Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1

2

3 MOVE YOUR DREAMS

4 O NÁS Jsme mladá španělská firma založená v roce 2014 zaměstnanci se širokou škálou zkušeností ve sféře vedení skupin a v řízení evropských projektů v rámci Erasmus +, Leonardo da Vinci, Capital Humano, EURODISEA y a PO WER. Zařízení, ve kterých se nacházejí naše pobočky (Nest House Hostels and Hotels SL) již několik let přijímají skupiny přijíždějící v rámci evropských programů Leonardo da Vinci a Erasmus + s následujícími zaměřeními: řízení firem a administrativa, řízení hotelů, cestovní ruch, výuka jazyků a gastronomie, atd. Stále se snažíme rozšiřovat naše zkušenosti v rámci projektů mobility osob a mezinárodní spolupráce.

5 NAŠE CÍLE Klademe velký důraz na kvalitu a průběh projektů, pomáháme s jejich přípravou a realizací. Aktivně se podílíme na rozšíření výsledků projektů, organizujeme profesionální stáže/ job shadowing/ studijní návštěvy/ kurzy/ školení dle programu každého jednotlivého projektu a dle zaměření a přání účastníků. Jsme v úzké spolupráci s příjímajícími firmami stážistů a snažíme se naplnit jejich potřeby.

6 SLUŽBY Klíčových záměrem Mobility Projects je nabídnout klientům veškeré služby s neustálým dohledem na spokojenost a rychlým řešením možných problémů se kterými se mohou setkat během pobytu. Partnerům nabízíme následující služby, které napomohou ke komplexní vizi projektu a jeho hladkému průběhu: Pomoc v procesu skládání a přípravy projektu a ve fázi jeho podávání, vydávání certifikátů, europassů a ECVET. Organizaci stáží v závislosti na programu projektu, vědomostech účastníků a potřebách přijímajících institucí. Monitoring účastníků. Šíření výsledků projektu.

7 Ubytování v našich rezidencích ve Valencii, Granadě, Seville, San Sebastianu a v Santiago de Compostela. Plnou penzi. Dopravu z/na letiště. Místní dopravu. Organizaci jazykových kurzů. Kulturní výlety s průvodci. Kulturní akce v místě pobytu. Sportovní aktivity a tanec. Vystoupení flamenca, koncerty atd.

8 NÁŠ TÝM Klíčoví zaměstnanci zapojeni do projektů: Valencijský podnikatel narozený v roce Je zakladatelem řetězce hotelů a hostelů Nest, které jsou jedny z nejznámějších ve Španělsku a patří mezi top 20 prvních řetězců v tomto oboru v Evropě, a které se v průběhu své existence specializovaly na nabídku ubytování a služeb pro turistické skupiny z celého světa. Magisterský titul v Cestovním ruchu získal ve Spojeném království (HND Higher National Diploma in Tourism and Travel Solihull College) a zahájil svoji kariéru v Green Oasis Hotels jako ředitel animace v šesti hotelech. V roce 2004 se rozhodl splnit si svůj sen a otevírá Red Nest Hostel ve Valencii, v roce 2006 následuje založení Purple Nest Hostel. Obě zařízení nabízejí ubytování pro zhruba 300 lidí. Následně zakládá Nest Hostels and Hotels, společnost zaměřenou na ubytování turistů a skupin mladých studentů z celého světa, která nabízí všechny potřebné služby, které cestovatel potřebuje: ubytování, stravu, kulturní zájezdy, jazykové kurzy, atd. Moisés Margaix Beltrán Ředitel V roce 2009 otevírá Yellow Nest Hostel v Barceloně s kapacitou pro 114 osob a v roce 2010 White Nest Hostel a Nest Style v Granadě s kapacitou pro 144 osob. V roce 2011 dále vzniká Nest Style v Santiago de Compostela, 3-hvězdičkový hotel s kapacitou pro 62 osob. V roce 2012, Nest Hostels and Hotels vyhraje veřejnou zakázku pořádanou městem San Sebastian v Baskicku a otevírá Green Nest Hostel, zařízení s kapacitou pro 196 osob. Jedná se o ubytování v přírodním parku a určeno je pro skupiny mladých studentů, kteří navštěvují severní Španělsko. V roce 2013 vyhrává soutěž v rámci evropského programu Eurodyssea, financovaného z Evropského sociálního fondu, na ubytovací a stravovací služby skupin mladých osob se zdravotním postižením.

9 Magdalena je polské národnosti, narozena v roce Absolvovala studia Řízení cestovních kanceláří ve Varšavě. V roce 2005 se přestěhovala do Španělska, kde o pět let později získává titul Magistra Španělské filologie na Univerzitě v Granadě. V roce 2010 začíná svoji kariéru ve White Nest Hostel, brzy se ovšem začíná plně věnovat Řízení Evropských mobilních projektů a pracuje pro společnost, která se zaměřuje na vedení projektů (Leonardo da Vinci, Erasmus +, POKL y PO WER). Počítá s širokou škálou zkušeností díky spolupráci se státními a soukromými institucemi, středními odbornými školami a univerzitami v Polsku, Německu, Estonsku, Litvě a Lotyšku. Průměrný počet schválených projektů pro realizaci s těmito zeměmi je třicet ročně. Mnohé z projektů byly oceněny vynikajícím výsledkem Polskou Národní Agenturou. Magdalena Izabela Adamczyk Řízení projektů Florin Manole Řízení projektů Narozen v roce 1984, žije ve Španělsku od roku 2009 kdy zahájil svou kariéru v oblasti cestovního ruchu. Začal jako recepční v Red Nest Hostel and Purple Nest Hostel ve Valencii, o dva roky později v Yellow Nest Hostel v Barceloně. V roce 2010 se díky svému nadšení a organizačním schopnostem stává manažerem White Nest Hostel v Granadě, který byl v roce 2011 zvolen nejlepším hostelem ve Španělsku a umístil se na sedmém místě na světě. V roce 2012 je jmenován ředitelem Green Nest Hostel v Baskicku, který je majetkem Společnosti pro podporu města San Sebastian, zařízení s kapacitou pro 196 osob. V roce 2015 začíná svou činnost jako projektový manažer pro Rumunsko v rámci evropského programu Erasmus +. V roce 2016 dosahuje 75% úspěšnosti schválených projektů.

10 Anna Přibylová, Řízení a koordinace projektů Narozená v roce 1990 v České Republice. Žije ve Španělsku od roku 2009, kdy získala stipendium španělského ministerstva pro studium na vysoké škole na Univerzitě v Granadě. Během studií absolvuje jeden ročník na univerzitě ve Velké Británii v rámci programu Erasmus a v roce 2014 získává magisterský titul v oboru Psychologie. Ve stejném roce začíná svoji kariéru jako koordinátorka evropských projektů Erasmus + a řídí projekty studentů přijíždějících z České republiky a Slovenska. Věnuje se také vedení projektů z dalších zemí Evropy, převážně z Polska, Rumunska, Německa, Rakouska, Francie, Turecka a Řecka. V roce 2015 působí také jako koordinátorka odborných stáží ve španělských firmách. Díky jejímu povolání nabízí studentům během realizace projektů psychologickou a pedagogickou podporu, pracuje se studenty se specifickými poruchami učení a řeší možné konflikty skupin. Její hlavní motivací je osobní a profesní rozvoj studentů a pedagogického personálu, kteří díky pobytu v zahraničí mohou uplatnit nově nabyté vědomosti a zkušenosti ve svých zaměstnáních.

11 NAŠE MĚSTA

12 San Sebastian San Sebastián je pobřežní město, které se nachází v oblasti Baskicka ve Španělsku. Leží se u moře, na pobřeží Biskajského zálivu, pouze 20 km od francouzských hranic. Město jako takové má 186,409 obyvatel, s jeho metropolitními oblastmi dosahuje zhruba Mluví se zde španělsky a také místním jazykem, baskičtinou. Hlavními ekonomickými činnostmi zde jsou obchod a cestovní ruch. Město je jedním z nejznámějších turistických destinací ve Španělsku také díky svým vyhlašeným špičkovým restauracím. Navzdory poměrně malým rozměrům, významné akce jako Mezinárodní filmový festival v San Sebastianu, město proslavily na mezinárodní úrovni. San Sebastian byl společně s polskou Wroclawí v roce 2016 jmenován hlavním evropským městem kultury. POLOHA Vzdálenost od letiště: 23 minut Vzdálenost od vlakového nádraží: 10 minut Vzdálenost do centra: 10 minut Vzdálenost od nejbližší nákupní centrum: 10 minut Vzdálenost na autobusové nádraží: 10 minut POPIS NAŠÍ REZIDENCE Naše barevná budova se nachází v přírodním parku Ametzagaña, 4 km od centra San Sebastianu. Nabízí moderní pokoje a ložnice s Wi-Fi a osobními uzamykatelnými skříňkami. Každý z pokojů má topení a koupelnu se sprchovým koutem a vlastním balkónem. K dispozici je zde restaurace, která nabízí širokou škálu jídel místní i mezinárodní kuchyně. K dispozici je také společná kuchyň, kde si lze připravit čaj a kávu. Hosté mají přístup na terasu s výhledem na hory a na malé fotbalové hřiště. ZÁKLADNÍ INFORMACE Celkový počet lůžek: 196 Dvoulůžkové, 4 a 6 postelové ložnice 24h recepce Prádelna a sušička KULTURNÍ AKTIVITY A VOLNÝ ČAS Televize Chill-out na terase Fotbalové hřiště Basketbalové hřiště Kola k pronájmu

13 Valencie Valencie je se svými 2,5 miliony obyvatel třetím největším městem Španělska, po Madridu a Barceloně. Valencijský přístav je pátým nejfrekventovanějším přístavem v Evropě a nejzaměstnanějším nákladním přístavem na pobřeží Středozemního moře. Valencie byla založena jako římská kolonie v roce 138 před naším letopočtem. Město se nachází na břehu řeky Turia, na východním pobřeží Iberského poloostrova a na pobřeží Středozemního moře. Její historické centrum je jedním z největších ve Španělsku. Nádherné pláže, četné historické dědictví a kulturní zajímavosti dělají z Valencie jednu z nejpopulárnějších turistických destinací v zemi Valencie je významnou průmyslovou oblastí na pobřeží Costa del Azahar (pomerančové pobřeží). Nejznámějším festivalem jsou Falles a známý tradiční španělský pokrm, paella, vznikl ve Valencii. POLOHA Vzdálenost na letiště (v minutách): 15 Vzdálenost od železniční stanice (v minutách): 5 Vzdálenost do centra města (v minutách): 3 Vzdálenost do obchodů (v minutách): 3 Vzdálenost na autobusové nádraží (v minutách): 10 POPIS NAŠÍ REZIDENCE Naše historická budova je z roku Interiér je kompletně zrekonstruován, byl ovšem respektován původní vzhled vstupní části. Nachází se v centru města, vedle největšího parku ve městě (Turia) a jen pár minut chůze od nejvýznamnějších turistických míst: katedrály, Plaza de la Reina, čtvrti Carmen, Hlavního trhu, atd. Z residence je velmi dobrá dostupnost městskou dopravou na pláž, nádraží a do muzeí. Nabízíme vám různé typy pokojů, všechny jsou originální, barevné a velmi dobře zařízené. ZÁKLADNÍ INFORMACE Maximální počet lůžek: 187 Dvoulůžkové, 4 a 6 postelové ložnice Skříňky 24h recepce Kuchyně / jídelna s TV a internetový koutek Trezor REKREAČNÍ A KULTURNÍ AKTIVITY Půjčovna kol Vstupenky do BIOPARCU Přírodní park Albufera Walking Tours a mnohem více..

14 Santiago de Compostela Santiago de Compostela, běžně známé jako Santiago, je hlavní město autonomní oblasti Galície v severozápadním Španělsku. Město má svůj původ ve svatyni svatého Jakuba, nyní je známé jako hlavní destinace Svatojakubské cesty, která je významnou katolickou poutní cestou, která vznikla v 9. století. V roce 1985 bylo stará historická část Santiaga jmenována světovým dědictvím UNESCA. POLOHA Vzdálenost na letiště (v minutách): 20 Vzdálenost od železniční stanice (v minutách): 5 Vzdálenost do centra města (v minutách): nachází se v centru města Vzdálenost nákupní zóna (v minutách): Je umístěn v nákupní části města Vzdálenost na autobusové nádraží (v minutách): 15 POPIS NAŠÍ REZIDENCE Naše sídlo je velmi dobře umístěno, jen pár metrů od Starého Města, v nákupní a zábavní čtvrti Santiaga a pěšky jen pár minut chůze od památek a zajímavostí města: katedrály, Alameda, Tržní náměstí, muzea, atd. Je zde dobré spojení na vlakové nádraží a na obě letiště (autobusová zastávka 5 minut od hotelu). Rezidence má všechny služby a vybavení, aby Váš pobyt mohl být jedinečným zážitkem: komfortní pokoje, velké společné prostory, víceúčelový prostor pro obchodní jednání, prezentace, školení a jakékoli jiné události. ZÁKLADNÍ INFORMACE Celkový počet pokojů: 35 1, 2 a 4 lůžkových pokoje s vlastní koupelnou 24h recepce Topení a klimatizace Fény na vlasy v koupelnách WiFi Trezor REKREAČNÍ A KULTURNÍ AKTIVITY Camino de Santiago Výlety na pláž Výlety do okolních vesnic Turistické trasy Půjčovna kol A další...

15 Granada Granada je hlavní město město provincie Granady, nachází se v autonomní oblasti Andalusie ve Španělsku. Leží na úpatí pohoří Sierra Nevada, v průměrné nadmořské výšce 738 metrů nad mořem, na soutoku čtyř řek, Beiro-Darro- Genil-Monachil. V blízkosti se nachází lyžařské středisko Sierra Nevada, kde se v roce 1996 konal Evropský lyžařský šampionát. Granada se ale také nachází jen pouhou hodinu jízdy autem od pobřeží Středozemního moře, Costa Tropical. Město má zhruba 236,982 obyvatel a populace celé městské oblasti je odhadována na 472,638, díky čemuž se Granada stala 13. největším městem Španělska. Zhruba 3,3% populace není španělského občanství, mnozí pocházejí z Jižní Ameriky. Nejbližší letiště je Federico García Lorca Granada-Jaen Airport. Nejvýznamnější památkou je maurský palác Alhambra, který je nejznámější stavbou andaluského islámského historického dědictví a díky kterému je Granada jednou z nejoblíbenějších turistických destinací ve Španělsku. Almohadský vliv v architektuře je zachován také v historické čtvrti zvané Albaicín, s maurskými a moristskými stavbami. Na Granadské univerzitě studuje zhruba studentů na pěti různých kampusech. POLOHA Vzdálenost na letiště (v minutách): 45 Vzdálenost k nádraží (v minutách): 21 (chůze) a 10 (autem) Vzdálenost do centra města (v minutách): Nachází se v centru města (v blízkosti radnice) Vzdálenost od obchodního centra (v minutách): 3 (chůze) Vzdálenost na autobusové nádraží (v minutách): 13 (autem) POPIS NAŠÍ REZIDENCE Nabízíme vám ubytování v nádherné budově ze XVII století, která je kompletně zrekonstruovaná, respektujíce ovšem majestátní andaluský dvůr. Nachází se v centru města, na úpatí Alhambry a čtvrti Albaicín, jen pár minut chůze od hlavních památek: katedrály, Plaza Nueva, Paseo de los Tristes, Mirador San Nicolas, Barrio Realejo, atd. Nabízíme různé typy pokojů, které vynikají svou originalitou, dekorací a pestrými barvami. ZÁKLADNÍ INFORMACE Počet plné kapacity (lůžek): 148 Dvoulůžkové, 4 a 6 postelové ložnice 24h recepce Pokoje s vlastním sociálním zařízením Kuchyň a jídelna Obývací pokoj Chill out zóna Internetový koutek WiFi Trezor Klimatizace a podlahového vytápění Skříňky REKREAČNÍ A KULTURNÍ AKTIVITY Prodej vstupenek do Alhambry, Hammam (Arabské lázně), turistické autobusy, Flamenco vystoupení Návštěvy s průvodcem: Alhambra, Hammam, Turistickáý vlak, flamenco Tapas Tour Vycházka po okolí Albaicinu a Sacromonte Waterfall Tour

16 Sevilla Sevilla je hlavní město Andalusie a nachází se na planině řeky Guadalquivir. Obyvatelům města se říká sevillanos. Město má zhruba 1,5 milionu obyvatel a je čtvrtým největším městem ve Španělsku a třicátým nejlidnatějším městem v Evropské unii. Staré Město, které je třetí největší v Evropě, obsahuje tři památky světového dědictví UNESCA: palácový komplex Alcázar, katedrálu a Archív Indů. Sevillský přístav, který se nachází 80 kilometrů od Atlantského oceánu, je jediný říční přístav ve Španělsku. Sevilla je nejteplejší hlavní metropolitní oblastí v Evropě, s průměrnou teplotou nad 35 C v letních měsících. Sevilla byla založena jako římské město Hispalis, v roce 712 byla dobyta Maury. Až za vlády Ferdinanda III v roce 1248 je začleněna do křesťanského království. Po objevení Ameriky se Sevilla stala jedním z nejdůležitějších ekonomických center španělské říše díky svému přístavu, který umožňoval obchod přes oceán. V období baroka Sevilla zažívá velký rozkvět a stává se městem kultury. Poté ovšem začal postupný ekonomický a demografický pokles, jelikož se obchodní monopol přemístil do přístavu v Cádizu. Ve 20. století je ku příležitosti Iberoamerické výstavy vybudována slavná Plaza de España. POLOHA Vzdálenost na letiště (v minutách): 30 Vzdálenost od železniční stanice (v minutách): 15 Vzdálenost do centra města (v minutách): 3 Vzdálenost od nákupní zóny (v minutách): 3 Vzdálenost na autobusové nádraží (v minutách): 20 POPIS NAŠÍ REZIDENCE Nabízíme kompletně zrekonstruovaný tradiční sevillský dům Town House. Naše prostorné, originální a dobře osvětlené pokoje vám nabídnou vysoký komfort a pohodlí při návštěvě Anduluzie. ZÁKLADNÍ INFORMACE Počet plné kapacity (lůžek): 100 Dvoulůžkové, 4 a 6 lůžkové pokoje 24h recepce Pokoje s vlastním sociálním zařízením Kuchyň a jídelna Obývací pokoj Chill out zóna Internetový koutek WiFi Trezor Podlahové vytápění Skříňky

17

18

19 Kontakt C/ Santisimo de San Pedro, 4, 18010, Granada, Španělsko Tel Tel. při pobytu v ČR: office@mobilityprojects.com

20

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Kontinent : Evropa. Oblast: Jižní Evropa Španělsko

Kontinent : Evropa. Oblast: Jižní Evropa Španělsko Kontinent : Evropa Oblast: Jižní Evropa Španělsko stát jižní Evropy Španělsko Španělsko oficiálně Španělské království stát ležící na Pyrenejském poloostrově. Ke Španělskému království patří i Kanárské

Více

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** Novinka! www.cdtravel.cz. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** 110 / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na

Více

Hotel Rosa Nautica 3*

Hotel Rosa Nautica 3* Hotel Rosa Nautica 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 10.08.13-17.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 800 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Třeťáci na praxi v Irsku a Španělsku II CZ01-KA MALAGA

Třeťáci na praxi v Irsku a Španělsku II CZ01-KA MALAGA Třeťáci na praxi v Irsku a Španělsku II 2018-1-CZ01-KA102-047066 5.5. - 18.5. 2019 MALAGA PROGRAM ERASMUS+ Vzdělávací program, který je řízen Evropskou komisí na období 2014-2020. Klíčová aktivita 1 je

Více

Bali hotel*** Novinka! ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel ,

Bali hotel*** Novinka!   ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena. Kontakt: Jan Zamykal, tel , Bali hotel*** / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou atmosférou, kvalitními službami a s velice dobrým umístěním v atraktivní čtvrti Carihuela, a pouze 50 m od pláže a promenády, na které

Více

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Amaraigua 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 14 720 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Amaraigua 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Malgrat de Mar Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní all inclusive vlastní hotel 11

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena

Bali hotel*** www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie. ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena Bali hotel*** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ŠPANĚLSKO Andalusie / Benalmadena www.cdtravel.cz Španělsko Andalusie / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou

Více

Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+

Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+ CK TURISTA Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+ 12 - denní zájezd Poloha: Pěkný dvoupatrový hotel, který se nachází ve středisku Rachoni, přímo u písčité pláže vedle hotelu Rachoni Beach ve vzdálenosti

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Kurz španělštiny ve Valencii.

Kurz španělštiny ve Valencii. Kurz španělštiny ve Valencii. Valencie Valencie se nachází na středomořském pobřeží Španělska, je to moderní město plné historie i kultury. Výborné klima, písčité pláže, i, navíc, obrovské množství kulturních

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200

Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Nabídka ubytovacího areálu Hotel Cristal*** v Železném Brodu ulice Vaněčkova 200 Budova hotelu: Leží na vlastním pozemku. Sestává z hlavní budovy, dvorního traktu a budovy tzv. ubytovny. V současné době

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

SK Strakonice Pan David Faja 386 01 Strakonice Česká republika. Vídeň, 17. září 2012. Předmět: Vaše žádost o informace k turnaji Italy Cup

SK Strakonice Pan David Faja 386 01 Strakonice Česká republika. Vídeň, 17. září 2012. Předmět: Vaše žádost o informace k turnaji Italy Cup SK Strakonice Pan David Faja 386 01 Strakonice Česká republika Vídeň, 17. září 2012 Předmět: Vaše žádost o informace k turnaji Italy Cup Vážený pane Fajo, v příloze Vám zasílám Vámi vyžádané informace

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Protaras - Hotel Mimosa ***

Protaras - Hotel Mimosa *** CK TURISTA Protaras - Hotel Mimosa *** 8 - denní zájezd Poloha: Příjemný hotel s rodinnou atmosférou sestávající z několika dvoupatrových budov je vystavěn na okraji střediska Protaras cca 4 km od jeho

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

Objevte možnosti ubytování u nás

Objevte možnosti ubytování u nás Objevte možnosti ubytování u nás Naše strategická poloha Vám poskytne dostatek času! Hotelu Olšanka leží ve slavné pražské čtvrti Žižkov, která inspiruje spisovatele a umělce z celého světa. Zastávka tramvajových

Více

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Lefteris studia. www.cdtravel.cz Řecko Santorini. ŘECKO Santorini / Kamari. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. Lefteris studia Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Santorini / Kamari www.cdtravel.cz Řecko Santorini / / / / / Popis ostrova: Santorini je ostrov určený spíše

Více

Hotely. Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska

Hotely. Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Eurovíkend v Moskvě Asie PoznávacíČína zájezdy Rusko Eurovíkend v Moskvě

Více

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+

DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ DJERBA - SENTIDO DJERBA BEACH ****+ 8,, - denní zájezd Poloha: moderní komplex, který se nachází přímo u krásné, dlouhé a písčité pláže Sidi Mahrez v centru turistické zóny. Město Houmpt Souk je vzdáleno

Více

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri

Achilleas studia *** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri Achilleas studia *** 42 Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska Nidri, přímo u písčité pláže s pozvolným přístupem do vody. Centrum Nidri s přístavem a mnoha tavernami je vzdálený asi 1 kilometr.

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI 17.9. 24.9.2016 7 nocí červen, září 2016 CENA: 7.290 Kč osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: 7 x ubytování v apartmánu pro 2

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ Vlakový poznávací zájezd pro železničáře s jízdenkami FIP: MÁV BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ 12.6. - 17.6.2019 Vlakový poznávací zájezd pro železničáře BALATON A NEJVĚTŠÍ TERMÁLNÍ JEZERO HÉVÍZ

Více

Specifikace předmětu zakázky

Specifikace předmětu zakázky Zadavatel: Waldorfská škola Příbram - mateřská škola, základní škola a střední škola,hornická 327, 261 01, Příbram II Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.2604 Název projektu: Zlepšení jazykových

Více

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013

INTERNETOVÁ NABÍDKA LÉTO U MOŘE 2013 APHRODITE NNNN CZE TIP42934A 4/6 Poloha: vzdálenost od široké pláže cca 200 m. V okolí řada obchodů, barů, restaurací a diskoték. Vybavení: 180 pokojů na 7 patrech, výtahy k dispozici. Dále v hotelu naleznete

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Tenis program 2008. Cestovní kancelář Victoria a Senior Tenis Club a. s. pro Vás připravili tenisové pobyty v Chorvatsku s možností:

Tenis program 2008. Cestovní kancelář Victoria a Senior Tenis Club a. s. pro Vás připravili tenisové pobyty v Chorvatsku s možností: Tenis program 2008 Cestovní kancelář Victoria a Senior Tenis Club a. s. pro Vás připravili tenisové pobyty v Chorvatsku s možností: TENIS CUP 1 : tenisový turnaj v kategoriích dvouhra muži, dvouhra ženy,

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162

Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 Rozvoj vzdělávání žáků karvinských základních škol v oblasti cizích jazyků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.07/02.0162 ŠPANĚLSKO JEDNA ZE ZEMÍ EU 2010 Ing. Andrea Sikorová, Ph.D. 1 ŠPANĚLSKO jedna

Více

ITÁLIE KALÁBRIE 2016 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB

ITÁLIE KALÁBRIE 2016 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB ITÁLIE KALÁBRIE Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB Zcela nove postavené a luxusne zařízené prázdninové středisko nacházející se v severní části Kalábrie. Celý komplex je umíste n na panoramatickém

Více

Anatoli studia. Novinka! ŘECKO Kréta / Stalida

Anatoli studia. Novinka!  ŘECKO Kréta / Stalida Anatoli studia ŘECKO Kréta / Stalida / / Poloha: dvoupatrová studia leží v boční uličce rušnějšího střediska Stalida, 30 m od pláže. V centru Stalidy je množství obchodů, restaurací a taveren. Do měst

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

ITÁLIE KALÁBRIE 2015 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB

ITÁLIE KALÁBRIE 2015 Praia a Mare 4* REZIDENCE SPORTING CLUB ITÁLIE KALÁBRIE Praia a Mare * REZIDENCE SPORTING CLUB Zcela nove postavené a luxusne zařízené prázdninové středisko nacházející se v severní části Kalábrie. Celý komplex je umíste n na panoramatickém

Více

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+

Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ CK TURISTA Kemer - Hotel Valeri Beach ***+ 10 - denní zájezd Poloha: Oblíbený hotel je umístěn přímo u pláže, v blízkosti obchodního a zábavního centra střediska Kemer a ve vzdálenosti cca 55 km od letiště

Více

MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE

MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE MERCURE OSTRAVA CENTER BIENVENUE WELCOME VÍTEJTE STANDARD Vybavení pokoje: Pokoj s 1 manželskou postelí nebo 2 oddělenými postelemi, individuálně nastavitelná klimatizace, koupelna se sprchovým koutem,

Více

Specifikace předmětu zakázky

Specifikace předmětu zakázky Zadavatel: Obchodní akademie, Český Těšín, Sokola Tůmy 12, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.0754 Název projektu: Za jazyky do světa Název veřejné zakázky: Výzva k podání

Více

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok

MAĎARSKO 2013. BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok MAĎARSKO 2013 BALATON _ Zamárdi _ Tihany _ Siófok Zamárdi HOTEL WELLAMARIN**** Nově postavený hotel se nachází přímo na jižním břehu jezera Balaton v malebném prostředí, s krásným výhledem na severní břeh

Více

Kde nás najdete? Vybavení školy je velmi moderní, a také nabízíme exkluzivní střešní kavárnu, terasu a bazén na střeše.

Kde nás najdete? Vybavení školy je velmi moderní, a také nabízíme exkluzivní střešní kavárnu, terasu a bazén na střeše. Kde nás najdete? Škola je umístěná v St Julian's, jen pár metrů od pobřeží a obklopena kavárnami, bary, supermarkety a pouhých 5 minut od hlavních turistických oblastí na Maltě Naše škola se může pochlubit

Více

SARDINIE REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII S ČESKÝM SERVISEM. CENA JIŽ OD Kč osoba / 7 nocí v apartmánu pro 2 osoby

SARDINIE REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII S ČESKÝM SERVISEM. CENA JIŽ OD Kč osoba / 7 nocí v apartmánu pro 2 osoby SARDINIE REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII S ČESKÝM SERVISEM CENA JIŽ OD 3.695 Kč osoba / 7 nocí v u pro 2 osoby Cena zahrnuje: 7 x ubytování v u pro 2 osoby, český servis v místě pobytu, zajištění

Více

Konference Semináře Firemní akce

Konference Semináře Firemní akce Konference Semináře Firemní akce Orea Resort Devět Skal*** Vysočina Žďárské vrchy Lokalita Hotel byl postaven vedle původního turistického hotelu pana Chocholáče - dnes zrekonstruovaná Milovská restaurace.

Více

r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování. Cookovy ostrovy Fidži

r álo vém útesu, je hlavní turistickou atrak cí Belize. Transfer do hotelu, ubytování. Cookovy ostrovy Fidži Belize Poznávací zájezdy do Belize Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Belize Asie Poznávací Čína zájezdy Belize Belize Emiráty Za kouzlem Indonésie korálového

Více

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08.

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08. Fortuna 3* 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 27.07.13-03.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 200 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Školní dílo. Žákovská prezentace. Španělsko

Školní dílo. Žákovská prezentace. Španělsko Školní dílo Žákovská prezentace Španělsko Třída: 8.A Jméno a příjmení: Dominika Kohoutková Školní rok: 2011/ 2012 Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ Jihlava, Demlova 32. Je určena pouze jako prezentace

Více

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL ****

ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** ZELL AM ZEE - GRAND HOTEL **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Komfortní hotel s vyhlášenou kuchyní a fantastickou polohou. Poloha: hotel leží na poloostrově přímo u jezera. V blízkosti pěší zóny. Vybavení:

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7%

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 2.6. 11.6.2015 Za cenu : 6. 315,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Autobusová

Více

katalog zájezdû Itálie Chorvatsko Španělsko

katalog zájezdû Itálie Chorvatsko Španělsko Léto 2005 katalog zájezdû Itálie Chorvatsko Španělsko Itálie Palmová riviéra San Benedetto del Tronto Východní pobřeží střední Itálie má příznivé klimatické podmínky, které umožňují příjemné prožití dovolené

Více

REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012.

REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve, pokud možno do 31. července 2012. ELEN 2012 Praha Česká republika, 11. 09. 12. 09. 2012 Místo konání: Masarykova kolej, Thákurova 1, Praha 6 * REZERVACE UBYTOVÁNÍ Objednávku ubytování zašlete e-mailem na terezia.nemcova@fs.cvut.cz co nejdříve,

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu

Řecko Korfu. www.cdtravel.cz Řecko Korfu Tel.: 972 243 066 Řecký ostrov Korfu (Corfu) je jeden z nejkrásnějších ostrovů Řecka a ve středomoří vůbec. Leží na severu naproti Albánské pevnině. Díky rozmanité floře je nazývaný věčně zeleným ostrovem.

Více

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi

Řecko Zakynthos. Řecko Zakynthos. Achillion hotelové apartmány*** www.cdtravel.cz. ŘECKO Zakynthos / Amoudi Achillion hotelové apartmány*** ŘECKO Zakynthos / Amoudi / / Poloha: apartmánový hotel Achillion se nachází v malé vesničce Amoudi cca 6 km od centra Alikanas a Alikes. Achillion leží v klidné části, v

Více

Vila Solta VILA SOLTA

Vila Solta VILA SOLTA Vila Solta VILA SOLTA 1 / 6 Typ ubytování: vila / hotel Místo: Šolta - CHORVATSKO Počet apartmánů: 6 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 1,148 až 26,383 / týden {gallery}vfr/solta{/gallery} Villa

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

BULHARSKO po slevě 7%

BULHARSKO po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 9.6. 17.6.2015 V ceně : 8. 361,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Doprava kombinovaná

Více

Itálie - Palmová riviéra

Itálie - Palmová riviéra Itálie - Palmová riviéra Léto 2015 Itálie San Benedetto del Tronto Východní pobřeží střední Itálie má příznivé klimatické podmínky, které umožňují příjemné prožití dovolené od května do konce září. Palmovou

Více

La Vita s*** Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel ,

La Vita s***  Turecko Řecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel , La Vita s*** Kontakt: Jana Handrejchová, tel 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Řecko / / Rodinný hotel La Vita s se nachází 4 km od historického městečka

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

8. SPAIN TROPHY 2015

8. SPAIN TROPHY 2015 HONEYTOUR SPORTS s.r.o. Štětínská 341/38 181 00 PRAHA 8 TEL/FAX. 00420 233 550 495 MOBIL 604 762 384 honeytour@quick.cz www.honeytour.cz 8. SPAIN TROPHY 2015 Místo konání: ŠPANĚLSKO Costa Maresme, Costa

Více

Kontakt: Jana Handrejchová tel , , prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu

Kontakt: Jana Handrejchová tel , ,   prostorách zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu Best**+ Kontakt: Jana Handrejchová tel. 97 22 43 055, 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.cz TURECKO / Side www.cdtravel.cz Turecko Hotel Best má vynikající polohu nedaleko pláže, nákupní zóny letoviska

Více

Týdenní zábavná dovolená v Riccione

Týdenní zábavná dovolená v Riccione Týdenní zábavná dovolená v Riccione Termín cesty: 28.8 4.9 2015 Počet osob: nabídka od 8 osob Doprava: letecky Highlights: 7-denní pobyt ve vyhlášeném letovisku - Riccione Gay pláž Osobní gay průvodce

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

Samui Tropical Resort Ko Samui (TH03)

Samui Tropical Resort Ko Samui (TH03) Samui Tropical Resort Ko Samui (TH03) cena již od 5.040 Kč / osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: denní úklid výměna ručníků a povlečení Wi-Fi dodávka pitné vody informační servis český servis v místě transfer

Více

Zajištění 1 zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky zaměřeného na němčinu

Zajištění 1 zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky zaměřeného na němčinu Zadavatel: Cyrilometodějské gymnázium a střední odborná škola pedagogická Brno, Lerchova 63, 602 00 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.1777 Název projektu: Kniha a jazyk Název veřejné zakázky:

Více

Hotely. Eurovíkend v Petrohradě Poznávací zájezdy do Ruska

Hotely. Eurovíkend v Petrohradě Poznávací zájezdy do Ruska Eurovíkend v Petrohradě Poznávací zájezdy do Ruska Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Eurovíkend v Petrohradě Asie PoznávacíČína zájezdy Rusko Eurovíkend

Více

2013 - DOTOVANÉ ZÁJEZDY SENIOŘI 55+ ŠPANĚLSKO ANDALUSIE COSTA DEL SOL

2013 - DOTOVANÉ ZÁJEZDY SENIOŘI 55+ ŠPANĚLSKO ANDALUSIE COSTA DEL SOL 2013 - DOTOVANÉ ZÁJEZDY SENIOŘI 55+ ŠPANĚLSKO ANDALUSIE COSTA DEL SOL Evropský program nazvaný Europe Senior Tourism Vám přináší možnost cestovat do Španělska na dovolenou za velmi výhodných cenových podmínek.

Více

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v...

Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Nabízíme k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk se dvěma terasami a garážovým stáním v... Realitní kancelář HERRYS nabízí exkluzivně k prodeji slunný mezonetový byt 6+kk v cihlovém domě v klidné ulici v

Více

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND ****

PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** PSALIDI - SUNCONNECT KIPRIOTIS AQUALAND **** 5,8,11,12,15 - denní zájezd EXKLUZIVNĚ v naší nabídce. Ideální pro ty, kteří chtějí být online během dovolené. Aqualand pro dětské vodní hry. Poloha: hotel

Více

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA

ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA ZELL AM SEE/KAPRUN - HOTEL TAUERN SPA KAPRUN, NOVINKA 3 - denní zájezd Luxusní 4* lázeňský komplex. Fascinující Vodní a Saunový svět pro relaxaci návštěvníků všech věkových kategorií - v županu přímo k

Více

Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4

Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4 Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4 1 / 5 Typ ubytování: vila Místo: Dubrovnik - Chorvatsko Počet pokojů: 4 Max hosté: 8 Koupelny: 4 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 3.500 do 10.500 / týden {gallery}vfr/dubrovnik4{/gallery}

Více

Nidri - Hotel Gregory s ***

Nidri - Hotel Gregory s *** CK TURISTA Nidri - Hotel Gregory s *** 11 - denní zájezd Poloha: Menší rodinný hotel sestávající ze dvou dvoupatrových budov má ideální polohu přímo u pláže. Centrální ulice, tvořící jedno z center střediska,

Více

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ]

Ubytování Hotely. Hotel Gurmán. Detail Detail. Detail [ ] [ ] [ ] Ubytování Hotely Hotel Gurmán 10 kompletně vybavených pokojů, nejnáročnějším zákazníkům můžeme nabídnout zámecké či královské apartmá s výhledem na zámek a vybavením pro prožití těch nejkrásnějších chvil.

Více

Clarion Hotel Prague Old Town

Clarion Hotel Prague Old Town Clarion Hotel Prague Old Town Konferenční nabídka 2019 Kategorie Clarion Hotel Prague Old Town nabízí veškeré pohodlí a jedinečnou atmosféru moderně vybavených pokojů a apartmá v samém srdci Prahy na Starém

Více

2015 ITÁLIE PALMOVÁ RIVIÉRA SAN BENEDETTO DEL TRONTO

2015 ITÁLIE PALMOVÁ RIVIÉRA SAN BENEDETTO DEL TRONTO ITÁLIE PALMOVÁ RIVIÉRA SAN BENEDETTO DEL TRONTO apartmány 700-900 m od železniční zastávky San Benedetto del Tronto se nachází ve střední části Jaderského moře na poloviční vzdálenosti mezi městy ANCONA

Více

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino NOVINKA Organizovaný pobytový zájezd vlakem pro české a slovenské železničáře. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajišťuje si každý sám) 2018 - ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí

Více

Jeden z nejvyhledávanějších cílů všech opravdových znalců, neoddiskutovatelná královna evropské turistiky, perla Středomoří.

Jeden z nejvyhledávanějších cílů všech opravdových znalců, neoddiskutovatelná královna evropské turistiky, perla Středomoří. Mallorca Jeden z nejvyhledávanějších cílů všech opravdových znalců, neoddiskutovatelná královna evropské turistiky, perla Středomoří. Kouzelný ostrov s horoucím srdcem a se stálým přídechem velkého svátku

Více

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA

OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA OSTROV ISCHIA ** HOTEL CASA NICOLA Malý penzion rodinného typu, skládající se z několika budov. Leží v malém centru Succhivo na jihu ostrova, které je oblíbené díky umístění

Více

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa OASIS MARINA Resort - El Ahyaa Oasis Marina Oasis Marina má ideální polohu, je situována přímo u moře, 15 km od centra Hurghady s mnoha obchody, kluby a nočním životem, 10 km od El Gouny s golfovými hřišti,

Více

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny

Více

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE *****

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** - denní zájezd Poloha: jihozápa pobřeží ostrova, resort leží na poloostrově v těsné blízkosti majestátní skály Le Morne Brabant, u krásné 600 m dlouhé písečné pláže,

Více

Apartmánový dům Billis

Apartmánový dům Billis Apartmánový dům Billis ŘECKO / Leptokarie 52 Poloha: apartmánový dům s menší zahradou a zahram krbem, kde si můžete příjemně posedět s přáteli, se nachází v klidné části nedaleko hlavní turistické třídy

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky.

Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz. za poplatek, ale též je možné použít vlastní slunečníky. Olimp*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel.: 97 22 43 053, 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz BULHARSKO / Pomorie www.cdtravel.cz Bulharsko Poloha: nový pětipatrový hotel se nachází ve staré

Více

Slunečné pobřeží. Nesebr

Slunečné pobřeží. Nesebr Bulharsko Mnoho lidí kdysi v Bulharsku bylo, jako v jedné z mála zemí, kam se vůbec dalo cestovat. Co se tak vrátit na známá místa, podívat se, jestli je ještě najdeme a poznáme? Zjistit, co se změnilo?

Více

Bájná Atlantida v Egejském moři.

Bájná Atlantida v Egejském moři. Bájná Atlantida v Egejském moři. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? ostrov s bohatou historií nejunikátnější ostrov středomoří unikátní architektura vulkanického původu kolorit místní krajiny a charakteristické malebné

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

Albena - Hotel Flamingo Grand *****

Albena - Hotel Flamingo Grand ***** CK TURISTA Albena - Hotel Flamingo Grand ***** 8 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel e nachází přímo v centru střediska Albena a v blízkosti pláže. Pláž: Krásná písečná dlouhá pláž s pozvolným vstupem

Více

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01)

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) cena 28.800 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí polopenze lekce jógy neomezený vstup do spa transfery přístav -ubytování-přístav

Více

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax:

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax: Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia Rosa letecky z Brna Poloha: nachází se cca 250 m od pláže, kousek

Více

FUNERMOSTRA VALENCIA - 2013

FUNERMOSTRA VALENCIA - 2013 FUNERMOSTRA VALENCIA - 2013 UBYTOVÁNÍ Ubytování je zajištěno ve čtyřhvězdičkovém hotelu. Cena obsahuje snídaní a veškeré poplatky a je stejná pro oba hotely. Oba hotely jsou luxusní a blízko turistický

Více