KRYCÍ LIST VNITROORGANIZAČNÍHO PŘEDPISU MĚSTA BYSTŘICE POD HOSTÝNEM Č. OP 8/2012

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KRYCÍ LIST VNITROORGANIZAČNÍHO PŘEDPISU MĚSTA BYSTŘICE POD HOSTÝNEM Č. OP 8/2012"

Transkript

1 MĚSTO BYSTŘICE POD HOSTÝNEM Městský úřad v Bystřici pod Hostýnem, Masarykovo nám. 137, Bystřice pod Hostýnem tel.: , fax: , posta@mubph.cz KRYCÍ LIST VNITROORGANIZAČNÍHO PŘEDPISU MĚSTA BYSTŘICE POD HOSTÝNEM Č. OP 8/2012 Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a podlimitních zakázek ve zjednodušeném podlimitním řízení Ve znění změny: č. 1 Platnost poslední změny od: Účinnost poslední změny od: Č. ev.: Č.j.: Počet stejnopisů: Hlavní garant směrnice: tajemník Členové garančního týmu: První člen: odbor vnitřní správy Druhý člen: finanční odbor Datum platnosti směrnice: Datum účinnosti směrnice: Směrnici vydává: Rada města Bystřice pod Hostýnem Vydání směrnice doporučí: Číslo usnesení orgánu obce: Ruší předpis města: Ruší směrnici města: č. OP 2/2006, pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a podlimitních zakázek ve zjednodušeném podlimitním řízení Přílohy: Legislativa: 1) Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů 2) Zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů 3) Zákon č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole, ve znění pozdějších předpisů, a prováděcí předpisy

2 Směrnice rady města Bystřice pod Hostýnem č. OP 8/2012 Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a podlimitních zakázek ve zjednodušeném podlimitním řízení Rada města Bystřice pod Hostýnem na svém zasedání konaném dne schválila tato pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ( 12 odst. 3, 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění dále jako zákon o veřejných zakázkách či ZVZ ) a podlimitních zakázek zadávaných ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 12 odst. 2, 25 a 38 ZVZ), jejichž zadavatelem je město Bystřice pod Hostýnem (dále jen Pravidla ): Část I. Obecné zásady Čl Všechny osoby zúčastněné za město na procesu zadávání veřejných zakázek (zaměstnanci města, členové komise zpracovávající nabídky, členové rady města) jsou povinny při zadávání veřejných zakázek dodržovat zásady transparentnosti, rovného zacházení a zákazu diskriminace. 2. Zadávání veřejných zakázek musí být vždy v souladu se schváleným rozpočtem města, a to jak ve vztahu k charakteru zakázky, tak i k jejímu rozsahu. 3. Průběh zadávacího řízení na danou veřejnou zakázku vyjma zakázek uvedených v části II. Pravidel zabezpečuje oddělení evidence majetku a nakupování odboru vnitřní správy Městského úřadu Bystřice pod Hostýnem (dále jako útvar nakupování ). Příslušný odbor městského úřadu, do jehož věcné působnosti v souladu s organizačním řádem městského úřadu realizace dané veřejné zakázky spadá (dále jako příslušný odbor ) iniciuje u útvaru nakupování realizaci zadávacího řízení a vytváří mu veškerou potřebnou součinnost při jeho realizaci, zejména poskytuje technickou specifikaci předmětu veřejné zakázky, stanovuje předpokládanou hodnotu veřejné zakázky, poskytuje okruh možných uchazečů o veřejnou zakázku či navrhuje hodnotící kritéria vhodná pro posouzení nabídek. 4. Hodnotícím kritériem pro rozhodnutí o výběru uchazeče o veřejnou zakázku je celková ekonomická výhodnost nabídky obsahující vedle případných ostatních kritérií (kvalita, technická úroveň nabízeného plnění, provozní náklady, návratnost nákladů, záruční a pozáruční servis, dodací lhůta apod.) vždy hodnocení výše nabídkové ceny. 5. Výzvy k podávání nabídek musí být pro všechny zájemce obsahově shodné a musí z nich být zřejmé, jaká kritéria budou rozhodovat o výběru uchazeče o veřejnou zakázku. 6. Předpokládanou hodnotou veřejné zakázky se pro účely těchto Pravidel rozumí předpokládaná výše peněžitého závazku vyplývající z plnění veřejné zakázky, který je vedoucí příslušného odboru povinen stanovit pro účely postupu v zadávacím řízení před jeho zahájením. Při stanovení předpokládané hodnoty je vždy rozhodná cena bez daně z přidané hodnoty. 7. Vedoucí příslušného odboru ani útvar nakupování nesmí rozdělit předmět veřejné zakázky tak, aby tím došlo ke snížení předpokládané hodnoty pod finanční limity stanovené v těchto Pravidlech. 8. Vyjma zadávání veřejných zakázek dle částí II. a III. těchto Pravidel rozhoduje o výběru dodavatele veřejné zakázky vždy rada města.

3 Část II. Veřejné zakázky do Kč Čl Dodavatele veřejné zakázky, jejíž předpokládaná hodnota činí méně než Kč, je oprávněn vybrat vedoucí příslušného odboru. Při výběru dodavatele je povinen vycházet z informací o trhu a svých zkušeností. 2. Veřejnou zakázku dle předchozího odstavce je vedoucí příslušného odboru oprávněn u předem vybraného dodavatele písemně objednat. Rada města tímto pověřuje vedoucí příslušných odborů (jakožto pracovníky, u kterých je to vzhledem k jejich pracovnímu zařazení obvyklé viz 20 odst. 2 občanského zákoníku) jednat jménem města v rámci věcné působnosti stanovené jim organizačním řádem městského úřadu při zadávání veřejných zakázek formou písemných objednávek jednotlivých děl či prací, a to za těchto podmínek: - veřejná zakázka se týká provozu městského úřadu nebo běžné správy, údržby, či opravy městského majetku - hodnota veřejné zakázky nepřesahuje Kč - cena díla je obvyklá v místě a čase plnění 3. Výběr dodavatele veřejné zakázky, jejíž předpokládaná hodnota sice činí méně než Kč, avšak k plnění veřejné zakázky má dojít na základě uzavření písemné smlouvy, schvaluje na základě návrhu vedoucího příslušného odboru rada města, a to včetně případných dalších podmínek této písemné smlouvy. Část III. Veřejné zakázky do Kč Čl Dodavatele veřejné zakázky, jejíž předpokládaná hodnota činí více než Kč, ale nepřesáhne Kč, je oprávněn vybrat vedoucí příslušného odboru na základě předchozího poptávkového řízení zpracovaného oddělením evidence majetku a nakupování. Při zpracování poptávkového řízení je útvar nakupování povinen vycházet z informací o trhu, svých zkušeností a dodržovat zásady transparentnosti, rovného zacházení a zákazu diskriminace. Poptávkové řízení bude zásadně zpracováváno elektronickým nástrojem - e-aukcí. 2. Veřejnou zakázku dle předchozího odstavce je vedoucí příslušného odboru oprávněn písemně objednat u dodavatele vybraného na základě výše uvedeného poptávkového řízení. Rada města tímto pověřuje vedoucí příslušných odborů (jakožto pracovníky, u kterých je to vzhledem k jejich pracovnímu zařazení obvyklé viz 20 odst. 2 obč. zák.) jednat jménem města v rámci věcné působnosti stanovené jim organizačním řádem městského úřadu při zadávání veřejných zakázek formou písemných objednávek jednotlivých děl či prací, a to za těchto podmínek: - veřejná zakázka se týká provozu městského úřadu nebo běžné správy, údržby, či opravy městského majetku - hodnota veřejné zakázky nepřesahuje Kč - zadání veřejné zakázky předcházelo poptávkové řízení dle odst. 1 tohoto článku Pravidel. 3. Výběr dodavatele veřejné zakázky, jejíž předpokládaná hodnota sice činí méně než Kč, avšak k plnění veřejné zakázky má dojít na základě uzavření písemné smlouvy, schvaluje na základě návrhu vedoucího příslušného odboru (vycházejícího z předchozího poptávkového řízení) rada města, a to včetně případných dalších podmínek této písemné smlouvy.

4 Část IV. Veřejné zakázky do Kč Čl. 4 Při výběru dodavatele veřejné zakázky, jejíž předpokládaná hodnota činí více než Kč, ale nepřesáhne Kč, je útvar nakupování povinen prokazatelně vyzvat k podání nabídky nejméně tři zájemce. Zadávací řízení přitom bude zásadně zpracováváno elektronickým nástrojem - e-aukcí. Čl. 5 Zahájení zadávacího řízení 4. Vedoucí příslušného odboru je povinen s dostatečným předstihem před předpokládanou dobou realizace příslušné zakázky požádat útvar nakupování o zpracování zadávacího řízení. Přiloží přitom útvaru nakupování přesnou technickou specifikaci předmětu zakázky, stanoví předpokládanou hodnotou veřejné zakázky, předloží okruh možných uchazečů o veřejnou zakázku a navrhne hodnotící kritéria vhodná pro posouzení nabídek. 5. Na základě návrhu zpracovaného útvarem nakupování a příslušným odborem předloží vedoucí příslušného odboru radě města návrh na vyhlášení zadávacího řízení k dané veřejné zakázce vč. návrhu na způsob jejího zpracování (elektronicky či písemně). 6. Rada města rozhodne o vyhlášení zadávacího řízení k dané veřejné zakázce vč. způsobu jejího zpracování. 7. Útvar nakupování na základě rozhodnutí rady města zpracuje zadávací řízení. Čl. 6 Výzva k podání nabídky 8. Výzva k podání nabídky musí v těchto případech shodně pro všechny zájemce obsahovat předmět plnění veřejné zakázky, požadavky na prokázání kvalifikace zájemce (viz 50 a násl. ZVZ), lhůtu a způsob podávání nabídek. Výzva může obsahovat i další požadavky vč. zadávací dokumentace. 9. Lhůta pro podání nabídek nesmí být pro oslovené zájemce kratší než 5 dnů. Prvním dnem této lhůty je den následující po dni zahájení zadávacího řízení. 10. Doklady o zaslání výzev k podávání nabídek osloveným zájemcům musí mít útvar nakupování prokazatelně doložen. Čl. 7 Zveřejnění oznámení o zadávacím řízení 11. Útvar nakupování je dále povinen zajistit, aby po zahájení zadávacího řízení bylo bez zbytečného odkladu na úřední desce městského úřadu (včetně elektronické úřední desky umožňující dálkový přístup) uveřejněno oznámení o vyhlášení zadávacího řízení na danou zakázku obsahující stručný popis předmětu zakázky a lhůtu a způsob podávání nabídek. Oznámení musí být takto uveřejněno až do skončení lhůty pro podání nabídek. 12. Nabídku mohou ve lhůtě pro podávání nabídek podat rovněž zájemci, kteří nebyli přímo osloveni. Útvar nakupování je povinen sdělit takovému zájemci veškeré podmínky předmětné zakázky (obsah výzvy osloveným zájemcům vč. případné zadávací dokumentace) a v případě podání nabídky takovým zájemcem zařadit tuto nabídku do VŘ.

5 Čl. 8 Ukončení zadávacího řízení 1. Po vyhodnocení zadávacího řízení útvar nakupování předá informace o výsledku zadávacího řízení příslušnému vedoucímu odboru (vč. návrhu na vyloučení uchazečů zadávacího řízení, kteří nesplnili zadávací podmínky zadávacího řízení). Vedoucí odboru předloží návrh výběru nejvhodnějšího uchazeče ke schválení radě města. 2. Radě města je vedoucí příslušného odboru povinen předložit všechny došlé nabídky oslovených zájemců. 3. Rada města rozhodne o výběru nejvhodnější nabídky a uzavření smlouvy, příp. rozhodne o vyloučení uchazečů zadávacího řízení, kteří nesplnili zadávací podmínky zadávacího řízení. 4. Útvar nakupování na základě rozhodnutí rady města vyrozumí uchazeče o výsledku zadávacího řízení, příp. o vyloučení uchazečů zadávacího řízení, kteří nesplnili zadávací podmínky zadávacího řízení. Část V. Ostatní veřejné zakázky malého rozsahu Čl. 9 Při výběru dodavatele veřejné zakázky, jejíž předpokládaná hodnota činí více než Kč, ale nepřesáhne limity stanovené zákonem o veřejných zakázkách pro zakázky malého rozsahu (stavební práce: Kč; dodávky a služby: Kč), je útvar nakupování povinen písemně vyzvat k podání nabídky nejméně tři zájemce. Zadávací řízení přitom bude zásadně zpracováváno elektronickým nástrojem - e-aukcí. Čl. 10 Zahájení zadávacího řízení 1. Vedoucí příslušného odboru je povinen s dostatečným předstihem před předpokládanou dobou realizace příslušné zakázky požádat útvar nakupování o zpracování zadávacího řízení. Přiloží přitom útvaru nakupování přesnou technickou specifikaci předmětu zakázky, stanoví předpokládanou hodnotou veřejné zakázky, předloží okruh možných uchazečů o veřejnou zakázku a navrhne hodnotící kritéria vhodná pro posouzení nabídek. 2. Na základě návrhu zpracovaného útvarem nakupování a příslušným odborem předloží vedoucí příslušného odboru radě města návrh na vyhlášení zadávacího řízení k dané veřejné zakázce vč. návrhu na způsob jejího zpracování (elektronicky či písemně). 3. Rada města rozhodne o vyhlášení zadávacího řízení k dané veřejné zakázce vč. způsobu jejího zpracování. 4. Útvar nakupování na základě rozhodnutí rady města zpracuje zadávací řízení. Čl. 11 Výzva k podání nabídky 1. Výzva k podání nabídky musí v těchto případech shodně pro všechny zájemce obsahovat předmět plnění veřejné zakázky, požadavky na prokázání kvalifikace zájemce (viz 50 a násl. ZVZ), lhůtu a způsob podávání nabídek. Výzva může obsahovat i další požadavky. 2. Lhůta pro podání nabídek nesmí být pro oslovené zájemce kratší než 7 dnů. Prvním dnem této lhůty je den následující po dni zahájení zadávacího řízení. 3. Doklady o zaslání výzev k podávání nabídek osloveným zájemcům musí mít útvar nakupování prokazatelně doložen.

6 Čl. 12 Zveřejnění oznámení o zadávacím řízení 1. Útvar nakupování je dále povinen zajistit, aby po zahájení zadávacího řízení bylo bez zbytečného odkladu na úřední desce městského úřadu (včetně elektronické úřední desky umožňující dálkový přístup) uveřejněno oznámení o vyhlášení zadávacího řízení na danou zakázku obsahující stručný popis předmětu zakázky a lhůtu a způsob podávání nabídek. Oznámení musí být takto uveřejněno až do skončení lhůty pro podání nabídek. 2. Nabídku mohou ve lhůtě pro podávání nabídek podat rovněž zájemci, kteří nebyli přímo osloveni. Útvar nakupování je povinen sdělit takovému zájemci veškeré podmínky předmětné zakázky (obsah výzvy osloveným zájemcům vč. případné zadávací dokumentace) a v případě podání nabídky takovým zájemcem zařadit tuto nabídku do zadávacího řízení. Čl. 13 Zpracování nabídek 1. Zpracování nabídek došlých ve lhůtě pro podávání nabídek provádí pětičlenná komise jmenovaná radou města. Zpracováním nabídek se rozumí kontrola úplnosti nabídek a vyhodnocení nabídek spolu s návrhem na výběr dodavatele dané veřejné zakázky postupem dle čl. 20 těchto Pravidel. 2. Komise je povinna zpracovat kromě nabídek přímo oslovených zájemců rovněž nabídky neoslovených zájemců, kteří ve lhůtě pro podávání nabídek předloží nabídky splňující požadavky obsažené ve výzvě. Čl. 14 Ukončení zadávacího řízení 1. Po vyhodnocení zadávacího řízení útvar nakupování předá informace o výsledku zadávacího řízení příslušnému vedoucímu odboru (vč. návrhu na vyloučení uchazečů zadávacího řízení, kteří nesplnili zadávací podmínky zadávacího řízení). Vedoucí odboru předloží návrh výběru nejvhodnějšího uchazeče ke schválení radě města. 2. Radě města je vedoucí příslušného odboru povinen předložit všechny došlé nabídky oslovených zájemců. 3. RM rozhodne o výběru nejvhodnější nabídky a uzavření smlouvy, příp. rozhodne o vyloučení uchazečů zadávacího řízení, kteří nesplnili zadávací podmínky zadávacího řízení. 4. Útvar nakupování na základě rozhodnutí rady města vyrozumí uchazeče o výsledku zadávacího řízení, příp. o vyloučení uchazečů zadávacího řízení, kteří nesplnili zadávací podmínky zadávacího řízení. 5. U smluv v hodnotě díla nad Kč bez DPH je útvar nakupování povinen zajistit zveřejnění těchto smluv vč. případných dodatků na Profilu zadavatele, a to do 15 dnů ode dne uzavření smlouvy, příp. dodatků. Část VI. Podlimitní zakázky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení Čl. 15 Při výběru dodavatele podlimitní veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení ( 25 a 38 ZVZ) je útvar nakupování povinen písemně vyzvat k podání nabídky nejméně pět zájemců.

7 Čl. 16 Zahájení zadávacího řízení 1. Vedoucí příslušného odboru je povinen s dostatečným předstihem před předpokládanou dobou realizace příslušné zakázky požádat útvar nakupování o zpracování zadávacího řízení. Přiloží přitom útvaru nakupování přesnou technickou specifikaci předmětu zakázky, stanoví předpokládanou hodnotou veřejné zakázky, předloží okruh možných uchazečů o veřejnou zakázku a navrhne hodnotící kritéria vhodná pro posouzení nabídek. 2. Na základě návrhu zpracovaného útvarem nakupování a příslušným odborem předloží vedoucí příslušného odboru radě města návrh na vyhlášení zadávacího řízení k dané veřejné zakázce vč. návrhu na způsob jejího zpracování (elektronicky či písemně). 3. Rada města rozhodne o vyhlášení zadávacího řízení k dané veřejné zakázce vč. způsobu jejího zpracování. 4. Útvar nakupování na základě rozhodnutí rady města zpracuje zadávací řízení. Čl. 17 Výzva k podání nabídky 1. Náležitosti výzvy k podání nabídky stanovuje 38 ZVZ. Výzva může obsahovat i další požadavky. 2. Lhůta pro podání nabídek nesmí být pro oslovené zájemce kratší než 15 dnů. Prvním dnem této lhůty je den následující po dni zahájení zadávacího řízení. 3. Doklady o zaslání výzev k podávání nabídek osloveným zájemcům musí mít útvar nakupování písemně doložen. 4. Útvar nakupování nesmí vyzývat opakovaně stejný okruh zájemců, není-li to odůvodněno předmětem plnění veřejné zakázky či jinými zvláštními okolnostmi ( 38 odst. 3 ZVZ). Čl. 18 Zveřejnění oznámení o zadávacím řízení 1. Útvar nakupování uveřejní písemnou výzvu na Profilu zadavatele po celou dobu trvání lhůty pro podání nabídek (viz. 38 odst. 2 ZVZ). Dále zajistí zveřejnění oznámení o zahájení, výsledku či zrušení zadávacího řízení ve Věstníku veřejných zakázek podle 157 ZVZ (viz. 146 ZVZ). 2. Útvar nakupování je dále povinen zajistit, aby bez zbytečného odkladu po rozeslání nabídek osloveným zájemcům bylo na úřední desce městského úřadu (včetně elektronické úřední desky umožňující dálkový přístup) uveřejněno oznámení o zahájení zadávacího řízení na danou zakázku obsahující stručný popis předmětu zakázky a lhůtu a místo pro podávání nabídek. Oznámení musí být takto uveřejněno až do skončení lhůty pro podání nabídek. 3. Nabídku mohou ve lhůtě pro podávání nabídek podat rovněž zájemci, kteří nebyli přímo osloveni. Útvar nakupování je povinen sdělit takovému zájemci veškeré podmínky předmětné zakázky (obsah výzvy osloveným zájemcům vč. zadávací dokumentace). Čl. 19 Zpracování nabídek 1. Zpracování nabídek došlých ve lhůtě pro podávání nabídek provádí pětičlenná komise jmenovaná radou města. Zpracováním nabídek se rozumí otevření obálek s nabídkami, kontrola úplnosti nabídek a vyhodnocení nabídek spolu s návrhem na výběr dodavatele dané veřejné zakázky postupem dle čl. 20 těchto Pravidel. 2. Komise je povinna zpracovat kromě nabídek přímo oslovených zájemců rovněž nabídky neoslovených zájemců, kteří ve lhůtě pro podávání nabídek předloží nabídky splňující požadavky obsažené ve výzvě.

8 Část VII. Společná ustanovení Čl. 20 Zpracování nabídek komisí 1. Komise nesmí zahájit zpracování nabídek před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Zpracování nabídek musí být zahájeno v termínu stanoveném v zadávacích podmínkách. 2. Nabídky podané po uplynutí lhůty pro podání nabídek komise neposuzuje. Útvar nakupování vyrozumí zájemce o tom, že jeho nabídka byla podána po uplynutí lhůty pro podání nabídek. 3. Komise při zpracovávání nabídek kontroluje úplnost nabídky, tedy zda nabídka obsahuje všechny součásti požadované v zadávacích podmínkách a zda je nabídka podepsána osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče. Jestliže komise zjistí, že nabídka není úplná, vyzve uchazeče k jejímu doplnění. Nabídku, která i přes výzvu komise nebude ve stanoveném termínu úplná, komise vyřadí. U podlimitních veřejných zakázek se výše uvedený postup uplatní pouze v rozsahu, který je v souladu se ZVZ. 4. Hodnocení nabídek provede komise podle hodnotících kritérií uvedených ve výzvě k podávání nabídky. Komise může pro posouzení nabídek využít přizvané poradce. 5. Komise může v případě nejasností požádat zájemce o písemné vysvětlení nabídky. V žádosti komise uvede, v čem spatřuje nejasnosti nabídky, které má uchazeč vysvětlit. 6. Při posouzení nabídek uchazečů z hlediska splnění zadávacích podmínek posoudí komise též výši nabídkových cen ve vztahu k předmětu veřejné zakázky. Jestliže nabídka obsahuje mimořádně nízkou nabídkovou cenu ve vztahu k předmětu veřejné zakázky, musí si komise vyžádat od uchazeče písemné zdůvodnění těch částí nabídky, které jsou pro výši nabídkové ceny podstatné. Neodůvodnil-li uchazeč mimořádně nízkou nabídkovou cenu ve stanovené lhůtě nebo posoudila-li komise jeho zdůvodnění jako neopodstatněné, bude nabídka komisí vyřazena. 7. O zpracování nabídek pořídí komise zprávu, která obsahuje údaj o složení komise, seznam zpracovaných nabídek, seznam nabídek, které byly komisí ze zadávacího řízení vyřazeny spolu s uvedením důvodu a výsledek hodnocení nabídek spolu s určením nejvýhodnější nabídky. Zpráva je podkladem pro rozhodnutí rady města. Čl. 21 Výjimky z působnosti Pravidel 1. Dle části III., IV. a V. těchto Pravidel vedoucí příslušného odboru a útvar nakupování nepostupuje v případě, kdy: a) plnění veřejné zakázky je schopen poskytnout pouze jediný dodavatel, nebo b) jde o zadání veřejné zakázky spočívající v obnově, rozšíření nebo úpravě předmětu dřívější zakázky a změna dodavatele by vedla k dodání veřejné zakázky s odlišnými technickými znaky, které by s sebou přinášelo technickou neslučitelnost nebo potíže při provozu a údržbě c) plnění veřejné zakázky bude realizovat osoba, která vykonává podstatnou část své činnosti ve prospěch města Bystřice pod Hostýnem a ve které má město Bystřice pod Hostýnem výlučná majetková práva (viz 18 odst. 1 písm. e) ZVZ). Uplatnění výjimky z působnosti Pravidel schvaluje na základě návrhu vedoucího příslušného odboru předem rada města. 2. Při zadávání veřejné zakázky financované byť i jen částečně z veřejných finančních prostředků odlišných od vlastních prostředků města (zejména státního rozpočtu, rozpočtu kraje, prostředků státních fondů, prostředků fondů Evropské unie) je vedoucí příslušného odboru a útvar nakupování povinni postupovat přednostně podle pravidel stanovených poskytovatelem těchto veřejných finančních prostředků. Neřeší-li pravidla poskytovatele veřejných finančních prostředků určitou otázku, postupuje útvar nakupování přiměřeně podle těchto Pravidel.

9 3. Uplatněním výjimky dle odst. 1 tohoto článku Pravidel nesmí být porušeny povinnosti vyplývající ze ZVZ či pravidel stanovených poskytovatelem veřejných finančních prostředků. Čl. 22 Tato Pravidla nabývají účinnosti dne Mgr. Zdeněk Pánek Antonín Pařízek starosta města místostarostka města

10 Změna č.1 Část V. Ostatní veřejné zakázky malého rozsahu Čl. 9 Při výběru dodavatele veřejné zakázky, jejíž předpokládaná hodnota činí více než Kč, ale nepřesáhne limity stanovené zákonem o veřejných zakázkách pro zakázky malého rozsahu (stavební práce: Kč; dodávky a služby: Kč), je útvar nakupování povinen písemně vyzvat k podání nabídky nejméně tři zájemce. Zadávací řízení přitom bude zásadně zpracováváno elektronickým nástrojem - e-aukcí. Tato změna nabývá účinnosti dnem Mgr. Zdeněk Pánek Antonín Pařízek starosta města místostarosta města

Směrnice č. 12/2017 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice č. 12/2017 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec: Nemojov Dolní Nemojov 13 544 61 Nemojov IČ: 00278165 DIČ: CZ00278165, Směrnici zpracovala: Lenka Kněžourová Směrnici schválilo zastupitelstvo obce dne: 29.9.2017 Datum zpracování: 20.9.2017 Směrnice

Více

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Obec Věžná Směrnici zpracovala: Jana Vrbková Směrnici schválilo zastupitelstvo obce dne... usnesením číslo... Datum zpracování: 5.2.2018 SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice upravuje

Více

Město Železný Brod Vnitřní směrnice č. 1/2015 Zásady a postupy pro zadávání zakázek a veřejných zakázek

Město Železný Brod Vnitřní směrnice č. 1/2015 Zásady a postupy pro zadávání zakázek a veřejných zakázek Město Železný Brod Vnitřní směrnice č. 1/2015 Zásady a postupy pro zadávání zakázek a veřejných zakázek Článek I. Základní ustanovení 1. Postupy při zadávání veřejných zakázek a soutěž o návrh jsou upraveny

Více

OPATŘENÍ DĚKANA č. 3/2014 k zadávání veřejných zakázek. Část I Základní ustanovení

OPATŘENÍ DĚKANA č. 3/2014 k zadávání veřejných zakázek. Část I Základní ustanovení Univerzita Karlova v Praze Přírodovědecká fakulta Albertov 6 128 43 PRAHA 2 OPATŘENÍ DĚKANA č. 3/2014 k zadávání veřejných zakázek Část I Základní ustanovení Čl. 1 Předmět úpravy a působnost 1) Opatření

Více

Město Milovice. SMĚRNICE č. 2/2014. Pro zadávání veřejných zakázek městem Milovice a jeho příspěvkovými organizacemi

Město Milovice. SMĚRNICE č. 2/2014. Pro zadávání veřejných zakázek městem Milovice a jeho příspěvkovými organizacemi Město Milovice SMĚRNICE č. 2/2014 Pro zadávání veřejných zakázek městem Milovice a jeho příspěvkovými organizacemi vydaná v návaznosti na příslušná ustanovení zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (2015)

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (2015) Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (2015) Vnitřní směrnice Obce Tuchlovice č. 1/2015 Směrnici schválilo/a: Zastupitelstvo Obce Tuchlovice dne 29. 6. 2015 Z-VI/2015 Rada Obce Tuchlovice

Více

SMĚRNICE Č.20 INTERNÍ PŘEDPIS POSTUPU PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE Č.20 INTERNÍ PŘEDPIS POSTUPU PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU O B E C P R A V L O V, Pravlov 30, 664 64 Dolní Kounice SMĚRNICE Č.20 INTERNÍ PŘEDPIS POSTUPU PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Postup dle této směrnice schválen na 23. zasedání zastupitelstva

Více

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC OBŘÍSTVÍ Obříství 40, 277 42 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice

Více

Obec Bušanovice. Pravidla. pro zadávání veřejných zakázek

Obec Bušanovice. Pravidla. pro zadávání veřejných zakázek Obec Bušanovice Pravidla pro zadávání veřejných zakázek do 2 000 000 Kč bez DPH na dodávky a služby a do 6 000 000 Kč bez DPH na stavební práce v podmínkách obce Bušanovice Znění pravidel bylo schváleno

Více

VNITŘNÍ SMĚRNICE OBCE NELAHOZEVES č. /2019

VNITŘNÍ SMĚRNICE OBCE NELAHOZEVES č. /2019 VNITŘNÍ SMĚRNICE OBCE NELAHOZEVES č. /2019 jíž se stanovuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec Nelahozeves (dále jen zadavatel ), se sídlem obecního úřadu Školní 3, 277 51 Nelahozeves,

Více

Vnitřní směrnice č. 3/2018 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Vnitřní směrnice č. 3/2018 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Vnitřní směrnice č. 3/2018 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve znění dodatku č. 1 ze dne 4.2.2019 ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ Předmět směrnice 1. Tato směrnice pro zadávání veřejných zakázek

Více

Obec TVRZICE. Pravidla

Obec TVRZICE. Pravidla Obec TVRZICE Pravidla pro zadávání veřejných zakázek do 2 000 000 Kč bez DPH na dodávky a služby a do 6 000 000 Kč bez DPH na stavební práce v podmínkách obce Tvrzice Znění pravidel bylo schváleno usnesením

Více

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Poř. č.:49.02 MĚSTO TURNOV Antonína Dvořáka 335 Zodpovídá: odbor kontroly Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od 13.12.2006 Článek I. Základní vymezení 1) Tato směrnice popisuje

Více

Závazná pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Závazná pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Závazná pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obsah Článek 1 Úvodní ustanovení..2 Článek 2 Obecná ustanovení...3 Článek 3 Způsoby zadávání veřejných zakázek malého rozsahu..4 Článek 4

Více

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina Rada kraje Vysočina Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina ze dne 22. 9. 2009 č. 08/09 Čl. 1 Předmět

Více

Město Moravské Budějovice

Město Moravské Budějovice Město Moravské Budějovice Pravidla Rady města Moravské Budějovice pro zadávání veřejných zakázek č. 2/2016 Čl. 1 Předmět úpravy (1) Pravidla pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách města Moravské Budějovice

Více

Vnitřní směrnice č. 1/2013 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Vnitřní směrnice č. 1/2013 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Vnitřní směrnice č. 1/2013 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu včetně Dodatku č. 1 schváleného radou města dne 18.3.2013 usnesením č. 70/2013, Dodatku č. 2 schváleného radou města dne 23.6.2014

Více

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina

Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina Rada kraje Vysočina Pravidla Rady kraje Vysočina pro zadávání veřejných zakázek v podmínkách kraje Vysočina a příspěvkových organizací zřizovaných krajem Vysočina ze dne 27. 6. 2006 č. 7/06 Čl. 1 Předmět

Více

Směrnice č.1/ o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBEC DOLNÍ NIVY. Článek 1 Úvodní ustanovení

Směrnice č.1/ o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBEC DOLNÍ NIVY. Článek 1 Úvodní ustanovení Směrnice č.1/2015 - o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu OBEC DOLNÍ NIVY Článek 1 Úvodní ustanovení 1) Tato směrnice je vydávána jako vnitřní předpis obce Dolní Nivy, která řeší způsob zadávání,

Více

Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence

Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ČÁST PRVNÍ Článek I. Základní ustanovení 1. Postupy při zadávání veřejných zakázek a soutěž o

Více

Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Směrnice č. 1/2017 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl. 1 Předmět úpravy Tato směrnice upravuje zásady, způsob a postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu ustanovení 27 zákona

Více

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Zodpovídá: odbor správy majetku

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Zodpovídá: odbor správy majetku Poř. č.:49.13 MĚSTO TURNOV Antonína Dvořáka 335 Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od 1. 2. 2016 Zodpovídá: odbor správy majetku Článek I. Základní vymezení 1) Tato směrnice

Více

Směrnice obce Malešovice č. 1/2013

Směrnice obce Malešovice č. 1/2013 Směrnice obce Malešovice č. 1/2013 INTERNÍ PŘEDPIS POSTUPU PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Postup dle této směrnice schválen na 21. zasedání zastupitelstva obce Malešovice dne 20. 12. 2013,

Více

Město Staré Město Městský úřad nám. Hrdinů 100, Staré Město

Město Staré Město Městský úřad nám. Hrdinů 100, Staré Město Město Staré Město Městský úřad nám. Hrdinů 100, Staré Město Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu zadávaných městem Staré Město a městem zřízenými příspěvkovými organizacemi Článek I Úvodní

Více

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCE BŘEŽANY II

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCE BŘEŽANY II SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCE BŘEŽANY II I. Úvodní ustanovení Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu obce Břežany II (dále též jen směrnice ), je zpracovávána

Více

Základní škola, Hradec Králové, Štefánikova 566, Hradec Králové

Základní škola, Hradec Králové, Štefánikova 566, Hradec Králové Základní škola, Hradec Králové, Štefánikova 566, 500 11 Hradec Králové Směrnice o zadávání veřejných zakázek Č.j.: ZSHKST/0451/2012 Účinnost od: 1.7.2012 Spisový znak: 2-1 Skartační znak: A10 Změny: Čl.

Více

Obec Dolany SMĚRNICE SMĚRNICE O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCÍ DOLANY. číslo:

Obec Dolany SMĚRNICE SMĚRNICE O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCÍ DOLANY. číslo: Obec Dolany SMĚRNICE NÁZEV: SMĚRNICE O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCÍ DOLANY SPISOVÁ ZNAČKA:. číslo: PLATNÁ OD:. ROZSAH PŮSOBNOSTI: Obec Dolany, její orgány, včetně zřízených organizačních

Více

Město Česká Skalice, třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice, IČ : 002725912

Město Česká Skalice, třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice, IČ : 002725912 Město Česká Skalice, třída T. G. Masaryka 80, 552 03 Česká Skalice, IČ : 002725912 Předkládá : Jaroslav Hitschfel tajemník MěÚ SMĚRNICE číslo 02/2012 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu I. Úvodní

Více

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC ČEJKOVICE SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Zpracoval: Kontroloval: Schválil: Platnost od: 2. 1. 2019 Účinnost od: 1. 1. 2019 Mgr. Šotkovská Helena Sedlačíková Zdenka ZO usnesením

Více

PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice 2/2015 PRO EVIDENCI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK A ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC SELETICE Vypracoval: Mgr. Bc. Zdeněk Havlík, starosta Obec: Seletice Adresa: Seletice 139, 28934 Rožďalovice

Více

Opatření děkana č. 33/2009

Opatření děkana č. 33/2009 Opatření děkana č. 33/2009 Univerzita Karlova v Praze, Fakulta sociálních věd Opatření děkana č. 33/2009 Název: Postup pro zadávání veřejných zakázek na FSV UK Účinnost: 1.1.2010 V Praze dne 30.11. 2009

Více

Město Votice Rada města Komenského náměstí 700, Votice. Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Město Votice Rada města Komenského náměstí 700, Votice. Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tento obrázek nyní nelze zobrazit. Město Votice Rada města Komenského náměstí 700, 259 17 Votice Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Směrnice Účinnost od Vydání Výtisk číslo Počet listů Počet příloh

Více

Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu SMĚRNICE Č. 02/2014 Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 1. Předmět úpravy Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (dále jen zakázka ) ve smyslu

Více

Směrnice č.2/2012 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice č.2/2012 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu MĚSTO MĚSTEC KRÁLOVÉ Směrnice č.2/2012 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl.1 Předmět úpravy a působnost 1.1. Tato směrnice je vnitřním předpisem Města Městec Králové jakožto veřejného zadavatele,

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek městem Cheb a právnickými osobami zřízenými nebo založenými městem Cheb

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek městem Cheb a právnickými osobami zřízenými nebo založenými městem Cheb Město Cheb 7/2015 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek městem Cheb a právnickými osobami zřízenými nebo založenými městem Cheb Rada města Chebu na své schůzi dne 19. února 2015 usnesením č. RM 79/4/2015

Více

H) MĚSTO KOSTELEC NAD ORLICI

H) MĚSTO KOSTELEC NAD ORLICI w H) MĚSTO KOSTELEC NAD ORLICI ORGANIZAČNÍ s m ě r n ic e Název: Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Č íslo dokum entu: V S /3 8 V ydán í č.: 03 V ýtisk č.: Ú činnost od: 1. 10. 2016 Platnost do:

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 184/2014. č. 160 ze dne 10.03.2014 Směrnice o postupu při zadávání veřejných zakázek

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 184/2014. č. 160 ze dne 10.03.2014 Směrnice o postupu při zadávání veřejných zakázek č.j.: 184/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 160 ze dne 10.03.2014 Směrnice o postupu při zadávání veřejných zakázek Rada městské části I. r u š í II. 1. Směrnici k zadávání

Více

Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Kadaň

Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Kadaň Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Kadaň Článek I. Úvodní ustanovení 1. Tato pravidla pro zadávání zakázek (dále jen pravidla ) v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb. o zadávání

Více

SEMINÁŘ PRO ŽADATELE K VÝZVĚ IROP č. 56 a č. 57:

SEMINÁŘ PRO ŽADATELE K VÝZVĚ IROP č. 56 a č. 57: SEMINÁŘ PRO ŽADATELE K VÝZVĚ IROP č. 56 a č. 57: INFRASTRUKTURA PRO ZÁJMOVÉ, NEFORMÁLNÍ A CELOŽIVOTNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ZADÁVÁNÍ A KONTROLA VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Mgr. Lukáš Holub 07. 11. 2016 2 Zadávání veřejných

Více

SMĚRNICE Č. 24. I. Základní ustanovení

SMĚRNICE Č. 24. I. Základní ustanovení SMĚRNICE Č. 24 O pravomocech a postupech při finančních výdajích z rozpočtu obce, včetně zadávání veřejných zakázek Datum schválení zastupitelstvem: 11. 02. 2015 Směrnice nabývá účinnost: 01. 03. 2015

Více

Obec Trubín. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Obec Trubín. Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec Trubín Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu 1 Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 3 zákona 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Univerzita Karlova v Praze, Fakulta sociálních věd. Opatření děkana č. 27/2012. Název: Postup pro zadávání veřejných zakázek na FSV UK

Univerzita Karlova v Praze, Fakulta sociálních věd. Opatření děkana č. 27/2012. Název: Postup pro zadávání veřejných zakázek na FSV UK Univerzita Karlova v Praze, Fakulta sociálních věd Opatření děkana č. 27/2012 Název: Postup pro zadávání veřejných zakázek na FSV UK Účinnost: 3. 5. 2012 V Praze dne 3. 5. 2012 PhDr. Jakub Končelík, Ph.D.

Více

Směrnice obce Klokočná č. 1/2014 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu SMĚRNICE. Obce Klokočná č. 1/2014 ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

Směrnice obce Klokočná č. 1/2014 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu SMĚRNICE. Obce Klokočná č. 1/2014 ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU SMĚRNICE Obce Klokočná č. 1/2014 ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Zastupitelstvo obce Klokočná (dále jen zastupitelstvo ) schválilo na svém zasedání dne 17.12.2014 tuto směrnici, která stanovuje

Více

Vnitřní směrnice. obce Prackovice nad Labem. č. 1/2015. o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (aktualizace)

Vnitřní směrnice. obce Prackovice nad Labem. č. 1/2015. o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (aktualizace) Vnitřní směrnice obce Prackovice nad Labem č. 1/2015 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (aktualizace) Aktualizace směrnice zpracována: 15.1.2015 Aktualizace projednána / schválena ZO Prackovice

Více

Interní směrnice Rady města Kuřimi č. S1/2015/RM ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

Interní směrnice Rady města Kuřimi č. S1/2015/RM ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Interní směrnice Rady města Kuřimi č. S1/2015/RM ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Článek I Obecná ustanovení 1. Tato směrnice pro zadávání veřejných zakázek (dále jen směrnice ) v souladu s 18

Více

Pokyn pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Lanškroun

Pokyn pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Lanškroun Kancelář starosty a tajemníka nám. J. M. Marků 12, 563 16 Lanškroun, www.lanskroun.eu Čj.: MULA 4625/2014 Počet listů dokumentu: 12 Počet listů příloh: 1 Spisový znak: 53 2 Pokyn pro zadávání veřejných

Více

Město Milovice. SMĚRNICE č. 2/2017 Pro zadávání veřejných zakázek městem Milovice a jeho. příspěvkovými organizacemi.

Město Milovice. SMĚRNICE č. 2/2017 Pro zadávání veřejných zakázek městem Milovice a jeho. příspěvkovými organizacemi. Město Milovice SMĚRNICE č. 2/2017 Pro zadávání veřejných zakázek městem Milovice a jeho příspěvkovými organizacemi vydaná v návaznosti na příslušná ustanovení zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

Vnitřní směrnice obce Bohatice č. 1/2017, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Vnitřní směrnice obce Bohatice č. 1/2017, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Vnitřní směrnice obce Bohatice č. 1/2017, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Dle schváleného usnesení zastupitelstva obce č. 11/2017 ze dne 11. dubna 2017 byla přijata tato vnitřní směrnice obce

Více

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ČÁST I PŘEDMĚT ÚPRAVY, POJMY, SOUVISEJÍCÍ PŘEDPISY A AKTY PŘEDMĚT A CÍL ÚPRAVY

SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ČÁST I PŘEDMĚT ÚPRAVY, POJMY, SOUVISEJÍCÍ PŘEDPISY A AKTY PŘEDMĚT A CÍL ÚPRAVY SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ČÁST I PŘEDMĚT ÚPRAVY, POJMY, SOUVISEJÍCÍ PŘEDPISY A AKTY PŘEDMĚT A CÍL ÚPRAVY 1. Tato směrnice upravuje postup veřejného zadavatele obce Lány (dále

Více

Obec Petrovice. S M Ě R N I C E č. 1/2016 KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

Obec Petrovice. S M Ě R N I C E č. 1/2016 KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Obec Petrovice S M Ě R N I C E č. 1/2016 KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK ČÁST I. Obecná ustanovení Článek 1 Předmět úpravy a základní zásady 1. Tato směrnice upravuje

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 Rada městské části. Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Část I Obecná ustanovení

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 Rada městské části. Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Část I Obecná ustanovení Příloha usnesení rady městské části Praha 12 č. 12.22.07 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 Rada městské části Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Část I Obecná ustanovení čl. 1 Předmět úpravy a působnost

Více

Zadávání a kontrola veřejných zakázek. Mgr. Barbora Dedková

Zadávání a kontrola veřejných zakázek. Mgr. Barbora Dedková Zadávání a kontrola veřejných zakázek Mgr. Barbora Dedková 5. 4. 2017 2 Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek - předpisy Pravidla zadávání veřejných zakázek jsou stanovena v: 1) Zákon č.

Více

Seminář pro žadatele k 56. a 57. výzvě IROP. Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro žadatele k 56. a 57. výzvě IROP. Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro žadatele k 56. a 57. výzvě IROP. Zadávání a kontrola veřejných zakázek 04.10.2016 2 Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek - předpisy Pravidla zadávání veřejných zakázek jsou

Více

Směrnice obce Malešovice č. 5/2012

Směrnice obce Malešovice č. 5/2012 Směrnice obce Malešovice č. 5/2012 SMĚRNICE K VEŘEJNÝM ZAKÁZKÁM Směrnice nabývá účinnosti: 01. 04. 2012 Stránka 1 z 7 1. Předmět úpravy 1.1. Ustanovení této směrnice upravuje jednotlivé kroky postup při

Více

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Obec : Džbánice Adresa : Džbánice 50, 671 71 Hostěradice IČ : 00600334 Směrnici zpracoval : Renata Petrželová administrace veřejných zakázek Projednáno

Více

PREZENTACE SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE V RÁMCI VÝZEV MAS ŠUMAVSKO

PREZENTACE SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE V RÁMCI VÝZEV MAS ŠUMAVSKO PREZENTACE SEMINÁŘ PRO PŘÍJEMCE V RÁMCI VÝZEV MAS ŠUMAVSKO Podklady z Centra pro regionální rozvoj ČR 24. května 2018 Zadávání a kontrola veřejných zakázek Ing. Petr Bouška 24. května 2018 3 Zadávání veřejných

Více

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Základní škola SEVER, Lužická 1208, 500 03 Hradec Králové Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Č.j.: 14a/2006 Spisový znak: A Změny: 7.4.2008, 1.7.2012 Účinnost od:1.9.2006 Počet příloh:

Více

SMĚRNICE. Část I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (dále jen směrnice )

SMĚRNICE. Část I. Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (dále jen směrnice ) Příloha usnesení Rady městské části Praha 12 č. R-130-022-17 SMĚRNICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU (dále jen směrnice ) Část I. Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Městská část Praha 12 (dále

Více

o evidenci veřejných zakázek a postup zadávání zakázek malého rozsahu

o evidenci veřejných zakázek a postup zadávání zakázek malého rozsahu / obec Voznice Směrnice č. 2/2015 o evidenci veřejných zakázek a postup zadávání zakázek malého rozsahu V souladu s ustanovením zákona Č. 137/2006 Sb. O veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Vnitřní předpis o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Účinnost: č. 27/4 z 18.1.2017 Vnitřní předpis v listinné podobě je uložen ve: Směrnicích MČ Praha Dolní Měcholupy

Více

Seminář pro žadatele a příjemce Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro žadatele a příjemce Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro žadatele a příjemce Zadávání a kontrola veřejných zakázek JUDr. Jan Kazda 15.3.2017 2 Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek - předpisy Pravidla zadávání veřejných zakázek jsou

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka 4 OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Směrnice č. 1/2015, k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Č.j.:Kyselka/13/15/KY Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek

Více

o zadávání veřejných zakázek

o zadávání veřejných zakázek Rada města Velké Meziříčí vydává tuto vnitřní směrnici č. 3/2012, o zadávání veřejných zakázek Zpracovatel: Rozsah působnosti: Mgr. Ivana Pacalová, právník odboru výstavby a regionálního rozvoje Městský

Více

OBEC DOBŠÍN Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č. 1/2016

OBEC DOBŠÍN Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č. 1/2016 OBEC DOBŠÍN Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č. 1/2016 Část I. Obecná ustanovení Článek 1 Úvodní ustanovení 1. Obec Dobšín je veřejným zadavatelem (dále jen zadavatel ) ve smyslu 4

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (ÚSC obec Benátky)

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (ÚSC obec Benátky) Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (ÚSC obec Benátky) Čl. 1 Obecná ustanovení 1.Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu specifikovaných v 6, 12 odst.

Více

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBEC RAČICE Adresa: Račice č.p. 65 IČ: 16981901 Směrnici zpracovala : Bc. Pavlína Plimlová, DiS. Směrnici schválilo: Zastupitelstvo Obce Račice Vydalo: Zastupitelstvo

Více

Obec Havlovice. Směrnice pro postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v obci Havlovice

Obec Havlovice. Směrnice pro postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v obci Havlovice Obec Havlovice Příloha č. Směrnice pro postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v obci Havlovice Směrnice upravuje zásady a postupy obce Havlovice a jí zřízenou příspěvkovou organizaci (základní

Více

Organizace: OBEC KEBLOV Sídlo: Keblov 75, Čechtice IČ: SMĚRNICE K ZADÁVANÍ ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

Organizace: OBEC KEBLOV Sídlo: Keblov 75, Čechtice IČ: SMĚRNICE K ZADÁVANÍ ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Organizace: OBEC KEBLOV Sídlo: Keblov 75, 257 65 Čechtice IČ: 00231975 SMĚRNICE K ZADÁVANÍ ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec Keblov Obec : KEBLOV Adresa :

Více

Seminář IROP Administrace projektů ve fázi realizace. Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář IROP Administrace projektů ve fázi realizace. Zadávání a kontrola veřejných zakázek Administrace projektů ve fázi realizace Zadávání a kontrola veřejných zakázek V Karlových Varech dne 14.6.2017 Zadávání veřejných zakázek 2 Zadávání veřejných zakázek - předpisy Pravidla zadávání veřejných

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek městem Cheb a právnickými osobami zřízenými nebo založenými městem Cheb

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek městem Cheb a právnickými osobami zřízenými nebo založenými městem Cheb Město Cheb 30/2016 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek městem Cheb a právnickými osobami zřízenými nebo založenými městem Cheb Rada města Chebu na své schůzi dne 22. září 2016 usnesením č. RM 445/17/2016

Více

SMĚRNICE č.19 ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

SMĚRNICE č.19 ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK SMĚRNICE č.19 (platná od..) ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Tato směrnice je zpracována na základě zákona č. 137/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen zákon) a stanovuje zásady a postupy obce Sovětice

Více

SMĚRNICE č. 2/2015 K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

SMĚRNICE č. 2/2015 K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU SMĚRNICE č. 2/2015 K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Schválilo Zastupitelstvo města Pilníkov dne 17.12.2015 2015, zápis č. 5/2015, usnesení č. 20 Účinnost od 15.1.2016 Čl. 1. Obecná ustanovení

Více

Vnitřní směrnice Zásady a postupy při zadávání zakázek malého rozsahu městem Vodňany (dále jen směrnice )

Vnitřní směrnice Zásady a postupy při zadávání zakázek malého rozsahu městem Vodňany (dále jen směrnice ) Vnitřní směrnice Zásady a postupy při zadávání zakázek malého rozsahu městem Vodňany (dále jen směrnice ) 1. Základní ustanovení V souladu s ustanovením 102, odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v

Více

Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec Šakvice, Hlavní 12, 691 67 Šakvice, okres Břeclav Směrnice o poskytování zakázek malého rozsahu Obec: Šakvice, IČ 00283614 Adresa: Hlavní 12, 691 67 Šakvice

Více

MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Česká Třebová Duben 2017

MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Česká Třebová Duben 2017 MĚSTO ČESKÁ TŘEBOVÁ Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Městem Česká Třebová Duben 2017 1 strana z 9 I. Úvod 1. Problematika zadávání veřejných zakázek včetně zvláštních postupů předcházejících

Více

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Zodpovídá: odbor správy majetku

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Zodpovídá: odbor správy majetku Poř. č.:49.08 MĚSTO TURNOV Antonína Dvořáka 335 Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od 1.4.2012 Zodpovídá: odbor správy majetku Článek I. Základní vymezení 1) Tato směrnice popisuje

Více

Seminář pro žadatele k 19. výzvě IROP Technika pro integrovaný záchranný systém" Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro žadatele k 19. výzvě IROP Technika pro integrovaný záchranný systém Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro žadatele k 19. výzvě IROP Technika pro integrovaný záchranný systém" Zadávání a kontrola veřejných zakázek Mgr. Jan Kostovič (kostovic@crr.cz) 10.03.2016 2 Zadávání veřejných zakázek Zadávání

Více

Seminář pro žadatele k 78. výzvě IROP Energetické úspory v bytových domech III" Zadávání a kontrola veřejných zakázek se zaměřením na výzvu č.

Seminář pro žadatele k 78. výzvě IROP Energetické úspory v bytových domech III Zadávání a kontrola veřejných zakázek se zaměřením na výzvu č. Seminář pro žadatele k 78. výzvě IROP Energetické úspory v bytových domech III" Zadávání a kontrola veřejných zakázek se zaměřením na výzvu č. 78 Ing. Renáta Marková 6.3.2018 2 Zadávání veřejných zakázek

Více

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí

OBEC LIPOVICE Lipovice 44, Vlachovo Březí OBEC LIPOVICE Lipovice 44, 384 22 Vlachovo Březí Směrnice k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce LIPOVICE Úvodní ustanovení Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého

Více

SEMINÁŘ IROP ENERGETICKÉ ÚSPORY V BYTOVÝCH DOMECH II" ZADÁVÁNÍ A KONTROLA VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

SEMINÁŘ IROP ENERGETICKÉ ÚSPORY V BYTOVÝCH DOMECH II ZADÁVÁNÍ A KONTROLA VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK SEMINÁŘ IROP ENERGETICKÉ ÚSPORY V BYTOVÝCH DOMECH II" ZADÁVÁNÍ A KONTROLA VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Mgr. Lukáš Holub Mgr. Lenka Haraštová 24. 4. 2017 2 Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek - předpisy

Více

SMĚRNICE MĚSTA OTROKOVICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

SMĚRNICE MĚSTA OTROKOVICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Číslo řídícího dokumentu: Druh řídícího dokumentu: 741.01.0-SM-2016-RMO vnitřní předpis SMĚRNICE MĚSTA OTROKOVICE PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Zpracoval: Schválil (vydal): Datum nabytí účinnosti dokumentu:

Více

Seminář pro příjemce IROP. Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro příjemce IROP. Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro příjemce IROP Zadávání a kontrola veřejných zakázek 2 Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek - předpisy Pravidla zadávání veřejných zakázek jsou stanovena v: 1) Zákon č. 134/2016

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obsah: (1) Předmět úpravy, související předpisy, pojmy (2) Postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (3) Zakázky při krizovém řízení (4)

Více

Seminář pro administraci projektů ve fázi realizace. Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro administraci projektů ve fázi realizace. Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro administraci projektů ve fázi realizace Zadávání a kontrola veřejných zakázek 27. 2. 2018 2 Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek - předpisy Pravidla zadávání veřejných zakázek

Více

Obec Patokryje Patokryje 35, 434 01 Most

Obec Patokryje Patokryje 35, 434 01 Most Obec Patokryje Patokryje 35, 434 01 Most SMĚRNICE K ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Směrnice upravuje zásady a postupy obce při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (dále jen VZMR) a upřesňuje

Více

ZÁSADY PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU

ZÁSADY PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ZÁSADY PRO ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU Zpracoval Vydal Schválil Originál uložen Ing. Jiří Vávra, tajemník MÚ Loket, upravila RM Rada města Loket Rada města Loket dne 11. 03. 2015 usnesením

Více

MĚSTO CHRAST. Směrnice č. 6/2017. k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

MĚSTO CHRAST. Směrnice č. 6/2017. k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu MĚSTO CHRAST Směrnice č. 6/2017 k zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Platí od 19. 12. 2017 Účinná od 19. 12. 2017 Platí do Závazná pro všechny útvary, organizační složky a příspěvkové organizace

Více

Směrnice rady města č. 2/2011 O zadávání zakázek

Směrnice rady města č. 2/2011 O zadávání zakázek Město Broumov Třída Masarykova 239, 550 01 Broumov Směrnice rady města č. 2/2011 O zadávání zakázek Čl. I. Úvodní ustanovení 1) Touto směrnicí se stanovuje postup města, jeho orgánů a organizačních složek,

Více

SMĚRNICE 01/2015 ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU. Článek 1.

SMĚRNICE 01/2015 ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU. Článek 1. SMĚRNICE 01/2015 ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU. Směrnice 01/2015 upravuje zásady při zadávání veřejných zakázek nebo jejich částí hrazených z prostředků OBCE VILÉMOV. Článek

Více

o zadávání veřejných zakázek

o zadávání veřejných zakázek Rada města Velké Meziříčí vydává tuto vnitřní směrnici č. 1/2016, o zadávání veřejných zakázek Zpracovatel: Rozsah působnosti: Mgr. Michal Cichý, právník odboru výstavby a regionálního rozvoje Městský

Více

Seminář pro žadatele k 52. výzvě IROP Revitalizace vybraných památek II." Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro žadatele k 52. výzvě IROP Revitalizace vybraných památek II. Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro žadatele k 52. výzvě IROP Revitalizace vybraných památek II." Zadávání a kontrola veřejných zakázek Ing. Lucie Balounová Ing. Ivana Jašková 13.10.2016 2 Zadávání veřejných zakázek Zadávání

Více

S M Ě R N I C E KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK

S M Ě R N I C E KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK Obec Petrovice S M Ě R N I C E KTEROU SE STANOVUJE POSTUP OBCE PETROVICE PŘI ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK ČÁST I. Obecná ustanovení Článek 1 Předmět úpravy a základní zásady 1. Tato směrnice upravuje postup

Více

Obec Prasklice. Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Obec Prasklice. Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec Prasklice Prasklice 77, Morkovice 768 33 obec@obecprasklice.cz Směrnice č. 2/2015 Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl. 1 Obecná ustanovení 1. Tato směrnice upravuje postup při

Více

Seminář pro žadatele k IROP

Seminář pro žadatele k IROP Seminář pro žadatele k IROP Veřejné zakázky ve vazbě na specifický cíl 2.1 (34. a 35. výzva) 27.06.2016 2 Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek - pravidla Pravidla zadávání veřejných zakázek

Více

Město Městec Králové. Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl.1 Předmět úpravy a působnost

Město Městec Králové. Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu. Čl.1 Předmět úpravy a působnost Město Městec Králové Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Čl.1 Předmět úpravy a působnost 1.1. Tato směrnice je vnitřním předpisem Města Městec Králové jakožto veřejného zadavatele, a upravuje

Více

Seminář pro žadatele k IROP. Zadávání a kontrola veřejných zakázek

Seminář pro žadatele k IROP. Zadávání a kontrola veřejných zakázek Seminář pro žadatele k IROP Zadávání a kontrola veřejných zakázek 25.4.2017 Zadávání veřejných zakázek - předpisy Pravidla zadávání veřejných zakázek jsou stanovena v: 1) Zákon č. 134/2016 Sb. o zadávání

Více

Pravidla pro zadávání veřejných zakázek

Pravidla pro zadávání veřejných zakázek Pravidla pro zadávání veřejných zakázek Usnesení číslo: 724/44/RM/2016 Datum schválení: 11.10.2016 Účinnost od-do: 12.10.2016 - Neomezená Typ předpisu: Pravidla rady města Rada města Uherské Hradiště stanoví

Více

Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec Plavy Pravidla pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Zastupitelstvo obce Plavy rozhodlo usnesením č. 49/4/13 ze dne 26.6.2013 schválit na základě 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Zadávání a kontrola veřejných zakázek. Mgr. Barbora Dedková

Zadávání a kontrola veřejných zakázek. Mgr. Barbora Dedková Zadávání a kontrola veřejných zakázek Mgr. Barbora Dedková 6. 2. 2018 2 Zadávání veřejných zakázek Zadávání veřejných zakázek - předpisy Pravidla zadávání veřejných zakázek jsou stanovena v: 1) Zákon č.

Více

7. zasedání dne 26. 1. 2015

7. zasedání dne 26. 1. 2015 Městská část Praha - Ďáblice Rada městské části 7. zasedání dne 26. 1. 2015 USNESENÍ č. 48/15/RMČ k Směrnici o veřejných zakázkách malého rozsahu Rada po projednání I. schvaluje Směrnici o veřejných zakázkách

Více