSNOST (50% KLOPNÉHO MOMENTU ZATÍŽENÍ) L213 L215 L218 L220 L223 L225 L230 46 HP 52 HP 60 HP 60 HP 74 HP 82 HP

Více

Vynikající záběr bezpečnost za kaţdého počasí Bus and Coach Tires People

Vynikající záběr bezpečnost za kaţdého počasí Bus and Coach Tires People Vynikající záběr bezpečnost za kaţdého počasí Bus and Coach Tires People Vynikající záběr bezpečnost za kaţdého počasí Bus and Coach Tires People Stejně jako města nikdy nejdou spát, tak se i přeprava

Více

Goodyear Dunlop Tires Czech s.r.o. Vyskočilova 1481/4 140 00 Praha 4. Telefon: +420 234 092 777 Fax: +420 234 092 700

Goodyear Dunlop Tires Czech s.r.o. Vyskočilova 1481/4 140 00 Praha 4. Telefon: +420 234 092 777 Fax: +420 234 092 700 Goodyear Dunlop Tires Czech s.r.o. Vyskočilova 1481/4 140 00 Praha 4 Telefon: +420 234 092 777 Fax: +420 234 092 700 Goodyear Dunlop Tires Slovakia s.r.o. Drieňová 1 821 01 Bratislava 2 Telefon: +421 232

Více

Marketing Zacílení vývoje Original Equipment

Marketing Zacílení vývoje Original Equipment Product Fact Book Marketing Zacílení vývoje Original Equipment Pneu ContiEcoContact 5 byla vyvíjena ve spolupráci s našimi OE zákazníky a byly respektovány jejich požadavky na optimalizaci valivého odporu.

Více

Legislativa a zimní pneumatiky

Legislativa a zimní pneumatiky Legislativa a zimní pneumatiky Zimní pneumatiky dle Evropské unie Na území Evropské unie je platná definice zimních pneumatik dle Směrnice rady 92/23/EHS přílohy II v článcích 2.2 a 3.1.5. 2.2 (Specifikace

Více

Samojízdné postřikovače AKP - MAZZOTTI

Samojízdné postřikovače AKP - MAZZOTTI Samojízdné postřikovače AKP MAZZOTTI 300 L 500 LP 000 LP 00 PMAX 00 MMAX 500 LP 3000 LP 300 PMAX 300 MMAX 00 PMAX 00 MMAX 5500 PMAX 6500 PMAX Italská společnost MAZZOTTI má více než šedesátiletou zkušenost

Více

Pneumatiky pro nákladní vozidla. Michelin Česká republika s. r. o.

Pneumatiky pro nákladní vozidla. Michelin Česká republika s. r. o. Pneumatiky pro nákladní vozidla Obsah označení nákladních pneumatik nákladní pneumatiky Michelin segment A segment E segment Y segment H segment U nákladní pneumatiky Kormoran Označení nákladních pneumatik

Více

SAMSON PG PŘEPRAVNÍ CISTERNY - growing together SAMSON PG přepravní cisterny SAMSON PG cisterny o objemu 15 m³, 18 m³ a 20 m³ jsou dvounápravové a 21 m³ a 25 m³ jsou třínápravové. Řada PG je vyvinuta ve

Více

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit

EW 100. S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit EW 100 Kolová rýpadla S mobilním rýpadlem EW100 jste rychle připraveni vyrazit 10tunové mobilní rýpadlo EW100 vás přesvědčí velkým výkonem, nízkou spotřebou paliva a mimořádně uživatelsky přívětivými funkcemi.

Více

www.hankookpneu.cz Zkroťte zimu Pneumatiky Hankook s vysokým výkonem Osobní pneumatiky Off-Road pneumatiky Dodávkové pneumatiky

www.hankookpneu.cz Zkroťte zimu Pneumatiky Hankook s vysokým výkonem Osobní pneumatiky Off-Road pneumatiky Dodávkové pneumatiky www.hankookpneu.cz Zkroťte zimu Pneumatiky Hankook s vysokým výkonem Osobní pneumatiky Off-Road pneumatiky Dodávkové pneumatiky Nejde zde pouze o koňské síly, ale o rozdíly. Obsah Obsah: 4 Hankook Runflat-System

Více

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService

ContiEuroService. ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService ContiTireManagement ContiBreakdownService ContiEuroService Komplexní služba Nákladní pneumatiky Continental jsou konstruovány pro vaši maximální hospodárnost. Ovšem nejsou to jenom pneumatiky,

Více

Firemní údaje Kiekert AG Přehled o podnikání

Firemní údaje Kiekert AG Přehled o podnikání Firemní údaje Kiekert AG Přehled o podnikání Jméno: Kiekert AG Očekávaný obrat v obchodním roce 2017: 880 milionů Euro Počet zaměstnanců: 6.500 Výrobní závody: 8: Německo, Korea, Česko, USA, Mexiko, Čína,

Více

Terénní řetězy pro lesnické stroje

Terénní řetězy pro lesnické stroje Přehled výrobků 35 Silný. Inovativní.. Moderní technologie v nejtěžších podmínkách. V nesjízdném terénu je spolehlivost a odolnost jedním z rozhodujících faktorů pro bezpečnou a efektivní práci. Řetězy

Více

Dotěžování traktorů New Holland Tíha, která vám spadne ze srdce

Dotěžování traktorů New Holland Tíha, která vám spadne ze srdce Dotěžování traktorů New Holland Tíha, která vám spadne ze srdce ZÁVAŽÍ: ZÁKLADNÍ INFORMACE Co je závaží? Závaží je hmota přidaná na podvozek nebo kola traktoru za účelem zvýšení celkové hmotnosti vozidla

Více

Jaroslav Machan. Pavel Nedoma. Jiří Plíhal. Představení projektu E-VECTOORC

Jaroslav Machan. Pavel Nedoma. Jiří Plíhal. Představení projektu E-VECTOORC Představení projektu E-VECTOORC Jaroslav Machan Pavel Nedoma Jiří Plíhal jaroslav.machan@skoda-auto.cz pavel.nedoma@skoda-auto.cz plihal@utia.cas.cz 1 ExFos - Představení projektu E-VECTOORC 25.1.2013/Brno

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Dálniční provoz. Technologie Technické přínosy. Produktová prezentace ContiSportContact 5

Dálniční provoz. Technologie Technické přínosy. Produktová prezentace ContiSportContact 5 Technické přínosy Dálniční provoz 2 Technické přínosy: Dálniční provoz Tech. řešení Dlouhé řetězce molekul (Elasto-polymer) pohlcují přirozenou frekvenci jedoucí pneu Dlouhé řetězce absorbují energii a

Více

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO

SHRNOVAče řady v MAGNUM PRO SHRNOVAče řady v EXPLORER MAGNUM EVOLUTION MAGNUM PRO 6 dobrých důvodů pro zakoupení shrnovače sitrex Vynikající sběr píce shrnovače s prstovými koly zaručují šetrný sběr píce, aniž by docházelo k odrolu

Více

Vytvořeno pro staveniště a štěrkovny. A cesty, které k nim vedou.

Vytvořeno pro staveniště a štěrkovny. A cesty, které k nim vedou. Vytvořeno pro staveniště a štěrkovny. A cesty, které k nim vedou. Vyřešte problémy na silnicích i v terénu. Pneumatiky Conti CrossTrac. Continental Conti CrossTrac řešení Dva světy. Jedno řešení. Ať už

Více

S láskou k půdě Vysokovýkonné zemědělské pneumatiky

S láskou k půdě Vysokovýkonné zemědělské pneumatiky S láskou k půdě Vysokovýkonné zemědělské pneumatiky www.continental.cz Zemědělské pneumatiky Continental 2 / 3 Úrodu sklidíme společně Pneumatiky, kterým můžete důvěřovat S láskou k půdě Půda pod našima

Více

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann.

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. NOVÁ DIMENZE VÝKONU. V tomto materiálu jsou zčásti vyobrazeny také prvky výbavy, které nejsou součástí sériového vybavení. 2. Fahrerhaus Fahrerhaus.

Více

Sněhové řetězy pro autobusy a užitková vozidla. Nabídka

Sněhové řetězy pro autobusy a užitková vozidla. Nabídka Sněhové řetězy pro autobusy a užitková vozidla Nabídka omnimat ring Osvědčený řetěz s rychlou montáží s pevným kruhem Řetěz speciálně pro autobusy a lehké nákladní vozy Pokud se musí jet rychle dál, je

Více

Zcela nová pneumatika do náročných zimních podmínek pro řízené nápravy

Zcela nová pneumatika do náročných zimních podmínek pro řízené nápravy Zcela nová pneumatika do náročných zimních podmínek pro řízené nápravy Obsah Představení Vlastnosti dezénu Konstrukční prvky a technologie Výsledky testů Přehled produktu Product name Brand name Application

Více

Vynález, který změnil svět

Vynález, který změnil svět Společnost Carrier, vybudovaná na vynálezu Willise Carriera, který v roce 1902 postavil moderní klimatizaci, je přední světový dodavatel topenářských, klimatizačních a chladících řešení. Společnost Carrier

Více

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby

safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq: NOVÉ DIMENZE BEZPEČNOSTI OBJEVTE INTELIGENTNÍ OCHRANU PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU Pokrokové bezpečnostní produkty, systémy a služby safetyiq INTELIGENTNÍ OCHRANA PRO VYŠŠÍ PRODUKTIVITU safetyiq: VYŠŠÍ

Více

Michelin XHA2. Nový silný hnací motor, který zlepší produktivitu stavebních firem a důlních společností. Tiskový balíček Leden 2009

Michelin XHA2. Nový silný hnací motor, který zlepší produktivitu stavebních firem a důlních společností. Tiskový balíček Leden 2009 Michelin XHA2 Nový silný hnací motor, který zlepší produktivitu stavebních firem a důlních společností Tiskový balíček Leden 2009 Kontakt pro média: + 33 1 45 66 22 22 Obsah Souhrnná tisková zpráva Michelin

Více

VancoCamper. Pro příjemnou a zcela bezpečnou dovolenou.

VancoCamper. Pro příjemnou a zcela bezpečnou dovolenou. VancoCamper. Pro příjemnou a zcela bezpečnou dovolenou. Vanco Story. VancoCamper 2006 2 Product Management Van Tires Philipp Sombeck Značka Vanco VancoCamper VancoCamper zlepšuje potěšení z cestování caravanů

Více

Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla.

Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. Nabídka zimních pneumatik 2014/2015 pro osobní, 4x4/SUV a dodávková vozidla. ZIMNÍ PNEU PNEUMATIKY, KTERÉ SPLNÍ VŠECHNY VAŠE POŽADAVKY Vozidla jsou, stejně jako lidé, rozdílná. Zejména v oblasti osobních

Více

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65

EW65. Samo si dojede na další staveniště: EW65 EW65 Kolová rýpadla Samo si dojede na další staveniště: EW65 Mobilní rýpadlo EW65 dojede díky integrovanému režimy jízdy po silnici samo na místo nasazení a nevyžaduje časově náročnou a nákladnou přepravu.

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU

POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU 2 3 POMŮŽEME VÁM VYUŽÍT NOVÉ PŘÍLEŽITOSTI ZALOŽENÉ NA TALENTECH PRO ROZVOJ VAŠEHO BYZNYSU ManpowerGroup je světovým lídrem v poskytování inovativních služeb a řešení na míru, které pokrývají životní cyklus

Více

SMC Váš partner pro automatizaci

SMC Váš partner pro automatizaci SMC Váš partner pro automatizaci SMC celosvětový lídr v automatizaci S 32% podílem na globálním trhu jsme předními světovými odborníky v oboru pneumatiky. Jsme silným partnerem pro průmysl a vytváříme

Více

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi

Annaburger řady HTS. Zemědělské návěsy. ... když nároky stoupají. Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Zemědělské návěsy Annaburger řady HTS Již od roku 1990 se nejlépe osvědčily v t vrdé praxi Vysoce výkonné a univerzální ideální dopravní prostředek!... když nároky stoupají Návěsy firmy Annaburger Zemědělská

Více

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME

1002 KD O JSME CO DĚL A ÁME KDO JSME A CO DĚLÁME VIZE A HODNOTY 02 Prohlášení prezidenta "Nejdůležitějším přínosem, který firma může nabídnout společenskému pokroku, je co nejúčinnější řízení svých aktivit. To znamená, že nikdy nezapomenete

Více

MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA

MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA CELOROČNÍ PNEUMATIKY 2018 I 2019 MULTITALENTY 365 DNÍ V ROCE PRO OSOBNÍ VOZIDLA A LEHKÁ NÁKLADNÍ VOZIDLA TYRES ZNAČKA FALKEN Značka FALKEN vznikla v roce 1983 v jejím rodném Japonsku a původně sloužila

Více

Nejzkušenější expert na zimu.

Nejzkušenější expert na zimu. Nejzkušenější expert na zimu. Nabídka zimních pneumatik 2016/2017 pro osobní, 4 4/SUV a dodávková vozidla. Zlepšování mobility Bezpečnostní tipy pro zimní sezónu Vytváříme bezpečnou budoucnost již dnes.

Více

CASE IH oslavuje v roce 2017 výročí 175 let na vrcholu produkce zemědělských strojů

CASE IH oslavuje v roce 2017 výročí 175 let na vrcholu produkce zemědělských strojů CASE IH oslavuje v roce 2017 výročí 175 let na vrcholu produkce zemědělských strojů CASE IH, celosvětový leader ve výrobě zemědělských strojů, začíná rok 2017 oslavou připomenutí jeho 175. výročí na hlavní

Více