VÝZVA k předložení nabídky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝZVA k předložení nabídky"

Transkript

1 VÝZVA k předložení nabídky Město Rýmařov jako veřejný zadavatel vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadanou podle vnitřní směrnice města Rýmařov č. 03/2007. Územně analytické podklady pro správní obvod obce s rozšířenou působností Rýmařov rozbor udržitelného 1. Zadavatel Město Rýmařov, náměstí Míru 1, Rýmařov Zastoupené: Kontaktní osoba: IČ: Bankovní spojení: / Vymezení předmětu zakázky Ing. Petrem Kloudou, starostou Ing. Pochylová Iveta odbor stavební úřad Tel: , mail: pochylova@rymarov.cz Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu Územně analytické podklady pro správní obvod obce s rozšířenou působností Rýmařov rozbor udržitelného, ve smyslu 4 vyhlášky 500/2006, o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti. Jde o technickou pomoc při procesu zpracování územně analytických podkladů úřadem obce s rozšířenou působností Rýmařov. Dokumentace ÚAP bude vypracována v souladu s 4 vyhlášky č. 500/2006 Sb., 3. Vymezení správního území Práce bude provedena v rozsahu správního území obce s rozšířenou působností Rýmařov, které zahrnuje obce Břidličná, Dolní Moravice, Horní Město, Jiříkov, Malá Morávka, Malá Štáhle, Rýmařov, Rýžoviště, Stará Ves, Tvrdkov, Velká Štáhle, včetně místních částí. 4. Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace je v příloze této výzvy. S t r a n a 1 ( c e l k e m 8 )

2 5. Součinnost zadavatele Městský úřad Rýmařov poskytne zhotoviteli veškeré dostupné podklady, zejména zpracované údaje o území odpovídající sledovaným jevům podle vyhlášky č. 500/2006 Sb. Veškeré uvedené údaje jsou zpracovány ve formátu ESRI shapefile (*.shp) a v souladu s datovým modelem ÚAP. 6. Doba a místo plnění Místem plnění pro předání a převzetí díla je sídlo zadavatele. Zadavatel předpokládá zahájení prací na vlastním díle v termínu od Konečná lhůta pro plnění předmětu smlouvy je nejpozději do Změna není možná. 7. Požadavky na prokázání základních a profesních kvalifikačních předpokladů 1. Zadavatel požaduje v nabídkách pro splnění této veřejné zakázky doložit výpis z obchodního rejstříku na starší 90 dnů a kopii živnostenského listu vztahujícího se k předmětu veřejné zakázky. 2. Zadavatel požaduje v nabídce pro splnění této veřejné zakázky dále doložit čestné prohlášení uchazeče nebo odpovědného zástupce o tom: - že na jeho majetek nebyl prohlášen konkurz, nebylo proti němu zahájeno konkurzní nebo vyrovnávací řízení, nebyl návrh na prohlášení konkurzu zamítnut pro nedostatek majetku a uchazeč není v likvidaci, - uchazeč nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, - uchazeč nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání uchazeče, nebo pro trestný čin hospodářský nebo trestný čin proti majetku u právnické osoby doloží čestné prohlášení každý člen statutárního orgánu nebo statutárním orgánem pověřený zástupce, - uchazeč nemá splatný nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění nebo na pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, s výjimkou případů, kdy bylo povoleno splácení ve splátkách a není v prodlení se splácením těchto splátek - uchazeč nemá závazky vůči zadavateli. 3. Uchazeč doloží certifikát systému řízení jakosti vydaný podle českých technických norem akreditovanou osobou, případně rovnocenný doklad vydaný v členském státě Evropské unie. Lze doložit také jiné doklady o rovnocenných opatřeních k zajištění jakosti. Nedoloží-li dodavatel požadované doklady bude vyloučen z účasti v dalším jednání o zakázce. S t r a n a 2 ( c e l k e m 8 )

3 8. Způsob zpracování nabídkové ceny 1. Uchazeči stanoví nabídkovou cenu za provedení veřejné zakázky v souladu s podmínkami uveřejněnými v oznámení veřejné zakázky a to absolutní částkou v českých korunách v členění cena bez DPH, částka DPH a cena včetně DPH. 2 Nabídková cena bude stanovena jako nejvýše přípustná. 3. Nabídková cena bude zpracována podle podkladů poskytnutých ve výzvě. 4. Celkovou nabídkovou cenou se rozumí cena za všechny požadované práce, dodávky a služby. Nabídnutá cena musí obsahovat veškeré náklady nutné k realizaci předmětu zakázky. 9. Způsob zpracování seznamu referencí Uchazeč doloží seznam referenčních zakázek realizovaných v posledních třech letech a to: - Z oblasti pořizování ÚPD a podkladů pro územní plánování (ÚAP) - z oblasti problematiky udržitelného území - z oblasti zpracování geografických dat - Za zakázku z oblasti pořizování podkladů pro ÚP je pro účely předložení nabídky považována zakázka, předmětem které je jeden urbanistický projekt s náklady nad 100 tis. Kč. - Podklady pro územní plánování se pro účely předložení nabídky rozumí územně plánovací podklady ve smyslu 26 zákona č. 183/2006 Sb. (stavební zákon), průzkumy a rozbory ve smyslu 10 vyhl. č. 135/2001 Sb., územní generel ve smyslu 3 odst.2 písm. b) zák.č. 50/1976 Sb., (starý stavební zákon), územní prognóza ve smyslu 3 odst.2 písm. c) zák.č. 50/1976 Sb. - Zakázky budou uvedeny pro jednotlivé oblasti samostatně. Pokud jedna referenční zakázka obsahovala řešení několika oblastí současně, může být uvedena pro každou oblast opakovaně 10. Obchodní podmínky 1. Zadavatel má nárok na odstoupení od smlouvy v případě závažného porušení smlouvy např. prodlení dodavatele s plněním veřejné zakázky o 14 dní a déle zaviněné dodavatelem, finanční nesrovnalosti, které nebudou objasněny do jednoho měsíce po jejich zjištění, jednání dodavatele, které odporuje dobrým mravům. Totéž platí v případě, že kvalita ani rozsah prací nebude odpovídat podmínkám smlouvy a zhotovitel i přes upozornění objednatele nesjedná nápravu. Právní účinky odstoupení nastávají dnem doručení odstoupení zhotoviteli. 2. Práce provádí uchazeč na svůj náklad a nebezpečí. Uchazeč je oprávněn pověřit provedením části díla třetí osobou (subdodavatele). V tomto případě však uchazeč odpovídá za činnost subdodavatele 3. Uchazeč je povinen při provádění prací dodržovat veškeré platné normy, zákony a prováděcí vyhlášky týkající se jeho činnosti pro dodavatele. Pokud S t r a n a 3 ( c e l k e m 8 )

4 porušením těchto předpisů vznikne škoda, nese veškeré vzniklé náklady uchazeč. 4. V případě zjištění naplnění závazků ze strany uchazeče, vyzve zadavatel písemně k odstranění zjištěných závad a je oprávněn zadržet nejbližší splátku odměny za reklamovaný úkon do doby odstranění závady. 5. Uchazeč se zavazuje, že dílo bude provádět v souladu s podmínkami této smlouvy a dílo předá protokolárně. 6. Uchazeč prohlašuje, že se v plném rozsahu seznámil s rozsahem předmětu plnění, že mu jsou známy veškeré technické, kvalitativní a jiné podmínky nezbytné k realizaci díla a že disponuje takovými kapacitami a odbornými znalostmi, které jsou k provedení díla nezbytné. 7. Záruční doba na dílo je 24 měsíců od jeho předání zadavateli. 8. Vady plnění reklamované písemnosti u uchazeče v záruční lhůtě je uchazeč povinen odstranit na vlastní náklady, ledaže by prokázal, že vada byla způsobena neodborným zásahem nebo postupem zadavatele. 9. Uchazeč neodpovídá za vady prací, které byly způsobeny na straně zadavatele tím, že předal uchazeči vadné podklady nebo dal takové pokyny, na jejichž nevhodnost byl upozorněn. 10. Jestliže uchazeč, kterému byla vada v záruční době písemně oznámena, tuto vadu neodstraní do 30-ti dnů ode dne doručení písemného oznámení uchazeči, je uchazeč povinen neprodleně uhradit náklady, které zadavatel vynaložil na odstranění uvedené vady pod sankcí smluvní pokuty. 11. Veškeré finanční nároky uchazeče jsou vyrovnány zaplacením ceny podle této smlouvy včetně využití práv shora uvedených. 12. V případě, že uchazeč neodstraní vady předmětu díla oprávněně uplatněné zadavatelem ve stanovené lhůtě, je uchazeč povinen objednateli uhradit smluvní pokutu. 13. Úrok z prodlení i smluvní pokuta jsou splatné do 30-ti dnů ode dne prokazatelného doručení písemné výzvy k jejich zaplacení povinné smluvní straně. 14. Neupravené smluvní vztahy v zadávací dokumentaci se řídí obchodním zákoníkem. 11. Platební podmínky Zadavatel před termínem zahájení plnění zakázky zálohy neposkytuje, prováděné práce budou fakturovány na základě provedených prací fakturami a to nejpozději k Splatnost daňových dokladů (faktur) bude minimálně 21 dnů. Daňový doklad (faktura) musí splňovat zákonem stanovené náležitosti. Faktura, která nemá předepsané náležitosti nebo je neúplná, je neplatná. Zadavatel je oprávněn takovou nabídku vrátit. Zadavatel přitom není v prodlení, uhradí-li až úplnou fakturu obsahující veškeré předepsané náležitosti. 12. Podmínky překročení cenové nabídky Nabídkovou cenu je možné překročit pouze za podmínek uvedených zadavatelem: - před nebo v průběhu realizace veřejné zakázky dojde ke změnám sazeb DPH nebo ke změnám jiných daňových předpisů majících vliv na cenu, S t r a n a 4 ( c e l k e m 8 )

5 - v případě, že se na žádost vyzyvatele změní rozsah a termín realizovaných prací, které budou obsahem zakázky. Zadavatel jiné podmínky pro překroční nabídkové ceny nepřipouští. 13. Způsob hodnocení nabídek Hodnocena bude ekonomická vhodnost nabídky dle následujících kritérií: - nabídková cena včetně DPH - reference z oblasti územního plánování a ÚAP - reference z oblasti udržitelného území - reference z oblasti zpracování dat. 14. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídky a nabídkové ceny 1. Nabídka bude potvrzena statutárním zástupcem (razítko, podpis). 2. Nabídka bude zpracována v českém jazyce v písemné formě. 3. Nabídka bude podána v jednom vyhotovení. 4. Nabídka bude obsahovat: - Obchodní jméno a přesnou adresu sídla uchazeče, IČ, DIČ, bankovní spojení, číslo telefonu, faxu, jméno kontaktní osoby uchazeče. - Prohlášení, že zpracovatel je schopen splnit požadavky stanovené v technických podmínkách. - Nabídkovou cenu za provedení veřejné zakázky v souladu s podmínkami uveřejněnými v oznámení veřejné zakázky a zadávací dokumentací a to absolutní částkou v českých korunách v členění cena bez DPH, částka DPH a cena včetně DPH. Nabídková cena bude stanovena jako nejvýše přípustná. Nabídková cena bude zpracována podle podkladů poskytnutých ve výzvě. - Seznam referencí - Doklady na prokázání kvalifikačních předpokladů - Návrh smlouvy o dílo, jenž bude respektovat podmínky této výzvy Pokud nabídka nebude úplná nebo nebude obsahovat veškeré náležitosti stanovené těmito zadávacími podmínkami, bude uchazeč vyloučen z účasti v dalším jednání o zakázce. 15. Místo, doba a způsob podání nabídky 1. Nabídka musí být vložena do uzavřené obálky, opatřené na uzavření razítky uchazeče a označena nápisem Územně analytické podklady pro správní obvod obce s rozšířenou působností Rýmařov rozbor udržitelného - NEOTVÍRAT. Vyzyvatel vyřadí obálky s nabídkami, které nebudou řádně označeny nebo ty, které budou poškozeny. V případě poškození obálky bude o této skutečnosti při přebírání sepsán zápis, který uchazeč potvrdí svým podpisem. 2. Lhůta pro podání nabídek počíná běžet dnem následujícím po dni obdržení výzvy. 3. Nabídky mohou být podány doporučeně poštou na adresu zadavatele, rovněž budou přijímány v podatelně sídla zadavatele, a to do dne S t r a n a 5 ( c e l k e m 8 )

6 do 14,00 hodin. Tímto datem a hodinou končí lhůta pro podání a přijetí a přijetí nabídky k hodnocení. 16. Lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni Uchazeči jsou svými nabídkami vázáni 60 dnů. Uchazeči, jehož nabídka bude vybrána jako nejvhodnější, se tato lhůta prodlužuje o dalších 30 dnů, ve kterých bude uzavřena příslušná smlouva, pokud vyzyvatel nevyužije svého práva neuzavřít smlouvu s žádným uchazečem. 17. Další podmínky soutěže 1. Zadavatel si vyhrazuje právo upřesnit rozsah a termín realizovaných prací, které budou obsahem zakázky. 2. Veškeré nabídky doručené zadavateli po uplynutí soutěžní lhůty nebudou do soutěže přijaty. 3. Náklady účastníků spojené s účastí v soutěži zadavatel nehradí. 4. Výběrem nejvhodnější nabídky nevzniká právní vztah. Zadavatel si vyhrazuje právo akceptovat jemu nejvhodnější nabídku podle stanovených kritérií hodnocení, případně nevybrat z předmětných nabídek žádnou a bez udání důvodů odmítnout všechny nabídky. 5. Zadavatel prohlašuje, že poskytnuté údaje a jednotlivých uchazečích považuje za důvěrné a bude je využívat pouze pro účely této soutěže. 6. Zadavatel si vyhrazuje právo zakázku zrušit bez udání důvodů. 7. Zadavatel si vyhrazuje právo před rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky ověřit údaje uvedené zájemci v nabídkách. 8. Zájemce může modifikovat nebo stáhnout svoji nabídku po jejím předložení před stanoveným termínem pro doručení obálek s nabídkami. Po tomto termínu nebudou přijaty žádné modifikace nabídek. Modifikace nabídek budou přijaty pouze v zapečetěných obálkách a za předpokladu, že zadavatel obdrží písemnou modifikaci nebo stažení nabídky nejpozději v termínu stanoveném pro doručení nabídek. 9. Zájemce, v případě pokud bude jeho nabídka vybrána jako nejvhodnější a bude s ním uzavřena smlouva na plnění předmětu veřejné zakázky, souhlasí se zveřejněním obsahu smlouvy v návaznosti na povinnost zadavatele dle zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím. V Rýmařově dne Starosta města Rýmařov Ing. Petr Klouda S t r a n a 6 ( c e l k e m 8 )

7 Příloha č.1 Předpokládaný obsah a vysvětlivky ke zpracování RURÚ ORP Rýmařov: Veškeré uvedené údaje jsou zpracovány ve formátu ESRI shapefile (*.shp). Všechna takto předaná data budou využívat souřadnicového systému "S-JTSK Krovak EastNorth", tj. souřadnicového systému jednotné trigonommetrické sítě katastrální. Veškerá data budou zpracovateli předána v uvedeném formátu pro zpracování zakázky. Obsah díla bude zásadně odpovídat požadavkům zákona č. 183/2006 o územním plánování a stavebním řádu, v platném znění a Vyhlášky č. 500/2006 Sb., o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti, v platném znění. Předmětem zakázky je následující základní členění: - Podklady pro rozbor udržitelného území Zpracovatel provede sběr dalších dostupných údajů (např. statistických údajů, údajů z rozvojových dokumentů obcí a krajského úřadu), které jsou potřebné pro základní kompletizaci údajů pro rozbor udržitelného, a které nejsou obsaženy v části A přílohy č. 1 k Vyhlášce č. 500/2006 Sb. Na základě všech dostupných údajů o území zpracovatel v textové části provede zjištění a vyhodnocení stavu a vývoje území, jeho hodnot, limitů využití území, zjištění a vyhodnocení záměrů na provedení změn v území. Dále vyhotoví následující grafické části dle 4 odst. 4 Vyhlášky č. 500/2006 Sb.: výkres hodnot území (zejména urbanistických a architektonických); výkres limitů využití území; výkres záměrů na provedení změn v území. - Rozbor udržitelného území: Textová část, která obsahuje: - vyhodnocení udržitelného území, tj. silné stránky, slabé stránky, příležitosti a hrozby (SWOT analýza) jsou uváděny v tématickém členění na: - horninové prostředí a geologii, - vodní režim, - hygienu životního prostředí, - ochranu přírody a krajiny, - zemědělský půdní fond a pozemky určené k plnění funkcí lesa, - veřejnou dopravní a technickou infrastrukturu, - sociodemografické podmínky, - bydlení, - rekreaci, - hospodářské podmínky - vyhodnocení vyváženosti vztahu územních podmínek pro: - příznivé životní prostředí, - hospodářský rozvoj, - soudržnost společenství obyvatel území, - určení problémů k řešení v ÚPD. S t r a n a 7 ( c e l k e m 8 )

8 Grafická část, která obsahuje: problémový výkres. Grafická část bude vypracována nad digitální katastrální mapou. Pokud není DKM k dispozici, bude vypracována nad digitální účelovou katastrální mapou, případně rastrovou katastrální mapou. Tyto podkladové mapy zajistí zadavatel. Jednotlivé požadované výkresy budou odevzdány ve čtyřech vyhotoveních v měřítku 1: Textová a tabulková část bude odevzdána ve čtyřech vyhotoveních ve formátu A4 popř. A3. Součástí textové části budou schémata, grafy a kartogramy. Veškerá zpracovaná dokumentace bude dále předána v elektronické podobě na nosiči CD- ROM, popř. DVD-ROM. Jednotlivé výkresy budou předány jako projekt ve formátu ESRI ArcMap Document (*.mxd) využívající relativní cesty, přičemž jednotlivé vrstvy budou předány ve formátu ESRI shapefile (*.shp). Všechny takto předaná data budou využívat souřadnicového systému "S-JTSK Krovak EastNorth", tj. souřadnicového systému jednotné trigonommetrické sítě katastrální. Nedílnou součástí předání budou metadata ve formátu Rich Text Format (*.rtf) pro jednotlivé vrstvy typu ESRI shapefile (*.shp). Jednotlivé výkresy budou dále předány ve formátu Porttable Dokument Format (*.pdf). Textové části budou kompatibilní s programem Microsoft Word (*.doc popř. *.rtf) a tabulkové části budou ve formátu Microsoft Excel (*.xls), dále bude textová část předána ve formátu Porttable Dokument Format (*.pdf). Zpracovatel v úvodní fázi zpracování zakázky předloží úřadu územního plánování návrh členění dokumentu k odsouhlasení. Zpracovatel zakázky bude prezentovat závěry ze zpracovaného dokumentu na jednání za účasti úřadu územního plánování a starostů obcí ve správním území ORP Rýmařov, kde podá odborný výklad k řešené problematice. S t r a n a 8 ( c e l k e m 8 )

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

" Ú z e m n í p l á n V l č i c e " v y z ý v á ZADÁVACÍ PODMÍNKY

 Ú z e m n í p l á n V l č i c e  v y z ý v á ZADÁVACÍ PODMÍNKY Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) na služby, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Více

" Ú z e m n í p l á n V í t ě z n á " v y z ý v á

 Ú z e m n í p l á n V í t ě z n á  v y z ý v á Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) na služby, zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu

O B E C B Ř E Z Í. Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu O B E C B Ř E Z Í Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace veřejné zakázky malého rozsahu dle Směrnice pro zadávání veřejných zakázek obce Březí platné od 28.1.2010 pro zadávání zakázek

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Č. j. OUPNS-183 /2019 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Zadavatel: Obec Polná na Šumavě Zastoupenou : starostou panem Dušanem Hanzlíkem se sídlem : Polná na Šumavě 204, 382 29 Polná na Šumavě

Více

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace Č. j.: 01Te/350/2015 Datum: 2. 7. 2015 Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace V souladu s ustanovením 6, 17 a

Více

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje

Ostravská univerzita v Ostravě. výzvu k podání nabídky. Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje Dvořákova 7, 701 03 Ostrava vyhlašuje výzvu k podání nabídky na realizaci zakázky Dodávka služeb souvisejících s konzultační, poradenskou a školící činností při řešení projektu č. Modulární systém studijních

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY

ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY MĚSTO HRANICE ODBOR STAVEBNÍ ÚŘAD, ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ A DOPRAVY Poptávka k podání nabídky Zakázka Splaškové kanalizační přípojky Hranice II Lhotka projektové dokumentace a inženýrská činnost Zadavatel

Více

Nový územní plán obce Vilémov

Nový územní plán obce Vilémov Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen VZMR ) na služby Zadavatel : obec Vilémov Vilémov č.p. 172, 407 80 Vilémov u Šluknova IČ: 002 61 769 DIČ: CZ00261769 zastoupený starostou obce panem Hynkem Raichartem,

Více

Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor

Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor Svazek obcí mikroregionu Táborsko Kosova 2894, 390 02 Tábor ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na plnění veřejné zakázky malého rozsahu dle 12 odst. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Název akce: Zpracování projektové dokumentace " Rekonstrukce objektu, dvorní přístavba a půdní vestavba Identifikační údaje zadavatele:

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu. Provedení rekonstrukce venkovní terasy, včetně úpravy vchodu na terasu a výměny zábradlí

Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu. Provedení rekonstrukce venkovní terasy, včetně úpravy vchodu na terasu a výměny zábradlí Domov pro seniory Strážnice, příspěvková organizace Preláta Horného 515, 696 62 Strážnice Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Provedení rekonstrukce venkovní terasy, včetně úpravy vchodu

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Rekonstrukce hasičské zbrojnice OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 2/OHS/2015 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Střední průmyslová škola Hranice

Střední průmyslová škola Hranice Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce Sociální zařízení a výdejna obědů na Střední průmyslové škole Hranice, pracoviště Teplická Střední průmyslová škola Hranice se sídlem:

Více

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace I. Výzva k podání nabídky Název zakázky: Vybudování kaple v suterénu 2. pavilonu Sociální služby pro seniory Šumperk, p.o., vyzývají k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybudování

Více

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍKŮ V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Vymezení předmětu zadávané zakázky Obchodní podmínky, včetně

Více

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín VNITŘNí SMĚRNICE č.4/2013 Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Nový Kramolín Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst.6 zák.č.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZÍSKÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Obnova místních komunikací v obci Vanovice

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZÍSKÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. Obnova místních komunikací v obci Vanovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZÍSKÁNÍ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Na základě rozhodnutí zastupitelstva obce, ze 23. 2. 2010, Vás vyzývám ke zpracování a podání nabídky na získání zakázky malého rozsahu s názvem:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky MĚSTO PELHŘIMOV č.j. OI/223/2015-1 V Pelhřimově dne 12.10.2015 Výzva k podání nabídky Podle 6 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Město Pelhřimov jako veřejný zadavatel vypisuje

Více

Obec Petrov nad Desnou ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

Obec Petrov nad Desnou ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ PODMÍNKY VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Název veřejné zakázky: ÚZEMNÍ PLÁN OBCE PETROV NAD DESNOU Obsah: 1. Identifikační

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Pardubický kraj jako veřejný zadavatel vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu *: SPŠE a VOŠ Pardubice oprava

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

OBEC TETČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektu

OBEC TETČICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektu pro 4 OBEC TETČICE Palackého 177, 664 17 Tetčice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Stavební úpravy vedoucí ke snížení energetické náročnosti

Více

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské

Rekonstrukce komunikací komunikace a zpevněné plochy ul. El. Krásnohorské OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je

Více

Výměna elektroinstalace v multifunkční budově

Výměna elektroinstalace v multifunkční budově OBEC SLATINA Slatina 50 410 02 Slatina Výzva k podání nabídek zakázky malého rozsahu na stavební práce Výměna elektroinstalace v multifunkční budově 1. Zadavatel zakázky název: OBEC Slatina sídlo: Slatina

Více

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30

Více

Výzva zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Ev. č. veřejné zakázky

Výzva zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Ev. č. veřejné zakázky MĚSTO TŘEBÍČ místostarosta Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: OMIM 65114/17- SPIS 12130/2016/JG VYŘIZUJE:

Více

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 6 zákona č.

Více

Město Potštát. Zámecká 1, Potštát

Město Potštát. Zámecká 1, Potštát Město Potštát Zámecká 1, 753 62 Potštát IČ 00301795 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na zpracovatele ÚZEMNÍHO PLÁNU POTŠTÁT 1. Zadavatel Město Potštát Zastoupené Karlem Galasem

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: /OHS/2014 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka elektrického paletového vozíku ručně vedeného.

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka elektrického paletového vozíku ručně vedeného. Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Městský úřad Moravský Krumlov odbor výstavby a územního plánování Telefon: 515300750. Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky

Městský úřad Moravský Krumlov odbor výstavby a územního plánování Telefon: 515300750. Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky Městský úřad Moravský Krumlov odbor výstavby a územního plánování Telefon: 515300750 nám. Klášterní 125 Fax:515300759 672 11 Moravský Krumlov E-mail: stastnyp@mkrumlov.cz Vyřizuje: Ing. Petr Šťastný V

Více

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace

Sociální služby pro seniory Šumperk, příspěvková organizace I. Výzva k podání nabídky Název zakázky: Výměna čerpadla stanice ATS obměna strojního zařízení Sociální služby pro seniory Šumperk, p.o., vyzývají k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice

Položení mobilního multifunkčního hřiště. Obec Dlouhoňovice OBEC DLOUHOŇOVICE Školská 71, 564 01 Dlouhoňovice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka

Více

ÚPRAVA VSTUPU DO OBJEKTU KŘEJPSKÉHO Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky:

ÚPRAVA VSTUPU DO OBJEKTU KŘEJPSKÉHO Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky: M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve

Více

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice

Rekonstrukce 2. NP budovy radnice VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Výměna oken na budově obecního úřadu ve Džbánicích

Výměna oken na budově obecního úřadu ve Džbánicích OBEC DŽBÁNICE Džbánice 50, 671 71 Hostěradice Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU DLE ZÁK.Č.137/2006 SB, 12 ODST.3 Název veřejné zakázky : ZÁMEK STRÁŽNICE VESTAVBA VÝTAHU A OBNOVA VYBRANÝCH MÍSTNOSTÍ

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 277 908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info Váš dopis ze dne: Vaše značka (čj.): Naše čj.: Naše sp. zn.:

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k veřejné zakázce malého rozsahu na služby: Přístavba kotelny k bytovému domu STAVEBNÍ PRÁCE 21.06.2018

Více

Architektonická studie regenerace vnitrobloku Stříbrského, Cyprichova, Sulanského v k.ú. Háje, Praha 11

Architektonická studie regenerace vnitrobloku Stříbrského, Cyprichova, Sulanského v k.ú. Háje, Praha 11 ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MĚSTO BŘIDLIČNÁ Nábřežní 452, 793 51 Břidličná Zadávací dokumentace stavební práce ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je

Více

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: e-mail: Počet listů: Příloh/listů:

Vaše čj. (zn.): Číslo jednací: Spisová zn.: Vyřizuje: Telefon: e-mail: Počet listů: Příloh/listů: Městský úřad Kolín Odbor školství, kultury a sportu Karlovo náměstí 78, 280 12 Kolín I tel.: +420 321 748 111, fax: +420 321 720 911 e-podatelna: posta@mukolin.cz, web: http://www.mukolin.cz pracoviště:

Více

Repasování oken ve 2. NP budovy purkrabství v areálu zámku Kolín

Repasování oken ve 2. NP budovy purkrabství v areálu zámku Kolín VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název VZ: Osobní automobil a osobní automobil VAN - 2016 ZADAVATEL: Podkrušnohorský zoopark Chomutov, příspěvková organizace Přemyslova 259 430

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Víceúčelová

Více

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení:

Obec Obory. 2. Předmět zakázky: Název: Obory víceúčelové a dětské hřiště Místo plnění: Obory Zahájení prací: Dokončení: Obec Obory Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadávací řízení nepodléhá působnosti zákona č. 134/2016 Sb. v platném znění 1. Identifikační údaje o zadavateli Název:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Světlík Sídlo: Světlík 27, 381 01 Český Krumlov Zastoupena: Michalem Zahorákem starostou obce Světlík IČ: 00246166 Zadavatel podle 26 odst. 3 písm. b) a 38 zákona

Více

Obec Olbramov Územní plán

Obec Olbramov Územní plán Obec Olbramov jako zadavatel zastoupená Miroslavou Válovou - starostkou obce Telefon 374 692 113, mobil 724 183 671, 774 487 478 E mail: ouolbramov@mikroregion-kl.cz IČO obce : 00573728 Vyzývá zájemce

Více

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku

Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku Zadávací dokumentace k výběrovému řízení na dodávku služeb zajišťujících bilanční diagnostiku Obecné zadání: Střední škola technická, Most Velebudice, Dělnická 21, příspěvková organizace vypisuje výběrové

Více

OBEC SLATINA. Slatina Slatina. Výzva k podání nabídky

OBEC SLATINA. Slatina Slatina. Výzva k podání nabídky Slatina 50 410 02 Slatina OBEC SLATINA Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, zadávanou mimo režim zákona, ve smyslu ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

Název zakázky: Město Broumov, třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Název zakázky: Město Broumov, třída Masarykova 239, Broumov, IČ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Město Broumov, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov, IČ 00272523 VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název zakázky: Nákup 16ks MS Office Standard 2016 OLP NL Govt Zadávací podmínky Zadavatel tímto stanovuje

Více

Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 2868/2014/2060/86 Franc 11.6.

Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 2868/2014/2060/86 Franc 11.6. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 2868/2014/2060/86 Franc 11.6.2014 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

ojetého užitkového vozidla.

ojetého užitkového vozidla. Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona Č. 13712006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozděj ších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Muzeum a Pojizerská galerie Semily Husova 2, 513 01 Semily IČ: 00085839 * tel.: 481 622 528 * email: muzeum@muzeumsemily.eu Č.j.: MZ-01-2011/02 Semily, 20. června 2011 Počet listů: 6 OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ

Více

KOMPRESOR NA PLNĚNÍ LAHVÍ PRO JSDH PRAHA-CHODOV. Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky:

KOMPRESOR NA PLNĚNÍ LAHVÍ PRO JSDH PRAHA-CHODOV. Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky: M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: Naše sp. zn.: 82483/2017 TAJ/PAKO *MUSPX01SAK6V * Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky V souladu

Více

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11 NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MIMO REŽIM ZÁKONA Č.137/2006 Název veřejné zakázky : SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 79018/2016 Naše sp. zn.: 78999/2016 TAJ/PAKO *MUSPX01NDG7S* Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY Základní škola Zlaté Hory Wolkerova 712, 793 76 Zlaté Hory bankovní spojení: 1848898369 / 0800 tel. 584 425 340 mobil: 608 281 630 e-mail:reditel@skolazh.cz IČ: 64631648 Zlaté Hory 23. 5. 2012 VÝZVA K

Více

Vyhlášení poptávkového řízení k podání cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Vyhlášení poptávkového řízení k podání cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Vyhlášení poptávkového řízení k podání cenové nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Stavební úpravy v objektu Vysokomýtská 1206, Choceň Obchodní akademie a Střední odborná škola cestovního

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka traktorové sekačky.

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. Dodávka traktorové sekačky. Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané dle 18 odst. 5 dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název veřejné zakázky malého rozsahu: Dodávka

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Rekonstrukce infrastruktury Wi-Fi pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce infrastruktury Wi-Fi pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Čj. GB 206/2018 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve veřejné zakázce malého rozsahu zadávanou dle ustanovení 31 zákona 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále zákon 134), na

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Dodání malotraktoru pro sečení trávy

Dodání malotraktoru pro sečení trávy Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 1/2014 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: Dodání malotraktoru pro sečení trávy veřejná zakázka malého

Více

Výzva na zhotovení. Rekonstrukce objektu č.p. 195,

Výzva na zhotovení. Rekonstrukce objektu č.p. 195, Výzva na zhotovení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚR DODAVATELE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVANÉ MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. Rekonstrukce objektu č.p. 195, vypracování kompletní projektové dokumentace

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky obec Budiměřice vás vyzývá podle směrnice 2/2016 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu k podání nabídky na akci: REKONSTRUKCE VO BUDIMĚŘICE - ZÁPAD veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016 Město Strakonice Odbor informatiky a provozu Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ 383 700 388 17.června 2016 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Město Strakonice, jako

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb,

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb, Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0503/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 21.2.2011 Písemná výzva

Více

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH

Pořízení nového dopravního automobilu pro JSDH OBEC DOBROMĚŘICE Pražská 53, 440 01 Dobroměřice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka )

Více

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Obec Radimovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) v rámci veřejné zakázky malého rozsahu PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE KOMUNIKACE

Více

Studie regenerace veřejného prostranství Hviezdoslavova, Podjavorinské v k. ú. Chodov, městská část Praha 11

Studie regenerace veřejného prostranství Hviezdoslavova, Podjavorinské v k. ú. Chodov, městská část Praha 11 ÚMČ Praha 11 Odbor správy majetku P O P T Á V K O V Ý L I S T Výtisk č. 1 M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: VOP vozovek, Chodová Planá lokalita Slovany Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016 Sb.,

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Oprava zpevnění ploch v zahradě družiny ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o zadávání veřejných zakázek 1. Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Podsedice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel: Obec Podsedice

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice + odbor majetkový Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST/007136/2019/MAJ/Bla Ing. Blahout 383 700 325 13.2.2019 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2014

VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2014 VNITŘNÍ SMĚRNICE č. 1/2014 SMĚRNICE PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU MĚSTYSE PŘÍDOLÍ Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

v y z ý v á dodávka průmyslových hnojiv na rok 2012

v y z ý v á dodávka průmyslových hnojiv na rok 2012 Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace 533 14 KLADRUBY NAD LABEM IČ 72048972 Zadavatel Vás v souladu s 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve

Více

Výzva k podání nabídky na služby

Výzva k podání nabídky na služby VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na služby Úvěr na částečné financování akce Rekonstrukce a revitalizace Mírového náměstí v Horažďovicích ve výši 30.000.000 Kč Město Horažďovice Mírové

Více