Institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách"

Transkript

1 Institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách Výroční zpráva 9

2 ...vzdělávání je cesta k rozvoji... OBSAH: 1. Představení o.s. Instand, shrnutí roku Poslání a cíle občanského sdružení Instand 1. Souhrn činnosti sdružení za rok 9. Činnost sdružení v roce 9.1 Realizované projekty v roce 9. Vlastní hospodářská činnost sdružení v roce 9.3 Přehled akreditovaných vzdělávacích programů 3. Přehled hospodaření za rok 9 Kontaktní údaje

3 1. Představení o.s. Instand, shrnutí roku Poslání a cíle občanského sdružení Instand Posláním Sdružení je prosazovat kvalitu v poskytování sociálních a ostatních veřejných služeb a přispívat k ochraně práv uživatelů veřejných, zejména sociálních služeb. V souladu s politikou EU usiluje Sdružení o to, aby se sociální služby jako součást služeb v obecném zájmu staly hlavním nástrojem sociálního začleňování lidí. Sdružení usiluje především o zvýšení informovanosti, rozvoj vzdělávání, zavádění standardů kvality a systému hodnocení kvality ve veřejných službách. K dalším cílům patří podpora a rozvoj kvalitních, na uživatele zaměřených sociálních služeb, posílení úlohy neziskových organizací, které poskytují alternativní služby k tradičním, zejména ústavním sociálním službám, a podpora spolupráce nestátních organizací, krajů a obcí, které sociální služby zřizují.

4 1. Souhrn činnosti sdružení za rok 9 Členská základna a Rada sdružení Konference členů občanského sdružení INSTAND se v souladu se Stanovami sdružení sešla v prosinci 9 a schválila Radu sdružení ve složení: PhDr. Jaroslava Sýkorová, předsedkyně sdružení Mgr. Ilona Čtvrtníková, členka Rady PaedDr. Jiří Miler, Ph.D., člen Rady Přehled pracovníků sdružení v roce 9 Činnost o. s. INSTAND včetně zajištění řízení a koordinace projektů zajišťovali tito pracovníci: Mgr. Hana Čechová manažerka projektu Mgr. Martina Kápičková koordinátorka projektu Ing. Jana Pokorná manažerka projektu Marie Sedláčková koordinátorka projektových aktivit Mgr. Jan Šiman finanční manažer Václav Štrunc koordinátor projektových aktivit Ing. Milena Tomášková, DiS. manažerka projektu

5 Přehled činnosti v roce 9 V roce 9 se sdružení zapojilo do výběrového řízení k veřejné zakázce vycházející z Individuálního projektu Karlovarského kraje Poskytování sociálních služeb v Karlovarském kraji, které jsou dostupné a kvalitní z pohledu uživatele financovaným na základě rozhodnutí o poskytnutí dotace z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost (dále jen OP LZZ). Ve výběrovém řízení sdružení uspělo a od června 9 veřejnou zakázku Vzdělávání, příprava a realizace transformace pobytových služeb realizuje. V květnu 9 byl zahájen projekt Vzdělávání jako základ kvality sociálních služeb, který je financován na základě rozhodnutí o poskytnutí dotace z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost. Důležitý podíl na činnosti v roce 9 tvořila nabídka a realizace akreditovaných vzdělávacích programů pro pracovníky poskytovatelů sociálních služeb a pro úředníky obcí a krajů.

6 . Činnost sdružení v roce 9.1 Realizované projekty v roce 9 Název projektu: Vzdělání pracovníků jako základ rozvoje sociálních služeb Identifikační číslo: CZ.1.4/3.1.3/.5 Kontraktor: Podpořeno z OP LZZ, priorita 3.1, MPSV odbor sociálních služeb Zahájení projektu: 1. května 9 Ukončení projektu: 3. dubna 11 Rozpočet projektu: , Kč Hlavní cíl projektu: Hlavním cílem projektu je zvýšit a rozvinout kompetence pracovníků poskytovatelů a zadavatelů sociálních služeb tak, aby mohli efektivně zajistit integraci uživatelů těchto služeb do běžného života ve společnosti a do volného trhu práce a uměli realizovat transformační procesy v rezidenčních službách. Popis hlavních aktivit: Projekt má tři samostatné části (sekce). Jedna z nich má celostátní působnost. Dvě jsou regionální, zaměřené na Liberecký a Moravskoslezský kraj. Jako hlavní nástroj naplňování cílů používá tento projekt kvalitní vzdělávací programy určené různým skupinám osob.

7 Oblast celostátní působnosti projektu: Zaměřuje se na tři okruhy vzdělávacích programů. 1. Dva vzdělávací programy určené pro pracovníky obcí a krajů, kteří jsou odpovědní za řízení oblasti sociálních služeb. Vzdělávání je zaměřeno na zvyšování kompetencí při vykonávání úkonů vyplývajících z jejich pracovních pozic. Oba programy budou během projektu realizovány dvakrát. V roce 9 proběhl první běh obou programů. Bylo vyškoleno 3 osob.. Výcvikový vzdělávací program pro školení odborníků v supervizních dovednostech. Absolventi programu budou moci zajišťovat supervizní podporu pracovníkům poskytovatelů sociálních služeb. V roce 9 byl výcvikový program zahájen. Jeho ukončení je plánováno na únor 11. Do programu je zapojeno osob. 3. Vzdělávací program pro pracovníky poskytovatelů sociálních služeb, kteří jsou odpovědní za tvorbu metodik. Program rozvíjí jejich dovednosti při plnění této role. V roce 9 byl tento program zahájen. Jeho ukončení je plánováno na únor 11. Do programu je zapojeno 3 osob.

8 Aktivity v Libereckém kraji: V Libereckém kraji jsou realizovány dvě formy vzdělávacích metod: 4. Vzdělávání týmu pracovníků poskytovatelů sociálních služeb prostřednictvím konzultací přímo v místě poskytované služby. Aktivita nabízí možnost konzultovat zavedené a zaváděné postupy poskytování služeb s odborným konzultantem v týmu pracovníků poskytovatele Do aktivity je zapojeno 5 poskytovatelů. 5. Vzdělávání vedoucích pracovníků sociálních služeb prostřednictvím koncepční metodické práce. Aktivita nabízí možnost vzájemné interakce a předávání zkušeností v oblasti kvality služeb mezi poskytovateli za účasti dvojice odborných lektorů, kteří vedou řízenou diskusi na předem zadané téma. V rámci aktivity pracuje tímto způsobem celkem 5 skupin:i.pracovníci poskytovatelů terénních a ambulantních soc. sl. pro seniory, II.Pracovníci poskytovatelů terénních a ambulantních soc. sl. pro osoby se zdravotním postižením, III.Pracovníci poskytovatelů pobytových soc. sl. pro seniory, IV.Pracovníci poskytovatelů pobytových soc. sl. pro osoby se zdravotním postižením, V.Pracovníci poskytovatelů a zadavatelů soc. sl. pro okruh osob rodina,děti a mládež Do této aktivity se v roce 9 zapojilo 11 pracovníků poskytovatelů sociálních služeb. Do obou aktivit v Libereckém kraji se celkem zapojilo 1 registrovaných poskytovatelů sociálních služeb.

9 Aktivity v Moravskoslezském kraji: Aktivity v Moravskoslezském kraji jsou zacílené na podporu kvalitního průběhu procesu transformace rezidenčních služeb. Podpora směřuje hlavně k pracovníkům poskytovatelů rezidenčních služeb, kteří provází uživatele těchto služeb při přechodu do běžného života nebo do alternativních služeb komunitního typu. Jedná se o tyto aktivity:. Odborné vzdělávání pracovníků vybraných příspěvkových organizací Moravskoslezského kraje. Vzdělávání obsahuje tato témata: Individuální plánování zaměřené na člověka, Práce s uživatelem s problémovým chováním, Principy chráněného bydlení, Komunikace s osobami s nejvyšším stupněm závislosti a Ochrana práv uživatelů. Této aktivity se v roce 9 zúčastnilo osob. 7. Odborné stáže pro pracovníky, kteří budou zajišťovat provoz alternativních sociálních služeb v rámci procesu transformace rezidenčních sociálních služeb. V roce 9 došlo k přípravě aktivity. Odborné stáže budou zrealizovány v první polovině roku Velké pracovní semináře pro cca 7 osob určené pro zástupce poskytovatelů sociálních služeb Moravskoslezského kraje. Pracovní seminář se během projektu uskuteční třikrát a pokaždé bude zaměřen na důležité téma související s transformací ústavních sociálních služeb v Moravskoslezském kraji. V roce 9 proběhl jeden pracovní seminář, kterého se účastnilo 7 osob.

10 Očekávané výstupy projektu: V rámci výše zmíněných aktivit bude podpořeno minimálně 55 osob. Během realizace projektu bude vytvořeno několik nových vzdělávacích programů, které budou předloženy k akreditaci MPSV dle platného zákona č. 18/ Sb., o sociálních službách. Bude vytvořeno či aktualizováno několik publikací. Konkrétně se bude jednat o tyto: Metodika vzdělávání týmu poskytovatelů sociálních služeb prostřednictvím konzultací v místě poskytované služby Metodika pro vzdělávání pracovníků sociálních služeb prostřednictvím koncepční metodické práce Sborník příkladů dobré praxe pro poskytovatele sociálních služeb v Libereckém kraji Manuál dobré praxe pro pracovníky podporující uživatele při přechodu z ústavního zařízení do obce či alternativní služby Manuál pro tvorbu metodických postupů Aktualizovaný Manuál pro zadavatele sociálních služeb Bude vytvořen jeden instruktážní film určený pro vzdělávání pracovníků podporujících uživatele při přechodu z ústavního zařízení do obce či alternativní služby

11 . Vlastní hospodářská činnost sdružení v roce 9 PROJEKTY: Název projektu: Individuální projekt Karlovarského kraje Poskytování sociálních služeb v Karlovarském kraji, které jsou dostupné a kvalitní z pohledu uživatele financovaný na základě rozhodnutí o poskytnutí dotace z ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Karlovarskému kraji Veřejná zakázka: Řešení veřejné zakázky Karlovarského kraje Vzdělávání, příprava a realizace transformace pobytových služeb Trvání projektu: Rozpočet veřejné zakázky: 7 85, vč. DPH Hlavní cíle projektu: Cílem transformace pobytových sociálních služeb pro osoby se zdravotním postižením, především mentálním a duševním, je vytvořit koordinovanou síť služeb umožňující těmto lidem život v přirozeném společenství a minimalizovat dosud preferovaný způsob poskytování sociální služby v kolektivních pobytových zařízeních.

12 Hlavní aktivity veřejné zakázky: Sekce transformace Primárním cílem sekce transformace je realizace konkrétních přechodů vybraných uživatelů sociálních služeb z tradičních pobytových služeb do běžných forem bydlení a dále příprava na přechod dalších uživatelů sociálních služeb. Do projektu bylo zapojeno v roce 9 pět zařízení sociálních služeb Karlovarského kraje: DOZP v Lubech, DOZP v Radošově, DOZP Sokolík v Sokolově, DOZP PRAMEN v Mnichově a KDD pro děti do 3 let v Aši. V říjnu 9 proběhl Pracovní seminář pro pracovníky zařízení zapojených do projektu a byly zde ustaveny tzv. transformační týmy, které se od té doby pravidelně scházejí za účasti externistek spolupracujících na realizaci projektu. Pro členy transformačních týmů proběhl první kurz vzdělávacího programu v listopadu 9. V regionu Karlovarského kraje probíhalo jednání z městy a obcemi za účelem mapování a zajišťování vhodných bytů pro účely realizace projektu. Vodné byty se podařilo zajistit v Habartově a Sokolově. Expertní tým působící v této sekci vytvořil dokument s názvem Strategie přechodu, který popisuje situaci před a v době začátku realizace projektu a strategii postupu, kterou doporučuje při realizaci projektu. Dále expertní tým vytvořil 1. verzi Metodiky přípravné a realizační fáze přechodu uživatelů.

13 Sekce analýz Analytické činnosti byly zaměřeny na rozhodné oblasti, které mají dopad na udržitelnost transformovaných a nově vznikajících služeb pro cílovou skupinu uživatelů. Za tímto účelem byla provedena analýza stávajících zdrojů poskytování služeb sociální péče: pečovatelské služby, osobní asistence a služeb v domovech pro osoby se zdravotním postižením za období let 7 a 9. Tyto informace tvoří výchozí informační zdroj pro stanovení nákladovosti, který společně s výstupy z konzultačního procesu s poskytovateli bude sloužit pro nastavení kritérií pro přerozdělování prostředků z veřejných rozpočtů na dofinancování služeb. Dále byly nastaveny kritéria pro sledování nákladovosti transformačních kroků. S ohledem na potřeby uživatelů odcházejících z pobytových služeb do nově vznikajících forem péče, které jim umožní větší nezávislost na sociálním systému, byla provedena analýza možností uplatnitelnosti na trhu práce a vytvořen program vedení konzultačního procesu se zaměstnavateli a dalšími relevantními subjekty, jehož primárním cílem je nastavení Strategie uplatnitelnosti lidí s mentálním postižením na trhu práce v podmínkách karlovarského kraje.

14 Sekce vzdělávání V rámci vzdělávání managementu, soc. pracovníků a pracovníků v sociálních službách bylo organizačně připraveno celé vzdělávání, které je organizováno pro tříčlenné týmy ve složení vedoucí pracovník /manager/, sociální pracovník a pracovník v sociálních službách a je obsahově zaměřeno na zlepšení kvality sociálních služeb. Do této formy vzdělávání je zapojeno celkem 78 zaměstnanců poskytovatelů sociálních služeb. V prosinci 9 byl realizován modul 1 a pro první 4 člennou skupinu. V rámci programu vzdělávání odborníků pro podporu kvality sociálních služeb vyškolených v supervizích dovednostech byly v září 9 uspořádány tři jednodenní semináře pro skupiny s 5 účastníky z řad poskytovatelů služeb v Karlovarském kraji o smyslu supervize a jejím významu pro profesionální rozvoj v pomáhajících profesích. Další dílčí aktivitou tohoto specifického cíle je vyškolení odborníků v supervizích dovednostech. Vzdělávání bylo zahájeno v prosinci 9. Vzdělávání managementu v oblasti strategického plánování je zaměřeno na dvě skupiny organizací. Na organizace zřizované krajem, které již měly zkušenost s tvorbou strategických plánů a procesem konzultací, a na skupinu, kterou tvoří NNO a organizace zřizované obcemi, které se procesu tvorby strategických plánů neměly možnost účastnit. Pro management poskytovatelů sociálních služeb těchto dvou skupin byly uspořádány v prosinci 9 semináře, které byly zaměřeny na přípravu organizací na samostatnou práci na aktualizaci a tvorbě strategického plánu. Celkem je do aktivity zapojeno 45 poskytovatelů sociálních služeb KK.

15 VZDĚLÁVACÍ AKTIVITY SDRUŽENÍ Počet kurzů/dní: 3/ Počet účastníků: 454 Témata vzdělávání: seminář pro odborníky vyškolené v supervizních dovednostech kulatý stůl pro vedoucí pracovníky; standardy č. 1,, 5, 9 a 14; komunikace s problémovým (agresivním) klientem komunikace s umírajícími naplňování kriterií standardů pro pracovníky v sociálních službách vytváření vzdělávacích plánů pracovníků služby ochrana práv uživatelů individuální plánování koncept bazální stimulace komunikace s lidmi trpícími demencí Vzdělávací aktivity byly realizovány v roce 9 pobočkami v Liberci a v Praze. Jednalo se především o semináře na klíč, které byly na základě objednávky zajištěny odbornými lektory přímo v zařízení poskytovatele. Vzdělávání pro inspektory kvality sociálních služeb bylo realizováno v Praze.

16 Přehled realizovaného komerčního vzdělávání pobočka Liberec Datum Název semináře Objednavatel Lektor leden seminář pro supervizory nabídka Instand PhDr. Havránková, Mgr. Herbst kulatý stůl nabídka Instand PhDr. Sýkorová březen seminář pro supervizory nabídka Instand PhDr. Havránková, Mgr. Herbst 9..9 komunikace s problémovým klientem Instand Jedličkův ústav, p.o. PhDr. Humhal konzultace Spokojený domov, o.s. Ing. Tomášková.5.9 konzultace Pečovatelská služba Měst Jilemnice, Lomnice n.p. a Železný Brod Ing. Tomášková kulatý stůl - std. 9 a 14 Centrum zdravotní a sociální péče Liberec Ing. Tomášková.8.9 seminář pro supervizory nabídka Instand PhDr. Havránková, Mgr. Herbst seminář IP Centrum pro zdravotně postižené Mgr. Vitáková seminář IP Libereckého kraje Mgr. Vitáková kulatý stůl - std. Domov důchodců Velké Hamry Mgr. Čtvrtníková

17 Datum Název semináře Objednavatel Lektor naplňování stand. pro PSS Domov a Centrum aktivity, Hodkovice Bc. Holková ochrana práv nad Mohelkou Mgr. Šlosárek.11.9 veřejný závazek Pečovatelská služba Česká Lípa Mgr. Pivrncová komunikace s umírajícími Domov důchodců Velké Hamry Bc. Marková.11.9 kulatý stůl Domov pro seniory Vratislavice n. Nisou Ing. Tomášková veřejný závazek Centrum pro zdravotně postižené Mgr. Pivrncová vzdělávací plány pracovníků Libereckého kraje Ing. Tomášková kulatý stůl Domov pro seniory Vratislavice n. Nisou Ing. Tomášková veřejný závazek Domov pro seniory Semily Ing. Tomášková vzdělávací plány pracovníků Centrum pro zdravotně postižené Libereckého kraje Ing. Tomášková

18 Přehled realizovaného komerčního vzdělávání pobočka Praha Datum Název semináře Objednavatel Lektor Komunikace s lidmi s demencí Domov Odry JUDr. Kašlíková Aktualizační seminář pro inspektory účastníci Bc. Syrový Aktualizační seminář pro inspektory - Supervize účastníci JUDr. Kašlíková Ochrana práv uživatelů soc. služeb účastníci JUDr. Kašlíková Vybrané standardy kvality sociálních CSS Naděje služeb Broumov JUDr. Kašlíková Aktualizační seminář pro inspektory účastníci PhDr. Jůn, PhD Aktualizační seminář pro inspektory účastníci Inst. bazální stimulace, s.r.o Restriktivní opatření a práce Armáda spásy s agresivním uživatelem Karlovy Vary Mgr. Horák Domov důchodců Komunikace s lidmi s demencí Hradec Králové Mgr. Reiserová Ochrana práv uživatelů soc. služeb Čtyřlístek Ostrava Mgr. Chlápková Restriktivní opatření a práce s agresivním uživatelem Čtyřlístek Ostrava Mgr. Horák

19 .3 Přehled akreditovaných vzdělávacích programů Akreditace MPSV podle zákona č. 18/ Sb.: (akr.č. vzdělávací instituce: 7/181-I) Název Počet hodin Číslo akreditace Řízení kvality v sociálních službách 15 7/191-SP Vzdělávací program pro zaměstnance obecních a krajských úřadů zaměřený na zvyšování znalostí v oblasti kvality, kontroly 5 7/19-SP a dostupnosti sociálních služeb Vzdělávací program pro zaměstnance obecních a krajských úřadů zaměřený na zvyšování znalostí v oblasti zajišťování sociálních služeb s vědomím evropského kontextu, možností 48 7/193-SP jejich financování a řízení při využívání principů partnerství Pracovník sociální péče v zařízeních sociálních služeb rezidenčního typu pro seniory 15 7/374 - PK Pracovník sociální péče v zařízeních sociálních služeb rezidenčního typu pro osoby se zdravotním postižením 15 7/375 - PK Řízení kvality v sociálních službách 15 8/13 - SP Řízení kvality v sociálních službách Základy managementu a strategického řízení 4 8/131 - SP

20 Název Počet hodin Číslo akreditace Řízení kvality v sociálních službách Systémy zajišťování kvality 1 8/13 - SP Řízení kvality v sociálních službách Organizační struktura a řízení změn 4 8/133 - SP Řízení kvality v sociálních službách Týmová práce a formy rozvoje lidských zdrojů 1 8/134 - SP Řízení kvality v sociálních službách - Supervize 1 8/135 - SP Řízení kvality v sociálních službách - Finanční a projektové řízení 4 8/13 - SP Řízení kvality v sociálních službách Hodnocení kvality, kontrola 1 8/137 - SP Vzdělávání odborníků podporujících zvyšování kvality sociálních služeb vyškolených v supervizních dovednostech 17 8/37 - SP Zvýšení kompetencí poskytovatelů sociálních služeb pro úspěšné absolvování inspekcí poskytování sociálních služeb 15 8/433 - SP Pracovník v sociálních službách 15 9/17 - PK Provázanost procesů zvyšování kvality, kontroly a dostupnosti sociálních služeb 1 9/79 - SP Vzdělávání pracovníků zodpovědných za tvorbu metodik poskytování sociálních služeb v souladu se standardy kvality 9/191 - SP

21 Akreditace MV ČR podle zákona č. 31/ Sb.: (akr.č. vzdělávací instituce: ) Název Počet hodin Číslo akreditace Vzdělávací program pro úředníky obcí a krajů zaměřený na zvyšování znalostí v oblasti kvality, kontroly a dostupnosti sociálních 5 AK/PV-55/7 AK/VE-11/7 služeb Vzdělávací program pro úředníky obcí a krajů zaměřený na zvyšování znalostí v oblasti zajišťování sociálních služeb s vědomím evropského kontextu, možností jejich financování a řízení při využívání principů partnerství Vzdělávací program pro zaměstnance krajských úřadů zaměřený na zvyšování znalostí a dovedností v metodách inspekce kvality v sociálních službách Vzdělávací program pro zaměstnance krajských úřadů v metodách inspekce kvality v sociálních službách Aktualizační vzdělávací program pro sociální pracovníky podílející se na inspekční činnosti AK/PV-5/7 AK/VE-1/7 AK/PV-14/8 AK/VE-49/8 AK/PV-15/8 AK/VE-5/8 AK/PV-33/9 AK/VE-5/9

22 Rozvaha: 3. Přehled hospodaření za rok 9 AKTIVA Stav k Stav k (v tis. Kč) (v tis. Kč) A. Dlouhodobý majetek celkem I. Dlouhodobý nehmotný majetek celkem II. Dlouhodobý hmotný majetek celkem III. Dlouhodobý finanční majetek celkem IV. Oprávky k dlouhodobému majetku celkem B. Krátkodobý majetek celkem I. Zásoby celkem Nedokončená výroba 844 II. Pohledávky celkem Odběratelé Poskytnuté provozní zálohy Ostatní pohledávky 1 8. Stát - daňové pohledávky Nároky na dotace a ostatní zúčtování se státním rozpočtem 14. Pohledávky za společníky, členy družstva a za účastníky sdružení 159 III. Krátkodobý finanční majetek celkem Pokladna Účty v bankách IV. Jiná aktiva celkem Náklady příštích období 4 4 AKTIVA CELKEM PASIVA Stav k Stav k (v tis. Kč) (v tis. Kč) A. Vlastní zdroje celkem I. Jmění celkem II. Výsledek hospodaření celkem Účet výsledku hospodaření Výsledek hospodaření ve schvalovacím řízení 3. Nerozdělený zisk, neuhrazená ztráta minulých let B. Cizí zdroje celkem I. Rezevy celkem II. Dlouhodobé závazky celkem 7. Ostatní dlouhodobé závazky III. Krátkodobé závazky celkem Dodavatelé Přijaté zálohy Zaměstnanci Ostatní závazky vůči zaměstnancům Závazky k institucím sociálního zabezpečení a veřejného zdravotního pojištění Daň z příjmů 9. Ostatní přímé daně Daň z přidané hodnoty Závazky ze vztahu k státnímu rozpočtu 17. Jiné závazky 3. Dohadné účty pasivní IV. Jiná pasiva celkem 14. Výnosy příštích období 14 PASIVA CELKEM * Hospodářský výsledek za období 9 je významně ovlivněn rozpracovaností dlouhodobé veřejné zakázky Vzdělávání, příprava a realizace transformace pobytových služeb realizované v rámci Individuálního projektu Karlovarského kraje. Výnosy z realizace této zakázky pozitivně ovlivní hospodářský výsledek až v roce jejího dokončení, tj. v roce 11.

23 hlavní hospodá ská správní celkem hlavní A. NÁKLADY I. Spot ebované nákupy celkem Spot eba materiálu Spot eba energie II. Služby celkem Opravy a udržování. Cestovné Náklady na reprezentaci Ostatní služby III. Osobní náklady celkem Mzdové náklady Zákonné sociální pojišt ní IV. Dan a poplatky celkem 1. Ostatní dan a poplatky V. Ostatní náklady celkem Smluvní pokuty a úroky z prodlení Jiné ostatní náklady NÁKLADY CELKEM B. VÝNOSY I. Tržby za vlastní výkony a za zboží celkem Tržby z prodeje služeb II. Zm na stavu vnitropodnikových zásob 4. Zm na stavu nedokon ené výroby III. Aktivace celkem IV. Ostatní výnosy celkem Úroky 3 3 V. Tržby z prodeje materiálu, zú tování rezerv a opravných položek celkem VI. P ijaté p ísp vky celkem 7. P ijaté p ísp vky (dary) 8. P ijaté lenské p ísp vky VII. Provozní dotace celkem Provozní dotace VÝNOSY CELKEM minulé období (v tis. K ) hlavní hospodá ská správní celkem hlavní minulé období (v tis. K ) vní hospodá ská správní celkem hlavní hospo minulé období (v tis. K ) á ská správní celkem hlavní hospodá ská b ž minulé období (v tis. K ) ( právní celkem hlavní hospodá ská b žné obd (v tis. K elkem hlavní hospodá ská sprá b žné období (v tis. K ) hospodá ská správní b žné období (v tis. K ) á ská správní b žné období (v tis. K ) ávní celkem kem b žné období (v tis. K ) minulé období (v tis. K ) hlavní hospodá ská správní celkem celkem hlavní hospodá ská správní A. NÁKLADY I. Spot ebované nákupy celkem Spot eba materiálu Spot eba energie II. Služby celkem Opravy a udržování. Cestovné Náklady na reprezentaci Ostatní služby III. Osobní náklady celkem Mzdové náklady Zákonné sociální pojišt ní IV. Dan a poplatky celkem 1. Ostatní dan a poplatky V. Ostatní náklady celkem Smluvní pokuty a úroky z prodlení Jiné ostatní náklady NÁKLADY CELKEM B. VÝNOSY I. Tržby za vlastní výkony a za zboží celkem Tržby z prodeje služeb II. Zm na stavu vnitropodnikových zásob 4. Zm na stavu nedokon ené výroby III. Aktivace celkem IV. Ostatní výnosy celkem Úroky 3 3 V. Tržby z prodeje materiálu, zú tování rezerv a opravných položek celkem VI. P ijaté p ísp vky celkem 7. P ijaté p ísp vky (dary) 8. P ijaté lenské p ísp vky VII. Provozní dotace celkem Provozní dotace VÝNOSY CELKEM C. VÝSLEDEK HOSPODA ENÍ P ED ZDAN NÍM I. Spot ebované nákupy celkem Spot eba materiálu Spot eba energie II. Služby celkem Opravy a udržování. Cestovné Náklady na reprezentaci Ostatní služby III. Osobní náklady celkem Mzdové náklady Zákonné sociální pojišt ní IV. Dan a poplatky celkem 1. Ostatní dan a poplatky V. Ostatní náklady celkem Smluvní pokuty a úroky z prodlení Jiné ostatní náklady NÁKLADY CELKEM B. VÝNOSY I. Tržby za vlastní výkony a za zboží celkem Tržby z prodeje služeb II. Zm na stavu vnitropodnikových zásob 4. Zm na stavu nedokon ené výroby III. Aktivace celkem IV. Ostatní výnosy celkem Úroky 3 3 V. Tržby z prodeje materiálu, zú tování rezerv a opravných položek celkem VI. P ijaté p ísp vky celkem 7. P ijaté p ísp vky (dary) 8. P ijaté lenské p ísp vky VII. Provozní dotace celkem Provozní dotace VÝNOSY CELKEM C. VÝSLEDEK HOSPODA ENÍ P ED ZDAN NÍM D íj B. VÝNOSY I. Tržby za vlastní výkony a za zboží celkem Tržby z prodeje služeb II. Zm na stavu vnitropodnikových zásob 4. Zm na stavu nedokon ené výroby III. Aktivace celkem IV. Ostatní výnosy celkem Úroky 3 3 V. Tržby z prodeje materiálu, zú tování rezerv a opravných položek celkem VI. P ijaté p ísp vky celkem 7. P ijaté p ísp vky (dary) 8. P ijaté lenské p ísp vky VII. Provozní dotace celkem Provozní dotace VÝNOSY CELKEM C. VÝSLEDEK HOSPODA ENÍ P ED ZDAN NÍM Da z p íjm I. Tržby za vlastní výkony a za zboží celkem Tržby z prodeje služeb II. Zm na stavu vnitropodnikových zásob 4. Zm na stavu nedokon ené výroby III. Aktivace celkem IV. Ostatní výnosy celkem Úroky 3 3 V. Tržby z prodeje materiálu, zú tování rezerv a opravných položek celkem VI. P ijaté p ísp vky celkem 7. P ijaté p ísp vky (dary) 8. P ijaté lenské p ísp vky VII. Provozní dotace celkem Provozní dotace VÝNOSY CELKEM C. VÝSLEDEK HOSPODA ENÍ P ED ZDAN NÍM Da z p íjm C. VÝSLEDEK HOSPODA ENÍ P ED ZDAN NÍM Da z p íjm D VÝSLEDEK HOSPODA ENÍ PO ZDAN NÍ D. VÝSLEDEK HOSPODA ENÍ PO ZDAN NÍ Výkazy zisku a ztráty:

24

25 Kontaktní údaje Název: INSTAND, o.s. IČ: DIČ: CZ48989 Bankovní spojení: 11744/55 Sídlo občanského sdružení: 5. května 9, 14 Praha 4. Pobočka Liberec: Husova 1/13, 4 1 Liberec Pobočka Karlovy Vary: Stará Kysibelská / Karlovy Vary - Drahovice Telefon/fax: Internetová prezentace: info@instand.cz

26

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 Instand o.s., Institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách OBSAH: 1. PŘEDSTAVENÍ O.S INSTAND, SHRNUTÍ ROKU 2008... 2 1.1 POSLÁNÍ A CÍLE OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ

Více

Výroční zpráva. institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách

Výroční zpráva. institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách 2010 Výroční zpráva 1 institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách Sdružení INSTAND INSTAND, o. s., institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách je dobrovolné,

Více

institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách

institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách 2011 1 institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách Základní informace o sdružení INSTAND, o. s., institut pro podporu vzdělávání a rozvoj kvality ve veřejných službách je dobrovolné,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2005 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ INSTAND

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2005 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ INSTAND VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2005 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ INSTAND OBSAH: 1. Poslání a cíle občanského sdružení Instand... 2 2. Přehled projektů v roce 2005... 3 2.1 Projekty probíhající v roce 2005... 3 2.2 Připravované

Více

Ozna ení a uspo ádání dle vyhlášky. 54/22 Sb. Ú etní jednotka doru í: p íslušnému finan nímu orgánu 1 x P EDB ŽNÝ VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY k 31.12.215 ( v tis. K ) I O 656267 eský Krumlov Horní Brána Název,

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2015 Přehled o stavu a pohybu majetku AKTIVA Stav k prvnímu dni účetního období Stav k poslednímu dni účetního období A. Dlouhodobý

Více

Rozvaha. ke dni (v Kč)! SKP - Naděje pro život IČ Žižkova 2076/ Jihlava. církevní právnická osoba A K T I V A

Rozvaha. ke dni (v Kč)! SKP - Naděje pro život IČ Žižkova 2076/ Jihlava. církevní právnická osoba A K T I V A Rozvaha ke dni 31.12.2009 (v Kč)! IČ 70876339 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky SKP - Naděje pro život Žižkova 2076/108 586 01 Jihlava církevní právnická osoba A K T I V A A. Dlouhodobý majetek

Více

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013

Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA. k 31.12 2013 NADĚJE, otrokovická o.p.s. Energie pro život příležitost pracovat. ROZVAHA k 31.12 2013 Příloha k výroční zprávě 2013 Název: NADĚJE, otrokovická o.p.s. Sídlo: WOLKEROVA 1274, 765 02 OTROKOVICE Předmět

Více

Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka

Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka Výroční zpráva Místní akční skupiny Šipka 2014 Obsah Účetní závěrka...2 Činnost Místní akční skupiny Šipka v roce 2014 a její zhodnocení...9 Účetní závěrka R O Z V A H A (Kontrola aktiv a pasiv) Číslo

Více

ROZVAHA A K T I V A +164 +146 +8 +8 +8 +8 +581 +581 +581 +581. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A +164 +146 +8 +8 +8 +8 +581 +581 +581 +581. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 3 1 1 2 2 0 1 4 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 0 0 5 4 0 7 0 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Česká rugbyová unie Zátopkova 100/2 Praha 1017 A

Více

Rozvaha (bilance) ke dni... A K T I V A. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb.

Rozvaha (bilance) ke dni... A K T I V A. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. Rozvaha (bilance) ke dni... 31.12.2016 (v tis. Kč) IČO 28771648 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky ČISTÁ PŘÍRODA VÝCHODNÍCH ČECH o.p.s.

Více

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni... ... ( v tisících Kč ) ...

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni... ... ( v tisících Kč ) ... Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 3 1 1 2 2 0 1 4 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 6 2 0 2 4 1 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky VOLONTÉ CZECH ops Thámova 20/11 Praha 1000 A K T

Více

Rozvaha (Bilance) ke dni (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ

Rozvaha (Bilance) ke dni (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ Výčet položek podle vyhlášky č.504/2002 Sb., v platném znění Rozvaha (Bilance) ke dni 31.12.2009 (v tis. Kč) Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky IČ PermaLot 70642168 Svojanov

Více

ROZVAHA A K T I V A

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 2 0 1 5 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 6 4 0 4 0 5 3 4 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky občanské sdružení LUNARIA Jindřichovice pod Smrkem

Více

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni Výčet položek podle vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 12 2 0 1 3 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 2 6 6 5 5 1 3 6 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky DIVADLO COMPANYCZ Divadelní sdružení Solidarity

Více

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp.

Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY. NÁKLADY celkem název ukazatele číslo Hlavní hosp. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2014 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo Hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 942 23 01. Spotřeba materiálu 03 436 10 02. Spotřeba energie

Více

VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY

VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY VÝKAZ ZISKŮ A ZTRÁTY Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 50/00 Sb. k..05 ( v celých tis. Kč) IČO 77 Název účetní jednotky Bludiště z.s. Dr. M. Horákové 0/5 60 0 Karovy Vary účtu Název ukazatele Činnost

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2008 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 271 01. Spotřeba materiálu 03 516 02. Spotřeba energie 04 755

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2009 EKONOMICKÁ ČÁST Výkaz zisku a ztráty NÁKLADY název ukazatele číslo hlavní hosp. I. Spotřebované nákupy celkem 02 1 404 01. Spotřeba materiálu 03 729 02. Spotřeba energie 04 675

Více

Přehled o stavu a pohybu majetku Arcidiecézní charity Praha 1. Výkaz zisku a ztráty Arcidiecézní charity Praha 3

Přehled o stavu a pohybu majetku Arcidiecézní charity Praha 1. Výkaz zisku a ztráty Arcidiecézní charity Praha 3 Obsah Přehled o stavu a pohybu majetku Arcidiecézní charity Praha 1 Výkaz zisku a ztráty Arcidiecézní charity Praha 3 Přehled nákladů a výnosů A rcidiecézní charity Praha 5 Přehled registrovaných sociálních

Více

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni

ROZVAHA A K T I V A. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Název, sídlo a právní forma účetní jednotky. ke dni Výčet položek podle vyhlášky č 504/02 Sb ROZVAHA Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 30616 Podací číslo: 1076084632 Heslo zjištění stavu: 374db858 Stav podání: podáno 3 1 1 2 2 0

Více

Rozvaha v plném rozsahu k ( v celých tisících Kč )

Rozvaha v plném rozsahu k ( v celých tisících Kč ) Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 04/2002 Sb. Účetní jednotka doručí: 1 x příslušnému fin. orgánu Rozvaha v plném rozsahu k 31201 ( v celých tisících Kč ) IČO 017842 Název, sídlo a právní forma účetní

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2014 (v celých tis. Kč) IČO 29030617 Název účetní jednotky Společenství pro dům č.p. 722, Praha 9

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2008 (v celých tis. Kč) IČO 27777146 Název účetní jednotky MAS HORNÍ POMORAVÍ obecně prospěšná společnost Hlavní 92 788 33 Hanušovice

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2012 (v celých tis. Kč) IČO 49467964 Název účetní jednotky I. Sbor ČCE Opletalova A K T I V A dni

Více

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X

řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X ÚČETNÍ ZÁVĚRKA neziskových organizací Období: 12 / 2014 IČO: 68308655 Název: Místo pro děti-spolek řádná mimořádná mezitimní * typ závěrky označte X Sestavená k rozvahovému dni 31.12.2014 Sídlo účetní

Více

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2015 Dne: Tisk vybraných záznamů

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2015 Dne: Tisk vybraných záznamů Výsledovka Strana NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: 9378800 Rok: 0 Dne: 3.03.06 Tisk vybraných záznamů Název účtu účtu Počáteční stav Obraty za období MD Obraty za období D Obraty rozdíl Koncový stav Náklady

Více

Výroční zpráva PLUS 50 z.ú. rok 2017

Výroční zpráva PLUS 50 z.ú. rok 2017 Výroční zpráva PLUS 50 z.ú. rok 2017 Výroční zpráva je zpracována za období 1.1.2017 31.12. 2017 na základě vyhodnocení činnosti PLUS 50 z.ú. a její jednotlivá ustanovení byla předmětem jednání Valné hromady

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2016 (v celých tis. Kč) Název a sídlo účetní jednotky Centrum pro bezpečný stát, z.s. IČO Pražská

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ARCIDIECÉZNÍ CHARITA PRAHA Příloha výroční zprávy 2016 Přehled o peněžních příjmech a výdajích Odpis nedobytné pohledávky 53 133 186 Nákladové úroky 0 0 0 VÝDAJE v tisících Kč Náklady

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v v celých tis. Kč Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v v celých tis. Kč Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.7.2015 (v v celých tis. Kč Kč) IČO 00443000 Název a sídlo účetní jednotky ČESKÝ BRIDŽOVÝ SVAZ Italská

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2014 (v celých tis. Kč) IČO 49467964 Název a sídlo účetní jednotky Farní sbor Českobratrské církve

Více

Poradna pro integraci

Poradna pro integraci Poradna pro integraci Účetní závěrka 2007 Rozvaha Aktiva Číslo Stav k prvnímu dni Stav k poslednímu dni k 31. 12. 2007 (v celých tis. Kč) řádku účetního období účetního období A. Dlouhodobý majetek ř.

Více

ROZVAHA A K T I V A

ROZVAHA A K T I V A Výčet položek le vyhlášky č 504/2002 Sb ROZVAHA 31 2 0 1 4 ke dni ( v tisících Kč ) IČ 6 4 0 4 0 5 3 4 Název, sídlo a právní forma účetní jednotky LUNARIA 46365 A K T I V A A Dlouhodobý majetek celkem

Více

Výroční zpráva za rok 2013

Výroční zpráva za rok 2013 Výroční zpráva za rok 2013 o.s. Mosty sociálně psychologické centrum IČ: 26661306 Sídlo organizace: Most, J.Skupy 202/2303 Kontaktní místo pro klienty (provozovna) : Most, Business centrum, Budovatelů

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY Ministerstvo financí schváleno č.j. 283/76 102/2000 a účinností pro účetní jednotky účtující podle účtové osnovy pro nevýdělečné organizace Účetní jednotka doručí: 1x příslušnému finančnímu orgánu Název

Více

Účetní osnova. Tisknuto dne: 05.10.2015 6:47. Stránka 1. demo. Platné v roce 2015. 062 Podíly v účetních jednotkách pod podstatným vlivem

Účetní osnova. Tisknuto dne: 05.10.2015 6:47. Stránka 1. demo. Platné v roce 2015. 062 Podíly v účetních jednotkách pod podstatným vlivem Platné v roce 2015 050 Poskytnuté zálohy na dlouhodobý majetek 051 Poskytnuté zálohy na dlouhodobý nehmotný majetek 052 Poskytnuté zálohy na dlouhodobý hmotný majetek 053 Poskytnuté zálohy na dlouhodobý

Více

13. 6. 2017 18 Rozvaha podle Přílohy č. 1 vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 ( v celých tisících Kč ) Název, sídlo a právní forma účetní jednotky Rolling, spolek pro rozvoj

Více

Individuální projekt IP 2 Podpora střednědobého plánování a rozvoje kvality sítě sociálních služeb v Libereckém kraji 17. 09. 2010

Individuální projekt IP 2 Podpora střednědobého plánování a rozvoje kvality sítě sociálních služeb v Libereckém kraji 17. 09. 2010 Individuální projekt IP 2 Podpora střednědobého plánování a rozvoje kvality sítě sociálních služeb v Libereckém kraji 17. 09. 2010 Základní informace k projektu Termín realizace a financování projektu

Více

PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V KARLOVARSKÉM KRAJI

PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V KARLOVARSKÉM KRAJI PLÁNOVÁNÍ ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V KARLOVARSKÉM KRAJI ZAČÁTEK Slavnostní zahájení 20.5.2003. Cílem kpss je zajistit dostupné sociální služby pro lidi, kteří je opravdu potřebují. Motto: Komunitním plánováním

Více

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2006 (v celých tis. Kč) IČO Název účetní jednotky Jméno Jméno sídlo sídlo sídlo A K T I V A a Číslo

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ PŘÍLOHA K VÝROČNÍ ZPRÁVĚ 69 69 369 c Arcidiecézní charita Praha 69 369 69 369 69 369 ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ Arcidiecézní charity Praha za rok 2013 Obsah Přehled o stavu a pohybu majetku ARCIDIECÉZNÍ CHARITY

Více

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu

VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY pro nevýdělečné organizace v plném rozsahu ke dni 31.12.2016 (v celych tisících Kc) ˇ IČO Nadrazní ˇ 111 27031161 Stara Paka 507 91 Název a sídlo účetní jednotky Sportem proti barieram,

Více

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2014 Dne: Tisk vybraných záznamů

Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: Rok: 2014 Dne: Tisk vybraných záznamů Výsledovka Strana 1 NADĚJE, otrokovická o.p.s. IČ: 2938800 Rok: 201 Dne: 19.0201 Tisk vybraných záznamů Název účtu účtu Počáteční stav Obraty za období MD Obraty za období D Obraty rozdíl Koncový stav

Více

Obsah. Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek... XVI Předmluva...

Obsah. Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek... XVI Předmluva... Obsah Seznam zkratek některých použitých právních předpisů...................xv Seznam ostatních použitých pojmů a zkratek.......................... XVI Předmluva....................................................

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2006 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ INSTAND

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2006 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ INSTAND VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2006 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ INSTAND OBSAH: 1. PŘEDSTAVENÍ O.S INSTAND, SHRNUTÍ ROKU 2006... 2 1.1 POSLÁNÍ A CÍLE OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ INSTAND... 2 1.2 SOUHRN ČINNOSTI SDRUŽENÍ ZA ROK 2006...

Více

Modrý klíč o.p.s. k Smolkova 567/2 (tis. Kč) IČ: Označ. AKTIVA 2017 Stav k prvnímu dni účetního období

Modrý klíč o.p.s. k Smolkova 567/2 (tis. Kč) IČ: Označ. AKTIVA 2017 Stav k prvnímu dni účetního období ROZVAHA Modrý klíč o.p.s. k 31.12.2017 Smolkova 567/2 (tis. Kč) IČ: 29 139 376 Označ. AKTIVA 2017 Stav k prvnímu dni účetního období Stav k poslednímu dni účetního období A. Dlouhodobý majetek celkem 67

Více

Účtová osnova pro neziskové organizace 2016

Účtová osnova pro neziskové organizace 2016 Účtová osnova pro neziskové organizace 2016 Účty 398, 656, a 659 nejsou ve standardní definici obsaženy a je nutné si do osnovy doplnit na který řádek mají být použity. Čísla v hranatých závorkách jsou

Více

ROZVAHA (BILANCE) k

ROZVAHA (BILANCE) k Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2006 Název účetní jednotky (v celých tis. Kč) Nadační fond Věry Třebické-Řivnáčové IČO Černá 646/9

Více

Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017

Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Okresní sdružení České unie sportu Prostějovska, z. s. Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Výroční zpráva o činnosti je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2017 a končící dnem 31. prosince

Více

FUNDRAISING ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA

FUNDRAISING ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA FUNDRAISING ROZVAHA VÝKAZ ZISKU A ZTRÁTY ZPRÁVA NEZÁVISLÉHO AUDITORA KELÍMKY Návštěvníci Café Na půl cesty v roce 28 podpořili rehabilitační služby Green Doors tím, že darovali zálohovaný kelímek do boxu

Více

***) nutné porovnat a upravit podle vyhlášky 500/2002, viz FIA-literatura sb174-02.pdf, a 500/2015, viz vyhláška 500-2015.pdf

***) nutné porovnat a upravit podle vyhlášky 500/2002, viz FIA-literatura sb174-02.pdf, a 500/2015, viz vyhláška 500-2015.pdf , který vychází z předpisu: Opatření, kterým se stanoví účtová osnova a postupy účtování pro podnikatele, Ministerstvo financí podle 4 odst. 2 zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění dalších předpisů,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2007 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ INSTAND

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2007 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ INSTAND VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2007 OBČANSKÉ SDRUŽENÍ INSTAND OBSAH: 1. PŘEDSTAVENÍ O.S INSTAND, SHRNUTÍ ROKU 2007...2 1.1 POSLÁNÍ A CÍLE OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ INSTAND... 2 1.2 SOUHRN ČINNOSTI SDRUŽENÍ ZA ROK 2007...

Více

Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010

Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010 Výroční správa obecně prospěšné společnosti MANEMI o. p. s. za rok 2010 1. Základní údaje 1 1.1. Organizační schéma 2 1.2. Hlavní činnost 3 1.3. Doplňková činnost 3 2. Činnost obecně prospěšné společnosti

Více

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

ROZVAHA A K T I V A (v tisících Kč) Česká republika. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Výčet položek podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. ROZVAHA Název, sídlo, právní forma a předmět činnosti účetní jednotky ke dni... 31.12.2015 Společenství vlastníků jednotek domu Bochovská 560 (v tisících Kč)

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014 1. Činnost NADACE SENIO v roce 2014: VÝROČNÍ ZPRÁVA NADACE SENIO ZA ROK 2014 - projednala a schválila roční uzávěrku hospodaření NADACE SENIO, které předcházelo provedení revize včetně Revizní zprávy,

Více

Opis souboru - ÚČTOVÝ ROZVRH - ÚČTY 2016

Opis souboru - ÚČTOVÝ ROZVRH - ÚČTY 2016 19.03.2016 20:06:21.012 Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje.013 Software.014 Ostatní ocenitelná práva.015 Goodwill.019 Ostatní dlouhodobý nehmotný majetek.021 Stavby.022 Hmotné movité věci a jejich soubory.025

Více

ROZVAHA. občanské sdružení LUNARIA. Jindřichovice pod Smrkem

ROZVAHA. občanské sdružení LUNARIA. Jindřichovice pod Smrkem ROZVAHA k... 3... 1...... 1... 2...... 2... 0.... 1... 6.... ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve znění pro rok 2016 Obchodní firma nebo název účetní jednotky občanské sdružení LUNARIA 12 IČ v tisících Kč 6 4 0

Více

Poradna pro integraci Účetní závěrka 2005

Poradna pro integraci Účetní závěrka 2005 Poradna pro integraci Účetní závěrka 2005 Rozvaha Aktiva Stav k prvnímu dni Stav k poslednímu Číslo řádku účetního období dni účetního období A. Dlouhodobý majetek ř. 09 + 20 + 28-40 1 6 0 I. Dlouhodobý

Více

ROZVAHA. občanské sdružení LUNARIA. Jindřichovice pod Smrkem

ROZVAHA. občanské sdružení LUNARIA. Jindřichovice pod Smrkem ROZVAHA k... 3... 1...... 1... 2...... 2... 0... 1.... 7.... ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve znění pro rok 2016 Obchodní firma nebo název účetní jednotky občanské sdružení LUNARIA 12 IČ v tisících Kč 6 4 0

Více

ROZVAHA. Nadační fond Cesta proti bolesti. Červený Hrádek v tisících Kč A K T I V A

ROZVAHA. Nadační fond Cesta proti bolesti. Červený Hrádek v tisících Kč A K T I V A ROZVAHA k....... 3... 1...... 1... 2...... 2.... 0... 1... 7........ ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve znění pro rok 2016 Obchodní firma nebo název účetní jednotky Nadační fond Cesta proti bolesti IČ v tisících

Více

Rozvaha - Aktiva v plném rozsahu v tis. Kč za období

Rozvaha - Aktiva v plném rozsahu v tis. Kč za období Rozvaha Aktiva v plném rozsahu v tis. Kč za období 2002 2007 AKTIVA Účet: 2002 2003 2004 2005 2006 2007 Aktiva celkem 3731 3838 3735 3810 4626 5107 Pohledávky za upsané jmění Stálá aktiva 1549 1549 1549

Více

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK Česká rada dětí a mládeže. Senovážné náměstí 977/ Praha 1 IČ:

ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK Česká rada dětí a mládeže. Senovážné náměstí 977/ Praha 1 IČ: ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ ČRDM ZA ROK 2017 Česká rada dětí a mládeže Senovážné náměstí 977/24 110 00 Praha 1 IČ: 68379439 1. Popis struktury výnosů a nákladů za rok 2017 Struktura výnosů V roce 2017 dosáhly

Více

Směrná účtová osnova pro příspěvkové organizace od

Směrná účtová osnova pro příspěvkové organizace od Směrná účtová osnova pro příspěvkové organizace od 1. 1. 2012 012 Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 013 Software 014 Ocenitelná práva 015 Povolenky na emise a preferenční limity 018 Drobný dlouhodobý

Více

==; , ÚČETNí ZÁVĚRKA neziskových organizací. 12/ Domov seniorů Stříbrné Terasy Jihlava o.p.s.

==; , ÚČETNí ZÁVĚRKA neziskových organizací. 12/ Domov seniorů Stříbrné Terasy Jihlava o.p.s. 100.-., o L.:J ÚČETNí ZÁVĚRKA neziskových organizací Období: IČO: Název: 12/2013 274466 Domov seniorů Stříbrné Terasy Jihlava o.p.s. řádná r71 Imimořádná O Imezitimní D.typ závěrky označte X ~ Sestavená

Více

Příloha č. 1 Smlouvy o dílo. Popis projektu. Očekávaný přínos projektu

Příloha č. 1 Smlouvy o dílo. Popis projektu. Očekávaný přínos projektu Příloha č. 1 Smlouvy o dílo Popis projektu Individuální projekt Libereckého kraje Podpora procesů střednědobého plánování, síťování a financování sociálních služeb v Libereckém kraji (dále jen projekt)

Více

Název nadřízeného orgánu: Název účetní jednotky: Zotavovna Pracov Sídlo: Radimovice u Želče 390 11 Radimovice u Želče Právní forma: příspěvková organizace Předmět činnosti: ROZVAHA (BILANCE) organizačních

Více

řádná Imimořádná D Imezitimní D * typ závěrky označte X

řádná Imimořádná D Imezitimní D * typ závěrky označte X ÚČETNí ZÁVĚRKA neziskových organizací Obdobi: IČO: 12/2012 28274466 Název: Domov seniorů Stříbrné Terasy Jihlava o.p.s. I D řádná Imimořádná D Imezitimní D * typ závěrky označte X Sestavená k rozvahovému

Více

ROZVAHA. Tělocvičná jednota Sokol Mohelnice. nám. Tyrše a Fügnera 194/

ROZVAHA. Tělocvičná jednota Sokol Mohelnice. nám. Tyrše a Fügnera 194/ ROZVAHA k....... 3... 1...... 1... 2....... 2... 0... 1... 6......... ROZVAHA dle 504/2002 Sb. ve znění pro rok 2016 Obchodní firma nebo název účetní jednotky Tělocvičná jednota Sokol Mohelnice IČ v tisících

Více

ÚČTOVÁ TŘÍDA 0 DLOUHODOBÝ MAJETEK

ÚČTOVÁ TŘÍDA 0 DLOUHODOBÝ MAJETEK Účet Položka rozvahy Aktiva Pasiva ÚČTOVÁ TŘÍDA 0 DLOUHODOBÝ MAJETEK Účtová skupina 01 Dlouhodobý nehmotný majetek 011 Zřizovací výdaje B.I.1. 012 Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje B.I.2. 013 Software

Více

***) nutné porovnat a upravit podle vyhlášky 500/2002, viz FIA-literatura sb pdf, a 500/2016, viz vyhláška pdf

***) nutné porovnat a upravit podle vyhlášky 500/2002, viz FIA-literatura sb pdf, a 500/2016, viz vyhláška pdf , který vychází z předpisu: Opatření, kterým se stanoví účtová osnova a postupy účtování pro podnikatele, Ministerstvo financí podle 4 odst. 2 zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění dalších předpisů,

Více

9. Účetní výkazy 702 Konečný účet rozvažný (v tis. Kč)

9. Účetní výkazy 702 Konečný účet rozvažný (v tis. Kč) 9. Účetní výkazy Obsah kapitoly: Účetní závěrka postup, obsah Vazba mezi účetní uzávěrkou a závěrkou Vazba mezi účty a výkazy Konečný účet rozvažný, účet zisků a ztrát Rozvaha, výkaz zisku a ztráty Mlékárny

Více

Imimořádná Imezitimní D.typ závěrky označte X

Imimořádná Imezitimní D.typ závěrky označte X ÚČETNí ZÁVĚRKA neziskových organizací Období: 13 I 2011 IČO: 28274466 Název: Sestavená k rozvahovému dni 31.12.2011 Domov seniorů Stříbrné Terasy Jihlava o.p.s. Imimořádná Imezitimní D.typ závěrky označte

Více

Návrh účtové osnovy, který vychází z předpisu: Účtová osnova pro podnikatele

Návrh účtové osnovy, který vychází z předpisu: Účtová osnova pro podnikatele Návrh účtové osnovy, který vychází z předpisu: Opatření, kterým se stanoví účtová osnova a postupy účtování pro podnikatele, Ministerstvo financí podle 4 odst. 2 zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve

Více

Výroční zpráva za rok 2012

Výroční zpráva za rok 2012 Výroční zpráva za rok 2012 o.s. Mosty sociálně psychologické centrum IČ: 26661306 Sídlo organizace: Most, J.Skupy 202/2303 Kontaktní místo pro klienty (provozovna) : Most, Business centrum, Budovatelů

Více

Základní list daňového poplatníka DIČ : CZ

Základní list daňového poplatníka DIČ : CZ Základní list daňového poplatníka DIČ : CZ FYZICKÁ OSOBA PRÁVNICKÁ OSOBA Jméno : ČBaS, Zátopkova 100/2, Praha 6, 169 00 Obchodní firma : Příjmení : Rodné příjmení : Titul : Dodatek obchodní firmy : Datum

Více

Rok prvý Založili jsme organizaci

Rok prvý Založili jsme organizaci 1. PROFIL SDRUŽENÍ Činnost našeho sdružení je utvářena firemní kulturou na základě společně sdílených hodnot a procesů: ctíme hranice činnosti vyplývající z poslání společnosti kvalitě dáváme přednost

Více

ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2008 (v celých tis. Kč)

ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2008 (v celých tis. Kč) Zpracováno v souladu s vyhláškou č. 504/2002 Sb. ve znění pozdějších předpisů ROZVAHA (BILANCE) k 31.12.2008 (v celých tis. Kč) Název účetní jednotky Poradna pro integraci IČO Senovážná 2 67362621 Praha

Více

- Porovnání aktiv a pasiv rok: 2011 2012 2013

- Porovnání aktiv a pasiv rok: 2011 2012 2013 - Porovnání aktiv a pasiv KEO 8.05a / Uc15s strana : 1 A K T I V A 018 Drobný dlouhodobý nehmotný majetek 129.021,42 129.021,42 152.782,68 019 Ostatní dlouhodobý nehmotný majetek 569.237,00 569.237,00

Více

ROZVAHA (BILANCE) organizačních složek státu, územních samosprávných celků, příspěvkových organizací a regionálních rad (v tis. Kč na dvě desetinná místa) sestavená k 31.12.2009 IČO 00190543 Název nadřízeného

Více

1-Rozvaha OLÚ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. sestavená k (v CZK) Syntetický účet

1-Rozvaha OLÚ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE. sestavená k (v CZK) Syntetický účet Sídlo: Jevíčko Právní forma: příspěvková organizace IČ: 00193976 1-Rozvaha OLÚ BRUTTO KOREKCE NETTO AKTIVA AKTIVA 196 490 078,77 101 763 020,82 94 727 057,95 80 326 081,70 A. Stálá aktiva 180 458 105,97

Více

ROZVAHA. Hockey club tělovýchovná jednota Šternberk r.s. Blahoslavova Šternberk

ROZVAHA. Hockey club tělovýchovná jednota Šternberk r.s. Blahoslavova Šternberk Výkazy byly jako součást přiznání podány elektronicky dne: 22.2.2018 Podací : 1616322808 Heslo zjištění stavu: 556b7044 Stav podání: podáno otisk podacího razítka k... 3... 1...... 1... 2....... 2... 0...

Více

Výkaz zisku a ztráty PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

Výkaz zisku a ztráty PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Výkaz zisku a ztráty PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Mateřská škola Klatovy, Studentská 601, příspěvková organizace, Studentská 601, 339 01 Klatovy 1, Příspěvková organizace, IČ: 60610476 sestavená k 312013 (v

Více

1) Obecné informace o spolku 2. 2) Základní účel a hlavní činnost TJ ZD Kovářov 2. 3) Struktura organizace 2. 4) Členská základna 3

1) Obecné informace o spolku 2. 2) Základní účel a hlavní činnost TJ ZD Kovářov 2. 3) Struktura organizace 2. 4) Členská základna 3 TJ ZD Kovářov, z.s. Email: tjzdkovarov@seznam.cz Kovářov 63 Bankovní spojení: 641745379/0800 39855 Kovářov IČO: 48257061 ID FAČR: 314017 Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna

Více

Převodový můstek - účetní jednotky účtující podle vyhlášky č. 504/2002 Sb.

Převodový můstek - účetní jednotky účtující podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Převodový můstek - účetní jednotky účtující podle vyhlášky č. 504/2002 Sb. Obsahové vymezení jednotlivých položek Pomocného konsolidačního přehledu je upraveno v 25 až 64 konsolidační vyhlášky státu Rozvaha

Více

Účtová skupina 03 Dlouhodobý hmotný majetek neodpisovaný 031 Pozemky 032 Umělecká díla a předměty

Účtová skupina 03 Dlouhodobý hmotný majetek neodpisovaný 031 Pozemky 032 Umělecká díla a předměty Směrná účtová osnova Příloha č. 4 vyhlášky č. 505/2002 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů, pro účetní jednotky, které jsou územními

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 Návrh účtového rozvrhu pro podnikatele

SEZNAM PŘÍLOH. Příloha č. 1 Návrh účtového rozvrhu pro podnikatele SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. Návrh účtového rozvrhu pro podnikatele Účtová třída 0 - Dlouhodobý majetek 0 - Dlouhodobý nehmotný majetek 0 - Zřizovací výdaje 02 - Nehmotné výsledky výzkumu a vývoje 03 - Software

Více

Úvod do účetních souvztažností

Úvod do účetních souvztažností Obsah ČÁST I Úvod do účetních souvztažností KAPITOLA 1 Předmět a význam účetnictví...................... 1000 KAPITOLA 2 Regulace účetnictví v České republice.............. 1050 KAPITOLA 3 Harmonizace

Více

sq/ jy'; .5'S2 -6'13, -!tb J,(1 .J6 Cj - fp} --?'?53 /j'cťo ,-,:;q'í~ .- ~S;) ,) :-j 1jS{.7 AKTIVA én' -,, řádku až 9

sq/ jy'; .5'S2 -6'13, -!tb J,(1 .J6 Cj - fp} --?'?53 /j'cťo ,-,:;q'í~ .- ~S;) ,) :-j 1jS{.7 AKTIVA én' -,, řádku až 9 AKTIVA A. Dlouhodobý I. Dlouhodobý nehmotný 2 + 10 + 21 + 29 3 až 9 Číslo Stav k prvnímu Stav k poslednímu řádku dni účel. období dni účel. období 1 /j'cťo én' 2 0~ 62,) :-j 62 J,(1 jy';.j6 Cj.5'S2 1jS{.7

Více

B O R, s.r.o. Na Bílé 1231, Choceň IČ:

B O R, s.r.o. Na Bílé 1231, Choceň IČ: ROZVAHA v plném rozsahu k 31.12.2013 v tis. Kč B O R, s.r.o. Na Bílé 1231, 565 01 Choceň IČ: 49 28 68 54 Označ. AKTIVA řádek k 31.12.2013 Min.úč.obd. Brutto Korekce Netto Netto a b c 1 2 3 4 A K T I V

Více

OLÚ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE

OLÚ PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Příloha č. vyhlášky PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE Název: Sídlo: Odborný léčebný ústav Jevíčko Jevíčko Právní forma: příspěvková organizace IČ: 009976 Předmět činnosti: zdravotnictví sestavená k 0 (v Kč, s přesností

Více

Priloha_2005_vysledovka_rozvaha_zu.xls. Přehled zisku a ztráty příspěvkové organizace

Priloha_2005_vysledovka_rozvaha_zu.xls. Přehled zisku a ztráty příspěvkové organizace Priloha_25_vysledovka_rozvaha_zu.xls Přehled zisku a ztráty příspěvkové organizace Skutečnost za rok 23 Skutečnost za rok 24 Skutečnost za rok 25 Název položky hlavní hospodářská hlavní hospodářská hlavní

Více

Brutto Korekce Netto Netto a b c

Brutto Korekce Netto Netto a b c ROZVAHA v plném rozsahu B O R, s.r.o. k 31.12.2010 Choceň, Na Bílé 1231, PSČ 56501 v tis. Kč IČ: 49 28 68 54 Označ. AKTIVA řádek Běžné účetní období Min.úč.obd. Brutto Korekce Netto Netto a b c 1 2 3 4

Více

Název nadřízeného orgánu: Název účetní jednotky: Zotavovna Pracov Sídlo: Radimovice u Želče 390 11 Radimovice u Želče Právní forma: příspěvková organizace Předmět činnosti: ROZVAHA (BILANCE) organizačních

Více

Poradna pro integraci

Poradna pro integraci Poradna pro integraci Účetní závěrka 2004 Rozvaha Aktiva k 31. 12. 2004 (v tis. Kč) číslo řádku 1. 1. 2004 31. 12. 2004 A. Dlouhodobý majetek (ř. 09 + 20 + 28-40) 1 149 6 I. Dlouhodobý nehmotný majetek

Více

Konsolidovaná rozvaha k 31.12.2003

Konsolidovaná rozvaha k 31.12.2003 Konsolidovaná rozvaha k 31.12.2003 2003 2002 2001 AKTIVA CELKEM 4 026 021 3 993 316 3 793 930 A. Pohledávky za upsaný vlastní kapitál 5 940 0 0 B. Dlouhodobý majetek 1 531 885 1 510 678 1 494 555 B. I.

Více

A K T I V A. 3. Dlouhodobý hmotný majetek Pozemky (031) 16 Umělecká díla a předměty (032) 17 Stavby (021) 18 1 338 355,00 1 777 183,00

A K T I V A. 3. Dlouhodobý hmotný majetek Pozemky (031) 16 Umělecká díla a předměty (032) 17 Stavby (021) 18 1 338 355,00 1 777 183,00 Název nadřízeného orgánu: Obec Doudleby Název účetní jednotky: Základní škola a Mateřská škola Doudleby Sídlo: Doudleby 2 370 07 České Budějovice Právní forma: příspěvková organizace Předmět činnosti:

Více

Roční výkaz o ekonomice poskytovatele zdravotních služeb lůžkové zařízení

Roční výkaz o ekonomice poskytovatele zdravotních služeb lůžkové zařízení Ministerstvo zdravotnictví Schváleno ČSÚ pro Ministerstvo zdravotnictví. ČV 175/15 ze dne 17.9.2015 v rámci Programu statistických zjišťování na rok 2015. Vyplněný výkaz laskavě předložte pracovišti státní

Více

Výroční zpráva za rok 2011

Výroční zpráva za rok 2011 Výroční zpráva za rok 2011 o.s. Mosty sociálně psychologické centrum IČ: 26661306 Sídlo organizace: Most, J.Skupy 202/2303 Kontaktní místo pro klienty (provozovna) : Most, Business centrum, Budovatelů

Více

Rozvaha. FENIX, Výkaznictví Strana 1 Tisk: :34:58. ÚČETNÍ OBDOBÍ Číslo položky. Syntetický účet. Název položky BĚŽNÉ MINULÉ

Rozvaha. FENIX, Výkaznictví Strana 1 Tisk: :34:58. ÚČETNÍ OBDOBÍ Číslo položky. Syntetický účet. Název položky BĚŽNÉ MINULÉ Rozvaha PŘÍSPĚVKOVÉ ORGANIZACE (v Kč, s přesností na dvě desetinná místa) okamžik sestavení: 05.03.2013 09:13:49 Název ní jednotky: Moravský Beroun, okres Olomouc, příspěvková organizace Sídlo: Opavská

Více