Smlouvy s nemocnicemi, které potvrzujeme

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Smlouvy s nemocnicemi, které potvrzujeme"

Transkript

1 Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze ( Smlouvy s nemocnicemi, které potvrzujeme Smlouvy, které jsou již po kontrole právníka a potvrzujeme je: Název zařízení a adresa postup Fakultní nemocnice FN Hradec Králové Sokolská 581; Hradec Králové a potom jde na jejich Vzdělávací Hradec Králové kterou my podepíšeme a potom ji posíláme zpět do oddělení. Oni nám potom zasílají svou smlouvu, FN Hradec Králové. Fakultní nemocnice FNKV a Královské Vinohrady Šrobárova 1150/50; 100 potom jde na jejich Vzdělávací oddělení. Nemocnice 34 Praha 10 student si ji potom vyzvedne a doručí do Fakultní pošle svou hotovou smlouvu, necháme ji podepsat a nemocnice Královské Vinohrady. Fakultní nemocnice FN Plzeň Plzeň Edvarda Beneše 13; 305 a potom jde na jejich Vzdělávací oddělení. Někdy 99 Plzeň vypracováváme naši smlouvu my (oni ji akceptují), pošlou svou hotovou smlouvu oni, někdy necháme ji podepsat a student si ji potom vyzvedne a doručí do Fakultní nemocnice Plzeň. Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a. Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov a potom s. Máchova 400; přijde na naše Studijní oddělení a své referentce Benešov vypracováváme jejich smlouvu student si ji potom předloží u nás vyzvedne a doručí do Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov nemocnice Středočeského kraje.

2 Pardubická krajská nemocnice, a. s. Kyjevská 44; Pardubické krajské nemocnice a potom jde na jejich Pardubice možnosti absolovavat praxi. Oni nám potom zasílají Vzdělávací oddělení, kde odevzdá jejich Žádost o informace týkající se studenta i jeho praxe. Slezská nemocnice v Slezské Opavě, příspěvková nemocnice v Opavě a potom jde na jejich Vzdělávací Olomoucká 86; nebo Personální oddělení. Kde oni připraví svou Opava Studijním oddělení. Po podpisu si ji student opět smlouvu a student ji potom předloží u nás na vyzvedne a doručí ji do Slezské nemocnice v Opavě. Státní léčebné lázně a potom Janské Lázně, s. p Janské Lázně kontaktuje jejich vedoucí referentku personalistiky a mezd. Někdy zasílají svou smlouvu přímo studentovi, který ji potom doručí na naše Studijní oddělení. My zajistíme její podepsání a následně ji odesíláme do Jánských Lázní. Poslední dobou již neposílají smlouvu, ale pouze em ověřujeme seznam studentů, kteří si u nich praxi domluvili. Thomayerova nemocnice Vídeňská 800; Thomayerovy nemocnice a potom jde na jejich Praha 4 Krč smlouvu oni, někdy jejich smlouvu vypracováváme Vzdělávací oddělení. Někdy pošlou svou hotovou my, necháme ji podepsat a student si ji potom vyzvedne a doručí do Thomayerovy nemocnice. Všeobecná fakultní VFN a nemocnice v Praze U Nemocnice 2; potom jde na jejich Vzdělávací oddělení. Nemocnice Praha 2 student si ji potom vyzvedne a doručí do VFN. Krajská nemocnice Krajské Liberec, a. s. Husova 10; nemocnice Liberec a potom jde na jejich Vzdělávací Liberec 1 necháme ji podepsat a student si ji potom vyzvedne pošle svou hotovou smlouvu, necháme ji podepsat a oddělení. Nemocnice pošle svou hotovou smlouvu, a doručí do Krajské nemocnice Liberec.

3 Mělnická zdravotní, Mělnické a. s. Celetná 590, zdravotní a potom přijde na naše Studijní oddělení a Praha 1 jeho praxe. My vypracováváme jejich smlouvu své referentce předloží požadované údaje týkající se student si ji potom u nás vyzvedne a doručí do Mělnické zdravotní. Šumperská nemocnice, a. s. Nerudova 640/41, 787 Šumperské nemocnice a potom jde na jejich 52 Šumperk připraví svou smlouvu a student ji potom předloží u Vzdělávací nebo Personální oddělení. Kde oni nás na Studijním oddělení. My ji akceptujeme. Po podpisu si ji student opět vyzvedne a doručí ji do Šumperské nemocnice. Nemocnice s NsP poliklinikou Havířov, Havířov a potom jde na jejich Vzdělávací nebo příspěvková Personální oddělení. Kde oni připraví svou smlouvu a Dělnická 1132/24; 736 student ji potom předloží u nás na Studijním 01 Havířov opět vyzvedne a doručí ji do NsP Havířov. Nemocnice Podlesí, a. s. Konská 453; Nemocnice Podlesí a potom jde na jejich Vzdělávací Třinec smlouvu a student ji potom předloží u nás na oddělení. My ji akceptujeme. Po podpisu si ji student nebo Personální oddělení. Kde oni připraví svou Studijním oddělení. My ji akceptujeme. Po podpisu si ji student opět vyzvedne a doručí ji do Nemocnice Podlesí. Psychiatrická léčebna Bohnice, státní Psychiatrické léčebny Bohnice a potom jde na jejich příspěvková Vzdělávací nebo Personální oddělení. Kde oni Ústavní 91; připraví svou smlouvu a student ji potom předloží u Praha 8 podpisu si ji student opět vyzvedne a doručí ji do nás na Studijním oddělení. My ji akceptujeme. Po Psychiatrické léčebny Bohnice.

4 Středomoravská nemocniční, a. s. Mathonova 291; Středomoravské nemocniční Prostějov a potom jde Prostějov oni připraví svou smlouvu a student ji potom předloží na jejich Vzdělávací nebo Personální oddělení. Kde u nás na Studijním oddělení. My ji akceptujeme. Po podpisu si ji student opět vyzvedne a doručí ji do Středomoravské nemocniční Prostějov. Pro tyto nemocnice vypracováváme pouze dodatek ke smlouvě: Název zařízení a adresa postup Nemocnice Na Homolce Roentgenova 2; Nemocnice Na Homolce a potom má dvě možnosti. Praha 5 předloží Buď přijde na naše Studijní oddělení a své referentce vypracováváme jejich Prohlášení studenta, které posíláme em studentovi a v kopii na Personální oddělení Nemocnice Na Homolce, nebo půjde rovnou na jejich Personální oddělení a vše si vyřídí tam. Nemocnice Na Františku Na Františku 847/8; 110 Nemocnice Na Františku, potom přijde na naše 00 Praha 1 potom vyzvedne a doručí do Nemocnice Na Františku. Nemocnice Na Bulovce Budínova 2; Nemocnice Na Bulovce a jde na jejich Vzdělávací Praha 8 své referentce předloží požadované údaje týkající se oddělení. Potom přijde na naše Studijní oddělení a jeho praxe. My vypracováváme několik dodatků ke smlouvě, které si student potom u nás vyzvedne, podepíše a doručí do Nemocnice Na Bulovce.

5 Institut klinické a Student kontaktuje sekretářku příslušného oddělení, experimentální kde bude praxi vykonávat, vyplní jejich žádost, medicíny Vídeňská 1958/9; 140 odevzdá ji a IKEM vypracuje jejich smlouvu. U 00 Praha 4 oddělení 2. LF a žádost vyplnit zde, jelikož smlouvu předstátnicových stáží je nutné přijít na Studijní vypracujeme my. Oblastní nemocnice Oblastní Kladno, a. s., nemocnice Kladno, potom přijde na naše Studijní nemocnice oddělení a své referentce předloží požadované údaje Středočeského kraje Vančurova 1548; 272 týkající se jeho praxe. My vypracováváme dodatek ke 59 Kladno do Oblastní nemocnice Kladno. Nemocnice České Budějovice, a. s. B. Němcové 585/54; Nemocnice České Budějovice, potom přijde na naše České Budějovice smlouvě, který si student potom vyzvedne a doručí potom vyzvedne a doručí do Nemocnice České Budějovice. Nemocnice ve Frýdku-Místku, Nemocnice ve Frýdku-Místku, potom přijde na naše příspěvková El. Krásnohorské 321; Frýdek-Místek potom vyzvedne a doručí do Nemocnice ve Frýdku- Místku. Oblastní nemocnice Oblastní Mladá Boleslav, a. s., nemocnice Mladá Boleslav, potom přijde na naše nemocnice Středočeského kraje Tř. V. Klementa 147; Mladá Boleslav potom vyzvedne a doručí do Oblastní nemocncie Mladá Boleslav.

6 Nemocnice Strakonice, a. s. Radomyšlská 336; 386 Nemocnice Strakonice, potom přijde na naše Studijní 01 Strakonice týkající se jeho praxe. My vypracováváme dodatek ke oddělení a své referentce předloží požadované údaje smlouvě, který si student potom vyzvedne a doručí do Nemocnice Strakonice. Clinicum, a. s., je provozovatelem Clinicum, Nemocnice s referentce předloží požadované údaje týkající se jeho poliklinikou Vysočany praxe. My vypracováváme jejich dodatek ke smlouvě, Sokolovská 304; 190 který si student potom vyzvedne a doručí do 00 Praha 9 Nemocnice Clinicum. Fakultní nemocnice s Fakultní poliklinikou Ostrava 17. listopadu 1790; 708 nemocnice s poliklinikou Ostrava a potom jde na 52 Ostrava Poruba svůj Dodatek ke smlouvě, informace týkající se potom přijde na naše Studijní oddělení a své jejich Vzdělávací oddělení. Oni nám potom zasílají studenta i jeho praxe. Podepsaný dodatek potom my posíláme do FNsP Ostrava. Městská nemocnice Městské Ostrava, příspěvková nemocnice Ostrava, potom přijde na naše Studijní Nemocniční 20; oddělení a své referentce předloží požadované údaje Ostrava Přihlášku na odbornou praxi studentů. Tento týkající se jeho praxe. My vypracováváme jejich dokument si student potom vyzvedne, vyplní a podepíše ještě Potvrzení o poučení o mlčenlivosti a vše doručí do Městské nemocnice Ostrava. Nemocnice Znojmo, příspěvková Nemocnice Znojmo a je vše hotovo. MUDr. Jana Jánského 11; Znojmo Fakultní nemocnice FN Motol Motol V Úvalu 84; a pokud je to společné pracoviště FN Motol a 2. LF Praha 5 společné pracoviště, musí student kontaktovat UK, je vše hotovo. Pokud by se ovšem nejednalo o Vzdělávací odděleni FN Motol a splnit jejich podmínky pro umožnění stáže.

7 Nemocnice Milosrdných sester Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla sv. Karla Boromejského v Praze, potom jde na jejich Boromejského v Vzdělávací oddělení a nemocnice připraví jejich Praze Vlašská 336/36; smlouvu. Praha 1 Léčebné lázně Jáchymov, a. s. T. G. Masaryka 415; Léčebných lázní Jáchymov, potom přijde na naše Jáchymov potom vyzvedne a doručí do Léčebných lázní Jáchymov. Nemocnice, které mají specifické požadavky: Název zařízení a adresa postup Nemocnice s Od vyžadují, aby si každý praktikant před poliklinikou nástupem na praxi zařídil na vlastní náklady nebo na Česká Lípa, a. s. Purkyňova 1849; náklady vysílacího zařízení (školy) vstupní lékařskou Česká Lípa lékařské služby. Bez vyjádření lékařky před zahájením prohlídku u lékařky NsP Česká Lípa, poskytující pracovně praxe nebude praktikantovi praxe povolena. Naše fakulta tuto vstupní prohlídku nehradí. Pokud tedy bude mít někdo zájem o praxi v této nemocnici, musí si žádanou vstupní prohlídku hradit sám a také musí s dostatečným předstihem kontaktovat Oddělení řízení lidských zdrojů NsP Česká Lípa a vyzvednout si žádanku pro vstupní prohlídku. Dále nesmí mít studentky a praktikantky, které budou chtít vykonat praxi v této nemocnice umělé ani gelové nehty. Více na

8 Oblastní Student kontaktuje vrchní sestru požadovaného oddělení nemocnice Kolín, a dojedná si možnost a termín absolvování praxe. a. s., nemocnice Po vzájemné domluvě žadatel vyplní Žádost o schválení Středočeského praxe kraje Žižkova 146; 280 (web ONK), kterou vyplněnou v elektronické podobě zašle 01 Kolín III min. 6 týdnů před konáním praxe vrchní sestře požadovaného oddělení a nechá si ji písemně schválit a podepsat. V rámci nemocnice bude vytištěná schválená a podepsaná žádost předána k rukám Mgr. Mikšovské na Oddělení lidských zdrojů. Nemocnice na základě řádně vyplněné a včas odevzdané žádosti uzavře s žadatelem Smlouvu o zabezpečení odborné praxe (web ONK). Žadatel smlouvu 3x vytiskne, vyplní a nechá potvrdit ve škole nebo na fakultě a zašle ve trojím vyhotovení na adresu: Oblastní nemocnice Kolín, a. s., nemocnice Středočeského kraje k rukám Mgr. Drahoslavy Mikšovské, Oddělení lidských zdrojů, Žižkova 146, Kolín 3, PSČ Před dnem nástupu na praxi je student povinen předložit a mít: sylabus praxe, absolvovat školení v oblasti BOZP a PO, je nutné si předem vybrat termín školení a doplnit jej na Žádost o schválení praxe. Termíny jsou zveřejněny na webu ONK, mít podepsanou smlouvu o praxi bez řádného podepsání smlouvy není možné praxi absolvovat, osobní ochranné pracovní pomůcky. Více na Smlouvu na předstátnicovou stáž připravuje Studijní odd. LF.

9 Nemocnice Tábor, a. s. Kpt. Jaroše Tábor Student si nejprve domluví termín praxe přímo na konkrétním oddělení nebo přímo na personálním oddělení s referentkou vzdělávání Lucií Bělskou, DiS. Na Studijním oddělení 2. LF UK pak bude vypracována smlouva zajišťující praxi, ke které bude přiložena pojistná smlouva. Proškolení studenta proběhne v nemocnici Tábor BOZP (na oddělení), hygiena, mlčenlivost, bezpečnost informací (budova ředitelství cca 10 minut). Student musí mít vlastní oblečení, obuv a vizitku. Vydáno: / Poslední aktualizace: / Odpovědná osoba: Marie Havlová URL zdroje (přijato :24):

Smlouvy s nemocnicemi, které potvrzujeme

Smlouvy s nemocnicemi, které potvrzujeme Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Smlouvy s nemocnicemi, které potvrzujeme Smlouvy s nemocnicemi, které potvrzujeme Smlouvy, které jsou již po kontrole

Více

BENEŠOV Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s. Oddělení klinické mikrobiologie Máchova 400 256 30 Benešov tel.: 317 756 550

BENEŠOV Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s. Oddělení klinické mikrobiologie Máchova 400 256 30 Benešov tel.: 317 756 550 BENEŠOV Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s. Máchova 400 256 30 Benešov tel.: 317 756 550 BRNO Fakultní nemocnice Brno Jihlavská 20 625 00 Brno tel.: 532 232 392, 602 729 849 BRNO IFCOR-99, s.r.o.

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnickéh jsou tato akreditovaná

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ Aktualizace ke dni: 16.2011 SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti

Více

Ústav zdravotnických informací a statistiky České republiky Praha 2, Palackého nám. 4 ( Praha 2, P.O.BOX 60)

Ústav zdravotnických informací a statistiky České republiky Praha 2, Palackého nám. 4 ( Praha 2, P.O.BOX 60) Ústav zdravotnických informací a statistiky České republiky Praha 2, Palackého nám. 4 (128 01 Praha 2, P.O.BOX 60) k rukám j ednatele Váš dopis č.j. I ze dne 13. prosince 2017 Naše č.j. UZIS/0 I 0528/20

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 9.9.2008 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., doc. MUDr. Alena Černá, CSc., doc.

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 9.2.2009 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., doc. MUDr. Vladimír Černý, Ph.D.,

Více

Příloha č. 1: Neurologická lůžková zařízení v České republice

Příloha č. 1: Neurologická lůžková zařízení v České republice Příloha č. 1: Neurologická lůžková zařízení v České republice Město Benešov Název Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov Název kliniky/oddělení Blansko Nemocnice Blansko Brno Brno Fakultní Brno Neurologická

Více

Pracoviště - úspěšný Audit II

Pracoviště - úspěšný Audit II Pracoviště - úspěšný Audit II Audit II v roce 2012 úspěšně absolvovala tato pracoviště: Laboratorní a diagnostické centrum Pardubice, MeDiLa spol. s r.o. Štrossova 239, Pardubice Datum auditu: 03.01.2012

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 8 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze 11.3.2008 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., doc. MUDr. Vladimír Černý, Ph.D.,

Více

Seznam zdravotnických zařízení doporučených k provádění mamografického screeningu v ČR k 1. lednu 2012

Seznam zdravotnických zařízení doporučených k provádění mamografického screeningu v ČR k 1. lednu 2012 Seznam zdravotnických zařízení doporučených k provádění mamografického screeningu v ČR k 1. lednu 2012 Zdravotnická pracoviště byla do seznamu zařazena na základě splnění podmínek pro zařazení pracovišť

Více

101 PORODNIC V ČESKÉ REPUBLICE

101 PORODNIC V ČESKÉ REPUBLICE 101 PORODNIC V ČESKÉ REPUBLICE 2008 Kolektiv autorů MindSoft s. r. o. Vydáno společností MindSoft s. r. o. K Rozkoši 326 149 00 Praha, Czech Republic www.fit-porod.cz www.porod-na-videu.cz www.jak-otehotnet.cz

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 28.5.2009 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., doc. MUDr. Alena Černá, CSc.,

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a intenzivní medicína ze dne 12.4.2010 Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a intenzivní medicína ze dne 12.4.2010 Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a intenzivní medicína ze dne 12.4.2010 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., MBA, prof. MUDr. Vladimír

Více

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit B

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit B Pracoviště - úspěšný Dozorový audit B Dozorový audit B v roce 2016 úspěšně absolvovala tato pracoviště: Klinická laboratoř, Nemocnice následné péče LDN Horažďovice, s.r.o. Blatenská 314, Horažďovice Datum

Více

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit A

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit A Pracoviště - úspěšný Dozorový audit A Dozorový audit A v roce 2014 úspěšně absolvovala tato pracoviště: Oddělení klinické biochemie, Nemocnice s poliklinikou Havířov, příspěvková organizace Dělnická 1132/24,

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst 10 zákona č 95/2004 Sb, o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního

Více

Zdravotní pojištení cizincu ERGO

Zdravotní pojištení cizincu ERGO www.pojistenicizincu.cz/cs Email: info@pojistenicizincu.cz +420 224 247 478 Praha Zdravotní pojištení cizincu ERGO Seznam smluvních zdravotnických zarízení - komplexní zdravotní pojištení pro cizince v

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního

Více

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ

SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ SEZNAM AKREDITOVANÝCH ZAŘÍZENÍ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního

Více

Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k

Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k 31.05.2018 Cara Plasma s.r.o. IČ: 01552376 Europlasma s.r.o. IČ: 28493591 Europlasma

Více

Nemocnice, ve kterých došlo k dohodě o parametrech smlouvy o poskytování a úhradě zdravotních služeb s účinností od 1.1.2013:

Nemocnice, ve kterých došlo k dohodě o parametrech smlouvy o poskytování a úhradě zdravotních služeb s účinností od 1.1.2013: STAV O JEDNÁNÍ O RESTRUKTURALIZACI A OPTIMALIZACI AKUTNÍHO LŮŽKOVÉHO FONDU K 26.11.2012 Nemocnice, ve kterých došlo k dohodě o parametrech smlouvy o poskytování a úhradě zdravotních služeb s účinností

Více

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit B

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit B Pracoviště - úspěšný Dozorový audit B Dozorový audit B v roce 2017 úspěšně absolvovala tato pracoviště: OKBH Klinická laboratoř, Eva Bělohlávková Tovární 600, Chodov Datum auditu: 03.01.2017 Oddělení onkologické

Více

Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k

Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k 31.12.2018 Cara Plasma s.r.o. IČ: 01552376 Europlasma s.r.o. IČ: 28493591 Europlasma

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 6.11.2007 Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 6.11.2007 Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 6.11.2007 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., doc. MUDr. Alena Černá, CSc.,

Více

Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k

Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k Přehled zařízení transfúzní služby, kterým byla povolena výroba transfúzních přípravků a surovin pro další výrobu k 30.06.2019 Amber Plasma a.s. IČ 27829049 Cara Plasma s.r.o. IČ: 01552376 Europlasma s.r.o.

Více

Lůžková oddělení. Petr Gutwald Doc. MUDr. Jiří Stehlík CSc. Prim. MUDr. Petr Kozák. Prim. MUDr. Pavel Kubát. Prim. MUDr. Milan Pastucha. Prim. MUDr.

Lůžková oddělení. Petr Gutwald Doc. MUDr. Jiří Stehlík CSc. Prim. MUDr. Petr Kozák. Prim. MUDr. Pavel Kubát. Prim. MUDr. Milan Pastucha. Prim. MUDr. Lůžková oddělení (aktualizace 17.10.2014) Benešov u Prahy Boskovice Břeclav Česká Lípa České Budějovice Frýdek-Místek Havlíčkův Brod Hořovice Chomutov Jablonec nad Nisou Jihlava Jindřichův Hradec Kadaň

Více

Příloha č. 1 - Vakcinační centra

Příloha č. 1 - Vakcinační centra MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY Příloha č. 1 - Vakcinační centra Praha + Středočeský kraj Fakultní nemocnice Na Bulovce Budínova 2 180 81 Praha 8 266 082 256 Fakultní Thomayerova nemocnice Vídeňská

Více

Seznam screeningových center zapojených do projektu ŽENY ŽENÁM 2017

Seznam screeningových center zapojených do projektu ŽENY ŽENÁM 2017 Seznam screeningových center zapojených do projektu ŽENY ŽENÁM 2017 Benešov - Diagnostické centrum pro onemocnění prsu Masarykovo nám. 4, 256 01 Benešov tel.: 317 724 333, www.lekari.net/kriz-roman/ Beroun

Více

Stránka 1 z 6. Jihočeský Nemocnice České Budějovice Dlouhodobá smlouva s částečnou změnou struktury

Stránka 1 z 6. Jihočeský Nemocnice České Budějovice Dlouhodobá smlouva s částečnou změnou struktury Stránka 1 z 6 Jihočeský Nemocnice České Budějovice Jihočeský Nemocnice Český Krumlov, a.s. Jihočeský Nemocnice Jindřichův Hradec a.s. Jihočeský Nemocnice Písek, a.s. Jihočeský Nemocnice Prachatice a.s.

Více

SEZNAM NÁSTAVBOVÝCH OBORŮ

SEZNAM NÁSTAVBOVÝCH OBORŮ SEZNAM NÁSTAVBOVÝCH OBORŮ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního

Více

Přehled zařízení transfúzní služby, která mohou provádět odběry plné krve

Přehled zařízení transfúzní služby, která mohou provádět odběry plné krve Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov a.s., Máchova 400, 256 01 Benešov 317 456 472 transf@hospital-bn.cz nem. Středočeského kraje Benešov IČ: 27253236 Nemocnice Boskovice s.r.o. Otakara Kubína 179, 680

Více

Vaše jistota na trhu IT. epacs. přenos obrazové dokumentace mezi zdravotnickými zařízeními v České republice. Michal Schmidt, ICZ a.s. www.i.

Vaše jistota na trhu IT. epacs. přenos obrazové dokumentace mezi zdravotnickými zařízeními v České republice. Michal Schmidt, ICZ a.s. www.i. epacs přenos obrazové dokumentace mezi zdravotnickými zařízeními v České republice Michal Schmidt, ICZ a.s. epacs - přenos obrazové dokumentace mezi zdravotnickými zařízeními v České republice Úvod do

Více

Očkovací centrum: Praha 12 - Kamýk, Hradec Králové, Tylovo nábřeží 418/6, ,

Očkovací centrum: Praha 12 - Kamýk, Hradec Králové, Tylovo nábřeží 418/6, , Seznam poskytovatelů zdravotních služeb, kteří provádějí očkování proti žluté zimnici v souladu s 47a zákona č. 258/2000 Sb.,o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů ve znění

Více

15. Forum Onkologů Klinická zpráva z lékových registrů

15. Forum Onkologů Klinická zpráva z lékových registrů 15. Forum Onkologů 22.5.2009 Klinická zpráva z lékových registrů Stav k datu 31. 3. 2009 R.Vyzula, L.Dušek, P.Brabec Česká onkologická společnost Institut biostatistiky a analýz Analytická zpráva projektu

Více

MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ Aktualizace ke dni:

MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ Aktualizace ke dni: SEZNAM NÁSTAVBOVÝCH OBORŮ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního

Více

Zápis z jednání KOMD

Zápis z jednání KOMD Zápis z jednání KOMD 18. 5. 2016 Nesuchyně 1. Termíny dalších jednání: 16. 9. 10 hod. Praha, 1. 12. 13 hod. Brno 2. Komise navrhuje přijetí nového člena, MUDr. Petra Choce z plzeňského screeningového centra

Více

OPX 1 Úvodní informace - kombi

OPX 1 Úvodní informace - kombi OPX 1 Úvodní informace - kombi Mgr. Kateřina Mařanová katerina.maranova@tul.cz Studentská 2 460 02 Liberec 2 tel.: +420 485 351 111 uzs@tul.cz www.uzs.tul.cz Úvod do předmětu Počet kreditů: 3 Ukončení

Více

Avenier a.s., Bidláky 837/20, Štýřice Brno, IČO:

Avenier a.s., Bidláky 837/20, Štýřice Brno, IČO: Seznam poskytovatelů zdravotních služeb, kteří provádějí očkování proti žluté zimnici v souladu s 47a zákona č. 258/2000 Sb.,o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů ve znění

Více

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit A

Pracoviště - úspěšný Dozorový audit A Pracoviště - úspěšný Dozorový audit A Dozorový audit A v roce 2015 úspěšně absolvovala tato pracoviště: Klinické laboratoře Tábor, a.s. Budějovická 553, Tábor Datum auditu: 09.01.2015 Oddělení klinické

Více

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 18.11.2009 Ministerstvo zdravotnictví

Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 18.11.2009 Ministerstvo zdravotnictví Zápis ze zasedání Akreditační komise oboru Anesteziologie a resuscitace ze dne 18.11.2009 Ministerstvo zdravotnictví Přítomni: abecedně, prof. MUDr. Karel Cvachovec, CSc., doc. MUDr. Alena Černá, CSc.,

Více

Přehled nemocnic podle přílohy ke komplexnímu pozměňovacímu návrhu k tisku 810

Přehled nemocnic podle přílohy ke komplexnímu pozměňovacímu návrhu k tisku 810 Přehled nemocnic podle přílohy ke komplexnímu pozměňovacímu návrhu k tisku 810 V levém sloupci jsou uvedeny nemocnice, které jsou vyjmenovány v příloze komplexního pozměňovacího návrhu, v pravém sloupci

Více

Stránka 1 z 10. Kraj Nemocnice Typ smlouvy. Jihočeský Nemocnice České Budějovice Dlouhodobá smlouva s částečnou změnou struktury

Stránka 1 z 10. Kraj Nemocnice Typ smlouvy. Jihočeský Nemocnice České Budějovice Dlouhodobá smlouva s částečnou změnou struktury Stránka 1 z 10 Jihočeský Nemocnice České Budějovice Dlouhodobá smlouva s částečnou změnou struktury Jihočeský Nemocnice Český Krumlov, a.s. Dlouhodobá smlouva s částečnou změnou struktury Jihočeský Nemocnice

Více

Pracoviště - úspěšný Audit II

Pracoviště - úspěšný Audit II Pracoviště - úspěšný Audit II Audit II v roce 2013 úspěšně absolvovala tato pracoviště: Patologicko-anatomické oddělení, Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s., nemocnice Středočeského kraje Máchova

Více

Šrobárova Praha 10. Vyřizuje/linka Tomková/742 ROZHODNUTÍ

Šrobárova Praha 10. Vyřizuje/linka Tomková/742 ROZHODNUTÍ STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV Šrobárova 48 100 41 Praha 10 Telefon: +420 272 185 111 Fax: +420 271 732 377 E-mail: posta@sukl.cz Web: www.sukl.cz ADRESÁT Národní Centrum Tkání a Buněk a. s. Palachovo

Více

Somatopedie. Obsah: 1. Základní školy pro tělesně postižené. Speciální školy pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 7 [více informací]

Somatopedie. Obsah: 1. Základní školy pro tělesně postižené. Speciální školy pro tělesně postižené, Liberec, Lužická 7 [více informací] Somatopedie V následujícím seznamu jsou uvedeny speciální školy v jednotlivých krajích ČR. Vzhledem k zaměření praxe je zejména u základní škol speciálních či základních škol pro žáky s více vadami konzultovat

Více

Seznam držitelů tzv. výjimky ministerstva zdravotnictví z Ukrajiny podle krajů, zdravotnických zařízení a pracovišť

Seznam držitelů tzv. výjimky ministerstva zdravotnictví z Ukrajiny podle krajů, zdravotnických zařízení a pracovišť Seznam držitelů tzv. výjimky ministerstva zdravotnictví z Ukrajiny podle krajů, zdravotnických zařízení a pracovišť Zdroj: tabulka MZ, kterou ČLK obdržela 10. července 2018 Jihočeský kraj Nemocnice Český

Více

Projekt DRG restart a jeho novinky

Projekt DRG restart a jeho novinky Projekt DRG restart a jeho novinky VSTUPNÍ SITUACE a SMYSL projektu Centralizovaná data v ZP Implementace standardizovaných metodik Analýzy validních centralizovaných dat Vykazování péče v terénu Hlavní

Více

Očkovací centrum: Praha 12 - Kamýk, Hradec Králové, Tylovo nábřeží 418/6, ,

Očkovací centrum: Praha 12 - Kamýk, Hradec Králové, Tylovo nábřeží 418/6, , Seznam poskytovatelů zdravotních služeb, kteří provádějí očkování proti žluté zimnici v souladu s 47a zákona č. 258/2000 Sb.,o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů ve znění

Více

Složení stálých orgánů ČSNM pro funkční období

Složení stálých orgánů ČSNM pro funkční období Složení stálých orgánů ČSNM pro funkční období 2018 2022 předseda MUDr. Zogala David Ústav nukleární medicíny 1. LF UK a VFN, Salmovská 3, 120 00 Praha 2 david.zogala@vfn.cz I. místopředseda (pro vnitřní

Více

Očkování proti chřipce. Boj s lhostejností. MUDr. Kristýna Herrmannová. Klinika infekčních, tropických a parazitárních nemocí, NNB

Očkování proti chřipce. Boj s lhostejností. MUDr. Kristýna Herrmannová. Klinika infekčních, tropických a parazitárních nemocí, NNB Očkování proti chřipce Boj s lhostejností MUDr. Kristýna Herrmannová Klinika infekčních, tropických a parazitárních nemocí, NNB Otázky WWW.MENTI.COM 882221 Těhotné ženy Děti od 6 měsíců do 5 let věku WHO

Více

Kraj Nemocnice Typ smlouvy Jihočeský Nemocnice České Budějovice

Kraj Nemocnice Typ smlouvy Jihočeský Nemocnice České Budějovice Seznam nemocnic a návrhy smluv od 1. 1. 2013 Vysvětlivky překlad do češtiny: Dlouhodobá smlouva již uzavřena smlouva na 5 let bez redukce lůžkové péče útlumem akutní lůžkové péče Ukončení smlouvy na akutní

Více

Praxe/stáže v Nemocnici Tábor, a.s.

Praxe/stáže v Nemocnici Tábor, a.s. Vypracoval Kontroloval Schválil Praxe/stáže v Nemocnici Tábor, a.s. Lucie Bělská, DiS., personální oddělení Verze: 01 Iva Glatzová, vedoucí personálního oddělení NT_SM_132 Datum vydání: 1.9.2015 Účinnost

Více

Projekty schválené ŘO IROP k poskytnutí dotace v 5. výzvě "VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE"

Projekty schválené ŘO IROP k poskytnutí dotace v 5. výzvě VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE Projekty schválené ŘO IROP k poskytnutí dotace v. výzvě "VYSOCE SPECIALIZOVANÁ PÉČE V OBLASTECH ONKOGYNEKOLOGIE A PERINATOLOGIE" Pořadí CZ.../././_/ FN Brno modernizace onkogynekologického centra Fakultní

Více

Přednáška: Podmínky pro absolvování předmětu F1SM1 Lékárenská praxe II - 24 týdnů. pro akademický rok

Přednáška: Podmínky pro absolvování předmětu F1SM1 Lékárenská praxe II - 24 týdnů. pro akademický rok Přednáška: Podmínky pro absolvování předmětu F1SM1 Lékárenská praxe II - 24 týdnů pro akademický rok 2019-2020 26. 4. 2019 PharmDr. Bc. Dana Mazánková, Ph.D. mazankovad@vfu.cz Zařízení lékárenské péče,

Více

Výroční zpráva Zpracováno dle Vyhlášky Oční tkáňová banka FNKV

Výroční zpráva Zpracováno dle Vyhlášky Oční tkáňová banka FNKV 2016 Výroční zpráva Zpracováno dle Vyhlášky Oční tkáňová banka FNKV Zpracováno dle Vyhlášky č. 422/2008 Sb. 10 (K 4, odst.1) Vedoucí lékař: Prof. MUDr. Pavel Kuchynka, CSc., FEBO Autor: Mgr. Yveta Urbanová,

Více

Zápis z jednání. 1. Cíle a milníky projektu DRG Restart

Zápis z jednání. 1. Cíle a milníky projektu DRG Restart Zápis z jednání Označení: Zápis z porady (ZP) Klasifikace: Pracovní skupina Typ jednání: Porada OA III. Datum jednání: 27. 4. 2016 Jednání řídil: Ing. Mašek, Ing. Bartůňková Místo konání: ÚZIS ČR PROGRAM:

Více

Intervenční centra v České republice

Intervenční centra v České republice Intervenční centra v České republice IC Benešov Právnická osoba: profem o.p.s. Adresa: Piaristická kolej Masarykovo nám. 1, 256 01 Benešov Tel: 774 433 034 (osobní konzultace po předchozí telefonické domluvě)

Více

prodlouženém intervalu do 4,5 hod od vzniku příhody

prodlouženém intervalu do 4,5 hod od vzniku příhody MUDr. Jan Bartoník Historie medikamentosní terapie ischemických CMP Přes veškerou snahu byly do r. 1995 ischemické CMP považovány za více méně terapeuticky neovlivnitelné. Za jedinou účinnou látku v terapii

Více

Místo plnění Adresa Počet ks Skupina

Místo plnění Adresa Počet ks Skupina Rychlovarné konvice 269 ks A, 90 ks B Místo plnění: Místo plnění Adresa Počet ks Skupina Generální finanční ředitelství Lazarská 5/7, 7 22 Praha 25 A Generální finanční ředitelství pro hl. město Prahu

Více

342/1997 Sb. VYHLÁŠKA

342/1997 Sb. VYHLÁŠKA 342/1997 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zdravotnictví ze dne 12. prosince 1997, kterou se stanoví postup při uznávání nemocí z povolání a vydává seznam zdravotnických zařízení, která tyto nemoci uznávají Změna:

Více

Přidělené dotace na regionální funkce v roce 2004

Přidělené dotace na regionální funkce v roce 2004 Přidělené dotace na regionální funkce v roce 2004 Celkem Z toho Kraj-místo Provozovatel - příjemce dotace Investice Neinvestice Z toho (Uváděno v tisících Kč) Hl. m. Praha Městská knihovna v Praze 2 785

Více

38/2005 Sb. VYHLÁŠKA

38/2005 Sb. VYHLÁŠKA 38/2005 Sb. VYHLÁŠKA ze dne 7. ledna 2004, kterou se mění vyhláška Ministerstva zdravotnictví č. 342/1997 Sb., kterou se stanoví postup při uznávání nemocí z povolání a vydává seznam zdravotnických zařízení,

Více

BEZKONTAKTNÍ BANKOMATY ČSOB

BEZKONTAKTNÍ BANKOMATY ČSOB BEZKONTAKTNÍ BANKOMATY POČET MĚSTO ULICE KRAJ FUNKCE PŘÍSTUPNOST 1 Benešov Karla Nového 2363 pobočka Středočeský výběrový nonstop 2 Benešov Karla Nového 2363 pobočka Středočeský výběr i vklad nonstop 3

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.9.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 076 66 396 170 472 103 996 19 957 123 953 151 8 368 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 102 225 65 201 167 426 102 155 18 768 120 923 27 8 217 Středočeský 79

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2016 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 103 070 66 147 169 217 102 997 19 878 122 875 72 8 325 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 728 68 236 175 964 107 611 21 124 128 735 270 8 747 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2019 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 612 70 857 181 469 110 493 20 781 131 274 26 8 825 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 30.6.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 105 481 67 705 173 186 105 373 21 026 126 399 76 8 461 Středočeský 81

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.3.2017 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 104 029 66 831 170 860 103 957 19 682 123 639 31 8 364 Středočeský 80

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.03.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 107 741 68 738 176 479 107 598 19 473 127 071 20 8 719 Středočeský

Více

Přehled o počtu OSVČ

Přehled o počtu OSVČ podle stavu k 31.12.2018 OSOBY SAMOSTATNĚ VÝDĚLEČNĚ ČINNÉ K r a j vykonávají platí zálohy na hlavní celkem hlavní celkem Hl. m. Praha 110 293 70 555 180 848 110 191 22 163 132 354 211 8 980 Středočeský

Více

Informace ze zdravotnictví Královéhradeckého kraje

Informace ze zdravotnictví Královéhradeckého kraje Informace ze zdravotnictví Královéhradeckého kraje Ústavu zdravotnických informací a statistiky České republiky Hradec Králové 3 12.11.2002 Hospitalizovaní obyvatelé Královéhradeckého kraje na lůžkovém

Více

Projektové žádosti zaregistrované k poskytnutí dotace v 10. výzvě Kybernetická bezpečnost

Projektové žádosti zaregistrované k poskytnutí dotace v 10. výzvě Kybernetická bezpečnost Projektové žádosti zaregistrované k poskytnutí dotace v 10. výzvě Kybernetická bezpečnost Registrační číslo projektu Název projektu CZ Žadatel Datum prvního podání Příspěvek EU Stav Projekty v alokaci

Více

CORECT - VECTIBIX. Klinický registr pacientů s metastatickým kolorektálním karcinomem. Stav registru k datu

CORECT - VECTIBIX. Klinický registr pacientů s metastatickým kolorektálním karcinomem. Stav registru k datu CORECT - VECTIBIX Klinický registr pacientů s metastatickým kolorektálním karcinomem Stav registru k datu 26. 3. 2012 Management projektu: Analýza dat: Technické zajištění: Mgr. Karel Hejduk, Ing. Petr

Více

SEZNAM NÁSTAVBOVÝCH OBORŮ

SEZNAM NÁSTAVBOVÝCH OBORŮ MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ Aktualizace ke dni: 30.2016 SEZNAM NÁSTAVBOVÝCH OBORŮ Podle 17 odst. 10 zákona č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti

Více

Seznam aktivních členů sekce

Seznam aktivních členů sekce Seznam aktivních členů sekce Jihomoravský kraj Aleš Čermák doc. Jan Doležel CSc. Filipenský prof. Dalibor Pacík CSc. Pavel Zmeškal Doc. Radim Kočvara Vítězslav Vít FN Brno, Jihlavská 20, Brno, 625 Oddělení

Více

3 kredity Tel. 257273945 e-mail: petr.cap@homolka.cz

3 kredity Tel. 257273945 e-mail: petr.cap@homolka.cz ČESKÁ SPOLEČNOST ALERGOLOGIE A KLINICKÉ IMUNOLOGIE PŘEHLED AKCÍ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ NA ROK 2008 + SSAKI Název akce: 25. sjezd České a Slovenské společnosti alergologie a klinické imunologie XII.kongres

Více

USNESENÍ č. 39 ze 4. schůze, konané dne 13. listopadu 2002

USNESENÍ č. 39 ze 4. schůze, konané dne 13. listopadu 2002 Parlament České republiky Poslanecká sněmovna výbor pro sociální politiku a zdravotnictví 4. volební období 2002 USNESENÍ č. 39 ze 4. schůze, konané dne 13. listopadu 2002 k návrhu státního rozpočtu na

Více

JAK ROZPOZNAT A BEZPROSTŘEDNĚ OŠETŘIT ZDRAVOTNÍ POŠKOZENÍ PŘI RADIAČNÍ NEHODĚ

JAK ROZPOZNAT A BEZPROSTŘEDNĚ OŠETŘIT ZDRAVOTNÍ POŠKOZENÍ PŘI RADIAČNÍ NEHODĚ JAK ROZPOZNAT A BEZPROSTŘEDNĚ OŠETŘIT ZDRAVOTNÍ POŠKOZENÍ PŘI RADIAČNÍ NEHODĚ SÚJB květen 2001 Radiační ochrana květen 2001 Doporučení JAK ROZPOZNAT A BEZPROSTŘEDNĚ OŠEŘIT ZDRAVOTNÍ POŠKOZENÍ PŘI RADIAČNÍ

Více

SEZNAM OSOB OPRÁVNĚNÝCH ZNEŠKODŇOVAT NEPOUŽITELNÁ LÉČIVA

SEZNAM OSOB OPRÁVNĚNÝCH ZNEŠKODŇOVAT NEPOUŽITELNÁ LÉČIVA SEZNAM OSOB OPRÁVNĚNÝCH ZNEŠKODŇOVAT NEPOUŽITELNÁ LÉČIVA 1. Provozovatel : Hygienická stanice hl.m.prahy Ulice : Rytířská 12 Obec : Praha 1 PSČ : 110 01 Název tech. zařízení : Spalovna SP 2402 W částka

Více

Po a St 8.00 17.00 Pá 8 14 Oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Jindřichův Hradec

Po a St 8.00 17.00 Pá 8 14 Oddělení služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Jindřichův Hradec Název úřadu Adresa Telefon Email Fax Úřední doba pro veřejnost Středočeský kraj materiál-kontaktní místo Benešov K Pazderně 906, 256 01 Benešov 974871300 krpstc.oszbm.benesov@mvcr.cz 974871307 materiál-kontaktní

Více

Datová a analytická základna DRG Projekt DRG restart

Datová a analytická základna DRG Projekt DRG restart Datová a analytická základna DRG Projekt DRG restart - Stav k 30.11. 2014 - Datová a analytická základna DRG Projekt DRG restart - Stav k 30.11. 2014 - DRG RESTART je PROJEKT.. má začátek a konec.. má

Více

Koordinační oborová rada (KOR) pro specializační vzdělávání

Koordinační oborová rada (KOR) pro specializační vzdělávání Publikováno z 2. lékařská fakulta Univerzity Karlovy (https://www.lf2.cuni.cz) LF2 > Koordinační oborová rada (KOR) pro specializační Koordinační oborová rada (KOR) pro specializační STATUT Koordinační

Více

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce)

Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Příloha 7a Prognózy - struktura 2G minuty (tisíce) Rok Měsíc České Budějovice Český Krumlov Jindřichův Hradec Písek Prachatice Strakonice Tábor Blansko Brno - město Brno - venkov Břeclav Hodonín Vyškov

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 215 593 96 188 15,1 320 95 167 180 238 25 32 70 127 248 404 506 211-212 2 000-9 999 obyv. 156-157 512 232 333 26,6 119 81 341 296 362 60 81 121 247 458 712 799 155 10 000-49 999

Více

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 )

5-1a. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) Benešov do 1 999 obyv. 205-206 638 278 341 38,2 915 87 195 340 406 46 75 146 247 440 700 966 219 2 000-9 999 obyv. 117 463 676 746 83,8 236 56 486 709 867 201 251 481 689 935 1 278 1 453 109 10 000-49

Více

Datová a analytická základna DRG Projekt DRG restart

Datová a analytická základna DRG Projekt DRG restart Datová a analytická základna DRG Projekt DRG restart - Stav k 30.11. 2014 - Datová a analytická základna DRG Projekt DRG restart DRG RESTART je PROJEKT.. má začátek a konec.. má definované výstupy Projekt..

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ ceny v letech po kvantilech Pořadí Praha 1 1 442 24 247 27 240 2 003,9 144 77 26 402 29 579 20 979 5 785 8 368 10 695 18 241 42 776 57 981 67 090 1 Praha 2 2 310 13 419 17 626 1 296,7 101 56 15 793 19

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 427 23 778 28 264 2 507,1 86 80 29 579 23 626-7 159 8 524 10 689 18 752 40 061 60 212 72 434 1 Praha 2 2 282 12 557 17 321 1 536,4 72 58 17 416 15 615 22 344 5 980 6 961 9 697 14 591 23 837 30

Více

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ

5-1b. PRŮMĚRNÉ KUPNÍ CENY STAVEBNÍCH POZEMKŮ V ČR DLE OKRESŮ A VELIKOSTI OBCÍ V LETECH (v Kč/m 2 ) - POŘADÍ Praha 1 1 378 16 280 24 351 2 981,0 33 85 24 416 21 879 29 184 3 882 4 276 8 232 13 997 41 194 50 435 58 323 2 Praha 2 2 439 16 736 18 226 2 231,2 47 58 23 195 14 072 12 250 4 117 6 100 9 549 17 430 26

Více

První část: poplatky a členské příspěvky

První část: poplatky a členské příspěvky Finanční řád příloha č. 1 První část: poplatky a členské příspěvky Název poplatku nebo příspěvku Kategorie Popis kategorie a další ustanovení Základní výše Odvod Komoře Přípustné úlevy pro členy Komory

Více

SPECIÁLNÍ OPTICKÉ POMŮCKY U SLABOZRAKÝCH PACIENTŮ DĚTSKÉHO VĚKU

SPECIÁLNÍ OPTICKÉ POMŮCKY U SLABOZRAKÝCH PACIENTŮ DĚTSKÉHO VĚKU SPECIÁLNÍ OPTICKÉ POMŮCKY U SLABOZRAKÝCH PACIENTŮ DĚTSKÉHO VĚKU Filip Beránek CENTRUM ZRAKOVÝCH VAD podpořeno projektem OPPA 31764 Praha & EU Investujeme do vaší budoucnosti ÚVOD SOP celé věkové spektrum:

Více

P A R L A M E N T Č E S K É R E P U B L I K Y

P A R L A M E N T Č E S K É R E P U B L I K Y P A R L A M E N T Č E S K É R E P U B L I K Y P o s l a n e c k á s n ě m o v n a 1999 3. volební období 174/3 Pozměňovací návrhy k návrhu poslanců Z. Koudelky, J. Václavka a dalších na vydání ústavního

Více

17 SEP 15 (1) Heliporty VFR-HEL-1-1

17 SEP 15 (1) Heliporty VFR-HEL-1-1 17 SEP 15 (1) Heliporty VFR-HEL-1-1 HEL-1 HELIPORTY 1.1 Neveřejné vnitrostátní heliporty Dobšice NISA AIR spol. s r.o. Regnerova 1306/III, 293 01 Mladá Boleslav Ladislav Bradáč (odpovědná osoba provozovatele)

Více