STUDIE - DISPOZICE A FASÁDA - RD PRAHA - KUNRATICE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "STUDIE - DISPOZICE A FASÁDA - RD PRAHA - KUNRATICE"

Transkript

1 STUDIE - DISPOZICE A FASÁDA - RD PRAHA - KUNRATICE ZADAVATEL: Jiří Novotný Za Kovářským rybníkem, Praha AUTOR: Ing. arch. Naďa Richterová Zahořany 32, Křešice DATUM: FORMÁT: 23 A4

2 1 NP - výsledná varianta F - M 1:100 - nové vstupní dveře do nového zádveří jsou v místě stávajícího okna. Původní dveře jsou zazděny a na jejich místě je vestavěná šatní skříň. - ve vstupní chodbě bude rovněž umístěna šatní skříň. Stávající výklenek vedle skříně dozdít na cca 65cm. - velká koupelna s oknem. Proti dveřím je sprchový kout 90x120, uprostřed stěny je umyvadlo a u okna toaleta. Otopný žebřík je umístěn vedle dveří. - průchod ze zádveří do obytné kuchyně. - spotřebiče v kuchyňské lince - vlevo: sporák, myčka a dřez, vpravo samostatně stojící tři vysoké skříně a v nich: lednice, mikrovlnka a pod ní trouba a spižní skříň. Vedle francouzských posuvných dveří na terasu je umístěna televize. - dveře do dalšího pokoje jsou umístěny až u obvodové zdi. Vhodné by byly posuvné dveře. - vedle kuchyně je samostatná pracovna (pokoj pro hosty), v budoucnu ložnice. V tomto pokoji je na místě původního okna nové francouzské okno s posuvnými dveřmi na terasu. - na toaletě je nové, stejné okno jako ve 3np. - plocha terasy bude doplněna až ke garáži. Nové dveře do garáže jsou v místě stávajícího okna na východní straně. Stávající dveře k terase budou zazděny. Na místě stávajících luxfer na jižní straně bude pevně zasklené okno. Zbylé luxferové okno na východní straně bude zazděno. - nově dozdívané konstrukce jsou značeny růžově.

3 1 NP - výsledná varianta F - M 1:100 - rozměry - nové vstupní dveře do nového zádveří jsou v místě stávajícího okna. Původní dveře jsou zazděny a na jejich místě je vestavěná šatní skříň. - ve vstupní chodbě bude rovněž umístěna šatní skříň. Stávající výklenek vedle skříně dozdít na cca 65cm. - velká koupelna s oknem. Proti dveřím je sprchový kout 90x120, uprostřed stěny je umyvadlo a u okna toaleta. Otopný žebřík je umístěn vedle dveří. - průchod ze zádveří do obytné kuchyně. - spotřebiče v kuchyňské lince - vlevo: sporák, myčka a dřez, vpravo samostatně stojící tři vysoké skříně a v nich: lednice, mikrovlnka a pod ní trouba a spižní skříň. Vedle francouzských posuvných dveří na terasu je umístěna televize. - dveře do dalšího pokoje jsou umístěny až u obvodové zdi. Vhodné by byly posuvné dveře. - vedle kuchyně je samostatná pracovna (pokoj pro hosty), v budoucnu ložnice. V tomto pokoji je na místě původního okna nové francouzské okno s posuvnými dveřmi na terasu. - na toaletě je nové, stejné okno jako ve 3np. - plocha terasy bude doplněna až ke garáži. Nové dveře do garáže jsou v místě stávajícího okna na východní straně. Stávající dveře k terase budou zazděny. Na místě stávajících luxfer na jižní straně bude pevně zasklené okno. Zbylé luxferové okno na východní straně bude zazděno. - nově dozdívané konstrukce jsou značeny růžově.

4 1 NP - současný stav - M 1:100

5 2 NP - výsledná varianta F - M 1:100 - za vstupními dveřmi, v chodbě bytu, jsou vestavěné dvě šatní skříně. - z chodby je prosklenými posuvnými dveřmi přístupný společný obytný prostor, t.j. obývací pokoj s novým krbem a jídelna s kuchyňským koutem. Ten je situován na místě původní toalety, která je přesunuta ke koupelně. V obvodové stěně, na západní straně domu, je nové dvoukřídlé okno, stejné a stejně umístěné jako okno nad ním, jen s vyšším parapetem (115 cm). V obývací části pokoje je francouzské okno s posuvnými dveřmi, stejně jako u jídelního stolu. Obě jsou dělena na polovinu. Původní malé okno na toaletu bude zazděno. - nová toaleta je na místě nynější koupelny. Splachovací nádržka je vestavěna do stávající nosné zdi. Nová příčka začíná zároveň s oknem. - nová koupelna je v místě původní kuchyně. Okno je částečně zazděno a je stejné jako na toaletě. Vpravo vedle dveří je vestavěná vana s odkládacími plochami na obou koncích. Za dveřmi bude sprchovací zástěna. Na levé straně koupelny je umyvadlo a koupelnová skříňka. Vedle okna je umístěn otopný žebřík. - v dětských pokojích a v ložnici jsou parapety snížené na 40 cm. Dvoukřídlá okna jsou doplněna pozinkovaným zábradlím. - místo dřevěné terasy je nová pozinkovaná konstrukce. - nově dozdívané konstrukce jsou značeny růžově.

6 2 NP - výsledná varianta F - M 1:100 - rozměry - za vstupními dveřmi, v chodbě bytu, jsou vestavěné dvě šatní skříně. - z chodby je prosklenými posuvnými dveřmi přístupný společný obytný prostor, t.j. obývací pokoj s novým krbem a jídelna s kuchyňským koutem. Ten je situován na místě původní toalety, která je přesunuta ke koupelně. V obvodové stěně, na západní straně domu, je nové dvoukřídlé okno, stejné a stejně umístěné jako okno nad ním, jen s vyšším parapetem (115 cm). V obývací části pokoje je francouzské okno s posuvnými dveřmi, stejně jako u jídelního stolu. Obě jsou dělena na polovinu. Původní malé okno na toaletu bude zazděno. - nová toaleta je na místě nynější koupelny. Splachovací nádržka je vestavěna do stávající nosné zdi. Nová příčka začíná zároveň s oknem. - nová koupelna je v místě původní kuchyně. Okno je částečně zazděno a je stejné jako na toaletě. Vpravo vedle dveří je vestavěná vana s odkládacími plochami na obou koncích. Za dveřmi bude sprchovací zástěna. Na levé straně koupelny bude umyvadlo a koupelnová skříňka. Vedle okna je umístěn otopný žebřík. - v dětských pokojích a v ložnici jsou parapety snížené na 40 cm. Dvoukřídlá okna jsou doplněna pozinkovaným zábradlím. - místo dřevěné terasy je nová pozinkovaná konstrukce. - nově dozdívané konstrukce jsou značeny růžově.

7 2 NP - současný stav - M 1:100

8 3 NP - výsledná varianta F - M 1:100 - otevřená chodba s novým (mlynářským) schodištěm do podkroví. Nástup na něj je u dveří do koupelny. V chodbě u okna je vestavěná skříň se sušičkou a úklidovými prostředky. Na straně schodišťové chodby je vestavěná šatní skříň. - v koupelně, proti vstupním dveřím, je umyvadlo (na střed niky). Vpravo je vana a u ní, na místě původních dveří do OP, je odkládací nika. Sloupek mezi nikami je nutno dozdít tak, aby se na něj vešel otopný žebřík. Za dveřmi je pračka a závěsná koupelnová skříňka. Dveře by měly být co nejvíce u okna. - průchod do obytné kuchyně může být bez dveří nebo s posuvnými prosklenými či skleněnými dveřmi. - spotřebiče v kuchyňské lince (shora): lednice, dřez s odkládací plochou, myčka a sporák s troubou. U dveří do koupelny jsou dvě vysoké skříně. Jídelní stůl (180x90) je umístěn u kuchyňského ostrůvku. - ložnice zůstává takřka bez úprav. Jsou pouze posunuty dveře a příčka s dveřmi na toaletu. - schodiště do podkroví z obývacího pokoje bude zrušeno. Na jeho místě bude pracovní kout. - nově dozdívané konstrukce jsou značeny růžově.

9 3 NP - výsledná varianta F - M 1:100 - rozměry - otevřená chodba s novým (mlynářským) schodištěm do podkroví. Nástup na něj je u dveří do koupelny. V chodbě u okna je vestavěná skříň se sušičkou a úklidovými prostředky. Na straně schodišťové chodby je vestavěná šatní skříň. - v koupelně, proti vstupním dveřím, je umyvadlo (na střed niky). Vpravo je vana a u ní, na místě původních dveří do OP, je odkládací nika. Sloupek mezi nikami je nutno dozdít tak, aby se na něj vešel otopný žebřík. Za dveřmi je pračka a závěsná koupelnová skříňka. Dveře by měly být co nejvíce u okna. - průchod do obytné kuchyně může být bez dveří nebo s posuvnými prosklenými či skleněnými dveřmi. - spotřebiče v kuchyňské lince (shora): lednice, dřez s odkládací plochou, myčka a sporák s troubou. U dveří do koupelny jsou dvě vysoké skříně. Jídelní stůl (180x90) je umístěn u kuchyňského ostrůvku. - ložnice zůstává takřka bez úprav. Jsou pouze posunuty dveře a příčka s dveřmi na toaletu. - schodiště do podkroví z obývacího pokoje bude zrušeno. Na jeho místě bude pracovní kout. - nově dozdívané konstrukce jsou značeny růžově.

10 3 NP - současný stav - M 1:100

11 4 NP - výsledná varianta D - M 1:100 - do podkroví je nové mlynářské schodiště z chodby 3np. - podkroví zůstane prozatím zachováno v současném stavu. - sauna je na stávajícím místě, pouze okno bude sladěno s ostatními pod sebou. - samostatný pokoj na východní straně bude mít větší okno do štítu (70x125). - nově dozdívané konstrukce jsou značeny růžově.

12 4 NP - výsledná varianta D - M 1:100 - rozměry - do podkroví je nové mlynářské schodiště z chodby 3np. - podkroví zůstane prozatím zachováno v současném stavu. - sauna je na stávajícím místě, pouze okno bude sladěno s ostatními pod sebou. - samostatný pokoj na východní straně bude mít větší okno do štítu (70x125). - nově dozdívané konstrukce jsou značeny růžově.

13 4 NP - současný stav - M 1:100

14 POHLED JIŽNÍ - ZAHRADNÍ - M 1:120 - veškeré dřevěné obklady na fasádě jsou odstraněny. - nová střešní krytina bude mít tmavě šedý odstín. - ke stávající terase v patře je navrženo rozšíření z tahokovu (podlaha-rošt) na pozink. konstrukci. Veškeré zábradlí bude rovněž pozinkované. - terasa v přízemí je doplněna až k šedé hraně domu a dveře z garáže jsou přesunuty na protilehlou stranu na místo okna.

15 POHLED SEVERNÍ - VSTUPNÍ - M 1:120 - nové prosklené vstupní dveře a nové zábradlí (pozink). - protažená markýza (může být i plechová konstrukce).

16 POHLED ZÁPADNÍ - M 1:120 - veškeré dřevěné obklady na fasádě budou odstraněny. - pás luxfer bude v celé šířce a výšce nahrazen fixními a otevíravými okny.

17 POHLED VÝCHODNÍ - M 1:120 - veškeré dřevěné obklady na fasádě budou odstraněny. - původní dřevěná terasa je nahrazena novou pozink. konstrukcí včetně všech zábradlí. - terasa v přízemí je doplněna až k šedé hraně domu a dveře z garáže jsou přesunuty na protilehlou stranu. - okna ve 2.np mají snížený parapet (40cm) a jsou doplněna zábradlím (pozink).

18 NÁVRH DISPOZIC A FASÁDY - RD PRAHA - KUNRATICE PERSPEKTIVA - ZAHRADA - ZÁPAD

19 NÁVRH DISPOZIC A FASÁDY - RD PRAHA - KUNRATICE PERSPEKTIVA - ZAHRADA - VÝCHOD

20 PERSPEKTIVA - ULICE - ZÁPAD NÁVRH DISPOZIC A FASÁDY - RD PRAHA - KUNRATICE

21 NÁVRH DISPOZIC A FASÁDY - RD PRAHA - KUNRATICE PERSPEKTIVA - ULICE - VÝCHOD

22 PŘÍKLADY - zábradlí, rošt terasy a zábradlí... NÁVRH DISPOZIC A FASÁDY - RD PRAHA - KUNRATICE

23 NÁVRH DISPOZIC A FASÁDY - RD PRAHA - KUNRATICE FOTODOKUMENTACE - současný stav

Rodinné domy typu A, varianty dispozic

Rodinné domy typu A, varianty dispozic Standardní dispozice 4+kk Domy typu A ve standardní variantě jsou přístupné ze severní strany. Jsou od obytné ulice odděleny pásem zeleně a jejich dominantním prvkem je na jih orientovaná rozlehlá krytá

Více

Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku. Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2. Zastavěná plocha 271 m 2. Zpevněné plochy 145 m 2

Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku. Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2. Zastavěná plocha 271 m 2. Zpevněné plochy 145 m 2 Bilance zpevněných ploch a ploch zeleně na pozemku Plocha pozemku p.č.k. 1261/75 1055 m 2 Zastavěná plocha 271 m 2 Zpevněné plochy 145 m 2 Plocha bazén 24 m 2 Plocha zeleně 615 m 2 0 2 5 10 Koeficient

Více

PREZENTACE NÁVRH DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ BYTU ANNA DVOŘÁKOVÁ

PREZENTACE NÁVRH DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ BYTU ANNA DVOŘÁKOVÁ PREZENTACE NÁVRH DISPOZIČNÍHO ŘEŠENÍ BYTU ANNA DVOŘÁKOVÁ ÚVOD Vážená paní Nováková, otevíráte návrh možných dispozičních úprav vašeho bytu. Zamyšlení nad kvalitním řešením dispozice daného prostoru patří

Více

WWW.NAVRHYBYDLENI.CZ PREZENTACE PATROVÉHO RODINNÉHO DOMU S OBYTNÝM PODKROVÍM A KRYTÝM STÁNÍM PRO AUTOMOBIL

WWW.NAVRHYBYDLENI.CZ PREZENTACE PATROVÉHO RODINNÉHO DOMU S OBYTNÝM PODKROVÍM A KRYTÝM STÁNÍM PRO AUTOMOBIL PREZENTACE PATROVÉHO RODINNÉHO DOMU S OBYTNÝM PODKROVÍM A KRYTÝM STÁNÍM PRO AUTOMOBIL 0.4 0.5 0.6 0.7 0.1 0.3 0.2 LEGENDA MÍSTNOSTÍ: 0.1 VSTUP 2,64m² 0.2 ŠATNA 4,16m² 0.3 KOUPELNA 4,94m² 0.4 PRACOVNA 9,36m²

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE

TECHNICKÁ ZPRÁVA A FOTODOKUMENTACE TECHNICKÁ ZPRÁVA A OBSAH: 1. Účel objektu...2 2. Architektonické a dispoziční řešení...2 3. Kapacita, podlahová plocha...2 4. Stavebně technické a konstrukční řešení...2 5. Zhodnocení stávajícího stavu

Více

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425

VILA 2C ULICE 1.14 1.13 1.10. Účel místnosti. Plocha (m2) 1.09 1.08 1.06 1.07 -0,020 1.02 +0,000 1.01 +1,425 půdorys 1.NP vrata vstupní branka ULICE 1.14 240 l 240 l 1.13 12 870 11 020 1 850 1.10 5 600 1.11 terasa 1 4 030 5 600 6 960 možnost umístění bazénu 1.06 1.09 1.04 1.07 1.02 1.03 1.12 terasa 2 1.08 +0,000

Více

Dokončení domu základní

Dokončení domu základní Svislé nosné konstrukce Obvodové konstrukce Stropy Střešní konstrukce Střešní krytina Vnitřní příčky Omítky vnitřní zděné Dokončení domu základní zděné, cihelné bloky 240 mm fasádní zateplovaní systém

Více

REDISPO. Klient Projektant Datum. REDISPO www.redispo.cz tel: +420 604 665 755 email: info@redispo.cz leden 2013 13012301

REDISPO. Klient Projektant Datum. REDISPO www.redispo.cz tel: +420 604 665 755 email: info@redispo.cz leden 2013 13012301 REDISPO STUDIE DISPOZIČNÍ ZMĚNY BYTU P. NOVÁKA, PRAHA 10 Klient Projektant Datum Číslo zakázky Jan Novák, Francouzská 65, Praha 10, tel: +420 777 777 077 email: jan.novak@gmail.com REDISPO leden 2013 13012301

Více

OPTIMAL 1539. novinka. 164.3 m 2. 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2004. POSCHODÍ [celková plocha 79.0 m 2 ]

OPTIMAL 1539. novinka. 164.3 m 2. 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2004. POSCHODÍ [celková plocha 79.0 m 2 ] 1643 m 2 [celková plocha 83 m 2 ] [celková plocha 790 m 2 ] s garáží 4 600 000 Kč 2 720 000 Kč praktický a pohodlný patrový dům s moderním vzhledem, vhodný i do města kompaktní tvar je předpokladem nižší

Více

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016

OPTIMAL novinka. . plnohodnotné poschodí s plnou výškou. jednoduché m Kč Kč Kč EUROLINE 2016 OPTIMAL 1643 3 800 000 Kč 2 090 000 Kč 903 m 2 s garáží 1148 m 2 6798 m 3 1407 m 2 892 m 2 předpokl spotřeba energie za rok

Více

bytových jednotek a společných prostor

bytových jednotek a společných prostor Technická specifikace bytových jednotek a společných prostor Budovy E1 a E2 Konstrukce budovy Kostra základy a základová deska železobeton obvodové a vnitřní nosné zdi železobeton zdi mezi byty železobeton

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU

KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU KVALITATIVNÍ STANDARD PROJEKTU 1 Konstrukce Vrchní stavba Bytové příčky 2 Obálka budovy Fasáda Okna Balkony / Terasy Předzahrádky Stínění Zábradlí 3 Povrchy podlah Obytné místnosti Chodby / komory Společné

Více

obývací pokoj půdorys 1:25

obývací pokoj půdorys 1:25 OBÝVACÍ POKOJ zavěšená TV STROPNÍ SVÍTIDLO PŘISAZENÉ - čtvercové B obývací pokoj půdorys 1:25 krbová vložka taburet (oblý tvar) STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté STROPNÍ SVÍTIDLO ZÁVĚSNÉ hranaté A stolek

Více

FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA

FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA FOJTOVI BYT ing.arch. Jan Novotný 08-10/2015 PRAHA - stavební část m1:50 MĚŘÍTKO 1:50 nový podhled s.v. : 2400 umístění bodových světel 1.01, 1.02, 1.03 5 240 150 2 580 1 680 SDK podhled 2400 SDK podhled

Více

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7

1.PP 1.NP 2.NP. NUVO I Užitná plocha všech podlaží včetně garážového stání 135,3 Plocha balkonů a teras 14,0 Zastavěná plocha všech podlaží 199,7 NUVO i Jedná se o typový funkcionalistický rodinný dům menší velikostní kategorie, nepodsklepený s třemi podlažími. V objektu je situována jedna obytná jednotka. Objekt je navržen svojí dispozicí pro mírně

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 KVALITATIVNÍ STANDARD BYTOVÉ OBJEKTY A, B OBYTNÝ SOUBOR KOLOVRATY OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení bytových jednotek Položka standard popis A) KONSTRUKCE

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 0695, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.206 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach; ing.

Více

STANDARD VYBAVENÍ A PROVEDENÍ

STANDARD VYBAVENÍ A PROVEDENÍ STANDARD VYBAVENÍ A PROVEDENÍ BYTOVÝCH DOMŮ STAVBY 150 B.J. KARLOVY VARY - DRAHOVICE I. STANDARD VYBAVENÍ DŮM A A ) SPOLEČNÉ PROSTORY : SPOLEČNÉ GARÁŽE - 8 stání v 1.NP, nevytápěné s přirozeným větráním

Více

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012

REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP A) ARCHITEKTONICKÁ STUDIE KAMIL MRVA ARCHITECTS ŘÍJEN 2012 OBSAH IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE PRŮVODNÍ ZPRÁVA NÁZEV STAVBY' ' REZIDENCE PASEKY, ČELADNÁ RODINNÝ DŮM (TYP

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus s.r.o., Kralická 069/5, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web / mail: 7.206 _boq architekti s.r.o. _www.boqarchitekti.cz / atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch.

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus s.r.o., Kralická 069/5, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web / mail: 7.06 _boq architekti s.r.o. _www.boqarchitekti.cz / atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch.

Více

POD ŠKOLOU 4 etapa rodinný dům č.32 TYP A2

POD ŠKOLOU 4 etapa rodinný dům č.32 TYP A2 3 4 5 2 POD ŠKOLOU 4 etapa rodinný dům č.32 TYP A2 přízemí 0 2 3 4 5 6 7 rohová sekce 8 920 32 33 34 35 36 27 28 29 30 3 2 26 25 37 koupelna +wc zádveří kuchyň 2 3 4 5 ul. Hovorčovická Změna fr. okna na

Více

RODINNÝ DŮM HOSTAVICE

RODINNÝ DŮM HOSTAVICE Středoškolská technika 2017 Setkání a prezentace pracístředoškolských studentů na ČVUT RODINNÝ DŮM HOSTAVICE Alexandra Kotršálová, Denisa Hajdová, Natálie Kopáčková, Šimon Řezník STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA

Více

997 150, bez DPH. malý RD. 2+kk typ: 36. ALKA DOMKY s. r. o. bezplatná linka 800 801 802 www.alkadomky.cz STANDARDNÍ PROVEDENÍ DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ

997 150, bez DPH. malý RD. 2+kk typ: 36. ALKA DOMKY s. r. o. bezplatná linka 800 801 802 www.alkadomky.cz STANDARDNÍ PROVEDENÍ DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ 2013 STANDARDNÍ PROVEDENÍ DŘEVOSTAVBY NA KLÍČ Součástí katalogové ceny za vybudování rodinného domu neboli dřevostavby na klíč je tzv. standardní provedení, za které NEPLATÍTE NIC navíc. Kompletní hrubá

Více

KVALITATIVNÍ STANDARDY

KVALITATIVNÍ STANDARDY KVALITATIVNÍ STANDARDY RODINNÝCH DOMŮ OBSAH Konstrukce a povrchové úpravy Stavební prvky Vybavení RD tel.: +420 724 812 010, e-mail: info@gapabuilding.cz Strana 1 z 5 KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTU Písnice - Vrtilka OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka standard popis A) KONSTRUKCE A POVRCHOVÉ ÚPRAVY základy Betonové

Více

Použitá technologie pro výstavbu RD :

Použitá technologie pro výstavbu RD : Použitá technologie pro výstavbu RD : ZÁKLAKOVÁ KONSTRUKCE : - Z dvoustupňových pasu. Spodní stupen z monolitického betonu, betonovaný přímo do výkopu bez bednění ZDIVO : - Pasy ze ztraceného bednění FACE-BLOCK

Více

POD ŠKOLOU 4 etapa. příloha č.1. NIKMAR Invest s.r.o. rodinný dům č.3. Líbeznice, Praha východ. zádveří. kuchyň. koupelna+wc. předsíň.

POD ŠKOLOU 4 etapa. příloha č.1. NIKMAR Invest s.r.o. rodinný dům č.3. Líbeznice, Praha východ. zádveří. kuchyň. koupelna+wc. předsíň. POD ŠKOLOU 4 etapa rodinný dům č.3 přízemí TYP A2 příloha č. 2 3 4 5 6 7 8 2 3 4 5 6 7 Změna fr. okna na dvojkřídlé + konvektor Nová dispozice příček Otočen? dveří Koupelna NP - sprch. kout Posuvné dveře

Více

KVALITATIVNÍ STANDARD

KVALITATIVNÍ STANDARD Příloha č. 2 k SoSBK č.. KVALITATIVNÍ STANDARD RODINNÝCH DOMŮ PROJEKTŮ DOBŘEJOVICE, HOSTOUŇ, ŠKVOREC, VYSOKÝ ÚJEZD, HLUBOČINKA OBSAH A) Konstrukce a povrchové úpravy B) Stavební prvky C) Vybavení RD Položka

Více

ZS 2016/ BYDLENÍ BYT JAKO FUNKČNÍ PROSTOR. Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY. 1 Bydlení 2

ZS 2016/ BYDLENÍ BYT JAKO FUNKČNÍ PROSTOR. Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY. 1 Bydlení 2 ZS 2016/ BYDLENÍ Petr LÉDL KATEDRA ARCHITEKTURY BYT JAKO FUNKČNÍ PROSTOR 1 ZÁKLADNÍ POJMY BYT soubor místností, popřípadě jedna obytná místnost, který svým stavebně technickým uspořádáním a vybavením splňuje

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus s.r.o., Kralická 0695, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru ateliér: web mail: _studie _7.206 _boq architekti s.r.o. _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz

Více

REKONSTRUKCE A PŘÍSTAVBA RODINNÉHO DOMU ÚHOLIČKY. Tibor Csukás, Petr Slepánek květen 2012

REKONSTRUKCE A PŘÍSTAVBA RODINNÉHO DOMU ÚHOLIČKY. Tibor Csukás, Petr Slepánek květen 2012 REKONSTRUKCE A PŘÍSTAVBA RODINNÉHO DOMU ÚHOLIČKY Obsah identifikační údaje stavby PRŮVODNÍ ZPRÁVA PŮDORYS 1.NP... 1:100 PŮDORYS 2.NP... 1:100 PŘÍČNÝ ŘEZ DOMEM... 1:100 POHLEDY... 1:200 ZÁKRES DO FOTOGRAFIE

Více

JUNIOR jednoduché technické řešení umožňuje rychlou svépomocnou m Kč Kč Kč EUROLINE 2006

JUNIOR jednoduché technické řešení umožňuje rychlou svépomocnou m Kč Kč Kč EUROLINE 2006 JUNIOR 630 ilustrační obrázek 3 830 000 Kč 2 100 000 Kč 108 m 2 6360 m 3 1368 m 2 843 m 2 720 m 38 dvojpodlažní dům s obytným podkrovím bez podsklepení malá možnost osazení objektu na menší stavební parcely

Více

PRACOVNÍ VERZE POHLED Z, J. Rekonstrukce rodinného domu Mnichovice PŮVODNÍ STAV 8,010 7,360 8,010 7,360 3,715 3,330 2,820 -0,100 0,000 -0,100 AKCE:

PRACOVNÍ VERZE POHLED Z, J. Rekonstrukce rodinného domu Mnichovice PŮVODNÍ STAV 8,010 7,360 8,010 7,360 3,715 3,330 2,820 -0,100 0,000 -0,100 AKCE: POHLED ZÁPADNÍ 2,820-0,100 0,000 POHLED JIŽNÍ POHLED Z, J PŮVODNÍ STAV -0,100 3,715 F6 2xA4 1:100 POHLED VÝCHODNÍ 2,820 0,000-0,100 3,715 2,850 POHLED SEVERNÍ 2,820 0,000-2,200-0,100 POHLED V, S PŮVODNÍ

Více

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST

NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST NOVINKY 2012 EUROLINE 21 NOVÝCH DOMŮ NEJNOVĚJŠÍ TRENDY V BYDLENÍ VYSOKÁ ÚSPORNOST EUROLINE SLOVAKIA 2012 6 250 000 Kč 3 750 000 Kč AKTIV BASE 3 500 000 Kč 2 250 000 Kč AKTIV BASE -128 000 Kč -78 000 Kč

Více

Popis nemovitostí Oceňovaná nemovitost Byt č. 1391/27 (4+kk) Krakovská, Praha 1 - Nové Město zdroj informací: VÝPOČET POROVNÁVACÍ HODNOTY nemovitost č. 1 nemovitost č. 2 nemovitost č. 3 nemovitost č. 4

Více

STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI

STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI STUDIE RODINNÝCH DOMŮ A ZÁZEMÍ CHOLUPICE, K DÝMAČI Investor: Ing. Jan Průcha (zástupce společenství investorů) CS architects Ing. Petra Brzobohatá (petra.brzobohata@centrum.cz; 00420 604 723 762) Ing.

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 0695, Praha 0 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.206 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach; ing.

Více

1.NP PŮDORYS RD 1:75

1.NP PŮDORYS RD 1:75 nahoru 3 x 75 = 0,55 m 900 900 600 Pračka 000 00 400 495 000 00 * 6 000 50 4 000 700 Sušička 5 4 3 0 9 8 7 6 5 4 3 A 50 A' 400 950 04 650 0 50 x 67 = 0,334 m OD 3 950 500 970 500 450 0 50 450 50 8 50 360

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR

TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR TECHNICKÁ SPECIFIKACE BYTOVÝCH JEDNOTEK A SPOLEČNÝCH PROSTOR Budovy L, M, N, O Konstrukce budovy KONSTRUKCE základy a základová deska - železobeton nosné zdi železobeton nebo zdivo nenosné zdi a příčky

Více

LINIA 1061. . velké vikýře zvyšují komfort v ložnicích. balkon z rodičovské. 4 000 000 Kč 2 250 000 Kč možnost doobjednat.

LINIA 1061. . velké vikýře zvyšují komfort v ložnicích. balkon z rodičovské. 4 000 000 Kč 2 250 000 Kč možnost doobjednat. LINIA 1061 předpokl spotřeba energie za rok vhodný do řadové zástavby nebo jako dvojdům či samostatně stojící dům úzká dispozice vhodná na úzké parcely zasunutá terasa poskytuje soukromí v řadové zástavbě

Více

DOMINANT 741. 194.8 m 2. 5 190 000 Kč 3 330 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2007

DOMINANT 741. 194.8 m 2. 5 190 000 Kč 3 330 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2007 1948 m 2 5 190 000 Kč 3 330 000 Kč 140 m 2 8431 m 3 1720 m 2 1112 m 2 780 m 38 předností domu jsou velké pokoje v podkroví poloha kuchyně umožňuje dobré optické a provozní propojení s obývacím pokojem

Více

Prodej novostavby RD o velikosti 5+1 v Kostelci nad Labem

Prodej novostavby RD o velikosti 5+1 v Kostelci nad Labem Prodej novostavby RD o velikosti 5+1 v Kostelci nad Labem Druh zděná novostavba rodinného domu Velikost 5+1 Praha cca 10km Soc. zařízení ano Zdi štuk Obec Kostelec nad Labem Nadzemní podl. 2 Parkování

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Byt, Brno. Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o

NÁVRH INTERIÉRU. Byt, Brno. Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o NÁVRH INTERIÉRU Byt, Brno Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: Byt +420 Luční, 724 209 Brno 441, e-mail: Zpracovalo: brno@aretti.cz Aretti

Více

PRAKTIK 1515. novinka. 103.9 m 2. 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2015

PRAKTIK 1515. novinka. 103.9 m 2. 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč EUROLINE 2015 PRAKTIK 11 2 990 000 Kč 1 820 000 Kč 4 66 m 2 4834 m 3 1020 m 2 686 m 2 27 kwh/m 2 7840 m 40 jednoduchý, kompaktní a cenově dostupný dům vhodný zejména pro mladé rodiny navzdory malé zastavěné ploše má

Více

NÁVRH INTERIÉRU. Přestavba panelového jádra + kuchyně, Brno. Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o Zpracovalo: Aretti s.r.o.

NÁVRH INTERIÉRU. Přestavba panelového jádra + kuchyně, Brno. Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o Zpracovalo: Aretti s.r.o. NÁVRH INTERIÉRU Přestavba panelového jádra + kuchyně, Brno Zpracoval:Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, Brno - Židenice - Židenice Tel: +420 Přestavba 724 209 panelového 441,

Více

RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ

RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ RODINNÉ DOMY NOVÁ LOUKA WWW.RDLUDVIKOVICE.CZ 5 4 6 3 7 2 12 8 1 13 9 10 11 Ludvíkovice NOVÁ LOUKA Dovolujeme si Vám představit developerský projekt Nová Louka, který bude realizován v katastru obce Ludvíkovice

Více

JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR

JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR JEDNODUCHÉ BYDLENÍ VÍKENDOVÁ CHATA - HORNÍ ZÁLEZLY JAN HARCINÍK, ČVUT FAKULTA ARCHITEKTURY, NAUKA O STAVBÁCH, 2. SEMESTR Víkendová chata, Horní Zálezly 10, okres Ústí nad Labem Projekt: Stavitel: ing.

Více

CB ČESKÝ TĚŠÍN - MÍSTNOST PRO MLÁDEŽ NÁVRH INTERIÉRU - STUDIE

CB ČESKÝ TĚŠÍN - MÍSTNOST PRO MLÁDEŽ NÁVRH INTERIÉRU - STUDIE CB ČESKÝ TĚŠÍN - CB ČESKÝ TĚŠÍN 01 SEZNAM DOKUMENTACE: 01 SEZNAM DOKUMENTACE 02 AUTORSKÁ ZPRÁVA 03 CELKOVÝ VÝKRES STÁVAJÍCÍHO STAVU M 1:100 04 CELKOVÝ VÝKRES NAVRHOVANÉHO STAVU M 1:100 VARIANTA A 05,06

Více

Katalog. www.ovelos.com. www.ovelos.com

Katalog. www.ovelos.com. www.ovelos.com Katalog www.ovelos.com www.ovelos.com 1 800 888 016 WWW.OVELOS.COM 2 PROJEKT 101 / 3+kk PROJEKT 102 / 4+1 Garáž 01 Zádveří: 5,06 m2 02 Chodba: 18,28 m2 03 Obývací pokoj: 48,00 m2 04 Kuchyň: 10,80 m2 05

Více

Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková

Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Rodinný dům č. 38 / Progres 16-A var. 1 / 4+kk s garáží Progres 16-A var. 1 Základní informace Celková cena ALL INCLUSIVE Příplatkové položky 6.797.892 Kč vč. DPH

Více

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE

ARCHITEKTONICKÁ STUDIE RODINNÝ DŮM - VČELNÁ RODINNÝ DŮM Projektant: Místo stavby: Plocha pozemku: Zastav. plocha domu: Zas. plocha garáže: Obestavěný pr. domu: Zpevněné plochy: Ing. arch. Jan Klein Ing. arch. Jakub Pubal p.č.

Více

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2

Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Dům 160 m2, pozemek 1385 m2 Libčany - Libčany 10 250 000 Kč Konečná cena. Neplatíte žádnou provizi. Web nemovitosti: rodinnydumlibcany.cz Popis Exkluzivně Vám nabízíme nadstandardní jednopodlažní rodinný

Více

37,922 pondělí až pátek. kromě 14:00-15:00. baterií

37,922 pondělí až pátek. kromě 14:00-15:00. baterií DPS PRŮBĚŽNÁ název m 2 poznámkarozsah úkl.prací denní práce týdenní práce měsíční práce číslo místnosti 1. NP 424,382 101 denní místnost 97,29 kromě 14:00-15:00 otírání dveří, věšákové otírání stěny a

Více

Standardy Bydlení / Konstrukce a povrchové úpravy

Standardy Bydlení / Konstrukce a povrchové úpravy Standardy Bydlení / Konstrukce a povrchové úpravy Základy železobetonové Svislé nosné konstrukce systém nosných stěn zděných z keramických bloků, ve vybraných pozicích stěny monolitické železobetonové

Více

Číslo Název prvku Popis prvku Kusů Rozměry Datace fotografie Číslo obrázku

Číslo Název prvku Popis prvku Kusů Rozměry Datace fotografie Číslo obrázku Název Popis Kusů Rozměry Datace fotografie obrázku 1 Dřevěná vnitřní stěna 1 viz.obrázek Období Foto 1 Vnitřní dřevěná stěna plně prosklená, č.1/1,1/2,1/3. s dveřmi dvoukřídlovými otevíravými a pevným

Více

Prodej bytů v bytovém domě Homole 16

Prodej bytů v bytovém domě Homole 16 Prodej bytů v bytovém domě Homole 16 Byty s parkovacím stáním a vlastní částí zahrady v klidné obci nedaleko Českých Budějovic. V nabídce byty 2+kk (4x), 3+kk (2x), 4+kk a 5+kk. Kontakt: Ing. Tomáš Trnka,

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 4057-73/2015 NEMOVITÁ VĚC: Rodinný dům, Rodinný dům čp.28 s pozemky p.č.st.47,p.č.16/2,p.č.412/1 Katastrální údaje : Kraj Kraj Vysočina, okres Havlíčkův Brod, obec

Více

fasáda kontaktní zateplovací systém, izolace v kombinaci EPS/XPS a minerálních vláken, tenkovrstvá venkovní omítka

fasáda kontaktní zateplovací systém, izolace v kombinaci EPS/XPS a minerálních vláken, tenkovrstvá venkovní omítka 1. Standardy bytového domu a společných prostor KONSTRUKČNÍ SYSTÉM základy železobetonová základová deska na pilotech suterén železobetonový monolitický sloupový a stěnový skelet železobetonové nosné stěny

Více

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE. Stafalia s.r.o. V trnkách 550, 691 43 Hlohovec tel 732 318 989 mail jaroslav@hajda.cz. paré č.

PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE. Stafalia s.r.o. V trnkách 550, 691 43 Hlohovec tel 732 318 989 mail jaroslav@hajda.cz. paré č. PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Místo stavby p.č.0 a p.č.07 v k.ú. Úvaly u Valtic 9 Valtice-Úvaly Lázeňská 77, 9 Valtice V trnkách 0, 9 Hlohovec tel 7 99 IČ DIČ CZ ŘEZ - 0 00 90 00 7 00 00 90 00 7 00 0 -,000 0

Více

Obecný popis rodinného domu EDC

Obecný popis rodinného domu EDC Obecný popis rodinného domu EDC Popis domu KLASIK EKONOMY HOLODUM Projektová dokumentace pro st.povolení/realizační Projektová dokumnetace skutečného provedení Vyřízení stavebního povolení/ohlášení stavby

Více

REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ

REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ REKONSTRUKCE BYTU V BRNĚ původní dispozice 1:50 bourané konstrukce 1:50 BOURANÉ KONSTRUKCE POZNÁMKA - budou vybourány veškeré dělící konstrukce - nutno prověřit, zda stěn mezi pokojem a kuchyní je nenosná

Více

Praha, Nové Město, dům čp. 1984, severní křídlo. Celkový pohled od jihu (všechna foto M. Panáček 2015).

Praha, Nové Město, dům čp. 1984, severní křídlo. Celkový pohled od jihu (všechna foto M. Panáček 2015). Praha, Nové Město, dům čp. 1984, severní křídlo. Celkový pohled od jihu (všechna foto M. Panáček 2015). Praha, Nové Město, dům čp. 1984, severní křídlo. Jižní fasáda, spodní část, pohled od jihu. Praha,

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Heřmanovou. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Ing. arch. Lucie Matulová

NÁVRH INTERIÉRU. pro paní Heřmanovou. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Ing. arch. Lucie Matulová NÁVRH INTERIÉRU pro paní Heřmanovou Obytný prostor s kuchyňským koutem Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice - Židenice

Více

Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček

Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček Prodej luxusní rezidence s okrasnou zahradou a bazénem, Kralupy n.vlt., Lobeček Luxusní rezidence Kralupy nad Vltavou 5+1 895 m 2 13.990.000 Kč Nabízíme Vám zprostředkování prodeje luxusní rezidence v

Více

Valašské Klobouky - ul. Luční 8/2016

Valašské Klobouky - ul. Luční 8/2016 Valašské Klobouky - ul. Luční 8/2016 IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: H&B stavreal, s.r.o. IČ:277 51 309 Újezd 390, 763 25 Újezd Radek Hlavička, 777 092 415 info@hbstavreal.cz www.hbstavreal.cz PARTNEŘI PROJEKTU:

Více

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E

T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Statutární město Ostrava městský obvod Slezská Ostrava úřad městského obvodu T E CH N I C K Á D O K U M E N T A C E Oprava volných bytů 34A, 36A, 38A, 10C a 19C v domě Hladnovská 757/119a, Ostrava- Muglinov

Více

NÁVRH INTERIÉRU. pro rodinu Kleinerovu, Žešov. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch.

NÁVRH INTERIÉRU. pro rodinu Kleinerovu, Žešov. Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Zpracovala: Ing. arch. NÁVRH INTERIÉRU pro rodinu Kleinerovu, Žešov Obytný prostor s kuchyňským koutem + předsíň Zpracovala: Ing. arch. Lucie Matulová - Aretti CZ, s.r.o Aretti CZ, s.r.o., Kulkova Kulkova 8, Brno 8, - Brno Židenice

Více

Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková

Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Rodinný dům č. 54 / Progres 13-A var. 3 / 4+kk s garáží Progres 13-A var. 3 1/7 Praha 10 - Pitkovice lokalita Májovková Rodinný dům č. 54 / Progres 13-A var. 3 /

Více

Vnitřní stavební, montážní a bourací práce Vybourání otvoru pro nové okno (obývák) Vybourání stáv. příčky (hala obývák) Vybourání stáv. dlaţby (hala) Odstranění podlah. krytiny (PVC) ze stávající pracovny

Více

VALACH STYLOVÉ BYDLENÍ D Ř E V O S T A V B A. GARANCE PEVNÝCH CEN! Např. 100m 2 dům 970.000,- Kč ZDRAVÝ A TEPLÝ DŮM P R O J E K T Z DA R MA

VALACH STYLOVÉ BYDLENÍ D Ř E V O S T A V B A. GARANCE PEVNÝCH CEN! Např. 100m 2 dům 970.000,- Kč ZDRAVÝ A TEPLÝ DŮM P R O J E K T Z DA R MA D Ř E V O S T A V B A VALACH STYLOVÉ BYDLENÍ P R O J E K T Z DA R MA D Ř E V O S T A V B A ZDRAVÝ A TEPLÝ DŮM NÍZKOENERGETICKÝ PROVOZ GARANCE PEVNÝCH CEN! Např. 100m 2 dům 970.000,- Kč VALACH HOBBY - dům

Více

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek

Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Viladům Sv. Václav Václavské předměstí Písek Objevte komfort bydlení ve městě s volností výhledů do okolní krajiny. 1 POPIS PROJEKTU Představujeme Vám nově dokončený projekt viladomu Sv. Václav, jenž v

Více

K A T A L O G DŘEVOSTAVBY

K A T A L O G DŘEVOSTAVBY K A T A L O G DŘEVOSTAVBY 2015 1 PROJEKT 101 / 3+kk 01 Zádveří: 2,75 m2 02 Koupelna+WC: 3,21 m2 zastavěná plocha: 58,6 m2 užitná plocha: 48,6 m2 obytná plocha: 42,6 m2 03 Pracovna: 9,17 m2 04 Obývací pokoj:

Více

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru

_ Arbelas plus s.r.o., Kralická 1069/15, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ studie interiéru _ Arbelas plus, Kralická 106915, Praha 10 - Strašnice _bytový dům Koněvova _ interiéru ateliér: web mail: 7.2016 _boq architekti _www.boqarchitekti.cz atelier@boqarchitekti.cz _ing. arch. Miroslav Stach;

Více

SMARTLINE novinka. . obývací pokoj s centrálně umístěným krbem, jídelnou a kom-

SMARTLINE novinka. . obývací pokoj s centrálně umístěným krbem, jídelnou a kom- SMARTLINE 1411 s přístřeškem 1 500 000 Kč 880 m 2 1060 m 2 70 m 704 m 2 457 m 2 4650 m 10 jednoduchý, malý, účelný dům, vhodný i jako chata s minimální- moderní vzhled minimální na malé pozemky obývací

Více

T 01 T 01 T 02. LED páska nad cel.šířkou zrcadla. pohled. tepelně odrazná plocha LED páska. nové otopné těleso spiral. půdorys.

T 01 T 01 T 02. LED páska nad cel.šířkou zrcadla. pohled. tepelně odrazná plocha LED páska. nové otopné těleso spiral. půdorys. T 0 T 02 2425 3025 LED páska nad cel.šířkou zrcadla 850 tepelně odrazná plocha LED páska 425 760 zrcadlo na dveřích zvenku i zevnitř 605 605 605 605 605 0 230 0 nové otopné těleso spiral 300 200 350 200

Více

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ

ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ ZNALECKÝ POSUDEK O CENĚ OBVYKLÉ číslo 0679-115/2014 NEMOVITOST: Bytová jednotka č. 1165/3 a garáž č. 1165/7, vše s příslušenstvím a pozemky Katastrální údaje : Kraj Středočeský, okres Praha-západ, obec

Více

Příloha č. 1 - Výpisy z katastru nemovitostí Byt č. 1, 2, 8, 9. Informace o stavbě. Stavba: č.p. 1251

Příloha č. 1 - Výpisy z katastru nemovitostí Byt č. 1, 2, 8, 9. Informace o stavbě. Stavba: č.p. 1251 Příloha č. 1 - Výpisy z katastru nemovitostí Byt č. 1, 2, 8, 9 Informace o stavbě Stavba: č.p. 1251 Část obce: 490423 Číslo LV: 1849 Typ stavby: Způsob využití: budova s číslem popisným objekt k bydlení

Více

BŘEZINY, X S.R.O. DUPLEX STUPEŇ 05/ STAVBA INVESTOR DOMOV ADRESAA RYCHVALDSKÁ ADRESA 28.ŘÍJNA 273/864 OBSAH ČÁST ODPOVĚDNÝ PODPISS FORMÁT A4

BŘEZINY, X S.R.O. DUPLEX STUPEŇ 05/ STAVBA INVESTOR DOMOV ADRESAA RYCHVALDSKÁ ADRESA 28.ŘÍJNA 273/864 OBSAH ČÁST ODPOVĚDNÝ PODPISS FORMÁT A4 STAVBA MÍSTO STAVBY : K.Ú.PETŘVALD, PARC.Č. 2772/2, 2772/1, 2773/2 INVESTOR DOMOV BŘEZINY, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE VEDOUCÍ DUPLEX STUPEŇ X S.R.O. ADRESAA RYCHVALDSKÁ 531 ADRESA 709 00, OSTRAVA MARIÁNSKÉ

Více

PŘÍZEMÍ [celková plocha 73.6 m 2 ] SMARTLINE 1503. novinka. . obývací pokoj s krbovými kamny, jídelnou a kuchyní se

PŘÍZEMÍ [celková plocha 73.6 m 2 ] SMARTLINE 1503. novinka. . obývací pokoj s krbovými kamny, jídelnou a kuchyní se 76 m 2 PŘÍZEMÍ [celková plocha 76 m 2 ] 2 00 000 Kč 1 510 000 Kč jednoduchý, malý, účelný dům, vhodný i jako chata s nízkými náklady na výstavbu minimální na malé pozemky obývací pokoj s krbovými kamny,

Více

Stavební konstrukce. 10letá záruka na hrubou stavbu

Stavební konstrukce. 10letá záruka na hrubou stavbu Stavební konstrukce 10letá záruka na hrubou stavbu - nosné stěny z keramických tvárnic Porotherm 44 EKO+ Profi - broušená cihla POROTHERM 44 EKO + Profi ( DRYFIX) umožňuje rychle, jednoduše a bez zateplení

Více

ul. Levá Jakub Hendrych / Jan Hendrych studie půdního bytu Praha 4 - Podolí 05.2010 1

ul. Levá Jakub Hendrych / Jan Hendrych studie půdního bytu Praha 4 - Podolí 05.2010 1 ul. Výchozí dv r ul. Levá 1 E F A B C D E F kuch. + jídelní prostor 20,7m obytný prostor 26,2m sport. kout 4,3m koupelna + wc 5,8m ložnice 11,8m ložnice 10,6m A' B' C' D' A B C D úložný prostor se zásobníkem

Více

Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE. Stavebně technické provedení (ver.16042013)

Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE. Stavebně technické provedení (ver.16042013) Standard rodinného domu - projekt TRIANGL ŘEPORYJE Stavebně technické provedení (ver.16042013) Základy základové pasy z prostého betonu vyztužené sítí KARI betonové tvarovky ztraceného bednění + armatura

Více

Popis standardního vybavení stavby:

Popis standardního vybavení stavby: Popis standardního vybavení stavby: Konstrukční systém základové poměry jsou složité a bude použito různých technologií, které se navzájem kombinují: základové pasy, piloty, stříkané stěny. Svislou nosnou

Více

VILA 1552. novinka. 186.3 m 2 / 283.8 m 2. 3 330 000 Kč. 26 870 Kč EUROLINE 2015. 2-podl. verz./3-podl. verz. obytné místnosti

VILA 1552. novinka. 186.3 m 2 / 283.8 m 2. 3 330 000 Kč. 26 870 Kč EUROLINE 2015. 2-podl. verz./3-podl. verz. obytné místnosti 1863 m 2 / 2838 m 2 PŘÍZEMÍ [celková plocha 913 m 2 ] POSCHODÍ 3np ALT [celková plocha 910 m 2 ] POSCHODÍ 2np [celková plocha 950/1015 m 2 ] 2-podl verz 3-podl verz 6 900 000 Kč 4 240 000 Kč 2-podl verz/3-podl

Více

Název stavby: Novostavba rodinného domu s ateliéry

Název stavby: Novostavba rodinného domu s ateliéry Název stavby: Novostavba rodinného domu s ateliéry Místo stavby: Parcelní číslo: 843/2, Obec: Návsí, LV: 439, [m2]:491, Druh pozemku: trvalý travní porost, zemědělský půdní fond BPEJ 84811 491m2 Stavebník

Více

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ

RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ RODINNÉ DOMY 47 MODERNÍCH RODINNÝCH DOMŮ TYPOVÉ DOMY DEKHOME VÝBĚR DOMU Volba vhodného a plně vyhovujícího domu je s jistotou jednou ze starostí z kategorie těch příjemných. Na druhou stranu se však

Více

4+kk 183,2 m 2 VILA 1AP. půdorys 1.NP. sousední vila 1AL. vstup. řez 1.04. možnost umístění bazénu ULICE +0,000 1.02 1.01

4+kk 183,2 m 2 VILA 1AP. půdorys 1.NP. sousední vila 1AL. vstup. řez 1.04. možnost umístění bazénu ULICE +0,000 1.02 1.01 VILA 1AP 4+kk 183,2 m 2 půdorys 1.NP 240 l 240 l 12 380 5 320 7 060 vstup řez možnost umístění bazénu 11 685 10 935 2 990 1.09 terasa 1.03 1.04 +1,425 1.06 1.05 +0,000 1.02 1.07 1.01 8 435 3 250 11 660

Více

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku

Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň. Prodej stavebního pozemku ARCHITEKTI Architektonická studie rezidenční vily Zadní Výtoň Na pozemek je navržen jednopodlažní objekt s podkrovím a jedním polosuterenem, který v maximální míře využívá jak svažitosti pozemku, tak jeho

Více

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 31 NA PARCELE Č. 700/37 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 31 NA PARCELE Č. 700/37

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 31 NA PARCELE Č. 700/37 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 31 NA PARCELE Č. 700/37 Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková OBSAH A., B. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ

Více

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009

AKTUAL 920. 87.6 m 2. 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč 26 870 Kč Všechny ceny jsou s DPH EUROLINE 2009 876 m 2 PŘÍZEMÍ [celková plocha m 2 ] [celková plocha 32 m 2 ] s přístřeškem 2 630 000 Kč 1 820 000 Kč malá, vhodné na malé a úzké parcely rozdělená denní a noční část přízemí je tvořené velkoprostorem

Více

Konzultace k návrhu rodinného domu v Malých Kyšicích.

Konzultace k návrhu rodinného domu v Malých Kyšicích. Konzultace k návrhu rodinného domu v Malých Kyšicích. Pozemek se nachází v okrajové části obce Malé Kyšice. V širším okolí je nejvýraznější přírodní dominanta Vysoký vrch, který je viditelný i z parcely

Více

RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM

RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM RODINNÝ DŮM V TŘEŠŇOVÉM HÁJI, INVESTOR DATUM 8. 6. 016 OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE 01 0 03 04 05 06 07 08 09 10 11 1 PRŮVODNÍ ZPRÁVA SITUACE DISPOZICE - SCHÉMA PLOCH PŮDORYS 1.NP PŮDORYS.NP ŘEZY POHLEDY VIZUALIZACE

Více

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 37 NA PARCELE Č. 700/11 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 37 NA PARCELE Č. 700/11

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 37 NA PARCELE Č. 700/11 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 37 NA PARCELE Č. 700/11 , Ing. arch. Milena Švaříčková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková, Ing. arch. Milena Švaříčková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková, Ing. arch. Milena Švaříčková Ing. arch. K. Švaříček,

Více

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 15, NA PARCELE Č. 700/21 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 15, NA PARCELE Č. 700/21

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 15, NA PARCELE Č. 700/21 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 15, NA PARCELE Č. 700/21 Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková OBSAH A., B. PRŮVODNÍ A SOUHRNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA C.1 SITUACE ŠIRŠÍCH VZTAHŮ

Více

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu.

V rámci rekonstrukce bytového jádra nedojde ke změně dispozičního řešení bytové jednotky a nebude zasahováno do nosných konstrukcí objektu. PRŮVODNÍ A SOURNNÁ TECHNICKÁ ZPRÁVA IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE: Název akce: rekonstrukce bytového jádra Adresa stavby: Machkova 1644, Praha 4 Opatov, 7.np, byt č.52 Stavebník: KrIstýna Šneidarová 1.1.ÚVOD Obsahem

Více

CENÍK DŘEVOSTAVEB. www.domyzedreva.eu ID 119 ID 159 DOMY STANDARD: Rozsah dodávky/cena (Kč): Rozsah dodávky/cena (Kč): 7,1x9,1m

CENÍK DŘEVOSTAVEB. www.domyzedreva.eu ID 119 ID 159 DOMY STANDARD: Rozsah dodávky/cena (Kč): Rozsah dodávky/cena (Kč): 7,1x9,1m CENÍK DŘEVOSTAVEB www.domyzedreva.eu Platnost od 1.1.2013 Ceny jsou uvedeny bez DPH DOMY STANDARD: ID 119 7,1x9,1m Moderní minimalisticky řešený dům. Dispoziční řešení: zádveří, koupelna, obytný prostor

Více

Standard energetickyúsporné domy

Standard energetickyúsporné domy 1) PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE Vlastní projektovou dokumentaci pro stavební povolení včetně umístění domu na pozemku a inženýrské sítě řeší za příplatek externí projekční kanceláře spolupracující s firmou Flexibuild,

Více

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 33 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 33 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 33 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 33 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 33 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 33 DOKUMENTACE PRO STAVEBNÍ POVOLENÍ , Ing. arch. Milena Švaříčková Č. 33 Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková, Ing. arch. Milena Švaříčková Č. 33 Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková, Ing. arch. Milena Švaříčková Č. 33 Ing. arch.

Více

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 36, NA PARCELE Č. 700/35 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 36, NA PARCELE Č. 700/35

RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 36, NA PARCELE Č. 700/35 RODINNÝ DŮM V NOVÉM ŠALDORFĚ Č. 36, NA PARCELE Č. 700/35 , Ing. arch. Milena Švaříčková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková, Ing. arch. Milena Švaříčková Ing. arch. K. Švaříček, Jarmila Prosseková, Ing. arch. Milena Švaříčková Ing. arch. K. Švaříček,

Více