Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích"

Transkript

1 Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Laššová, Prokorátová, Macášek, Košek Omluveni: 1) Program rady: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Žádost o povolení hudební produkce ve stánku s občerstvením u Písečáku v období Valná hromada Agro Rubín konaná dne Výběr leteckých snímků obce dle nabídky v souladu s usnesením UR č. 84/2016 Žádost spolku Dřevěný muž o povolení k uspořádání plavecké části již 34.ročníku triatlonu Dřevěný muž konaného Žádost Mysliveckého sdružení Hlubočice o příspěvek na letní dětský tábor 2016 Žádost JPO III Mnichovo Hradiště o povolení cvičení a plavby po Velkém Písečáku ve dnech Žádost o souhlas se stavbou Stavební úpravy chovné haly drůbeže, st. 206, k.ú. Příšovice Vyhodnocení nabídek na dodavatele hromosvodu na sokolovně Warmnis řídící systém do kotelny Výběrové řízení VZMR Oprava zdravotního střediska čp. 185 v Příšovicích Žádost o odprodej části obecní pozemkové parcely č. 110/69 v. k.ú. Příšovice Informace starosty Závěr Nebyl vznesen žádný návrh na doplnění pořadu schůze. Následně bylo hlasováno o navrženém pořadu schůze. Usnesení UR č. 141/2016 Rada schvaluje program dnešního jednání a je usnášeníschopná.. 2) Kontrola plnění usnesení Usnesení UR č. 142/2016 Rada bere na vědomí kontrolu plnění usnesení.. 3) Žádost nájemce stánku Martina Vágnera, kterou zaštiťuje pan Jan Kotrba, Příšovice 187, o povolení hudební produkce ve stánku s občerstvením u Písečáku v termínu Strana 1 (celkem 6)

2 , akce jednou týdne, pátek nebo sobota podle počasí, začátek ve 21,00hod, konec 03,00hod. Usnesení UR č. 143/ Rada schvaluje žádost Martina Vágnera pod záštitou Jana Kotrby, Příšovice 187, týkající se povolení hudební produkce ve stánku s občerstvením u Písečáků v období s tím, že pan Kotrba příslušný čtvrtek v týdnu před produkcí nahlásí přesný termín konání akce prostřednictvím u prisovice@ .cz a dodrží následující podmínky - ukončení hudební produkce do 3,00hod. následujícího dne, od 22,00hod. musí být produkce nastavena tak, aby nerušila občany v době nočního klidu v zastavěném území okolních obcí. Další podmínkou je absolutní zákaz nalévání alkoholických nápojů mladistvým a řidičům. Vyrozumění o rozhodnutí rady bude adresováno Janu Kotrbovi a v kopii Martinu Vágnerovi. 4) Valná hromada Agro Rubín konaná dne Usnesení UR č. 144/ Rada deleguje zástupce obce pana Václava Krska, rok narození 1947, bytem Příšovice 7, aby zastupoval starostu obce na jednání řádné valné hromady akciové společnosti AgroRubín se sídlem ve Svijanském Újezdě čp. 55, konané dne od 15,00hod. v kulturním domě v Pěnčíně. 5) Výběr leteckých snímků obce dle nabídky dodavatele Tomáše Hory, Raisova 2, Karlovy Vary v souladu s usnesením UR č. 84/2016 Vybrán jako nejlepší snímek č. 0958, objednat 2 ks velikost 120x60 za 9922,-Kč/kus a 2 ks velikost za 242,- Kč/ks vč. DPH Usnesení UR č. 145/ Rada souhlasí s objednáním 2 ks snímku č o velikosti 120x60 za 9.922,-Kč/kus včetně DPH a 2 ks laminovaných A3 za 242,- Kč/ks vč. DPH 6) Žádost spolku Dřevěný muž o povolení k uspořádání plavecké části již 34.ročníku triatlonu Dřevěný muž konaného Usnesení UR č. 146/2016 Rada schvaluje žádost spolku Dřevěný muž zastoupeného Janem Patočkou o povolení k uspořádání plavecké části již 34.ročníku triatlonu Dřevěný muž konaného ) Žádost Mysliveckého sdružení Hlubočice o příspěvek na letní dětský tábor účastník z Příšovice Dušek, příspěvek 200,- Kč/osobu (identický rozsah jako příspěvek na příměstský tábor pořádaný paní Hlavovou) Usnesení UR č. 147/2016 Rada schvaluje darovací smlouvu na finanční dar ve výši 200,--Kč Mysliveckému spolku Hlubočice, IČ , se sídlem Vlastibořice 76 na pořádání 18. jubilejního dětského tábora Strana 2 (celkem 6)

3 8) Žádost velitele JPO III Mnichovo Hradiště M. Picka o povolení cvičení a plavby člunem na Velkém Písečáku v termínu Usnesení UR č. 148/2016 Rada schvaluje žádost velitele JPO III Mnichovo Hradiště M. Picka o povolení cvičení a plavby člunem Dinghy 400 se závěsným motorem na Velkém Písečáku v termínu ) Žádost investora Truhlářství Flanderka, Příšovice 116 o souhlas se stavbou Stavební úpravy chovné haly drůbeže, st. 206, k.ú. Příšovice Usnesení UR č. 149/2016 Rada souhlasí se stavbou Stavební úpravy chovné haly drůbeže, st. 206, k.ú. Příšovice investora Truhlářství Flanderska, Příšovice 116 v rozsahu dle předložené projektové dokumentace. 10) Vyhodnocení nabídek na dodavatele hromosvodu na sokolovně Zdeněk Havelka ,--Kč bez DPH Milan Váňa ,--Kč bez DPH František Hoffman ,--Kč bez DPH Usnesení UR č. 150/2016 Rada schvaluje dodavatele hromosvodu na sokolovně firmu Zdeněk Havelka, Ohrazenice 248, Turnov dle cenové nabídky ze dne ve výši ,--Kč bez DPH. 11) Warmnis řídící systém do kotelny Informace o předpokládaných nákladech na výměnu řídícího systému ve výši cca ,--Kč bez DPH. Rada rozhodla v prvním kroku objednat vypracování projektu ve výši cca12.000,--kč Usnesení UR č. 151/ Rada souhlasí se zadáním vypracování projektu RS plynové kotelny v Příšovicích. 12) Zahájení výběrového řízení k podání nabídky na dodání stavebních prací veřejné zakázky malého rozsahu Oprava zdravotního střediska čp. 185 v Příšovicích dle podkladového materiálu viz příloha Strana 3 (celkem 6)

4 Usnesení UR č. 152/2016 Rada po projednání rozhodla o zahájení výběrového řízení k podání nabídky na dodání stavebních prací veřejné zakázky malého rozsahu Oprava zdravotního střediska čp. 185 v Příšovicích a schvaluje text Výzvy k podání nabídky, prokázání splnění kvalifikace a zadávací dokumentace, závazný návrh Smlouvy o provedení stavby a ukládá starostovi zajistit další postup. 13) Žádost uživatelů viz níže o odprodej části pozemkové parcely 110/69 v k.ú. Příšovice v majetku obce Žadatelé: Juhas Zdeněk, Příšovice188 Jiří Vraňan, Příšovice 200 Michal Pomezný, Příšovice 196 Marcela Pomezná, Příšovice 196 Miloslav Štrupl, Ještědská 3844, Jablonec nad Nisou Danuše Štruplová, Ještědská 3844, Jablonec nad Nisou Josef Jedlička, Příšovice 171 Drahomíra Jedličková, Příšovice 171 Usnesení UR č. 153/ Rada doporučuje odprodej části p.p.č. 110/69 v k.ú. Příšovice z důvodu narovnání uživatelských vztahů za cenu 100,- Kč/m2 a postupuje žádost zastupitelstvu ke schválení. Žadatelé dodají příslušné geometrické plány jako podklady ke zveřejnění záměru a přípravě podkladů pro ZO. 14) Informace starosty Výsledek jednání ohledně tranzitní dopravy 14.2 Kino pro děti přivítání prázdnin konané dne od 18:00 v DPS Usnesení UR č. 154/2016 Rada souhlasí s nákupem malinovky a popkornu pro děti, které se promítání zúčastní Informace o brigádnicích v období prázdnin 14.4 Rekonstrukce II/ 610 zábor pozemků obce 2629 m2 - informace 14.5 Správa železniční dopravní cesty, s.o. umístění DZ č. A31c 80m 14.6 Oznámení o projednání návrhu zadání Změny č. 1 Územního plánu Svijany 14.7 Informace o vyhodnocení přijímacího řízení dětí pro školní rok přijato 14 dětí do MŠ Příšovice 14.8 Zateplení prodejny, rozhodnutí o přijetí dotace červenec srpen. Ohrožení realizace v letošním roce. Administruje ProjektAplus. Dopředu budeme připravovat na základě objednávky. Strana 4 (celkem 6)

5 Uzavření smlouvy o dílo se zhotovitelem Project A plus s.r.o., IČ , zastoupená jednatelem Ing. Ondřejem Zummerem, se sídlem Husova 591, Turnov týkající se projektových a inženýrských výkonů těchto činností - projektová dokumentace pro provedení stavby, podklady pro vyhledání zhotovitele stavby a autorský dozor projektanta za smluvní cenu ve výši ,-Kč bez DPH. Jedná se o uznatelný náklad. Usnesení UR č. 155/ Rada schvaluje uzavření smlouvy o dílo se zhotovitelem Project A plus s.r.o., IČ , zastoupená jednatelem Ing. Ondřejem Zummerem, se sídlem Husova 591, Turnov týkající se projektových a inženýrských výkonů těchto činností - projektová dokumentace pro provedení stavby, podklady pro vyhledání zhotovitele stavby a autorský dozor projektanta za smluvní cenu ve výši ,-Kč bez DPH a pověřuje starostu podpisem smlouvy Zpracovatel Project A plus s.r.o. předal projektovou dokumentace pro provedení stavby na výměnu okenních výplní, rekonstrukce sociálek, drobných stavebních úprav a opravu fasády na sokolovně včetně položkového rozpočtu v ceně ,- Kč bez DPH Usnesení UR č. 156/2016 Rada souhlasí s pořízením projektové dokumentace pro provedení stavby na výměnu okenních výplní, rekonstrukce sociálek, drobných stavebních úprav a opravu fasády na sokolovně včetně položkového rozpočtu ve výši ,- Kč bez DPH Informace o cenové nabídce projektu Příšovice, obecní úřad zlepšení tepelně-technických parametrů obvodových konstrukcí + realizace archivu v půdní části dle cenové nabídky ze dne ve výši ,- Kč (identicky vypracovaný projekt na obecní prodejnu stál ,-Kč a na zdravotní středisko ,-Kč.) Kontrola z Ministerstva práce a sociálních věcí na činnost sociálních služeb v DPS ve dnech Informace ohledně školství ZŠ, MŠ p. Švec zájem o prodej pronajímané plochy, dodá svoji představu ve formě projektu Schválení přílohy ksmlouvě č o převzetí a odvozu složek z odděleného sběru komunálního odpadu ze dne uzavřené se SKS s.r.o., IČ , zastoupená Zdeňkem Faistaverem, se sídlem Smetanova 4588/91, Jablonec nad Nisou, ceny zůstávají stejné Usnesení UR č. 157/2016 Rada schvaluje uzavření přílohy k smlouvě č o převzetí a odvozu složek z odděleného sběru komunálního odpadu ze dne uzavřené se SKS s.r.o., IČ , zastoupená Zdeňkem Faistaverem, se sídlem Smetanova 4588/91, Jablonec nad Nisou a pověřuje starostu jejím podpisem Dovolené - Laššová , Drbohlav Strana 5 (celkem 6)

6 Závěr Termín příští schůze rady je středa od 16,00 hod. v kanceláři starosty. Ing. František Drbohlav Ivana Laššová Podpis starosty: Podpis místostarostky : Datum vyhotovení zápisu: Strana 6 (celkem 6)

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 31.05.2017 v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: : Drbohlav, Macášek J., Košek,Laššová, Prokorátová Omluveni:

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 29.05.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření Omluveni: Drbohlav,

Více

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v hod. v budově Obecního úřadu v Příšovicích

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v hod. v budově Obecního úřadu v Příšovicích Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 27.05.2015 v 17.00 hod. v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomni: Drbohlav, Laššová, Prokorátová, Macášek, Košek + Švec Jaromír Rada se sešla v 16,00hod.

Více

ze schůze rady obce konané dne v 16,00 hod. ve společenské místnosti budovy DPS v Příšovicích

ze schůze rady obce konané dne v 16,00 hod. ve společenské místnosti budovy DPS v Příšovicích Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 10.04.2019 v 16,00 hod. ve společenské místnosti budovy DPS v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření Omluveni: Hlava

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 24.04.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření, Hlava

Více

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 11.01.2017 v 16:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Omluven: Laššová, Macášek J., Prokorátová, Košek

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 20.02.2019 v 18,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření, Hlava

Více

ze dne financování přístupových schůdků k toku Příšovky Žádost o souhlas s novostavbou RD na pozemku p.č. 407/3 v k.ú.

ze dne financování přístupových schůdků k toku Příšovky Žádost o souhlas s novostavbou RD na pozemku p.č. 407/3 v k.ú. Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 24.07.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření, Hlava

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 12.06.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření, Drbohlav, Hlava

Více

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok

Program: Schválení programu Kontrola plnění usnesení Informace o výši příspěvku na výkon státní správy v přenesené působnosti na rok Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 23.01.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav Ing., Košek J. DiS., Macášek J., Dlasková Hoření,

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 21.11.2018 v 17,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření Omluveni:

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 06.02.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření, Hlava

Více

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 8:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích

Z á p i s ze schůze rady obce konané dne v 8:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 24.10.2017 v 8:00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: : Drbohlav, Macášek J., Laššová Omluveni: Košek, Prokorátová

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 03.10.2018 v 15:30 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Drbohlav, Macášek J., Laššová, Košek Omluveni: Prokorátová

Více

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 12/2019 konaného dne od 16:01 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem.

Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 12/2019 konaného dne od 16:01 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 12/2019 konaného dne 17. 06. 2019 od 16:01 v zasedací místnosti MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Ing. Jaroslav Verner, starosta města Jan Sýkora, místostarosta

Více

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne

U s n e s e n í ze schůze Rady města Beroun konané dne Poznámka: Zveřejněna je upravená verze usnesení rady a zastupitelstva města z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j.: Kyselka/237/17/KY Usnesení z 3. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Usnesení č. 54 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. srpna 2018 v přednáškové místnosti Muzea

Usnesení č. 54 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. srpna 2018 v přednáškové místnosti Muzea Usnesení č. 54 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. srpna 2018 v přednáškové místnosti Muzea Přítomni: Bechová Ivana, Janderka Richard, Kolegar Michal, Nováková Helena, Ing.

Více

Usnesení č. 10 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. května 2019 v sále KD Vedrovice

Usnesení č. 10 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. května 2019 v sále KD Vedrovice Usnesení č. 10 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. května 2019 v sále KD Vedrovice Zapisovatel: Hana Kolegarová Ověřovatelé: Becha Petr, Nováková Helena Přítomni: Omluveni:

Více

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 22. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 29. 8. 2018, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis č. 6/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 7. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 6/2017. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 7. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 6/2017 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 7. března 2017 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Bc. Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Bc. Radek Šenkýř, Tomáš Háp 6. zasedání

Více

Usnesení z XXXIV. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 30. července 2018

Usnesení z XXXIV. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 30. července 2018 Usnesení z XXXIV. veřejného zasedání Zastupitelstva města Lázně Kynžvart, konaného 30. července 2018 Usnesení č. 1 Zastupitelstvo města Lázně Kynžvart bere na vědomí informaci o usnášeníschopnosti XXXIV.

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.27 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.27 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.27 konaného dne 24.5.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Kosmonosy č. 13/2018 ze dne

Usnesení ze zasedání Rady města Kosmonosy č. 13/2018 ze dne Usnesení ze zasedání Rady města Kosmonosy č. 13/2018 ze dne 19. 4. 2018 Návrh č. 111/2018 Úprava terénu na jihozápadní straně zámku, úprava příjezdové cesty, vč. ozeleněných ploch technický stavební dozor

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 42. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.01.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 2/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 2/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 2/2016 ze dne 23.2.2016 Čas: 19.10 21.15 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 7 členů ZO Suchodol

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 5.6.2013 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny Omluven : Tomáš Rulec, zastupitel Dále přítomno: 5 občanů, dle prezenční listiny

Více

Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice 463 46

Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice 463 46 Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 15.07.2015 v 17.00 hod. v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomni: Omluveni: Drbohlav, Laššová, Macášek, Košek, Prokorátová 1) Program rady: Schválení programu

Více

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne

Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne Usnesení ze schůze Rady města Sezimovo Ústí, konané dne 1. 10. 2018 Poskytnutí finančního daru pí Benáková (mat. č. 306/2018) Usnesení č. 314/2018 poskytnutí finančního daru ve výši 1.500 Kč za spolupráci

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 11. června 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 11. června 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 11. června 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: Milan Paták ml. Zapisovatel:

Více

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin

Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin Zápis z XIV. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 29. září 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 2.6.2010

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 2.6.2010 Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 2.6.2010 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny Omluvena : Hana Čápová Dále přítomno: 7 občanů, dle prezenční listiny Oznámení

Více

Bc. Radek Fejfar, člen rady, do 19:13 hod. Libor Šimůnek, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č.

Bc. Radek Fejfar, člen rady, do 19:13 hod. Libor Šimůnek, člen rady. Program jednání a stanoviska rady: Hlasování (usnesení č. Zápis z jednání Rady města Bělá p. B. č. 10/2016 konaného dne 11.04.2016 od 15:32 hodin v kanceláři pana místostarosty MěÚ Bělá pod Bezdězem. Přítomni: Jitka Tošovská, starostka Mgr. Květuše Vernerová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin.

Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne , od 18:30 hodin. Zápis z 6/2016 zasedání Zastupitelstva městyse Heraltice, konaného dne 6.6.2016, od 18:30 hodin. Den a místo konání: 6.6.2016, budova úřadu městyse Heraltice, kancelář starosty Hodina zahájení a ukončení:

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 1/2018 ze dne od 18:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 1/2018 ze dne od 18:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 1/2018 ze dne 7.3.2018 od 18:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 8 členů OZ, jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel: Mgr. Ludmila Hrubá

Více

U S N E S E N Í. 43. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 43. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 43. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne. 9. 1. 2017 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Marie Dvořanová, Jaromír

Více

302/15 doporučuje zastupitelstvu města schválit Zprávu o činnosti p.o. Mateřská škola Budišov nad Budišovkou školní rok 2014/2015

302/15 doporučuje zastupitelstvu města schválit Zprávu o činnosti p.o. Mateřská škola Budišov nad Budišovkou školní rok 2014/2015 Usnesení z 22 schůze Rady města Budišova nad Budišovkou konané dne 7.prosince 2015 Přítomno : 4 členové rady města Omluveno : Ing. Patrik Schramm Neomluveno : 0 Další přítomní : Ing. H. Dlouhá,MěÚ, Mgr.

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Marcela Vaňatová, Martin Vaněček

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Marcela Vaňatová, Martin Vaněček Č. j. HVOZ-054/2018 ZÁPIS č. 35 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 27. února 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek,

Více

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26

Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Městský úřad Týnec nad Labem Masarykovo nám. čp. 1, PSČ 281 26 Z á p i s č. : 9-2008 z 9. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 17.7. 2008 od 17.00 hodin v kanceláři starosty Města

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 3. 10. 2016, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:05 hodin Přítomni: Bohuslav Čermoch, Zdeněk Hlaváček, Miroslav Hruška, Jana Starostová DiS,

Více

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 15/2016

Schůze Rady města Toužim. Usnesení č. 15/2016 Schůze Rady města Toužim Usnesení č. 15/2016 Ze schůze Rady města Toužim konané dne 15. srpna 2016 Program: 1. Kontrola plnění usnesení z minulé schůze rady 2. Projednání záměru na prodej nemovitého majetku

Více

Usnesení. z 52. zasedání Rady města Velký Šenov, konaného dne

Usnesení. z 52. zasedání Rady města Velký Šenov, konaného dne Usnesení z 52. zasedání Rady města Velký Šenov, konaného dne 20. 6. 2012. Po projednání všech bodů programu byla přijata tato rozhodnutí Rady města Velký Šenov: I. SCHVALUJE 1. předložený program jednání

Více

Zápis č. 1/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 9. ledna 2015 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 1/2015. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 9. ledna 2015 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 1/2015 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 9. ledna 2015 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Jan Macháček, Miloslav Hurych, Karel Hloušek, Radek Šenkýř, Tomáš Háp 1. zasedání Rady města

Více

Starosta. Návrh usnesení. 1. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Bod pořadu jednání:

Starosta. Návrh usnesení. 1. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: Bod pořadu jednání: Starosta 1. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n.n. dne: 18. 1. 2012 Bod pořadu jednání: 13. PRODEJ P.P.Č. 2030/3 A 2031/2 PŘI UL. SLADOVNICKÁ Věc: Prodej p.p.č. 2030/3 a 2031/2

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

U S N E S E N Í č.5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce.

U S N E S E N Í č.5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce. U S N E S E N Í č.5/2013 ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne 4.12.2013 v 18:00 hodin v restauraci POHODA v Malé Morávce. Přítomných ZO: 7 Č.j.: 64/2013 Zastupitelstvo obce schvaluje návrhovou

Více

Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu: Dvořáková Jitka, Kulda Roman

Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu: Dvořáková Jitka, Kulda Roman Z Á P I S č. 14 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 17. prosince 2012 od 18:00 hodin ve velké zasedací místnost Obecního úřadu v Malém Boru Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé

Více

Zápis a usnesení 32. jednání zastupitelstva Obce Dalovice konaného dne od 18,00 hodin ve Společenském objektu Dalovice

Zápis a usnesení 32. jednání zastupitelstva Obce Dalovice konaného dne od 18,00 hodin ve Společenském objektu Dalovice Zápis a usnesení 32. jednání zastupitelstva Obce Dalovice konaného dne 28. 08. 2017 od 18,00 hodin ve Společenském objektu Dalovice Přítomni: Ing. Tomáš Buriánek, MUDr. Marek Kalenda, Jiří Karas, Ing.

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KŘESLICE ZÁPIS z 21. zasedání dne

ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KŘESLICE ZÁPIS z 21. zasedání dne ZASTUPITELSTVO MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA KŘESLICE ZÁPIS z 21. zasedání dne 29.6.2017 Přítomni: M. Trefný, Ing. A. Smutná, Z. Bidrmanová, Ing. J. Pfeifferová, Ing. E. Šplíchalová, M. Kozel Omluveni: T.Párys Zahájení

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Výpis ze zápisu z 26. zasedání Zastupitelstva městyse Stařeč, konaného dne , od 17:00 hodin

Výpis ze zápisu z 26. zasedání Zastupitelstva městyse Stařeč, konaného dne , od 17:00 hodin Výpis ze zápisu z 26. zasedání Zastupitelstva městyse Stařeč, konaného dne 30.5.2017, od 17:00 hodin 1. ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Starosta na základě prezenční listiny zkontroloval přítomnost členů

Více

Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE

Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE Z Á P I S Z 6. ZASEDÁNÍ RADY MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC - - VRATISLAVICE N/N, KONANÉ DNE 19. 03. 2018 Přítomni: Lukáš Pohanka starosta Ing. Jiří Mejsnar - místostarosta Lenka Tarabová člen rady Ing. Vladislav

Více

Z Á P I S. schůze číslo 6/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách

Z Á P I S. schůze číslo 6/2019 Rady města Rokytnice v Orlických horách Město Rokytnice v Orlických horách náměstí Jindřicha Šimka 3, 517 61 Rokytnice v Orlických horách 1 tel.č.: 494 379 021 e-mail: podatelna@mu.rokytnice.cz Z Á P I S schůze číslo 6/2019 Rady města Rokytnice

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 33. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskuteční v pondělí 7.12.2015 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 23. dubna 2014

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 23. dubna 2014 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 23. dubna 2014 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 21 ZÁPIS RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI jednání č. RMČ1 konané dne 13.11.2018 Přítomni : dle prezenční listiny Ověřovatel : místostarostka MČ Praha 21 - Ing. Kristýna Kopecká Program jednání: 1.

Více

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014

Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Zápis z jednání Rady města Napajedla č. 75 konaného dne 25. června 2014 Tento zápis není doslovným záznamem průběhu jednání. Zápis přesně zachycuje přítomné osoby, předložené návrhy, výsledky hlasování

Více

Zápis z 10. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 19. května 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 10. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 19. května 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 10. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 19. května 2015 od 20:00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatel: Ing. Roman Čivrný, Ing. Jaroslav Nechanický,

Více

Usnesení. 2. Žádost o prodloužení doby realizace díla Naučná stezka Masarykova lípa v Němčicích nad Hanou Tisk 1800/ /RM

Usnesení. 2. Žádost o prodloužení doby realizace díla Naučná stezka Masarykova lípa v Němčicích nad Hanou Tisk 1800/ /RM Usnesení ze 114. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 16.07.2018 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis z 1. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 6. listopadu 2018 od 20:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 1. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 6. listopadu 2018 od 20:00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 1. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 6. listopadu 2018 od 20:00 hodin v kanceláři starosty přítomni: omluven: ověřovatel zápisu: zapisovatel: Bohdan Blažek, Ing. Jaroslav Nechanický,

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 23. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 1/8/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 23. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 1/8/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce Zápis z 23. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 1/8/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Dušek, Arafa, Štecher, Niedermertl,

Více

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: 7. Strategický plán rozvoje obce Proboštov pro období 2015 2018

Program zasedání je nedílnou součástí usnesení a zápisu. Program: 7. Strategický plán rozvoje obce Proboštov pro období 2015 2018 Zápis a usnesení 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Proboštov Podle ustanovení 92 zákona č.128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) v platném znění, svolané na středu dne 29. 4. 2015 v 17 hodin v

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení_ZO_2017_ 04_12.doc Usnesení z 12. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 08.06.2017, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 30. května 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov

Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 30. května 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Strana 1 (celkem 5) Zápis z 11/2016 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 30. května 2016 od 18:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Košťálov Přítomni: Lenka Cincibusová, Ing. Miroslav

Více

Usnesení č. 51 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. května 2018 v přednáškové místnosti Muzea

Usnesení č. 51 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. května 2018 v přednáškové místnosti Muzea Usnesení č. 51 přijatá na zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 30. května 2018 v přednáškové místnosti Muzea Přítomni: Omluveni: Janderka Richard, Nováková Helena, Ing. Palásková Věra, Rozmahel

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 19. 11. 2014 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 19. 11. 2014 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 19. 11. 2014 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Jaroš, p. Čuchal, p. Pokorná, p. Frohlich, p. Lysák Občané:

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Mgr. Bořivoj Malát, Jaroslav Machytka Petr Marek, Martin Adam. Zasedání řídil:

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Mgr. Bořivoj Malát, Jaroslav Machytka Petr Marek, Martin Adam. Zasedání řídil: Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 23. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 29. srpna 2018 Přítomní: Omluveni:

Více

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II

Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Městský obvod Pardubice II Úřad městského obvodu Pardubice II Chemiků 128, 530 09 Pardubice Z á p i s z 69. jednání Rady městského obvodu Pardubice II, konaného dne 14. 6. 2018 v 16:30 hodin v budově Úřadu

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení ze 14. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 18.5.2015 v 15:30 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Město Blovice Rada města Usnesení č. 04/13

Město Blovice Rada města Usnesení č. 04/13 Město Blovice Rada města Usnesení č. 04/13 z jednání rady města konaného dne 18.03.2013 Usnesení obsahuje: 5 stran, body č. 113 150 RM schvaluje 113) program zasedání v předloženém znění včetně navržených

Více

- 1 - U S N E S E N Í. z 61. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 23. května (č. 813/61 827/61)

- 1 - U S N E S E N Í. z 61. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 23. května (č. 813/61 827/61) - 1 - U S N E S E N Í z 61. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 23. května 2017 (č. 813/61 827/61) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, Ing. M. Robenek, P. Kukučka Omluveni : Mgr.

Více

84. SCHŮZE. A. Projednání škodní události č termín: ihned zodpovídá: OE B. Projednání škodní události č.

84. SCHŮZE. A. Projednání škodní události č termín: ihned zodpovídá: OE B. Projednání škodní události č. ZÁPIS USNESENÍ 9. ČERVNA 2009 R A D A MĚSTA NEJDKU 84. SCHŮZE Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodů dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Z á p i s č. 13/2016

Z á p i s č. 13/2016 Z á p i s č. 13/2016 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PLANÁ KONANÉHO V KANCELÁŘI OÚ PLANÁ DNE 19. 12. 2016 OD 18,00 HODIN Přítomni: p. Bláhová, p. Mlnařík, p. Pintér, p. Schőnbauer, p. Sodomková Omluveni:

Více

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 3

USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 3 USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva města Železná Ruda č. 3 Přítomni: pp.brož,horek,kořán,kříž, Mareš,Navrátilová,Roubal, Smola, Šnebergr Nepřítomni: - Omluveni: Lehká, Papež, Sekyra A., Sekyra

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 39. KONANÉ DNE v hod.

Obec Krhová. Hlavní 205, Krhová, IČ: ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 39. KONANÉ DNE v hod. Obec Krhová Hlavní 205, 756 63 Krhová, IČ: 1265750 ZÁPIS ZE SCHŮZE RADY OBCE KRHOVÁ č. 39 KONANÉ DNE 1.10.2014 v 17.00 hod. POČET PŘÍTOMNÝCH ČLENŮ RADY OBCE KRHOVÁ Sylva Kristková - přítomna Ing. Alois

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne č. 102 Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 7 ze dne 12.03.2018 a) Rada města schvaluje Inventarizační zprávu za rok 2017 o výsledcích inventarizace majetku k 31.12.2017, (příloha

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 01-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 14. ledna 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 94. schůze městské rady ze dne

MĚSTO NOVÉ HRADY. Zápis z 94. schůze městské rady ze dne MĚSTO NOVÉ HRADY Zápis z 94. schůze městské rady ze dne 13.12.2017 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, 2. místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen rady Miroslav

Více

ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017

ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017 ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017 Přítomni: František Svátek, Martin Vaněček, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

Usnesením č. 10/2018/25 I. Schvaluje program 25. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí s předloženými změnami. Hlasování 15A/0N/0Z

Usnesením č. 10/2018/25 I. Schvaluje program 25. veřejného zasedání ZM Sezimovo Ústí s předloženými změnami. Hlasování 15A/0N/0Z Usnesení z 25. veřejného zasedání Zastupitelstva města Sezimovo Ústí, konaného dne 26. 4. 2018 od 18:00 hodin v malém sále kina SPEKTRUM, nám. T. Bati 701, Sezimovo Ústí Usnesením č. 10/2018/25 program

Více

Usnesení. 1.2 Zápis z jednání Investiční komise města Němčice nad Hanou ze dne Tisk 340/16/19/ /RM

Usnesení. 1.2 Zápis z jednání Investiční komise města Němčice nad Hanou ze dne Tisk 340/16/19/ /RM Usnesení z 16. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2018-2022, která se uskutečnila v pondělí 01.07.2019 ve 14:00 hodin v kanceláři starosty města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Rada města Kraslic. Soupis usnesení

Rada města Kraslic. Soupis usnesení Město Kraslice Náměstí 28. října 1438, 358 20 Kraslice Soupis usnesení z 58. schůze Rady města Kraslic, která se uskutečnila dne 25.06.2013 v 14:00 hodin v malé zasedací síni Městského úřadu v Kraslicích

Více

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Zakřany konaného dne v sále Obecního úřadu v Zakřanech

Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Zakřany konaného dne v sále Obecního úřadu v Zakřanech Z Á P I S o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Zakřany konaného dne 29. 9. 2016 v sále Obecního úřadu v Zakřanech Starosta obce Milan Veverka zahájil čtvrté zasedání zastupitelstva obce Zakřany dne

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

ZÁPIS. č. 3-30/9/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 19,00 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62

ZÁPIS. č. 3-30/9/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 19,00 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 ZÁPIS č. 3-30/9/17 z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne 30.9.2017 od 19,00 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 Přítomni: Ing. Václav Vachuška, Pavel Kandr, Milan Čada, Václav Ladman,

Více

ZÁPIS. č. 4-22/12/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62

ZÁPIS. č. 4-22/12/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 ZÁPIS č. 4-22/12/17 z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne 22.12.2017 od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 Přítomni: Ing. Václav Vachuška, Pavel Kandr, Milan Čada, Václav

Více

Usnesení č. 4/2012. Usnesení UZ č. 60/2012 Zastupitelstvo schvaluje program jednání zastupitelstva podle pozvánky beze změn.

Usnesení č. 4/2012. Usnesení UZ č. 60/2012 Zastupitelstvo schvaluje program jednání zastupitelstva podle pozvánky beze změn. Usnesení č. 4/2012 z veřejného zasedání od 17.00 hodin ve společenské místnosti Domu s pečovatelskou službou v Příšovicích Přítomni : dle prezenční listiny 14 členů ZO zastupitelstvo je usnášení schopné.

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 17. srpna /2015/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 17. srpna /2015/RM USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 17. srpna 2015 20/2015/RM I. RM bere na vědomí 20.2015/48RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více