MĚSTO PŘEROV Celoroční sportovní činnost HC ZUBR Přerov je realizována za finanční spoluúčasti města Přerova.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTO PŘEROV Celoroční sportovní činnost HC ZUBR Přerov je realizována za finanční spoluúčasti města Přerova."

Transkript

1 Vážení obchodní a sportovní přátelé, Dovolujeme si Vám předložit nabídku reklamní a marketingové spolupráce společnosti HC ZUBR Přerov na nadcházející sezónu. Snahou managementu klubu je vytvořit sponzorům maximálně efektivní a účinnou kampaň spojenou se zájmem médií, přítomností mnoha tisíc diváků v průběhu sezóny, vytvoření kontaktů mezi podnikateli a v neposlední řadě i pohodovou atmosféru při sledování sportovního utkání. V příloze zasíláme nabídku reklamních možností a údaje potřebné k jejich zvážení. Tento materiál vnímáme jako pozvání k jednání o možných variantách spolupráce. Věříme, že nalezneme cestu ke společnému cíli, který přinese užitek oběma stranám. Můžeme Vás ujistit, že zájmem vedení klubu je vytvořit co nejlepší podmínky pro vstup partnera do přerovského hokeje. Těšíme se na vzájemné setkání při konkrétních rozhovorech o naší společné budoucnosti. Ing. Lubomír Svoboda jednatel společnosti MĚSTO PŘEROV Celoroční sportovní činnost HC ZUBR Přerov je realizována za finanční spoluúčasti města Přerova. OLOMOUCKÝ KRAJ Finančně přispívá na činnost HC ZUBR PŘEROV.

2 I. Současnost, cíle, vize, budoucnost

3 Novodobá historie přerovského hokeje se začala psát v září 2009, kdy došlo k rozsáhlé rekonstrukci zimního stadionu v Přerově a hokej tak získal jeden z nejkrásnějších hokejových stánků v nižších soutěžích v ČR. Za významné pomoci města Přerov a za podpory generálního partnera Pivovaru ZUBR se klub finančně stabilizoval a začal psát novou historii přerovského hokeje. Lední hokej je v Přerově sportem číslo jedna, sportem s největší sledovaností a návštěvností. Domácí zápasy navštěvuje až diváků, za sezónu mužstvo mužů odehraje domácích zápasů. Zápasy mládežnických týmů, kterých je bezpočet, se hrají každý týden od srpna do konce března. V rámci Olomouckého kraje jsou zápasy přerovského hokejového oddílu HC ZUBR druhou nejnavštěvovanější diváckou akcí (první je fotbalová Sigma Olomouc). Webové stránky HC ZUBR byly vyhodnoceny jako nejlepší sportovní stránky přerovského okresu. O zápasech pravidelně informují naši mediální partneři. Přerovský Deník, TV Přerov, Nejlepší adresa, Přerovská internetová televize a další. Neméně důležité jsou také sociální aspekty naší činnosti, zvláště ve vztahu k mladé generaci. Identifikace s týmem, následování sportovních vzorů, případně vlastní sportovní aktivity pěstují v dětech pozitivní hodnoty důležité pro život a dávají jim náplň volného času. Jsme jednoznačně přesvědčení, že v ekonomických podmínkách našeho regionu je nejlepší cesta koncepční práce s mládeží, zejména systematická výchova a vyhledávání mladých talentovaných hokejistů, kteří budou postupně doplňovat mužstvo mužů, což se nám s ohlédnutím na minulé sezóny daří naplňovat. V tom vidíme i náš významný přínos v boji proti sociálně patologickým jevům ve společnosti.

4 II. Historie klubu - úspěchy

5 První hokejové zápasy byly předvedeny v Přerově na rybníku těsně před 1.světovou válkou a také krátce po ní. Hrálo se ve stylu zvaném bandy, který se hrál na ledě s míčkem. V polovině 20.let se začalo hrát i s pukem. Kanadský hokej se stával stále oblíbenějším a tak byl založen pod SK Přerov nový odbor ledního hokeje SK Přerov Z popudu SK Přerov byla založena Moravská hokejová župa. Koncem roku 1968 je konečně po více než 20 letém čekání položen základní kámen zimního stadionu s umělou ledovou plochou. Slavnostně otevřen byl , a toto datum bylo velkým mezníkem pro přerovský hokej. Následuje prudký výkonostní vzestup. Vůbec nejúspěšnější v historii přerovského hokeje byla sezóna Družstvo mužů zvítězilo ve finálové skupině I.NHL a získalo titul přeborníka ČSR. V boji o postup do nejvyšší soutěže (tehdy nazývané 1.ligy) sehráli 3 kvalifikační utkání se Slovanem Bratislava. Dvě z nich se odehrály před vyprodanými tribunami přerovského stadionu, ale ani v jednom se Přerovu bohužel nepodařilo zvítězit, třebaže v prvním zápase vedl po dvou třetinách již 4:2. V únoru 2012 se uskutečnil po 30 letech vzpomínkový zápas na tuto baráž. Mužstvo Přerova nastoupilo k ligovému utkání s Prostějovem v retro dresech z roku V sezobne první byl A-tým posílen hráči s extraligovými zkušenostmi a vedli jej trenéři Miloš Říha a Miroslav Venkrbec. Přerov skončil v tabulce za HC Opava na 2.místě a podruhé ve své historii se účastnil kvalifikace o postup do nejvyšší hokejové soutěže ČR. Ani tentokrát však nebyl úspěšný. Od roku 1999 hraje Přerov II. Ligu (třetí nejvyšší soutěž), kde dochází k mnoha regionálním derby, které jsou divácky velmi atraktivní a přerovští fanoušci zaplní současnou kapacitu ZS.

6 III. Práce s mládeží

7 HC ZUBR Přerov poskytuje v současné době zázemí a podporu pro sportovní aktivity více než 180 mládežníkům všech věkových kategorií přípravkou počínaje a juniory konče. Mládežnické týmy se pravidelně umisťují na špičce svých soutěží. Hodně tomu napomáhá i spolupráce se základní školou Želatovská a ostatními školami v regionu., kde naši hráči navštěvují jak výuku, tak sportovní kroužky a rozvíjí tak svoje nadání a talent. Pro vedení HC ZUBR Přerov je dlouhodobě prioritou výchova mladých hokejistů, kteří by měli do budoucna hrát klíčovou roli v dalších ambicích přerovského hokeje. Z řad mládežnických mužstev by však neměli růst jen hráči pro první mužstvo, ale i pro oddíly ve vyšších soutěžích. V neposlední řadě by se talentovaní hráči, kteří přesáhli svými schopnostmi rámec regionu, měli stát i důležitým zdrojem příjmů klubu. Vedení klubu je přesvědčeno, že v otázce výchovy mladých hokejistů kráčí po správné cestě. Přeměna talentu ve výborného hráče se z větší části odehrává mimo led. Podstatnou roli hraje zázemí v rodině, optimální spolupráce rodičů, trenéra a učitelů ve školách. Důslednost, pečlivost a trpělivost ve škole i na hřišti, spolu s přiměřenou skromností jsou vlastnosti, bez kterých nelze dosáhnout opakovaných vítězství. Největších úspěchů v žákovských kategoriích dosáhli hráči HC ZUBR před deseti lety, když žáci devátých tříd získali dva roky po sobě medaile na mistrovství ČR. V roce 2003 stříbrné (za Slávií Praha) a v roce 2004 bronzové (za Spartou a Vítkovicemi).

8 IV. Fanoušci a média

9 Přerovský hokej je pověstný svojí výbornou fanouškovskou základnou a přerovští fanoušci vždy byli považováni za jedny z nejlepších. Se kterými se můžete na ligových stadionech setkat. Nejvěrnější kotel fanoušků nechybí ani na zápasech na stadionech soupeřů. Fanoušci provozují i své vlastní internetové stránky, kde informují o své činnosti. Průměrná návštěva na zápasech základní části byla v loňské sezóně 1700 diváků a v play off To znamená, že v loňské sezóně vidělo zápasy zubrů v Přerově více než diváků. V regionu se jedná o absolutně nejnavštěvovanější sportovní akci. V loňském roce se sportovní publikum v Přerově postaralo o mezinárodní senzaci. Zimní stadion hostil Mistrovství světa děvčat do 18 let. I když v Přerově nehrál svoji skupinu český tým, byla průměrná návštěva 2000 diváků. Na zápas ČR vs Finsko o 5. místo byla kapacita 3000 diváků naplněna již půl hodiny před zápasem. Přerov překonal všechny divácké rekordy minulých šampionátů ve Stokholmu, Calgary atd. Představitelé IIHF i ČSLH neskrývali své nadšení se zájmu o hokej v Přerově. HC ZUBR Přerov provozuje své oficiální internetové stránky a má svoji stránku na Facebooku, kde má více než 2300 fanoušků. Pravidelné aktualizace, množství fotografií, videa, kvalita grafického zpracování a stovky návštěvníků denně řadí tyto stránky mezi nejnavštěvovanější weby v regionu. Spolupracujeme též s tiskem a médii. Zadáte-li název našeho klubu do Googlu, nabídne se Vám přes odkazů. To svědčí o tom, že hokejový klub HC ZUBR Přerov má skvělý marketingový potenciál a pro řadu společností může být efektivním komunikačním kanálem.

10 V. Zubři pomáhají

11 Přestože se ani společnosti HC ZUBR Přerov, stejně jako drtivé většině českých sportovních subjektů, nevyhýbají ekonomické starosti a není pro ni vždy jednoduché zajistit veškeré financování několikamiliónového rozpočtu, nezapomíná klub ani na charitativní podporu oblastí, kde je pomoci třeba. Přerovští Zubři společně se svými fanoušky každým rokem v době Vánoc připraví akci, která pomáhá dětem v přerovské nemocnici, v Dětském domově nebo na ZŠ Želatovská. Hokejový klub HC ZUBR Přerov zorganizoval na svém zimním stadionu při mistrovském zápase mužů proti Havířovu akci Teddy Bear Toss, při níž diváci v hledišti, kteří chtěli věnovat dětem nějakou plyšovou hračku, ji měli možnost po prvním vstřeleném gólu domácího mužstva vhodit na ledovou plochu. Akce měla velký ohlas, diváci zasypali ledovou plochu asi 1500 plyšovými zvířátky. Velmi sympatické bylo, že se k akci připojili i fanoušci soupeře, kteří vhodili své hračky na ledovou plochu po skončení zápasu. Hokejisté je posbírali a v dalších dnech začali předávat v dětských domovech, mateřských školkách, dětských odděleních nemocnic a část hraček bude věnována dětem v Afghánistánu. O Vánocích 2011 připravili Zubři akci Barevné Vánoce. Fanoušci i hráči sbírali pastelky, vodovky, výkresy, plastelíny, fixy a všechno čím šlo malovat a kreslit. Plné dva nákupní vozíky kreslících potřeb byly předány v Nemocnici v Přerově na dětském oddělení, na ZŠ Želatovská a v Dětském domově v Přerově.

12 VI. Stadion

13 Stadion byl postaven v roce V roce 2009 prošel rozsáhlou rekonstrukcí. V létě je instalována in-line plocha pro kolečkové brusle. Základní informace: Adresa: Petřivalského 5, Přerov Telefon: Provozovatel: Teplo Přerov a.s. Postavem: 1971, rekonstrukce 2009 Umístění: na jihovýchodním okraji města (příjezd od Zlína D1 a R55). Snadná dostupnost z vlakového a autobusového nádraží (cca 10 minut pěšky). GPS: 49o N 17o E Vnitřní uspořádání a technické parametry: Kapacita: 3000 míst (2000 sezení) Ledová plocha: 28x60 m Občerstvení: Na západní straně je prosklený bar, který je přístupný i v době utkání. Při zápasech jsou otevřeny 1-3 bufety na protilehlých stranách ZS.

14 VII. Nabídka reklamní spolupráce

15 w w w. h o k e j p r e r o v. c z

16 VIII. Reklama na ledové ploše MĚSTO PŘEROV MĚSTO PŘEROV Prezentace Vaší společnosti na ledové ploše je jednou z nejatraktivnějších forem reklamy. Neunikne pohledům všech diváků, kamerám ani fotografům. Je dobře viditelná ze všech sektorů arény a na televizních záběrech. Pro reklamu na ledové ploše můžete využít kruhy pro vhazování, plochy za brankami,ve středním, obranném i útočném pásmu. Reklama ve středovém kruhu (Ø 9 metrů): Reklama v kruzích pro vhazování (Ø 9metrů): Reklama v ostatních místech ledové plochy: od ,- Kč od ,- Kč od ,- Kč Umístění na ledě: Středový kruh: plocha 1 - Generální partner

17 IX. Reklama na mantinelech Standardně nabízíme na mantinelu plochu 200 x 80 cm, ale dokážeme Vám nabídnout větší rozměry i menší rozměry dle individuálních požadavků. Reklama na mantinelu je základní forma reklamy, neunikne TV kamerám, objektivům fotografů, ani pohledům diváků. Reklama na mantinelu 200*80 cm od ,- Kč

18 X. Reklama na výstroji Umístěte logo vaší společnosti na dresech HC ZUBR Přerov nebo na dalších částech hokejové výstroje, např. na helmách nebo kalhotách od ,- Kč. Ideální ke zviditelnění firmy, společnosti či značky i mimo region. Vaše reklama cestuje spolu s hráči po celé Moravě! Umístění reklamy na dres od ,-

19 XI. Reklama na kalhotách - reklama na kalhotách lhotách na kalhotách Umístění reklamy na kalhoty od ,- - reklama na kalhotách Přední část: Zadní část: Boky: plocha cena plocha cena plocha cena Přední část: 1... Zadní 3 část:... 6 Boky:... XII. Reklama 2 Zadní na část:... helmě 4... Boky: 7... st: plocha Zadní část: cena Zadní část: plocha 5 Boky:... cena Boky: plocha cena ena plocha cena plocha cena 1 plocha... cena cena 3 plocha... cena reklama 3 na plocha helmě... cena 6 plocha... cena reklama na helmě elmě a na helmě Umístění reklamy na přilbu od ,- Přední část: Zadní část: Boční strana: plocha cena plocha cena plocha cena

20 XIII. Reklama na multimediální tabuli Atraktivní forma reklamy za užití nejmodernější technologie, prostřednictvím reklamních spotů vizuální video reklamy, které jsou prezentovány během domácích utkání. Během jednoho utkání může Vaší reklamu zhlédnout až 3000 diváků. Reklamní spoty mohou být promítány: 1. před zahájením utkání 2. během 1. přestávky 3. během 2. přestávky Jednorázová reklama (základní cena za 1 zápas): 1 spot = délka min. 10 sekund/max. 20 sekund 1 utkání = 6 spotů (rozdělení 2/2/2) Dlouhodobá reklama: 5 utkání = 30 spotů cena: 20% sleva z ZC 10 utkání = 60 spotů cena: 30% sleva z ZC 15 utkání = 90 spotů cena: 40% sleva z ZC Celá zákl. část cena: 50% sleva z ZC

21 XIV. Reklama na bilboardech a reklamních plochách uvnitř stadionu - cena reklamy na billboardech dle rozsahu - cena ostatních reklamních ploch dle rozsahu Vaše reklam a zde a zde klam a zde Vaše re Vaše reklam zde a zde Vaše rekla ma Vaše reklam w w w. h o k e j p r e r o v. c z

22 XV. Reklama na bilboardech a reklamních plochách uvnitř stadionu

23 XVI. Nabídka služeb pro partnery I. VIP salonek Ve VIP salonku se můžete při utkáních HC ZUBR setkat se svými obchodními partnery, s partnery HC ZUBR. Při sledování zápasu je možné dojednat obchodní schůzku nebo probrat různé osobní i pracovní záležitosti. Mimo zápasy mužů je možné si VIP salonek pronajmout pro firemní účely, pro setkání s přáteli nebo k jiné společenské příležitosti Kapacity VIP salonku je cca 30 osob. Má vlastní kuchyňku, kabelovou televizi.

24 XVI. Nabídka služeb pro partnery II. Hockey bar Na protilehlé straně k VIP u vchodu na ZS je Hockey bar. Jeho prosklená plocha umožňuje sledovat dění na ledové ploše. Hockey bar je možno, mimo zápasů mužů, pronajmout k firemnímu posezení, k rodinné oslavě nebo setkání s přáteli. III. VIP VSTUPENKY Exkluzivní vstupenka opravňující ke vstupu do VIP zázemí klubu s občerstvením. Tento prostor je zajímavý pro nejrůznější neformální obchodní schůzky a jednaní mezi partnery klubu. IV. VOLNÉ VSTUPENKY Využiti předem odsouhlaseného množství volných vstupenek na domácí utkaní Zubrů pro zákazníky partnera v rámci věrnostních programů, včetně Dne otevřených dveří a akci pořádaných hokejovým klubem. V. DISTRIBUCE REKLAMY NA STADIONU Možnost distribuce reklamních předmětů dané společnosti, případně limitovanou edici reklamních předmětů prezentujících partnerství s HC ZUBR, popřípadě distribuci jiných propagačních materiálů.

25 XVI. Nabídka služeb pro partnery VI. MEDIÁLNÍ PREZENTACE (BULLETIN, WEB, ROZHLASOVÁ, NOVINOVÁ) 1. Rozhlasová reklama na stadionu před, během a po skončení každého utkaní - rozhlasové spoty v délce max. 20 vteřin. 2. Umístění prezentační stránky partnera na www stránkách a vzájemné propojení našich stránek se stránkami partnera (prezentace - stabilní, mobilní, kompaktní board o velikosti o 50% větší banner). 3. Umístěni inzerce partnera v bulletinu na každé domácí utkaní o velikosti až A4. 4. Distribuce propagačních letáků v bulletinu na každé domácí utkaní. 5. Partnerství přestávkové soutěže VII. PREZENTACE NA OFICIÁLNÍCH TISKOVINÁCH A KLUBOVÝCH PŘEDMĚTECH 1. oficiální hokejový zpravodaj 2. plakáty 3. vstupenky 4. karty VIII. MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM ZÁPASU (PŘESTÁVKOVÉ AKCE, PREZENTACE FIRMY, VÝROBKŮ) - Prezentace formou mluveného slova během utkaní, možnost prezentace společnosti formou vlastních diváckých soutěží během jedné z přestávek se zajištěním odměn pro výherce, případně pouze dodaní odměn pro vítěze.

26 XVII. Možnosti marketingové komunikace I. VYUŽITÍ SYMBOLIKY Oprávnění užívat logo HC ZUBR a sloganu partner HC ZUBR k vlastním komerčním aktivitám a označeni vlastních výrobků a služeb ve slovním nebo obrazovém spojeni. II. MERCHANDISING HC ZUBR zajisti produkci špičkových merchandisingových předmětů HC ZUBR pro partnery na základě individuálních potřeb partnera. III. VYUŽITÍ HRÁČŮ PRO KOMUNIKACI ČI REKLAMNÍ AKTIVITY PARTNERA HC ZUBR jako majitel osobnostních a marketingových práv hráčů partnerovi nabízí: 1. využiti aktivních hráčů pro prezentaci partnerů HC ZUBR v partnerských mediích (TV a rozhlasové spoty, inzerce atd.) 2. využiti aktivních hráčů pro: - firemní autogramiády, tisková konference - firemní akce (podnikové dny, večírky atp.) - rozhovory + fotografie do interních medií (podnikové časopisy, internet)

27 XVIII. Zimní stadion Přerov O výborné práci klubu svědčí i důvěra jiných subjektů, které svěřili do Přerova pořádání svých akcí. Soustředění SKA Petrohrad jeden z nejznámějších klubů Evropy si v Přerově uspořádal před sezónou letní soustředění. Každodenní zájem stovek diváků o tréninky a během pár hodin vyprodaný zápas s tehdejším mistrem ELH z Třince, byl pro organizátory z HC ZUBR velkým oceněním. Na přelomu roku se v Přerově uskutečnilo Mistrovství světa dívek do 18 let. Ocenění z IIHF a ČSLH ukázalo, že Zubři jsou schopni spoluorganizovat i akce mezinárodního významu. V Přerově padli díky skvělým fanouškům všechny světové rekordy návštěvnosti ženského hokeje nadšených diváků (vyprodáno) na zápase o 5-6 místo mezi ČR a Finskem byl vyvrcholení tříměsíční činnosti organizátorů. w w w. h o k e j p r e r o v. c z

28 Těšíme se na spolupráci Ing. Lubomír Svoboda Pavel Sedlák Jednatel sportovní manager HC ZUBR Přerov HC ZUBR Přerov Petřivalského 5 Petřivalského Přerov Přerov hczubr@ .cz hokej.prerov@seznam.cz

sportovního utkání. MĚSTO PŘEROV Celoroční sportovní činnost HC ZUBR Přerov je realizována za finanční spoluúčasti města Přerova.

sportovního utkání. MĚSTO PŘEROV Celoroční sportovní činnost HC ZUBR Přerov je realizována za finanční spoluúčasti města Přerova. Vážení obchodní a sportovní přátelé, dovolujeme si Vám předložit nabídku reklamní a marketingové spolupráce společnosti HC ZUBR Přerov na nadcházející sezónu. Snahou managementu klubu je vytvořit sponzorům

Více

az havířov REKLAMNÍ NABÍDKA 2014/2015 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE

az havířov REKLAMNÍ NABÍDKA 2014/2015 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE az havířov REKLAMNÍ NABÍDKA 2014/2015 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE Spojte se s dalšími významnými partnery klubu a staňte se součástí naší rodiny... az havířov Návštěvnost v sezóně 2010-2011: 37.319 fanoušků

Více

AZ HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE

AZ HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE AZ HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠÍ RODINY... AZ HAVÍŘOV Návštěvnost v sezóně 2010-2011: 37.319 fanoušků průměr na

Více

AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA

AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠÍ RODINY... AZ RESIDOMO HAVÍŘOV Vážení obchodní a sportovní přátelé, dovolujeme si předložit nabídku

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE. spolupráce s námi je trefa do branky strana 1. Spartak Pelhřimov

NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE. spolupráce s námi je trefa do branky strana 1. Spartak Pelhřimov s. r. o. NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE spolupráce s námi je trefa do branky strana 1 s. r. o. Vážení obchodní přátelé, s blížící se novou sezónou Vám nabízíme možnost využití reklamních ploch pro

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD České Budějovice je hokejový klub, který byl a je pravidelným účastníkem nejvyšší hokejové soutěže (nyní Extraliga ledního hokeje) v České Republice. Datum založení 10.

Více

HC RT TORAX Poruba 2011

HC RT TORAX Poruba 2011 HC RT TORAX Poruba 2011 Reklamní nabídka kdo jsme HC RT TORAX Poruba 2011 ovládl v ligovém ročníku 2017/2018 druholigová kolbiště a stal se jejím celkovým vítězem, když v celostátní baráži uspěl nad mistry

Více

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA marketingový partner mediální partneři Základní skupiny: 28.-29.3. 2010 Play-off: 30.3. 2010 Finálový den: 31.3. 2010 Maximální účast 18 klubových týmů z České republiky Počet účastníků hráčů (16-12 let)

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE Česká pojišťovna Play off 2009 Představení HC Energie Karlovy Vary s.r.o. HC Energie Karlovy Vary se postupnými kroky zařadila mezi elitu extraligových klubů v českém hokeji.

Více

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH HCM WARRIOR BRNO

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH HCM WARRIOR BRNO NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH HCM WARRIOR BRNO INFORMACE HCM Warrior Brno, sportovní projekt občanského sdružení HC Kometa Úvoz Nástupce tradice výchovy hokejové mládeže na Úvoze vznik registrací stanov OS

Více

FILOSOFIE KLUBU VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ,

FILOSOFIE KLUBU  VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, REKLAMNÍ NABÍDKA 2017/2018 VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, RÁDI BYCHOM VÁM NABÍDLI MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM JEDNOHO Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH FOTBALOVÝCH CELKŮ V HISTORII ČESKOSLOVENSKA. FK DUKLA PRAHA STÁLE PATŘÍ

Více

FILOSOFIE KLUBU VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ,

FILOSOFIE KLUBU   VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, REKLAMNÍ NABÍDKA 2018/2019 VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, RÁDI BYCHOM VÁM NABÍDLI MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM JEDNOHO Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH FOTBALOVÝCH CELKŮ V HISTORII ČESKOSLOVENSKA. FK DUKLA PRAHA STÁLE PATŘÍ

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

TJ Pátek. Marketingová prezentace co získáte spoluprací s naším klubem

TJ Pátek. Marketingová prezentace co získáte spoluprací s naším klubem TJ Pátek Marketingová prezentace co získáte spoluprací s naším klubem O fotbalovém oddílu TJ Pátek TJ Pátek byl založen v roce 1934. V dnešní podobě tělovýchovná jednota podporuje a na spravovaných prostorech

Více

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika Mistrovství světa v boxlakrosu FIL 21. 28. května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika www.wilcprague2011.com Základní informace Mistrovství světa v boxlakrosu je vrcholná lakrosová akce, která

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM Basketbalový Klub Děčín: profesionální klub, který se účastní nejvyšší basketbalové soutěže v ČR Mattoni NBL (působí v ní nepřetržitě od roku 1993) založen v roce 1945

Více

REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016

REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016 REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN. NAŠÍM CÍLEM JE NAVÁZAT MARKETINGOVOU SPOLUPRÁCI

Více

Koncepce rozvoje a řízení FK Ústí nad Labem

Koncepce rozvoje a řízení FK Ústí nad Labem Koncepce rozvoje a řízení FK Ústí nad Labem Současný stav klubu V minulosti neexistovalo profesionální řízení a základní marketingová a obchodní strategie klubu Díky deklarované podpoře vlastníka klubu

Více

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH ZLATOPRAMEN ARÉNA Kapacita Zlatopramen arény čítá 6 500 míst, z toho 4 750 míst k sezení. V zázemí haly naleznete VIP prostor, který nabízí dokonalé propojení komfortu a účelnosti.

Více

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Proč spolupracovat s ČBA Baseball má v České republice dlouholetou tradici. Tento sport se na našem území hraje téměř 100 let. V roce 2013 slaví společně

Více

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP)

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP) NABÍDKA REKLAMY BK ARMEX Děčín Profesionální basketbalový klub založen 1945, účastnící se nejvyšší basketbalové soutěže v ČR - Kooperativa NBL.» v NBL nepřetržitě od roku 1993 MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY Národní

Více

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN, VICEMISTRŮ EXTRALIGY A VÍTĚZE PREZIDENSTKÉHO POHÁRU

Více

ORLI ZNOJMO. Spojte se s klubem s tradicí i budoucností

ORLI ZNOJMO. Spojte se s klubem s tradicí i budoucností ORLI ZNOJMO Spojte se s klubem s tradicí i budoucností ÚVODNÍ SLOVO PROČ PRÁVĚ NÁŠ KLUB? Vážení obchodní a sportovní přátelé, dovolujeme si Vám předložit nabídku reklamní a marketingové spolupráce společnosti

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE PŘEDSTAVENÍ KLUBU Klub HC Slovan Ústí nad Labem je tradiční klub, který historicky patří k nejúspěšnějším klubům 1. ligy v ledním hokeji. V současnosti působí Slovan v 1. hokejové lize

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU « NABÍDKA SPOLUPRÁCE

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU « NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE PŘEDSTAVENÍ KLUBU Klub HC Slovan Ústí nad Labem je tradiční klub, který historicky patří k nejúspěšnějším klubům 1. ligy v ledním hokeji. V současnosti působí Slovan v 1. hokejové lize

Více

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 Vážení sportovní přátelé, obchodní partneři, dovolujeme si Vám v krátkosti představit 2. nejúspěšnější klub tuzemské hokejové historie, 11násobného

Více

Nabídka reklamní spolupráce

Nabídka reklamní spolupráce Nabídka reklamní spolupráce v rámci konání 58. ročníku Zlaté přilby v Pardubicích 14.-15. 10. 2006 Zlatá stuha juniorů - Zlatá přilba - přímý televizní přenos na ČT 2-20 000 diváků na stadionu - 2 000

Více

Nabídka reklamních služeb

Nabídka reklamních služeb Fotbalový klub FC Písek Nabídka reklamních služeb Nabídka reklamních služeb FC Písek nabízí svým partnerům zajištění propagace, reklamy a prezentace formou umístění reklam log bannerů v areálu fotbalových

Více

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017 Nabídka pro partnery Olympijská kvalifikace v curlingu Plzeň, 5. - 10. prosince 2017 O akci Kdy 5. 10. prosince 2017 Kde Kdo Ženy: Muži: Košutka Aréna, Plzeň osm mužských a osm ženských týmů, které se

Více

MLÁDEŽNICKÝ HOKEJ TISKOVÁ KONFERENCE

MLÁDEŽNICKÝ HOKEJ TISKOVÁ KONFERENCE MLÁDEŽNICKÝ HOKEJ TISKOVÁ KONFERENCE ODDĚLENÍ ROZVOJE HOKEJE Vznik 1. 3. 2014 prioritou rozvoj hokeje v tzv. malých klubech, udržení a rozšíření členské základny, nábory nejmenších hokejistů. Vedoucím

Více

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 KDO JSOU JOUDRS 02 představení SK Joudrs Praha je softballový klub, který patří mezi špičku nejen v České republice, ale i v Evropě. V současné době hledá partnera

Více

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE

BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE BRNĚĚNSKÝ SVAZ MALÉ KOPANÉ (BSMK) NABÍDKA SPOLUPRÁCE Základní informace o soutěžích Brněnského svazu malé kopané Co jsou soutěže Brněnského svazu malé kopané? amatérské soutěže malé kopané hrané na celém

Více

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Informační brožura 09/2013 MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Úvodní slovo Vážení sportovní přátelé, do rukou se Vám dostává informační brožura florbalového klubu s názvem 1. MVIL Ostrava. Na následujících

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE PŘEDSTAVENÍ KLUBU Klub HC Slovan Ústí nad Labem je tradiční klub, který historicky patří k nejúspěšnějším klubům 1. ligy v ledním hokeji. V současnosti působí Slovan v 1. hokejové lize

Více

Vážení sportovní přátelé hokejového klubu University Shields Olomouc,

Vážení sportovní přátelé hokejového klubu University Shields Olomouc, Partnerská nabídka Vážení sportovní přátelé hokejového klubu University Shields Olomouc, jsme hokejový klub Univerzity Palackého v Olomouci a působíme v Evropské univerzitní hokejové lize (EUHL). Sezona

Více

HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE

HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE Účastník 2. ligy mužů Vážení sportovní přátelé, tato nabídka je určena Vám všem, kteří se zajímáte o případnou spolupráci s házenkářským klubem SK HC

Více

NABÍDKA PRO PARTNERY

NABÍDKA PRO PARTNERY NABÍDKA PRO PARTNERY HODNOTY KLUBU Rokytnický fotbal má za sebou více než šedesátiletou historii. Pro řadu lidí se za tu dobu stal neoddělitelnou součástí života ve městě. Všichni členové pracují pro klub

Více

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička Věděli jste, že je Česko softballovou velmocí? Softball, pálkovací hra podobná baseballu, není pro Čechy již jen exotickým sportem známým z amerických filmů. Naopak, v posledních letech sklízí na evropské

Více

Nabídka reklamních ploch

Nabídka reklamních ploch Nabídka reklamních ploch Zlatopramen aréna Kapacita Zlatopramen arény čítá 6 500 míst, z toho 4 750 míst k sezení. V zázemí haly naleznete VIP prostor, který nabízí dokonalé propojení komfortu a účelnosti.

Více

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu SKC Zruč nad Sázavou Oddíl stolního tenisu Stolní tenis ve Zruči n. S. dlouholetá tradice stolního tenisu v současné době nejúspěšnější oddíl v regionu 2008 vznik SKC Zruč n. S., 2009 spojení s tradičním

Více

To svědčí o tom, že HC ZUBR Přerov Domácí zápasy navštěvuje až diváků, za sezónu mužstvo mužů odehraje

To svědčí o tom, že HC ZUBR Přerov Domácí zápasy navštěvuje až diváků, za sezónu mužstvo mužů odehraje V sezóně 2014/2015 po dlouhých 17 letech splnili sen fanoušků a postoupili do 1. ligy. Poprvé v novém tisíciletí se začala hrát v Přerově profesionální soutěž a nastala doba, kdy Přerov bude opět lépe

Více

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice PROČ PRÁVĚ MY? Největší klub ve východních Čechách Perspektivita dlouhodobého vývoje Obsazeny všechny nejvyšší soutěže Výchova mladých hráčů reprezentující klub i Českou republiku na Mistrovství světa

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

Vodní pólo Strakonice. Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR

Vodní pólo Strakonice. Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR Vodní pólo Strakonice Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR Vážení sportovní přátelé, dovolte mi, abych vám touto cestou blíže představil oddíl vodního póla TJ Fezko Strakonice

Více

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH REKLAMNÍ NABÍDKA OBSAH Představení klubu... 1 Kategorie klubu... 2 Mládež jako priorita klubu... 3 Kolektivní úspěchy... 4 Milníky klubu... 5 Nabídka možnost prezentace... 6 Mediální dosah... 7 Hokejbalové

Více

Akce MYTHOLOGY Fight Night

Akce MYTHOLOGY Fight Night 1 Akce MYTHOLOGY Fight Night Připravili jsme choreografii a program, který jste na území České republiky zatím neměli možnost vidět. Spojení kulturního zážitku v podobě historické show a zápasů bojových

Více

Litomyšl Streetball 2013

Litomyšl Streetball 2013 1 Litomyšl Streetball 2013 Informace o streetballovém turnaji: 1. O turnaji 2. Připravovaný ročník 2013 3. Nabídka spolupráce 4. Shrnutí 5. Kontakt 2 1. O turnaji Turnaj byl založen 9.9.2006 v Litomyšli.

Více

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička

SK Joudrs Praha synonymum úspěchu a evropská špička Věděli jste, že je Česko softballovou velmocí? Softball, pálkovací hra podobná baseballu, není pro Čechy jiţ jen exotickým sportem známým z amerických filmů. Naopak, v posledních letech sklízí na evropské

Více

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika KVALIFIKACE REGIONU EVROPA - AFRIKA 5. 8. července 2016 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.joudrs.cz Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní turnaj Little League poprvé v ČR Little

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 2014/15

OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 2014/15 OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 04/5 HISTORIE A SOUČASNOST Fotbalový klub Dynamo České Budějovice byl založen v roce 905, čímž se řadí mezi nejstarší fotbalové kluby v České republice.

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

HC VLCI ČESKÝ TĚŠÍN SEZÓNA 2018/2019 SEZÓNA 2019/2020

HC VLCI ČESKÝ TĚŠÍN SEZÓNA 2018/2019 SEZÓNA 2019/2020 HC VLCI ČESKÝ TĚŠÍN SEZÓNA 2018/2019 SEZÓNA 2019/2020 SHRNUTÍ LOŇSKÉ SEZÓNY poprvé otevřena kategorie junioři po základní části se probojovali do vyšší skupiny v té skončili na 7. místě doplněni o hráče

Více

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE T J S O K O L S T O D Ů L K Y w w w. s o k o l s t o d u l k y. c z Stojíci: Černý, Vojta, Vydra st., Ferenc Futurista, Burian, Hašler, Vrbský, Dostál, Vydra ml. Sedící: Štěpánek, Veverka, Vošahlík a Kovařík

Více

Zprofesionalizujme chod a řízení mládeže tak, abychom dosáhli mnohem vyšší kvalitu sportovní a finančně jsme ještě získali.

Zprofesionalizujme chod a řízení mládeže tak, abychom dosáhli mnohem vyšší kvalitu sportovní a finančně jsme ještě získali. Koncepce mládeže pro rok 2013 Po dohodě předkládám novou kopncepci mládeže. Pokud se HC ZUBR Přerov chce stát oddílem, který kvalitně vychovává mládež a poskytuje celoroční vyžití dětem od 5 do 18 let,

Více

Dlouhodobá soutěž HOCKEY TOUR 2005

Dlouhodobá soutěž HOCKEY TOUR 2005 Dlouhodobá soutěž HOCKEY TOUR 2005 Úvodní preambule: HOCKEY TOUR 2005 je dlouhodobá soutěž vybraných TOP českých týmů ročníku 2005 v sezóně 2016/2017. Organizátorem je HC Uničov z.s, který je ČSLH rovněž

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

Fotbal Atletika Vybíjená Přehazovaná Streetball In-line biatlon

Fotbal Atletika Vybíjená Přehazovaná Streetball In-line biatlon 20.000 dětí 10.000 sportovců 70 základních škol 6 sportovních disciplín 80 rozhodčích 5 sportovních týdnů Slavnostní losování států 8 kvalifikačních dnů 1 velký finálový DEN Mediální podpora projektu Fotbal

Více

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby Jr. NBA League a Školní basketbalová liga Představení projektu pro školy a kluby Přehled Projekt v České republice Ohlédnutí za ročníkem 2018 Plány pro rok 2019 Herní pravidla a harmonogram Informace pro

Více

HCSPARTAPRAHA VIP VSTUPENKY 2012/2013

HCSPARTAPRAHA VIP VSTUPENKY 2012/2013 HCSTAPRAHA VIP VSTUPENKY / DOVOLTE NÁM SE O VÁS POSTARAT PŘEDSTAVUJEME TO NEJLEPŠÍ VE SPORTU I ZÁBAVĚ Multifunkční TIPSPORT ARENA je domácím stánkem HC Sparta Praha, osminásobných mistrů české hokejové

Více

PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR

PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR PARTNER GOLF TOUR 2004 GOLFOVÁ TOUR NA PRESTIŽNÍCH GOLFOVÝCH HŘIŠTÍCH V ČR OBSAH: 4 Úvod 5 Charakteristika Tour 6 Systém Tour 7 Jednotlivé turnaj Tour termínová listina 8 Generální partner Tour 9 Hlavní

Více

Spojte se s klubem s tradicí i budoucností

Spojte se s klubem s tradicí i budoucností Spojte se s klubem s tradicí i budoucností Pøedstavení klubu Proè právì náš klub? Vážení obchodní a sportovní přátelé, dovolujeme si Vám předložit nabídku reklamní a marketingové spolupráce společnosti

Více

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Závěrečná zpráva 1 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Čísla 2 4 dny 2930 návštěvníků (člověkodnů) 2040 unikátních účastníků (1390 loni) přes 500 pořadů v programu průměrná délka účasti necelý den a

Více

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013

pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 pořádá HALOVÝ TURNAJ ŽÁKŮ pro ročník 2001 a mladší BRNO CUP 2013 Tréninkové centrum mládeže FC Zbrojovka Brněnské Ivanovice - hala s umělou trávou PROPOZICE 1. Termín konání: sobota 2. 2. 2013 2. Věková

Více

Proč vznikl Projekt ST.OR.M?

Proč vznikl Projekt ST.OR.M? PROJEKT ST.OR.M Proč vznikl Projekt ST.OR.M? Projekt STORM vznikl jako vzájemná spolupráce tří pražských volejbalových klubů pracujících s mládeží: SKŠ ZŠ Mikulova Praha TJ ORION Praha Studio Sport Ve

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

Kompletní nabídka a ceník reklamy

Kompletní nabídka a ceník reklamy Kompletní nabídka a ceník reklamy 1. Plochu na mantinelech 1 m 2 (1 díl mantinelu = 0,5m x 2m) 6 000 Kč / na 1 rok 2. Plochu na banneru 3 m 2 (1 díl banneru = 3m x 1m) 15 000 Kč / na 1 rok 4. Plochu na

Více

Hejnické slavnosti 2019

Hejnické slavnosti 2019 Hejnické slavnosti 2019 6. 7. července 2019 Žádost o podporu a nabídka Sponzorského programu www.mestohejnice.cz Vážení, s dovolením se na Vás obracíme ve věci podpory Hejnických slavností a nabídky sponzorského

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

MFK OKD Karviná. Marketingová nabídka. www.mfkkarvina.cz. Mìstský fotbalový klub. Generální partner

MFK OKD Karviná. Marketingová nabídka. www.mfkkarvina.cz. Mìstský fotbalový klub. Generální partner MFK OKD Karviná Mìstský fotbalový klub Marketingová nabídka Vítejte! Jsme velice rádi, že jste si udìlali èas a strávíte, doufáme, že pøíjemnou chvíli krátkým pøedstavením našeho klubu. Dozvíte se nìco

Více

5. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KLUBŮ V LEDNÍM HOKEJI 2014 ZLÍN 26.3.-30.3.2014

5. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KLUBŮ V LEDNÍM HOKEJI 2014 ZLÍN 26.3.-30.3.2014 5. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KLUBŮ V LEDNÍM HOKEJI 2014 ZLÍN 26.3.-30.3.2014 1. Všeobecná ustanovení PROPOZICE TURNAJE 1.1 Pořadatel: Sport Bohemia a.s. 1.2 Partneři: PSG Zlín pod záštitou

Více

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf MICHAEL SCHNEIDER - SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009 3. ročník VevyNet open golf Nabídka spoluúčasti 3. ročník tradičního setkání hráčů golfu, obchodních partnerů

Více

ROLE ATLETICKÝCH KLUBŮ A ODDÍLŮ PŘI POŘÁDÁNÍ MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ ČESKÉHO ATLETICKÉHO SVAZU

ROLE ATLETICKÝCH KLUBŮ A ODDÍLŮ PŘI POŘÁDÁNÍ MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ ČESKÉHO ATLETICKÉHO SVAZU ROLE ATLETICKÝCH KLUBŮ A ODDÍLŮ PŘI POŘÁDÁNÍ MISTROVSKÝCH SOUTĚŽÍ ČESKÉHO ATLETICKÉHO SVAZU Pořádání mistrovských soutěží Českého atletického svazu přináší řadu vnějších a vnitřních efektů, které pomáhají

Více

Společná nabídka UEFA a Organizačního výboru Mistrovství Evropy ve fotbale do 21 let 2015

Společná nabídka UEFA a Organizačního výboru Mistrovství Evropy ve fotbale do 21 let 2015 NABÍDKA PARTNERSTVÍ Společná nabídka UEFA a Organizačního výboru Mistrovství Evropy ve fotbale do 21 let 2015 Platná od 1.srpna 2014 do obsazení vypsaných pozic OBSAH Stars of today, superstars of tomorrow

Více

OBSAH Prezentace HC Děčín

OBSAH Prezentace HC Děčín OBSAH Prezentace POHLED DO HISTORIE Děčínský hokej Umístění ve II.NHL 4 KATEGORIE 5 MLÁDEŽNICKÝ HOKEJ 6 STRATEGIE KLUBU 7 ORGANIZAČNÍ STRUKTURA 8 Rozdělení činnosti 8 z.s. 9 SEZÓNA 2018-2019 10 A mužstvo

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna XI. ročník středa 30.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

+ PŘEDSTAVENÍ. Michal Dovrtěl. Ředitel, Fit Monster 2015

+ PŘEDSTAVENÍ. Michal Dovrtěl. Ředitel, Fit Monster 2015 + PŘEDSTAVENÍ Fit Monster 2015 je v pořadí již druhý ročník těchto závodů. V dubnu roku 2014 jsme spustili naši první registraci do závodů a přihlásilo se na 100 závodníků během několika týdnů. Závod byl

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2008 Kanada na obrazovce České televize

MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2008 Kanada na obrazovce České televize MISTROVSTVÍ SVĚTA V LEDNÍM HOKEJI 2008 Kanada na obrazovce České televize 72. ročník Mistrovství světa v ledním hokeji proběhl ve dnech 2. 18. května 2008, v roce 100. výročí založení IIHF (International

Více

Partner ústeckého sportu. www.sportcentrumsluneta.cz

Partner ústeckého sportu. www.sportcentrumsluneta.cz Partner ústeckého sportu Sportovní hala TJ Chemička Ústí nad Labem (nyní SPORTCENTRUM SLUNETA) byla postavena v letech 1972-1974. V následujícím období se zde uskutečnila řada významných sportovních a

Více

Zpráva o činnosti KPM v roce 2016

Zpráva o činnosti KPM v roce 2016 Zpráva o činnosti KPM v roce 2016 1. Vlastní činnost komise - stanovení krátkodobých a dlouhodobých a cílů KPM - vyhodnocování průběžného plnění úkolů a projektů - zajištění administrativy spojené s činností

Více

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL pořádá Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MFH Ostrava-Vítkovice 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Pořádající

Více

zjistit cíle klubu (časové rozlišení, soc. / eko. / sport.?) produkt klubu (co konkrétně vidí člen klubového vedení jako produkt)

zjistit cíle klubu (časové rozlišení, soc. / eko. / sport.?) produkt klubu (co konkrétně vidí člen klubového vedení jako produkt) Příloha č. 1 - Členská základna 20 největších českých sportů Příloha č. 2 Rozhovor s Patrikem Horákem Rozhovor pomocí návod Návod: zjistit cíle klubu (časové rozlišení, soc. / eko. / sport.?) produkt klubu

Více

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz připraveno 2. ledna 2009 základní informace Motto Fotbal každý den Koncept stanice 1. LIGA je nová televizní

Více

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/

P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ P R O P O Z I C E halového turnaje starších přípravek FAIR PLAY CUP /26. ročník/ A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: SK Slavia Praha - fotbal a.s. 2. Termín: sobota 5.12.2015 3. Místo: sportovní hala

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna X. ročník středa 17.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody Jsme nově vybudovaný moderní areál 20minut jízdy jižně od Prahy V roce 2017 budeme pořádat deset hobby závodů a deset oficiálních závodů až do stupně ST a další skoková soustředění a semináře závody, při

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE OBSAH 1/ BPA A SPORTOVEC ROKU 2/ HLAVNÍ ATRIBUTY PREZENTACE PARTNERA 3/ FORMY PREZENTACE PARTNERA 4/ PREZENTACE A PR AKTIVITY PROJEKTU 5/ CENA REKLAMNÍHO PLNĚNÍ 6/ KONTAKT Petra

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

Support Cup 2012. Přejděte z hlediště zahrát si na hřiště a reprezentujte svůj klub v konkurenci ostatních ligových fanklubů.

Support Cup 2012. Přejděte z hlediště zahrát si na hřiště a reprezentujte svůj klub v konkurenci ostatních ligových fanklubů. Support Cup 2012 Přejděte z hlediště zahrát si na hřiště a reprezentujte svůj klub v konkurenci ostatních ligových fanklubů. Popis: Turnaj Support Cup, je první turnaj svého druhu v České republice. Pozvánku

Více

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením

Obsah: edstavení produktu ník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce po ádané Sdružením Obsah: představení produktu měsíčník Transport magazín www.prodopravce.cz portál Service Clubu publikace vydávané Sdružením akce pořádané Sdružením další možnosti plnění Partnerství v Service Clubu Vám

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

Projekt Volejbal partner Břeclav

Projekt Volejbal partner Břeclav Vážené dámy a pánové, rádi bychom Vám nabídli partnerství na následujícím projektu: Projekt Volejbal partner Břeclav Zaměření projektu: Podpora ženského volejbalu ve městě Břeclavi a okolí Cíl projektu:

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006)

VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006) VIII. KRAJSKÁ LIGA PŘÍPRAVEK 2006 ZLÍNSKÉHO KRAJE (KLP 2006) Soutěž řídí: STK Zlínského KVV ČSLH Počet družstev: 7 družstev Startují: - hráči ročníku 2006 - mladší hráči po splnění ustanovení čl. 219 SDŘ.

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLEJBALU ŽÁKYŇ

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLEJBALU ŽÁKYŇ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE VOLEJBALU ŽÁKYŇ PŘEROV 24. - 26. 05. 2019 Volejbal Přerov, z.s. pořádá ve spolupráci s Českým volejbalovým svazem a statutárním městem Přerov MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY

Více

Vážení sešívaní přátelé,

Vážení sešívaní přátelé, Výroční zpráva Fanklubu HC Slavia Praha, o. s. za sezónu 2007 / 2008 Vážení sešívaní přátelé, máme za sebou sezónu, která nám všem udělala velkou radost. Lepší scénář než sedmé finále s vítěznou tečkou

Více

BY HCORE PRODUCTION S.R.O.

BY HCORE PRODUCTION S.R.O. BY S.R.O. PRAGUE DOWNTOWN co, kdy, kde? Prague Downtown je ojedinělá sportovní a kulturní akce na území historického centra Prahy. Je to přenesení sportu běžně provozovaného ve volné přírodě, či na speciálně

Více