Nabídka reklamních ploch

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Nabídka reklamních ploch"

Transkript

1 Nabídka reklamních ploch

2 Zlatopramen aréna Kapacita Zlatopramen arény čítá míst, z toho míst k sezení. V zázemí haly naleznete VIP prostor, který nabízí dokonalé propojení komfortu a účelnosti. Spojte svá pracovní setkání s hokejovým zážitkem.

3 Historie klubu Počátky ledního hokeje v Ústí nad Labem se datují ke konci druhé světové války, konkrétně pak do roku 1946, kdy byl skupinou nadšenců založen klub ledního hokeje při organizaci Sokol Ústí nad Labem. Po několika měsících se hokejový klub osamostatnil a vznikl tak nový klub jménem LTC, název se používal do roku Následujících deset let, od roku 1949, působil klub pod názvem ZSJ Armaturka do doby, než přešel pod TJ Chemička. V roce 1963 ale TJ Chemička ukončila pro finanční potíže jeho činnost, čímž došlo k vážnému ohrožení ústeckého hokeje. Orgány města nedopustily konec hokeje v Ústí nad Labem a svou podporou umožnily TJ Slovanu Národní výbory přijmout pod sebe klub ledního hokeje. V letech 1966 až 1972 hrálo mužstvo TJ Slovan pravidelně II. hokejovou ligu. Roku 1972 došlo k reorganizaci soutěží ledního hokeje a vznikla I. národní hokejová liga (I. NHL), do které se TJ Slovan po náročné kvalifikaci probojoval. Konec osmdesátých a začátek devadesátých let dvacátého století znamenal pro TJ Slovan krizi. Po sportovní stránce se klubu nedařilo, sestoupil do II. národní hokejové ligy (II. NHL), ve které setrvával až do roku Následující sezóna 1993/1994 byla nejúspěšnější sezónou. Roku 1997 byl ale klub nucen prodat práva na I. ligu Chomutovu kvůli velkým finančním potížím. Mezníkem klubu se stal začátek roku 2003, kdy došlo nákupem majoritního podílu akcií ke vstupu města Ústí nad Labem do klubu, a tím i zvýšení základního kapitálu. Došlo k finanční stabilizaci klubu a začal se tvořit projekt pro rozsáhlou rekonstrukci Zimního stadionu od přeměny technologických zařízení až po přeměnu zázemí pro hráče všech věkových kategorií. Zlatým písmem je do historie klubu zapsáno pondělí 16. dubna 2007, kdy Slovan dokázal v pátém zápase finále play-off porazit Chomutov 5:1, čímž si zajistil postup do nejvyšší soutěže ledního hokeje v České republice, O2 extraligy ledního hokeje. Na začátku první, a zároveň i poslední, extraligové sezóny byl představen nový sponzor ústecká společnost Spolchemie, a.s. Sezónu zakončil Slovan na posledním místě tabulky s velkou ztrátou na předposlední Zlín, nehledě na výsledky v play-out skupině o udržení to pro Ústecké Lvy znamenalo sehrání baráže s vítězem play-off 1. hokejové ligy ČR, Bruslařským klubem Mladá Boleslav. Baráž Slovan nezvládl a po ročním působení v extralize ledního hokeje se vrátil do 1. hokejové ligy ČR. V následujících letech až do současnosti se Slovan několikrát pokoušel o návrat mezi hokejovou elitu v České republice, avšak marně. Pravidelně se umísťoval na předních příčkách v tabulce 1. ligy, ve dvou případech se kvalifikoval do baráže o extraligu, ale oba pokusy o návrat neskončily šťastně.

4 Historie klubu (1. liga): 13. místo (ZČ 12. místo, play out 5. místo, baráž o 1. ligu 2. místo) (1. liga): 6. místo (ZČ 6. místo, čtvrtfinále s Jihlavou 2:4) (1. liga): 6. místo (ZČ 6. místo, čtvrtfinále s Chomutovem 2:3) (1. liga): 4. místo (ZČ 4. místo, semifinále s Berounem 0:3) (1. liga): 2. místo (ZČ 2. místo, finále s Českými Budějovicemi 0:3) (1. liga): vítěz (vítěz ZČ, v baráži se Vsetínem 2:4) (1. liga): postup do ELH (ZČ 2. místo, finále s Chomutovem 3:2 - baráž se nehrála) : sestup (ZČ 14. místo, o udržení 4. místo, v baráži Mladou Boleslaví 1:4) (1. liga): vítěz (vítěz ZČ, v baráži s Mladou Boleslaví 0:4) (1. liga): 2. místo (vítěz ZČ, finále s Chomutovem 3:4) (1. liga): vítěz (vítěz ZČ, v baráži s Mladou Boleslaví 3:4) (1. liga): 2. místo (vítěz ZČ, finále s Chomutovem 3:4) (1. liga): 3. místo (ZČ 3. místo, semifinále s Olomoucí 0:4)

5 Osobnosti klubu Milan Hejduk S hokejem začínal v rodném Ústí nad Labem, kde působil v žákovských družstvech. V kategorii dorostu již působil v Pardubicích, kde rovněž nakoukl do ligy. V české lize, ve které působil v letech 1993 až 1998 a v sezóně 2004/2005 při výluce v NHL, odehrál v dresu Pardubic 296 utkání a vstřelil 129 branek. V NHL působil celkem 14 sezón, ve kterých odehrál 1132 zápasy a vstřelil 409 gólů. Mezi jeho největší úspěchy na klubové úrovni patří zisk Stanley Cupu v sezóně 2000/2001 s týmem Colorado Avalanche, dále zisk Maurice Richard Trophy pro nejlepšího střelce NHL za sezónu 2002/2003 a zisk titulu mistra české ligy za sezónu 2004/2005. Za reprezentaci ČR odehrál 49 utkání, v nichž zaznamenal 17 branek a získal s ní zlatou olympijskou medaili na ZOH 1998 v Naganu, bronzovou olympijskou medaili na ZOH 2006 v Turíně a bronzovou medaili na MS 1998 ve Švýcarsku.

6 Osobnosti klubu Jan Čaloun Ústecký odchovanec, který se v sezóně 2007/2008 po dlouhých letech vrátil do týmu HC Slovan Ústečtí Lvi a ukončil zde v roce 2010 kariéru, působil především v zahraničních soutěžích v NHL v dresu San Jose Sharks a Columbus Blue Jackets a ve finské hokejové lize v týmech IFK Helsinky a Blues Espoo. K jeho největším úspěchům patří zlatá olympijská medaile na ZOH 1998 v Naganu, zlatá medaile z MS 1999 v Norsku a bronzová z MS 1993 v Německu. V reprezentaci ČR nastoupil k 64 utkáním, ve kterých zaznamenal 19 branek.

7 Osobnosti klubu Martin Štěpánek V dresu HC Slovan Ústečtí Lvi prošel Martin Štěpánek všemi mládežnickými kategoriemi. V kategorii dospělých nastupoval k utkáním ve druhé a později první národní lize. V České republice působil v nejvyšší soutěži v týmech Kladna, Litvínova a Plzně, ve kterých nastoupil ke 258 zápasům a vstřelil v nich 19 branek. V zahraničí oblékal dresy finských klubů Lukko Rauma, IFK Helsinky a Kärpät Oulu, se kterým získal titul mistra finské ligy, švýcarské Ambri Piotta, ruské Jaroslavli a švédském Malmö. S českou reprezentací, za kterou odehrál 87 zápasů a vstřelil 5 gólů, získal na MS 2000 v Rusku zlatou medaili.

8 Osobnosti klubu Michal Neuvirth Odchovanec ústeckého hokeje byl v roce 2006 draftován jako 34. v pořadí týmem Washington Capitals. Do roku 2010 působil převážně v nižších severoamerických soutěžích, případně krátce v Třinci a při výluce v roce 2012 v pražské Spartě. Premiéry v NHL se dočkal v roce 2009 v dresu Washington Capitals, ve kterém působí dodnes. Reprezentační dres pravidelně oblékal v mládežnických kategoriích, na pozvánku do seniorské reprezentace stále ale čeká.

9 TV kostka TV kostka je umístěna přímo nad ledovou plochou poskytuje jedinečnou možnost reklamního sdělení všem divákům v hale. Na obrazovkách můžete prezentovat nejen logo Vaší společnosti, ale také multimediální spoty. Nespornou výhodou je také možnost výměny reklamy v průběhu sezóny, můžete tedy promovat speciální akce, sezónní nabídky, nebo naopak budovat image Vaší společnosti nebo značky. TV kostku lze využít také jednorázově na jedno utkání. Mantinel Unikátní možnost prezentace loga Vaší společnosti na mantinelu přímo u ledové plochy. Dle umístění bude logo viditelné všem televizním divákům i divákům v hale.

10 Ledová plocha Jedinečná možnost prezentace loga na ledové ploše logo bude viditelné všem divákům přímo ve Zlatopramen aréně. Hokejový dres Prezentace loga na dresu jednoho z nejúspěšnějších klubů 1. ligy posledních let hráčů HC Slovan Ústečtí Lvi, je jedna z mála možností, jak zviditelnit Vaši společnost nejen v rámci domácích utkání, ale také při zápasech venkovních. Dresy jsou také součástí fotografií z utkání, hráči se v dresech účastní autogramiád a dalších promoakcí.

11 Brankář Prestižní možnost prezentovat Vaší společnost na gólmanských betonech nebo na vyrážečce, což jsou nejvýraznější plochy ve výstroji brankářů. Logo bude viditelné na fotografiích z domácích i venkovních utkání zacílíte na celou Českou republiku na unikátním nosiči reklamy. Přilba Velice exkluzivní plochy s omezenou kapacitou viditelné v médiích. Logem na helmě si zajistíte prezentaci s celorepublikovým dopadem.

12 Kalhoty Umístění loga na kalhotách všech hráčů (mimo brankářů) viditelné v médiích i na fotografiích ze zápasu. Tabule partnerů Chcete být vidět v dobré společnosti? Prezentace loga Vaší společnosti bude viditelná právě tam, kde to potřebujete.

13 Cedule za mantinelem Prezentace reklamy směrem k divákům za trestnými lavicemi, rozměr 200x100 cm. Možnost složení více nosičů vedle sebe a tím zvýšení účinnosti Vaší reklamy. Plexi za mantinelem Nepřehlédnutelný nosič reklamy viditelný fanouškům v aréně.

14 Bulletin Inzerce v bulletinu vydávaném ke každému domácímu utkání. Buletin je tištěný barevně ve formátu A5, je distribuován za 10 Kč v nákladu 100 ks. Web Banner na webu který bude odkazovat na stránky vaší společnosti. Návštěvnost Lvích stránek je průměrně unikátních návštěvníků za měsíc.

15 Outdoorové plochy V těsné blízkosti Zlatopramen Areny i na přilehlých sportovištích vytváříme mnoho různorodých a originálních reklamních ploch. Velká část z nich je realizována dle specifických přání a potřeb klienta. Vybrat si můžete samozřejmě i ze standartních ploch jako jsou plachty, desky, billboardy. Prezentací Vaší společnosti na těchto outdoorových reklamních nosičích oslovíte širokou škálu zákazníků všech věkových kategorií. Buďte originální a prezentujte své produkty a služby všem návštěvníkům. Partner utkání Netradiční forma prezentace vaší firmy (exhibice, soutěže, show, atd.) podpořená moderátorem přestávek hokejových utkání. Ovládněte led Zlatopramen arény.

16 Prezentace Vip Prostory Vip poskytují ideální možnosti prezentace Vašich produktů či služeb nejvýznamnějším partnerům Ústeckých Lvů. Setkáte se zde s osobnostmi společenského a sportovního dění z Ústeckého kraje i celé České republiky. Prezentace ve VIP prostorách Vám nabízí perfektní podmínky pro navázání stěžejních obchodních kontaktů, stejně jako oslovení elitních klientely. Využití hráčů Exkluzivní možnost využití hráčů HC Slovan Ústečtí Lvi pro vlastní propagaci vaší společnosti. Hráče je možno využít pro focení nebo natáčení reklamní kampaně, mohou se účastnit také Vašich marketingových akcí.

17 MARKETINGOVÁ NABÍDKA 2013/14 Generální partner klubu nejlepší místa pro reklamu na dresu, ledě, mantinelu a na plášti zimního stadionu možnost být v názvu klubu, například HC Jméno firmy nejlepší místa ve VIP permanentky pro zaměstnance ostatní výhody jako HLAVNÍ PARTNER Cena: Kč Hlavní partner prezentace Klienta jako Hlavního partnera ve všech tiskovinách, na webových stránkách klubu. 1x prezentace loga Klienta na zápasovém dresu nebo kalhotách 2x prezentace loga Klienta na ledové ploše (velikost celkem 8m 2 ) 2x prezentace loga Klienta na mantinelu (velikost celkem 400 x 90cm) 2x prezentace loga Klienta na reklamních panelech uvnitř arény (2x 200 x 100cm) 1x prezentace loga Klienta na multimediální obrazovce (reklamní spot během každého domácího utkání, 4x za utkání) 1x prezentace loga Klienta v zápasovém bulletinu VIP karty + permanentní vstupenky Cena: Kč Významný partner prezentace Klienta jako Významného partnera ve všech tiskovinách, na webových stránkách klubu. 1x prezentace loga Klienta na kalhotách 1x prezentace loga Klienta na mantinelu (velikost celkem 400 x 90 cm) 1x prezentace loga Klienta na reklamních panelech uvnitř arény (1x 200 x 100cm) 1x prezentace loga Klienta na multimediální obrazovce (reklamní spot během každého domácího utkání, 4x za utkání) 1x prezentace loga Klienta v zápasovém bulletinu VIP karty + permanentní vstupenky Cena: Kč Ceny jsou pouze orientační. Rádi Vám ušijeme nabídku na míru.

18 MARKETINGOVÁ NABÍDKA 2013/14 Varianta A: celá sezóna 2013/14 1x prezentace loga a názvu partnera na mantinelu o velikosti 200 x 90 cm (TV plocha) 1x prezentace loga a názvu partnera na panelu o velikosti 200 x 90 cm (jižní tribuna) 1x prezentace loga a názvu partnera během každého domácího utkání na multimediální obrazovce (počet opakování: 3x/během každého domácího utkání) 5x partner domácího utkání: prezentace loga a názvu partnera během každého domácího utkání na multimediální obrazovce (počet opakování: 9x/během domácího utkání) banner na webových stránkách verbální prezentace moderátorem utkání Cena od ,- Kč + DPH Varianta B: partner utkání partner domácího utkání: prezentace loga a názvu partnera během každého domácího utkání na multimediální obrazovce (počet opakování: 9x/během domácího utkání) banner na webových stránkách verbální prezentace moderátorem utkání Finanční plnění: 1 utkání: Kč + DPH 3 utkání: Kč + DPH 5 utkání: Kč + DPH Ceny jsou pouze orientační. Rádi Vám ušijeme nabídku na míru.

19 kontakty: HC Slovan Ústečtí Lvi, a.s. Adresa: Masarykova 232, Ústí nad Labem Bukov Telefon: Fax: IČO: DIČ: CZ

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU « NABÍDKA SPOLUPRÁCE

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU « NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE PŘEDSTAVENÍ KLUBU Klub HC Slovan Ústí nad Labem je tradiční klub, který historicky patří k nejúspěšnějším klubům 1. ligy v ledním hokeji. V současnosti působí Slovan v 1. hokejové lize

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE PŘEDSTAVENÍ KLUBU Klub HC Slovan Ústí nad Labem je tradiční klub, který historicky patří k nejúspěšnějším klubům 1. ligy v ledním hokeji. V současnosti působí Slovan v 1. hokejové lize

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HISTORIE KLUBU NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE PŘEDSTAVENÍ KLUBU Klub HC Slovan Ústí nad Labem je tradiční klub, který historicky patří k nejúspěšnějším klubům 1. ligy v ledním hokeji. V současnosti působí Slovan v 1. hokejové lize

Více

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH ZLATOPRAMEN ARÉNA Kapacita Zlatopramen arény čítá 6 500 míst, z toho 4 750 míst k sezení. V zázemí haly naleznete VIP prostor, který nabízí dokonalé propojení komfortu a účelnosti.

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD České Budějovice je hokejový klub, který byl a je pravidelným účastníkem nejvyšší hokejové soutěže (nyní Extraliga ledního hokeje) v České Republice. Datum založení 10.

Více

HC RT TORAX Poruba 2011

HC RT TORAX Poruba 2011 HC RT TORAX Poruba 2011 Reklamní nabídka kdo jsme HC RT TORAX Poruba 2011 ovládl v ligovém ročníku 2017/2018 druholigová kolbiště a stal se jejím celkovým vítězem, když v celostátní baráži uspěl nad mistry

Více

az havířov REKLAMNÍ NABÍDKA 2014/2015 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE

az havířov REKLAMNÍ NABÍDKA 2014/2015 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE az havířov REKLAMNÍ NABÍDKA 2014/2015 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE Spojte se s dalšími významnými partnery klubu a staňte se součástí naší rodiny... az havířov Návštěvnost v sezóně 2010-2011: 37.319 fanoušků

Více

AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA

AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA AZ RESIDOMO HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠÍ RODINY... AZ RESIDOMO HAVÍŘOV Vážení obchodní a sportovní přátelé, dovolujeme si předložit nabídku

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE Česká pojišťovna Play off 2009 Představení HC Energie Karlovy Vary s.r.o. HC Energie Karlovy Vary se postupnými kroky zařadila mezi elitu extraligových klubů v českém hokeji.

Více

AZ HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE

AZ HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE AZ HAVÍŘOV REKLAMNÍ NABÍDKA 1. LIGA LEDNÍHO HOKEJE SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ NAŠÍ RODINY... AZ HAVÍŘOV Návštěvnost v sezóně 2010-2011: 37.319 fanoušků průměr na

Více

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017 Nabídka pro partnery Olympijská kvalifikace v curlingu Plzeň, 5. - 10. prosince 2017 O akci Kdy 5. 10. prosince 2017 Kde Kdo Ženy: Muži: Košutka Aréna, Plzeň osm mužských a osm ženských týmů, které se

Více

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH HCM WARRIOR BRNO

NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH HCM WARRIOR BRNO NABÍDKA REKLAMNÍCH PLOCH HCM WARRIOR BRNO INFORMACE HCM Warrior Brno, sportovní projekt občanského sdružení HC Kometa Úvoz Nástupce tradice výchovy hokejové mládeže na Úvoze vznik registrací stanov OS

Více

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 Vážení sportovní přátelé, obchodní partneři, dovolujeme si Vám v krátkosti představit 2. nejúspěšnější klub tuzemské hokejové historie, 11násobného

Více

REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016

REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016 REKLAMNÍ NABÍDKA PRO PARTNERY SEZÓNA 2015/2016 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN. NAŠÍM CÍLEM JE NAVÁZAT MARKETINGOVOU SPOLUPRÁCI

Více

NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE. spolupráce s námi je trefa do branky strana 1. Spartak Pelhřimov

NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE. spolupráce s námi je trefa do branky strana 1. Spartak Pelhřimov s. r. o. NABÍDKA SPOLUPRÁCE NABÍDKA SPOLUPRÁCE spolupráce s námi je trefa do branky strana 1 s. r. o. Vážení obchodní přátelé, s blížící se novou sezónou Vám nabízíme možnost využití reklamních ploch pro

Více

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014

Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 Reklamní nabídka pro partnery SEZÓNA 2013/2014 PROČ HOKEJ, PROČ PSG ZLÍN SPOJTE SE S DALŠÍMI VÝZNAMNÝMI PARTNERY KLUBU A STAŇTE SE SOUČÁSTÍ TÝMU PSG ZLÍN, VICEMISTRŮ EXTRALIGY A VÍTĚZE PREZIDENSTKÉHO POHÁRU

Více

Nabídka reklamní spolupráce

Nabídka reklamní spolupráce Nabídka reklamní spolupráce v rámci konání 58. ročníku Zlaté přilby v Pardubicích 14.-15. 10. 2006 Zlatá stuha juniorů - Zlatá přilba - přímý televizní přenos na ČT 2-20 000 diváků na stadionu - 2 000

Více

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice PROČ PRÁVĚ MY? Největší klub ve východních Čechách Perspektivita dlouhodobého vývoje Obsazeny všechny nejvyšší soutěže Výchova mladých hráčů reprezentující klub i Českou republiku na Mistrovství světa

Více

MFK OKD Karviná. Marketingová nabídka. www.mfkkarvina.cz. Mìstský fotbalový klub. Generální partner

MFK OKD Karviná. Marketingová nabídka. www.mfkkarvina.cz. Mìstský fotbalový klub. Generální partner MFK OKD Karviná Mìstský fotbalový klub Marketingová nabídka Vítejte! Jsme velice rádi, že jste si udìlali èas a strávíte, doufáme, že pøíjemnou chvíli krátkým pøedstavením našeho klubu. Dozvíte se nìco

Více

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA

1. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI V KATEGORIÍCH MLADŠÍ DOROST + 8.TŘÍDA + 7.TŘÍDA marketingový partner mediální partneři Základní skupiny: 28.-29.3. 2010 Play-off: 30.3. 2010 Finálový den: 31.3. 2010 Maximální účast 18 klubových týmů z České republiky Počet účastníků hráčů (16-12 let)

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 Tisková zpráva agentury STEM/MARK. Příloha č. 2 Podrobné statistiky návštěvnosti a sledovanosti Tipsport ELH 2012/2013

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 Tisková zpráva agentury STEM/MARK. Příloha č. 2 Podrobné statistiky návštěvnosti a sledovanosti Tipsport ELH 2012/2013 SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Tisková zpráva agentury STEM/MARK Příloha č. 2 Podrobné statistiky návštěvnosti a sledovanosti Tipsport ELH 2012/2013 Příloha č. 3 Analýza diváků hokeje 1 Příloha č. 1 Tisková

Více

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Proč spolupracovat s ČBA Baseball má v České republice dlouholetou tradici. Tento sport se na našem území hraje téměř 100 let. V roce 2013 slaví společně

Více

Bedřich Ščerban 27. 7. 2015

Bedřich Ščerban 27. 7. 2015 Bedřich Ščerban 27. 7. 2015 Prezentace HC Dukla Jihlava,s.r.o. Historie Od roku 1956, kdy vzniklo hokejové mužstvo HC DUKLA JIHLAVA, uběhlo mnoho let. Převážnou část z této doby patřilo naše mužstvo mezi

Více

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM Basketbalový Klub Děčín: profesionální klub, který se účastní nejvyšší basketbalové soutěže v ČR Mattoni NBL (působí v ní nepřetržitě od roku 1993) založen v roce 1945

Více

mezníky HOkejOvé komety BrnO 1953 založení oddílu rudá hvězda Brno

mezníky HOkejOvé komety BrnO 1953 založení oddílu rudá hvězda Brno OBSAH Mezníky hokejové komety Brno 4 Reklama na ledové ploše, mantinelech, druhé vlně a plexiskle 5 Reklama na výstroji hráčů 9 Reklama na rotačních panelech a vnitřních ochozech 13 Reklama na multimediální

Více

Akce MYTHOLOGY Fight Night

Akce MYTHOLOGY Fight Night 1 Akce MYTHOLOGY Fight Night Připravili jsme choreografii a program, který jste na území České republiky zatím neměli možnost vidět. Spojení kulturního zážitku v podobě historické show a zápasů bojových

Více

Adam Svoboda. František Kaberle. Ondřej Kratěna. Radek Duda. Pavel Mrňa. brankář levá HC Eaton Pardubice. obránce levá. útočník levá HC Sparta Praha

Adam Svoboda. František Kaberle. Ondřej Kratěna. Radek Duda. Pavel Mrňa. brankář levá HC Eaton Pardubice. obránce levá. útočník levá HC Sparta Praha 2011 2012 narozen 26. 1. 1978 výška 177 cm váha 88 kg Adam Svoboda brankář HC Eaton Pardubice narozen 8. 11. 1973 výška 183 cm váha 86 kg František Kaberle obránce HC Eaton Pardubice narozen 21. 4. 1977

Více

Naším cílem pro letošní rok je stabilizace hráčského kádru a s ním hrát s Vaší

Naším cílem pro letošní rok je stabilizace hráčského kádru a s ním hrát s Vaší Marketingová nabídka: 1.liga 2008/ 2009 ÚVODNÍ SLOVO GENERÁLNÍHO MANAŽERA Vážení obchodní přátelé, dovolte, abych Vám poděkoval za Vaši dlouhodobou podporu našeho hokejového klubu HC Slovan Ústečtí Lvi.

Více

Sponzoring. Praktická maturita z Fiktivní firmy. Boubal Lukáš

Sponzoring. Praktická maturita z Fiktivní firmy. Boubal Lukáš Sponzoring Praktická maturita z Fiktivní firmy Boubal Lukáš 1.4.2014 Obsah 1 HC Bílí Tygři Liberec... 3 1.1 O klubu... 3 1.2 Hlavní informace ohledně klubu... 4 2 O sponzorovi... 4 2.1 Syner s.r.o....

Více

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Informační brožura 09/2013 MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Úvodní slovo Vážení sportovní přátelé, do rukou se Vám dostává informační brožura florbalového klubu s názvem 1. MVIL Ostrava. Na následujících

Více

FILOSOFIE KLUBU VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ,

FILOSOFIE KLUBU  VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, REKLAMNÍ NABÍDKA 2017/2018 VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, RÁDI BYCHOM VÁM NABÍDLI MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM JEDNOHO Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH FOTBALOVÝCH CELKŮ V HISTORII ČESKOSLOVENSKA. FK DUKLA PRAHA STÁLE PATŘÍ

Více

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga

2010 Vicemistr ČR v kategorii dospělých Česká korfbalová extraliga Vážená paní, vážený pane, dovolujeme si Vás oslovit jménem korfbalového týmu KORFBAL KLUB BRNO, který patří mezi nejstarší, největší a nejúspěšnější korfbalové oddíly v České republice. Rádi bychom Vám

Více

HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE

HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE Účastník 2. ligy mužů Vážení sportovní přátelé, tato nabídka je určena Vám všem, kteří se zajímáte o případnou spolupráci s házenkářským klubem SK HC

Více

FILOSOFIE KLUBU VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ,

FILOSOFIE KLUBU   VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, REKLAMNÍ NABÍDKA 2018/2019 VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ, RÁDI BYCHOM VÁM NABÍDLI MOŽNOST STÁT SE PARTNEREM JEDNOHO Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH FOTBALOVÝCH CELKŮ V HISTORII ČESKOSLOVENSKA. FK DUKLA PRAHA STÁLE PATŘÍ

Více

Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010

Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010 Reorganizace mládežnických soutěží od sezony 2009/2010 Výkonný výbor ČSLH Komise mládeže ČSLH Trenérsko-metodická komise ČSLH Reprezentační komise ČSLH Zpracovali: Milan Vacke a ing. Jaromír Jindřich Analýza

Více

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009

SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 SK JOUDRS PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ / 2009 KDO JSOU JOUDRS 02 představení SK Joudrs Praha je softballový klub, který patří mezi špičku nejen v České republice, ale i v Evropě. V současné době hledá partnera

Více

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP)

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP) NABÍDKA REKLAMY BK ARMEX Děčín Profesionální basketbalový klub založen 1945, účastnící se nejvyšší basketbalové soutěže v ČR - Kooperativa NBL.» v NBL nepřetržitě od roku 1993 MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY Národní

Více

EXTRALIGA LEDNÍHO HOKEJE 2018 / 2019

EXTRALIGA LEDNÍHO HOKEJE 2018 / 2019 EXTRALIGA LEDNÍHO HOKEJE 2018 / 2019 HC SPARTA PRAHA OD 14. 9. 2018 O2 ARENA V Praze dne 14. 8. 2018 VÁŽENÍ OBCHODNÍ PŘÁTELÉ, NÁJEMCI KLUBOVÝCH SEDADEL SPORTOVNÍ KATEGORIE, zahájení nového ročníku TIPSPORT

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ. NOEN extraliga juniorů

ROZPIS SOUTĚŽÍ. NOEN extraliga juniorů ČSLH ROZPIS SOUTĚŽÍ NOEN extraliga juniorů NOEN extraliga juniorů Počet účastníků : 17 Počet utkání : 40-53 Hrací dny : pátek, sobota Systém soutěže 1. část - 17 družstev dvoukolově každý s každým (32

Více

Nabídka reklamních služeb

Nabídka reklamních služeb Fotbalový klub FC Písek Nabídka reklamních služeb Nabídka reklamních služeb FC Písek nabízí svým partnerům zajištění propagace, reklamy a prezentace formou umístění reklam log bannerů v areálu fotbalových

Více

Společná nabídka UEFA a Organizačního výboru Mistrovství Evropy ve fotbale do 21 let 2015

Společná nabídka UEFA a Organizačního výboru Mistrovství Evropy ve fotbale do 21 let 2015 NABÍDKA PARTNERSTVÍ Společná nabídka UEFA a Organizačního výboru Mistrovství Evropy ve fotbale do 21 let 2015 Platná od 1.srpna 2014 do obsazení vypsaných pozic OBSAH Stars of today, superstars of tomorrow

Více

Varianty partnerství

Varianty partnerství Nabídka partnerství na LOOK BELLA 2015 Partnerem se můžete stát na kterékoli kolo soutěže jednotlivě, na několik kol (dle Vašeho výběru), ale i na všechna kola, tzn. celorepublikově. Kola soutěže: Castingy

Více

NABÍDKA SPOLEČNOSTI LARENT MEDIA

NABÍDKA SPOLEČNOSTI LARENT MEDIA VAŠE NEJEFEKTIVNĚJŠÍ REKLAMNÍ KAMPAŇ NABÍDKA SPOLEČNOSTI LARENT MEDIA Reklama na lukrativních místech v centru Prahy na letišti na železnicích Inzerce ve vysoce nákladových periodikách Vážení obchodní

Více

Vodní pólo Strakonice. Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR

Vodní pólo Strakonice. Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR Vodní pólo Strakonice Staňte se partnerem oddílu který hraje nejlepší vodní pólo v ČR Vážení sportovní přátelé, dovolte mi, abych vám touto cestou blíže představil oddíl vodního póla TJ Fezko Strakonice

Více

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE T J S O K O L S T O D Ů L K Y w w w. s o k o l s t o d u l k y. c z Stojíci: Černý, Vojta, Vydra st., Ferenc Futurista, Burian, Hašler, Vrbský, Dostál, Vydra ml. Sedící: Štěpánek, Veverka, Vošahlík a Kovařík

Více

HC DUKLA JIHLAVA. propozice turnaje v ledním hokeji. MEMORIÁL JAROSLAVA PITNERA V. ročník. Ročníky nar. 1999 / 2000

HC DUKLA JIHLAVA. propozice turnaje v ledním hokeji. MEMORIÁL JAROSLAVA PITNERA V. ročník. Ročníky nar. 1999 / 2000 HC DUKLA JIHLAVA propozice turnaje v ledním hokeji MEMORIÁL JAROSLAVA PITNERA V. ročník Ročníky nar. 1999 / 2000 Turnaj pořádán ve spolupráci s Krajským svazem ČSLH Legendární trenér Jaroslav Pitner Legendární

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 2014/15

OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 2014/15 OBCHODNÍ NABÍDKA SK DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE PRO SEZONU 04/5 HISTORIE A SOUČASNOST Fotbalový klub Dynamo České Budějovice byl založen v roce 905, čímž se řadí mezi nejstarší fotbalové kluby v České republice.

Více

BADMINTON Club Kladno

BADMINTON Club Kladno BADMINTON Club Kladno Badminton Club Kladno byl založen v roce 1969. Z jeho řad vyšli hráči a hráčky, kteří v průběhu jeho osmatřicetiletého působení získali řadu domácích i zahraničních mistrovských titulů.

Více

Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS

Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS P edstavení klubu Vážení zástupci obchodních společností, hokejbalový klub Svítkov Stars si Vás dovoluje oslovit s reklamní nabídkou na podporu našeho oddílu.

Více

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika

Mistrovství světa v boxlakrosu FIL května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika Mistrovství světa v boxlakrosu FIL 21. 28. května 2011 Zimní stadion Eden Praha, Česká republika www.wilcprague2011.com Základní informace Mistrovství světa v boxlakrosu je vrcholná lakrosová akce, která

Více

2009/2010 O2 Extraliga (ELH)

2009/2010 O2 Extraliga (ELH) 2009/2010 O2 Extraliga (ELH) 1 HC Plzeň 1929 52 29 6 7 10 162:128 106 ❺ 2 PSG Zlín 52 25 9 3 15 154:129 96 ❻ 3 HC Eaton Pardubice 52 27 4 7 14 179:131 96 ❶ 4 HC Vítkovice Steel 52 21 9 7 15 161:136 88

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody Jsme nově vybudovaný moderní areál 20minut jízdy jižně od Prahy V roce 2017 budeme pořádat deset hobby závodů a deset oficiálních závodů až do stupně ST a další skoková soustředění a semináře závody, při

Více

HCSPARTAPRAHA VIP VSTUPENKY 2012/2013

HCSPARTAPRAHA VIP VSTUPENKY 2012/2013 HCSTAPRAHA VIP VSTUPENKY / DOVOLTE NÁM SE O VÁS POSTARAT PŘEDSTAVUJEME TO NEJLEPŠÍ VE SPORTU I ZÁBAVĚ Multifunkční TIPSPORT ARENA je domácím stánkem HC Sparta Praha, osminásobných mistrů české hokejové

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

Každý závod s online přenosem na našich webových stránkách Termíny 2016: 27. srpen 3. září 17. září

Každý závod s online přenosem na našich webových stránkách  Termíny 2016: 27. srpen 3. září 17. září Jsme nově vybudovaný moderní areál 20minut jízdy jižně od Prahy V roce 2016 budeme pořádat tři hobby závody V roce 2017 to bude již deset oficiálních závodů a deset hobby závodů závody, při kterých najdete

Více

Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 (1. - 17. května 2015) VIP HOSPITALITY

Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 (1. - 17. května 2015) VIP HOSPITALITY Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2015 (1. - 17. května 2015) VIP HOSPITALITY ÚVOD Po jedenácti letech se vrací pořádání Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji zpět do České republiky. Ve dnech 1.

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

JEDEN DRUHY SPORTŮ! UNIVERZÁLNÍ VÝSLEDKOVÉ TABULE SCOREBOARD PRO VŠECHNY. od 39000 Kč

JEDEN DRUHY SPORTŮ! UNIVERZÁLNÍ VÝSLEDKOVÉ TABULE SCOREBOARD PRO VŠECHNY. od 39000 Kč UNIVERZÁLNÍ VÝSLEDKOVÉ TABULE JEDEN SCOREBOARD PRO VŠECHNY DRUHY SPORTŮ! od 39000 Kč - výhradní distributor MNOHO MOŽNOSTÍ KRASOBRUSENÍ RAGBY TANCE HOKEJ NOHEJBAL FOTBAL FLORBAL FUTSAL BASKETBAL TENIS

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ. NOEN extraliga juniorů

ROZPIS SOUTĚŽÍ. NOEN extraliga juniorů ČSLH ROZPIS SOUTĚŽÍ 2012/13 Počet účastníků : 17 Počet utkání : 40-51 Hrací dny : čtvrtek, sobota Systém soutěže 1. část 17 mužstev dvoukolově každý s každým (32 utkání) 2. část a) - mužstva umístěná po

Více

Číslo 1 / únor 2013. Autoři: Jiří Pelc, Zdeněk Kamínek ml. www.hcusti.cz

Číslo 1 / únor 2013. Autoři: Jiří Pelc, Zdeněk Kamínek ml. www.hcusti.cz Číslo 1 / únor 2013 Autoři: Jiří Pelc, Zdeněk Kamínek ml. www.hcusti.cz 1 Úvodem Zdravím všechny příznivce nejpopulárnějšího sportu na světě u nového měsíčníku, který nese název HOKEJKA. Náš magazín bude

Více

HOKEJOVÝ TURNAJ O MODRÉHO A BÍLÉHO PICAROONA CHOMUTOV 2014

HOKEJOVÝ TURNAJ O MODRÉHO A BÍLÉHO PICAROONA CHOMUTOV 2014 hokejový klub PIRÁTI CHOMUTOV pořádají: HOKEJOVÝ TURNAJ O MODRÉHO A BÍLÉHO PICAROONA CHOMUTOV 2014 pro děti ročníku 2006 a mladší V Chomutově v neděli dne 23.3. 2014 Obě ledové plochy Propozice turnaje

Více

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB

BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB BALÍČKY PARTNERSKÝCH PROPAGAČNÍCH SLUŽEB Hledáte prestižní a efektivní způsob, jak v průběhu fóra Sítě & služby realitních kanceláří 2011 zviditelnit svou značku, jak posílit její image a prestiž, jak

Více

3 Jaké číslo nosil Jaromír Jágr na dresu v sezóně 1988 1989 (HC Poldi Kladno) A 68 B 15 C 8

3 Jaké číslo nosil Jaromír Jágr na dresu v sezóně 1988 1989 (HC Poldi Kladno) A 68 B 15 C 8 1 leš Valenta získal zlatou na OH 2002 ve sportu akrobatické lyžování hokej skoky na lyžích 2 mistr Evropy z roku 1976 ntonín Panenka byl hokejista florbalista fotbalista 3 Jaké číslo nosil Jaromír Jágr

Více

Nejproduktivnější hráči základní části. Nejproduktivnější hráči play-out

Nejproduktivnější hráči základní části. Nejproduktivnější hráči play-out 2014/2015 Tipsport Extraliga (ELH) 1 HC Oceláři Třinec 52 32 4 3 13 183:117 107 ❷ 2 HC Verva Litvínov 52 30 6 3 13 167:120 105 ❶ 3 HC Kometa Brno 52 28 3 5 16 153:135 95 ❸ 4 HC Sparta Praha 52 27 6 1 18

Více

SPA PCE VIT JIH Sparta 5:1 5:2 4:5 Pardubice 4:1 5:5P 3:1 Vítkovice 1:3 2:5 6:4 Jihlava 4:4P 4:6 6:3

SPA PCE VIT JIH Sparta 5:1 5:2 4:5 Pardubice 4:1 5:5P 3:1 Vítkovice 1:3 2:5 6:4 Jihlava 4:4P 4:6 6:3 1994/1995 Extraliga (ELH) 1 HC Dadák Vsetín 44 21 2 8 0 13 141:107 54 ❶ 2 HC Poldi Kladno 44 22 2 6 0 14 178:142 54 ❹ 3 HC Olomouc 44 18 1 10 1 14 130:124 48 ❺ 4 AC ZPS Zlín 44 18 2 8 3 13 158:149 48 ❷

Více

2009 IPC ICE SLEDGE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIPS MAY 9-16, OSTRAVA CZECH REPUBLIC. www.sledge2009.cz

2009 IPC ICE SLEDGE HOCKEY WORLD CHAMPIONSHIPS MAY 9-16, OSTRAVA CZECH REPUBLIC. www.sledge2009.cz Historie a význam Mistrovství světa ve sledge hokeji Mistrovství světa ve sledge hokeji (dále jen MS) je po Zimních paralympijských hrách nejvýznamnější akcí Mezinárodního paralympijského výboru v patnáctileté

Více

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL pořádá Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MFH Ostrava-Vítkovice 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Pořádající

Více

Nejproduktivnější hráči základní části. Nejproduktivnější hráči play-out

Nejproduktivnější hráči základní části. Nejproduktivnější hráči play-out 2015/2016 Tipsport Extraliga (ELH) 1 Bílí Tygři Liberec 52 33 8 3 8 181:112 118 ❶ 2 HC Sparta Praha 52 30 7 6 9 200:132 110 ❷ 3 Mountfield Hradec Králové 52 24 4 8 16 143:138 88 ❺ 4 HC Škoda Plzeň 52 23

Více

HC DUKLA JIHLAVA. propozice turnaje v ledním hokeji. MEMORIÁL JAROSLAVA PITNERA VI. ročník. Ročníky nar. 2000 / 2001

HC DUKLA JIHLAVA. propozice turnaje v ledním hokeji. MEMORIÁL JAROSLAVA PITNERA VI. ročník. Ročníky nar. 2000 / 2001 HC DUKLA JIHLAVA propozice turnaje v ledním hokeji MEMORIÁL JAROSLAVA PITNERA VI. ročník Ročníky nar. 2000 / 2001 Turnaj pořádán ve spolupráci s Krajským svazem ČSLH Legendární trenér Jaroslav Pitner Legendární

Více

NABÍDKA PRO PARTNERY

NABÍDKA PRO PARTNERY NABÍDKA PRO PARTNERY HODNOTY KLUBU Rokytnický fotbal má za sebou více než šedesátiletou historii. Pro řadu lidí se za tu dobu stal neoddělitelnou součástí života ve městě. Všichni členové pracují pro klub

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

Technicko-soutěžní ustanovení

Technicko-soutěžní ustanovení HERNÍ FORMÁT I. LIGY OD SEZÓNY 2018/19 Technicko-soutěžní ustanovení 1. Účastníci soutěže Soutěže se účastní 16 družstev 2. Formát soutěže A. I. liga se hraje systémem každý s každým dvoukolově (základní

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 16. 17. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2009 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2009

Více

I.Liga ČR 2015/2016 1. část - základní část 2. část a) - předkolo play off 1. kolo 09. 09. 2015 středa 2. kolo 12. 09. 2015 sobota

I.Liga ČR 2015/2016 1. část - základní část 2. část a) - předkolo play off 1. kolo 09. 09. 2015 středa 2. kolo 12. 09. 2015 sobota I.Liga ČR 2015/2016 1. část - základní část 2. čá 1. kolo 09. 09. 2015 středa 1001. HC AZ Havířov 2010 : HC Motor Č.Budějovice... :... 1002. HC Stadion Litoměřice : HC Dukla Jihlava... :... 1003. HC Slovan

Více

DTS U /2019 Výsledky a Tabulky

DTS U /2019 Výsledky a Tabulky DTS U13 2018/2019 Výsledky a Tabulky Výsledky zápasů 1.kola (1.9.2018) skupina A - Karlovy Vary: Karlovy Vary Kladno 4:1, 1:0 Plzeň Litvínov 3:2, 6:2 Karlovy Vary Plzeň 3:2, 0:4 Kladno Litvínov 3:7, 3:6

Více

Majetek společnosti - Víceúčelová hala

Majetek společnosti - Víceúčelová hala Výroční zpráva za rok 2014 Majetek společnosti - Víceúčelová hala Základní kámen víceúčelové haly byl položen 4. července 2002. Hala byla postavena v rekordním čase, její kolaudace proběhla 26. září 2003.

Více

MĚSTO PŘEROV Celoroční sportovní činnost HC ZUBR Přerov je realizována za finanční spoluúčasti města Přerova.

MĚSTO PŘEROV Celoroční sportovní činnost HC ZUBR Přerov je realizována za finanční spoluúčasti města Přerova. Vážení obchodní a sportovní přátelé, Dovolujeme si Vám předložit nabídku reklamní a marketingové spolupráce společnosti HC ZUBR Přerov na nadcházející sezónu. Snahou managementu klubu je vytvořit sponzorům

Více

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA

Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA Nabídkový katalog reklamních ploch a služeb v PVA EXPO PRAHA 1 /OBSAH/ PVA EXPO PRAHA...3 BOARDY...4 TRIBOARD PEVNÉ BILLBOARDY MOBILNÍ BILLBOARDY VENKOVNÍ PLOCHA AREÁLU...5 VLAJKY POKLADNY PLOCHY NA OPLOCENÍ

Více

MLÁDEŽNICKÝ HOKEJ TISKOVÁ KONFERENCE

MLÁDEŽNICKÝ HOKEJ TISKOVÁ KONFERENCE MLÁDEŽNICKÝ HOKEJ TISKOVÁ KONFERENCE ODDĚLENÍ ROZVOJE HOKEJE Vznik 1. 3. 2014 prioritou rozvoj hokeje v tzv. malých klubech, udržení a rozšíření členské základny, nábory nejmenších hokejistů. Vedoucím

Více

Akreditační dohoda. vydává tuto

Akreditační dohoda. vydává tuto BPA sport marketing a.s., Harfa Office Park Českomoravská 2420/15 Praha 9 IČ: 04597605 V obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze zapsána v odd. B, vložka 21139 (dále jen BPA ) vydává tuto AKREDITAČNÍ

Více

PŘEDSEZÓNNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ

PŘEDSEZÓNNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ hokejový klub PIRÁTI CHOMUTOV pořádá: PŘÍPRAVNÝ PŘEDSEZÓNNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ CHOMUTOV 2014 pro děti ročníku 2006 a mladší V Chomutově v sobotu dne 23.8. 2014 Obě ledové plochy Pracovní propozice turnaje

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 23. 24. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2010 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2010

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

Čtvrtfinále. České Budějovice - Slavia 4:0 (5:3,3:2,4:3,5:1) Semifinále. Vsetín - České Budějovice 4:0 (4:0,5:2,3:2,4:1)

Čtvrtfinále. České Budějovice - Slavia 4:0 (5:3,3:2,4:3,5:1) Semifinále. Vsetín - České Budějovice 4:0 (4:0,5:2,3:2,4:1) 1995/1996 Extraliga (ELH) 1 HC Sparta Praha 40 26 1 3 0 10 152:108 57 3 26 103:74 36 ❸ 2 HC Petra Vsetín 40 24 0 7 0 9 149:85 55 1 26 103:52 38 ❶ 3 HC České Budějovice 40 20 0 9 0 11 120:85 49 5 26 72:66

Více

ÚVODNÍ SLOVO ŠÉFREDAKTORA REDAKCE SPORTU ČT

ÚVODNÍ SLOVO ŠÉFREDAKTORA REDAKCE SPORTU ČT ÚVODNÍ SLOVO ŠÉFREDAKTORA REDAKCE SPORTU ČT Opět přepisujeme dějiny Tedy přesně - světový hokej přepisuje dějiny a Česká televize je opět u toho. Poprvé za svou dlouhou historii se bude hrát mistrovství

Více

5. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KLUBŮ V LEDNÍM HOKEJI 2014 ZLÍN 26.3.-30.3.2014

5. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KLUBŮ V LEDNÍM HOKEJI 2014 ZLÍN 26.3.-30.3.2014 5. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY KLUBŮ V LEDNÍM HOKEJI 2014 ZLÍN 26.3.-30.3.2014 1. Všeobecná ustanovení PROPOZICE TURNAJE 1.1 Pořadatel: Sport Bohemia a.s. 1.2 Partneři: PSG Zlín pod záštitou

Více

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH REKLAMNÍ NABÍDKA OBSAH Představení klubu... 1 Kategorie klubu... 2 Mládež jako priorita klubu... 3 Kolektivní úspěchy... 4 Milníky klubu... 5 Nabídka možnost prezentace... 6 Mediální dosah... 7 Hokejbalové

Více

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu

SKC Zruč nad Sázavou. Oddíl stolního tenisu SKC Zruč nad Sázavou Oddíl stolního tenisu Stolní tenis ve Zruči n. S. dlouholetá tradice stolního tenisu v současné době nejúspěšnější oddíl v regionu 2008 vznik SKC Zruč n. S., 2009 spojení s tradičním

Více

Top Still Model 2010

Top Still Model 2010 Top Still Model 2010 29.5.2010 v 19:00 Hilton Prague 1. ročník benefiční modelingové soutěže, kterou organizuje modelingová agentura STILL Management. Představení projektu Top Still Model 2010 1. ročník

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

Titul: Plzeň, Hradec, Třinec? Nebo až čtvrtý vzadu Brno?

Titul: Plzeň, Hradec, Třinec? Nebo až čtvrtý vzadu Brno? Titul: Plzeň, Hradec, Třinec? Nebo až čtvrtý vzadu Brno? Beroun, 5. březen 2018 Bookmakeři sázkové kanceláře Tipsport, generálního sponzora hokejové extraligy, očekávali, že tento ročník soutěže bude nesmírně

Více

Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 21.09. 2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_12_CJL_2 Ročník: III. Český jazyk a literatura

Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 21.09. 2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_12_CJL_2 Ročník: III. Český jazyk a literatura Jméno autora: Mgr. Barbora Jášová Datum vytvoření: 21.09. 2013 Číslo DUMu: VY_32_INOVACE_12_CJL_2 Ročník: III. Český jazyk a literatura Vzdělávací oblast: Jazykové vzdělávání a komunikace, Estetické vzdělávání

Více

b) Rozbruslení družstev je 10 min. před začátkem utkání bez následné úpravy ledu.

b) Rozbruslení družstev je 10 min. před začátkem utkání bez následné úpravy ledu. ELIOD LIGA MD SKUPINA ZÁPAD 2014/15 Řídící orgán: VV KSLH Karlovarského kraje, ZS Sokolov, Boženy Němcové 1780, 356 01 Sokolov Liga mladšího dorostu Věková kategorie: hráči narození 1.1. do 31.12. r. 1999

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE OBSAH 1/ BPA A SPORTOVEC ROKU 2/ HLAVNÍ ATRIBUTY PREZENTACE PARTNERA 3/ FORMY PREZENTACE PARTNERA 4/ PREZENTACE A PR AKTIVITY PROJEKTU 5/ CENA REKLAMNÍHO PLNĚNÍ 6/ KONTAKT Petra

Více

2. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI 2011 PARDUBICE 30.3.-3.4.2011

2. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI 2011 PARDUBICE 30.3.-3.4.2011 2. MLÁDEŽNICKÉ MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V LEDNÍM HOKEJI 2011 PARDUBICE 30.3.-3.4.2011 PROPOZICE TURNAJE 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Pořadatel: Sport Bohemia a.s. 1.2 Partner: HC EATON Pardubice 1.3

Více

Český svaz ledního hokeje MISTROVSKÉ SOUTĚŽE. sezóna

Český svaz ledního hokeje MISTROVSKÉ SOUTĚŽE. sezóna Český svaz ledního hokeje MISTROVSKÉ SOUTĚŽE sezóna 2011-2012 Název soutěže Zkratka I. liga ČR I. liga ČR II. liga ČR II. liga ČR NOEN extraliga juniorů NOEN ELJ (ELJ) Liga juniorů LJ Extraliga staršího

Více

Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS

Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS Reklamní nabídka HOKEJBALOVÝ KLUB SVÍTKOV STARS P edstavení klubu Vážení zástupci obchodních společností, hokejbalový klub Svítkov Stars si Vás dovoluje oslovit s reklamní nabídkou na podporu našeho oddílu.

Více

PARTNERSKA NABIDKA REKLAMNICH PLOCH

PARTNERSKA NABIDKA REKLAMNICH PLOCH PARTNERSKA NABIDKA REKLAMNICH PLOCH VÁŽENÍ SPORTOVNÍ PŘÁTELÉ HOKEJOVÉHO KLUBU KOMETA BRNO, od chvíle, kdy hráči hokejové Komety nastoupili k historicky prvnímu soutěžnímu utkání pod hlavičkou města Brna,

Více