VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK"

Transkript

1 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NOVÝ DOPRAVNÍ AUTOMOBIL PRO VRANOVICKÉ HASIČE ZADÁVANÉ DLE SMĚRNICE O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU OBCE VRANOVICE ZE DNE A PRAVIDEL PŘI POSKYTOVÁNÍ INVESTIČNÍCH DOTACÍ PRO JEDNOTKY SDH OBCÍ V ROCE 2016 PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN ZE STÁTNÍHO ROZPOČTU V RÁMCI PROGRAMU MINISTERSTVA VNITRA Č DOTACE PRO JEDNOTKY SDH OBCÍ A Z ROZPOČTU STŘEDOČESKÉHO KRAJE ZE STŘEDOČESKÉHO FONDU PODPORY DOBROVOLNÝCH HASIČŮ A SLOŽEK IZS ZADAVATEL: OBEC VRANOVICE, Č. P. 101, VRANOVICE, IČ:

2 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE A ZÁSTUPCE ZADAVATELE Údaje o zadavateli: Název zadavatele: Obec Vranovice Druh zadavatele: zadavatel veřejné zakázky dle 2 zákona, odst. (2), písm. c) územní samosprávný celek Právní forma: Sídlo žadatele: IČ: Osoba oprávněná jednat: Obec nebo městská část hlavního města Prahy č. p. 101, Vranovice Blanka Strnadová, starostka obce Údaje o zástupci zadavatele: Zástupce zadavatele je zmocněn k zastupování zadavatele na základě plné moci a příkazní smlouvy. Obchodní jméno: DOMOZA projekt s. r. o. Sídlo: Teslova 1202/3, Plzeň Právní forma: společnost s ručením omezeným IČ: Statutární zástupce: Ing. Lenka Helgertová, jednatel Kontaktní osoba: Bc. Lucie Soukupová, projektový manažer Tel. č.: soukupova@domoza-projekt.eu 2. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název zakázky: Předpokládaná hodnota zakázky: Druh zakázky: NOVÝ DOPRAVNÍ AUTOMOBIL PRO VRANOVICKÉ HASIČE ,00 Kč bez DPH Zakázka malého rozsahu na dodávky Zadávané dle Směrnice o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obce Vranovice ze dne a Pravidel při poskytování investičních dotací pro jednotky SDH obcí v roce 2016 Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění. Zadavatel však dodržuje zásady uvedené v 6 tohoto zákona. 2.

3 Předmět zakázky: Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks nového dopravního automobilu v provedení Z (základním), kategorie podvozku 1 pro městský provoz, s celkovou hmotností od do kg pro SDH Vranovice. Předpokládaná hodnota zakázky byla stanovena jako předpokládaná výše peněžitého závazku zadavatele vůči dodavateli vyplývající z plnění zakázky. Dodavatel je povinen před fyzickým předáním dopravní automobil zaregistrovat na jméno objednatele (zadavatel) na dopravním inspektorátu a na integrovaném záchranném systému. Požadované technické parametry: Podrobná technická specifikace předmětu veřejné zakázky s požadovanými minimálními technickými parametry je přílohou č. 4 Zadávací dokumentace (Technické podmínky pro dopravní automobil SDH VRANOVICE schválené Ministerstvem vnitra, generálním ředitelstvím Hasičského záchranného sboru ČR ze dne ). Pokud jsou v technických podmínkách uvedeny odkazy na jednotlivá obchodní jména, zvláštní označení podniků, zvláštní označení výrobků, výkonů nebo obchodních materiálů, které platí pro určitý podnik nebo organizační jednotku za příznačné, patenty a užitní vzory, umožňuje zadavatel použití i jiných technických a kvalitativně obdobných řešení. Variantní řešení se nepřipouští. UPOZORNĚNÍ Uchazeč ve své nabídce uvede podrobný popis předmětu veřejné zakázky. Tento popis bude obsahovat veškeré relevantní údaje, ze kterých bude patrné splnění všech podmínek stanovených Technickými podmínkami pro dopravní automobil SDH VRANOVICE schválenými Ministerstvem vnitra, generálním ředitelstvím Hasičského záchranného sboru ČR ze dne Vymezení předmětu zakázky prostřednictvím klasifikace: Označení předmětu zakázky dle klasifikace zboží, služeb a stavebních prací, podle referenční klasifikace platné pro zakázky na základě přímo použitelného předpisu Evropských společenství je následující (číselník Common Procurement Vocabulary = CPV): Hasičská vozidla 3. MÍSTO A DOBA PLNĚNÍ CZ Česká republika CZ03 Jihozápad CZ020 Středočeský kraj CZ020B Příbram CZ020B Vranovice Předpokládaný termín plnění zakázky: do

4 Předpokládaný termín plnění zakázky počíná běžet dnem podpisu příslušné kupní smlouvy s dodavatelem a končí dnem Termín zahájení plnění zakázky je podmíněn zadáním zakázky. 4. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zadávací dokumentace není součástí výzvy k podání nabídek. V případě, že o zadávací dokumentaci budou mít uchazeči zájem, musí si ji vyžádat od zástupce zadavatele písemně em na adrese: soukupova@domoza-projekt.eu 5. POŽADOVANÝ OBSAH NABÍDKY Dodavatel může podat pouze jednu nabídku. Dodavatel, který podal nabídku ve výběrovém řízení, nesmí být současně subdodavatelem, jehož prostřednictvím jiný dodavatel v tomtéž výběrovém řízení prokazuje kvalifikaci. Pokud dodavatel podá více nabídek samostatně nebo společně s dalšími dodavateli, nebo je subdodavatelem, jehož prostřednictvím jiný dodavatel v tomtéž výběrovém řízení prokazuje kvalifikaci, zadavatel všechny nabídky podané takovým dodavatelem vyřadí. Dodavatele, jehož nabídka byla vyřazena, zadavatel bezodkladně vyloučí z účasti ve výběrovém řízení. Vyloučení uchazeče včetně důvodu zadavatel bezodkladně písemně oznámí uchazeči. Nabídka bude zpracována v souladu s Výzvou k podání nabídek a v souladu se Zadávací dokumentací. Zadavatel po zájemcích nepožaduje poskytnutí jistoty. Nabídka musí být zpracována v českém jazyku ve všech jejích částech, včetně případných prospektů apod. V případě předložení dokladů v jiném než v českém jazyku je dodavatel povinen připojit úředně ověřený překlad dokladu. Tato povinnost se nevztahuje na doklady prokazující kvalifikaci ve slovenském jazyku. Nabídka musí být podána v jedné řádně uzavřené obálce, na které bude ČITELNĚ uvedeno: NÁZEV: TEXT: NOVÝ DOPRAVNÍ AUTOMOBIL PRO VRANOVICKÉ HASIČE NABÍDKA ZAKÁZKA NEOTEVÍRAT, ADRESA: Adresa uchazeče, na kterou může být odesláno oznámení. Uchazeč může použít vzor obálky, viz příloha č. 5 Zadávací dokumentace. 4.

5 ČLENĚNÍ NABÍDKY 1) Titulní list (viz příloha č. 1 Zadávací dokumentace) Titulní list nabídky obsahuje označení (název) této zakázky a identifikační údaje uchazeče dle požadavků zadavatele, tj.: Obchodní firma nebo název Sídlo nebo místo podnikání Korespondenční adresa Právní forma uchazeče Identifikační číslo (IČ) Daňové identifikační číslo (DIČ) Informaci, zda je uchazeč plátce či neplátce DPH Uvedení osob, které jsou oprávněné jednat jménem či za uchazeče a právní titul, na základě kterého jsou oprávněny tyto osoby jednat jménem či za uchazeče Kontaktní údaje osoby uchazeče (kontaktní osoba uchazeče, telefon, , www stránky) 2) Doklady prokazující splnění profesních kvalifikačních předpokladů Viz kapitola č. 6 Výzvy Požadavky zadavatele na kvalifikaci uchazečů. 3) Doklady prokazující splnění technických kvalifikačních předpokladů Viz kapitola č. 6 Výzvy Požadavky zadavatele na kvalifikaci uchazečů. 4) Podepsaný návrh kupní smlouvy (příloha č. 3 Zadávací dokumentace) Uchazeč ve své nabídce předloží závazný návrh kupní smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. V případě podpisu dokladu jinou osobou než je osoba oprávněná jednat za uchazeče dle obchodního či jiného rejstříku, je nutné dodat řádné zplnomocnění této osoby. 5) Čestné prohlášení o splnění technických podmínek vč. přílohy Technické podmínky pro dopravní automobil SDH VRANOVICE, schválené Ministerstvem vnitra, generálním ředitelstvím Hasičského záchranného sboru ČR ze dne (příloha č. 4 Zadávací dokumentace) 6) Podrobný popis předmětu veřejné zakázky Uchazeč ve své nabídce uvede podrobný popis předmětu veřejné zakázky. Tento popis bude obsahovat veškeré relevantní údaje, ze kterých bude patrné splnění všech podmínek stanovených Technickými podmínkami pro dopravní automobil SDH VRANOVICE schválenými Ministerstvem vnitra, generálním ředitelstvím Hasičského záchranného sboru ČR ze dne ) Zmocnění osoby oprávněné jednat za uchazeče V případě podpisu dokladů jinou osobou než je osoba oprávněná jednat jménem či za uchazeče dle obchodního či jiného rejstříku. 5.

6 Zadavatel doporučuje uchazečům, aby: nabídka byla podána 1x v originále a 1x v prosté kopii (kopie nabídky může být předložena na CD), své nabídky uvnitř obálky zabezpečili proti manipulaci (např. provázkem s přelepem a razítkem), všechny listy nabídky byly navzájem pevně spojeny či sešity tak, aby byly dostatečně zabezpečeny před jejich vyjmutím z nabídky, všechny stránky nabídky byly očíslovány vzestupnou kontinuální řadou. 6. POŽADAVKY ZADAVATELE NA KVALIFIKACI UCHAZEČŮ Základní kvalifikační předpoklady Zadavatel požaduje prokázání základních kvalifikačních předpokladů až před podpisem kupní smlouvy s vybraným uchazečem (dodavatelem). Základní kvalifikační předpoklady uchazeč splní čestným prohlášením, které musí být podepsané osobou oprávněnou jednat za uchazeče, a které nesmí být starší 90 dnů ke dni podání nabídky. Uchazeč (dodavatel) musí splňovat následující kritéria: není v likvidaci (jde-li o právnickou osobu), v uplynulých 3 letech proti němu nebyl prohlášen konkurs nebo konkurs nebyl zrušen pro nedostatek majetku, nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, nemá nedoplatek na pojistném a penále na veřejné zdravotní pojištění nebo na pojistném a na penále sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, s výjimkou případů, kdy bylo povoleno splácení ve splátkách a není v prodlení se splácením splátek nebyl pravomocně odsouzen za trestný čin nebo došlo k zahlazení odsouzení trestného činu, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání (jde-li o právnickou osobu); jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat a prohlášení učinit statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, vedoucí organizační složky zahraniční právnické osoby nebo statutárním orgánem pověřený zástupce. Uchazeči mohou splnit základní kvalifikační předpoklady také dle 53 odst. 3, 127 a 134 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. 6.

7 Profesní kvalifikační předpoklady Profesní kvalifikační předpoklady požaduje zadavatel prokázat v nabídce v rozsahu: Výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán (nesmí být starší 90 dnů ke dni podání nabídky, prostá kopie). nebo Doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění (prostá kopie). Zadavatel požaduje prokázání a předložení Výpisu z obchodního rejstříku a Doklad o oprávnění k podnikání před podpisem kupní smlouvy s vybraným uchazečem (dodavatelem) ve stejnopise nebo v úředně ověřené kopii. Technické kvalifikační předpoklady Technické kvalifikační předpoklady požaduje zadavatel prokázat v nabídce prostřednictvím seznamu minimálně 2 významných dodávek realizovaných dodavatelem v posledních 3 letech s předmětem: dodávka obdobného charakteru, přičemž u každé dodávky (zakázky) musí hodnota činit min ,00 Kč bez DPH/dodávka. Uchazeči mohou použít formulář Seznam referenčních zakázek, který je přílohou č. 2 Zadávací dokumentace. Prokazování kvalifikace subdodavatelem V případě, že uchazeč nemůže v plném rozsahu prokázat splnění kvalifikačních předpokladů, může chybějící kvalifikaci prokázat subdodavatelem. Nastane-li taková situace, musí uchazeč zadavateli předložit: Doklady prokazující splnění profesního kvalifikačního předpokladu výpis z obchodního rejstříku pokud je v něm subdodavatel zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán (nesmí být starší 90 dnů ke dni podání nabídky, prostá kopie). Smlouvu uzavřenou se subdodavatelem - z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění určeného k plnění zakázky dodavatelem či k poskytnutí věcí či práv, s nimiž bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnění kvalifikace. 7.

8 Uchazeč není oprávněn prostřednictvím subdodavatele prokázat splnění základních kvalifikačních předpokladů a splnění profesního kvalifikačního předpokladu, kterým je předložení výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán. Dodavatel, který podal nabídku (uchazeč), nesmí být současně subdodavatelem jiného uchazeče v tomtéž výběrovém řízení, prostřednictvím něhož jiný uchazeč prokazuje kvalifikaci či její část (není však v rozporu, pokud dodavatel, který nepodal nabídku, je subdodavatelem i více uchazečů v tomtéž výběrovém řízení). Podání společné nabídky V případě, že bude podána nabídka více uchazeči, musí každý z nich v plném rozsahu prokázat splnění základních kvalifikačních předpokladů - čestným prohlášením a profesního kvalifikačního předpokladu - výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpisu z jiné obdobné evidence, pokud je v ní zapsán. V případě, že bude podána nabídka více uchazeči, musí všichni uchazeči společně v plném rozsahu prokázat splnění profesních kvalifikačních předpokladů (s výjimkou uvedenou výše) a technických kvalifikačních předpokladů. Bude-li třeba splnění kvalifikace v chybějícím rozsahu prokázat prostřednictvím subdodavatele, použije se kapitola Prokazování kvalifikace subdodavatelem. V případě, že má být předmět zakázky plněn společně několika uchazeči, jsou zadavateli povinni předložit současně s doklady prokazujícími splnění kvalifikačních předpokladů smlouvu, ve které je obsažen závazek, že všichni tito dodavatelé budou vůči zadavateli a třetím osobám z jakýchkoliv právních vztahů vzniklých v souvislosti se zakázkou zavázáni společně a nerozdílně, a to po celou dobu plnění zakázky i po dobu trvání jiných závazků vyplývajících ze zakázky. 7. PLATEBNÍ PODMÍNKY, OBCHODNÍ A OSTATNÍ POŽADAVKY Zadavatel jako součást zadávací dokumentace předkládá obchodní podmínky, včetně platebních podmínek ve formě návrhu kupní smlouvy (viz příloha č. 3 Zadávací dokumentace), a tyto jsou pro dodavatele závazné. Závazný text návrhu kupní smlouvy, který bude do nabídky vložen v listinné podobě, musí být ze strany uchazeče o veřejnou zakázku doplněn o údaje pro vznik smlouvy a podepsán osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče. Předložení neúplného, změněného či nepodepsaného textu kupní smlouvy se považuje za nesplnění podmínek zadání a zadavatel vyloučí takového uchazeče z další účasti ve výběrovém řízení. Kupní smlouva bude obsahovat tuto přílohu: 8.

9 Příloha č. 1: Čestné prohlášení o splnění technických podmínek + technické podmínky (viz příloha č. 4 Zadávací dokumentace) Uchazeč se předložením podepsané kupní smlouvy vč. technické specifikace zavazuje, že splní všechny technické podmínky stanovené dokumentem Technické podmínky pro dopravní automobil SDH VRANOVICE schválené Ministerstvem vnitra, generálním ředitelstvím Hasičského záchranného sboru ČR ze dne ZPŮSOB A MÍSTO PRO PODÁVÁNÍ NABÍDEK Lhůta pro podání nabídek končí dne v 9:00 hodin. Nabídky mohou uchazeči začít podávat den po dni odeslání výzvy k podání nabídek. Nabídky mohou uchazeči zaslat nebo osobně zanést po telefonické domluvě na adresu: DOMOZA projekt s.r.o. Teslova 1202/ Plzeň Kontaktní osoba: Bc. Lucie Soukupová Za čas podání nabídek odpovídá uchazeč. Zadavatel neuznává zdržení zaviněné poštou, kurýrní službou či jiným přepravcem nabídky. Všechny doručené a přijaté nabídky budou opatřeny pořadovým číslem, datem a hodinou přijetí a budou zapsány do seznamu doručených a přijatých nabídek. 9. HODNOTÍCÍ KRITÉRIA Základním hodnotícím kritériem pro hodnocení nabídek je nejnižší nabídková cena v Kč bez DPH. Posouzení a hodnocení nabídek provede zadavatelem ustanovená hodnotící komise. Jako nejvhodnější bude vybrána nabídka s nejnižší nabídkovou cenou v Kč bez DPH. 9.

10 10. OSTATNÍ USTANOVENÍ Dodavatel je vázán svou nabídkou 90 dní. Zadávací lhůta začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek a končí dnem doručení oznámení o výběru nejvhodnější nabídky. Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit výběrové řízení a to bez udání důvodu. Nabídky, které nebudou zpracovány a podány podle podmínek stanovených ve Výzvě, nebudou posuzovány. O výběru nejvhodnější nabídky rozhodne zastupitelstvo obce. Následně bude s vybraným uchazečem zahájeno jednání o uzavření smlouvy na realizaci veřejné zakázky a ostatním uchazečům bude písemně oznámeno, že nebyli vybráni k realizaci veřejné zakázky. Ostatní ustanovení, nejsou-li obsahem této Výzvy k podání nabídek, se řídí platnými právními předpisy. Vranovice, zadavatel PŘÍLOHY VÝZVY Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Vyvěšení: Sejmutí: Jméno a příjemní: Podpis: 10.

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK PAČEJOV VRT S-3 K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁVAZNÝCH POKYNŮ PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY V OPŽP A DLE ZÁVAZNÝCH POSTUPŮ PRO ZADÁVÁNÍ ZAKÁZEK SPOLUFINANCOVANÝCH ZE ZDROJŮ EU,

Více

VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC

VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ VÝSTAVBA A REKONSTRUKCE MÍSTNÍCH KOMUNIKACÍ V OBCI KOSTELEC ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH

Více

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE

Více

POŘÍZENÍ NÍZKOEMISNÍHO ZDROJE A ZATEPLENÍ KULTURNĚ SPOLEČENSKÉ BUDOVY DŘEŠÍNEK

POŘÍZENÍ NÍZKOEMISNÍHO ZDROJE A ZATEPLENÍ KULTURNĚ SPOLEČENSKÉ BUDOVY DŘEŠÍNEK VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU POŘÍZENÍ NÍZKOEMISNÍHO ZDROJE A ZATEPLENÍ KULTURNĚ SPOLEČENSKÉ BUDOVY DŘEŠÍNEK ZADÁVANÉ DLE ZÁVAZNÝCH POKYNŮ PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY V OPŽP

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Obec Bystřice Bystřice 334, 739 95 Bystřice Věc: Písemná výzva k podání nabídky u výběrového řízení pod označením Bystřice dopravní automobil - II Vážení, v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek

Více

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI

SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI OPERAČNí ŽiVOTNí PROGRAM PROSTŘEDí *** * * *** EVROPSKÁ UNIE I Pro vodu, Fond soudržnosti vzduch a přírodu VYZVA I K PODANI I I NABIDEK I v r, K VEREJNE ZAKAZCE MALEHO ROZSAHU SNÍŽENÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění. Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Název projektu: Registrační číslo projektu:

Více

Zateplení požární zbrojnice Žabovřesky

Zateplení požární zbrojnice Žabovřesky Obec Žabovřesky Žabovřesky 43 373 41 Hluboká nad Vltavou IČ: 002 45 747 vypisuje výzvu k podání nabídky v rámci zakázky Zateplení požární zbrojnice Žabovřesky Zpracovatel : GARANTA CZ a.s. Sídlo : Kněžská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY SNÍŽENÍ PRAŠNOSTI NA ÚZEMÍ MĚSTA BZENCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY SNÍŽENÍ PRAŠNOSTI NA ÚZEMÍ MĚSTA BZENCE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu: SNÍŽENÍ PRAŠNOSTI NA ÚZEMÍ MĚSTA BZENCE (číslo projektu: CZ.1.02/2.1.00/14.26570) zadávané dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory

Více

Dopravní automobil s požárním přívěsem pro hašení pro JSDH Poděbrady Přední Lhota

Dopravní automobil s požárním přívěsem pro hašení pro JSDH Poděbrady Přední Lhota VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A ZADÁVACÍ PODMÍNKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen ZZVZ) s názvem Dopravní automobil

Více

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU

REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KE ZJEDNODUŠENÉMU PODLIMITNÍMU ZADÁVACÍMU ŘÍZENÍ REKONSTRUKCE ZAHRADY MATEŘSKÉ ŠKOLY V BEZDRUŽICÍCH V PŘÍRODNÍM STYLU ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH Č. 137/2006 SB., VE

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Vývoj metodologie stáží v podnicích a trénink rozvoje kompetencí pedagogů středních odborných škol

Vývoj metodologie stáží v podnicích a trénink rozvoje kompetencí pedagogů středních odborných škol VÝZVA ZAJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Vývoj metodologie stáží v podnicích a trénink rozvoje kompetencí pedagogů středních odborných škol VZ/2010/01 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY podle 38 k veřejné

Více

IČ: 00831999 Petr Soldatek, starosta obce Kontaktní osoba zadavatele:

IČ: 00831999 Petr Soldatek, starosta obce Kontaktní osoba zadavatele: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE podle pravidel Programu rozvoje venkova a zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon ) NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: evidenční číslo veřejné zakázky (dle IS VZ): druh zadávacího

Více

Novostavba obecní ČOV Budětice Vlkonice

Novostavba obecní ČOV Budětice Vlkonice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZKCE MALÉ HODNOTY Novostavba obecní ČOV Budětice Vlkonice ZADÁVANÉ DLE PRAVIDEL PRO ŽADATELE A PŘÍJEMCE PODPORY V OPERAČNÍM PROGRAMU ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ PRO OBDOBÍ 2014

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE

1. Vymezení předmětu veřejné zakázky a jeho technická specifikace Jde o veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou na základě podmínek PROGRAMU ROZVOJE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: Rekonstrukce komunikací v Rácovicích Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Rácovice IČ : 00378518

Více

Pořízení cisternové automobilové stříkačky

Pořízení cisternové automobilové stříkačky Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Pořízení

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ Osvětlení tělocvičny ZŠ Šlapanice I. NÁZEV ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná podle ustanovení 6, 12 odstavec (3) a 18 odstavec (5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) Pravidelná revize,

Více

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení VÝZVA k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení Vážený pane / Vážená paní, dovoluji si Vás na základě ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle 21 odst. 1 písm. f) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon): Zařízení pro Výzkumné centrum JAMU ve vztahu k zákonu se jedná

Více

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

TJ Sokol Brno, - Obřany - Maloměřice ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na dodávky, v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Postup

Více

OBEC SLATINA. Slatina Slatina. Výzva k podání nabídky

OBEC SLATINA. Slatina Slatina. Výzva k podání nabídky Slatina 50 410 02 Slatina OBEC SLATINA Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce, zadávanou mimo režim zákona, ve smyslu ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Rozšíření sportovního areálu v obci Bašť Nejedná se o zadávací

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k č.j.: HSOS-8911-3/2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zadání podlimitní veřejné zakázky v zadávacím řízení dle 21 odst. 1 písm. f) zákon č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Zadávací řízení je zadáváno dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ PODMÍNKY veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Manažerské řízení projektu OPŽP - Rozšíření ČOV Řevnice a kanalizačních řadů Zadavatel, Město Řevnice, se sídlem Nám.

Více

Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitní řízení

Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitní řízení Výzva k podání nabídky ve zjednodušeném podlimitní řízení 53 odst. 1 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění k podlimitní veřejné zakázce na dodávky zadávané ve zjednodušeném

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název zakázky Rozvoj kapacity MŠ Pěnčín

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.1.

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním. Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu. v.1. KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Jednací řízení s uveřejněním Výstavba vědeckotechnického parku včetně technologie aerodynamického tunelu v.1.7 Textová část kvalifikační dokumentace zadávací řízení dle zákona

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím

Více

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu:

Název grantového programu: Informační a komunikační technologie 2015 Název projektu: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ Muzeum a Pojizerská galerie Semily Husova 2, 513 01 Semily IČ: 00085839 * tel.: 481 622 528 * email: muzeum@muzeumsemily.eu Č.j.: MZ-01-2011/02 Semily, 20. června 2011 Počet listů: 6 OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - KVALIFIKAČNÍ ČÁST k veřejné zakázce na dodávky dle 8, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon) zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona ve

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK dle pravidel Programu rozvoje venkova Název veřejné zakázky: STAVEBNÍ ÚPRAVY OHRADNÍ ZDI HŘBITOVA Identifikační údaje zadavatele Název / obchodní firma : Obec Horní Újezd IČ : 00376981

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C Odbor školství, kultury a sportu náměstí Dr. E. Beneše 1, 460 59 Liberec 1 Zájemci o veřejnou zakázku Váš dopis značky / ze dne Naše značka Vyřizuje / telefon

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Zakázka je zadávána v souladu s 21 odst. 1 písm. f)

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem Č.j.: DM-030/1367/2016 Sp.č.: 030/80/04-1/2016 Pardubice 24.06.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MĚSTO ČESKÝ TĚŠÍN VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ CENOVÉ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Teplo Těšín Rozvody tepla z kotelny Jablunkovská 1. Obsah výzvy 1. Obsah výzvy... 2 2. Identifikační údaje o veřejném zadavateli...

Více

FÚ pro hlavní město Prahu generální oprava oběžného výtahu - páternosteru

FÚ pro hlavní město Prahu generální oprava oběžného výtahu - páternosteru VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PODLIMITNÍ VEŘEJNOU ZAKÁZKU Česká republika Generální finanční ředitelství (dále jen zadavatel ) tímto vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku (dále též VZ ) na stavební práce

Více

Nákup kolového traktoru a Nákup kolového traktoru s žacím strojem

Nákup kolového traktoru a Nákup kolového traktoru s žacím strojem Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Nákup

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Zadavatel: Městská část Praha 14, IČ: 00231312 ul. Bří. Venclíků 1073 198 21 Praha 9 VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu na služby Zajištění

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Kvalifikační dokumentace KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku Propagace a prezentace důchodové reformy zadávanou v otevřeném nadlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

Výzva k podání nabídky. Pořízení malotraktoru s prvky lesnické nástavby - Budeč

Výzva k podání nabídky. Pořízení malotraktoru s prvky lesnické nástavby - Budeč Výzva k podání nabídky (Oznámení výběrového řízení) (dle Příručky pro zadávání veřejných zakázek Programu rozvoje venkova na období 2014 2020) k výběrovému řízení na zakázku Pořízení malotraktoru s prvky

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

Propagace města Chebu v rozhlasovém vysílání

Propagace města Chebu v rozhlasovém vysílání Město Cheb Propagace města Chebu v rozhlasovém vysílání Propagace města Chebu v rozhlasovém vysílání 1 / 6 Oznámení o zahájení otevřeného zadávacího řízení Zadávací dokumentace Město Cheb oznamuje zahájení

Více

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí Obec Hosty Hosty 84 37501 Týn nad Vltavou IČO: 00581348 Adr. datové schránky: ijbamr6 Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek OBEC OSOV Á BITÝŠKA Výzva k podání nabídek pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zadávané mimo režim zákona Č. 137 /2006 Sb., o veřejných zakázkách} dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

Bc. Vladimíra Priputenová, ředitelka mateřské školy

Bc. Vladimíra Priputenová, ředitelka mateřské školy Dodávka 4 konvektomatů pro jídelny MŠ v Trutnově Systémové číslo VZ: P16V00000004 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název zadavatele: Mateřská škola, Trutnov, Komenského 485 Sídlo: Komenského 485, Trutnov Horní Předměstí

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: IČ: Zastoupený: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk 00250805 Ing. Jaroslava Martanová, starostka vyhlašuje podlimitní

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva )

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva ) VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva ) Tato výzva je zároveň zadávací dokumentací a obsahuje veškeré údaje

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.2 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766

VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. k veřejné zakázce malého rozsahu. Malování budovy A MŠ Korálek, Bobkova 766 MATEŘSKÁ ŠKOLA KORÁLEK, Praha 9 Černý Most, Bobkova 766 Bobkova 766, Praha 9 Černý Most, 198 00, Tel.: +420 281 918 535, reditelna@mskoralekpraha.cz, http://www.mskoralekpraha.cz/ IČ: 70884501 VÝZVA PRO

Více

Generální oprava vozidla Tatra CAS 32 T 815 pro SDH Rumburk

Generální oprava vozidla Tatra CAS 32 T 815 pro SDH Rumburk ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejný zadavatel Město Rumburk Třída 9. května 1366/48, 408 01 Rumburk IČ: 002 61 602 vyhlašuje podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Oprava zpevnění ploch v zahradě družiny ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

marketingu a komunikace, tisková mluvčí

marketingu a komunikace, tisková mluvčí Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce na služby dle přílohy č.1 vyhlášené v podlimitním otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

v y z ý v á dodávka průmyslových hnojiv na rok 2012

v y z ý v á dodávka průmyslových hnojiv na rok 2012 Národní hřebčín Kladruby nad Labem, státní příspěvková organizace 533 14 KLADRUBY NAD LABEM IČ 72048972 Zadavatel Vás v souladu s 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK INSTITUT PRO REGIONÁLNÍ SPOLUPRÁCI, O.P.S. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro zadání podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 53 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání

Více

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Č.j. KRPS /ČJ IT-VZ Praha 12. listopadu V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE STŘEDOČESKÉHO KRAJE Odbor veřejných zakázek Č.j. KRPS-383200-8/ČJ-2014-0100IT-VZ Praha 12. listopadu 2014 Počet listů: 5 Přílohy: 4/10 V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Poskytování nových metrologických služeb formou analýz a měření za pomocí RCT v návaznosti na úsporu času a materiálu při náběhu výroby plastových dílů - 3D multisenzorový měřicí

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na dodávky zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Dodávka vozidel v

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen postupovat podle zákona

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek k veřejné zakázce malého rozsahu na služby: Přístavba kotelny k bytovému domu STAVEBNÍ PRÁCE 21.06.2018

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA DODÁVKU SÍŤOVNÍKŮ PRO SKLADOVÁNÍ A PĚSTOVÁNÍ ROSTLIN 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: JUKKA, s.r.o. Sídlo: Lhotská 772, 687 22 Ostrožská Nová Ves

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON )

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 134/2016 SB., O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK (DÁLE JEN ZÁKON ) ZADAVATEL: OVANET a.s. Sídlem: Hájkova 1100/13, 702 00 Ostrava - Přívoz Zastoupený:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VÝBĚROVÉMU ŘÍZENÍ NA VÝSTAVBU VÝROBNÍ HALY A ADMINISTRATIVNÍ BUDOVY 1) Identifikace zadavatele Název zadavatele: Antonín Vraňan Sídlo: Hlavní 184, 696 17 Dolní Bojanovice IČ: 69026013

Více

Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení. Zámecké regionální centrum Sloupno

Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení. Zámecké regionální centrum Sloupno Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení Zámecké regionální centrum Sloupno Článek 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele (ust. 38 odst. 4 písm. a) zákona č.137/2006 Sb.) Název veřejného

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro veřejnou zakázku na dodávky

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro veřejnou zakázku na dodávky Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace pro veřejnou zakázku na dodávky Vážený pane / Vážená paní, dovoluji si Vás vyzvat jako účastníka zadávacího řízení podlimitní veřejné zakázky na

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek OBEC HORNÍ BEČVA Výzva k podání nabídek pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu na služby dle 27 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZZVZ ) Název veřejné zakázky:

Více

Zadavatel: Obec Určice

Zadavatel: Obec Určice Zadavatel: Obec Určice KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ V OTEVŘENÉM NADLIMITNÍM ŘÍZENÍ DLE 27 ZÁKONA č. 137/2006 Sb., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH,VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON

Více

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova

Výroba barevného nábytku do tříd MŠ Paculova Mateřská škola Praha 9 Černý Most, Paculova 1115, příspěvková organizace ms.paculova@volny.cz, http: //www.mspaculova.cz/ VÝZVA PRO PODÁNÍ NABÍDEK VČETNĚ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu s ustanovením 6 a 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek

Více

Snížení prašnosti v Mikroregionu Horní Vltava - Boubínsko

Snížení prašnosti v Mikroregionu Horní Vltava - Boubínsko Výzva k podání nabídek ve zjednodušeném podlimitním řízení (dle ustanovení 38, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) k zadávacímu řízení na veřejnou zakázku Snížení

Více

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011

Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 Vnitřní směrnice obce Hradec Nová Ves číslo 1/2011 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu ve smyslu 12 odst. 6 zákona č.

Více

Oprava místních komunikací obce Biskupice. Výzva k podání nabídky. do veřejné zakázky malého rozsahu

Oprava místních komunikací obce Biskupice. Výzva k podání nabídky. do veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídky do veřejné zakázky malého rozsahu Oprava místních komunikací obce Biskupice Obsah dokumentu Čl. 1.: Úvodní informace Čl. 2.: Identifikační údaje zadavatele Čl. 3.: Smluvní zastoupení

Více

Sběrný dvůr Třebětice

Sběrný dvůr Třebětice Výzva k podání nabídky (Oznámení výběrového řízení) (v souladu s dokumentem Zadávání veřejných zakázek v OPŽP 2014 2020 ) k výběrovému řízení na zakázku Sběrný dvůr Třebětice Zadavatel: Zástupce zadavatele:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Výpočetní technika 2015 zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona

Více

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ).

Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále zákon ). MAGISTRÁT MĚSTA BRNA, ODBOR INVESTIČNÍ, KOUNICOVA 67, 601 67 BRNO VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ČJ.: SPIS. ZN.: VYŘIZUJE: TEL.: FAX: E-MAIL: DATUM: MMB/ 0254110 /2016/OI Ing. Elena Gregorová 542 174 174

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU s názvem 03/17/B/SP/OM/Ad,, Oprava volného bytu č.3 na ul.vaškova 2626/21 v Moravské- Ostravě zadávaná jako zakázka malého rozsahu v souladu s ust. 27,31

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku osobního automobilu pod názvem Obnova vozového parku nákup 1 nového služebního osobního vozidla v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace Č.j.: DM-030/1531/2014 Sp.zn.: 030/80/0007-1/2014 Pardubice 12.09.2014 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace V souladu s ustanoveními 9 odst. 1 písm. c) a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více