NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH"

Transkript

1 NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH

2 ZLATOPRAMEN ARÉNA Kapacita Zlatopramen arény čítá míst, z toho míst k sezení. V zázemí haly naleznete VIP prostor, který nabízí dokonalé propojení komfortu a účelnosti. Spojte svá pracovní setkání s hokejovým zážitkem.

3 HISTORIE KLUBU (1. liga): 13. místo (ZČ 12. místo, play out 5. místo, baráž o 1. ligu 2. místo) (1. liga): 6. místo (ZČ 6. místo, čtvrtfinále s Jihlavou 2:4) (1. liga): 6. místo (ZČ 6. místo, čtvrtfinále s Chomutovem 2:3) (1. liga): 4. místo (ZČ 4. místo, semifinále s Berounem 0:3) (1. liga): 2. místo (ZČ 2. místo, finále s Českými Budějovicemi 0:3) (1. liga): vítěz (vítěz ZČ, v baráži se Vsetínem 2:4) (1. liga): postup do ELH (ZČ 2. místo, finále s Chomutovem 3:2 - baráž se nehrála) : sestup (ZČ 14. místo, o udržení 4. místo, v baráži Mladou Boleslaví 1:4) (1. liga): vítěz (vítěz ZČ, v baráži s Mladou Boleslaví 0:4) (1. liga): 2. místo (vítěz ZČ, finále s Chomutovem 3:4) (1. liga): vítěz (vítěz ZČ, v baráži s Mladou Boleslaví 3:4) (1. liga): 2. místo (vítěz ZČ, finále s Chomutovem 3:4) (1. liga): 3. místo (ZČ 3. místo, semifinále s Olomoucí 0:4)

4 TV KOSTKA TV kostka je umístěna přímo nad ledovou plochou poskytuje jedinečnou možnost reklamního sdělení všem divákům v hale. Na obrazovkách můžete prezentovat nejen logo Vaší společnosti, ale také multimediální spoty. Nespornou výhodou je také možnost výměny reklamy v průběhu sezóny, můžete tedy promovat speciální akce, sezónní nabídky, nebo naopak budovat image Vaší společnosti nebo značky. TV kostku lze využít také jednorázově na jedno utkání. MANTINEL Unikátní možnost prezentace loga Vaší společnosti na mantinelu přímo u ledové plochy. Dle umístění bude logo viditelné všem televizním divákům i divákům v hale.

5 LEDOVÁ PLOCHA Jedinečná možnost prezentace loga na ledové ploše logo bude viditelné všem divákům přímo ve Zlatopramen aréně. HOKEJOVÝ DRES Prezentace loga na dresu jednoho z nejúspěšnějších klubů 1. ligy posledních let hráčů HC Slovan Ústečtí Lvi, je jedna z mála možností, jak zviditelnit Vaši společnost nejen v rámci domácích utkání, ale také při zápasech venkovních. Dresy jsou také součástí fotografií z utkání, hráči se v dresech účastní autogramiád a dalších promoakcí.

6 BRANKÁŘ Prestižní možnost prezentovat Vaší společnost na gólmanských betonech nebo na vyrážečce, což jsou nejvýraznější plochy ve výstroji brankářů. Logo bude viditelné na fotografiích z domácích i venkovních utkání zacílíte na celou Českou republiku na unikátním nosiči reklamy. PŘILBA Velice exkluzivní plochy s omezenou kapacitou viditelné v médiích. Logem na helmě si zajistíte prezentaci s celorepublikovým dopadem.

7 KALHOTY Umístění loga na kalhotách všech hráčů (mimo brankářů) viditelné v médiích i na fotografiích ze zápasu. TABULE PARTNERŮ Chcete být vidět v dobré společnosti? Prezentace loga Vaší společnosti bude viditelná právě tam, kde to potřebujete.

8 CEDULE ZA MANTINELEM Prezentace reklamy směrem k divákům za trestnými lavicemi, rozměr 200x100 cm. Možnost složení více nosičů vedle sebe a tím zvýšení účinnosti Vaší reklamy. PLEXI ZA MANTINELEM Nepřehlédnutelný nosič reklamy viditelný fanouškům v aréně.

9 BULLETIN Inzerce v bulletinu vydávaném ke každému domácímu utkání. Buletin je tištěný barevně ve formátu A5, je distribuován za 10 Kč v nákladu 100 ks. WEB Banner na webu který bude odkazovat na stránky vaší společnosti. Návštěvnost Lvích stránek je průměrně unikátních návštěvníků za měsíc.

10 OUTDOOROVÉ PLOCHY V těsné blízkosti Zlatopramen Areny i na přilehlých sportovištích vytváříme mnoho různorodých a originálních reklamních ploch. Velká část z nich je realizována dle specifických přání a potřeb klienta. Vybrat si můžete samozřejmě i ze standartních ploch jako jsou plachty, desky, billboardy. Prezentací Vaší společnosti na těchto outdoorových reklamních nosičích oslovíte širokou škálu zákazníků všech věkových kategorií. Buďte originální a prezentujte své produkty a služby všem návštěvníkům. PARTNER UTKÁNÍ Netradiční forma prezentace vaší firmy (exhibice, soutěže, show, atd.) podpořená moderátorem přestávek hokejových utkání. Ovládněte led Zlatopramen arény.

11 PREZENTACE VIP Prostory Vip poskytují ideální možnosti prezentace Vašich produktů či služeb nejvýznamnějším partnerům Ústeckých Lvů. Setkáte se zde s osobnostmi společenského a sportovního dění z Ústeckého kraje i celé České republiky. Prezentace ve VIP prostorách Vám nabízí perfektní podmínky pro navázání stěžejních obchodních kontaktů, stejně jako oslovení elitních klientely. VYUŽITÍ HRÁČŮ Exkluzivní možnost využití hráčů HC Slovan Ústečtí Lvi pro vlastní propagaci vaší společnosti. Hráče je možno využít pro focení nebo natáčení reklamní kampaně, mohou se účastnit také Vašich marketingových akcí.

12 MARKETINGOVÁ NABÍDKA 2013/14 GENERÁLNÍ PARTNER KLUBU nejlepší místa pro reklamu na dresu, ledě, mantinelu a na plášti zimního stadionu možnost být v názvu klubu, například HC Jméno firmy nejlepší místa ve VIP permanentky pro zaměstnance ostatní výhody jako HLAVNÍ PARTNER Cena: Kč HLAVNÍ PARTNER prezentace Klienta jako Hlavního partnera ve všech tiskovinách, na webových stránkách klubu. 1x prezentace loga Klienta na zápasovém dresu nebo kalhotách 2x prezentace loga Klienta na ledové ploše (velikost celkem 8m 2 ) 2x prezentace loga Klienta na mantinelu (velikost celkem 400 x 90cm) 2x prezentace loga Klienta na reklamních panelech uvnitř arény (2x 200 x 100cm) 1x prezentace loga Klienta na multimediální obrazovce (reklamní spot během každého domácího utkání, 4x za utkání) 1x prezentace loga Klienta v zápasovém bulletinu VIP karty + permanentní vstupenky Cena: Kč VÝZNAMNÝ PARTNER prezentace Klienta jako Významného partnera ve všech tiskovinách, na webových stránkách klubu. 1x prezentace loga Klienta na kalhotách 1x prezentace loga Klienta na mantinelu (velikost celkem 400 x 90 cm) 1x prezentace loga Klienta na reklamních panelech uvnitř arény (1x 200 x 100cm) 1x prezentace loga Klienta na multimediální obrazovce (reklamní spot během každého domácího utkání, 4x za utkání) 1x prezentace loga Klienta v zápasovém bulletinu VIP karty + permanentní vstupenky Cena: Kč CENY JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. RÁDI VÁM UŠIJEME NABÍDKU NA MÍRU.

13 MARKETINGOVÁ NABÍDKA 2013/14 VARIANTA A: CELÁ SEZÓNA 2013/14 1x prezentace loga a názvu partnera na mantinelu o velikosti 200 x 90 cm (TV plocha) 1x prezentace loga a názvu partnera na panelu o velikosti 200 x 90 cm (jižní tribuna) 1x prezentace loga a názvu partnera během každého domácího utkání na multimediální obrazovce (počet opakování: 3x/během každého domácího utkání) 5x partner domácího utkání: prezentace loga a názvu partnera během každého domácího utkání na multimediální obrazovce (počet opakování: 9x/během domácího utkání) banner na webových stránkách verbální prezentace moderátorem utkání Cena od ,- Kč + DPH VARIANTA B: PARTNER UTKÁNÍ partner domácího utkání: prezentace loga a názvu partnera během každého domácího utkání na multimediální obrazovce (počet opakování: 9x/během domácího utkání) banner na webových stránkách verbální prezentace moderátorem utkání Finanční plnění: 1 utkání: Kč + DPH 3 utkání: Kč + DPH 5 utkání: Kč + DPH CENY JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. RÁDI VÁM UŠIJEME NABÍDKU NA MÍRU.

14 KONTAKTY: HC Slovan Ústečtí Lvi, a.s. Adresa: Masarykova 232, Ústí nad Labem Bukov Telefon: Fax: IČO: DIČ: CZ

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE PŘEDSTAVENÍ KLUBU Klub HC Slovan Ústí nad Labem je tradiční klub, který historicky patří k nejúspěšnějším klubům 1. ligy v ledním hokeji. V současnosti působí Slovan v 1. hokejové lize

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU « NABÍDKA SPOLUPRÁCE

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU « NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE PŘEDSTAVENÍ KLUBU Klub HC Slovan Ústí nad Labem je tradiční klub, který historicky patří k nejúspěšnějším klubům 1. ligy v ledním hokeji. V současnosti působí Slovan v 1. hokejové lize

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE PŘEDSTAVENÍ KLUBU Klub HC Slovan Ústí nad Labem je tradiční klub, který historicky patří k nejúspěšnějším klubům 1. ligy v ledním hokeji. V současnosti působí Slovan v 1. hokejové lize

Více

Nabídka reklamních ploch

Nabídka reklamních ploch Nabídka reklamních ploch Zlatopramen aréna Kapacita Zlatopramen arény čítá 6 500 míst, z toho 4 750 míst k sezení. V zázemí haly naleznete VIP prostor, který nabízí dokonalé propojení komfortu a účelnosti.

Více

MFK OKD Karviná. Marketingová nabídka. www.mfkkarvina.cz. Mìstský fotbalový klub. Generální partner

MFK OKD Karviná. Marketingová nabídka. www.mfkkarvina.cz. Mìstský fotbalový klub. Generální partner MFK OKD Karviná Mìstský fotbalový klub Marketingová nabídka Vítejte! Jsme velice rádi, že jste si udìlali èas a strávíte, doufáme, že pøíjemnou chvíli krátkým pøedstavením našeho klubu. Dozvíte se nìco

Více

Naším cílem pro letošní rok je stabilizace hráčského kádru a s ním hrát s Vaší

Naším cílem pro letošní rok je stabilizace hráčského kádru a s ním hrát s Vaší Marketingová nabídka: 1.liga 2008/ 2009 ÚVODNÍ SLOVO GENERÁLNÍHO MANAŽERA Vážení obchodní přátelé, dovolte, abych Vám poděkoval za Vaši dlouhodobou podporu našeho hokejového klubu HC Slovan Ústečtí Lvi.

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD České Budějovice je hokejový klub, který byl a je pravidelným účastníkem nejvyšší hokejové soutěže (nyní Extraliga ledního hokeje) v České Republice. Datum založení 10.

Více

AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA

AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠÍ RODINY... AZ RESIDOMO HAVÍŘOV Vážení obchodní a sportovní přátelé, dovolujeme si předložit nabídku

Více

az havířov REKLAMNÍ NABÍDKA 2014/2015 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE

az havířov REKLAMNÍ NABÍDKA 2014/2015 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE az havířov REKLAMNÍ NABÍDKA 2014/2015 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE Spojte se s dalšími významnými partnery klubu a staňte se součástí naší rodiny... az havířov Návštěvnost v sezóně 2010-2011: 37.319 fanoušků

Více

Nabídka reklamní spolupráce

Nabídka reklamní spolupráce Nabídka reklamní spolupráce v rámci konání 58. ročníku Zlaté přilby v Pardubicích 14.-15. 10. 2006 Zlatá stuha juniorů - Zlatá přilba - přímý televizní přenos na ČT 2-20 000 diváků na stadionu - 2 000

Více

HC RT TORAX Poruba 2011

HC RT TORAX Poruba 2011 HC RT TORAX Poruba 2011 Reklamní nabídka kdo jsme HC RT TORAX Poruba 2011 ovládl v ligovém ročníku 2017/2018 druholigová kolbiště a stal se jejím celkovým vítězem, když v celostátní baráži uspěl nad mistry

Více

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH HCM WARRIOR BRNO

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH HCM WARRIOR BRNO NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH HCM WARRIOR BRNO INFORMACE HCM Warrior Brno, sportovní projekt občanského sdružení HC Kometa Úvoz Nástupce tradice výchovy hokejové mládeže na Úvoze vznik registrací stanov OS

Více

AZ HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE

AZ HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE AZ HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠÍ RODINY... AZ HAVÍŘOV Návštěvnost v sezóně 2010-2011: 37.319 fanoušků průměr na

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE. spolupráce s námi je trefa do branky strana 1. Spartak Pelhřimov

NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE. spolupráce s námi je trefa do branky strana 1. Spartak Pelhřimov s. r. o. NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE spolupráce s námi je trefa do branky strana 1 s. r. o. Vážení obchodní přátelé, s blížící se novou sezónou Vám nabízíme možnost využití reklamních ploch pro

Více

REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016

REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016 REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN. NAŠÍM CÍLEM JE NAVÁZAT MARKETINGOVOU SPOLUPRÁCI

Více

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN, VICEMISTRŮ EXTRALIGY A VÍTĚZE PREZIDENSTKÉHO POHÁRU

Více

FILOSOFIE KLUBU VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ,

FILOSOFIE KLUBU   VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, REKLAMNÍ NABÍDKA 2018/2019 VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, RÁDI BYCHOM VÁM NABÍDLI MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM JEDNOHO Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH FOTBALOVÝCH CELKŮ V HISTORII ČESKOSLOVENSKA. FK DUKLA PRAHA STÁLE PATŘÍ

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

FILOSOFIE KLUBU VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ,

FILOSOFIE KLUBU  VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, REKLAMNÍ NABÍDKA 2017/2018 VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, RÁDI BYCHOM VÁM NABÍDLI MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM JEDNOHO Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH FOTBALOVÝCH CELKŮ V HISTORII ČESKOSLOVENSKA. FK DUKLA PRAHA STÁLE PATŘÍ

Více

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017 Nabídka pro partnery Olympijská kvalifikace v curlingu Plzeň, 5. - 10. prosince 2017 O akci Kdy 5. 10. prosince 2017 Kde Kdo Ženy: Muži: Košutka Aréna, Plzeň osm mužských a osm ženských týmů, které se

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 2014/15

OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 2014/15 OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 04/5 HISTORIE A SOUČASNOST Fotbalový klub Dynamo České Budějovice byl založen v roce 905, čímž se řadí mezi nejstarší fotbalové kluby v České republice.

Více

Varianty partnerství

Varianty partnerství Nabídka partnerství na LOOK BELLA 2015 Partnerem se můžete stát na kterékoli kolo soutěže jednotlivě, na několik kol (dle Vašeho výběru), ale i na všechna kola, tzn. celorepublikově. Kola soutěže: Castingy

Více

CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ

CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ CENÍK SLUŽEB PRO VYSTAVOVATELE A NABÍDKA PARTNERSTVÍ 2015 Veletrh JobChallenge je stále oblíbenějším setkáním studentů a absolventů vysokých škol se zástupci významných společností. Jeho již 9. ročník

Více

Jezdecká společnost EQUITANA Martinice - Nabídka partnerství 2016 JS EQUITANA Martinice JS EQUITANA Martinice JS EQUITANA Martinice JS EQUITANA Martinice v roce 2016 pořádáme již 10. sezonu jezdeckých

Více

Balíček generálního partnera (90.000Kč)

Balíček generálního partnera (90.000Kč) Balíček generálního partnera (90.000Kč) - Větší logo společnosti umístěno ve vrchní části plakátů, billboardů, tiskovin apod. Slovenska a Polska. Prezentace plakátu s logem společnosti zajištěna v tiskovinách,

Více

Akce MYTHOLOGY Fight Night

Akce MYTHOLOGY Fight Night 1 Akce MYTHOLOGY Fight Night Připravili jsme choreografii a program, který jste na území České republiky zatím neměli možnost vidět. Spojení kulturního zážitku v podobě historické show a zápasů bojových

Více

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Proč spolupracovat s ČBA Baseball má v České republice dlouholetou tradici. Tento sport se na našem území hraje téměř 100 let. V roce 2013 slaví společně

Více

NABÍDKA SPOLEČNOSTI LARENT MEDIA

NABÍDKA SPOLEČNOSTI LARENT MEDIA VAŠE NEJEFEKTIVNĚJŠÍ REKLAMNÍ KAMPAŇ NABÍDKA SPOLEČNOSTI LARENT MEDIA Reklama na lukrativních místech v centru Prahy na letišti na železnicích Inzerce ve vysoce nákladových periodikách Vážení obchodní

Více

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika Mistrovství světa v boxlakrosu FIL 21. 28. května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika www.wilcprague2011.com Základní informace Mistrovství světa v boxlakrosu je vrcholná lakrosová akce, která

Více

HCSPARTAPRAHA VIP VSTUPENKY 2012/2013

HCSPARTAPRAHA VIP VSTUPENKY 2012/2013 HCSTAPRAHA VIP VSTUPENKY / DOVOLTE NÁM SE O VÁS POSTARAT PŘEDSTAVUJEME TO NEJLEPŠÍ VE SPORTU I ZÁBAVĚ Multifunkční TIPSPORT ARENA je domácím stánkem HC Sparta Praha, osminásobných mistrů české hokejové

Více

Nabídka reklamních služeb

Nabídka reklamních služeb Fotbalový klub FC Písek Nabídka reklamních služeb Nabídka reklamních služeb FC Písek nabízí svým partnerům zajištění propagace, reklamy a prezentace formou umístění reklam log bannerů v areálu fotbalových

Více

Příloha č. 1: Seznam a struktura partnerů

Příloha č. 1: Seznam a struktura partnerů Příloha č. 1: Seznam a struktura partnerů Příloha č. 2: Výpis z obchodního rejstříku - FK Dukla Praha a.s. Příloha č. 3: Vzorová smlouva o reklamě Společnost FK DUKLA Praha a.s. se sídlem Praha 6, Dejvice,

Více

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek

Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ. www.hracky-ostrava.cz. za podpory Moravskoslezského kraje. facebook.com/ostravskyveletrhhracek Ostravské výstaviště 1. OSTRAVSKÉ DESKOHRANÍ za podpory Moravskoslezského kraje DÁDA PATRASOVÁ HOST VELETRHU 2012 Hlavní partneři veletrhu 2012: Partneři veletrhu 2012: AUTOCENTRÁLA PF Mediální partneři

Více

Vypracoval: STADION spol. s r.o.

Vypracoval: STADION spol. s r.o. Vypracoval: Obsah Název a logo akce...3 Představení akce...3 Cíle akce...4 Základní údaje o akci...4 Vymezení jednotlivých povinností organizačních a partnerských složek...5 Specifikace výstavních prostor,

Více

HLAVU A PATU VAŠÍ REKLAMĚ DÁME REKLAMNÍ AGENTURA. www.quo.eu

HLAVU A PATU VAŠÍ REKLAMĚ DÁME REKLAMNÍ AGENTURA. www.quo.eu VAŠÍ REKLAMĚ DÁME HLAVU A PATU REKLAMNÍ AGENTURA Nabízíme vám kapacity pro posílení a budování vaší značky na firemní i produktové úrovni. Postaráme se o to, aby se informace o vašem výrobku nebo službě

Více

KNIHOVNA UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ. Nabídka partnerské spolupráce

KNIHOVNA UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ. Nabídka partnerské spolupráce KNIHOVNA UNIVERZITY TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ Nabídka partnerské spolupráce Staňte se partnery významné univerzitní knihovny, která slouží nejen 12 500 studentům a zaměstnancům univerzity, ale také veřejnosti

Více

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI

REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI marketing idea USPECH REKLAMNÍ PŘÍLEŽITOSTI Reklama a její možnosti promotion Outdoor reklama v Průmyslovém paláci (PP) a areálu Výstaviště Holešovice (VH) Mapa outdoorové reklamy v PP a VH Billboardové

Více

Slovo závěrem. Dovolte mi závěrem poděkovat také našim partnerům, kteří se nemalou měrou podíleli na zdárném průběhu veletrhu.

Slovo závěrem. Dovolte mi závěrem poděkovat také našim partnerům, kteří se nemalou měrou podíleli na zdárném průběhu veletrhu. VELETRH HRAČEK PRODEJNÍ VÝSTAVA 28. - 31.10. 2010 Výstaviště Černá louka Ostrava ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA www.hracky-ostrava.cz Partneři veletrhu Slovo závěrem. První ročník veletrhu je již minulostí a proto mi

Více

výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary velký prostor pro představivost

výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary velký prostor pro představivost výhradní marketingový partner Golf Resortu Karlovy Vary realita dává velký prostor pro představivost Golf Resort Karlovy Vary a.s. vznikla spojením předních karlovarských firem v roce 1996 za účelem provozování

Více

CENA 8.000. Cena zahrnuje:

CENA 8.000. Cena zahrnuje: CENA 8.000 Ohlášení inzerce o velikosti 1,5 x 1,5 m na 6 big board plakátech Ohlášení inzerce o velikosti 0,8 x 1 m na 14 billboard plakátech Zveřejnění logotypu o B1 200 kusů (postavení v EU a ČR) o Leták

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

Každý závod s online přenosem na našich webových stránkách Termíny 2016: 27. srpen 3. září 17. září

Každý závod s online přenosem na našich webových stránkách  Termíny 2016: 27. srpen 3. září 17. září Jsme nově vybudovaný moderní areál 20minut jízdy jižně od Prahy V roce 2016 budeme pořádat tři hobby závody V roce 2017 to bude již deset oficiálních závodů a deset hobby závodů závody, při kterých najdete

Více

Příkazní smlouva. takto:

Příkazní smlouva. takto: Příkazní smlouva č. OLP/1291/2014 uzavřená podle 2430 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších právních předpisů, mezi těmito smluvními stranami: Liberecký kraj se sídlem U

Více

HALA 5 HALA 4 HALA 1 HALA 2 HALA 3 HALA 6. www.pvaexpo.cz

HALA 5 HALA 4 HALA 1 HALA 2 HALA 3 HALA 6. www.pvaexpo.cz HALA 5 HALA 1 HALA 4 HALA 2 HALA 6 HALA 3 www.pvaexpo.cz obsah /OBSAH/ PVA EXPO PRAHA...3 BOARDY...4 TRIBOARD PEVNÉ BILLBOARDY MOBILNÍ BILLBOARDY VENKOVNÍ PLOCHA AREÁLU...5 VLAJKY POKLADNY PLOCHY NA OPLOCENÍ

Více

Posouzení. adekvátnosti reklamního plnění basketbalového klubu BK Kara Trutnov pro partnera Město Trutnov

Posouzení. adekvátnosti reklamního plnění basketbalového klubu BK Kara Trutnov pro partnera Město Trutnov Posouzení adekvátnosti reklamního plnění basketbalového klubu BK Kara Trutnov pro partnera Město Trutnov Revize reklamního plnění pro rok 2015 Zadavatel: Město Trutnov, Slovanské náměstí 165, 541 16 Trutnov

Více

PŘÍLOHA Č. 2 - MARKETINGOVÝ MANUÁL K UTKÁNÍM KOOPERATIVA NBL. Náleží k prezentaci partnerů klubu. Náleží k prezentaci partnerů ALK

PŘÍLOHA Č. 2 - MARKETINGOVÝ MANUÁL K UTKÁNÍM KOOPERATIVA NBL. Náleží k prezentaci partnerů klubu. Náleží k prezentaci partnerů ALK PŘÍLOHA Č. 2 - MARKETINGOVÝ MANUÁL K UTKÁNÍM KOOPERATIVA NBL Náleží k prezentaci partnerů klubu Náleží k prezentaci partnerů ALK Proces realizace a produkce marketingových materiálů KNBL 1 MMK připravuje

Více

Sponzoring. Praktická maturita z Fiktivní firmy. Boubal Lukáš

Sponzoring. Praktická maturita z Fiktivní firmy. Boubal Lukáš Sponzoring Praktická maturita z Fiktivní firmy Boubal Lukáš 1.4.2014 Obsah 1 HC Bílí Tygři Liberec... 3 1.1 O klubu... 3 1.2 Hlavní informace ohledně klubu... 4 2 O sponzorovi... 4 2.1 Syner s.r.o....

Více

BISHOP INVESTMENT s.r.o.

BISHOP INVESTMENT s.r.o. BISHOP INVESTMENT s.r.o. Dodavatel se zavazuje prezentovat objednatele v období dále specifikovaných kulturních akcích a dalším Prezentace v rámci konaných kulliirních akcích Propagace - reklama Vojenské

Více

Liga mladších žáků D 2003-2004 a Liga starších žáků B 2001-2002 skupina N Soutěž řídí: KVV ČSLH Vysočina

Liga mladších žáků D 2003-2004 a Liga starších žáků B 2001-2002 skupina N Soutěž řídí: KVV ČSLH Vysočina Liga mladších žáků D 2003-2004 a Liga starších žáků B 2001-2002 skupina N Soutěž řídí: KVV ČSLH Vysočina Účastníci: 1. HHK Velké Meziříčí 5. TJ Spartak Pelhřimov 2. HC Chotěboř 6. HC Dukla Jihlava 3. SK

Více

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody Jsme nově vybudovaný moderní areál 20minut jízdy jižně od Prahy V roce 2017 budeme pořádat deset hobby závodů a deset oficiálních závodů až do stupně ST a další skoková soustředění a semináře závody, při

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE Česká pojišťovna Play off 2009 Představení HC Energie Karlovy Vary s.r.o. HC Energie Karlovy Vary se postupnými kroky zařadila mezi elitu extraligových klubů v českém hokeji.

Více

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW 25. října 2013 Parkhotel Plzeň GALAVEČER PLNÝ MÓDY A ZNÁMÝCH OSOBNOSTÍ CHOREOGRAFIE: PETR ČEJKA PŘEDSTAVENÍ SHOW Módní přehlídky luxusních značek v choreografii Petra

Více

Marketingový plán pro období 2007-2008 (změna loga a positioningu) Marie Adamová, Petra Beníčková

Marketingový plán pro období 2007-2008 (změna loga a positioningu) Marie Adamová, Petra Beníčková Marketingový plán pro období 2007-2008 (změna loga a positioningu) Slůně svět t jazyků,, s.r.o. Marie Adamová, Petra Beníčková Obsah marketingového plánu Situační analýza (podniková, produktová, cenová,

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE OBSAH 1/ BPA A SPORTOVEC ROKU 2/ HLAVNÍ ATRIBUTY PREZENTACE PARTNERA 3/ FORMY PREZENTACE PARTNERA 4/ PREZENTACE A PR AKTIVITY PROJEKTU 5/ CENA REKLAMNÍHO PLNĚNÍ 6/ KONTAKT Petra

Více

Prezentace hudebního festivalu. Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu

Prezentace hudebního festivalu. Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu Prezentace hudebního festivalu Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu Hlavní hvězdy, které vystoupily v minulosti na našem festivalu: Česko-slovenská scéna: Chinaski, Olympic, Divoke Bill,

Více

Číslo 1 / únor 2013. Autoři: Jiří Pelc, Zdeněk Kamínek ml. www.hcusti.cz

Číslo 1 / únor 2013. Autoři: Jiří Pelc, Zdeněk Kamínek ml. www.hcusti.cz Číslo 1 / únor 2013 Autoři: Jiří Pelc, Zdeněk Kamínek ml. www.hcusti.cz 1 Úvodem Zdravím všechny příznivce nejpopulárnějšího sportu na světě u nového měsíčníku, který nese název HOKEJKA. Náš magazín bude

Více

Miss VŠE 2014 NEJKRÁSNĚJŠÍ STUDENTKY VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMICKÉ, STYLOVÁ PARTY A LUXUSNÍ KLUB SASAZU

Miss VŠE 2014 NEJKRÁSNĚJŠÍ STUDENTKY VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMICKÉ, STYLOVÁ PARTY A LUXUSNÍ KLUB SASAZU 2014 2014 J E N JŠÍ Ě N Ž I T PRES NTSKÁ STUDE R Č V S S MI Miss VŠE 2014 NEJKRÁSNĚJŠÍ STUDENTKY VYSOKÉ ŠKOLY EKONOMICKÉ, STYLOVÁ PARTY A LUXUSNÍ KLUB SASAZU STAŇTE SE SOUČÁSTÍ MISS VŠE 2014 Volba nejkrásnější

Více

BUĎTE VIDĚT S JHK. PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk

BUĎTE VIDĚT S JHK. PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk BUĎTE VIDĚT S JHK PROPAGUJTE VAŠÍ FIRMU, CÍLÍME NA VÍCE JAK 1100 ČLENSKÝCH FIREM V JIHOČESKÉM KRAJI 50 % sleva pro členy Jhk Vyzkoušejte jeden z našich propagačních balíčků nebo si nechte sestavit balíček

Více

HRÁcI GD s.r.o. / Vrahovická 41, Prostějov 79601 / info@gdsportswear.cz / 728385469, 723221681

HRÁcI GD s.r.o. / Vrahovická 41, Prostějov 79601 / info@gdsportswear.cz / 728385469, 723221681 florbal ZÁKLDNÍ CEN HRÁČSKÉHO DRESU PODLE ZVOLENÉHO MTERIÁLU: lazio arsenal coolmax kostka 350 CZK 375 CZK 420 CZK 370 CZK - více o materiálech na gdsportwear.cz Cena dresu zahrnuje: - jakékoliv barevné

Více

HRÁcI GD s.r.o. / Vrahovická 41, Prostějov 79601 / info@gdsportswear.cz / 728385469, 723221681

HRÁcI GD s.r.o. / Vrahovická 41, Prostějov 79601 / info@gdsportswear.cz / 728385469, 723221681 basketbal ZÁKLDNÍ CEN HRÁČSKÉHO DRESU PODLE ZVOLENÉHO MTERIÁLU: lazio arsenal coolmax coolmax B kostka 350 CZK 360 CZK 380 CZK 380 CZK 360 CZK - více o materiálech na gdsportwear.cz Cena dresu zahrnuje:

Více

NABÍDKA PRO PARTNERY

NABÍDKA PRO PARTNERY NABÍDKA PRO PARTNERY HODNOTY KLUBU Rokytnický fotbal má za sebou více než šedesátiletou historii. Pro řadu lidí se za tu dobu stal neoddělitelnou součástí života ve městě. Všichni členové pracují pro klub

Více

HRÁcI GD s.r.o. / Vrahovická 41, Prostějov 79601 / info@gdsportswear.cz / 728385469, 723221681

HRÁcI GD s.r.o. / Vrahovická 41, Prostějov 79601 / info@gdsportswear.cz / 728385469, 723221681 FOTBL ZÁKLDNÍ CEN HRÁČSKÉHO DRESU PODLE ZVOLENÉHO MTERIÁLU: lazio arsenal coolmax kostka 350 CZK 375 CZK 420 CZK 370 CZK - více o materiálech na gdsportwear.cz Cena dresu zahrnuje: - jakékoliv barevné

Více

AGENDA: 1) charakteristika projektu. 2) cílová skupina, předpokládaná návštěvnost. 3) místa konání

AGENDA: 1) charakteristika projektu. 2) cílová skupina, předpokládaná návštěvnost. 3) místa konání NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ SPORTOVEC ROKU AGENDA: 1) charakteristika projektu 2) cílová skupina, předpokládaná návštěvnost 3) místa konání 4) mediální podpora (ukázky mediální kampaně v deníku) 5) nabídka partnerství

Více

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA marketingový partner mediální partneři Základní skupiny: 28.-29.3. 2010 Play-off: 30.3. 2010 Finálový den: 31.3. 2010 Maximální účast 18 klubových týmů z České republiky Počet účastníků hráčů (16-12 let)

Více

Kompletní nabídka a ceník reklamy

Kompletní nabídka a ceník reklamy Kompletní nabídka a ceník reklamy 1. Plochu na mantinelech 1 m 2 (1 díl mantinelu = 0,5m x 2m) 6 000 Kč / na 1 rok 2. Plochu na banneru 3 m 2 (1 díl banneru = 3m x 1m) 15 000 Kč / na 1 rok 4. Plochu na

Více

Týden kávy 2015 1. 7. října 2015 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA

Týden kávy 2015 1. 7. října 2015 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Týden kávy 2015 počet zapojených kaváren: 90 pořadatel: Kulturárium, o. s. koordinátorka festivalu: Mgr. Kateřina Eichlerová datum konání: 1. 7. 10. 2015 místo konání: Impact Hub Brno

Více

MANUÁL MČR. Juniorky/junioři, kadetky/kadeti

MANUÁL MČR. Juniorky/junioři, kadetky/kadeti MANUÁL MČR Juniorky/junioři, kadetky/kadeti 1 ÚVOD Mistrovství České republiky je vyvrcholením pro všechny hráče/ky, trenéry/ky, rozhodčí, ale stejně tak i pro organizátory. Hlavním cílem tohoto dokumentu

Více

MĚSTO PŘEROV Celoroční sportovní činnost HC ZUBR Přerov je realizována za finanční spoluúčasti města Přerova.

MĚSTO PŘEROV Celoroční sportovní činnost HC ZUBR Přerov je realizována za finanční spoluúčasti města Přerova. Vážení obchodní a sportovní přátelé, Dovolujeme si Vám předložit nabídku reklamní a marketingové spolupráce společnosti HC ZUBR Přerov na nadcházející sezónu. Snahou managementu klubu je vytvořit sponzorům

Více

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM Basketbalový Klub Děčín: profesionální klub, který se účastní nejvyšší basketbalové soutěže v ČR Mattoni NBL (působí v ní nepřetržitě od roku 1993) založen v roce 1945

Více

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB Hledáte prestižní a efektivní způsob, jak v průběhu fóra Sítě & služby realitních kanceláří 2011 zviditelnit svou značku, jak posílit její image a prestiž, jak

Více

POKYNY PRO UMÍSŤOVÁNÍ REKLAMNÍCH A INFORMAČNÍCH ZAŘÍZENÍ NA ÚZEMÍ MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY A JEJÍHO OCHRANNÉHO PÁSMA

POKYNY PRO UMÍSŤOVÁNÍ REKLAMNÍCH A INFORMAČNÍCH ZAŘÍZENÍ NA ÚZEMÍ MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY A JEJÍHO OCHRANNÉHO PÁSMA POKYNY PRO UMÍSŤOVÁNÍ REKLAMNÍCH A INFORMAČNÍCH ZAŘÍZENÍ NA ÚZEMÍ MĚSTSKÉ PAMÁTKOVÉ ZÓNY A JEJÍHO OCHRANNÉHO PÁSMA Výsledky aktuálně provedeného průzkumu (10/2015) stavu znečištění všech objektů i veřejného

Více

mezníky HOkejOvé komety BrnO 1953 založení oddílu rudá hvězda Brno

mezníky HOkejOvé komety BrnO 1953 založení oddílu rudá hvězda Brno OBSAH Mezníky hokejové komety Brno 4 Reklama na ledové ploše, mantinelech, druhé vlně a plexiskle 5 Reklama na výstroji hráčů 9 Reklama na rotačních panelech a vnitřních ochozech 13 Reklama na multimediální

Více

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP)

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP) NABÍDKA REKLAMY BK ARMEX Děčín Profesionální basketbalový klub založen 1945, účastnící se nejvyšší basketbalové soutěže v ČR - Kooperativa NBL.» v NBL nepřetržitě od roku 1993 MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY Národní

Více

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY

NABÍDKA REKLAMY. CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: VELETRŽNÍ PRŮVODCE V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY NABÍDKA REKLAMY V RÁMCI SOUBORU VELETRHŮ FOR FAMILY CENÍK INZERCE SOUBOR VELETRHŮ FOR FAMILY zahrnuje: 17. veletrh bydlení FOR HABITAT, 4. veletrh zahradní architektury nábytku a techniky FOR GARDEN, 6.

Více

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga Vážená paní, vážený pane, dovolujeme si Vás oslovit jménem korfbalového týmu KORFBAL KLUB BRNO, který patří mezi nejstarší, největší a nejúspěšnější korfbalové oddíly v České republice. Rádi bychom Vám

Více

Běh pro život 2012. Projekt, který má. srdce. Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o.

Běh pro život 2012. Projekt, který má. srdce. Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o. Běh pro život 2012 Projekt, který má srdce Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o. 5 ročník Úvod Běh pro život je projekt Nadačního fondu Tesco, který

Více

Grafický manuál značky. Fond Vysočiny sponzorský vzkaz

Grafický manuál značky. Fond Vysočiny sponzorský vzkaz Grafický manuál značky Fond Vysočiny sponzorský vzkaz Obsah Úvod 1 Značka 2 Základní barevná varianta 2.1 Inverzní barevná varianta 2.2 Černobílá pozitivní varianta 2.3 Černobílá inverzní varianta 2.4

Více

ÚSTECKÉ VÁNOCE 2018 ÚSTÍ NAD LABEM LIDICKÉ NÁMĚSTÍ KOSTELNÍ NÁMĚSTÍ

ÚSTECKÉ VÁNOCE 2018 ÚSTÍ NAD LABEM LIDICKÉ NÁMĚSTÍ KOSTELNÍ NÁMĚSTÍ ÚSTECKÉ VÁNOCE 2018 ÚSTÍ NAD LABEM 2.12.2018 23.12.2018 LIDICKÉ NÁMĚSTÍ KOSTELNÍ NÁMĚSTÍ ZÁKLADNÍ INFORMACE Jako předchozí roky i letos připravuje Magistrát města Ústí nad Labem Ústecké Vánoce pro své

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál ZŠ Dolákova - Svoboda park, Praha 8, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál ZŠ Dolákova - Svoboda park, Praha 8, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál ZŠ Dolákova - Svoboda park, Praha 8, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

31 42Z 51 02Z 11 52Z 12Z

31 42Z 51 02Z 11 52Z 12Z MĚSTSKÁ Stadion 3 1 3 6 8 Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:553759 fax:5536498 31 4Z 51 Z 5Z Z 38 58 31 51 Platnost od 1.4. MĚSTSKÁ Stadion 3 5 7 9 Bílovecká 98, OPAVA 6, tel:553759 fax:5536498 3 43Z 5 Z 53Z

Více

37 49 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z

37 49 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z 30Z Stadion 3 Papírny 3 Platnost od 1.9. MĚSTSKÁ 1 3 5 7 9 Bílovecká 98, OPAVA, tel:553759 fax:55398 37 9 3Z 3Z 3Z 3Z 3Z 3Z 3Z 37 37 9 3 5 Stadion 3 Papírny 3 Platnost od 1.9. MĚSTSKÁ 8 Bílovecká 98, OPAVA,

Více

lazio arsenal coolmax A coolmax B kostka A 350 CZK 375 CZK 420 CZK 420 CZK 370 CZK - více o materiálech na gdsportwear.cz

lazio arsenal coolmax A coolmax B kostka A 350 CZK 375 CZK 420 CZK 420 CZK 370 CZK - více o materiálech na gdsportwear.cz florbal ceník 2013 ZÁKLADNÍ HRÁÈSKÉHO DRESU PODLE ZVOLENÉHO MATERIÁLU: lazio arsenal coolmax A coolmax B kostka A 350 CZK 375 CZK 420 CZK 420 CZK 370 CZK - více o materiálech na gdsportwear.cz Cena dresu

Více

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy akce roku Festival, který vám nasadí brouka do hlavy www.festivalevolution.cz závěrečná zpráva 18. 20. 3. 2016 Výstaviště Praha Holešovice Bio styl Zdraví Eco world Osobní rozvoj Alternativa 1 Jsem rád,

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Lekari-online.cz je informační a diskuzní portál s širokým spektrem lékařských oborů a specializací, jež umožňuje aktivní prezentaci lékařům, klinikám, zdravotním pracovištím a dodavatelům. Detailní

Více

www.zimnistadionkosutka.cz

www.zimnistadionkosutka.cz www.zimnistadionkosutka.cz Propozice turnaje Pořadatel: Zimní stadion Kooperativa-aréna Plzeň Datum konání: sobota a neděle 14. -15. 03. 2015 Místo konání: Účastníci: Zimní stadion Kooperativa-aréna Plzeň,

Více

STŘEDA 16. 9. 2009, 18.00

STŘEDA 16. 9. 2009, 18.00 ZIMNÍ STADION ŠUMPERK 1. LIGA l SEZÓNA 2009-2010 SALITH ŠUMPERK vs. KLH CHOMUTOV STŘEDA 16. 9. 2009, 18.00 WWW.HOKEJSUMPERK2003.CZ SALITH ŠUMPERK 1. LIGA l SEZÓNA 2009-2010 Soupiska klubu Salith Šumperk

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

listopadu 2016

listopadu 2016 Pardubice, Dům Hudby, Sukova síň, Sukova tř. 1260 9. 10. listopadu 2016 Hana Moulisová Tel.: 467 003 210, Fax: 467 003 119 GMS: 731 341 247 E-mail: moulisova@stapro.cz http://www.stapro.cz - Uvedení loga

Více

PŘEDBĚŽNÝ CELKOVÝ ROZPOČET - oblast KULTURA

PŘEDBĚŽNÝ CELKOVÝ ROZPOČET - oblast KULTURA PŘEDBĚŽNÝ CELKOVÝ ROZPOČET - oblast KULTURA Příloha č. 2 Žadatel (název/jméno) TROJHALÍ KAROLINA, zájmové sdružení právnických osob Sídlo/adresa Ruská 2883/101, Ostrava-Vítkovice 706 02 POLOŽKA PŘEDPOKLAD

Více

sportovního utkání. MĚSTO PŘEROV Celoroční sportovní činnost HC ZUBR Přerov je realizována za finanční spoluúčasti města Přerova.

sportovního utkání. MĚSTO PŘEROV Celoroční sportovní činnost HC ZUBR Přerov je realizována za finanční spoluúčasti města Přerova. Vážení obchodní a sportovní přátelé, dovolujeme si Vám předložit nabídku reklamní a marketingové spolupráce společnosti HC ZUBR Přerov na nadcházející sezónu. Snahou managementu klubu je vytvořit sponzorům

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

Marketing pro partnery muzea

Marketing pro partnery muzea Marketing pro partnery muzea Agrománie v praxi! www.zemedelske-muzeum.cz Kdo jsme? Nové moderní zážitkové muzeum pro celou rodinu! Poznání zde prochází všemi smysly. Zábava pro všechny věkové kategorie.

Více

PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ INFORMAČNÍCH A PROPAGAČNÍCH OPATŘENÍ A MANUÁL VIZUÁLNÍ IDENTITY IOP

PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ INFORMAČNÍCH A PROPAGAČNÍCH OPATŘENÍ A MANUÁL VIZUÁLNÍ IDENTITY IOP Manuál pro realizaci finančního nástroje JESSICA PRAVIDLA PRO PROVÁDĚNÍ INFORMAČNÍCH A PROPAGAČNÍCH OPATŘENÍ A MANUÁL VIZUÁLNÍ IDENTITY IOP Pravidla pro provádění informačních a propagačních opatření Na

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Portál Plasticka-chirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Návštěvník na něm nalezne odborné informace podané neodbornou formou. Díky detailním popisům jednotlivých

Více

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 Vážení sportovní přátelé, obchodní partneři, dovolujeme si Vám v krátkosti představit 2. nejúspěšnější klub tuzemské hokejové historie, 11násobného

Více

PŘÍJMY SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ

PŘÍJMY SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ PŘÍJMY SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Problém číslo jedna současného sportovního managementu je získávání finančních prostředků nutných pro úspěšný a zdárný chod sportovní organizace. Existuje řada možností, jak

Více

Přehled a ceník bannerových a textových reklamních ploch na webovém portálu Senivia.cz

Přehled a ceník bannerových a textových reklamních ploch na webovém portálu Senivia.cz Přehled a ceník bannerových a textových reklamních ploch na webovém portálu Senivia.cz 2013 Obsah 1. 1.1 Představení portálu Proč spolupracovat právě se Senivia.cz 2. Reklamní balíčky 3. 3.1 3.2 3.3 3.4

Více

Partnerská nabídka. Dovolte nám abychom Vás oslovili s nabídkou spolupráce při I.ročníku

Partnerská nabídka. Dovolte nám abychom Vás oslovili s nabídkou spolupráce při I.ročníku OSTRAVA!!! 2010 Úvodní slovo Vážení příznivci dobré hudby, zábavy a... Dovolte nám abychom Vás oslovili s nabídkou spolupráce při I.ročníku kulturně-společenské akce PORUBA FEST 2010. Rádi bychom začali

Více

Nabídka volných reklamních ploch

Nabídka volných reklamních ploch Nabídka volných reklamních ploch říjen 2014 Při uzavření smlouvy na 24 měsíců a více nabízíme zpracování grafického návrhu zdarma. Při uzavření smlouvy na 12 měsíců a více je zdarma prvotní instalace.

Více