Technické podmínky požadavky zadavatele

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Technické podmínky požadavky zadavatele"

Transkript

1 Technické podmínky požadavky zadavatele ČÁST A SUŠÁRNA OVOCE požadujeme teplovzdušnou sušárnu ovoce provedení - jednokomorová rozměry max x x 2 400mm (d x š x v) sušící cyklus max. 24 hodin teplo předáváno teplovodním výměníkem z teplovodního kotle - max. tepelný příkon 24kW se zálohovým elektrickým topením - max. el. příkon 13,5 kw součástí je software s ovládacím panelem pro řízení procesu sušení s možností vlastního programování vyrobeno z materiálu vhodného pro styk s potravinami vhodné pro kontinuální provoz záruční lhůta min. 24 měsíců nástup na servis do 48 hodin příslušenství: požadujeme základní sestavu (4 vozíky sít) a jednu sestavu navíc na výměnu (4 vozíky sít), tj, celkový počet 8 vozíků a 240 sít max. plocha 120 sít 90m 2 min. nosnost vozíku 350 kg součástí dodávky: doprava do místa realizace nastěhování odborná montáž a instalace montážní materiál pro připojení zařízení, uvedení do provozu seřízení a odzkoušení instruktáž a zaškolení obsluhy likvidace obalů a odpadu vzniklých při instalaci zařízení práce, které v této zadávací dokumentaci uvedeny nejsou, ale o kterých uchazeč, vzhledem ke svým odborným znalostem, mohl vědět nebo je mohl předpokládat. Předpokládaná hodnota: ,00 Kč bez DPH za sušárnu ovoce včetně základní a náhradní sestavy (8 vozíků a 240 sít) je stanovena jako maximálně přípustná. V případě jejího překročení nebo nabídnutí nulové položky bude uchazeč vyloučen z další účasti ve výběrovém řízení.

2 Hodnocení nabídek na sušárnu ovoce: Hodnotící komise ohodnotí všechny nabídky, které nebyly ze zadávacího řízení vyřazeny. Hodnocení nabídek provede hodnotící komise dle ekonomické výhodnosti nabídky. Jednotlivá bodová ohodnocení získaná v rámci dílčích kritérií se vynásobí vahou dílčího kritéria a následně se sečtou. Na základě součtu výsledných hodnot stanoví hodnotící komise pořadí úspěšnosti jednotlivých nabídek tak, že jako ekonomicky nejvýhodnější bude stanovena nabídka, která dosáhla nejvyššího součtu bodů. Pokud dojde k rovnosti v hodnocení nejvýhodnějších nabídek, rozhodne losování za přítomnosti uchazečů, kteří předložili tyto nejvhodnější nabídky. Dílčí kritéria: Váhy v % Technické vlastnosti 20 Nabídková cena bez DPH 80 Technické vlastnosti váha 20%: výchozí hodnotou pro přidělení bodového hodnocení bude nosnost vozíku v kg. Toto množství bude hodnoceno jako číselně vyjádřitelné kritérium. Postup způsobu hodnocení: Nosnost vozíku v kg dle informací o nosnosti vozíku (příloha č. 4 této zadávací dokumentace); hodnotící komise porovná jednotlivé nosnosti vozíku a bodově ohodnotí dle nejvyšší nosnosti. Směr preferencí: čím vyšší, tím lepší 0 až 100. Každé jednotlivé nabídce bude přidělena bodová hodnota, která odráží úspěšnost předmětné hodnocená nosnost vozíku v kg nejvyšší nosnost vozíku v kg

3 Nabídková cena v Kč bez DPH váha 80%: výchozí hodnotou pro přidělení bodového hodnocení bude celková nabídková cena v Kč bez DPH za předmět v této části veřejné zakázky. Tato cenová nabídka bude hodnocena jako číselně vyjádřitelné kritérium. 0 až 100. Každé jednotlivé nabídce bude přidělena bodová hodnota, která odráží úspěšnost předmětné nejnižší celková nabídková cena v Kč bez DPH hodnocená celková výše nabídkové ceny v Kč bez DPH UPOZORNĚNÍ: Pokud hodnotící komise zjistí, že nabízená suška ovoce není vhodná pro účely použití nebo nesplňuje požadavky uvedené v zadávací dokumentaci, bude nabídka uchazeče posouzena jako nepřijatelná a bude vyřazena z další účasti v zadávacím řízení. ČÁST B LOUPAČKA NA JABLKA požadujeme loupačku na jablka s kapacitou min. 500 ks jablek/1 hod. při průměru jablek 50-85mm s funkcí loupání, tzn., zařízení zbaví jablko slupky s funkcí odjadřincování, tzn., zařízení jablko zbaví jádřince (pro průměr jádřince 20-25mm) s funkcí plátkování a dělení, tzn., zařízení jablko naplátkuje, načtvrtí, rozdělí na osminky max. příkon 0,20kW rozměry max. 700 x 330 x 450mm vhodné pro 8 hodinový kontinuální provoz požadujeme ochranný kryt proti poranění obsluhy vyrobeno z materiálu vhodného pro styk s potravinami záruční lhůta min. 6 měsíců nástup na servis do 48 hodin

4 součástí dodávky: doprava do místa realizace nastěhování odborná montáž a instalace montážní materiál pro připojení zařízení, uvedení do provozu seřízení a odzkoušení instruktáž a zaškolení obsluhy likvidace obalů a odpadu vzniklých při instalaci zařízení práce, které v této zadávací dokumentaci uvedeny nejsou, ale o kterých uchazeč, vzhledem ke svým odborným znalostem, mohl vědět nebo je mohl předpokládat. Předpokládaná hodnota: ,00 Kč bez DPH za loupačku na jablka je stanovena jako maximálně přípustná. V případě jejího překročení nebo nabídnutí nulové položky bude uchazeč vyloučen z další účasti ve výběrovém řízení. Hodnocení nabídek na loupačku na jablka: Hodnotící komise ohodnotí všechny nabídky, které nebyly ze zadávacího řízení vyřazeny. Hodnocení nabídek provede hodnotící komise dle ekonomické výhodnosti nabídky. Jednotlivá bodová ohodnocení získaná v rámci dílčích kritérií se vynásobí vahou dílčího kritéria a následně se sečtou. Na základě součtu výsledných hodnot stanoví hodnotící komise pořadí úspěšnosti jednotlivých nabídek tak, že jako ekonomicky nejvýhodnější bude stanovena nabídka, která dosáhla nejvyššího součtu bodů. Pokud dojde k rovnosti v hodnocení nejvýhodnějších nabídek, rozhodne losování za přítomnosti uchazečů, kteří předložili tyto nejvhodnější nabídky. Dílčí kritéria: Váhy v % Technické vlastnosti 20 Nabídková cena bez DPH 80 Technické vlastnosti váha 20%: výchozí hodnotou pro přidělení bodového hodnocení bude množství čerstvého ovoce zpracovaného v ks za 1 hodinu. Toto množství bude hodnoceno jako číselně vyjádřitelné kritérium.

5 Postup způsobu hodnocení: Množství čerstvého ovoce zpracovaného v ks za 1 hodinu dle informací o množství čerstvého ovoce (příloha č. 4 této zadávací dokumentace); hodnotící komise porovná jednotlivá množství zpracovaného čerstvého ovoce a bodově ohodnotí dle nejvyššího množství zpracovaného čerstvého ovoce. Směr preferencí: čím více, tím lépe hodnocené množství zpracovaného čerstvého ovoce v ks za 1 hod. nejvyšší množství zpracovaného čerstvého ovoce v ks za 1 hod. Nabídková cena v Kč bez DPH váha 80%: výchozí hodnotou pro přidělení bodového hodnocení bude celková nabídková cena v Kč bez DPH za předmět v této části veřejné zakázky. Tato cenová nabídka bude hodnocena jako číselně vyjádřitelné kritérium. nejnižší celková nabídková cena v Kč bez DPH hodnocená celková výše nabídkové ceny v Kč bez DPH UPOZORNĚNÍ: Pokud hodnotící komise zjistí, že nabízená loupačka na jablka není vhodná pro účely použití nebo nesplňuje požadavky uvedené v zadávací dokumentaci, bude nabídka uchazeče posouzena jako nepřijatelná a bude vyřazena z další účasti v zadávacím řízení.

6 ČÁST C ODPECKOVAČKA MALOPLODÉHO OVOCE požadujeme odpeckovačku na maloplodé ovoce (např.: třešně, višně a mirabelky) o průměru čerstvého ovoce 15 35mm s funkcí odpeckování, tzn., zařízení zbaví ovoce pecky po odpeckování musí být dužina vcelku, vyjma otvoru po vypíchnutí pecky min. objem zpracovaného čerstvého ovoce 80 kg/1 hod max. příkon 0,01kW vhodné pro 8 hodinový kontinuální provoz vyrobeno z materiálu vhodného pro styk s potravinami záruční lhůta min. 12 měsíců nástup na servis do 24 hodin součástí dodávky: doprava do místa realizace nastěhování odborná montáž a instalace montážní materiál pro připojení zařízení, uvedení do provozu seřízení a odzkoušení instruktáž a zaškolení obsluhy likvidace obalů a odpadu vzniklých při instalaci zařízení práce, které v této zadávací dokumentaci uvedeny nejsou, ale o kterých uchazeč, vzhledem ke svým odborným znalostem, mohl vědět nebo je mohl předpokládat. Předpokládaná hodnota: ,00 Kč bez DPH za odpeckovačku je stanovena jako maximálně přípustná. V případě jejího překročení nebo nabídnutí nulové položky bude uchazeč vyloučen z další účasti ve výběrovém řízení. Hodnocení nabídek na odpeckovačku: Hodnotící komise ohodnotí všechny nabídky, které nebyly ze zadávacího řízení vyřazeny. Hodnocení nabídek provede hodnotící komise dle ekonomické výhodnosti nabídky. Jednotlivá bodová ohodnocení získaná v rámci dílčích kritérií se vynásobí vahou dílčího kritéria a následně se sečtou. Na základě součtu výsledných hodnot stanoví hodnotící komise pořadí úspěšnosti jednotlivých nabídek tak, že jako ekonomicky nejvýhodnější bude stanovena nabídka, která dosáhla nejvyššího součtu bodů. Pokud dojde k rovnosti v hodnocení nejvýhodnějších nabídek, rozhodne losování za přítomnosti uchazečů, kteří předložili tyto nejvhodnější nabídky.

7 Dílčí kritéria: Váhy v % Technické vlastnosti 20 Nabídková cena bez DPH 80 Technické vlastnosti váha 20%: výchozí hodnotou pro přidělení bodového hodnocení bude množství čerstvého ovoce v kg zpracovaného za 1 hodinu. Toto množství bude hodnoceno jako číselně vyjádřitelné kritérium. Postup způsobu hodnocení: Množství čerstvého ovoce v kg zpracovaného za 1 hodinu dle informací o množství čerstvého ovoce (příloha č. 4 této zadávací dokumentace); hodnotící komise porovná jednotlivá množství zpracovaného čerstvého ovoce a bodově ohodnotí dle nejvyššího množství zpracovaného čerstvého ovoce. Směr preferencí: čím více, tím lépe hodnocené množství zpracovaného čerstvého ovoce v kg za 1 hod. nejvyšší množství zpracovaného čerstvého ovoce v kg za 1 hod. Nabídková cena v Kč bez DPH váha 80%: výchozí hodnotou pro přidělení bodového hodnocení bude celková nabídková cena v Kč bez DPH za předmět v této části veřejné zakázky. Tato cenová nabídka bude hodnocena jako číselně vyjádřitelné kritérium.

8 nejnižší celková nabídková cena v Kč bez DPH hodnocená celková výše nabídkové ceny v Kč bez DPH UPOZORNĚNÍ: Pokud hodnotící komise zjistí, že nabízená odpeckovačka není vhodná pro účely použití nebo nesplňuje požadavky uvedené v zadávací dokumentaci, bude nabídka uchazeče posouzena jako nepřijatelná a bude vyřazena z další účasti v zadávacím řízení. ČÁST D TEPLOVODNÍ KOTEL NA ŠTĚPKU požadujeme teplovodní automatický kotel na štěpku o velikosti štěpky do 40mm výkon kotle cca 60kW příkon max. 1,0kW účinnost min. 92% požadujeme plnoautomatický kotel, tzn., obsluha kotel pouze kontroluje, nepřikládá, kotel je automaticky zásoben ze zásobníku paliva součástí kotle je vyvedení topných okruhů, akumulační nádoba 1000l součástí je i automatický podavač štěpky o délce 3m s možností kaskádového propojení a spalování štěpky, pilin, hoblin a případně dalšího druhu biomasy včetně automatického odpopelnění do externího zásobníku popela, zapalování, čištění výměníku, čidlem teploty spalin, lambda sondou, mikroprocestorovým regulátorem vhodné pro celoroční provoz záruční lhůta: o elektronika a elektromotory min. 24 měsíců o výměník (těleso kotle) a jeho součásti min. 5 let nástup na servis do 24 hodin součástí dodávky: odborná montáž a instalace montážní materiál pro připojení zařízení, uvedení do provozu seřízení a odzkoušení instruktáž a zaškolení obsluhy revize pro připojení, která to vyžadují likvidace obalů a odpadu vzniklých při instalaci zařízení včetně veškerých úprav prostor nutných pro instalaci a správný a bezproblémový provoz zařízení a pracoviště práce, které v této zadávací dokumentaci uvedeny nejsou, ale o kterých uchazeč, vzhledem ke svým odborným znalostem, mohl vědět nebo je mohl předpokládat.

9 Předpokládaná hodnota: ,00 Kč bez DPH za teplovodní kotel na štěpku je stanovena jako maximálně přípustná. V případě jejího překročení nebo nabídnutí nulové položky bude uchazeč vyloučen z další účasti ve výběrovém řízení. Hodnocení nabídek na teplovodní kotel na štěpku: Hodnotící komise ohodnotí všechny nabídky, které nebyly ze zadávacího řízení vyřazeny. Hodnocení nabídek provede hodnotící komise dle ekonomické výhodnosti nabídky. Jednotlivá bodová ohodnocení získaná v rámci dílčích kritérií se vynásobí vahou dílčího kritéria a následně se sečtou. Na základě součtu výsledných hodnot stanoví hodnotící komise pořadí úspěšnosti jednotlivých nabídek tak, že jako ekonomicky nejvýhodnější bude stanovena nabídka, která dosáhla nejvyššího součtu bodů. Pokud dojde k rovnosti v hodnocení nejvýhodnějších nabídek, rozhodne losování za přítomnosti uchazečů, kteří předložili tyto nejvhodnější nabídky. Dílčí kritéria: Váhy v % Technické vlastnosti 20 Nabídková cena bez DPH 80 Technické vlastnosti váha 20%: výchozí hodnotou pro přidělení bodového hodnocení bude účinnost. Tato hodnota bude hodnocena jako číselně vyjádřitelné kritérium. Výchozí hodnotou pro přidělení bodového hodnocení bude příkon. Tato hodnota bude hodnocena jako číselně vyjádřitelné kritérium. Postup způsobu hodnocení: Účinnost dle informací o účinnosti (příloha č. 4 této zadávací dokumentace); hodnotící komise porovná jednotlivá hodnoty účinnosti a bodově ohodnotí dle nejvyšší hodnoty. Směr preferencí: čím vyšší, tím lepší Příkon dle informací o elektrickém příkonu (příloha č. 4 dle této zadávací dokumentace); hodnotící komise porovná jednotlivá hodnoty účinnosti a bodově ohodnotí dle nejnižší hodnoty. Směr preferencí: čím menší, tím lepší

10 Výpočet bodového hodnocení bude proveden pro dílčí kritérium dle výkonu podle vzorce: hodnocená účinnost v % nejvyšší hodnota účinnosti v % Výpočet bodového hodnocení bude proveden pro dílčí kritérium dle elektrického příkonu podle vzorce: nejnižší hodnota příkonu v kw hodnocený příkon v kw Nabídková cena v Kč bez DPH váha 80%: výchozí hodnotou pro přidělení bodového hodnocení bude celková nabídková cena v Kč bez DPH za předmět v této části veřejné zakázky. Tato cenová nabídka bude hodnocena jako číselně vyjádřitelné kritérium. nejnižší celková nabídková cena v Kč bez DPH hodnocená celková výše nabídkové ceny v Kč bez DPH UPOZORNĚNÍ: Pokud hodnotící komise zjistí, že nabízený teplovodní kotel na štěpku není vhodný pro účely použití nebo nesplňuje požadavky uvedené v zadávací dokumentaci, bude nabídka uchazeče posouzena jako nepřijatelná a bude vyřazena z další účasti v zadávacím řízení.

11 ČÁST E NŮŽKOVÝ SKLÁDACÍ STAN A PRODEJNÍ PULT požadujeme nůžkový skládací stan rozměr 2 x 3m robustní konstrukce, hliníkový šestiboký profil (průřez tyčí konstrukce min. 50 x 50 x 2 mm), nůžkové ramena v profilu do 35 x 18 x 1,8mm materiál plachtových dílů ze 100% polyesterové tkaniny o gramáži 300g/m 2 střešní plachta s celopotiskem 1ks, 1 ks bočnice se vstupem (zadní) bez potisku, 3ks polobok s celopotiskem, 3ks druhá vrchní polovina poloboku bez potisku, požadujeme zátěžové vaky v počtu 4 kusů (sada) zadání potisku a barevné specifikace při podpisu smlouvy součástí dodávky skládací ocelový prodejní pult: rozměr x 800 x 800 mm (š x v x h) skládací ocelová konstrukce dřevěná deska o rozměru x 800mm (š x h) záruční lhůta min. 24 měsíců Předpokládaná hodnota: ,00 Kč bez DPH za nůžkový stan včetně prodejního pultu je stanovena jako maximálně přípustná. V případě jejího překročení nebo nabídnutí nulové položky bude uchazeč vyloučen z další účasti ve výběrovém řízení. Hodnocení nabídek na nůžkový skládací stan a prodejní pult: Dle nejnižší nabídkové ceny v Kč včetně DPH. Hodnoceny budou pouze nabídky, které splní veškeré požadavky vymezené zadavatelem v této zadávací dokumentaci.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka digitálního tiskového stroje a linky na knižní vazbu V1

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Dodávka digitálního tiskového stroje a linky na knižní vazbu V1 Střední škola polygrafická Praha, s. r. o. Beranových 140/695, 199 00 Praha 18 - Letňany Výukový program Výroba publikací za pomoci digitálního tisku reg. č.: CZ.2.17/3.1.00/34060 Č.j.: VZ-10/04-2012 Praha,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon )

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE dle 85 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Forma zadávacího řízení: Limit

Více

P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E

P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E 2299 IČ: 29441391 se sídlem Ostružnická 360/7, Olomouc PSČ 779 00 zastoupená jednatelkou: Iveta Hornová P Í S E M N Á Z P R Á V A Z A D A V A T E L E Výběrové nadlimitní řízení (veřejná zakázka na dodávky)

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ PROJEKTU PROGRAMU ROZVOJE VENKOVA NÁZEV ZAKÁZKY: DRUH ZAKÁZKY: ZPŮSOB UVEŘEJNĚNÍ: DRUH VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Pořízení technologií - Jiří Houdek

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o zadávacím řízení nadlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané

Více

Dodatek č. 4 ze dne k zadávací dokumentaci k Veřejné zakázce

Dodatek č. 4 ze dne k zadávací dokumentaci k Veřejné zakázce Příloha č. 1 k Oznámení zadavatele o doplnění a změně zadávací dokumentace IDENTIFIKACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika Ministerstvo vnitra, IČ: 00007064 Název: Registr práv a povinností (implementace

Více

Zadávací dokumentace pro dodávku Automatického sítotiskového zařízení pro nanášení pasty a lepidla v rámci projektu OPPK CZ.2.16/3.3.

Zadávací dokumentace pro dodávku Automatického sítotiskového zařízení pro nanášení pasty a lepidla v rámci projektu OPPK CZ.2.16/3.3. Zadávací dokumentace pro dodávku Automatického sítotiskového zařízení pro nanášení pasty a lepidla v rámci projektu OPPK CZ.2.16/3.3.00/25096 Název zakázky: Automatického sítotiskového zařízení pro nanášení

Více

1. Identifikace zadavatele: Firma: Nobilis Tilia s.r.o. Sídlo: Krásná Lípa - Vlčí Hora 147 IČ: DIČ: CZ

1. Identifikace zadavatele: Firma: Nobilis Tilia s.r.o. Sídlo: Krásná Lípa - Vlčí Hora 147 IČ: DIČ: CZ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zakázky Dodávka a instalace automatického kotle na pevná paliva a předávací stanice v rámci projektu Úspory energie Nobilis Tilia, OP PIK 1. Identifikace zadavatele: Firma: Nobilis

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu vortalgov - Vaše chytré elektronické tržiště Název zadavatele: Adresa zadavatele: Oprávněná osoba: Kontaktní osoba: Česká republika - Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje IČ: 75151529 Číslo: T005/13/V/00002014

Více

Základní škola Vsetín, Rokytnice 436 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Základní škola Vsetín, Rokytnice 436 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Naše zn.: ZŠ 20/2018 Vyřizuje: Bc. Jitka Šimarová Telefon: 571 412 772 e-mail: skola@vsetin.zsrokytnice.cz datum: 23. 4. 2018 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o zadávacím řízení nadlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu. Údržba veřejné zeleně ve správě MČ Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Starosta městské části Praha - Zbraslav 156 03 Praha - Zbraslav, Zbraslavské nám. 464 tel.: 257 111 888, e-mail: ales.hanel@mc-zbraslav.cz VÝZVA k podání nabídky na plnění

Více

Základní škola Vsetín, Rokytnice 436 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Základní škola Vsetín, Rokytnice 436 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Naše zn.: ZŠ 71/2019 Vyřizuje: Bc. Jitka Šimarová Telefon: 571 412 772 e-mail: skola@vsetin.zsrokytnice.cz datum: 10. 4. 2019 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu dle

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart se sídlem Lázeňská

Více

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM Datum: 14.7.2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Vysokoškolské sportovní centrum Sídlo: Vaníčkova 5, 169 00, Praha 6 Právní forma: organizační složka státu IČO: 71154639 DIČ: nejsme plátci

Více

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM Datum: 23.6.2010 Č.j. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Vysokoškolské sportovní centrum Sídlo: Vaníčkova 5, 169 00, Praha 6 Právní forma: organizační složka státu IČO: 71154639 DIČ: nejsme

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK DO VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NÁZEV ZAKÁZKY UPGRADE VEŘEJNÉHO ROZHLASU NA BEZDRÁTOVÝ Číslo zakázky 3/2014 Rozhodnutí o zakázce Rada obce rozhodnutím

Více

Písemná zpráva zadavatele

Písemná zpráva zadavatele Písemná zpráva zadavatele podle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o zadávacím řízení nadlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro vypracování a předložení nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu č. 6/2017 Dodávka velkokapacitních kontejnerů formou veřejná soutěž Zadavatel: Technické služby Havířov a.s.

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu vortalgov - Vaše chytré elektronické tržiště Název zadavatele: Adresa zadavatele: Oprávněná osoba: Kontaktní osoba: Vyšší policejní škola a Střední policejní škola Ministerstva vnitra v Holešově Zlínská

Více

[ DODÁVKA VYBAVENÍ KUCHYNĚ - RENARKON ]

[ DODÁVKA VYBAVENÍ KUCHYNĚ - RENARKON ] ROP Text výzvy k podání nabídky Zakázka je zadaná mimo režim zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, zakázka malého rozsahu na dodávku. [ DODÁVKA VYBAVENÍ KUCHYNĚ - RENARKON

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Prvky publicity Zadavatel: Česká republika Český statistický úřad Na padesátém 81/3268 100 82 Praha 10 Strašnice IČO: 00025593 Veřejná zakázka: Integrační nástroje, vstupní a výstupní subsystém zadávaná

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Vybavení kulturního domu v Novém Přerově

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky: Vybavení kulturního domu v Novém Přerově OBEC NOVÝ PŘEROV 681 81 Nový Přerov č. p. 54 IČ 00 600 202 Tel.: 519 521 910, 725 111 289 e - mail: starosta@novyprerov.cz V Novém Přerově dne 12. 9. 2016 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky:

Více

2. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

2. ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Demolice roty Kvilda 1. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ZADAVATELI Obchodní firma nebo název / obchodní firma nebo jméno a Správa Národního parku a chráněné krajinné oblasti Šumava příjmení: Sídlo / místo podnikání /

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČ: 61383082 Sídlo/místo

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Název veřejné zakázky: POŘÍZENÍ TRAKTOROVÉ SEKAČKY 1 / 7 1. Identifikace zadavatele Zadavatel: Technické služby města Příbora Adresa sídla: Štramberská

Více

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha

Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha Veřejná zakázka malého rozsahu na nákup zboží Zadavatel výše uvedené veřejné zakázky Vás v souladu se zákonem

Více

VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ

VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ Praha 7 dne: 13. 11. 2017 VÝZVA ZADAVATELE K ODESLÁNÍ Věc: Výzva k podání nabídky v zakázce malého rozsahu (ZMR) na realizaci veřejné zakázky na dodávky Rozšíření separace složek odpadů-město Český Krumlov

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách V Praze dne 2. 10. 2012 č.j.: FZU/THS 615/2012 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 6 a 12, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK 1 INFORMACE O ZADAVATELI

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK 1 INFORMACE O ZADAVATELI OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK 1 INFORMACE O ZADAVATELI 1.1. Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v. v. i., IČ: 67985891 DIČ: CZ67985891 se sídlem V Holešovičkách 94/41,

Více

Výběr dodavatele na GPS elektronickou. knihu jízd

Výběr dodavatele na GPS elektronickou. knihu jízd Poptávkové řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Výběr dodavatele na GPS elektronickou knihu jízd Zadavatel: Krnovské vodovody a kanalizace s.r.o.

Více

Oznámení o výběru dodavatele

Oznámení o výběru dodavatele Oznámení o výběru dodavatele podle 50 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) v zadávacím řízení podlimitní veřejné zakázky na služby zadávané

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ČESKÁ INSPEKCE ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ IČO: 41693205 Sídlo/místo podnikání: Na břehu

Více

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce

Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Dodání serverů pro IS Celní správy v roce 2011 Otevřené řízení Tato veřejná zakázka na dodávky je zadávána v otevřeném zadávacím řízení podle 21 odst.1) písm. a)

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Společnost RAVY CZ a.s. Název společnosti: RAVY CZ a.s. Sídlo: Norská 580/40a, 460 01 Liberec 11 Právní forma: akciová společnost IČ, DIČ: 64049361, CZ64049361 Statutární orgán:

Více

Zadavatel Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v.v.i., se sídlem V Holešovičkách 41, Praha 8 Libeň, PSČ IČ: ,

Zadavatel Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v.v.i., se sídlem V Holešovičkách 41, Praha 8 Libeň, PSČ IČ: , Zadavatel Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v.v.i., se sídlem V Holešovičkách 41, Praha 8 Libeň, PSČ 182 09 IČ: 67985891, Zastoupená: RNDr. Josefem Stemberkem CSc., ředitelem VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: DODÁVKA

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK Základní informace Zadavatel: Vojenská zdravotní pojišťovna České republiky Sídlo: Drahobejlova 1404/4, 190 03 Praha 9 Zastoupený: MUDr. Karel Štein, generální ředitel

Více

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci

Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením. MVR-1080033 Zlepšení energetické náročnosti objektů ZŠ, ZS v obci Vaše značka: Naše značka: Vyřizuje / telefon Místo, datum: Kavřík / 544 528 640 Brno, 10.7.2008 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na stavební práce pod označením MVR-1080033 Zlepšení energetické

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA ZAKÁZKU V RÁMCI OPPK 1 INFORMACE O ZADAVATELI 1.1. Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR, v. v. i., IČ: 67985891 DIČ: CZ67985891 se sídlem V Holešovičkách 94/41,

Více

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí

Rekonstrukce a přístavba školní kuchyně ve VOŠ, SOŠ a SOU Kostelec nad Orlicí. Zadavatel. Komenského 873, Kostelec nad Orlicí ZÁKLADNÍ ÚDAJE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE NA STAVEBNÍ PRÁCE VYHLÁŠENÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Název veřejné zakázky:

Více

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM

VYSOKOŠKOLSKÉ SPORTOVNÍ CENTRUM Datum 3.6.2010 Č.j. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Vysokoškolské sportovní centrum Sídlo: Vaníčkova 5, 169 00, Praha 6 Právní forma: organizační složka státu IČO: 71154639 DIČ: nejsme plátci

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE ZJEDNODUŠENÉM PODLIMITNÍM ŘÍZENÍ ve smyslu 38 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dále jen zákon Městská část Praha 13 Zastoupená: Ing. Davidem Vodrážkou

Více

Zadavatel: VTP Brno, a.s. se sídlem: Heršpická 813/5, 639 00 Brno IČO: 63483122

Zadavatel: VTP Brno, a.s. se sídlem: Heršpická 813/5, 639 00 Brno IČO: 63483122 Zadavatel: VTP Brno, a.s. se sídlem: Heršpická 813/5, 639 00 Brno IČO: 63483122 Veřejná zakázka: Výběr dodavatele interiérového vybavení objektu VTP Brno zadávaná v otevřeném řízení podle ustanovení 27

Více

M Ě S T O I V A N Č I C E

M Ě S T O I V A N Č I C E M Ě S T O I V A N Č I C E Palackého náměstí 196/6, 664 91 Ivančice Č.j.: MI-14439/2011 Výzva k podání nabídek Město Ivančice vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 3, v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název programu: Výzva k podání nabídek ROP NUTS II Jihozápad Registrační číslo a název CZ.1.14/2.4.00/19.02574, Modernizace odborných učeben projektu: a dílen SOŠ Velešín Název zakázky: Pořízení vybavení

Více

Oprava a nátěr oken a parapetů v budově Gymnázia, Praha 2, Botičská 1

Oprava a nátěr oken a parapetů v budově Gymnázia, Praha 2, Botičská 1 Jednací číslo Vyřizuje V Praze GB207/2013 Kamila Pejčochová, tel.: 224 920 848 10. 5. 2013 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby: Oprava a nátěr oken a parapetů v budově

Více

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE

PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE PÍSEMNÁ ZPRÁVA ZADAVATELE Název veřejné zakázky Název projektu Svozová technika v Přísnoticích Sběrný dvůr se svozovou technikou v Přísnoticích Akceptační číslo projektu 14186154 Identifikační údaje zadavatele

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k zakázce, která v souladu s 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), není zadávána dle zákona. 1. Název veřejné

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Číslo zakázky (bude doplněno MŠMT v případě IP, v případě GP ZS) 1 Název programu: Registrační číslo a název projektu: Název zakázky: Předmět zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky:

Více

Písemná zpráva zadavatele pro část 3 veřejné zakázky

Písemná zpráva zadavatele pro část 3 veřejné zakázky Písemná zpráva zadavatele pro část 3 veřejné zakázky podle 217 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) o zadávacím řízení nadlimitní veřejné

Více

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha - Ruzyně

Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha - Ruzyně Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i. Praha - Ruzyně Drnovská 507 Tel.: +420 233022111 161 06 Praha 6 Ruzyně Fax: +420 233310638 E-mail:cropscience@vurv.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY č. 18/2013 na realizaci

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa.

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa. Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 266 325 552 066; e mail :blazek@mestolysa.cz Č.j 1084/2015 V Lysé nad Labem 16.9.2015 Vyřizuje : Blažek

Více

Základní škola Vsetín, Rokytnice 436 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Základní škola Vsetín, Rokytnice 436 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Naše zn.: ZŠ 107/2019 Vyřizuje: Bc. Jitka Šimarová Telefon: 571 412 772 e-mail: skola@vsetin.zsrokytnice.cz datum: 28. 5. 2019 PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: RIDER veřejná zakázka malého rozsahu následující kategorie,

Více

Městská část Praha 20 Úřad městské části

Městská část Praha 20 Úřad městské části Městská část Praha 20 Úřad městské části Jívanská 647, 193 21 Praha - Horní Počernice, tel.271 071 611,711 711, fax 28192 0093 Váš dopis / ze dne Č.j. / vyřizuje Místo odeslání / datum - / 28.07.2011 212/SBF/2011

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: ÚSTŘEDNÍ VOJENSKÁ NEMOCNICE - Vojenská fakultní nemocnice PRAHA IČO: 61383082 Sídlo/místo

Více

3. Magnetoterapeutický přístroj přenosný, 2 aplikátory, destička A1HF a zádový A3HF, brašna

3. Magnetoterapeutický přístroj přenosný, 2 aplikátory, destička A1HF a zádový A3HF, brašna Datum 1.6.2010 Č.j. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel Vysokoškolské sportovní centrum Sídlo: Vaníčkova 5, 169 00, Praha 6 Právní forma: organizační složka státu IČO: 71154639 DIČ: nejsme plátci

Více

MVR-1080022 Integrovaný systém nakládání s odpady Města Letohrad a jeho okolí, I.etapa dodávka zařízení

MVR-1080022 Integrovaný systém nakládání s odpady Města Letohrad a jeho okolí, I.etapa dodávka zařízení MĚSTO LETOHRAD Komenského 41, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 1212/2009/2060/86 Franc 26.2.2009 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku na dodávku zařízení

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 3, 89 Lysá nad Labem 35 510 44 35 55 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem 3. 11. 014 Vyřizuje: Ing. Vladimír Kopecký

Více

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem

Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem Město Lysá nad Labem Odbor správy majetku a investic Husovo náměstí 23, 289 22 Lysá nad Labem 325 510 238 325 552 066; e mail: kopecky@mestolysa.cz Č. j. V Lysé nad Labem 19.2.2015 Vyřizuje: Ing. Vladimír

Více

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

KOTEL S AUTOMATICKÝM PODÁVÁNÍM NEDŘEVNÍCH PELET, ZRNÍ A JINÉ BIOMASY. VE VÝKONU 17 kw- 150 kw

KOTEL S AUTOMATICKÝM PODÁVÁNÍM NEDŘEVNÍCH PELET, ZRNÍ A JINÉ BIOMASY. VE VÝKONU 17 kw- 150 kw SAS AGRO KOTEL S AUTOMATICKÝM PODÁVÁNÍM NEDŘEVNÍCH PELET, ZRNÍ A JINÉ BIOMASY VE VÝKONU 17 kw- 150 kw MATERIÁL: P265GH ocel 6 mm, prvky topeniště z nerezové oceli 1.4301 (od 78kW ocel 16Mo3 silou 8mm),

Více

Výzva k podání žádosti o účast a k prokázání kvalifikace

Výzva k podání žádosti o účast a k prokázání kvalifikace Výzva k podání žádosti o účast a k prokázání kvalifikace - Provozování vodohospodářské infrastruktury Města Vratimova Výběrové řízení přiměřeně dle ustanovení 5 odst. 2 zákona č. 139/2006 Sb., o koncesních

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Generální ředitelství cel IČO: 71214011 Sídlo/místo podnikání: Budějovická 1387/7

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Veřejná zakázka: Komplexní dodávka SW řešení technicko-provozního informačního

Více

Nákup zavlažovací technologie - Hevlín

Nákup zavlažovací technologie - Hevlín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK na realizaci veřejné zakázky - zjednodušené podlimitní řízení podle 38, zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. Veřejná zakázka Nákup zavlažovací

Více

Nákup tonerů do tiskáren

Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel: Karlovarská krajská nemocnice a.s. Bezručova 19 360 00 Karlovy Vary IČ: 263 65 804 Zastoupený: JUDr. Zdeněk Horák, MBA generální ředitel Zakázka: Nákup tonerů do tiskáren Zadavatel v souladu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu podle 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, mimo režim tohoto zákona: I. Údaje o zadavateli

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Česká republika - Úřad práce České republiky IČO: 72496991 Sídlo/místo podnikání:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU. Zpravodaj pro zajištění propagace a publicity MAS MORAVSKÁ BRÁNA

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU. Zpravodaj pro zajištění propagace a publicity MAS MORAVSKÁ BRÁNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Zpravodaj pro zajištění propagace a publicity MAS MORAVSKÁ BRÁNA 2016-2022 Obsah a) Informace o druhu a předmětu zakázky... 2 b) Identifikační

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU V Praze dne 30. 5. 2014 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Zasíláme Vám výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem: Úprava laboratoře F93

Více

Právní služby pro MČ P18 (dále jen zakázka ) Z-328

Právní služby pro MČ P18 (dále jen zakázka ) Z-328 Městská část Praha 18 (dále jen zadavatel ) Vás vyzývá k předložení nabídek a prokázání splnění kvalifikace zakázky malého rozsahu na služby, která není zadávána podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

zastoupené ředitelem Ing. Milanem Sýkorou Měšťanská 140, 695 04 Hodonín, IČO: 47894733, DIČ: CZ 699001303

zastoupené ředitelem Ing. Milanem Sýkorou Měšťanská 140, 695 04 Hodonín, IČO: 47894733, DIČ: CZ 699001303 Hodonín dne 28.8.2012 Věc : Výzva k podání nabídky na dodávku whirpoolu na slanou vodu s přelivným žlábkem pro veřejný provoz v lázních, odpovídající vyhlášce č. 238/2011 Sb., o ochraně veřejného zdraví

Více

Průmyslová střední škola Letohrad Komenského 472, Letohrad

Průmyslová střední škola Letohrad Komenského 472, Letohrad Průmyslová střední škola Letohrad Komenského 472, 561 51 Letohrad Váš dopis značky/ ze dne naše značka vyřizuje datum Ing. Prikner 26. 6. 2017 Výzva o veřejnou zakázku malého rozsahu k podání nabídky na

Více

Horkovzdušné sterilizátory a horkovzdušná sušárna

Horkovzdušné sterilizátory a horkovzdušná sušárna Odbor nákupu VÁŠ DOPIS ZN / ZE DNE INV. PLÁN 3.12,13,20/14 NAŠE ZNAČKA 121-9/14-KN VYŘIZUJE / LINKA NOVÁK/588442873 DATUM 29/2/14 Veřejná zakázka malého rozsahu na dodání a instalaci Horkovzdušných sterilizátorů

Více

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky - Základní údaje zadávací dokumentace Název veřejné zakázky: Lanovka - dodávka a montáž herního prvku, evidenční číslo: 20150014. Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu III.

Více

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU č.j. 124/19 POPTÁVKOVÁ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Dopravní podnik města Brna, a.s. Sídlem: Hlinky 64/151, Pisárky, 603 00 Brno Doručovací číslo: 65646 IČ: 25508881 vyhlašuje

Více

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

ODŮVODNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel: Česká republika-český statistický úřad se sídlem Na padesátém 3268/81, 100 82 Praha, IČO: 000 25 593 Veřejná zakázka nadlimitní: Nákup personálního informačního systému zadávaná v otevřeném

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Ústav pro odborné zjišťování příčin leteckých nehod IČO: 70990948 Sídlo/místo podnikání:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Ministerstvo zahraničních věcí IČO: 45769851 Sídlo/místo podnikání: Loretánské náměstí

Více

Výměna plynových atmosférických kotlů

Výměna plynových atmosférických kotlů Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ) Výměna plynových atmosférických kotlů

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE INSTITUT KLINICKÉ A EXPERIMENTÁLNÍ MEDICÍNY se sídlem Vídeňská 1958/9, 140 21 Praha 4 ředitel statutární zástupce: doc. MUDr. Jan Malý, CSc. tel: 261364001 fax: 261362805 e-mail: jan.maly@ikem.cz IČ: 00023001,

Více

Město Litoměřice Mírové náměstí 15/ Litoměřice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

Město Litoměřice Mírové náměstí 15/ Litoměřice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Město Litoměřice Mírové náměstí 15/7 Č. j.: MULTM/0052540/18/ROZ/IBa VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) na realizaci

Více

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) ZPRÁVA O POSOUZENÍ A HODNOCENÍ NABÍDEK podle 80 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Veřejná zakázka: Sdružené dodávky elektrické energie pro FNKV 1. Evidenční

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/21.3388 Název projektu: Základní škola Kobylí - škola bez stresu Název

Více

zakázek a metodách hodnocení nabídek podle jejich ekonomické 1 Předmět úpravy

zakázek a metodách hodnocení nabídek podle jejich ekonomické 1 Předmět úpravy Vyhláška č. 240/2004 Sb., o informačním systému o zadávání veřejných zakázek a metodách hodnocení nabídek podle jejich ekonomické výhodnosti, ve znění vyhlášky č. 137/2005 Sb. Účinnost vyhlášek: vyhláška

Více

Písemná zpráva zadavatele. k veřejné zakázce

Písemná zpráva zadavatele. k veřejné zakázce Písemná zpráva zadavatele k veřejné zakázce Zajištění úklidových služeb pro Finanční úřad pro Jihomoravský kraj, ÚzP Brno I. a pro Finanční úřad pro Jihomoravský kraj, ÚzP Brno IV č. spisu 23/2015 č. j.

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ. (dále jen Poptávka ) na dodávku. Klavír do koncertního sálu ZUŠ Střezina. Zadavatel poptávky:

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ. (dále jen Poptávka ) na dodávku. Klavír do koncertního sálu ZUŠ Střezina. Zadavatel poptávky: STREZ/308/2019 POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ (dále jen Poptávka ) na dodávku Klavír do koncertního sálu ZUŠ Střezina Zadavatel poptávky: ZUŠ Střezina, Hradec Králové, Luční 838 Luční 838 500 03 Hradec Králové 1. IDENTIFIKAČNÍ

Více

r o z h o d l v souladu se závěry hodnotící komise a analogicky s ustanovením 81 zákona t a k t o:

r o z h o d l v souladu se závěry hodnotící komise a analogicky s ustanovením 81 zákona t a k t o: Rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky Zadavatel, Město Újezd u Brna, se sídlem Komenského 107, 664 53 Újezd u Brna, jehož jménem jedná ThDr. Janem Hradil, Th.D., starosta, IČ: 002 82 740, ve věci veřejné

Více

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI KONCESNÍHO ŘÍZENÍ

ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI KONCESNÍHO ŘÍZENÍ ODŮVODNĚNÍ ÚČELNOSTI KONCESNÍHO ŘÍZENÍ pro účely splnění povinností zadavatele dle ust. 156 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Analogické využití v koncesním

Více

Popis předmětu veřejné zakázky.

Popis předmětu veřejné zakázky. 1) Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení: Odůvodnění účelnosti veřejné zakázky pro účely předběžného oznámení Realizací veřejné zakázky dojde k naplnění potřeb zadavatele

Více

Věc: Veřejná zakázka na akci: DLL Lázně Kynžvart výměna zařízení prádelny

Věc: Veřejná zakázka na akci: DLL Lázně Kynžvart výměna zařízení prádelny DĚTSKÁ LÁZEŇSKÁ LÉČEBNA Lázeňská 295, 354 91 Lázně Kynžvart tel: 354 672 111; fax: 354 691 323 e-mail: info@detskalecebna.cz www.detskalecebna.cz Datum: 14. 01. 2013 Č.j. / 235V133000901 Věc: Veřejná zakázka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1) Identifikace zadavatele

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. 1) Identifikace zadavatele 1) Identifikace zadavatele Firma: Dura Automotive Systems CZ s.r.o., Sídlo: Průmyslový park 300, Kopřivnice 742 21 IČ: 26031531 / DIČ: CZ26031531 Osoba zastupující zadavatele: Ing. Tomáš Hurta E-mail:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel Úřední název zadavatele: Centrum Kociánka IČO: 00093378 Sídlo/místo podnikání: Kociánka 93/2 612 47 Brno

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Č.j. 1187/08-130100-13 Zadávací dokumentace Zajištění záručního a pozáručního servisu kopírovacích strojů CŘ Olomouc (1) Celní ředitelství Olomouc se sídlem Blanická 19, 772 71 Olomouc, IČ 71214011 Čl.

Více

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Uspořádání školicích a vzdělávacích kurzů rozděleno na části 1-6

OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Uspořádání školicích a vzdělávacích kurzů rozděleno na části 1-6 OZNÁMENÍ O VÝBĚRU NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Uspořádání školicích a vzdělávacích kurzů rozděleno na části 1-6 publikované na profilu zadavatele dne 8.4.2014 (identifikátor

Více

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1

Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Výzva k podání nabídek, na kterou se nevztahuje postup pro zadávací řízení dle zákona č. 134/2016., o zadávání veřejných zakázek 1 Číslo zakázky (bude doplněno MPSV při uveřejnění) Název zakázky Druh zakázky

Více