Město Měčín zastoupené starostou města, panem Stanislavem Skalou Farní 43, Měčín IČ:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Město Měčín zastoupené starostou města, panem Stanislavem Skalou Farní 43, Měčín IČ:"

Transkript

1 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA BOZP Průběžná 48, České Budějovice tel./fax: , GSM brána: V Českých Budějovicích VĚC: DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Č. 2 Evidenční číslo veřejné zakázky: Datum zahájení zadávacího řízení: Datum zveřejnění zadávacího řízení: Název veřejné zakázky: MĚČÍÍN ČOV A KANALIIZACE ZADAVATEL: Město Měčín zastoupené starostou města, panem Stanislavem Skalou Farní 43, Měčín IČ: ZASTOUPENÍ ZADAVATELE společnost pověřená výkonem zadavatelských činností dle příkazní smlouvy STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r.o. Společnost pro inženýrské a cenové poradenství Průběžná 48, České Budějovice IČ: Na základě žádosti o dodatečné informace Vám sdělujeme v souladu s 49 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách a dle Zadávací dokumentace pokynů pro zpracování nabídky, čl. 2.4 VYJASŇOVÁNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE odpovědi na dotazy dodavatelů: Dotaz č. 1: Soupis stavebních prací, záložka Rekapitulace v části Návod k vyplnění se odkazuje na záložku Pokyny pro vyplnění, tato záložka však v soupise stavebních prací chybí. Uchazeč žádá o doplnění této záložky do Soupisu stavebních prací. Odpověď na dotaz č. 1: Výkaz výměr byl upraven, byla doplněna záložka Pokyny pro vyplnění, zasíláme nový VV. Dotaz č. 2: Soupis stavebních prací, oddíl Ostatní náklady obsahuje tyto položky: 11 K Archeologická činnost bez rozlišení Kč 1,00 21 K Zaměření stávajících studní, případné prohloubení Kč 1,00 Uchazeč upozorňuje Zadavatele na nemožnost položky jednoznačně ocenit, protože z popisu jasně nevyplývá, co vše má být obsahem nacenění. Spisová značka: C 4875, vedená Krajským soudem v Českých Budějovicích IČ: Bank. spojení: Komerční banka, a.s., České Budějovice DIČ: CZ Číslo účtu: /0100

2 Žádáme o předání Soupisu stavebních prací, jež bude odpovídat platným právním předpisům, dle kterých je tato veřejná zakázka na stavební práce zadávána, tedy zákonu č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), (zejména 44 zákona) a s tím související vyhlášce č. 230/2012 Sb. a bude tedy obsahovat veškeré požadované práce, dodávky a služby, přičemž bude nezaměnitelně zřejmá náplň položky vyjádřená cenovou soustavou či podrobným a jednoznačným popisem obsahu položky a to v podrobnosti umožňující ocenění jejího obsahu. Zadavatele je povinen (dle 6 zákona) zajistit zásadu transparentnosti zadávacího řízení, což v případě takto zadaných položek nelze dle uchazeče dodržet. Tento postup by mohl podstatně ovlivnit výběr nejvhodnější nabídky, neboť není vyloučeno, že by se zadavatel dostal do situace, že bude hodnotit vzájemně neporovnatelné nabídky, které neobsahují stejný rozsah předmětu veřejné zakázky. Odpověď na dotaz č. 2: Doporučujeme u pol. č. 11- ocenit dle nabídky odborné oprávněné firmy provádějící archeologický dohled na stavbách, rozsah dle projektové dokumentace, pol. č. 21 zaměř. stáv. studní jsme již zodpověděli v Dodatečných informacích č. 1 postupovat dle závěrů hydrogeologického průzkumu. Dotaz č. 3: Níže uvedená položka výkazu výměr je v nulové hodnotě: D.4.2 PŘÍPOJKA NN 0 K výkopová rýha hl. 700 mm m 0,00 Uchazeč žádá zadavatele o doplnění výměry. Odpověď na dotaz č. 3: Výkaz výměr byl upraven, bylo doplněno množství - délka rýhy 250,0 m, zasíláme nový VV. Dotaz č. 4: V objektu D.2.1 Stoková gravitační síť v soupisu prací je u pol. č. 38 Kamenivo těžené zásypový materiál při počtu množství použita chybná měrná jednotka hmotnosti 2,932 t/m3. U obdobného materiálu v pol. č. 42 je použita měrná hmotnost 1,9 t/m3. Ve stávajícím soupis prací činí množství ,22 t. Dle našeho názoru by správná hmotnost měla činit 9 923,92 t. Odpověď na dotaz č. 4: Dotaz č. 5: V objektu D.2.1 Stoková gravitační síť v soupisu prací je u pol. č. 39 Doprava zásypového materiálu 20 km uvedeno množství ,62 m3. Dle našeho názoru by správné množství mělo činit 5 223,12 m3 (skutečný objem dopravovaného materiálu 5 223,12 m3), neboť přesun 20 km je obsažen v položce 2x. Nejdříve v popisu položky a podruhé v množství. Odpověď na dotaz č. 5: strana 2 (celkem 8)

3 Dotaz č. 6: V objektu D.2.1 Stoková gravitační síť v soupisu prací je u pol. č. 44 Doprava zásypového materiálu 20 km uvedeno množství ,12 m3. dle našeho názoru by správné množství mělo činit 1 385,85 m3 (skutečný objem dopravovaného materiálu 1 385,85 m3), neboť přesun 20 ks je obsažen v položce 2x. Nejdříve v popisu položky a podruhé v množství. Odpověď na dotaz č. 6: Dotaz č. 7: V objektu D.2.2 Výtlaky kanalizace v soupisu prací je u pol. č. 28 Kamenivo těžené zásypový materiál při počtu množství použita chybná měrná hmotnost 2,932 t/m3. U obdobného materiálu v pol. č. 31 je použita měrná hmotnost 1,9 t/m3. Ve stávajícím soupis prací činí množství 580,72 t. Dle našeho názoru by správná hmotnost měla činit 376,32 t. Odpověď na dotaz č. 7: Dotaz č. 8: V objektu D.2.2 Výtlaky kanalizace v soupisu prací je u pol. č. 29 Doprava zásypového materiálu 20 km uvedeno množství 3 961,28 m3. Dle našeho názoru by správné množství mělo činit 198,06 m3 (skutečný objem dopravovaného materiálu 198,06 m3), neboť přesun 20 km je obsažen v položce 2x. nejdříve v popisu položky a podruhé v množství. Odpověď na dotaz č. 8: Dotaz č. 9: V objektu D.2.2 Výtlaky kanalizace v soupisu prací je u pol. č. 33 Doprava zásypového materiálu 20 km uvedeno množství 1 830,24 m3. dle našeho názoru by správné množství mělo činit 91,51 m3 (skutečný objem dopravovaného materiálu 91,51 m3), neboť přesun 20 km je obsažen v položce 2x. Nejdříve v popisu položky a podruhé v množství. Odpověď na dotaz č. 9: Dotaz č. 10: V objektu D.1.4 Vodovodní přípojka v soupisu prací je u pol. č Kamenivo těžené zásypový materiál při počtu množství použita chybná měrná hmotnost 2,932 t/m3. U strana 3 (celkem 8)

4 obdobného materiálu v pol. č. 30 je použita měrná hmotnost 1,9 t/m3. Ve stávajícím soupisu prací činí množství 282,61 t. dle našeho názoru by správná hmotnost měla činit 183,14 t. Odpověď na dotaz č. 10: Dotaz č. 11: V objektu D.1.4 Vodovodní přípojka v soupisu prací je u pol. č. 28 Doprava zásypového materiálu 20 km uvedeno množství 1 927,76 m3. Dle našeho názoru by správné množství mělo činit 96,39 m3 (skutečný objem dopravovaného materiálu 96,39 m3), neboť přesun 20 km je obsažen v položce 2x. Nejdříve v popisu položky a podruhé v množství. Odpověď na dotaz č. 11: Dotaz č. 12: V objektu D.1.4 Vodovodní přípojka v soupisu prací je u pol. č. 32 Doprava zásypového materiálu 20 km uvedeno množství 948,48 m3. Dle našeho názoru by správné množství mělo činit 47,43 m3 (skutečný objem dopravovaného materiálu 47,43 m3), neboť přesun 20 km je obsažen v položce 2x. Nejdříve v popisu položky a podruhé v množství. Upřesní zadavatel výše citovaná množství u jednotlivých položek? Odpověď na dotaz č. 12: Dotaz č. 13: V rozpočtu D stoková gravitační síť je v oddílu 5 komunikace počítán podklad ze štěrkodrtě ve stejné ploše jako asfaltový beton. V příčném řezu je vyznačen zámek (přesah) pouze na vrstvy asfaltového betonu. Na štěrkodrtě by tedy ve výkazu výměr měla být menší plocha než na asfaltový beton. Jaká je správná výměra množství štěrkodrtě? Odpověď na dotaz č. 13: Oceňte položky asfalt. betonu a podkladních konstrukcí štěrkodrtě ve smyslu výkazu výměr. Dotaz č. 14: V rozpočtu D výtlaky kanalizace je v oddílu 5 komunikace štěrkodrtě ve stejné ploše jako asfaltový beton. počítán podklad ze V příčném řezu je vyznačen zámek (přesah) pouze na vrstvy asfaltového betonu. Na štěrkodrtě by tedy ve výkaze výměr měla být menší plocha než na asfaltový beton. Jaká je správná výměra množství štěrkodrtě? Ve výkrese D v obrázku příčný řez uložení potrubí (řez na pravé straně výkresu) tyto přesahy pro konečné úpravy povrchů nad šířku výkopu nejsou vyznačené vůbec. strana 4 (celkem 8)

5 Žádáme vás problematiku přesahů úpravy povrchů nad šířku výkopů upřesnit a to i případně ve výkaze výměr. Odpověď na dotaz č. 14: Oceňte položky asfalt. betonu a podkladních konstrukcí štěrkodrtě ve smyslu výkazu výměr. Dotaz č. 15: Žádáme zadavatele o upřesnění, zda projektant požaduje v ČS 0,1,2 a ve svozové jímce provedení čerpadel s řezacím kolem či nikoliv. V zadávací dokumentaci toto specifikováno není. Podle našeho názoru, vzhledem k navrženým česlicovým košům s průlinami 30mm, by měla být čerpadla s řezacími koly. Odpověď na dotaz č. 15: Provedení čerpadel v čerpacích stanicích je ponorná kalová čerpadla na spouštěcím zařízení do mokré jímky s plno průchodným profilem DN 80 bez řezacích kol. Dotaz č. 16: Uchazeč v reakci na dodatečné informace č. 1, dotaz č. 2, kdy pro ocenění položky výkazu výměr v části Vedlejší a ostatní náklady Zaměření stávajících studní, případné prohloubení byl zadavatelem doplněn Hydrogeologický a inž. geologický posudek uvádí, že Posudek neobsahuje takové informace, které povedou k jednoznačnému ocenění této položky. Viz bod 6.7 Posudku Závěr hydrogeologického posouzeni: Citace: Z výsledků měření základních parametrů kopaných studní, případně získaných údajů kopaných studní poskytnutých majiteli studní lze předpokládat, že vybudováním kanalizačních řadů v obci Měřín bude v různé míře ovlivněno až 16 kopaných studní. Hydrogeologickým posudkem lze vytipovat vodní zdroje, které mohou být navrhovanými kanalizačními stokami podstatně ovlivněny. Nelze však posudkem určit úplně přesný dosah navrhovaných prací, což by bylo možné pouze provedením podrobného hydrogeologického průzkumu na lokalitě, jehož finanční náklady by byly vysoké. Případné prohloubení kopaných studní bude provedeno až v případě, kdy bude prokázáno podstatné snížení hladiny nebo vydatnosti přetoku v této kopané studni vodními zdroji. Před zahájením výkopových prací na trase kanalizačních řadů budou změřeny hladiny ve studních uvedených v kapitolách 6.1 až 6.5 Ze závěru Posudku jasně vyplývá, že v posudku není jednoznačně stanoveno, které studny budou prohloubeny, není uvedeno jejich stávající technické řešení, není stanoveno nové technické řešení prohloubení včetně požadovaných prací a dodávek a rozsahu, jak budou tyto studny vybaveny materiálově, resp. strojně nebo zda dojde k úpravám strojního vybavení. Posudek pouze odkazuje na konkrétní studny, u kterých má být provedeno měření hladiny vody ve studních. U některých studní, které jsou v tomto rozsahu uvedeny, zcela chybí jakékoliv údaje s odkazem na nemožnost přístupu. Uchazeč upozorňuje Zadavatele, že požadavek na ocenění předmětné položky na základě Posudku, považuje za požadavek v hrubém rozporu se Zákonem, z něhož nezpochybnitelně vyplývá ( 44, odst. 1), že za správnost a úplnost údajů uvedených v zadávací dokumentaci odpovídá zadavatel. V žádném případě není přípustné, aby zadavatel jakýmkoli způsobem přenášel odpovědnost za správnost a úplnost údajů uvedených v zadávací dokumentaci na dodavatele. Zadavatel rovněž zodpovídá za to, aby jednotlivé dokumenty ZD byly ve vzájemném souladu. To, že soupis stavebních prací, dodávek a služeb musí zahrnovat veškeré činnosti požadované zadavatelem v rámci plnění projektu, je zřetelně stanoveno v 3 vyhlášky strana 5 (celkem 8)

6 230/2012 Sb., k provedení 44 odst. 4 Zákona (dále jen Vyhláška ), který uvádí, že Soupis prací stanoví v přímé návaznosti na příslušnou dokumentaci podle odst. 3 podrobný popis všech stavebních prací, dodávek či služeb nezbytných k úplné realizaci předmětu veřejné zakázky, případně i popis dalších prací, dodávek a služeb nezbytných k plnění požadavků zadavatele. Jestliže by uchazeč v rámci předloženého soupisu stavebních prací, dodávek a služeb měl do jednotlivých položek zahrnovat rovněž práce, které jsou uvedeny v některém z dalších dokumentů a které zároveň nejsou předmětem jejího popisu či jejího rozboru dle uvedené cenové soustavy, postupoval by v rozporu se Zákonem, neboť 4, odst. 2 Vyhlášky striktně stanovuje že Položky soupisu prací jsou popsány v podrobnosti jednoznačně vymezující obsah požadovaných stavebních prací, dodávek či služeb a umožňující stejné ocenění tohoto obsahu. Jestliže by uchazeč do určité položky zahrnul rovněž další činnosti, nad rámec vymezený jejím popisem, dopustil by se tím porušení výše uvedeného ustanovení. Dále by nemohlo být zaručeno, že zadavatel obdrží porovnatelné nabídky, neboť každý z uchazečů by mohl oceňovat rozdílný rozsah díla. Současné znění zadání by jistě bylo posouzeno jako nedodržení postupu pro zadání veřejné zakázky stanoveného v 44 odst. 1 zákona, neboť zadavatel by v daném případě nezajistil úplnost a správnost zadávací dokumentace, na základě které měli dodavatelé vypracovat své nabídky a tuto svoji povinnost částečně přenesl na dodavatele. Svým postupem by zadavatel rovněž porušoval 6 zákona, když nedodržel zásadu transparentnosti zadávacího řízení, neboť by zadavatel v zadávacích podmínkách připustil, že jím stanovený předmět veřejné zakázky nemusí být úplný a uchazečem stanovení objemu a druhu dodávek a prací přenáší tuto povinnost na uchazeče. Uchazeč tímto opakovaně žádá Zadavatele o jednoznačné určení rozsahu všech prací a dodávek, které budou pro řádné ocenění položky Zaměření stávajících studní, případné prohloubení potřebné a uvedení zadávacích podmínek do souladu se Zákonem včetně uvedení stávajícího řešení studní. Odpověď na dotaz č. 16: Pro položku VRN Zaměření stávajících studní, případné prohloubení uvažujte s cenou za měření hladiny před a po stavbě u 16 ks studní. V případě správného technologického postupu při hutnění by k prohloubení studní nemělo dojít, v případě potřeby se bude řešit dle výsledků měření po dokončení stavby. Dotaz č. 17: V zájmu zachování pravidel veřejné soutěže odkazujeme na ustavení 40 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, které zní: Provede-li veřejný zadavatel úpravy zadávacích podmínek, je povinen současně přiměřeně prodloužit lhůtu pro podání žádostí o účast v zadávacím řízení nebo lhůtu pro podání nabídek, a to podle povahy provedené úpravy. V případě takové změny zadávacích podmínek, které může rozšířit okruh možných dodavatelů, prodlouží zadavatel lhůtu tak, aby od okamžiku změny činila celou původní délku lhůty pro podání žádosti o účast nebo pro podání nabídek. Uchazeč upozorňuje zadavatele, zájmena s odkazem na již vydané dodatečné informace, že zadání zadavatele bylo stanoveno jako neúplné a nejednoznačné a již doznalo z jeho strany změn v rozsahu: a) doplnění Hydrogeologického a inž. geologického posudku b) úprava Smlouvy o dílo c) vydání aktualizovaného soupisu prací dodávek a služeb d) změn a upřesnění Zadávacích podmínek v části 5.5. Technické kvalifikační předpoklady Je nepochybně v zájmu zadavatele, aby zadávací podmínky byly stanoveny v souladu se Zákonem, přičemž v souvislosti s tím mají tyto změny zásadní dopad do podmínek strana 6 (celkem 8)

7 zadání a rozšiřují tím okruh možných dodavatelů oproti původním podmínkám, což je v rámci výběru pro zadavatele nepochybně výhodné. Uchazeč s odkazem na výše uvedené a na ustavení 40 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, žádá tedy zadavatele o naplnění uvedeného postupu zákona a prodloužení lhůty pro podání nabídek a to o celou původní délku lhůty pro podání nabídek. Odpověď na dotaz č. 17: Zadavatel v rámci Dodatečných informací č. 1 lhůtu pro podání nabídek přiměřeně prodloužil a to s ohledem na provedené úpravy zadávacích podmínek, kdy došlo k doplnění Hydrogeologického a inž. geologického posudku, v návrhu smlouvy k doplnění jednoho odstavce, který nemá vliv na rozsah předmětu plnění, k vydání aktualizovaného soupisu prací, dodávek a služeb se zapracovanými úpravami a v rámci technických kvalifikačních předpokladů nedošlo k žádným úpravám, pouze k vysvětlení pojmu provedení. Zadavatel považuje délku prodloužení lhůty pro podání nabídek za přiměřenou a dostatečnou a v souladu se zákonem. V rámci těchto dodatečných informací je lhůta pro podání nabídek opět prodloužena a to přiměřeně s ohledem na provedené úpravy. O celou původní délku lhůty pro podání nabídek prodlužovat nebudeme, jelikož tyto změny nemají zásadní dopad do podmínek zadání ani nerozšiřují okruh možných dodavatelů oproti původním podmínkám. Dotaz č. 18: V zadávacím výkazu výměr objektu D.2.1 Stoková gravitační síť, u položek č. 3 a 4 jsou u jednotlivých kmenových stok A až E uvedeny poznámky ze situace a pak následně uvedeny plochy asfaltů pro jednotlivé dílčí stoky bez jakéhokoliv výpočtu. Mohl by zadavatel poskytnout tyto výpočty? Odpověď na dotaz č. 18: Výpočty předat nelze, jedná se o odečet množství přímo z výkresu, jednotlivé odečty ze situace jsou ve výměře položky. Dotaz č. 19: V zadávacím výkazu výměr objektu D.2.1 Stoková gravitační síť, u položky č. 38 kamenivo těžené zásypový materiál je na přepočet z m3 na t použita objemová hmotnost štěrku 2,932 t/m3. Následně u položky č. 42 kamenivo těžené drobné frakce 0-1 to je pouze 1,9 t/m3, což přibližně odpovídá skutečnosti. Mohl by zadavatel u položky č. 38, a pak i následně položky č. 39 Doprava zásypového materiálu - 20km opravit výměry? Odpověď na dotaz č. 19: 2,932 t/m3 je výměna cca 75 % materiálu, takže nebudeme upravovat, protože skutečná fakturace bude dle skutečného množství a tonáže při realizaci stavby, u položky dopravné 20 km je dle rozpočtáře text položky informativní, cena je za 1 km, proto je množství násobeno 20. Dotaz č. 20: V zadávací dokumentaci v návrhu smlouvy o dílo je mimo jiné uvedeno: VIII.II Zhotovitel odpovídá za to, že hotové dílo bude funkční a provozuschopné a bude dosahovat parametrů stanovených projektovou dokumentací. Převzetí díla jako celku je podmíněno dosažením všech předepsaných parametrů. Vzhledem k tomu, že budoucí zhotovitel díla nenavrhoval ani po technické ani po technologické stránce čistírnu odpadních vod, jejíž vybudování je předmětem díla, tak může ručit pouze za to, že dílo bude funkční a provozuschopné, nikoliv za parametry a dosažení strana 7 (celkem 8)

8 těchto parametrů, jejichž stanovení a stanovení způsobu jak budou dosažené, bylo předmětem jiného díla a není tedy předmětem této veřejné zakázky. Dotaz: Žádáme zadavatele, aby vypustil z návrhu smlouvy o dílo v tomto bodě část první věty: bude dosahovat parametrů stanovených projektovou dokumentací. A dále vypustil ze zadání větu: Převzetí díla jako celku je podmíněno dosažením všech předepsaných parametrů. Odpověď na dotaz č. 20: Vybraný zhotovitel musí provést a dodat dílo v souladu s předanou projektovou dokumentací, tzn., že musí splňovat touto dokumentací stanovené parametry příslušné technologie. Z tohoto důvodu zadavatel výše citované ustanovení z návrhu smlouvy o dílo vypouštět nebude. Pokud technologie dodaná dle projektu nebude dosahovat požadovaných parametrů, jde samozřejmě zodpovědnost za tyto vady na vrub projektanta. Pro ocenění nabídky použijte příslušný soupis prací a dodávek, který byl spolu s těmito dodatečnými informacemi uveřejněn na profilu zadavatele. Zadavatel současně v souladu s 40 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách přiměřeně prodlužuje lhůtu pro podání nabídek. PODÁNÍ NABÍDEK Obálky budou doručeny poštou nebo osobně do sídla zástupce zadavatele, firmy STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r. o., Průběžná 48, České Budějovice (sekretariát, 1. patro) do ukončení lhůty pro podání nabídek, tj. do do hodin. Na nabídku podanou po uplynutí lhůty pro podání nabídek se pohlíží, jako by nebyla podána. OTEVÍRÁNÍ OBÁLEK Otevírání obálek bude zahájeno ihned po skončení lhůty pro podání nabídek v zasedací místnosti zástupce zadavatele, firmy STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r. o., Průběžná 48, České Budějovice (přízemí). Při otevírání obálek mohou být přítomni pouze osoby určené zadavatelem, zástupci poskytovatele dotace a po jednom zástupci za uchazeče. S pozdravem Kristýna Soukupová sekce technické přípravy strana 8 (celkem 8)

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Město Dačice zastoupené starostou města, panem Ing. Vlastimilem Štěpánem Krajířova 27/I, Dačice IČ:

Město Dačice zastoupené starostou města, panem Ing. Vlastimilem Štěpánem Krajířova 27/I, Dačice IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

FORMANSKÁ CESTA SPLAŠKOVÁ KANALIZACE A ČOV

FORMANSKÁ CESTA SPLAŠKOVÁ KANALIZACE A ČOV DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Obec Benešov nad Černou zastoupená starostkou obce, paní Veronikou Korchovou Benešov nad Černou 126 IČ:

ZADAVATEL: Obec Benešov nad Černou zastoupená starostkou obce, paní Veronikou Korchovou Benešov nad Černou 126 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

BOUZOV REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ a PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE K HRADU BOUZOV

BOUZOV REKONSTRUKCE NÁMĚSTÍ a PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE K HRADU BOUZOV DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Hluboká nad Vltavou zastoupené starostou města, panem Ing. Tomášem Jirsou Masarykova 36, Hluboká nad Vltavou IČ:

ZADAVATEL: Město Hluboká nad Vltavou zastoupené starostou města, panem Ing. Tomášem Jirsou Masarykova 36, Hluboká nad Vltavou IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim IČ: 00232947

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, 258 01 Vlašim IČ: 00232947 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ

STAVEBNÍ ÚPRAVY A PŘÍSTAVBA SOKOLOVNY PLANÁ NAD LUŽNICÍ DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba průmyslového parku II. etapa

Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba průmyslového parku II. etapa *MUCHX00QDVHT* Dotčení uchazeči VÁŠ DOPIS ČJ. /ZE DNE VYŘIZUJE / LINKA V CHEBU DNE Bc. Jiří Kurucz/172 06.03.2014 Odpověď na dotazy uchazeče ze dne 03.03.2014 k veřejné zakázce Výstavba V souladu s ustanovením

Více

ZADAVATEL: Obec Dolní Dvořiště zastoupená starostkou obce, paní Helenou Panskou Dolní Dvořiště 62 IČ:

ZADAVATEL: Obec Dolní Dvořiště zastoupená starostkou obce, paní Helenou Panskou Dolní Dvořiště 62 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/

všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/ všem zájemcům o veřejnou zakázku určeno k uveřejnění na profilu zadavatele: https://www.profilzadavatele.cz/profil-zadavatele/mesto-slatinany_3584/ Věc: Dodatečné informace (#1) k zadávacím podmínkám veřejné

Více

část 5 sportovní vybavení

část 5 sportovní vybavení DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Městys Mohelno zastoupené starostou městyse, panem Jiřím Kostelníkem Mohelno 84 IČ:

ZADAVATEL: Městys Mohelno zastoupené starostou městyse, panem Jiřím Kostelníkem Mohelno 84 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 2 Obchodní zástupce

část 2 Obchodní zástupce DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Obec Lechovice zastoupená starostou obce, panem Josefem Juráčkem Lechovice 32 IČ:

ZADAVATEL: Obec Lechovice zastoupená starostou obce, panem Josefem Juráčkem Lechovice 32 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, Vlašim IČ:

ZADAVATEL: Město Vlašim zastoupené starostou města, panem Mgr. Luďkem Jeništou Jana Masaryka 302, Vlašim IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

část 4 Pečovatelka děti ve věku 3-15 let

část 4 Pečovatelka děti ve věku 3-15 let DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE 27.11.2014

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE 27.11.2014 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE 27.11.2014 ZADAVATEL: Správa a údržba silnic Jihomoravského kraje, příspěvková organizace Sídlem: Žerotínovo nám. 3/5, 601 82 Brno Jednající: Ing.

Více

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

ZADAVATEL: zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE

DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE DODATEČNÁ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 2 ZE DNE 15. 2. 2016 Název zadavatele: Město Dobrovice Vymezení zadavatele dle zákona: 2, odst. (2), písm. c) Právní forma: 801 - Obec nebo městská část hlavního

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 26, odst. 3, písm. b) zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, pro veřejnou zakázku na služby

Více

část 6 postele + příslušenství

část 6 postele + příslušenství DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM VI ZADAVATEL: Obec Moravany Sídlem: Vnitřní 49/18, 664 48 Moravany Zastoupený: RNDr. Marií Barešovou, starostkou IČO: 00282120 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Moravany dostavba

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date:

Naše značka/our Ref.Num Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, Dne/Date: Všem dodavatelům Naše značka/our Ref.Num. 0224003426 Vyřizuje/Responsible, tel.: Kristýna Fialová, 220 115 400 Dne/Date: 28.6. 2017 Vysvětlení zadávací dokumentace a odpovědi na dotazy č. 20 Veřejná zakázka:

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Rekonstrukce hasičské zbrojnice OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD

KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD Dodatečné informace č. 1 k veřejné zakázce na stavební práce: KLADRUBY, POZORKA A NKP KLÁŠTER KLADRUBY KANALIZACE, VODOVOD Zpracováno dne : 25.3.2015.. Ladislav Novák, technik investiční výstavby 1. Dotaz

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001/2016 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

tiště část 2: Mobiliář sály zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

tiště část 2: Mobiliář sály zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Věc: Dodatečné informace VI: odpovědi na dotazy Malá Skála kanalizace a vodovod Vranové

Věc: Dodatečné informace VI: odpovědi na dotazy Malá Skála kanalizace a vodovod Vranové s.r.o. společnost pro zadávání veřejných zakázek a organizaci výběrových řízení Všem zájemcům Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / linka Liberec CC/OŘ/VHSTurnov2LP/12 Mgr. Pilná/481 030 368

Více

část 6 Příprava teplých pokrmů ( H, úroveň 3)

část 6 Příprava teplých pokrmů ( H, úroveň 3) DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

ZADAVATEL: Správa Národního parku Podyjí zastoupená ředitelem, panem Ing. Tomášem Rothröcklem Na Vyhlídce 1581/5, 669 01 Znojmo IČ: 00837971

ZADAVATEL: Správa Národního parku Podyjí zastoupená ředitelem, panem Ing. Tomášem Rothröcklem Na Vyhlídce 1581/5, 669 01 Znojmo IČ: 00837971 DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4.

Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. Obdrží: Zveřejněno na profilu zadavatele a odesláno všem známým dodavatelům Vyřizuje: Jana Šenková, RECTE.CZ, s.r.o. Dne: 5. 4. 016 PÍSEMNÁ ODPOVĚĎ NA DOTAZ DODAVATELE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM (4, 5, 6) OU

Více

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC

U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC U N I V E R Z I T A P A L A C K É H O V O L O M O U C I Křížkovského 8, 771 47 OLOMOUC č.j.: 712/PJ/OVZ/2013 dne: 15. listopadu 2013 Věc : Dodatečné informace k zadávací dokumentaci č. 13 K nadlimitní

Více

část 4 nábytek zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

část 4 nábytek zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Dotazy č. 3 Dostavba kanalizačního systému města Město Albrechtice - I. etapa

Dotazy č. 3 Dostavba kanalizačního systému města Město Albrechtice - I. etapa Akce : Dotazy č. 3 V Opavě dne 6.9.2016 Dostavba kanalizačního systému města Město Albrechtice - I. etapa zadávanou dle dokumentu Zadávaní veřejných zakázek v Operačním programu Životního prostředí pro

Více

V Praze dne

V Praze dne V Praze dne 18. 9. 2012 Výzva k podání nabídky a k prokázání kvalifikace v řízení o zadání podlimitní veřejné zakázky na služby s názvem: Letenská č.p. 120 - projektové a inženýrské činnosti zadávané dle

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Studie na vybudování kanalizace v lokalitě Nová Horka Příloha č.1

Více

V Ý Z V A. k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace k zakázce na stavební práce. Přístavba a stavební úpravy kuchyně ZŠ Polešovice"

V Ý Z V A. k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace k zakázce na stavební práce. Přístavba a stavební úpravy kuchyně ZŠ Polešovice V Polešovicích dne 09.06.2011 V Ý Z V A k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace k zakázce na stavební práce Přístavba a stavební úpravy kuchyně ZŠ Polešovice" zadávané ve zjednodušeném podlimitním

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. zjednodušené podlimitní řízení podlimitní zakázka na dodávky ČERPACÍ STANICE ŠTĚPÁNKA VÝMĚNA ČERPACÍ TECHNIKY

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE. zjednodušené podlimitní řízení podlimitní zakázka na dodávky ČERPACÍ STANICE ŠTĚPÁNKA VÝMĚNA ČERPACÍ TECHNIKY DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. Preambule. Identifikační údaje zadavatele.

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce. Preambule. Identifikační údaje zadavatele. OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje zakázku malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst. 3) zákona 137/2006

Více

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace dle 7 odst. 3) a dle 18 odst. 5) zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Vyzýváme Vás v rámci výběrového

Více

Obec Úholičky Obecní úřad Úholičky Roztocká 6, Úholičky Okres Praha - západ tel , fax:

Obec Úholičky Obecní úřad Úholičky Roztocká 6, Úholičky Okres Praha - západ tel , fax: Obecní úřad Úholičky Roztocká 6, 252 64 Úholičky Okres Praha - západ tel. 220930641, fax: 220930088 Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje v Úholičkách dne 26.7.2012 VZ 4/2012 Věc: Výzva k podání

Více

Oprava lesní svážnice U seníku

Oprava lesní svážnice U seníku Správa lesů města Tábora, s.r.o. U Čápova dvora 2712 Měšice 390 02 Tábor V Táboře dne 6. 11. 2015 Počet stran textu: 5 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. SLMT/261/2015/Ka k veřejné zakázce malého rozsahu podle

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 4

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE SVAZEK 4 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Všesportovní a volnočasový areál Hraběnka II. a III.

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

Rozvodí, spol. s r.o.

Rozvodí, spol. s r.o. Rozvodí, spol. s r.o. vyhlašuje ve spolupráci se STAVEBNÍ PORADNOU, spol. s r.o., České Budějovice, v souladu s Příručkou pro zadávání veřejných zakázek Programu rozvoje venkova na období 2014 2020, verze

Více

IČ: se sídlem na adrese Černý Důl 48

IČ: se sídlem na adrese Černý Důl 48 DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Zadavatel: Městys Černý Důl IČ: 00277720 se sídlem na adrese 543 44 Černý Důl 48 V Praze dne 30. listopadu 2016 V souladu s ustanovením 49 zákona č. 137/2006,

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE

DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM Č. 4 ZE DNE 15.8.2013 ZADAVATEL: Středočeský kraj Sídlem: Zborovská 11, 150 21 Praha 5 Zastoupený: MVDr. Josef Řihák, hejtman Dr.Ing. Jiří Peřina, radní pro oblast

Více

ZADAVATEL: Ing. Tomáš Kakos fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku Sepekov 69 IČ:

ZADAVATEL: Ing. Tomáš Kakos fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku Sepekov 69 IČ: DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení

Zadávací dokumentace. SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení Zadavatel: Obec Třanovice Třanovice čp.250 739 53 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky SEN centrum sociálních služeb v Třanovicíchvybavení nábytkem Obsah zadávací dokumentace

Více

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám. Multifunkční areál pro volnočasové aktivity - dolnobřežansko

Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám. Multifunkční areál pro volnočasové aktivity - dolnobřežansko Dodatečné informace č. 2 k zadávacím podmínkám Podlimitní veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v užším řízení podle ust. 28 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZAKÁZEK NA STAVEBNÍ PRÁCE

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZAKÁZEK NA STAVEBNÍ PRÁCE OBCHODNÍ PODMÍNKY ZAKÁZEK NA STAVEBNÍ PRÁCE Zadavatel, který zadává zakázku na stavební práce stanoví v zadávací dokumentaci alespoň níže uvedené obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Podmínky jsou

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VI.

DODATEČNÉ INFORMACE VI. DODATEČNÉ INFORMACE VI. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) byly doručeny žádosti o dodatečné

Více

ÚPRAVA ZADÁVACÍCH PODMÍNEK

ÚPRAVA ZADÁVACÍCH PODMÍNEK Zadavatel veřejné zakázky: Název zadavatele: Sídlo zadavatele: IČ zadavatele: 00285455 Pověřená osoba: Název: Město Veselí nad Moravou Tř. Masarykova 119, 698 01 Veselí nad Moravou Jan Husák - veřejné

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA )

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH (DÁLE JEN ZÁKONA ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Druh řízení: Zvýšení kvality

Více

část 2 dodávka mobiliáře pro Mikroregion Třešťsko zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

část 2 dodávka mobiliáře pro Mikroregion Třešťsko zpracovaná v rozsahu ustanovení 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách DRŽITEL CERTIFIKÁTU ČSN EN ISO 9001:2001 INVESTORSKÁ ČINNOST ŘÍZENÍ PROJEKTŮ PŘÍPRAVA STAVEB STAVEBNÍ ROZPOČTY KALKULACE CEN ORGANIZOVÁNÍ VÝBĚROVÝCH ŘÍZENÍ TECHNICKÝ DOZOR INVESTORA SLUŽBY KOORDINÁTORA

Více

Výzva k podání nabídky - - Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky - - Zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky - - Zadávací dokumentace Předmětem zakázky jsou stavební práce spojené s plánovanou investiční akcí městyse Vranov nad Dyjí s názvem: Oprava místní komunikace v lokalitě Hamry. Nejedná

Více

Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date:

Naše značka/our Ref.VZ Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel Dne/Date: Všem zájemcům Naše značka/our Ref.VZ639737 Vyřizuje/Responsible, tel.: Pfefferová Stulíková tel. 220 116 613 Dne/Date: 20.2.2017 Dodatečné informace k zadávacím podmínkám č. 8 Veřejná zakázka: NOVÉ DEPO

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU 2. z á k l a d n í š k o l a a m a t eřská škola Beroun, P r e i s l e r o v a 1 3 3 5 tel: 311622572, fax 311623413, e-mail 2zsberoun@tiscali.cz, 2zs@2zsberoun.cz http://www.2zsberoun.cz VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka

M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, Studénka M Ě S T O S T U D É N K A městský úřad nám. Republiky 762, 742 13 Studénka Příloha č.1 Výzvy ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu PD Parkovací plochy za budovou MěÚ Studénka 1.

Více

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň

Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje krajské ředitelství Kaplířova 9, P. O. BOX 18, 320 68 Plzeň *HZSPX0043P4U* HZSPX0043P4U Číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Tel.: E-mail: Počet listů: Přílohy: HSPM-

Více

DODATEČNÉ INFORMACE VII.

DODATEČNÉ INFORMACE VII. V Praze dne 15. dubna 2014 DODATEČNÉ INFORMACE VII. Vážení dodavatelé, v souladu s ustanovením 49 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ), byla

Více

MINISTERSTVO FINANCÍ. Věc: Veřejná zakázka

MINISTERSTVO FINANCÍ. Věc: Veřejná zakázka MINISTERSTVO FINANCÍ Odbor 45 Realizace ekologických závazků vzniklých při privatizaci Ing. Radmila Musilová vedoucí odd. 4501 Příprava realizace ekologických závazků Letenská 15, 118 10 Praha 1 Telefon:

Více

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, Český Krumlov

MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, Český Krumlov MĚSTO ČESKÝ KRUMLOV náměstí Svornosti 1, 381 01 Český Krumlov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU mimo režim zadávacího řízení dle zákona 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu

ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu ZADÁVACÍ PODMÍNKY na veřejnou zakázku malého rozsahu na službu Výkon technického dozoru investora (TDI) v rámci přípravy a realizace akce MěÚ částečná rekonstrukce objektu 1. ZADAVATEL ZAKÁZKY město Studénka

Více

Město Česká Skalice, třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice, IČ : 002725912

Město Česká Skalice, třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice, IČ : 002725912 Město Česká Skalice, třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice, IČ : 002725912 Předkládá : Jaroslav Hitschfel tajemník MěÚ SMĚRNICE číslo 02/2012 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu I. Úvodní

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

OPRAVA LESNÍ CESTY KOHOUT

OPRAVA LESNÍ CESTY KOHOUT 1 ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY OPRAVA LESNÍ CESTY KOHOUT Zadavatel: se sídlem: Lesy obcí Trhové Sviny a Besednice s.r.o. Nábřeží Svatopluka Čecha 859, 374 01 Trhové Sviny IČ: 0025195816 statutární zástupce:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku na stavební práce Projekt " REVITALIZACE CENTRA VIZOVIC " Zadavatel: Město Vizovice, Masarykovo náměstí 1007, Vizovice 763 12 Strana 1 (celkem 6) 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace Tato Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek účastníků v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle 6, 27 zákona č. 134/2016 Sb., zákon

Více

DODATEČNÁ INFORMACE č. 1

DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 DODATEČNÁ INFORMACE č. 1 k veřejné zakázce s názvem *** Miroslav - odkanalizování ul. Údolní *** zadávané v užším řízení v souladu s ustanovením 21 odst. 1 písm. b) dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Holešov VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na služby zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Projektová dokumentace

Více

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE dodatečné informace

Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE dodatečné informace Věc: Zadávací řízení ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE dodatečné informace Zadavatel obdržel dotazy v rámci veřejné zakázky na stavební práce zadané formou otevřeného řízení pod názvem ODKANALIZOVÁNÍ OBCE VINAŘICE,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 4

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK 4 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zjednodušené podlimitní řízení podle zákona č.134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek, pro podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce Kulturní dům Šternberk II. etapa SVAZEK

Více

Zakázka malého rozsahu

Zakázka malého rozsahu Zakázka malého rozsahu (veřejná zakázka do 6 mil. Kč bez DPH) výzva k podání nabídky Žandov dostavba kanalizace stoka N 1. Zadavatel: Město Žandov, Náměstí 132, Žandov, 471 07 Zastoupené: Zbyňkem Polákem

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Přístupový chodník, Rákosníčkovo

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Dodatečné informace č. 1 Název veřejné zakázky: ČOV Týnec nad Sázavou, dostavba dosazovací nádrže II Identifikační údaje

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Tato Výzva k podání nabídky (dále jen Výzva ) je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce dle ustanovení

Více

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín:

Bod 7.2 (původně bod 7.3) Nejzazší termín dokončení a předání celého díla: Nový termín: Číslo dopisu: 0072/UNI-OVA/2015 V Ostravě: 26. 2. 2015 Vyřizuje, tel.: Illková Lhotská, +420 596 245 926 Věc: Dodatečné informace č. 06 k zadávacím podmínkám pro veřejnou zakázku Ostravice Staré Město

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na zadání veřejné zakázky na stavební práce, pro výběrové řízení mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM

DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM DODATEČNÉ INFORMACE Č. 9 K ZADÁVACÍM PODMÍNKÁM 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE O VEŘEJNÉ ZAKÁZCE A ZADAVATELI Název veřejné zakázky: Vsetínská nemocnice a. s. - interní pavilon - dodávka Evidenční číslo veřejné

Více