Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne , od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne , od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích."

Transkript

1 Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne , od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík (dále jako předsedající) zahájil zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále jen zastupitelstva obce ) v 17:30 hodin a všechny přivítal. Předsedající schůze konstatoval, ţe informace o konání zasedání podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce Obecního úřadu Malešovice zveřejněna v souladu se zákonem po dobu nejméně 7 dní, a to od do Současně byla informace o konání zastupitelstva obce zveřejněna také na Předsedající schůze dále z prezenční listiny přítomných členů zastupitelstva (příloha 1) konstatoval, ţe přítomno je 9 členů zastupitelstva (z celkového počtu 9 všech členů zastupitelstva), zastupitelstvo je usnášení schopné ( 92 odst. 3 zákona o obcích). Schválení programu: Předsedající seznámil přítomné s návrhem programu v souladu s pozvánkou předanou členům zastupitelstva a v souladu s informací zveřejněnou na úřední desce. Zastupitelstvo obce Malešovice schvaluje program zasedání: 1) Zahájení, schválení jednání 2) Pověření zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání zastupitelstva 3) Kontrola zápisu a plnění usnesení ze zasedání zastupitelstva obce ze dne ) Kontrola zápisu a plnění usnesení ze zasedání zastupitelstva obce ze dne ) Projednání a schválení hospodářského výsledku MŠ Malešovice 6) Projednání a schválení návrhu závěrečného účtu obce Malešovice za rok ) Rozpočtové opatření č. 2 8) Dohoda Loděnice příspěvek na ţáky 9) Rozpočtové opatření č. 3 10) Informace o stavu pohledávek obce Malešovice 11) Informace o provedené opravě ČOV Malešovice 12) Projednání ţádosti MS Malešovice o osvobození od poplatku ze vstupného Strana 1 (celkem 17)

2 13) Projednání a schválení výše ceny za pronájem obecních zemědělských pozemků od ) Zveřejnění záměru pronájmu obecních pozemků GP 527 a p.č.1230/6 15) Ţádosti o dotace informace 16) Informace o postupu prací - technická infrastruktura, VO, PPO, ČOV, oprava silnice směr Loděnice, oprava sochy anděla 17) Informace o pojištění majetku obce 18) Pozemkové úpravy - informace 19) Mikel nabídka prodej pozemků p.č. 1259/18 20) Ulreich ţádost o povolení kácení stromů 21) Projednání a schválení záměru obce o prodeji stavebních pozemků pro výstavbu RD lokalita Potůček 22) Informace z došlé pošty 23) Diskuse, dotazy, připomínky, různé 24) Závěr Zastupitelstvo obce schvaluje program jednání Usnesení č. 1 bylo schváleno Bod č. 2: Pověření zapisovatele a ověřovatelů zápisu z jednání zastupitelstva Zastupitelstvo obce Malešovice na svém zasedání dne určilo na celé volební období zapisovatelkou zápisu paní Irenu Hledíkovou, v případě její nepřítomnosti paní Helenu Kratochvílovou. Ověřovateli zápisu zastupitelstvo určilo na celé volební období Petra Dubského a Miroslava Maděráneka, v případě jejich nepřítomnosti pana Michala Kutálka a RNDr. Jiřího Zahrádku CSc. Bod č. 3: Kontrola a plnění usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne K usnesení č. 9 Návrh finančního výboru ze dne ) U pozemků p.č. 361, 425, 478 a 677 dorovnání nájemného na hodnotu ostatních smluv výše nájemného bude předmětem dnešního jednání, zpětně nelze nájemní smlouvy měnit. 2) U pozemků p.č. 237, 527, 1009/10 a 1009/11 sepsání nájemních smluv. Po ukončení pozemkové úpravy zvýšení nájemného u všech pronajímaných pozemků. Pozemek p.č. 1009/10 a 1009/11 pozemek podél komunikace na Medlov od Vondrušků ke křiţovatce u Josefa Kupského (není třeba zatím nijak řešit) nebudou pronajímány, p.č. GP 237 za hřbitovem, GP 527 bývalé Strana 2 (celkem 17)

3 smetiště směrem na Loděnice současný uţivatel pozemku Karel Procházka, na GP 237je uzavřena nájemní smlouva, pozemek GP 527nacházející se na současném PČ 1230/6 v KÚ Malešovice, na tento pozemek není nájemní smlouva. Navrhuji zveřejnění záměru pronájmu od ) U pozemku p.č. 272/4, jehoţ majitelem je pan Zdeněk Ševčík, sepsání věcného břemene umoţňujícího přístup k ovládání čerpadla kanalizace od kulturního domu není třeba věcného břemene neboť vjezdová brána stojí na obecním pozemku a za ní pokračuje pozemek patřící ke KD v délce zaokrouhleně 5m a šířce 4m. Přístup k ovládání čerpadla bude řešen v rámci oprav KD 4) U pozemků p.č. 1148/3, 1152/1 a 1152/5 navrhujeme vyjmutí ze ZPF. Jedná se o pozemky, na kterých je ČOV a chodník. Bude poţádáno o vyjmutí ze ZPF K usnesení č. 12 Zastupitelstvo obce schvaluje vznik pracovního poměru pro ţadatele: Zdeněk Putna, bytem Malešovice. Pracovní smlouva bude uzavřena do konce února a dnem nástupu do pracovního poměru je Zastupitelstvo pověřuje zadáváním a následnou kontrolou práce starostu a místostarostu. Pracovní smlouva byla podepsána a následně rozšířena na celý úvazek K usnesení č. 13 Zastupitelstvo obce schvaluje podání ţádost o příspěvek na vytvoření dvou pracovních příleţitostí v rámci veřejně prospěšných prací k umístění uchazečů o zaměstnání. Zastupitelstvo pověřilo podáním ţádosti starostu obce. Ţádosti podány, nastoupil pan Vostrejš a posléze paní Buchtelová. Paní Buchtelová si našla zaměstnání a ukončila VPP, jedno místo je stále k dispozici zájemci nejsou. K usnesení č. 14 Zastupitelstvo obce schvaluje podání ţádostí: DT 1 Obnova a údrţba venkovské zástavby a občancské vybavenosti Oprava OÚ ţádost podána obec obdrţí dotaci ve výši Kč Dotační program na zpracování ÚP obce ţádost podána Dotační program v oblasti vodního hospodářství ČOV na ţádostech se pracuje, bohuţel bylo zjištěno, ţe stavba ČOV není dosud zapsána v katastru Dotační program pro poskytování dotací v oblasti odpadového hospodářství pro rok 2011 Příprava projektu na vybudování víceúčelového hřiště- ţádosti bude moţno podávat na podzim 2011 na ţádosti se pracuje K usnesení č. 17 Zastupitelstvo obce schvaluje zveřejnění výzvy k odstranění vraků ve smyslu zákona č. 13/1997 Sb. o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů. Vraky jsou odstraněny Strana 3 (celkem 17)

4 Zastupitelstvo obce bere na vědomí a schvaluje zprávu o plnění úkolů ze zasedání zastupitelstva obce ze dne Usnesení č. 2 bylo schváleno. Bod č. 4: Kontrola a plnění usnesení ze zasedání zastupitelstva obce konaného dne K usnesení č. 3 Zastupitelstvo schvaluje sloţení komise pro otvírání obálek na akci Dodávka a montáţ materiálů na opravu krajnice a dešťové kanalizace v obci Malešovice v souběhu se silnicí č.iii/39525 Komise zasedla dne a vítězem se stal pan Špaček Přemysl viz zápis z výběrového řízení, který je k dospozici na OÚ Malešovice K usnesení č. 5 Zastupitelstvo schvaluje obnovu nátokového objektu na řece Jihlavě odtěţení naplavenin. Zajištěním odtěţení naplavenin pověřuje starostu obce. Naplaveniny byly odstraněny panem Dubským a další zásah se připravuje. Zastupitelstvo obce bere na vědomí a schvaluje zprávu o plnění úkolů ze zasedání zastupitelstva obce ze dne Usnesení č. 3 bylo schváleno Bod č. 5: Projednání a schválení hospodářského výsledku MŠ Malešovice Strana 4 (celkem 17)

5 Předsedající poţádal ředitelku MŠ Malešovice paní Kratochvílovou o předloţení hospodářského výsledku MŠ Malešovice. Zastupitelstvo obce bere na vědomí a schvaluje hospodářský výsledek MŠ Malešovice za rok 2010 ve výši 4390,60 Kč a schvaluje převedení celého hospodářského výsledku za rok 2010 ve výši 4390,60 Kč do rezervního fondu MŠ Usnesení č. 4 bylo schváleno. Bod č. 6: Projednání a schválení návrhu závěrečného účtu obce Malešovice za rok 2010 Předsedající přítomné seznámil s výsledkem přezkoumání hospodaření obce za rok 2010, které se uskutečnilo 16. dubna 2011 s výsledkem: bez závad. Dále předal slovo účetní obce, která předloţila návrh závěrečného účtu obce Malešovice za rok Zastupitelstvo bere na vědomí a schvaluje návrh závěrečného účtu obce Malešovice za rok 2010 a ukládá starostovi jeho zveřejnění na úřední desce OÚ a dálkovým přístupem. Usnesení č. 5 bylo schváleno. Strana 5 (celkem 17)

6 Bod č. 7: Rozpočtové opatření č. 2/2011 Předsedající poţádal účetní obce o předloţení rozpočtového opatření č.2/2011. Zastupitelstvo bere na vědomí a schvaluje rozpočtové opatření č.2/2011-viz příloha. Usnesení č. 5 bylo schváleno. Bod č. 8: Dohoda o poskytnutí příspěvku na neinvestiční výdaje - příspěvek na dojíţdějící ţáky do ZŠ a MŠ Loděnice. Předsedající přítomné seznámil s dohodou o poskytnutí příspěvku na neinvestiční výdaje. ZŠ navštěvuje 13 dětí z obce Malešovice a příspěvek na ţáka činí pro rok 2011; 4.500,- Kč, celkem ,- Kč. Zastupitelstvo bere na vědomí a schvaluje dohodu o poskytnutí příspěvku na neinvestiční výdaje uzavřenou mezi obcemi Loděnice a Malešovice. Termín úhrady schválené částky ve výši ,- Kč je do Usnesení č. 6 bylo schváleno. Bod č. 9: Rozpočtové opatření č.3/2011 Strana 6 (celkem 17)

7 Předsedající poţádal účetní obce o předloţení rozpočtového opatření č.3/2011. Zápis ze zasedání ZO Zastupitelstvo bere na vědomí a schvaluje rozpočtové opatření č.3/2011-viz příloha. Usnesení č. 7 bylo schváleno. Bod č. 10: Informace o stavu pohledávek obce Malešovice Předsedající poţádal účetní obce o předloţení pohledávek obce Malešovice. Pohledávky: odvoz odpadu stav k : ,-Kč k uhrazeno: ,-Kč zbývá: ,-Kč stočné stav k : ,-Kč k uhrazeno: ,-Kč zbývá: ,-Kč Pavlík: S většinou dluţníků byla uzavřena dohoda o splátkách, průběţně je hrazeno. Dluţníci, kteří dosud nereagovali, budou vyzváni k úhradě prostřednictvím exekutora. Zastupitelstvo bere na vědomí a schvaluje předloţenou zprávu o stavu pohledávek obce Malešovice a přijatá opatření. Usnesení č. 8 bylo schváleno. Strana 7 (celkem 17)

8 Bod č. 11: Informace o provedené opravě ČOV obce Malešovice Předsedající přítomné s jiţ realizovanou opravou ČOV, která za plného provozu, bez omezení chodu domácností a firem, proběhla od 11. do Vyčíslené náklady opravy jsou ve výši ,- Kč. Předsedající dále konstatoval, ţe spolupráce s firmou M.I.S. s.r.o. je na velice špatné úrovni poţadavky ze strany obce nejsou akceptovány ani po urgencích. Zastupitelstvo bere na vědomí a schvaluje zprávu o provedené opravě ČOV Malešovice. Usnesení č. 9 bylo schváleno. Bod č. 12: Projednání ţádosti MS Malešovice o osvobození od poplatku ze vstupného Předsedající přítomné seznámil s doručenou ţádostí MS Malešovice o osvobození od poplatku. Dále konstatoval, ţe ţádost je v souladu s platnými vyhláškami obce Malešovice a doporučil schválení osvobození od poplatku. Zastupitelstvo bere na vědomí a schvaluje osvobození od poplatku MS Malešovice za akci Myslivecký ples. Usnesení č. 10 bylo schváleno. Bod č. 13: Projednání a schválení výše ceny za pronájem obecních zemědělských pozemků s platností od Strana 8 (celkem 17)

9 Předsedající přítomné seznámil se současným stavem výše nájemného za pronájem obecních zemědělských pozemků, které je v současné době ve výši 1.500,- Kč/ha a vyzval přítomné k vyslovení názoru a navrţení výše nájemného od Becha V.: Navrhuji zvýšit nájemné na 2.500,- Kč ,- Kč/ha. Pavlík: Přikláním se k částce 2.500,- Kč Kč/ha/rok. Zastupitelstvo bere na vědomí a schvaluje zvýšení nájemného obecních zemědělských pozemků na částku 2500,- Kč/ha. Zastupitelstvo pověřuje starostu ukončením stávajících nájemních smluv k a zveřejněním záměru pronájmu obecních pozemků za cenu 2500,-Kč/ha od Usnesení č. 11 bylo schváleno. Bod č. 14: Zveřejnění záměru pronájmu obecního pozemku GP 527 Předsedající přítomné informoval o současném vyuţití citovaného pozemku. Pozemek GP 527 nacházející se na p.č.1230/6 - ostatní plocha v k.ú. Malešovice o výměře 4049m2 část bývalé skládky směrem na Loděnice v současné době je uţíván bez nájemní smlouvy a proto doporučuji zveřejnění záměru pronájmu uvedeného pozemku za cenu 2500,-Kč/m2/rok. Zastupitelstvo bere na vědomí a schvaluje zveřejnění záměru pronájmu obecního pozemků GP 527nacházejícího se na p.č.1230/6-ostatní plocha v k.ú. Malešovice o výměře 4049m2 za cenu2500 Kč/ha/rok. Strana 9 (celkem 17)

10 Usnesení č. 12 bylo schváleno. Bod č. 15: Ţádosti o dotace- informace Předsedající přítomné informoval o podaných ţádostech k datu konání zastupitelstva: ţádost- oprava budovy OÚ- schváleno ,- Kč, budou dokončeny opravy obecního úřadu (místnost pro konání kulturních akcí, oprava WC, elektroinstalací, dlaţby na chodbě a fasády OÚ ) byla podána ţádost na zpracování územního plánu obce Malešovice jelikoţ dříve podané ţádosti na KD a MŠ Malešovice nesplňují potřebná kritérianapř.v projektu rekonstrukce KD v předpokládané částce ,- Kč není zaprojektováno vytápění objektu a tudíţ nelze ţádat o dotaci související se zateplením a výměnou zdroje vytápění. Oba projekty jak rekonstrukce KD včetně zateplení a vytápění tak zateplení budov MŠ byly předány k přepracování a koncem května 2011 bude podána ţádost o dotaci na rekonstrukci a kompletní zateplení včetně zdrojů vytápění. Dotace na zateplení budovy MŠ bude podána na podzim 2011 počátkem června 2011 bude podána ţádost o dotaci na vybudování naučné stezky. Stezka povede od koupaliště ke kostelu sv. Štěpána. Předmětem dotace bude vybudování odpočinkových míst a celková kompletní úprava trasy včetně parku uprostřed obce. Obec bude ţádat o Kč výše dotace aţ 90%. Zastupitelstvo bere na vědomí a schvaluje zprávu o podaných a připravovaných ţádostech o dotace Usnesení č. 13 bylo schváleno. Bod č. 16: Informace o postupu prací Předsedající přítomné seznámil s následujícím postupem prací: technická infrastruktura-lokalita Potůček-územní rozhodnutí je po nabytí právní moci. Projektant připravuje projektovou dokumentaci pro stavební povolení. Podrobněji bude lokalita Potůček řešena v bodě č.20 veřejné osvětlení po napojení třetí etapy výstavby RD je třeba řešit rozdělení větve veřejného osvětlení-zvlášť lokalita novostaveb. Současný hlavní jistič je nedostačující, nepomohlo jeho posílení Strana 10 (celkem 17)

11 bylo provadeno výběrové řízení Dodávka a montáţ materiálu na opravu krajnice a dešťové kanalizace v obci Malešovice v souběhu se silnicí č.iii/ Výběrové řízení proběhlo 28.března 2011 a dodavetelem byl vybrán pan Přemysl Špaček protipovodňová opatření-bylo poţádáno o územní rozhodnutí vše bylo zkompletováno. Veřejné jednání se bude konat na OÚ Malešovice oprava sochy anděla v blízkosti kostela-restaurátor pan MgA.Jiří Marek provede opravu sochy bez nároku na honorář. Socha by se měla vrátit zpět do konce srpna 2011 informace SZIF Program rozvoje venkova. Předsedající konstatoval, ţe dotace byla vyučtována a v řádném termínu předloţena k proplacení. Dne proběhla kontrola na místě, a v současné době jsou jiţ peníze na účtu obce. stavba ochranného valu končí stavební řízení. Vyjmutí z půdního fondu bude stát cca ,- Kč Návrhy - připomínky: Zastupitelstvo obce bere na vědomí a schvaluje informace o postupu prací v obci Malešovice. Usnesení č. 14 bylo schváleno. Bod č. 17: Informace o pojištění majetku obce Kontrolou pojistných smluv bylo zjištěno, ţe obec hradila pojištění budovy bývalé hasičky, která byla jiţ v minulosti prodána- byla sjednána náprava. Pojistná smlouva byla vypovězena a uzavřena nová řešící mimo jiné odpovědnost obce za škody včetně odpovědnosti za chodníky Návrhy - připomínky: Zastupitelstvo obce schvaluje pojištění majetku obce. Strana 11 (celkem 17)

12 Usnesení č. 15 bylo schváleno. Bod č. 18: Pan Mikel- nabídka prodeje pozemků p.č.1259/18 Pan Mikel poţádal obec o odkoupení pozemku p.č.1259/18 o výměře 101 m2 v k.ú.malešovice. Na citovaném pozemku jsou uloţeny inţenýrské sítě v majetku obce. Odkoupení pozemku bylo přislíbeno nikoliv však realizováno jiţ před lety při pokládání inţenýrských sítí. Návrhy a připomínky: Zastupitelstvo obce Malešovice schvaluje odkoupení pozemku p.č.1259/18 o výměře 101 m2 za cenu která bude projednána s prodávajícím. Zastupitelstvo pověřuje starostu realizací koupě citovaného pozemku za max. cenu 50,- Kč/m2. Usnesení č. 16 bylo schváleno. Bod č. 19: Ţádost pana Ulreicha o povolení kácení stromů Předsedající přítomné seznámil s doručenou ţádostí o povolení kácení 4 ks. vzrostlých stromů před pozemky p.č. 1259/15, 1259/1, 1259/14 a 1259/16 z důvodu zhotovéní el. přípojky pro výstavbu 4 RD na uvedených pozemcích. Návrhy a připomínky: Zastupitelstvo obce schvaluje kácení 4 ks. vzrostlých stromů před pozemky p.č. 1259/15, 1259/1, 1259/14 a 1259/16 z důvodu zhotovéní el. přípojky pro výstavbu 4 RD na uvedených pozemcích. Strana 12 (celkem 17)

13 Usnesení č. 17 bylo schváleno. Bod č. 20: Projednání a schválení záměru obce o prodeji stavebních pozemků pro výstavbu RD - lokalita Potůček Předsedající přítomné seznámil s provedenou změnou v souvislosti s lokalitou Potůček. Původní záměr - 4 parcely byl přepracován na 7 parcel. Jelikoţ byl dne na zasedání zastupitelstva obce Malešovice schválen prodej původních čtyř parcel následujícím zájemcům: p.č. 1145/49 o výměře 1283 m 2 v kupní ceně 350,- Kč/ m 2, celkem za ,- Kč manţelům Petře a Jiřímu Patočkovým, bytem Malešovice 148. p.č. 1145/51 o výměře 1083 m 2 v kupní ceně 350,- Kč/ m 2, celkem za ,- Kč panu Pavlovi Moresovi, Rybárna 57, Dolní Kounice. p.č. 1145/48 o výměře 1365 m 2 v kupní ceně 350,- Kč/ m 2, celkem za ,- Kč paní Štěpánce Jurčové,Vidče 433. p.č. 1145/50 o výměře 1234 m 2 v kupní ceně 350,- Kč/ m 2, celkem za ,- Kč panu Ing. Petrovi Suchánkovi, Za humny 11, Opava S uvedenými jiţ bylo jednáno a prozatím všichni souhlasí se změnou a mají nadále zájem o koupi pozemků. Návrhy a připomínky: Zastupitelstvo obce schvaluje zrušení ze dne schváleného prodeje pozemků: p.č. 1145/49 o výměře 1283 m 2 v kupní ceně 350,- Kč/ m 2, celkem za ,- Kč manţelům Petře a Jiřímu Patočkovým, bytem Malešovice 148. p.č. 1145/51 o výměře 1083 m 2 v kupní ceně 350,- Kč/ m 2, celkem za ,- Kč panu Pavlovi Moresovi, Rybárna 57, Dolní Kounice. p.č. 1145/48 o výměře 1365 m 2 v kupní ceně 350,- Kč/ m 2, celkem za ,- Kč paní Štěpánce Jurčové,Vidče 433. p.č. 1145/50 o výměře 1234 m 2 v kupní ceně 350,- Kč/ m 2, celkem za ,- Kč panu Ing. Petrovi Suchánkovi, Za humny 11, Opava Strana 13 (celkem 17)

14 Usnesení č. 18 bylo schváleno. Schvalovaná změna: Zastupitelstvo obce Malešovice schvaluje zveřejnění záměru prodeje pozemků p.č. 1145/53, 1145/54, 1145/55, 1145/56, 1145/57, 1145/58 a 1145/59 určených pro výstavbu r.d. v lokalitě u Potůčku, směr Odrovice za cena je 350,- Kč/ m 2. Strana 14 (celkem 17)

15 Usnesení č. 19 bylo schváleno. Bod č. 21: Informace z došlé pošty Informace z kontrolního dne KPÚ Malešovice Předsedající přítomné seznámil s výsledkem kontrolního dne konaného projednání návrhů plánů společných zařízení pro obce Malešovice a Medlov. Návrhy a připomínky: Zastupitelstvo obce Malešovice schvaluje zprávu z kontrolního dne konaného pro KPÚ Malešovice a Medlov. K návrhu plánu společných zařízení pro obě obce nemá připomínek. Usnesení č. 20 bylo schváleno. Bod č. 22: Diskuse, dotazy, připomínky, různé Předseda kontrolního výboru Miroslav Maděránek přednesl zápis z jednání kontrolního výboru ze dne Zápis z jednání kontrolního výboru ze dne Dne pořádala organizace občanského sdruţení Rybářské společnosti vodního díla Potůček rybářské závody na vodní ploše Husinec. Podle 1. odstavce článku 2 obecně závaţné vyhlášky obce Malešovice č. 4/2010 o místním poplatku ze vstupného je pořadatel akce povinen nejpozději do 7 dnů před konáním akce oznámit její konání OÚ. Strana 15 (celkem 17)

16 Dále dle písmene c) článku 4 obecně závaţné vyhlášky obce Malešovice č. 4/2010 o místním poplatku ze vstupného můţe místní organizace poţádat o osvobození od poplatku písemnou formou. V tomto případě došlo k jejímu porušení tím, ţe rybářská organizace neoznámila konání rybářských závodů OÚ. Rybářská organizace nepoţádala o osvobození poplatku, tudíţ by měla doplatit 20% z vybraného vstupného. Při konání závodů se pořadatelé připojili na obecní rozvodnou síť, také bez vědomí OÚ. Následné opatření by mělo být projednáno na zasedání zastupitelstva. Návrhy a připomínky: Pavlík: Vstupné na rybářských závodech není vybíráno, účastníci hradí závodné, které není předmětem citované vyhlášky Zahrádka: Za nenahlášení závodů se omlouvám. Příští termíny budou včas oznámeny. Pavlík: Připomínám moţnost zveřejnění termínů závodů a akcí pořádaných nejen rybářskou organizací na www stránkách obce. Zastupitelstvo obce Malešovice bere na vědomí zprávu a následné připomínky k zprávě přednesené panem Maděránkem. Usnesení č. 21 bylo schváleno. Předsedající poděkoval zastupitelům za účast na zasedání, které v hodin ukončil. Přílohy zápisu: 1) Prezenční listina 2) Pozvánka Strana 16 (celkem 17)

17 Zápis byl vyhotoven dne: Zápis ze zasedání ZO Zapisovatel: dne Helena Kratochvílová Ověřovatelé:... dne... Michal Kutálek... dne... Miroslav Maděránek Starosta:... dne... Ing. Zdeněk Pavlík Razítko obce: Strana 17 (celkem 17)

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 17. 7. 2013, od 18: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 28. 12. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne , od 17: 30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne , od 17: 30 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zápis z 21. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2013, od 17: 30 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení jednání Starosta obce

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 23. 12. 2015 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 12. 2016 od 16:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 20. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 13. 10. 2017 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 24. 02. 2012, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích.

Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 24. 02. 2012, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 11. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 24. 02. 2012, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 26. 06. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 27. 09. 2016 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 18. 02. 2015, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 18. 02. 2015, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 18. 02. 2015, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 11. 12. 2014, od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Usnesení č. 2 bylo schváleno

Usnesení č. 2 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 26.11.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov upraveno dle zákona o ochraně osobních údajů, do originálu lze nahlédnout

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 15. 03. 2011, od 18 hodin na OÚ v Malešovicích.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 15. 03. 2011, od 18 hodin na OÚ v Malešovicích. Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 15. 03. 2011, od 18 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 18. 03. 2016 od 17:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 21. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 14.11.2011 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni : Vítězslav

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 29. 04. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 25.2.2015, od 18:30 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 01. 2011

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 01. 2011 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 12. 01. 2011 Místo konání : Obecní úřad Stráţkovice Začátek : 17.00 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva

obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva obec Olbramice 8. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 29.června 2016 Ověřovatelé: Jindřich Solovský Ladislav Kopřiva Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejţová

Více

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne

Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne Zápis č. 34/10 ze zasedání zastupitelstva obce Kejžlice dne 19.5.2010 Přítomno : 7 členů ZO Zástěra Václav, Kašparová Jana, Vodrážka Miroslav, Vacek Michal, Mgr. Tumová Gabriela, Brož Ladislav, František

Více

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 6. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích.

Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 6. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích. Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 13. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 6. 2012, od 17: 00 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 7.3.2011 od 18 hod. v zasedací místnosti OÚ 9. Přítomni : Vítězslav

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 5/2011, konaného dne 8. 6. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 5/2011, konaného dne 8. 6. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 5/2011, konaného dne 8. 6. 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 5/2011 v 18.00 hod. Všechny

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 02. 11. 2018 od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 5/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 27. 9. 2012 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne OBEC STAROVIČKY Zápis č. 16/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 18. 12. 2012 Účast dle prezenční listiny: Program: v 18.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 8 členů ZO 1.

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 11. 02. 2019 v 17:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Omluveni: Glocová Iveta Jedlička Ladislav Kosík Stanislav

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p.halák,p. Pelikán.

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p.halák,p. Pelikán. Z á p i s č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 10. července 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D.,

Více

Bytová komise: Předsedkyně bytové komise přednesla zprávu o jednání bytové komise dne 24.9.2012.

Bytová komise: Předsedkyně bytové komise přednesla zprávu o jednání bytové komise dne 24.9.2012. Zápis a usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Královské Poříčí konaného dne 26. 9. 2012 v 16.00 hodin na Obecním úřadě Královské Poříčí Přítomno dle presenční listiny 8 zastupitelů, paní

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne , od hodin na OÚ v Malešovicích.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne , od hodin na OÚ v Malešovicích. Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 12. 2010, od 17.00 hodin na OÚ v Malešovicích. Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání

Více

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne

Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 1 Zápis z 26. zasedání zastupitelstva obce Křepice, okr. Břeclav konaného dne 24. 9. 2010 Přítomni: p. Maťa, RNDr. Fiala, Mgr. Fialová, p. Hanák, Ing. Koždoň, p. Příkazský, pí Rozkydalová, p. Rubeš, pí

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 27.6.2011 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce

Program zasedání byl zveřejněn na úřední desce 30/2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kačice, které se konalo dne 17.06.2013 od 18 hodin na OÚ v Kačici. Přítomni: p. Kolman, pí Gabrielová, p. Němeček, p. Froněk, p. Gabriel, pí Abrhámová, pí

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 3/2011 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 17.5.2011 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá, Ing.

Více

Zápis č a Usnesení

Zápis č a Usnesení Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis č. 01-2019 a Usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice, konaného dne 14. ledna 2019 od 19,00 hodin Zasedání zastupitelstva obce Zlatníky-Hodkovice

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Lenka Kučerová, Libor Lysák, Dana Pokorná, Věra

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov

Zápis č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov Zápis č. 26 ze zasedání zastupitelstva obce Čížov Datum konání: 1.dubna 2010 Přítomni: dle prezenční listiny Zapisovatel: Blanka Chalupová Ověřovatelé zápisu: Jan Prokš Lubor Stránský Program: 1. Zápis

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 16. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 16 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 17. února 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Zdeněk LISEC Radoslava

Více

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p.svoboda, p. Pelikán

Zapisovatelka: p. Šrámková Ověřovatelé zápisu: p.svoboda, p. Pelikán Z á p i s č. 1 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 28.února 2011 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Novák,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne 25.6.2018 Čas: 19.10 22.05 Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 17. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 18.12.2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral přivítal všechny přítomné a zahájil 17. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 24.1.2011 od 18 hod. v zasedací místnosti OÚ 5. Přítomni : Vítězslav

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 10. 6. 2016 od 20.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluven

Více

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.2/2016 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 25.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin.

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. U S N E S E N Í č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 2. 5. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 14. 4. 2015 od 18.00 hod.

Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 14. 4. 2015 od 18.00 hod. Obec Svojšice Zastupitelstvo obce Svojšice Zápis č. 3/2015 ze zasedání zastupitelstva obce Svojšice konaného dne 14. 4. 2015 od 18.00 hod. Přítomni: starosta p. Šmejkal, členové: p. Frýda, p. Havlina,

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin.

U S N E S E N Í. č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. U S N E S E N Í č. 12. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 11. 7. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 18 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE ,

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE , ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE TISEM ZE DNE 28. 01. 2019, KONANÉHO V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ Zahájení: 19:30 hodin Přítomni: Miloslav Albrecht, Dušan Vaněček, Martin Hruška, David Trumpich, Jiří Hejna

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 30. října 2018 od 18 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 30. října 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis z ustavujícího zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 30. října 2018 od 18 hodin Přítomní:

Více

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014

Zápis č. 7/2014. ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Zápis č. 7/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Dvory nad Lužnicí dne 10.12.2014 Místo konání : Dvory nad Lužnicí obecní úřad Začátek : 18 hodin Zasedání řídil : Jan Herzog, starosta obce Přítomni : viz

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

ZÁPIS č. 1/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 06. února 2012

ZÁPIS č. 1/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 06. února 2012 ZÁPIS č. 1/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Šaratice dne 06. února 2012 Přítomní: Holoubek, Horáček, Kaloudová, Kalouda M., Kalouda K., Málek, Přerovský, Rozbořil, Švehla, Ševčík Nepřítomen: Silnica,

Více

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. dubna 2011

Z Á P I S. Ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. dubna 2011 Z Á P I S Ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. dubna 2011 Místo konání : Vráto, budova obecního úřadu Začátek : 17,15 hod. Zasedání řídil : Martin Muchka starosta obce Přítomno : 7 členů zastupitelstva

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2017, konaného dne 21. března 2017 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 HLASOVÁNÍ : PRO 7, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny : Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Roman Klouzek, Petr

Více

obec Olbramice 7. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 23. března 2016 Ověřovatelé: Ing. Iva Vostrejžová Dušan Dutszák

obec Olbramice 7. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 23. března 2016 Ověřovatelé: Ing. Iva Vostrejžová Dušan Dutszák obec Olbramice 7. veřejné zasedání zastupitelstva obce Olbramice dne 23. března 2016 Ověřovatelé: Ing. Iva Vostrejžová Dušan Dutszák Zapisovatel: Dagmar Křupková Přítomni: Vítězslav Bednář Ing. Iva Vostrejžová

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 09. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 09. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Obec Malešovice Zastupitelstvo obce Malešovice Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 09. 2015 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Bod č. 1: Zahájení, schválení jednání Zahájení

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 22. května 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

27. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne v 18:00hod.

27. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne v 18:00hod. Obec Miroslavské Knínice Zastupitelstvo obce Miroslavské Knínice ZÁPIS 27. zasedání Zastupitelstva obce Miroslavské Knínice konaného dne 29. 11. 2017 v 18:00hod. Přítomni : Bc. Petr Příkazský, Luděk Auer,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 12/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 29. února 2016 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 27.5. 2015, od 17:00 hodin v zasedací místnosti. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2015 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 6. 5. 2015 v 18:00 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Mgr. Hana Veselá,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 1. června 2016 Místo konání: Vráto, budova Obecního úřadu ve Vrátě Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů

Více